Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Vinteren kommer alltid i mars

Det slår aldri feil,det kommer alltid masse snø så fort vi er i mars måned.Vi har hatt snø siden november,ikke mye,men helt greit.
Ungene har hatt fri fra skole og barnehage siden onsdag.Det har vært Kongsbergmarken her,de har vært der sammen med pappaen sin og mormor og morfar.De kjørte pariserhjul med morfar:)
Vi har også gått et par runder og kikka,jeg syns ikke marken er sånn som den var da jeg var lita,det var flere og mer spennende boder da.Men artig for ungene,og morro og se på karusellene selv om de bare kjørte pariserhjulet.

Fredag hadde vi fri sammen.Vi dro tidlig opp i skisenteret,sola skinte og det var knallfint.Etter noen timer i sola skya det over og vi dro hjem,rydda på rommet til ungene før vi tok en runde på marken.
Kvelden ble avslutta med is til kveldsmat,en fin fridag sammen!
Det er fortsatt bare surr med og få overført bilder fra iphone til pc,og nå får jeg søren ikke lasta de opp her heller selv om jeg først publiserer fra mobil og bildene legger seg i arkivet.
Så bildene legger seg etter hverandre og jeg får ikke skrivd tekst under bildene,bah!!!!!!Høyt på ønskelista står en ny pc!!!!!!!!!!Veldig alternativ blogging for tiden,og det fineste bildet fikk jeg ikke med her,oppgitt er jeg nå.

Vel,snøen har lava ned i dag også.Vi har vært i bakken,i dag var det super duperdag med Ninjago på besøk,gratis slush,og masse annet.
Ble 4 timer ute i frisk luft,det blåste ganske så surt på toppen,men det var fantastisk føre,og da er det jo kjempegøy og kjøre på ski.
Resten av denne søndagen blir vi inne og koser oss.

Håper dere har det fint?!
Håper og komme sterkere tilbake senere med et "ryddig" blogginnlegg.

 


  

Nina
Veldig "godkjent" blogginnlegg dette også,da...) Klem:)
05.03.2017, 22:35
Nina
Nina:
Takk for det!"Kløner" veldig for tiden med og få til blogginga,gir meg ikke:)
Klem
05.03.2017, 22:45
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
fembarnsmamma
Vinteren her har bare vært begredelig! Vi har ikke måkt snø en eneste gang denne vinteren. Vi hadde ikke engang ordentlig vinter på fjellet....

Nå kan ikke våren komme fort nok! Hegrene har kommet tilbake hit, så da er det vår;)

Klem
12.03.2017, 22:16
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Dere skulle leid hytte på fjellet her,her er det snø:)
Klem
12.03.2017, 23:06
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits