Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Løse tenner og jenter i bakken

Våren nærmer seg,solen varmer godt midt på dagen,mens andre dager er det surt som bare fy!!Her har vi fortsatt snø,og jeg håper vi har snø helt til påske,iallfall i slalombakken.For det er ikke mye annet og gjøre her i påsken,og vi har ingen andre planer.
Det er pappauke,så her er det stille og rolig.Benjamin og jeg hadde tid for oss selv på tirsdag da storesøster ville til pappa.Vi bare kosa oss hjemme,skravla og kikka på tv:)Alenetid med ungene er ikke lett og få til når man er alene med de annenhver uke,så jeg håper de verdsetter de stundene de får med mammaen (og pappaen)sin alene:)


Dette er fra fridagen vår i vinterferien:)

Det har blitt noen ekstra timer på jobb,prøver og ta igjen litt når jeg er alene,da er det ingen som venter på meg hjemme(bortsett fra Bongo:)Så det var godt med helg da jeg kunne lande på sofan fredag kveld.Men jeg klarer jo aldri og holde meg våken lengre enn klokka 23,haha!!


Fredagskos!

På lørdag hadde Jessica og jeg jentedag i slalombakken.Lillebror skulle i bursdag så da "lånte" jeg frøkna noen timer.Vi koste oss i bakken i sola,og det ble vel 6-7 turer ned bakkene.Denne jenta er tøff,hun kjører fra meg,og hopper på hoppene som er lagd i bakkene.Jeg syns det er gøy selv,og nå som jeg kjørte uten og ha Ben i sele kunne jeg slå meg løs jeg også,og jammen er det gøy!!!
Vi hadde en pause i skikroa med litt mat før vi heiv oss til igjen,snuppa traff ei venninne, så hun kjørte et par turer med oss.En kjempefin dag.Det er så morro og kjøre slalom,og det er det jeg kommer til og savne når sesongen er over,da blir plutselig helgene "tomme."Men tipper sykler og sparkesykler kommer fram så fort det blir bart ute.


Her går det unna,hun bremser ikke!

Jentene:)

Tøffa i svevet!

Fortanna til Benjamin har vært løs en stund,og på fredag mista han den.Det var en tannløs stolt gutt som viste seg fram da jeg var og henta Jessica på lørdag:)Jøsses så store de blir altså!
På onsdag er ungene på plass igjen,håper på strålende sol så vi kan ta på oss skiene sammen:)


Tannløs og søt!!!


"Det var en av disse dagene i mars,når solen skinner varmt og vinden blåser kaldt,
når det er sommer i lyset og vinter i skyggen."

 

 

 

 

 


  

fembarnsmamma
Mats har også nettopp mistet sin 3. tann. Den andre fortanna oppe er ikke veldig løs, men jeg håper den også faller ut snart:)

Denne helgen gikk alt for fort, enda en ny uke står for tur. Jeg er i konfirmasjonsmodus om dagen, så jeg får vel ordne litt mer med den fremover:)

Klem
12.03.2017, 22:21
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Den andre fortanna til Ben er også løs.De er så søte når de er tannløse:)
Helgene går alltid fort,dessverre.Ikke mye som skjer her denne uka,ingen planer som vanlig.
Klem
12.03.2017, 23:08
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits