Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Ny pc,migrene og mere ski

Sitter endelig her med en splitter ny pc.Den gamle er pensjonert og ligger i skapet,20000 bilder er overført på den nye,helt vanvittig masse bilder!Fra ferieturer,ishockey og masse av ungene.Det tok bare 12 timer og overføre alt,tregt nett her.Fettern min hjalp meg med alt,så stor takk til han!
Men det er jo alltid noe,får ikke til bildene,de legger seg feil vei,så jeg driver fortsatt og styrer,fører de fra tlf og over hit,og skriver etterpå.Tungvint,men jeg skjønner det vel etter hvert,vet flere har klødd seg i hue.

Ungene er på plass og dagene går sin gang.Det er grisete og våte dager og Ben blir naturligvis møkkete.Trenger nesten og spyles:)Men møkkete barn er glade barn.Våren er på vei!!


Møkkete og glad!

Fredag måtte jeg kaste inn håndkleet etter 1,5 time på jobb-hersens migrene!!Etter noen timers søvn på sofan henta jeg ungene og fettern min kom og hjalp med pc'n.Det ble taco senere på kvelden og da var jeg gåen.
Benjamin og jeg har rydda i klesskapet hans,og da ble det tomt.Det som er like fint selger vi på Facebookgrupper.Ungene får som regel pengene og kan kjøpe seg noe.
Så da ble det en liten shoppingrunde på lørdag sammen med mormor.Begge to fikk seg noe nytt.Ble også Salomonsko til Benjamin og et kult pannebånd som passa perfekt til frøkna!De fikk også kjøpe seg noe for lommepengene sine,de brant jo i lomma,hihi:)


Kul jente!

I dag var vi på plass i slalombakken klokka 10.30!Strålende sol og kjempebra!Morfar var også med oss og det syns ungene er helt topp!Nå kjører Ben litt uten sele også,øvelse gjør mester!
Vet ikke hvor lenge skisenteret er oppe,men tror de satser på helt fram til påske.Gleder meg til vår nå,men supert om vi kan stå slalom i påsken også.
Det ble så klart matpause i skikroa med morfar.De pausene i skikroa er obligatoriske!
Det skya over og da ble vi forsynte for i dag,ble noen timer ute:)Var på vafler hos foreldra mine etter middag.Syns denne søndagen ble veldig lang egentlig,men vi var jo tidlig på'n.


Sooooool!!!!

Prinsessa av slalombakken:)

Søndag sammen med morfar i slalombakken:)

Har brukt en evighet på denne innlegget.Må bli kjent med pc'n skjønner jeg.Alt dette tekniske som er i dag.Og jeg er ikke en racer på pc-bah!!
Da er det bare og lade opp,for i morgen er det nok en mandag.Ingen planer denne uka som jeg vet om ennå.
Ungene tisker og hvisker inne på rommet hører jeg,sånn er det vanligvis på søndager,tar litt tid før de sovner.

Takk for i dag og ha en fin uke:)

 


  

Janne
Så kosligt å være i slalom bakken med morfar :) Godt dere koser dere. :)

Fine bilder :)

Ha en fin uke dere også. :)

Klem :)
20.03.2017, 00:10
Nina
Janne:
Koser oss alltid i bakken,men nå smelter det fort.
26.03.2017, 19:10
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Monica
Husker jeg slet med den forrige pc'n jeg fikk også. Jeg leverte den tilbake:) Den pc'n jeg har nå fungerer fint med bilder og blogg, men kløner med å få lasta bilder fra pc og over til mobil. Noe skal det være!

Klem
21.03.2017, 16:42
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
Monica:
Jeg blogger på tlf,eller,jeg skriver ikke,bare legger inn bildene.Så ordner jeg innlegget på pc'n.
Husker du trøbla!
Ikke så ofte jeg blogger så det går fint.
Klem
21.03.2017, 17:10
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits