Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Som en sommerdag med snø

Plutselig kom våren,og denne helga har vært flott!
Jeg var i slalombakken sammen med pappa i går på ettermiddagen,sola skinte og det var ikke alt for folksomt i bakken.Har ikke så mange venninner som kjører slalom,så da er det veldig fint at pappa blir med:)Fint med selskap i løypene!


Morro med pappa i bakken!

Lykke!!

I dag var Jessica og jeg en tur i løypene,morfar var med en tur,men han syns det var for løs snø.Skikkelig "slushføre" i dag og 16 varmegrader.Vi måtte rett og slett kle av oss.Det var som en sommerdag med snø!
Det var helt underbart!Suste nedover bakkene mens sola skinte.Vi tok oss en pause oppe i bakken,satte oss ned og spiste kvikklunsj med sola i ansiktet.Sommerfuglene flydde rundt oss,veps så vi også.Jeg kunne sitti der i timesvis!
Våren er her,men håper vi rekker et par turer til før det er kroken på døra for denne sesongen.Skal jammen bli godt med vår og sommer nå,med joggesko,t-skjorter og lyse kvelder.


I stolheisen med morfar

Soooooool i bakken!!

Helt underbart-frøkna i farta!

Pause!

Flott utsikt fra toppen!

Ny uke på gang,to uker igjen før påskeferie!I morgen er jeg bedt på Tupperwareparty,aldri vært på det før.Må jo ikke handle noe,fint med litt sosialt også.
Hadde besøk av ei venninne på torsdag,vi har gått i klasse sammen fra 1-9.Skravla og lo:)Ukene går så fort,og vips så er det straks mammauke igjen.Fikk "låne" Jessica litt i dag:)
Nå blir det litt serier og mat.

Ha en fin uke i vårværet!


 


  

fembarnsmamma
Nå er det skikkelig vår!! Så deilig:) Her er det ikke noe snø igjen og det er helt greit!

Du har en skikkelig sprek pappa da:)

Klem
28.03.2017, 12:18
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Han er sprek ja:)
Her er det meldt snø i natt,men smelter nok rimelig fort igjen.
Klem
28.03.2017, 20:47
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits