Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Påsken starta med et brak!

Siste dag av påskeferien er her,disse dagene gikk fort som det pleier når det er ferie.
Jeg hadde noen dager alene før ungene kom,gjorde ikke noe spesielt,gikk meg en tur og jeg kjørte pappa på sykehuset igjen,han måtte operere øyet nok en gang.Men nå er han mye bedre,så nå går det nok rette veien.

Ungene var på hyttetur med pappaen sin og kom til meg tirsdagkveld.Da de kom på kvelden var det en veldig blek Benjamin som jeg møtte i døra,pappaen til barna ba meg ringe legevakta for Benjamin hadde slått hull i hodet i det de var på vei til meg.Ungene hadde herja og det gikk litt galt,uhell skjer.Jessica satt i bilen og gråt,hun var så redd.Vi kjørte til legevakta og kom inn med en gang.Det blødde mye fra såret og håret til Ben var rødt av blod.Såret ble vasket og renset,de måtte barbere vekk litt av håret og så kom legen med bedøvelsessprøyte som ble satt rett i såret-AU!!!!!!!Benjamin var så tøff,han gråt sine modige tårer mens to sprøyter ble satt.Jeg satt med han og trøsta så godt jeg kunne.Jessica og paps var også med inn.
Det ble sydd tre sting.Jeg måtte ta bilder,for han ville se!For en modig og tøff gutt altså!!!!!I bilen på vei hjem snakka han om hvor kult han syns det var med sprøytene og blodet,haha!!!!
Vel hjemme ble det is og masse kos før det var leggetid.Jeg sov ikke veldig godt den natten.Men det gikk jo veldig bra til slutt!Så her starta påsken med et brak!!
Tipper denne gutten kommer til og vise fram stingene til alle i barnehagen:)


På legevakta-tøffingen!

På torsdag dro vi på en liten påsketur til Sarpsborg,vi sov på hotell og ungene koste seg på superland.Var meningen at vi skulle bade også,men det utgikk siden Benjamin har sår i hodet.Mormor var også med oss siden morfar var litt redusert pga øyet og ikke kunne kjøre.
Ungene lekte og middagen tok vi på Mc Donalds.
Fredag kjørte vi til Sverige for en liten shoppingrunde på Nordby.Benjamin fikk velge seg en ting på lekebutikken siden han var så flink på sykehuset.Jessica kjøpte seg jakke,pilotjakke:)Litt godis ble det også,ungene måtte jo få fylle opp påskeeggene sine.
Det ble lunsj,så var vi på matbutikken og handla litt brus og noen småting.Før vi satte oss i bilen hjemover fikk ungene brenne litt krutt inne på lekelandet på Nordby.
Mormor hang med på lasset!


Candyland!

Lunsj,is og lekeland.

Været i påsken har vært dårlig,skikkelig kjedelig,også så kaldt-iskaldt!!!!Det ble ikke noen tur i slalombakken heller da stengte noen dager før pga lite snø.
Lørdag var vi på besøk hos noen venner,da hadde begge ungene noen og leke med,veldig koselig!Vi fikk også hilde på de små kyllingene de har og de store hønene og hanen:)
Det har blitt mye tv og ipad disse dagene,blir fort sånn når været er dårlig og ingen andre er hjemme.Men det har vært godt med fri!
Det går veldig fint med Benjamin og hodet.Stingene skal fjernes etterhvert.

I dag våkna vi til snø-stol aldri på den norske våren sier jeg bare!Hvert år skjer det samme og alle akker og oooer seg,men vi bor jo i Norge.Snøen forsvinner ganske fort igjen.I morgen er det tilbake på jobb og i barnehagen,Jessica har fri-heldiggrisen:)
Vært en grei påskeferie,skulle ønske været var bedre med varme dager.Ungene har sovi lenge hver dag og det har blitt sene kvelder på de.Ferie er digg!!


En liten påskekylling!

En nydelig vårdag i april...

Ingen planer for resten av dagen,ungene ser på film,jeg leser litt bok osv,Nå starter nedtellingen til Orlando for alvor!!!Ca 9 uker til avreise!


Hva har du gjort i påsken??


 


  

kreativemeeg
Stakkars!! Enda godt det gikk bra :) Dette er nok stas å vise frem i barnehagen ja :)
17.04.2017, 14:14
URL: http://kreativemeeg.blogg.no
Nina
kreativemeeg:
Gikk veldig bra heldigvis!
Ja dette er stort og vise fram:)
17.04.2017, 15:28
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
fembarnsmamma
Godt at det gikk såpass bra, det gror jo fort i hodet:) Hadde vært kjedelig med hjernerystelse i tillegg:o

Påsken har vært kald! Håper at det blir varmere utover. Dumt at jeg ikke fikk møtt dere når dere var i nærheten, jeg skulle mye heller ha kost meg sammen med dere enn å drive med det jeg gjorde!!!

Klem
17.04.2017, 19:58
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Veldig dumt,hadde håpa på og få treft deg!
Går så fint med hodet,må bare dekke det til i bhg så det ikke kommer no skitt i det.
Kaldt ja,vært ufyselig-Bah!!!!!!
Klem
17.04.2017, 20:54
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits