Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Vinterjakke i mai

I dag er det 12 mai,det er iskaldt ute og jeg bruker fortsatt vinterjakka mi.Det snødde for et par dager siden,det er jo helt på jordet!Forrige helg hadde vi et lite snev av sommer,men så ble det like kaldt som en vinterdag igjen.Og ungene har selfølgelig blitt forkjøla.
Jeg er rett og slett lei,lei og atter lei!!!Lenger etter varme dager.På tirsdag var jeg på dugnad i barnehagen,sto ute i øs pøs regnvær i to timer,også så kaldt!Og dagen etter snødde det-great!!!!
Er lov og klage på været nå altså!!Det er 5 uker til vi setter kursen mot Florida,hjelpes som vi gleder oss!!Ellers så har det blitt to tannlegetimer til,og tusenlappene flyr.Jeg er ikke ferdig ennå,for på mandag må jeg til en spesialist i Sandvika og operere ut tanna som har vært en pest og en plage.Gleder meg til og få det overstått,men kommer til og være livredd når det skal skje.Skal be om all bedøvelse de har!

I dag har Jessica vært med en gutt fra paralellklassen hjem.Syns det er så fint at både gutter og jenter kan leke så fint sammen.Hun hadde kost seg masse!De bor litt ute på "landet" så det var en hest som lunta rundt der ute på jordet.Så den måtte vi hilse på,den kom etter bilen da vi dro,hihi:)

Om en liten uke fyller lillebror 6 år!!!!Han lengter etter bursdagen sin,og jeg syns disse årene har gått så fort.Skolegutt til høsten og i dag fikk vi klasseliste i posten.Morro og se hvem han kommer i klasse med.De er tre gutter fra barnehagen som kom i den ene klassen og noen flere av jentene.Resten er i den andre klassen.
Vi skal ha barneselskap neste lørdag,det blir full fart og moro!Først er det 17 mai,og jeg håper vi slipper og fryse i hjel........

Selv har jeg hundre tanker i hodet for tiden og føler meg litt stresset egentlig.Krysser fingrene for at alle biter faller på plass:)Bare bli ferdig med alt tannlegestyret først.

Flere enn meg som lengter etter sol og varme??


  

missmommy.blogg.no
Ja jeg!! Jeg lengte masse etter sol og varme! Her hadde hi skikkelig sommertemperaturer forrige uke, og plutselig kom det snø her mandag morgen. Herregud så skuffet jeg var! Koselig med 6 åringen da, tenke seg til at tiden går så fort! Min ble 7 i februar og eldste blir snart 10!!! Hjelp! Ha en god helg og kos deg og lykke til med tannlegebesøkene
12.05.2017, 20:30
URL: http://missmommy.blogg.no
Nina
missmommy.blogg.no:
Syns jeg fryser hele tiden.
Tiden går alt for fort noen ganger:)
God helg!
13.05.2017, 16:56
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
fembarnsmamma
Mai har vært kald!!! Det hadde ikke gjort noe om vi fikk tilbake varmen som var innom forrige uke!

Lykke til med tannlegebesøk. Det går nok fint:)

Klem
12.05.2017, 23:27
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Jeg er lei av og fryse!
Nærmer seg tannlegen nå-grøss!!!
Klem
13.05.2017, 16:57
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits