Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Litt av en mandag!

Dagen i går var ikke så kul.Jeg skulle til tannlegen og operere ut den plagsomme tanna,og dette skulle jeg hos en spesialist i Sandvika.Tanna ble trekt den,men han måtte i tilegg fjerne en cyste som satt oppimellom.Det kan man visst få i sånne tilfeller,så ikke noe farlig.Jeg gikk ut derfra skjelvende og med 9!!!sting inni munnen.Jeg må ta det med ro i en uke,får ikke lov og snyte meg osv fordi det visstnok er åpent opp mot bihulen.Hele greia gikk ganske bra,og de var superflinke.Men jeg klarte ikke og holde meg i ro mens de holdt på,jeg skalv og klarte ikke og slappa av,sånn blir jeg alltid av bedøvelser.I tilegg fikk jeg hjertebank,noe man visstnok får sa anestesilegen siden det var adrenalin i bedøvelsen.
Jeg glemte bort hele tanna og glemte og spørre om og ¨få se på den,litt shaky for og si det sånn.Men da er det gjort!
Så det var mandagen sin det!
Så her går det i bløt mat,rett i koppen og penicillin....

I helga var vi på besøk hos venner,og vi grilla til lunsj i regnet.Hyggelig det også.På kvelden var vi ute og spiste med foreldra mine,feira bursdagen min som vi ikke fikk gjort noe særlig på selve dagen pga den dumme tanna da også.
Det regner fortsatt,så været har vært kjedelig denne uka som ungene har vært her,men vi har gjort det beste ut av det.


Grilling i regnet.

Ute og spiser god mat.

Benjamin har hatt sykkeldag med gruppa si i barnehagen i dag,han ville ha sparkesykkelen sin.Været var ikke helt topp,men de hadde storkost seg på tur!


Klar for tur!

Nå er det vel mange av dere som løper rundt og ordner til morgendagen?!Vi er bare her hjemme og slapper av.Ungene gleder seg og jeg håper regnet holder seg borte.Rart det der med 17 mai,det er nesten alltid dårlig vær....
Her blir det barnetog,leker på skolen og grilling hos foreldra mine.Regner med at vi må spise inne...Men det blir bra!

Det er en gutt her som gleder seg veldig til fredag,da blir han 6 år!Gavene ligger gjemt oppi skapet sammen med sengetøy og håndklær,hihi:)


Ha en fin 17 mai alle sammen!


 


  

fembarnsmamma
Håper du blir bedre snart:)

Her gikk det i ett med forberedelser og fotballkamper før 17. mai, men nå er vi i mål. Det føles helt greit;)

Klem
17.05.2017, 23:11
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Glad jeg er ferdig og at jeg blir bra til vi reiser til Florida om 4 uker??
Klem
18.05.2017, 06:40
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits