Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
17 mai

Så var dagen her og jeg våkna med blåveis-great!Etter operasjonen av tanna altså,jeg var ikke på by'n kvelden før.Hoven og blå.Jammen godt jeg kjøpte litt ny sminke så jeg fikk sminka det vekk.
Ungene gleda seg til dagen og spratt ut av sengene sine,de er så trege ellers i uka...Vi ordna oss og var klare i god tid.Jessica skulle møte opp klokka 9,her går barnetoget klokken 10.20.Vi sto litt sammen med Jessica og klassen før lillebror og jeg kjørte til byen og sto ved kirken for og se de når de ankom dit.


Fine 17 mai unger!

Venter på barnetoget-neste år er det hans tur:)


Da barnetoget skulle gå runden flytta vi oss,men herrefred så mye folk!Så vi så nesten ikke noe da de gikk forbi,flytta oss igjen og fikk bedre plass.Vi ropte på Jessica da de gikk forbi og hun vinka tilbake-morro!!
Ungene ville ha is og pølser,det var køer overalt.Så vi heiv oss i bilen og kjørte til Cirkle K rett ved der vi bor,koste oss der med is,boller og pølser før vi dro på skolen for og være med på leker osv.Og sola kom,og det ble varmt og godt.Så vi koste oss på skolen,kikka og skravla med andre.
Når det var ferdig dro vi for og grille hos foreldra mine,satt ute på verandaen og spiste.Regna med at vi måtte sitte inne,så kjempeheldige med været!
Vi har feira dagen med pappaen til ungene hele dagen,vi pleier og være sammen på merkedager,og jeg syns det er kjempefint at vi får til det.Det setter ungene pris på også.


Fin 17 mai feiring!

I morgen er det også en merkedag,lillebror fyller 6 år!!!Han har gleda seg lenge!
Verdens fineste Benjamin ble født på Drammen sykehus etter at det oppsto komplikasjoner da det ble oppdaget antistoffer i blodet mitt.
19 mai ble han født med keisersnitt og kom til verden med skrubbsår på kneet og vannblemme på tåa.De på sykehuset hadde aldri sett noe lignende!
Et døgn etter var vi tilbake på føden i Kongsberg da Ben var frisk nok til det.Vi ble på sykehuset i 5 dager siden han var litt slapp og ikke spiste noe særlig og gikk ned over 500 gram.
Det gikk seg til og han ble veldig glad i mat:)
Kan nesten ikke tro hvor fort disse årene har gått.Skolegutt til høsten!
Mamma er kjempestolt av den fine gutten sin!

Someday I will miss these days.
I allready miss them just thinking about it!Verdens fineste Benjamin!
 


  

fembarnsmamma
Hurra for Benjamin som fyller 6 år:) Jeg tipper at han kommer til å gruglede seg til første skoledag. Men det kommer til å gå fint! Det er rart når ungene blir så store, men jeg synes det er deilig også;)

Er blåveisen borte?

Klem
18.05.2017, 21:34
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Syns tiden har gått alt for fort,og årene i bhg har vært så trygge og gode.Men er så glad for at han får en god start på skolen storesøster går på(skulle virkelig ønske at hun hadde beg der i 1 klasse også,men nå er vi superfornøyde!)

Ikke så hoven i dag og mindre blå,det går framover:)
Klem
18.05.2017, 23:07
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Janne
Hørtes ut så dere har kost dere på 17 mai, så kjekt at du å barnefaren er sammen på merkedager for barna sin del, sikker på at di setter stor pris på det. :)

Gratulera med 6 års dagen til Benjamin, stor, fin gutt. :)

Klem :)
19.05.2017, 02:23
Nina
Janne:
Takk for det:)
Ja,vi prøver så godt vi kan.Skal dit og feire i dag siden han er hos pappaen.I morgen er det barneselskap????
Klem
19.05.2017, 09:18
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits