Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Benjamin 6år!

Endelig var dagen her som Benjamin har venta på-6 årsdagen sin!Ungene var hos pappaen den dagen så jeg dro til de for og feire.
Han fikk gavene av meg og ble veldig fornøyd!Vi spiste taco og ungene hoppa på trampolina.Været ble bra også,sol og varmt.Vi dro og spiste is alle sammen,og ungene fikk leika litt mer ute.
I barnehagen hadde han fått fin krone og blitt feira.Siste bursdag som barnehagegutt.Han har vokst og blitt så stor.Men den samme fine,snille,kjekke,søte,tøffe,omsorgsfulle kosete gutten:)
Han var veldig fornøyd med dagen sin!


Hurra for Benjamin!!

I går var han klar for fest med vennene sine.Alle guttene fra gruppa si i bhg og ei jente.Storesøster var også på plass med ei venninne.Da alle var på plass ble det pizza,så åpning av gaver før det var kaker og etter kakene løp de ut for og leke.Bursdagen hadde vi i barnehagen så de hadde god plass og boltre seg på.
Kaka ble kjempefin,mormor&morfar ordna den,og ungene spiste opp nesten hele kaka!De spiste ikke så mye pizza så vi tok med resten hjem,men kaka falt veldig i smak.Må ha vært den blå glasuren,hihi:)
De store jentene holdt seg for seg selv og koste seg masse de også.Benjamin ble veldig fornøyd for gavene,endel Lego og litt andre ting.
Fornøyd med selskapet også,sammen med gode venner:)


6 åringen og den fine kaka!

Fest med venner!

Årene har flydd og nå er han 6 år og snart skolegutt.Blir veldig vemodig når han er ferdig i bhg,vi har hatt barn der siden 2010.Kjenner de voksne så godt,og det har vært et trygt og fint sted og være.
Men før skolestart skal vi nyte sommern!!

In my biggest dreams and
greatest of wishes it was you!
Happy birthday Benjamin!

 


  

fembarnsmamma
Årene flyr fort, men nå synes jeg det er bare deilig at ungene blir store:) Men det er rart å tenke på at minstemann snart er ferdig i første klasse:o

Så heldig du er som har en så flink pappa;)

Klem
02.06.2017, 23:46
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Kjekt at pappa er baker:)
Syns det er veldig vemodig nå når han er ferdig i bhg,det har vært fine og trygge år.
Men satser på at han får en bra start på skolen(synd søstra ikke fikk det.)Så veldig takknemlig for at de begge får gå på den beste skolen sammen med vennene sine:)
Klem
03.06.2017, 21:42
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits