Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Juni

Blogging var veldig populært for noen år siden,men nå virker det som det ikke er så poppis lenger?Er iallfall ikke det her inne hos meg med tanke på dere som er innom og kommentarer.Men det spiller ingen rolle,skriver mest for min egen del og det er så fint og se tilbake på.

For et år siden lå jeg på sykehuset med nakkeprolaps,et mareritt!!Året har gått ganske så fort.Er så glad for at jeg ble helt bra!
Merkelig med alt sånt som skjer,nå har jeg vært mellom en tannlegesjau,men er så og si bra etter den operasjonen også,må bare være litt forsiktig.

Juni er her allerede,en måned som vi har ventet lenge på,men nå snegler dagene seg avgårde.Det er bare to uker til vi sitter på flyet til Florida.Gleder meg som en liten unge,og det gjør ungene også,hihi:)Det er mye og huske på og pakke til turen,har aldri reist lengre enn til Danmark med ungene.Skal ikke pakke med for mye for jeg tipper det blir med litt hjem!Og vi trenger jo nesten bare shortser og t skjorter i det varme været som er der.Jeg kan nesten ikke vente!

Forrige helg hadde vi knallvær!Vi koste oss ute og solte oss.Benjamin hang med venner her i nabolaget mens Jessica og jeg satt i sola.Vi var også en tur på XXL,Benjamin fikk fotball og fotballmål av morfar-heldiggrisen!Gutten som aldri har vist interesse for fotball før har spilt hver dag.Jeg er med bort på fotballbanen og sparker litt med de.Nå kan han sparke ball utenfor blokka også med målet sitt.
Vi koste oss glugg i sola!Ble grilling hos foreldra mine også.Denne årstiden er bare best!


Morro med ball!

Goværet varte ikke så lenge,bombe liksom!Men det er uansett sommer!Vi var på besøk hos venner og jeg har fulgt frøkna på drilling.Hun har hatt lyst til og bli drillpike siden hun var en 4-5 år da nabojenta gikk på drill.Det var åpen dag så de som ville kunne prøve seg.Hun syns det var kjempegøy og vil fortsette.Så da får vi se til høsten om hun fortsatt vil:)


Her leker Emma,Jessica,Benjamin&Benjamin:)

Drilljenter.

Benjamin har vært på overnatting i barnehagen.Det hadde vært veldig moro.De hadde kosa seg masse med pizza,popcorn og film.Fikk en snap utpå kvelden at han sov godt.Så fint når de ansatte sender sånt til de voksne:)
På onsdag er det endelig besøksdag på skolen for 1 klassingene!Da får han møte klassen sin og lærern.Det blir nok en fin dag.Husker hvor spennende det var for Jessica.
Årene har gått fort!Husker for 3 år siden da venninna mi og jeg snakka om at nå må vi nyte årene i bhg for da begynte storesøsknene i 1 klasse.Og vips så er vi der.Det er litt vemodig og når den siste dagen er her får jeg nok en klump i halsen.Husker Jessica gråt i bilen på vei hjem den siste dagen...sukk...
1 klasse blir bra det og,må bare svelge noen ekstra ganger først.


Snart 1 klassing

Også var det frøkna da.Hun har vokst så mye det siste året,fått så mange venner og blitt mye tøffere!Jeg er så utrolig glad og takknemlig på hennes vegne at vi bytta skole,det var absolutt det rette valget!
Men at hun skal begynne i 4 klasse-må svelge noen ekstra ganger da også...Blir bra det også!To skolebarn,tenk det!Lurer på om hun kommer til og passe på lillebroren sin jeg...


Straks ferdig i 3 klasse...Nyt sommer'n folkens!
 


  

Nina
Bloggen din er like koselig å lese som alltid,men det MÅ ikke være slik at jeg/vi må kommentere hver gang... Regner med at dere som har blogg,har en oversikt hvor mange som klikker seg inn på bloggen,og får da også bekrftelse på om den blir lest/ikke lest. Uansett,her hos oss har det vært travelt,med oppussing av kjøkken og alt kaoset det medfører! Har da måtte prioritere bort endel ting som jeg ellers liker å holde på med (les:bl.a bloggen din) Ha en fortsatt fin pinse til deg og dine to .Klem:)
04.06.2017, 16:18
Nina
Nina:
Absolutt ikke.Jeg skriver for min egen del,morro og se tilbake på.Men jeg blogger jo mindre og mindre.Men merker stor forskjell på statistikk.Før kunne jeg ha 20 kommentarer på er innlegg.Ser jo også på toppbliggerne at de har færre lesere og kommentarer også.

Så spennende med oppussing!!!Alltid gøy bortsett fra kaoset.
Her er ungene hos pappaen og jeg jobber hele pinsen.
Ha en fin uke!
Klem
04.06.2017, 17:12
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Anne
Jeg er også innom, men ikke alltid jeg legger igjen kommentar. Så sier heihei😉 Dere er så heldige som skal på ferie snart! Jeg er grønn av misunnelse! Dere kommer til å storkose dere! Ellers så går dagene i ett her hjemme. Vært en trist tid, svigermor døde jo. Og idag flytta søstra mi og familien hennes til Danmark.. så neste år går utvilsomt ferien dit!

Klem fra meg☺
04.06.2017, 19:32
Nina
Anne:
Uff ja,tøffe tider for dere??
Vi prates jo stadig vekk på snap,og det er jo så koselig??
Gleder meg masse til og reise,men bekymrer meg for så mye,tenker på så mye rart som kan skje,er så redd for at vi ikke får reist(har ingen grunn til det.)Du vet sikkert hva jeg mener.Jeg kan vel puste når vi sitter på flyet,hehe:)
Klemmer
04.06.2017, 19:53
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Anne
Vært nok for ei stund nå ja... må jo bare gå oppover nå håper jeg. Ja kjempekoselig å ha kontakt på snap! Dagens høydepunkt blitt det☺ ja skjønner akkurat hva du mener. Men det går så bra så! Ungene er jo så heldige som får oppleve flere land☺ klem
04.06.2017, 21:01
Nina
Anne:
Veldig fint og prate med deg på snappen??morro og dele øyeblikk??
Håper reisen går knirkefritt!!!
Klem
04.06.2017, 22:26
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
fembarnsmamma
Det blir mange minner på bloggen:) Jeg blogger mye mindre, men innimellom er det gøy å fortelle gode nyheter og hverdagslige ting. Og det er alltid gøy med kommentarer!

Senk skuldrene og gled deg til ferien. Det er ikke vits å ta sorgene på forskudd;) Hvorfor skulle dere ikke komme dere på tur?

Det blir nok veldig bra med enda en på skolen. Tenk så spennende det blir for minsten:)

Klem
04.06.2017, 21:58
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Har sitti og sett tilbake på bloggen i dag,smilte for meg selv av alle de gode minnene.
Jeg klarer ikke og senke skuldrene før vi har kommer oss avgårde,har jo fortalt deg litt om sånne tullete småting jeg er bekymra for.
Det blir spennende med skolen,men kommer til og savne årene i bhg.
Klem
04.06.2017, 22:29
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Janne
Snart skolegutt ja, tiden går fort.

Har ei tante jenta her i hus (minste av 3) så skal ha siste året i barnehagen nå etter sommeren, virker som hun gleder seg til skolen. :)

Dere får nok en fin tur til Florida om 2 uker tenker eg.

Har ikke vært i så mange land selv, kun Sverige, Danmark å Polen. :)

Kos dere.

Klem :)
05.06.2017, 01:26
Nina
Janne:
Tiden går veldig fort!
Jeg har reist mye,vært i USA 7 ganger:)
Ha en fin dag!
Klem
05.06.2017, 07:03
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits