Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Mye rart...og veldig snart

Vi er halvveis i juni alt og sommerværet glimter ikke akkurat til,men hvem bryr seg...for på søndag sitter vi på flyet på vei mot Florida.Det føles så uvirkelig og jeg kan ikke tro at det er sant.Det går vel opp for meg når vi sitter på flyet...gleder meg så utrolig mye!Er så spent på ungene,de vet jo at vi skal reise,men de har jo ikke peiling på hvordan det er der.Vi har venta lenge,men nå er det veldig snart!
Jeg har vært i USA 7 ganger før og det er fantastisk og få ta med ungene dit,så de kan få oppleve Disney World og alt annet.Det er like fint og reise andre steder altså,men dette blir moro!!


Jeg var hos frisøren og klipte meg og fikk fletter-love it!

Forrige onsdag hadde Benjamin endelig førskoledag.Han var veldig spent og gleda seg.De er 19 fra barnehagen som begynner på samme skole.De ble fordelt på to klasser,klassen til Ben virker veldig grei.Mange kjente der.
Vi fikk være med inn i klasserommet litt før vi gikk på foreldremøte.Selv syns jeg at det er så rart at han er skolegutt.Årene i bhg har gått så fort.Benjamin selv koste seg med fadderen sin og inne i klasserommet.De spiste,lekte og sang.De skulle vært ute også,men det plaskeregna.Det var en hyggelig dag på skolen.Etter skolen dro vi til byen og kjøpte skolesekk og spiste is sammen med venner.


Spent gutt på førskoledag:)

Torsdag var det sommerfest i bhg(barn hjelper barn.)Himmelen åpna seg i det vi satte foten innafor barnehagen.Det ble en våt fornøyelse men vi koste oss med pølser,kaker og lodd.Vant gjorde de også:)Siste sommerfesten for oss i barnehagen...så rart igjen...
Helgen kom og gikk,Jessica var med venninna si og vi koste oss sammen hjemme.Var på grilling hos foreldra mine også.


Sommerfest i bhg i regnværet.

Sundaymood:)

Vi har også vært på avslutning for klasse 3ab.Heldigvis unngikk vi regnet og det ble en kjempefin ettermiddag i sola på en koselig plass.Ungene storkoste seg med vennene sine og vi voksne skravla.3 klassingene sang så fint for oss.
I morgen har Jessica sin siste dag i 3 klasse,jøsses sier jeg bare!!!Men for et flott skoleår det har vært for henne.Og halvårsvurderingen vi fikk med hjem var fantastisk-så flink på skolen!!
Da skal sommerferien nytes for oss alle sammen før en ny epoke starter til høsten med to skolebarn.


Klasse avslutning i nydelig solskinn.

Hun er opp ned hele tiden:)

Vel,da skal snart koffertene pakkes og vi skal oppleve nye eventyr:)


These are the days!


 


  

Nina
Så gøy med Florida tur,god tur!:) Og så tøff du var på håret med flettene! Ser lett hvem Jessica ligner på... Klem:)
15.06.2017, 19:27
Nina
Nina:
Ååå,tusen takk!!Ja,hun er nok veldig lik meg:)
Vi skal kose oss masse!!
Klem
15.06.2017, 20:31
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
fembarnsmamma
Det har vært noen deilige dager nå, men den ultimate sommervarmen har ikke kommet enda.... Jeg håper vi får litt sommer i juli og august!

God tur til dere, håper at dere får noen knallfine dager på tur:)

Klem
16.06.2017, 00:29
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
fembarnsmamma:
Tenk at sola snur snart-sommern er alt for kort.På tide og stå opp til siste jobbedag og det regner,bah!!
Håper også turen blir knall,kan nesten ikke tro at vi skal reise.
Klem
16.06.2017, 06:13
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Janne
Dere skal reise allerede på søndag ja. :) God tur å kos dere masse. Gleder meg til å høre om turen deres etterpå. :) Hvor lenge skulle dere være? :)

Vi skal på en liten tur mandag til torsdag, men det er ikke så langt... :)

Klem :)
16.06.2017, 01:20
Nina
Janne:
Takk for det!Vi er hjemme igjen 27 juni:)
Kos deg på tur!!
Klem
16.06.2017, 06:14
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits