Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Florida(del 1)

Vi har vært i Florida,og nå vil jeg fortelle litt fra turen vår,samtidig som jeg bevarer minnene her inne:)
Kvelden før vi reiste måtte Benjamin en tur innom legevakta og fjerne en flis i foten som vi ikke fikk ut.Det var veldig rødt,så jeg ville ikke at han skulle få mer vondt.Han måtte få bedøvelse og fikk den ut,den hadde delt seg også.Modig gutt som alltid!!Vi fikk beskjed om at foten kom til og bli nummen dagen etter,jaja......

Vi sto opp klokka 05 og satte kursen mot Gardemoen.Benjamin hadde litt vondt og det var vanskelig og gå,veldig kjekt at de hadde vogner og låne på Gardemoen!!
Jessica var i utgangspunktet veldig redd for og fly,jeg sa fra til en av de som jobbet på flyet,og han var helt fantastisk med henne og Benjamin.Og flyturen gikk helt supert den.I tilegg ordna han så Benjamin ble møtt med rullestol på flyplassen i New York hvor vi mellomlandet.Makan til bra service altså!Nicolai het han som jobbet på flyet fra Oslo til New York.Vi hadde ikke god tid til neste avgang,vi ble tatt med gjennom alle bakganger og tollen gikk som en lek,vi slapp og stå i kø pga rullestolen,hihi:)
Men klokka gikk og flyet skulle kjøre,jeg løp bort til flyet for og se om det kunne vente.Da jeg kom fram så jeg ikke noe fly og alle satt og venta-5 timer forsinka!!
Så da fikk vi noen timer på flyplassen i New York.Vi spiste litt og kikka i butikker.Flyet gikk 19.30 istendenfor 14.30.Så da vi var framme i Orlando var klokken 22.30,vi var på hotellet til klokken var 23.30.Et døgn hadde vi vært våkne da.Ungene slokna på flyet til Orlando.De var så fantastisk flinke.Ingen klaging på at det var langt osv.De så på filmer og styra på.Foreldra mine var også med,pappa fikk ikke sitte med oss,han satt lenger bak i flyet,gikk litt fram og tilbake og prata med han.


Her er vi klare,på flyet og vi venter i New York.

På mandag spiste vi frokost før vi sjekka ut bassenget.Løp opp for og skifte så vi kunne hive oss uti.Kjempeflott basseng for ungene + et større og dypere et,og et boblebasseng-helt supert!Kosa oss i noen timer før regnet kom.Regner mye i Florida,men det stopper opp like fort som det kommer og sola skinner igjen.Og varmt og fryktelig høy luftfuktighet-men jeg liker det!
Foten til Benjamin var fin igjen,så nå kunne han gå normalt igjen:)

Sjekker bassenget mandag morgen:)

På ettermiddagen dro vi på et outlet mall,Orlando Premium Outlet Mall.Masse bra butikker.Ble noen poser fra Justice(som ble favorittbutikken til Jessica.)Converse,min favoritt American Eagle Outfitters,Toys R Us,Gap og flere.Halve prisen som hjemme,betalte 250 kr for Converse sko til Jessica.


På shopping!

Alle er fornøyde med dagens fangst:)

På tirsdag var ikke Jessica helt i form.Jeg tenkte hun var sliten etter reisen.Vi var en tur ved bassenget og hun bada og leika med Benjamin men spiste lite.Benjamin oppdaga firfisler og jakta på dem:)
På kvelden ble det Pizza Hut på rommet og jeg gikk en tur på Walgreens med pappa(ungene var på rommet med mormor.)En butikk med nesten alt,og mye apotekvarer.Jeg fikk tak i migrene tabletter som jeg har brukt for-fornøyd med det!!
Da vi kom tilbake sa Jessica at hun hadde vondt i halsen og hun begynte og bli varm.Halsbetennelse tenkte jeg......


Benjamin har det helt supert!!!

En tur i det varme boblebadet:)

Walgreens!

I morgen skriver jeg mer...... 


  

Anne
Det har vært så gøy å følge dere på snap! Og jeg er så misunnelig! Dere har opplevd så mye, handla mye fint, og spist/drukket så mye godt! Tenker at det var litt kjedelig og komme hjem igjen😔 Har dere mere feire? Klem☺
28.06.2017, 20:29
Nina
Anne:
Vi lengter allerede tilbake,så kjedelig her??Vi har hatt det helt fantastisk????Minner for livet!Snap er jo så gøyalt,jeg har jo bombardert alle med snapper??
Har ferie fra 17 juli,men har ingen planer.
Klem
28.06.2017, 20:42
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Anne
Artig å snappe☺ har ferie fra 8 juli jeg. Det gledes! Vi har heller ikke de store planene, skal kose oss hjemme ihvertfall. Blir vel en tur til Hunderfossen tenker jeg☺

Skjønner at dere lengter tilbake! Hadde jeg også kommet til å gjort.
28.06.2017, 20:51
Nina
Anne:
Ungene spurte om vi kunne dra tilbake neste sommer.Jeg kunne reist dit hvert år??
Håper på bra vær her hjemme så vi kan bade litt.
28.06.2017, 21:10
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Janne
Så kosligt å lese om turen deres selv om eg har fått med meg en del fra Insta. Ser/høres ut så dere har stor kost dere på tur, kjekt at foreldra dine også var med da. :)

Gleder meg allerede til del 2 kommer ut :)

Klem :)
29.06.2017, 00:48
Nina
Janne:
Vi har hatt det helt supert!Lengter allerede tilbake!
Skriver mer senere i dag:)
Klem
29.06.2017, 05:53
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Monica
Så typisk at noen blir syke på tur😏

Det så veldig fint ut ved bassengene, og så så lite folk😳

Klem
30.06.2017, 12:44
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
Monica:
Typisk min flaks,men det gikk fort over,var "krutt" i medisinen??Var til og fra med mye folk ved bassenget,var et basseng til som var dypere.Men helt greit at det ikke var stappa.
Klem
30.06.2017, 16:21
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits