Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Florida(Disneyworld.)

Det og kunne ta med sine egne barn til Disneyworld er fantastisk!Nå har jeg vært i Disneyland i California og Disneyworld i Orlando før.Jeg har vært i alle 4 Disneyparkene i Orlando.Men jeg syns at den som var mest gøyal for ungene og besøke denne gangen var Magic Kingdom,lurte litt på Animal Kingdom også,men en dag ble borte da Jessica ble syk,og det er dyrt og komme inn i parkene.Jeg betalte 3200 kr for ungene og meg.Da er alle karuseller osv i prisen.Vi hadde fastpass også,men brukte det ikke.
Vi tok shuttlebussen fra hotellet da klokken var 13,30.Vi hadde ikke orka hele dagen da det var intenst varmt.Vi kom en time før paraden skulle begynne.Mange hadde allerede satt seg til i hovedgaten for og vente.Vi kikka litt i Main Street før vi satte oss for og vente på paraden.Holdt på og daue av varmen,haha!!!
Men da det begynte fikk jeg virkelig frysninger-tenk at vi var her!!


På shuttlebussen(som vi nesten hadde alene)til Disney.

Under ballongene i Main Street-elsker dette bildet!

Tenk at vi er her!

Frozen

Flott parade!

Etter paraden gikk vi for og spise litt,var godt og få satt seg ned på et kjølig spisested,stappa fullt-men hva gjør vel det!?Vi var jo i Disney:)
Så gikk vi ut igjen og utforska parken.Køene var laaaange!Vi måtte så klart kjøre Dumbo,det var kjempegøy!!Jessica kjørte alene mens Benjamin kjørte med meg,vi lo og smilte der vi kjørte med Dumbo-herlig!!!


Herlige Dumbo!!

Tusla videre,og jeg var så svett,like svett som etter en treningsøkt,også så rød i trynet!!!Ingen andre var så røde i trynet,hahhaha!!!!!Veldig mye og se på!Vi kjørte Under the sea,en koselig "ride" i et skjell.
Etter hvert tenkte vi og kjøpe is,men køene var uendelige!Klokka gikk så fort og vips så var det fyrverkeri på gang.Da var vi på vei ut av parken,jeg tenkte det var greit og komme seg ut før alle andre tenkte det samme.Vi måtte ta monorail til parkeringa,en flott tur mens solen gikk ned.Jessica kjøpte seg en ballong på vei ut av parken,fineste ballongen!
Vi fikk sett fyrverkeriet fra parkeringen-og det slår nyttårsaften!Kjempeflott!!!!


En magisk dag!


Jeg var alene med ungene i parken,foreldrene mine var ikke med.Men det gikk helt fint.Mye folk,men vi passa på hverandre hele tiden.
En fantastisk dag-magisk!!
Det var to søte små som sovna godt den kvelden-mammaen også:)

Mer kommer:)
 


  

Monica
Minner for livet😃 Ser at dere har hatt en knallfin tur👍🏻

Klem
30.06.2017, 12:50
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
Monica:
Jeg lengter tilbake,ungene også.Var helt fantastisk??????
Klem
30.06.2017, 16:23
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits