Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Florida(siste dagen og hjemreise)

Så kom den siste dagen på turen vår,ingen av oss ville hjem.Vi spiste frokost før vi gikk ut til bassenget for og bade og sole oss.Ungene storkoste seg i vannet.De har nesten bodd i bassenget på denne turen,de har sitti litt på solsengene men vært mest i vannet.Jeg har lest,kosa meg i sola og bada med ungene.For en drømmetur...
Vi hadde ingen planer for den siste dagen,bare være ved hotellet og pakke på kvelden.
Gikk en tur til Walgreens med Benjamin og mormor mens Jessica bada med morfar.Så mye "gøyalt" og handle på Walgreens,det samme syns Benjamin:)


Siste dag ved bassenget.

Badegutten:)

Ben har handla på Walgreens:)

Vi gikk en tur for og kikke litt i nabolaget ved hotellet,så tok vi med en pizza fra Pizza Hut tilbake til rommene og spiste med mormor og morfar.Ungene ville gjerne bade litt på kvelden så vi tusla ned til bassenget.De hadde det så gøy,og jeg bare koste meg med at ungene hadde det så fint.


Morro med firfisler!

Siste dagen i Orlando.

Ble noen av disse-strawberrybanana smoothie-yummi!!


Så kom hjemreisedagen,sukk.Vi gikk ut for og sende avgårde den fine ballongen Jessica kjøpte i Disneyworld.vi sto og så på at den forsvant langt opp på himmelen.Vi ble kjørt til flyplassen og det gikk veldig greit med innsjekk,toll osv.Vi hadde greit med tid,så vi satte oss ned og spiste litt og titta i en kiosk som hadde så mye fint,kjøpte litt blader og stæsj til ungene.
Tusla bort til gaten vår der flyet skulle ta oss til New York,vi fløy med United på denne turen,og det tok 2 timer,da vi kom tok det 3 timer.
Kom til New York og havna på den kjipeste terminalen(utenlandsreiser),og der skulle vi være i 4 timer.Ingen taxfree butikker,bare en kiosk og et par restauranter.Kjøpte noen New York souvenirer og spiste litt.Ungene hadde det gøy,turna og løp rundt,stor plass.Og vi hadde fantastisk utsikt mot New York og alle flyene som kjørte.
Flyet vårt gikk klokken 19,og vi var hjemme klokka 8.30 norsk tid(02.30 i vårt hode.)Ungene sov noen timer på flyet,jeg sov en times tid.Denne turen tok 6.5 time hjem,8 timer da vi dro.Så da var det bare og hente bilen og komme seg hjem.Ungene sovna etter hvert i bilen.Kom hjem og fikk pakka ut,følte meg helt groggy,så sliten og trøtt og full av jetlag.Benjamin var ute og leika og vi fikk henta Bongo:)
Både Jessica og jeg slokna på sofan,jeg våkna etter 30 minutter,og etter to timer var det så vidt jeg fikk vekt frøkna.Benjamin slokna klokka 19.15 på sofan så han bærte jeg til sengs.Bråvåkna klokken 11.15 dagen etter(var våken fra 03-05.)Ungene sov ennå....da hadde de sovi i nesten 16 timer!!!!!


Har bare litt bagasje med hjem...

Venter på flyet fra Orlando til New York.

Flott utsikt!

To som har det gøy på flyplassen i New York:)

Zzzzzzzzzz..........

Vi har hatt en fantastisk tur,vi lengter tilbake og lurer på når vi kan reise neste gang.Ungene har vært kjempegreie hele tiden,og flyturene har gått så fint.Ingen som maste om at det var langt eller at de kjeda seg.
Vi sitter med fantastiske minner og gode opplevelser.Jeg er fortsatt litt overveldet(og har ennå litt jetlag.)Men dette er noe jeg vil ta med ungene på igjen,de elsket turen,varmen,bade,bo på hotell,shopping,Disney og resten av pakka.

Someday I will miss these days.
I allready miss them just thinking about it.....


 


  

Nina
For en opplevelse! Og takk for turen!:) Klem:)
02.07.2017, 23:06
Nina
Nina:
Fantastisk tur-lengter tilbake!Klem
02.07.2017, 23:13
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Janne
Hørtes ut så en veldig koslige tur, takk for at eg (vi) fikk lese (følge med) på turen deres. :) Veldig mange fine bilder fra Florida. :)

Godt at ungene stor koste seg på turen. :)

Klem :)
02.07.2017, 23:53
Nina
Janne:
Det var helt supert!!Lengter tilbake!
Håper vi kan reise en annen gang,ungene storkoste seg:)
Klem
03.07.2017, 08:26
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/
Monica
Det er deilig med ferieturer. Skulle ønske sommeren kom litt oftere, hihi😃

Til helga drar vi, jeg håper på fint sommervær👍🏻

Klem
04.07.2017, 16:49
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
Monica:
Sitter og lurer på når vi kan reise neste gang??
Håper dere får en fin tur!
Klem
04.07.2017, 17:33
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/

Ser ut som dere har hatt det fantastisk! Så gøy og lese om turen:-)
04.07.2017, 22:56
Nina
Anonym:
Vi har hatt det helt supert:)
05.07.2017, 06:29
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits