Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Take us back!

Ja,da har vi vært hjemme i litt over to uker,og vi lengter tilbake til Florida.Ungene spør når vi kan reise neste gang,og det samme lurer jeg på.Vi hadde det helt fantastisk på tur!:)Har nesten følt meg litt deprimert etter at vi kom hjem,snakka med ei venninne og hun følte det også sånn etter at hun kom hjem fra ferie.
Vi gleda oss så lenge til den turen,og vi storkoste oss og så er vi hjemme igjen liksom.Vi har ferie igjen nå,men har ingen planer,håper på sol og varmere vær så vi kan reise og bade og kose oss ute.


Take us back!

De første dagene på jobb etter at vi kom hjem var seige,så grusomt trøtt!Jetlagen slo til ja.Jeg kunne sovna stående oppetter en vegg på jobb.
Det bedra seg etter hvert,ungene var på plass igjen og det var jazzfestival i byen.Jeg måtte kaste inn håndkle og være hjemme fra jobb en dag da jeg fikk en grusom hoste og var stemmeløs,jeg bare peip når jeg snakka.Dette varte i noen dager,hosta og harka meg gjennom travle dager på jobb.Så kom forkjølelsen kasta over meg denne uka,og jeg har vært helt sylta.
Ungene har ferie med pappaen sin denne uka og jeg har jobba.Uka før hadde Benjamin sin siste uke i barnehagen,og da fredagen kom var det aller siste gang,det var rart og levere denne morgenen.
Porten ble lukket for aller siste gang,vi har hatt fine,trygge,supre,morsomme,gode år helt siden 2010 da Jessica begynte.Fantastiske voksne som har tatt seg av barna våre i alle disse årene.Vi sa hadet til de voksne som var på jobb,og jeg hadde en stor klump i halsen,men tok meg sammen...
Da vi kom hjem kom tårene hos Benjamin,det var nok både trist og rart på samme tid for han.Heldigvis er skolen naboen til barnehagen så vi kan stikke innom og si hei og mange av vennene begynner i samme klasse:)Men jeg må jo si at det er litt vemodig....En epoke er over...og en ny starter med to skolebarn.


Porten lukkes for aller siste gang...

Vi har kikka litt i bodene på jazzen,grilla med venner og nyter at det er sommer med lyse dager og kvelder.Jeg håper vi kan reise på dagsturer til favorittstranda vår nå som vi skal ha fri sammen.
Sommeren går så alt for fort!


Disse to:)

En vanlig lørdagskveld hjemme hos oss:)

Det er helg og jeg er alene,har ingen planer.Har vært og spist pizza hos foreldra mine i kveld.Noen ganger føler jeg meg som en 80 åring når ungene ikke er her,haha!!!Vel,på mandag kommer ungene og da blir det liv i stua igjen:)
Skal lage album fra turen vår også,må bare få kjøpt inn litt fotostæsj,bildene er allerede fremkalt:)Ha en fin helg og nyt sommeren:)


 


  

Monica
Sommeren går alt for fort! Håper dere får en fin ferie, det kan være hyggelig med ferie hjemme også:)

Klem
16.07.2017, 00:05
URL: http://fembarnsmamma.blogg.no
Nina
Monica:
Om været blir bra er det greit og være hjemme.
Har lyst til og reise mer...fnis....
Klem
16.07.2017, 11:07
URL: http://mammantiljessica.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits