Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Huttetu!!

Da er unga i seng og da kan hu mor hive seg over pc'n!:)Syns litt synd på gubben som skal sykle hjem fra jobb nå ikveld i 15 minus!
Men snill som jeg er har jeg grandisen klar til han kommer,hihi:):)

Edit:Jessica begynte og gråte,fikk komme opp og sitte med meg til papsen kom...jaja...

Benjamin og jeg har hatt koselig lunsjbesøk i dag av Linda og Liam.Jeg hadde rundstykker og pålegg og Linda hadde med kyllinglår,goody:)!!
Vi skravla og gutta leika på gulvet.Kjempekoselig!Vi har alltid så mye og prate om av en eller annen merkelig grunn,hihi:)


Benjamin og Liam Nathaniel:)

For 2-3 uker siden var jeg hos legen og tok noen blodprøver.I dag ringte de meg og sa at jeg mangla både jern og D-vitaminer.Så da er det bare å begynne og fylle opp kroppen med det iallefall.Fikk det på sykehuset etter jeg fikk Benjamin,men jeg fortsatte ikke og ta det hjemme.

Etter barnehagen reiste vi en tur til bestemor og bestefar(svigers.)Bestemor skulle sy noe på utedressen til Jessica.Koselig og besøke de,lenge siden sist.
Ungene koste seg og Benjamin fikk kveldsgrøten sin der før vi dro hjem.Og huttetu så kaldt det er ute!!!Nå kommer kulda,grøss!!


Jessica koser seg på gulvet hos bestemor og bestefar:)

Nå er nok grandisen snart ferdig,goody!!


Noen som har smakt den nye Grandiosaen med nachos??
21 Kommentarer


Barseltreff:)

En ny uke,min siste uke hjemme i mammaperm...

Bongo har vært ute og leika seg i snøen i dag,og hun ville visst ikke inn igjen.Løp rundt mens mannen måkte verandaen.


Ser du Bongo i snøen??

Benjamin og jeg skulle på barseltreff i dag.Mulig det var siste gang vi var samla alle sammen på en stund.Noen av oss begynner og jobbe allerede denne uka.
Kjente det var litt vemodig egentlig.Lene som jeg har kjent helt siden vi lå på føden,vi satt støtt og stadig og prata sammen på føden med våre små nyfødte.Vi har blitt så godt kjent.Der sto vi og skifta bleier på de bittesmå babyene våre og nå skal vi på jobb.Jeg skjønner det ikke!?Vi som satt og spiste frokost sammen med de små oppi "baljene"sine.Det var jo i forrige uke var det ikke??!!Så var denne tiden over og den kommer aldri igjen.Tiden da vi gikk hjemme og var på barseltreff...
Nei,det er for rart,er nesten trist jeg(tårer i øya.)


Mille og Benjamin har kjent hverandre fra de ble født:)

Benjamin har rappa lua til storesøster:)


Til middag hadde Jessica bestilt pannekaker,så da ble det det.Hun fikk hjelpe til med og lage de,men ble litt lei tror jeg så hun slang seg på sofan for og se på tv til de ble ferdige.


Pannekakelaging:)


Ble du kjent med noen mens du lå på føden??11 Kommentarer


Søndag i heimen...

Jeg fikk sove til 10 i dag,og det var deilig.Benjamin sov til 7,30 og det er heller ikke værst.Men denne helga har jeg lagt han hos meg etter at han har fått mat,da sover han bedre.
Han får mat mellom 03-05 en gang.Håper han slutter med det snart.Var en periode han ikke spiste før vi våkna 07 og det var jo superbra!
Jessica var aldri sånn,da hun slutta og spise på natta så slutta hun.Er vel ikke akkurat natta når klokka er 05,men for meg så er det det...zzzzzzz......

Nok en søndag,what to do??Tok med meg unga ut for Jessica vil aldri ut i helgene.Men i dag syns jeg hun måtte ut en tur.Benjamin satt i vogna og Jessica leika på den gedigne snøhaugen som er her.De større barna har bygd mange snøhuler og ganger der.
Mannen var inne og støvsugde under sofaene.Oppdaga i går kveld at det så helt j....ut under der!!
Da mannen var ferdig med det kom han ut så da gikk jeg inn med minsten.Kjedelig og bare sitte i vogna og glo på at storesøster har det gøy når han helst skulle herja i snøen selv:)Jeg ville egentlig at vi skulle være ute alle 4 men jeg syns det var litt guffent og var redd lillebror skulle fryse.Han satt nedi posen og var god og varm!


Gøy med bøtte og spade.Later som hun lager slush:)

Inne i en av snøgangene(hulene.)

Jessica var ute i 2 timer og hun fikk leika litt med nabogutten også.Fin og rød i kinna da hun kom inn:)
Hun har leika og tulla med lillebror.Morro og se de sammen.Lillebror ler bare han ser henne.Jessica og jeg har også leika litt med dokker og Lalaloopsy:)


Lillebror prøvesitter bilsete til dokka til Jessica:)

Brannbilen er morsom:)


Nå skal jeg hole i meg pizzarester og smågodt fra i går;)


Noen flere som skal kose seg med et eller annet goody ikveld?? 15 Kommentarer


Lalaloopsy!:)

Jeg var snill og lot mannen sove lenger i dag.Men da er det jammen meg min tur i morra,gleder meg!!

Jessica og jeg dro på en liten bytur i dag,bare vi jentene:)Kikka litt rundt og vi traff foreldrene mine så var litt med de.
Jessica ville helst gå hjem(gjorde det sist helg da hun var hos foreldra mine.)Men vi hadde jo bil i dag.
Koselig og få litt alenetid sammen med snuppa mi!


Jessica på senteret(byen som hun kaller det.)

Da vi kom hjem skulle Jessica gå i postkassa og se om det hadde kommet pakke til henne.Hun har venta hele uka på en pakke fra min venninne Maria som jeg var hos forrige helg.
Maria jobber nemlig på BR leker.Jeg titta på en leke til Jessica som var kjempebillig men kjøpte den ikke.Angra så klart så fikk Maria til og kjøpe den for meg.Men det kosta søren med 170 kr å sende den!!Så da får jeg heller ta den med neste gang jeg er hos Maria.Men dette skjønte ikke Jessica(ikke så rart.)
Så Maria sendte en liten Lalaloopsy til henne imens.Det er Lalaloopsy jeg har kjøpt også,men noe større enn denne hun fikk i dag.
Frøkna ble iallefall overlykkelig over og få pakke i posten,og lyste opp da hun så innholdet.Vi måtte ringe Maria med en gang og takke:)Syns jeg ser henne når hun får den Lalaloopsyn som Maria har hos seg inntil jeg får henta den.Den er det mye stæsj på,det er en trehytte med denne figuren.Jessica har ikke sett eller hørt om Lalaloopsy før,men den falt virkelig i smak!


Overlykkelig over og ha fått pakke i posten:)

Lalaloopsy!!


Benjamin har vært helt elektrisk i dag,blir det så fort han ser Jessica:)Tror han helst vil hoppe og løpe sammen med henne.
Han er så morsom,han sitter og danser når vi synger for han.Da gynger han opp og ned og smiler og ler:)

Vi har gafla i oss hjemmelaga pizza i kveld.Goody for liten og stor!!


En stk ivrig lillebror:)Hva slags leker liker ditt barn??
20 Kommentarer


Tja....

Tja,hva skal jeg fortelle om i dag,ikke noe spennende.Benjamin sov heldigvis helt til klokka var 05 uten og være urolig.Det var mamsen glad for:)
Ga han flaska med melk og vi sov til ca 07.
Jessica tulla og tøysa veldig med lillebror på morran.Pynta han med hårbånd og greier.Han satt og leika med støvsugern til Jessica så han ligna på en liten hushjelp,hihi:):)
Pc'n er også veldig spennende,Benjamin vil gjerne trykke på alle knappene!


Se så søt han er med hårbånd,hihi:):)

Pc'n er spennende!!


Benjamin og jeg kjørte paps på jobb,og så trilla vi en tur på senteret og i byn før vi dro hjem så han fikk dubben sin før henting i barnehagen.
Gruppa til Jessica hadde vært 3 timer i gymsalen (Skrimhallen).Der hadde de løpt og lekt.Hun var rimelig gåen ja...kosa Ape og smokk da jeg henta henne.Men de hadde hatt det så gøy:)

Etter middag fikk vi besøk av min venninne May.Kjempekoselig!Mannen jobber seint så da er det koselig med besøk for a mor,hihi:)
Vi prata og leika med ungene.Benjamin ble lagt og Jessica kikka litt på pc'n.


Fornøyd frøken etter dagen i bhg:)

Hun måtte ha med seg veske i bhg i dag!

Nå hører jeg nesten at senga roper på meg!!

12 Kommentarer


Trøtt mamma...

Herregud for en natt.Fra klokka var 03 til 06,30 har jeg sovi minimalt.Benjamin har surra og vært så sinnsykt urolig at fy!!!Nå må han kutte ut surringa snart!!
Med lite søvn fungerer jeg dårlig,så dagen i dag har ikke vært noe særlig.En meget trøtt mamma!
Men vi har nå hatt det helt greit for det selv om jeg har følt at tårene ikke var langt unna nå og da.

Dro på Europris og møtte Linda og Liam der.Kikka litt og kjøpte smågodt,hihi:):)Også skravla vi litt da!


Gutta på shopping!

Slang meg på sofan mens Benjamin sov.Jeg fikk ikke sove så lenge for jeg holdt på og fryse ihjel!!Sto så lenge ute med Linda at jeg ble tæla.
Henta i barnehagen og i dag skulle vi få besøk av Annette,Adrian og lille Amalie.Vi henta ungene likt og dura hit.
Jessica og Adrian lekte kjempefint og hadde nesten ikke tid til og spise.Annette og jeg fikk skravla litt.Amalie tok det med ro og Benjamin fulgte med på at de andre leika.
Nå er begge unga i drømmeland og jeg lurer på om jeg skal steike en grandis.Mannen kommer snart hjem fra jobb.


Her lager Jessica kjede:)


 

Trenger du mye søvn??

6 Kommentarer


Fortrengt det...

Jeg har vel egentlig fortrengt det i lengre tid og utsatt og gå innom jobben...jeg snakker om at jeg har fortrengt tanken om at mammapermisjonen min er slutt om en uke.
Hva skjedde egentlig??Jeg lå jo akkurat på føden!Jeg er i sjokk over hvor fort tiden har gått denne gangen,8 måneder,svisj-svusj...borte!!!Jeg skal aldri mer ha mammapermisjon...sukk...

Benjamin og jeg troppa opp på jobben og prata med sjefen min som er utrolig grei!Kunne liksom ikke utsette det lenger syns jeg.
Prata litt fram og tilbake om jobb og andre ting.Veldig glad for at jeg har en så snill og forståelsesfull sjef.
Så da er det bare og ta skrittene tilbake på jobb om 1,5 uke...Siden jeg skal på jobb så er liksom babytiden over,men han er jo bare 8 måneder,wæææææ!!!!Jessica var 13 måneder da jeg begynte og jobbe.
Men man har jo liksom ikke noe valg da,hvordan skal man overleve på en inntekt???
Benjamin på butikken:)

Tørst!!

Jessica har vært på tur med gruppa si i barnehagen.De hadde aka med rompeakebrett og gått tilbake til barnehagen da det var mat siden det var for kaldt til og spise ute.
Tipper de kosa seg!
Både turbo og sliten da jeg henta henne.At hun var sliten det varte ikke lenge,for her hjemme har hun vært turbo!!


I barnehagen,litt sliten...

Da jeg bada Benjamin spurte jeg om ikke Jessica ville bade med han.Og det ville hun.Benjamin sitter endelig selv i badebalja,så da er det plass til begge to siden han ikke trenger babysetet lenger.
Benjamin var helt elektrisk,og storesøster syns også at det var gøy:)


Ungene koser seg i balja:)

Merker jeg er veldig tankefull fordi permisjonen går mot slutten...sukk....


Følg oss gjerne på facebook:)
http://www.facebook.com/profile.php?id=683021948#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617Hva slags tanker hadde du da permisjonen din nærma seg slutten??

28 Kommentarer


Kjøleskapet!

Tenkte og hive meg på en liten utfordring http://wendysinfamilie.blogg.no/  hadde på bloggen sin.
Hvordan ser din kjøleskapsdør ut!:)Bare for morro skyld:)

Kjøleskapet vårt er er fult av magneter og masse bilder.Koselig syns jeg.Men ser at jeg må få opp noen bilder av lillebror...
Jeg har alltid hatt bilder og magneter på kjøleskapet mitt,så da måtte mannen bare godta det,hihi:):)Hiv deg med du også og vis fram din kjøleskapsdør:)

Hva har du på din kjøleskapsdør??15 Kommentarer


Soveprat og middagshjelp...

I natt har Benjamin vært urolig altså.Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært bortom senga hans.02.30 krevde han mat.Kan ikke huske at Jessica tulla sånn på natta da hun var baby.Hun sov stort sett hele natta.
Og da klokka var 06,ja da var det morgen for Benjamin,gjesp!!6.30 ropte Jessica på meg...drømt igjen.Noe hun gjør hver natt og roper på oss.
Hun våkner aldri så tidlig.Så da ble det levering til frokost i barnehagen i dag.Hun syns det var veldig stas siden hun aldri spiser frokost der lenger.Men det skjer fort nok det at hun må det hver dag,både hun og lillebror.Når både mannen og jeg skal jobbe så må de leveres i 8 tiden.Huff!!

Benjamin og jeg har bare vært hjemme i dag.Men han har jammen i meg tulla med sovinga på dagtid også.Det ble 1.5 time med søvn til sammen på dagen,og det er alt for lite.
Skjønner ikke hvorfor han tuller sånn??!!Jeg skulle også ta meg en dubb,trøtt som jeg var.I det jeg sovna,ja da våkna Benjamin-great!!
Han har jo også vært en drøm og legge,men nå tuller han fælt.Gråter og sutrer til og fra i 30 minutter før han finner roen.Satser på at det er en fase som går over.Men han har stort sett vært blid i dag:)


"Vi trenger ikke og sove mamma!"

Og Jessica hadde sovna på hvilegruppa i barnehagen.Ikke ofte hun gjør det,så tydlig at hun hadde stått opp for tidlig i dag.
Det ble mye soveprat...

Jeg fikk god hjelp av Jessica med og lage middag i dag.Hun ordna opp og var så flink!!Vi lagde ostepanetter av kylling,ris og grønnsaker.
Etter mat rota hun fryktelig,men jammen i meg rydda hun ikke opp også(hun pleier ikke og gjøre det,så det er noe vi terper påt.)Det ble så ryddig:)
Store flinke jenta!:)
Så leika ungene litt før det var leggings.Håper på en roligere natt til natta!!


Gøy å hjelpe til med og lage middag:)

Veldig konsentrert,men så flink!!

Leker i sofan med dyner og alt.Hva hadde du til middag i dag??
16 Kommentarer


Favoritten!

Kom over dette søte diktet og da tenkte jeg på Jessica og hennes kjærlighet for Ape.De har vært uadskillelige siden Jessica var 5 mnd.
Jessica elsker Ape over alt annet og han er hennes bestevenn!

Hos fotografen,1 år gammel.Ape er så klart med.


"Er så glad i deg Ape!"
8 Kommentarer


Her er det masse snø!

Benjamin og jeg har vært på en liten bytur i dag.Vi traff Ingunn og lille Thomas:)Jeg fikk kjøpt meg noen fine fletta kurver på Kid.En kurv til lekene til Benjamin og en til og ha luer,votter osv i nede i gangen.Fornøyd!
Ble en liten cafetur før vi reiste hjem,Benjamin slokna i senga si for dubb med en gang.
Jeg har hatt migrene i dag også,isj!!Lenge siden sist så skal ikke klage.


Benjamin med en av sine nyeste leker:)


Etter barnehagen var vi ute en tur alle 4.Det har jo kommet kjempemasse snø her,og de større ungene har lagd snøhuler i den kjempestore snøhaugen som er utenfor her.
Jessica måtte jo sjekke ut snøhulene!Og hun var helt på toppen av snøhaugen.Kjempespennende!!
Benjamin satt i bæreselen og det syns han var gøy,lo og var helt ellevill:)


Jessica i snøhula:)

På toppen av den store snøhaugen!

Benjamin og mamsen:)

Og jammen i meg ble det ikke taco til middag,også på en mandag da gitt:)!


Har det kommet masse snø hos deg??
15 Kommentarer


Meget godt:)

Jeg har akkurat levert Jessica i barnehagen.Jeg kledde på henne uteklærne og når barna var ferdig kledd på satte de seg i vinduskarmen og venta på at de andre skulle bli ferdig.
Jessica og to gutter satt som rolige,tente lys og venta.Hva skjer??Hvorfor kan hun ikke sitte like rolig hjemme når hun venter på oss??Hun løp ikke rundt som en villmann,men satt rolig sammen med de andre.
Jeg måtte jo bare smile og ta et bilde av de,de var jo så fine der de satt:)

Jaja...det er jo flott at hun oppfører seg,så slipper jeg og bli flau over manglende oppførsel.Selv om jeg vet at hun er kjempesnill.Det er jo foreldrene barna tester ut.
Men hatten av for de ansatte i barnehagen som er så flinke med de og som får de til å høre og sitte rolig og vente:)


Sitter pent og venter...;)


Så da håper mamsen at Jessica får meget godt i oppførsel i karakterboka si,hihi:):)11 Kommentarer


Venninnehelg!

Da er jeg tilbake etter en superkoselig helg hos Maria!

Det var jo den snøstormen da jeg dro i går,himmel og hav som det snødde.Jeg skulle først levere Jessica hos foreldrene mine for hun har lenge hatt lyst til og overnatte der.Benjamin og paps var hjemme og kosa seg,så fikk de litt alenetid også.
Jessica og mormor tok bussen til byen og da de skulle hjem hadde Jessica insistert på og gå!!Hun er sta! I det snøværet hadde hun gått hele veien hjem,det er en god gåtut for en 3 åring.Pappa/morfar hadde gått fort hjem og henta snowracern og møtt de på halvveien,men hun skulle ikke sitte på den,hun skulle gå!!Flinke jenta mi!


Jessica i snøværet!

Jeg kom meg avgårde,jeg lånte bilen til pappan min.Men hjelpes for et føre det var og kjøre på.Før jeg kom til Hvittingfoss hadde jeg stoppa 3 ganger og tatt is av vindusviskerne.
Men jeg kom fram til slutt.Jeg skulle treffe Maria på kjøpesenteret der hun jobber.Jeg titta litt rundt til hun var ferdig.Da titta vi litt sammen og handla noen småtterier:)Skravla gikk også i ett,så koselig og se henne igjen!!
Vi kjøpte med oss godterier og kinamat og reiste hjem til Maria.
Dytta i oss kinamaten,goody!!


Maria koser seg med kinamat!


Resten av kvelden sløva vi på sofan med dyner og pledd.Skravla om alt og lo masse!!Lenge siden jeg har hatt det så koselig og ledd så mye.
Maria har helt lik kanin som oss,den heter Spretten og var helskjønn!Hoppa opp i sofan og ville ha smågodtet vårt!!Kjempetam,kosete og helt nydelig,akkurat som Bongo!Han fikk mais på en skål og koste seg han og.Ungene til Maria var hos foreldrene hennes.Så vi hadde helt barnefri!


Spretten koser seg med mais:)

Det ble prating om mye rart,om alt vi har gjort sammen.Vi var i London i 2005,men vi kunne nesten ikke huske noe fra turen,og det ble heller ikke tatt noen bilder.Vi syns jo det var litt rart.Men vi hadde jo en flott tur!
Det er så koselig og sitte å prate sånn som vi gjorde.Herregud så mye hysterisk morsomt vi har gjort/opplevd sammen!!Vi var jo gale,haha:):)
Synd det blir så sjelden vi sees,men nå skal det bli oftere.Jeg kosa meg kjempemasse og fikk slappa av.Vi kom oss vel i seng i 00.30 tida og sov til 9.30 i dag.


To gode venninner:)

Så fram til jeg dro hjem i dag bare sløva vi på sofan med frokost og mer godis,hihi:):)Et skikkelig avslappende og koselig besøk!!
Er så glad for at jeg har ei så god venninne som Maria!!


Her koser jeg med Spretten:)

Henta Jessica hos foreldrene mine da jeg kom hjem og hun har kosa seg masse,masse!!Ingen tvil om det iallefall!!
Og Benjamin og paps har også hatt det fint sammen.Så det var ikke noe problem og være avgårde en liten tur.Så det blir ikke lenge til neste gang jeg hiver meg i bilen og kjører til Maria i Stavern.


Blid og fornøyd:)

Har du hatt en fin helg??12 Kommentarer


Gleder meg!

Jeg gleder meg til i morgen!!Da reiser jeg til en av mine beste venninner Maria som bor i Stavern.Vi skal ha en venninnehelg så jeg skal sove over.
Maria bodde her i Kongsberg før og vi jobba sammen.Men så flytta hun tilbake til hjembyen sin.Vi besøkte hverandre kjempeofte,og jeg var hos henne masse på sommern,da lå vi på stranda og steika oss.Sommern 2004 var vi i Tyrkia sammen.Mange hysterisk morsomme historier fra den turen ja,haha:)!!Og ikke nok med det.Vi har sloss på byn,jada...vi var gale!!
Maria har to barn hun også.
Men i helga skal vi begge to ha barnefri:)

Det er faktisk 2,5 år siden sist vi så hverandre,fy skamme!!!!
Så i helga skal vi skravle,kose oss med god mat,spise godis,le og sikkert gråte sammen.Vi kan prate om alt mellom himmel og jord,ingenting er flaut eller dumt og prate om.Gleder meg som en unge!!
Kan ikke huske sist jeg sov over hos ei venninne??Det var før unga kom iallefall.


Maria og meg i Tyrkia 2004:)

Eh...hihi:):)

Vi kan se ordentlige ut også:)Fra bryllupet til Roger og meg.Ellers så er det ikke så mye og fortelle om fra dagen i dag.Da jeg henta Jessica i barnehagen var de ute,det var ikke så kaldt som før i dag så de hadde aka og leika ute i flere timer.
Hun har fått litt kuldeutslett,så her må det smøres.Tror hun syns det var godt og komme hjem på sofan.Fine røde roser i kinna:)


Kos på sofan:)

Lillebror er blid og go:)

Så da fyker jeg avgårde i morgen!!Ha en fin helg:)Når sov du over hos en venninne sist??

 

 

 

 23 Kommentarer


8 månederskontroll og tilbakeblikk:)

Benjamin er 8 måneder i dag,hjelpes!!

Vi hadde time til kontroll på helsestasjonen.Det er like spennede hver gang.På 6 månederskontrollen veide Benjamin 9,9 kg.Han har vært syk i det siste så jeg tippa at han ikke hadde lagt på seg så mye som de andre gangene vi har vært der.
I dag veide han 10,5 kg og var 73 cm lang.Så da har vektkurven flata ut litt.Helsesøster var ganske fornøyd med han bortsett fra at han ikke er glad i og ligge på magen og ikke kommer seg noen vei.Men han sitter selv og det var flott!Også klapper han jo masse i henda,det er gøy syns han.Står også stødig på bena når vi holder han.
Vi skal tilbake om en måned for å se om han har gjort noen fremskritt motorisk.Men ellers var alt kjempefint!


På vekta!

Leker på helsestasjonen:)Skal si det er forskjell på han og Jessica både vektmessig og motorisk!Da Jessica var 8 måneder veide hun 8,2 kg og var 70 cm.
Hun var langt framme motorisk.Hun begynte å krabbe da hun var 5,5 mnd,og reiste seg opp etter ting da hun var 6 mnd.
Hun fortsatte å reise seg opp etter alt,gikk rundt bordene og andre ting hun kunne holde seg i.Og krabba i full fart!Satt også selv i badebalja,for ikke å snakke om at hun reiste seg opp der også,jeg fikk jo nesten dilla husker jeg!!.Det klarer ikke Benjamin,han bare triller rundt han.
Benjamin er fornøyd med å sitte på samme plass og leke.Blir spennende å se når han begynner og bevege seg rundt.Men det er helt ok å ta det med ro:)


Jessica på lekeplassen,8 mnd!:)

Jessica 8 mnd:)

Jessica 8 mnd vil ut å trille:)

På vei ut av balja.8 mnd.

Etter middag har vi leika med butikken Jessica fikk til bursdagen sin,har ikke satt den sammen før nå.Men det var stas.Kassaapparat med både scanner og kortautomat:)
Men gurimalla,hvor skal vi ha alt sier jeg bare?!Syns bare det blir mindre og mindre plass her hjemme.


Kassadame Jessica!

Dette ble litt tilbakeblikk på da Jessica var 8 mnd også.Gøy å se tilbake og sammenligne de to:)Jeg begynte vel å blogge da Jessica var 10 mnd tror jeg det var.Hva er vekt og lengde på din 8 måneder gamle baby,og hva kan han/hun??
19 Kommentarer


Hvorfor solgte jeg den vogna??

Noen ganger gjør vi ting vi angrer på.Det har jeg finni ut at jeg gjør nå.
Jessica fikk sin Mountain Buggy Urban Jungle i August 2009 da hun var 8 måneder.Jeg elska den vogna over alt,super vogn.Og Jessica trivdes oppi der også,kosa seg!


Jessica koser seg i vogna si,11 mnd er hun her.


Da vi skulle ha Benjamin måtte vi ha en bagvogn,for vi hadde bare sportsdelen til Mountain Buggyn.Jeg syns bagen til MB så litt liten ut så jeg ville heller ha en litt større bag.Så da ble det ny vogn.Emmaljunga City Cross.Har vært kjempefornøyd med den vogna også,iallefall bagdelen.Sportsdelen er grei den også,men den slår ikke MB.

Vi solgte vogna til Jessica i høst siden hun aldri brukte den og den bare sto og tok opp plass.Og Jessica syns det var greit at vi solgte den.Vi spurte henne nemlig om det.
Roger hater dette vognstyret og sa klart ifra at dette ble det siste vognkjøpet.Men nå sitter jeg her da og angrer som bare det på at vi solgte Mountain Buggyn!!Jeg vil ha den tilbake!!!!!!Den fikk lykkelige eiere i Alta.
Men jeg vil ha en Mountain Buggy igjen,snufs...

Kan jo ikke si det til Roger,da får han "dilla!"Så jeg tør ikke hinte om det engang.


Her er Jessica 1,5 år på tur i den gode vogna si:)


Jeg må ha vært sinnsyk i gjerningsøyeblikket som solgte den vogna!!!!


Har du solgt noe du angrer veldig på??14 Kommentarer


Tullball!!

Nå er jeg litt lei av og skrive om bæsjebleier,de er der ennå,men ikke like mange,så håper det går framover nå:)
Har blitt noen klesskift også,men absolutt ikke ille.For det har gått unna med bodyer og pysjer i det siste.

Men nå tøyser Benjamin sånn ved legging.Har det med og våkne etter 40 minutter.Det gjorde han i dag-igjen.Og akkurat når Jessica er på vei i seng.
Jessica sto opp igjen,vi satt i sofan å leste bok mens jeg gikk inn til Benjamin nå og da.Han bare sutra,ikke vondt eller noe,så det er bare tullball!Han sovna til slutt uten at jeg tok han opp,jippi!!!

Vi fikk besøk av Linda og Liam før i dag.Jeg hadde kjøpt inn ferske rundstykker så vi spiste litt,skravla og koste oss.Ungene leika på gulvet:)


En søt tullegutt:)

Da vi henta Jessica i barnehagen var de ute og leika.Jessica er veldig glad i Tor(voksen på gruppa til Jessica.)Han tulla og tøysa med Jessica og Kristina da vi kom.Løfta de opp i lufta,så de hylte av fryd:)Det er jo kjempegøy:)!
Siden det hadde vært så kaldt i dag hadde de bare gått en liten tur(onsdag er turdag.)De hadde gått inn i barnehagen og grilla pølser i ovnen.De hadde sitti på sitteunderlaga sine og kosa seg fælt med pølser og nistematen sin.Er så gøy når de gjør sånne ting!


I barnehagen!(uklart bilde.)

Vi kom oss hjem og her har kvelden gått med til lek og bading av begge unga.Får litt dårlig samvittighet ovenfor Jessica når jeg må styre sånn med lillebror.
Men vi fikk nå kost oss i sofan med en bok nå ikveld,og det syns Jessica var veldig koselig.Bare mamsen og Jessica.Det syns jeg er kos også:)


Jessica hjelper lillebror:)


Var forresten litt tullball med blogg.no ikveld også,argh!!!


Er det noe tullball hos deg??

16 Kommentarer


Vrom-Vrom!

Det merkes allerede nå at vi har en liten gutt her hjemme.Han er veldig intressert i biler og da vi var på besøk i går satt han og lekte med bilene til Adrian på gulvet.
Men noe som virkelig falt i smak var en ganske så stor kjøredoning:)Da ble han i 100 og veldig guttete!!Han lagde "brommelyder"og greier,hihi!!:)
Det er jammen bra at papsen har både fjernstyrt bil og båt;).


Denne var tøff!!

Så når Benjamin begynner og snakke så vil han kanskje si til pappan sin at:"Pappa,jeg ønsker meg en sånn!!"10 Kommentarer


Koselig dag:)

Våkna av en grusom lukt i natt,og du kan jo tenke deg hva den lukta var?!Så da var det bare og skifte igjen da...aner ikke hvor lenge Benjamin hadde liggi med det stakkars!
Han sovna forresten ikke før 22,30 i går kveld,da var jeg på randen!!Trøtt og sliten!Jeg kollapsa like etterpå.

Dagen i dag har stort sett gått greit.Vi har trilla til byen med mamman min.Vi trang luft og litt andre omgivelser enn disse fire veggene her.
Sola skinte så det var deilig selv om det var kaldt.
Hjemme hos foreldene mine bæsja Benjamin seg ut igjen,hjelp!!!Så mamma måtte finne fram den lille balja så jeg fikk vaska han.Hadde heldigvis med skift til han.Og takk og lov for at det ikke skjedde i byen!!


Her vasker jeg lillegutt.

Etter vasken føyk vi avgårde for å hente Jessica i barnehagen.Og i dag skulle vi være med Annette og Adrian hjem.Og gjett om Jessica gleda seg!
De løp som gale inne i barnehagen og ut til bilene.Annette og mannen lagde til og med middag til alle sammen.Lille Amalie på 6 uker tok livet med ro,søte lille:)
Benjamin var i ekstase når han kikka på Jessica og Adrian som lekte.Han lånte også vogga til Amalie,og det var stas!Litt liten,men kjempegøy!:)

Adrian og Jessica lekte så kjempefint sammen,de kosa seg.Nesten ingen krangling.Godt for oss foreldre også for da fikk vi skravla litt:)
Jessica hadde ikke lyst  til å reise hjem,hun kosa seg så fælt.Men det begynte å nærme seg leggetid for Benjamin og han bæsja seg ut igjen...jau....Så han reiste hjem i en rosa body som vi lånte av Annette.

Så tusen takk for en kjempekoselig ettermiddag/kveld Annette!Vi kosa oss alle sammen:)


Her kjøres det radiostyrt bil:)

Eksosrype:)

Benjamin i vogga til Amalie:)


Nå nyter jeg stillheten her,og jeg ber nesten til høyere makter at det forblir stille her ikveld.I kveld er det jo fruene på tv også.Det må jeg se før jeg stuper i seng!


Nyter du stillheten om kvelden etter at unga er lagt??12 Kommentarer


En dårlig dag!

Nå må jeg ærlig innrømme at jeg er både lei og frustrert!!Frustrert fordi jeg har prøvd og legge Benjamin siden klokka 19.Han sovna men våkna og gråt da jeg var på rommet med Jessica.Henta han og tok han med ned,da bæsja han,okay...skifta...da pysj og alt var på bæsja han igjen,pysj og alt fult av, ja du vet...
Skifta igjen.Jessica var på badet med oss stakkar,kunne jo ikke bare overlate henne til seg selv.Heldigvis kom paps fra jobb og la Jessica.Benjamin sitter i skrivende stund på fanget,bare vræler når jeg legger han.
Lei,ja det er jeg av alle bæsjebleiene,greit han er syk pga penicillinen.Den kuren er nå avslutta etter og ha prata med legen.
Fra klokka var 00.30-11.30 hadde jeg skifta 7 bleier!!To av de mens han sov.Jeg våkna av "skvælelyder."Jeg er sliten!!Og det må vel være lov??
Men hva er det som plager han tro.Sikkert sliten han også stakkar etter å  hatt øreverk og har hatt kjempevondt.Eller så har han en "tulleperiode"siden han har vært syk og må komme i "gjenge"igjen.
Dette ble sikkert litt negativt for noen,men måtte bare få det ut.Jeg drukner jo i bæsjebleier....Hoho:)


Ser på at mamsen lager mat:)


Det har forresten vært sutring stort sett hele dagen,sett bort i fra noen småglimt med godt humør!Han strålte da han fikk leke med Jessica på rommet hennes,hoia og lo:)
Og det er jo så morro!!Får bare håpe at han har hatt en veldig dårlig dag,det kan jo alle ha!
Fikk kost meg litt med Jessica en liten stund etter at Benjamin var lagt,men han våkna som sagt igjen.Får så dårlig samvittighet for henne også når det bare blir tullball og hun sitter der.


Leker på rommet:)

Jessica viser fram bilde av seg selv:)

Dette innlegget har jeg brukt en evighet på,noe tull med blogg.no as usual;)

Mannen prøver å få Benjamin til å sove,uten hell...Hvordan har din dag vært?? 23 Kommentarer


Her går det unna!

Nå er jeg lei av penicillinkuren til Benjamin!!Stakkars liten,jeg har skifta 10 bleier i dag!!Han klager ikke,tapre lille:)!
I morgen er kuren over,og takk for det.Den tar jo knekken på hele systemet hans,men godt han blir kvitt øreverken iallefall!!
Så her går det unna med bleier for å si det sånn...Han er heller ikke den storspiseren som han pleier å være.Gleder meg til kontroll på torsdag for å se hvor stor han har blitt:)
Vel,nok om det!

Det er alltid stas og få lillebror på besøk i senga syns Jessica.Og i dag var han med ned på rommet.De leker litt i senga og de koser seg:)Benjamin syns det er like gøy som storesøster!


Småtrolla koser seg:)

Jeg har fått vaska gulver og klær,så litt flink har jeg vært.Vi hadde tenkt oss ut men det var helt til Jessica datt ned fra sofan og slo seg i stuebordet.Da ville hun ikke ut mer.Slo seg i låret.Men sånn som hun herjer så har jeg venta på det.
Vi ble bedt til foreldra mine på middag,hjemmelagde kjøttkaker:)
Jeg fikk trilla en tur siden Benjamin skulle sove.Så han sov mens vi spiste.Jessica ville ikke hjem,ville sove over.Men det kunne hun ikke siden mamma skal på jobb i morra.Så det får bli en annen gang.Er visst veldig stas og sove over for tiden.Men det er jo på en måte bra også,så er hun ikke redd for det.

Benjamin har vist ikke planer om og sovne ikveld,klager fælt inne fra soverommet...enda et bleieskift...jeg blir en racer på og skifte bleier!!
Vi bruker forøvrig Pampersbleier,alltid likt de best,samme til Jessica.Men hun bruker nå Libero Up and Go.Håper hun snart finner ut at hun vil slutte med bleier...
Jeg har prøvd mange forskjellige merker på bleiene,men faller alltid tilbake til Pampers,de er best,den grønne pakka.


Hvilket bleiemerke bruker du??18 Kommentarer


Stigende!

Formen min er heldigvis stigende!Litt slækk...men har fått spist litt.Benjamin har vært veldig "puslete"på dagen i dag.Han blir slått ut av penicillinen + x antall bæsjebleier.
Møtte svigermoren til broren min på butikken,hun er lege,så spurte henne angående bæsjinga.Hun trodde det kom av antibiotikaen,men vi kan jo ikke være sikre,men la oss håpe at det er det.
Jessica har jo også brukt penicillin et par ganger,men hun var større enn Benjamin og magen tålte kanskje litt mer.
Jeg vekte han etter en god dubb klokka 16,da var formen mye bedre.Smilte og var i godt humør.Det er han enda,i skrivende stund ligger han og babler i senga...


Blid gutt:)

Mannen henta Jessica,så hun var hjemme rundt 16,30.Godt å se henne igjen.Hun hadde kost seg hos bestemor og bestefar,hatt det kjempefint der,og det er godt å høre!
Følte meg som en elendig mamma i går da hun ble en natt ekstra hos svigers.Ikke mye som skal til når man er syk,off!!
Så hun har herja og leika etter at hun kom hjem.Hun hadde sagt på badet til gubben at:"Dette har vært en deilig dag,jeg er nesten litt trøtt jeg!"Samtidig som hun hadde dilla med håret sitt,skikkelig fjollete,haha:):)

Før hun legger seg sitter hun alltid nede på pc'n til paps og ser på episoder av noe hun vil se,brannmann Sam osv.Da koser hun seg glugg.I dag sovna paps på sofan så det ble noen ekstra episoder på henne,hihi:)


Snuppelura er hjemme igjen:)

Kos foran pc'n før leggetid:)


Har ditt barn brukt penicillin noen gang??

18 Kommentarer


Off!!

Så ble jeg syk og da...kasta opp.Lå i senga til klokka var 16,30.Da karra jeg meg til sofan.Nå er jeg lei av sykdom altså!!Godt nytt år liksom....
Roger måtte være hjemme siden jeg var syk.Benjamin blir ganske så sløv av antibiotikaen han går på,har sovi mye i dag og hatt noen sinnsyke bleier!Roger måtte bade han den ene gangen.Tror det har gått tre skift i dag.Man blir jo så løen av penicillin...
Men Benjamin har stort sett vært blid.

Så da er Jessica fortsatt hos svigers(bestemor og bestefar.)Og jeg føler meg som verdens verste mamma akkurat nå,sukk!!


Paps tuller med Benjamin:)

Jeg føler meg ikke akkurat i fin form.Har spist et knekkebrød og drikker cola.Herregud som jeg hater denne syken!!
Jeg er sååååå slapp.......syns litt synd på meg selv nå...17 Kommentarer


Snadderlunsj!

Det var tydelig at Benjamin var i bedre form da han våkna i dag tidlig.Han var blid og smilte.Storesøster lurte fælt på om lillebror hadde vondt i øret ennå.
Jeg kjørte snuppelura i barnehagen og hun hadde omtrent ikke tid til å si hadet,jaja...

Etter dubben til Benjamin dro vi på besøk til Linda og Liam.Benjamin var i form til det så da var det jo greit.De små lekte og kosa seg på gulvet og vi spiste en helt nydelig kyllingsalat som Linda hadde lagd.Syns ikke jeg gjorde annet enn å spise mens jeg var der;)Kyllingsalat er kjempegodt!Det er sånn mat man kan sitte og småspise på lenge.Ordentlig snadderlunsj!!Vel,jeg er vel et matvrak,hehe:):)
Koselig var det iallefall!!


Gutta boys!Liam Nathaniel og Benjamin:)

Bestemor(svigermor)ringte å lurte på om Jessica ville til de etter barnehagen og sove der.Så bestemor ble med og henta i barnehagen.
Jessica var ute og aka og hadde det kjempegøy da vi kom.Full fart og røde roser i kinna.Veldig gøy og kjøre bil med bestemor,reiste innom hos oss og tok med litt klær osv.
Så nå sitter jeg her helt alene da.Benjamin sover,like greit for hjelpe meg så sutrete han har vært etter at vi kom hjem.Ikke helt i slaget når kvelden kommer skjønner jeg,så han er jo liksom unnskyldt.
Mannen jobber sent og Jessica sover borte.Jessica koser seg nok glugg,men det ble tomt her ja...sukk...


Snuppa viser stolt fram hjertet hun har laget i bhg:)


Liker du kyllingsalat??13 Kommentarer


Antibiotika...

Dagen i dag ja...som jeg fortalte før i dag så var pappan min her og passa Benjamin mens jeg kjørte Jessica i barnehagen.
Benjamin tok seg en god dubb og var i grei form,litt redusert så klart.Vi leika litt på gulvet og kosa masse.
Som å skru på en bryter så begynte han og skrike av smerte i 13 tiden.Og han var stuptrøtt.Han hadde så vondt i øret sitt stakkar.Ingenting hjalp,han fikk smertestillende og en flaske melk,til slutt kollapsa han og sovna...Da var klokka 15,han hadde gråti i to timer...Da var mamsen sliten også,men herregud så synd jeg syns på han!!


Veldig glad i brannbilen sin,men ikke i form.

Kooos:)

Jessica hadde kost seg på tur i barnehagen i dag,men var litt sliten.Så hun kosa seg på sofan under dyna og drakk opp resten av kakaoen sin:)
Jeg dura på apoteket for å hente antibiotika til Benjamin mens unga og mannen var hjemme.
Syns Benjamin kvikna til etter den første dosen med penicillin,han ble blid og lo av storesøster som tulla med han.Så nå håper jeg virkelig han slipper å ha vondt i øret sitt no mer framover.Kuren er på 5 dager.

Jessica og jeg måtte tøyse litt også:)
Må ha litt jentetid sammen,og i dag ble det "fjåsetid."


Tullejenter!!:)

Nå har jeg en date med sofan og dyna mi:)
10 Kommentarer


Jøss,et innlegg til....

Siden jeg kjeder meg så voldsomt idag blir det jammen i meg et innlegg til her.Når hadde jeg tid til det sist liksom?!
Benjamin er ikke så veldig selskapelig av seg i dag,sover mye.Så da prøver jeg å slappe av og sitter litt på pcn og glor.

Fant et stilig bilde av Jessica fra da det var åpen brannstasjon i høst.Og jammen har hun ikke vokst masse siden da!!


Brannmann(frøken)Jessica in action!!(venninna Kristina i bakgrunn.)

 8 Kommentarer


Litt bedre:)

Natta har forsåvidt gått ganske så greit.Benjamin våkna 22,30 og gråt sårt.Så mannen og jeg bærte og kosa litt før han roa seg og sovna sammen med meg.
Holdt meg i handa,sukk...
Han er ikke helt tipp topp i dag så vi har utsatt barseltreff som vi egentlig skulle ha hos oss i dag.Men han er heldigvis litt bedre og det har ikke rent noe mer ut av øret.

Jessica er i barnehagen,og onsdag er turdag.Så sekken er fylt opp med niste,kakao,eplejuice og pølser.De skulle ha med ski i dag også.Og været ser ut til å bli kjempefint med strålende sol.Skulle gjerne hatt noen bilder av henne med skia på beina,men det kommer vel.Hun gjemmer seg jo for kameraet for tiden...
Mens jeg kjørte Jessica i barnehagen satt morfar her med Benjamin.Ville ikke ta han med ut med feber og øreverk.Så vi blir sittende her hjemme i dag.
Nå sover lillegutt.Håper han snart er frisk igjen.

Jeg sitter her og er fysen på sjokolade...er det for tidlig å ha lyst på sjokolade,hihi:)??


I senga til storesøster:)


Hva skal du i dag??7 Kommentarer


Øreverk...

Som jeg mistenkte i går så har Benjamin øreverk.Han har sovi sammen med meg i natt,og det har gått fint.Litt urolig,ikke så rart,men vi har sovi.
Gråt fælt til han sovna i går kveld stakkar.Og det samme gjorde han etter at vi hadde levert Jessica i barnehagen.Jeg fikk besøk av ei venninne,Linda og Liam.Hun ba meg sjekke senga om det var "guffe"der.For jeg sa at han var klissete i og rundt øret.Og jammen i meg var det ikke masse verk på lakenet.
Jeg ringte legen og fikk time to timer etterpå.
Benjamin sovna litt og Linda og jeg skravla og spiste baguetter og smågodt:)Liam sov seg mellom hele besøket.

Så føyk vi til legen, og jada,øreverk.Hun kunne ikke se trommehinna pga mye verk som lå i øret.Ikke rart han har vondt stakkar.
Om det fortsatt renner fra øret i morra skal han få antibiotika.Han har vært blid,og så gråter han sårt igjen,huff!!
Vi har leika litt på gulvet før han sovna i senga vår for en god dubb.Men han vil helst bare sitte på fanget og kose,forståelig nok.

Jeg dro og henta Jessica når paps kom hjem fra jobb.Hun var ute og leika,de er mye ute og det er kjempefint.
Hun er tydligvis i en fase hvor hun ikke vil bli tatt bilder av,for hun snur seg vekk om jeg vil ta bilde av henne.
Tok noen bilder på morran av begge to,men Jessica bare gjemte seg under dyna,men det syns Benjamin var gøy.Lo og lo:)Jessica gjemmer seg,og Benjamin ler:)

Snuppa på butikken:)

Nå ikveld hadde Benjamin 38.8 i feber og har gråti masse.Har vondt stakkar!Har lagt han i senga vår,syns det er best når han ikke er i form.
Håper ikke han har "arva"mine ører.Jeg har hatt endel øreverk/betennelse.Og det er ikke godt.


Veldig blid når han ikke hadde vondt:)


Har du erfaring med øreverk??
Flere som har barn som ikke vil bli tatt bilde av??28 Kommentarer


Noe som plager han...

Benjamin vil ikke roe seg,har gråti i en time nå.Er for øyeblikket stille.Ikke likt han og styre på sånn.
Han har hatt litt feber i dag så det er noe som plager han,om han bare kunne snakke...
Han var fryktelig urolig natt til i dag også.Måtte gi han melk ved midnatt.Mulig det er tenner,vet ikke,kan jo være så mye.

Vi har bare vært hjemme så det er ikke så mye å fortelle om fra i dag.Jessica har vært i barnehagen.Vært mye ute,gått litt på ski og kosa seg i snøen.
Gleder meg til dagene begynner å bli lysere,syns denne tiden på året er så tung.Lengter etter lyse ettermiddager/kvelder,sukk...


Leker:)

Jessica i bhg:)

Ble et kort kjedelig innlegg det her.Men sleng innom det forrige innlegget mitt,barnebilder av Roger og meg da vi var små:)


Ser du fram til lysere tider??12 Kommentarer


Da vi var små:)

Her kommer noen bilder av meg og mannen da vi var små.Fikk noen bilder av Roger som liten av svigermor i helga,og jeg syns Benjamin ligner på pappan sin!
Og Jessica tror jeg er veldig lik meg.


Her er jeg!

Broren min og meg!


Roger!

Roger!


Ser du noen likheter??20 Kommentarer


Lucky me!:)

Når Jessica var lagt igår kveld tok jeg dyna på sofan og kikka på en film.En syk film spør du meg.First born het den,jeg måtte bare se selv om den var ganske så fæl egentlig.
Handla om ei som fikk baby og hun var helt forstyrra stakkar.Glemte babyen i bilen,låste seg inne i kjellern så babyen gråt i mange timer og det slutta med at hun gravde ned babyen i hagen,hun trodde det var en dukke hun gravde ned.Syk film!!
Jeg har sovi godt natta som var,rart når Benjamin ikke var her.Jeg våkna et par ganger,rutine antagelig og innebygd klokke.

Vi har bare sløvan i dag.Rart og lettvint med bare et barn hjemme.Jeg dro avgårde å henta Benjamin i 15 tiden,og han har hatt det kjempebra på overnatting,kosa seg han!Det har bestemor og bestefar gjort også.
Jeg fikk et stort smil når jeg kom:)
Ingen sak å ha han på overnatting virker det som.
Han fikk middag før vi dro hjem,da kjørte jeg ei runde så han fikk en liten dubb.


Leker og koser med bestefar:)

Klar for å dra hjem.

Både Jessica og Benjamin ble glade for å se hverandre igjen,koselig det:)Jessica dro han rundt i vippestolen,og han lo:)

Og jeg har vært så heldig at jeg har vinni en konkurranse på denne bloggen http://rachel.blogg.no/
Jeg vant en personlig almanakk:)Jeg har allerede bestilt meg en fra før,så da bestiller jeg en til, til mamman min:)Da blir hun glad!!
Er så morro og vinne ting!!:)Lucky me!!


Glade for å se hverandre:)


Noen andre som har sett filmen First born??
Har du vinnerlykke??20 Kommentarer


Sover borte...

Jessica var dårlig i går kveld med oppkast,noe jeg hater.Jeg feiger ut når det skjer og mannen ordner opp,hurra for han!!
Jeg føler jeg blir smitta bare jeg hører om/leser om andre som har det,helt ille altså!Lyst til å holde Jessica hjemme fra barnehagen når jeg vet det går der.
Andre som har det sånn??

Vel,Jessica sovna til slutt på badegulvet og lå der noen timer til mannen la henne i senga.Var så sliten stakkar!Natta har gått bra og hun har kvikna mer og mer til i løpet av dagen,spist og drikki.Men har stort sett holdt seg på sofan og sett på tv.
Jeg har holdt meg litt på avstand med Benjamin.

Benjamin har sovi minimalt i dag,en time til sammen.Så jeg tok en kjøretur etter han hadde spist middag for at han skulle sove litt mer så han ikke ble så sutrete og trøtt når han skulle til bestemor og bestefar.Det er nemlig han som  sover borte i natt.
Jeg gleder meg til å få sove en hel natt igjen,noe jeg ikke har gjort på 7,5 mnd.
Men så rart at han ikke er her,gurimalla.Men fikk melding om at de kosa seg glugg borte hos svigers:)Det er første gangen han sover borte.
Jessica sov borte da hun var bare 2 mnd gammel.Jeg ble kjempesyk og mannen som da jobba for seg selv måtte ha ferdig et bad.Så da måtte lille Jessica være hos svigers.Det gikk bra,men jeg husker at jeg gråt...


Blide go'gutten:)

Jessica koser med Bongo:)

Nå skal jeg bare sløven litt på sofan før jeg finner dyna og boka mi:)Kan liksom aldri få nok søvn!


Klar for å dra på overnatting:)

Hvor gammelt var ditt barn første gangen hun/han sov borte for første gang??

15 Kommentarer


Freddan...

Fredagskvelden starta jo flott med at Jessica kaster opp.Begynte da hun var på badet for å ordne seg for kvelden.
Jeg kan ikke tenke meg noe værre og holder meg litt på avstand,jeg blir alltid smitta.Vil ikke at Benjamin skal få det.
Nå bader hun for andre gang ikveld.Huff altså!!Paps er nede med henne.Som sagt så feiger jeg helt ut når det er sånt.
Sist hun hadde dette havna hun dehydrert på sykehuset...

Ellers i dag så har hun hatt med seg skia sine i barnehagen og det var stas:)
Jeg har hatt besøk av Ingunn og Thomas.Lagde litt enkel lunsj.Spiste og skravla.Benjamin har ikke sovi så mye i dag så han begynte å bli trøtt allerede i 17 tiden.


Snuppa har med seg skia i barnehagen:)

Trøtt gutt koser med mamsen:)


Ha en fin kveld dere!

 14 Kommentarer


Torsdagsbabling...

Som jeg skreiv om i det forrige innlegget mitt så var planen og rydde i dag.Og det har jeg fått gjort.Spisestuebord og stuebord er strøkne,enn så lenge.
Det er mest Jessicas ting som slenger rundt.Hun er ikke glad i og rydde hverken hjemme eller i barnehagen.Måtte fram med støvsugern og jeg har vaska en haug med klær,kjempekjedelig,men det må gjøres.
Er virkelig misunnelig på dere som har vaskehjelp...!

Prøver å få henne til og rydde.Men ikke så lett når paps ligger på sofan og kaster sokkene sine elegant på gulvet.Dette har også frøkna på 3 år begynt og gjøre,sjarmerende!
Så på gulvet flyter det av sokker når kvelden kommer.Irriterende??JA!!!!

Benjamin har stort sett vært blid.Blir bare sinna når maten kommer for tregt.Bæljer mellom hver skje...jada...her skal maten komme fort!!


Fotogen gutt:)

Snuppa er klar for barnehagen:)

Jessica har vært ute nesten hele dagen i barnehagen i dag,hun hadde røde roser i kinna da jeg henta henne:)
Hun har tulla og tøysa med lillebror,og han ler så godt!
Jeg var på badet nede og ordna etterveksten i håret mitt,og jeg hørte at han lo av storesøster:)Blir gøy når han kommer seg litt mer rundt.Da tenker jeg han følger etter storesøster overalt,hihi:)

Glemte å fortelle at jeg prøvde å gi Benjamin litt brød i går.Det var ikke snakk om en bit engang,mer en smule.Han brakk seg og gulpa.Så ikke klar for det.Jessica var likedan,måtte vente lenge før vi kunne gi henne brødskive.Tror hun var nesten 1 år.Husker at hun akkurat hadde vent seg til og spise brød da hun begynte i barnehagen,da var hun 13 måneder.


Goingen:)


Nå er det sofan som gjelder,min bestevenn:)!


Når begynte ditt barn å spise brødbiter??
24 Kommentarer


En mellomting...

Jessica er i barnehagen og jeg skal spise litt mens Benjamin tar en dubb.Lillebror var med å vekte storesøster på morran.Gøy å sitte i senga hos storesøster:)
Ikke så hektisk på morran i dag som det pleier ennå vi er alene.Jessica ble med frivillig på badet og tulla ikke så fælt når hun skulle kle på seg.Dagens antrekk er kjole:)


God morgen:)!

Dagens planer er å prøve,jeg sa prøve og få rydda her.Det flyter over med rot overalt syns jeg,og skittentøy.Så maskina går.
Dette er absolutt ikke et ryddig interiørhjem.Jeg fatter ikke hvordan småbarnsforeldre klarer å holde det ryddig og perfekt hele tiden.Det er nesten så jeg ikke tør å be noen hit for det er så rotete her.Jeg får helt dilla noen ganger!!
Velkommen til virkeligheten!!
Spisestuebordet flyter over med tegnesaker og leker,det samme gjør stuebordet.Og kjøkkenet,et katastrofeområde!!
Så fort jeg rydder så flyter det over på nytt.Hos oss ser det ut som det bor barn iallefall.Men det kunne vært en mellomting mellom perfekt og rotete.
Jeg er innom noen blogger som har det perfekte interiørhjemmet i tilegg til at de har barn,og de har det jo så fint!Hvordan får de det til,det fatter ikke jeg!?Er det virkelighet eller en fasade??
Skulle ønske det var her,men desverre ser det ut som om det har vært krig her noen ganger.


Pleier å se værre ut.


Hvordan har du det hjemme hos deg??26 Kommentarer


Kryss i taket!!

I dag kjørte paps Jessica i barnehagen siden han begynte seint på jobb.Morro for Jessica at han kjører henne også.
Turdag for Jessica,så sekken var fylt opp med god nistemat,varm kakao og kald drikke:)
Benjamin og jeg har vært på Gulskogen med mamma/mormor.Jeg hadde noe jeg måtte bytte der.
Fikk jaggu meg handla litt mer og,jeg hadde tilgodelapper og det er jammen i meg kjekt altså!!Og ennå så har jeg igjen penger på tilgodelappene-kjekt å ha!!

Jeg fikk til og med kjøpt meg en etterlengta ny olabukse!!Kryss i taket:):)Helt utrolig at jeg fant meg olabukse,og den sitter fint(tror jeg.)De andre jeg har er overhodet ikke fine,slaskete og hengete i ræva,unnskyld uttrykket...
Men jeg har jo gått ned litt siden de ble kjøpt,weeee:)!

Ble så klart klær på ungene,de fikk nye luer også.Benjamin har vokst fra sine og Jessica har bare en,helt utrolig siden jeg har litt luedilla,hihi:):)
Jessica hadde flere luer før.Det er jo så mange fine luer å få tak i!


Fin med ny lue:)

Benjamin ble hos mormor og morfar mens jeg henta snuppa i barnehagen.Hun var ute,dvs at hun har vært ute omtrent hele dagen siden de har vært på tur.Ingenting er bedre enn det!
Hun ble med inn i barnehagen for å ta av dress osv,og hun løp fram og tilbake,ellevill!!
Vi var hos foreldrene mine litt før vi vendte nesa hjem.Hvem slokna i bilen tro??!Jessica!!Sliten hun stakkar.Våkna da jeg bærte henne inn.


I farta!!

Zzzzzzz.......

Benjamin har fått plass i samme barnehage som Jessica,weeee!!!!Veldig glad for det:)Har du mange luer til ungene dine??15 Kommentarer


Flinkis og "jålesko!"

Samme dag i dag som i går.Har ikke gjort noe gøy eller spennende.Tatt det med ro hjemme.
Leker med Benjamin,og han har blitt så flink til å sitte alene og han er så flink til å klappe i henda sine:)Flinkis!!
Så nå kan han godt begynne å bevege seg litt rundt,hihi:)


Blidfis:)

Vi har henta Jessica i barnehagen og hun ville ikke hjem.La seg på gulvet i protest,alltid like gøy når det skjer.Hmpf.....!!!Men hun trives i barnehagen,og det er jo fint!
Kom oss hjem i regn/snøværet og så var det prosjekt bade begge ungene.Ikke alltid at Jessica har så lyst til det for å si det sånn.Men jeg fikk bada begge to.JEJ!!!
Resten av kvelden har gått med til leking og tv titting.Jessica syns det er så gøy å gå med "jåleskoa"sine.De er kun til bruk inne og jeg liker de ikke.Fått i gave av noen som var på ferie i Thailand.Så hun klaprer rundt på de her inne.
Jeg har ikke sko med hæler engang...


"Jeg vil ikke hjem!"

Her klappes det!

Jessica med "jåleskoa!"


Nå skal a'mor innta sofan.Frustrerte Fruer i dag:)Har forresten bestilt meg personlig almanakk,gleder meg til å få den,ble så fin:)!!

Hva skal du se på tv i kveld??3 Kommentarer


Hverdag!

Tilbake til hverdagen og det var litt deilig,det må jeg innrømme.Koselig med jul,men nok er nok.Tilbake til barnehagen for Jessicas del også,hun var ikke veldig klar men kom seg avgårde og har kosa seg med vennene sine.
Benjamin og jeg har bare vært hjemme,vi har ikke gjort et slag.Bare leika og kosa,Rydda vekk den lille julepynten vi hadde framme.
Benjamin har forresten begynt å klappe i henda,så søt:):)


Goingen:)

Jessica var ute å leika i snøen da vi kom å henta henne,hun hadde røde roser i kinna:)
Kjørte innom foreldrene mine en tur før vi dro hjem.Begge unga sovna i bilen,ikke ofte at Jessica sovner i bilen altså.
Da vi kom hjem leika ungene med stolene sine for nå har Benjamin fått lik stol som storesøster,bare at hans er blå.Så nå har de hver sin:)


Fornøyde barn i stolene sine:)

Mannen jobba til klokka 20 ikveld så jeg bestemte meg for å være en snill kone og diska opp med god mat og tente lys til han kom hjem.
"Jeg har jo spist!"smalt det fra mannen...jau...
Men han klarte ikke å motstå fristelsen så han måtte spise litt;)

Håper dere vil ta en titt på mitt forrige innlegg som var en oppsummering av året 2011:):)


Syns du det er godt med hverdag igjen??


21 Kommentarer


Oppsummering 2011 :)

Første gangen jeg skriver en oppsummering av året som har gått her inne.

JANUAR:
Jeg går inn i graviduke 20 og vi vet at det bor en guttebaby i magen:)Formen min begynner og bli bedre.
Vi har en 2 åring i hus(16des.)
Jessica får sine første ski,vi aker og leker i snøen og hun begynner på turn.
Roger og jeg drar på shopping til Sverige for å kjøpe ny barnevogn.
Jessica,mormor og jeg er på Disney on ice i Oslo Spektrum.
I slutten av måneden er jeg på jordmorsamtale angående fødsel og hvordan jeg vil ha det med tanke på forrige fødsel.Jeg sier at jeg vil ha keisersnitt.

  

FEBRUAR:
Jeg går inn i graviduke 24.Er fortsatt sykemeldt.
Jessica er på en forsinka 2 årskontroll.Hun har blitt 87 cm og 12,8 kg.
Vi er på ny samtale på føden angående keisersnitt,prater litt om dette og får dato for når lillebror skal bli født:)
Det er Marken i byen og Jessica kjører karusell for første gang.
Det er en kald vinter,brrr!!!Men vi er på noen småturer og har med pølser på termos:)
Jessica har begynt med å gå inn i skapet sitt i barnehagen,dette må gjøres hver morgen og er kjempegøy:)


MARS:
Jeg går inn i graviduke 28 og blir fulgt nøye opp fordi jeg har GBS bakterien.Dette svangerskapet har vært tøffere enn tøffest!
Heldigvis blir det lysere ute og våren begynner å komme.
Jessica får ny storjenteseng og det går kjempefint!
I slutten av måneden får Jessica en luftveisinfeksjon pga astmaen og må få penicillinkur.Syk i nesten 2 uker.

  

APRIL:
Jeg går inn i graviduke 32.Det er tungt og jeg sover mye.
Endelig er det vår,eller skal vi si sommer?!
Vi er masse ute i det fine varme været.Og påsken ble knallbra.Det skulle vise seg at påsken ble sommern.Det ble endel isspising:)
I slutten av måneden fyller jeg 37 år.

   

MAI:
Jeg er i graviduke 37.
Vi feirer 17 mai og Jessica koser seg.Jeg ser ut som en hvalross!
Dagen etter blir jeg lagt inn på føden.Planlagt keisersnitt 19 mai klokka 08.Men sånn går det ikke.Det oppstår komplikasjoner før fødsel og jeg må flyttes til Drammen hvor de har nyfødt intensiv.De har funnet antistoffer i blodet mitt.
Det blir noen nervepirrende timer og mange tårer før Benjamin endelig kommer til verden 19 mai kl 17.22.3920 gram og 51 cm.Ti dager før termin ved keisersnitt.
Han har det heldigvis fint.Etter et døgn kan vi dra tilbake til føden i Kongsberg og en stolt storesøster kommer på besøk.
24 mai kan vi reise hjem,vi er en familie på 4.Men vi må tilbake flere ganger i uka på føden for å kontrollveie Benjamin som har gått endel ned i vekt.

   
   


JUNI:
Vi har en liten baby i hus.Det går greit,legger litt dårlig på seg i starten så vi er og veier med jevne mellomrom.Det går fint med Jessica,litt ekstra sårbar er hun,men det går.Hun vil gjerne hjelpe til og det får hun.
Vi har nyfødtfotografering her hjemme,bildene ble flotte!
Da Benjamin er 4 uker veier han 4200 gram.
Vi er på vårt første barseltreff,veldig koselig!
Været er så som så,Jessica hopper på trampolina med paraply,får bada i bassenget sitt et par ganger.

   


JULI:
Benjamin er på 6 ukerskontroll,5220 gram og 57,5 cm.Vokser ivei!Han er en blid gutt,smiler masse:)
Det regner mye,men vi slår opp telt i hagen som Jessica koser seg i.Vil ikke sove der.På fine dager leker hun der.Får til noen flere bad i bassenget.
Vi drar på besøk til naboen i campingvogna dems i Stavern og Jessica bader i sjøen for første gang:)
Norge rammes av en grusom tragedie!
Så begynner paps og Jessica med sommerferien sin.Turen går til Hunderfossen og Lilleputthammer.Vi bor på hotell.Jessica koser seg i parkene mens lillebror sover seg mellom dagene.

         


AUGUST:
Vi går mot slutten av ferien vår.Vi nyter late feriedager.Vi har vært på badeturer og Jessica og paps er på Cirkus!Jeg melder Jessica på i konkurransen som Leverposteiungen.
Så er det hverdag og barnehage igjen.Benjamin og jeg er hjemme.Han blir 3 måneder og får sine første vaksiner,vræææl!!!
Paps har bursdag,vi har 5 års bryllupsdag og 28 august døpes Benjamin i Kongsberg kirke!En fin og minnerik dag:)

                               


SEPTEMBER:
Vi har noen flotte varme dager denne måneden.Og jeg klarer ikke å venne meg til at det snart er høst.
Benjamin runder 4 måneder.Han er en rolig,blid gutt:)
Vi er på flere barseltreff,veldig koselig!
Jessica er på kontroll på Drammen sykehus pga anfallene hun har hatt.
Vi triller turer og jeg er endel sammen med venninner som har baby på samme alder.
Jessica er brudepike i bryllupet til Roger sin søster.
Benjamin begynner å sove i sprinkelsenga,det går kjempefint!Han begynner også med grøt,sulten liten gutt:)
Roger opererer kneet.

     


OKTOBER:
Det er høstferie og Jessica drar sammen med bestemor,tante,onkel og kusinene sine på hyttetur.Hun er borte i nesten 5 dager.Veldig rart for oss å bare ha Benjamin hjemme.
Benjamin runder 5 måneder og er en stor gutt på 8,7 kg og 67 cm.Snill som dagen er lang.Gråter ikke engang når han får vaksiner.Tøffing!
Vi tar sjansen på å gå på babykino,noe som er veldig koselig!
Jeg får endelig surra meg til optiker og må begynne med linser/briller.En ny verden åpner seg;)

  

NOVEMBER:
Benjamin runder 6 måneder.Vi er på 6 månederskontroll.Han har blitt hele 9,9 kg og 71 cm.Denne dagen ruller han også fra rygg til mage,endelig!Han har fortsatt ikke hastverk.
Vi er på foreldresamtale i barnehagen.Det er alltid spennende og får masse skryt av jenta vår.
Jessica må hentes i barnehagen,39.6 i feber og får en luftveisinfeksjon.Hjemme fra barnehagen i 1,5 uke.Benjamin blir smitta og er veldig tett.Blir noen legeturer med begge barna.
Mor Astrid(barnas oldemor)går bort 102 år gammel.
Begge barna begynner å få glede av hverandre og storesøster tuller og tøyser med lillebror så han dirrer av glede:)
Vi tar julekortbilder.

  


DESEMBER:
Det er planleggingsdag i barnehagen så vi drar på togtur sammen med min venninne og ungene.For en dag,men vi kosa oss.
Benjamin blir 7 måneder!
Jessica går i Luciatog for første gang!Og er hos tannlegen for første gang.
Jessica fyller 3 år!Feirer dagen i barnehagen med krone på hodet, og hjemme med noen barn på besøk.
Det er nissefest i barnehagen og masse annet gøy!
Julaften kommer og går med masse gaver.Og heldigvis var jula over og vi tar fatt på et nytt år!

    

Dette året har rast avgårde i en svimlende fart.Det har skjedd så utrolig mye!

 

Tusen takk for alle kommentarer fra dere lesere.Håper dere vil følge oss videre dette året også og legge igjen like mange hyggelige spor:)
Setter så stor pris på alle kommentarer som vi får her på bloggen:)
Jeg er så utrolig glad for at jeg begynte å blogge,det er minner å se tilbake på,og ting jeg kanskje ikke hadde skrevet ned. 20 Kommentarer


Gøy i snøen:)

Utrolig nok så våkna ikke ungene av fyrverkeriet,ennå jeg syns det smalt i veggene.
Jeg la meg like etter midnatt,alt for seint for meg.
Benjamin sov til nesten 8,30 etter at han hadde fått melk før 5,30.Jessica innvia det nye året med å sove helt til klokka var 11!!


Zzzzz....sover søtt:)


Vi gikk ut en tur alle 4 for det har snødd i natt.Jessica hjalp paps å måke og når de var ferdige gikk vi en tur.Benjamin satt i vogna og Jessica fikk prøvd snowracern hun fikk til jul.
Benjamin satt i vogna å kikka på Jessica da hun basa og herja i snøen.Han ble så ivrig at han dirra:)


Kjempegøy!:)

Benjamin følger ivrig med:)

Tøft med snowracer!!

Jeg driver å lager et innlegg som oppsummerer året 2011,men det tar litt lengre tid.Det kommer plutselig:)


Hva har du gjort i dag??17 Kommentarer


hits