Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Fortsatt på sykehuset.

Vi er her ennå.Natten gikk bra sett bort ifra en episode hvor Ben hadde mareritt og ble helt krakilsk.Han viste ikke hvor han var stakkar,hylte,sparka og slo mens jeg holdt han og prata med han.To sykepleiere hjalp til.Han sovna til slutt å sov godt helt til 8.30.
Men han har ligget hele natta uten surstoff og det har han vært preget av idag.Så han måtte få på ny " grime" og surstoff hele dagen.
Morfar kom på besøk en tur og det var kos.Har også en venninne som jobber på sykehuset som er innom nå og da.
Ingen feber idag,og det er jo bra!Får fortsatt inhalasjoner med maske og ventoline.
Jessica og paps kom idag og,godt å se de!Jessica har korte dager i barnehagen disse dagene,men prøver å holde ting så normalt som mulig.Hun begynte å gråte da de skulle dra å klamra seg fast,like vond opplevelse for mamsen idag og.Men hun lekte og kosa seg mens de var her og vi var en tur på kiosken:)
Ben fikk litt "fri" fra surstoffet nå ikveld så vi har vært på lekerommet.Men igjen så er oksygenopptaket får dårlig og han ligger nå med surstoff.Krysser fingra for en god natt og at han er mye bedre imorra,for da kan vi dra hjem!Takk for alle koselige kommentarer!Får ikke svart på de siden jeg skriver fra mobilen,pc'n er hjemme.
Jeg venter med å sove til Ben har fått neste dose med inhalasjoner som er klokka 23.Jeg har heldigvis med meg boka mi Fifty Shades:)

Savner Jessica fryktelig!!!Nå må lillebror bli frisk!5 Kommentarer


Virus lungebetennelse.

En liten oppdatering fra mobilen.Benjamin har virus lungebetennelse og muligens astma.Han har vært rimelig dårlig hele dagen idag og fått surstoff hele tiden da han ikke klarte seg uten.
Han har sovi litt men ikke mye og hatt høy feber.
Så kom endelig paps og storesøster på besøk!Og da var Ben veldig dårlig så de ble ganske redde med en gang men det gikk veldig bra altså.Godt å se Jessica:)
Vi fikk bytte rom etterhvert når de var her så inatt sover jeg med Ben.Jessica fant seg til rette å lekte på lekerommet,tok med leker inn til lillebror.
Da de skulle dra begynte hun å gråte sårt,ville være igjen med oss eller aller helst ha oss med hjem.Det var ikke lett og tårene kom...
Etter en stund ble Benjamin veldig kvikk så vi bestemte oss for å gi han en pause fra "grima"(surstoffet i nesa.)Vi tusla en tur i gangen å lekte på lekerommet.Han ble riktignok sliten og sovna fort etter en dose med maske og ventoline.Nå får vi se hvordan natten går.Krysser fingra for bedring!
Takk for alle gode ord og tanker:)Setter stor pris på det!11 Kommentarer


På sykehuset

En liten oppdatering fra sykehuset.Benjamin er innlagt på Barneavdelingen med pustevansker.Vi trodde først det var RS virus men de tror det er astma og en luftveisinfeksjon.Han får hele tiden oksygen og adrenalin.
Han ligger på intermediær og har tilsyn hele tiden siden han må ha oksygen og puster dårlig uten.
Jeg skal skrive litt mer utfyllende senere men blogger fra mobilen og det var ikke så lett.
Vet ikke hvor lenge han må være her.Stakkar lille Ben!Vondt for mammahjertet dette.
Litt senere kommer Jessica og paps på besøk.12 Kommentarer


Frisk luft!

Da har forkjølelsen inntatt kroppen min.Potte tett,nyser,snufser og hoster.Hadde bare lyst til å holde senga idag.Var så koselig når Jessica kom tassende å la seg med meg litt for å kose.Benjamin klarer jo ikke å ligge stille.
Vi sløvan i sofan foran tv'n iført pysjer.Kaninen vår Bongo holder seg i nærheten av ungene for da får hun ofte en godbit om ungene har noe.Fikk en kommentar på Instagram fra en som aldri hadde sett en kanin tigge før,hihi:)Bongo er som en hund/katt.Glad i kjeks,frokostblanding,frukt osv.Men hun får ikke så mye av det altså,ikke bra for henne.


Her venter Bongo på en godbit:)

Etter dubben til Benjamin tok vi oss en tur ut alle sammen,må passe på mens det er temperatur til det,og 4 minus er jo perfekt!Det snødde men det gjorde ikke noe.Vi tok en tur opp til skisenteret for å ake.Men Benjamin ville ikke være med på moroa,så det ble en kort tur.Han stakk av fra bakken hele tiden,sto å så på det lille skitrekket.Så da dro vi hjem igjen og Benjamin hadde det like gøy med å leke i snøen foran huset.
Jessica forsvant inn.


Gøy å ake!

Benjamin vil heller se på alt annet enn å ake...

Så sånn var den søndagen.Men det var godt med en tur ut selv om jeg er forkjøla.Men sofan har vært like god idag:)
En ny uke står for tur,og januar er snart over,takk og lov for det!Syns januar er så uendelig lang.
Hva har du gjort idag da??


16 Kommentarer


Klipp.klipp...

Vi hadde ikke vært oppe så lenge idag før Benjamin avleverte tidenes bleie.Gud bedre sier jeg bare,skal ikke gå inn på mer detaljer.
Heldigvis ble det med den ene,banker i alle bord både over og under!

Og endelig kom det etterlengtede mildværet!!Det har også snødd litt til og fra idag.
Jessica spurte selv om hun kunne få klippe seg idag.Jeg fikk klippetime til henne så hun og jeg dro til byen.Paps og Benjamin tok seg en tur ut.Ben har ikke vært ute å lekt på en uke,vært for kaldt.Så han ble kjempeblid da han fikk komme ut.


Hjelper til med å koste snø av bilen.

Deilig med frisk luft!

Som sagt dura vi jentene til byen.Jessica fikk klipt seg,ble litt utålmodig på slutten,men det gikk fint og hun ble så fin:)
Hun ville veldig gjerne på cafe etter klippen,vi traff på foreldrene mine og satte oss på cafe før vi dro å handla inn mat.
På onsdag er det min tur til å klippe meg,gleder meg!!


Nyklipt frøken på cafe:)

Sitter her å nyser og snufser,tipper jeg blir forkjøla.Jaja...
Skal legge meg tidlig ikveld,gjorde det igår og.Rart det der,jeg legger meg tidligere i helgene enn i uka...
Sitter du lengre oppe i helgene??

14 Kommentarer


Sporty!

Ganske friskt ute idag også!Fredag er turdag for Jessica i barnehagen.Selv om det er kaldt så er de på en liten gåtur,ikke langt og som regel like ved barnehagen.
De går inn i barnehagen for å spise.
Så idag fikk hun på seg det nye superundertøyet fra Ulvang.Både hun og lillebror fikk til jul.Hun syns det var superdeilig å ha på seg og var ganske så stolt over det nye antrekket sitt.Hun så så sporty ut!!


Sporty jente med Ulvang superundertøy!

Selv har jeg vært en liten tur hos legen før jobb idag.Sliter litt til og fra med magen så ville sjekke det ut.Tok prøver for å se om det er matallergier jeg har.Håper ikke det.
Jeg har også gått ned endel i vekt(uten at det plager meg.)Jeg har gått ned ca 20 kg etter at Benjamin ble født.Gikk opp 10 kg mens jeg var gravid med han,så jeg har altså gått ned de 10 + 10 til.Legen syns det var mye å gå ned uten at jeg har slanka meg.Det er sikkert ikke noe,bare travelt og mye å gjøre med to små og en tung jobb.Får svar til uka.

Meget travelt på jobb idag.Men det gikk unna med mye latter egentlig,man skal ha det gøy på jobb!

Som jeg sa hadde Jessica vært på en liten tur,men de hadde spist inne.Håper mildværet kommer så Benjamin får vært ute til uka.
Måtte le av de to små her hjemme da de fikk Sanasol,de sto omtrent i kø for å få og dytta hverandre vekk,hihi:)


Tid for Sanasol:)

Har du noen form for allergier??
15 Kommentarer


Hjelpsom!

Idag spurte jeg Jessica om vi skulle ta en tur på biblioteket etter middag,hun fikk aldri bestemt seg men det ble til slutt nei.Så da ble vi hjemme da.Da heiv jeg meg rundt med vaskefilla,gulvene trang en vask.
Både Jessica og Benjamin kom løpende å ville hjelpe.Benjamin roter mest,mens Jessica hjelper til litt.Hun tok vaskefilla og vaska kjøkkengulvet på alle fire.
Siden vi har en kanin må buret også ordnes,dette er Benjamin helt vill etter,han kommer løpende for å hjelpe til.Men det blir det mye rot av.Men han syns det er kjempegøy!
Jeg vaska gulvene og Jessica flytta på stoler og små tepper for meg,så hjelpsom!Mulig hun var ute etter lommepenger,hihi:)


Jessica vasker gulvet:)

MAAAAAAAT!!!!!!!

Jeg fikk lurt Benjamin til å prøve de nye klærne som kom i posten fra Newbie igår.Var ikke lett å få tatt bilde,men han ble en liten tøffing!!Bare vent til vinterdresser og digre jakker blir lagt vekk,da blir han kul altså!!Nå er det mest strømpebukser,bodyer og ulltøy han går med inne.
Det skal bli så godt når ungene kan løpe ut og inn uten å kle på seg en haug med klær.Joggesko og tøffe sommerklær!


En liten tøffing i Newbieklærne sine:)

Nå er jeg så fysen at jeg må snoke i skapene....
Vil barna hjelpe deg med husarbeid osv??19 Kommentarer


Videosnutter av småtassene!!

 Her kommer det endelig to videosnutter av småtassene.Mange som har spurt om jeg ikke kan legge ut.Filma de en kort stund her om dagen.Jeg får så rar stemme på film osv,iiiiik!!!
Jessica prater litt men er mest opptatt av å bli filma,hihi:)
Jeg hadde ikke peiling på hvordan man legger ut filmer,men Helle var så snill å hjelpe meg:)Takk Helle!!

 
33 Kommentarer


Pakke i posten!

Jeg har ikke frysi ihjel ennå...men det er nære...20 minus idag og.Blir like oppgitt og lei hver morgen når jeg ser på gradestokken,sukk...
I dag har jeg hatt fri og jeg har ikke gjort et slag(nesten.)Det er så deilig å bare slappe av på en fridag.Men jeg tok meg selv i nakken å fikk rydda litt.Merkelig hvordan ting fra rommet til Jessica alltid havner i stua.Jaja,sånn er det med disse barna.

Jeg eller Benjamin var så heldig å få pakke i posten idag.En fin gaveboks fra Kappahl og Newbie.Fikk en hyggelig mail for litt siden av en dame som lurte på om jeg ville motta noen klær fra de.Så klart ville jeg det!
Benjamin hadde ikke noe særlig med klær fra Newbie når han var baby,men en lue hadde han som vi brukte mye.Nå kommer klærne opp til størrelse 98 så da må vi ta en titt på alt det fine som kommer i butikkene i uke10.Klærne han fikk idag var kjempefine,han blir en liten tøffing!:)
Jessica er for stor for klærne desverre.


Tøffe klær fra Newbie!

Kvelden er her,ungene er i seng og jeg sitter her med pc'n og tv'n,en helt vanlig kveld.Ikke mye å fortelle om egentlig.Håper vi kommer oss litt ut til helga og til uka siden det er meldt mildvær.Jeg lukter vår i det fjerne,hihi:)


"Vær så snill mamma!"Har du Newbie klær til ditt barn??


13 Kommentarer


Innesperra...

Da var det jammen i meg 20 blå igjen!Og nå skal jeg klage over hvor lei jeg er av vinter og kulde!!Gleder meg så utrolig til våren kommer!
Man føler seg helt innesperra til tider når det er så kaldt.Jessica hadde vært ute i en times tid i barnehagen idag,men Benjamin er for liten så de har ikke vært ute.
De små trenger også luft,og jeg gleder meg til kulda slipper taket.
Og om værvarselet er riktig blir det mildvær til uka,jippi!!!!!Det kan godt bli mildvær så lenge det ikke regner.
Jeg og mange andre er flinke til å klage på været,hihi:)

Glemte helt å legge ut et bilde av Benjamin igår som jeg tok  da jeg skulle vekke han på morran.Han sov så godt med arma under hodet og bena ut av sprinklene på senga.Jeg måtte bare ta bilde:)


Zzzzzz....

Vi har gjort det vanlige etter jobb og barnehage.Spist,leika og sett på tv.Jeg har bretta tøy,noe så kjedelig....blæh!!
Like før leggetid "våkner" plutselig ungene opp å herjer og styrer noe voldsomt.
Da de skulle pusse tenner osv tok Benjamin på seg "badecapsen" og forsvant inn i dusjen.Kjempegøy og stå inni dusjen å stenge og åpne dusjdørene.Jessica forsvant inn for å holde han med selskap,og de styra på inni der.


"Tar meg en dusj jeg!"

"Bli med meg storesøster!"


Føler du deg innesperra i denne kulda??14 Kommentarer


Mandag igjen...

Mandag igjen da,og hva skjer på mandager?Nada!!
Levere barn i barnehagen med masse klær,være på jobb,hente barn i barnehagen.
Det var to veldig fornøyde barn vi henta idag,og stor stas at paps var med.Ikke ofte han får vært med å hente.Ungene hadde masse energi,og Jessica hadde vært i  supert humør hele dagen:)


Venter på storesøster som kler på seg i bhg...

Ettermiddagen/kvelden har gått med til middag,leking og jeg har skifta på sengene med god hjelp fra Jessica.Hun tok av sitt eget sengetøy og tok selv på putetrekket.Flinke jenta!!
Så fant ungene fram sko og støvler og hadde det gøy med å løpe rundt nede i gangen.Jessica fant joggeskoa sine og hoppa rundt,gleder seg til hun kan bruke de igjen.Benjamin fant fram støvsugeren sin å støvsugde iført bleie,lue og støvler:)


Snuppelura:)

"Hushjelpen" vår:)

Så sånn var den mandagen...
Har du hatt en fin mandag??


14 Kommentarer


Disney on ice!

Denne dagen har Jessica venta på en liten stund,ikke veldig lenge da,bestilte billetter for ikke så lenge siden.Men hun har venta og gleda seg til vi skulle på Disney on ice!!
Hun våkna før Benjamin idag,hihi:)
Før vi dro rakk vi og leke og tulle litt med lillebror.Han og paps skulle være hjemme.Så da vi skulle dra måtte Benjamin være med ut å vinke til oss:)
Idag var det "mildt" igjen så det gikk an å være ute.


Gøy å leke med bussen!

Det var Jessica,mormor/mamma og jeg som dro avgårde,jentene på tur:)Da vi kom til Oslo spiste vi på Burger King før vi gikk til Oslo Spektrum for å se showet.Min store drøm har alltid vært å få spille ishockeykamp der,har desverre aldri fått gjort det,men har sett på ishockeykamper der.
Jessica var superspent og hoppa og trippa bort til Spektrum.
Inne i hallen var det masse folk og boder som solgte forskjellig.Jessica ville ha en tryllestav som lyste og lagde lyd.Vi kjøpte med en Toy story figur til lillebror.
Vi fant plassene våre og Jessica spurte hele tiden om det ikke begynte snart:)
Rett bak oss satt en venninne av meg,visste de skulle dit,men trodde ikke de skulle sitte så nære oss,så det var litt morro:)
Showet begynte og Jessica fulgte spent med.Kjempebra show og vi koste oss.Vi var på Disney on ice for to år siden også,og Jessica satt stille som en mus med store øyne den gangen.
Da det var ferdig fikk hun sniki til seg en fin Minnie ballong,heldig liten frøken!!Vi har kost oss på jentetur idag:)


Kos på Burger King!

Venter spent på at showet skal begynne,med tryllestaven:)

Veldig fornøyd frøken:)

Jessica var kjempetrøtt på hjemveien,men vi klarte å holde henne våken.Om hun hadde sovna hadde hun ikke fått sovi til vanlig leggetid.
Da vi kom hjem ble lillebror glad å kasta seg over popcornet vi hadde med hjem:)
Og vips så var det leggetid.
Gutta hadde kost seg hjemme.De hadde vært ute en tur å lufta seg.Må benytte sjansen når det er "mildt."


"Popcorn!"

Har du vært på Disney on ice??

19 Kommentarer


20 mnd og bildevegg!

Tiden bare går og går,og idag er Benjamin hele 20 måneder!Jøssenam sier jeg bare!!!Det skjer noe nytt hver dag og nye ord kommer også.Men jeg er overhodet ikke vant med en gutt,det merker jeg på "kruttet!"
Jeg har jo fortalt at han er veldig sinna eller trassen for tiden.Jessica hadde også sine dager med det samme,men jeg opplever mer sinne og temperament med Benjamin.Og han er utrolig tøff,tåler alt mulig.I dag sto han på en liten kurvstol som velta,han sa bare "OI!" og var litt overraska.
Han og Jessica blir bare mer og mer knytta til hverandre for hver dag,de sitter nesten oppå hverandre i sofan,hihi:)
Om 4 måneder blir han 2 år,så da kommer jeg nok med en oppdatering om utvikling osv.Lille babygutten vår....

Så klart var det iskaldt idag,18 minus!Hadde planer om å komme oss ut å leke litt,men det er nytteløst i denne kulda.Så etter dubben til Ben dro vi til venninna mi Marianne og sønnen Marcus på 4 år.
Marcus har trommesett,noe Benjamin syns var supergøy,han tromma løs!Ble ganske så høyt lydnivå ja...
Ungene leika fint sammen og vi spiste fruktsalat.Marianne og jeg fikk skravla litt også,kjempekoselig!


Ben trommer løs,Jessica syns det er litt høyt:)

Gutten med trommene!

Fruktsalat!

Marcus og Jessica leker litt i snøen før vi drar hjem.

Her hjemme ble det pizza og barnetv.Ungene har leika og løpt etter hverandre,ledd seg halvt ihjel og hatt det gøy sammen.
Og jeg har fått begynt på bildeveggen min.
Har lenge hatt lyst på en bildevegg med masse bilder.Idag har jeg hengt opp bilder fra nyfødt,1 års bilder og barnehagebildene fra i høst.Ble veldig bra syns jeg.Det kommer nok flere bilder etterhvert.Denne bildeveggen er nede i gangen ved trappa.Har bilder i stua også,bl.a et stort søskenbilde som ble tatt av barna da Benjamin var på 1 årsfotografering.Dette henger over sofan:)Syns det er så fint og koselig med masse bilder fra hverdagen og hos fotografen.
Små øyeblikk...


Bildeveggen!

Har du en bildevegg??


23 Kommentarer


Fredag og et lite tips!

Ser og hører at det er flere som sliter med å vaske håret til barna sine.Jeg hadde samme problem med Jessica da hun var mindre.Det var hyling og nekt da jeg skulle vaske og skylle håret.
Jeg kom over en genial sak på Babyshop som jeg kjøpte.Dette er en "dings" til å sette på hodet til barnet,ligner på en caps egentlig,bare at det er et hull i den.Kan jo kalle det en "badecaps."
Sett den på barnets hode og skyll håret som vanlig.Bremmen gjør at barnet ikke får vann eller såpe i øynene.
Det jeg gjorde var å sette den på hodet hennes,væte det,tok den av,tok shampo i håret,satte den på igjen og skylte ut shampoen.Lett som en plett!!
Sikkert noen som har sett og prøvd den.Funka for oss iallefall.
Bare et lite tips:)


Sånn ser den ut!

Så var det fredag igjen da.Dagene og ukene flyr,og godt er det,hver dag er en dag nærmere vår og lysere tider:)
Fredag er turdag for Jessica.De hadde gått en tur og aka litt før de gikk tilbake til barnehagen å spiste nista der.Sekken er alltid pakka med litt ekstra godsaker hver fredag.
Da jeg kom å henta satt de å så på Pippifilm.
Inne hos Benjamin hadde de hatt fredagsdisco.Dette hadde Jessica også da hun gikk på avdelingen for de minste.Det er musikk,dempet belysning,discokule og popcorn.Fredag var alltid et høydepunkt da Jessica var på samme alder,og jentene hadde alltid på seg kjoler/tunikaer:)Tipper det blir like populært nå også for de minste.

Ungene hadde på seg nye fleecesett fra Leketøy idag.Veldig bra klær!Har snart slitt ut et fleecesett som Jessica har hatt i et år.Veldig bra kvalitet,og billig!!
Fine farger er det også.


Nytt fleecetøy!:)

"Nå skal vi hjem lillebror!"

Vaskemaskinen er spennende!


Nå skal jeg se en eller to episoder av Home&Away før jeg må lese litt videre i boka mi Fifty Shades.Veldig bra!
En skikkelig ellevill fredagskveld;)
Har du prøvd "badecaps" på ditt barn??


17 Kommentarer


Hei!

I dag hadde jeg fri fra jobben,pleier å ha fri hver onsdag,men bytta dag denne uka.Hadde noen småærend jeg skulle,men hadde bestemt meg for å slappe av litt idag også.
Jeg har hosta siden forrige helg og vært ganske så stemmeløs hele uka.Jeg har liggi mye våken om natta å hosta,så idag tok jeg meg den frihet å dubbe litt på sofan før jeg skulle ordne ting.
Heldigvis ikke så kaldt idag heller,men kaldt nok.Da var det godt å ligge under dyna på sofan i en time:)

Småtassene var blide og fornøyde da jeg kom for å hente de.Det var visst den store "jeg vil ikke hjem dagen" idag.Flere barn som ikke ville hjem.Både Jessica og Benjamin hadde fått vært ute idag,og det er jo supert siden Ben har vært inne hele uka siden det har vært så kaldt.


Elektrisk hår:)

Søskenkjærlighet:)

Benjamin har hatt et par raserianfall idag og når han la seg ble han helt "nisse!"Det er fryktelig slitsomt.Gubben ordna opp og han sovna til slutt,puh!!
Begge småtassene har kosa seg med en dusj og et bad.Jessica nekter å dusje så hun sitter fortsatt å bader i den lille badebalja siden vi ikke har badekar.Benjamin dusjer,ikke alltid han liker det,men det går bra.


Godt med en dusj!

Liker barnet ditt å dusje??


25 Kommentarer


Litt "tom."

Føler meg litt "tom" for tiden egentlig.Vet ikke hva jeg skal skrive om,er det kjedelig å dele hverdagen med dere?Skal jeg slutte å blogge?
Har liksom ikke lyst til det heller.
Dagene er slitsomme akkurat nå med en ekstremt sint liten gutt.Det er når han ikke får det som han vil at det "koker over" for han.Han er også utrolig "seig" på kveldene,og legging er en utfordring når jeg er alene på kveldene med begge to.
Dette er ikke ment som klaging,men det er faktisk sånn hverdagen er for meg og sikkert mange andre også.Her er det absolutt ikke fint og flott hver dag.Men så klart har vi flotte dager også,men akkurat nå er det en slitsom periode.
Jeg deler mye om meg selv og livet vårt,men noe blir holdt privat.Jeg har blitt utrolig glad i bloggen min og setter stor pris på dere fine lesere som følger oss i tykt og tynt.

Vi har verdens fineste barn,en jente og en gutt som lyser opp dagene.Jessica har blitt så stor og Benjamin gjør nye morsomme ting hver dag,nye ord kommer også trillende.Om noen dager er han hele 20 måneder.


Denne snøskuffa ville han ha med seg hjem:)

Ute i kulda:)

Fine Bongo!

Det er fortsatt bikkjekaldt og jeg har holdt på å fryse halvt ihjel idag.Jeg gleder meg sykt til vår og sommer.På med joggesko og en t-skjorte og bare kose seg ute hele dagen.

Håper du har hatt en fin dag,er bare jeg som er litt tankefull,men alle har vel sånne dager....

30 Kommentarer


"Kruttønne!"

Det ble ingen rolig og harmonisk morgen idag heller.Trassen har kommet for fult hos Benjamin.Han vil ingenting.Han er så rasende at han koker.Var så vidt vi kom oss ut av døra på morran.
Og da måtte han slå til igjen i barnehagen.En av de som jobber der som Benjamin er så glad i kom å tok han for meg så jeg fikk fulgt Jessica inn på avdelingen hennes.Det tok ikke lang tid før Benjamin var blid og fornøyd igjen,fikk melding om at det gikk fint.
Men for en "Kruttønne" han er altså!Det går vel over om noen år,høhø!!

Travel dag på jobb.Forta meg å hente ungene for vi skulle hjem til Haakon på playdate(en kamerat av Jessica fra bhg.)
Så klart ble Benjamin helt "nisse" da vi kom dit også.Han ville ikke være der,prøvde å rømme ut døra,prøvde å ta på seg skoa til og med.Men roa seg heldigvis og leika og hadde det gøy sammen med Haakon og Jessica.Haakon hadde fjernstyrte biler og masse annet gøyalt som falt i smak.
Vi fikk kjempegod pizza også!
Koselig og finne på noe sammen etter jobb og barnehage når mannfolka jobber.


Jessica syns det er gøy med fjernstyrt bil!

Og denne var super å tromme på!

Dro hjem så vi hadde litt tid før det var leggetid.La lillebror først,men etter en stund bestemte han seg for at han ikke ville være i senga.Raserianfallene kommer som perler på en snor her for tiden...
Jeg måtte få stelt Jessica som var supertrøtt så Benjamin ble med.Plasserte begge to i sofan med teppe etter tannpuss.Jessica slokna først,og litt etter henne sovna lillebror også...
Da mannen kom hjem bærte han de i sengene sine...


Her har de slokna på sofan...


Nå er det stille og rolig her...
Flere der ute som opplever trass??16 Kommentarer


Hutre-hutre....

Gurimalla så kaldt det har vært idag,22 minus!Jeg er ikke glad i denne kulda altså,en mellomting hadde vært fint.Fryser jo ihjel!Godt unga har ordentlige klær,det har ikke jeg.
Jeg dro lua så langt ned jeg kunne,men hadde vondt i ansiktet etter den lille gåturen fra bilen til jobben.
Og jeg har frysi på jobben,spiserommet var som et kuldehøl.

Benjamin starta forresten dagen med et like ille raserianfall som igår kveld,samme da jeg leverte i barnehagen.Men han hadde hatt en fin dag,vært litt sint,men ikke ille.Aner ikke hva det er med han,men trassen har nok kommet ja,velkommen liksom...


Friskt ute idag:)

Fornøyd lillebror!

Småtassene har leika kjempefint etter at vi kom hjem.De finner på mye rart og Ben vil gjøre det samme som storesøster.Jessica ville leke skole så hun fant fram sekkene til seg og Ben.
Så ville de ha på seg luer og sko og Ben var bare i  bleia,så det så ganske komisk ut:)Men de kosa seg!
Var litt redd for at Benjamin skulle slå seg vrang når han skulle legges,han prøvde seg men ga seg da jeg sa jeg skulle synge for han.Så jeg håper vi er på rett spor igjen.


Herlig!:)

Nå skal jeg spise litt å se en episode av Home & Away før jeg finner senga og boka mi.
Hvor kadt var det hos deg idag??

20 Kommentarer


"Husmorferie!"

Jeg har vært på en liten "husmorferie" fra igår til i dag.Jeg har vært hos min gode venninne Maria som bor i Stavern.
Benjamin skulle få være hos mormor og morfar, og paps og Jessica skulle ha litt tid sammen hjemme alene.
Ben ble levert hos mine foreldre i et supert humør så det gikk fint å dra.
Møtte Maria på senteret så vi titta litt og var innom Mc'ern en tur,ikke ofte jeg er der siden vi ikke har Mc'ern her.Så handla vi inn godis og taco og dro hjem til Maria.Ble alvorlig redd for at jeg måtte dra hjem igjen da hun fikk en sinnsyk hodepine og lå helt i koma på sofan.Hun ble heldigvis bedre så vi skravla,tulla og kosa oss.Ungene hennes var hjemme men de er så store så blir ikke den samme masinga som mindre barn.
Vi lagde taco og spiste oss stappa mette før vi heiv oss over godisen og oppførte oss som fjortiser resten av kvelden:)Satt oppe helt til 01,noe jeg overhodet ikke er vant til.Men vi skulle jo ikke tidlig opp idag.
Satt i sofan i pysjbukse og med pledd,deilig!


Klare for taco!!

"Fjortisene!"

I dag bare sløva vi på sofan før jeg vendte nesa hjemover.Gleder meg til neste gang vi sees,vi har det alltid så koselig!Gode venninner er gull verdt!
Vi prater om alt mulig,hyler av latter og kan gråte noen tårer sammen.
Maria har opplevd mye vansklig de siste årene og hadde en lillebror som døde av kreft bare 16 år gammel,han het Benjamin.Min Benjamin er  ikke oppkalt etter han,men tenkte så klart på at lillebroren til Maria het det samme.
Hun er ei tøff jente som klarer det meste selv om det har vært vansklig og tøft,men savnet er selfølgelig der.


Jeg henta Benjamin hos foreldra mine og der var gubben og Jessica også.Benjamin var helt på tuppa,sinnatagg!
Aner ikke hva det var med han,måtte bare dra hjem,og her ble det ikke noe bedre.Makan til trassen og sinna unge skal du lete lenge etter.Og da han skulle legge seg tok det helt av for han,da tippa det over.Har aldri sett en så sinna unge før.Han hylte og rasa og mannen var tålmodig,men tipper han også ble litt frustrert.det ble jeg.Tok med Jessica på badet og fikk henne til sengs.Det ble stille hos lillebror til slutt,rasa seg vel i søvn.Gruer meg allerede til legging imorra,er alene tre kvelder så jeg håper ikke dette gjentar seg.

Jeg gleder meg nesten til å legge meg.Har endelig kjøpt den første boka i Fifty Shades som alle skryter av.Så nå skal det leses!
Har du lest Fifty Shades of Grey??

18 Kommentarer


Leggetid!

I kveld bestemte jeg meg for å legge Benjamin litt senere.Han virker ikke særlig trøtt når han blir lagt klokka 19.Tok med begge barna på badet 19.30 og stelte de,satt litt å kosa før han ble lagt i senga si.
Satt litt inne hos han før jeg lista(krabba)meg ut.Jessica og jeg koste oss litt på sofan før hun fant senga.Tipper Benjamin sovna rundt klokka 20 og jeg har ikke hørt noe ennå.Så da får vi bare se litt i dagene som kommer om hvor trøtt han er.Jessica blir lagt ca klokka 20.

I posten idag var jeg så heldig å få masse fine produkter fra Neutral.Så nå kan ungene bade og kose seg og bli stelt med fine produkter.


Disse kom i posten:)

I morgen går turen til min gode venninne Maria i Stavern.Skal ligge over til søndag.Vi skal titte litt på senteret,skravle og kose oss med god mat.Sånn som jeg gleder meg!!:)


Titt-tei!

Goingene:)
Når legger du barna dine??

16 Kommentarer


4 årskontroll!

Her ble det sene kvelden før ungene var i seng.Benjamin hadde ikke planer om å sove ikveld,til slutt ga jeg opp.Jessica fikk jo heller ikke lagt seg når lillebror satt oppe.Så klart skjer dette når mannen jobber kveld.Så når han kom hjem satt det to barn i trappa å venta på han:)
Han hørte at de fniste...
Da klokken var 21 var de i sengene sine.

Tilbake til overskriften!Det var klart for Jessicas 4 årskontroll!Vi dura av gårde alle tre,lillebror fikk være i barnehagen siden det er en kontroll som krever konsentrasjon.Synstest og masse annet.Først var det veiing og måling,var spent på dette siden Jessica alltid har vært lita og lett.Nå veide hun 16 kg og var 102 cm!Ape måtte også veie seg,han veide 135 gram:)


102 cm!


Så var vi inne hos legen.Prata litt før hun lytta på snuppa og kikka på tennene.
Så kikka hun på ryggen om hun var rett,og sjekka hoftene.Alt var bra!Så var det litt hopping og hinking før det var testing av synet.Var veldig spent på dette.Hun fikk på seg noen briller for å se på noe i en bok,mønster osv.
Det var også vanlig synstest,og hun så helt glimrende:)Etter legen var det helsesøster.Der ble hun spurt om forskjellige ting som hun måtte svare på,telling og litt forskjellig.Tegne fikk hun også,for helsesøter skulle se om hun kunne skrive bokstaver og andre ting.Alt var supert!

Det ble nok litt mye for da vi skulle gå slo hun seg fullstendig vrang.Hun skulle ikke kle på seg og gråt,veldig sjarmerende og litt overraskende siden hun aldri har gjort noe sånt på offentlige steder før.
Men hun var nok sliten og det er forståelig.Men alt i alt så var hun kjempeflink og hun fikk masse skryt!
Sist hun var på kontroll var hun 2 år.Jeg måtte se om jeg hadde bilder fra da og det hadde jeg:)Da hun var 2 år var hun 87 cm og 12,8 kg.
Benjamin er nå 13 kg og 86 cm,han haler innpå storesøster!


2 år og 4 år:)

Her har brillene kommet på og hun peker på mønstrene hun ser.


Etter barnehagen har vi vært sløve,bare sett på tv og leika og herja litt.Småtassene var helt svette.Rart at Benjamin ikke er trøttere når kvelden kommer.Skulle tro han var sliten etter barnehagen,og han sover ikke lenge der heller.
Men det er jo ikke sånn hver kveld.

Jeg har en lei kink i nakken som ikke slipper taket.Og idag fikk jeg også vondt i hodet pga av det,så har følt meg litt redusert.


Søteste lillebror:)

Herjing på gang:)Hvor mange år er ditt barn,og hva er målene hans/hennes??

25 Kommentarer


På skøytebanen!

Nå har jammen i meg Benjamin begynt å gjøre det samme som storesøster gjorde hver dag i en periode.Han må inn i skapet sitt i barnehagen,kjempegøy!
Plutselig så jeg at han sto inne i skapet sitt:)

Jeg fikk koselig besøk på jobben av venninna mi Viel Marit med den fine,lille gravidmagen.Hun har flyttet utenbys og det er kjempelenge siden jeg så henne.Om 4 uker kommer det en liten prinsesse!Var så koselig å se henne og prate igjen.


Gøy å ta en tur inn i skapet:)

Vi skyndte oss å spise middag for Jessica ville på skøytebanen.Vi dro alle sammen.Jessica og mamsen hadde skøyter på.Men skøytebanen var ikke akkurat så veldig bra,klumpete og fæl.
Men vi var der i en time og Jessica ville ikke hjem.
Hun fikk en bruskasse foran seg til å støtte seg på.På den måten lærer hun seg å gå alene(med støtte.)Da lærer hun å gå på riktig måte.Det tok ikke lang tid før hun knekte koden og hun suste avgårde.Hun var kjempeflink!Hun gikk og gikk.Tok seg en pause nå og da,men var fort igang igjen.(ingen hjelm idag da den ikke passa med lue på,så der må vi ordne noe.)

Dette er jo også superfint for balansen,flott trening!
Neste gang får vi finne en bedre bane eller dra i ishallen.det er 3 år siden jeg hadde skøyter på bena,morro,men skulle ønske det var litt bedre is!
Så nå vil Jessica bli hockeystjerne som mammaen sin;)


Her trenes det!

Hockeyjentene:)

Hadde med snowraceren til Benjamin.Han hadde det nok ikke like gøy,men litt så,hihi:)Veldig fornøyd da vi kom hjem.Blir gøy når han kan begynne å prøve litt også.Litt liten denne vinteren.


Lillebror:)
Har du gjort noe gøy idag??

29 Kommentarer


Som mor så datter!

I dag var det lettere å få opp barna av senga.Jammen godt ingen dager er like:)
Dagen har gått med til det vanlige,jobb og barnehage.


"God morgen!"

Da jeg henta ungene tulla og tøysa de fælt,men vi har god tid,ikke noe å stresse hjem for.Prater litt med de andre foreldrene og ansatte, og bare koser oss.
Benjamin finner alltid kostebrettet og går rundt med det å "rydder" før vi går hjem,Blir kjempesinna når jeg tar det fra han.Haha!!
Jessica satt å tegna sammen med de andre jentene da jeg kom.


Tegning/fargelegging er gøy:)

Lillebror gjør mye rart om dagen:)

Etter middag dro Jessica og jeg til ei venninne av meg,Lise for å hente hockeyskøyter til Jessica.Hun hadde et par i riktig størrelse liggende.
Vi satt å prata mens Jessica og Dennis 3.5 år leika som bare det.De fant tonen med engang og klemte hverandre da vi dro.En stund siden sist vi så hverandre så nå må vi skjerpe oss!
Da vi kom hjem måtte Jessica prøve skøytene med engang!Vi prøvde de på badet med skøytebeskyttelsen på.Hun var så stolt og vil ut å prøve de fortere enn svint!!
Så da får mamsen finne fram hockeyskøytene sine så vi får gått litt,eller vi suser bortover isen;)Jeg har selv spilt ishocey i 20 år på damelag,spilt mange kamper og vært med i flere NM.Har også fått bestemannspriser i flere NM...må skryte litt av meg selv!
Dette blir gøy,gleder meg selv jeg.Blir morro å se om Jessica liker det.Som mor så datter!


Her prøves skøytene!
Har du eller barnet ditt skøyter??

14 Kommentarer


En "sånn" morgen....

I dag var det jammen ikke lett å få opp Jessica.Hun ville bare sove,var så trøtt sa hun.Ikke gøy med "masemorgener."Jeg måtte til slutt bære henne inn på badet og da la hun seg på gulvet...
Benjamin hadde kledd på seg,jeg kler alltid på han først så Jessica kan ligge i senga å våkne imens.Omsider hadde alle klærne på og vi skulle ut av døra,da har jo så klart Benjamin bommelom i bleia,inn igjen...
Og på mandager har jeg med et lite "flyttelass" i barnehagen etter helga, for alt av dresser,vogn osv er med hjem.
Pusta letta ut da jeg satt i bilen på vei til jobb.Ikke veldig koselig med sånne morgener,men ikke så lett for de små å skjønne at mamma må rekke jobben.
Heldigvis så glemmer vi masinga ganske fort:)Ungene gikk blide og fornøyde inn i barnehagen for å spise frokost.

Det er ikke sånn hver dag altså,heldigvis:)!Men det går ikke alltid på skinner, og sånn er det bare i en småbarnsfamilies hverdag.Lillebror har "lånt" støvlene til søster:)

En "sånn" morgen...


Ikke mye annet å fortelle om.Bare jobb og barnehage,ikke noe spennende.Barna var blide og fornøyde da jeg henta de også:)
Juletreet er pakka vekk og vi fikk mye bedre plass,deilig!!


Frøken snupp:)

Hender det at det er "sånne" morgener hos deg også??


 33 Kommentarer


Full rulle!

I dag har det vært full rulle fra morgen til kveld!Jeg har vært på jobb mens paps og ungene har vært hjemme.Da jeg var ferdig på jobb dro vi på middag til foreldrene mine.
Jeg har nesten ikke tatt bilder idag heller,og det er veldig uvanlig.Men ungene var aldri i ro,så jeg fikk ikke tatt bilder av de.

Vi har prata en stund om å dra på Disney on ice men det har gått i glemmeboka.Men i dag fikk vi bestilt billetter og det var heldigvis plasser igjen selv om vi var sent ute med bestilling.Så Jessica,mormor og jeg skal på Disney on ice om to uker.
Vi har vært en gang før og Jessica satt som et tent lys å så på selv om hun bare var 2 år.Nå kommer hun til å få ennå mer glede av det.
Benjamin får bli med til neste år,han eier ikke ro i rompa til å sitte stille så lenge å se på.

Og igår kveld ble jeg sittende alt for lenge oppe.Og når jeg hadde lagt meg ble jeg liggende å glane på iphonen min.Gjør alltid det når jeg legger meg.Ser på Facebook og Instagram,også må jeg jo lese boka mi!
Fikk til og med spørsmål fra en venn på facebook som lurte på hva jeg gjorde oppe så sent,hihi;)De gærne har det godt!Mormor,Jessica,Ben og meg:)
Noen andre som skal på Disney on ice??
Ligger du å glor på telefonen din før du legger deg til å sove??24 Kommentarer


Elskede Ape!

Hallo der ute!:)
Lørdagskveld og jeg slapper av med tv,pc og noe å tygge på.Det er min jobbehelg i helga men fikk ikke jobba idag pga manglende barnevakt,men i morgen blir det jobb.
Ungene og jeg har styra på her hjemme,paps var på jobb.Vi har leika,sett på tv og spist.Benjamin kan jo spise hele dagen,hehe...
Småtassene har vært blide og i farta.I det ene øyeblikket har de leika fint sammen og i det neste krangla om leiker og andre ting,sånn er det.

I postkassa idag dukka almanakkene opp som jeg har bestilt fra personligalmanakk.com  Fantastisk fine og jeg er superfornøyd.Bestilte til meg selv og mamma.
Goingen:)

Etter dubben til lillebror henta vi mormor/mamma på jobb og tok en bytur.Jeg fikk bytta noen ting,så nå har jeg fått bytta det jeg skal.Heldige Jessica fikk seg ny jakke av snille mormor,50% på Cubus.
Ben fikk seg en treningsbukse og Mikke hettegenser som han fikk til jul men som jeg måtte bytte til en større størrelse.Han vokser så innmari fort nå.
Vi kosa oss litt på cafe og småtassene løp litt rundt,tulla og hadde det kjempegøy!Ble med en liten tur hjem til foreldrene mine,måtte jo si hei til morfar også.


Frøken Jessica med ny jakke:)

Da paps kom hjem ble det pizzakos.De små leika litt og småkikka på Langbein på tv'n før det var legging,ble litt senere legging idag,men det går nå greit.

Jessica er så glad i apen sin at det nesten er vondt.Hun begynner å gråte bare ved tanken på om hun mister han eller om han blir ødelagt.Hun sier hele tiden at hun elsker han,sukk...
Nå begynner han å bli temmelig slitt og halen er i oppløsning og detter nesten av.Halen tvinner hun mellom fingrene og koser med.Hun har en helt identisk ape,men den vil hun ikke ha,sier hun vil ha en ny ape når denne er helt oppløst.Men jeg tviler på at hun vil ha en annen identisk siden hun allerede har en.Vi kikka på nett på samme apen idag,og hun sa hun ville ha en sånn.Men hun har jo allerede en ny ubrukt + en babyape...hmmmm....Håper hennes elskede ape holder ennå en stund.Han er med overalt.Jessica fikk ape da hun var bare 4 måneder,siden da har de vært uadskillelige.Tipper du har sett han med Jessica på nesten alle bilder:)
Jeg er nesten like glad i han som Jessica,hihi:)Har selv en ape som jeg har hatt siden jeg var 4-5 år.


Jessica med sin elskede ape:)


Men så lurer jeg på noe,er det noen som har problemer med å se eller lese bloggen min????
Har fått tilbakemelding på at noen ikke får sett den.Og hos foreldra mine var den litt "rar,"men de fikk lest den å sett bildene.Hos meg er den normal og det er den også hos Helle som ordner design og header.Jeg ble litt nervøs så måtte høre med henne om hun visste noe om dette.
Så si ifra om dere ikke får lest eller sett bloggen som normalt.Takk!!Har du eller barnet ditt en ting eller kosebamse som dere er utrolig glad i??
16 Kommentarer


Helg allerede!

To innlegg på bloggen på en dag,jøss!!;)
Da var det allerede helg,det ble en kort uke.Greit med en mild start.Jeg har jobbehelg,men jobben utgår i morgen da vi ikke har barnevakt.Både jeg,mannen og mamma jobber i morgen.Ikke veldig gøy å si at jeg ikke får kommet på jobb imorra,men heldigvis så har jeg en super grei sjef:)

Det er helt greit med mildvær så lenge det ikke regner,får litt vårfølelse i starten av januar.Jessica hadde med ski i barnehagen idag,de er masse ute nå som det ikke er så kaldt,og det er jo supert.De små er også ute og Benjamin hadde vært ute to ganger idag,før og etter dubb.Han har blitt veldig glad i å være ute i snøen,storkoser seg!
Han var ute da jeg kom for å hente de.Løp rundt å sto og ropte på de andre barna.


Ben roper på vennene sine:)

Søtnosene:)

Jeg har ønska meg ny skittentøyskurv lenge,men har ikke fått kjøpt meg.I dag fikk jeg endelig kjøpt den jeg hadde lyst på.Den grønne gamle plastskittentøyskurven havner på røysa!
Er så fornøyd med den nye,mye bedre plass er det i den også,og det trengs.Ble litt "finere" på badet.Har ikke noe superfint bad,gule vegger,usj...men det duger for nå.
Jeg driver også å lager bildevegg nede i gangen,og det blir så fint!


Jessica syns også at den nye skittentøyskurven er fin:)
Har du kjøpt deg noe nytt i det siste??


23 Kommentarer


Hvem ligner barna på?

Driver å sammenligner bilder av meg og ungene.Litt morro å lete etter likheter.Ser at Roger og Benjamin er ganske så like da de var små og Jessica ligner endel på meg.
Mange som ser både Jessica og Benjamin i meg også:)
Benjamin har fått mine blå øyne mens Jessica har pappas brune øyne.


Mamsen og Jessica:)

Papsen og Benjamin,veldig like syns jeg:)


Hva syns du??
Hvem ligner dine barn på?? 18 Kommentarer


Torsdagsbabling...

I dag var det tilbake til jobb og barnehage,litt hardt å stå opp.Jeg måtte vekke Benjamin,og han bare snudde ryggen til meg...typisk når man må ut om morran.Jessica må alltid vekkes om morran,heldigvis var hun ikke så trøtt som jeg trodde hun kom til å være idag.
Vi kom oss ut av døra og inn døra i barnehagen.Men Benjamin ville ikke at mamsen skulle gå,han vræla og klamra seg fast.Fikk melding 5 minutter etter at jeg hadde dratt om at det gikk helt fint.

Da jeg henta de ville de ikke hjem,så de har hatt en fin dag.Vært ute i mildværet å leika,sol og nesten som vår.Godt å være tilbake til det vanlige igjen syns jeg.Godt med fridager også,men man blir sløv av å sløve;)
Og nå blir det bare lysere og lysere ute og det er så deilig!Gleder meg til vår og sommer!


Kos i sofan:)

Det var den dagen,ikke noe mer å fortelle om.
Slenger med et bilde av meg fra da jeg var ca 1.5 år.Tok bilde av bilde hjemme hos foreldra mine:)


Her er jeg!

Som dere ser har jeg ny header og design her på bloggen,og det er nok en gang Helle som har ordnet det for meg:)Jeg blir alltid like fornøyd!!Er det flere som gleder seg til vår og sommer??

18 Kommentarer


Planleggingsdag!

Idag var det planleggingsdag i barnehagen.Vi hadde avtalt med Ingunn og Izabella at vi skulle treffes i akebakken i skisenteret.
Etter dubb for de minste troppa vi opp,tre voksne og fem barn.
Været var bra,mildt og sola skinte tidligere på dagen.I dag tok jeg også med rumpeakebrett,noe Jessica syns var kjempegøy.Brukte det masse i dag.Prøvde jeg og,og det går ganske så fort!
Benjamin er helt vill og gal når vi er der i akebakken,han følger etter de store og vil gjøre alt de gjør.En liten tøffing som klatrer etter de andre oppover bakkene.
Og da Thomas kom ble han helt ellevill av gjensynsglede.De går på samme gruppe i barnehagen,det gjør de tre store også.Etter en stund ute gikk vi inn på skikroa for å spise og drikke litt.Var ikke mye folk i bakken idag,men virka som om alle hadde gått inn samtidig.Den køen for å kjøpe noe,så vi droppa det og spiste det vi hadde med oss.
Ungene var i 100 og kosa seg!Vi voksne fikk skravla litt vi og.Vi gikk ut igjen og aka litt mer før vi vendte snuta hjemover.


Ikke et helt vellykka bilde av oss,kremt...

Hele gjengen!


En koselig og gøyal dag!I morgen er det hverdag igjen,og det skal bli litt godt.Vi har kosa oss med late dager,men jammen så er det slitsomt å være hjemme med to små også.
Så da bærer det tilbake til jobb og barnehage,og jeg starter med å ha jobbehelg,det samme gjør mannen og mamman min....barnevakt,anyone??

Pst,bloggen er under "oppussing."Blir veldig bra når det er klart!!:)Det er som vanlig Helle som ordner for meg:)Er du tilbake til hverdagen igjen??


20 Kommentarer


Festbrems!

Utrolig nok så sov begge ungene seg mellom rakettene da det nye året kom.Jeg gikk bare å venta på å få legge meg,er aldri oppe etter klokka er 23 så da jeg fikk lagt meg 00,30 sovna jeg nok ikke før 01.Det er alt for sent.Det resulterte i en veldig trøtt mamma idag med hodepine.
En skikkelig festbrems er jeg altså,ikke at det var fest her,men du skjønner nok hva jeg mener.
Men hvem går å venter på å få legge seg på nyttårsaften liksom,hehe:)Vi hadde det koselig vi,fredelig og rolig nyttårsaften!

Dagen idag har vært sløvere enn sløvest.Vi har ikke vært uttafor døra.Burde skamme meg for sola skinte.Så jeg har ikke noe gøy å fortelle om fra årets første dag.
Ungene har herja,leika og krangla.


Dette var gøy,å gjemme seg under gulvteppet.

Crazy kids!

Kommer sterkere tilbake altså!Satser på at dette året blir veldig bra med friske barn og friske voksne;)Hadde du en fin nyttårsaften,og hva har du gjort idag??
29 Kommentarer


hits