Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Et lite pip

Et lite pip herfra i dag også,ikke værst selv om jeg ikke har så mye å fortelle om.
Er egentlig veldig lei av denne enorme snømengden,nå kan det slutte å snø.Det er så mye snø at det ikke er plass til snøen som blir brøyta vekk.
Det er problematisk å parkere når parkeringsplassene ikke er brøyta.Men heldigvis så koser ungene seg.
I morgen skal jeg prøve å få tatt et bilde som viser hvor mye snø vi har her hjemme på gårdsplassen vår.
Men jeg håper jo ikke at det blir varmegrader som det er meldt i neste uke...

Etter middag ville ungene ut,det hadde ikke jeg så lyst til,ikke hadde jeg tatt med dressene dems hjem heller.Men jeg har noen reserver her hjemme.Så de fikk gå ut og jeg måtte henge på slep da.
Avtalte å møte ei av jentene jeg jobber med som bor rett borti gata her.Hun ble med bort til oss.Ungene var kjempeivrige ute,de lekte og basa.
Jeg begynte å bli kald på beina så jeg fikk lurt de med inn etter en times tid ute.


Jeg drar de på snowraceren.


Søtnosene:)

Selv har jeg fått skikkelig vondt i halsen,bah!!Håper det går over,har ikke tid til det nå.
Nå blir det et par episoder av Home & Away før jeg finner dyna mi....


Er det masse snø der du bor??

8 Kommentarer


For et år siden...

Fridag på meg i dag og jeg hadde tenkt til å gjøre minst mulig.Før klokka var 9 hadde jeg vaska klær,hengt opp klær og støvsugd.
Så dura jeg på XXL, for som jeg fortalte i går så måtte Jessica ha nye skisko.
Hadde utrolig flaks da det var igjen et par i hennes størrelse.Det var 50% på masse vinterklær der så jeg kjøpte en fin lue til meg selv og votter.Mamma var med på lasset og hun kjøpte en deilig fleecegenser til meg fra Stormberg til den latterlige prisen av 59 kr!Snille mammaen min!

Da jeg kom hjem slang jeg meg litt på sofan å så på tv før jeg henta småtassene.Benjamin var ute å kosa seg,han og vennene løper rundt med noen store lastebiler.


Ute med lastebilen.


Siden det er "lillelørdag" fikk ungene kose seg med brownies,de smatta og koste seg,hihi:)Ble veldig glade da de fikk noe godt til dessert.
Jeg har ikke bakt selv for de som lurte på det,fnis...
Mens ungene lekte å så film leste jeg i boka mi.


To som snoker på kjøkkenet:)


For et år siden i dag ble gutten vår veldig syk og ble lagt inn på Intermediær på barneavdelingen på Drammen sykehus.Det var noen grusomme dager med en veldig syk gutt.Utrolig hva man kommer seg i mellom,men fy så redde vi var.
Jeg var på sykehuset med han,og Jessica og paps var hjemme,de kom på besøk til oss hver dag etter jobb og barnehage.
Benjamin pusta veldig dårlig,hadde dårlig metning i blodet og veldig høy feber.Lungebetennelse og astma er en dårlig kombinasjon.Han fikk adranalin og ventolin annen hver time hele døgnet og måtte i tilegg ha oksygen i nesa.
Veldig flinke sykepleiere og leger altså!Heldigvis gikk alt veldig bra til slutt,men skrekken sitter i bakhodet ennå...


Benjamin for et år siden...


Ha en fin kveld alle fine bloggvenner:)


4 Kommentarer


"Løvebrøl!"

Tja,hva skal jeg skrive om i dag...vi er nesten innesnødde,men bare nesten.
Det var turdag for Jessica i dag og hun hadde som vanlig vært med på den lengste skituren,og i dag gikk de i løssnø siden løypene ikke hadde blitt kjørt opp.
Får masse skryt av skijenta og det er gøy.Men så klart kom hun å sa at skiskoa er for små,jeg har venta på det siden de er tre numre mindre enn de vanlige uteskoa hennes,ups...

Da vi kom hjem var vi litt ute,men jeg hadde mest lyst til å låse begge to inne på rommet dems da de begynte å krangle og hyle om en spade.Og de hører så klart ikke at jeg snakker til de,det overhører de glatt og hyler og krangler videre.
Noen ganger tror jeg nesten at jeg skal få fnatt,og i dag var det sånn.Jeg måtte komme med et "løvebrøl" for å overdøve de,og da ble det stilt.De kikka på meg med digre øyne og tenkte vel at muttern har blir gæern.
Det er flere sånne dager,her svever vi absolutt ikke på en rosa sky med nybakte boller og ryddig hus til enhver tid.
Syns det er så godt å lese om andre som er ærlige også,ikke bare de som skriver om veldannede barn,bakst,mat og ryddige hjem.

Heldigvis ble de enige om spaden og de lekte fint sammen ute.Jeg gravde en liten hule som vi satte lys inn i og det var stas:)Det ble ikke lange tiden vi var ute siden lillebror hadde en fin"pakke" til meg i bleia,bah!!!


Koselig med lys inne i den lille snøhulen.


Kvelden har vært rolig,ingen krangling.De har lekt og sett på film.Selv ble jeg så trøtt at jeg nesten sovna med Jessica da hun ble lagt.
Nå skal jeg velte meg over på sofan å se på fødeavdelingen Sverige:)


Leker på rommetHvilke blogger liker du best å lese,de rosa eller de jordnære??12 Kommentarer


Snøfull mandag!

Hadde egentlig tenkt å ha mandager som en bloggfri dag,men jeg tar en liten tur innom i kveld allikevel.
Her snør vi så og si helt bort,nå har det snødd i 2 uker og det skal ikke stoppe ennå.I dag har det kommet enorme mengder!
Da vi kom hjem etter jobb og barnehage var det bare å begynne og måke siden mannen jobber kveld.Kom så vidt fram til postkassa,traktoren som skal brøyte på den felles gårdsplassen har ikke dukka opp i dag.
Var redd jeg skulle kjøre meg fast.

Ungene leika i snøen mens jeg måka foran vår plass.Så dro jeg de små en liten tur på snowraceren før vi gikk inn å spiste tomatsuppe med egg og makaroni til middag.


Småtassene koser seg i snøen.Har du bloggfrie dager??10 Kommentarer


Skijenta!

Søndagen her har gått med til jobb for min del,dagen har flydd avgårde den.
Jessica ble henta av morfar for de skulle på skitur i dag,og hun har gleda seg!De gikk i løypene på Åsen siden det var skirenn på Heistadmoen.
Denne frøkna er en racer på ski,hun er god!Så pass dere Marit Bjørgen & co;)

Hun har nok arva det etter mammaen sin,hihi...jeg var flink i mine glansdager jeg også men valgte å gi meg til mine foreldres store skuffelse,jeg valgte ishockeyn!
Men de passer fortsatt på å prate om skigåinga mi,men jeg gjorde det bra på hockeyn også.
Sport er gøy!!
Jeg må finne fram skia mine,må bare ha nye skistøvler!


Her er hun i farta!


Da jeg kom fra jobb var Benjamin og paps hjemme.De gikk ut en tur og jeg heiv meg i dusjen.Så dro vi for å hente  frøkna hos mormor&morfar.
Alltid koselig å dra på besøk dit.Jessica hadde kost seg og ville egentlig ikke hjem.
Men vel hjemme igjen har de leika og herja fælt og til kveldsmat ble det karbonadesmørbrød:)


Rampegutt!


Skijenta hos mormor&morfar.

Haha;);)

Det var den søndagen.Ute snør det fortsatt,og det skal vist snø i flere dager.


Har du vært på ski i det siste??12 Kommentarer


Kjekkas!

Så artig med så mange tilbakemeldinger på innlegget om ull i går!I dag dro jeg ut på "jakt" etter ullstillongser.Jeg hadde lyst til å prøve Bergans sine,men de var ikke å oppdrive i denne byen,veldig dårlig utvalg av mye her,så jeg pleier å dra andre steder,men gadd ikke det i dag.
Så da ble det en Devold stillongs og en Name it.Hatt begge før,så da får vi se da hvor lang tid det går før noe eventuelt ryker.

Benjamin og paps dro til byen da jeg kom hjem,lillebror trang en hårklipp.Vi jentene koste oss med kakao og krem og rista loff mens de var avgårde.
Og lillebror ble så fin at!!En liten kjekkas:)


En liten kjekkas!


Vi har vært ute også.Ungene hadde det kjempegøy og gravde snøhule med nabogutten.Stor snøhaug på gårdsplassen som man kan ake ned og grave snøhuler og masse annet gøy.
De var ute å boltra seg i en times tid.Da de hadde vært inne en times tid ville Jessica ut igjen så hun gikk ut alene.Helt greit så lenge hun holder seg på gårdsplassen.
Den nye dressen til Jessica er så fin og vi er veldig fornøyde med den.Jeg ser jo nå at den "gamle" dressen var alt for liten når hun har på den nye.


Inne i snøhula.


Jessica koser seg ute i snøen!

Ser du Bongo??Nå skal jeg se litt på tv og lese noen blogger før jeg finner senga,jeg skal på jobb i morgen,det er mye å gjøre så det blir busy!
Benjamin hadde sovna på gulvet på rommet sitt nå i kveld,hihi....

Har du hatt en fin lørdag??8 Kommentarer


Ull og tacobesøk!

Nok en gang kom Jessica hjem med hull på knærne på ullstillongsene sine.Er det bare jeg som syns at ulla blir fort tynnslitt og hullete??
Det er ikke første gangen denne sesongen.To ullstrømpebukser fra Name it har det gått hull på tærne og knærne,en stillongs fra Pierre Robert,og en ullstrømpebukse til som Benjamin har brukt,hull på knærne og tærne.Holder det virkelig ikke lengre??
Det var samme greia forrige vinter.Det blir så tynnslitt at man bare kan kaste det!Det eneste ulltøyet jeg har erfart som holder lenge er Hust & Claire.Jessica har et sett av dette og det er veldig bra kvalitet.Men det er greit å ha mer enn et skift,bah!!!!
Og ja,jeg vasker det med Milo osv....

Benjamin er veldig opptatt av å ha med seg koseteppet sitt i barnehagen for tiden.Jeg skjønner jo det,veldig godt å ha når man skal hvile.Han har kutta ut soving i vogna å hviler på madrass inne sammen med noen flere,og alle har med seg hvert sitt teppe.


Kosen og koseteppe er godt å ha!


Ungene og jeg har gleda oss til i dag for da skulle vi få besøk etter jobb og barnehage av min venninne Annette og ungene Adrian og Amalie.
De skulle komme hit å spise taco sammen med oss.
Alle sammen spiste og kosa seg,ungene leika og vi skravla.Ungene ble ganske så viltre en stund så vi måtte roe gemyttene.Men veldig koselig!

Småtassene fikk vente på paps før de la seg,så de fant ikke senga før klokken 21,men det er jo freddan!


Småtassene venter på besøk!


Små og store koser seg med taco!Flere som syns at ulltøy blir fort slitt??
Tips til bra ulltøy??36 Kommentarer


Smuler i øya!

Det er viktig å ha på seg vernebriller,særlig under frokosten i barnehagen,man kan jo få smuler i øya!!Det er Benjamin som hadde på seg vernebriller i dag,det er jo så stas å ha med seg et eller annet i barnehagen hver dag.
Det han har med seg blir lagt på hylla hans når vi kommer,men i dag hadde han på vernebrillene en liten stund.Jessica hadde også alltid med seg noe da hun var mindre,alltid Ape(han er fortsatt med) og en annen ting.


Vernebriller er viktig å ha på under frokosten i bhg:)


Her har snøen lava ned i hele dag,digre snøfiller.Vi bor i et "snøhøl" og her kommer det alltid masse snø i løpet av vinteren.
Ungene koser seg!Jessica går masse på ski i barnehagen og Benjamin hadde satt utfor akebakken i full fart alene.Det er en kjempediger snøhaug som traktoren som brøyter har laget.


På butikken!

Det har ikke skjedd noe annet i dag,tenkte å hoppe over bloggen i dag men så ble det et lite innlegg allikevel:)


Har barnet ditt med seg noe i barnehagen,leke eller kosedyr??


8 Kommentarer


Ny vinterdress

Her om dagen da vi var uke å aka så vi at dressen til Jessica kanskje var litt liten?Den dro seg opp på beina og strikken ville ikke sitte under foten.
Hun fikk snø inn under dressen og i støvlene.
Jeg tenkte at hun kom til å kunne bruke den ut vinteren,men den ble for "snau!"Dressen var i str 110,Jessica er 108 cm men allikevel ble den for kort på bena.
Så da måtte vi kjøpe ny dress da.
Valget ble Didrikson,lillebror har dress derfra og Jessica har jakke og de har votter.Veldig fornøyd med Didrikson,ikke koster det fletta heller!!
Så nå har de like dresser og begge er fornøyde,vi også.
Jessica hadde den på seg i barnehagen i dag,fikk ikke sett henne i den,den var litt stor siden det er str 120,men med støvler på og man kan stramme den i livet så satt den bra.

Dette er ikke sponset altså,men anbefaler virkelig Didrikson!Benjamin sin dress kjøpte vi i høst og han har str 100,helt perfekt størrelse for han!


Ny vinterdress fra Didrikson!

Benjamin i sin dress.

Ungene har herja og leika veldig her i kveld.Løpt rundt,rulla på gulvet,ledd og sitti litt rolig å sett på tv.
Selv var jeg så trøtt et øyeblikk at jeg dubba på sofan...

Og så gikk 5 åringen rundt å sang:" Vet du hva det beste er,sexy damer uten klær!"til melodien fra BR leker.
Jeg kunne jo ikke annet enn å le...
Hun hadde lært den i barnehagen sa hun!


Herjer med lillebror!


Gode venner <3


Hvordan vinterdress til barna har du??

6 Kommentarer


På en tirsdag...

I går var det stille herfra,det skjedde nada og jeg hadde ingen bilder.Det var egentlig en dårlig dag som gikk rett i glemmeboka.
I dag har det skjedd litt mer og dagen har vært bra for store og små.
Dagen starta med at jeg først kjørte Benjamin i barnehagen alene for søster skulle på helsestasjonen å ta hørseltesten som hun ikke ville ta da hun var der i desember.
Det gikk så bra i dag,hun var en helt annen jente enn sist vi var der.Hun smilte og syns det var gøy med hørseltesten.Hørseltesten er en del av 5 årskontrollen.
Vi har prata litt om det hjemme og hun har lånt øreklokkene til paps.
Dette var siste gangen Jessica var på helsestasjonen,veldig rart.Vi har jo vært der med henne siden hun var nyfødt,litt problemer i starten da hun ikke la på seg nok,men sånn er det jo ofte.I dag er hun ei fin jente på 108 cm og 18,5 kg.Ikke store jenta nå heller,men akkurat passe:)
Testen gikk supert og hun hørte bra!Det er jammen godt å vite at hørselen er fin,selv om hun til tider hører det hun vil høre,men det er vi sikkert ikke alene om.
Etter testen kjørte vi til barnehagen hvor hun tok på seg ski og staver og dro rett på tur med gruppa si.
De hadde gått en lang tur og hun fikk masse skryt over hvor flink hun er til å gå på ski!
Benjamin har også vært masse ute i dag,så bra at barna kan være ute å leke i snøen!!


Hørseltest på helsestasjonen.

Glade barn med hver sin skistav:)


Vi rakk en times tid hjemme før vi dro avgårde igjen.Jessica skulle i bursdag til en jente på gruppa si i barnehagen.Nå begynner barna å fylle 6 år,det er hele 11 mnd til snuppa her fyller 6 år.
Festen var i barnehagen så jeg dro hjem igjen.Mens frøkna koste seg i bursdag koste vi oss med kakao og krem!Det er lillebror glad i!
Da jeg henta Jessica fikk de akkurat godisposer,og de hadde kost seg med pølser og kaker.Disco hadde de også,så de hadde dansa og hatt det supergøy!


Kakao og krem!


Godispose på gang!Har det skjedd noe spennende hos deg i det siste??
6 Kommentarer


I akebakken!

I dag tok vi oss en tur opp i skisenteret alle sammen.Der er det en akebakke som ungene kan kjøre i.Men jeg syns ikke bakken var noe særlig i dag for den var ikke preparert så bra.
Og folk gikk midt i løypa da de gikk oppover så man risikerte liv og lemmer.Vi prøvde å gå på siden når vi gikk oppover.Og de som kjører på disse "surfebrettene"har null kontroll,det er jo farlig!!
Ble noen turer før vi gikk bort for å kikke litt på bakkene og de som kjørte.Masse folk i bakkene!!
Da vi kom hjem ville ungene være ute å lage snøhuler med naboen,så de var ute i tre timer i dag,det er jo kjempebra!


Jessica på vei opp akebakken!


Ivrige barn:)

Jeg kjørte slalom før og har veldig lyst til å kjøre igjen,men skiene mine er fra tidlig 90 tallet,så de er nok ikke noe tess lenger(om jeg har de i det hele tatt.)
Var i bakken hver helg og så ofte jeg hadde sjangs,da jeg begynte med ishockeyn ble det ikke så ofte lenger.
Har veldig lyst til at Jessica skal få prøve også.
Noen som vil sponse oss med utstyr,hihi.......


Benjamin koser seg ute!


Ungene med skisenteret i bakgrunn.

Nå skal jeg finne meg litt ostepop og se på Home & Away:)

 

 

Har du vært i Kongsberg skisenter??16 Kommentarer


Luer og utelek

Jada,snøen laver ned,slutter visst aldri.Har kanskje ikke snødd så mye i dag,men det snør.Litt morro og!
Mannen skulle jobbe i dag og vi skulle på luejakt til lillebror.Tok med oss mormor på en liten senterrunde.


Pappa/morfar som har hatt det gøy:)


Lue ble det på lillebror,veldig kjekt med 30% på masse vinterklær!Ungene fikk fleecesett og ullbukse av snille mormor.Og så ble det jammen i meg lue på søster og,hun har noen luer,men det er fort gjort når man har luedilla samtidig som det er tilbud,fnis....
Vi kikka litt rundt i butikkene før vi spiste på Burger King.Ungene fikk leke på Burger King også og det er stas med klatrestativ og sklie!


Nye luer!(Jessica har stappa no oppi lua si,tøysejente!)


Da vi kom hjem ville de ut å leke i snøen.Jessica kler på seg selv men må ha litt hjelp med votter og sko.Det er jammen i meg en tålmodighetsprøve å kle på disse småtrolla noen ganger.
Tenk på de som har mange barn eller de som jobber i barnehage,hjelpes!!

De lekte og kosa seg i en kjempehaug med snø som er på gårdsplassen.Jeg var ute å holdt et øye med de.
Det er veldig mye mer å finne på ute nå som snøen har kommet!


Det er masse snø!


Lager snøhule.

Ben med ny ullbukse og Jessica har nytt fleecesett og lue.Hva har du gjort i dag??


10 Kommentarer


Benjamin på ski!

Snøen fortsetter å lave ned,vi får ikke opp verandadøra,snart er det vel utgangsdøra vi ikke får opp,haha!!
Det er ikke fult så gøy med så mye snø når bilen står ute mens jeg er på jobb,helt nedsnødd.

Snille foreldra mine kom innom meg på jobb i dag med ski til Benjamin.Han har sagt at han vil gå på ski og han lyste opp da jeg fortalte at han hadde fått seg ski.
Tusen takk  mormor og morfar!!
Jeg henta barna i barnehagen og da vi kom hjem var det på med skiene med engang for begge to.Benjamin hadde det så travelt at lappen fortsatt hang på skistøvlene.


Stolt gutt med nye ski og støvler!

Og han var kjempeflink!

Han var så flink til å gå på ski,tror han har trent i smug;)Tipper han blir like flink som storesøster,hun er en racer på skiene!Hun fikk ski da hun var 2 år,Benjamin er 2,5.Selv rappa jeg skiene til broren min fra jeg kunne gå så foreldrene mine ble nødt til å kjøpe ski til meg før jeg var 2,så jeg gikk tidlig på ski.Jeg fyller år i april,så da fikk jeg ski da jeg var ca 20 mnd.
Småtassene gikk litt på gårdsplassen og et stykke bortover gata,Benjamin gikk alene.Noen fall ble det men ikke flere enn 2-3 ganger.Kjempeflink og kjempestolt gutt på ski for første gang.


Skitur i gata!


Etter litt skigåing lekte de i snøen og måkte litt snø.Etter en stund gikk vi inn å spiste taco.
De har lekt og styra på,virka ikke akkurat trøtte.Men nå sover de søtt.


Her er vi:)


Snupsi:)


Når fikk dine barn ski?8 Kommentarer


Vinter

Det slutter visst ikke å snø her,det bare laver ned.Og ungene jubler!Det var bra at snøen kom nå,og nå blir forhåpentligvis ikke vinteren så lang heller når snøen kom så sent.
Ungene har kosa seg ute i barnehagen.Jessica har gått masse på ski og Benjamin har vassa i snøen og leika.


Spiser litt rista brød på morgenkvisten.


Snøen lava ned på morgenen.Da vi kom hjem etter jobb og barnehage var de ute og leika og hjalp paps med å måke litt.Vi tok med snowracerne og gikk bortover gata en tur.
De aka nedover gangveien,men vi får finne en annen bakke de kan ake i.
Nå er det nok endel snø i skisenteret og der er det akebakker.

Jeg har sagt det hver vinter og jeg sier det igjen,nå må jeg få meg ullundertøy!!!Jeg får aldri surra meg til å kjøpe det,men jeg må ha det så jeg ikke fryser halvt ihjel.
Utebukser og god jakke har jeg,så det er bare ulltøyet jeg mangler.


Ute med snowracern.


Det har kommet litt snø!


Tipper det er flere som har fått snø??
10 Kommentarer


Kryss i taket!

I dag har jeg hatt fri og det var deilig med en dag uten masse planer.Var en tur i byen med mamma på jakt etter en varm lue til Benjamin.Den han har har blitt for liten og han har bare tynne luer.
Men utvalget her i byen er ikke så bra så jeg fant ingen,så da skal jeg på luejakt en annen dag der de har litt bedre utvalg.
Men kryss i taket,jeg fikk kjøpt meg en veske,endelig!!Har kikka etter veske lenge men har ikke finni noen jeg har likt.Så da kan jeg slutte å bruke pose og ha tingene mine i,haha:):)

Det har snødd og det snør masse nå ikveld.Ungene er storfornøyde og Jessica hadde med seg skiene sine i barnehagen.Nå må Benjamin få seg ski også,på tide det nå!Han vil gå når han ser at storesøster går.
Jessica hadde akkurat fylt 2 år da hun fikk ski.


Klare for frokost i barnehagen!

Etter barnehagen har vi vært hjemme hos min venninne Annette på middag og playdate.Ungene lekte og kosa seg og vi fikk skravla.Spiste bra gjorde de også,stas å spise borte tydligvis.
Da vi skulle hjem snødde det masse og ungene jubla og sa "snøstorm!"Haha,en liten snøstorm kanskje....


Søtnoser:)


Søteste lillebror:)

Sitter å følger med på liv og død på TvNorge,veldig bra program!Flere som ser?


Bruker du veske??

28 Kommentarer


Skoleinnskrivning

Her har det kommet ennå litt mere snø,og ungene ble glade da de kikka ut på morgenen.De "vassa" i snø da de gikk inn i barnehagen,hihi:)
I dag var det Jessica som skulle på tur,men de hadde bare vært bak barnehagen og brukt bålpanna.Like gøy og koselig det!
I morgen blir skiene med i barnehagen!
Benjamin ville ikke være med hjem,han hadde det så gøy ute,måtte bære han til bilen,haha!!


To små apekatter:)

Koser seg ute i bhg!Vi har gleda oss til idag og vært veldig spente,iallfall Jessica!I dag var det nemlig skoleinnskrivning.Jeg kan nesten ikke tro at hun skal begynne på skolen til høsten,hun er jo så lita,men allikevel skolejente!
Vi møtte opp på skolen hennes og var i et klasserom sammen med de andre.Hun fikk skrivebok og rød og blåblyant.Vi satte oss ned og hun skrev navnet sitt og tegna.Litt sjenert i starten men så ble hun varm i trøya,gikk litt rundt og kikka og prata med noen andre barn.
Hun kjenner ikke så mange andre barn som begynner der,de fleste i barnehagen begynner på en annen skole(ved siden av bhg.)Vi søkte der men fikk avslag.(vi bor rett i mellom to skoler,skillet går like bortenfor oss.)
Jeg kjente noen flere mammaer så jeg tipper frøkna blir fort kjent også.Tre av guttene fra barnehagen skal begynner der også(de er 24 barn i bhg som begynner på skolen til høsten.)
Vi prata litt med de andre kjente og jeg skreiv søknad om SFO...veldig rart!!
Jessica koste seg og lillebror hang på,han ville nemlig også begynne på skolen,hehe:)

Litt usikker på hvor mange barn det var,men det blir sikkert to klasser,det er mange 08 barn.Syns fortsatt det er veldig rart....
Jessica var veldig stolt,men tipper hun kommer til og være superspent når dagen er der.Hun ville helst dra til byen å kjøpe ny sekk og pennal med en gang:)


Stolt jente på skoleinnskrivning!;)


Er det flere som har skolebarn til høsten??
6 Kommentarer


Fotobok

Så kom kulda og snøen,og vips så var det vinter.Det var -14 da vi dro avgårde på morgenen i dag.
Lillebror har turdag i dag,men den ble det ikke noe av siden det var så kaldt.Men de koste seg med nista si inne og drakk kakao.Jessica hadde vært ute i en times tid,og det gikk veldig fint.Litt mer å finne på når det er litt snø.
Det snør ennå,og det er meldt snø framover:)

I dag kom fotoboken jeg lagde for en liten stund siden,og jeg er veldig fornøyd!Den ble kjempefin!Neste gang blir den ennå bedre.Jeg lagde en bok fra hele 2013.Jeg har alltid limt inn bilder i album,men nå har jeg aldri tid.
Og jeg er litt sånn at jeg syns det er koseligst å sitte og bla i et album,ikke bare se på pc'n.Tenk hvordan det var før,da visste vi ikke hvordan bildene var før vi fremkalte de,nå kan vi selv bestemme og vi kan redigere.
Ungene storkoste seg med å se på boka og de ville omtrent ikke legge den fra seg.


Gøy å se på bilder av seg selv.I dag tok vi med oss vogna til Benjamin hjem,det går så bra med å hvile inne på madrass.Så da var den epoken over...men vi kvitter oss ikke med vogna,den må vi ha en stund til.
Jeg klipte jo luggen til Jessica i går,syns det ble ganske bra,men ser at den kanskje er litt skakk??Men det kan ordnes.Nå ser vi iallfall de pene øynene hennes:)


Mamsen har vært ute med saksa,fnis...Har du fremkalt bilder i det siste??18 Kommentarer


Ute i snøen

Endelig kom det litt snø!Hadde aldri trodd jeg skulle si det men...greit med litt snø så ungene kan få leika litt ute.Stå på ski og ake.
Jeg heiv meg rundt,støvsugde,vaska gulver og skifta på sengene,søndagsvasken.

Så kledde vi på oss og gikk ut.Benjamin ville prøve snowracern sin og Jessica de nye skiene sine.Det var ikke masse snø,men akkurat nok så de fikk prøvd litt.
De aka ned en gangsti borti gata,og de ville mer og mer:)
Paps og Ben kjørte sammen,og det gikk så det suste nedover bakken!


Ute med snowracern!


De nye skiene ble testa!

To som har det gøy:)

Blid frøken ute i frisk luft:)


Det var godt for alle sammen med en tur ut,friske røde kinn.Da vi kom inn spiste vi rista brød og drakk kakao.Ungene har leika og vært gode venner(stort sett.)
Ungene og mannen dro en tur til bestemor og bestefar,jeg ble igjen hjemme.
Jeg har klipt luggen til Jessica,den var så lang nå og hun fikk den i øynene,og det er jo ikke noe godt.Det ble ganske bra egentlig,fnis...hun ble så søt at!


Småtassene leker!


Det er egentlig litt kjedelig å blogge for tiden,det er så dårlig med tilbakemeldinger fra dere,og det er alltid så koselig å høre hvordan dere har det også.
Jeg vet at det er jeg som blogger,men jeg liker så klart og få kommentarer.
Ikke sikkert det blir blogging hver dag,og det kan hende det blir veldig korte innlegg.En kommentar pr innlegg får meg til og føle meg som en dårlig blogger som begynner å bli kjedelig.


Hva syns du,begynner bloggen å bli kjedelig??

Har du fått snø??


16 Kommentarer


Se min kjole!

Så var det lørdagskveld,sitter du med godteskåla og koser deg?Tror jeg må finne fram noe og tygge på,er egentlig for trøtt.
Det har vært en travel dag på jobb,og når jeg kom hjem tok jeg med meg ungene en tur til foreldrene mine,vi hadde ikke vært der siden i jula.Alle har vært syke.
Morfar var ikke hjemme,men de herja og kosa litt med mormor:)

Jessica fikk sin etterlengtede kjole i posten i dag,en deilig fløyelsmyk kjole fra Okker-Gokker som jeg kjøpte på salg hos Epleskrinet.
Snuppa måtte ha den på med en gang og vi tok noen bilder.
Det er så masse fint til barn,og nå som det er salg er det masse fint man får tak i til en billig penge.


Fornøyd frøken med ny kjole:)


Kjempesøt med den lange spisse hetta!

Vi har spist taco,ungene har leika og de har sett på Labyrint på pc'n.Særlig Jessica er helt hekta på det showet som har gått på nrksuper.
Det har til og med snødd bittelitt i dag,ble desverre ingenting ut av det.

Benjamin har fått låne kikkerten til paps i dag og har gått rundt med den og "kikka!"


Benjamin speider etter noe...


Raringer!


Brannbiler er gøy!

Nå skal jeg se om det er noe gøy på tv før jeg stuper i seng.Sover som en stein for tiden om nettene.Lengter etter lyse ettermiddager og morgener!


Har du hatt en fin lørdag??

4 Kommentarer


Komatilstand!

I går uteble jeg her inne rett og slett fordi jeg var helt slått ut av migrene,det verste migreneanfallet jeg har hatt!!
Jeg var på jobb som vanlig men merka at jeg begynte å få migrene i ti tiden,jeg får alltid flimmer på øya før hodepinen kommer.Tok paracet og jobba videre,syns ikke jeg kunne dra hjem siden jeg akkurat hadde vært syk.
Vel,det ble bare værre og værre!!Sjefen min fåreslo at jeg skulle ta av meg linsene og ta på de jeg vanligvis brukte.Jeg har jo gått opp endel i styrke på linsene og det var nok grunnen til migreneanfallet.Så jeg tok på de jeg vanligvis bruker og følte meg litt bedre.

Kom meg mellom dagen,henta ungene og vi spiste middag.Da de skulle legge seg ble jeg uvel og hodepinen kom tilbake.Jeg ble så dårlig!Fikk ungene i seng men begge ville ha meg hos seg,jeg prøvde så godt jeg kunne men måtte gå på badet og brekke meg.
Heldigvis kom mannen hjem og jeg karra meg opp på sofan,der ble jeg i komatilstand.Fikk i meg en paracet og kravla meg i seng og sov som en stokk hele natta!
Var bedre i dag,bare litt murring,så jeg har jobba som vanlig.
Men fytti katta for et migreneanfall!!Jeg nekter å bruke de linsene.Har prata med ei jeg kjenner som jobber der jeg sjekka synet,så hun skal fikse noen andre linser som ikke er så sterke,for sånn kan jeg ikke ha det!!

Benjamin har begynt å hvile i barnehagen istedenfor å sove i vogna si,og det går veldig bra.Hviler på madrass og sover en liten dubb.Han var plutselg ikke trøtt om kveldene å lå og ula og gråt.
Han grått litt i går men sovna etter en liten stund,i dag gråt han ikke og sovna raskt(la seg litt senere,men er jo freddan!)

I posten i går fikk lillebror en nydelig heldress fra Villervalla.Nå har han snart hatt den dressen i alle størrelser,men den er så fin så den måtte jeg bare bestille når jeg så at den var på salg!!


Fineste gutten i dress fra Villervalla:)


Fine småtassene:)

I dag var det bare å ta med seg alt av uteklær hjem fra barnehagen da det stinker råttent av de.Alle måtte det,så på mandag lukter det nok litt bedre i garderoben i barnehagen:)Nå er det iallefall kuldegrader ute så da er det bare og håpe på snø!

Nå er det helg,jeg skal jobbe i morgen,så mann og barn skal stelle hjemme:)


Benjamin koser seg ute i barnehagen:)Har du migrene??2 Kommentarer


Ser dårlig...

I dag har jeg hatt fri,planen var å ikke gjøre så mye.Vaske tøy måtte jeg jo bare,det har hopa seg opp mens jeg var syk og badet så ut som en krigssone(badet ser alltid ut som en krigssone.)
På formiddagen hadde jeg linsekontroll og sjekk av synet.Jeg troppa opp og tenkte at det kunne vel ikke være så gæli.Nå har jeg brukt linser i to år,briller bruker jeg bare litt på morgen og kveld,aldri på jobb.
Vel,nå ser jeg plutselig ennå dårligere og i tilegg har jeg fått skjeve hornhinner,off!!!Hva skjer liksom?!Så da måtte jeg gå opp litt mer i styrke og nye linser er bestilt(må ha spesielle linser for skjeve horhinner.)Og det koster jo så klart mer også,dobbelt off!!
Jeg ble rett og slett i dårlig humør av hele synskontrollen!!Så klart er det viktig å se ordentlig,men det er ikke gøy og få vite at synet har endret seg igjen.Tror det er noe over et år siden jeg var der sist,så det var bra jeg hadde bestilt time.Neste gang går jeg vel ut derfra med en hvit stokk....Neida,så ille er det ikke...
Dette året har virkelig ikke starta bra....

Resten av dagen suste forbi og det var på tide å hente småtassene!De hadde hatt en fin dag,bare så synd at været er så merkelig,det er ikke mye de får vært ute.De "rømmer" til skogs med barna,der er det ikke så isete.Men de leker jo i barnehagen også,men klærne stinker!!Det stinker råttent!!
Nå er det meldt kulde,men snøværet er avlyst,merkelig vinter...


Fineste ungene!


Ungene har leika og styra på her hjemme fram til legging.Jeg lurer på om vi må kutte ned på sovinga til lillebror i barnehagen.Nå etter jul sovner han ikke når han blir lagt(kl 20) og han ligger og gråter.Det er krokodilletårer.
Det har gått så fint med legging en lang stund nå,og nå har det vært litt uling.Jeg får se hva vi gjør i morgen med soving på dagtid.I jula kutta vi ut sovingen,men da sov han som regel til klokka var 9 på morgenen.


Blid liten tass!


Jessica og hennes aller beste venn,Ape <3Nå skal jeg se litt på tv og lese noen blogger før jeg finner dyna mi!


Bruker du briller eller linser??

4 Kommentarer


Stort press!

Da er hverdagen godt igang igjen med jobb og barnehage.Da vi kom i barnehagen på morgenen i dag oppdaga jeg at frokosten til Jessica hadde blitt igjen hjemme.
Jeg hadde huska alt annet.Hun fikk så klart mat i barnehagen:)
Leverte en prøve til legen fra Jessica siden vi lurte litt på urinveisinfeksjon igjen,prøven var negativ,det er jo bra,men hun er like ofte på do,mange turer i løpet av dagen.
Om det ikke gir seg må vi sjekke det opp.

Vet ikke helt hva jeg skal skrive om for tiden.Jeg har mange tanker og bekymringer,men det er ikke alt jeg vil dele her inne selv om jeg kanskje vil.
Blir ikke så mange bilder heller,og innlegg uten bilder er jo kjedelig.

Noen av tankene mine er at jeg syns barna må vokse opp så fort i dag.Det er så store forventninger til de,og det er liksom om å gjøre at ens eget barn er best til alt.
Så klart er det gøy at barnet er flink til forskjellige ting,og man blir stolt.Men husk at mange sliter med ting også.
Til høsten begynner Jessica på skolen,og jeg får helt dilla!!Hun er bare 5 år for guds skyld!!Selv var jeg godt over 7 år da jeg begynte i 1 klasse.Jeg husker ikke om jeg kunne lese og skrive,men det lærte jeg fort,særlig lesinga.Men som jeg sleit i matte,det var tårer og skriking hver dag når matteleksa skulle gjøres,og jeg sliter fortsatt den dag i dag,jeg kan ikke gangetabellen engang,nei jeg kan ikke det!
Det skal liksom være mest lek i 1 klasse har jeg hørt,men jeg hører også at det stilles store krav til de,og lekser.Kan ikke barna få være barn litt lenger da,la de leke og ha det gøy,ikke forvent så sabla mye!Jeg skjønner at det forventes ting til en viss grad,det er ikke det.
Her har vi ikke pusha frøkna til hverken og lese eller skrive,nå skriver hun navnet sitt og mitt navn,og det er kjempeflott!!Hun kjenner igjen alle bokstavene også.
Hun er så flink til og tegne,og hun elsker det!

Også er det svømming,det er flott å la barna bli kjent med og trygge i vannet,ingenting er bedre enn det.Men jeg føler liksom at alle har barnet sitt på svømming for å lære det å svømme før 1 klasse!Vi har ikke hatt noen av barna på svømming,vi har vært i basseng og ungene har storkost seg,men svømme kan de ikke ennå.
Selv begynte jeg på svømmekurs da jeg gikk på skolen,slutta en periode da svømmelæreren "barnas skrekk" som hun ble kalt pusha for mye og omtrent tvang oss ut på "dypet."Jeg drista meg tilbake etter en stund,og jeg fullførte kursa og lærte meg og svømme sammen med "barnas skrekk."Jeg var også masse med pappa i svømmehallen.Prøvde ut flere idretter før jeg fant ut at ishockey var min ting,det var hele livet mitt i 19 år!
Jeg vet at Jessica gjerne vil begynne på trampett,og det skal hun få lov til til høsten,da er hun gammel nok(man må gå i 1 klasse:)
Vet ikke helt hvor jeg vil med dette,bare at jeg syns det er et enormt press...


Ungene har lekt sjørøvere i dag!


Lillebror har blitt så stor!

Jaja,dette ble mye babling.Men det var det jeg hadde på hjertet i dag.
Om det er noe du lurer på eller vil at jeg skal skrive om så legg igjen en kommentar!Hyggelig å høre fra deg også:)


Hva syns du,er det for mye press på barna??
14 Kommentarer


Jeg hører!

Jepp,jeg hører igjen,en helt ny verden har åpna seg,haha!!
Vært hos legen og de kunne ikke se trommehinnene mine,men nå er det i orden,var veldig ubehagelig å gå rundt som jeg gjorde.Ble veldig susete og rar i hodet av det også.

Ungene er i seng(nesten.)Benjamin ligger og uler og Jessica må på do hele tiden.Mistenker urinveisinfeksjon igjen,så jeg må levere en prøve i morgen for å være på den sikre siden.
De har kost seg i barnehagen med vennene sine og Jessica var med en venninne hjem etter barnehagen.Ikke de store "krumspringene" her om dagen,men kommer sterkere tilbake så fort formen er tipp topp igjen!
Lite med bilder har jeg også,skikkelig kjedelig!


Nydusja liten gutt!
Måtte ta et bilde av Jessica på 5 årsdagen hennes og sammenligne med bildet fra 1 årsdagen.Forandra seg og vokst ja:)


Har du hatt en fin mandag??12 Kommentarer


Venter på våren!

Jeg har egentlig mista "piffen" i det siste,året har egentlig ikke starta så bra,det er mørkt og grått ute og det regner og det regner.Tar snart knekken på meg,og sikkert flere også!!Jeg venter på våren!!!
Har ikke blogga hver dag heller siden "piffen" ikke er der.Har ikke hatt så mye å skrive om siden jeg har vært syk,og det er heller ikke alt jeg skriver om her inne.

Jeg er iallefall bedre,ikke helt tipp topp,men bedre.Jeg hører nesten ikke,det piper og suser i øret,så det må jeg sjekke i morgen!
I dag har vi vært sløve,ungene kom seg aldri ut av pysjen,fnis...
Men vi skulle ingen steder så da gjorde det ikke noe syns jeg.


Dagens outfit-pysj!

Leker med Bongo:)

Vernebrillene er på stort sett hele tiden!:)
Som dere ser så har jeg fått meg ny header,måtte bytte ut juleheaderen med noe nytt.Jeg er veldig fornøyd,og det er som vanlig Helle som har laget den.
Nå har hun hjulpet meg lenge,er så takknemlig for at hun hjelper meg:)


Håper du har hatt en fin helg!8 Kommentarer


Trøtte barn

Det var som forventet ikke lett å få vekt ungene på morran i dag.Tror det tok 30 minutter å få de ut av sengene sine,så skulle de stelles og kles på.Klokka tikka avgårde og de kom ikke til å rekke frokosten i barnehagen.
De hadde fått lov å spise når de kom,mannen kjørte de siden jeg fortsatt er syk.Jeg tipper det blir på samme måten på mandag...Trøtte barn på morgenen...

Jeg la meg igjen når de dro og sov til klokka var over 11,helt nødvendig.Formen er fortsatt elendig,jeg håper det snur snart for dette gidder jeg ikke.
I går kveld overførte jeg bilder til Foto Knudsen så jeg kunne lage fotobok fra 2013.Jeg har pleid å bestille bilder og jeg har limt inn i album selv,men når skal jeg ha tid til det liksom??
Så da prøvde jeg fotobok,har to fotobøker fra før.Jeg syns ikke det var lett og knota litt,håper resultatet blit greit,og det tror jeg det blir.Jeg ga opp til slutt med å putte på plass bildene selv og gjorde det automatisk.Jeg får det kanskje til neste gang...

Er du god til å lage fotobøker??


Jeg dro for å hente barna i barnehagen.Egentlig så orka jeg ikke,men jeg var desperat etter luft.De ville så klart ikke hjem,så da har de hatt en fin dag.
Jessica hadde vært ute i noen timer,hun hadde vært klissvåt,jeg helte vann ut av støvlene hennes...
Det blir dårlig med bilder for tiden,orker ikke å ta så mange,kommer sterkere tilbake!


Vernebrillene er stort sett på plass hele tiden:)


Når skal været bli bedre da tro,og når blir det lysere??Vi kan vel få litt snø,det er vel ikke så mye å be om??
Legger ved et bilde av Jessica og meg fra januar 2011.Vi var ute og aka,jeg var gravid med lillebror i magen,tror jeg var ca 21 uker på vei eller noe.


Jessica og mamsen januar 2011.Ha en fin kveld og en fin helg!

12 Kommentarer


Slått ut!

Begynte å merke på nyttårsaften at jeg ble forkjøla,frøys og nøys.Men da jeg våkna i går,altså 1 januar var jeg helt gåen!Kroppen og hodet verka,jeg klarte såvidt og bevege meg og tempen viste over 39.
I det ene øyeblikket frøys jeg,så var jeg ubeskrivelig varm.Jeg lå i en døs hele dagen i senga eller på sofan.Heldigvis er mannen bedre så han kunne ta seg av ungene,for de er i 100.
Så jeg tipper at influensaen har tatt meg.Årevis siden jeg har hatt influensa.I går kveld lå jeg nesten å kikka etter rosa flygende elefanter...

Jessica ble så klart veldig bekymra og klarte ikke å roe seg da hun la seg.Så hun fikk lov å sove med meg(håper ikke hun har blitt smitta.)
Jeg frøys og svetta meg mellom natta.
Litt bedre i dag,men jeg har vært så rar,susete liksom.Har bare slappa av,og nå er jeg ennå litt bedre(håper jeg.)


Ungene koser seg hos mamsen på morran i dag.


Absolutt ikke den beste starten på året.
I morgen skal ungene i barnehagen,tipper det blir både gøy og slitsomt for de.De har hatt late morgener,og alt av rutiner har sklidd ut.


Cowgirl:)


Det var en liten oppdatering herfra.


Er dere i gang med hverdagen igjen??


6 Kommentarer


hits