Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Hos jordmor...

Jeg har vært hos jordmor i dag.Bestilte meg time siden jeg bare går til fastlegen min(som også er super!)
De har jo litt bedre tid hos jordmor på helsestasjonen.
Jeg hadde med urinprøve som ikke var bra i det hele tatt,veldig bakteriefull,og siden jeg har GBS bakterien så må det sjekkes grundig.Urinen var helt fin sist,men nå har det blussa opp igjen.Og jeg er veldig plaga med kynnere.Jeg var egentlig ikke sikker på om det var kynnere siden jeg ikke hadde det med Jessica.
Dette bekymra jordmor veldig siden jeg får kynnere bare av å reise meg opp og ofte om natta.Veldig slitsomt!Det kan være en sammenheng med urinveisinfeksjonen.Så på onsdag må jeg inn på føden til en sjekk at alt er i orden "der nede",at det ikke er noe på gang.
Må antagelig få en kur igjen for urinveisinfeksjon,men alt dette får jeg vite på onsdag.Jammen godt jeg blir fulgt grundig opp!

Lillebror hadde det bra i magen,hjerteslaga lå på 130-160.Han har faktisk snudd seg å ligger med hodet ned,noe jeg også trodde pga sparka.

Da jeg sa til Jessica at jeg skulle til jordmor i dag sa hun:"Jeg vil være med til jordmor!"Søte,lille:)
Det har vært strålende sol i dag,kjempedeilig etter alle de grå dagene som har vært.Jeg vil ha vår!!!


Jessica måker litt snø etter barnehagen:)

Ser litt overraska ut,hihi:)


Etter middag kom foreldrene mine en tur,de har vært i København i helga.De hadde med noen fine ting til Jessica,en liten musefamilie(som hun måtte ha med seg i senga),man kan få kjøpt hus og alt mulig til de.Sylvanian family heter serien.Masse forskjellig å få til de.
Hun fikk også smarties, en genser og Hello Kitty dvd.Snille mormor&morfar!!Og jeg fikk litt godis,hihi!!:)

Lengter du etter vår??19 Kommentarer


Frokost...

Har ei lita frøken som ikke spiser så mye til frokost,hverken her hjemme eller om hun spiser i barnehagen.Tar et par biter av brødskiva og thats it,eller så spiser hun pålegget og brødskivene ligger igjen.Jeg deler opp bananer eller annen frukt også,men det blir liggende igjen.Vil ikke ha yoghurt om morran heller.
Jeg er heller ikke så glad i frokost.Men jeg vil jo at hun skal ha litt i magen fram til det er lunsj i barnehagen.Lunsjen er ikke så sein,11,00.Og hun sulter nok ikke,hun har ikke spurt etter mat i barnehagen.

Men her om dagen så hun at jeg spiste cornflakes,og da ville hun også ha.Hun syns det er kjempegodt,og i dag før barnehagen spiste hun en bolle med cornflakes med melk og litt syltetøy.Så da er alle fornøyde!
Vi får se hvor lenge det varer...


Kjempefornøyd med frokosten:)

"Nam-nam!!"

Er barnet ditt glad i frokost??
Liker han/hun cornflakes eller andre frokostblandinger??12 Kommentarer


Helt "bananas!"

Vi har bare vært hjemme i dag med unntak av en liten kjøretur.Når vi bare er hjemme uten noen særlige planer for dagen så blir som regel Jessica helt "bananas" på slutten av dagen.
Sånn ble det ikveld også,var ganske umulius helt til paps begynte å herje noe veldig med henne.og det digger hun jo.
Frøkna var helt "bananas"og det var like før hun dingla i gardinene,og hadde vi hatt lysekrone i taket så hadde hun nok hengt i den også...
Jeg fatter ikke at det går an,men tydeligvis masse energi som må ut.Nå er det endelig stille her,og det må jeg ærlig innrømme at er deilig ikveld

Ellers i dag så har Ape fått seg en tur i vaskemaskinen,det var helt greit helt til vaskemaskinen begynte å gå.Da skulle hun redde han.
Til slutt satte hun seg foran vaskemaskinen for å se på han.
Også har hun hjelpa mamsen med å støvsuge,så flink at!


Her støvsuges det!

Veldig blid:)

Lille frøken snupp:)

Jeg syns magen har blitt enorm over natta,men det er nok bare innbildning...
Skal til jordmor i morra,gleder meg til det siden jeg bare har vært hos fastlegen min på kontroller,litt annet med en jordmor.

Har du barn som blir helt "bananas"av å være hjemme en hel dag??
11 Kommentarer


Gøy på "marken":)

Selv om det snødde som fy tok vi oss en tur på "marken" alle 3 etter at Jessica hadde sovi litt.Det første vi så da vi kom ut av bilen var hest og kjerre,gjett om det var stas for snuppa å hilse på hesten!Var bortom hesten 3-4 ganger mens vi var på "marken".
Traff også en venninne av meg,Linda.Hun var også der med familien sin.Koselig å se de:)!
Gikk å kikka på karusellene og i dag ville hun kjøre selv,på onsdag tørte hun ikke.Men hun har ikke snakka om annet i hele dag:"Jeg skal ha billett å kjøre karusell!"
Det var så gøy å kjøre at det ble to turer på karusellen.Med en gang den stoppa sa hun:"Mere!"Så da ble det ny tur med en gang.Hun smilte og lo høyt,hørte henne lang vei:)Vinka til oss gjorde hun også.
Vi kikka litt mer og kjøpte oss "markenspølse",ingen "marken"uten å spise den pølsa.
Vi ble der i 2 timer,selv om været var ufyselig.Jessica storkosa seg i dag og fikk lurt mamsen til å kjøpe ennå en ballong...Hun elsker ballonger!Hun satt på skuldrene til papsen og strålte.

Da vi kom hjem lekte hun litt med papsen i snøen,de herja og paps løp med henne på snøskuffa:)


Hilser på hesten:)

Kjempegøy å kjøre karusell!

Her vinker hun til oss:)

Koser seg med "markenspølse."

Her er vi:)

Kjempefornøyd med ballongen sin:)


Papsen lagde hjemmelaga pizza til oss,og så var det lørdagsgodt.Frøkna har kosa seg masse i dag,vi også:)!
Nå blir det tv,pc og godis.Kanskje vi har en film å se...

Ha en fin kveld:)12 Kommentarer


Helg igjen...

Da er helgen her nok en gang...Jeg er 27 uker i dag,ukene flyr avgårde sier jeg bare.
Det har ikke skjedd så mye i dag så har ikke så mye å blogge om.Jessica har kost seg i barnehagen i dag og,de var bare 6 barn i dag så hun har hatt en behagelig dag.Hun ville nesten ikke være med hjem.
Hun hadde sagt til den ene ansatte:"Takk for at du skifter bleie på meg Cathrine!"Hun er jo så søt.

Vi har hatt ordentlig kosemiddag i dag,burgere med is til dessert:Jessica gafla i seg!
Mens snuppa var i barnehagen har jeg ordna etterveksten min,det var deilig å få gjort,føler meg så mye bedre!Slækkern i trappa:)

Koooos:)

Siden det er fredag så har frøkna pynta seg med kjole.De har disco i barnehagen på fredager,så da er det stas med kjole:)

Vi har ingen planer i helga,kjedelig...noe må vi finne på,blir gal av å sitte inne!!!

Har du planer i helga??10 Kommentarer


Karneval og morro:)

I dag var det min tur til å gå til frisøren,og det var himmelsk å få klipt seg,føler seg så mye bedre:)I morra skal jeg ta etterveksten,gjør det selv,det blir billigst.

I barnehagen i dag har det vært karneval.Tror snuppa har kosa seg masse.De har gått i karnevalstog,spist pizza, fått godteposer og mye annet.
Frøkna mi var malt som en giraff.Noe av fargen i ansiktet var borte da vi henta henne,men regner med at de har tatt bilder i barnehagen.Barnehagen ordna med kostymer til barna.Tror de har hatt det morro i dag for hun virka litt sliten da vi kom hjem.


Frøken giraff:)

Var ikke så lenge hun var sliten,plutselig var hun helt turbo.Så vi lekte og tulla med henne,paps løp etter henne og hun hylte av fryd.
Jessica og Bongo holdt på å kræsje flere ganger.Bongo må jo også være med å leke!Så da ble det litt morro hjemme også.
Da jeg la henne sang jeg to sanger for henne før hun sa:"Ferdig!"Ok,så flink er jeg...satser på at hun bare var veldig trøtt,hihi:)


Se det ansiktet!Løper fra papsen:)

Morro å herje:)

Nå sitter jeg her med litt cola, tv og pc'n...

Har det vært karneval i barnet ditt sin barnehage??9 Kommentarer


En fin dag!

Jessica tok seg fri fra barnehagen i dag for å gå på marken med mormor og meg.Og som Jessica sa selv:Jeg har en fin dag jeg!"Vi har hatt en fin dag.
Møtte mormor da hun var ferdig på jobb å gikk til byen,da var det litt kaldt syns jeg.Jessica hadde godt med klær på å satt i vogna.På marken fikk hun gå selv og dura bort til ballongene og plukka seg ut en fin en.
Gikk å kikka på karusellene og snuppa hadde veldig lyst til å kjøre,men hun sa til slutt:"Jeg tør ikke kjøre karusell jeg..."Og det sa hun til alle hun prata med at hun ikke tørte å kjøre karusell.
Vi ble stående å kikke på de store karusellene,og det var kjempegøy,hun lo høyt:)

Trilla videre til senteret for Jessica trang en klipp,panneluggen i øya...ikke noe særlig.Hun var så flink,satt helt stille mens hun ble klipt.
Så gikk vi hjem til mormor&morfar å spiste middag,ble mye gåing i dag,merker det ja...Da vi gikk hjem var det ikke så kaldt.
Hadde håpa at snuppa sovna i vogna på vei til mormor&morfar,men neida,ingen dubb i dag.Hun holdt det gående helt til klokka 20 uten å virke sliten eller trøtt.Vi fikk besøk når vi kom hjem.


Ler godt av den store karusellen:)

Søte snuppa:)

Flink jente hos frisøren:)

Fine ballongen:)


Fikk som sagt besøk da vi kom hjem av bestemor&bestefar,og de hadde med seg kusine Elisa.Og det var jo litt stas.Jentene lekte litt med dukker og ballongen.
Var ei lita,fornøyd frøken som sovna fort da hun la seg i kveld.

Nå skal jeg snoke i skapa etter noe godt å sløven på sofan,ryggen er sliten...
18 Kommentarer


En liten runde...

Denne uka er det marken i byen med karuseller og boder,masse ræl med andre ord,hihi:)Og sikkert noe fint også.
Vi tok med oss Jessica på en liten runde etter barnehagen i dag.
Det var mest for å kjøpe de gode smultringene de selger der.De falt i smak hos snuppa,spiste og kosa seg.
Måtte jo se på karusellene med det samme vi var der,hun kikka med store øyne.
Hun ville gjerne ha en ballong,men det skal hun få av mormor i morra.Jessica skal ha fri fra barnehagen,og vi skal gå på marken med mormor.Får håpe det ikke er alt for kaldt.I dag snødde det litt.


Her var det mye å se på.

Spennende å se på karuseller:)

Smultring er kjempegodt!

Etter en runde dro vi hjem,kjøpte med den nye grandiosaen for å teste den.Og den var faktisk god!

Så da blir det mer marken i morra,snuppa gleder seg til å få ballong:)

Har du smakt den nye grandiosaen??


13 Kommentarer


Sjarmere,det kan hun...

Denne lille frøkna her vet å sjarmere folk!Da jeg henta henne i barnehagen storkosa hun seg der de har klatrestativ osv inne sammen med to av guttene og en av assistentene Tor, som også er Jessicas primærkontakt.
Jessica har blitt veldig glad i Tor,og vi er også veldig fornøyd med denne mannen.
Han fortalte meg at Jessica hadde lagt arma rundt han og sagt:"Tor,jeg elsker deg!"Han ble totalt sjarmert og smelta helt sa han til meg,det skjønner jeg jo:)
I barnehagen i dag hadde de vært på teater(et teater var på besøk),Jessica hadde blitt litt redd,men det hadde gått veldig fint."Jeg ble redd jeg mamma."sa hun til meg.

Jeg måtte innom butikken å tok med meg Jessica,drar helst ikke alene på butikken med henne.Men i dag var hun helt eksemplarisk bortsett fra en liten hånd oppi smågodthylla.Hun var så flink,plukka seg ut yoghurt og trilla handlevogna si rolig rundt,ikke den villmannskjøringa som hun driver med til tider.
Så jeg fortalte henne hvor flink hun var,og hun smilte stolt.
I bilen hørte vi på radioen,og da det kom musikk roper hun fra setet sitt:"Høyere mamma,skru opp lyden!"Så der kjørte vi da med  musikk på full guffe,hihi.Hun vil ofte høre på musikk å ber meg stadig skru opp lyden,men jeg må jo begrense det litt da,lyden altså.


Klar for barnehagen på morran i dag:)

Vår sjarmerende lille frøken:)

Til middag hadde vi kalkunfilet med ris og fløtesaus.Jessica spiste som en hest,det gjorde hun sist vi hadde dette også,gafla i seg,så det er noe hun liker,og det er jo bra.Ellers så er hun ei pastajente de lux og kan spise makaroni hver dag.9 Kommentarer


Mamma & pappajente:)

Vi hadde en liten fotoseanse på morran i dag før snuppa dro i barnehagen.Bildene ble så fine og koselige.
Frøkna sto å holdt ordentlig rundt oss og kosa oss.
Jeg ser kanskje ikke så fresh ut uten sminke og med masse ettervekst i håret.Men,men...kan ikke alltid se fresh ut.Planen er en tur til frisøren denne eller neste uke,etterveksten tar jeg selv,alt for dyrt hos frisøren.
Men bildene ble supersøte:)


Jessica og mamma:)

Jessica og pappa:)

Søte kosejenta vår!:)

 

 18 Kommentarer


Bursdag og besøk...

I dag skulle vi i 2 årsdag til Kristina fra barnehagen,og Jessica har gleda seg.Pynta seg med fin olakjole og hadde med gave.
Barna lekte og kosa seg med kaker og pølser(vi voksne og).Jessica og Kristina er gode venninner,leker godt sammen.Og det er jo så fint å ha en liten venninne:)


Klar for bursdag:)

Må sykle ei runde før vi drar...

Muffins...namme!!

Gøy i leketeltet:)

Etter at vi kom hjem fra bursdag fikk vi besøk av onkel Frode(min bror)og tante Anne.Koselig for snuppa med besøk av onkel og tante.De bor i Oslo,så ikke så ofte vi sees selv om det ikke er langt unna.Men vi har blitt flinkere til å besøke hverandre,

Når kvelden kommer så har jeg så vondt i ryggen/sliten i ryggen.Æsj altså,glad jeg ikke er større enn jeg er,for da hadde jeg nok sliti.

Ta gjerne en titt på mitt forrige innlegg,"Glansdagene."

Ha en fin kveld:)
6 Kommentarer


"Glansdagene..."

"Glansdagene" ja...da jeg var kjempetrent og ishockeyn betydde alt.Trening og atter trening,blod,svette og tårer...
Med noen av mine beste år sammen med mine lagvenninner på Kongsbergs damelag fra 1990-2010.
Mange gode minner og opplevelser som jeg aldri kommer til å glemme.
Jeg vet ikke hvor mange par skøyter og hockeykøller jeg har hatt,det er mange...for ikke snakke om alle blåmerkene og alle minuttene i utvisningsboksen, gleden over mål og å vinne en kamp...

Jeg savner det noen ganger,og andre ganger ikke.Men etter 3 kneoperasjoner så skjønte jeg vel i sommer at jeg kanskje ikke kom tilbake igjen.
Men jeg kan stolt fortelle at jeg har fått 4 bestemannspriser fra NM i damehockey,og at jeg bare 8 uker etter at jeg fikk Jessica (med hastekeisersnitt)var tilbake på isen og deltok i NM på hjemmebane(det var målet mitt.)

Men jeg skal aldri si aldri,kanskje jeg er tilbake på isen neste sesong??Man vet jo aldri...


Her er jeg:)


I farta!

Hele laget,meg øverst til venstre.

Konsentrasjon...meg med c på drakta.

"Yeah!"NM februar 2008.

Cup i Sverige mars 2008.Stolt over 4 plassen:)

NM februar 2009.Jessica er 8 uker.


Savner spenningen før en kamp,all moroa vi hadde sammen,treningene...skulle ønske jeg hadde tall på hvor mange timer jeg har trent,hvor mange kamper jeg har spilt,hvor mange mål jeg har scora og hvor mange utvisningsminutter jeg har(det er ikke få...)Sukk...

Angrer selfølgelig ikke at jeg har fått Jessica og at lillebror kommer,men mimre,det må man...
Om du lurer på noe eller vil se flere bilder så bare spør:)

Det var "glansdagene"mine...


16 Kommentarer


Det ble en bytur...

Som jeg nevnte i tidligere innlegg så har vi kosa oss på formiddagen i dag med Tingeling og litt annet.Etter dubb tok vi oss en bytur med mormor(mamma)som ville være med oss.
Vi måtte nemlig handle en bursdagsgave,Jessica skal i bursdag til Kristina fra barnehagen i morra.
Og siden det er lørdag så måtte vi jo også ha godterier.Nå har Jessica begynt å få lørdagsgodis.Gleda seg veldig til å kjøpe det.
Hun var veldig grei i byen i dag,er så opp og ned,noen ganger "stikker"hun av,så jeg tør nesten ikke å gå alene med henne i byen for tiden.Jeg løper etter med magen min...jada...Skrekken er at hun skal bli borte for meg inne på senteret eller et annet sted.Men er som oftest veldig grei altså...
Heldige jenta fikk is av mormor,og litt annet,thi-hi...snille mormor:)Så vi koste oss i byen med mormor:)!

Holdt på å le meg ihjel i bilen når Jessica plutselig sier:"Pappa råkjører!"

Jeg fikk bildene mine fra Foto Knudsen i posten i dag,ca 150 stk.Og de må jo inn i album,så da har jeg litt å finne på ja...


Kos med paps:)

"Skal jeg prøve denne tredemølla tro?"

Nå har lillebror hikke i magen...han er så aktiv at jeg begynner nesten å lure.Romsterer voldsomt inni der.
Her blir det vel kanskje en film og potetgull med dip etterhvert.

Hvordan er barnet ditt når dere er i byen??6 Kommentarer


"Jeg flyyyyr!"

Vi har sett på Tingeling nå på formiddagen i dag,og de flyr jo.Så da ville Jessica også fly,så papsen har løfta og "flydd"med henne,kjempegøy!
Ehm...tror paps ble litt sliten,hihi:)


"Løft meg pappa!"

"Jeg flyyyyr!"

Se på den søte genseren hun har på seg!Den har hun fått av min snille venninne Annette:):)

Det er så klart iskaldt ute i dag,er så lei vintern!!!3 Kommentarer


En hel flokk...

Etter barnehagen tok vi med oss Jessica for å mate endene igjen.Vi hadde masse brød de kunne få.
Jessica storkoste seg å delte ut mat til de sultne gakk-gakkene og de flokka seg rundt henne.De spiste til og med fra handa hennes,jeg var desverre ikke kjapp nok til å ta bilde av det.
Endene sto rundt henne i en ring,men Jessica er ikke redd for en hel flokk med ender.


Morro å mate endene:)

Her deles det ut brød...

Midt inne i flokken med ender:)

Måtte skjule en liten latter da det kommer fra Jessica:"Ei gammal kjærring!"Jepp,nå kommer det visst mye rart fra denne frøkna framover...
Også en liten rampestrek.Jeg var borte i 5 sekunder.Da jeg kommer ut i stua står hun å tegner på stuebordet med en fargestift.Jeg måtte jo da være litt streng,og Jessica skjønte hun hadde gjort noe galt for hun sa:"Jeg skal gå å finne en klut mamma!"Og hun løp for å finne kluten så hun kunne vaske det vekk.

Nå skal mannen og jeg kose oss med biffsnadder som han lager til oss.Og ja,snuppa fikk middag i dag hun også om noen lurer...

Pst!La ut magebilde før i dag...

Spiser du no snadder i kveld??
11 Kommentarer


Magehuset uke 26.

26 uker

Week26_19771.jpg
Fra 26 uker og 0 dager til 26 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 900 g
CRL: 22,5 cm
Full lengde: 31 cm

Se hvordan vi regner vekt, lengde og alder her.

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 24 uker gammelt. Hjernebølger begynner å aktivisere hørsels- og synssystemer, og både munn og lepper viser større sensitivitet. Hjernevindingene utvikles gradvis fra nå av. Fosteret begynner nå å reagere på både lys og lyder som kommer utenfra livmoren. Neseborene som til nå har vært lukket, åpnes.

Lungene begynner å bli bedre forberedt på et liv utenfor livmoren hvis barnet skulle bli født for tidlig. Ryggraden vokser for å støtte opp om fosterets vekt. Ryggraden består nå av 33 ringer, 150 ledd og 1000 sener.

Den neste måneden vil være en svært aktiv periode for fosteret, og det vil vokse mye og legge godt på seg.


Magehuset uke 26.Ukene går jammen i meg fort,i dag er jeg 26 uker på vei,jøss!Husker jeg lå på sykehuset i uke 7,8 og 9 og lengta til ukene hvor jeg ble bedre.
Formen er ok,kan variere veldig fra dag til dag egentlig.Jeg kan være mye trøtt og sliten,men jeg er flink til å legge meg tidlig.Men skulle ønske jeg hadde mer energi så jeg kunne fungert som normalt og jobba litt.Men med min tunge og stressende jobb så blir det nada jobbing.
Jeg har jo også skrevet om at jeg har denne GBS bakterien som kan være farlig,merk dere kan!Nå vet jo både lege og føden om at jeg har det,så under fødselen får jeg antibiotika,og babyen får nøye overvåking etter fødselen.Skulle babyen få en infeksjon så blir vi overflytta med en gang til nyfødtintensiv i Drammen,noe jeg håper vi slipper.Jeg vil nyte barseltiden på føden her i Kongsberg!

Jeg er ikke så flink med disse oppdateringene,så om du lurer på noe så spør!19 Kommentarer


Glede:)

Jessica viser oppriktig glede når hun kommer i barnehagen å ser vennene sine.I dag hoppa hun av glede da vi gikk fra bilen og inn.Det er så godt å se,og det er ingen problemer å levere henne.
I dag hadde hun ikke tid til å si hadet eller vinke til meg da jeg skulle gå.Vi har hatt tårer og klamring til ben når vi skal gå,men nå går det så fint.Tror det har mye å si at hun er der hver dag,hun hadde jo litt fri før og da ble jo på en måte leken og bånda til de andre bryti litt opp.
De andre barna blir også glade når Jessica kommer på morran,de kommer løpende bort til henne.Godt for mammahjertet å se at hun har venner,og ikke minst rutiner:)Tror helt ærlig hun hadde kjeda vettet av seg om hun skulle gått hjemme med meg.Men godt å ha en fridag innimellom også,det skal hun ha til uka,da er det Marken i byen:)

I dag var det turn igjen og Jessica har gleda seg hele uka.Paps kom også,og det var så klart gøy!
Så det ble løping og leking i dag også.
Og i garderoben er det små skap,og som i barnehagen så må de prøves.Når de andre barna så hva hun gjorde så måtte jo de også prøve det samme,hihi:)
En stund til neste gang,vinterferie og litt annet i mellomtiden,så hun kommer nok til å savne turninga.Men vi gleder oss til det er i gang igjen!


Morro å stable risposer:)


Morro å krabbe mellom "røret".

I går la jeg meg klokka 21,er ikke så trøtt i dag så orker vel å sitte litt lenger oppe.
Fredag alt i morra,hvor blir ukene av?? 

Viser barnet ditt glede når han/hun kommer i barnehagen??

 

19 Kommentarer


Tøffa:)

Jessica var kjempekul/tøff i den nye seleshortsen sin i dag."Jeg er kul!"sa hun selv,hihi:)
Da jeg leverte i barnehagen måtte hun en tur i skapet som har blitt ganske vanlig hver dag,men i dag måtte Ape få være med også.
Også da vi skulle hjem ville hun stå i skapet.Det er ikke bare bare å komme seg hjem fra barnehagen.Hun stikker av når hun skal kle på seg,gjemmer seg i andre skap,ja gjør masse rart så mamsen blir sprø!!
Kom oss hjem til slutt.
Etter mat dro Jessica og jeg en tur til mormor&morfar mens paps slappa av hjemme.


Tøff jente i dag!:)

Morro i skapet:)

Snuppelupp:)

Sitter her å gjesper alt jeg,tusler i seng snart...

Natta!19 Kommentarer


Karius&Baktus.

Barna på avdelingen til Jessica har om Karius&Baktus for tiden.I går var de på besøk hos tannlegen,de ser filmen i barnehagen,og hvert barn har fått hver sin tannbørste og tannkrem som de pusser tennene med i barnehagen.
Jessica har blitt veldig fascinert av disse tanntrolla og prater mye om de.Hver morgen og kveld spytter hun de ut i vasken etter tannpussen:)
I går så vi på filmen her hjemme.Hun lyste opp da de kom på skjermen,og hun satt å holdt seg for munnen,hihi:)


Nå begynner Karius&Baktus!Se bort i fra hvalrossen(uheldig sittestilling.)

Så spennende at hun må holde seg for munnen...

Veldig morsomt også:)

Jeg syns de gjør så mye fint og har mange bra temaer/prosjekter i barnehagen.Vi får timeplan hver uke så vi vet hva de skal dag for dag.Neste uke skal de ha karneval.
Vi er veldig fornøyde med barnehagen vår og Jessica trives og koser seg der:)

Er du fornøyd med barnehagen til ditt barn??
Har de mange bra prosjekter/temaer??14 Kommentarer


"I like it!"

Jeg fatter ikke hvor denne lille frøkna tar alt fra.Jeg hadde satt fra meg deodoranten min så hun fikk tak i den.
Hun står å gnir inn armene sine med deon å sier:"I like it,I like it!"
Jeg klarer jo ikke å holde meg alvorlig,må jo bare le og smile til henne.Hun snapper opp absolutt alt for tiden,hun er så flink til å prate.Stolt mamma:)

I dag har 08 barna i barnehagen vært på besøk hos tannlegen,og det var visst veldig gøy!De fikk sitte i stolen og prøve instrumentene.Jeg fikk se bilder da jeg henta Jessica i barnehagen.Hun satt så stolt i stolen med et tannlegeinstrument i handa,og hun har prata masse om besøket.
De hadde fått med seg tannbørste,tannkrem og et lite tannspeil hver seg.Så ikveld var det gøy å pusse tenner!Hun ville helst pusse tenner så fort vi kom inn døra hjemme.


Må bare rase fra seg før vi går hjem...

"Takk for i dag barnehagen!"

En liten hvil i trappa:)

Vi har bare kosa oss etter middag,og tulla og tøysa litt.
Jo,også ennå et gullkorn!Det var reklame for sminke på tvn,og da sier hun:"Jeg ønsker meg sminke!"
Litt tidlig kanskje...

Ha en morsom kveld:)8 Kommentarer


I går...

Tja,hva gjorde vi igår?Jeg la meg til å sove etter at jeg hadde levert Jessica,og det trang jeg tydligvis for formen kom seg igjen etter masse søvn.
Ellers så overførte jeg en haug med bilder til Foto Knudsen som jeg skal få bestilt å satt i album.Og det tar jo en evighet å overføre hundrevis av bilder,så det gikk med mye tid til det.Men godt å ha det gjort.Har bestilt dobbelt sett så foreldrene mine også kan få.
Jeg syns det er så koselig å ha bilder i album å titte på,sånn at de ikke blir liggende inne på pc'n bare.

Siden det ikke er så mye nytt å fortelle så kan jeg vise dere hva Jessica fikk av mormor da vi var i byen på lørdag.Jeg fant seleshorts til snuppa som jeg virkelig har hatt lyst på til henne.Og av mormor fikk hun en kjole/tunika og en stilig strømpebukse,snille mormor:)!Så nå blir hun fin framover,og litt vårlig:)


Nye klær fra H&M.

Snuppelupp:)

Herregud så tørst jeg er i dag!!Heller nedpå med drikke,og nå er jeg tom for iste...ALARM!!!

Fremkaller du bildene dine??14 Kommentarer


Dagene...

Alle disse dagene som kom og gikk,ikke visste jeg at
de var selve livet...


Jessica og mamsen.August 2010.17 Kommentarer


Kjedelig søndag...

Gurimalla for en kjedelig dag det har vært!Siden det er så kaldt har vi holdt oss inne i hele dag.
Siden alle skriver at de har feira morsdag så får jeg fortelle at vi har ikke feira.Har ikke fått en gratulasjon en gang.
Men tar ikke det så nøye.Jeg har heller ikke vokst opp med at vi har feira sånne dager,men jeg har da sendt en gratulasjon til min mamma.

Vi har som sagt bare vært inne i dag,formen min har ikke akkurat vært noe å rope hurra for så jeg har faktisk liggi litt i senga.Det er så frustrerende å være så på bånn.Får så dårlig samvittighet for Jessica.Hun har kost seg med paps,og hun har liggi litt under dyna med meg.
Trodde jeg skulle fryse ihjel et øyeblikk når jeg fant dyna mi,men har fått igjen varmen nå.I går tusla jeg i seng klokka 21,og det blir nok ikke veldig sent i dag heller.


Jessica lager kaffe til pappa,og kakao til mamma:)

Med munnen full av gomp.

Jeg ler meg fillete av denne frøkna noenganger!Hun ville ha på seg finskoa sine,når de var på kikka hun på oss å sa:"Nå drar jeg på fest,hadet bra!"
Vi sier:"Skal du på fest?"
Jessica svarer:"Ja,og jeg har med pakke fra Amerika!"
Ikke rart jeg ler:)

Noen andre som ikke har feira morsdag??22 Kommentarer


"Gåen" i dag...

Jeg har egentlig vært i litt "gåen"form i dag,kjedelig at jeg er sånn når det er helg og Jessica har fri.Men vi har nå klart å kose oss fordet vi.Med "gåen"mener jeg trøtt og sliten,null krefter.
Jessica og jeg tok en bytur med mormor&morfar mens paps fikk litt alenetid hjemme.Da vi kjørte hjem fra byen sovna Jessica så jeg plukka opp paps så vi fikk kjørt en tur med vårt sovende barn.

Paps og Jessica har lagd hjemmelaga pizza til oss,men snuppa spiste bare et par biter.Vi har lekt og kosa.
Før leggetid skjønte snuppa at mamsen var litt sliten så hun tusla inn på soverommet å henta dyna mi til meg.
Hun la seg under dyna med meg på sofan,omtenksom liten frøken:)
Så vi lå her å kosa oss.


Leker:)

Pizzadeig på gang...

Vi koser oss på sofan:)

Isj,jeg liker ikke at det har blitt så kaldt igjen,våkna opp til 20 minus i dag.
Vel,jeg skal faktisk gå å legge meg om ikke lenge.

Ha en fin kveld!9 Kommentarer


Jessicas store kjærlighet...

Tenkte jeg skulle fortelle litt om Jessicas store kjærlighet som er Ape.Jeg har fortalt litt før,men kan si litt igjen.
Denne apen fikk hun da hun var 5 mnd,og siden den gang har de vært uadskillelige.
Han er med overalt.I barnehagen sitter han på hylla hennes,men hun får ha han når hun skal sove eller er lei seg.
Han er den første hun spør etter når vi henter henne.
Ape er den hun leker mest med også.Knuger han inntil seg å sier ting som:"Lille venn" "elskling" "Ikke vær redd,jeg har deg" "elsker deg" og mye mer.
Hun sover så klart med han også,og halen er så god å kose med.Og er hun lei seg eller har slått seg roper hun på Ape.


To bestevenner...


Vi kjøpte en helt identisk Ape til Jessica i tilfelle den skulle bli borte,noe som heldigvis ikke har skjedd.Den blir passa veldig godt på.
Men hun vil ikke kose med den andre like mye,foretrekker den som er mest slitt.Tror aldri jeg har sett et barn som er så glad i et kosedyr.Dere har sikkert sett at han er med på nesten alle bilder.


"Lille venn!"

Ape er altså Jessicas største kjærlighet og aller beste venn...Ingen kan skille disse to fra hverandre...11 Kommentarer


Kjolefin frøken:)

I går lovte jeg Jessica at hun skulle få ha på seg kjole i barnehagen i dag."Da kan jeg snurre!"sier hun:)
Og hun hadde ikke glemt det da jeg vekte henne i dag,det var det første hun sa:"Jeg skal ha på meg kjole i dag!"
Det er ikke så ofte hun går med kjoler,ikke har hun så mange kjoler heller.Men jeg syns det er så upraktisk med kjole nå på vintern,og det er jo heller ikke det beste å leke i syns jeg da.
Men det er jo så gøy å pynte disse småjentene,og Jessica syns det er veldig stas å gå med kjole.Så i dag var hun så fin at,ikke akkurat kjole-kjole,men en kjole tunika kanskje...hmmmm...
Får se om det ikke blir mer kjoler når det blir varmere i været.Olakjoler er veldig fint!Jeg liker også godt seleshorts eller en tøff olashorts (som hun desverre ikke har)med en fin strømpebukse under.

Da vi kom i barnehagen måtte hun en tur inn i skapet som vanlig,og så løp hun bort for å leke med en sånn svinggreie før vi gikk inn på gruppa hennes.
Mange av jentene hadde på seg kjoler/tunikaer i dag,så det var jo gøy:)


Fin jente i dag:)

"Juhuuuu:)!"

I dag måtte vi ta med vogna vi har i barnehagen hjem da de skal ordne litt i helga.Så da ville snuppa sitte i den bort til bilen.Vogna vi har stående der er en "skræbb".
Sola skinte da vi henta,da vi kom i barnehagen på morran var det omtrent snøstorm.Merkelig vær.
Så var det en tur innom butikken,og på butikken var Jessica helt vill,raste rundt med den lille handlevogna si.Hun er så innmari vilter noen ganger...Så reiste vi hjem og paps ordna fredagsmiddag,han stekte burgere til oss,nam!Jessica spiste masse.
Jeg heiv meg i bilen etter middag for å kjøpe smågodt,så nå er det i hus,puh...Det beste smågodtet her i byen har de på Smart!


Barnehagevogna måtte være med hjem i dag.

"Er det noe post tro?"

Er by the way 25 uker i dag.Formen er grei,men jeg har begynt å få litt vondt i ryggen,eller blir fort sliten i ryggen.Liker ikke!

Om du har jente,har hun ofte på seg kjole i barnehagen eller ellers??18 Kommentarer


Sprek jente!

Da jeg kledde på Jessica på morran i dag gir hun meg en klem og holder rundt meg å sier:"Jeg er mammadalt!"
Jeg må jo bare le!Syns hun er mer pappadalt om dagen,men koselig at hun sier sånt.
Paps og Jessica har kommet mye nærmere hverandre den tiden jeg har vært syk og svak.Og det er jo kjempefint!
Men hun er like mye mammajente også...

Torsdag er turn,og i dag ble paps med.Frøkna vår storkosa seg..Kjempestas å ha med både mamma&pappa:)
Jeg prata endel med http://angiemor.blogg.no/ og det var koselig,Oliver er også med på turn.
Jessica var høyt og lavt,skjønner ikke hvor hun får all energien fra,har jo vært i barnehagen også.
Også så sterk som hun er!Hun lekte trillebår med paps,og hun gikk langt.Jeg husker selv hvor tungt det var.
Sprek jente!


Klatremusa:)

Konsentrerer seg her...

Trillebår...sånt blir man sterk av!

Turn er gøy!

Jessica og paps avslutta kvelden med å danse ballett på stuegulvet:)
Jeg er så fysen at jeg kunne dratt på butikken å kjøpt hele godteavdelinga!

Er barnet ditt "mammadalt"eller "pappadalt"??

17 Kommentarer


Den må jo prøves av storesøster:)

Vi har vært å mata endene etter barnehagen i dag,det er alltid stas for snuppa.Bedre at endene får det gamle brødet enn at det bare kastes.
Jessica sto å kasta brødbiter og ropte:"Kom å få mat!".Vi har vært å mata de ganske ofte,men nå er det lenge siden sist.


"Kom da ender!"

Hun er iallefall ikke redd...

Etter middag kom foreldrene mine på besøk en tur,stas med mormor&morfar:)
Da de skulle dra viste vi fram den nye vogna til lillebror,bagen iallefall.Og da måtte den jo prøves av storesøster.
Hun satt oppi bagen og hun la seg ned.Litt trangt,men uansett veldig morro!!
Så den er nok godkjent:)


Vogna(bagen) til lillebror må jo prøves av storesøster:)


Jøssenam,det er jo torsdag alt i morra,hvor blir dagene av??

Syns du dagene går fort??10 Kommentarer


Et lite skaptroll:)

Etter at Jessica så at en gutt på gruppa hennes i barnehagen sto inne i skapet sitt har hun begynt med dette også.
Så i dag var det inn i skapet og lukke døra og le seg skrukkete:)Hun kunne sikkert holdt på med det i flere timer.
"Jessica,kom fram!"sto hun å sa til seg selv...


"Skaptrollet"

"Jessica,kom fram!"roper hun her:)

Kanskje jeg skulle prøvd det samme,ser jo litt gøy ut...haha...får jo aldri pressa magen inn i det lille skapet:)

Gjør barnet ditt mye rart når du leverer/henter i barnehagen??12 Kommentarer


I arkivet...

Jeg har sitti å titta litt i arkivet mitt her på bloggen i dag.Så mange fine bilder og mye jeg har skrevet,så lita Jessica var for et år siden.
Er glad jeg har bloggen å se tilbake på,jeg hadde nok ikke skrivi dagbok utenom her,også så morro med bildene.
Uansett om mange kritiserer mammabloggere så er det så flotte minner å se tilbake på.Og som jeg har sagt før,man må jo tenke fornuftig på hva man velger å legge ut her.

De skulle jo til tannlegen i barnehagen i dag,men tannlegen var ikke der så det blir neste tirsdag isteden.Men de hadde jo fått seg en fin gåtur i det fine været.
Da vi kom hjem lekte Jessica litt med nabokatten som konstant sitter på døra vår når vi kommer hjem.
Etter mat kosa vi oss med å titte på Bambi,virka som hun likte den filmen.

Jessica er så utrolig morsom og søt,sier så mye rart,smelter jo helt.Man vil jo virkelig ikke gå glipp av et eneste øyeblikk...Man må virkelig ta vare på hvert eneste minne...


Leker med nabokatten...

Prinsessa vår...

Senere skal jeg benke meg til med Frustrerte Fruer,gleder meg:)

Jeg har forresten blitt avhengig av iste med fersken,bare må ha det!!!!!

Titter du i ditt eget arkiv på bloggen din??13 Kommentarer


Morgenstund er tull i grunn...

Den lille frøkna i huset  er ikke alltid like lett å vaske og kle på om morran.I dag var en sånn dag.Hun løper å gjemmer seg på rommet sitt eller begynner å leke der inne.
I dag la hun seg ned i kosekroken sin.Litt av en tålmodighetsprøve på morran før en skal ut av døra.Men jeg skjønner henne godt,jeg ville også krypi tilbake i senga mi eller bare kost meg hjemme.Men hun storkoser seg i barnehagen,må bare protestere littegrann,vise hvem som er sjefen,haha:)
Når vi endelig har fått på klærne er det ytterklærne hun ikke vil ha på.Andre dager går kjempefint uten problemer.
Men vi kom oss avgårde i dag også.Siden jeg er hjemme spiser hun frokost her med meg,men matlysten hennes er ikke helt på topp så tidlig,skal ikke skryte på meg at jeg er noe frokostmenneske heller,aldri vært det.Så hun får spise det hun vil og orker.


Vil heller kose seg i kosekroken...

Klar for barnehage:)

Denne uka har de om Karius&Baktus i barnehagen,og i dag skal 08 barna på besøk til tannlegen!Det blir nok en spennende dag:)

I dag skinner sola igjen,aaah:):)

Hvordan er ditt barn på morran??8 Kommentarer


Kosemodus:)

En helt vanlig mandag i dag uten noen større utskeielser.
Etter middag og barnehage har Jessica lekt litt,men så ble hun i et veldig kosemodus,så hun har slappa av på sofan med papsen sin,de har sett på,hold deg fast...George!!!!
Jeg satt her å strevde med å holde øya oppe.Jeg er veldig glad i den søte,lille apen,men når vi har sett den samme filmen sikkert 100 ganger,ja da begynner mams å bli lei.Hun har flere filmer med han,men den ene er helt klart en favoritt.Hun har jo blitt helt hekta,vi prøver så klart å begrense det litt,kan jo ikke bare se på tv heller.


Klar for middag:)

Godt å slappe av...med George...

Også har det jammen i meg begynt å snø,ikke så glad for det,fysj!Men vi er jo i februar så kan jo ikke akkurat regne med noe annet.Men jeg gleder meg til vår og lysere dager:)
Nå skal jeg jammen i meg se på Ullared!

Ha en fin kveld!7 Kommentarer


På fjellet...

Vi tok oss en kjøretur opp til Knutefjell i dag i det fine været.Det er ikke så langt å kjøre,men en smal og kronglete vei er det.
Vi klarte å sette oss fast da vi skulle slippe forbi en annen bil.Vi satt dønn fast i grøfta.Heldigvis fikk vi hjelp av noen andre snille turfolk.Jessica bare lo hun og sa at:"Bilen må ha hjelp!"Vi kom oss ut av grøftekanten og kjørte den siste biten til toppen.Jessica satt å prata om fjellet hele veien.
Det var litt surt på toppen,men vi tok med oss akebrettet og gikk innover.Jessica satt litt på akebrettet,men gikk mest selv.
Etter å ha gått litt og akt litt gikk vi tilbake til bilen å kosa oss med pølsene vi hadde med på termos,litt Kvikk lunsj ble det også.Etterhvert sa Jessica at:"Nå skal jeg hjem å se på Georg!"Så hun hadde fått nok frisk luft for i dag syns hun.
Så da vendte vi snuta hjemover.Vi får ta en ny tur når sola varmer litt mer.Jeg fikk jo også trimma meg litt i oppoverbakkene,ikke værst det,hihi:)


Her drar hun  akebrettet sitt...

Jessica koser seg med frisk luft på fjellet.

Paps og Jessica i full fart:)

Kjempegodt med pølse!


Da var jammen i meg denne helga over også.Vi har kost oss vi:)
Nå skal jeg "vælve"meg på sofan og se om det er noe gøy på tv'n...

Har du hatt en fin helg??14 Kommentarer


Flott vintervær!

Vi sov til 8,30 hele hurven i dag.Da måtte jeg stå opp for lillebror holdt på å sparke ihjel blæra mi.
Det er et flott vintervær ute med strålende sol i dag,og det er mildt.
Så da må vi ut en tur.Vi tenkte å ta oss en tur til Knutefjell(som er her i byen.)
Kanskje vi får litt farge i kinna?

Jessica og jeg har spist frokost(mannen er ingen frokostfyr.)Nå står Jessica å sniker til seg krem som jeg har på kakaoen min,hihi:)


Snuppelura:)(bilde fra i går.)

Håper solskinnet holder seg her i hele dag!

Er det sol hos deg i dag??12 Kommentarer


Lørdagstur...

Vi tok med oss mamman min til Gulskogensenteret i dag,hun er alene i helga,min pappa er bortreist.
Vi skulle i nærheten av senteret å kjøpe for til Bongo uansett.
Vi fikk til og med paps med på shopping,og han er ikke glad i å være på kjøpesentre.Han fikk gå litt for seg selv så var nok fornøyd med det.
Det var en liten lekeplass inne på senteret også.og der fikk Jessica brukt litt energi.Vi spiste alle sammen på Mc Donalds:)
Jeg fikk en ny topp av mamman min,snille mamma!Og jeg kjøpte en bukse til Jessica i dag også,så ikke den store shoppinga,man skal jo ha penger også.
Jessica har løpt rundt på senteret og brukt masse energi,så hun sovna i bilen på vei hjem.Virker litt sliten nå også der hun sitter i sofan.


Jessica viser fram nye klær:)(de hun fikk i går.)

"Titt-tei!"

På vei til shopping!(ny lue.)

På sklia på senteret,veldig gøy!

Nå er det straks pysjen og senga på snuppa.Håper det er noe å se på på tv'n i kveld,hvis ikke blir det tidlig i seng i kveld også.Jeg gidder liksom ikke sitte oppe å trøkke utover kvelden,jeg er litt rar,men det er så godt å legge seg i senga...

PS:Jeg skreiv om den nye vogna til lillebror i det forrige innlegget,flere som spurte om jeg ikke kunne skrive om den.


Ha en fin kveld:)

8 Kommentarer


Vogna til lillebror...

Er noen som har spurt om jeg ikke kan skrive om den nye vogna vi har kjøpt.
Da Jessica var nyfødt hadde vi en DBS vogn,den var jeg ikke fornøyd med i det hele tatt,veldig liten og smal bag.
Vi tok ut baggen da hun var 3-4 mnd,og da hun var 6 mnd solgte vi vogna å kjøpte en ny sportsvogn,da falt valget på supre Mountain Buggy!Den er vi super fornøyd med,men nå når vi måtte ha en bag igjen syns jeg denne baggen er liten,så vi valgte heller på kjøpe ny vogn istedenfor bag.Desuten så må jo Jessica få ha vogna si litt til.Vi skal ikke ha søskenvogn.

Valget falt for Emmaljunga city cross.Har hørt mye positivt om den og etter å ha titta litt på den både på nett og i butikken ble valget lett.
Vi har ikke satt sammen vogna ennå,så jeg har ingen egne bilder.Fargen vi har er jeansblack på baggen og svart på sportsdelen.


Sånn ser vogna ut,vi har annen farge,jeansblack.

Flere som har denne vogna??8 Kommentarer


Freddan...

Så var det fredag og helg igjen da.I dag har jeg vært en tur i byen med mamman min.Jessica trang noen bukser,og det fikk jeg kjøpt.Mormor/mamma kjøpte litt til henne og lillebror også,heldiggrisene!

Ellers har jeg bare vaska litt og bytta på sengene.Har bare kost oss etter at Jessica kom hjem,hun spør etter Georg så fort hun setter seg i bilen,så hun fikk se litt Georg.


Slapper av i go'stolen:)

Blid som vanlig:)

Vet ikke hva vi skal i helga,har som vanlig ingen planer og det syns jeg egentlig er litt kjedelig.Mannen er ikke så glad i å planlegge,og jeg sier bare rett ut at han er litt rar for tida,vet ikke hva som plager han,prate vil han ikke,noe som sikkert er normalt hos mange mannfolk,men det irriterer meg.Nei,han får bare få lov til å sitte i fred nede på kontoret sitt...Sikkert rar mange ganger jeg og altså,ingen er perfekte.Nå er det sikkert mange som mener at jeg ikke burde skrive sånt her,men hvorfor ikke,alle dager kan jo ikke være rosenrøde og perfekte.Det er helt normalt å ha dårlige dager.
Jessica er iallefall blid og lyser opp dagen:)Tjo-ho!!!!!!!!
Sorry,jeg måtte bare få det ut!

Har du planer for helga??11 Kommentarer


Turnings...

På dagen i dag har jeg hatt besøk av min venninne Hanne og lille Nora på 9 mnd.Kjempekoselig!De fikk med seg to bæreposer med klær som Jessica har vokst fra.Godt noen får bruk for de.

Torsdag er turndag og da jeg henta snuppa i barnehagen var de ute og hadde det gøy.Jessica og Kristina satt for seg selv borte ved gjerdet og lekte fint sammen.
Jessica ville helst vært igjen,men ble med da jeg nevnte turn.Løp rundt og kosa seg på turninga med de forskjellige tinga.På turninga var også Angelica og Oliver,http://angiemor.blogg.no/.Rart å se de på ordentlig når jeg leser bloggen,men veldig koselig da:)
Virka som Jessica var litt sliten i kveld faktisk,men det er jo slutten på uka også.

Fra baksetet sier Jessica:"Jeg har det så bra sammen med mamma og pappa!"Åååå,smelt sier jeg...søtt sagt altså!


Ville helst vært å lekt mer i barnehagen i dag...

Men det var gøy på turninga også:)

Pause...

Jeg er egentlig i litt snålt humør i dag,burde bare gått å lagt meg under dyna nå...

Hvordan humør er du i dag??
11 Kommentarer


2 årskontroll,samtale og litt mer...

I dag har det skjedd mye.Jessica har vært på 2 års kontroll i dag!Det gikk strålende,hun var så flink og blid.
Morro å leke der også før det var hennes tur.
Jessica ligger lang foran jevngamle når det gjelder språk og ferdigheter.Det med språket visste jeg,for hun er veldig flink til å snakke.Hun fikk bare skryt,og det er jo så gøy:)
Stolt mamma!:)


Gøy med gyngehest:)

87 cm!

Litt senere på dagen hadde jeg avtale på føden om samtale om keisersnitt med lege og jordmor.
Fikk prate med den snille legen som jeg håpa på,han tok også en ultralyd,noe jeg ikke regna med siden det ikke er flere ultralyder etter den ordinære.
Lillebror hadde det helt fint i magen:)
Jeg får også keisersnitt,noe jeg ble veldig glad for,vi prata endel om det(Roger var også med.)
Vi fikk til og med en dato for når lillebror kommer,men den holder vi for oss selv.Foreldrene våre får så klart vite det,men det blir en hemmelighet fram til han er her.Termindato er 29 mai.

Ellers så må jeg visst passe meg for hva jeg skriver her inne,fått noen negative kommentarer,men det hører vel med når man blogger,jeg slutter ikke pga det.
Jeg blir utrolig provosert av sånne kommentarer,kan ikke folk passe på seg selv,så passer jeg på meg/oss.
Jeg vet det er flere bloggere som har måtte tåle mer enn meg så skal ikke skrike så høyt.
Men jeg vet hva jeg driver med og jeg tar mine forholdsregler.Så klart tenker jeg på en gang i blandt om jeg skal fortsette med det her,om jeg skal skrive om Jessica/oss,men jeg blogger så lenge det er gøy og jeg har tid,det har på en måte blitt en liten hobby.Det blir om hverdagslige ting,for jeg er ikke så inne i mote og sminke,ikke helt min greie,så da blir det hverdag.
Det er nok av "gærninger"uttafor døra også,man kan jo ikke stenge seg inne heller.Det er jo ikke bare blogging som er "farlig"i vårt samfunn i dag,man kan jo ikke gjøre noe før man får "pepper".Men som sagt,bruker man sunn fornuft så kommer man langt,og den fornuften bruker jeg så godt jeg kan!

Jeg blogger for min/oss sin del.Og det  er så fint med det felleskapet mange av oss mødre har fått her inne.Fint å dele forskjellige ting i hverdagen med hverandre,og jeg har blitt kjent med så utrolige mange fine mennesker her som jeg aldri hadde blitt kjent med utenom bloggen.
Jeg får så mange koselige og hyggelige tilbakemeldinger.Setter pris på alle leserne mine:)

Det var dagens utblåsning!!

Har du som blogger måtte tåle mye "pepper"??26 Kommentarer


Magehuset 23+4...

Jeg er 23+4 dager på vei,over halvveis i svangerskapet.Formen er helt grei bortsett fra forkjølelsen,blir så tungpusta.
Men jeg skal vel ikke akkurat klage siden jeg bare har lagt på meg 2 kg til nå,så jeg er jo ikke så tung.
Da jeg var gravid med Jessica i uke 23 hadde jeg lagt på meg 8 kg.Men det pakker seg nok på noen flere kg etterhvert.Syns jeg spiser og er sulten hele tiden,hihi:)

Kan si litt mer om formen min,den er stort sett grei,men jeg merker at det ikke skal så mye til før jeg er helt utkjørt.
Det har vært/er et tøft svangerskap.
Det ble en tøff start med 3 ukers innleggelse og et vekttap på 7 kg på 3 mnd.Glad de ukene hvor jeg var urdårlig er tilbakelagt.Men lillebror har det bra i magen iallefall,merker masse bevegelse og jeg kan se bevegelsene utenpå magen,rart!


23+4 uker.

Jeg er ikke så flink til disse oppdateringene,så om dere lurer på noe så bare spør i vei!:)

 13 Kommentarer


"Mother of the year"

Jeg har ei venninne som også er gravid med termin 2 uker etter meg.Hun har fortalt meg at hun er mye sliten og tappa for krefter,har en gutt som blir 3 år i mars.
Som hun sier:"Jeg har aldri vært så sløv før jeg,føler meg ikke  som mother of the year akkurat."
Syns det var så bra sagt,akkurat sånn føler jeg det også,at jeg ikke strekker til for Jessica.Prøver så godt jeg kan,men noen dager føler jeg meg helt ubrukelig.Huff!!

Jeg har vært en tur innom jobben i dag å prata med sjefen,greit å ta en prat nå og da så en ikke detter helt av lasset.
Da jeg kom hjem slokna jeg på sofan,jada...
Og vips så var det tid for å hente Jessica.Haakon ble henta likt,og de to leide hverandre bort til bilene.Der ble det en lang nusse og klemme seanse,Gry og jeg lo og smilte,Roger måpte,haha!!:)

Jessica har utrolig nok ikke sett på George i dag,men spurte etter han.
Hun fant fram nisselua si å gikk rundt med den,jul på etterskudd.Aldri for sent å gå med nisselue:)

Det er så deilig at det er lysere ute og at det er mildvær.Snøen smelter og jeg får skikkelig vårfølelse:)

I morgen tidlig skal Jessica på 2 års kontroll,og litt senere skal jeg på samtale med jordmor og lege om keisersnitt,spent!!

Får du litt vårfølelse når mildværet titter fram??15 Kommentarer


Starbucks...

Leser at Starbucks skal komme til Norge om et par år.Det var på tide!Jeg liker ikke kaffe men de har jo så mange andre gode drikker der,og kaker.
Jeg har vært på Starbucks i USA,London og Thailand.
Bare så synd at jeg ikke bor i Oslo,er jo dit den kommer...sukk...


Jeg har kost meg med kakao og krem:)

Har du vært på Starbucks??13 Kommentarer


hits