Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Hallo i luken!

Hallo i luken!
Håper dere har kost dere med sol og mildvær i dag?!Dagen starta med å være litt disig,men når sola kom ble det god temperatur og snøen smelter,jippi!!
Blir alltid mye snakk om vær,men sånn er det jo.

Har liksom ikke så mye å skrive om i dag.Jeg har vært en tur i byen helt alene.Kikka litt rundt og det ble litt småstæsj til småtrolla.Måtte bytte noe på Lindex.
Var innom Name it,har ikke vært der på flere måneder,farlig mye fint der!Måtte bare ha "pannebånd" eller hva man kaller det til barna,med stjerner på.Kjempefine!


"Pannebånda måtte prøves med en gang:)


Jessica har vært på tur med barnehagen i dag og de har kosa seg.Hun var med på hele to skiturer.Først en med alle sammen på gruppa,og så ble de flinkeste barna med på en tur til og Jessica hadde vært blandt de.Litt stolt:)!
De hadde gått fiskebein opp bakkene og kjørt utfor og virkelig vært flinke.

Benjamin hadde bakt rundstykker,hihi:)
Alle var ute da jeg henta og Benjamin ropte mamma så fort han så meg.Han koser seg masse når han får være ute:)


Gøy med gravemaskin!

Snuppa i sola:)
Hva har du gjort i dag??8 Kommentarer


Lykken er en karuselltur!

Strålende vær i dag også:)!
Så da måtte vi jo bare henta småtrolla litt tidligere i barnehagen for å ta en runde på marken.De var ute å leika da vi kom i barnehagen.Ben hang sammen med Jessica og noen andre som aka.
Det var nemlig veldig viktig at lillebror også måtte få seg en tur på marken sa Jessica,hihi:)Jaja,er jo bare marken en gang i året;)
Jessica ville kjøre radiobil med papsen.Benjamin ville også det,men han får vente ett år.Han prøvde å løpe ut på banen til radiobilene,så vi måtte gå ei runde mens Jessica og paps kjørte.


Masse spennende å se på!

Klar for en kjøretur med radiobil!

Jessica var veldig opptatt av at Benjamin skulle kjøre tog med henne.Men vi visste jo ikke om han ville det.Satte de i toget og han gliste med en gang.Da toget begynte å kjøre bare lo og lo han.
Småtassene storkoste seg sammen mens de kjørte toget.Ben lo og vinka til oss.Etter togturen kjørte de en annen karusell sammen.Benjamin bare gliste.De satt omtrent å hoppa begge to,helt elleville!
Men Benjamin ville så klart mer,så det var ikke så lett å få han av karusellene igjen,hihi:)
Selv kjører jeg ikke karuseller og lignende.Tåler ingenting lenger.Hadde jeg kjørt noen av karusellene som er her hadde jeg blitt urdårlig,ugh!!Da jeg var yngre kunne jeg kjøre alt.


Meget fornøyd gutt!

To fornøyde barn:)Vi tusla litt rundt,kjøpte smultringer og kosa oss før vi dro hjem.Når sola går ned blir det fort kaldt.
Syns du det er gøy med karuseller osv,eller tåler du mindre og mindre som meg??11 Kommentarer


Jessica og mammadag:)

I dag har Jessica hatt fri fra barnehagen for å få litt tid alene med mamsen.Jessica og mammadag eller jentedag!
Det har vært veldig mye fokus på Benjamin den siste måneden med sykdom og sykehusinnleggelse.Jessica har tatt det veldig fint,men vi har merka at hun har vært litt ekstra sårbar.
Så i dag skulle hun få ha det gøy sammen med mamsen.

Benjamin ble levert som vanlig i barnehagen.
Til frokost koste vi jentene oss med varme ostesmørbrød.Sløvan på sofan foran tv'n og Jessica kikka litt på ipaden.
Da klokka var 12 kledde vi på oss å dro til byen.Denne uka er det marken i byen med boder og tivoli.Sola skinte og det var mildt og deilig.Perfekt for å gå og kikke på marken.


Flott vintervær for en tur på marken:)

Vi gikk å kikka litt først,sonderte terrenget,hihi:)Jessica ville kjøre karusell og det fikk hun.Så gikk vi litt i bodene å kikka og kjøpte smultringer.Så ville frøkna inn på tivoliområdet igjen.Ble nok en karuselltur.Vi gikk å kikka i to timer.Deilig i det været som var.Hun fikk så klart smiska til seg en ballong før vi dro derfra;)Jenta elsker ballonger!


Karusell er gøy!:)

Mye spennende å se på!

Tipper det blir flere turer på marken.Benjamin må jo også få se,kanskje han tør å kjøre en av de små karusellene sammen med Jessica...
Da vi kom i barnehagen sto Benjamin ved porten,han lekte med venninna til Jessica.
Superfint vær å leke ute i i barnehagen.Han er så glad i å være ute,koser seg.


Ben "henger" ved porten i barnehagen:)


Jessica har iallefall hatt en kjempefin dag,jeg også:)

Også har jeg vært så heldig å få bok nummer 3 av Fifty Shades i posten i dag fra en av leserne mine.Tusen takk snille deg!!Gleder meg til å begynne på den!:)

Pleier du å finne på litt ekstra med barna nå og da??14 Kommentarer


Mandag.

Ennå mere sol i dag,me like!!Men det var kaldt på morran,heldigvis ble det mildt på dagen:)
Begge småtrolla har vært i barnehagen og de var ute i solskinnet da vi henta de.Begynner å bli vått så alt av tøy må hjem å tørkes før neste dag.Sånn blir det nok framover nå.
Hva kan jeg fortelle dere om i dag da tro?Har ingenting å skrive om egentlig,kan jo ikke skje noe hver dag.Men om dere har noen ønsker om hva jeg skal skrive om så bare si i fra!!


Henting i barnehagen!

Frøkna har finni seg en pinne.

Jeg tok en tur til foreldra mine etter middag,helt alene.Satt å skravla litt,koselig!Ungene leika og hadde det gøy da jeg kom hjem igjen,leika litt til og vips var det leggetid.
Mandag er mandag...
Benjamin var litt sliten etter barnehagen,men håper han kommer raskt inn i det igjen.Ikke bare bare å være hjemme i nesten en måned heller.


Alltid på jakt etter kjeks...Har du noen ønsker om hva jeg skal skrive om,eller noe du lurer på så spør i vei:)


10 Kommentarer


Sooooooool:)

Så fantastisk deilig når sola viser seg og snøen smelter,juhu!!:)Det var 4 varmegrader og det liker jeg.Jeg ser våren komme!!
Det var bare å komme seg ut med småtassene.
Var litt i gata vår.Aka litt og gikk en runde.Dro de små på snowraceren.Benjamin gikk endel selv også.Han trang virkelig å komme seg ut for å bruke litt energi.
Det har blitt noen runder på han i timeoutkroken idag,milde himmel sier jeg bare.Han er ikke sann!


Fornøyd frøken ute i sola:)

Gøy med snowracer!


Det var kjempedeilig ute og sola varma.Etter å ha "hengt" i nabolaget en stund dro vi for å se på endene i dag også.Kjempefint ved vannet når sola skinner.det var to svaner der i dag også.
Ungene løp rundt blandt endene og de hoppa i vanndammene som var.Ben hermer og vil gjøre alt storesøster gjør,hihi:)

Ungene har sett litt på tv etter middag(blitt mye tv i det siste.)Ben har vært veldig kranglete og bestemt i dag så det blir godt for han å komme i barnehagen i morgen og få normale dager igjen.Håper bare han holder seg frisk.
Han hoster og surkler,men han kan jo ikke være hjemme for evig heller.Han har omtrent ikke vært i barnehagen på en måned.

Jeg prøver å lese litt når ungene leker eller ser på tv.Er jo helt hekta på Fifty Shades og er straks ferdig med bok nummer to.Klarer så vidt å legge den fra meg,hihi:)


Benjamin og endene:)

Ser på vannet,svanene og endene.

Fint her!
Har du vært ute i dag??


18 Kommentarer


Her går det unna!

Hei og hå!
Da var det lørdagskveld igjen da.Litt grått og kjedelig vær men imorra er det meldt sol,så da håper jeg vi kan være litt ute.
Tok en tur til byen med småtassene,Benjamin har ikke vært utenfor døra siden tirsdag og hadde godt av litt nye omgivelser.Han er veldig turbo og i form.Hoster og surkler det gjør han,men det kommer han vel kanskje til å gjøre også?Håper på time veldig snart til utredelse for astmaen hans.

I byen traff vi noen barnehagevenner av Jessica og hun satte seg sammen med de på cafe,hihi:)Benjamin og jeg satt litt med foreldra mine.Men Benjamin var helt turbo så cafeturen ble kort.
Sånn er det å være i byen nå for tiden,det blir noen korte turer om Ben er med.Måtte virkelig "binde" han fast i vogna.Han løp avgårde i full fart inn i lekebutikken mens han lo høyt,jeg i vill fart etter,jau...

Før vi dro hjem gikk vi for å se på endene nede ved vannet.Vi hadde ikke noe mat til de så det får bli neste gang.Men ungene syns det er gøy,og jeg syns det er koselig med ender.


Søtnosene:)

Gøy å se på endene:)

Vi har spist taco og ungene har lekt og vært i 100.Ingen tvil om at Benjamin skal i barnehagen igjen iallefall,her går det unna!
Mens jeg var i dusjen hadde han løpt rundt med en bøtte på hodet.Fant plutselig noen bilder på kameraet mitt,hihi:)
De leker godt sammen og de krangler.Rotter seg sammen gjør de også.Ser de for meg om et par år,høhø.....


I farta!

Hihi:)

Jeg tror Jessica er ganske så glad i lillebror.Hun vil gjerne kose med han og i dag var hun så søt når hun sa:"Runde,gode,sprellende,kosete,søte,lille Benjamin!"
Så søtt!!:)


Fineste Jessica:)Ha en fin lørdagskveld!Koselig om du sier et lite hei:)
20 Kommentarer


Crappy!

Crappy,ja der har du meg.Formen har vært helt elendig idag.Føler meg som en gammal vaskefille.
Måtte legge meg utpå dagen og der ble jeg i tre timer,kunne fint liggi til i morgen.Jeg fatter ikke at det går an å føle seg så elendig og sliten.Nei,nok om det,skriver jo ikke om annet for tiden.

Benjamin kommer seg han,litt opp og ned i humør og form og det surkler litt i brystet ennå.Men i løpet av helgen er nok mye gjort håper jeg.Han trenger frisk luft som alle andre og å komme seg tilbake i barnehagen.Det er kaldt om morran men utpå dagen er det så deilig ute og alle barna er ute å leker da jeg henter i barnehagen.
Jessica har som vanlig turdag i barnehagen på fredager,og i dag hadde de vært ute fra 8.30 til jeg henta henne 15,30.De hadde vært på ski i skogen,spist ute i barnehagen og leika videre der.
Hun hadde friske røde kinn.Håper hun sover godt i natt etter så mye frisk luft.
Har ikke så mye å skrive om i dag desverre.Nå blir det litt Tv2sumo før jeg skal lese videre i Fifty Shades boka mi.Klarer så vidt å legge den fra meg.

Ha en fin kveld:)8 Kommentarer


Takknemlig!

I dag fikk jeg en pakke i posten og et kort med koselig ord skrevet ned.Jeg ble så rørt at tårene trilla da jeg leste kortet.
Det er så mange fine mennesker der ute,og jeg er så heldig å ha blitt kjent med de mellom bloggen.Noen har jeg vært så heldig å møte og det er mange jeg gjerne skulle møtt.
Jeg blir så takknemlig at noen bryr seg om oss,det er ikke så mye som skal til,bare noen hyggelige ord og jeg blir helt satt ut.Vi har vært imellom en veldig tøff periode de siste tre ukene og jeg/vi har fått så mange koselige hilsninger,klemmer og oppmuntringer.
Jeg vil bare si tusen takk nok en gang til denne fantastiske snille personen som sendte oss en liten oppmuntring,du vet hvem du er;)
Tenk at noen som ikke kjenner oss tar seg tid og viser at de bryr seg,helt utrolig!Og disse menneskene hadde jeg aldri blitt kjent med om det ikke hadde vært for bloggen.

Takk til dere andre også som leser bloggen min,setter utrolig stor pris på dere:)

Med det samme jeg er i gang så må jeg fortelle om en ansatt i barnehagen som også bryr seg.Som kommer bort å gir meg en klem og som sier noen koselige og oppmuntrende ord,tårene er aldri langt unna,jeg er litt på kanten for tiden.

I gaven vi fikk var det tre flotte luer med aper på,tror alle vet at vi elsker aper,hihi:)Gleder meg til å ta de i bruk!!Fine kort med aper på var det også.


Gavene.

Fornøyd frøken med ny lue!

Benjamin har vært veldig opp og ned i formen idag,har ikke blitt værre heldigvis.Har veksla mellom å ligge på sofan og leke litt på dagen.
Når Jessica kom hjem og mannen dro på jobb steg formen hans betraktelig og jeg syns han bare ble mer og mer hyper utover kvelden.Han spiser ikke så mye,men drikker bra.
Han får ventoline og flutide,har økt medisineringen siden han er dårlig.Vi trapper ned  til vanlig bruk når han er "frisk" igjen.Så fort det kommer et host eller et snufs er det å pøse på igjen.
Til slutt i kveld plasserte jeg de i sofan for å roe ned,de så på Nysgjerrige Nils.Ben var i kjempehumør mens Jessica begynte å bli trøtt og sliten.Ikke rart etter en dag i barnehagen med lek og morro ute i sola.Ble fint vær idag,friskt på morran med 16 minus!


Sløv på dagen i dag...

Blid og fornøyd på kvelden:)

Nok en gang vil jeg bare si at jeg er så takknemlig for alle mine kjære blogglesere:)
Ta vare på deg selv og de dere er glad i!

14 Kommentarer


"Reprise..."

Leverte en veldig fornøyd frøken i barnehagen i dag.I dag var det karneval!!De trang ikke å ha med kostymer da de hadde Pippi som tema og de hadde lagd kostymer selv.Men Jessica måtte så klart ha noen små musefletter.
Mange jenter med Pippi musefletter i dag:)Og Jessica ble supersøt!!:)


Søta!!

Kjempesynd at Benjamin gikk glipp av denne dagen.Han har vært hjemme med stygg hoste.Fikk time hos legen ganske så kjapt.Hun lytta på han og vi prata endel.Det var pipelyder i brystet og det kommer pga astmaen.Crp'en var fin.
Vi prata om at vi skal få ta han på en kontroll med tanke på astmaen i Drammen hvor han var innlagt.Håper vi får time til uka.Skal også til øre,nese,hals etterhvert.
Sjekke mandler,polypper osv.
Hosten ble bare værre og værre utover kvelden og han ble veldig sliten.Tempen viste 39,7 i 19 tiden.Jeg syns dette begynner å ligne på en "reprise" fra sist han var syk.Starta på akkurat samme måten.Veldig spent på hvordan natta og morgendagen blir.Er han værre og strever veldig med pusten blir det ny legetur.
Stakkar lillebror...sukk...

Heldigvis har jeg fått innvilga ekstra sykedager fra Nav,så nå har vi 30 dager i året.Jessica og Ben må dele på disse i et år,og fra neste år får Ben 20 dager i året fram til 2017.


Spiser is hos mormor og morfar.

Før vi henta paps på jobb var vi innom foreldra mine.Vi bestilte årets sommerferie,så nå er den i boks.Det blir Legoland og Lalandia i juli.
Jeg dro for å hente Jessica og hun hadde storkost seg med karneval i dag.
Det hadde vært en tryllekunstner hos de,de hadde spist pizza og fått godispose.Da jeg kom var de ute i sola,og snuppa hadde fått tegna fregner på seg,så fin!Vi gikk inn og på hylla lå det et ballongdyr!Det var nok fra tryllekunstneren:)
Benjamin hadde også fått en godispose.Så snillt at de huska på han:)!


Jessica med fregner:)
Føler du at ting kommer i "reprise" hos deg??7 Kommentarer


Engstelig...

Jeg gikk å la meg før klokka var 21 igår kveld.Leste litt i Fifty Shades boka mi før jeg sovna,helt hekta:)
Selv om jeg la meg tidlig er jeg like sliten og gåen idag.Skjønner ikke hvor og når jeg skal få krefter og energien tilbake.Og toppen av kransekaka,Ben er syk igjen!
Ja du leste riktig...

Han var i fin form på morran idag og da vi leverte i barnehagen.Da vi henta satt han i sofan å så veldig sliten ut.Jeg ante ugler i mosen...
Da vi kom hjem sovna han sittende i sofan.Tok tempen og den viste 39,2.Hoster gjør han også.Nå begynner jeg rett og slett å bli litt engstelig.Jeg vet at han antagelig har et dårlig immunforsvar siden han var så syk for litt siden.Men at han skal bli syk igjen og igjen på så kort tid det liker jeg ikke.
Stakkar lille Ben som skal igjennom alt dette,hvor mye skal han tåle??
Jeg innrømmer at jeg gikk å gjemte meg på badet og gråt...


Slækk...

Jeg vil ha han til legen imorra for en sjekk!
Denne vinteren har jaggu meg vært jævelig tøff!!Og jeg lengter mer enn noensinne til vår og sommer!
Syns du vinteren har vært tøff??24 Kommentarer


Megakort innlegg!

Sitter som et slakt i sofan,er dønn sliten etter en dag med veldig mye å gjøre på jobb.Vurderer faktisk å legge meg veldig snart.Det suser i hodet mitt.
Begge ungene var på plass i barnehagen idag og de har kost seg.
De har fått vært ute på formiddagen,begynte å regne utpå dagen.Men det gjør meg ingenting,nå kan snøen bare forsvinne!!

Megakort innlegg fra meg.Men får jeg blitt mer sliten liksom??8 Kommentarer


Nye fantestreker!

Søndag er en dag jeg ikke er så veldig glad i.Men vi prøver å finne på noe så godt vi kan.Jessica nekta i flere timer med å gå ut,ville ikke.Men etter dubben til lillebror hadde hun ikke noe valg.Det blir så mye enklere å få ut ungene når det blir vår og sommer.

Jeg tok med begge to ut.De satt på hvert sitt akebrett og jeg dro de bortover gata.Benjamin ville dra snowraceren selv,og det fikk han lov til.Plutselig forsvant Jessica,hun løp hjem igjen og da vi kom hjem for å sjekke hadde hun kledd av seg.10 minutter ute ble det på henne,det var egentlig ikke greit for vi skulle være lenger ute å leke.Ben og jeg ble igjen ute,han kosa seg med å leke i snøen med bøtte,spade og en lastebil.


Gøy å bli dratt på akebrett:)

"Smil Benjamin!"

Jessica koste seg ute i hele 10 minutter...sniken;)

Vi tok oss en "ræggerunde" med bilen alle 4.Og da tok jeg på Benjamin den nye fine vårjakka hans(med fleece under.)Den er knallfin!Så nå gleder jeg meg til vår og lettere klær på store og små.For ikke å snakke om joggesko på bena,lykke!!


Ben tester den nye vårjakka si:)

Da Jessica skulle ta seg et bad var Benjamin på badet med henne.Jeg gikk ut av badet for å finne rene klær og da jeg kom inn satt lillebror i balja med klærne på...søster hadde hjulpet han med å komme oppi.
De skratta og lo,storkoste seg!Nye fantestreker hver dag:)Mens de satt i balja kom foreldrene mine på besøk,så de fikk seg en god latter.
Jessica har gjort dette før,hun satte seg i balja med pysjen på da hun var 15 måneder eller noe,hihi:)

Så vi har planlagt litt sommerferie sammen med foreldrene mine.Turen går til samme sted som ifjor,Danmark.Skal bo i Lalandia ved Legoland som vi gjorde ifjor.
Det blir gøy for småtassene,og oss:)


Det bades med klærne på;)

Har du begynt å tenke på sommerferien??

8 Kommentarer


Party og rampestreker!

I dag skulle Jessica i bursdagsselskap til venninna si Kristina som ble 4 år!Så før vi kunne dra dit måtte vi til byen å shoppe gave.
På lekebutikken var hun helt oppslukt av dukkehuset,sto bare å lekte med det mens jeg fant gave.Hun har jo dukkehus selv også.
Innom Rema var vi også,frøkna ville handle der idag.Vi pleier jo å handle på Kiwi,men kjekt med Rema også,for der har de de store eskene med Pampersbleier.Men de hadde ikke igjen størrelse 5,typisk!!


På Rema!

Gutta ble hjemme mens vi dro i bursdagen.Full fart der med masse barn og noen voksne,koselig å prate med andre foreldre utenom barnehagen.
Tryllekunstner var det der også.Kjempespennende for barna.Han trylla fram hvite duer og masse annet.
Barna fikk ballongdyr og det var stas!Kake og pølser var det også,og godtepose:)
Jessica fikk bli igjen da alle dro så jeg henta henne senere.Jentene hadde lekt og hatt det kjempegøy sammen.Jessica var rimelig gåen nå ikveld.


Klar for bursdag!

Gøy med tryllekunstner som lager ballongdyr:)

Benjamin er på bedringens vei og gjør en masse rampestreker.Jeg satt i stua mens han gikk ut på kjøkkenet.Jeg hørte en rar lyd og da jeg gikk ut for å se hadde han helt ut hele esken med makaroni over på en tallerken,noe havna på gulvet,men mesteparten lå faktisk på tallerkenen.
Ben satt bare å gliste,rampegutt!!


En rimelig fornøyd rampegutt!

Hvor pleier du å handle mat??


10 Kommentarer


Gi meg styrke!

Ja hva skal jeg si.Overskriften sier vel sitt?!Benjamin begynte å kaste opp etter han hadde lagt seg igår.Hvor mye skal en liten gutt tåle egentlig?
Han tåler nok ikke all verden etter at han var syk og lå på sykehuset,men jeg forventa ikke at han skulle bli syk etter 4 dager i barnehagen.
Jeg vil bare skrike,hyle og rive meg i håret!
Hvem blir nestemann,er vel bare å trekke en kølapp!!Sorry for at jeg er så negativ men nå har jeg virkelig fått nok av sykdom og motgang.


Jessica har iallefall kost seg i barnehagen idag.Gruppa hennes har vært på tur i dag og hun valgte å gå på ski.Hun fikk masse skryt for hvor flink hun var til å gå på ski.Hun er visst en rakett,for det hadde den ene voksne sagt til henne:)
Hun hadde gått som bare det i lysløypa som er i skogen ved barnehagen,stått ned bakkene og vært i kjempehumør:)
Morro det!!


Skijenta:)

Benjamin er heldigvis i grei form igjen så jeg håper det fortsetter sånn med oss alle.
Jeg måtte så klart vaske over alt av gulver osv,vekk med bassilusker.Vaskemaskinen har også gått varm.
Kan noen gi meg litt styrke??10 Kommentarer


Helt skutt!!

Tja,hva skal jeg si om denne dagen?Jeg har hatt fri i dag og har mer eller mindre liggi i koma på sofan noen timer på dagen.Det er første fridagen jeg har uten barn etter at Ben lå på sykehuset.
Jeg er nok rimelig sliten ennå,har ikke hatt tid til å hverken slappe av eller sove ut.Men i dag har jeg altså sovi litt på dagen.Kunne nok sovi til i morra for jeg har vært helt skutt.Føler meg egentlig rimelig på randen og tårene er ikke langt unna.


Må bare leke litt før vi får gått ut fra barnehagen.


Vi henta ungene sammen og de var i godt humør.Det ble pizza til middag,vi testa ut pizzabakeren.Og den var god den:)
Etter mat kom bestemor(svigermor)en liten tur og ungene herja og leika.Løp rundt og rulla nesten på gulvet.Fatter ikke hvor de henter energien fra?


Venter på pizza!

Gøy å løfte lillebror!

Dette var kjempegøy,hihi:)
Det er valentinsdagen i dag,men jeg skal ikke skrive min mening om denne dagen her.Folk får gjøre som de vil...
Siden jeg er i et merkelig humør så skal jeg ikke skrive mer i dag,det blir litt feil...blir så dystert på en måte.
God natt!!


14 Kommentarer


God kveld!

Halleluja for at det blir lysere og lysere for hver dag,både morgen og tiden etter jobb og barnehage.Merker humøret stiger:)
Frøkna ville så klart ha på seg den nye olakjolen sin i dag,og det fikk hun.Kjempefin kjole!!Og hun var så stolt når hun viste seg fram i barnehagen.Gøy at hun vil pynte seg.Benjamin var kjempetøff med stjernebukse og en av mine favorittgensere til han fra Phister og Philina.Snart er den genseren for liten,sukk...men har allerede seg meg ut en ny en til han fra det merket,så den må han bare ha,hihi:)


Fin snuppe i olakjole:)

Tøffen!

Dagen har vært travel,både på jobb og hjemme.Heiv meg rundt med litt sengeskift,klesvask og rydding da vi kom hjem.Og nå har jeg kollapsa på sofan,hihi:)Det var digg etter å ha trava rundt i hele dag.Sofan er bestevennen min etter at ungene er lagt,høhø;)

Måtte le da jeg henta småtassene i barnehagen.Jeg gikk inn til Jessica først,og hun forsvant avgårde,så jeg regna med at hun satt inne hos Benjamin.Men neida,der kom Benjamin løpende med Jessica i hælene.Han hadde stikki av med storesøster.
En av de ansatte kom like etter,haha:)De var så søte der de kom løpende inn på avdelingen til Jessica.De lo og smilte.Rampunger!!


Takk for i dag barnehagen!

Syns de nye produktene til Meny,Jippi er så fine.Ungene har testa ut flere,og smoothien falt veldig i smak!De pimper de i seg og når Ben var tom drakk han opp storesøster sin.Her må man passe på mat og drikke,hvis ikke knæbber Ben det om du snur deg vekk litt.
Han har blitt god og rund i kinna sine igjen.


"Slurp-slurp!"

Har du testa ut de nye Jippi produktene??


10 Kommentarer


Rart å tenke på...

Når jeg ser på Benjamin nå og hvordan han løper rundt og er helt propell,er det vanskelig å tro at han lå på Intermediær på sykehuset for to uker siden og var veldig syk.
Den tapre lille gutten vår hadde lungebetennelse og forverring av astma.Han måtte ha oksygenhjelp hele tiden og maske med ventoline og adrenalin hver andre time.Det første døgnet lå han på Intermediær til overvåking.Stakkar lillebror som lå der med 40 i feber og "grime" i nesa med oksygen.3 døgn tok det før han var stabil og vi fikk reise hjem til paps og storesøster.Han er tilbake igjen i barnehagen og hverdagen er normal igjen.Bortsett fra at vi følger ekstra nøye med,men sånn blir det vel bare."Puster han annerledes?"Hoster han mer?"Osv,osv...


Tapre Benjamin for to uker siden...

Og her er tøffingen idag:)

Småtassene har kosa seg i barnehagen.Jessica har hatt matlaging idag,skulle ønske jeg kunne spist lunsj der.De hadde lagd kyllingwraps med salat,nam!
Og Benjamin er blid som solen.Og de ansatte syns han har blitt så stor på de to ukene han har vært borte.Han prater mer og har forandra seg veldig mye syns de.Og vi også syns han forandra seg,vi har prata om det.

Har ikke så mye annet på hjertet egentlig.Ble bare litt tankefull.Dagene går som vanlig med  jobb og barnehage.Og timene fra vi kommer hjem er vi stort sett inne.Men nå blir det bare lysere og lysere og jeg kjenner at hele meg blir litt "lettere."Gleder meg til mer utetid etterhvert som våren kommer snikende.
Ting har vært tøft i det siste,men nå håper jeg alt går bra framover så jeg kan senke skuldrene.

Fikk brukt opp tilgodelappen min på Lindex idag.Jessica fikk en tøff olakjole som måtte prøves med en gang og Ben fikk en tøff genser.De hadde bare kjolen igjen i str 104,men måtte bare ha den.Kjøper klær i 110 til henne.Men den passa jo fint:)Hun er ikke store jenta.


Ny kjole!!

Pass dere for tigerjenta;)

Ha en fin kveld kjære lesere:)22 Kommentarer


He's back!

Da var Benjamin tilbake i barnehagen,han har vært borte i to uker.Mannen tok seg av Benjamin mens jeg gikk inn med Jessica på hennes avdeling.
Det gikk forsåvidt greit med Ben,men han satt lenge på armen og gjemte seg.Han sutra litt men det er jo ikke så rart.
Jessica tulla litt også,sånne morgener er ikke koselige.Går fra barnehagen med en klump i magen.
Sendte en melding å spurte åssen det gikk med Benjamin og det gikk kjempefint.Han var ute å kosa seg i snøen.Da vi kom for å hente var han blid og fornøyd.Han hadde vært i strålende humør hele dagen:)
Jessica var ute da vi kom,og hadde hatt en fin dag hun også.Etter middag satt Jessica og jeg på rommet hennes å lagde noen valentineskort.Tegna og satte på klistremerker.Det var et til Ape,paps og en av de voksne i barnehagen.
Og siden jeg var litt sløv igår så måtte jeg svinge meg rundt med å vaske tøy og vaske gulv på badet,så da var det gjort.

Håper jeg slipper å bli vekt av brøyting klokka 03 til natta.For natt til idag våkna jeg av traktoren som brøyta gårdsplassen,hørtes ut som den kom kjørende rett inn i gangen.Ukristelig tidspunkt å brøyte på!!


Gøy å turne i klatrestativet:)
Har du hatt en god start på uka??17 Kommentarer


Trøttis og bollebaking.

I dag har jeg vært trøtt og sliten,helt amøbe!En sånn dag der man bare vil ligge på sofan å glane på serier dagen lang.
Utpå formiddagen kjørte jeg Jessica til foreldrene mine,Jessica skulle bake boller med morfar.Kjekt at morfar er baker,hihi:)Hun har gleda seg i flere dager!
Jeg dro innom venninna mi Hanne som bor i samme gate som foreldra mine,hadde litt klær til Nora som Jessica har vokst fra.Skravla litt før jeg dro hjem å sløvan på sofan en liten halvtime mens Benjamin dubba.
Da han våkna ble det litt lek med mikroen,før vi dro til foreldra mine på middag.Hjemmelaga lapskaus.


Den nye microen til ungene.Klar til å bake boller!

Her er hun i gang med bollene!

Jessica hadde bakt og kosa seg:)Ungene var i 100 å leika og herja.De forsvant inn på badet og der fant jeg de i dusjen.Det er vist veldig gøy å leke i dusjen.De lekte at de vaska osv på badet,haha!!:)
Vi fikk også smake bollene som Jessica og morfar hadde bakt og de var kjempegode!


Gøy å leke i dusjen:)

Ingen feiring av morsdag her.Hadde vært koselig med et kort eller noe,men vi har aldri feira det hjemme heller.
Ser andre overdriver litt om jeg kan få si det.Dyre gaver som ipader osv.Lurer på hva disse får til bursdager og jul jeg??Jeg trodde blomster,kort eller en liten gave var tingen,men gaver for flere tusen kroner??
Har sett noen av gavene på facebook og Instagram,heldiggriser som får så flotte gaver altså,og handelsstanden jubler sikkertOg jeg som alle andre elsker gaver og overraskelser!
Nå erter jeg nok på meg noen med disse ordene,garantert!Det er liksom så mange merkedager å feire.Godt å bli satt pris på,men man behøver vel ikke å bruke så mye penger??Et lite kort eller en tegning betyr like mye!Og gode ord og varme tanker betyr så uendelig mye...
Så god morsdag til min snilleste mamma som jeg er så glad i!

I morgen skal lillebror i barnehagen igjen,og jeg gruer meg faktisk.Redd han skal bli smitta av noe igjen og bli syk.Og han har blitt så avhengige av oss.Hatt oss tett på 24 timer i døgnet.
Gruer meg til å gå fra han,for jeg vet at han kommer til å gråte som bare det...Godt storesøster er der selv om hun er på en annen avdeling.Det kommer nok til å gå kjempebra,bare jeg som er tullete!Hva syns du om alle disse dagene,morsdag,farsdag,valentine osv??

16 Kommentarer


En liten shoppingtur!

Så var kulda her igjen da,gradestokken viste 16 blå da vi sto opp.Det ble strålende sol men fortsatt kaldt.Vi kan ikke ta med Benjamin ut når det er så kaldt.Og nå begynner jeg å bli litt lei av husets fire vegger så da tok vi en liten shoppingtur til Gulskogen med mamma/mormor.Paps fikk være hjemme alene.
Jeg skulle ha litt fotostæsj så jeg kan begynne å lime inn bilder i album igjen.
Da vi ankom Gulskogen var barna helt gale,de løp i hver sin retning og sutra og var helt "nisser."Heldigvis gikk det fort over og Benjamin kan jeg jo bare sette fast i vogna.Men jeg tenkte inni meg at denne shoppingturen var en dårlig ide.


Småtassene på shopping:)

Jeg fikk tak i fotostæsjet mitt så jeg klør i fingra etter å sette igang.
Lunsj ble det på Mc'ern,jeg har fysa på Mc'ern lenge nå,så det var goody!Ungene spiste og kosa seg og tulla litt som vanlig.Benjamin fikk seg en ny tøff bukse og av snille mormor fikk han ny vårjakke,heldiggris!
Ungene hadde med seg sine egne penger og de kjøpte seg en microovn.De hadde en microovn på lekerommet på sykehuset som de lekte med,og den var så fin.Jeg fikk tak i en helt lik på BR leker:)Så de har lekt og styra fælt med den etter at vi kom hjem.


På Mc'ern!

Supersøta!:)

Ben sniker til seg 5 minutter ute;)Vi har kosa oss med taco og nå spiser jeg smil og drikker brus:)Småtassene sover søtt og jeg skal se på Home&Away.
Og nå har det begynt å snø ute...lenger etter vår...Har du vært på shopping i det siste??
12 Kommentarer


På besøk i barnehagen.

Jøss,er det helg allerede!!De to siste ukene har egentlig gått fort til tross for at tiden sto stille mens lillebror lå på sykehuset.Denne uka har han vært hjemme med paps mens mamsen har jobba.
Jessica ble levert i barnehagen på morran idag med ski og staver.Turdag idag og hun ville gå på ski.De får lov å bruke staver utenfor barnehagen.


Klar for turdag!

Da jeg var ferdig på jobb dro jeg hjemom å tok med meg Benjamin så han kunne være med å hente storesøster i barnehagen.Da fikk han samtidig besøkt gruppa si siden det er to uker siden han var der sist.
Han var veldig sjernert i starten og ville bare sitte på fanget mitt.Satt å prata litt med en av de voksne på gruppa til Benjamin og jeg ble så rørt da hun fortalte at hun hadde tenkt så utrolig mye på Benjamin og vært så bekymra.Hun syns det var helt grusomt at han hadde vært så syk.
Da vi skulle gå ga Benjamin henne en klem,han er nemlig veldig glad i denne personen,og er ganske knytta til henne.Tror han syns det var litt gøy å besøke de kjente i barnehagen etter en stund borte.

Ute ville han bare leke,gikk å fant seg leker og løp rundt.På mandag skal han i barnehagen igjen,jeg har mest lyst til å holde han hjemme ennå en uke.


I farta!

Resten av dagen/kvelden har vi bare gjort som vanlig.Middag,lek,tv og legging.Sånn går no dagen...Kan jo ikke skje noe spennende hver dag;)
Har noen småplaner denne helga,imorra må jeg prøve å få kjøpt inn litt fotostæsj så jeg kan begynne å lime inn bilder i album igjen.


Lykkelig!
Hva skal du i helga??

8 Kommentarer


"Frikveld!"

I dag var Jessica på plass i barnehagen igjen.Hun ville absolutt ikke dit på morran,men hun hadde hatt en fin dag,ville ikke hjem:)
Benjamin er fortsatt hjemme,men tror han skal i barnehagen på mandag,da har han vært borte i 2 uker.

Jeg har vært en tur ute i kveld med venninna mi Annette.Vi har vært ute å spist og kosa oss.Skravla masse.Veldig etterlengta med litt "fri."
Godt å få sitte å spise og skravle i fred og ro.Det er jammen ikke ofte jeg er ute å lufter meg.
Så en liten frikveld på mamsen gjorde godt:)


"Nam-nam!"

Før vi gikk for å spise var vi innom senteret en tur.Jeg måtte bare ha bok nummer to av Fifty Shades.Ble ferdig med den første igår.Så jeg skal legge meg om ikke lenge;)Har du "frikvelder??"

16 Kommentarer


Buss trøbbel!

Idag har jeg ikke mye å fortelle om.Har vært på jobb mens mannen har vært hjemme med småtassene.Jessica hoster og hadde litt feber.Benjamin er i farta og er så og si seg selv igjen.
Ble en lang dag på jobb og jeg var ikke hjemme før klokka 17.Jeg skulle ta 16.30 bussen hjem fra jobb,men den kom ikke,aner ikke hvorfor.Den går hver time helt fram til kvelden,sto flere å venta og klødde seg i hue.Typisk at sånt skjer når jeg tar bussen,for det er ikke ofte jeg tar bussen.Frista liksom ikke å gå hjem,en times gåtur etter en lang dag på jobb-nei takk!!Teite bussen!!
Så da ringte jeg til pappan min og han var så snill at han kom å plukka meg opp og kjørte meg hjem.Snille pappaen min!

Vel hjemme var småtassene i godt humør.De hadde vært ute en tur å lufta seg i snøen.Benjamin har ikke vært ute siden forrige mandag!Tror de koste seg.
Så det var den dagen!
Har ikke tatt mange bildene idag heller så legger ved et bilde av lillebror fra sykehuset.Dette bildet er tatt samme dagen som vi fikk dra hjem.Ben fant fram støvlene sine å tusla rundt på rommet vårt med ledninger og "grime" i nesa:)Litt redusert var han,men på bedringens vei.
Nå burde jeg gått å lagt meg,men får sitte her å glo litt til.Er straks ferdig med den første boka av Fifty Shades,så mulig jeg bare må kjøpe den andre boka imorra:)
Tror historien bare blir bedre og bedre!Hva gjør du i kveld??
8 Kommentarer


To syke barn!

Jessica har hosta seg mellom natten og endte til slutt opp i senga sammen med paps,og der endte Benjamin opp også.Selv har jeg sovi på et annet rom siden jeg skulle på jobb.Sov på en madrass,men sover godt.Er så trøtt og sliten for tiden.
Jessica ble hjemme fra barnehagen sammen med lillebror idag siden hun hoster så innmari.Ingen feber eller noe så håper det er greit igjen imorra,hun ville i barnehagen sa hun.
Nå er jeg seriøst møkkalei av alt som heter vinter,kulde og sykdom!!Ikke tør jeg å sende Benjamin i barnehagen heller for det er så mye sykdom på den avdelingen han er.Han har vært veldig syk og tåler antageligvis ikke så mye og er sikkert motakelig for alt.
På jobben følte jeg meg egentlig helt "lost!"Men kommer vel inn i det igjen.Det har liksom skjedd så mye i det siste og det svirrer rundt i hodet mitt.

Benjamin er veldig mye bedre,han har spist veldig bra idag,har litt å ta igjen siden han spiste minimalt på en uke.Han hadde sovna på sofan så paps hadde bært han ned i vogna si:)
Merkelig at det er en uke siden Benjamin kom på sykehuset.Der og da sto tiden stille,men nå begynner ting å bli normale igjen,og godt er det!


Lillebror:)

Jessica ville egentlig ut en tur da jeg kom fra jobb men så ble vi inne.Da jeg lufta Bongo litt på verandaen stakk lillebror av,løp ut i bare strømpebuksa.Tror han må få seg en tur ut:)
Han er en liten ramp!Jeg skulle bare hente noe for Jessica,og da jeg kom opp igjen hadde han henta en frokostblanding å tømt det utover stuebordet.Han skulle helle det oppi skåla si,hjelpes altså!!Fikk tatt et bilde av den lille rampen i farta;)Hva gjorde man før i tiden da man ikke hadde mobil med kamera???Mange blinkskudd jeg har fått:)


"Klare selv!"

Før leggetid satt de små å tegna sammen,koselig!
Nå håper jeg resten av vinteren går fortere enn fy så våren kan komme,stikkordet er drittlei!!!!!Tror jeg trenger en husmorferie i varmere strøk...sukk...

Fikk forresten bildene jeg fremkalte på Nfoto i posten idag,veldig kjapt!!Fine bilder,men savna dato bakpå bildene,så nå må jeg sortere før jeg setter de i album.Lettere med en dato bakpå.


Snuppelupp!!

Søtnosene:)

Er du drittlei av noe for tiden???
15 Kommentarer


Selvpleie!

Det er ikke til å komme unna at jeg føler meg litt sliten etter dagene på sykehuset.I morgen skal jeg på jobb mens Benjamin og paps blir hjemme.Hell i uhell så har gubben betennelse i kneet.Jeg skulle gjerne vært hjemme noen flere dager for å hente meg inn igjen men det får jeg ikke gjort.
Jeg har ikke flere dager igjen på egenmeldingene til barna.Og uten penger så stopper det bare opp.Skal søke om ekstra sykedager på NAV siden Benjamin har astma og har krav på dette.
Men jeg fikk litt selvpleie idag.Hadde time hos frisøren mens vi var på sykehuset,den måtte så klart avlyses,men jeg hadde ny time idag.Digg å ordne håret,en stund siden sist.Og heldige meg ble spurt om å sitte modell neste gang for hun som klipte meg,hun trang modell til korte frisyrer:)Jeg sa så klart ja!


Ny sveis!

Jeg har både kjørt og henta Jessica i barnehagen idag,lenge siden sist.De som jobber på gruppa til Jessica fortalte at de hadde prata mye om Benjamin og at han var på sykehuset.De hadde tatt det opp i samlingstundene siden det var mange barn som var litt opptatt av dette.
Var også innom gruppa til Benjamin for å prate litt.Mange syke barn der inne,vet ikke om jeg tør å sende han i barnehagen ennå jeg.Vil ikke at han skal bli smitta av noe nå.

Nå er det forøvrig Jessica som er i gang med samme hostinga...sukk...håper ikke det blir noe mer ut av det siden hun også har hatt astmatendenser.
Jeg er så lei av vinter og all dritten av sykdommer den fører med seg!!


Perler i barnehagen:)

Lillebror:)
Flere som er lei av vintern??
14 Kommentarer


Søndag!

Så var det søndag og Benjamin er heldigvis på bedringens vei.Godt vi slapp å dra tilbake på sykehuset i helgen.Har jo liksom vært litt bekymra.Nettene har gått bra,han sover godt og pusten er bra.Surkler litt,men det er ingenting imot hvordan han var.Sover godt i sin egen seng.

Vi har ikke hatt Benjamin ute da legen sa at han måtte holde seg inne i helga.Men Benjamin vil gjerne ut,han går å finner jakka si og tar på støvlene.
Så jeg tok han med meg en tur til foreldrene mine,koselig å dra på besøk siden han ikke kan være ute.
Ellers har vi bare vært inne.Småtassene har vært to tv slaver.Prøvde å få Jessica ut men det ville hun ikke.Men hun er uansett masse ute i barnehagen så da har hun fått slappa av idag og lada opp til ny uke.
Jeg har fått fremkalt bilder,og denne gangen prøver jeg Nfoto.Prøver å fremkalle litt oftere så det ikke hoper seg opp og blir en hel haug.Skal tross alt lime de inn også.


Søteste snuppa!

Fint å se han smile igjen:)
Hvor ofte fremkaller du bilder,og hvor fremkaller du de??
14 Kommentarer


Første dagen hjemme fra sykehuset.

Første dag hjemme fra sykehuset har gått fint.Hørte ikke et pip fra Benjamin hele natta,klokka 8.30 idag måtte jeg vekke han og han ville aller helst sove videre.Men jeg ville jo se at alt var i orden med han.
Formen er ikke helt på plass ennå,ikke så rart etter en sånn tørn.Men han er litt i farta før han setter seg i sofan igjen.Jeg hører etter om pusten hans høres grei ut hele tiden.Syns noen ganger at han puster litt pesete,men må vel bare regne med det litt framover.

Noen lurte på om han skal ta noen medisiner osv framover,om han skal følges opp.Benjamin har lenge tatt astmamedisiner,både Flutide som er forebyggende og Ventoline.
Han skal nå ta doble doser av begge to og Ventolinen kan han ta 6-8 ganger om dagen om han har behov for det.Dette får han i en vanlig maske.Om han fortsetter å være like dårlig må vi prøve å få forstøverapparat til han.
Og ved tegn til forkjølelse er det bare å doble dosene så fort vi hører han er snufsete eller hoster.
Vi fikk beskjed fra legen om å holde han inne i helgen og ha han hjemme noen dager fra barnehagen så han kan komme seg igjen.


Jessica passer på lillebror:)

Jeg tok meg en bytur helt alene sammen med mamma.Hadde noen ærend å gjøre.Jeg har ikke vært utenfor dørene siden tirsdag sett bortifra en liten gåtur i sola mens vi var på sykehuset.
Kjøpte litt småstæsj til meg selv og ungene fikk noen småting.Ben fikk ny pute siden han skal ligge litt høyt,da kan han ikke ha noen knuslete slapp pute.
Satt på cafe og kosa oss med baguette.Det var deilig med litt fri for meg selv.Da jeg dro hylte Ben,han ville være med,fant jakka og støvlene sine.Han har blitt veldig mammagutt mens vi var på sykehuset,ikke så rart.

Da jeg kom hjem tok jeg med meg Jessica en tur ut.Hun ville gå litt på ski.Godt å få være sammen med henne også.Vi var uti gata og hun freser av gårde på ski.Hun er så flink til å gå!Hun var med morfar på ski den dagen Benjamin ble lagt inn,og morfar skrøyt av henne hvor flink hun er til å gå på ski.Morro!!
Pappa er fortsatt lei seg for at jeg slutta å gå langrenn,han driver å sier at jeg hadde blitt like god som Marit Bjørgen,jeg bare ler av han,men han er seriøs.
Eller hva sier du pappa??


Gøy på ski!!

Viktig å ake litt også:)

Ser ut som om Benjamin begynner å få igjen matlysten,spiste taco og kosa seg.Han har spist minimalt på en uke og de var lenge bekymra på sykehuset med tanke på at han ikke drakk mye heller.De vurderte å legge inn sonde for å få i han næring og væske.Gudskjelov så slapp han det!!Han får lov til å drikke og spise det han vil,blir nok litt bortskjemt,men sånn blir det jo når de små er syke.


Go'gutten!

Jeg har en hel uke å ta igjen med episoder fra Home & Away,hihi:)Så jeg får bare benke meg til med Tv2sumo!Hvordan har du det og hva har du gjort i det siste?

24 Kommentarer


Vi er hjemme!

Da er vi hjemme fra sykehuset.Fikk beskjed om at vi måtte vente til imorgen men så ble Benjamin så stabil at vi fikk dra hjem,og vi er glade for det.
Nå har jeg fått tenkt litt over dagene og lest rapporten til Benjamin fra han kom inn på sykehuset.
Jeg får helt vondt langt inni meg og disse dagene har vært tøffe!
Benjamin ble syk på mandag,men på tirsdag ble han bare sykere og sykere.Skremmende hvor fort det gikk.Han var helt borte,og sleit med å få puste.Han fikk til tider panikk og ropte bare på mamma,pappa og kava mye.
Vi var hos fastlegen,dro hjem med medisiner som ikke hjalp,og da hadde fastlegen sagt at vi bare måtte dra til sykehuset om han ikke reagerte på medisinene.Aldri før har vel en kjøretur til Drammen vært så lang.Jeg satt å holdt Ben i handa hele veien.

Denne dagen skulle faktisk morfar hente Jessica i barnehagen,så det var jo veldig greit.Vi var i Drammen litt over klokka 16.Han ble raskt tatt inn på sjekk.
Da hadde han en respirasjonsfrekvens på 70!Så han var dårlig!Han fikk raskt inhalasjon med ventoline og adrenalin,kvikner til litt og drikker eplejuice.Men etter kort tid blir han like dårlig.
Han blir lagt inn på intermediær til overvåking og får hele tiden inhalasjoner.Paps måtte etterhvert dra hjem til Jessica.Jeg satt inne hos Ben til klokka var 01 på natta.
Holdt han i handa og strøyk han i håret og prata til han.Han ropte nå og da på meg og jeg hadde han på fanget når han fikk inhalasjoner.Han hadde det ikke bra.
Veldig tøft å se han sånn.Stakkar lille Benjamin....
Jeg fikk ikke sove med han fordi det var et overvåkingsrom hvor det var sykepleiere som passet på 24/7.Det var ikke lett å gå derfra for å sove på et annet rom.


Bilder fra da Ben kom inn på sykehuset.

Jeg sov ikke så mye den natta.Gikk inn til Ben da klokken var 7,30.Han lå i senga helt rolig å bare kikka.En super sykepleier satt å strøyk han i håret.Denne sykepleieren hadde vi hele den dagen(onsdag.)Og hun var bare så grei og verdens beste.
Jeg begynte å gråte da jeg så Ben i senga for han hadde også fått på "grime" med surstoff i nesa.Han var ikke bedre.Høy feber ennå.Han bare lå der,helt slapp stakkar.
Så jeg satt hele dagen hos han.Tok han opp å hadde han på fanget  å kosa og prata.Vi var også en tur på røntgen for å ta bilde av lungene.
Litt utpå dagen sendte sykepleieren meg ut for å gå en tur i sola.Så jeg gikk en liten tur,det var godt med luft!
Så kom paps og Jessica.Da var Ben ganske dårlig,lå slapt i armene mine og hadde nesten 40 i feber.Så de to ble litt bleke om nebbet og paps måtte gå ut en tur.


Storesøster på besøk!

Var så godt å se Jessica igjen!!Etter en stund fikk vi komme på tomannsrom,jeg var litt redd for å være uten overvåking men legene og sykepleierne var ikke langt unna.Og han fikk fortsatt inhalasjoner hver tredje time,dag og natt.
Paps fikk kosa med han og jeg fikk vært med Jessica litt.Resten har jeg skrevet om i de andre innleggene.
Benjamin har altså litt astma,noe vi visste fra før,men så fikk han denne luftveisinfeksjonen og da ble astmaen kraftig forverret.Jeg hadde aldri trodd han skulle bli så dårlig.
Men han har vært utrolig tøff og tapper hele tiden.Han har opplevd mye på disse dagene,og jeg skjønner at han har protestert og skriki når han måtte få ledninger i nesa og stikkpiller osv,ikke mye gøy for en liten tass.
Så gutten vår har astma,og han kan bli like dårlig igjen.Men jo større han blir jo bedre blir det.Blir kanskje ikke så syk når han blir større.Kan også vokse det av seg.Jessica har også hatt litt astmatendenser,men hun har aldri vært så dårlig og hun har vært fin lenge,bank i bordet!!Håper vi aldri må oppleve dette igjen!

Sitter litt i stolen.

Så dagen idag starta med at vi egentlig ikke fikk dra hjem siden Benjamin hadde liggi med oksygen hele natta.Men så prøvde han seg uten oksygen.Lekte og var på gangen.Godt å få litt "fri" fra slanger og ledninger,kommer ikke så langt med de.
Satte på oksygenet igjen da han tok en dubb,og da var metningen på jevnt 92,og det er bra.Vanlig er mellom 90-100.Så han var stabil og vi kunne dra hjem:)
Vi ble henta klokka 16 av paps og Jessica.Småtassene sykla i korridoren,kjempegøy!!Benjamin har for første gang på flere dager smilt idag,og det var så godt å se.Etter at vi kom hjem har han og Jessica tulla og leika litt.Glade for å være sammen igjen.Men vi merker jo så klart at han fortsatt er syk.Skjer det noe er det rett tilbake til sykehuset.
Det er godt å være hjemme igjen.Benjamin fikk en god dusj og jeg har inntatt sofan.Vi har bare vært hjemme noen timer,men allerede nå virker dette så fjernt.Men fy for noen tøffe dager det har vært!!


Ganske så fornøyd på morran idag:)

Endelig fri fra alle ledninger og slanger:)!!

Full fart i korridoren før hjemreise!
Dette ble kanskje litt langt.Men jeg vil skrive det ned for min egen del også.Tusen takk for alle hilsninger fra dere både her inne på bloggen,facebook og instagram:)
Setter så stor pris på det!
18 Kommentarer


hits