Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Lei av ullklær!

Hurra for siste dagen i februar!!!Nå er det ikke lenge før det er vår,nå mangler vi bare sola,i dag har det vært mørkt dagen lang!Da er det godt man kan "gjemme" seg inne på jobb,for dagene går unna.
Må bare få sagt at jeg er veldig lei av ullklær og andre vinterklær.Savner freshe og knæsje farger,og noe annet på kroppen til barna enn ull og strømpebukser.
Gleder meg til å legge vekk disse klærne om ikke så alt for lenge(håper jeg.)

Så for litt siden bestilte jeg et par plagg til lillebror fra Villervalla i nydelige freshe farger!!Ble i godt humør av å se på han i klærne,så nå kan våren komme!!
Jessica fant fram sin tunika fra Villervalla,men den hadde krympa i skapet i vinter,så det spørs om hun ikke må få en ny.
Jeg har bestilt litt fra Villervalla i ny og ne,de har så mye fint,og freshe farger!Dette er ikke sponset,er bare veldig fornøyd med klærne derfra.


Lillebror i freshe farger fra Villervalla!


Posering i trappa!

Søte Villervallabarn:)!

I posten dukka det også opp noen søte sandaler til frøkna,hun har sett på de en stund på nettsiden til Next.Hun ble veldig fornøyd og har trippa rundt her hjemme med de.
De kosta 100 kr!!Mye fint og billig hos Next!


Søte sandaler fra Next!Flere som er lei av ullklær og strømpebukser??

6 Kommentarer


Popcorn og ballong!

Vi havna vist en tur på marken i dag også.Vi dro etter jobb/barnehage og i dag fikk paps vært med!
Småtassene kosa seg og kjørte karuseller.Det ble popcorn og en ballong til de også.Mens vi var der ble det mørkt og det var stas,for det var jo så masse fint lys og høy musikk!!
Det var ikke så kaldt ute men jeg ble ganske så tæla etterhvert.
Vi var der i to timer,da var det bare å komme seg hjem til varmen.


Her ser de på den store karusellen:)


I farta!

Her velger de seg en ballong hver.

Jessica var kjempetrøtt nå i kveld,men Benjamin lå lenge våken,vet ikke om han sover ennå.
Jeg skal ta meg en glovarm dusj,må få tilbake varmen.


Hva har du gjort etter jobb i dag??

4 Kommentarer


Gøy på tivoli!

Det er vinterferie hos oss,ikke at vi har det,men jeg pleier å ha fri på onsdager og i dag fikk ungene fri også.Det er Marken i byen når det er vinterferie,boder og tivoli!
Småtassene har gleda seg og vi dura avgårde sammen med mormor&morfar,mannen jobber kveld.
Været var som alltid grått og trist,hvor blir det av sola??
Småtassene ble i ekstase når vi kom til byen og marken,de ville kjøre karuseller med en gang!De kjørte en gang sammen og en gang hver for seg.De smilte,lo og kosa seg!


Veldig klare for en karuselltur!


Et eget fly!

I farta!

Vi kikka litt i bodene.Kjøpte smultringer(det er obligatorisk!)og de fikk kjærligheter.Men så begynte det å småregne så vi tusla avgårde til senteret og satte oss litt på cafe'.
Vel hjemme igjen har ungene leika og sett på barnetv,umulig å være ute nå og snøen lava ned.Jeg lengter etter sol og vår,det har jeg gjort siden oktober,og det nærmer seg!!Jammen godt at det begynner å bli lengre lyst også,jeg kan ikke skjønne hva som er koselig med mørketiden,bah!!


Nam-kjærlighet!!


Mye å se på!

Søtnosene:)Jessica har laget "hårpynten" selv!

Det er noen dager bloggingen "utgår."Da har jeg ikke noe særlig å skrive om,og det er ganske så stille her inne for tiden.
Men jeg er en trofast blogger,så dere blir ikke kvitt meg;)

I morgen er det jobb og barnehage igjen,men mulig det blir en snarvisitt innom marken igjen en av dagene;)


Flere som gleder seg til våren??

8 Kommentarer


I lysløypa!

Etter middag i dag dro Jessica og jeg avgårde for å gå på ski i lysløypa.Jessica er ivrig og syns det er gøy så da må vi bare komme oss ut.Syns det er gøy jeg også.
Det var bra føre selv om det er mildt og det smelter her nede i byen.Skisenteret ligger litt lenger opp og det er bra!
Frøkna går på og ville ta flere runder.Det er litt oppoverbakker men det går så bra,fyker opp med fiskebein.Og suser ned bakkene.Det ble to runder for hun ville kjøre ned bakkene.
Og jeg henger på så godt jeg kan...bra trim!


Opp bakkene...

Og ned i susende fart!

To spreke jenter:)

Benjamin var hjemme med paps og kosa seg.Tipper han finner noe han vil drive på med etterhvert han også.De er jo ennå små å skal få lov til og være små en stund til.
Men så klart syns jeg det er veldig gøy at Jessica er så flink på ski og jeg gleder meg til Benjamin finner en sport han vil prøve.Han er ikke redd for noe og kan jo prøve seg på hva som helst:)


Fine lillebror:)Har dine barn begynt med sport eller noe annet??


9 Kommentarer


Ut på tur aldri sur...eller...

I dag skulle Jessica og jeg på ski igjen.Benjamin bestemte seg for å være med så han fikk bli med.
Morfar ble også med og vi traff han i løypa.Men så fort lillebror fikk på seg skia så ville han "hjæm!"Jepp...han nekta å gå og jeg tok av han skia.Han vandra i løypa uten ski og vi andre fikk ikke gått så veldig mye.Ben var rett og slett gretten,fnis...ut på tur aldri sur...
Bra at morfar var med for han gikk litt med Jessica.Vi prøver igjen en annen dag,men da blir det antageligvis uten lillebror.Han er nok ikke klar for skiløypene ennå,bare noen turer ute i nabolaget.Men da har han fått være med iallfall.


Jessica er klar for en skitur!


Lilebror ville heller gå...

Vi prøvde å være sporty iallfall;)

Da vi kom hjem igjen var selfølgelig Benjamin blid som ei sol,jara...
Vi har vært hos foreldra mine på middag,hjemmelagd lapskaus,namme!!
Ungene var i farta og vi måtte roe de ned et par hakk.


Lillebror snoker i skapene...


Nå sover de små og jeg skal lese litt i boka mi,lånt en veldig bra bok av venninna mi,vanskelig å legge den fra seg.Hva hadde du til middag i dag??8 Kommentarer


Utebursdag!

Nå føler jeg virkelig at penicillinen tyter ut av øra på meg,og jeg sovna på sofan på morgenen mens ungene så på tv.Helt på trynet!
Måtte bare hive meg i dusjen for Jessica skulle i bursdag til ei av jentene på gruppa si i barnehagen.
Det skulle være utebursdag og sola skinte da vi kom dit.
De bor landlig til og hadde egen skiløype,snakk om luksus:)!


Klare for utebursdag!


Jessica og bursdagsbarnet:)

De hadde ordna til en krok i sola med bålpanne som de grilla pølser og marshmallows på.Muffins fikk de også.Jeg dro avgårde igjen for å prate med ei venninne men dro tilbake og tok med meg Benjamin siden lillebroren til bursdagsbarnet er en venn av Benjamin og de går på gruppe sammen i barnehagen også.
Ungene storkosa seg ute da vi kom og Benjamin ble fort varm i trøya og heiv seg med på lasset.
Han ville så klart ikke hjem igjen,hihi:)
Morro med bursdag ute og ungene koste seg,de er en fin gjeng!


Namme!


Grilling av marshmallows!

To gode venner:)

Det skjer jo litt av hvert i byen vår for tiden.I dag skulle det hoppes i hoppbakken som er bygd midt på broen i byen.Vi tok en tur til byen alle sammen for å titte litt.
Skihoppinga begynte ikke før kl 18 så vi dro hjem før det.Men det var masse folk og mer ble det.Vi kikka litt på nettet på skihoppinga.
Vi spiste taco og nå sover barna søtt,de var rimelig slitne,masse frisk luft gjør godt:)


Hoppbakken midt på brua i byen.Har du vært i utebursdag på vinteren før??6 Kommentarer


Sangskattekista!

Jessica har gleda seg i flere uker,de har øvd og endelig var dagen her da de skulle ha konsert for ca 1000 tiskuere i Kongsberghallen!
Det er barna som synger,og vi voksne var tilskuere.
Det er alle 1 klassingene i byen og alle barna som går siste året i barnehagen.Det måtte deles opp på to konserter og vi var på den første som startet klokken 10.
Skolene og barnehagene ble ropt opp og de kom vinkende inn til publikum.Jessica så oss ganske fort å sto og vinka.Barna sang 15 forskjellige sanger,og de var så flinke!
Da de var ferdige med konserten ble de ropt ned fra scenen og gikk vinkende ut:)Stolte flinke barn!
Ikke så lett å ta bra bilder,mannen filma.


Dette er bare halvparten,fikk ikke med alle.


Ser dere Jessica?Helt nederst i røde t-skjorter.

Jeg har hatt fri i dag så etter konserten var jeg å handla bursdagsgaver.Jessica skulle i bursdag i dag etter bhg og i morgen.
Det ble strålende sol og blå himmel også,det vil jeg ha mer av!
Benjamin var ute da jeg kom for å hente de og han kom løpende mot meg.Vi rakk en liten tur hjem før vi kjørte Jessica tilbake i barnehagen i bursdag.
Lillebror og jeg dro på butikken å kjøpte oss is som vi kosa oss med hjemme før vi måtte hente storesøster igjen.
Hun hadde kost seg og heldige Ben fikk også godispose:)


Strålende sol og blid gutt:)


Jessica har rappa den nye skilua mi:)

Mens ungene lekte sammen vaska jeg badet,en fin ting å gjøre en fredagskveld,da er det gjort iallefall!Rent og pent som Benjamin sier:)

I morgen så har vi litt planer,skjer mye i byen vår i disse dager.Verdens største skihopp er bygget på broen midt i byen,og der skal det hoppes i morgen.Det er 21meter høyt!!Det må vi få med oss!!Håper været er greit siden showet begynner klokken 18.


Hva skal du i helgen??


2 Kommentarer


Karneval!

Full av Penicillin var jeg tilbake på jobb igjen i dag.Ikke helt tipp topp men bra nok:)
Begge ungene var på plass i barnehagen og i dag var det duket for karneval.I vår barnehage lager barna kostymene selv etter hvilket prosjekt de har hatt om.Og i høst var det om monstrene i Dunderly.
Og jeg viste vel på forhånd hvem Jessica ville være:)

Jeg henta ungene i 13 tiden for jeg hadde et møte på jobben litt senere.Greit for Ben med en kort dag siden han har vært borte i en uke.
Han hadde blitt vekt 15 minutter før jeg kom men han lå å snorka på gulvet,fnis...helt umulig å vekke.Måtte løfte han opp og han ble nok overraska over at det var meg.
Veldig fornøyd gutt iallefall.Men han hadde ikke kledd seg ut eller noe,kjenner jeg han rett så ville han ikke.


Slitsomt med karneval:)

Jessica var også strålende fornøyd i sitt Moi kostyme!De har kosa seg fælt med karnevalsopptog,katta ut av sekken og masse annet.
Jeg måtte som sagt på jobb igjen så ungene ble levert hos foreldrene mine.
Her i byen er det nesten klin umulig å komme seg fram for tiden når man må innom byen.Står i kø hver eneste dag og sånn pleier det ikke å være her.Må beregne god tid!
Det skal være vinterfestival og verdens største hopp bygges på broen midt i byen!
Anyways,ungene kosa seg hos mormor,morfar var ikke hjemme.De fikk pannekaker og greier:)


Her er Moi:)

Søtnoser(Ben er litt trøtt.)


Så var vi en kjapp tur innom oldemor.Kjørte mormor/mamma dit så vi ble med inn.Koselig å se henne og hun ble glad for å se barna.
I dag har vi jammen i meg rekt mye.
Småtassene sovna fort i kveld.Og i morgen skjer det jammen i meg mere spennende og gøy:)
Stay tuned!


Har barna dine vært på karneval??

2 Kommentarer


Hellu!

Jeg er heldigvis mye bedre i dag,jeg fikk brått halsbetennelse men Penicillinen har allerede gjort sitt,hurra for det:)
Men jeg må ta kuren helt ut,vil ikke at den skal blomstre opp igjen.Benjamin skal i barnehagen i morgen,han er frisk og full av trass!

Hadde egentlig lovt Jessica en skitur i lysløypa etter middag i dag,men det utgikk pga halsbetennelsen.Vi tar det en annen kveld isteden:)
Vi har fått "lurt" Ben til å spise i dag,han har kost seg med vafler med rømme og syltetøy,namme!!!
Så da er det bare å komme i rute igjen så kommer nok "sulten" også!
Han har stort sett bare spist yoghurt eller smoothie i det siste.


Vafler er namme!!

Smoothie er også namme;)Ser på statistikken at jeg har mista ca 100 lesere her inne,hvor har de blitt av tro,vinterferie,OL...eller så begynner jeg å bli virkelig kjedelig...
Jaja...dette ble et kort innlegg fra denne kanten.


Hva driver du med i kveld??14 Kommentarer


Just my luck!

I går var Benjamin hos legen,de fant ikke ut så mye annet enn at det var en bakterie/virusinfeksjon,crp'n var på 37 så han fikk ikke noe antibiotika.
Jeg følte meg egentlig "rar" hele dagen på jobb og utover kvelden ble jeg enda "rarere."Kjempevondt i halsen og jeg frøys så jeg hakka tenner.
Sovna litt på sofan og sovna sammen med Jessica da hun ble lagt,våkna etter et par timer med klærne og linsene på,helt gåen.
Karra meg på badet og karra meg tilbake i senga,våkna til og fra hele natta med den halsen,bah!!!!
Skjønte fort på morran i dag at jeg måtte til legen!


Kooos!!


Jessica har vært i barnehagen.Benjamin og jeg kjørte henne,frokosten ble inntatt hjemme i dag,orka ikke å stresse.De skulle på tur så hun fant frem skiene med en gang.
Hun hadde så klart gått den lengste løypa i dag også:)


Skijenta!


Mens jeg var hos legen var Benjamin hos mormor/mamma.Legen trang nesten ikke å se i halsen min,hun hørte det på stemmen min,jeg høres helt fjern ut.
Skikkelig halsbetennelse,just my luck!
Fikk den "hestekuren,"4 tabletter om dagen(penicillin.)Håper de virker fort for jeg klarer nesten ikke å spise eller drikke.
Nok om det...
Benjamin hadde sovna da jeg kom tilbake til mamma,så han sov en time på sofan mens vi så på OL!Og mamma lagde kakao til meg:)


Zzzzzz.....


Nå håper jeg Benjamin er klar for barnehagen snart,han avslutta kvelden med et voldsomt trass/sinneanfall.Jeg ble helt svett og frustrert!
Ikke lett å være liten og ikke helt i form ennå.
Men det skal bli godt å komme tilbake til rutiner igjen.
Han blir hjemme med meg i morgen også,men håper han er klar på torsdag,da er det karneval i barnehagen.


Hvordan går det med deg??
2 Kommentarer


Sporty jenter!

Lillebror er fortsatt syk stakkar,han er ganske så "groggy" og febern har vist ikke tenkt til å gi seg uten kamp.Nå i kveld viste den 39.
Han ligger eller sitter for det meste i sofan å ser på tv,eller så dubber han.Ikke en matbit har han spist i dag,men han drikker og har spist saftis.
Han satt litt i sofan å lekte med gravemaskinen sin en liten stund.Litt ynking og sutring er det,men ikke så rart.Han ville veldig gjerne ut å sa at "jej ej itte syk!"
Gråt og var fortvila,sukk....


Leker litt med gravemaskinen.

Jeg har sagt en stund nå at jeg må få kommet meg på ski med Jessica.Nye skisko har jeg så nå er det slutt på unnskyldningene!
Børsta støv av skia mine som har stått ubrukt i ti år og dura opp i skisenteret for å gå en runde med Jessica.Morfar/pappa ble også med.
Vi heiv oss ut i løypa og gikk straka vegen!
Man glemmer ikke hvordan man går på ski,det gikk ganske så greit,men jeg hadde veldig korte staver,så de må fornyes.Kondisen og formen er så der,fnis....
Jessica spurta avgårde og gikk lett fra meg,kremt...den jenta er jeg imponert over.Hun er rågod på ski!Hun spurta opp bakkene og kjørte i full fart ned de lange bakkene,ikke redd i det hele tatt.Så nå skal skiene fram litt oftere,for jeg syns nemlig at det var gøy!Det er nesten så jeg kan finne på å ta meg noen turer alene også...


Jessica og morfar er klare!


Full spurt opp bakkene!

Og full fart ned bakkene,her går det unna!

Sporty jenter på ski:)

Svisj så var helgen over!Nå krysser vi fingrene for at lillebror snart er frisk(og at ingen andre blir smitta.)Det blir nok en tur til legen for hans del i morgen.
Også ser vi på endel hockeykamper,ungene syns det er gøy,spesielt Jessica,og det er mor glad for:)Benjamin sa han skulle begynne på hockey når han ble stor,hihi:)


Er det lenge siden du har gått på ski??


6 Kommentarer


39.5,stikkpille og taco...

Våkna opp til det snøværet,det lava ned,mildt sagt!Ennå et tonn med kram snø.Ja jeg er lei,men det er vel egentlig ikke lov å være lei snøen når vi er i februar?!
Og vi har bare hatt snø i en måned.
Men lei av at været er så ustabilt.Det regner innimellom,og det er pyton!!Hadde sola vist seg så hadde det vært flott!!


Jessica passer på lillebror.


Lillebror er fortsatt syk og tempen har vært like høy i dag.Stakkar liten.Begge småtassene var bedt i bursdag til venninna til Jessica,og Benjamin som ikke har vært i barnebursdag ennå har gleda seg hele uka.
Han måtte være hjemme.Han ligger stort sett på sofan å ser på tv,dubber innimellom og han kommer seg litt når han har fått en paracet.Men det varer ikke så lenge før han ligger rett ut igjen.Han sovna til og med på meg.
Mat spiser han ikke,drikker litt,men har spist en saftis:)


Et stort smil fikk vi også mellom febertoktene.

Jessica koste seg i bursdagen.Jeg ble der siden jeg var redd for å kjøre meg fast i all snøen,var så vidt vi kom oss i bursdagen pga snømengder på gårdsplassen(traktoren hadde ikke brøyta ennå.)
Det var full fart i bursdagen og Jessica fikk med godispose hjem til Ben:)
Mens vi spiste taco fikk Ben en stikkpille han,stakkar lillebror...39,5,stikkpille og taco....


Kos å være i bursdag!

Nå sitter jeg her med colan min,de andre sover...


Hva spiser/drikker du i kveld??
10 Kommentarer


Som en varmovn...

Så var det helg da,og lillebror i huset har 40 i feber!
Han har vært hjemme med paps i dag pga en bleie her om dagen,så det var jo greit at han var hjemme siden feberen kom snikende.
Han har liggi som et slakt på sofan å sukka og stønna stakkar,ikke så rart siden tempen var så høy.Han kvikna litt til etter en "romperakett" og ville ha en is:)
Håper han er bedre i morgen,ikke godt for en liten kropp å ha så mye feber,sukk...


Febergutt...


Jessica og jeg måtte et lite ærend til byen.Ungene er bedt i bursdag til venninna til Jessica i morgen og da måtte vi handle gave.Vi kikka litt rundt og frøkna fant masse hun hadde lyst på,skulle gjerne hatt en pengesekk,fnis...
Har sitti med Benjamin nå ikveld,og han var like varm som en varmovn.Vi kikka litt på ishockey og Jessica satt med ipaden.


Mye fint i butikkene syns snuppa!


Og valentines,det hopper vi bukk over!


Hva skal du i helga??
11 Kommentarer


Hockeykveld!

Hallo i luken,sitter dere klistra til tv'n å ser på OL?Her i kveld har jeg benka meg til meg ishockeykampen,dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg er hockeyjente og har selv spilt i maaaaange år.
Jeg tror jeg har gitt meg etter tre kneoperasjoner,men man skal aldri si aldri...det var en spennende kamp og jeg må nok se de neste kampene Norge spiller også.
Ungene vil også gjerne se ishockey og det er jo gøy:)
Ser ikke kjempemasse på OL,men litt.

Ellers så skjer det ikke mye.Benjamin har vært hjemme med paps,han måtte hentes tidlig i barnehagen i går etter en "juicy" bleie,men det ble heldigvis med den,men "styggesyken" går på avdelingen til Ben og jeg håper vi slipper unna,er vel lov å håpe eller??!
Det er veldig strengt i vår barnehage med tanke på oppkast/diare,og det er veldig bra,det smitter jo så fort.Orker ikke tanken på den syken,har helt fobi for oppkast.Flere som har det?

Her har vi fortsatt snø,våkna opp til et tonn med kram nysnø i dag,nå er jeg lei og jeg vil ha vår!!!Ungene ville ut etter middag og var ute en god stund.


Lillebror koser seg i snøen.


Har oppdaga en nettside med kule klær for barn,har bestilt et par ganger.Det er billige klær,men siden det er en engelsk nettside holder jeg meg til bestillinger under 200 kr så jeg slipper å betale toll,gratis frakt er det også.Masse fint til jenter og gutter!!
www.nextdirect.com


Her er frøkna med t-skjorte og leggings fra Next.


Har ikke fått tatt så mange bilder i det siste,men jeg kommer sterkere tilbake.Virker som det er litt stille her inne på bloggen,alle er vel oppslukt av OL?!


Ser du på OL??
12 Kommentarer


En i reserve...

I går kom jammen sola,den har jeg ikke sett siden lenge før jul.det ble vårstemning og snøen smeltet.Benjamin koste seg i en diger vanndam i barnehagen,hehe!!
Og så var det gråvær igjen i dag og det har snødd på formiddagen.
Jeg lengter etter varme og lyse vårkvelder.Men det har jammen i meg blitt lysere om ettermiddagene,og hver dag hjelper!!

Og ungene vil gjerne være ute å leke med en gang vi kommer hjem eller etter middag,det gjør ikke noe om det er mørkt.
Men jeg teller ned til våren/sommeren,joggesko og t-skjorter:)


Det graves i vanndammene.

Goingen:)Tipper dere kjenner til Ape nå,Jessicas aller kjæreste og beste venn i tykt og i tynt.Ape er snart 5 år og har mista halen sin stakkar.Jessica har en identisk ape som vi skal klippe halen av og sy på den kjære apen hennes.
Men for å få lov til det lovte jeg å bestille ennå en ny ape til henne,hun gråt og var så lei seg for begge apene.I dag kom den nye reserven og det var kjærlighet ved første blikk,og det skjønner jeg godt!
Jeg blir helt rar inni meg når jeg ser hvor glad hun er i apen sin,hun elsker han over alt annet og har dratt han med overalt.
I går leita jeg etter bilder av de to sammen fra hun var baby til nå,og jeg fant noen herlige bilder:)

Og man blir aldri for stor for kosebamser...


Her er den nye fine apen.


Kjærlighet...4 Kommentarer


Lykken er en venninne!

Lykken er en venninne man kanskje ikke ser så ofte så når man endelig treffes igjen så er de uadskillelige...
Sånn er det med Jessica og venninnen fra Drøbak.Gubben og pappaen til Ingvild er kamerater og bestemoren hennes er nesten naboen vår.Så da hun dukket opp i dag ble det et gledelig gjensyn for jentene.
Jentene er like gamle og skal begge to begynne på skolen til høsten.
Sist de så hverandre var i romjulen.De var ute å lekte på formiddagen,Ben prøvde å holde tritt med de men måtte gi tapt.Ingvild har to yngre søstre men de var inne.
De aka ned fra den digre snøhaugen her og hadde det så gøy.Jessica ble med inn til de og kom hjem til middag men forsvant ut igjen og ble ute i 2,5 time.Jentene storkoste seg og Jessica strigråt og var temmelig sint da hun måtte komme inn i 18.30 tiden.
Klissvåt men ikke kald.
Håper jentene sees snart igjen!

Hadde selv venninner som bodde et annet sted som jeg bare så i ferier osv.Og da hang vi sammen som erteris.Har venninner som bor litt unna nå også,men prøver å treffes så ofte vi kan.


Aking på gang!


Weeeeee!!!!

Benjamin leker med lastebilen sin.

Det har regna i dag-veldig oppgitt over det!
Ellers så har jeg lagd en kake til meg selv siden det er morsdag,så takk til Toro.Browniesen ble god den:)Foreldrene mine kom på besøk og fikk smake.
Så nesten ikke Jessica siden hun var ute.


Fineste jenta!


Pause i snøborgen:)


Har du eller barna dine venner som dere ikke ser så ofte??

10 Kommentarer


Hallo der ute!

Da er det lørdagskveld,og i går ble det ikke noe blogging.
Bestemor(svigermor)henta barna i barnehagen og jeg jobba litt lenger.Dro til svigers for å hente Benjamin,Jessica skulle kose seg med bestemor alene og sove over.
Lillebror og jeg dro hjem å kosa oss bare vi to.Vi satt i sofan å kosa og så på tv til paps kom fra jobb,da var det sengetid for Benjamin.


Søteste Jessica!

Go'klumpen!

Ben og jeg har sløvan på formiddagen,paps skulle på jobb.Benjamin er så flink til å leke alene,han satt på rommet mens jeg dusja og rydda vekk noen klær.Han lekte og prata med seg selv,jeg sto å spionerte utenfor døra,fnis...


Leker og skravler for seg selv på rommet:)

Jessica hadde time hos frisøren så vi dro å henta henne å dura til byen.Benjamin var med foreldra mine mens Jessica og jeg var hos frisøren.
Snuppa ble kjempesøt med nyklipt hår!
Hadde noen ærend,kjøpte noen flere klær som jeg skal bruke på jobben og jeg fikk nye skisko av snille pappaen min,så nå må vi snart ut på ski!!
Så måtte vi på butikken,og der var det tjokka med folk,så det tok sin tid,var helt svett når jeg kom hjem,puh!!


Fineste ungene!Jessica nyklipt og fin!


Paps slutta litt tidligere på jobb så da ble det taco på oss.Og da klokka var nesten 19 kunngjorde Benjamin at han ville ut å gå på ski!Da var det bare å komme seg ut.Ungene storkoste seg,gikk litt på ski i gata.Paps gravde litt i snøborgen og ungene lekte og herja.Godt med frisk luft før leggetid.
Benjamin sovna nesten på sofan i kveld.


På ski i gata,med caps så klart;)


Og jammen dukka ikke sola opp i dag,har ikke sett sola siden før jul.Håper på flere soldager fremover så vi kan få noen fine skiturer og en frisk farge i ansiktet.Trenger det nå føler jeg,helt gusten...haha:)


Flere som trenger sol og lysere dager??


6 Kommentarer


Snøborg

Så koselig og artig med så mange fine tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg.Så snille dere er:)!

Her ville ungene være litt ute så fort vi kom hjem fra barnehagen,og det tok bare 30 minutter å komme oss ut fra barnehagen...lillebror ville ikke hjem...
Godt vi ikke har dårlig tid når vi skal hjem fra barnehagen sier jeg bare,her kan ting ta tid!


Jessica venter på lillebror...


Ungene lekte ute i snøborgen som paps og Benjamin lagde i går.Veldig gøy å være der inne.De løp ut og inn.Jeg måka litt mens de lekte.
Så gikk jeg inn for å lage mat mens de var ute på gårdsplassen,men da kom Jessica inn og da kunne ikke Ben være ute alene,men tror dere han ville inn...nix...
Men jeg fikk lurt han inn jeg!
Etter at vi hadde spist kom bestemor(svigermor) på besøk og ble til ungene la seg.

Ellers så har jeg jo begynt i min nye stilling på jobben.Må si at det er litt rart,men også veldig spennende.Håper jeg kommer inn i alt veldig snart.Litt å lære på pc'n osv men det går seg til.
Er iallfall veldig glad for at jeg fikk denne nye jobben/stillingen:)


Her sitter de på snøborgen.


To luringer;)


Bruker du lang tid når du henter i bhg??
6 Kommentarer


"Snushaner..."

Føler fortsatt at jeg har litt skrivesperre og er litt usikker på hva jeg skal dele med dere her inne.Jeg vet hvem noen av dere er som er innom her,og det er mange koselige mennesker.Men jeg har på følelsen at det er noen "snushaner" innom også som leser og flirer godt av at jeg har en blogg.
Vel bloggen er min og dere får vite litt om dagene våre,dette skrev jeg om her om dagen også.
Jeg er en "voksen"mamma med to små barn,og jeg er overhodet  hverken "snusfornuftig" eller "pedagogisk",men jeg gjør det beste for mine barn,og de har det bra!
Vet ikke helt hvor jeg vil med dette men...dere skjønner sikkert hva jeg mener?!


Benjamin er en tøffing!


Dagen har sust avgårde den,jeg har hatt min faste fridag og har vært i byen og gjort noen ærend.
Jessica skulle i bursdag rett etter barnehagen,så det var bare å dra hjem å skifte og dra tilbake til barnehagen hvor bursdagen var.Jeg leverte henne og dro hjem igjen.Paps og Benjamin gikk en tur ut og jeg ble inne for å støvsuge.
Da jeg kikka ut hadde de bygd en flott snøborg,så da måtte jeg jo bare ut å se!Håper den holder seg like fin framover så ungene kan leke i den.Veldig stas!Så nå håper jeg sola kommer så jeg kan sitte i den å sole meg,hihi:)


Her går man inn i snøborgen!Som dere ser har vi mye snø!


Jessica hadde kost seg i bursdagen og hun hadde på seg sommerkjolen sin.Hun danset rundt i stua da hun kom hjem.Vi gleder oss til sommer:)!


Dansende frøken:)Hvorfor er du innom bloggen min??46 Kommentarer


Klapp på skuldra til meg selv!

Jøss,er vinteren over alt?!Virker nesten sånn siden det er mildvær og snøen smelter.All den fine snøen har sunket sammen,men vi har fortsatt masse snø!
Føler jeg har litt skrivesperre,vet ikke helt hva jeg skal fortelle dere om...

Benjamin har fått seg lik jakke som storesøster,flott jakke fra Didrikson,vi er så fornøyde med det merket!Det var salg på XXL så da måtte jeg bare ha en sånn jakke til Ben:)


Fine i like jakker!

Ungene vil gjerne være ute når vi kommer hjem og det er bare å henge på selv om det frister å komme seg inn.
I dag var de ute å lagde snømann med litt hjelp fra meg,den ble ganske så fin og fikk navnet Frosty:)
Jessica lagde en liten en også.


Småtassene og snømannen Frosty!


En times tid før legging ville de ut å sjekke at snømennene fortsatt var der.De hadde snøballkrig med papsen og løp rundt som gale.Jeg lista meg inn...fnis...
Måtte rope de inn da det nærma seg legging.


Tøffe lillebror!


Fine storesøster!

Og jeg,jeg har fått meg ny jobb!!Nå er jeg husøkonom assistent!!Klapp på skuldra til meg....;)Jeg er superfornøyd og litt stolt...!!
Noen som vil feire med meg....fnis...


God kveld kjære dere:)!
22 Kommentarer


Rolig søndag

Småtassene sov til klokka var 9 i dag og det er så deilig!De sover stort sett til 7,30-9 i helgene,så da får vi sovi litt ekstra.
Når jeg hadde stått opp heiv jeg meg rundt med litt klesvask og skifta på sengene,kjedelige greier men nødvendig!

Mildværet har kommet og det har vært + 3 grader ute.Håper ikke det blir glatt og slapsete ute,snøen kan holde seg i februar så kan den begynne å forsvinne.Ser så fram mot lysere tider og vår!!!!
Ungene ville ut så vi gikk ut alle sammen.De baser og har det gøy på gårdsplassen.Vi tok med snowracerne borti gata å aka litt.Så var det hjem igjen og Jessica gikk litt på ski.
Frøkna fant en lue hun brukte da hun var mindre og ville gjerne ha den på,passa fortsatt den:)Vi er litt glade i luer,fnis...


Blid jente!

Fineste småtassene:)

Vi har vært på middag hos foreldrene mine,hjemmelagde kjøttkaker,nam!!Ungene spiste bra og koste seg,det gjorde vi og.Mammas kjøttkaker er gode!
Ungene lekte og koste seg hos mormor & morfar.
De fikk herje litt med morfar og det er alltid gøy:)
En rolig og koselig søndag!


Morfar og Benjamin:)


Her er vi:)

Da er det klart for en ny uke og vi har ingen andre planer enn jobb og barnehage.Litt kjedelig i grunn,men også godt å slippe og stresse avgårde på ting.Den tiden kommer nok plutselig da begge to skal avgårde på trening,til venner osv.


Har du mange planer denne uken??12 Kommentarer


Frisk luft før leggetid

Så var det helg igjen da.Jeg har jobba i dag.
Snille pappaen min kjørte meg på jobb i dag så de fikk ha bilen hjemme i tilfelle de skulle finne på noe,hjem tok jeg bussen.
De var inne da jeg kom men etter en liten stund ville de ut.Så da var det bare å få på seg klærne,ville helst tatt en dubb på sofan under pleddet mitt.
Ungene hadde det kjempegøy ute,de koser seg masse i snøen!


Påkledning på gang...


Gøy å sitte på snøskuffa!

Vi var nok ute i en times tid før jeg begynte å bli kald,alltid jeg som blir kald først,men bra at ungene ikke fryser.
De fikk kakao når de kom inn og jeg klarte å velte koppen min utover bordet og gulvet,utrolig hvor mye det er i en kopp.Så da ble jeg nødt til å vaske gulvene da,bah!!
Like før klokka var 20 fant vi ut at vi måtte gå ut en tur å sjekke lyset vi hadde tent inne i den lille snøhulen vår.Det brant så fint og ungene ble helt elleville og ville ikke inn igjen.
De løp rundt og hadde det kjempegøy!Litt frisk luft før leggetid har aldri skada noen...


Ute å sjekker lyset i hulen vår:)


Prøvde å ta et bilde av oss,ble så der...alle bilder kan ikke være perfekte heller...

Vel,over til noe annet.Jeg har nå skrevet denne bloggen i 4 år,og den har for meg blitt en hobby med mange minner og bilder.Ting jeg kanskje ikke hadde skrevet ned ellers har blitt skrevet her.Jeg syns egentlig at det er litt flaut om noen nevner bloggen,haha....
Men den er en del av min hverdag,jeg er glad i å skrive og dele litt av dagene våre og litt annet med dere.
Dere får også se endel bilder og jeg tror at når barna er store nok så kommer de til å syns det er gøy å lese om hva vi drev med når de var små,håper de vil det iallefall.
Det er ikke alt jeg vil dele med dere her inne,sånn er det bare.Det er mye dere ikke vet om oss,og sånn kommer det til å være også.Det blir mest hverdag osv,egentlig ganske kjedelig siden det ikke skjer så mye spennende hver dag.
Liker at dere kikker innom og opplever ting med meg,dere er liksom venninenne mine på bloggen.Høres litt kleint ut men...fnis...sånn er det!
Tusen takk for at dere leser og legger igjen kommentarer:)!
12 Kommentarer


hits