Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Kvalitetstid!

Her sto Benjamin og jeg opp mens de andre purka og sov.Jeg la Benjamin til dubb og de andre purka videre.Jessica sov til 10,de andre til 11.Imorra er det min tur til å sove!


På krabbern:)

Søtingene:)

Vi dro til byen alle sammen for å se på tohjulssykkel med støttehjul til Jessica.Hun prøvde den og kikka litt men kom fram til at hun ikke ville ha sykkel.
Fornøyd med trehjulssykkelen hun.Vi får se til sommern om hun er intresert.

Resten av dagen har gått med til å leke osv.Ute blåste det iskaldt syns jeg,og i løpet av natta hadde det kommet litt snø også.Men den ble fort borte,takk og lov!!
Benjamin er skikkelig på krabbern,nå er han overalt.Og buret til Bongo det er kjempegøy å leke med.Krabber bort og sitter der en stund.


Snuppa ser på sykkel,men hun ville ikke ha den.

Playtime:)

Når Benjamin hadde lagt seg hadde Jessica og jeg litt kvalitetstid sammen.Ikke ofte vi har det på kvelden.Vi lå på sofan sammen å så på Bambi,og når det var ferdig lå vi under dyna på sofan å leste Nysgjerrige Nils(som leses hver kveld.)
Det var kjempekos!Viktig å ta seg god tid iblandt.Nå trenger vi ikke å stresse med legginga om kveldene siden det er fri fra barnehagen.Da gjør vi koselige ting sammen.Hun sitter ikke opp til seine natta altså,men en time lenger eller noe.Benjamin blir lagt som vanlig,han er stuptrøtt når klokka er 19.


Lese/kosestund på sofan:)


Koser dere dere litt ekstra når det er fri/ferie fra barnehagen/skole,eller er det som vanlig med legging osv??
17 Kommentarer


Trilletur,påskeferie og tullejente!!

Idag hadde jeg avtale om å trille med min venninne Annette.Lenge siden vi har fått skravla osv nå.Vi møttes på halveien og trilla en lang tur.Stoppa på Kiwi å kjøpte litt goody og trilla videre til Annette.
Amalie sov i vogna og Benjamin kikka rundt seg og fulgte med på alt.Hjemme hos Annette spiste vi rundstykker,skravla å kosa oss.Ungene var på gulvet,Benjamin krabber overalt så nå må jeg følge med.Søte Amalie 4 mnd lå å fulgte med:)
Vi kosa oss kjempemasse sammen med Annette og Amalie,må gjentas snart,og da kan jo storesøsknene være med også!:)
Jeg trilla hjemover når Benjamin skulle sove.


Ute på trilletur:)

Annette. Og Amalie koser seg i vogna:)

Lillebror koser seg på besøk:)


Og så var det på tide å hente storesøster i barnehagen.Nå er det påskeferie!!Det ble noen sykkelrunder idag også,men helt greit.Ingunn og jeg går aldri tom for noe å snakke om,hihi:)
Masse tøy og ta med hjem idag siden barnehagen er stengt i påsken.De hadde vært på påskeeggjakt i skogen idag,spennende!!
Jeg har glemt å fortelle at Jessica har lagd fin påskepynt til oss,koselig og få ting de lager i barnehagen,og hun er kjempestolt selv også:)


"Hold deg fast Ape!"

Må bare slappe av litt før hun skal hjem:)

Jessica har begynt å tulle fælt nå og har lært seg å "skjele"eller "ha øya i kryss."Ikke pent,men jeg må jo bare le,husker jeg gjorde sånn selv også,og mine foreldre likte det heller ikke,uff!!
Hun sier hun har lært det i barnehagen,haha!!:)


Tullejente!!

Vi skal bare være hjemme i påskeferien,men noe må vi jo finne på.Håper på sol iallefall så vi kan være ute!

Dette var liksom min siste dag hjemme sammen med Benjamin før han begynner i barnehagen.Skal være hjemme sammen i påsken,men da er vi alle 4 om du skjønner.
Ennå en vemodig ting...sukk...Hva skal du i påskeferien??

9 Kommentarer


Det å ha en storesøster...

Det å ha en storesøster innebærer at lillebror vokser opp med masse rosa.Vi kan jo ikke kjøpe nye ting som badebalje,gåtralle osv fordi de er rosa.
Benjamin koser seg i den rosa badebalja han,men rosa og lilla klær skal han slippe å få gå med,hihi:)

Det har jo ikke noe å si at tingene er rosa,men han skal få noen ordentlige gutteting.Han er veldig glad i å leke med biler.


Lillebror koser seg i den rosa badebalja:)


Er det flere som har jente som fikk en gutt som nr 2,hva gjør dere med alt det rosa,arver lillebror(bortsett fra klær)??12 Kommentarer


Benjamin har vært på 10 månederskontroll:)

10 månederskontroll på Benjamin idag.Jeg jobba fram til vi hadde time på helsestasjonen.Møtte Benjamin og paps der.
Jeg var spent på vekta siden han har vært syk med RS viruset.Var innom å veide for ca 1,5 uke siden,da veide han 11 kg,og det gjorde han idag og.Og han er  76 cm.Helsesøster så at han hadde gått ned endel,til og med rundt hodet.Han var mindre rundt hodet nå enn for en måned siden.
Kurven hadde flata ut,det har den ikke gjort før.Godt han har litt å gå på,hihi:)

Da Jessica var 10 måneder veide hun 8,6 kg og var 72 cm.Hun løp rundt med gåtralla si:)

Helsesøster ble veldig fornøyd da hun så at han krabba,og hun var fornøyd med alt annet også.Vi har en kjempefin blid gutt!:)
Linda og Liam var også på helsestasjonen så gutta leika litt sammen på gulvet:)


Benjamin vil gjerne trykke på knappene på vekta:)

Ja for nå krabber lillebror rundt og har blitt fryktelig aktiv i det siste.Gøy å se at han kommer seg rundt.Og han gjør seg til hele tiden med et rart smil:)

Jessica var i farta da jeg henta henne i barnehagen!Hun måtte bare akkurat sykle 100 runder før vi kom oss ut porten.Et par runder måtte hun sitte bakpå med Henrik.
Ingunn og jeg skravla imens som vi alltid gjør.Vi henter alltid likt(det er planlagt.)Ikke like varmt idag,men sol,og det liker vi!


"Weeeee!"Jessica og Henrik i farta!

Jessica spør Ingunn om tyggis;)

Da Jessica kom hjem leika hun og lillebror med Brio togbanen,kjempegøy!Lillebror måtte også prøve de nye skoa sine,litt rart men han syns de var fine,hihi:)

Nå har jeg påskeferie siden hotellet jeg jobber på holder stengt i påsken.


"Sjekk skoa mine folkens!"


Hva veide ditt barn da hun/han var 10 mnd??14 Kommentarer


Påskefrokost i bhg,samtale og litt shopping:)

I dag var det klart for påskefrokost i barnehagen.Jeg sto litt tidligere opp for å ordne tursekken til Jessica og for å ha god tid.
Men Jessica var veldig trøtt i dag også til tross for at hun la seg tidligere igår.Mannen måtte til slutt bære henne i halvsøvne inn på badet for å kle på henne så vi kom oss avgårde.
Vi kom oss omsider avgårde alle 4 og troppa opp til frokosten.Jessica og Benjamin storkosa seg.Jessica løp litt rundt å leika,vi satt og prata med andre voksne og titta på Benjamin som så ut til å trives.Og godt er det,for om to uker begynner han der.
Jessica tok seg også av lillebror,de satt og leika sammen og Jessica ville ha han oppi en dokkeseng,hihi:)
Vi kosa oss kjempemasse.Alltid koselig å få være med på ting i barnehagen!


Lillebror koser seg i barnehagen:)

Storesøster tar seg av lillebror:)

Dokkesenga måtte prøves:)

Da frokosten var over skulle vi inn på samtale om Benjamin og oppstart i barnehagen.Vi snakka litt om rutinene hans osv,og de kjenner han jo litt fra før.Han har vært en del i barnehagen.
I starten skal han være på samme gruppe som Jessica,(Grønn) siden hun fortsatt er litt på den avdelingen og litt på den store avdelingen.Men på grunn av plassmangel er hun og 4 andre 08 barn igjen på den lille avdelingen,men de følger timeplanen til 08 barna og er masse med de inne på Blå.Men i august flytter Jessica helt over på Blå.
Jeg tror nok dette kommer til å gå bra.Benjamin kosa seg når han fikk leke idag og kikka på de andre barna.Det er flere 2011 barn som allerede har begynt.
Og rutinene hans kommer sikkert til å forandre seg etterhvert når han har vært der litt.

Etter samtalen dro jeg og mamma på litt shopping.Benjamin sovna i bilen,han var sliten.Lillebror måtte jo ha en parkdress til barnehagestart.På barnas hus fant vi en fin Reflex dress,litt stor,men da kan han bruke den til høsten også.
Fikk også kjøpt 17 mai antrekk,han blir lik som storesøster,matrosdress.Jessica fikk matroskjole ifjor.
Joggesko fikk han også,ikke at han skal bruke de ennå,men da har vi det i hus også.Kjempefine!!


Denne bamsen likte Benjamin:)

Jessica var ute å leika da jeg henta henne,hun lagde "kaker" til meg:)Vi "hang"som vanlig på parkeringa med Ingunn og ungene.Men idag blåste det sånn selv om sola skinte,isj!!
Men Jessica hun koste seg med restene fra turmaten sin mens vi skravla:)Det er alltid stas å spise opp det som er igjen i matboksen.


Lager "kaker" til mamsen:)

"Mmmmm,dette smakte godt!"Flere som har vært på påskefrokost??10 Kommentarer


Tassende føtter i morgentimene...

Jessica har begynt å stå opp om natta/tidlig morgen,hun tusler opp i stua å legger seg på sofan.Der lå hun idag.Syns jeg hørte noen tassende føtter i morgentimene.
Jeg klarte ikke å vekke henne før klokka var 8.
Jeg skulle på jobb så jeg tok bussen,hadde kommet for seint om jeg hadde sitti på med de.

Jeg var hjemme da Benjamin våkna opp fra dubben sin og han var kjempeblid:)Så da måtte vi tulle og tøyse litt.Vi må nok senke senga hans nå,for snart reiser han seg opp.
Vi senka senga kjempetidlig med Jessica,lille turbotrollet!Benjamin snur seg ikke i senga engang,hihi:)


Goingen:)

Da jeg henta snuppa i barnehagen ble vi som vanlig stående å prate med Ingunn og ungene.Det har blitt en vane.Og når det er så varmt som idag så er det så deilig å være ute.For i dag har det vært over 20 grader!
Jessica er litt sliten om dagen virker det som,håper det kommer seg,og snart er det påskeferie også så da kan vi slappe av alle sammen.
En god stund etter middag ville hun ut en tur å trille vogna si.Så vi tok oss en luftetur mens paps la lillebror.
Jessica har også pussa tannebissene til lillebror idag,hihi:)Lillebror syns det er supergodt å tygge på tannbørsten!


Sykler i bhg:)

Jessica pusser tannebissene til lillebror:)

"Snuppis!"

Blir tidlig kvelden på meg ikveld tror jeg.Får aldri nok søvn!


Når senka du senga til ditt barn??
13 Kommentarer


Sinnatagg og dønn sliten!

Benjamin har blitt en sinnatagg om kveldene når han skal legge seg.Hyler og raser,sparker og dunker hodet i veggen/senga.Sånn holder han på i en times tid.Han som er blid dagen lang.Det er vel en fase som alt annet,men den timen det står på er lang.
Men så blid og fornøyd han er ellers så skal jeg vel ikke klage...

Jeg har ikke så mye å oppdatere om når jeg er på jobb.Var tidlig ferdig idag så da traff jeg Ingunn etter jobb og vi fikk skravla litt,alltid koselig!
Jessica var dønn sliten da jeg henta henne i barnehagen,tar på å være syk noen dager.Tårene var ikke langt unna.
Jeg måtte innom foreldra mine en tur,og Jessica sovna i bilen på vei dit.Bærte henne inn på sofan.Hun sa hun var sulten og kjørte i seg tre brødskiver!Og da våkna hun,hihi:)Raringen.
Og da vi kom hjem ville hun være ute å leke med nabojenta,så det går unna!

Jessica har fått litt mørkere hår nå i vinter,men tipper at det lysner i løpet av sommern!Gøy å sykle!

Svigermor kom en tur og det var koselig!Benjamin var blid som en sol:)
Storesøster fikk hjelpe til med å mate han når det var kveldsmat,fint med litt hjelp!


Storesøster hjelper til med kveldsmaten:)

Bliiiiiiid:)


Flere som har hylende barn når det er leggetid??14 Kommentarer


Gøy i sola,rare påfunn,og han har begynt å krabbe:)

Vi har vært ute i finværet idag.Ble litt sykling på Jessica,vi skrudde opp styret på trehjulssykkelen så hun ikke smalt knea oppi.Vi får se om det ikke blir "stor"sykkel til henne i sommer med sete til Ape bakpå:)
Benjamin fikk prøve den gamle sykkelen til storesøster og det var kjempegøy!
Etter litt sykling ble det hopping på trampolina og så lekte de med memokort på verandaen før Benjamin tok dubben sin.
Og jammen i meg så har Benjamin begynt å krabbe litt idag,så nå begynner han å skjønne det,jippi!!!Stor forskjell på ungene der siden Jessica krabba da hun var 5,5 mnd.


Lillebror prøver sykkelen:)

På sykkeltur i gata:)

Weeeee!!!

Leker med Hello Kitty memokort.

Etter middag tok vi en tur på Plantasjen for å "snoke" litt.Det åpna i forrige uke og det var kjempefint der.
Jessica løp rundt som en gal,prøvde utemøbler å kosa seg.
Jeg ønsker meg nye utemøbler til bursdagen min,det vi har er falleferdig og moden for søpla!Ser virkelig ikke ut,skammelig!!
Etter Plantasjen dro vi til foreldrene mine på vafler.Mormor/oldemor var der også,veldig koselig!

Ellers så har Jessica gjort mye rart.Jeg fant Polly Pocket dokkene hennes i vasken,kliss våte i håret,de trang å vaske håret sa Jessica.
Så måtte jeg bli med til kjøleskapet for hun hadde lagd is.Inni kjøleskapet står esken til memokorta fylt med saft.Jepp,hun skulle lage saftis...:)


Denne falt i smak hos Jessica på Plantasjen:)

Nå har det vært fint vær så lenge at det forundrer meg ikke om påsken blir ødelagt av drittvær.Det hadde vært så typisk!!Åssen utemøbler har dere??
Hva tror du om været i påsken??17 Kommentarer


Hårklipp,blinkesko og trampolina på plass:)

Jessica var litt "dussemang" på morran idag.Hun og paps sov på rommet hennes helt til klokka 10 idag.Så da kosa Benjamin og jeg oss alene da.


Benjamin leker på morran:)

Ingen feber på frøkna så spurte om hun orka å dra til byen.Det ville hun gjerne.Mormor hadde lovt henne blinkesko og hun trang en klipp.Selv sa hun at hun ikke trang nye sko,hun hadde jo fikk jeg til svar.Men de begynner å bli litt små,og det er ikke noe godt å gå med.
Vi ordna oss alle fire og dura avgårde.Jessica var så fin idag med Hello Kitty tunika og tøff olabukse!


Fin jente idag:)

Hun fikk frisørtime med en gang og hun ble superfin!!Fikk ikke tatt noe ordentlig bilde av henne med den nye hårsveisen,men det kommer!
Etter klippen gikk vi med mormor å kjøpte blinkesko.Snille mormor:)Frøkna ble fornøyd!Hun hadde godt av å komme seg ut,kvikna veldig til,men var litt sliten også.


Ny hårsveis og blinkesko!

Hun og paps kjørte hjem mens jeg trilla hjem i sola så Benjamin fikk dubben sin.Kjempevarmt og deilig.Benjamin sov med et teppe over seg i vogna.Ser mange har barna sine oppi dun og voksiposer,stakkars barn sier jeg bare!!De er nok fryktelig varme.Benjamin hadde ulljakke på seg og var akkurat passe varm.Han fikk sola på seg hele veien hjem,men sov kjempegodt!
Da vi kom hjem var jammen i meg trampolina kommet opp og snuppa hoppa ivrig.Hun har hoppa siden hun var 1,5 år gammel,så dette er noe hun kan:)

Benjamin fikk også komme på trampolina og han ble ellevill når storesøster hoppa.Lo og smilte som bare det.
Jeg tok flere bilder av de men de ble superdårlige,æsj!!
Men vi skal sikkert ut imorra og,så da får jeg ta nye bilder.

Det ble taco her ikveld,så nå må jeg vel snart ha litt sjokolade:)Ja også har jeg endelig fått tatt fram kaffemaskinen jeg fikk til jul,på tide det nå altså!
Var å kjøpte istekapsler og testa ut.Elsker iste,men liker ikke kaffe,hihi:)


Lillebror koser seg på trampolina!:)


Har du kaffemaskin,hva er favorittdrikken din på maskinen??
Har barnet ditt blinkesko??
23 Kommentarer


Gruer meg litt...

Strålende vårvær idag,sol og varmt.Har jeg fått utnytta det??!!Jeg har hatt en lang og slitsom dag på jobb.Nå skriker knærne mine...auau!!

Kom hjem til ei frøken med 39.2 i feber.Jeg skjønner ikke dette,febern blir høyere for hver dag.Håper toppen er nådd og at morgendagen blir bedre så hun kanskje kan få seg en luftetur.Frisk luft gjør godt.Stakkar lita,sliter på henne dette.Matlysten er borte igjen,og med 14 kg så har ikke denne jenta mye å gå på.Hun har drikki masse og spist Knerten potetgull.
Mannen fortalte at Jessica hadde leika på rommet sitt før idag,når han kikka inn lå hun å sov i senga si.
Formen til Benjamin er bra.Han har blitt bortskjemt mens han var syk,rasa da han ble lagt ikveld.Overtrøtt og sinna gutt.


Lillebror:)

Feberfrøken.

Det nærmer seg barnehagestart for Benjamin,og jeg gruer meg litt...Barnehagen er kjempebra og han har Jessica der,men jeg syns han er så liten.Jessica var 13 måneder når hun begynte,og hun kunne gå.
Benjamin hverken går eller krabber.Også ser jeg for meg ennå mer sykdom,trenger jo ikke å bli sånn så klart,men jeg er (ikke)forberedt.Han begynner på våren så jeg håper vi slipper lett unna.Det gjorde vi ikke med Jessica,hun begynte i januar 2010.
En annen ting,jeg har ikke kjøpt inn noe til Benjamin til han begynner.Som parkdress osv,det må han jo ha,gurimalla!!

Lurer på åssen det blir for Jessica å ha lillebror i barnehagen??Hun storkoser seg der.Nå savner hun vennene sine igjen og jeg skjønner henne godt.En uke også ble hun syk igjen stakkar.Gud så lei jeg er sykdom nå!!!!!!!!


Skulle gjerne ha venta litt med barnehagestart,men med en inntekt hadde vi aldri klart oss.
Tenker tilbake da Jessica begynte i barnehagen.Jeg kjørte inn på parkeringa,men snudde og kjørte en ekstra runde før jeg leverte henne.Ville helst kjøre hjem å låse døra.Det var fælt!Men hun har alltid hatt det bra der og storkoser seg.Men klart at nå som hun er større har hun mer glede av det også.
Benjamin får det nok like fint,bare jeg som er dum...

Jeg må levere ungene til 8 og henter de igjen i 16 tiden.Det går greit for Jessica nå,men for Benjamin blir det nok slitsomt,uff!!!

Her kommer noen bilder fra Jessicas første måneder i barnehagen:)


En av de første dagene til Jessica i bhg.Januar 2010.

Koser seg ute i bhg.Mars 2010.

Inne i bhg.Mars 2010.
Hvor gammelt var ditt barn når han/hun begynte i barnehagen??
Når leverer og henter du i barnehagen??
21 Kommentarer


Bloggvenner:)

Tja,har ikke så mye å fortelle om egentlig.Dagen har gått med til jobb.Barna har vært hjemme med paps.Jessica var hjemme fra barnehagen idag også.
Tydlig at hun er i bedre form,var i farta nå ikveld men sovna på sofan,hihi:)Benjamin er også bedre,så nå håper jeg vi er på rett spor!!

Her inne på bloggen har jeg blitt kjent med så mange flotte mennesker,mennesker jeg aldri hadde blitt kjent med ellers.
Noen av bloggvennene mine har jeg møtt,skulle gjerne treft flere av dere!
Vel,idag fikk jeg en pose med klær til Benjamin fra snille http://ewymarie.blogg.no/  Hun hadde vært innom jobben min med en liten pose med klær og et koselig brev.Hun hadde vært hjemme en tur men vi rakk ikke å treffe hverandre denne gangen,håper vi rekker det neste gang du er hjemme Ewy Marie!!
Så Benjamin arver litt klær fra den lille gutten til Ewy Marie:)Kjempesnilt at du tenker på oss!!


Lekestund:)

Litt for stor for dokkevogna;)

Blir ikke seint før jeg finner senga,sliten etter jobb...


Har du blitt kjent med mange her inne på bloggen??

14 Kommentarer


En ond sirkel...

Da jeg sto opp idag lå det ei lita frøken på sofan, glovarm av feber.Paps var sammen med henne på sofan.
Nå lurer jeg veldig på hva som skjer her,er vi i en ond sirkel eller noe??
Jessica var syk for bare to uker siden med feber da også.Og lille Benjamin har RS viruset.Vi er inne vår tredje uke på rad med sykdom.
Nå er det nok!!!Det er vel lov å si at jeg er lei nå??Siden november har vi hatt veldig mye sykdom her i huset,når skal det ta slutt??
Jeg liker det virkelig ikke,sykdommen altså.

Jeg skulle på jobb idag og skal jobbe torsdag og fredag også.Jammen bra mannen er hjemme i pappaperm sier jeg bare!Eller så hadde det blitt et voldsomt sykefravær.
Da jeg kom hjem var ungene fortsatt i pysjen,jara...

Jeg har tatt bussen,og på bussen hjem var det utrolig nok 4 barnevogner!!Da var det virkelig smekkfult!!


Leker litt:)

Heldigvis så er Benjamin bedre,men det er vel farlig å si det...Jeg tok han med en tur til foreldrene mine for og hente litt småtterier og kjøtt som de kjøpte med til oss fra harryturen de var på igår.
Tror dagen her idag har bestått av mye pc/tv titting på Jessica og noen smådubber på begge to.

Nå skal jeg ha litt tid for meg selv før jeg stuper i seng!


Benjamin på kjøretur:)


Er det flere som føler at de er inne i en ond sirkel??
13 Kommentarer


Ennå en legetur...

Jeg syns Benjamin var så varm idag,så jeg tok tempen på han i 11 tida.Den viste 38,6...Han har vært feberfri siden lørdag,men nå kom den snikende igjen.Syns jo at han har blitt litt bedre,så likte absolutt ikke at febern kom snikende igjen.
Fikk legetime kjapt.Føler liksom at vi løper ned dørene hos legen,men sånn blir det jo når barna er syke.
Benjamin var bedre i pusten og ikke fult så slimete.Men det er noe som ikke vil slippe taket siden febern kom igjen.CRP'n var fin idag også.Benjamin bryr seg virkelig ikke om at han blir stikki i fingern.
Det ser ut som om vi må smøre oss med tålmodighet litt til,men nå syns jeg at han kan bli frisk snart stakkar.
Han er stort sett blid,men er litt tom og matt i blikket.


På butikken med mamsen:)

Da vi kom hjem leika vi litt men Benjamin var sliten så han fikk sove.Etterhvert dro jeg å henta storesøster i barnehagen.De var ute og leika i det fine været,for idag har det vært vår igjen.
De hadde tatt ut syklene i barnehagen og det var jo supergøy!!
Jessica og Kristina leika videre på parkeringa.De satte seg inn i bilen og skulle kjøre,vi mammaene kunne ta den andre bilen,hihi:)
Så vi brukte litt tid på å komme oss hjem idag og,bombe liksom!

Stakkar Benjamin hosta så han kasta opp to ganger nå på kvelden.Men han har vært i grei form egentlig.Men jeg syns han får i seg litt lite væske,dårlig med tissebleier.Så han fikk en Mr Freeze.Kaldt og avkjølende.


Full fart!

To små frøkner som "kjører"bil:)


Har du vært mye hos legen med ditt barn??18 Kommentarer


Benjamin er 10 måneder idag:)

Den lille gutten vår er 10 måneder idag,og nok en gang,tiden raser avgårde!!

Det har vel ikke skjedd så alt for mye nytt.Han har fått to tenner nede og kommer seg avgårde på gulvet.Krabber ikke helt ennå,men det er veldig nære.
Han bruker størrelse 80/86 i klær.
Like blid og tålmodig som han alltid har vært,og det er kjempegøy med storesøster:)
I det siste så har han vært syk,han har RS viruset så formen er ikke på topp,men han kommer seg for hver dag nå.
Om dere lurer på noe så kan dere jo bare spørre:)


Lille gutten til mamman sin er 10 mnd idag!Og se de søte tannebissene:)

Siden han har vært syk en stund og spist minimalt tok jeg han med på helsestasjonen for å veie han idag.
Han hadde gått ned som jeg trodde,men heldigvis har han litt å gå på.
I dag veide han 11 kg.For en måned siden veide han 11,3 kg.Så tipper at han veide litt mer enn det når han ble syk.Vi skal på vanlig kontroll om en uke så da får vi se om han har lagt på seg igjen,men som sagt så er det ikke farlig med han.Men veldig viktig at han får i seg væske siden han ikke spiser.
Prata litt med en helsesøster og hun syntes så synd på han pga RS viruset.


På vekta:)

Vi trilla en tur innom byen etter besøket på helsestasjonen.Helsesøster sa at det ikke var farlig å ta han med ut i lufta.Traff foreldra mine og satt litt på cafe med de.Benjamin fikk en sånn Fantorangen figur av de siden han var 10 mnd idag:)
Da vi trilla tilbake til bilen fikk han et skikkelig hosteanfall,hosta til han kasta opp.Heldigvis havna det meste på bakken,gud altså!!Stakkar liten!

Jeg henta Jessica som vanlig men det var for surt til å stå ute og skravle idag,så ble bare en kort prat med Ingunn på parkeringa og Henrik var ikke i form,hadde feber han.
Jessica leika med lillebror da hun kom hjem.Sitter liksom og mater han med dokketinga sine,og han gaper,hihi:)


Avslapning etter bhg:)

Bror og søster:)

Og natt til idag...jeg lurte en stund på om jeg skulle legge meg i garasjen....
Benjamin våkna ca hver andre time,hysterisk og vrælende pga et hosteanfall og masse slim som samler seg opp,vanskelig å puste.Ikke lett å roe han.Husker det var akkurat på samme måten med Jessica da hun hadde RS viruset.
Men han er i bedre humør,så det kommer seg.Han gråter ikke hele tiden lenger og han er flink til å ta pustemedisinen sin.

Og Jessica,hun sovna nesten på sofan like før leggetid...


Hmmm,har ingen spørsmål til dere ikveld...lurer du på noe??
12 Kommentarer


Årets første sykkeltur...

Natta som var går også i glemmeboka.Trodde jeg skulle bli sprø!!
Heldigvis var det min tur til å få sove lenger og jeg sov til 9,30!Har ikke sovi så godt på lenge jeg.

Etter en dusj dura jeg avgårde til mamman til Haakon i barnehagen for å hente noen klær som Benjamin arver:)
Vi ble sittende ute i sola og skravle i en times tid.

Benjamin var våken etter dubb når jeg kom hjem.Han er mye bedre,men fortsatt ikke helt seg selv.Ser ut som febern holder seg unna også.Men hoster veldig stygt.
Men han har spist litt,og det er jo ikke værst!!


Tøffing idag med selebukse som han har fått av snille mormor:)

Tok med ungene ut.Benjamin i vogna og Jessica på sykkelen sin,årets første sykkeltur for henne.Benjamin trang litt frisk luft etter en uke inne.Bare vært ut og inn av bilen hos legen.
Jessica sykla litt men så ville hun heller på lekeplassen med nabogutten Marius.Det nærma seg dubb for Benjamin så jeg trilla til foreldrene mine siden vi skulle spise middag der.
Benjamin sov kjempegodt i vogna:)Og jeg koste meg i sola der jeg trilla.
Stoppa innom en venninne med noen klær fra Jessica som de arver.

Kosa oss med middag hos foreldra mine og ungene var blide og fornøyde hos mormor og morfar.
Benjamin var ganske så sliten når vi dro,men som sagt så er han i bedre form.Bare håper at nettene går seg til igjen.


Årets første sykkeltur:)

Benjamin sjekker oppvaskmaskinen:)


Jessica har fortsatt trehjulssykkel.Vet ikke når hun skal få tohjulssykkel med støttehjul.Syns det er litt koselig at de har trehjulssykkel jeg da.Selv hadde jeg nok det til jeg begynte på skolen.Men skjønner det er stas med stor sykkel også.
Vi får se om det blir stor sykkel denne sommern eller neste.Antagelig denne sommern kjenner jeg Jessica...

Når fikk ditt barn tohjulssykkel med støttehjul??
Når syns du det er greit å bytte ut trehjulssykkelen??23 Kommentarer


Det er lørdag!

Natt til idag var pyton!!Benjamin ble urolig så fort jeg la meg,han spiser jo lite om dagen så han fikk litt Nan å roa seg etterhvert.Da klokka var litt før 4 begynte vrælinga igjen,han var tett og muligens tørst/sulten.
Han drakk opp ei flaske med Nan(150 ml.)
La han ned etter en stund siden jeg ikke fikk noen rap.Etter 10-15 minutter hørte jeg bare "splash!"All melka kom ut igjen,da er 150 ml mye når det havner i senga og på han.
Måtte rive av lakenet men for seint,vått igjennom til madrassen(han lå i senga vår.)Så da måtte jeg ta vekk overmadrassen,fikk hjelp av mannen.men han la seg like fort og purka videre,argh!!!
Jeg lå vel omtrent våken til Benjamin våkna litt før 7,30.Ikke behagelig å ligge uten overmadrass og en pute som ikke egner seg til og sove med.Hele natta går i glemmeboka!!


Lillebror er litt bedre!

Jessica og jeg avtalte å møte Ingunn og barna.Vi skulle egentlig leke ute,men det var så surt og kaldt.
Ungene leika litt på lekeplassen i byen før vi gikk på cafe en tur.
De små fikk is og vi mammaene kosa oss med en varm kakao:)
Koselig og finne på sånne ting på lørdagene syns jeg.Treffe andre i byen eller leke ute osv.
Vi rakk også en liten tur innom biblioteket før de stengte.


Henrik og Jessica i parken.

Snuppelura:)

Da vi kom hjem syns jeg pusten til Benjamin var litt bedre og han var i bedre humør.Ikke den sutringa, og han gråt heller ikke så mye.Nå håper jeg vi er på rett vei.Han hadde heller ikke feber før han la seg.Hosten er der,men jeg krysser alt jeg har for at vi er over det værste nå.
Han tulla og tøysa litt også,og lo godt av storesøster,et godt tegn!


En liten tøysekopp:)

Vi har kosa oss med hjemmelagd pizza,og nå må jeg vel kanskje finne fram litt godis?!Er egentlig mett...
Det har blitt flest bilder av Jessica i det siste siden Benjamin er syk og ikke ser så fresh ut stakkar.Røde,hovne,rennende øyne osv.Men han kommer sterkere tilbake!!


Jentene:)Pleier du å finne på noe gøy med barna på lørdagene??


 17 Kommentarer


Rampejente;)

Det ble så klart en urolig natt siden jeg skulle på jobb.Lillebror var våken 3-4 ganger,gråt og var utilpass stakkar.Fikk drikke og litt Nan.
Han virka litt bedre da jeg reiste på jobb.

Da jeg kom hjem sa paps at Benjamin hadde vært bedre,men vil fortsatt ikke ha fast føde,så det blir litt Nan og fruktmos.
Så på han at han var en smule bedre,men den stygge hosten er der,og da han la seg var tempen 38,5.Håper han er ennå bedre imorra!


Lillebror er litt bedre idag:)

Jeg henta snuppa i barnehagen.Hun var like go og møkkete i dag og så ut som en ordentlig rampejente;)
Hun fortalte meg at de hadde "malt"lekestua.
"Hmmm..."tenkte jeg å fulgte etter Jessica bort til lekestua.Hun viste stolt fram verket sitt."OMG!!" tenkte jeg.Det de hadde "malt" var veggene med håndavtrykka dems av søle!!
Og lekekomfyren var dekt av søle.Så ut som en sjokoladekake som skulle bli stekt.En av de ansatte fortalte at Jessica og noen flere 08 barn hadde gjort det.De oppdaga det ikke med en gang.Jeg syns jeg ser de,storkoser seg med søla som de "malte" veggene med og lagde håndavtrykk.Helt uforstyrra.Hun var veldig fornøyd;)
Jessica hadde blitt vaska,men gurimalla så møkkete hun var.


Rampejenta;)

Som vanlig henta mamman til Henrik (Ingunn) og jeg ungene likt.Blitt en vane det,også står vi på parkeringa og skravler.
Mamman til Kristina kom å henta også så da fikk trekløveret løpt og leika ennå mer på parkeringa.Vi var de siste som dro derfra.Noen av de ansatte lurte på om vi skulle ha nøkkelen til barnehagen,hihi:)


"Weeeee!!"Gøy på parkeringa:)

Tror vi var hjemme litt før 17.Var jo så deilig å stå ute i sola!!
Jeg kasta alt av klær fra barnehagen i vaskemaskinen.Lillebror ble glad for å se Jessica og de leika litt før det ble avslapning på sofan.


Avslapning på sofan.Finner barnet ditt på mye rart i barnehagen??


4 Kommentarer


RS virus...

Natta har vært fylt med en stk urolig Benjamin som har gråti mye.Febern var der fortsatt da vi våkna,vil ikke forlate kroppen hans.38,7 viste tempen.
Ingen tegn til bedring så jeg ringte legen igjen og fikk time raskt.

Jessica var i barnehagen så vi dro begge to med Benjamin.Det var litt forverring når legen lytta på han,mye hvesing og ulyder og han sliter med å puste.
Legen sa at det ser og høres veldig ut som RS viruset,så det er nok det han har,desverre!Vi har vært igjennom dette før med Jessica da hun var 13 mnd,hun var veldig syk.
Så nå må vi gi pustemedisiner til lillebror og bare se an allmenntilstanden.Han spiser ikke noe særlig,men vi prøver å få i han væske.Han er veldig trøtt og utilpass,ikke så rart.

Han fikk seg en god og lang dubb,og var litt "med"da han kom ut i stua.På verandaen vår var nabokatta,den kikka inn til oss.Jeg satte Benjamin foran verandadøra,og katten og han titta på hverandre:)


Benjamin og nabokatta:)

Jeg dro å henta snuppa i barnehagen.De skulle egentlig ha vintersportsdag idag,men det ble avlyst pga snømangel.
Men de har hatt en flott dag uansett,vært ved lavoen og grilla pølser og leika masse.De hadde fått diplom og sjokolademedalje:)
Da jeg kom leika Jessica og bestevenninna Kristina sammen.Gjett om de var møkkete!!Jessica hadde sand i ansiktet,hihi:)
Ingunn henta Henrik samtidig så vi ble som vanlig stående og prate,alltid like koselig!:)


"Er jeg møkkete?"

Bestevenninner:)

Benjamin har vært veldig utilpass nå før han la seg.Vi måtte spise på skift for Benjamin vil helst sitte på et fang.
Fikk i han litt Nan og en Mr Freeze før han la seg.
Mr Freezen er kald og faller veldig i smak.Tempen viste 39,3:(


Syk Benjamin spiser Mr Freeze.

Håper ikke natta blir alt for urolig.I morra skal jeg på jobb,skulle vært på jobb onsdag men bytta dag til i dag siden lille er syk.
Selv er jeg potte tett,men det går...


Flere som har barn som har hatt RS virus??


Dere kan like oss på facebook!!
http://www.facebook.com/people/Nina-Reinhardtsen/683021948#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617
28 Kommentarer


Ikke bedre...

Gjett hvem som er potte tett??!Nyser så jeg nesten tisser på meg...Nå er det min tur.Hadde jo vært rart om jeg ikke hadde blitt smitta.Men jeg er heldigvis ikke noe mer enn forkjøla.

Benjamin stakkar,han er ikke bedre.Var ganske så pigg på dagtid,men på kvelden ble han veldig dårlig igjen syns jeg.Tempen viste 39,4 og han ville ikke ha mat.Bare gråt,sutra og ville kose.
Fikk i han litt drikke.Han hoster og er veldig tett.Stakkar liten!!


En liten kjøretur orka han før idag.

Jeg og mamma tok oss en tur på Sparkjøp og Coop mens Benjamin og paps ble hjemme.
På Sparkjøp var det veldig utplukka,men fant noe.
Fikk omsider tak i en gummibukse til Jessica .Hun fikk seg også en fin Snoopy pysj,og den måtte prøves:)

Hun leika ute i vannet idag og da hun ble henta i barnehagen.De hadde vært ute i hele dag,så hun har fått masse frisk luft og sol:)


Stolt eier av ny Snoopy pysj:)

Paps la Benjamin ikveld og han ble vist der inne,sovna han og.Jessica og jeg kosa oss i sofan før hun la seg,leste om Apa og Vennebyen for henne.

Nei,nå må Benjamin bli frisk.Syns så synd på han,og vi er godt inne i vår andre uke med sykdom nå.Vekk med dere bassilusker!!
Fy for et kjedelig innlegg....!!


Handler du på Sparkjøp??8 Kommentarer


En tur til legen...

Natta gikk egentlig greit selv om lillebror var veldig urolig til tider.Men jeg gikk å la meg med han i 22 tiden så jeg fikk meg noen timer på øyet.
I dag våkna han med to igjenklistra øyer,stakkar lille!!Fortsatt feber,hoste og piping i brystet.Vi ringte legen og fikk time ganske så raskt.

Benjamin var så flink hos legen,og han sjarmerte så klart damene der.Vi fikk nesten ikke lov til å dra av sekretærene,hihi:)
Han bare smilte når de stakk han i fingern.CRP'n var helt fin.Men noen ulyder i brystet,så han skal ta pustemedisin.Også fikk han øyedråper.


Benjamin har vært hos legen:)

Da jeg kom i barnehagen for å hente Jessica sa hun at jeg måtte dra hjem igjen.Hun hadde det så gøy der hun satt å lagde sølekaker.
Men så ble Henrik henta samtidig så da var det greit og dra hjem.Helt nydelig vær i dag så skjønner godt at Jessica storkoser seg ute.Og siden det var så varmt ute så fikk Ingunn og jeg skravla på parkeringa mens ungene leika litt mer:)
Det er så deilig med vår!!


Jessica lager sølekaker:)

Benjamin har utrolig nok bare sovi en time tilsammen på dagen idag,stakkarn var helt på felgen da han la seg,og tempen viste 38,6.

Er det flere som er glade for at våren er her??21 Kommentarer


Benjamin er ikke i form...

Det ble litt av en natt ja.Benjamin sovna ikke ordentlig før klokka var 23 igår kveld.Våkna igjen 02 og etter det har jeg nesten ikke sovi.
Han har vært kjempeurolig,hosta og vært tett.

Han var helt klart ikke i særlig form da han våkna idag heller.Men blid,det skal han ha.Utover dagen ble han sutrete og varm.Han var med meg en kjapp tur til byen for et ærend.Der møtte vi "vår"jordmor Marit.Koselig og prate med henne igjen:)

Da vi kom hjem vaska og ordna jeg litt i skapet mitt.I det skapet har jeg premiehylla mi med bestemannspriser fra ishockeyen og andre ting som betyr mye for meg.


Premiehylla mi:)

Etter dubb tok jeg tempen på Benjamin og den viste 39.Det renner også av øyet hans,kommer litt "gugge"ut.Stakkar liten!
Men han var i greit humør,bare veldig kosete,klamra seg fast.


Stakkar Benjamin,ikke i form.

Jessica har vært i barnehagen igjen i dag og hun har kost seg.Alt av tøy var vått så jeg måtte faktisk låne en bukse så hun slapp å dra i bleia hjem.
Må virkelig fylle opp skapet med skiftetøy og få tak i en gummibukse til.

Etter middag snoka hun i skapet og fant en stor sjokolade.Jeg måtte bare ta bilde av "Lykketrynet!"
Bestemor(svigermor)kom innom en liten tur på kvelden.


"Lykketryne!"

Nå får jeg avslutte.Benjamin er virkelig ikke i form,sliter med pusten stakkar!

Har du et skap med minner og ting som betyr noe for deg??


10 Kommentarer


Her popper det fram!

Denne søndagen har vært gørr!!Fikk til slutt lurt med Jessica en tur ut,hun ville ikke i det hele tatt,men sola skinte så jeg sa at hun ikke hadde noe valg.
Tok oss en tur ut alle sammen.Vi gikk litt bortover gata og var litt på verandaen,men etter sånn ca 30 minutter ville Jessica inn.Hun har vært i det "morsomme"hjørnet idag.Pleier og bli det etter en stund borte fra barnehagen.Aldri gøy og være syk.
Benjamin var uansett ikke helt i slaget så vi tusla inn igjen.


Jessica lurte paps til å bære henne:)

Bowling på verandaen.

Benjamin har vært veldig sutrete på dagen idag,og det har poppa fram en tann til nede.
Jeg tok tempen og den viste 38.7.
Usikkert om det er pga tenner eller om han har blitt smitta av Jessica.Han hoster endel.Han fikk en stikkpille og jeg la han,han var helt sløv og sovna med en gang.


Febergutt...

Etter dubben var Benjamin i bedre form.Han smilte og var fornøyd,men utover kvelden kom febern tilbake.I skrivende stund har jeg akkurat lagt han for andre gang.Sitti på fanget et par ganger allerede.Helt klart ikke i form.Så etter en uke med syk Jessica og paps,så er det tydligvis Benjamin sin tur.

Etter atter en runde med litt kos på fanget for Benjamin så kjenner jeg enda en tann!!Det er den venstre fortanna oppe.Gurimalla,her popper det fram!!Ikke rart at han er litt sutrete da.


Blid selv om han ikke er i form.

Før legging har vi sett på Smurfene.Ungene satt ved siden av hverandre i sofan og Benjamin begynte og ta smokken til storesøster.Dette var kjempegøy,og de holdt på en stund.


Gøy å ta smokken til storesøster:)Stakkar Benjamin,sovner ikke ikveld.Best å sitte på fanget.Overtrøtt og tenner som popper fram.Ikke rart det er ubehagelig når det er flere tenner samtidig.
Ser for meg en lang natt....

Ha en fin kveld!!


12 Kommentarer


Du og jeg Ape!

Ape er fortsatt bestevennen til Jessica.De holder sammen i tykt og i tynt.Ape var så god å ha mens hun var syk.Han vek ikke fra hennes side,passa på henne.
Og Jessica er så glad i han:)

Tok dette bildet før hun ble syk:)


Du og jeg Ape!

Hun hoster fortsatt,men formen er på vei tilbake!

 

 8 Kommentarer


Benjamin har fått sin første tann:)

Jessica har vært i mye bedre form idag.Så da jeg spurte henne om hun ville treffe Henrik lyste hun opp.Hun har savna vennene sine denne uka,lenge å være borte i en hel uke.
Så etter Benjamins første dubb og litt lunsj tok jeg med begge unga og tok bussen til byen for og treffe Ingunn,Henrik og Thomas.


Lunsj.Viktig å ha de like stolene helt inntil hverandre:)

Ungene ble kjempeglade for å se hverandre!Henrik og Jessica ville ha is så da gikk vi på cafe.
Vi hadde ikke sitti der veldig lenge før Kristina, venninna til Jessica og mamman(Izabela) kom.
Jentene hoppa av glede over å se hverandre:)(barna går i bhg sammen.)
Ungene leika og vi voksne skravla.

Brått ble Jessica sliten og lei seg.Det tar på og være syk.Hun ville ha smokk og Ape og satte seg på fanget.
Hun ville hjem sa hun.
Jeg ringte Roger å ba han komme og hente henne.
Jessica kvikna litt til og lekte.Med smokken i munn.Det får hun egentlig ikke lov til i byen.Men hun var så sliten og lei seg så mamsen gjorde et unntak.Tårene ble borte og hun ble blid igjen.


Trekløveret. Henrik,Jessica og Kristina:)

Bestevenninnene Kristina og Jessica:)

Ingunn og Izabela:)

Paps kom å henta Jessica som ville hjem.Hun hadde hatt det gøy sa hun,og det er bra!Ikke rart hun ble litt sliten etter å ha vært syk i en uke.Men godt og komme seg litt ut av huset.
Jeg trilla hjem så Benjamin fikk dubben sin.Han sovna og sov godt i nye vogna.Men vi ble overraska av regn så jeg måtte sette opp farta siden jeg ikke har regntrekk til den nye vogna.Var heldigvis ikke langt hjem da det begynte å regne.
Benjamin var tørr og varm:)

Tilbake til overskriften!I byen oppdaga jeg plutselig at Benjamin har fått sin første tann,endelig!!Alle ble glade og klappa,hihi:)
Det er den høyre tanna nede.
Så da slo han Jessica,Benjamin er 10 måneder om 9 dager og har altså fått sin første tann.Jessica var 10,5 måned da hun fikk sin første tann.Barna mine er seine med og få tenner,men det gjør ikke noe.Jeg har gått å venta litt nå siden han nærma seg 10 måneder.Regna med at han var like sein som storesøster med tenner.


Benjamin har fått sin første tann og er ganske fornøyd;)


Når fikk ditt barn sin første tann??


18 Kommentarer


Så sto jeg der da...

Hva er det med de nettene når jeg skal på jobb??Natt til idag hadde jeg to unger som var våkne da klokka var 02,30.Benjamin våkna av at Jessica kom opp.Paps gikk med Jessica på rommet så jeg måtte ta meg av Benjamin.Ga han en melkeskvett,han sovna igjen,men jaggu tok han ikke morran 06.15.
Vekte paps nedpå rommet til Jessica,han var helt omtåka,noe jeg også var.Jeg gjorde meg klar til jobb.Jeg sa i går at jeg skulle prøve å være på plass til klokka var 8.
Gikk for å ta bussen,sto og venta,ingen buss kom.Så sto jeg der da...så sikkert ut som et naut.Fant ut at det bare var å tusle hjem igjen og vente på neste buss,jara...Bussen begynte vist ikke å gå før 8,47...
Benjamin lyste opp når jeg kom hjem igjen:)Jessica sov.

Nok en tragisk morgen!Sist var på onsdag.Enten så er jeg et susehue eller så er det tilfeldig,satser på at det er tilfeldig...


Benjamin snakker med Bongo:)

Jeg er sliten og gåen etter jobb.Kunne jo bare sovna på bussen og kjørt noen ekstra runder,hihi:)

Jessica er på bedringens vei,vært litt mer futt i henne i dag.Jeg har jo vært borte hele dagen men paps og ungene har kosa seg.Paps har til og med tatt et bilde av de;)


Sofakos!(paps har tatt bilde.)

Go'jenta er i bedre form i dag:)

Nå skal jeg slite sofan litt før jeg stuper i seng.Jeg vil ikke se 5 tallet på klokka når Benjamin våkner imorra...


Flere susehuer der ute??


19 Kommentarer


Det går framover...

Før klokka var 9  idag var alle gulvene i kåken her vaska.Fikk ånden over meg!Litt senere fortsatte jeg med å rydde i klesskapet mitt,nå er det ryddig og god plass.Kvitta meg med masse.Og siden jeg var igang så rydda jeg i gamle sko også og kvitta meg med endel som bare lå og tok opp plass.

Jessica har vært litt bedre idag.Ikke feber på dagen,men utpå ettermiddagen kom febern snikende igjen.Hun er fortsatt oppe siden hun dubba ganske sent(kl 16-17,30.)Man detter helt ut av rutiner når barna er syke.
Hun har stort sett sett på tv eller pcn,tegna litt eller bare liggi på sofan.Tøysa litt med lillebror har vi også gjort.Da jeg rydda i skapet fant jeg noen av jakkene til Jessica som hun hadde da hun var 1-2 år.Noen måtte jo bare Benjamin prøve,hihi:)Og han syns så klart at det var gøy.


Søte lille,hihi:)

Jeg tok med meg Benjamin på en trilletur i sola,flott vær igjen idag.Godt med en luftetur!Da han tok dubben sin dro jeg i barnehagen og henta uteklærne til Jessica.Kjekt og ha hjemme i helga om hun er frisk nok til å gå ut.Håper hun er det!
Etter middag dro Benjamin og jeg innom foreldra mine før vi dro til tanta og onkelen min for å låne en tripp trapp stol.Har en til på lån som Jessica bruker,så nå har de hver sin.Veldig greit at vi kan få låne de!


Snuppa er i litt bedre form idag.Fikk lov til å ta bilde:)

Goingen:)

Jeg får prøve å tusle i seng litt tidligere ikveld så jeg kanskje,jeg sa kanskje rekker å være på jobb til 8 imorra.
Det går iallefall framover med formen til Jessica,og det er bra!:)Jeg fikk lov å ta bilder av henne idag,det fikk jeg ikke igår,og det skjønner jeg godt.

Rydder du ofte i klesskapet ditt??
10 Kommentarer


Ikke akkurat morning glory...

Natt til idag så våkna Roger av en bylt som lå i enden av sofan.Jessica har kommet og lagt seg i løpet av natta.Roger har antagelig sovna til en film samtidig som han har hatt et halvt øre til Jessica som er syk.Jeg skulle på jobb så jeg fikk ligge i fred.
Men helt i fred fikk jeg ikke være for Benjamin våkna i 4 tida.Jeg ga han en sup med melk for jeg orka ikke noe styr.Så jeg var våken til 5,30 før jeg sovna igjen.Så da alarmen ringte var jeg i komaland.
Da jeg sto opp fant jeg paps og Jessica på hver sin sofa.Jessica glovarm av feber.


Sånn fant jeg Jessica på morran.

Tenkte jeg skulle være på jobb til 8 idag,men så klarte jeg og miste den ene linsa mi,fomla og leita(har månedslinser.)
Klokka gikk,så jeg rakk ikke bussen.Tok neste buss og var på plass til 9.Med bustete hår og alt,jada.Morning glory...Var ikke våken ennå,fortsatt i koma.
Liker ikke sånne morgener der alt går på tverke.Og i tilegg snødde det,og har snødd i hele dag.

Jeg likte ikke å gå fra Jessica siden hun var så dårlig.Høy feber og hoste.Men papsen har stelt hjemme.Rakk så vidt å komme hjem før feberjenta sovna på sofan og sov i 2 timer.Hun var helt borte når hun våkna,og glovarm.Da var det godt med en Mr Freeze.
Så hun har forstålig nok ikke sovna ennå.Sitter på pc'n til paps.
Benjamin var så kosete når jeg kom hjem,satt helt rolig på fanget og bare kosa.Håper virkelig ikke han blir syk.Han er kjempeurolig nå ikveld.Vært inne hos han flere ganger.

Så er Emmaljunga vogna solgt,den ble henta idag.


Lillebror er frisk(enn så lenge.)


Har du sånne
dager/morgener der alt går galt??


 16 Kommentarer


Feberjente...

Som jeg nesten viste på forhånd igår kveld så våkna Jessica med feber i dag.Hun var ikke i form.Begynte å gråte da jeg sa at hun måtte være hjemme fra barnehagen.
Hun var redd for å gå glipp av maling av påskeegg.Men det er til neste uke.Men ikke så lett og skjønne det.

Hun kvikna til litt utpå formiddagen så jeg og Benjamin tok oss en luftetur til Linda og Liam mens paps og Jessica ble i heimen.

Vi koste oss på besøk og smågutta fikk leika.Linda ordna litt lunsj og vi skravla.Veldig koselig!Jeg er nesten mett ennå,hihi:)
Tok noen bilder av smågutta og jeg må bare le av det ene bildet,det ser ut som Benjamin lener seg fram og vinker:)Her er jeg liksom...
Benjamin er 3 uker eldre enn Liam.Liam er liten og lett som en fjær,kjempesøt!


Her vinker Benjamin,hihi:)"Her er jeg!"

Søtingene Liam Nathaniel og Benjamin:)

Benjamin koser seg på besøk:)

Dro hjem så Benjamin fikk dubben sin i senga.Jessica var kokvarm så jeg tok tempen igjen,den viste 39.
Hun fikk flytende Ibux og sovna på sofan.Hun sovner jo aldri på dagen lenger,nede for telling ja...
Hoster fælt også,håper ikke det setter seg i luftveiene med tanke på astmaen.Hun blir jo så dårlig stakkar.
Hun har vært ganske kvikk i kveld egentlig,men man ser at hun ikke er i slaget og hun var kokvarm igjen.Fikk en ny dose med Ibux før hun skulle legge seg.Så da får vi håpe på en god natt.


Feberjenta sover på sofan.


Flere med feberbarn??


27 Kommentarer


Brown eyed girl,blue eyed boy...

Benjamin og jeg har testa ut vogna i dag.Vi er veldig fornøyde:)Han sitter som en konge og har så god oversikt!
Vi dro til byen for å møte Ingunn og Thomas,lenge siden vi har skravla nå.Ble litt lunsj i byen:)
Vi skulle trille hjem så vi trilla sammen til vi skulle hver vår vei.Koselig å ha noen og prate med på veien.Benjamin sovna ganske fort i vogna,men våkna etter 30 minutter da en bil tuta på ei dame som gikk foran oss...grrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!
Benjamin er så var på lyder når han sover i vogna.


"Skal vi ut og trille mamma?"

Da jeg henta Jessica i barnehagen satt hun å lekte i en vanndam med spade og bøtte.Vann er jo så gøy og leke med.Barna blir sugd mot sølepyttene.


Vann er gøy:)

Jeg har vært på årsmøte i barnehagen ikveld så unga var lagt da jeg kom hjem.Eller,Jessica var på vei i seng.Hun hoster så fælt igjen,håper ikke det blir noe mer enn det.
Jeg hoster jo selv også.

Vel,over til overskriften!Jeg har to barn med forskjellig øyefarge.Jessica har fått brune øyne etter papsen og det ser ut som om Benjamin får mine blå.
Jeg har alltid syns at brune øyne er helt nydelig.Så jeg er så glad for at Jessica fikk brune øyne.Jeg håpa på at Benjamin skulle få brune øyne også,men det ser ikke sånn ut.Men han har utrolig pene,blå øyne.
Jessica fikk ikke brune øyne før hun var rundt 1 år,og de har bare blitt mørkere og mørkere.

Jeg syns det er litt rart at barna har fått forskjellig øyenfarge.Men jeg har sett flere søsken som har det også.
Jeg hører jo stadig om hvor lik Jessica er meg,og min pappa sier stadig Nina til Jessica,hihi:).Men øyenfargen min har hun ikke fått,det har Benjamin.


Blue eyed boy:)

Brown eyed girl:)


Jeg har brukt en halv evighet på dette innlegget pga bildeopplasteren,argh!!!


Om du har flere barn,har de forskjellig øyenfarge??


 19 Kommentarer


Go'vogna er i hus!:)

Benjamin sov helt til 7,40 i dag!!O lykke,det var deilig å få sove:)Han var sliten etter gårsdagen han...

Endelig er go'vogna i hus igjen!!Skulle egentlig hente den imorra,men det passa bedre for alle og hente i dag.Så Jessica,mamma(mormor)og jeg tok en liten roadtrip til Lillestrøm for å hente Mountain Buggyn vår!
Vi kjøpte den hos vognimport.no
Som jeg har fortalt før så hadde Jessica Mountain Buggy men jeg solgte den,det dummeste jeg har gjort!Men så har jeg fått solgt Emmaljunga vogna,og da måtte jeg bare ha Mountain Buggy igjen!!
Jeg var veldig fornøyd med bagdelen til Emmaljungan,men ikke helt fornøyd med sportsdelen,ikke Benjamin heller.Men nå blir det ikke flere vogner.Mannen er helt oppgitt...

Koselig med en kjøretur.Jessica har egentlig aldri vært glad i å kjøre bil,men det har blitt bedre.Hun koste seg idag.
Da vogna var trygt i bilen måtte vi bare svinge innom Mc'ern på hjemveien.
Snuppa storkoste seg på Mc'ern.Spiste,lekte og fikk ansiktsmaling:)
Vi koste oss på tur med mormor!!


Leker på Mc'ern:)

Ansiktsmaling:)

Da vi kom hjem med vogna måtte jo både Benjamin og Jessica prøve vogna.Hadde lyst til å trille en tur men det var så guffent ute.Håper på bedre vær i morra så vi kan teste vogna.
Benjamin sitter iallefall kjempefint i den,og han smilte som bare det.Jessica kan jo også bruke vogna,men det er sjeldent hun vil sitte i vogn lenger.Litt dumt at vi ikke har ståbrett til den nye vogna,hadde det på Emmaljungan.
Vi får se om vi trenger det.


Lillebror er fornøyd med ny vogn!:)

Vi gleder oss til å trille:)

Etter at vi kom hjem har vi vært nede på rommet til Jessica.Vi har hatt på musikk og hun har dansa,hun er så glad i og danse!.
Benjamin danser også,han er så morsom å se på der han sitter og gynger til musikken.


Lillebror med babylua til Jessica:)Stilig på håret!


Nå skal jeg kose meg med et påskeegg:)
Har du en go'vogn??21 Kommentarer


Barneskirenn midt i byen:)

Jessica har gleda seg hele uka og har spurt hver dag om det er i dag det er skirenn.Og i dag var det endelig klart for skirenn midt i byen!
Og så klart måtte mannen våkne opp med feber og verking i hele kroppen.Så da var det jeg og unga.Fant ut at jeg måtte ha hjelp med Benjamin mens rennet var så foreldrene mine ble med oss.
Det var ikke bare Jessica som gikk i dag,sikkert 300 barn.Sto en evighet i kø for å få startnummer,hadde meldt på Jessica på forhånd.
Det var kjørt inn 80 lastebil- lass med snø til gatene i sentrum.


Jessica er klar ved start:)


Endelig ble det hennes tur til å starte!Og jeg må virkelig si at jeg er positivt overraska over denne lille frøkna.Hun gikk hele runden alene,holdt meg i handa nå og da men ville for det meste gå alene.
Så jeg traska ved siden av,ga henne litt ekstra fart nå og da.
Hun smilte og kosa seg,syns det var gøy.Sa hele tiden at snart fikk hun premie for det fikk de når de kom over målstreken.Det var en grei runde for disse små,jeg tenkte det ble for langt,men jeg hørte ikke en eneste klage.Flinka!!
Og da hun fikk premie var det jo ennå bedre:)
Hun gikk sammen med Henrik og vi hadde mange som heia på henne.Morfar tok også bilder og de ble nok bedre enn mine.


I farta!

Etter rennet gikk vi inn på cafe så Benjamin fikk seg litt mat og varma seg.Var så kald på henda så jeg måtte kjøpe votter til han.Han vil jo ikke holde henda sine nede i posen sin.


Benjamin på cafe:)

Etterhvert gikk vi på marken en tur.Siste dagen i dag og Jessica fikk en gratisbillett til karusell på skirennet.
Så da ble det jammen i meg karuselltur i dag og:)
Hun vant også en bamse og kjøpte seg kjærlighet før vi trilla hjem til mormor og morfar.Benjamin sovna litt i vogna men våkna av alle lydene på marken.Så han har sovi ekstremt lite i dag.


Gøy med karusell:)

Da vi kom hjem har vi leika for og holde Benjamin i aktivitet siden han begynte å bli ganske så trøtt.Han er snart på krabbern tror jeg.Står på knea nå.Skyver seg bakover,men ikke lenge før han skjønner det nå(håper jeg.)
Mannen er jo døden nær siden han er syk...er det ikke sånn med syke mannfolk??


Blide go'gutten:)

Jessica har nok en gang hatt en flott dag:)Og det har vi andre også!


Skjer det noe ekstra for barna i din by??
Er det noen fra Kongsberg som leser bloggen som var med på skirenn i dag??
15 Kommentarer


Solgt! Og gøy i bhg:)

Jeg tok fram bagen til vogna til Benjamin igjen idag for ei som mamma jobber med skulle komme å se på vogna.
Så fin vogna er når bagen er på!!Savner å trille en baby som ligger og sover oppi vognbagen.
Måtte så klart prøve Benjamin oppi der.La han nedi og han så litt rart på meg og tenkte sikkert:"Skal jeg sovi oppi her?"Var litt trangt ja.Men det var gøy å få sitte oppi:)Han var 5.5 mnd da vi tok i bruk sportsdelen.
Men vogna er iallefall solgt,hun kommer og henter den på onsdag.Dett var dett...litt vemodig men vi skal jo kjøpe en ny fin vogn.Vemodig fordi jeg var så glad i bagen...sukk...og da var Benjamin en liten baby...nå er han 9 måneder og begynner og bli stor.


Fine Benjamin oppi vognbagen igjen:)

Vi har trilla en tur i solskinnet i dag og vi var en tur ute på verandaen,det var så varmt der ute at Benjamin kunne leke litt.
Gleder meg til vi kan være på verandaen og da ungene kan hoppe på trampolina igjen.Jessica vil nok ha med lillebror på trampisen tenker jeg.Hun ville jo det når han var nyfødt:)


Lillebror koser seg i sola:)

Da jeg henta Jessica i barnehagen var de ute.Boomblasteren spilte høy musikk og ungene dansa.Jessica og venninna Kristina hadde det kjempegøy,dansa og svingte seg.
Vi mammaene ble stående lenge for å se på jentene våre.
De fikk med seg Henrik også,og vi smilte og lo ennå mer,trekløveret er Henrik,Kristina og Jessica.

Jeg ble stående på parkeringa å prate med Ingunn(mamman til Henrik.)Brukte bare en time på henting i barnehagen idag.Har jo ikke dårlig tid.
Og ungene hadde det jo så gøy:)!

08 barna har vært på sin faste turdag,grilla pølser og kosa seg.Det hadde vært glatt og Jessica hadde detti på isen og slått seg.
Skrubbsår i tinningen,men det hadde gått bra.


"Dancing Queen."med pynt i håret:)

Bestevenninner!Kristina og Jessica(ingen ser i kamera.)

Trekløveret.Henrik,Kristina og Jessica.

Jessica slokna fort nå ikveld,ikke så rart siden hun har vært ute i hele dag.


Hender det at du bruker lang tid på å hente i bhg??

12 Kommentarer


Gummibuksevær!

I dag har jeg egentlig ikke noe å skrive om...
Er litt susete og sliten i hodet etter en samtale jeg har hatt i dag som tok en litt annen vending enn jeg trodde.
Det har med jobb og gjøre,i utgangspunktet så er jeg på jakt etter ny jobb.Trives der jeg er,men føler jeg må komme meg videre.Nok om det.

Ungene leika på morran før Jessica dro i barnehagen.Benjamin lyser opp så fort han ser henne:)
Været har vært strålende i dag også,våren er herlig!!
Men det kommer nok mer snø og kulde,gjør alltid det.


Leking på morrakvisten:)

Heldigvis var ikke Jessica like våt idag som hun var igår da jeg henta i barnehagen.Alt var vått.Jeg tror jammen meg hun må ha en gummibukse til.I går var både dressen og gummibuksa gjennomvåte,og da er det greit med en til.Og den hun har er i str 98,så ny må hun ha etterhvert.
Snuppa hadde tatt på gummibuksa selv,den var bak fram...men hun er flink som kler på seg selv:)


Frøken snupp i gummibuksa si bak fram:)

Badegutten:)

Må bare si igjen at det er så deilig med vår,alle de vårlige lydene man hører når man sover med vinduet oppe.
Jeg har ikke vinduet oppe når det er på det kaldeste,men nå må jeg ha det oppe.Benjamin ligger jo også der inne,men han har godt av frisk luft han også.Jeg har vært litt bekymra om det har vært kaldt,så jeg har lukka det igjen.
Sover så mye bedre med litt frisk luft på soverommet!

OMG for et kjedelig innlegg.....


Er det gummibuksevær hos deg??
Sover du med vinduet oppe på soverommet??24 Kommentarer


hits