Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Here comes trouble!

Da er det sommertid,hurra!!!Er så deilig med lysere morgener og kvelder!
Tok sin tid før Jessica sovna nå i kveld,Benjamin sovna fort,men det går seg nok til med den ene timen.
Vært kjempedeilig i sola i dag,så nå må vel snart resten av snøen forsvinne!!

Vi har hatt venninna til Jessica her i dag,foreldrene lurte på om vi kunne passe henne i noen timer.Og det kunne vi jo,Jessica har vært endel hos de,og de har ingen familie her.
Vi tok med de tre barna ut,gikk en tur og var her i nabolaget.Jentene tok med seg sparkesyklene til Jessica bort i gata hvor det var bart.Ikke så lett med den som har to hjul,så de bytta på den med tre hjul.Så her må det øves!Men det kommer!
De hadde det kjempegøy og Benjamin hang etter de.Han ville også prøve sparkesykkelen,så jeg dytta han.Han fikk prøvd trehjulssykkelen også,og han rekker ned til pedalene,så da må han knekke koden på hvordan han sykler.
Gøy å leke med vann!


Etter en stund gikk vi inn å spiste pølser.Ungene satt så fint ved bordet,og det gikk greit med et ekstra barn her.Litt krangling var det innimellom,men sånn er det jo bare.
Etter at Kristina dro har småtassene sett på tv og leika.Og lille Benjamin,han er en liten ramp!Tipper at han kommer til å finne på mye rart i tiden framover:)
Han fikk en brødskive,den gikk han rett bort i søplekassa å kasta.Det var ikke riktig pålegg på...Rampen!

Here comes trouble!

Da er det bare en dag igjen av påsken,lurer på om vi ikke må ta en tur opp i skisenteret igjen,ake litt:)


Hva skal du finne på i morgen??


16 Kommentarer


Onkel er poppis!!

Påskeaften i dag,vi har ingen tradisjoner på denne dagen.De små fikk påskeegga sine i går.
En ganske vanlig lørdag og gubben skulle på jobb i noen timer.
Jessica fant plutselig ut at hun ville til mormor og morfar,så jeg kjørte henne dit.Så da var det bare Benjamin og meg og han skulle ha dubben sin.Stille og rolig ble det rundt meg da.


Søtnoser i pysjen:)

Da Ben våkna dro vi å handla melk og brød før vi dura til foreldrene mine.Broren min skulle komme dit så vi avtalte å treffes der.Og onkel er poppis hos barna!!!
Før han kom var vi litt ute i gata så småtassene fikk seg litt luft.
Søledammene var så klart veldig populære da vi var ute.

Jessica satt omtrent sammen med onkel Frode og tante Anne hele tiden mens vi var der.Onkel og tante lekte og leste for barna.Og da vi skulle hjem ble så klart Jessica veldig lei seg.Hun er i en fase hvor hun knytter seg veldig til den personen hun er sammen med,og hun hylgråter når den personen skal gå.Det kan være meg,morfar,en av de ansatte i barnehagen og i går var det mammaen til Kristina.
Og i dag ble det tante og onkel.Jeg aner ikke hvorfor hun er sånn.Men tante Anne sa at hun visste om flere barn som hadde hatt den fasen.Men uansett så er Jessica veldig glad i onkel Frode og tante Anne.Fikk ikke tatt noen bilder av de dessverre.
Er det flere som har opplevd dette med barnet sitt?

Da vi kom hjem var Jessica og jeg litt ute i gata med sykkelen.Det er bart noen steder så der kan hun sykle.Jeg må bære sykkelen der det fortsatt er snø og is,og det er det mye av.
Nå må det bli varmere så snøen forsvinner!!!Det blir jaggu meg kaldt når sola går ned.Jeg frøys som bare det,hutre!!!


På sykkeltur i gata,og som dere ser så er det litt snø ennå.
Har du noen tradisjoner på påskeaften??13 Kommentarer


Livat i heimen!

Vi har hatt barnefri fra i går til i dag.Men hvem ble skamtrøtt å stupte i seng klokka 22?!Jada,det var meg,orka så vidt å lese.Sov til klokka viste 9 i dag.
Det var den kvelden alene liksom.Fikk sett en film da,hihi:)
Fikk koselig besøk på formiddagen av min gode venninne Maria og barna hennes.De var på vei til fjellet og stoppa innom en liten tur.

Så var det på tide å hente snuppa som var på overnatting hos venninna si.Hun har kosa seg stort og det hadde gått kjempebra med småjentene.
De sov sammen i samme seng.
I dag hadde de vært en tur på skøyter og sykla litt ute på verandaen.
Det har vært sol og veldig fint vær,men det er ikke noe særlig varmt syns jeg.Nå må det bli litt varmere så snøen forsvinner!!Jessica er så klar for å sykle i gata.


Sykkelen testes i snøen:)

Søteste lillebror!Vi dura videre til foreldra mine hvor Benjamin var.Han har kosa seg men har savna storesøster veldig.Full fart så fort vi kom innenfor døra!
Livat i heimen!
Vi spiste middag der og ungene styra og leika fælt.
Jessica har vært litt sliten etter overnattingen,de hadde våkna 6.30.Så tidlig er ikke Jessica oppe til vanlig.
Da vi kom hjem fikk småtassene påskeeggene sine og det var populært!De fikk ikke alt som var i egget,må ha litt de andre dagene også.
De har leika litt,men begge to var slitne og sovna kjapt da de ble lagt.


Årets påskeegg!:)

Drikkepause!!


Tror det blir en film før jeg legger meg.Får visst aldri nok søvn!Har du hatt en fin påske så langt??
14 Kommentarer


Home alone!

Gubben og jeg er hjemme alene.Jessica overnatter hos venninna si og Benjamin er hos mine foreldre.
Da barna var levert gikk jeg bare rundt her og ante ikke hva jeg skulle ta meg til.Rart det der hvor stille og tomt det er uten barna hjemme.
Til slutt satte jeg meg ned å limte inn resten av bildene jeg hadde liggende i album.Så nå er det bare å bestille en ny ladning.

Nå har vi akkurat sett en film og spist pizza.Kanskje vi rekker ennå en film før vi sovner.
Før ungene dro avgårde var det livat her som vanlig.De lekte og var høyt og lavt.Så satt de sammen å så på ipaden.
Pappan min kom innom her istad for jeg glemte å pakke med astmamedisinene til Ben.Og pappa sa at Ben kjeda seg litt innimellom.Han er jo vant til å ha Jessica å leke med.
Men tipper han koser seg uansett.De hadde vært ute en tur å mata endene.
Og småjentene koser seg nok også,de ligger vel og tisker og hvisker og ler.Jeg var litt spent på om Jessica kom til å sove der for hun tulla litt da jeg skulle dra.Men hun har sovi der to ganger før,så det går nok bra.De ringer jo om det er noe.


Gøy med ipad!

Ben plyndrer kjøleskapet!

Jeg sitter her å tenker på hvor stor Jessica har blitt.Overnatter borte,hjelpes!!!Hvor er den lille babyjenta mi??
Måtte så klart kikke mellom noen "gamle" bilder,og de søteste bildene av Jessica poppa fram.
Blir jo helt "mimrete" og mange "flashbacks"dukker opp.
Sånn blir det jo bare,de søte små blir store.


Søteste lille Jessica,1.5 år.Sommeren 2010.Hva gjør du i kveld??

12 Kommentarer


Knoll & Tott!

Ikke mye spennende fra denne kanten i dag,virker som om alle har tatt påskeferie fra blogg og alt annet.Men vi er hjemme så da kommer det nye innlegg.
Vi har handla inn litt som alle andre har gjort.Noen handler som om det var krig eller uvær i vente.
Men sånn er det jo når det er helligdager,og mat må man jo ha både hjemme og på hytta.


Kul liten tass!!


Vi tok turen på Coop Obs i dag også,25 minutter å kjøre dit.Masse bra tilbud og da handler vi der nå og da.Ungene har masse å se på der iallefall,de vingler hit og dit.
De måtte så klart teste syklene som sto utstilt.Ben er nok litt liten ennå,og Jessica fikk ny sykkel ifjor.Hun gleder seg veldig til hun kan ta den ut å sykle på den.
Småtassene er som Knoll & Tott.De henger alltid sammen,kniser og ler og finner på ugang.Lillebror vil gjerne gjøre alt Jessica gjør og de fyrer hverandre opp.
Sånn er de ute og sånn er de hjemme.
Hjemme sitter de omtrent oppå hverandre i sofan når de ser på tv,de løper etter hverandre og leker.
Vel,måtte til slutt sette Benjamin i vogna på butikken.Er jo så redd for at de skal bli borte,og det er ganske stort på Coop.Gærninger!


Knoll & Tott!:)

"Jeg vil bli stor!"

Storesøster!

Benjamin og jeg dro en tur til oldemor/mormor etter middag,lenge siden vi har vært der.Koselig for oldemor å se barna.Jessica ville være hjemme å slappe av som hun sa.
Godt å se mormor,begynner å bli gammel nå,95 år!Man vet aldri hvor lenge man har besteforeldrene her,og jeg har bare mormor igjen...Har du fått handla inn alt du skulle??
Skal du reise bort i påsken??11 Kommentarer


Det smelter!

Jeg har sovi som en stein helt til klokka var 8 i dag,er så deilig når ungene sover lengre.Er jo luksus når klokka blir litt mer enn 7.
Jessica tasser rundt i pysjen til langt utpå formiddagen.Jeg fikk ryddeånden over meg,spisestuebordet var så vidt synlig,det fløyt over der.Nå er det pent og ryddig,og påskeblomsten til frøken snupp står der.Hun fikk gul påskeblomst av mormor igår.
Benjamin og jeg dro en kjapp tur på Rema for å kjøpe bleier.Han har nå gått over til å bruke Pampers igjen etter en periode med Libero,men så begynte Libero å lekke,Pampers holder på alt.
Har nesten alltid brukt Pampers på begge ungene fra de var nyfødte.Brukt Libero nå og da.Og Pampers er billig på Rema.


To småtroll i pysj:)

Bleieshopping!

Det har vært knallvær med strålende solskinn,så vi tok turen opp i skisenteret og akebakken.Vi fikk  nesten hele akebakken for oss selv.
Ungene aka og de lekte,kosa seg ordentlig.
Mamsen og papsen koste seg i sola.Jeg kunne nok sitti hele dagen i sola med en god bok om jeg hadde fått sjansen.Skulle absolutt vært på en skitur med frøkna,jeg må lete etter skiskoa mine,aner ikke hvor de er.Sikkert kjempedeilig på fjellet.

Og det har smelta masse i dag,jippi!!!

Her blir resten av kvelden tilbrakt i sofan med tv og serier på pc'n.Noen blogger må jeg også innom:)

Om du har Instagram så kan du følge meg der også,jeg heter mammantiljessicaogben
Og jeg er litt hekta,er så mange fine og gøyale bilder på Instagram:)Har du Instagram??


4 Kommentarer


Elskede unger!

God kveld i stua,eller har alle dratt på påskeferie?
Vi er hjemme!Lurer på hva vi skal finne på i ferien,håper det blir sol hele påsken så snøen forsvinner.Hadde håpa at veiene skulle være bare så ungene kunne finni fram sykler og sparkesykler.Men vi bor i et "snøhøl" så det tar nok litt lenger tid før snøen er borte her,er faktisk endel snø ennå.Men noen steder har asfalten kommet frem,hurra!!!
Det skjer ikke så mye her i huset på formiddagen,ungene sløver i pysjen foran tv'n eller leker.Og lillebror tar seg en times dubb rundt 11.30.Elskede unger!

Gærninger!

Jessica,mormor og jeg tok oss en liten shoppingtur til Sandvikasenteret.Jessica trang nye truser og stillongser.Utrolig hvor mange stillongser hun har sliti ut i vinter.Og vi kan ikke kvitte oss med stillongsene riktig ennå ser det ut som.
Lillebror trang pysjer.Mamsen fikk seg en ny t-skjorte.Vi handla litt godis til påskeeggene også.Det er en veldig fristende godisbutikk med mye godt på Sandvikasenteret.Selv har jeg ikke fått påskeegg fylt med godis siden jeg var liten...
Jessica storkoste seg på shopping i dag,ikke noe tull eller klaging på at hun var lei.Benjamin er ikke glad i shopping for øyeblikket,så gutta var hjemme.De har kosa seg masse de og,lå noen bilder på kameraet som bevismateriale,hihi:)
Da vi kom hjem ble småtassene elleville over å se hverandre,så de var i 100!!Da de hadde fått på seg pysjer satt de i sofan å kosa lenge,de er så glade i hverandre,elskede unger!


Frøkna med noe av påskegodisen.

Herlig:)!

Litt av påskegodisen.
Får du påskeegg,eller er det bare barna som får??8 Kommentarer


Påskevær!

Våkna opp til flott påskevær i dag!Ikke var det så kaldt heller og da ble det mildt utover dagen,og det måtte vi benytte oss av.Så etter dubben til Benjamin kledde vi på oss å dro opp i skisenteret for å ake.
Sist vi var der var i januar,og Ben var veldig "rar."Ikke så rart siden han var på vei til å bli syk og ble innlagt på sykehus dagen etter.
Men i dag kosa han seg glugg.Gikk opp bakken og aka på magen ned igjen.Kjørte på snowraceren med paps og ville bare mer og mer!Jessica aka på rumpeakebrettet og snowraceren,lekte i en skråning og aka på rumpa der også.
Jeg satte meg ned å prøvde å få meg litt sol i ansiktet så jeg kan se litt freshere ut,hihi:)

Men så var det noen voksne som faktisk ødela for ungene.Greit at de også aker,men her var det en voksen som aka uten kontroll på sånn matte,og det gikk fort.Hun ba oss flytte oss osv,og ungene hadde det så gøy.Vi sto på siden av akeløypa så de var ikke i veien,men hun aka i vei å blåste i det.
Vi måtte flere ganger løfte ungene av veien da hun kom i full fart mot oss,helt ukontrollert.
Jeg klarte ikke å holde meg så jeg måtte bare snakke til henne,men hun hørte ikke.Så vi tusla avgårde,ville ikke at hun skulle brase rett inn i ungene.Gubben ble også irritert.
Vi gikk bort til skianlegget å satte oss der med drikke og kjeks.


Fornøyd frøken i sola med ny vårdress!

Lillebror koser seg også:)

Snowracer er gøy!!


Jessica hadde på seg den nye vår/høst dressen sin fra Ludo i dag.Måtte jo teste den.Den virker veldig bra,men hun ble våt i rumpa.Men nå aka hun veldig masse på rumpa,og dressen er jo litt tynnere enn en vinterdress.
Benjamin hadde på vår/høst bukse fra Didriksons,også veldig fornøyd.Dressen hans fra Ludo er litt stor,men vi må teste den ute også.

Ble et par timer ute i snøen og sola,håper resten av påsken blir like fin!
Syns fortsatt Benjamin er så annerledes med den nye hårklippen sin,en ordentlig rampegutt;)En søt rampegutt!


En liten luring!Har du kost deg ute i sola i dag??

6 Kommentarer


En ny tøff gutt!

Mens jeg vaska klær og vaska over badegulvet sløva småtassene seg foran tv'n i pysjen.Godt for de å slappe av på morran for det er jo ganske travelt i uka når vi skal på jobb og i barnehagen.
Etter dubben til Benjamin dro vi til byen alle fire,ikke ofte det skjer siden mannen ikke er så glad i å være i byen og på sentre.Men paps hadde lovt at han skulle ta med Benjamin til frisøren.
Mens gutta var hos frisøren ble Jessica og jeg igjen på senteret.Vi traff på foreldra mine og snille mormor kjøpte joggesko til småtrolla.Det er ikke akkurat joggeskoføre ennå,men greit å ha i hus for joggesko blir så fort utplukka,og folk har begynt å handle alleredeDet ble så klart blinkesko på begge to.Jessica har ikke vokst noe særlig i føttene,hun brukte størrelse 26 i joggesko ifjor sommer,nå kjøpte vi 27.Ben fikk i størrelse 23.Han har aldri gått med joggesko,bare krabba,så det blir en helt ny verden for han med joggesko på.


Nye rosa blinke joggesko:)

Vi satt på cafe med foreldra mine da Ben og paps kom tilbake.Ben ble så tøff på håret,helt kort,og vi kan rufse det til så han blir ennå tøffere.Han ble en helt ny gutt,og han så litt større ut også.
Begge barna fikk på seg joggeskoa og de løp rundt og hadde det så gøy:)Får satse på mildvær så skoene kan tas i bruk ute snart,men det drøyer nok litt ennå ja.Strålende sol,men fortsatt en smule kaldt.


Kjekken!

Taco!

Vi har kost oss med taco og ungene fikk godis.De har leika og herja som vanlig,og hatt det kjempegøy.Måtte roe ned og da så de på Tingeling på tv.
Småtassene var ikke i seng før etter klokka var 20.
I morra må vi prøve å få tatt en tur ut.Se om vi kan ake eller noe.


Søtnosene!Er mannen din glad i å gå på kjøpesentre??


18 Kommentarer


Påskeferie!

Da var det jammen i meg påskeferie!Siste dag i barnehagen i dag siden det er stengt i påsken.Og jobben min holder også stengt i påsken.
Så hva skal vi finne på i alle disse dagene tro?
Vi har ingen planer,men noe må vi finne på.Blir iallefall sløve morgener;)

Dagen har rast avgårde på jobb,vi fikk et digert påskeegg fylt med godis,nam!!Så vi måtte dytte innpå litt,hihi:)Da jeg henta småtassene i barnehagen kom Jessica løpende i full fart med armene utstrakt og et stort smil,herlig!


"Mamma!!"

Fornøyd frøken med fine røde kinn!:)


Turdag for frøkna i dag,og de har faktisk vært ute hele dagen.De hadde vært i akebakken å aka og fortsatte dagen ute i barnehagen.De hadde feira litt med kake da en av de voksne skal i permisjon og kanskje ikke kommer tilbake,synd!
Snuppa hadde røde fine roser i kinna:)
Benjamin hadde ikke fått vært ute i dag,leika og styra på inne.De hadde spist fiskeburgere.Han var full av dressing,hihi:)

Jeg kjørte småtassene til foreldra mine,der skulle de være mens jeg klipte meg.Jeg satt modell,og jeg ble ganske stilig på håret.Skal tilbake neste uke å farge det,det blir spennende!
Småtassene ble i 100 da både paps og jeg kom å henta de.De hadde kosa seg med mormor og morfar.De måtte være litt forsiktige med morfar for han er ganske nyoperert.


Ben koser seg med middag hos mormor og morfar:)

I posten fikk jeg en koselig pakke fra en fast bloggleser,i pakka var det en søt Kitty kjole og en Mikke Mus t-skjorte.Tusen takk kjære deg,kjempesnilt!
Så mange snille mennesker der ute:)

Nå har mannen og jeg akkurat spist kebab,kan ikke huske sist jeg spiste det,så det smakte:)


Hva skal du i påsken??

 12 Kommentarer


Stormende jubel!

Stormende jubel for en solrik dag,jippi!!:)Snødd i hele natt,men nå krysser jeg fingre for sol og litt mildere dager så snøen kan begynne å smelte.
Misunnelig på småtassene som koser seg i barnehagen i finværet.Jessica hadde kosa seg ute i dag,hatt et lite uhell,hun hadde detti ned fra båten som står ute i barnehagen.
Hun hadde skrubba seg på nesa og fått et blåmerke i panna.Hun hadde  hatt grus i hele ansiktet sa en av de voksne,men hun hadde ikke begynt å gråte før en av de voksne kom for å se hvordan det gikk.
Benjamin har lagd litt påskekunstner som vi fikk med hjem,artig!:)Han har tulla og styra på i dag,er i et kjempehumør om dagene og de voksne tuller fælt med han:)


Søteste Jessica!

Småtassene har herja og leika fælt sammen her hjemme også.De har så stor glede av hverandre.Ble litt småkrangling om gitaren,men det er Benjamin som syns den er mest gøyal.Han går rundt med den overalt.Han har den til og med med seg på badet,haha!!
Han måtte også prøve storesøster sine rosa crocs!Det er masse rosa her i huset,sånn er det å ha en storesøster!


Pysj og rosa crocs!

Har akkurat sett på Tangeruddampen,for en herlig gjeng:)!
Jeg kunne aldri vært med på en sånn båttur,da hadde jeg antagelig dødd av sjøsyke,bah!!!!


Ser du på Tangeruddampen??
Blir du sjøsyk??


14 Kommentarer


Øre,nese,hals...

Ennå en påskefrokost i barnehagen.I dag var det på avdelingen til Benjamin.Like koselig i dag,selv om jeg kanskje føler at jeg ikke kjenner så mange av foreldrene på den gruppa.Kjenner liksom bare de som har søsken der,hvor storsøsknene går på stor avdeling.Det er utrolig mange søskenpar i barnehagen.
Men kos med påskefrokost og barna lekte og hadde det gøy etter at de hadde spist.Jessica var med hos lillebror i dag.Men lillebror hadde andre planer,han ville inn på avdelingen til Jessica,var jo der i går,og der er det jo så gøy!

Ble ikke lange dagen på småtassene i dag.Ben hadde time på sykehuset for å sjekke,ører,nese og hals.Dere som er faste lesere vet jo at han har vært mye syk og slier ofte med hoste osv og har vært innlagt med lungebetennelse og forverring av astma.
Vi ville sjekke mandler osv for å se om det var en grunn til all sykdom.Mandlene var greie,litt forstørret,men ingen grunn til å gjøre noe med de.Ører og nese var også fine.Så da venter vi på time for å sjekke astmaen hans,og det tar visst litt tid for han var ikke syk nok til å få time ennå.Så innen utgangen av mai skal han være sjekket.

Storesøster var med og hun syns nok det var litt ekkelt når Ben ble sjekka.Hun holdt henda foran øynene,huff!!Men det gikk jo veldig fint.Benjamin var kjempeflink!


Venter på heisen på sykehuset.

Etter sykehuset tok vi en tur innom Coop Obs for å se om det var noen tilbud,og det var det!Doruller og tørkeruller,hehe!!Det går det mye av,så kjekt med et lite lager.
Småtassene hadde så klart lyst på både det ene og det andre.Og de prøvde å snike til seg ting.Det var tilbud på sånne små gitarer,Ukulele.Ben elsker alt av gitarer,og vi har en liten mandolin er hjemme som hele tiden er i bruk av lillebror.
De fikk denne Ukulelen,men de må dele på den.Blir nok litt krangling,men de må lære å dele.


Gitarfrelst!

Kjekt med smaksprøver på butikken!

Denne var også kul!

Pokker for et vær!Har snødd i hele dag,det er 20 mars,jeg vil ha vår!Jeg vil at snøen skal smelte!Vinteren er jo endeløs.Begynner å lure på om vi bor på Nordpolen eller i Sibir...
Kanskje jeg bare skal sove til snøen er borte og det er bart og ungene kan ta på joggesko,finne fram syklene og sparkesyklene,og få fram trampolina.
Håper på en fin påske med sol og mildvær!!!Grav deg ned i tide,det er ingen skam å snu!!!(syns det passa nå med dette været,reine snøstormen!)
10 Kommentarer


Påskefrokost i bhg:)

Det er snart påske,og da er det påskefrokost i barnehagen.I dag var det på avdelingen til Jessica.
Masse god mat og koselige foreldre og ansatte.Tiden gikk kjempefort mens vi var der.Vi spiste,prata med andre voksne og ansatte.Barna lekte og kosa seg.Benjamin var så klart også med og han koste seg inne på stor avdeling.Ville absolutt ikke inn på sin avdeling da vi gikk.
I morgen er det ennå en frokost,og da er det på avdelingen til Benjamin.


Kos med frokost i bhg:)

Leken er i gang.

Det ble avtalt på frokosten at Jessica skulle være med venninna si hjem etter barnehagen.Så da henta jeg Benjamin,veldig lettvint med bare et barn å ta med seg hjem.
Jessica hadde ikke dratt ennå,men vi gikk ikke innom avdelingen hennes.Det hadde blitt litt "feil" tror jeg.De ansatte sa at jentene hadde skravla om det hele dagen at Jessica skulle være med hjem.Benjamin ville gjerne inn å hente storesøster,løp avgårde.Men jeg fikk han med meg ut igjen,og vi kjørte å henta paps.


Gøy å skli:)

Rart når det ene barnet ikke er hjemme,men det blir vel bare mer og mer av det at Jessica blir med noen hjem.Jeg henta snuppa og de hadde storkost seg,leker kjempefint sammen.De måtte bare leke litt til før vi dro hjem,så da fikk vi voksne skravla litt.
Ben ble kjempeglad for å se Jessica igjen,og begge to kunne nok leika og herja ennå,men de sover søtt nå.I går la jeg de sammen i dobbeltsenga og der har de liggi i hele natt,men i kveld ble de lagt hver for seg.


Venninner:)Har du vært på påskefrokost i barnehagen??16 Kommentarer


Leggetid!

Så koselig at så mange la igjen kommentarer å skrev litt om seg selv på innlegget mitt i går!Gøy å lese om dere også,de av dere som har blogg vet jeg jo litt om,men dere andre som ikke har så vet jeg jo ingenting.
Så om du har noe å fortelle så legg igjen en kommentar,det er kjempekoselig:)

I skrivende stund ligger det to småtroll i dobbeltsenga å sover.Noen ganger er det ikke så lett å legge de når jeg er alene.Mens jeg la Benjamin kom Jessica tuslende å spurte om jeg ikke kom til henne snart.Og da spratt Ben opp....så da la jeg bare begge to der inntil videre.Så får gubben bære Jessica i hennes seng når han kommer hjem.Ben har jo overtatt dobbeltsenga.
Sprinkelsenga står til pynt.Han har aldri likt den senga.Så nå må vi få ordna  ny seng til storesøster så lillebror kan overta hennes seng.Sprinkelsenga selger vi,ingen flere bebiser på oss!
I dag fikk vi sett litt sol,men det har vært surt!Og resten av uka er det visst meldt snø,æsj!!!!Lengter fortsatt etter vår!

Benjamin sov faktisk helt til jeg vekte han i dag,han sovna som jeg fortalte om i går i bilen.Jeg hadde faktisk trodd han kom til å våkne utpå natta.
Han var uthvilt og i godt humør.Tulla og tøysa da han kom i barnehagen.

Siden jeg er alene skal jeg snoke i skapet,hihi:)


Hvordan er dine barn å legge??
16 Kommentarer


Fortell litt om deg selv!:)

Vi har vært i Tønsberg i dag.Vært i bursdag hos kusinene til barna.Erica ble 2 år og Elisa 10 år.(Dette er barna til Roger sin yngste søster.)
Vi dro da Benjamin skulle sove dubben sin,men han sov ikke så lenge.
Barna lekte og hadde det gøy,.Fikk egentlig ikke prata så mye med de andre voksne,men litt prat ble det jo.
Vi ble ikke kjempelenge for jeg ser alltid for meg et kaos om ungene sovner i bilen på vei hjem om vi drar for sent.

Vi tok en rask matpause på Mc Donalds siden vi bare hadde spist kaker.Ungene var nok litt slitne etter bursdagen og de sovna så klart i bilen,bah!!Vi fikk vekt Jessica,men Benjamin sov sin dypeste søvn.
Da vi var hjemme våkna han og var helt desorientert og rista og skalv.Stakkar lille.Vi fikk stelt og lagt han,og han sover i skrivende stund.Men jeg sitter egentlig bare å venter på at han skal våkne.
Jessica er på vei i senga nå,fikk sitte litt lenger oppe siden det ble en dubb i bilen.

Hvordan gjør du det om barna sovner i bilen på kveldene??

Her kommer noen bilder,har merkelig nok ikke tatt så mange i dag.
Ben hadde på seg tøffe klær fra Newbie,og Jessica hadde tøff olakjole:)


Ben ler seg skakk av storesøster på badet tidligere i dag:)


I bursdagen!

Kakespising!

Jessica sløver på sofan,vel hjemme igjen.


Også kom jeg til å tenke på en ting.Nå vet jo dere lesere endel om oss.Så nå lurte jeg på om ikke du kune fortelle meg litt om deg selv,hvorfor du leser bloggen,har du barn,hvor gammel er du...altså,fortell litt om deg selv.
Gleder meg til å høre litt om deg:)41 Kommentarer


Tre gode venner!

Vinteren er her fortsatt,kommet mere snø,men heldigvis ikke så kaldt.Men skal ikke juble for tidlig,kulda er visst ventet tilbake.Jeg lever i trua å går med joggesko!!
Vintersko har jeg aldri likt,men går med det altså.

Må le litt av meg selv,hele uka er jeg småfysen og spiser et eller annet på kveldene.Men i dag lørdag har jeg liksom ikke lyst på noe,haha!Men når uka kommer igjen,ja da er jeg nok like fysen på kveldene igjen.Flere som er sånn??

Jessica og jeg tok oss en runde på byen.Vi måtte handle to bursdagsgaver.Og siden det er nesten umulig å ha med seg Benjamin i butikker for tiden ble det bytur på jentene mens gutta var hjemme.
Krydde av folk på senteret.Vi fikk unna det vi skulle og frøkna fikk seg ansiksmaling,det er stas!Traff på foreldrene mine også,så vi gikk en runde med mormor.
Siden det var 30% på barneklær på Lindex måtte vi innom der.


Supersøta med ansiktsmaling:)

Benjamin har faktisk vært litt trøtt i dag.Sitti å sett på tv og leika litt.Sånn i 18 tiden våkna han til liv og har vært i overkant turbo helt til han skulle legge seg.
Jeg er ganske sikker på at han kunne holdt det gående i noen timer til.Men da klokka var 20 måtte han køye.
Han løp rundt i bleia i vill fart med en dokkevogn,og storesøster syns så klart at det var kjempegøy med en turbo lillebror å gira han ennå mer opp.
Lillebror ble fanga og Jessica lunta ned på badet.


Vill og gal lillebror;)

Ellers så tror jeg vi har verdens søteste kanin.Hun fotfølger nesten ungene,løper etter de og kommer og snuser på de.Og spiser de kjeks eller banan,ja da er Bongo på pletten.Hun spiser opp alt som detter på gulvet eller hun får en liten bit av de små.
Vi må jo så klart passe på så hun ikke får for mye,det er ikke bra for henne.
Hun ligger også å følger med,passer liksom på oss.


Tre gode venner:)


Vi har spist pizza i kveld,hva har du spist??


18 Kommentarer


Fryser!

Hva gir du meg?!I dag har det faktisk snødd hele dagen,og det snør ennå,argh!!!!!
Og jeg fryser.Fryser alltid etter jobb,har tatt meg en lang varm dusj,men er fortsatt frysen.Rart det der at jeg er så frysen etter jobb,jobber jo ikke akkurat ute heller.

Noen ganger så lurer jeg på om uka består kun av mandager og fredager?!Det går så fort!Om en uke er det påskeferie,jeg håper virkelig det kommer litt godvær,men jeg tror det ikke før jeg ser det.

Småtassene var elleville både ved levering og henting i barnehagen.Jessica skulle som vanlig på tur i dag,fredag er turdag.I dag hadde de vært å aka.Var ikke akkurat noe turvær,men de hadde kost seg og vært ute en stund før de gikk inn gode og røde i kinna.
Benjamin har også fått lufta seg.


Knoll og Tott er klare for helg!

Vi har spist taco,og når vi har det er gulvet fult av taco også.Ost,mais osv flyter på gulvet.Synd Bongo ikke liker det for da kunne hun "rydda" for oss:)
Ben har spilt på den lille gitaren(mandolin) og Jessica har sitti som forheksa å sett på Askepott.Får ikke kontakt med henne når hun ser på noe hun liker.


Ben spiller på den lille gitaren.Fryser du etter jobb??6 Kommentarer


T for torsdag eller no sånt...

Nå begynner jeg å bli redd for å fryse ihjel snart,makan til kulde vi har nå.og vårvarmen kommer vistnok ikke før i mai,great....snøen blir vel liggende til juni.
Semmert rett og slett!!
Noe må man jo ha å klage på...

Vel,det har vært en helt vanlig torsdag.Etter middag har jeg bare gjort kjedelige ting.Skifta på senger og vaska klær.Kom nesten ikke inn på badet,bare å brøyte seg vei!
Måtte le av håret til Benjamin på morran,skikkelig bedhead!Sovi godt han,ikke så rart siden han sover i senga vår(rister på hodet.)Fått en dårlig uvane mens han var syk.Nekter å ligge i senga si.Så Jessica skal etterhvert få ny seng og Ben skal overta juniorsenga hennes.
Håper han kommer på eget rom i løpet av våren/sommeren.


Bedhead.

Ben var så søt da jeg henta de i barnehagen.En traktor holdt på utenfor barnehagen,og han var ikke til å få med seg hjem.Han sto så fint å så på mens han passa på den rosa veska til storesøster:)
Og som den jåla Jessica er måtte hun prøve solpudderet mitt.Jeg har endelig gått til innkjøp av et nytt et.Trenger det,likbleik i trynet,hehe:)


Jåla:)

Nei,nå må jeg se litt på Jarle Andøy her,kjekkas!!


Flere som fryser??
14 Kommentarer


Null planer!

Fri på meg idag.Null planer egentlig.Men har alltid masse småting å ordne når jeg har fri.
Måtte til byen å ordne med linser,krise om jeg går tom for det altså!Jeg bruker briller minimalt,kun akkurat når jeg står opp og like før jeg legger meg.
Nå har jeg brukt linser/briller i 1,5 år.Jeg så jo så sinnsykt dårlig at jeg bare måtte sjekke det.Og jeg fikk jo litt sjokk over hvor dårlig jeg egentlig så.
Men det ble en helt ny verden med linser på!
Dagen gikk fort som vanlig og vips så var det på tide å hente Knoll og Tott!
Frøkna måtte på død og liv ha med seg solbrillene sine i dag,poppis å ha det i barnehagen.Hun må alltid ha med seg et eller annet dit hver dag.Ape er med uansett.


Kul med solbriller!

Fikk jammen i meg en pakke i posten i dag også.En tøff bukse til lillebror!Måtte bare ha den.Olabukse med verktøy i baklomma!Perfekt for Ben!
Måtte prøves på,litt stor,men da har han noe å vokse i.
Jeg kjøpte den hos Lille Martine.De har alltid så mye fint.Farlig å stikke innom nettbutikken dems.


Tøffeste olabuksa!

Benjamin er virkelig ikke glad i å dusje eller bade.Han rasa seg mellom dusjinga i dag,herregud så sinna!!Men om Jessica sitter i badebalja,ja da er det helt greit å bade,gjerne med klærne på.
Skulle ønske vi hadde stort badekar!


Natta!


Bruker du briller eller linser??
10 Kommentarer


Pakke i posten!

Ere mulig!!?Nå snør det,argh!!!!!Når skal våren komme??

I dag har jeg fått to pakker i posten,alltid like spennende med pakker.Den ene var vårdressene til ungene,men ser ikke ut som vi trenger de med det første...
Den andre var en pakke fra smokkesnorami.
En smokkesnor og en navnelenke.De er kjempelekre!!Og barna ble veldig fornøyde.Benjamin måtte ha smokken sin på med engang,og Jessica har festa navnelenka på sekken sin.


Lekre!!

Ungene var ute da jeg kom for å hente de.Benjamin hadde vist vært helt gærn idag,hehe:)Han gjør mye rart og morsomt for tiden.
Han har sovi litt mindre på dagen idag,sa at han skulle begynne å sove i bare en time og et kvarter,tror det holder nå.
Han elsker å være ute iallefall,og jeg måtte rett og slett ta han under armen for å få han med meg hjem.
Tre av venninnene til Jessica fulgte henne til porten og de sto der og ropte hadet i kor og ville ha klemmer av henne,de er så søte disse jentene.Og det å ha en lillebror eller lillesøster er visstnok stor status i barnehagen.De vil klemme på Ben også,og de leker med han.


"Gærne lillebror!"


Leker ute.

Etter middag hadde Jessica time hos frisøren.Hun trang virkelig en klipp,og hun ble så fin!Hun fikk til og med glitter i håret,kjempestolt!
Vi gikk en runde på senteret og hun fikk seg nye solbriller,har lovt henne det.Ble så klart noen med Kitty.
Før leggetid har "Knoll og Tott" sitti sammen under et pledd å sett på tv.


Nyklipt frøken med nye solbriller!:)Syns du det er gøy med pakker i posten??


21 Kommentarer


Foreldresamtale!

Klokka 8 skulle vi på foreldresamtale i barnehagen.Leverer småtassene rundt de tidene så det gikk fint.Samtale om Jessica,har ikke vært  med Benjamin ennå,men det kommer vel.
Det var bare positivt og skryt å få høre om frøkna vår.Det er så gøy å høre om hvordan hun er i barnehagen.Skulle gjerne vært flue på veggen!Hun er iallefall en populær jente,og ligger langt framme med alt egentlig,og hun er veldig frampå,hihi:)Det er bra,hun kommer til å bli yngst i klassen,så bra at hun er frampå!
Til høsten begynner hun på skoletrollgruppa,herregud!!Hun begynner på skolen til neste år,herregud igjen!!
Hun har blitt så stor!!
Er liksom ikke så lenge siden hun begynte i barnehagen.


Jessica 1.5 år.Sommeren 2010.

Etter samtalen dura jeg videre på jobb.Beinkaldt idag og,brrrrr!!!!!Men da vi henta ungene var det faktisk godt i sola.Og Benjamin var ute og kosa seg.Vi så han ikke,så hørte vi han rope mamma,han satt borte ved gjerdet sammen med en annen gutt,og de leika kjempefint.Morro!
Jessica var på vei ut,de hadde vært ute tidligere på dagen også.Fikk henne nesten ikke med hjem.


Ben koser seg ute!

Ungene fikk kalkun kjøttboller og pasta til mat(rester fra igår.)Mannen dro på jobb og jeg spiste kyllinglår.Jessica ville også ha det så da måtte jeg dele.Hun gnafsa og sto i,hihi:)
Vi har leika og vi har perla.Ben brøler og løper rundt mens vi jentene prøver å perle og tegne.Merker at han har blitt større også,han blir søren meg to år om to måneder,nok engang herregud!!
Gleder meg til språket kommer for fullt!


Mmmm,kylling!!!!


Kjekken!
Hvor lenge er det til barnet ditt begynner på skolen??

10 Kommentarer


Jessica og gutta!

Det er rett og slett beinkaldt ute!!Sola kom og det var strålende idag,men fy så surt!!Ingen utetur på oss.Men en gnistrende flott vinterdag(eller er det vår?)
Ble en tur ut på Jessica og meg,hun skulle i guttebursdag,og da måtte vi ut av døra,hehe!!

Jepp,Jessica var invitert til en av guttene i barnehagen,kjempekoselig syns jeg!Var to andre jenter fra barnehagen også.Så Jessica pynta seg med kjole og musefletter,var så søt at.Lurer på om Jessica og bursdagsbarnet er litt kjærester,hihi:)


Søta!

Koooos!


Jentene er klare for bursdag!

Siden det er 20 minutter å kjøre hver vei ut til de vi var hos så ble jeg der mens bursdagen var.Det var flere av foreldrene som gjorde det.Kjempekoselig å skravle utenom barnehagen.
De bor veldig landlig til og de hadde det kjempefint!Merka at det var en guttebursdag,litt annet støy og energinivå enn i en jentebursdag,hihi:)Men vi koste oss vi.Det var pølser og kaker,og kakene var superflotte!!Ungene leika og kosa seg mens vi voksne prata.
Før vi skule hjem var det fisking og de fikk godispose i fangst.Og jammen fikk vi ikke være med i fjøset og se på sauene!!Kjempegøy!Men Jessica syns det lukta vondt og ville ikke være der inne så lenge.Tror vi må på besøk igjen når det er lamming!


Flotte kaker!!

Etter at vi kom hjem har ungene leika nede på rommet til Jessica og oppe i stua.Hadde et høyt energinivå,så Jessica tok det med seg hjem:)
De leker fint sammen bare de vil:)
Og vipe så var den søndagen over og i morgen er det jobb igjen,bah!!


Fine lillebror!


Er ditt barn ofte i bursdager??11 Kommentarer


Glem våren!

Glem våren er overskriften til Sol på nettet.En ny kuldebølge er visstnok ventet.Det er så typisk!Våren kom så smått snikende og alle jublet,og jeg jubla kjempehøyt!Jeg har gleda meg til våren siden september...
Men de siste dagene har det bare blitt kaldere og kaldere.Og idag har det snødd!!Jeg vil ikke ha kuldebølge,jeg vil ha varmebølge.Ja vi er bare i mars,men det skulle bli unormalt kaldt for denne årstiden,blæh!!!!

Jessica og Benjamin ble levert hos mormor og morfar klokka 8 i dag tidlig.Både mannen og jeg skulle jobbe idag.Og jeg angra bittelitt på at jeg tok på meg den ekstravakta,for fy så mye det var å gjøre!!
Men kjekt med ekstra timer og penger!Da jeg omsider var ferdig måtte jeg innom senteret for å kjøpe en gave.Traff på "jordmoren" min,og hun stopper alltid å prater,og det er så koselig:)

Småtrolla hadde kost seg sammen med mormor og morfar.Benjamin var helt ellevill da jeg kom.Han er en veldig guttegutt altså,krutt i han!
Jessica ville ikke hjem.Men heldigvis så ser de mormor og morfar kjempe ofte,glad for at vi har de.Snille foreldrene mine!De har akkurat vært i København,så de små fikk t-skjorter fra Disneystore.Skulle gjerne vært på den butikken selv!


Veldig gøy å gå inn i dusjen:)

Jessica med ny Tingeling t-skjorte fra Disneystore.

Fikk lurt gubben til å ta bilde av meg og begge ungene,ble ikke akkurat vellykka,kremt...Vi får prøve igjen senere tror jeg.
Nå blir det tv og pc et par timer før jeg finner dyna:)


Er du klar for våren??

26 Kommentarer


Zzzzzz.....

Da var det fredag og helg igjen.Syns uka kun består av mandager og fredager...
Og her sitter jeg og nesten sover.Istad mens de små så på tv satt jeg å småsov,lenge siden jeg har vært så trøtt etter jobb,zzzzzzz......


Både jeg og gubben skal jobbe imorra,jeg tok på meg en ekstra vakt.Småtassene skal få kose seg hos foreldrene mine.
Jeg kjører de dit imorra tidlig,da får de servert frokost når de kommer:)

Kaldt når vi drar avsted om morran,men det er lyst og det ble et par varmegrader utpå dagen.Ungene var ute da vi henta de i barnehagen.
Benjamin koser seg ute,han er høyt og lavt.
Endel vanndammer ute,og de blir jo sugd mot de,så det er mye vått tøy.Men de er heldigvis tørre innerst.Takket være gode dresser og gummibukser!


"Kom lillebror!"

Supersøta!

Vi har kost oss med taco,og nå skal jeg se et par episoder av Home&Away:)
En skikkelig ellevill fredagskveld,høhø;)!


Skjer det noe ellevillt hos deg??10 Kommentarer


Vintersportsdag!

I dag var det  vintersportsdag i barnehagen!Jessica har gleda seg en stund for da fikk hun gå på ski,og hun er en racer på skia!
Og været viste seg fra sin beste side.Strålende sol og blå himmel!Litt kaldt,men utpå dagen så er det en fin temperatur.


Jessica er veldig klar for vintersportsdag!


De store barna(Jessica) skulle ut på Heistadmoen skistadion for å være der hele dagen.Gå skiløp,ake,grille pølser,premieutdeling og masse annet.
De små(Benjamin)skulle være ute i barnehagen.Der ble det laget en aktivitetsløype,men det var visst akinga som hadde slått an.De hadde også spist pølser og kosa seg masse,de små måtte jo også ha en dubb utpå dagen.
Selv var jeg nesten litt misunnelig,hadde vært gøy å vært med de,men mamsen måtte være på plass på jobb.

Da jeg kom å henta var de ute,og jeg fikk litt info om hva de hadde gjort.De hadde hatt en super dag,og småtassene hadde fine røde kinn:)
Er en så fin tid vi går i møte med sol og lysere morgener/kvelder.Det er så deilig.Jeg kan ikke fatte at noen er glad i mørketiden,men vi er jo forskjellige.Selv syns jeg høst og vinter er en dyster tid.Men vår og sommer derimot,elsk!!


Ben snoker i matboksen til storesøter:)

"Jippi!"

Småtassene har leika og herja sammen før leggetid.Ben lå og kosa seg under dyna mi,fikk selskap av Jessica og da var de ikke så rolige lenger,hihi:)


Litt kos under dyna til mamsen.


Veldig fornøyd er jeg også,har bestilt to vårdresser fra Ludo.Det var salg,så jeg har fått to vårdresser inkludert porto for under 500 kr!!!Superfornøyd,og dressene var ganske så fine også!Gleder meg til å få de i posten!


Har du prøvd klær fra Ludo?
Har det vært vintersportsdag i din bhg?? 9 Kommentarer


Fridag!

Takk for alle koselige tilbakemeldinger på bloggen igår,godt å høre at bloggen ikke har blitt kjedelig:)!Veldig godt å høre!Artig med tilbakemeldinger!

På onsdager har jeg som regel fri,og det hadde jeg idag.Etter at småtassene var levert i barnehagen hadde jeg en avtale,og så dura jeg hjem for å ordne litt.Jeg slo til å vaska vinduene på innsiden,så nå ser jeg faktisk ut,høhø!!De var fulle av fingermerker og klass.
Må ta utsiden når været er litt varmere.


Ben er klar for frokost i bhg!

Etter barnehagen dro jeg avgårde en tur med en venninne fra jobben for å se om jeg fant en vårdress til Jessica.Angrer på at jeg ikke kjøpte samme bukse til henne som Ben fikk fra XXL her om dagen.Fant brått ut at hun ikke har noe annet å ha på seg enn vinterdressen og gummibukse.Så da må en mellomting til.
Fant ingen dress så da må jeg prøve å ta turen på XXL en dag igjen.

Må bare skryte av dressen hun har nå,Ticket To Heaven.Dressen var søkkvåt,det rant av den.Men Jessica var like tørr innenfor,så er superfornøyd med den!!
Så da må jeg finne en god vårdress eller noe.Noen som har en vårdress å anbefalle som ikke er for dyr??

Før vi dro hjem spiste vi på Burger King,goody!!!Koselig med en tur ut!


Klare for å dra hjem.Ben med lua i handa...

Søteste Bongo!!


Har du en vårdress å anbefalle??

20 Kommentarer


Kjedelig??

Jøss,begynner bloggen min å bli kjedelig?!Er liksom så få kommentarer om dagene,er jo så koselig å høre fra dere:)

Vel, i dag var jeg på plass på jobb igjen etter en uke hjemme.Jeg måtte rett og slett kaste inn håndkleet etter en veldig slitsom periode da Benjamin lå på sykehuset og tiden etterpå.Jeg var så sliten at det suste i hodet mitt.
Det var godt med en liten pause,slappe av mens ungene var i barnehagen og prøve å hente nye krefter.Sånn var ståa her...
"Jeg bare er!" er sånn jeg følte meg.Ikke glad,og ikke trist,men en ting imellom.Vet ikke helt om dere skjønner meg...?


Nå datt jeg egentlig litt av lasset her,vet ikke helt hva jeg skal skrive om.
Frøken Jessica troppa stolt opp i barnehagen med ny rosa Angry Birds t-skjorte.Hadde vist den fram til alle:)


Angry Birds!


Benjamin var ute da vi kom,men var litt sinna for de skulle akkurat til å gå inn,og det ville ikke han.Glad i å være ute han:)
Timene etter barnehagen har vært full fart på ungene og litt barnetv.
Jeg løp ut da isbilen kom,måtte bare!!Lenge siden jeg har fylt opp fryseren med is:)Og våren er jo rett rundt hjørnet!


Mmmm...Danonino!

Tøysekopp!!:)


Ha en fin kveld da kjære lesere:)
27 Kommentarer


Nok en mandag!

Ennå en mandag,også fyker resten av uka avgårde i rekordfart!
Småtassene ble kledd i like gensere fra Villervalla,kjempefine!


Søtnosene med like gensere:)


Jeg "rømte" huset idag siden gubben skulle ordne og skifte ut noe forsterkergreier.Har en mann som er litt over gjennomsnittet glad i lyd og bilde.Jeg tok en tur på XXL,der var det 50% på vinterklær til barn.
Det ble skidress på frøkna og "arbeidsbukse" på Benjamin.
Da jeg kom hjem så stua helt bomba ut,og jeg lurte litt på åssen mannen skulle bli ferdig med "prosjektet" sitt til ungene kom hjem.
Men det tok sin tid å få med seg barna hjem fra barnehagen.Sola titta fram og det var mildt og godt ute,så Ben skulle bare,ja Jessica også:)


Venninner!


Da vi kom oss hjem var mannen akkurat ferdig,puh!!
Jessica prøvde den nye skidressen sin og hun ble så fin,så nå kan hun spurte avgårde i skiløypene!Ben er også klar med den nye "arbeidsbuksa" si.Godt å ha en mellomting nå framover,vinterdressen kan fort bli varm.Greit å ha litt forskjellig hengende i barnehagen.


Skijenta vår!

Ben med den nye "arbeidsbuksa!"

Og vips så var den dagen over!Har du begynt å tenke på parkdresser osv til barna??10 Kommentarer


Rockstar!

Strålende sol i dag også!Men vi holdt oss inne til lillebror hadde sovi dubb,da tok vi oss en tur ut.Men jeg syns det var veldig skarp luft,så vi ble ikke så lenge ute.Men litt frisk luft ble det.
Benjamin har begynt å hoste litt igjen og da er vi litt forsiktige.

Småtrolla har leika sammen og sett på tv.De sitter nesten oppå hverandre i sofan,og Jessica vil helst kose litt med Ben.Men han sitter ikke stille så lenge.Men nå i kveld satte han seg på fanget hennes.De er veldig glade i hverandre iallefall.De er nesten som to erteris!Og de blir nok ennå bedre venner jo eldre de blir.Og da er det så fint at det ikke er så stor alderforskjell på de.Selv om det er litt slitsomt til tider med to små,så er det veldig fint å se hvor glade de to er i hverandre.
Selv har jeg en bror som er 6 år eldre enn meg.

Fikk tatt noen blinkskudd av de på formiddagen idag:)Benjamin ser egentlig ut som en rockestjerne på bildene.Kanskje han blir som onkel?Broren min spiller i band,synger og spiller trommer.
Benjamin elsker denne lille gitaren,eller det er vel egentlig en mandolin.

Vi har vært hos foreldra mine å spist hjemmelaga kjøttkaker,nam!Spiste så jeg nesten trilla!
Ungene var høyt og lavt!Foreldrene mine pusta sikkert letta ut når vi dro,hihi!!Om du har flere barn,er de glade i hverandre??
Har du søsken??
18 Kommentarer


Skirenn og marken!

I dag skulle Jessica være med på Birger Ruuds markensskirenn.Skirenn midt i byen!Tror det var kjørt inn 76 lass med snø til løypene.
Jessica fikk startnummer og var superklar,før vi fikk snudd oss så suste hun avgårde,og hun er rask!Vi måtte løpe etter for å holde følge med henne.
Jeg er mektig imponert av skidronninga vår,for hun er god til å gå på ski,skulle ikke tro hun hadde gjort annet.Gikk som bare det i løypa,opp bakker og ned bakkene i flott stil.
Gikk over mållinja og fikk premie,jippi!!!Det var 400 barn som deltok.Jessica var med ifjor også.
Det var en passe lang løype med saftstasjon ca halveis.Fikk ikke tatt så mange bilder av henne,for hun gikk så fort,men noen ble det.Gubben fikk filma litt.


Klar til start!

Fin stil i nedoverbakken!

Mens Jessica gikk skirenn sov Benjamin dubben sin hos foreldra mine.Vi møtte de på marken og der var det masse folk.Solskinn og noen plussgrader,men en voldsom vind gjorde at det ble litt surt.
Men ungene kosa seg og Ben er rett og slett ellevill!Han er ikke redd for noe.Småtassene kjørte karusell,satt på hver sin ting.Jessica på en hest og Ben i en bil.Han strålte og lo,Hoppa opp og ned i bilen sin,og ropte til oss når han kjørte forbi:)
De fikk en tur med toget også,og de kosa seg.
Kikka litt rundt,spiste smultringer og ungene fikk seg en tur med hest og kjerre sammen med paps.


Veldig fornøyd Benjamin!

Tut-tut sier toget!

På tur med hest og kjerre:)

Mmm...kjærlighet!:)

En fin dag med andre ord!
Tenkte på at det blir noen like bilder her og på Instagram,men det går vel bra?!Prøver å vise litt ulike bilder.Følg oss gjerne på Instagram,der heter jeg
mammantiljessicaogbenHar du hatt en fin dag??
Er du på Instagram??
12 Kommentarer


Tøffe matbokser!

Her om dagen bestilte jeg matbokser til ungene fra Nfoto,på onsdag tror jeg det var.I dag kom de i posten!Utrolig kjapp levering og jeg er så fornøyd,fantastisk flotte matbokser!
Jeg har "laget" de selv,valgt design,eget bilde av barna og med navn på.Utrolig kjekt å ha i barnehagen,umulig å ta feil.Tipper de i barnehagen kommer til å like disse!:)
Ungene likte de også,og mams og paps er superfornøyde.Mye kulere enn de du finner i butikkene.
Dette er ikke sponset,men måtte jo bare vise de fram samtidig som dere får et lite tips om disse matboksene.Det var flere design å velge i,eller man kan ha et stort bilde på hele lokket.
                                                                                                                                                                                                  


Er de ikke fine??!

Flott solskinnsvær i dag også,og snøen smelter i gatene,herlig!!Også er det jo 1 mars!Utrolig hva sol og lysere dager gjør med en:)
Småtassene var ute i solskinnet da jeg henta de.De leika sammen,morro at de gjør det i barnehagen.Jessica gjør jo andre ting ute også,men morro om de er litt sammen og.


Ute i sola:)Jeg har forresten kjøpt  meg grå!olabukse i dag.Skulle ha svart som jeg har fra før.Kjøpt på H&M for 99 kr.Men de har aldri svart,så da ble det grå da.Utrolig god bukse!
Og ennå bedre er at jeg kan kjøpe bukser i str 29!!Happiness:)


Likte du matboksene??17 Kommentarer


hits