Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Vannkopper...

I går oppdaga jeg en rød prikk med blemme på armen til Jessica.Jeg sa at nå får hun sikkert vannkopper siden noen i barnehagen har hatt det.
På morran idag var det noen flere prikker på ryggen og på brystet.Noen røde med blemmer og noen uten blemmer.
Kan jo ikke være sikker,men tror det er vannkopper.
Mannen hadde dratt på jobb alt så jeg ringte mamma å spurte om hun kunne få være hos de,og det kunne hun.Da fikk jeg reist på jobb.Fikk levert Benjamin i barnehagen,Jessica ble med inn.Rart å dra fra Benjamin når Jessica ble med meg igjen,huff!!Men ingen fare med Benjamin,damene duller sånn med han at;)

Vi kjørte videre til mormor og morfar og Jessica fikk frokost og fant seg til rette på sofan med dyna si.Formen hennes har vært helt grei,men hun liker ikke at vi kommer borti prikkene hennes,tror hun er litt øm stakkar.
Fikk melding fra mamma om at hun klødde en del så jeg kjøpte med hvitvask.

Har vært en travel og slitsom dag på jobb idag.Jessica hadde kosa seg hos mormor og morfar.De hadde lagd perlekjeder og kosa seg.
Benjamin har hatt en fin dag i barnehagen.Imorra skal jeg jobbe så da blir det paps og ungene hjemme.


"Titt tei!"

Godt humør til tross for røde prikker.

Jeg hadde vannkopper da jeg var 7 år,husker det godt.Litt usikker på om mannen har hatt det.Lillebror får det sikkert også.
Men nå har vi hatt nok sykdom altså.Godt slag i slag siden nyttår.


Har du eller barnet ditt hatt vannkopper??
18 Kommentarer


Utemøbler og utekos:)

Da jeg sto opp å gikk ut i stua på morran idag fant jeg Jessica i dyp søvn på sofan.Hun har tydligvis rusla opp i løpet av morgentimene.
Nettene er fortsatt preget av en urolig lillebror,håper det popper fram en tann eller to,må være det som plager han...han gnager på henda sine.Feberfri idag heldigvis,så hvor den høye febern kom fra aner jeg ikke...


De fineste:)

Jeg har lenge ønska meg nye hagemøbler/utemøbler.De vi har hatt begynte å bli skikkelig dårlig,nesten råtne.De var i tre.
Vi dura opp på Plantasjen alle 4 for å endelig kjøpe nye møbler,weeee:)
Møblene ble satt opp mens Benjamin sov.Så deilig i sola på verandaen,Jessica kosa seg glugg mens papsen satte opp bord og stoler.Bedre bilder av møblene kommer senere når jeg får ordna litt.
Foreldra mine kom en liten tur,så det ble litt kake idag også.Feiring av bursdag to dager på rad:)


De nye utemøblene:)

Etter middag tok jeg med ungene bort på lekeplassen mens paps skifta dekk på bilen.Så mye enklere det er med vår/sommer.Benjamin storkoste seg i sandkassa.Krabba bortover sanda å satt og leika.Han har kost seg ute i dag:)
Nabojenta kom med de to kaninene sine.Jessica fikk gå tur med den ene.Vi får ikke tatt bånd på Bongo,hun er ikke rolig nok tror jeg,men det hadde vært gøy:)!


Jessica på tur med kaninen til nabojenta:)Lillebror koser seg i sola!:)

Kjempegøy i sandkassa!!

Plukker blomster til mamman sin:)
Hvordan utemøbler har du??

17 Kommentarer


Hurra for meg:)

Så var jeg et år eldre da...eller ikke helt enda,jeg er født 23,55 så jeg har noen timer igjen som 37 år,hihi:)
Måtte mimre litt fra ifjor da jeg var høygravid å så sånn ut...


Høygravid på bursdagen min ifjor:)Jeg har hatt en fin dag,fått masse hilsninger på sms,her på bloggen og på facebook.Og jeg har fått mer enn jeg noengang kunne ønske meg...!!Tusen takk!!Mannen har jobba i hele dag så jeg tok med meg ungene til foreldrene mine.Broren min var også der og ungene er kjempeglade i onkel Frode.Benjamin satte seg godt til rette på fanget hans med en gang.Onkel Frode jobber i barnehage så han er flink med barn:)
Benjamin er heldigvis i bedre form idag,og det passa jo supert med sol idag da!!
Vi fikk kaker og kosa oss.Jessica gikk ut å sykla litt med onkel,hun måtte jo vise fram den fine sykkelen sin.Vi tok en liten bytur og Jessica leide onkel.Hun er så glad i han:)
Da vi skulle hjem trilla jeg så Benjamin fikk sove dubb.Han er ikke helt i 100,men mye bedre enn i går.Så veldig rart at han hadde så kjempehøy feber...


Onkel Frode og Benjamin:)

Broren min og jeg med ungene:)

Etter dubben til lillebror tok vi en tur ut i gata så Jessica fikk sykla litt.Venninna mi Marianne bor like ved foreldra mine så jeg ringte henne å spurte om hun ville møte oss.
Jessica og Marcus(3,5 år) leika og styra,sklei på rompa ned en grasskråning,ble svart i rompa ja,passa fint med rosa bukse da...eh...
Så nå må vi treffes oftere,skamme seg!!Benjamin og mormor var også med ut.


Sklir på grasset:)

Gullungene:)

Da vi kom hjem var jeg nede på badet,og på vei opp trappa syns jeg det lukta et eller annet.Jada,hele det lille stuebordet vårt var innsausa med yoghurt.Jessica hadde velta yoghurten,hun sto å tørka opp,men smurte det utover i forsøket.
Behøver jeg å si hvor oppgitt jeg blei??

Det ble taco når Roger kom hjem og nå skal jeg gomle litt godis og drikke Snapple:)
Jeg har hatt en fin dag,synd Roger jobba,men sånn er det jo bare.Når har du bursdag??


28 Kommentarer


40.1!

40.1 viste termometeret da jeg tok tempen på Benjamin på morran."Hjelp!"tenkte jeg da.Når tempen går over 40,ja da blir jeg bekymra.Han fikk en romperakett å lå og slappa av mens jeg kledde på Jessica,jeg måtte få henne i barnehagen,hun har gleda seg hele uka til de skulle ta bussen til byen og gå på teater på biblioteket idag.
Hun var så flink,hjalp meg med alt på morran,skjønte at lillebror ikke var bra.
Og lillebror,ja han måtte jo være med å levere Jessica,jeg hadde jo ikke noe valg siden jeg var alene på morran,og jeg kunne ikke ha storesøster hjemme,da hadde det blitt ramaskrik!!
Det gikk veldig fint,han var helt rolig,og det virka som han syns det var godt med litt luft.Vi kjørte så videre til mamma for hun skulle ha Benjamin mens jeg jobba,jeg var veldig i tvil,men da tempen viste 38 var det greit å dra.
Jeg fikk bare jobba i noen timer før mamma ringte å sa at han var veldig "dussemang",og at tempen var 39,2.Så da reiste jeg hjem til han.
Jeg fikk forresten sett Jessica og de andre da de kom til biblioteket.Jeg jobber rett ved siden av,så jeg måtte "luske"på de ut av vinduet.De var så fine der de kom gående:)

Da jeg kom hjem til mamma sov han på fanget hennes og var kokvarm.Da tenkte jeg at det var like greit å ringe legen.Han fikk time så vi dro dit å fikk en sjekk.
Han har nok en liten infeksjon i kroppen,CRP'en viste 31.Så da får vi håpe det går over av seg selv.Han gråt ikke når han ble stikki,fikk et fint lite plaster på fingern:)
Vi kjørte hjem å han sovna i senga si,utslitt.


Febergutten hos legen.

Da paps kom hjem tok han over lillebror.Jeg henta Jessica i et øs pøs regnevær,himmelen åpna seg.Ble litt våte ja.Vi hadde et ærend på barnas hus sammen med mormor så vi dura avgårde.
Vi snubla innom Burger King også,hihi:)Jessica kosa seg med mat og inne på lekerommet.Det var en koselig liten tur etter barnehagen.
Benjamin kosa seg hjemme med paps og han har virka litt bedre,så håper virkelig han er bedre imorra!!Nettene har vært slitsomme,så jeg lengter etter litt mer søvn!


Øs pøs regnvær!

Jessica ble helt "betatt"av denne lekekaffemaskinen på barnas hus:)

Og imorgen har jeg bursdag,kremt....hihi:):)


Hva er det meste ditt barn har hatt i feber??

16 Kommentarer


Febergutt:/

Jobbdag i dag også,og da er det ikke så mye å fortelle om.Travelt på jobben og da klokka var nesten 14,30 ringte barnehagen å fortalte at Benjamin hadde nesten 40 i feber.Hjelp!!!
Da var det bare å løpe til bilen å kjøre og hente han.Stakkarn satt på fanget til en ansatt med røde roser i kinna og var glovarm.Smilte så fort han så meg så humøret var der.Jessica hadde ikke så veldig lyst til å dra hjem,ville helst vært der litt lenger.Men sånn ble det idag.

Benjamin fikk Paracet når vi kom hjem og kosa på fanget,han var kjempetrøtt så han fikk legge seg litt.Da han våkna var han sulten og tørst.Han har egentlig vært i fin form,tempen var 38,4 da han la seg,så febern har gått ned heldigvis.
Nå lurer jeg på om det er  tenner på vei siden han har vært så surven i det siste og nå med feber,hmmmm??Kan ikke huske at Jessica hadde feber osv når hun fikk tenner.De bare poppa fram uten problemer,men det er jo så forskjellig.
Natt til idag var også litt urolig,så nå føler jeg at jeg begynner å få fine bæreposer under øya,haha:):)


Febergutten:)

Storesøster:)


Egentlig så burde jeg lagt meg nå,vet jo ikke åssen natta blir...Benjamin skal få være hos mormor imorra mens vi er på jobb.Reagerte barnet ditt da hun/han fikk tenner??

12 Kommentarer


Urolig natt...

Benjamin var uroligheten selv natta som var.Jeg skjønte det kom til å bli en urolig natt for han klynka mye før jeg la meg.Og det fortsatte han med,klynka og var urolig.Mange smokkeinputt før jeg la han med meg.Fikk noen timer på øyet,men han var så urolig stakkar,og klokka 05 syns han det var greit å våkne.Det syns ikke jeg,atpåtil skulle jeg på jobb.Jeg lempa han over på mannen som ikke begynte på jobb før 12.
Benjamin fikk litt Nan og vi la oss alle sammen i senga.Så klart sovna Benjamin og sov søtt.Jeg ble stressa siden jeg viste at vi måtte opp om en snau time.Det var den natta.Når klokka viser tallet 5 er det bannlyst å stå opp,det er natta!!!!!!!
Gleder meg til nettene blir rolige med sammenhengende søvn!
Jessica sover heldigvis som en stein!

Mulig det er tenner på gang siden han har hatt noen "juicy" bleier.
Jeg kom meg mellom dagen på jobb med humor og latter.Viktig å ha det gøy på jobben:)

Da jeg henta ungene i barnehagen sov Benjamin og Jessica var inne.08 barna har gått tur til brannstasjonen idag,de har storkost seg.Selv om regnet bøtta ned når de gikk dit hadde de hatt det gøy.De hadde fått sitte i brannbilene,spist maten sin der og masse annet.

Vi dura hjem til foreldra mine for mamma har bursdag idag.Gratulerer med dagen mamma:)!!
Jessica fikk gi gaven til mormor:)Jessica herja og leika med morfar,klatra og turna på han:)
De skulle få besøk men vi dro hjem før de kom siden Benjamin skulle spise kveldsmat og legges.Så da gikk Jessica glipp av kakene så vi måtte stoppe på butikken å kjøpe kake,hihi:)


Gøy å klatre på morfar:)

Gjett om hun har det gøy?!

På butikken:)

Gøy å stå ved vinduet:)


Hvordan er nettene hos deg??27 Kommentarer


Bytur og skogstur:)

Benjamin og jeg har vært hjemme idag.Godt med noen dager fri fra barnehagen.Nå skal jeg jobbe resten av uka.
Vi tok oss en bytur etter dubb,hadde noen ærend,fikk nesten ordna alt.Benjamin fikk ny jakke,jeg fikk kjøpt nytt fotoalbum,så da er det bare å få limt inn resten av bildene.Skulle kjøpt bursdagsgave til mamma,men det rakk jeg ikke,så da får jeg gjøre det etter jobb imorra.


Kjekken med ny jakke:)

Vi henta Jessica i barnehagen.Og idag ble det en runde i skogen sammen med Ingunn og ungene.Det er lysløype ved barnehagen,så vi gikk en liten runde.
Vi hadde ikke noe vi skulle forte oss hjem til siden mannen jobber kveld.
Blir nok hastverk om morran når ungene skal leveres og jeg skal videre på jobb.Da er det greit å ta seg god tid ved henting.
Morro for liten og stor med en skogstur:)Og nå var det lenge siden vi hadde fått "hengt"sammen på parkeringa.Har vært alt for dårlig vær.


På trilletur i skogen:)

Alle sammen bortsett fra Ingunn som tar bildet;)

Da vi kom hjem måtte frøkna sykle en tur og vi leika litt i grusen.Det er kjempegøy syns Benjamin:)
Nå sitter jeg her å venter på en grandis(Grandiosa)som er i ovnen...


Forter du deg hjem når barnet/barna er henta i barnehagen??
14 Kommentarer


Uten barn og sykkeljente:)

Jeg har  unna meg en dag uten barn.Begge søtnosene har vært i barnehagen idag.
Jeg fortsatte der jeg slutta i går kveld,lime inn bilder i album.Albumet ble fult og jeg er veldig fornøyd med resultatet:)Det er masse bilder igjen,men jeg må kjøpe nytt album og mere "stæsj."Ble nesten irritert da det ikke var flere sider igjen i albumet,det var jo så gøy å holde på!

Var en liten tur i byen med Ingunn.Jeg måtte ordne med linsene mine.Jeg har brukt månedslinser men jeg vil bytte til dagslinser,så skal teste ut de i noen dager.
Ingunn og jeg satte oss litt på cafe og skravla,koselig!

Mannen og jeg henta ungene sammen i barnehagen.De har kosa seg.Benjamin våkna akkurat fra dubb da vi kom og Jessica var inne å hjalp en ansatt  på kjøkkenet, bare de to.
Ungene leika litt i gangen før vi dro hjem.Benjamin ler seg fillete når storesøster sklir på sklia:)


Benjamin på vei opp på sklia.

Disse to har det gøy sammen:)

Da vi kom hjem var jeg ute med unga mens mannen gikk inn å lagde middag.Her er det igrunn mannen som lager mest mat,jeg er ikke så glad i matlaging.Det er jo greit,jeg vasker osv,også lager han mat:)
Jessica ville så klart sykle,sola titta fram også,jøss!!!Så da ble det enda en tur ut etter middagen.Sykkelen står å roper på Jessica,hihi:)


Søtnosene leker ute på gårdsplassen:)

Sykkeljenta:)

Dette ble et kjipt dagligdags innlegg,jaja.....Ha en fin kveld folkens!!:)


Liker du å lage mat??
17 Kommentarer


Bilder i album...

Nitrist vær idag også,bombe liksom!!
Jeg fikk sove til klokka var 10:)Jessica har sovi hos svigers inatt så vi var alene med Benjamin.Han har vært veldig trøtt idag.
Foreldrene mine kom på besøk en liten tur så da fikk lillebror ennå mer kos:)
Etter at de hadde dratt og Benjamin la seg for en dubb tok jeg fram album og bilder og satte igang.Det er jo så morro og koselig og holde på med.Fikk limt inn litt fra den første tiden hjemme.Vi skulle på middag hos svigers så da måtte jeg pakke det vekk.Får se om jeg fortsetter nå ikveld,masse masse bilder,men da er jeg i gang!!Perfekt å holde på med det i dette været.


Klappe,klappe:)
  
Dette har jeg begynt med idag,veldig morro:)

Dro bort til svigers.Jessica og Benjamin ble kjempeglade for å se hverandre igjen.Vi spiste middag og tenkte vi skulle være der litt,men Jessica ville hjem.Var nok sykkelen som lokka tror jeg.Hun ville sykle hjem.Så da dro jeg og frøkna hjem mens Benjamin og paps ble igjen.

Jessica har kost seg masse hos bestemor og bestefar.Hun hadde vært ute å sykla med bestefar igår,og hun hadde sovi sammen med de inatt:)


Gjensynsglede:)

Tuller med sprinkelsenga hos bestemor:)

På vei hjem:)Hva har du gjort idag??


15 Kommentarer


Stolt eier av...

Jessica og jeg skulle møte foreldra mine i byen idag,nærmere bestemt på sportsbutikken!Verdens snilleste mormor og morfar kjøpte sykkel til Jessica!Det var ei stolt jente som sykla rundt i butikken og som tok med seg sykkelen hjem:)
Tusen takk til mormor og morfar!!:)
Hun har vært ute flere ganger å sykla,og det går så det suser.Med Ape som passasjer så klart!Så nå er frøkna stolt eier av en flott rosa sykkel!
Innimellom syklinga har hun leika litt med lillebror og tatt seg litt tid til og spise.


Her prøver hun sykkelen på butikken:)

"Se på sykkelen min!"


Leker med lillebror.

Jessica skulle også på overnatting til bestemor og bestefar(svigers) nå idag.Hun ville så klart sykle bort til de,og det fikk hun.Det er ikke så langt til de og hun sykla hele veien.
Hun koser seg kjempemasse hos bestemor og bestefar.Da jeg dro spiste hun ostepop og kosa med bestefar,hadde nesten ikke tid til å si hadet.


På vei til bestemor og bestefar:)

Vinker og sykler!Ape er passasjer:)

Så da er Benjamin hjemme alene med oss.Han har fått masse oppmerksomhet og legginga ikveld gikk greit,ingen reprise fra igår heldigvis.
Nå skal mannen og jeg kose oss med junkfood:)


Gøy å bråke med kjeler:)


Hva spiser du ikveld??16 Kommentarer


Velkommen til virkeligheten!

Denne kvelden går rett i glemmeboka!Nå har roen senka seg(håper jeg.)Benjamin har skriki og vært helt "kanakas"siden klokka 19 da han ble lagt.
Jeg har vandra ut og inn,tatt han opp og trøsta,men tålmodigheten min begynte virkelig å ta slutt da han hadde skriki i to timer.Jessica fikk jeg heller ikke lagt siden jeg var alene med ungene.Typisk med sånne kvelder da alt går galt!
Mannen kom hjem til et så da tok vi et barn hver oss.Han måtte til slutt gi Benjamin en flaske med Nan.Så her var det nok flere sammenhenger,overtrøtt,sulten og mange inntrykk fra barnehagen.
Selv er jeg også veldig sliten og trøtt etter en veldig travel og slitsom dag på jobb.Jeg hadde lyst til å skrike selv!


Etter jobb og barnehagen har vi vært hos foreldra mine.Mamma ringte meg på jobb å spurte om vi ville ha middag,og hun ble med å henta ungene i barnehagen.
Det er kjempestas når en besteforelder kommer å henter!
Så hun smilte stort da hun så mormor.Benjamin krabba bort til meg da han så meg:)
Vi fikk middag og slappa av litt før vi dro hjem og kaoset begynte.
Benjamin er en sulten gutt,alltid sulten.Og så fort han så at jeg lagde mat til han satte han i gang,klarer ikke å vente,han blir gal.Stakkars Jessica har måttet vente masse nå ikveld.Jeg leste bok for henne når hun endelig fikk lagt seg.

Velkommen til den glamorøse virkeligheten hjemme hos en småbarnsfamilie...Ikke sånn hver kveld heldigvis,men det skjer.


Blid snuppe hos mormor og morfar:)

Spennende å se ut av vinduet!

Rampegutt!!

Kveldsvask:)Det er vel ikke bare her det er kaos??
18 Kommentarer


Benjamin 11 måneder!

Jøssenam,det er bare en måned til lillebror fyller 1 år!!
Siden sist så har han begynt å krabbe i en rasende fart,og han har blitt barnehagegutt!Det skjer noe hver dag.
Der det er mat der er Benjamin.Om vi går på kjøkkenet så kommer han krabbende etter:)Han er en blid og snill liten kosegutt:)Men han er flink til å rase når han blir lagt for kvelden,sinna som fy!!
Han bruker størrelse 80/86 i klær.
Er vel ikke så mye mer å si,så om du lurer på noe så bare spør!!


Lillebror er 11 mnd idag:)

Etter jobb og barnehagen har vi hatt besøk av Ingunn og ungene.Vi henta likt i barnehagen og ungene har vist prata om det i hele dag at de skulle til Jessica etter barnehagen:)
Greit å slå seg sammen når mannfolka jobber kveld.Da kan ungene leike og vi mammaene prate:)Ungene leika fint sammen,spiste pølser og litt is.

Det har gått fint med Benjamin i barnehagen idag.Sovi to gode dubber,spist godt og kosa seg.Han er vistnok veldig nysgjerrig,følger med på alt som skjer.Jeg ser det så fort vi går inn porten i barnehagen så virrer hodet hans fram og tilbake,skal se på alt:)


Thomas og Benjamin.

Jessica og Henrik koser seg med pølse:)

En veldig fornøyd frøken:)


Er det flere som slår seg sammen og finner på noe med andre om mannfolka jobber??
16 Kommentarer


Møkkavær og litt annet...

Nå må jeg klage på været altså,møkkavær!!!Det straffa seg med så fint vær i Mars.Er ikke noe mer å si om den saken...

Etter at Jessica var levert i barnehagen med tursekk og matpakke(tur uansett vær på onsdager)dro Benjamin og jeg til foreldra mine.Vi skulle på Gulskogen med mamma.Passa bra med litt shopping i dette været.
Jeg skulle hente bilder jeg hadde fremkalt,så nå har jeg jobben foran meg,400 bilder skal inn i album.Og det er bare bilder fra Juni-Desember.
Lurer på når jeg skal få gjort det??Har fortsatt bilder fra den første tiden hjemme med Benjamin som også skal i album.Jaja...det er bare å sette igang,det er jo veldig gøy og holde på meg.Jeg scrapper ikke,men lager litt ekstra ut av det med skrift og klistremerker.

Fikk handla noen ting og tang:)Inne i en skobutikk var det en veldig fin bil som Benjamin likte veldig godt.Han strålte der han satt,og så reiste han seg også,kjempegøy!!Han har ikke helt begynt med å reise seg ennå,men idag gjorde han det:)


Dette var gøy!:)

"Vrom-vrom!"

Benjamin og jeg henta Jessica og de måtte bare leke litt i gangen.Og Benjamin lo seg fillete av storesøster når hun sklei på den lille sklia som er inne:)
Vel hjemme har vi bare gjort det vanlige etter jobb og barnehage.
Skal rydde litt mer etterpå for vi skal ha med besøk hjem etter barnehagen imorra,og da kan det jo ikke se ut som en slagmark her;)


Litt kos rundt bordet:)

Her har Jessica smørt seg selv med krem i ansiktet:)Scrapper du??

 22 Kommentarer


Knirkefritt!

Jeg var veldig spent på hvordan det kom til å gå på mogenen idag med to barn som skulle leveres til frokost i barnehagen klokka 8.
Det gikk over all forventning.Vi var i barnehagen klokka 8,Jessica tok på seg sekken sin og bærte gummistøvla selv.Ungene satte seg og spiste.Ingen tårer da mamsen gikk.Men jeg drøyde den litt da,veldig rart å gå ifra Benjamin når jeg viste at han skulle være der hele dagen mens jeg var på jobb.Det gikk kjempefint,ingen tårer fra mamsen heller:)
Begge ungene koste seg med mat og lillebror prøvde å ta maten til storesøster,hihi:)


Storesøster er klar for en ny dag i bhg:)

Jeg trodde jeg kom til å være stressa på jobben idag og tenke mye på Benjamin.Men det gikk helt fint!Fikk en melding fra barnehagen på formiddagen at Benjamin hadde sovi i 30 minutter,og da tenkte jeg jo at det var ikke mye.
Jeg og to av jentene på jobb koste oss med kyllinglår til lunsj,vi løp ut å kjøpte,nam!!:)Resten av dagen gikk og jeg gikk innom mannen på jobb og spurte om han ville være med å hente ungene.
Så da henta vi de sammen idag.Jessica leika ute og en ansatt kom med Benjamin som akkurat hadde våkna fra en dubb på 1,5 time!!!!Jippi,han har sovi godt i vogna si!!!Så da gikk den første dagen i barnehagen knirkefritt!!
Han hadde kost seg masse og holdt seg sammen med de to andre gutta født i 2011.
Jeg er så glad for at det har gått så bra idag!

Etter at vi kom hjem har han vært helt hyper!!Men det ble stille så fort han ble lagt,så han var nok sliten ja


Benjamin er fornøyd med den første dagen i bhg:)

Fineste barnehagegutten:)

Supersøta!:)

Jessica og jeg løp ut da vi hørte isbilen kom,hihi:)Snuppa bar inn esken med isen hun fikk.Så nå skal vi kose oss siden frysern er fylt opp med is:)
Is fra isbilen er bare supernamme!!


Kjøper du is fra isbilen??

19 Kommentarer


Lunsj og etterlengtet hårklipp!

Siden jeg hadde fri idag valgte jeg å ha Benjamin hjemme.Jeg syns at 5 dager i uka i barnehagen kan bli litt mye i starten,greit med en mild oppstart.
Han var med da jeg leverte Jessica,og han smilte og lo:)Så det var tydelig at han syns det er greit der.Han trodde sikkert han skulle få være der idag.
Paps er tilbake på jobb igjen etter pappapermen.


Lille kjekkasen!!


Siden Benjamin våkna 06 idag var han stuptrøtt når vi hadde levert Jessica i barnehagen.Etter dubben hans reiste vi til byen for å treffe Ingunn og Thomas til lunsj.
Kjempekoselig med lunsjtreff og vi fikk skravla.Gutta leika litt,de blir nok gode kompiser,de skal gå på samme gruppe i barnehagen.
Litt festlig episode i byen inne i en butikk.Jeg og en dame står å kikker på hverandre en stund før vi kjenner hverandre igjen,en av barnepleierne fra føden.Vi prata en stund og hun tøysa med Benjamin som strålte mot henne:)Veldig koselig å prate med henne igjen!

Slitsomt med bytur for lillebror slokna så fort han ble lagt hjemme.
Jeg henta Jessica da paps kom fra jobb.Hun kom løpende mot porten da hun så meg,er jo så koselig å hente!!
Det var så ufyselig ute at det ble dårlig med skravling på parkeringa idag.

Jeg hadde frisørtime utpå ettermiddagen,en etterlengtet hårklipp!!Har ikke klipt meg siden Desember,så dette var helt nydelig!!
Benjamin var lagt da jeg kom hjem.


Benjamin og Thomas leker:)

Jessica er ferdig i barnehagen for idag.

Jeg gruer meg litt til imorra,da skal Benjamin være full dag i barnehagen for første gang.Vi har jo vært mellom dette før med Jessica,men hun sov godt der,det gjør ikke lillebror ennå.
Jeg skal på jobb og jeg vet at jeg ikke kommer til å klare og slappe av.Jeg blir nok litt stressa.Jeg får bare be barnehagen oppdatere meg.Det går sikkert kjempefint!
Husker godt hvordan jeg snudde på parkeringa å kjørte en ekstra runde den dagen Jessica begynte i barnehagen,hihi:)


Hvordan hadde du det da barnet ditt var i barnehagen den første dagen??
14 Kommentarer


Øvelse gjør mester!

Jeg skulle liksom få sove lenge idag,men nytteløst når Benjamin sutra og gråt inni stua.Antagelig sørpetrøtt siden han våkna klokka 06.Så jeg ga opp min skjønnhetssøvn da Benjamin ble lagt til dubb noe før 9.

Jessica satt så stolt i sofan med TRUSE på seg!!Ape fikk også på seg truse:)
Hun har ikke hatt lyst til å gå med truse,så vi har ikke mast.Hun har vært på do noen ganger i barnehagen,men aldri her hjemme.
Hun hadde vel hatt den på i litt over en time da hun kom stressende ned trappa og sa hun måtte tisse.Stoppa på det nederste trinnet og der lå det igjen en liten dam...jaja...Hun bada og ville ha på bleie igjen.Men hun har iallefall fått prøvd seg,og øvelse gjør mester!!

Jessica og jeg kledde på oss og tok en tur ut i regnværet,godt med litt frisk luft!!Men etter 20 minutter ville hun inn,typisk Jessica,hihi:):)


Gåtur i regnværet:)

Tøyseguri!!

Jessica og paps dro en tur ned til foreldrene hans for idag kom kusine Elisa en tur.Jessica spurte etter henne igår når vi var der.
Benjamin og jeg ble hjemme,jeg ville ikke ha noen reprise fra gårsdagen da vi kom hjem fra besøk og han var helt "kanakas."
Godt med litt fred og ro også noen ganger.
Vi leika og vi kosa oss.Kosegutten satt på fanget og kosa mamsen sin:)

Til kvelds ble det kinamat,det har jeg hatt lyst på leeeeenge!!!!Sjelden vi kjøper mat ute lenger.Biff chopsuey spiste jeg,goody!!!Jessica smakte av oss og likte det.


Lillebror vil gjerne tegne:)

Gøy å stå!:)


Liker du kinamat??
22 Kommentarer


Tyven,tyven...

Det er jo ingen hemmelighet at Benjamin er glad i mat!På morran idag da jeg snudde ryggen til i 5 sekunder så hadde Benjamin fått tak i maten til storesøster.Han satt på gulvet å kosa seg glugg med brødskive med skinkeost på.
Skinkeost klint utover gulvet osv og en storesøster som ble litt lei seg fordi lillebror tok maten hennes.Tyven,tyven sier jeg bare:)


Veldig fornøyd lillebror som har fått tak i noe mat...

Goingen:)


Gubben fikk sove så jeg og ungene var oppe å kosa oss.Jeg syns lørdager er en av de beste dagene i uka.Da finner vi alltid på noe koselig/gøy!
Jeg tok med ungene til byen for vi måtte handle to bursdagsgaver og lillebror trang mere klær.
Det går litt mer klær når han er i barnehagen enn når han bare er hjemme,og bukser er noe han ikke har flust av.Vi møtte mormor og morfar også så det ble en cafetur og kake på Jessica:)
Fant litt klær til lillebror og Jessica fikk også litt,bla truser...så da får vi se om hun vil bruke de.


På bytur!

Supersøta!!


Etter dubben til lillebror dro vi ned til bestemor og bestefar(svigers.)Søstra til Roger var der med Erica på 13 måneder,storesøster Elisa kommer en tur imorra
.Endelig fikk søskenbarna de forsinka bursdagspresangene sine.
De to små leika litt sammen,de kommer nok til å leke fint sammen etterhvert,bare to måneder mellom de.Jessica leika og kosa seg hun også.Jeg dro hjem med Benjamin for å gi han kveldsmat,men fy så sinna han var!!Antagelig oppjaga og trøtt.Fikk ikke i han mye grøt,men Nan gikk ned.Våkner vel i natt for påfyll han da.
Jessica og paps gikk hjem senere,ikke lange veien fra bestemor og bestefar.


Benjamin og kusine Erica:)


Hvilken dag i uka liker du best??13 Kommentarer


Kosegutt og brødskiver.

I dag var det paps sin tur til å være litt sammen med Benjamin i barnehagen siden jeg skulle jobbe.
Jeg har fått oppdatering om at det hadde gått veldig bra,bortsett fra sovinga.Han hadde sovi 30 minutter i dag.Håper det bare blir bedre ettersom han blir vant til lyder osv.Paps hadde dratt etter en times tid.Til lunsj hadde Benjamin spist fiskekake og det hadde falt i smak.Men han sluker jo alt av mat,hihi:)
Paps henta han i 13.30 tiden,og da ville nok Jessica være med hjem,men hun ble igjen og det hadde gått bra.Fikk kose Ape littegrann og da er alt greit:)
Benjamin har ikke gråti eller noe ennå,og det er jo veldig fint.Nysgjerrig på alt og alle.


Blid gutt på morran:)

Da jeg henta Jessica ble hun kjempeglad!Hun hadde plukka en løvetann til meg:)
Så måtte hun bare leke litt med Kristina i sandkassa før vi kunne gå ut porten.En av de ansatte fortalte at hun hadde hatt Benjamin på fanget å kosa.Han er en ordentlig kosegutt:)

Vi hang litt på parkeringa som vanlig med Ingunn.Må jo skravle litt,og ungene får brukt opp restene av energien før vi drar hjem.
Benjamin har begynt å få opp skapene her hjemme.Og inni skapet er det jo alltids noe å snoke etter,er jo så mye rot inni der.Jessica syns også det er spennende!


Nå for tiden vil Jessica ha brødskiver istedenfor middag.Spiser ikke mye av middagen sin,spør heller etter brødskiver.Det er vel en fase det og.Benjamin kommer krabbende etter så fort han ser mat eller at kjøleskapet blir lukka opp.
Og da jeg var lita ville jeg aldri ha mat.Jeg sa alltid at:"Jeg spiser når jeg er sulten!"
Men middag er jo bedre enn brødskiver!!Jaja,så lenge hun spiser er det jo greit.Men favoritten er nok makaroni...


I sandkassa:)

Jessica og Henrik "henger" utenfor barnehagen:)

"Snoker" i skapet...


Er barnet ditt glad i middag??
19 Kommentarer


Tilvenning,tårer og gummistøvler...

Dag to av tilvenning i barnehagen for Benjamin idag.Jeg leverte begge ungene klokka 9 og barna på gruppa flokka seg rundt lillebror.Og da var Jessica stolt:)
De leika litt på gulvet og så gikk Jessica avgårde til forming med 08 barna.
Vi ble igjen inne på grønn.Benjamin krabba rundt å kikka på ting som igår.Så ble det tid for dubb og han ble lagt i vogna.Jeg og en ansatt trilla rundt barnehagen noen runder før han sovna.Jessica var på formingsrommet så hun så oss hver gang vi trilla forbi.Hun vinka og smilte:)
Da han hadde sovna dro jeg hjem en tur.
Var tilbake 11.30 og da satt han på fanget til en ansatt å kosa.Han hadde kun sovi i 15 minutter,han har aldri sovi lenge i vogna bortsett fra da han lå i vognbagen.
Han hadde spist godt til lunsj,matmomsen:)


Sov godt i dobbelsenga på morran idag:)

Da vi kom ut i garderoben var Jessica der,de skulle ut.Jeg hadde forklart for henne at Benjamin skulle hjem tidligere og at jeg henta henne senere.
Da jeg skulle gå så jeg at hun var på gråten,en av de ansatte så dette å gikk bort til henne mens vi gikk ut.
Jessica begynte å gråte,jeg hørte henne utenfor døra da jeg satte Benjamin i vogna.Herregud så dårlig samvittighet jeg fikk da jeg trilla av gårde,og jeg hadde en diger klump i halsen.
Jeg fikk en melding litt senere hvor de sa at det hadde gått veldig bra,noe jeg også trodde.Men det var så sårt.

Siden mannen hadde bilen trilla vi hjem og jeg fikk selskap på veien av Ingunn.Koselig å trille sammen!!Benjamin sovna,men våkna da jeg satte fra meg vogna her hjemme.Vi satt en stund i sofan å kosa før jeg la han i senga,og han sov i 1.5 time.
Håper vi får til at han sover godt i vogn i barnehagen.Med Jessica var det motsatt,hun måtte sove i vogna si,hun sovna ikke i seng på dagtid.


Benjamin er klar for barnehagen:)

Henta Jessica og hun ble kjempeglad for å se meg.Hun sa at hun hadde vært litt lei seg da vi gikk tidligere på dagen.
Jessica og jeg dro avgårde for å kjøpe nye gummistøvler da de hun har er blitt for små.
Ingunn og ungene ble også med.De har en fin lekeplass inne på sportsbutikken så da fikk Jessica og Henrik leika:)


"Juhuuuuuu!"

Nye fine gummistøvler!!

I morgen skal Benjamin være litt lenger i barnehagen,men da blir det paps som er med siden jeg må jobbe.


Hvor sover barnet ditt dubbene sine,seng eller vogn??

27 Kommentarer


Tilvenning i bhg,dag en og "surpomp!"

Da var dagen her da Benjamin skulle begynne med tilvenning i barnehagen.Vi og han er jo godt kjent i barnehagen siden storesøster går der.
Vi kom rundt 11,30.Gikk inn på grønn sammen med en ansatt og et par barn.
Benjamin krabba rundt å utforska og kikka.Mange nye spennende leker var det også.Vi prata om forskjellig ting mens Benjamin krabba og utforska.
Det var gøy å henge ved vinduet å kikke ut på barna som sykla forbi.Flere av barna stoppa å sa:"Se,lillebroren til Jessica!"Skal si barna har orden på alle og hvem som er hvem.
Etter en stund gikk vi inn på gul hvor det var flere barn.Benjamin begynte å bli litt sliten og kosete.Det gikk veldig fint syns jeg,så langt da,men det blir nok ikke noe problem.Vi dro hjem etter 2 timer.Det ble mange nye inntrykk for en liten tass.
Ny dag imorgen,da skal han være der fra morran og sove en dubb.Det blir spennende!!Da skal jeg prøve å få tatt flere bilder,ble ikke så mange idag.
Jessica var ute på tur i skogen med de andre 08 barna mens vi var der.


"Skal jeg være her!?"

Spennende å se ut av vinduet på de andre barna!

Som sagt var Jessica på tur med de andre 08 barna..Jeg fikk referat da jeg henta henne,og hun hadde vært en "surpomp" på turen.Ville ingenting,satt bare i gapahuken å furta(antagelig fordi hun viste at Benjamin var i bhg,og det skjønner jeg jo godt.)
Der satt hun med Ape.De andre barna lekte,men hun ville bare sitte der,en surpomp med andre ord.Men da de ble bedt om å pakke snudde humøret med engang og da de var tilbake i barnehagen var hun blid og leika.Hun hadde også fått sitte med de store barna på rød å spise(06 og 07 barn.)Hun hadde vært så stolt,hihi:)Søte frøkna altså!:)
På parkeringa satte Jessica og Henrik seg ned å spiste resten av matpakkene sine.Ingunn og jeg skravla,men det er så surt ute,så nå ønsker vi oss litt varme og sol til henting i barnehagen,hihi:)Koseligere å stå og prate da!!


"Surpompen"sykler en tur:)

Koser seg med resten av matpakka:)
Er det noen flere som har barn som begynner i bhg i disse dager??


30 Kommentarer


Godt med hverdag igjen!

Det skal sies at det var godt med hverdag igjen!Lenge å være borte fra barnehagen når man er 3 år.Snuppa ville absolutt ikke at jeg skulle dra fra henne.Hun hviska så stille til meg inne på avdelingen sin om hun ikke kunne få gå å hente Ape...Så da gjorde vi det,fant Ape og gikk inn igjen.Der satte hun seg på fanget til Tor og jeg kunne dra på jobb.
Var faktisk litt godt å være på jobb også...

Men det var godt å komme hjem til lille Benjamin også,siste dag hjemme før han offisielt er barnehagegutt,hjelp!!!!Nok en epoke er over...
Han var så blid og kosete da jeg tok han opp fra dubb.
Før jeg dro hjem var jeg innom senteret en tur med mamma å kjøpte noen bodyer til lillebror.Det kommer til å gå litt mer klær i barnehagen enn her hjemme.


Imorgen er han barnehagegutt...

Selv om Jessica ikke var helt fornøyd med å være tilbake i barnehagen på morran idag så var hun veldig fornøyd da jeg henta henne.Satt å lagde sølekaker og kosa seg:)
Hverdag betydde også at Ingunn og jeg kunne bruke lang tid på å skravle på parkeringa da ungene var henta.Litt surt,men skravla fikk vi:)


"Arbeidsdagen"er over for idag:)

Kjekt med paraply idag sånn som det har regna...

Det nye for Benjamin er å sitte og se på vaskemaskinen.Kjempespennende med skummet inni der,og det går rundt og rundt,hihi:)
Etter middag kom pappa/morfar en tur,veldig koselig!


"Dette var spennende!"

Jeg får begynne å manne meg opp til morgendagen.Første dag med tilvenning i barnehagen.Gurimalla så rart....


Syns du det var godt med hverdag igjen??13 Kommentarer


Innedag...

Nok en natt med mating av minstemann,håper ikke dette blir en vane,han behøver jo strengt tatt ikke mat om natta lenger!!Tullball!!
Litt luksus på meg idag,jeg fikk sove til 10.15,nydelig!!

En real innedag,det har snødd og regna om hverandre.Jessica har stort sett liggi på sofan å sett på den nye kanalen Boomerang.Hun har trøbla med å få gått på do.Noe hun sliter med(bommelom.)Har gjort det en stund nå,et år tror jeg.Hun har kjempevondt og kniper igjen.Skal ikke gå mer innpå dette.Men nå blir det å gå fast på Laktulose igjen.Stakkar lita,ikke riktig at hun skal ha det sånn.Hun har vært fin så lenge,ikke noe problem.
Og dette gjør at hun ikke vil prøve å sitte på do eller potte.Så her er det fortsatt bleier som gjelder.Jeg har spurt om hun ikke vil ha truser med Kitty,Dora,Minnie osv på.Men nei,hun bruker bleier får jeg til svar...

Benjamin krabber og utforsker.Ser at han må vi passe på,gjør alt han ikke får lov til,som å krafse i doen til Bongo.
Imorra er siste dagen hjemme for han før han begynner i barnehagen,sukk...
Men jeg tror jeg kommer til å ha han litt hjemme,de dagene jeg ikke jobber.Så han får en mild start.Jessica gikk 3 dager i uka,men vi hadde ikke full plass til henne i starten.Benjamin har full plass.


Go'gutten:)

Etter middag dro Benjamin og jeg på et lite besøk til Linda og Liam.Lenge siden gutta hadde leika litt sammen.De krabba rundt og leika.Snart løper de rundt,hjelpes!!

Jessica og Benjamin har småkrangla litt i sofan,litt småknuffing.Men de er veldig glad i hverandre.Gleder meg til de kan leke ordentlig sammen.De skal jo gå litt på samme avdeling i barnehagen,men de blir nok ikke mye sammen der.Jessica er lite med de små barna selv om hun er på den avdelingen.Hun følger timeplanen til Blå og 08 barna.


Liam Nathaniel og Benjamin:)

Litt knuffing i sofan...Når slutta ditt barn med bleie??

12 Kommentarer


Nattmat,babyer og litt annet...

Den lille i huset har vært våken mellom klokka 02-05 hver natt.Han har liggi å laga lyder i halvsøvne(som holder meg våken),men han har sovna igjen.
Men ikke denne natta,han vræla til slutt,så matmor måtte fram med ei flaske nattmat til han.Det var ikke bare Benjamin som holdt meg våken,men også vaskemaskinen til naboen da den sentrifugerte.Hvem vasker klær klokka 03 om natta??!
Men snart er babytiden over(det er den vel egentlig nå og)og vi skal aldri ha en liten bebis igjen,veldig trist,men litt greit også.Føler meg veldig ferdig med babyer og nattevåk nå.Men jeg blir nok garantert babysyk en eller annen gang.For denne gangen har babytiden gått alt for fort,jeg skjønner ingenting...Jeg lå jo akkurat på føden!!!!


Benjamin 6 dager,lille søte:)

Tenk at han har blitt så stor!!Hjelp!!Benjamin og jeg sto opp mens resten av huset snorka videre.Jeg satte han i vogna på badet mens jeg dusja(om han ikke sitter i vogna så raserer han badet.)
Vi leika og vi kosa.9,30 kom storesøster tuslende,da var det på tide med dubb for lillebror.
Jessica fikk besøk av venninna si Kristina.Vi var ute på lekeplassen,men fytti så kaldt!!Vel,jentene lekte og krangla så busta føyk.De sykla litt og så henta Jessica sparkesykkelen sin.Ble noen runder.Men siden Jessica nekta å ta på hjelm så ble det ingen langtur på sparkesykkelen.Hun fikk den da hun var 20 måneder,så hun har brukt den masse.Hun er kjempeflink!!Hun har vokst litt ser jeg også,siden sist hun brukte den.


Jentene husker:)

Gøy med sparkesykkel igjen:)

Resten av dagen var vi inne,som sagt kaldt som fy ute!!Ungene krangla(søskenkjærlighet) litt om leker også har de leika med kjelene til Jessica.
Har vært litt kjedelig idag så jeg har støvsuga og vaska gulver,fått gjort noe fornuftig.


Gøy å "lage mat!"

Låner lua til storesøster:)


Hvor mange barn har du??
Vil du ha flere barn??

27 Kommentarer


Bytur og på lekeplassen:)

Benjamin og jeg henta Jessica hos mormor og morfar.Hun har kosa seg der siden igår.Kos å være på overnatting!Hun hadde fått påskeegg og greier,viste det stolt fram:)
Vi tok med oss mormor å dro til byen.Jessica måtte ha ny tegneblokk,vi var helt tomme for ark hjemme,og frøkna elsker å tegne!!
I byen møtte vi Ingunn og ungene og foreldrene hennes.Så vi tok en tur på cafe alle mann.Veldig koselig:)Henrik og Jessica tulla og tøysa som vanlig.
Jessica felte noen tårer da vi skulle dra hjem,hun ville leke mer med Henrik!
Foreldra mine og Jessica tok bilen hjem mens jeg trilla så lillebror fikk sove.Måtte hente tingene til Jessica hos mamma og pappa uansett.Sol og grei temperatur var det også,deilig trillevær!


Ungene på bytur:)

Her er vi på cafe:)

Da vi kom hjem spiste vi pizza og så tok vi en tur bort på lekeplassen.Jessica ville sykle bort å leke.Tok sko på Benjamin så han kunne sitte litt i sandkassa.
Han kosa seg,smakte litt på sanda gjorde han også,hihi:)
Småtrolla prøvde sklia sammen,det var gøy!Bare vent til lillebror begynner å gå,da blir det fart på lekeplassen!!


Gøy å leke i sanda!

"Weeeeee!"

Storesøster må skli alene også:)

Påskaften idag,men vi pleier ikke å gjøre noe spesielt.I fjor på påskaften var jeg meget høygravid,rart å tenke på.


Pleier du å gjøre noe spesielt på påskaften??


14 Kommentarer


Fineste lillebror:)

Mens Jessica og jeg var ute av huset idag har paps tatt noen bilder av fineste lillebror med speilreflekskameraet sitt.Det er jo jeg som tar flest bilder her i huset,men jeg har bare et vanlig kamera og mobilkamera.
Så kryss i taket for at paps børsta støv av kameraet å knipsa noen bilder:)


Fineste lillebror!!17 Kommentarer


Playdate og overnatting:)

Da jeg sto opp idag bare måpte jeg,det snødde!!Det har jo vært så fint så lenge,iskaldt,men sol iallefall.Så da måtte det jo komme litt snø i tilegg.
I løpet av noen timer var det borte igjen,takk og pris!!

Jessica og jeg dro på en liten playdate til Henrik mens lillebror og paps ble hjemme.Henrik og Jessica lekte,så film og krangla litt.Altså som vanlig.Jessica hadde tegna en tegning til Henrik som hun hadde med til han:)Og hun hadde pynta seg med skjørt.
Ingunn og jeg skravla mens ungene hoia og lekte.Utrolig hvor høyt støynivået blir selv om det bare er to barn.Thomas (lillebroren til Henrik)lekte fornøyd på gulvet.


Frøkna har pynta seg litt idag:)

To som koser seg:)Etter besøket hos Ingunn & co som var koselig som alltid kjørte jeg Jessica til foreldra mine.Hun skal sove der til imorra.
Da jeg skulle dra ville hun bli med hjem,hun er litt sånn for tiden.Men det gikk bra altså,så jeg dro hjem.
De små har godt av å sove borte en gang iblandt.Og hun koser seg hos mormor og morfar.
Rart å bare ha et barn å ta seg av her hjemme,og han sovner jo klokka 19.Benjamin og jeg satt å kosa lenge i sofan,han satt helt stille innat meg.Må jo bare nytes før han blir for stor og ikke har tid til å kose...

Vi koste oss med god mat,Benjamin slukte en brødskive mens vi spiste.Han er en sulten liten gutt om dagene:)


"Nam-nam!"

Nå skal jeg bare sløven her i sofan som alle andre kvelder med tv'n og pc'n:)Hva har du gjort idag da??
2 Kommentarer


Helligdag og rastløs...

Jeg er ikke så glad i disse helligdagene,alt er liksom så stille og "dødt" rundt om kring når man er hjemme i påskeferien.
Vi hadde null planer idag og sånt blir jeg rastløs av.
Paps fikk sove lenge idag så da er det min tur imorra:)Benjamin og jeg tulla og tøysa litt,og så kom storesøster tuslende i 8 tida.Vi kokte egg og kosa oss.Lillebror ble lagt til dubb,så da var det bare meg og Jessica oppe,hun satt helt borte vekk foran tv'n.


"Mamma da!"

"Jeg tok den av jeg!"

Jeg holdt på å bli gal av rastløshet så jeg tok med meg Jessica ut.Naboungene var ute også så vi gikk bort på lekeplassen å leika i sandkassa.
Gravde og styra på litt før snuppa ville inn,ganske surt ute,og grått,ingen sol idag.Frøkna tok seg en runde på sykkelen også før vi gikk inn.Inne spiste hun 2,5 brødskive!Veldig bra,hun har spist som en mus i det siste.


En liten runde på sykkelen:)


Ellers så har hun skifta klær 100 ganger idag,hatt på to forskjellige kjoler.Hun er ei jålebøtte!:)
Jessica og Benjamin har krangla,lillebror vil gjøre alt storesøster gjør,og han blir nok litt klengete,så Jessica dytter han vekk.Han protesterer,hihi:)!
Også fant jeg to snokere på hodet i kjøleskapet...De skulle antagelig plyndre det...
Jessica har vært høyt og lavt sånn som hun pleier når vi bare er hjemme og mye inne.Godt vi ikke har lysekrone i taket...


Hva leter disse to etter??

Supersøta!Håper du har hatt en litt mer spennende dag enn oss??
Liker du helligdager??
14 Kommentarer


Hun har ombestemt seg...

"Tenåringen"vår sover som en stein om morran.Da klokka var 9 begynte jeg å støvsuge for jeg tenkte at nå må hun opp snart om hun skal komme i seng til ganske normal tid på kvelden.
Jeg støvsugde rommet hennes uten at hun våkna!!Lurer på hvem hun ligner på der gitt...paps...
Benjamin klarte heller ikke å vekke henne,men til slutt fikk vi henne opp.
Benjamin er overalt,krabber i full fart.Og buret og doen til Bongo er det som er morsomst for tiden.Han har fått putta kaninbæsj i munnen,blæh!!!!!Du vet sånne små harde kuler...Jeg fikk desperat tatt de ut av munnen hans.


"Snart krabber jeg opp trappa mamma!"


Ungene og jeg tok bussen til byn for å treffe mormor mens jeg sendte mannen på butikken for å handle.I byen traff vi også Ingunn og ungene,så vi satte oss på cafe alle sammen.
Ungene var veldig greie i dag,utrolig nok,hihi:)Koselig var det!!:)
Etter en stund kikka vi litt,og Jessica løp inn på en sportsbutikk å kasta seg over en sykkel.Gjett hvem som vil ha sykkel allikevel??!!
Hun sykla rundt inni butikken og hadde det kjempegøy!Ville at vi skulle ta med sykkelen hjem,men sånn ble det ikke idag.For en uke siden ville hun ikke ha sykkel.Skal si hun ombestemmer seg fort.

Vi ble med hjem til mormor,så vi trilla dit.Jessica var flink å gikk hele veien.Store,flinke jenta!!Benjamin sov godt i vogna si.
Sol og flott vær idag også,litt kaldt,men det kommer seg.


"Smokketrolla"venter på bussen.

Jessica,Thomas(i bakgrunn),Henrik og Benjamin.

"Weeeee,jeg vil ha sykkel allikevel mamma!"


Har du gjort noe gøy/koselig idag??16 Kommentarer


Påskekos og frihet:)

Kvelden i går ble sen for Jessica,sånn går det når hun sovner i bilen.Og de nye "jåleskoa"klarte hun ikke å legge fra seg.Etter at hun var lagt sto hun opp 3-4 ganger,tok på seg skoa å tusla rundt på rommet.Vi har et lite kamera der inne,så vi så det på pcn.Trodde hun kom til å sovne med skoa på!

Vi har vært på besøk hos Ingunn,Henrik og Thomas idag.Heldigvis så blåste det ikke så mye idag,og sola varma litt mer.
Vi kosa oss ute på verandaen.Ingunn fyrte opp grillen og grilla pølser.Ordentlig påskekos!Henrik og Jessica leika litt og krangla litt,hihi:)De var litt på lekeplassen som er rett ved siden av huset dems,veldig kjekt.
Foreldrene til Ingunn kom også innom og det var koselig!
Vi skravla mens ungene styra med sitt.Benjamin var i farta og ble veldig misunnelig på maten til Thomas,så han hylte og bar seg til matmor fant fram litt frukt;)
Da de minste skulle sove trilla vi en tur inn i skogen men Jessica ble lei og ville inn i huset til Henrik.Men det fine været gikk vi på lekeplassen og de leika fint til vi skulle hjem.
Og vi mammaene har skravla i vei;)
På vei hjem slokna Jessica i bilen,bar henne sovende inn på sofan.Våkna blid som ei sol å lurte på skoa sine:)
De hadde hun også med til Henrik,måtte jo vise de fram.Hun er så stolt over de skoa!!Vil helst ha de på seg overalt.


Påskekos på verandaen hos Ingunn og co:)

Lillebror koser seg i sola:)

Jessica og Henrik:)

Thomas og Benjamin prater sammen:)

Ingunn hjelper Jessica med å gå på en vippeplanke:)

Sliten frøken!:)

Så var det på tide med litt frihet for mammaene!!Ingunn og jeg har vært alene ute å spist!!Koste oss med kinamat og dessert.
Spiste uten forstyrrelser og maten var varm,luksus!:)Skravla og hadde det kjempekoselig!
Vi har jo så mye å prate om,hihi:)Vi kunne nok skravla hele natta,eller hva tror du Ingunn;)?!
Det har vært en kjempekoselig dag,med og uten de søte barna våre...Ikke ofte jeg har barnefri.


Har du ofte tid for deg selv??


15 Kommentarer


Jentetur til Sandvikasenteret:)

Benjamin våkna 05.50 idag og hadde ingen planer om å sove mer.Dro meg ut av senga litt før 6.30.Zzzzzzzzzz.........
Jeg fatter ikke hvordan dere andre småbarnsforeldre får barna deres til å sove lenge om morran??
Men Jessica,hun sover til 9-10,så ingen klager på det altså.Hun er som en tenåring,vansklig å få opp av senga om morran.

Benjamin krabba fornøyd rundt i stua og var så klart veldig opptatt av buret til Bongo og Bongo som satt inni.Han sitter å ler og styrer på,hihi:)
Men han ble så klart trøtt før klokka var 8,ikke rart når han våkner så tidlig.Han fikk dubben sin som vanlig i 9 tida.


Benjamin og Bongo:)

Jessica måtte jeg vekke klokka 9.Vi skulle en tur på Sandvikasenteret med mormor.Jentene på tur!
Vi titta litt rundt,og Jessica heiv seg over et par "pensko" på H&M.Hu er ei jålejente altså,hihi:)Måtte så klart ha på skoa etter at de var betalt.
Ble ikke så mye shopping,men litt ble med hjem;)Vansklig å la vær....
Ble noen timer på senteret så Jessica slokna i bilen på vei hjem.Vi stoppa på Plantasjen men ikke snakk om at hun ville inn der,bråvåkna stakkar,så ikke så rart at hun ikke ville.
Men en tur inn til morfar ville hun da vi kjørte mormor hjem:)


Denne var morsom:)

På med de nye "penskoa!"

Vel hjemme igjen har Jessica trippa rundt i skoa sine og Benjamin har krabba rundt og ledd av storesøster.De to blir nok et radarpar etterhvert!

Nå lurer jeg på om jeg skal gidde å lage meg noe mat....


Har du vært på Sandvikasenteret??
Har du et favorittkjøpesenter??
17 Kommentarer


Ute og innelek med nabon:)

Dette innlegget skulle vært posta igår kveld,men ga til slutt opp siden jeg ikke fikk lasta opp bilder.
Nå håper jeg problemene på blogg.no er løst for en stund.Detter er jo liksom hobbyn min på kveldstid når ungene er i seng:)


I 12 tiden våga vi oss ut i vindværet for å leke med nabogutten Marius 2,5 år.Vi tusla bort på lekeplassen hvor ungene leka i sanda,huska og sklei på sklia.
Benjamin fikk også prøve sklia,kjempegøy!!Paps ordna litt rundt på plassen,raka osv.Er jo ingen andre som gjør det.Skal jo være litt fint der ungene leker syns jeg.
Så ville ungene sykle så vi fant fram syklene.Men det varte ikke så lenge før de heller ville leke i grusen.
Benjamin fikk også sitte i grusen å titte og ta på småsteiner for første gang.Det var så spennende at han dirra:)!!
Han fikk også prøve Gråtass traktoren til Marius:)
Vi ble bedt med inn til Marius,og Heidi diska opp med vafler.Så vi kosa oss på besøk hos nabon.Benjamin sov dubb hjemme mens paps passa på.

Vi fikk låne en kjempefin leke av naboen,har sett etter sånn selv men ikke funnet.Benjamin ble kjempefornøyd,ja Jessica også så lenge det varer.


Gøy i sandkassa!

Benjamin prøver sklia:)

Jessica i "tårnet."

Kjempespennende å sitte på traktoren!

Foreldra mine kom en tur på ettermiddagen.Benjamin var veldig sutrete og gråt til slutt tårer.Men jeg tror han rett og slett er veldig sulten for han fikk ikke maten fort nok.
Han har spist mye mindre enn han pleier i en periode så nå kommer vel apetitten tilbake ser det ut som.Så vi får fylle opp,hihi:)


Denne fine leken har Benjamin fått låne.


Nå håper jeg vindværet forsvinner,er ikke glad i vind.Jeg hadde på meg lue ute igår.

Så her sitter jeg da på morgenkvisten,Benjamin våkna 05,50!!!Aaaaaalt for tidlig,zzzzzzzzzz........


Blåser du bort om dagen??
9 Kommentarer


Gidder ikke!!

Nå har jeg prøvd i en evighet å laste opp bilder.Et blogginnlegg uten bilder er bare kjedelig!!
Jeg prøver litt til før jeg legger meg,men nå gidder jeg ikke mer tull!!
Kommer plutselig med et innlegg så fort bildene er på plass.Får bare opp dette

413 Request Entity Too LargeTipper det er flere med problemer??9 Kommentarer


hits