Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
I går og i dag...

Ble ikke noe blogging i går da jeg var på personalfest på jobben.Helt om dagen helt om natta!!Neida,jeg kjørte og var hjemme i 23 tiden,skulle tross alt på jobb i dag,og jeg drikker uansett ikke alkohol.
Det var en bra fest,det var tapas til mat,noe jeg aldri har spist,og jeg kommer nok ikke til å spise det igjen heller.Likte ikke så mye av det,men mange som syns det er snadder.Det hadde vært sjokoladefontene til dessert men da hadde jeg dratt,pokker!

Har hatt litt vondt i hodet,ansiktet de siste dagene,så jeg så for meg at bihulebetennelsen kom snikende.Vondt i ansiktet når jeg bøyer meg.
Det ble litt sent igår,sovna ved midnatt noe som er alt for sent for meg,så har vært litt "amøbe" i dag.Klokka sto stille på jobben tror jeg.Så nå var sofan god!

Har ikke skjedd så mye spennende ellers.Ungene leker og koser seg og er mye ute både i barnehagen og hjemme.
Jeg venter fortsatt på våren,i morgen er det 1 mai og jeg går fortsatt med tjukk jakke og ungene har strømpebukse på,hva skjer liksom??!Når sola forsvinner er det beinkaldt og det må så klart blåse.
Sommern er jo over før den får begynt,det hadde vært typisk!

Her kommer noen bilder fra i går og i dag.


Gøy på klatrestativet i barnehagen!

Viktig å passe på vekta,hihi:)

Frøken Jessica!

På sykkeltur i barnehagen!Har det skjedd noe gøy hos deg i det siste??
Liker du tapas??16 Kommentarer


Its my birthday:)

28/4-1974 klokka 23.55 ble jeg født,så jeg har bursdag i dag.HURRA!!!!!!!Ennå et år eldre,hjelpes som tiden går.
Husker jeg og ei venninna satt  og babla i vei om hva vi gjorde da vi var 20 år,for da var vi liksom voksne,eh javel....Jeg var ikke veldig voksen da jeg var 20 syns jeg.Når vi prata om dette så var vi 16- 17 år.Må le når jeg tenker på det nå.Vi hadde jo ingen bekymringer eller noe.Og her sitter jeg da,39 år og småbarnsmor,og jeg føler meg fortsatt ikke voksen,høhø:)

Dagen har nesten vært som vanlig,bursdag er jo ikke som "før i tiden."Jeg pleier ikke å feire stort heller.Sist jeg feira bursdag med venner var da jeg fylte 30.Neste år har jeg nesten lyst til å reise bort,men vi får se hva tiden bringer.
Ungene kom med gave og Jessica hadde lagd en tegning til meg,veldig koselig!:)Jessica hadde plukka ut gaven selv,kjempestolt!Jeg fikk nydelige perleøredobber av de og jeg måtte ta de på med en gang!


Gaven og tegning.

Vi har vært en tur ute alle sammen.men fytti rakkern så kaldt!!Etter en time gikk Jessica og jeg inn for å lage mat.Gutta ble ute i ennå en time å rydda og ordna litt her ute.Ben elsker å hjelpe til


Ute i "kulda!"

Etter middag ble det bygd hytte i stua og ungene har leika og ordna fælt.Foreldrene mine kom en tur og hadde med "restekaker."Mamma hadde bursdag her om dagen så det var kaker igjen fra da.


"Snupsi!"

"Røvern!"

Så var snart denne dagen og bursdagen over,jeg skal kose meg med litt godis,lese noen blogger og se på Home & Away på nettet.
I morgen er det personalfest på jobben så da utgår blogginga tenker jeg.Blir nok ikke alt for sent,skal tross alt på jobb dagen etter.

Må bare takke for alle hilsninger som jeg har fått på facebook,sms,Instagram og her.Blir helt rørt over at så mange bryr seg.Koselig det!!Ha en fin kveld kjære lesere:)!

30 Kommentarer


Sko!

Trøtt og sliten,jepp det er meg!
Hadde med meg en goody sjokoladekake på jobb i dag siden jeg har bursdag på søndag,viktig å kose seg;)Hele kaka ble borte gitt,bare en liten bit igjen som Jessica og Benjamin fikk.det var min snille pappa som hadde bakt den,jeg kan ikke bake,høhø...kjekt med en pappa som er baker!

Ikke så masse å fortelle om egentlig.Ungene har kosa seg i barnehagen.Jessica hat hatt en fin turdag,de hadde gått langt,de er flinke til å gå!
På gruppa til Ben har de vært ute,spist kjøttboller og hatt fredagsdisco.
Snuppa fikk nye sko fra Smartkids,rååååååsa Hummelsko!Jentungen har flere par sko enn meg,hun er glad i sko.
Selv har jeg et par sko,jepp,du leste riktig!Det er Nike shox skoa mine,men nå er jeg på utkikk etter noen nye fine kule sko:)Har aldri eid et par høyhæla sko!Liker best joggesko jeg!
Jeg er så kresen når det gjelder sko.Skodilla har jeg iallefall ikke,vel kanskje til de små,høhø...


De rååååsa skoa til frøkna!

Etter at tacon var inntatt ville småtassene ut.Syns det var guffent ute jeg så jeg luska meg inn for å henge opp en klesvask.Jeg etterlyser fortsatt varmen!
Resten av kvelden skal jeg tilbringe med rompa i sofan,skal bare hente meg litt cola og cheese doodles!

Avslapning på trampolina!


Har du masse sko??14 Kommentarer


Eksosryper!

Himmel og hav så trøtt jeg har vært i dag,gikk helt i svime på jobben.Jeg lå våken en time i natt og hørte at Jessica hosta.Hun har hosta fælt i over en uke stakkar og får skikkelige hostekuler om natta.

Jeg henta ungene en time tidligere enn jeg pleier,og det var ikke populært,de ville ikke hjem.Måtte til slutt ta Benjamin under armen og bære han ut av barnehagen.
Måtte friste han med at vi skulle til mormor og morfar å spise kake.


"Jeg vil ikke hjem ennå!"

Mormor/mamma har bursdag i dag så etter middag dro vi til de en tur.Jessica hadde lagd krone til mormor og hun fikk gave som vi kjøpte igår,øredobber.
Vi spiste kaker og is,nam!!
Blir litt kaker osv i disse dagene,mamma har bursdag i dag og jeg på søndag.Morfar hadde hatt bursdag på lørdag om han hadde levd.Bursdager på rad og rekke.Og Benjamin har bursdag om 3 uker.
Pappa/morfar har kjøpt seg motorsykkel så da måtte vi jentene "prøve" den,de eksosrypene,høhø:):)!
Jeg har aldri sitti på eller kjørt motorsykkel før,kanskje jeg får en tur med pappa...
Og jeg spøker med at han må sette på sidevogn til mamma,hihi;)


Eksosryper!

Ungene var ikke klare for å gå inn da vi kom hjem så vi ble litt ute.Jessica har to sparkesykler,en med tre hjul og en med to.Hun ville sparke på den med to hjul og hun begynner å få teken på den,øvelse gjør mester.
Hun fikk den sent i fjor høst så hun har ikke fått brukt den så mye,så nå bytter hun litt på hvem hun bruker.Og så klart er det Kitty på den,hihi:)


Småtassene:)


Flere eksosryper der ute??;)
 10 Kommentarer


På sykehuset og litt annet.

Benjamin hadde time på sykehuset i dag,time til sjekk angående astmaen.Jessica ville også gjerne være med så begge to tok seg fri fra barnehagen i dag.
Inne hos legen prata vi om hvordan Benjamin er til daglig og når han er syk.Han ble lytta på og legen sa at det var typiske lyder for astma selv om han ikke kan si 100 % at han har astma.det utløses mest når han blir forkjøla,da går det rett i lufveiene og kan gjøre at han blir veldig syk.
Han skal fortsette å ta forebyggende medisiner.
Mens vi venta på legen traff vi den ene sykepleieren som passa på Benjamin mens han lå på intermediær,kjempekoselig å prate med henne igjen:)

Da vi var ferdige på sykehuset stoppa vi på Coop for å handle noen småting.Og jammen ble det ikke lunsj på Burger King også,for det hadde paps lovt Jessica.


De søteste!!

Jessica skulle egentlig ha på seg matroskjole på 17 mai,men kjolen er for liten og vi får ikke tak i ny.Så da vi kom hjem slapp paps oss av i byen så vi kunne gå på Name it og kjøpe bunad til frøkna.
Hun prøvde den og ble så stolt når hun så seg selv.Så da ble det bunad.Da blir de ikke like på 17 mai med matrosklær,men fine blir de!!
Så ville hun gjerne ta bussen hjem.Måtte kjøre en liten runde ekstra før vi gikk av,hun ville nemlig kjøre forbi barnehagen,hihi:)

Småtassene har lekt på lekeplassen,hoppa på trampolina og sparka på sparkesyklene sine.For nå har lillebror fått sparkesykkel også.
Og han lærte seg kjapt hvordan han skulle komme seg avgårde.
Så her går det unna!


Gøy i gata!

"Her kommer vi!"

Her går det unna!!
Har barnet ditt sparkesykkel??22 Kommentarer


Fin ettermiddag!

Ben troppa opp i barnehagen med en "fin" blåveis i dag.Oi sa de fleste da de så han.Hevelsen var nesten borte men blåveisen var på plass.
Småtassene har kost seg i dag,syklene var tatt ut så Jessica har sykla runder.
De små er på et annet område,men det hender de er sammen med de store ute også.Når jeg kom kasta han seg over en sykkel.
Tirsdag er matlagingsdag for Jessica,kjempegøy å lage mat og de lager alltid noe godt.

Vi har hatt en fin ettermiddag,kost oss ute.Det har blåst litt,men når det ikke gjorde det var det deilig i sola.Ungene har hoppa på trampolina,tegna med kritt i gata og vært på lekeplassen.
Har jeg sagt hvor mye jeg elsker denne årstiden?!Er så lettvint å bare ta på joggesko,jakke og gå ut.Ben og jeg var inne litt men så ville han ut igjen.Hadde jo aldri giddi å dratt på han en dress flere ganger for å gå ut en kald,mørk vinterdag.
Fin tid vi har i vente nå framover:)


Elskede unger!:)

I morgen skal Benjamin på sykehuset en tur,han har time angående astmaen sin.Vet ikke helt hva som skal skje,men litt prating og sjekking tenker jeg.
Er ikke så lett å finne ut om så små barn har astma.Det er jo allerede 3 måneder siden han var innlagt med lungebetennelse og forverring av astma,en veldig syk liten gutt.Syns det var i går han lå der jeg...Han husker det nok kanskje ikke,og det er like greit.Er det noen av mine lesere som har barn med astma??
12 Kommentarer


"Donaldkul!"

Så var det mandag igjen da og ikke så mye å fortelle om.Jobb og barnehage og sånn går no dagan...
Benjamin er fortsatt en liten røver.Han gjør så mye rart for tiden,og har mange rare uttrykk.Jessica er ei følsom jente,akkurat som mamman sin.
Men begge to er verdens nydeligste unger,sukk...Mine vakre små,en brunøyd og en blåøyd...


Søt liten røver:)

Frøkna forsvant ut etter middag,skjønner at hun begynner å bli stor.Men hun kom tilbake for å hoppe litt på trampolina med lillebror.
Og muttern holdt på og fryse ihjel som vanlig...så forbaska kaldt da!!
Ungene hoppa fra seg og så gikk vi inn å drakk kakao.


Det hoppes!

Brrrrrr.....

Stakkar Benjamin snubla og datt.Han datt rett i bordkanten og fikk en diger kul og et blåmerke.Vi la på no kaldt fra frysern så hevelsen ikke skulle bli så stor.Hevelsen gikk litt ned,så er spent på hvordan "Donaldkulen" ser ut imorra.
Han hylte stakkar,gjorde nok kjempevondt...
Etter litt trøst og kos var han i farta igjen.


Liten gutt med stor kul.Ha en fin kveld!
27 Kommentarer


Trampolina er på plass!

Da det ringte på døra klokka 13 satt Jessica fortsatt i nattkjolen sin.Hun var rask med å komme i klærne da det var ei venninne her i gata som spurte etter henne.
Søndager er ofte sløve til Ben har tatt dubben sin.


Morgenkos.

Vi kom oss ut alle sammen i den strålende sola.Paps begynte å sette opp trampolina og ungene styra på rundt.Vi tok en tur på lekeplassen men ungene ville følge med på at trampolina kom på plass.
Benjamin og jeg tok oss en liten kjøretur imens og da vi kom tilbake hoppa Jessica og venninna.Benjamin måtte også prøve så klart og det har blitt mye hopping i dag.Men jeg fikk ikke tatt noen bilder gitt,for jeg syns det var bikkjekaldt til tross for sola.Jeg måtte på med den tjukkeste jakka mi,for jammen var det surt.
Ungene hadde det iallefall kjempegøy mens muttern sto i sola å varma seg,høhø!!


Ben ønsker seg sin egen sparkesykkel!

Under middagen ringte det på døra to ganger,utålmodige småjenter som ville leke med Jessica.Så hun forsvant ut etter maten mens vi andre ble inne.
Nå er frøkna så stor at hun får være ute alene.Vi sjekker så klart i ny og ne og hun får ikke gå lenger enn lekeplassen som ikke er langt unna.Ikke er det mye trafikk i gata heller siden det er en endevei.Tipper jeg var på samme alder da jeg var ute alene.Husker at jeg sykla og leika i gata og var hos venninner i nærheten.Og vi gikk jo ikke i barnehage den gangen,det var ikke vanlig.
Da begynte man på noe som het førskole da man var 6 år.Jeg nekta å gå der,gråt hver dag når jeg ble levert,tror foreldra mine var rimelig frustrerte.Til slutt ga de opp og jeg slutta på førskolen,det var ikke obligatorisk.Og siden jeg slutta ville ikke venninna mi gå der heller,så hun slutta også,haha:)!


De søte små:)


Når syns du det er greit å la barna leke ute alene??
Gikk du i barnehage eller på førskole??


20 Kommentarer


Det er vår!

Endelig en solrik dag!!Siden paps skulle jobbe hele dagen har vi vært på playdate hos Ingunn og gutta.Barna er jevngamle og går i barnehagen sammen.
Da småbrødrene skulle sove trilla vi ei runde.Kan ikke huske sist jeg trilla ei runde når Ben skal sove.Koselig å trille igjen!
Jessica dura avgårde på sparkesykkelen mens Henrik ville gå.
Vi spiste rundstykker på verandaen og når smågutta våkna gikk vi på lekeplassen.
Ungene kosa seg og vi voksne fikk skravla litt.Alt for lenge siden sist.Sånn blir det når vi jobber osv.Men det blir kanskje litt lettere nå når det er lengre lyst og varmere ute.


Klare for en playdate!

Vi har også vært en kjapp tur innom foreldra mine og vi har handla lørdagsgodis!
Ungene ville ikke inn da vi kom hjem så da gikk vi på lekeplassen som endelig har dukka fram igjen fra all snøen som har fordufta.Ben syns sklia var supermorsom og sklei sikkert 30 ganger!
Nå kan vi kanskje få fram trampolina også,det hadde vært knall for ungene!
Jessica har spurt flere ganger,men det har vært for mye snø hos oss.


Det er vår!

Høyt oppe!

På lekeplassen,og spaden er med!Tja,nå blir det noen episoder av Home & Away på tv2sumo før jeg tusler i seng.Har fulgt med på den serien så lenge jeg kan huske,bodde fortsatt hos foreldra mine når jeg begynte å se,og jeg er fortsatt avhengig,hihi:)


Flere som ser på Home & Away??14 Kommentarer


Hello friday!

Jøssenavn,fredag igjen!!Dagene flyr og våren skal liksom være her.Men like ufyselig guffent ute.Men noe positivt er det,og det er at snøen har så og si fordufta!!
Er litt igjen,men om noen dager er resten borte,så da er det bare å vente på at det skal tørke.
Jeg har nedtelling til bursdagen min og til Benjamin sin bursdag.Veldig glad i bursdagen min,men hvem er ikke det?!

Det har ikke akkurat skjedd så mye i dag.Jessica har hatt en fin turdag med gruppa si i barnehagen,og Benjamin løp rett i arma på en av de ansatte på morran i dag.Han hadde ikke kledd av seg ytterklærne en gang.Han er så glad i denne ansatte,og det er jo godt å se.

Da vi kom hjem satt ungene utenfor hos oss å leika med såpebobler.Jessica lærte Ben å blåse og de lo og hadde det gøy:)


Såpebobler er gøy!

Morfar kom en tur innom på motorsykkelen sin,så da måtte vi jo ut å se.Ganske så spennende og litt rart også syns ungene.Storesøster forsvant ned i gata til noen venner.
Jeg luska inn etterhvert,holdt på å fryse ihjel.jeg har frysi mye i vinter,gleder meg til varmen kommer så skrotten kan bli tint opp,høhø:)!


Fornøyd liten tass!


Har egentlig ingen planer i helga,får se om det dukker opp noe gøy!


Hva skal du i helga?17 Kommentarer


Små hjelpere!

Når man ikke har noe å snakke eller skrive om,ja da kan man alltids prate om været.Her plaskeregna det på morran,bah!!Så kom sola,men blåste veldig,og så ble det overskyet,surt og kaldt.
Godt jeg var på jobb,selv om jeg er dønn sliten kjenner jeg.Jeg går hele dagen,og nå må jeg ha nye sko merker jeg.Noen som kan anbefalle noen bra joggesko??Har Nike Shox nå.

Barna koser seg i barnehagen hvor det er vått og fint med digre vanndammer;)
Vi følger barna inn på avdelingen deres om morran,Jessica spiser inne på Rød mens Ben spiser på kjøkkenet.Koselig å følge de helt inn å si hadet.Først følger jeg Ben og så Jessica.Ben vinker så søtt og kaster seg over maten,hihi!!
Jessica ville ha 100 klemmer og nusser og Ape måtte også få nuss på snuta si i dag:)


Jessica har satt seg for å spise frokost.

Paps skulle bytte til sommerdekk etter middag i dag så vi tusla ut alle sammen.Ungene ville hjelpe til.Selv syns jeg det var surt og kaldt ennå jeg hadde på tjukk jakke.Kjek for paps med to små hjelpere!
Ben og jeg gikk inn etterhvert mens Jessica hjalp papsen helt til han var ferdig.
Og Ben er en liten rakker altså,han gjør så mye rart og har så mange søte uttrykk.Når jeg nusser han osv sier han æsj!Hvor har han det fra liksom??Om en måned fyller han 2 år!!


Hjelperne til paps!

Rakkerunge;)!


Hvordan gjør du det ved levering i barnehagen,følger du inn på avdelingen eller sier dere hadet i garderoben??22 Kommentarer


Snart 17 mai!

Onsdag er fridagen min.Har alltids litt å gjøre her hjemme,men prøver å kose meg også.
Det var ikke lett å få opp Jessica på morran i dag.Benjamin prøvde så godt han kunne å vekke henne,satt ved senga hennes å strøyk henne i håret og strøyk på henne.
Vi rakk frokosten i barnehagen.Syns det er greit å levere de til frokost selv om jeg har fri.De er vandt til å spise der,og om jeg spør om de vil spise hjemme sier de nei.Alt blir en rutine.Leverer de ikke grytidlig altså,men de er på plass klokka 08.


På vei inn i barnehagen:)

Det har vært ganske så fint vær i dag med bra temperatur,14 grader.Barna var ute da jeg kom å henta de.Vi måtte innom butikken en rask tur,og begge to ville ha hver sin lille handlevogn.
De var så søte der de gikk ved siden av hverandre.Da jeg kikka på noe i 5 sekunder og snudde meg rundt for å se på ungene hadde Ben fylt opp handlevogna si med en haug med blader!Jeg måtte jo bare le,det var det flere som gjorde:)
Etter middag gikk vi en tur ut alle sammen.Ungene med hver sin dukkevogn.Jessica hadde så klart Ape oppi sin vogn.
Vi gikk en liten tur i nabolaget og Benjamin gikk hele veien selv.Han går og går,blir aldri sliten.


På trilletur!

Storesøster:)

Det er en måned til 17 mai og jeg har så smått begynt å tenke på hva ungene skal ha på seg.Begge to har matrosklær.Matroskjolen til Jessica er i størrelse 98 og er derfor for liten,så hun må få ny.Benjamin sin matrosdress passer i år også,overdreiv litt i fjor da jeg kjøpte hans,men da passa den nå også.Overdelen kunne vært litt lengre,men det går for en dag.
Håper snøen er borte til da og at det blir en varm dag!


En fin liten rakkerunge i matrosdressen sin!:)Har du begynt å tenke på 17 mai??

15 Kommentarer


Tilbake til normalen!

Da var det tilbake til normalen igjen med kaldt og trist vær.Som jeg sa før,skulle tro det var oktober.Krysser fingra for mer govær som vi hadde i går med fine temperaturer!!
Bare en vanlig hverdag her i dag.Slo til og hadde taco til middag!!
Ble ingen tur ut etter middag,innevær.Vi koste oss med kakao og krem.Benjamin fikk smaken på krem og spiste krem rett fra flaska,haha.paps spruta krem i munnen på han.


"Nam!"

Neeei,hva skal jeg skrive om??Kjeda meg litt istad så bestemte meg for å "tømme" skapet mitt for klær.Det ble rimelig tomt etter at jeg hadde rydda ja.
Kvitta meg med masse,ingen vits å ha bukser osv liggende når de er alt for store.
Godt jeg har bursdag snart,får ønske meg nye klær!


Søtnosene:)

Dette ble et kjedelig innlegg.Kan dere ikke si i fra om det er noe dere vil lese om eller lurer på??!!
18 Kommentarer


Og så kom "varmen!"

Dagen starta med det drittværet,regna i bøtter og spann.Jeg lurte faktisk på om jeg hadde gått glipp av noe...våren og sommeren...men utover dagen kom "varmen."
Det ble hele 14 grader,jippi!!!!Men vi kan ikke kaste klea for fort heller,skummelt nå i denne overgangen.I barnehagen har fortsatt ungene både vinterdress og vårdress hengende.
Snøen smelter og i barnehagen er det digre vanndammer siden det er så mye snø der.Det ble med endel vått tøy hjem.

Siden det er mandag skjer det ikke så mye.Vi var litt ute i gata før vi gikk inn å spiste middag,Jessica ville ut igjen etter middagen også.Jeg tok meg en rask tur på Cubus for å kjøpe meg en bukse til meg selv,en "knæsj" blå en!Skikkelig stilig og fargerik!!
Trodde aldri jeg kom til å vise meg i noe annet enn vanlig blå eller svart olabukse.Mye som forandrer seg gitt!


Sånn ser buksa ut!

Jessica er plaga av endel drømmer/mareritt for tiden og våkner om nettene og gråter.Hun er egentlig ikke våken,svarer ikke når vi snakker til henne.
Syns så synd på henne og håper det snart gir seg.Vi prøver og trøste så godt vi kan,men som sagt så er hun på en måte ikke våken og husker som regel ingenting når hun våkner på morgenen.Flere som har opplevd dette??


Småtassene "henger" i gata.

Lille "raringen" vår!Hvordan er temperaturen hos deg??

25 Kommentarer


Venninnehelg!

Da er jeg tilbake etter en tur hos min venninne i Stavern.Har kost meg masse!
Traff Maria på senteret da hun var ferdig på jobb,vi titta litt rundt,ble dårlig med shopping,kanskje like greit,høhø.Men har kjøpt bursdagsgave til Ben så da er det i boks.
Dro hjem til Maria å slang oss litt på sofan.Ungene hennes ble heller ikke hjemme,de overnatta hos venner,så vi hadde helt barnefri.
Vi bestemte oss for å gå en tur i det fine været,var kjempeheldige med været i går.Tusla ned mot vannet,så kom isbilen og vi løp som tullinger etter den,men den ble borte,sukk.
Så da gikk vi videre da.Gikk til et utrolig flott sted med den utsikten!Sto å prata litt der å bare kikka.Venninna mi er heldig som bor på et så fint sted.Blir nok noen turer til sommeren med soling og bading.
Bestemte oss for å dra ut å spise så da ble det kinamat!
Ingen elleville tilstander som tur på byen osv.Dro tilbake til Maria å koste oss med godis og brus,satt å skravla og røra til klokka var 01 i natt.Kjempekoselig!!


Flott utsikt!

Maria og meg.

I dag har vi sløvan inne fordi været har vært helt tragisk,som en trist høstdag.Plaskeregna og tåke.Hvor i alle dager blir det av varmen og våren??
Så da satt vi og skravla ennå mer og så på tatoveringer.Har så lyst på en ny tatovering,mulig det blir det etterhvert,har i noen år hatt lyst på det,og jeg vet hva jeg vil ha.Maria vil også,så da drar vi sikkert sammen å gjør det.

Det var på tide å dra hjem.Henta Jessica hos foreldra mine for hun har vært der,de lurte på om hun ville være hos de i helga og det passa jo fint.Gutta har kost seg alene hjemme og Jessica har hatt det kjempefint hos mormor og morfar.

Småtassene har lekt og herja etter at vi kom hjem.Glade for å se hverandre igjen!


Søtnoser:)

Snuppa er klar til å dra til mormor og morfar!Har du noen tatoveringer??
19 Kommentarer


Snøen kom tidlig i år!

Snøen kom jammen tidlig i år,høhø....
Våkna opp til mere snø,og det har snødd digre filler i hele dag.Det har blitt litt mildere og sludder.Skikkelig ufyselig vær!
I går kveld begynte Jessica å nyse masse og snørra rant.Hun våkna i natt og var svett og forkjøla.Så i dag fikk hun være hjemme,jeg ville ikke sende henne i barnehagen når hun ikke er helt i 100.Vi vet jo selv hvor tungt det er å jobbe når man ikke er i form.Dessuten skulle de på tur,og jeg ville ikke at hun skulle bli våt og fryse og bli ennå mer forkjøla.
Lillebror ble levert i barnehagen som vanlig,og han var fornøyd med det.

Jessica har heldigvis vært i grei form,nyser og snufser,men sånn er det jo å være forkjøla.Vi har kost oss under teppet på sofan med tv og jeg har lest for henne.
Måtte på butikken en tur så vi kjøpte med krem og koste oss med kakao og krem,nam!
Det kom en pakke i posten i dag fra Lille Martine,et super fint pannebånd til frøkna!Frøkna selv ble veldig fornøyd:)


Med det nye fine pannebåndet!

Vi henta lillebror litt tidligere,da vi kom var de akkurat ferdige med fruktmåltidet og skulle inn å ha fredagsdisco.Det har de hver fredag på gruppa til Ben.Og de får litt popcorn.Det lukta popcorn lang vei da vi kom.
Begge småtrolla fikk hver sin kopp med popcorn før vi dro,heldiggrisene:)


Gomler popcorn.

Ben er ikke fornøyd med snøen...

Søteste Bongo og Ape:)


I morgen skal jeg til venninna mi i Stavern.Da blir det kanskje litt shopping,god mat,godis og masse skravling utover kvelden.Gleder meg masse!
Hadde håpa på litt bedre vær så vi kunne sitti på verandaen i sola,vi får se.


Har du planer i helga??


16 Kommentarer


En tur på biblioteket.

Her er vinteren tilbake,eller den var jo ikke borte...er det mulig sier jeg bare.Dumme snø!!!!!!!
Det ender vel med at brøytebilen kjører foran i 17 mai toget...

Vanlig dag med jobb og barnehage.Jeg er sliten,knærne mine tar knekken på meg for tiden.Jeg har operert knærne 3 ganger,og to av operasjonene var det bare 5 måneder imellom.Siste gangen måtte jeg akuttopereres,jau!!
Sikkert været som gjør at jeg har vondt,kjenner det på gikta vet dere,høhø:)


Her er vi:)

Etter middag dro Jessica og jeg på biblioteket.Har snakka om det lenge og endelig tok vi oss en tur.Bøkene vi har her hjemme har vi lest 740 ganger.Artig med noe nytt.Ble 4 bøker med hjem,så når de er lest blir det ny tur.
Hun satte seg ned å tegna og gikk rundt å kikka.Jeg har ikke vært på biblioteket på åresvis...
Så fort vi kom hjem ble småtassene elleville,de våkner alltid til liv før leggetid.Men nå hadde sikkert Ben kjeda seg mens storesøster var på biblioteket.


Tegner på biblioteket:)

Tøysegutt:)


Pleier du å gå på biblioteket??
Har du operert noe??

26 Kommentarer


Rampejente!

Vi har vært på foreldresamtale om Benjamin idag.Ganske spent siden det var første samtalen angående han i barnehagen.
Han trives godt,utvikler seg normalt på alle måter og han sier flere og flere ord.Han er en skøyer med glimt i øyet,en luring som de sa,hihi:)
Begynner å bli mer tålmodig når han sitter og tegner osv.Han fyller snart 2 år,så det er mye som skjer på denne tiden.Han elsker å være ute,og om de er på tur går og går han.Blir sjeldent sliten.Sover og spiser godt gjør han også.
De leker jo ikke så mye sammen ennå,mest ved siden av hverandre.Men kompisen hans er nok Thomas.De har kjent hverandre siden de ble født.
En fin samtale!

Jeg har kost meg meg fri i dag.Og siden jeg har vaska og rydda i helga har jeg bare "susa" her hjemme.Hatt en Home & Away maraton,hihi:)
Dagen gikk jammen fort og det var på tide å hente småtassene.
De lekte sammen da jeg kom.tror ikke de gjør det så ofte,men koselig når de gjør det i barnehagen.Tror Ben følger etter Jessica og hun "stikker" av fra han.
En av de ansatte kom å fortalte meg at Jessica hadde hatt en glimrende ide i dag.Hun og en annen gutt hadde "vaska" lekestua med søle og sølevann innvendig.Her snakker vi om søle på tak,vegger og vindu.
Tipper de hadde ledd og kost seg helt til de ble oppdaga.Rart det der,hun gjorde akkurat det samme i fjor på denne tiden,rampejente!!
Hun hadde nå innrømt det for de voksne at det var henne,og hun har skjønt at det var galt.


Leker sammen.

Jessica og jeg har gått oss en tur etter middag,Benjamin virka litt sliten så han ble inne med paps.
Og så må jeg prate om været.i morgen og fredag er det visstnok meldt 10 cm med snø,glimrende!!!


Rampejenta;)Har barnet ditt gjort noen fantestreker i barnehagen??
 8 Kommentarer


Røver!

Jeg blir like irritert og skuffa hver morgen når jeg ser på gradestokken.7 minus!!??Det skal liksom være vår og varme i lufta.Denne vinteren er endeløs,ja jeg sier vinter siden det er så kaldt.
Det smelter sakte men sikkert,grrrrr!!!!Og barnehagen er fortsatt dekt av snø,dobbelgrrrr!!!!
Vel,det er vel bare å smøre seg med tålmodighet skjønner jeg!


Ikke lett å ta bilde av disse småtrolla:)

Som jeg har nevnt før så er Benjamin en liten røver.Og da han ble levert i barnehagen på morran i dag måtte vi bare le,de ansatte også.Han "showa" skikkelig.En av de ansatte lurte på hva vi hadde gitt han på morran.
Skulle ønske jeg hadde filma han!
Da jeg henta de var de ute og Benjamin lekte som vanlig med de større barna.Fikk de så vidt med meg hjem.Og da vi kom hjem kom akkurat naboen også,en hyggelig dame med en hund.Benjamin er så klart ikke redd,ikke at hunden er farlig altså.Men Ben brølte til hunden så hunden ble redd.Jeg måtte si til Ben flere ganger at han måtte roe seg.Heldigvis så ble ikke hunden kjemperedd altså,han lurte vel bare på hva Ben dreiv med,haha.Hunden viste fram noen "kunstner" og barna sto helt stille å så på:)


Ute i barnehagen.

Røver!!

Siden det er tirsdag har vi vært elleville og kost oss med is,hyyyyyyyl!!!Den nye Pin upen med jordbærsmak er skikkelig god!!

Jessica har jeg nesten ikke sett snurten av,hun forsvant ut etter middag for å leke med ei jente i gata.Ben og paps gikk å så på gravemaskinene.Og jeg ble inne for å støvsuge og brette tøy,festlig!
Tusla ut for å hente Jessica,og da begynte det så klart å bli kaldt igjen,fnys!!


Jessica henger i gata(sjekk snøen.)Flere som venter på varmen??

8 Kommentarer


"Skyggedalen," og noen tanker...

Her har vi vært ute etter middagen.Vært uti gata en tur.Tok med traktoren som Benjamin fikk til jul,første gangen han prøver den ute.Den har stått inne til nå,så nå ble det litt ryddigere her med den ute av veien,hihi:)
Han satt litt på traktoren,men han var mer intressert i gravemaskinene og lastebilene som graver ovenfor der vi bor.Han er helt gal etter gravemaskiner,lastebiler og traktorer."Oi,oi,oi!!"sier han.Peker og brøler.En skikkelig gutteting!
Jessica forsvant med noen av jentene som bor lenger nedi gata.


Benjamin og traktoren!


Rart det der,vi har ikke sett snurten av noen i hele vinter.Ingen av barna i nabolaget har vært ute å leika.Så fort sola og mildere dager kommer så popper folk fram.Her har ungene vært ute i vinter.
Da jeg vokste opp var vi ute nesten hele dagen sommer som vinter og leika.Jeg vil helst stenge meg inne om vinteren jeg og,men syns vi må ut litt.Men nå blir det ennå flere turer ut.
Jeg sier til gubben at vi bor i en "skyggedal."Sola blir fort borte i den "dumpa" vi bor.Men om vi går litt lenger bort i gata så er sola der.Vi har sola om morran foran huset og bak fra ca 11 og utover resten av dagen til den forsvinner bak åsen på kvelden.
Hos foreldra mine har de sola helt til klokka er 23 om kveldene på sommeren,misunnelig!!
Det blir fort kaldt når sola blir borte her i "skyggedalen" vår foran huset.Men snart så blir det bedre når sola er høyere på himmelen,gleder meg!!

Vi måtte hente inn Jessica,hun kosa seg å lekte med jentene.Hun måtte forøvrig inn å bytte til sherroks da sølevannet ble litt for fristende:)


Sølevann!

Tenkte jeg ville si litt om hvorfor jeg blogger.Bloggen ble til da Jessica var ca 9 mnd.Her skriver jeg om ting som kanskje ellers hadde blitt glemt,og deler bilder fra hverdagen.
Når barna blir eldre kan de lese om hvordan dagene var da de var små.Skulle inderlig ønske at mine foreldre hadde en blogg om meg og broren min,det er nok mye som har blitt glemt desverre.
Jeg deler ikke alt med dere her på bloggen,noe må jeg få holde for meg selv.Og jeg blir stadig konfrontert med hvordan jeg stiller meg til å utlevere barna mine på nettet.Jeg er veldig klar over at jeg tar et valg på deres vegne,og jeg tenker alltid på hva jeg skriver og hvordan bilder jeg poster.
Dette er en ærlig og realistisk hverdagsblogg,så jeg tror ikke det gjør noen skade å legge ut bilder av barna.

Jeg troner ikke på toppen av noen blogglister,det er heller ikke min hensikt.Men jeg er utrolig takknemlig for alle mine fine lesere som kommer med råd og koselige tilbakemeldinger.
Det er så utrolig mange flotte mennesker der ute som jeg har blitt kjent med mellom bloggen.


Ha en fin kveld alle der ute:)20 Kommentarer


Det kjæreste...

Det kjæreste Jessica har er Ape.Hun fikk Ape da hun var 4 mnd.Han er med over alt,i barnehagen sitter han på hylla til Jessica å venter.
Jeg har nok fortalt om Ape og Jessica før,men forteller igjen.
Ape er med på omtrent alle bilder jeg tar av henne.Jeg skjønner så godt hvor glad hun er i han,jeg hadde selv en ape som jeg fortsatt har,han sitter i senga mi,Georg heter han(Nysgjerrige Nils.)Noen som vil se bilde?Fnis...
Frøkna har fått en ekstra ape i tilfelle favoritten blir borte,og en liten apebaby.Men ingen er som Ape.Det er så godt å se på de to sammen,hvordan hun koser han.Han er nok bestevennen hennes.Når hun har lagt seg ligger hun å hvisker til han,søtt!!Men stakkars Ape begynner å bli slitt.Halen hans er helt frynsete og han har hatt et hull på ryggen der halen begynner,det har blitt sydd nå.Håper han holder i mange,mange år ennå.
Syns det er så fint at hun har et kosedyr,man blir aldri for gammel til å ha et kosedyr!


"Apegjengen!"ser du hvem som er favoritten?


Benjamin har en kosefille,en blå mus.Denne fikk han da han var nyfødt,og den har han kost på siden da.Han er også veldig avhengig av denne kosefilla.
Han har den med overalt,og sitter å koser med den.
I dag ble det en liten krise da jeg skulle vaske Ape og kosefilla.Benjamin ble helt fra seg.Det gikk greit med Jessica,hun er vant til at han tar seg et "bad."
Ben satt omtrent på badet hele tiden mens vaskemaskinen gikk.De to sto å kikka inn i vaskemaskinen for å få et glimt av de.
Da de var ferdige og jeg ga de til de små jubla de!Herlig!!:)Vi har vært i akebakken en liten tur,siste gangen for denne vinteren.Det var sol,men fy så surt.Og plutselig kom det noen styggeskyer og det snødde litt.
Da pakka vi sakene og dro hjem.
Traff en venninne i skisenteret,kjempekoselig å se henne igjen:)!

Vi testa verandaen da vi kom hjem,ganske lunt i solveggen.Men så begynte det jaggu meg å hagle,er det mulig?!Lengter etter varmen jeg,og den skal visst komme står det på nettet,halleluja!!!


Kos i sola!

Verandaen testes!
Hva er det kjæreste ditt barn eller du har??16 Kommentarer


Snurreskjørt!

Jeg våkna først i dag,og da var klokka 8!O lykke!!:)
Ungene sløva foran tv'n i pysj og så kosa vi oss med egg og baguetter til frokost.Så fikk jeg ånden over meg,støvsugde,vaska gulver og rydda vekk masse leker som ikke blir leika med mer.Det ble så ryddig på rommet til Jessica,wow!!Godt å få sånt unnagjort,så da kan jeg "late" meg en annen dag.

Etter dubben til Ben dro vi en tur på senteret alle sammen.Jessica måtte ha en ny pute,den hun har var så flat,hun lå ikke godt på den.
"Snubla" innom Name it også,og der var det folksomt!
Snuppa fikk et snurreskjørt og Benjamin en tøff olabukse.De har så mye fint der,farlig å gå innom,hihi:)


Småtassene på bytur!


Så fort vi kom innenfor døra hjemme måtte Jessica ha på seg det nye snurreskjørtet.Hun har snurra og dansa rundt her.
Mens Jessica og paps lagde hjemmelaga pizza dro Ben og jeg en liten tur til foreldrene mine.
Pizzan var klar da vi kom hjem:)
Så var det lørdagsgodis og Cometkameratene på tv.De er morsomme og jeg ler faktisk selv,hihi.Han sier og gjør så mye rart han ene i den serien.


Frøken Jessica med nytt snurreskjørt:)


Ben er som vanlig en røver og gjør masse rare ting og litt ugang.
Vi har ikke vært ute i dag,har vært litt grått og surt.Sola kom utpå ettermiddagen,men fortsatt surt.Håper på sooooool i morgen!!


Røver!Syns du Cometkameratene er morsomme??

27 Kommentarer


Taco og playdate!

Da jeg hadde lagt meg i går hørte jeg at Jessica gråt.Gikk inn til henne og hun satt å hulka i senga.Fikk roa henne og hun sovna.Men akkurat når jeg hadde sovna sto hun i døra og gråt igjen.Hun pleier jo aldri å tulle sånn om natta.
Hun ville ikke sove alene og hun drømte om monstre sa hun.Det endte til slutt med at hun og jeg sov på hver vår madrass på gulvet.Jeg sovna ikke før 01.30 og det er virkelig alt for sent for meg.
Følt meg litt som en zombie på jobb i dag men våkna etterhvert.

Da jeg henta småtassene i barnehagen var de ute.Jessica hadde vært ute hele dagen,de har jo som alltid turdag på fredager.Benjamin var blid og fornøyd og måtte gni nese med mamsen:)
Vi skulle være med min venninne Annette og barna hjem å spise taco og leke.Ungene var kjempehappy for å leke sammen og vi voksne fikk skravla litt.Koste oss med taco alle sammen.
Koselig å slå seg sammen sånn når mannfolka ikke er hjemme.Timene gikk kjempefort og ungene var i storform!Benjamin tøysa og tulla fælt som vanlig.De lo og leika.Før vi skulle hjem måtte bare Ben rase ned to fulle glass med saft over hele seg og gulvet,jaja...barn er barn...
Var ikke hjemme før 19,30.Er så deilig med lyse kvelder,føler at vi våkner til liv igjen!

Ben koser seg!

Danonino til kvelds:)

Familien Glum!

Vi har hatt en kjempekoselig ettermiddag/kveld sammen med gode venner:)


Er du ofte sammen med venner og spiser sånn som vi har gjort i dag??
27 Kommentarer


Tøysegutt!

God kveld i stua!
Benjamin var i skikkelig fjollehumør da jeg leverte de små i barnehagen i dag tidlig.Mens jeg la på plass ting løp han ut og inn å tulla med de på gruppa si som satt å spiste frokost.
Geipa til de å lo en rå latter.Er det bare mitt barn som er sånn tro??Tøysegutt!

Da jeg kom tilbake for å hente de leika Benjamin ved gjerdet å så meg så fort jeg parkerte.Lyste opp å ropte mamma!Jessica kom også løpende.
De små hadde vært på tur utenfor barnehagen,for i barnehagen er det så mye snø at de synker ned i den når de går.Mye vann blir det også,og vannet suger barna til seg og de blir våte.Så det hørtes ut som de skulle ut av barnehagen litt hver dag,det er tørt og bart på veiene(så og si.)
Men lillebror skulle absolutt ikke hjem.Han ble så sinna at jeg bare måtte ta han under armen og gå.Han brølte og sparka.Jessica leika og hadde det gøy,men tusla med oss bort til bilen.Godt jeg slapp å bære to barn...


"Hei mamma!"

Jessica ville ut etter middag,men ikke Benjamin.Nok en gang ble han rasende.Har aldri sett han så sint før.Jeg får ikke delt meg i to når jeg er alene med de.Heldigvis roa han seg og når vi kom ut hadde han det gøy,vassa i vanndammene og smilte.
Da vi kom inn satte jeg begge to i badebalja.Ben nekter å bade i balja til vanlig,men når Jessica sitter der da er det helt greit.Luringen!


Småtassene "henger" i gata:)

Blid frøken:)

Jøss,er klokka så mye alt.Snart leggetid på meg.


Er det mye snø igjen hos deg??
5 Kommentarer


Wide awake!

Jeg våkna litt før klokka var 05 i dag.Og tror du jeg sovna igjen?Neida!Noe så irriterende!!Lå og vrei meg og håpa på å sovne,da klokka viste 6.30 sto jeg opp.
Det hender jeg våkner på natta/tidlig morgen og ikke får sove igjen,bah og gjesp!!
Barna ville ikke stå opp i dag heller.Fikk Benjamin til å vekke Jessica,hihi:)


"Nå må du våkne!"

Flaks at jeg hadde fri idag!!
Har ikke gjort så mye spennende.Farga etterveksten og støvsugd.Tok meg en liten dubb også,rett og slett fordi jeg kunne!
Vips så var det på tide å hente småtassene.De var ute.
De små har en egen uteplass,og der var de "innestengt" når jeg kom.Benjamin kasta seg over vanndammene så fort han slapp ut derfra.Jessica leika med vannet allerede.
Og plutselig så snubla Ben og tok et realt mageplask oppi vanndammen,herlig!!

Bare å ta med dressene hjem til tørk i dag og.
Etter middag tok vi en tur ut i nabolaget.Jessica måtte prøve den nye flotte jakka si fra Mini A Ture.Den er knallfin!Men hun likte ikke at hun måtte ta den over hodet.Hun blir nok vant til det.
Vi tusla litt i gata og rett bak der vi bor er det et digert byggefelt.Og Benjamin har helt dilla på gravemaskiner og store lastebiler.Det tar helt av for han,hihi:)Han brøler og peker!


Snuppa med ny jakke fra Mini A Ture!

"Oi,se!"Ben ser på gravemaskin.

"Jeg vil ha en sånn!"

På tide at Ben får seg sparkesykkel.Veldig gøy med storesøster sin!Jessica fikk sin da hun var 18 måneder.Hender det at du våkner midt på natta og ikke får sove igjen??

14 Kommentarer


Hverdag!

Da var hverdagen her igjen og alle var trøtte da vi skulle opp.Til og med Benjamin,han snudde ryggen til.
Småtassene ble levert i barnehagen,og Benjamin ville absolutt ikke være der.Han ble sinna som fy,hylte og skreik,festlig...
Fikk melding 5 minutter etter at jeg dro om at han satt rolig å spiste.Disse små skal liksom demonstrere litt for de voksne så vi får dårlig samvittighet.Men de har hatt fri lenge,og da blir det ofte sånn.
Jeg dura videre på jobb,dagen gikk og det var på tide å hente de små.Benjamin lekte med noen av de store guttene,morro å se at de større passer på han.
Jessica har også hatt en fin dag,kom løpende mot meg,men så fikk hun øye på noen andre barn utenfor bhg og ble opptatt av de.Hang ved porten å prata.
Fikk nesten ikke med meg Benjamin,han ville leke mer,han sto midt i en vanndam å kjørte med en traktor.Kjempegøy!!

Blir masse vått tøy nå,og jeg måtte på senteret en tur etter middag å kjøpe ny gummibukse til lillebror.Den han har ble litt liten.
Jeg hadde med både vinterdresser og vårdresser til barna.Greit å ha begge deler hengende i barnehagen,er litt kaldt om morran,var 5 minus her.


Gøy å leke i vanndammen!

Frøken Jessica:)
Er det hverdag igjen hos deg??
Gikk det greit å levere barna i bhg??


12 Kommentarer


Så var påsken over!

Så var påsken over for denne gang.Det har vært en bra påske med knallfint vær hver dag,litt surt i starten,men ble bedre for hver dag.
Vi har bare vært hjemme,har ikke vært på noen utflukter,bare turer i akebakken.
Vi tok turen opp i skisenteret og akebakken i dag også.Tok med oss drikke og vafler.Etter en liten stund oppdaga vi søstra til Roger med mann og barn(de bor i Tønsberg.)Så vi rigga oss til med de på toppen av bakken.Den andre søstra til Roger med mann kom også etterhvert.
Ungene ble henrykte for da fikk de noen å leke med.Så det ble masse aking og morro.Og sola varma godt!

Litt trim ble det også,jammen tungt å dra Benjamin opp bakken x- antall ganger på snowraceren,puh!!
Jessica akte og lekte med kusine Elisa,men de to minste holdt seg med de voksne.
Benjamin har fått testa den nye vårdressen sin fra Ludo idag.Den er stor og god,men jeg bretta den opp på armene.Er veldig fornøyd med den så langt,Ben bevegde seg så fint i den, fin er den å se på også:)Så vårdressene blir med i barnehagen framover.Jessica har også vårdress fra Ludo,men i dag hadde hun på skibukse og jakke.
Vi har hatt en knallfin dag i dag!

Gruer meg til jobb igjen,men sånn er det jo bare.Neste gang det er ferie er det sommerferie.Noen fridager i mai er det jo.Men først så er det april,ennå mer hurra,for da har jeg bursdag!!!
Nå håper jeg våren er her for fult!!
Ser så fram til lange lyse ettermiddager/kvelder hvor vi kan være ute.


Fin gutt i vårdress fra Ludo!

Koser seg med vafler:)

Fineste jenta!!

Jessica bygger snøslott(som Ben ville rive ned.)

Nå er det jo sommertid(hurra!),men Jessica sliter litt med å sovne om kvelden,hun legger seg til vanlig klokka 20,men de to kveldene etter at klokka ble stilt har hun ikke sovna før nærmere 21.
Det har ikke vært noe problem for Benjamin.Og rare meg merker at jeg mangler en time med søvn,høhø!!Ennå jeg legger meg til samme tid(22-22.30.)Har du hatt en fin påske??
Merker du eller barna dine noe forskjell på at klokken er stilt??
8 Kommentarer


hits