Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Sporty gjeng!

Jøss,det er jo iskaldt ute!!!Merkelige greier,den ene dagen over 20 grader og så kom "kulda" igjen!!
Vi prøvde oss på en sykkeltur i gata her i går,men det var så kaldt at den turen ble meget kort.Men den nye sykkelen min er helt super,gleder meg til å ta noen turer på den!


Sporty gjeng!


Søteste jenta jeg vet om!

I dag har jeg hatt fri,har ikke hatt fri siden påskeferien så det var deilig!Har ikke gjort noe spennende,handla inn mat og is på tilbud.Når det er 40% på ispakker så er det bare å fylle opp frysern!
Ungene koser seg i barnehagen og er mye ute.Deilig i sola i dag helt til isvinden kom,brrrrr!!!!
Ungene og jeg har spist middag hos foreldra mine,og etter middagen har jeg vært å klipt meg,så nå føler jeg meg litt freshere igjen:)
Jeg  skal jobbe i morgen mens småtassene og paps koser seg med fri,det er ekstra betalt så det er greit.


Verktøybeltet og sverdet er med:)


Prøvde oss på en selfie og da fikk jeg en nuss <3

Fikk så mange koselige hilsninger på bursdagen min.Jeg fikk en på facebook av en venninne som jeg ble helt rørt av...

"Gratulerer med dagen kjære Nina.Du får 40 til å se ut som 29 så flott som du er!"

Er det rart jeg ble rørt...så herlig:)!


Har du planer for fridagen i morgen??


6 Kommentarer


Its my birthday today!

Da var dagen her,min bursdag!Knallvær,grønt og fint ute,helt perfekt!!
Vært på jobb som vanlig,men bare koselig å jobbe med så greie kollegaer som jeg har.Mange klemmer og gratulasjoner.Vært i ledermøte og min sjef hadde bakt kake til meg,så snill:)
Etter jobb traff jeg pappa,han kjøpte ny sykkel til meg i gave og av mamma fikk jeg et nydelig hjertesmykke:)Snille foreldre jeg har!
Så nå må jeg bli sporty og sprek igjen,bare å hive seg på sykkelen!!
Snille svigerforeldre har jeg også,fikk blomster og penger av de.Takknemlig!

Mannen har jobba kveld,så vi dro hjem til foreldrene mine for å grille og spise kake.Kosa oss i sola!


Ny sykkel til meg!

Grillmat på menyen:)


Iiiiiiis!!!!!

Meg og barna:)

Stille og rolig feiring.Skulle jo egentlig hatt en gedigen feiring siden det er et rundt tall.Men ikke så lett å få til når noen venninner bor utenbys,andre er opptatt osv.
Savner den digre vennegjengen jeg hadde da jeg var yngre.Men det blir vel kanskje sånn?Har heldigvis noen veldig gode venninner,og de setter jeg stor pris på!
Får se om jeg ikke får med meg noen ut å spise og skravle en kveld.


Denne spreke hockeystjerna har fylt 40!!


Tusen takk for alle hilsninger på Facebook,Instagram,sms osv!!!

18 Kommentarer


Helgen

Min siste dag i 30 åra går mot slutten,hvor ble årene av...sukk...
Her har helgen gått unna i en fart.Var en tur i byen med Jessica på dagen i går(lørdag.)Skulle se på noe til meg selv fra foreldrene mine.
Var ute med småtassene før jeg måtte dra på jobb og min aller første duty vakt!


Fineste smårollingene!


Jeg dro på jobb,fikk mitt eget rom og begynte med det jeg skulle.Så kom Roger og ungene og de ble med på rommet,ungene hoppa i senga og syns det var kjempegøy!
Så gikk vi for å spise sammen med foreldrene mine i restauranten.Alle sammen koste seg med god mat og ungene føyk litt rundt.Jeg tok de med for å se på bassenget og de fikk kjøre heis før de dro hjem.
Jeg fortsatte og jobbe,gjorde noen småting som gjestene lurte på og jeg hjalp til i restauranten.Det gikk veldig greit og tiden gikk fort.Veldig annerledes å jobbe på kveldstid,men helt greit også.
Jeg gikk på rommet og la meg 23.30.Brukte litt tid på å sovne og bråvåkna av brannalarmen ca 01.30!!Typisk at det skulle skje på min helg,var liksom "redd" for det.Helt i ørska fikk jeg på meg klea å løp ut for og hjelpe til.Det var heldigvis falsk alarm.
Oppdaga at jeg hadde glemt nøklene mine på rommet så jeg var utelåst,great,ned å hente nøkkelkort,kom på rommet og gjorde en ny oppdagelse,t-skjorta på feil vei,haha!!!Sånn går det når man skal forte seg og er litt stressa og veldig trøtt.
Sov veldig dårlig etter den hendelsen,full av adrenalin osv.
Dro fra jobb klokken 13 i dag,trøtt som en dupp!!Men alt i alt så syns jeg det gikk veldig bra i helgen,klapp på skuldra til meg selv!


To som koser seg i senga på rommet til mams!


Koser oss med mat:)

Ny assistent!?:)

Jessica har vært i bursdag i dag,og det har ikke skjedd så mye annet.Litt trøtt og sliten er jeg,så det blir ikke sent.
Bursdag i morgen,men har ingen planer om noe feiring (veldig kjedelig i grunn.)Så om noen vil feire så bare kom!!Ungene og jeg er alene,mannen jobber.
Jeg har ikke feira bursdagen min på mange år,feira da jeg ble 30 med mange venninner,veldig koselig!


Knoll & Tott:)

I dag hadde min morfar blitt 99 år om han fortsatt var hos oss,han gikk bort for 4 år siden.Så gratulerer med dagen morfar/oldefar <3Har du hatt en fin helg??8 Kommentarer


SFO!

Det var en spent frøken som dro i barnehagen i dag,for i dag skulle hun på besøk på SFO på skolen hun skal begynne på.På gruppa til Jessica er de 24 barn som er født i 2008,det er mange!Nesten alle skal begynne på skolen som er naboen til barnehagen,vi søkte der men fikk nei.Så da blir det skolen hun "sogner" til.Vi bor midt i skille på begge skolene.Litt dumt at hun ikke får gå med vennene sine men jeg tror det blir veldig bra med nye venner også.
Det er fire av de som begynner på samme skole,og i dag var de på SFO!
De tok bussen fram og tilbake og de hadde storkost seg.Jessica hadde visst vært veldig frampå og ivrig,og hun hadde fått seg en ny venninne også:)
Mat spiste de der,og de hadde vært ute å lekt.Morsom dag!


Spent frøken som skal på SFO!


Vi har vært i bursdag hos mamma/mormor i dag også.Der var alle tantene og onklene mine.Veldig koselig!!Min onkel Helge herja og tulla veldig med ungene,og de elska det.Lo og ville bare mer og mer:)
Jessica kosa også masse  med min tante Toril og ville vel helst vært med de hjem:)Vi spiste kaker og kosa oss!

Så gratulerer med dagen til mamma/mormor!!!(ble dårlig med bilder gitt.)


Klare for å dra i bursdag til mormor!


Da er det bare å lade opp for meg foran min hotellhelg!!Jeg har duty weekend og skal jobbe fra i morgen til søndag.Jeg skal sove over på hotellet.
Gubben,barna og foreldrene mine kommer å spiser middag med meg.
Spørs om jeg får sove på hotellrommet da,hihi....Det er første gangen jeg har duty weekend,men jeg regner med at det skal gå greit.Det er noe alle lederne må gjøre et par ganger hver i året.Litt artig også!


Hva skal du i helga??4 Kommentarer


Crazy kids!

Jøss som dagene flyr da!!Tiden går fort når man har det gøy,haha:)
Etter jobb og barnehage ble det en tur på senteret for ungene og meg.Vi måtte handle en bursdagspresang til mormor og jeg hadde lovt Jessica nye hårspenner og hårstrikker.For nå er det musefletter som gjelder!
Vi fikk handla det vi skulle,spiste litt og ungene fikk hver sin is.Vi kosa oss vi:)!


Crazy kids!

IIIIIIIIIs!!!!!!!


"Kaptein Sabeltann" og "Supersøta!"

Jessica gleder seg veldig til i morgen,da skal hun på besøk på SFO på skolen hun skal begynne på.Og jeg er nok like spent;)
Senere skal vi i bursdag til mormor.
Og jeg rykker stadig nærmere fire null...kremt....


Nå lurer jeg på hvor gammel du er som er innom bloggen min og leser:)?14 Kommentarer


"Baseballjakke!"

Da er hverdagen tilbake.Barna er i barnehagen og vi voksne på jobb.Jeg har hatt fri i ti dager og det var godt å komme på jobb,men slitsomt også.Var skikkelig gåen i går så jeg la meg før klokka var 22,men jeg fikk ikke sove,grrr!!!
Ungene hadde kosa seg i barnehagen,men de var nok litt slitne de også.Finværet fortsetter og det ble grilling i går,tok det kongebildet av Benjamin.Han er for tiden en ridder,fnis...


Benjamin vokter grillmaten!!


Jeg er egentlig like gåen i dag,men det er bare til jeg kommer inn i rutiner igjen.Det har ikke skjedd så mye her,vi var ute etter middag en tur.
Ble litt guffent når sola forsvinner så vi forta oss inn.
Til helga skal jeg ha noe som heter weekend duty på jobben,da er jeg på jobb fra ca 15 på lørdag til søndag samme tid,også sover jeg der.
Første gangen jeg skal det,så det blir spennende.


Ute å går tur!


Glad gutt!!

Jessica har fått seg ny "baseballjakke" i dag,syns de er så tøffe!!Kanskje lillebror må ha en sånn også,men ikke i rååååsa da,fnis... Museflettene er på plass.Men så sier hun at hun vil klippe seg,vi får se.
Er jo så søtt med musefletter!:)Snuppa med ny "baseballjakke!"Syns du det var greit med hverdag igjen??4 Kommentarer


Musefletter!

i dag ville Jessica ha musefletter,så da ble det det.Hun har alltid hatt litt "rart" hår.Det vokser bare i lengden foran og på sidene og håret hennes er kjempetykt.
Hun er også fryktelig hårsår,så hun har hatt håret i en søt kort frisyre.Ikke kort,kort,men akkurat søtt nok til henne.Og musefletter har hun alltids hatt hår til.
Så nå får vi bare se hva vi gjør med håret hennes.
Hun er iallefall supersøt med musefletter!!


Supersøta!!


Men jeg er helt elendig når det kommer til å ordne hår,flette osv,det kan jeg ikke,haha!!!Jeg har jo nesten bare hatt kort hår selv.
Vel,vel....

Så var påsken over for denne gang og vi har hatt sommervær!!Vi har ikke gjort noe spesielt i dag heller,blir litt kjedelig å bare være her i nabolaget.Så etter middag dro vi til min venninne og hennes fire barn for å leke og skravle litt.
Alltid like koselig!


To søtnoser!


Det ble en is i dag også:)

Tipper at ungene er kjempetrøtte i morgen tidlig når de må opp.Jeg må sikkert dra de ut av sengene.De har ikke vært i seng før i 21 tiden hver kveld og de har sovi til 8.30-9 hver dag.
Hverdagen banker på døra!!


Er du klar for hverdagen igjen??
20 Kommentarer


Snart voksen?

Det er så deilig når ungene sover lenge om morgenen,i dag sov de til 9.15!!Ordentlig sovemorgen:)
Kjempefint vær i dag også,men litt mer skyer enn i går.Men vi har vært masse ute og vi gikk en passe lang tur.Ungene hadde med sparkesyklene,men lillebror satt mest i vogna.
Det ble grillmat på oss i dag,årets første grilling!


To som koser seg med kinderegg!


Vi var ute igjen etter mat og Benjamin hadde med seg håven for han ville fange sommerfugler.men vi så ingen så vi må titte igjen i morgen når sola er framme.
Så mange tidligere i dag.


Ute med håven!


Goingene <3

Full fart-lillebror er litt bekymra....

Vel...jeg har igjen en uke av 30 åra...sukk...jeg føler meg ikke i nærheten av fire-null...(kan ikke si tallet,haha!!)Føler meg fortsatt som 29!
Husker da jeg var 18 år og venninna mi og jeg lurte på hvordan vi var når vi ble voksne,og da var voksen 25 -30 år...Og se på meg nå,jeg er fortsatt ikke voksen,er det mulig?!
Og det var en evighet til vi runda 30 år-javel...de åra har flydd avgårde fortere enn svint!Liker virkelig ikke og prate om alderen min lenger,men jeg håper og tror at jeg ser mye yngre ut;)
Men det skjedde mye bra mens jeg var i 30 åra da,gifta meg og fikk to nydelige barn:)
Håper at fire-null årene blir like bra,eller ennå bedre,for hey,jeg er fortsatt ung!!!(selv om jeg ikke er like sporty som i mine glansdager på hockeybanen,fnis...)

Føler du deg voksen ennå??
Hvor gammel er du??
(hadde vært koselig med en kommentar altså!)
16 Kommentarer


En smak av sommer!

I dag har vi hatt en smak av sommer.Sitter her å koker i toppen etter mange timer ute i sola.Men så deilig!!!
Jeg føyk på butikken for å handle i 9 tiden på morran,greit å ha brød i hus og da kunne vi finne på noe uten og være redde for å ikke rekke butikken.
Tok turen til min venninne Ingunn i dag også.Ungene lekte fint,hoppa på trampolina og løp rundt.Gikk en liten tur inn i skogen og smågutta hadde med sverda sine...fnis...Storesøsknene løp i forveien og drev med sitt.
Vi gikk tilbake å satt på verandaen og skravla,kjempekoselig!


Smågutta i skogen.


Ungene og jeg tok en liten tur for å se på endene på vei hjem.Vel hjemme lekte de ute,hoppa på trampolina og kosa seg.Påskeaftenmiddag ble taco!
Etter tacon forsvant de ut igjen mens jeg ble inne.
Benjamin kom inn igjen å ville se på Frost.
Han er en liten hjerteknuser,plutselig sa han: "Mamma,jeg elsker deg!" og mamma'n ble helt satt ut...


Nede ved vannet-fine byen vår!


Vi koser oss i sola:)

Benjamin ser på Frost-litt spennende...og veldig morro!

Det er påskeaften,men vi pleier ikke å gjøre noe spesielt.Det er bare så deilig å vite at våren er her og at sommern ikke er langt unna.
Jeg liker faktisk påsken bedre enn jul,for da er det vår!!


Gjør du noe spesielt på påskeaften??

4 Kommentarer


Lazy days...

Det blir late dager når man har ferie.I går regna det så dagen ble tilbrakt inne,løfta ikke en finger og kjøttkakemiddagen spiste vi hos foreldra mine.
Jammen godt jeg visste at været skulle bli bedre,hadde vært kjipt med regn hver dag.
Ungene leika og Jessica pynta opp lillebror med litt stæsj,stæsj har hun mye av...fnis...


Lillebror har pynta seg,og må så klart tulle litt,fnis...


Våkna opp til sol i dag og barna er så snille at de sover helt til klokken 9:)!De har vært ute og hoppa på trampolina og de har sett litt film.Jeg dubba på sofan,man blir trøtt og lat av å ikke gjøre noe.
Har hatt litt vondt i hodet,mulig det kommer av det dumme øret.Hører fortsatt ikke 100% men det er bedre heldigvis!!


Dagens kids!


Litt utpå ettermiddagen dro vi til foreldrene mine,de skal pusse opp kjøkkenet og det er det gubben som skal gjøre.Han tok mål osv.Jeg tok med ungene bort til ungdomsskolen ved foreldrene mine.
Det har blitt et flott uteområde der med masse og gjøre for ungene.Huske,trampoline,klatrestativ,skatebane,basketbane,sandvolleyballbane og fint grøntområde.
Ungene løp rundt og kosa seg.Benjamin ble trøtt og sliten etterhvert så da tusla vi tilbake.Ingen dubb på dagtid nå i ferien og da blir en liten gutt litt trøtt utpå ettermiddagen,men han holder som regel koken!


Kjempegøy på den store huska!


Snuppa i farta!


Barna er i seng,de er i seng litt senere enn vanlig,men hey,det er jo ferie!!Og jeg,jeg legger meg jo aldri sent,hihi...Er ferdig med å lese den fantastiske bra boka mi også,du må bare lese Alligatorvannet,jeg ville ikke at den skulle ta slutt...sukk...Har du late dager nå i ferien??4 Kommentarer


Påskeshopping

Storesøster har kost seg på overnatting hos mormor og morfar fra i går til i dag.De hadde vært på besøk hos oldemor i går,oldemor og Jessica hadde tegna og skrivd litt.Snuppa måtte jo vise at hun kan skrive:)Hun ville ikke dra fra oldemor da de skulle gå.
Benjamin og jeg kulan på morran før vi dro til foreldra mine for å ta med mormor og Jessica til Sandvika for å treffe onkel Frode(min bror.)Ungene er så glad i onkel!!
Vi spiste lunsj og kosa oss.


Onkel og småtassene:)

Småtassene på påskeshopping:)


Det ble litt påskeshopping til meg selv og litt til barna.Jeg trang noen greie topper og det fant jeg!Ungene kjøpte seg sverd og kritt til å tegne på gata med.
Tiden går fort når man har det gøy/koselig og onkel måtte dra hjemover.
Ungene ville ikke at han skulle gå.Men vi sees snart igjen!!
Stoppa på vei hjemover for å handle inn litt mat.Var ikke mye vi handla i forhold til andre,vi hadde en liten barnehandlevogn.Vi trang ikke så mye vi.


Min søte lille ramp!

Da vi kom hjem ville ungene være ute.De "rydda" litt i den lille snøhaugen som er igjen på gårdsplassen.Så fant paps og de små ut at de skulle ta fram trampolina.Så nå er den på plass og den måtte jo så klart prøves.
Det blir nok masse hopping framover!


Vi har fortsatt litt snø...


Snuppa har fått seg påskeblomst:)Har du fått handla inn det du trenger til påske??6 Kommentarer


Froskeegg og vinner av giveaway!

Vi har hatt en fin dag i dag.Vi har vært hos min venninne Ingunn og gutta hennes.Ungene går i barnehagen sammen og har kjent hverandre lenge.
Ungene begynte å leke så fort vi var innafor døra.
Vi hadde med rundstykker så vi spiste litt før vi gikk ut i sola og bort i skogen for å se etter froskeegg!!Ungene løp bortover stien,veldig ivrige!!
Og i en liten vanndam i skogen var det masse froskeegg.Tror ikke jeg har sett det siden jeg var lita.Morsomt for ungene å se.De løp videre og utforska alt,fire viltre barn i farta i skogen!
Alt var veldig gøy helt til Benjamin tryna i en sørpepytt...sånn kan det gå.Tusla tilbake til Ingunn og Ben fikk låne bukse.


Her studerer de froskeegga.


Veldig spennende!Ikke så lett å se på bildet kanskje,men det er en hel bunsj...

Masse gøy å leke med i skogen!

Her er vi!Ikke så lett å se bra ut på bilder...

Ungene fortsatte å leke ute og været ble veldig bra!Ingunn og jeg fikk skravla masse og det er alltid koselig!Alltid noe og prate om,fnis....
På vei hjem slapp vi av Jessica hos mine foreldre,hun skulle på overnatting.
Kos å være hos mormor og morfar!!

Da paps kom fra jobb dro jeg ut med en annen venninne for å spise.Vi spiste god mat og dessert og fikk skravla en hel masse!Vi ble gode og mette:)
Benjamin var fortsatt oppe da jeg kom hjem(var ikke sent hjemme for de som lurer på det.)
Han var tøff i pysjamas med verktøybelte!
Alle bukser skal helst ha lommer for tiden så han får verktøyet og sverdet sitt i lommene:)


Tøff i pysjamas!Jeg har trukket en vinner av giveawayen hvor du kunne vinne Hama perler,veldig morro at så mange deltok!!Vinneren ble Siren!!!Gratulerer:)


Vi har kosa oss i dag:)Ikke så ofte vi er i skogen,men det er jo veldig morro å utforske ting som froskeegg osv...


Er du ofte i skogen??
10 Kommentarer


Surt og kaldt!

Det er påskeferie og barna er i seng senere enn vanlig og de sover lengre om morran.Jeg vekte Jessica da klokka var 9 i dag ellers kunne hun sovi til 10 eller ennå lenger.
Syns vi blir lurt av været om dagene,strålende sol,men fy så surt og kaldt,og det blåser.Ønsker meg varmere vær!!

Hadde noen ærend i dag og vi tok en kjapp tur innom senteret,men Benjamin fant ut at han skulle være vrang så vi måtte bare dra igjen,bah!!!
Vi har vært ute i flere omganger,måtte inn å varme oss og så ut igjen.Lillebror og jeg sovna til og med på sofan mens Jessica satt på ipaden,late folk,haha:)


Om en måned fyller denne tassen 3 år!


Om en liten måned fyller lillebror 3 år,hvor ble den tiden av??Rart hvor store de har blitt.Han skravler som en foss og er en ordentlig gutt,kan bli litt for voldsom til tider.
De to leker fint sammen men krangler også så busta fyker,men sånn er det med søsken:)
Men før lillebror fyller 3 så har mammaen hans bursdag,men jeg blir gammel så det tenker vi ikke på.....


Småtassene henger i gata!


Noen runder med sykkelen hver dag er gøy!


Ellers så har jeg en giveaway her inne på bloggen hvor du kan vinne Hama-perler.Fortsatt sjangs til å hive seg med der,trekker en vinner i morgen kveld!!


Hva driver du med i påsken??
8 Kommentarer


Påskeferie!

Da har vi tatt påskeferie!Ungene og jeg har fri men papsen har ikke fri før det er røde dager.
Det har ikke skjedd all verden siden sist jeg var innom her,været har vært surt og kaldt,i går var det bra,men i dag var det surt igjen.
Etter jobb og barnehage i går dro Jessica og jeg å kjøpte nye joggesko til henne.greit med et ekstra par,og de hun har fra før er vanskelige å ta på alene,basketsko med lisser.
De nye er lilla og rosa Asics sko,kjempefine!!Vi så etter påskeharen inne på Ica i samme slengen men fant han ikke,pokker!!!Men vi snubla over smågodtet;)


Frøkna er fornøyd med nye sko!!

Candyland!

Vi er glade for at det er påskeferie:)!

Kos med Bongo!


I dag lørdag har paps jobba,vi andre har handla inn litt mat og høy til Bongo!Etter å ha sitti inne en stund drista vi oss ut.Det hadde slutta å regne men det var friskt ja.Jeg hadde på vinterjakka mi.Ungene lekte i sandkassa på lekeplassen og løp rundt å rydda opp i kvist og andre ting.
Satser på bedre vær i morgen!!


Godt med litt frisk luft selv om været er guffent!!


Vi har ikke store planene i påsken,men litt skal vi klare å finne på.
Ørebetennelsen min er så og si bra igjen,jeg er ferdig med penicillinkuren,men jeg hører fortsatt ikke,og det er ganske ubehagelig!!
Det må jo ta sin tid før hullet i trommehinna gror,men la det skje fort!!!


Hva skal du i påsken!!12 Kommentarer


Hama-perler,giveaway!

Da setter jeg i gang med en ny giveaway!Denne gangen kan du vinne en gaveeske med Hama-perler!
Først vil jeg bare si at når du deltar her inne i denne giveawayen så vær så snill å følge med når vinneren blir trekt.Jeg har fortsatt ikke hørt fra vinneren på min forrige giveaway.

Med maxi-perlene fører det med seg masse smil,læring og morro i barnas hverdag.Perlene blir produsert av det danske selskapet Hama.De ble oppfunnet i Danmark i 1971.
Både barn og voksne kan ha det kjempegøy med perlene.De er perfekte å ta fram på en regnværsdag,i ferier eller bare på en vanlig hverdag.Når barnet sitter ned,stille og fokusert mens fingrene jobber med å sette sammen perlene,styrkes også barnets evner til å konsentrere seg og sitte stille,noe som er viktig senere på skolen.
Dette er også med på å styrke øye-hånd-koordinasjonen.Barnet bruker også pinsettgrep for å få tak i perlene.Her kan man også lage veldig mye fint,og de kan gis bort i gaver eller bare pryde barnerommet:)

Her i huset har barna vært så heldige å få en diger boks med Hama-perler,maxi-perlerne er litt større og fine for de minste barna,så her satte Benjamin seg ned for å perle.Storesøster har også perlet og lagd fine mønstre.Storesøster har fra før de minste perlene og sitter mye med det både hjemme og i barnehagen.Hun har kommet hjem med mange fine bilder.
Kanskje på tide at jeg får meg et strykejern så vi får lagd de ferdige her hjemme også,fnis...
Jeg er sikker på at ditt barn allerede har perlet enten hjemme eller i barnehagen og syns at det er kjempegøy!!Så da er det bare å hive seg til og legge igjen en kommentar her inne så kan du bli en heldig vinner av dette gavesettet:)


Jeg trekker en vinner 15 APRIL!!!!!!


Lykke til:)36 Kommentarer


"Sneakpeak!"

Heisann smeisann:)
Vinneren av min giveaway har fortsatt ikke hørt fra seg,så da trakk jeg en ny vinner,og den heldige ble silje mamma til 2 gutter:)Håper du eller barna får det gøy med den,fnis...

I dag har vi vært på nok en påskefrokost i barnehagen,denne gangen på avdelingen til Benjamin.Like koselig i dag,barn og voksne koste seg.Benjamin ensa ikke engang at vi dro,han hadde det så gøy:)
Det har vært guffent og kaldt i dag også,like greit å jobbe da,snart er det påskeferie så da bør sola kommer tilbake!


To blide småtasser som smisker med mamsen:)


I går kjøpte jeg bunad til Benjamin(Jessica fikk ifjor.)Jeg fikk "lurt" de til å prøve de på,litt bestikkelser måtte til men de syntes selv det var veldig gøy og at de var fine.
For de var knallfine,rett og slett herlige var de.Så nå gleder vi oss til 17 mai!!
Jessica sin bunad er i størrelse 110 og passa fortsatt perfekt i år.Til Ben kjøpte jeg 104,og den satt som et skudd!!Han er virkelig en lang gutt,slank har han blitt etter han var syk også,klærne henger ikke på plasss lenger,buksene detter av han.
Så her får dere en "sneakpeak" på barna i bunadene sine.De har jakker også,men de prøvde de ikke på i dag,kan ikke forvente alt på engang,fnis...


Så flotte barn!!


Kjekken!!

Etter jobb og barnehage har vi bare vært inne siden det er så guffent ute.De har perla litt og så klart sett på tv.I morgen kommer det en giveaway her inne hvor du kan vinne en flott eske med flere forskjellige perler fra Hama.Kjempegøy for ungene!!Hva skal dine barn ha på seg på 17 mai??


9 Kommentarer


Jeg forventer!

Først skal jeg bare være litt irritert og sint.Når jeg har giveawayes så forventer jeg at de som er med i trekningen følger med den dagen jeg har sagt at jeg trekker en vinner.Om jeg selv deltar i konkurranser og giveawayes så sjekker jeg jo innom bloggen igjen for å se om jeg har vunnet!!Er ikke det ganske normalt da??
Nå er det andre gangen jeg har giveaway som vinneren ennå ikke har meldt seg,jeg har også sendt mail.
Om jeg ikke hører fra deg innen i morgen kveld så trekker jeg en ny vinner,sånn er det bare.Jeg har "deadlines" på disse innleggene og skal ha en ny giveaway denne uka.

Vel i går var det sol og varmt ute og da løp vi ut etter middagen.Ungene hadde vært ute hele dagen i barnehagen også,men vi må bare hive oss rundt når sola er framme.
Ungene var på lekeplassen og Jessica sykla.Benjamin vil at søster skal kjøre han rundt i traktoren sin."Jessita!!!!"roper han og spør om ikke hun kan kjøre han og så hopper han opp i tilhengeren:)Noen ganger får de drahjelp fra paps.


Ute med traktoren!


Sykle er gøy:)

I dag har vi vært på påskefrokost i barnehagen på avdelingen til Jessica,i morgen er det hos Benjamin.Vi koste oss med god mat og skravla litt.
Veldig koselig!
Været har vært guffent,plaskeregna hele dagen.Etter jobb og barnehage var vi i byen med mormor,jeg skulle kjøpe bunad til Benjamin(Jessica fikk ifjor.)
Så nå blir de så fine.Må prøve å få han til å prøve den på,fnis...men det blir nok ikke lett...
Vi spiste mat på senteret og kosa oss masse.Ble med hjem til mormor og morfar også.


To som har det gøy i barnehagen:)


Ketchupgutt:)

Jeg hører fortsatt like dårlig og har til tider ganske vondt i hodet,håper det går seg til veldig snart.Er ikke ferdig med penicillinkuren ennå heller,men snart!
Savner kommentarer fra dere og statistikken har dalt.Er blogging på vei ut eller??
Jeg skal ikke slutte å blogge men jeg kommer ikke til å skrive hver dag,noen dager tar jeg meg "fri."Men jeg er glad i bloggen så jeg vil ikke slutte helt ennå.


Kom med et lite pip da;)
12 Kommentarer


"Hva sa du!?" (og vinner av giveaway)

"Hva sa du!?"det sier jeg sikkert 100 ganger om dagen.Jeg hører jo ikke!!!Formen er litt bedre,men våkner opp hver dag med sinnsykt vondt i hodet på den ene siden av hodet(den siden jeg har ørebetennelse.)
Tar paracett og det gir seg litt utover dagen.Håper jeg får gått på jobb i morgen,er rimelig lei av dette.Det har ikke skjedd så mye i dag,jeg har vært trøtt,sikkert pga penicillinen,så jeg har døsa på sofan eller lest boka mi.
Boka jeg leser nå er helt fantastisk bra!Alligatorvannet heter den og jeg klarer såvidt å legge den fra meg.

Ungene har holdt på med sitt,lekt,sett på tv og fekta med sverda sine.Benjamin er helt hekta for tiden,han er en ridder sier han:)
Han og papsen var ute med traktoren en tur mens Jessica og jeg henta pizza til middag,lettvint i dag:)


Ute med traktoren:)


Snuppa:)

Kamp på kjøkkenet!


Jeg har trekt en vinner av giveawayen min,og den heldige ble Ingunn:)Sender deg en mail!
Det kommer veldig snart en ny giveaway,så følg med.


Leser du bøker,og hva leser du nå??


6 Kommentarer


Tøff i trynet!

Jeg var nok litt tøff i trynet da jeg dro avgårde på jobb i går!Leverte barna i barnehagen og dura videre,men kjente allerede da at dagen kom til å bli lang,men jeg tenkte bare at en dag klarer jeg før det er helg.
Men det gikk ikke,kroppen jobba på høygir,jeg var så varm at jeg neste kokte over.Jeg fikk delt ut noen beskjeder,gjorde noen småting og hjalp til litt i etasjene før jeg ble nødt til å dra hjem etter tre timer.Ørebetennelse og en sprekt trommehinne er ikke til å spøke med.
Jeg kollapsa på sofan,og der ble jeg til barna skulle hentes.Svetta som en gærning når Benjamin ikke ville bli med hjem og en av de ansatte bærte han til bilen for meg(bra å kjenne de så godt i sånne situasjoner,takk.)


Ben ville heller leke i bhg enn å være med kjedelige mamma hjem...


Hjemme bestakk jeg de med is og de så en film i fred og ro.De var bortom og klappa litt på mamsen i ny og ne.
I dag har formen vært litt opp og ned.Måtte til byen med Jessica å kjøpe en gave siden hun skulle i bursdagsselskap.Det gikk helt greit,men det værste er at jeg ikke hører,og sånn kan det være i 4-5 uker,hjelpes!!!
Jessica dro i selskap og var veldig fornøyd:)Været i dag har vært elendig,det har til og med snødd!!


Klar for bursdagsselskap:)


Er vel ikke nødvendig å si noe om dette bildet...

Minner dere på at jeg har en giveaway som jeg avslutter i morgen,du kan vinne en Tamagotchivenn:)
Syns det er fryktelig stille her inne for tiden,noen grunn til det??mammantiljessica.blogg.no...5_tamagotchigiveaway.html
4 Kommentarer


Sprekt trommehinne!

Natt til i dag har vært grusom!!!I hele går hadde jeg vondt i hodet og utpå kvelden begynte øret å verke.Jeg gikk å la meg men har så og si ikke sovi,proppfull av paracett,men til ingen nytte.
Det gjorde så vondt i øret at jeg kunne gnagd av meg armen!Jeg lå nesten å håpa på at trommehinna skulle sprekke,men det skjedde ikke.
Mannen kjørte barna i barnehagen i dag og jeg gikk å la meg,og da sprakk trommehinna!Nesten en lettelse...det rant væske ut av øret og hørselen ble veldig dårlig.
Tenkte det var greit å ringe legen,fikk time på slutten av dagen.Har liggi på sofan fram til legetimen.

Dommen ble ørebetennelse og sprekt trommehinne,nok en penicillinkur,bah!!!!!Jeg kommer til å høre dårlig i noen uker,det er ganske ekkelt egentlig.
Henta barna i barnehagen og de måtte bli med å hente medisiner.
Det gikk veldig fint,de fikk seg en slush hver og var veldig snille.


Klatremus!


Slush er goody!!

Småtassene har vært veldig greie etter at vi kom hjem,og de har klappa og kost meg:)
Så sånn er det fatt her!
Skal en tur på jobb i morgen,går det ikke bra så drar jeg hjem.


Har du hatt ørebetennelse??6 Kommentarer


De siste dagene

Da er vi godt i gang med en ny uke.Benjamin er tilbake i barnehagen og koser seg glugg.Hoster minimalt og er en frisk gutt,håper det holder seg sånn.
Mandag etter barnehagen var Jessica i bursdag og i går tirsdag skjedde det ingenting her hjemme.
Jeg har nok brygga på noe i det siste,våkna i natt med dundrende hodepine,måtte stå opp å ta en paracett.Jeg har hatt sinnsykt vondt i hodet i hele dag så sofan har vært min venn i dag.
Typisk at formen er laber på fridagen min,bah!!


Morro i barnehagen.


Det har altså ikke vært store utskeielsene på meg i dag.Jeg har vært på foreldresamtale om Benjamin,og det var bare positivt.Han er en snill.blid og flink gutt.Men det visste vi jo.
Han er veldig populær på sin gruppe,de andre barna ser opp til han og vil gjerne leke med han.De vil gjøre det han gjør og han har gode venner.
Men å kle på seg,det gidder han ikke,haha:)Alltid like spennende på foreldresamtaler!


Fine lillebror:)


Jessica fikk brev i posten i dag fra skolen hun skal begynne på.Det var et koselig brev med litt opplysninger osv.Hun skal på besøksdag i juni og det blir jo veldig spennende!!
Bestemor har vært her en tur etter middag,ungene ble glad for å se henne!


Snart skolejente!


Nå skal jeg bare se litt på tv før jeg finner senga mi,håper denne dundrende hodepinen er borte innen i morgen,hjelper ikke med paracett engang,sukk...suser og piper i øret,til og med vondt i tenna...sukk igjen...

Jeg har også en giveaway her inne på bloggen hvor du kan vinne en Tamagotchi:)


Hva skal du se på tv i kveld??
2 Kommentarer


Tamagotchi-Giveaway!

Husker du Tamagotchi-det lille,virtuelle kjæledyret som tok verden med storm i 1997?!
Vel,de er tilbake!De skal passe til barn i alderen 5-10 år siden barn i dag er vant til å bruke mange digitale plattformer.Du må passe på den hele tiden,flaks at den får plass i lommen:)

Jeg hadde selv en Tamagotchi da de sist var populære,jeg tror ikke jeg kjøpte den,aner ikke hvor jeg fikk den fra.Jeg hadde den i lomma på jobben,haha!!
Vel,nå kom det en til oss igjen.
Selv syns jeg den var litt vanskelig å skjønne,er ikke så flink til sånt(innstilningene.)Den ble fort sulten og ville ha mat hele tiden.Ungene syns det var gøyalt,særlig når den bæsja...og den bæsja masse.
Ungene er kanskje litt for små ennå,men Jessica får nok dreisen på den om hun sitter litt med den.Men den får ikke bli med i barnehagen eller på jobb denne gangen så vi har satt den på pause.
Man kan gjøre andre ting med den også.Om dine barns venner har en Tamagotchi så kan de sende hverandre meldinger.


Benjamin med sin Tamagotchi:)Nå kan du vinne en Tamagotchi!Det du må gjøre er å fortelle meg om du har hatt en eller hvorfor du skal vinne den:)
Lykke til!!

Vinneren blir trukket søndag 6 april!!


//sponset innlegg//11 Kommentarer


hits