Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Lyn og torden!

Fengende overskrift:)Jepp,det lyner og tordner ute akkurat nå,ordentlig buldring...
Jeg er egentlig ikke redd torden.Men da jeg var i Florida og opplevde ordentlige thunderstorms,da var jeg redd.Er jo ikke så ofte det tordner her egentlig.
Husker også fra Florida at vi satt hver kveld på stranda å så på at det lynte langt der ute.

Dagen idag har ikke vært så spennende.Har prøvd å ordne litt her hjemme.Måtte brått en tur til byen da jeg måtte kjøpe en gave til barn hjelper barn aksjonen i barnehagen.Så jeg traff Ingunn og vi fikk tak i gaver.
Har også fått flere bilder som jeg har fremkalt,så da er det bare å fortsette med albuma mine.

Etter barnehagen har vi vært ute på verandaen.Jessica har leika med de større jentene og hun hadde med seg nabojenta inn på rommet sitt.
Jessica begynner å bli stor!
Hun var ute til klokka var 19,og ville ikke inn da heller.Tiden går jo så fort etter barnehagen.


Jessica og Henrik på sykkeltur:)

Benjamin pusser tenner:)

Kosestund før leggetid:)

Om noen lurer på hvordan det går med bleieslutt så har Jessica vært uten bleier i en uke nå uten uhell:):)
Og Benjamin er like mammadalt,sto i senga å ropte på mamma klokka 05 idag,gjesp.....


Er du redd for tordenvær??
17 Kommentarer


Sløv dag...

I går var ikke helt dagen for meg,og natta måtte jeg og barna tilbringe uten gubben.Han ble nede hos moren sin.Jeg liker ikke å være alene om natta med ungene,vet ikke hvorfor,men liker det ikke.
Jeg har ikke sovi godt natta som var,syns jeg har hørt ting hele tiden,og jeg har liggi med et halvt øre å hørt etter Jessica som sover nede(vi sover oppe:)
Ikke en lyd fra henne hele natta.Benjamin har reist seg opp noen ganger,jeg la han ned og han sov videre,så vi sov til 07 idag.Jeg følte meg overkjørt av en bulldoser,kjempetrøtt og støl i kroppen.
Fikk ungene i barnehagen,selv dro jeg hjem å la meg på sofan,der ble jeg.Småsov og så på tv,kan ikke huske sist jeg gjorde det.Lå under dyna og kosa meg.

Benjamin skulle egentlig ha vaksina si idag(som har blitt utsatt),men så hørte jeg rykter om streik.Fikk ikke tak i de på telefon,så får ringe igjen imorra.Han får jo aldri tatt 1 årsvaksina.

Plukka opp ungene i barnehagen og Jessica har hatt turdag idag.De hadde tatt bussen til byen og gått til Laagendalsmuseet for å se på dyra.De har kosa seg masse.Spist is hadde de også:)
Benjamin skal på samme turen til fredag.
Jessica ville ikke dra hjem fra barnehagen før Henrik ble henta.Så da venta vi da...
Prata en liten stund på parkeringa før vi måtte dra.Jeg hadde time hos frisøren:):)


Ungene er ferdig i barnehagen:)

Jessica rusler en tur:)

Da vi kom hjem hoppa ungene på trampolina,Benjamin syns det er kjempegøy!!Han er fortsatt helt ekstremt mammadalt for tiden,noe som blir veldig slitsomt i lengden.
Da jeg skulle dra å klippe meg ropte han "mammaaaaaaaaaa!"da jeg vinka.Og Jessica,ja hun skulle være med.Så da fikk jeg ikke gått alene.Men hun satt fint å så på og spurte 100 spørsmål,hihi:)
Så handla vi noen flere truser til henne,hun valgte de ut:)


Benjamin syns det er gøy på trampolina:)


Liker du å være alene om natta??

16 Kommentarer


Ikke min dag!

Noen ganger så lurer jeg på om verden er imot meg....det føles sånn nå.

Gubben i huset har isolert seg nede hos moren sin med spysyken.Han ville ikke være her når unga kom hjem fra barnehagen.Så da jeg kom hjem med ungene så hadde jo ikke jeg nøkkel,flott!!
Heldigvis kom svigerfar med nøkkel så jeg fikk kommet meg inn med en ekstremt sutrete Benjamin.Jeg vet ikke hva det er med han for tiden.Han er veldig krevende og skriker så fort han må sitte alene eller at jeg er ute av syne littegrann.
Da jeg skulle lage mat til Jessica skreik han så intenst at jeg måtte lukke verandadøra.Jessica begynte også å gråte og jeg viste ikke min arme råd en stund:/
Tårene var ikke langt unna for å si det sånn.

Min snille pappa kom til unnsetning å tok med seg Jessica en tur ut mens jeg stelte og la Benjamin.Morfar er god å ha:)Mamma ligger også med spysyken.Jeg er som en magnet når det gjelder den syken så jeg får den vel også....
Blir dårlig bare av å høre om den:/

Det ble dårlig med bilder idag,tok et av Benjamin på morran.


Benjamin roper på mamman sin...


Trenger jeg å si at denne dagen går i glemmeboka????16 Kommentarer


Familien trøttesen:)

Denne dagen har vært endeløs,klokka har stått stille.Det føles vel sikkert sånn fordi jeg er trøtt og sliten(ennå.)Føler at verden går imot meg noen ganger.
Sov ikke så kjempegodt inatt.La meg tidlig(kl 22)men husker jeg så på klokka 00,15.
Var koselig å sove med Jessica hos foreldra mine,men hun tok seg god plass i senga,breia seg,hihi:)
Jeg våkna så klart 6,30 og fikk ikke sove igjen,grrrr!!!!!!!
Vi kosa oss på overnatting og vi kommer nok til å gjøre det flere ganger.Alenetid med Jessica må også prioriteres!!

Vi dro hjem til paps og Benjamin på formiddagen.Benjamin er i form igjen,og håper den blir der!!Vi var litt ute,men ikke så varmt idag,håper ikke sommern er over alt.
Jessica har leika med naboungene og nå ikveld ble hun med inn til de.Store jenta vår.
Vi har kasta vannballonger fra verandaen,hihi:):)

Da Benjamin skulle sove dubb sovna Jessica og jeg sammen nede på madrassen,og paps sovna med Benjamin.Snakk om trøtt familie!!!
Og så oppdaga jeg tann nummer 4 på Benjamin.Og det er den andre fortanna oppe.Endelig!!Den har han trøbla med lenge.


Frøken snupp:)

Gøy med vannballonger!

Jessica har lada vanngeværet!:)

Klatremusa Benjamin er overalt.Var på kjøkkenet å lagde grøt til han,og da jeg kom ut i stua sto han på tripp trapp stolen.Han krabber også opp trappa.Her er det best å følge med!


Klatremusa!


Flere trøtte familier??


12 Kommentarer


På overnatting:)

Jessica og jeg skal sove hos mormor og morfar inatt.Jeg trenger søvn rett og slett og lillebror er ikke i form,han har kasta opp.Han er hjemme med paps.Nå syns jeg det holder med sykdom hos oss.Føler meg helt på randen,lite søvn over flere dager er ikke bra.Idag har jeg vært oppe siden 04,resten av uka fra 05-06 om morran.
Vil heller ikke at Jessica skal bli smitta om det er smittsomt.
Her har det jammen i meg gått i et med sykdom siden januar og vi er slitne.Og det er lov å si det,er det ikke?Øreverk,RS virus vannkopper,astma....
Benjamin koser seg med paps selv om han er en liten mammadalt for tiden:)
Jessica har iallefall kost seg idag.Vært å leika med nabojentene:)Og da fikk vi jentene litt tid sammen også.Håper på en god natts søvn!!

Onkel Frode har også vært på besøk.Jessica er veldig glad i onkel:)

Litt rotete innlegg,blogga fra iPhonen og redigerer på datan til pappan min.18 Kommentarer


Litt utslått og grilling:)

Jessica var helt gåen idag.Hun sov og sov og sov og sov.....Var våken et par ganger å drakk litt,men helt slått ut.Tipper det ble for varmt og for mye sol i barnehagen igår.
Jeg tok med meg lillebror en tur til byen.Jeg trenger flere fotoalbum,men det er vist umulig å få tak i i denne byen.Jeg skal ha med hvite sider som jeg kan lime inn bilder på,skrive og pynte med klistremerker.Jeg får jakte videre en annen dag...
Men jeg fant meg en nydelig shorts,ikke kort men helt passe.Den kommer jeg til å bo i:)

Da jeg kom hjem lå fortsatt Jessica i senga,da var klokka over 13!!Men hun begynte å kvikne til,kledde på seg og forsvant ut.Lillebror ble også med,han satt i gresset å titta:)
Idag har jeg bare tatt bilder med iphonen,og det blir veldig bra bilder syns jeg!!


Lillebror koser seg i gresset:)

Etter dubben til Benjamin dro vi til foreldra mine på grilling.Jessica var helt okay igjen,litt trøtt men ville gjerne til mormor og morfar.
Mormor lakkerte neglene til Jessica og småtassene bada ute i balja før vi spiste.
Benjamin satt å ropte på mat hele tida.Pølser,potetsalat og brød forsvant.Og han fikk smake maiskolbe,og det falt veldig i smak:)Vi er veldig glad i mais alle sammen:)
Etter mat bada Jessica i spredern.Hadde med seg paps,han ble litt våt...
Nydelig med sånne sommerdager.Vi er masse på verandaen hjemme også,mest på den lille verandaen som har sol om morran og skygge resten av dagen.På den store verandaen blir det alt for varmt.Vi må få oss en stor parasoll.

Det går fortsatt like bra med Jessica og bleieslutt,fortsatt ingen uhell:):)


Her er det neglelakk på gang:)

Godt å kjøle seg ned:)

NAM!!!!

Lillebror og storesøster:)


Jeg har fått meg en fantastisk flott header og litt nytt design i sommerfarger.Det er nok en gang Helle som har laget det.Hun er kjempeflink og har begynt og ordne dette fast for meg.Lurer jeg på noe så bare spør jeg henne:)
Tusen takk Helle!!:)


Liker du maiskolber??22 Kommentarer


Litt av hvert på denne varme fredagen:)

"Sinnataggen" vår sto og brølte og skreik i senga da klokka viste 05,15!!!Hjelpes!!!Nytta ikke å legge han ned igjen,bare skreik.Så det ble en veldig tidlig morgen her idag.Jessica fikk sove til 7.15.
Jeg kjørte Jessica i barnehagen,hun sykla med meg bort til porten men ble brått lei seg da jeg skulle gå,gråt hun...uff!!Ikke noe koselig når hun gråter når jeg går.Men det går som oftest fort over heldigvis,og de skulle så mye gøy i barnehagen idag.
Det var steikende varmt allerede klokka 9:):)


Jessica på morran i bhg:)

Etter at lillebror hadde tatt en liten blund på morran bestemte jeg meg brått for en tur til Gulskogen.Mamma heiv seg med.Jeg trenger noen sommerklær,fant ikke så mye,men ble med litt andre småting.
Benjamin satt i vogna å vifta med tottelittene,hihi:)Han er så mammadalt for tida,gurimalla!!Roper mamma så fort jeg går i et annet rom,kommer krabbende etter i den farta.
Og skifte bleie på han har også blitt en kamp...håper han gir seg med dette "tullet" snart.


Lillebror på shopping:)


Var innom en butikk med så mye fint,har ikke vært i den butikken før.Fant et dørskilt til Jessica som var så søtt.Og jammen satt ikke to av vennene til Ape der også,hihi:)
Lyst på tror jeg butikken het.Masse fint til barn og voksne.Jeg kunne lett gått amokk inni der:)


Vennene til Ape:)

Mamma ble med å henta Jessica i barnehagen.Stas at mormor var med:)De hadde bada i 2,5 time.Skjønner de godt jeg.Det har vært 30 grader i sola i dag,og der barnehagen ligger er det hett!!!
Jessica har ikke hatt et eneste uhell idag,hun er så flink til å gå på do:):):)

Benjamin fikk seg en tur i huska,han bare lo:)
Kjørte hjem til foreldra mine for å hente gubben som pusser opp hos de.Jessica og Benjamin leika litt i sandkassa før vi kjørte hjem og spiste på verandaen.


Lillebror syns det var gøy å huske:)

Opptatt av å leke i sandkassa hos mormor og morfar:)

Maaaat og iste:)


Sitter å pimper iste,et must på sommern:)


Liker du iste??

11 Kommentarer


"Mumpower" og på vei mot bleieslutt:)

Benjamin måtte til slutt overgi seg ikveld!Tror jeg var inn og ut av rommet 20 ganger å la han ned i senga.Før jeg var ute av døra hadde han reist seg opp igjen å sto og vræla!!
Men jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle gi meg!!"Mumpower!"

Det nye er at han reiser seg opp å står og dunker hodet i senga og skriker.Når han våkner om morran ligger han ikke å gurgler og lager go'lyder.Neida,skriker så nabolaget våkner,hjelpes!!!
Det er så gøy å krabbe opp trappene:)


I dag har vi sendt avgårde Jessica i barnehagen med truse!!!!Jeg hadde ingen forventninger i det hele tatt og var veldig spent da jeg henta henne!
Så imellomtiden tok Benjamin og jeg bussen til byen.Jeg måtte innom jobben og på truseshopping:)
Mamma passa Benjamin mens jeg var innom jobben.
Truser ble handla inn,så gøy å kjøpe små søte truser:)

Jeg trilla hjem til foreldrene mine da lillebror skulle sove dubb.Han er sta og setter seg opp i vogna hele tiden,ennå jeg har spent han fast.Ikke lett med soving på dagen nå.
Jeg svetta meg avgårde.I gata der foreldra mine bor "bevra"det nesten.Guri så varmt!!!Gradestokken viste 29 grader i skyggen:)Kan jo steke egg på asfalten,hihi:)
Før jeg skulle hente Jessica børsta jeg fram min elskede Roxy shorts:)Den passer ennå,kjøpt i 2007!Den satt til og med litt løst på meg,jøss!!
Så jeg blåste en lang marsj i de melkehvite leggene mine!!;)

I barnehagen fikk jeg oppdatering om at Jessica hadde vært på do flere ganger i dag,bare et lite uhell!!Det er over all forventning,veldig stolt mamma!Hun har tydligvis bare bestemt seg!!Dette har altså skjedd i løpet av noen få dager.
Så nå er hun på god vei mot bleieslutt!!Vi fortsetter "suksessen" imorra:)

Hang så klart på parkeringa med Ingunn & co da vi henta.Alltid like koselig:)


Bleiefri Jessica i bhg idag:)

Jessica og Henrik slapper av i skyggen:)

Lillebror er glad i is:)

Og ellers så er jeg på god vei til å bli hekta på Instagram:)Følg meg da vel!!!mammantiljessica

Idag er det forresten 1 år siden vi kom hjem fra sykehuset med lillebror...husker det veldig godt!Når slutta ditt barn med bleier??

19 Kommentarer


Instagram,vannkopper og dotrening!

Det er ingen tvil lenger,Benjamin har vannkopper!!Det har poppa fram i løpet av forrige natt.Så da blir det noen dager hjemme fra jobb for å passe på lillebror.
Han er i godt humør,men er så klart litt redusert og plaga.
3 uker etter at Jessica fikk det kom det hos lillebror,men det er like greit,da har begge unga hatt det.

Benjamin og jeg tok bussen til byen,jeg måtte hente flere linser og Benjamin trang en solhatt og noen sommerklær.Møtte mamma og Ingunn i byen så vi lunsja:)
Gikk hjem til foreldra mine(siden Roger jobber der)sammen med Ingunn.Ungene skulle dubbe i vogna.
Kjempevarmt!!Buksa klistra seg fast.Så jeg må få tak i noen sommerklær jeg også.
Benjamin sovna omsider,ville ikke legge seg ned,protesterte høylytt.Men våkna helt panisk da lastetoget dura forbi hos foreldra mine:/
Vi kosa oss på verandaen og Benjamin fikk på nye sommerklær.


Fine lillebror i nye sommerklær:)

Goingen:)

Vi henta Jessica og hun løp rundt barbeint og storkosa seg.De har hatt en fin turdag idag.Vi ble som vanlig hengende en stund før vi gikk,og mannen var jo også med så han lekte med ungene på lekestativet:)
Benjamin kosa seg i sanda og krabba rundt i grasset.Tipper han savner barnehagen littegrann,hihi:)


"Vil du være med lillebror?!"

Jessica klatrer opp sklia:)

Ellers så er vi godt igang med potte/dotrening med Jessica.Etter at hun kom hjem fra barnehagen idag har hun vært på potta 3 ganger!!Hun har gått rundt med truse:)Hun får klistremerker og så klart premie!
Så nå krysser jeg fingra!!Hun skal prøve å ha på truse i barnehagen imorra.Noen uhell blir det nok.Men jeg syns hun er flink,hun er stolt selv også:)


Go'jenta:)

Og endelig har jeg fått meg iphone!!Og jeg har så klart hivd meg på Instagram.Ikke så flink ennå,men gøy er det!Så følg meg gjerne på mammantiljessica


Er du på Instagram??15 Kommentarer


5 tallet...

Når jeg ser 5 tallet på klokka på morran,da blir jeg gaaaaaal!!!!Og sånn var det i dag,05,15 syns Benjamin det var greit å ta morran.Ikke tale om!!!!!!!La han med meg,men han lå bare å sparka og dilla.Etter 45 minutter leverte jeg han til paps,da fikk han ta over så jeg fikk meg 10 minutter til på øyet.
Det ble en endeløs lang dag på jobb,trøtt som jeg var.
Trodde aldri jeg skulle komme meg ut av hotellet jeg jobber på.

Jessica har vært i barnehagen,Benjamin hos mormor.Jeg tror han har vannkopper,ikke sikker,men det ser sånn ut.Han er i super form,men har disse prikkene med blemmer.Ikke mange ennå,10-12 stykker, så jeg følger med.
Men det går slag i slag med sykdom her,jeg trenger vel ikke å si at jeg er lei....


Klar for barnehagen:)

Endelig er sommern her!!Det har vært skamvarmt idag!!Jeg og ei til fra jobben kjøpte Slush da vi var ferdige,det var godt i varmen.Og flaks for Jessica at det var mere igjen så hun fikk resten da jeg henta henne.
Vi var litt hos foreldra mine før vi dro hjem.Mannen jobber der for tiden,pusser opp.Benjamin krabba rundt på verandaen i bare bodyen:)


Det smakte med slush etter barnehagen:)

Lillebror koser seg i bare bodyen:)

Ikveld har jeg vært på foreldremøte.Alltid greit å få med seg hva som skjer på disse møtene syns jeg.
Da jeg dro hjemmefra var Benjamin og Jessica på trampolina,de hadde det kjempegøy:)


Benjamin har det gøy på trampisen:)
Har du vært på foreldremøte i det siste??14 Kommentarer


Litt over middels glad i aper...

Begge ungene var på plass i barnehagen idag.Benjamin var superklar!!Krabba rundt i full fart for å sjekke om alt var der,hihi:)
Jessica ble litt lei seg da vi skulle gå,men det gikk fort over.
Jeg hadde noen ærend å gjøre idag,og fikk gjort det meste.Har fått bestilt fotografering til 1 åringen vår,Jessica skal også være med på noen bilder,koselig med søskenbilder:)Jessica var også hos fotograf da hun var 1 år.
Jeg gleder meg!!

Vi henta småtrolla i barnehagen begge to idag.Benjamin så oss da vi kom på parkeringa,jeg så et stort smiiiil:):)Jessica og venninna sykla rundt.
Og da vi skulle til å dra hjem måtte bare Jessica leke litt og vise oss noe på sklia sammen med Henrik.Så da ble vi hengende sammen med Ingunn.
De har storkost seg idag,vært mye ute.


Bestevenninner:)

Koser seg i gresset:)

Benjamin venter på at storesøster skal skli...

Og her kommer hun!!!

Benjamin fikk ennå en gave idag.Sjekk det kule gavepapiret,for ikke å snakke om bodyen:)Dere har sikkert lagt merke til at jeg er litt over middels glad i aper,hihi:)
Jessica har også blitt veldig glad i aper og har sin kjære Ape med over alt.
Så nå må vi få lillebror til å like aper også,hihi:):)


Er du glad i aper??18 Kommentarer


Vi har feira Benjamin:)

I dag var det klart for å feire Benjamins 1 årsdag sammen med familien:)
Jeg begynte å rydde og vaske før klokka var 08,greit å ta litt puljevis utover dagen.Det ble sol og fin temperatur så vi bestemte oss for å ha selskapet på verandaen!!
Vi har også vært en liten tur på Plantasjen,effektive idag!


Nydelige 1 åringen vår!Med hatten til storesøster,hihi:)

Jessica er klar for selskap:)

Det var besteforeldre,tanter,onkler og kusiner som kom.Broren min kunne desverre ikke komme idag.
Heldige Benjamin fikk flere gaver og storesøster hjalp til med å pakke opp:)
Vi serverte pølser,vafler og marmorkake.Alt ble spist opp.Og Benjamin fikk pølse for første gang,det falt i smak som alt annet,hihi:)
Alle koste seg.Jessica har venta på kusine Elisa i flere dager.De hoppa på trampolina og leika med småsøsknene sine.
Benjamin og kusine Erica på 14 måneder fikk være med på trampolina,kjempegøy!!
Det var et koselig bursdagsselskap og 1 åringen var fornøyd!
Tusen takk for fine gaver!:)


Jessica og Elisa:)

Erica og Benjamin.Disse småtassene kommer til å få glede av hverandre:)

Slapper av i den nye stolen sin:)

Gøy på trampolina:)

Veldig rart at han er et år alt.Husker vi kosa oss på barsel for et år siden.Jessica hadde akkurat fått hilse på lillebroren sin,sukk.
Babytiden er over...


Hva har du gjort idag??

17 Kommentarer


Benjamin 1 år!!

Tusen takk for alle de koselige hilsningene på forrige innlegg,kjempekoselig!!:)

Så var dagen her,Benjamin er 1 år i dag!For et år siden lå jeg på intensiven med en helt ny lillebror,tenk på det!!Hjelpes så fort tiden har gått!!Skremmende!
Benjamin våkner på slaget 06 hver morra nå,så da var det bare å stå opp siden han ikke ligger å pludrer,men vræler i senga si.
Når Jessica våkna fant vi fram gavene.
Og de falt i smak,særlig hunden som danser,synger og klapper:)Må si de tar en stiv pris for den her på lekebutiken,800 kr.Jeg ga 400 kr på Coop Obs:)
Benjamin lo og klappa i henda når hunden danser og klapper i henda:)Han er jo så goooooo:)
Som dere sikkert ser på bildet under så har Benjamin blåveis på kinnet.Blir noen knall og fall for tiden.


Bursdagsbarnet er fornøyd:)

Gode venner allerede:)

Paps skulle på jobb så vi har ikke feira så voldsomt idag.Tok med ungene til byen en tur,noen småærend.Benjamin er så trøtt for tida,utslått av penicillinen stakkar.Hatt to gode dubber idag.
Etter dubb gikk vi ut en tur.Jessica på sparkesykkelen og vi trilla.Havna på lekeplassen og der ble vi i over en time.Ungene kosa seg!Paps kom også etterhvert og barna ble glade for å se han:)


I byen.

I farta!!

Benjamin koser seg på lekeplassen:)

På en liten tur med fattern:)

Benjamin avslutta kvelden med et raserianfall akkurat som igår.Stakkar,vet ikke hvorfor han er så sinna om dagen.Men jeg tror og håper han har hatt en fin dag:)
Når bursdagsbarnet hadde sovna kosa vi oss med pizza.
Imorra blir det feiring med familien.


Ha en fin kveld!:)19 Kommentarer


Det har gått et år...

Den lille gutten vår fyller 1 år idag.Dette året har gått kjempefort!Lillebror er ikke så liten lenger.
Husker det som det var igår at han ble født.
Husker hvor redd jeg var,det oppsto komplikasjoner før fødselen så vi måtte overflyttes til Drammen.Svangerskapet hadde heller ikke vært lett.Jeg var innlagt i 3 uker med ekstrem svangerskapskvalme og det ble oppdaget GBS bakterie.Og det toppet seg da med komplikasjoner før fødselen.Jeg hadde planlagt keisersnitt,og kvelden i forveien ble det oppdaget antistoffer hos meg.På morgenen før inngrepet kom legen å fortalte at det var såpass alvorlig at de ikke kunne gjennomføre keisersnittet i Kongsberg uten å ha nyfødt intensiv i nærheten.
Jeg var livredd og gråt hele veien til Drammen...

Heldigvis gikk alt bra!Jeg fikk Benjamin opp på meg og han var helt fin.Men måtte overvåkes i et døgn.Etter et døgn dro vi å tilbrakte barsel på Kongsberg.
Nå har vi vært en familie på fire i et år og jeg må si at det har vært veldig fint,tøft og slitsomt.
Jessica er veldig glad i lillebroren sin,og de har veldig stor glede av hverandre:)

Benjamin er en blid liten gutt som har vært veldig rolig til nå.Nå har han lopper i blodet og klarer ikke å sitte stille.Han krabber og reiser seg opp etter ting.Han har vært barnehagegutt i en måned,og det går fint:)

Er så glad i disse bildene!Benjamin ble født 17.22 19 mai 2011.3920 gram og 51 cm.
Gratulerer med 1 årsdagen Benjamin:)
16 Kommentarer


Planleggingsdag...

I dag har det vært planleggingsdag i barnehagen.Vi avtalte for en stund siden at vi skulle finne på noe med Ingunn og ungene.Nå er det Henrik som har hatt vannkopper,så Jessica og Henrik hadde ikke sett hverandre på en stund.
Vi dro på Buskerud storsenter der jeg skulle kjøpe bursdagspresang til Benjamin,han fyller 1 år imorra...sukk og mimre...På denne dagen ifjor lå jeg allerede på sykehuset og venta på den store dagen.Tror jeg leste bok og spiste smågodt,haha:)
Over til idag...Vi fikk handla det vi skulle,mata de minste uten å bli hivd ut for bråk,hihi:)

Ble en tur innom lekebutikken før vi tok lunsj/middag på Burger King.Alle sammen kosa seg selv om Benjamin har hatt noen voldsomme utbrudd idag.Men så lenge han hadde noe mat å tygge på gikk det bra:)
Vi satt der en god stund mens ungene spiste og lekte på lekerommet.Vi voksne fikk prata litt og det er alltid koselig!:)


Jessica koser seg med burger:)

Mamsen med "de håpefulle!"

Ingunn og ungene:)

Vi kjørte hjem når de minste skulle sove.Dro en tur til Ingunn hvor vi var ute på verandaen mens ungene lekte.Men så bestemte Benjamin seg for å bli totalt vrang.Jeg har aldri sett han sånn før,snakk om raserianfall!!
Vi måtte bare dra til slutt.Neste gang vi skal på besøk til Ingunn må hun sende ut nabovarsel!!Himmel og hav!!
Benjamin roa seg ned i bilsetet så jeg tok sjansen på og handle.Og ungene var snille på butikken.Men da vi kom hjem fortsatte sinnataggen.Skulle ikke bade,og maten flaksa veggimellom,HJELP!!!!!
Noe som plager han,og jeg mistenker igjen vannkopper...

Jessica var ute en tur med nabojenta og lekte.Det gikk helt fint til hun kom hjem å sa at det var en slem gutt på lekeplassen...
Nå er det godt det er kveld og unga i seng.Håper det blir en rolig natt!


Benjamin har vært opp og ned i humøret idag....Har det vært planleggingsdag hos deg idag??


10 Kommentarer


Vår 17 mai:)

Våkna opp til regn,isj!
Kledde på ungene finstasen.Jessica hadde matroskjole fra før og Benjamin fikk på seg matrosdressen,litt stor men han ble kjempefin!!Ungene var finere enn oss voksne,pynta oss sånn akkurat passe.Husker 17 mai ifjor der jeg vagga rundt og lurte på om jeg skulle ha på meg et telt.Det var ikke veldig mange som viste at jeg skulle legges inn dagen etter for planlagt keisersnitt 19 mai,hihi:)Den datoen holdt vi hemmelig,foreldrene våre viste det så klart.


Fineste Jessica:)

Verdens fineste småtasser:)

Søte Benjamin på sin aller første 17 mai:)

Da vi kom til byen begynte det så klart å regne,det ble ganske guffent så jeg og mamma/mormor tok med oss Benjamin inn på hotellet der jeg jobber.De andre ble igjen å så på barnetoget.
Kjekt å jobbe på hotellet midt i byen,fra balkongen hadde vi full oversikt over barnetoget.
Paps,Jessica og morfar kom også og Jessica ble strålende fornøyd med utsikten fra balkongen:)

Vi spiste litt kaker og koste oss før vi dro hjem til foreldra mine.Jeg trilla og da skulle Jessica også gå med oss.Så paps kjørte alene,hihi:)Benjamin sovna,det var litt dumt for han sovna ikke senere ennå jeg trilla den runden.Men han holdt koken han!
Hos foreldra mine fikk vi lapskaus,gele og kake.Ungene fikk hver sin is og Benjamin ble rasende da det ikke var mer igjen,han ble helt gal!!

Vi glemte helt bort å ta et familiebilde.Vår første 17 mai som 2 barnsforeldre:)
Jeg tenkte på det,men da hadde ungene tatt av seg finstasen.


Jessica har full oversikt:)

Titt tei!!

Gutta:)Jessica og mormor går hjem i regnet...

Isspising:)Vi har hatt en fin dag til tross for litt dårlig vær.Sola skinte litt nå og da,og nå ikveld ble det så klart  bra med litt blå himmel.


Har du hatt en fin 17 mai??

21 Kommentarer


Flaut og kaos...

Noen ganger er det et under at vi kommer oss ut av døra om morran.Når jeg skal på jobb er det ganske så stressende til tider selv om jeg beregner god tid.
Vi kom oss ut døra idag også.Jeg leverte Jessica i barnehagen og så kjørte jeg Benjamin til mormor.Der skulle han kose seg idag.
Han hoster fryktelig stakkar og er litt "tufs."Men han smiler og er fornøyd.Han ble veldig "gneldrete"ikveld,men han var trøtt og gåen.

Før jeg henta Jessica stakk jeg innom butikken for å handle litt.Jeg kom til kassa å skulle betale.Ingen dekning på kontoen!!!!Herregud,noe så flaut!!Det ble lang kø bak meg,kjente jeg ble rød i toppen og skulle ønske at jeg kunne forsvinne ned i et hull i gulvet.
Men jeg er nok ikke den første som har opplevd dette??!

Plukka opp Jessica i barnehagen,og alt av klær var vått.De har vært på sin faste turdag,og etter turen hadde de leika ute da himmelen åpna seg.Hjelpes som det regna!
Håper virkelig det er opphold imorra!
Benjamin har kost seg hos mormor og morfar idag.De har trilla en liten tur.Godt med frisk luft for han.


Benjamin hos mormor og morfar:)

"Klatremusa" er overalt.


Etter at vi kom hjem syns jeg alt ble kaos pga butikkhendelsen.Rotete hus,ser ut som et bombehøl her.Godt vi ikke skal være her imorra.
Benjamin som hang i beina våres mens vi lagde mat osv osv...Vi spiste på skift mens den ene tok seg av Benjamin som var trøtt og sliten.
Kaos,kaos,kaos....
Alt er ikke bare på stell for å si det sånn.Men det er vel sånn det skal være når man er småbarnsforeldre..


"Snuska!"

Nå blir det sofan resten av kvelden,orker ikke gjøre et slag.Det får bare være rotete...

Jessica gleder seg veldig til i morgen:)Noen andre som har noen pinlige/flaue opplevelser å dele med meg??
12 Kommentarer


Astma...

Det ble en legetur på Benjamin idag.Henta paps på jobben så han fikk være med også.
Det var stygge pipe og surklelyder i brystet hans stakkar.Han har vært mye sånn i vinter,surklete og pipete.Vi skal videre til barnelege,men han har mest sannsynlig astma han også,akkurat som storesøster.De kunne jo vært værre av astmaen,heldigvis har vi ikke hatt mye problemer med Jessica og astmaen.Blir bare ekstra syke når de blir forkjøla da det setter seg i luftveiene.
Begge barna har også hatt RS viruset.
Paps hadde også astma som barn og det er arvelig.De kan vokse det av seg.
De røde prikkene var ikke vannkopper men en virusinfeksjon.Var ikke flere prikker idag og de er ganske svake.

Så nå har Benjamin fått en antibiotikakur på 10 dager og astmamedisiner.I tilegg skal han få kortisontabletter 3 kvelder som skal hjelpe han å puste lettere om natta.
Håper han raskt blir bedre.Han hoster fælt og har tungt for å puste.Stakkar liten!!
Alt dette har vi vært imellom med Jessica også,samme rundene,og samme symptomene.
Benjamin sover med meg nå siden han hoster så fælt og han blir tett av alt slimet.Vi har jo liksom litt "treninga" med dette.Husker hvor fælt det var med Jessica også,hun fikk nesten ikke puste pga alt slimet.Da er det tryggest å ha barnet hos seg om natta.


Blideste go'gutten:)

Jessica ble overlykkelig da både mamma og pappa henta henne i barnehagen.Hun løp rundt med venninna si,klarte ikke å løsrive seg.Da vi kom hjem lekte hun videre ute.Hvor får hun energien fra??
Jeg dura en kjapp tur på senteret å kjøpte meg 17 mai klær.Er jo meldt så dårlig vær,usj!!Jessica gleder seg såååå til 17 mai!Spør hver dag om det er 17 mai idag:)

Husker 17 mai ifjor,lurte på om jeg måtte ha på meg et telt,høygravid som jeg var!!


Jessica leker med rockeringen:)Er det flere bloggere som har astmabarn??
17 Kommentarer


Jeg mistenker...

Benjamin har vært hjemme fra barnehagen idag siden han ikke er i slag,og natta...ja den går i glemmeboka som jeg sier.Guuuuud altså,og jeg skulle på jobb.
Paps hadde fri så han var hjemme med lillebror,han skulle noen ærend med pappan min så da var mamma her med Benjamin.
Da jeg kom hjem fra jobb så ikke Benjamin bra ut i det hele tatt,han har en stygg hoste,så han har hosta til han har kasta opp to ganger.Og han er blålig under øya,huff!!Da vi var på helsestasjonen sa jo legen at hun hørte piping i brystet og at vi må sjekke dette igjen.Så imorra ringer jeg legen.
Da jeg kledde av han for å ta på pysj ser jeg endel små,svake røde prikker.Så jeg mistenker at vannkoppene er på vei.Men jeg ser jo prikker overalt for tida,hihi:)
Så om vannkoppene er på vei blir det en prikkete gutt på 17 mai og på bursdagen sin(19 mai.)


Blid,svett gutt som var våken flere ganger igår kveld.

Jeg henta Jessica i barnehagen og vi dura til byen.Jessica hadde frisørtime.Hun ble kjempefin som vanlig:)
Mamma tok seg en tur å møtte oss også så jeg fikk sett etter 17 mai klær til meg selv.Fant jeg noe?Nei.Jeg har egentlig både dressjakke og bukse,men jeg drukner i buksa,så jeg må ha noe nytt.Heldigvis er klærne til ungene klare.De blir så fine i matroskjole og matrosdress:)


Snuppelura:)

Blir spennende å se om det er flere tydlige prikker på Benjamin imorra.Har du 17 mai klærne klare til deg og barna??14 Kommentarer


I "glemmeboka."

I går kveld slokna jeg på sofan før klokka var 21,karra meg videre inn i senga før klokka var 22.Natta har vært urolig.Benjamin hadde feber da han ble lagt igår.
Heldigvis var det min tur til å få sove idag,lå til 10.30!!
Lillebror har ikke vært i slag idag heller.Jeg tenker tenner siden han har feber og løs mage.Løs mage har han hatt til og fra i 2-3 uker.Men så står det på nett at man ikke får feber og løs mage pga tannutbrudd.
Hva er deres erfaringer ved tannutbrudd???

Vi tok oss en tur ut til lekeplassen i byen.Jessica lekte og kosa seg, men vi ble ikke så lenge siden det var så surt ute.Når skal varmen komme tro??


Full fart ned sklia:)

Lillebror er ikke i form,men jeg lurte fram et smil:)

Etter middag kom foreldrene mine en tur,og det er alltid stas for ungene.Jessica herja og kosa med morfar:)
En ganske så normal og litt kjedelig dag,men sånn blir det jo når en av ungene ikke er i form.Egentlig en sånn dag som går i "glemmeboka."
Men jeg må si at jeg blir litt bekymra for denne feberen som kommer og går ganske ofte hos Benjamin.Liker ikke!


Søtnosene:)


Har du sånne dager som går i "glemmeboka?"


25 Kommentarer


"Kraftløs!"

Litt utpå dagen ble jeg brått i dårlig form,kraftløs og småuggen.
Jessica og jeg var i byen en tur for å møte Ingunn og ungene.Traff foreldrene mine også.Vi satt litt på cafe.Vi ble ikke så lenge,men Jessica rakk å få seg ansiktsmaling,hun ville være prinsesse:)


Søte Jessica med ansiktsmaling:)

Da vi kom hjem fra byen tok jeg en dubb med Benjamin.Jeg var så trøtt og gåen,totalt kraftløs.
Litt senere karra jeg meg på butikken med Jessica for å handle.Da vi kom hjem tok jeg med Benjamin ut i sola:)Ble så fint utpå ettermiddagen.


På sklia:)

Henger utenfor butikken:)


Blir natta på meg snart!Ha en fin kveld:)
16 Kommentarer


De beste!

Travel dag på jobb idag men alt går når vi jobber sammen:)

Jeg henta noen superblide barn i barnehagen,og hva er ikke bedre enn det!?Benjamin hadde ikke klart å holde seg til en dubb idag så han sov når jeg kom,men gurimalla så blid gutt!!
Og damene som jobber i barnehagen er helt tulleruske etter han,hihi!!Skjønner dem godt jeg,han er jo en liten going;)

Sola titta fram mens jeg henta barna,så da ble det skravling på parkeringa sammen med Ingunn og barna,pappan til Kristina sto litt med oss idag også,og ungene storkosa seg sammen,trekløveret eller "de tre musketerer"løp rundt sammen.De er gode venner og Henrik er eneste hane i flokken:)
Og ungene var i et strålende humør idag:)


Trekløveret!Kristina,Jessica og Henrik:)

Bestevenninner:)

Goingen:)

Jessica koser seg:)Jeg var ikke så lenge hjemme for jeg skulle ut på middag med 3 av kollegaene mine.Paps og ungene skulle kose seg alene hjemme.
Jeg skulle ut å feire felles bursdag for Christiane og meg.
Vi var fire av jentene fra jobben,meg,Sigfrid,Christiane og Marianne.De beste kollegaer en kan ønske seg.Vi var å spiste kinamat,spiste,skravla og koste oss lenge.
Snilleste Sigfrid hadde kjøpt gave til oss også.Vi fikk hver vår Willow Tree figur.Jeg fikk en Guardian Angel.Jeg har lenge titta på disse figurene og hatt lyst til å kjøpe de,så nå må jeg jo begynne å samle på de.Kjempeflotte er de!!
Så tusen takk for den flotte gaven snilleste Sigfrid!!


Willow Tree,Guardian Angel.Har du Willow Tree figurer??


16 Kommentarer


Soving på dagen...

Siden legging av Benjamin har vært litt "vanskelig" i det siste(han kan skrike fra 1-2 timer etter at han er lagt)så har vi så smått begynt å gå over til en dubb midt på dagen.
Selv om han ikke har sovi etter 15,30 så har legginga vært "vanskelig."Igår gikk det veldig fint med sovinga midt på dagen i barnehagen.Ingen sutring osv på kvelden og han sovna med en gang han ble lagt.Etter barnehagen idag har han stort sett sutra og gnidd seg i øya,og han vræla i 30 minutter før han sovna.Måtte stryke han litt i panna,det roa han ned.Så da er vi kanskje over til en dubb istedet for to på dagen.Da han sov to ganger på dagen sov han fra 9-10.30 og så fra 14-15.15.
Idag hadde han blitt lagt 11.30 og hadde sovi i ca 2.5 time.Veldig greit.
Jeg husker at Jessica "ordna"det selv da hun var 1 år.Da sov hun en dubb midt på dagenHun slutta å sove på dagen for 6 måneder siden.
Det går seg nok til med Benjamin også:)

Vi henta ungene begge to i barnehagen idag i øs pøs regnvær.De har hatt en fin dag idag også.Jessica hadde leika ute i regnværet:)Benjamin har også fått vært ute  og leika:)


Det regner!

"Skal jeg imponere mamma ved å krabbe opp trappa tro?"

Siden Benjamin var så trøtt og sliten prøvde jeg å holde han i aktivitet.Ungene satt å tegna litt og de leika på rommet til Jessica.
Nå lurer jeg på om jeg skal fortsette litt med albumet eller bare sløven foran datan...valgets kval,haha!!!!


Tegning på gang:)Hvor lenge sover ditt barn på dagtid??14 Kommentarer


På parkeringsplassen og i skogen...

Har ikke så mye spennende å fortelle om dagen idag når det er jobb.Men jeg og to av jentene kjøpte oss superdigg lunsj,club sandwich.Jeg var mett i laaaang tid etterpå:)Men det  var snadder!!
Idag henta Ingunn og jeg ungene sammen igjen,en evighet siden sist.Vær og vannkopper har hindra oss.Det har nesten blitt en fast vane å henge på parkeringa etter barnehagen sammen med Ingunn og ungene:)Og her i huset jobber mannen sent så da trang vi ikke å forte oss hjem.
Vi gikk en runde i skogen og endte opp ved ungdomskolen som er like ved barnehagen."Den skolen skal jeg gå på!"sier Jessica.Og det skal hun jo om vi fortsatt bor i samme område:)
Skogen er den samme skogen som ungene er på tur i.Nærmeste nabo til barnehagen.
08 barna har vært på tur i skogen før på dagen,onsdag er turdag.Og Jessica hadde vært i så godt humør i dag,tulla og tøysa og vært kjempeblid:)


Her er vi på vei inn i den dype skog,hihi:)

Blid og fornøyd:)

4 søte små!!Man ser godt hvem som er søsken:)

Og kvelden har gått unna her.Bading av to unger,mat,litt lek,kos og legging.Når Jessica bada hang lillebror over badebalja og lo seg fillete.Jessica satt å hviska til han så jeg ikke skulle høre,hihi:)


Lillebror henger over badebalja:)Hva spiste du til lunsj idag??
3 Kommentarer


1 årskontroll!

Skal si tiden flyr,1 årskontroll allerede!!Var ikke vi akkurat  på 6 ukerskontroll:)??
Siden vi skulle på kontroll hadde jeg Benjamin hjemme idag.Vi kjørte til foreldra mine å trilla derfra til byen sammen med mamma.I byen møtte vi Ingunn og Thomas,lenge siden vi har fått skravla nå.Satte oss på cafe alle sammen.
Småttisene våre kosa seg også,kasta leiker på gulvet og spiste litt.Tiden gikk fort fram til vi måtte dure videre til helsestasjonen.


Benjamin koser seg på cafe:)

Benjamin og Thomas:)

På helsestasjonen var det mange idag,var barseltreff.benjamin fikk veid seg og målt lengde.For to måneder siden veide han 11 kg.Idag viste vekta 11,1 kg.Ikke lagt på seg noe særlig nei.Lengden er 77 cm.
Kurven hadde flata ut på vekta,lengden var helt fin.Helsesøster var fornøyd med alt.Benjamin viste at han kan bruke pinsettgrep,klappe i henda,leke borte bø,vinke og reise seg.Ja for nå har han endelig såvidt begynt  å reise seg opp etter ting.
Helsesøster ville ikke sette vaksine siden han kan være smitta av storesøster med vannkopper.Så da får vi se om han får det.Han skal få komme tilbake om to uker å ta vaksina.
Så var det inn til legen.Hun var også fornøyd bortsett fra pipelyder i brystet på Benjamin.Det kan være at det fortsatt henger litt igjen fra RS viruset,men vi skal følge litt med.
Vi trilla hjem til foreldra mine og han sovna kjapt da vi begynte å gå.

Da Jessica var 1 år veide hun 9,2 kg og var 74 cm.

Mens Benjamin sov ute hos foreldra mine henta jeg Jessica i barnehagen.Hun har kost seg som vanlig,hun og venninna Kristina rulla rundt på gresset og lo seg skakke:):)


Koser seg i barnehagen:)

Vi fikk middag hos foreldra mine og ungene leika og krangla,hihi:)
Og da det var leggetid for Benjamin svikta han ikke,vræla i en time.Til slutt tror jeg han ga opp å sovna,for idag hadde jeg bestemt meg for ikke å gi etter:)
Og nå kom regnet,og det er vel meldt dårlig vær resten av uka.Bombe!!


De søte små:)Hva er målene til din 1 åring,eller når han/hun var 1 år??17 Kommentarer


Satt som et skudd!!

Begge barna var på plass i barnehagen igjen idag.De var litt overraska over at Benjamin ikke hadde fått vannkopper,men det kan jo fortsatt komme.Og nå er det flere på småbarnsavdelingen som har fått det.
Jeg dura videre,plukka opp mamma og vi dro på Sandvika storsenter.Planen var klær til meg selv!Og endelig fikk jeg meg en olabukse som satt som et skudd!!Det er en Levis,og flaks for meg så var den på salg også:):)
Og jeg holdt på å dåne når jeg fikk på meg buksa i størrelse 30!!!!Jeg kan ikke huske sist jeg brukte den størrelsen for å si det sånn.Kroppen min har virkelig forandra seg etter at jeg fikk barn,jeg er faktisk slankere nå enn på lenge,det hadde jeg aldri trodd,men jeg skal ikke klage,bare smiler jeg:):)
Veldig fornøyd!!Den buksa er min nye favoritt!!!
Fant ikke noe mer til meg selv,men litt til ungene ble det.Og paps hadde lovt Jessica hoppetau og rockering,så det ble meg som måtte ordne det.


Benjamin pusser de tre tenna sine;)

Benjamin hadde sovi i tre timer i barnehagen midt på dagen,jøss!!Det gjør han aldri her,og ihvertfall ikke i vogna si.Når jeg kom, kom det en møkkete lita jenta løpende mot meg:)
Jessica har kost seg idag,godt å være "back on track!"Lillebror hadde så klart akkurat sovna igjen da jeg kom.Så jeg lot han sove litt før vi vekte han og dro hjem.
Snuppa ble så klart kjempeglad for rockeringen og hoppetauet så vi var ute å prøvde det.
Jeg måtte vise gamle kunstner med hoppetauet,men det tåler ikke knea mine kjente jeg.Jeg er sikker på at det knaka,hoho:):)Men litt gøy var det jo;)
Så Jessica må trene litt før hun får det til.


Søt,møkkete barnehagejente:)

Gøy med rockering!!

Tøysekopper!!:)
Har du en favorittbukse??


18 Kommentarer


"Vrælern" og ferietur...

Det er leggetid i huset og "vrælern"(Benjamin)er igang.Ikke en kveld uten litt volum og protester fra lillebror.Nå har han skriki i 40 minutter,jeg har vært inne hos han flere ganger.
Han liker tydligvis ikke å legge seg...

Hva har vi gjort idag,ikke noe spesielt egentlig.Jessica og paps tok seg en sykkeltur med sykkelvogna på.Jeg og Benjamin leika litt i sandkassa imens de var avgårde.
Jeg har sitti med albumet mens han har sovi dubb,snart ferdig med ennå et album,men har fortsatt flere bilder å lime inn så det er bare å holde koken.Men det er jo så morro,og resultatet blir bra.Skryt,skryt:):)


Jessica er klar for sykkeltur:)

Kjempegøy med sand!!

Leketid:)


Vi har bestemt oss for en liten ferietur til sommern,og turen går til Legoland!!Turen er bestilt og vi gleder oss,Jessica kommer til å storkose seg.Vi andre også.Vi skal bo i feriehus i Lalandia ved Legoland i 3 netter.
I Lalandia er det et gedigent badeland,så dette blir bra!!
Jeg har ikke vært i Legoland siden 80 tallet tror jeg...gurimalla så gammel jeg er,hjelpes!!!!


"Her kommer jeg!"


Og hurra meg rundt!!!Jessica har tissa på potta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Håper hun er i gang med noe nå...


Har du vært i Legoland??
Skal du på ferie i sommer??
26 Kommentarer


Madrass og gardiner...

Lørdagmorgen.Benjamin og jeg sto opp mens de andre purka videre nede på rommet til Jessica.Paps hadde havna der i løpet av natta.
Så da var det bare oss to som var våkne,og minsten skulle jo også sove etterhvert så da ble jeg alene.Jeg benytta anledningen til å fortsette med albumet mitt,fått ånden over meg:)
Jeg måtte vekke "tenåringen" og paps da klokka var 10,30!!Og Jessica kunne nok sovi lenger.Skulle ønske jeg kunne liggi å dratt meg!!Får håpe på at Benjamin begynner å sove like lenge som storesøster.Men nå våkner han mellom 06-07 engang.


Pysjgutt:)

Vi har snakka en stund om å kjøpe en ekstra madrass siden paps har sovi noen netter på gulvet hos Jessica når hun har våkna på natta og ikke sovner igjen.Hardt å sove rett på gulvet.
Så vi tok turen til Jysk å handla madrass.Kjempegøy for ungene(og paps) å prøve madrassene:)Jessica fikk seg nye gardiner til rommet sitt,Hello Kitty så klart.De hun hadde var litt "baby."Hun ble veldig fornøyd!
Nå håper jeg paps kommer seg ut av kontoret snart så Benjamin kan overta.Da må han få seg gardiner og litt annet stæsj.
Han fikk forøvrig nytt sengesett.


Prøving av madrasser pågår:)

Og denne saccosekken likte så klart Jessica;)

Vi har ikke fått vært noe ute idag.Sola dukka opp,men det var guffent ute,brrrrr!!!!Og Benjamin har så klart blitt sørpe forkjøla,nesa renner og han hoster:/
Her går det slag i slag!
Vannkoppene til frøkna ser bra ut.Masse røde prikker,men de begynner å blekne,og blemmene er borte.
Nå venter jeg nesten bare på at lillebror skal overta stafettpinnen med tanke på vannkopper.


"Go'stolen" til lillebror:)Når våkner ditt barn om morgenen??
6 Kommentarer


Kaketyver og "opprør!"

I det siste så har Benjamin skriki som en gal etter at han har blitt lagt.Han har jo vært en drøm å legge,men han har hatt en periode før også med "opprør."
Nå har han visst en sånn "opprørs" periode igjen hvor han raser inne i senga si.I går hylte han i to timer før han sovna og idag litt over en time.Vi går jo inn til han med jevne mellomrom,trøster og prater.Noenganger må han tas opp.
Jeg aner ikke hvorfor han gjør det,vi lurte på om han får for lite mat til kveldsmaten så ga han mer Nan etter en times gråt.Det virka som han ble fornøyd.Han kan jo spise i det uendelige så det er så vanskelig å vite med denne maten,hvor mye han skal ha.Jaja...det er vel for en periode det her også.

Ikke så mye å fortelle om idag siden jeg har vært på jobb.Paps har vært hjemme med Jessica og vannkoppene.Jessica har litt for mye energi nå,så nå må bare vannkoppene bli ordentlig tørre før hun kan få komme i barnehagen igjen.Ikke mange blemmer hun har hatt,men en haug med røde prikker.Men bra det ikke er like mange blemmer som vannkopper.
Benjamin har vært i barnehagen og jeg tror damene(altså de som jobber der) liker han veldig godt,hihi:)De koser og duller med han,så tror ikke han lider noen nød.
Han satt i vogna ute da jeg kom for å hente,han kom med et stort smil da han så meg:)

Han syns det er kjempegøy å leke "borte,titt-tei."Gjemmer seg bak henda sine å smiler og ler,lille goingen:)


"Borte!"

Det har vært  kaketyver på ferde her.Vi har fortsatt igjen pepperkaker ifra jul,og denne boksen oppdaga småtrolla.De fikk av lokket og da de så innholdet kasta de seg over!!
Benjamin smatta og koste seg,det samme gjorde Jessica.


To som koser seg!

Kaketyvene:)

Nå skal jeg fortsette litt med album og bilder før jeg tar kvelden:)Hva gjør du ikveld??

8 Kommentarer


En ny tann og litt annet:)

Endelig poppa den ene fortanna til Benjamin fram!!Den har han stridd med lenge,så nå har han fått 3 tenner:)Like sein med tenner som storesøster.
Vi sov helt til 7,45 og det var godt,var oppe inatt å mata og skifta den "saftige" bleia.
Jessica har sovi godt inatt uten å bli plaga av vannkoppene.
Jeg kjørte Benjamin i barnehagen.Han fant seg til rette i sandkassa før de skulle ut på trilletur i finværet:)


Gøy i sandkassa:)

Jessica og jeg har kjørt paps på jobb og var en tur innom butikken.Da vi kom hjem dro vi på lekeplassen å kosa oss i sola.Ikke like varmt idag,men helt greit.
Etter en stund gikk vi inn og Jessica hjalp meg litt med albumet jeg holder på med.
Har kommet godt igang med albumet,koser meg med det:)Jessica syns det var kjempegøy å få hjelpe til med å sette på klistremerker osv.Og albumet blir veldig fint,hihi:)


En tur på huska:)

Her ordner vi med bilder og album:)

Ja,også kom isbilen akkurat idet vi skulle dra å hente lillebror:)


Vi ble bedt til foreldrene mine på middag siden mannen jobber sent.Da vi henta Benjamin i barnehagen ble Jessica helt ellevill over å se vennene sine.Hun har kjeda seg litt idag selv om vi har finni på litt av hvert.
Hun mangler matlyst,spiser som en mus.Mulig hun har vannkopper i munnen,ikke så lett å se.
Etter middagen dro vi på besøk til oldemor.Hun ble kjempeglad for å se oss.Jessica hjalp mormor med å vaske på verandaen til oldemor.Hun er flink til å hjelpe til:)


Ungene leker i senga til mormor og morfar:)

Koser dyna:)Spiser du/dere ofte hos foreldrene dine??15 Kommentarer


Svipptur og venninnetid:)

Hjelpes så mange vannkopper Jessica har,særlig på overkroppen og ryggen.Sikkert 100.De er tett i tett,krangler nesten om plassen.
Jeg studerte Benjamin nøye før jeg leverte han i barnehagen,ingen prikker(ennå.)
Jessica venta i bilen.Etter at lillebror var levert dro vi innom butikken å kjøpte "trøstemat",rundstykker og sjokomelk:)Koste oss med mat selv om Jessica bare tok noen biter.
Det var veldig rart å ha Jessica hjemme alene uten Benjamin,merkelig rett og slett.Men godt for frøkna å ha mamma for seg selv litt også:)


Jessica handler "trøstemat."

Jeg hadde planer om en Gulskogentur i dag,men siden Jessica er syk så tenkte jeg å droppe det.Men frøkna insisterte på at vi skulle dra.Hun er ikke sengeliggende,er i grei form.
Så da tok vi en svipptur dit.Jeg fikk handla det jeg skulle på fotobutikken og vi dura gjennom senteret.Jessica satt i vogna til lillebror,hun er alt for stor til vogn nå,beina stakk utenfor,men hun kosa seg.Hun har jo ikke egen vogn lenger.Hun har ikke sitti i vogn siden Benjamin ble født.
Vi var ikke så lenge på senteret før vi dro hjem,hun sovna begge veiene.Kjøpte med nye spader og bøtte til å leke med ute.Så da vi kom hjem gikk vi en tur bort på lekeplassen.Godt og varmt idag!!


På lekeplassen med ny Kitty bøtte:)

Vi henta Benjamin og Jessica ble med inn i barnehagen.Alle var ute å kosa seg så Jessica fikk prata med noen av vennene sine som hun savner.Hun kan jo ikke stå utenfor porten selv om hun har vannkopper.
Da vi kom hjem var vi litt ute før vi gikk inn og papsen kom hjem.
Benjamin var litt møkkete så han fikk seg et bad:)

Formen til Jessica er litt dårligere på kvelden,men det er vel ganske normalt vil jeg tro.


"Hei mamma!"

Kooooos:)

Det ble litt venninnetid på meg også idag.Marianne og jeg har vært å spist kinamat.Marianne har vært venninna mi i åresvis,og selv om vi ikke prates hver dag så er det akkurat som om vi gjør det allikevel når vi treffes igjen.
Men nå må vi skjerpe oss,nå skal vi treffes oftere,både med og uten barn!!
Marianne og jeg har opplevd så mye på godt og vondt sammen,og jeg er veldig glad i henne!!Vi har vært i USA sammen to ganger.Og jeg har så mange morsomme og fine historier om oss,og når vi er sammen,ja da er vi helt gale,hihi:):)


De freshe jentene!!!Marianne og meg:)

Har du en god venninne som du har kjent i åresvis??


11 Kommentarer


Nå ser vi ut igjen:)

Det har virkelig poppa fram masse røde prikker på Jessica i løpet av natta.Mest på overkroppen og ryggen.Noen få i ansiktet,i nakken og på armene.
Hun er i grei form,bare litt slapp og lite matlyst egentlig.Så håper ikke hun blir noe værre enn det.
Vi har pensla henne med hvitvask,eller hun har malt seg som hun sier selv:)

Jeg skulle på jobb så paps styrte hjemme imens.Ble ikke så lang dag idag,lite å gjøre.
Da jeg kom hjem satt Jessica på terassen å spiste yoghurt.Vi gikk på terassen alle sammen og leika i sola.Men det blir skamvarmt der ute,vi må få oss en parasoll.Måtte gå inn litt.
Jeg heiv meg rundt å vaska alle vinduene både innvendig og utvendig.Og de var møkkete,skamme seg!!!!Men nå ser vi ut igjen,hihi:):)


Benjamin koser seg på terassen(Bongo i bakgrunn.)

Ikke lett å få et bra bilde av disse to sammen:)

Det var ikke lett å få Benjamin til å sove dubb siden mannen hadde latt han sove alt for lenge på den første dubben.jeg gikk inn på rommet til en vrælende gutt å fant han hengende over sengekanten.
Da ble det brått bestemt at vi måtte senke senga ja.Med Jessica ble den senka da hun var 5-6 måneder gammel.Men lillebror har vært så rolig han,men nå var det på tide!Han lurte litt når vi satte han oppi der:)Kom jo så langt ned.
Ellers så har vi leika litt,Jessica har sløvan på sofan og var veldig trøtt før legging,sovna på sofan 30 minutter før hun pleier å legge seg.


"Hallo der oppe!"

Jenta med vannkoppene:)
Hvor ofte vasker du vinduene dine??


 13 Kommentarer


hits