Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Middagsgjester:)

Soooool og fint vær i dag,var allerede varmt da jeg kjørte ungene i barnehagen på morran.
En travel og slitsom dag på jobb,holdt på og stupe på slutten,gaaah!!!!Da var det godt å komme seg ut i sola og hente de små.Vi dura hjem for vi skulle ha middagsgjester i dag.Min venninne Annette og ungene skulle komme på taco!
Ungene er like gamle og går i barnehagen sammen,så det var livlig med 4 små her.Men de satt lenge ved bordet og koste seg med taco.Etter maten gikk vi ut og kosa oss videre i sola,men det ble så varmt at vi holdt oss i skyggen foran huset.Ungene hoppa på trampolina og hadde det gøy!Is ble det også.
Deilig å sitte og skravle med ei venninne mens ungene pusla rundt.

I dag var det Benjamin som tråkka i den ruka med kattedritt på lekeplassen.Jeg blir så sinna på den dritten som ligger der ungene leker,argh!!!Og det var den svære klasa under skoen til Ben som stinka,fy f.....!!!!
Flaks at det var de mest slitte og utgåtte skoa.Men fy så unødvendig!!!


Ute med sykkelen!

Sjarmør:)

Etter at Annette og ungene dro har ungene sitti litt ute i pysjen før de la seg.Godt med litt luft før senga.Paps er ute med jobben.Så her sitter jeg,og nå roper klesvaska på meg.


Koser seg ute på benken før leggetid:)Hva driver du med i kveld??6 Kommentarer


Litt nytt på bloggen!

Som dere ser så har jeg litt nytt på bloggen,ny header og freshe farger.Det er fantastiske Helle som hjelper meg med design,header og andre ting på bloggen.
Hun overrasker meg like mye hver gang!
Veldig fornøyd med denne freshe looken,litt sommerlig!Har gleda meg til headeren var ferdig!Tusen takk Helle!:)

Regnet har øsa ned i dag og,blæh!!Godt en er inne på jobb!Da jeg var ferdig kom sola gitt,og det var ganske varmt og lummert.
Måtte innom butikken en tur og begge ungene var med,jeg handler egentlig helst alene,men i dag var de med,og de var veldig greie inne på butikken.Gikk rundt med hver sin lille handlevogn.
Bare Benjamin som måtte ta noen smaksprøver fra smågodthylla,kremt...


Småtassene har handla:)

Ellers så har vi vært ute etter middag,deilig temperatur!Når ungene var stelt for kvelden satt vi litt ute på benken vår,ungene i bare pysjen.
Jessica har øvd seg litt alene med sykkelen,hadde med seg ei venninne som er litt eldre.


Stolt frøken på sykkel uten støttehjul:)

Lillebror:)Hvordan oppfører dine barn seg på butikken??28 Kommentarer


Øvelse gjør mester!

Jessica bestemte seg brått for at hun ville ta av støttehjula på sykkelen sin.Så etter middag gikk vi ut i regnet for å øve .Det var nok veldig uvant for henne å holde balansen uten støttehjulene.
Hun prøvde litt alene,støtta seg med bena nede og trilla bortover.Så løp paps og holdt bak på setet.Benjamin og jeg så på men gikk inn etterhvert.Da hadde paps "lurt" henne litt,han holdt henne liksom rundt livet mens hun tråkka litt,så om hun hadde falt hadde han fanga henne.Så nå er det bare å øve og øve framover.Morro om hun klarer det!Øvelse gjør mester:)!


Øver med paps!

Ute i regnet:)

Ellers så har jeg hatt fri i dag.Har bare sulla på her hjemme og sett mellom noen gamle bilder,feriebilder,ishockeybilder osv.Mimra for meg selv...
Hender jeg savner den tiden,gode minner!Hadde det så gøy på alle ishockeysamlingene jeg har vært med på,et blodslit,men fy så gøy!!
Fant et bilde av meg selv også,er kanskje 5 år eller noe.Syns Jessica er ganske lik meg.


Meg selv,ca 5 år.

Eliteleir på Hamar.Min venninne Kari og meg.


Flere som øver på å sykle uten støttehjul??
Pleier du å se i mellom gamle bilder??


24 Kommentarer


Hverdag...

Ble en liten bloggpause her,hadde ikke noe og skrive om så da ble det ikke noe innlegg.Dagene suser avgårde med jobbing og barnehage,ikke hver dag det skjer noe egentlig.
Og jeg har liksom ikke så mye annet og skrive om enn hverdagen,og det kan jo bli litt kjedelig i lengden,eller hva syns du??

Ungene har vært ute og leika etter middag både i går og i dag.Det har regna begge dagene men gitt seg når vi kom hjem,og det er jo supert!
Nå i dag på ettermiddagen har jeg sitti ute med naboen,en kjempekoselig dame.
Hyggelig å sitte og prate mens ungene leker.


Jessica hopper HØYT!!

Ben er ute med babyen sin:)

Sitter å henger hos naboen:)

Mens vi satt ute nå istad så kom isbilen,Så da er fryseren fyllt opp med god is!
Nå blir det sofasliting før jeg finner dyna,hodet verker og halsen er vond som fy...isj!!


Snuppa handler is:)


Er det noe du vil lese om på bloggen??14 Kommentarer


Snurt...

Må si jeg var litt snurt for at jeg måtte jobbe i dag,det flotte været.Men det var min jobbehelg så hadde ikke noe valg.
Sykla til jobb i dag også,men hadde litt vondt i rompa ja,høhø...
Klokka sto stille mens jeg var på jobb,ville bare ut!Og endelig ble klokka 15!Fikk overtalt gubben og ungene til og hente meg,orka ikke tanken på og sykle hjem i varmen.

Resten av dagen har vi vært ute i sola.Ungene har kost seg.Har tatt noen pauser i skyggen for det har vært ganske varmt.Nå må jeg ut og handle sommerklær til småtassene og meg selv.
Har ikke mye av det i skuffene.Får jo håpe på mere sol selv om det er meldt dårlig noen dager igjen.


Søta!

Benjamin er helt oppslukt av gressklippere.Så hvis noen av naboene klipper gresset står han og følger med.
Jessica har fått  kjempefin farge etter å ha vært masse i sola i dag.Og jeg er like bleik som alltid,blæh!!Kunne trengt en uke i syden!
Jeg blir aldri brun her hjemme,men når jeg har vært utenlands blir jeg kjempebrun.Men da har jeg liggi pal på stranda også...


Ben følger med på naboen som klipper gresset.

JUMP!


Nå skal jeg finne meg litt is tror jeg:)


Har du kost deg i sola i dag??13 Kommentarer


Dagens trim!

Jobbehelg på meg denne helga,så da tok jeg sykkelen  fram og tilbake på jobb.
Det var egentlig deilig og få sykla litt igjen,er en evighet siden sistI morra har jeg sikkert vondt i rompa,haha!!
Har blitt  til at jeg har gått eller trilla vogn ellers når vi er ute.Og i uka kjører jeg bil til jobben.Da er jo småtrolla med for de skal leveres og hentes i barnehagen.
 Når jeg kom hjem ville Jessica sykle en tur med meg,og jeg har hoppa tau med henne.Dagens trim!Jeg burde bli flinkere til og trene,jeg var helt avhengig av og trene før,det blir med tanken.

Benjamin har vært opptatt av pappas høytrykksspyler.Han har fått prøve den masse.Boys will be boys!
Paps vaska bilen og ungene hjalp han.Jessica var kjempeivrig og veldig flink!
Hun er flink til og hjelpe til,sikkert ute etter lommepenger,hihi:)


Her vaskes bilen!

Flink jente!

Kjempespennende med høytrykksspyler!

Så klart er det bra vær når jeg skal jobbe i helga,heldigvis slutter jeg ikke alt for sent så jeg får vært ute i sola når jeg kommer hjem.


Er det lenge siden du har sykla??14 Kommentarer


I farta ned trappa!!

Holdt på og dette ut av senga i natt.Skvatt himmelhøyt da vekkerklokka til Jessica begynte å synge og spille "Good morning!" kl 01.15.Jeg løp og fikk slått den av før flere våkna.Antagelig Benjamin som har fått satt den på.
De pleier og danse og synge etter den.Det er en Hello Kitty vekkerklokke jeg har kjøpt i Thailand.


Tøffing!


Endelig en solrik dag og jeg har hatt fri!Følte jeg hadde 100 ting og ordne.Dro til byen med mamma for jeg hadde noen ærend,glemte igjen resepten på astmamedisiner til Benjamin hjemme,kan jo ikke huske på alt.Bare og dra hjem igjen da,for den medisinen må vi ha i hus!
Dro på Name it for der var det salg på hele butikken,50 og 30%!
Men butikken var så og si ribba til skinnet!!Jeg skulle vært der i går da tilbudet starta.De skal pusse opp butikken derfor salg.Tipper at de med mammaperm var først ute.Hadde tenkt meg ut i pausa på jobben i går,men fikk ikke gått ut,grrrr!!!!Men fikk tak i noe,snille mamman min handla jakke og regntøy til småtassene.
Neste gang det er salg skal jeg være tidlig ute!!

Småtassene var i farta da jeg henta de i barnehagen.Jessica og noen flere jenter kjørte ned en trapp på sykkel.Dette er visst noe de har drevet på med en stund,og de hylte av latter der de rista nedover.
Sikkert mange som syns det ser skummelt ut,men det var det faktisk ikke.Hadde lyst til å prøve selv jeg,høhø:)Kom til å tenke på den gamle reklamen for milkshake der Trond Kirkevåg fra Brødrene Dal sykler nedover ei trapp med milkshaken på innsiden av jakka,husker du den reklamen??
I farta!!

Ungene har leika ute etter middag og Benjamin løp ut etter at han hadde bada og hoppa naken på trampolina,hihi:)
Nå skal jeg sitte og glo litt før jeg finner senga,er så heldig at jeg har jobbehelg....bah!!!
Har du planer i helga??
3 Kommentarer


Trøttesen!

Sto opp til mere regn,har bøtta ned hele natta.Både ungene og jeg var trøtte da vi skulle stå opp.Vekte Benjamin først,han satt i sofan mens jeg gikk ned for å vekke Jessica.Da jeg kom opp etter noen minutter fant jeg han sovende på sofan,haha!!
Var ikke lett å få Jessica opp av senga heller.Er vel været som gjør oss så trøtte og sløve.


Lillebror sovna like greit på sofan på morran....trøttesen!

Ingen spennende dag i dag heller,jobb og barnehage.Men på ettermiddagen kom sola.Det var jammen noe vi trang nå.Blir i så mye bedre humør med en gang sola viser seg:)
Ungene var ute i barnehagen og de koste seg.
Vel hjemme var det bare å få satt på en vaskemaskin,legge vekk noe annet rent tøy som har hengt til tørk i noen dager,høhø!!Kan jo ikke rekke alt heller.
Jessica forsvant ut med noen venninner og Ben og paps tok en sykkeltur.


Min brunøyde lille frøken:)

Nå skal jeg bare sløven her på sofan,se litt Home & Away og lese noen blogger.

Er du trøtt om morran??8 Kommentarer


Sykkelløp!

Dette er en sånn dag som egentlig går i glemmeboka.
Starta med tidenes raserianfall av Benjamin da vi kom i barnehagen.Han fikk ikke lov å ta med seg en tom eske fra bilen og inn,og ja,da raste verden sammen.
Jeg har aldri opplevd en så sinna unge før.Han var helt vill.Jeg måtte virkelig holde han fast til han roa seg,satt i garderoben en god stund før han ble rolig.
Og da jeg henta de etter jobb løp han fra meg og rett ut i den største vanndammen med joggesko og vanlig bukse.En vanndam man kunne ta svømmeknappen i.

Og det har regna non stop i hele dag.Det er bare å finne fram årene!Jeg har mista troen på at det blir en bra sommer.

Ungene skulle være med på sykkelløp i byen i dag,tour of Norway for kids.Det regna men med regntøy så gikk det fint.Ben på sparkesykkel og Jessica med sykkelen sin.
Mamma var med meg og hjalp til med ungene siden gubben jobber kveld.Det var ikke så gøy i år som ifjor,det samme syns Jessica,sikkert pga været.
Gikk en tur på kafe etter syklinga og stakk innom paps å sa hei.


Klare for sykkelløp!


Da vi kom hjem måtte Ben teste trampolina.Med gummibukse så gikk det greit.Ble ikke så våt da.
Småtassene var slitne og Jessica sovna på et blunk!
Er helt gåen selv,tappa for krefter så her blir det tidlig kveld!Syns jeg bare jobber,leverer og henter i barnehagen.Det hoper seg opp med klesvask og andre ting som skulle vært gjort i huset.
Dette ble sikkert litt klagete og negativt,men er bare litt lei i dag,og det er vel lov??


Gøy på trampolina!


Har det vært sykkelløp hos deg??19 Kommentarer


Jump!

Da var det slutt på helligdager og langfri på en stund.
Jessica måtte jeg nesten dra opp av senga og Benjamin ville absolutt ikke være i barnehagen.Snakk om raserianfall da jeg gikk,hjelpes!!Ikke gøy å gå da akkurat...
Men da jeg henta de så ville han ikke hjem,og han hadde vært i superhumør hele dagen.De er rare disse småtassene.

Vi rakk og være litt ute før regnet kom.Jessica ble igjen ute mens vi gikk inn,men jeg syns det regna litt vel mye så sa hun måtte komme inn.Hun er så forkjøla så ingen vits å bli gjennomvåt.
Benjamin begynner å få skikkelig dreisen på både trampolina og sparkesykkelen,morro å se på.Han suser avgårde på sparkesykkelen og hopper i vei på trampisen.


Snuppelupp:)

Gøy på trampolina!

JUMP!!

Ben tulla veldig da de skulle sove,la de sammen siden gubben ikke var hjemme.Men Ben bare tøysa,Jessica sovna nesten med en gang.Etter 45 minutter ga jeg opp og tok med meg lillebror i stua.Han forstyrra Jessica,og jeg fikk nesten fnatt.
Skulle ønske jeg bare kunne legge han,si natta og gå ut av rommet...sukk...
Gubben kom hjem og da sovna så klart Ben på et blunk når han la han...argh...Og sånn går no dagan...


"Sparkesykkelbanden!"

Blir fint vær imorra ser jeg,argh!!!Mere regn,er bare å finne fram redningsvestene!!

Ha en fin kveld!:)12 Kommentarer


Nesestemme!

Her hos oss har vi to sørpe forkjøla småtasser.Hoster,harker og snørrer.Jessica har ordentlig "nesestemme."(forkjølastemme.)
Jeg har vært på jobb i dag så paps og ungene har kosa seg hjemme.Da jeg kom hjem var de ute og leika.Ble ute hos de jeg også,får ikke slengt seg på sofan når man kommer fra jobb nei.
Husker før jeg fikk barn så slokna jeg alltid på sofan etter jobb,de tidene er det slutt på.

Jessica har lekt med ei av nabojentene,hun er noen år eldre enn Jessica,men de lekte kjempefint sammen.De var ute på lekeplassen og foran hos oss lenge.Så kom de å spurte pent om å få leke inne på rommet til Jessica siden det begynte og regne.
De lekte kjempefint og koste seg:)
Den ferske 2 åringen vår har lekt med traktoren sin og susa rundt på sparkesykkelen.


Den ferske 2 åringen vår!

Bygger sandslott.

Det er vel bare å skalke alle luker,meldt regn i en uke framover ser det ut som...bah!!!


Hva har du gjort i dag??13 Kommentarer


Benjamin 2 år!

Så var dagen her,Benjamins 2 års dag.Typisk at han da fikk feber i natt,39.4 viste tempen.Heldigvis var han i grei form da han våkna og ingen feber.Veldig snørrete og tett,så astmaen har skylda.
Veldig rart at han er to år,tiden har gått fort samtidig som den ikke har gjort det.Virker som om Ben er eldre enn to,men det er han jo ikke..Akkurat nå for to år siden lå vi på overvåkingen.Så rart,der lå jeg med en nyfødt babygutt.Om jeg tenker hardt nok kan jeg huske luktene,lydene og følelsene...


Nyfødt liten Benjamin...

Jessica var veldig utålmodig på morran,ville at Ben skulle få gavene sine.Til slutt måtte vi vekke han.Av Jessica fikk han Brannmann Sam helikopter,og det ble han så glad for,har gått rundt med det i nesten hele dag.
Av oss fikk han sjørøverskuta til Jake og sjørøverne.Det falt også i smak.De små har lekt masse.
Lot han sove en litt lengre dubb siden formen ikke var helt i 100.Da han våkna føyk han rett ut på trampolina,hihi:)

Jeg syns han har blitt stor gutt over natta!


Stor gutt over natta,hele 2 år!!

Bursdagsfesten skulle vi ha hjemme hos foreldra mine.De har stor hage så da kunne barna leke og kose seg.Og det har vært varmt i dag også,så det ble veldig bra!Svetta nesten bort nå og da.Ungene koste seg i sandkassa og løp i hagen,de ble også varme.Feira med familien,var fire barn tilsammen og ni voksne tror jeg.
Benjamin har fått masse fint,gravemaskin til å sitte på,tilhenger til den store traktoren sin,verktøy,duplo,klær,penger og bok.Gøy med bursdag.
Da vi kom hjem måtte traktoren med henger prøves i gata,så Jessica kjørte med Ben baki.Småtrolla var så slitne at de grein da de skulle stelle seg ved leggetid.Og nå begynner Jessica å bli forkjøla,hoster og er tett.Det er det jeg sier,ikke bra at det blir alt for varmt så fort heller.Man kler av seg for mye for brått.Jammen ikke lett altså.Men nå er det vel meldt regn igjen framover,håper det blir flere solrike dager.
Det var en fin dag for Benjamin!


Ungene leker i sandkassa.

Kake!!

Jessica koser seg!

Kjøretur i gata!

Er nesten litt gåen selv jeg.Godt det bare er bursdag en gang i året,hihi:)22 Kommentarer


"Mimremodus!"

Og så kom sommeren!Det har vært godt og varmt i dag,26 grader eller noe tenker jeg.Litt forsiktig med å kle av oss for mye klær for fort.Benjamin er skikkelig forkjøla,men i god form.
Rart det der med denne varmen,her om dagen var det bare 2 grader...

Jessica og jeg var en kjapp tur i byen for å kjøpe en bursdagspresang til Benjamin fra storesøster.Med det samme vi var i byen måtte vi ta en tur å se på fossen som ruver i byen vår.Den har vært stor de siste dagene,var litt mindre i dag,men veldig flott!!


Denne fossen går mellom byen vår.

Benjamin har fått noen bursdagspresanger i dag.Tusen takk til en fantastisk snill bloggleser som har sendt gave til både Benjamin og Jessica.Gavene falt i smak og de har leika masse med de allerede:)
Broren min kom også på besøk med gave siden de ikke kan komme i morra.Ungene er så glade i onkel og tante.Vi satt ute på verandaen i go'været,kom noen tordenskrall men ble ikke noe ut av det.
Benjamin og onkel Frode satt inne  å "jamma" litt på gitarene.Ben satt musestille å bare kikka på onkel som spilte.Broren min spiller i band og er en flink musiker.


Onkel og Benjamin "jammer!"

Ungene har vært ute i nesten hele dag.Vært på lekeplassen,i gata og lekt med vannpistol,kjempegøy!!


Husker sammen:)

Vannpistol er gøy!

Slækkern!


I morgen fyller Benjamin 2 år!!Skal si tiden flyr,han har blitt så stor gutt.Nå går jeg snart inn i "mimremodus."Blir jo sånn på bursdagene til ungene,tenker tilbake på dagen da de ble født og fødselen.Jeg kan knapt huske at Benjamin var så liten,har han vært en liten baby??
Han ga oss en skremmende start,han skremte oss allerede før han ble født.Husker timene før han var her,tårene,alle tankene og alle bekymringene...
For to år siden lå jeg på sykehuset og visste at jeg skulle ha planlagt keisersnitt 19 mai,på kvelden kom en jordmor og fortalte at det var funnet antistoffer i blodet mitt,komplikasjoner...
Men heldigvis,alt gikk så fint!!


Lille nyfødte Benjamin...klar til å reise hjem.


Håper du har hatt en solrik dag?!

15 Kommentarer


Vår 17 mai!

Håper dere har hatt en flott 17 mai feiring og at været har vært fint uten regn.

Jeg tørte så vidt å se ut av vinduet da jeg sto opp,var redd for at det fortsatt regna i bøtter og spann.Men nei,det så helt greit ut,og jeg kunne puste letta ut.Fikk på ungene finstasen.Fikk tatt noen bilder av de her ute før vi dro til byen for å se på barnetoget.
Benjamin sto helt stille med henda på ryggen å kikka med store øyne.Jessica koste seg også å så etter nabojenta som er drillpike.Så nå vil Jessica også bli drillpike,hihi:)
Mot slutten av barnetoget kom regnet,blæh!!Vi rømte inn på jobben min hvor det var mat og kakebuffet.Ungene koste seg med kake og løp i korridorene.


Verdens fineste!

Det skjer ikke så veldig mye her i byen etter barnetoget,vi kikka litt men alle begynte å dra hvert til sitt og til opplegg på skolene.
Vi skulle til foreldrene mine så jeg trilla Benjamin så han fikk seg en dubb.
Når han våkna dro mamma,ungene og jeg til min mormor,ungenes oldemor.Hun ville så gjerne se ungene i finstasen.Hun orka ikke å komme til oss på grilling,hun er snart 95 år.
Hun syns de små var kjempefine og vi satt og prata en stund.Ungene tøysa og koste seg.

Så var det grilling hos foreldra mine.Ungene lekte i den store hagen mens de venta på maten.Ben orka ikke så mye mat for han har blitt skikkelig forkjøla.Snørrer og er tett,men har vært i strålende humør!
Været har overraska idag,vært litt sol til og med.Nå på kvelden er det faktisk 16 grader.


Fineste gutten!

Jessica og oldemor:)

Elskede unger!

Fineste jenta!

Denne gutten blir straks 2 år!

Så sånn var dagen vår.Nå var det godt å sitte i sofan med brus og smågodt!I morgen må jeg ordne noen småting,for på søndag har Benjamin bursdag.Disse dagene går i ett!
Har egentlig lyst til å dra ut å ta noen bilder av fossen i byen som er gedigen.Men jeg satt så godt her og jeg har ikke noe ordentlig kamera.


Har du hatt en fin dag??18 Kommentarer


Vi drukner!

Her i Kongsberg drukner vi snart!Det har sprutregna i hele natt og i hele dag,og snart er det fullt i fossen i byen.Veldig mye vann nå.Hadde jeg hatt et ordentlig kamera skulle jeg dratt å tatt noen fine bilder.Om det regner mer nå så kan vi ta fram årene.
Det har faktisk lysna og jeg krysser fingra for morgendagen.

Benjamin har blitt feira i barnehagen i dag.Han fyller to år på søndag og siden det er langfri ble han feira i dag.Da vi kom på morran hang det flagg ute og det var bilde av bursdagsbarnet:)
Mens jeg var på jobb tikka det inn et bilde av en forlegen liten gutt med bursdagskrone.Han hadde blitt litt flau da de sang for han.Men resten av dagen hadde han gått rundt med krona på og vært sjef!!Om noen spurte hvem som hadde bursdag sa han:"JEG!"
Veldig stas med krone iallefall,han er kjempestolt av krona si!
Litt forlegen(bilde tatt av bhg.)

Både Benjamin og Jessica har hatt en fin dag i barnehagen.De minste hadde vært ute en tur,men de kunne nesten ha arrangert svømmestevne,en megasvær vanndam var det der.
Den måtte til slutt pumpes vekk.
De store barna hadde holdt seg inne å sett på film og kost seg.

Da vi kom hjem ville faktisk Jessica ut en tur i regnet.Hun ble ikke så lenge.Alle driver vel å forbereder seg til morgendagen.Vi skal være hos foreldra mine så jeg har ikke styra på.Har bare rydda litt og finni fram klærne til barna.Handla inn grillmat med mamma igår.
Håper virkelig ikke at det regner mens vi er i byen for å se på barnetoget.


Ute i regnet...

Småtassene:)

Mamsen og Ben:)

Gleder meg til å se småtassene i klærne sine!
Håper jeg får tatt mange fine bilder imorra.Og håper jeg får se litt fra dagen deres også.

Ha en fin 17 mai!!8 Kommentarer


Dagens værmelding...

På denne fantastiske vårdagen i midten av mai har jeg skrapa is av vinduene på bilen,og det var rim i grasset.Høsten kom jammen tidlig i år!!Og det er sendt ut flomvarsel dagen før 17 mai,hurra!!!
Jeg får fnatt snart!!Men jeg skal være fornøyd så lenge det ikke snør,høhø:)
Mye prat om været føler jeg,blir nesten som dagens værmelding her inne.

Ellers har det skjedd fint lite.Etter middag sendte jeg ut gubbe og barn så jeg fikk støvsugd og skifta på sengene.Må bare hive seg rundt,har jo ikke så mye tid ellers når man er på jobb hver dag.
Jessica fikk kutt i leppa og ble med inn,fikk en is som lindra litt.Huff,sånt som skjer.Men var noen større barn som var litt uforsiktige på lekeplassen.


Full fart!

Blid frøken :)

I morgen kveld er planen at jeg skal ut med to venninner.Så da blir det nok stille her på bloggen.


Prater du mye om været for tiden??
Gleder du deg til 17 mai??


12 Kommentarer


Take me away...

Ønsker du deg vekk fra regn og gråe dager?Jeg skulle gjerne reist langt vekk,reist til et solfylt land med palmesus og strender.Dette været er jo en vits!!
I går fortalte jeg om at livet mitt før barn dreide seg mye om at jeg spilte ishockey,trening og kamper.
Men jeg reiste mye også.Jeg har vært i USA 7 ganger!Har vært i Florida seks ganger og California en gang.Har besøkt både Disneyland og Disneyworld.Håper at vi kan ta med ungene dit en gang.Det må jo være et barns store drøm,ja for voksne også!
Jeg har også vært i Egypt,Tyrkia,England,Tsjekkia,Spania,Danmark,Sverige,Finland,Tyskland,Østerrike,Thailand og Mexico.
Er veldig glad for alt jeg har opplevd og at jeg har reist mye.Favorittlandet mitt er USA!Helt nydelig å ligge på Miami Beach å sole seg,en kjøretur i Beverly Hills eller en tur på en baseballkamp,shopping,holde en alligator og mye mye mer!!(tror jeg må leite fram noen bilder,har faktisk holdt en alligator.)
Bryllupsreisen gikk faktisk til Florida og Fort Lauderdale.
Så jeg sier bare:"Take me away!"

Tilbake til hverdagen...
Jessica har vært i bursdag hos en venninne fra barnehagen i dag.Kosa seg masse.Livat med 15 barn ja!Det var pølser,muffins,gele og et flott isslott!!


Kos i bursdag!

Isslott!!


Har du reist mye??17 Kommentarer


Kvakk-kvakk!

Nå som det er kvelden og leggetid,ja da kommer sola!Lurer virkelig på når våren skal komme,det er jo ikke grønt på trærne engang.Oppgitt ja!!!
Sitter her med et halvt øye på hockeykampen,må nesten se litt når Norge spiller.Er ikke like intresert som før, da dreide livet mitt seg om ishockey,trening og kamper(og kjekke hockeygutter)høhø;)
De tidene er forbi for lengst...

Vel over til virkeligheten.Tok med ungene ut da det var litt opphold.Da vi kom ut døra åpna himmelen seg,great!!Jessica forsvant til venninna si og Benjamin koste seg med å grave i grusen.Jeg gjemte meg under paraplyen.
Ungene bryr seg ikke om at det regner,ute uansett vær,og det er jo bra.Regnet ga seg så vi tok en tur å mata endene.Var ikke så mange der i dag,de hadde nok gjemt seg pga det dårlige været,hehe!
Ungene kasta brødbiter til de og Ben spiste brødbiter sammen med endene,jaja.


Klare for å mate endene.

Ben syns det er gøy å mate "gakk-gakkene!"

Ute uansett vær!


Til middag ble det taco,og jeg ble så tørst etter tacon at jeg kunne drikki en brønn!!
Nå sitter jeg å lurer på om jeg skal finne meg litt is.Den nye isen med banan,sjokolade og sjokoladebiter er himmelsk god!!Så er jo ikke noe å lure på egentlig:)


Hva dreide livet ditt seg om før du fikk barn??14 Kommentarer


Mere regn...

Regn,regn og atter regn...bah!!!Og angående 17 mai og pinsehelga sies det at det blir det flotte været.Men når jeg ser på værmeldinga er det bare regn i vente og en annen sier sol,hva skjer??

Selv om det var litt utrygt trilla vi til byen fra foreldra mine,Jessica ville det,hun brukte sparkesykkelen.Ikke så langt å gå fra foreldra mine og til byen.Da vi gikk hjem kom regnet.
Men vi fikk en gåtur iallefall og ungene fikk løpt litt rundt å sett på endene nede ved vannet.Gubben har jobba hele dagen så vi var litt hos mormor&morfar før vi dro hjemover.


Ben ser på vannet.

Gærne unger;)

Da vi kom hjem ville småtassene være ute.Jeg lengta inn til sofan og et pledd.Tok på meg vinterjakka og gikk på lekeplassen med de.
Fikk "lurt" med meg lillebror hjem mens Jessica var ute med venninna fra gata.
De brydde seg ikke om at det regna.


Søte snuppa!

Søt liten "røver!"

Og nå sitter jeg her å ser litt på ishockey,er jo tross alt VM og jeg er jo en "gammel hockeystjerne!"


Hva ser du på i kveld??14 Kommentarer


Shopping,besøk og hårklipp.

Småtassene hadde fri fra barnehagen i dag også,jeg skulle egentlig jobbe men tok meg fri.
Vi har vært en tur på Gulskogen sammen med mormor for å shoppe litt småting.Ben trang t-skjorter og sokker og Jessica skulle få et par joggesko siden de andre hun hadde havna i søpla pga kattebæsj!!
Tror alle andre hadde tatt seg en tur på shopping i dag,myldra av folk!

Benjamin er ikke veldig glad i shoppinglivet,noe vi fikk erfare inne på skobutikken,hjelpes!!Han og Jessica fikk like joggesko,bare forskjellig farge.Knalltøffe,jeg er misunnelig,haha!!!Jeg ser stadig vekk noen med tøffe sko på seg som jeg vil ha,men finner jeg de,neida!!Leter ennå.Barna har flere par sko enn meg.Men syns det er greit at de har to par joggesko hver.
Småtassene fikk brukt opp klistremerkeboka si på BR leker,man kan spare klistremerker og handle ting for de.Så Ben fikk en bråkete gressklipper som han gikk rundt med inne på senteret,haha.Folk glante og lo,og noen himla med øya pga bråket.


Ben med grassklipperen:)

Timene går jammen fort når man er sånn på tur,pengene og,skulle hatt et pengetre!Fikk handla litt og det ble tre truser på hu mor,høhø:)Og hårstæsj!!
Da vi kom hjem dro paps og Benjamin for å klippe Ben.
Jessica fikk besøk av en kompis fra barnehagen.De sykla en tur men det var litt kaldt og det begynte å regne,bombe!Så da gikk vi inn.Vi skravla litt mens ungene leika.Ben kom hjem og var nyklipt!Blir kjempetøff når jeg rufser det til!


Nyklipt liten gutt!

Snuppa med ny solhatt,med Curious George så klart!Og Ape og Jessica på butikken:)

De nye skoa!Flere som ønsker seg et pengetre??
Har ditt barn flere sko enn deg??
12 Kommentarer


Regnværsdag!

Himmel for en gørr dag!Jeg har vært på jobb,men når det regner og er grått blir man jo helt daff og sløv.Jeg har gått rundt som en zombie på jobb...
Når jeg kom hjem ble ungene glade for å se meg og det er jo kjempekoselig!
Men merka fort at de hadde vært inne hele dagen ja.
Så når middagen var inntatt dytta vi de nesten ut døra,hihi:)

Turen gikk til lekeplassen og heldigvis regna det ikke.De koste seg ute i en times tid før vi gikk inn.Ble mye sutring og grining på slutten.
For en dag!
På sånne regnværsdager kan det fort oppstå mye mas og sutring.Sånn er det bare, ikke noe å legge skjul på det.Vi voksne blir jo også i dårlig humør når regnet pøser ned.Vil jo helst være ute og nyte noen deilige solrike dager.Sommern er ikke så lang så den må nytes!


Blid snuppe!

Gøy å grave i sanda:)

Det nærmer seg leggetid...

Så sånn var den dagen...håper på en bedre dag i morgen!:)
Dette ble sikkert litt ampert,men noen dager er det bare sånn...

Hva har du gjort i dag??
12 Kommentarer


Øs-pøs!

Og da pøser regnet ned igjen.Fikk ikke beholde go'været så lenge nei.
Jeg har hatt fri idag,så når ungene var levert dro jeg hjem å heiv meg rundt med vaskekosten,greit å få det unna med en gang.
Resten av dagen har jeg ikke gjort så mye,tok meg til og med en dubb på sofan-bare fordi jeg kunne;)

Da jeg henta ungene var det egentlig lummert ute.Småtrolla måtte bare akkurat leke litt mer før vi kunne dra.Og det gikk fint,vi har det jo ikke travelt.
Og nå er det langfri på småtassene.Tror det er meldt dårlig vær framover,typisk det.
Selv skal jeg jobbe imorra,så da skal paps og ungene være hjemme.


Småtassene er klare for noen fridager.

Var litt ute å hoppa på trampolina før vi gikk inn å lagde middag.Det var dugnad her vi bor men gubben jobber kveld og Ben ville være inne.Jessica gikk ut og ble med den ene naboen vår for å rake.
Det regna men hun var så flink til å hjelpe til,gikk ut et par ganger for å sjekke åssen det gikk.


Fineste Jessica!

Nå er det ikke lenge til lillebror har bursdag,da blir han to år!!19 mai er dagen.Håper på bra vær så vi kan grille.Håper også det blir bra vær på 17 mai,det er vel lov å håpe?!
Presangen til Ben er klar,har ligget gjemt hos foreldra mine en stund,hihi:)Storesøster vil også kjøpe presang til han,så det må vi gjøre.


Denne røvern fyller snart 2 år!Hvordan tror du 17 mai været blir??16 Kommentarer


Møkkete unger!

Ikke så mye å skrive om,dagene går til jobb og barnehage.
Men i dag har vi hatt sommer!Hele 21 grader har det vært.Er bare å nyte,for vet jo ikke hvor lenge det varer.


Klare for en solfylt dag!

Ungene ville ikke hjem fra barnehagen,kosa seg i sola.Ble stående og skravle litt før jeg fikk de med meg hjem.Og de ville ikke inn.Så da ble det lettvint mat i dag.Polarbrød ute i sola.Må jo bare passe på når det er så fint vær.Gubben jobber kveld så da var vi alene og.
Masse barn på lekeplassen,plutselig popper de fram når sola kommer.Koselig å se flere småbarn i nabolaget!


Spiser og koser seg i sola:)

Men fy så møkkete unger!!Var bare å legge de i bløt i badebalja.De fikk bade sammen,da koser de seg og har det gøy:)
Men møkkete barn er fornøyde barn!

Nå skal jeg hive meg rundt og finne meg noe mat,også må jeg se på favoritten min Home&Away,hihi:)


Har det vært varmt hos deg idag??

12 Kommentarer


Summersun!

Hårkrisen jeg hadde i går er dermed i orden igjen.Nå er jeg god som ny og blond som jeg pleier.God hjelp fikk jeg også,hihi;)
Slitsom dag på jobben,puh!Har endelig fått slengt stumpen nedpå i sofan etter å ha vært ute med barna.Jessica forsvinner ut etter middag og Ben og jeg kom etter.
Og i dag har det vært varmt ute,er våren endelig her??Eller går vi rett fra vinter til sommer?!
Tok sjansen på og droppe strømpebukser på ungene i dag,tror de hadde svetta forderva om de hadde hatt på seg det.De lå trygt i skapet i barnehagen.

Nå sover de små,sovna i samme seng.Når jeg er alene med de legger jeg de sammen for begge to vil at vi sitter hos de til de sovner,og jeg får ikke delt meg i to.
Lillebror er jammen en seiging,bruker lang tid før han sovner.Jessica sovna først så hun lå og småsnorka,hihi:)
Får se om ikke gubben bærer Jessica i sin egen seng når han dukker opp.


Søteste lillebror:)

I dag fikk dokka være med å huske:)

Her er vi!!Har du kvitta deg med strømpebuksene??11 Kommentarer


Ups!

Endelig så våknet vi opp til sol:)!Jeg vekte Benjamin 8,45 og Jessica vekte jeg litt senere.De kan jo ikke ligge å dra seg hele dagen,høhø!!
Vi sjekka ut tempen på verandaen,og sola varma den,hurra liksom!!
Jeg heiv meg til med å ordne etterveksten min,hater ettervekst.Denne gangen prøvde jeg ut Garnier sin som lysner håret,ikke bleker.Ja jøss,da jeg hadde skylt det oppdaga jeg at det var litt blålilla nyanser i håret,ups!!!
Ja, så sånn må jeg gå til etter jobb imorra,får ikke gjort noe med det før etter ungene er lagt .Må kanskje ta en avfarging,da blir det ordentlig lyst igjen.
Må jeg gå med lue på jobb imorra eller??!!
Får stikke innom Vita eller noe og spørre om råd.Var ikke mye bleiking igjen i håret fra sist siden jeg klipte vekk nesten alt.


Slurp,slurp...

Vi har vært ute så og si i hele dag.Og da Ben skulle ta seg en dubb trilla Jessica og jeg i finværet,eller hun sykla.Vi gikk en passe lang tur.Tenkte at Ben ikke kom til å sovne siden han sov så lenge,men det gjorde han.Lot han ikke sove så lenge,da hadde han vært oppe til langt på natt.
Jessica har vært rååååååsa i dag.Hadde på seg en knall rosa bukse fra Cubus,kjempetøff!


Fin i rååååsa!!

Trilletur:)

Luringen;)

Nå ser jeg litt på ishockey,er jo VM!Må følge med som gammel hockeyspiller jeg er,høhø:)Merker jeg får lyst til å spille igjen.Apropo det,møtte på den gamle hockeytrenern min da vi trilla tur,han spurte om jeg skulle spille igjen...


Har du fått noen rare farger i håret når du har farga/bleika det??

15 Kommentarer


I undertøysavdelingen;)

Lørdag og fri,jeg våkna før alle de andre.Tusla og satte meg i stua,så kom Jessica og vi hørte at Benjamin var våken.Og så klart har det vært nok en høstdag,regn,surt og grått!

Jeg tok med meg småtassene til byen for de skulle ha sko til 17 mai.Mannen kosa seg hjemme med "kvalitetstid".
Jammen ikke lett å prøve sko på lilebror,vræla så hele senteret hørte han.Men sko ble det på begge to.Jessica hadde time hos frisøren,og mens hun klipte seg passa mormor på Benjamin.Frøkna ble kjempefin på håret,så neste som skal klippes er Ben.
Etter klippen kikka vi litt til på senteret.På Cubus "jobba" plutselig Benjamin i undertøysavdelingen,hjelpes altså,ungen er gal!!Ikke lett å ha med en 2 åring i butikkene.Jessica syns det er helt greit å kikke og har sine yndlingsbutikker;)


Ben "jobber" i undertøysavdelingen på Cubus!

Vi har vært litt ute selv om det var hakkende kaldt, vi har spist taco,sett på Cometkameratene og leika inne.Jessica og jeg hadde det litt gøy og tok noen bilder med iphonen,gøy å se seg selv på skjermen mens man tar bilder!
I morgen er det meldt sol,så vi får se hvor mye sola varmer når den først kommer.


Nyklipt frøken:)

Blid liten tass:)


Jentene:)

Nå skal jeg kose meg med den nye isen som har kommet.Banan,sjokolade og sjokoladebiter,yummi!!!!!!


Hva spiser du på??

14 Kommentarer


Hot mama!

Da var jaggu meg dagen over,dagen har så og si gått i ett.
Fikk nesten ikke Jessica opp av senga i dag,tror senga holdt henne fast,hehe;)Og da vi skulle ut døra var det så klart en som måtte inn igjen å få ny bleie,jau!

Mye å gjøre på jobb og dagen snegla seg avgårde.Så var det og hente småtassene i barnehagen og levere de hos foreldra mine.Jeg skulle klippe meg og mannen jobber kveld.
Jeg sitter modell og det er veldig kjekt.I dag fikk jeg være med å bestemme litt så det ble en slags hanekam.Ble litt nervøs når hun brukte barbermaskin på hodet mitt,høhø!!Men jeg syns det ble tøft jeg!Hot mama,haha!!!
Jeg er ikke redd for håret mitt så det er bare å klippe i vei!Jeg har stort sett hatt kort hår,men bestemte meg for å spare i 2003/04.Men etter at Jessica ble født klipte jeg meg gradvis kortere og kortere.Tror ikke jeg kommer til å spare til langt hår igjen.Og når jeg hadde langt hår sa jeg at jeg aldri skulle klippe meg kort...


Hot mama!!

Må bare slenge med et ti år gammelt bilde av venninna mi og meg.Ganske freshe syns jeg:)


Freshe jenter for ti år siden...

Småtassene hadde kosa seg hos mormor og  morfar.Vært ute en tur selv om været har vært guffent igjen.Fikk noen glimt av sola da jeg henta i barnehagen.
Men nå er jeg seriøst drittlei av dette kalde ustabile været!!!
Snør sikkert på 17 mai!

Jessica har ikke gjort annet enn å stupe kråke i dag,det er tydligvis det nye og det er kjempegøy:)


Kule Jessica!

Ben vinker til vennene sine:)

Begge to ville sitte i vogna:)Er du redd for håret ditt??12 Kommentarer


Babling...

Etter en fridag var det bare å komme seg på jobb igjen.Vært litt trøtt og lei i dag,sånne dager er pyton!
Henta ungene som vanlig og vi dro på G-sport for å se om de hadde joggesko til meg,men nei da,den butikken er seriøst så dårlig her på byen.Så jakten på joggesko fortsetter.
Småtassene fikk is og vi satt og kosa oss i sola.
Jeg har faktisk ikke frysi i dag,jøss!!!


Gravemaskin er gøy:)

Fineste jenta:)

Satser nok en gang på at våren er i anmarsj.Hører rykter om at det er meldt varmere til uka,jeg krysser fingra!!
Nå nærmer det seg 17 mai og Benjamin sin 2 årsdag,ukene flyr!
Klærne til 17 mai er klare,men de må ha sko,det skal vi kikke på til helga.i morgen etter jobb skal jeg klippe meg,gleder meg!Og apropo klippe seg,begge ungene må også klippe seg før 17 mai!


Koser seg med is i sola!

Kos i sofan før leggetid:)

Dette ble bare babling.Ha en fin fin kveld:)4 Kommentarer


Isvind!

Fridag er alltid deilig og ungene sov lenge.Ben til 8,30 og Jessica til 9,30!Sovedyr!Jeg klager ikke:)


Snuppa med ny kul Kitty t-skjorte:)

Vi tok oss en tur på lekeplassen i parken i byen,men gud så kaldt,skikkelig isvind.Trodde jeg skulle fryse ihjel!Angra på at jeg ikke tok på meg vinterjakka.
Ungene lekte og kosa seg men vi voksne ville hjem for vi frøys.
Mye klaging på været her for tiden,men sånn blir det når man går å venter på vår og varme.Tipper jeg ikke er den eneste.
Vi var ute når vi kom hjem også,men da gikk jeg inn og fant vinterjakka mi.Jeg hater å fryse!


I sklia på lekeplassen!

Nabojenta kom ut med kaninene sine.Tok bånd på de så Jessica gikk tur med den ene.Morro:)
i sandkassa på lekeplassen her borte hvor vi bor driver kattene å bæsjer,ikke særlig gøy når ungene er der å leker.Jessica var der borte med noen jenter og plutselig ringte det på døra.En av de større jentene kom å sa at vi måtte komme for Jessica trang hjelp.
Mannen gikk bort.Hun hadde tråkka i det,og det lukta så grusomt at hun hadde brekt seg og gulpa litt.Skoen var full av dritt,herlig!Vi ble enige om å kaste skoa,mannen orka ikke å stå og skrubbe på de.Heldigvis så var det ikke de nye skoa.
Godt at de større barna hjelper de små og sier fra.


Ben koser med nabokaninen:)

På luftetur med nabokaninen:)Har du hatt en fin fridag??12 Kommentarer


hits