Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Krutt i beina!

Stikker innom i dag og jeg:)Sol og varmt,og vi nyter,måtte sommeren vare evig!!

Benjamin og jeg var en liten tur i byen,jeg måtte ha flaskeholder til sykkelen min.Da vi kom hjem dro jeg avgårde på sykkelen.Sykla 11 km på 45 minutter,vet ikke om det er bra eller dårlig.Det er en fin runde med noen bakker som motstand.
Nå er jeg i gang og det er så deilig og trene igjen!"I'm on fire!!"
Blir godt å komme litt i form,og den "gamle" hockeystjerna har fortsatt litt krutt i beina,haha!!!!


I'm on fire!!


Ungene har vært ute i nesten hele dag.Leika med vanngeværene sine,hoppa på trampolina og løpt rundt.
De ble gjennomvåte å måtte inn og skifte,sånn går det når de bare må sprute på hverandre.


Dette er gøy:)!


Jessica har ramma inn et favorittbilde av seg selv og sin bestevenn Ape og hengt det på veggen på rommet sitt.På bildet er hun 18 måneder,og jeg syns at dette var i går...hvor ble tiden av...sukk...
Har fremkalt noen flere bilder som skal opp på veggen,er så koselig med masse bilder på veggene syns jeg!


Snuppa med bildet av seg selv og Ape-elsk!!!


Håper du har en fin helg med sol og varme dager:)!


Trener du??8 Kommentarer


Planleggingsdag

Skal si dere er beskjedne her inne for tiden.Jeg blogger ikke for kommentarene,men litt tilbakemelding er alltid koselig.Setter stor pris på og høre fra dere!
Kommentarer gir alltid en motivasjon for å blogge mer,og jeg er veldig glad i bloggen,er så mange gode minner her inne.


Tøffe lillebror!!


Ungene har hatt planleggingsdag så jeg har vært hjemme med de.Vi sov til klokka 9 alle sammen:)
Etter å ha susa litt rundt hjemme tok vi bussen til byen.Ungene syns alltid det er gøy å ta bussen.Vi kikka litt på senteret,kjøpte slush og kosa oss.
Vi trilla sammen med mormor hjem til de.Veldig varmt i dag også ja...
Plukka natt og dag på gåturen hjem til foreldrene mine,var massevis av de.Tror de og solsikker er mine favorittblomster:)


På bussen:)


Massevis av natt og dag!

Jessica liker å plukke blomster:)

Paps overraska ungene tidligere i dag med at vi skulle på Cirkus alle sammmen!Jessica har vært to ganger før,dette ble første gangen til Benjamin.
De fulgte spent med,særlig på dyra.Jeg er veldig opptatt av at dyra skal bli behandlet bra på Cirkus,man hører jo så mye rart.Her var det hunder,katter,hester,kameler og lamaer.
Jessica lo godt av klovnene og Benjamin ble litt utålmodig på slutten.Det varte i to timer med pause,da var vi ute å kikka på dyrene.
Jeg syns at Cirkus er litt morro,litt dyrt og litt harry....haha!!!:)


Vi er klare for Cirkus!


Spente småtroll!


Hva syns du om Cirkus??
10 Kommentarer


Halleluja!!

Halleluja!!!!!
I dag fikk jeg endelig overført bildene fra iphonen over til pc'n.Satt og prøvde en stund og vips så gikk det.Får se om det går like bra neste gang...

Frøkna i huset har fått noen søte klær i posten fra Next.Må bare si at den nettbutikken har mye fint til barn.Må bare holde meg til 200 kr når jeg bestiller så slipper jeg unna toll.
Skulle så ønske at den butikken var i nærheten,om du leser Viel Marit,du er heldig som har butikken i Stavanger!!!!


Søte klær fra Next!
Knoll og tott!!

Jeg har jobba i dag,starta tidlig og var hjemme til lunsj.
Og så har jeg bestemt meg for å prøve og bli litt sporty igjen.Jeg har trent i mange år,spilte ishockey,trente styrke og var på saltimer.Nå begynte jeg brått og savne dette,samtidig som jeg vil ha vekk litt sideflesk(håper jeg.)
Så da heiv jeg meg på sykkelen med musikk i øra og tråkka avgårde på en runde med bakker.Tråkka på og ga meg ikke,svett og rød i toppen,kjempedeilig!!
Det er bare å fortsette framover!!

Jessica fikk plutselig besøk av venninna si fra Drøbak.Venninna løp opp og overraska Jessica.De fniste og lo og fikk leika sammen i noen timer.
Lillebror hang seg på men ble nok litt oppgitt over jentene,så han slepte med seg gravemaskinen sin til lekeplassen:)


Venninner:)


Fornøyd gutt på gravemaskinen:)

Håper dere fortsatt "henger" her inne,om du lurer på noe er det bare og spørre;)
2 Kommentarer


Helsestasjonen og Knutetoppen!

I dag må jeg jammen i meg blogge fra telefonen da jeg ikke får overført bildene over til pc'n.Det er så irriterende!!
I går skjedde det ikke all verden egentlig så da hopper vi bare fram til i dag:)

Jessica skulle på tur til Knutetoppen i dag med gruppa si i barnehagen.De kjørte taxi opp til Knutehytta og gikk derfra og helt opp på toppen av fjellet.
Det hadde blåst kaldt på toppen så hun hadde visst fryst litt selv om hun hadde vindjakke og vindbukse på.
De spiste og tok litt bilder før de gikk ned igjen.
Tror de hadde brukt en time hver vei.Spreke og tøffe 5-6 åringer!!

Benjamin hadde time på helsestasjonen i dag.Det er vel egentlig ikke kontroll for 3 åringene,men de var ikke fornøyd med språket på 2 årskontrollen...alltid et eller annet.
Veldig fornøyde i dag,gutten skravler som en foss!!Lang er han også,akkurat 100 cm og 18 kg!Gjennomsnittet for en 4 åring er visstnok 104 cm,og Benjamin er 3 år!
Etter vi kom hjem dura jeg avgårde nesten med en gang.Dro avgårde for og spise med ei venninne fra jobb.Kosa oss med god mat og cola:)

Om ikke pc'n og iphonen samarbeider snart når jeg skal overføre bildene mine så klikker jeg!!
Blir ikke det samme å blogge fra telefonen,bah!!!
Er dere fortsatt innom her?Fortell litt om hva du driver med om kveldene nå som det er sommer?:)8 Kommentarer


Tøffeste gutten i gata og girlpower!

Jøss for et tordenvær da!!I stad var det strålende sol,og plutselig ble det bekmørkt.Det gir seg vel etterhvert...
Jeg fikk overført bilder etter noen forsøk,skikkelig kranglete telefon eller pc.

Det har ikke skjedd all verden her i dag.Benjamin sov helt til klokka var 10,Jessica våkna i 8 tiden.Jeg fikk støvsugd,vaska gulver og skifta på sengene før klokka var 10.30.
Benjamin ville ut på "hoppelina"(trampolina) etter en stund foran tv'n.De var ute en stund men ville inn siden sola uteble.Syns Benjamin var så tøff i dag,tøffeste gutten i gata!


Tøffeste gutten i gata!

Gøy å sykle!

Ispause:)

Etter middag tok vi oss en sykkeltur,sola og varmen var her,så da var det bare å hive seg rundt.Sykla til Statoil og kjøpte is.Mens vi satt der ville så gjerne Jessica sykle bort til skolen hvor hun skal gå så da gjorde vi det.
Ungene lekte og kosa seg.Masse og finne på der,Jessica klatra og turna på klatrestativet som er der,veldig sterk er hun,og øvelse gjør mester!!Hun gleder seg veldig til og begynne på skolen nå.Tiden gikk fort så vi sykla hjemover og Ben fikk seg et bad,var så møkkete at.


Girlpower!!


Bestevenner <3

Ungene var helt elleville før leggetid,løp ut og inn på verandaen og hoia og lo.
Nå tordner og lyner det så fælt at jeg får avslutte her...


Tordner det hos deg??


6 Kommentarer


Tannlegen,helg og irriterende!

Noe så irriterende!!I går oppdaterte jeg min iphone 4s(litt treig.)Er ikke så glad i disse oppdateringne,redd for at noe blir borte osv på telefonen.
Jeg overfører bilder hver dag fra iphone til pc'n med en vanlig kabel,kjempeenkelt!Har aldri brukt itunes eller icloud,aner ikke åssen det funker.
Vel,da oppdateringa var gjort fikk jeg selfølgelig ikke overført bildene.Jeg knota,mannen knota...
Og knotinga har fortsatt i dag.Mannen fikk det til så jeg fikk overført gårsdagens og dagens bilder etter mye om og men.Men hva skjer liksom,skal det bli så vanskelig bare pga en oppdatering,what to do????
Jeg tar jo bare bilder med iphonen og vil gjerne ha bildene over på pc'n!

Noen som vet hva jeg kan gjøre,anyone??!!


I går hadde Benjamin time hos tannlegen,vi troppa opp og han var klar.Helt til vi kom inn,han satte seg i stolen og ble kjørt litt opp og ned.Plutselig hoppa han ned og løp avgårde bortover korridoren og gjemte seg på et pauserom(ler!)
Fikk han med inn igjen,men da var det slutt,jeg la han på fanget å kilte han så han lo og tannlegen fikk et lite glimt av tennene.Men vi må tilbake igjen senere,prøve på nytt.Hører om de som er innom 2-3 ganger før 3 åringen vil samarbeide.


Skeptisk gutt i tannlegestolen.

Snart skolejente:)


Det var en varm dag,og jeg lurte et øyeblikk på om jeg måtte klippe av meg buksa for å få den av....
Hadde glemt noe på butikken så stoppa med småtrolla.Jeg sa til de:"Kjøp det dere vil!"Det ble milkshake,en pakke kjeks,yoghurt og is...jaja...det var tross alt helg!
Ungene kosa seg de,jeg også,milkshaken var goody!!!


Milkshake er goody!!

I dag lørdag har vi vært på en liten shoppingtur.Benjamin skulle få kjøpe seg noe for bursdagspengene sine,og jeg fikk penger av mannen(forinka bursdagsgave.)
Ble noen klær.Jessica fikk nye sandaler,lillebror vil ikke ha sandaler,nekta å bruke i fjor sommer,et under når vi fikk de på han.
Mormor hang med på lasset:)


Dagens barn!

På hagesenteret:)


Det har vært kokvarmt i dag også,supert!


Er det noen proffer på iphone der ute som kan hjelpe meg med råd angående overføring av bilder??


6 Kommentarer


Varmt og klamt!

Hadde egentlig ikke tenkt til å stikke innom her i dag,kommentarene uteblir og det er veldig stille her for tiden.Men jeg kommer med et lite innlegg.
Denne dagen har vært "seig."Jeg har vært så trøtt og sliten i dag og det har vært travelt på jobb,så ingen god kombinasjon.
Dagen starta heller ikke bra med en frøken som bestemte seg for å slå seg totalt vrang.
Hun er inne i en "morsom" periode igjen,skal ikke gå mer innpå dette annet enn at hun ikke hører på oss voksne og gjør som hun vil,raseri og gråteanfall er det også.Skulle så gjerne visst hva som fåregår inne i kroppen hennes.Jeg syns synd på henne samtidig som jeg blir sint.
Føler meg som en kjeftemamma:(
Men det går nok over som alt annet...


Fineste jenta jeg vet om:)


Det plaskeregna da vi sto opp i dag,men da jeg skulle hjem fra jobb var det varmt,og veldig klamt!!Nesten rart det ikke har blitt tordenvær...Godt og varmt er det ute nå også,elsker sommeren og håper den varer evig!!
Ungene har hoppa på trampolina og lekte veldig fint sammen helt til det ble uenigheter og jeg måtte bryte inn.
Det endte med en rasende og gråtende jente på 5 år...sukk...


Benjamin koser seg ute,deilig temperatur!


Koooooos!!!Søskenkjærlighet <3

Elskede unger!!

I morgen skal Benjamin til tannlegen-det kan bli spennende!!


Har det vært varmt hos deg i dag??8 Kommentarer


Litt ut på landet

Det skjer ikke så mye spennende i min verden,men for Jessica skjer det veldig mye framover.De skal så mye gøy i barnehagen i ukene som kommer.I går var de på kino,de skal gå til Knutetoppen,sykkelturer,besøk på brannstasjonen,overnatting i barnehagen,avslutning i barnehagen og ikke minst-besøk på skolen,se hvem lærer de får,hvem hun kommer i klasse med osv.
Det er visst travelt for en jente som skal begynne på skolen til høsten:)Og innimellom alt dette er det tannlegebesøk for begge småtrolla og en tur på helsestasjonen for lillebror.
Også prøver vi og finne på litt gøy etter jobb og barnehage,det er tross alt sommer!!Jeg har hatt fri i dag,og jeg har ikke gjort noe fornuftig(bare litt støvsuging og vaska klær.)Det var deilig og slappe av litt helt alene!
Plukka opp ungene i barnehagen og vi kjørte "litt ut på landet" for å besøke en mamma fra barnehagen og guttene hennes.
De bor på gård og har en haug med sauer,og de har fått søte små lam.
Vi grilla pølser og kosa oss,ungene lekte fint og vi skravla:)
Det var kjempegøy for småtassene og få komme i fjøset å hilse på de små lammene.Jessica fikk holde et lam som ble født i går!


Her holder Jessica et lam som er et døgn gammelt


Venner:)!

Benjamin koste seg i sanda:)

Fint og koselig ute i landlige omgivelser.Hva driver du med nå som det går mot sommer??2 Kommentarer


Benjamin 3 år!

Så var dagen her,Benjamin fyller 3 år!!Tiden har gått fort,på denne tiden for 3 år siden lå jeg på intensiven etter keisersnittet.Før keisersnittet oppsto det komplikasjoner,jeg måtte på et annet sykehus da det viste seg at jeg hadde antistoffer i blodet.
Etter et tøft svangerskap med sykehus innleggelse pga ekstrem svangerskapskvalme og gbs bakterie så toppet det seg med dette.Heldigvis gikk det veldig bra og Benjamin var en frisk gutt,litt sløv til og spise så han gikk ned mer enn 10 % så vi måtte være litt ekstra på sykehuset,og vi måtte på føden og veie annenhver dag etter utskrivelse.
Det snudde etterhvert og han la fint på seg,og nå er han allerede 3 år og en ordentlig go'gutt!I dag hadde vi planer om å vekke han med bursdagssang og pakke på senga.Vel,han vekte oss...han var våken klokka 06!!
Han fikk gave fra storesøster som var et ridder Mikkel sverd,han har ønska seg det så han ble veldig fornøyd!
Så var det tid for jobb og barnehage og Benjamin skulle ut på tur i dag.Det tikka inn en melding i 11 tiden med bilde av en gutt som lå og sov på et teppe ute.
Det er hardt å bli 3 år sto det,fnis....
Han var jo tidlig oppe så ikke så rart at han slokna:)
Stilig krone hadde han fått også,han gikk stolt ut av barnehagen med krona på hodet!


Pakke til 3 åringen!


Bursdagskrone må man ha!

Til middag ble det pizza fra Dolly Dimple og slush som Jessica og jeg henta.
Etter mat sykla vi en tur.Deilig vær,varmt og godt!!Nå er det sommer,grønt og fint,elsker sommeren og håper den varer evig...


Jentene henta pizza og slush til bursdagsbarnet.


På sykkeltur!

Benjamin har fått mange fine gaver.Klær,penger,sykkel,,ipad,kosefille(lik den han har),ridder Mikkel sverd,Sabeltann kniv,vannpistol,lekeborg(telt)en ape til å leke gjemsel med,bok, ja masse fint ...(selskap hadde vi i går.)Heldig 3 åring!
Vi får ta en tur på lekebutikken så han kan velge seg ut noe for pengene har har fått.


Tusen takk for alle hilsninger han har fått på Facebook og Instagram:)
8 Kommentarer


Vi feirer Benjamin!

I morgen fyller Benjamin 3 år,så i dag har vi hatt selskap for han.Familie og venner kom for å feire dagen med oss.
Fantastisk flott vær,strålende sol og varmt!!
Vi lånte barnehagen,veldig praktisk når man skal ha selskaper osv.God plass og muligheter for å være ute.Vi var ute så og si hele tiden.Var bare inne å henta mat,kake og drikke.
Ungene leika og kosa seg.De var rundt hele området i barnehagen,og de var litt inne.Vi var ti voksne og ti barn.Så det var bra med plass.Hadde blitt litt trangt her hjemme.
Jeg ba to venninner med barna sine og resten var familie.


Denne go'gutter fyller 3 år i morgen!


Benjamin fikk mange fine gaver som falt i smak,så tusen takk for gavene!!
Han satt nesten ikke rolig,løp rundt hele tiden.Jeg fikk ikke tatt så mange bilder,men sånn blir det på sånne dager syns jeg.Men de jeg tok ble veldig bra:)
Han hadde ønska seg brannbilkake og det fikk han.Han lyste opp når han fikk se kaken!Storesøster måtte hjelpe til med å blåse ut lyset.
Ellers så hadde vi pølser,innbakte horn med ost og skinke,vaniljekake og brannbilkaken som var sjokoladekake med marsipanlokk.Også fikk barna en is hver.
Ungene koste seg og lekte og vi voksne skravla.Barna ble røde i kinna ute i sola:)


Ny sykkel fra mormor og morfar!:)


Stolt gutt med flott kake!Storesøster hjelper til med å blåse ut lyset.

Nam-nam!!

Nå sover småtrolla,de var helt gåene.Den ene gråt høyere enn den andre,haha!!For 3 år siden lå jeg på føden og visste at jeg skulle ha planlagt keisersnitt morgenen etter,det oppsto komplikasjoner og det ble noen timer med bekymringer før han var hos oss,en kjempefin gutt,vår Benjamin!


Fineste Jessica og Benjamin <3
Vi skal på jobb og i barnehagen i morgen,men det blir feiring i morgen også.Og noen gaver fra oss:)
Benjamin gleder seg til å få krone i barnehagen:)


Ha en fin kveld!!

6 Kommentarer


Vår 17 mai!

Da var 17 mai over for denne gang.Ungene er lagt, slitne og fornøyde med dagen.
Det har vært strålende sol og varmt!!Kan ikke huske sist 17 mai var så bra med tanke på været!?
Vi gjorde oss klare for å dra til byen for og se på barnetoget.Måtte bare ta noen bilder av de flotte barna våre i bunader.Jeg syns faktisk at bunaden til Benjamin var finest uten vesten på.Fin med vest også,men han var så tøff med selebuksen,så vesten var ikke så mye på i dag.


Festkledde barn klare for 17 mai!


Ungene venta og venta på barnetoget,ble så varmt at de måtte kjøle seg ned med en slush.De fulgte spent med da korpsene og alle barna kom.Neste år skal Jessica gå i tog,gurimalla!!


Venter på barnetoget.

Hipp hipp hurra!!


Vi gikk etterhvert inn på jobben min og opp på balkongen,der hadde vi flott utsikt rett ned på barnetoget.Så spiste vi litt kaker og is før vi tusla hjem til foreldrene mine.Derfra gikk turen opp for å besøke oldemor så hun fikk se hvor fine barna var.Hun ble kjempeglad for å se de.Koselig og besøke henne også.Kan liksom ikke skjønne at hun,min mormor er 95 år.Hun har alltid vært så sprek,men er desverre ikke det lenger.Men helt fin altså,klar i hodet,men hører dårlig og dårlig til beins.


På balkongen,fin utsikt!

Kake og brus!

Fineste Jessica og Benjamin!

Oldemor kos <3

Vi har grilla hos foreldrene mine og ungene har leika med vennene sine som var hos sin mormor og morfar hos naboen.
Varmt og godt har det vært og ungene fikk skifte til noe litt lettere enn bunader.
Trodde de var helt utkjørte,men da vi kom hjem var det full fart på trampolina.Men nå sover de,jeg skal kose meg litt før jeg stuper i seng.I morgen er det bursdagsselskap for Benjamin!!

Tatt mange fine bilder i dag,men vi glemte visst å ta bilder av oss/meg med barna-whopsi!!Håper du har hatt en fin 17 mai?!4 Kommentarer


Fletter igjen!

Hva gjorde vi egentlig i går....?Jobb og barnehage.Til middag hadde vi pannekaker,og pannekakene må mannen steke,værste jeg vet,også så lang tid det tar.Ikke så rart at vi ikke har det så ofte...
Etter maten føyk jeg avgårde for og handle inn til selskapet til Benjamin som er på søndag.Handler på Kiwi,det er billigst,dura videre for og kjøpe is til 40% på Ica,der var isdisken tom!!Er det mulig??Snakk om hamstring til 17 mai da,bah!!
Jeg la meg før klokka var 22,stuptrøtt!!


En stk misfornøyd gutt,og en stk fornøyd jente:)


Og vips så var han blid igjen:)

Bråvåkna av vekkerklokka i dag,og var egentlig trøtt til lenge etter lunsj,da var det på tide og våkne.
Etter jobb og barnehage dro vi bort til ei jobbvenninne som bor rett borti gata,hun skulle flette håret til Jessica.Hun fikk ordna håret sitt og ble superfin!!
Nå krysser jeg fingra for at håret holder seg sånn til i morgen.
Har masse hårspray i det,så det er ganske stivt,haha!!Om det ikke er pent når hun våkner i morgen blir det vanlige musefletter,jeg kan jo ikke ordne det like fint.
Tusen takk for hjelpen Astri og for at du er så snill og hjelpsom!!


Hun ble så fiiiin!!!

Godt vi ikke skal feire hverken 17 mai eller selskapet til Benjamin her hjemme.Ser ut som et bombenedslag....
Vi skal grille hos foreldra mine i morgen og selskapet til Benjamin på søndag blir i barnehagen,da kommer familie og venner.
Det blir en travel helg,men det ser ut som om været blir bra:)
Ble varmt i dag også!!

Plutselig i stad kom jeg på at jeg hadde glemt bort å sette inn hilsen i lokalavisa til Benjamin.Det skulle vært inne i går om det skulle bli med i mandagsavisa-pokker!!!!Jeg har hatt så mye å huske på at det kokte helt vekk,men fikk sendt inn nå så det kommer dagen etter,ikke bra,men bedre enn ingenting...

I morgen på 17 mai skal ungene ha på bunader.Men tipper de kommer til og ta de av etter at vi har vært i byen,og det er helt greit om de vil det.
Vi har funnet fram andre pene klær:)


To lure småtroll:)
Hva skal du og barna dine ha på dere i morgen??

9 Kommentarer


Jenteettermiddag

Det ble en jenteettermiddag på Jessica og meg i dag.
Benjamin ønsker seg noe til bursdagen sin som de ikke har på de to lekebutikkene vi har her i byen.Jeg visste at de hadde den på et senter 20 minutter unna.
Dette er en gave fra Jessica så hun ville så gjerne kjøpe den til lillebror.
Så da dura vi avgårde rett etter barnehage og jobb.Gutta ble hjemme!
Jessica fikk handla gaven til lillebror og han blir nok meget fornøyd:)Vi "snubla" innom en barnebutikk som selger flotte klær til barn og frøkna falt helt for en nydelig kjole fra Hust & Claire.Hun ville til og med prøve den!Den var så nydelig på at den måtte bli med hjem.Ble en gave til lillebror derfra også,hihi:)


Nydelig kjole på nydelig frøken!:)


Før vi dro hjem spiste vi en is ute i sola,for sola har dukka opp i dag og varma oss.Hørte på musikk i bilen på vei hjem og kosa oss.
Hyggelig med en liten jenteettermiddag!!Når vi kom hjem lekte ungene sammen ute.Og inn ville de ikke,så leggetiden ble litt forsinket.Håper jeg får de opp i morgen tidlig.Jessica liker å ligge og dra seg om morgenen.
Nå sitter jeg å ser på ishockey,spennende kamp akkurat nå.Heia Norge!!!


Gravemaskin er gøy!!


Våkna alt for tidlig i dag,05.30!!Og jeg fikk ikke sove igjen,hva er greia liksom??!!

Nå ser det ut som det blir bra vær på 17 mai-supert!!!Ungene gleder seg og skal ha på seg bunader,mens jeg egentlig ikke har noe å ha på meg-som vanlig...


Har du planer for 17 mai??

18 Kommentarer


Foberedelser

Benjamin fyller 3 år 19 mai,og vi skal ha selskap for han på søndag(18 mai.)Da kommer familie og noen venninner med barna sine.
I dag har jeg hatt fri så da måtte jeg bare hive meg til for å handle inn noen av tingene vi trenger.Blir en travel helg med 17 mai og alt.
Mamma og jeg dro på et senter i nærheten hvor de har Spar,alltid masse gode tilbud der.Handla inn brus osv,tilbud!!
Var på Nille og fikk kjøpt inn papptallerkner,ballonger osv.
Kake bestilte jeg i forrige uke,gleder meg til å se den;)Lurer dere på hvordan kake det er??Jessica hadde Apekake,så Benjamin ville også ha en spesiell kake.

Jessica trang nye gummistøvler,de hun hadde var for små.Så nå har begge fått nye.Jessica gikk rundt med de her hjemme,veldig fornøyd!


Småtassene.Frøkna med nye gummistøvler.


Sitter selfølgelig her å ser på ishockey VM.Norge-Sverige,heia Norge!!!!
Så er det tre travle dager på jobb før vi kan feire 17 mai og bursdagen til Benjamin,hipp hurra!!!Men vi må få kjøpt gave til han,litt usikker på hva han skal få faktisk...
Og søster vil kjøpe en ting til lillebror:)


Fineste jenta jeg vet om:)
Noen som vil gjette hvordan kake Benjamin skal ha på bursdagen sin??
6 Kommentarer


I glemmeboka!

Dagen i går gikk i glemmeboka!Jeg var på jobb,ble dårlig og ble værende på jobb for jeg orka ikke å dra hjem.Skal ikke gå mer innpå åssen dårlig jeg var,ugh!!
Syns det var greit og holde seg vekk fra ungene.
Det var heldigvis kortvarig,så jeg krysser alt jeg har for at ingen andre får det nå som vi nærmer oss 17 mai og bursdagen til Benjamin.Tør nesten ikke og tenke på det engang....gulp....

Ikke noe spennende som har skjedd i dag heller,kjedelige dager igrunn.
Paps og Benjamin har vært og klipt seg,ble så fine at:)


Nyklipt kjekkas!!


Var ute en tur etter middag,men jeg syns fortsatt det er litt kjølig ute.Men godt med frisk luft uansett.


Koser seg ute!


Benjamin snart 3 år!


Kortfattet fra meg i dag,måtte bare innom og si hei!Håper dere har det fint?!Hva har du gjort i helgen?? 8 Kommentarer


Litt av hvert

I går fredag hadde jeg fri.Dagen forsvant i en fei da jeg hadde endel å ordne.Var i byen å kjøpte dåpsgave,konfirmasjonsgave og gjorde noen flere ærend.
Jessica var på besøk på SFO igjen i går,og hun hadde kosa seg like mye som sist og lekt med den nye venninnen som hun antagelig begynner i klasse med:)

I posten kom fotoboken som jeg har lagd til Jessica fra hennes to første år i barnehagen,alle bildene er tatt av barnehagen som vi har fått på cd.Utrolig morsomt og ha.Jessica titter på boken hele tiden:)Lille Jessica som var 13 måneder når hun begynte i barnehagen.Hvor ble den tiden av,om noen måneder er hun skolejente...sukk...


Med fotoboken av seg selv:)


I går etter tacomiddagen ville ungene se Frost for endte gang!!Og storesøster kan filmen utenat.Og lillebror spurte søster hele tiden:"Jessita,vil du danse med meg?"Også dansa de rundt på gulvet etter filmen og musikken:)


Her danser de og søster nusser på lillebror <3


Denne helgen har jeg jobbehelg og jeg startet dagen på sykkelen til jobb 06.45 med lue og votter på,bare 2 grader ute.Friskt,men det var sooooool!!!!!
Jeg må få sykla litt mer etterhvert,ta noen turer på ettermiddagen,trim for eldre!
Etter jobb ble det grillings hos foreldrene mine,men da var det plutselig kaldt ute igjen og sola var borte-bombe!!!
Ungene ble superhappy da de fant ut at vennene dems var hos naboen hos sin mormor og morfar.Så de lekte sammen både ute og inne.


Bestevenner:)


Benjamin leker gjemsel i hagen hos mormor og morfar:)

Som dere ser har jeg fått en ny flott header.Syns den ble så tøff med et bilde av meg fra hockeybanen,gøy å ha med det i headeren!
Det er nok en gang Helle som har laget headeren,hun er så dyktig og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort om ikke hun hjalp meg:)Takk igjen Helle!!!


Likte du headeren??
4 Kommentarer


Jessica med fletter

Fytti grisen så kaldt det er!!Er nesten overraska over at det ikke snør.Det kom frostrøyk ut av munnen på meg i stad og ungene har på seg votter,luer og annet varmt tøy....latterlig!!

Måtte le da jeg skulle vekke Benjamin på morgenen i dag.Så ut som han hadde hatt en travel natt,ommøblert hele senga,haha!!!


En som har ommøblert hele senga si...


Og ellers så ser det ut som det blir en lang og travel uke på jobb neste uke.Hotellet jeg jobber på er tatt ut i streik fra mandag.Jeg er ikke organisert og kan derfor jobbe.Vi er ikke veldig mange som kan jobbe,så det blir veldig mye og gjøre.Hotellet skal prøve å holde åpent så lenge det lar seg gjøre.
Men vi ser positivt på det og skal gjøre så godt vi kan-heia oss!!!


Rampen:)


Etter middag skulle Jessica en tur til frisøren for å stusse litt på håret sitt.Jeg har sittet modell for denne frisøren og hun er så flink og grei.
Hun lagde flotte hodebunnsfletter på Jessica,og hun ble supersøt og fin!!
Jeg må virkelig lære meg å flette altså.
Hun viste meg hvordan jeg lager enkle fletter,så det er vel bare og øve seg!!


Supersøta!!!


Artig bilde,fnis....Jessica skal på besøk på SFO igjen i morgen,og det blir nok like bra som sist tipper jeg!

Takk for alle de koselige kommentarene i går,godt dere fortsatt henger her inne hos meg,det setter jeg pris på:)!10 Kommentarer


Er det "ut" å blogge?

Nå har jeg faktisk hatt det litt travelt denne uka.I går var det bare å "lempe" ungene inn døra hjemme før jeg måtte dure videre på dugnad i barnehagen.
Var ute i regnværet og raka osv i litt over to timer.Fikk skravla litt og det var pause med kake-nam!!
Jessica var hjemme fra barnehagen i går,hun fikk være hos mormor og morfar.Hun hosta så fælt og jeg hadde ikke så lyst at hun skulle være ute i dette været(de er på tur på tirsdager.)


Ikke det beste dugnadsværet men...


I dag har Jessica vært i barnehagen igjen.Det regner og det er iskaldt,brrrr!!!!Men det kan bare regne fra seg så vi får en fin 17 mai,og vi skal feire Benjamin 18 mai(han blir 3 år 19 mai.)
Etter middag har Benjamin og jeg vært en tur i byen for å kjøpe gummistøvler til han.Vel,det var ikke så lett,ikke flust med bra skobutikker i denne byen.Men fikk tak i til slutt.


Vanndammer er kult!!


Men for å være ærlig så syns jeg det er litt kjedelig å blogge,statistikken går nedover og kommentarene uteblir.Har det blitt "ut" å blogge eller har jeg blitt kjedelig??
Jeg bare lurer...kjekt om dere kommer med innspill:)

Så da spør jeg."Hvor har det blitt av dere??"22 Kommentarer


Omtenksom

Ny uke er i gang,og denne uka skal det vel regne non-stop?!Ikke så gøy...
I går søndag var det ikke så mye på gang.Ungene og jeg dro til min venninne Camilla og ungene.Morro å ha noen og leke med.Sola var framme og det var kanskje en smule varmere enn tidligere?
Jessica har blitt forkjøla,hoster og harker.


Ser etter sola kanskje?:)

Møtte på disse to på vei til jobb i dag...kvakk-kvakk!!


I dag var det ikke lett å få ungene ut av dynene sine,typisk mandag.Syns kanskje at Jessica virka litt pjusk,men ingen feber,så begge to ble levert i barnehagen.
Til lunsj ringte barnehagen,Jessica hadde feber og hosta stygt.
Jeg hadde ikke bilen,så mannen måtte hente henne(han pusser opp kjøkkenet hos foreldrene mine.)Så da fikk frøkna kose seg på sofan hos mormor og morfar.
Hun har ikke vært i toppform,men har smilt og "pysslet" litt med sitt.


Litt pjusk frøken.


Lillebror har vært på tur med gruppa si og kost seg med niste og drikke.Han hadde klaga på at gummistøvlene var trange,så da må vi kjøpe nye.
Og jeg syns han kommer hjem nesten hver dag med hull i buksene sine,bah!!!
Kan ikke huske at Jessica sleit sånn på klærne sine som han gjør!?Typisk gutteting,ikke vet jeg.
Da Benjamin fikk høre at søster var syk så sa han."Jeg skal trøste henne!"Og han ville kjøpe kake til henne.Han er veldig omtenksom denne snart 3 åringen vår <3


Fineste Benjamin <3Flere som har omtenksomme barn??

4 Kommentarer


Fin lørdag

Sitter her å hutrer og fryser,måtte finne fram pleddet mitt.Huskaldt når det er så kaldt ute.
3 mai,men føles nesten ut som 3 mars,bitende kaldt på morgenen med minusgrader.Sola har varma litt men ikke mye.Siden paps har jobba og det var så guffent ute(selv om det var sol) så dro vi en tur på Gulskogen med mormor.Jeg hadde noen bursdagspenger som brant i lomma,fnis...
Måtte også sjekke XXL om de hadde noen kule sykler til lillebror som snart har bursdag.
Vi kikka litt rundt og handla noen småting(leggings og t-skjorter til barna.)Takk snille mormor!
Fikk også kjøpt et nytt par med joggesko til Benjamin,et must med to par!!Også skal han bruke de på 17 mai,ikke lov å bruke de i barnehagen før 17 mai!!!
Småtassene fikk leke på lekeplassen inne på senteret og vi spiste på Mc'ern:)


Lekeplassen på senteret.


Kos på Mc'ern!

Her kunne lillebror sitti å sett på vannet hele dagen:)

Til meg selv har jeg kjøpt(for noen av bursdagspengene)en t-skjorte,bukse og en god leppepomade fra Maybelline:)
Vi var litt ute da vi kom hjem,ser helt nydelig ut i sola,men fytti så kaldt!!Vi rømte inn igjen og småtassene har styra på.Ble sent i seng for de som vanlig siden det er helg!!
Da klokka var 20.30 dansa de som gale på rommet til Jessica:)


Jessica har plukka hvitveis og Benjamin er en liten røver med vannpistol.
Har du hatt en fin lørdag??

12 Kommentarer


Skrubbsår!

Merkelig følelse av at det var mandag i dag,men så er det helg da gitt,og jeg har frihelg også!!
På gruppa til Benjamin i dag hadde de ta med dag,altså at de skulle ta med en ting/leke og vise fram til de andre.Benjamin tok med seg gorillaen sin som han fikk i løveparken i fjor sommer.
Det hadde vært kjempestas å vise fram:)

Jessica hadde et lite uhell i barnehagen,hun hadde detti på asfalten så lang hun var og fått skrubbsår på begge knærne.Men plaster fikser jo alt!
Hun var veldig lei seg for det digre hullet i buksa...


Benjamin og gorilla kjører gravemaskin!


frøkna med skrubbsår på begge knærne,men like blid!

I posten i dag kom det klær fra Villervalla.De har så masse fint!!Begge to fikk scooter t-skjorte/kjole og lillebror fikk en tøff bukse.
Veldig fornøyd med klærne som er slitesterke og tåler vask etter vask!!
Klærne måtte prøves med en gang!


Søte "Villervallabarn!"


Begge barna har blitt veldig snørrete,og Jessica er nok den som har blitt mest forkjøla.Så hun fikk legge seg i dobbeltsenga.
Nå skal jeg se litt Home & Away,blir aldri lei:)


Flere som følger med på Home & Away??6 Kommentarer


Kaldt!

Oi,hvor ble det av april?!Det går så fort i svingene for tiden og ukene bare flyr av gårde!Grønt og fint er det ute også,men ikke spesielt varmt,iskaldt i dag også.Kunne fint pakka meg inn i vinterjakka mi og lue på morran i dag(tenker på det stakkars øret mitt når det er så surt,jeg hører helt fint igjen heldigvis!)
Jeg har vært en tur på jobben i dag.
Da jeg kom hjem ble jeg megatrøtt og slokna litt på sofan mens småtassene så på tv.
Etterhvert tok vi sjansen og gikk ut,greit i sola,men i skyggen-brrrrrr!!!!
Vi tusla en runde inn i skogen vi har her vi bor.Ganske bratt egentlig på stien,Benjamin hang med og Jessica løp og klatra som en fjellgeit.
Man kan gå ganske langt innover og man kommer til et flott tjern,lyst til å gå dit i løpet av sommern med Jessica aldri vært der selv heller.)
Før leggetid sykla Jessica og jeg en liten tur i gata.
Jeg får hive meg til og sykle litt alene også.


I skogen!


Ute å sykler!Er det kaldt hos deg??10 Kommentarer


hits