Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
6 uker alt...

Fysj for et elendig møkkavær vi våkna til i dag.Regnet øsa ned og det var mørkt og trist.Jessica og gruppa hennes i barnehagen skulle sykle hjem til Kristina i dag(hun bor like ved bhg),Jessica har gleda seg.Pappan til Kristina hadde ordna masse gøy i hagen dems.
Jessica troppa opp med sykkelen sin,men hele greia ble desverre avlyst pga været,hun ble skuffa men tror de har hatt det fint i dag fordet.De hadde kosa seg med muffins og jordbær som de skulle spist hos Kristina.

Mamman min og jeg tok turen til Babyshop hvor jeg hadde holdt av en vippestol.Venninna mi har samme vippestol,testa den da vi var der,og den var jo så super!
Vippestolen vi har er liksom ikke så bra,så jeg spanderte på Benjamin en ny,vi har jo nesten ikke kjøpt noe nytt utstyr til han uansett så det fortjente han:)
Det er så mye fint på Babyshop,farlig å gå inn dit altså!


Koser seg i vogna på Sandvikasenteret:)


Siden det var tid for mat på Benjamin kjørte vi innom Sandvikasenteret en tur for å mate der.Titta litt rundt,masse salg og atter salg,skulle virkelig hatt lommeboka full av peng!!
Vi hadde ikke så god tid for Jessica skulle hentes også,og det er en times kjøring.Men det som var rart var at her bøtta regnet ned,i Sandvika var det blå himmel og sol!!!Vi kjørte fra sola og hjem til gråværet igjen,argh!!!!!!!!
Det er jo ikke så langt fra Kongsberg til Sandvika...


Må bare turne litt før hun drar hjem fra bhg...Sykler på en av syklene i bhg:)

I dag er Benjamin 6 uker.Hvor har det blitt av de ukene??Tiden går så alt for fort,og nå er vel barseltiden også over,litt trist på en måte syns jeg,sukk...
Men vi har en go liten gutt som smiler til oss og bare er nydelig!Men får litt dårlig samvittighet når han må ligge alene når jeg må ordne og styre med noe annet.Det er jo ikke like god tid nå som da vi bare hadde Jessica.
Jeg må jo rydde osv også.Og som tanta mi sa,at jeg kan jo ikke ha han på fanget hele døgnet,han kan fint ligge å pludre alene så lenge han ikke skriker som en stukken gris.Men jeg føler liksom at han blir så alene,det samme gjelder Jessica også...off,ikke lett å være mamma altså!!
Flere som føler det sånn som meg??


Benjamin koser seg i den nye vippestolen:)
Buksa han har på er fra da Jessica var baby:)

Ha en fin kveld:)


13 Kommentarer


Zombie...

Zombien,det er meg...for i dag var jeg jammen i meg trøtt!Kjørte snuppa i barnehagen etter litt sutring og trass på badet,det er mye gråt og trass for tiden,veldig mye.Verden raser rett og slett sammen for henne!Det er kanskje en kombinasjon av alderen og lillebror,ikke vet jeg...
Veldig koselig er det ikke,og jeg innrømmer at jeg river meg i håret noen ganger.Syns så synd på henne også når hun er sånn.

Så fort Benjamin sovna så la jeg meg til på sofan for å sove jeg og selv om det var sol og kjempevarmt ute,i dag trang jeg søvn!!
Men naboen bråka og banka så jeg ble mer og mer irritert.Akkurat idet jeg sovna så våkna Benjamin.Han har vært veldig urolig mens han har sovi på dagen og ikke spist så mye om gangen og da blir det jo til at han våkner raskere.
Om natta også så sover han 3-4 timer før han våkner for mat,en stund sov han 5 timer sammenhengende.Og han sovner heller ikke før mellom 22,30-23,30.Veldig våken og litt urolig på kveldene,noen kvelder er han veldig rolig også,så det varierer litt.
Men håper han begynner å sovne litt tidligere etterhvert,jeg er absolutt ikke noe nattmenneske,så jeg liker å legge meg fra 22-23 så det blir noen timer med søvn.Men jeg var faktisk trøttere da Jessica var nyfødt.Men da var det jo på den mørkeste tiden av året,nå er det lyst og deilig ute.
Han er jo fortsatt veldig liten,så det retter seg vel.

Etter en stund sovna vi begge to på sofan,så litt søvn ble det på a mor også:)Så jeg har ikke gjort et slag i dag.

Jeg har fått vært ute å lekt på trampolina med Jessica også,bare vi jentene:)Hun ville ha ut Benjamin,så han fikk seg 5 minutter på trampolina,ingen som hoppa altså.Vi lå bare å kosa:)


Søte frøkna vår:)

Kos på trampolina:)

Benjamin koser seg i det rosa teppet.Han må få noen flere blå...

Nå er det fødeavdelingen på TVN,så nå må jeg følge med litt.Må bare se på sånne program!

Er det mye trass hos deg/eller har vært??


13 Kommentarer


Sosiale...

I dag har det faktisk vært varmt,wow!!Ikke så mye sol,men lummert og varmt,men det har ikke tordna ennå.
Benjamin og jeg har vært veldig sosiale i dag,var først innom foreldra mine så pappa fikk se minsten litt før han kjører til Frankrike for å se Tour De France sammen med onkelen min.

Vi dura videre til Linda og lille Liam Nathaniel på 2,5 uke.Vi skravla i nesten 3 timer tror jeg,tiden flyyyr jo så fort.Bebisene våre lå og sov på hver sin sofa.Liam var jo så liten og søt:)
Vi prata om fødslene våre osv,hadde det kjempekoselig!Får satse på at været blir bra framover så vi kan trille litt sammen.Guttene våre blir jo helt jevngamle siden det bare skiller 3 uker mellom de.

Etter barnehage og middag trilla vi alle 4 en tur,Jessica på sykkelen sin.Hun og Roger gikk ned til foreldra hans mens jeg trilla på butikken får å handle bleier,kjempespennende...hihi:)
Jeg gikk en liten tur nedom de på vei hjem,men Benjamin begynte å våkne så jeg gikk hjemover siden det var mattid på han.Hadde ikke så lyst til å trille på en vrælende sulten baby...har gjort det før og da spurta jeg nesten hjem,litt av et syn for å si det sånn.


Jessica og Benjamin på lekematta:)Søtnosene våre!

Sykler på gangveien-spennende!!

Lille goingen!!


Nå skal Benjamin og jeg se på Frustrerte Fruer,hihi!!Og kanskje vi,eller iallefall jeg spiser en is,isbilen kom istad,og vi klarer jo ikke å la vær å kjøpe.
Tror jeg må på isavvenning...hahaha!!:):)

Har du venninner med jevngamle babyer/barn??

12 Kommentarer


En uskyldig sykkeltur...

Våkna opp til regn,ingen bombe akkurat!Smurte tur niste til Jessica for de skulle jo på tur i dag,trodde jeg...sjekka timeplanen hennes utpå dagen å så at turdag er i morra...susehue!!
Jaja,da får vi håpe hun får fint turvær i morra!

Har vaska klær i dag også,så nå er det tomt...hvor lenge varer det...ikke lenge...
La meg til i senga for en dubb mens Benjamin sov,våkna etter time at han begynte å bli sulten.Varma flaske med mat,da jeg skulle hente han sov han sin dypeste søvn...luringen...han fikk lurt meg opp av senga.
Har såvidt begynt på babydagboka hans i dag også.


Søte lille Benjamin:)

Tok en kjapp tur innom senteret med Jessica for å kjøpe en gave.Jeg skal på besøk til ei venninne som har fått baby for 2,5 uke siden i morra.
Det ble en sykkeltur på Jessica i dag og.En uskyldig sykkeltur som endte i en søledam med gjørme og vann til oppunder arma.
Gjett hvem som koste seg!?Sykla i vannet og til slutt så hoppa hun så vannet spruta.Det surkla i skoa og hun var klissvåt:)Vi kunne jo ikke annet enn å smile av henne,men dette er ikke noe hun får lov til hver dag uten gummibukse og gummistøvler.Men en gang i blandt er det lov å være litt grisete:)


Morro å sykle!

Se på det blikket...

"Jippi,dette er gøy!!"

Her går det unna!!!

Fristelsen ble for stor!


Nå er endelig avstøpninga klar til å sendes inn.Det er ikke jeg som har gjort det,for jeg ga opp!Mannen har fiksa det,flink han:)
Da er det bare å vente på resultatet som kommer om noen uker.

Er det flere som har barn som er glad i søledammer??

15 Kommentarer


Mobilbilder fra føden:)

Tok noen bilder med mobilen mens jeg lå på føden også,ble mange bilder derfra,koselig å ha:)


Eh...jada...ctg registrering...

Veldig fersk:)

"Titt-tei!"

Veldig våken:)

Smiler:)

Koooos!!

Tok sikkert 200 bilder mens vi var på føden,gode minner!!

Tok du masse bilder mens du lå på føden??

15 Kommentarer


En helt okay søndag!

Jeg tror Benjamin er glad i storesøstra si.Da vi lå i senga på morran la jeg babycallen innat øret hans så han kunne høre Jessica.Han ble helt stille og smilte!!Jeg gjentok dette,og han smilte hver gang han hørte stemmen hennes:)Morro!!
I dag fikk han også bade i badebalja,og Jessica kom oppi etterhvert,det syns hun var kjempegøy,men hun var litt redd for at han skulle tisse på henne,hihi:)Benjamin kosa seg masse i balja.Første gangen han bader der,har bare bada han i vasken til nå.


Koser seg i vannet:)

Go'klumpen:)


Slækkern etter badet:)

Jessica har vært ute å lekt med Marius,vi smurte med niste og gikk bort på lekeplassen,Benjamin sov i vogna.
Lekte en stund før det var tid for en dubb.
Etter dubben gikk turen til Kristina,de to er virkelig gode venninner!De lekte fint sammen,huska,sklei og hoppa på trampolina i hagen hos Kristina.
De tok seg en sykkeltur også,og krangla litt over syklene som venner gjør,hihi:)
Endte med at vi kjøpte trehjulssykkelen til Kristina for de skulle selge den.Jessica er ikke så glad i den hun har,men denne elska hun!Flaks de skulle selge den for en billig penge,en bra,solid sykkel!Så hun har vært ute å sykla omtrent resten av dagen.


Husker hos Kristina:)

Jessica på den "nye"sykkelen sin:)

Ellers så syns jeg ikke at jeg gjør annet enn å vaske tøy for tida,når alt av tøy er vaska,så er jammen i meg skittentøyskurven full igjen,blæh!!!
Nå skal jeg se om jeg får kost meg med litt pottis,har jo aldri tid til å spise godis lenger,er jo bra det altså.Benjamin ligger under lekestativet sitt,men begynner å klage litt nå.I går holdt han det gående til 23,30 før han sovna,da var mamsen trøtt også!!Han var ikke kjempeurolig,men litt.Men som jeg har nevnt tidligere,det er jo vanlig hos nyfødte på kveldstid,ettersom jeg har hørt.

Mannen har vært på loftet og finni fram lekematte,lekestativ og noen av babyklærne fra Jessica.Så da får vi se om det er noen nøytrale klær der,var masse rosa og jentete så jeg.


Husker du når din nyfødte baby sovna for natta??
Eller om du har baby nå,når sovner han/hun for natta??13 Kommentarer


Camping...

Neida,vi er ikke på camping!Men Jessica har kosa seg i sola på verandaen på morran med grillen sin og den nye stolen hun fikk i går.Så nesten ut som hun var på camping der hun satt:)
Vi har hverken telt eller campingvogn,så da blir det med denne campingen.


Slapper av i sola med grilling...

"Er maten ferdig tro?"

Håper været holder seg i dag,men ingen bombe om det begynner å regne!

Har du telt eller campingvogn??

13 Kommentarer


Helt "nisse!"

Dagen i dag har vært travel syns jeg,begynte rolig med at Benjamin og jeg sov til klokka 10,det var deilig!
Jessica har vært veldig trøtt i dag,var helt "nisse"før dubb.
Mens hun sov fikk jeg vaska gulvene i gangen og badet,resten får jeg ta til uka.Satte på en klesvask som fortsatt ligger i vaskemaskinen...jada jeg vet...
Når Jessica våkna hadde vi lovt henne å dra å kjøpe dosete,så vi endte opp på Barnas Hus for å se om de hadde flere å velge i.Det hadde de,og det ble et til 59 kr,ikke værst.Jessica løp rundt og lekte og sykla med det hun fant tigjengelig.


Slapper av på Barnas Hus:)


Stakk en tur innom Buskerud Storsenter så jeg fikk mata og skifta bleie på Benjamin.Jessica var veldig snill og eksemplarisk:)
Og hun snakka veldig om at hun skulle begynne å sitte på do i bilen.Helt til vi kom hjem å setet var på plass,ikke snakk om at hun skulle prøve nei.Jeg tror det kan ta sin tid her med å begynne å gå på do og å slutte med bleie...sukk!!
Det får ta sin tid,det kommer når hun er klar,hun må få styre det selv.


Påfyll...


Hjemme igjen ble Jessica helt "nisse"igjen.Trassen,grinete osv...paps lagde mat og jeg holdt på å rive av meg håret til slutt,det hele toppa seg med at Benjamin gulpa ned hele seg selv og meg,han hadde ansiktet fult av gulp stakkar.
Jessica var nok bare trøtt i dag.
Jeg har finni ut det at det nytter ikke å gå pent kledd,full av gulpeflekker på t-skjortene mine.
Her har du vår hverdag,ikke veldig glamorøs og rosenrød akkurat,hihi!!Ingen dager er like her i huset,men vi koser oss,selv om vi er slitne som fy noen av dagene!


Benjamin kulern i vogna:)

Nå driver vi på med det hærsens håndavtrykket,jeg sier hærsens for det er jaggu meg ikke lett.Vi banner og sverter her...
Fotavtrykket er klart,og takk og pris for det!

Nå har jeg bare lyst til å krabbe på alle 4 i seng...

Ha en fin kveld!
12 Kommentarer


De gærne har det godt:)

De gærne er vel Jessica og meg,aller mest Jessica!:)Hun skulle absolutt ut å hoppe på trampolina,det regna og greier.Snuppa bare dro av seg sokkene og insisterte på å gå ut.
Jaja...jeg dro hetta over hodet og ble med ut.


"Gjør vel ikke noe at det regner mamma!"

Snuppa visste råd hun,hoppa med paraplyen sin.Jeg sto på sidelinja å ropte at hun måtte være forsiktig samtidig som jeg ble spist opp av knott.
Hun hoppa og sto i med paraplyen sin og lo høyt.Er dette den nye Junibakkens Madicken??Får satse på at hun ikke hopper ned fra noen tak med paraplyen sin:)
Helt utrolig hva denne frøkna kan finne på!


"Juhuuuuu!!!!"


Mamsen fikk komme under paraplyen:)

Før i dag har jeg vært en tur hos legen med lille Benjamin.Han har vært så tett i nesa og hosta en stund,han er så liten så syns det var greit å sjekke.
Som legen sa,han er rett og slett sørpe forkjøla!Stakkar liten!Antagelig blitt smitta av Jessica som også har snørra og hosta.


Lille Benjamin:)


Tror det var meldt tordenvær i kveld,men ser ut som det har utgått,foreløpig iallefall.

Flere "gærninger"der ute med sånne innfall??

19 Kommentarer


Storesøster hjelper til:)

På morran ville gjerne Jessica hjelpe til med å mate Benjamin,og det fikk hun lov til.Jeg syns det er viktig å la henne delta i det hun vil.
Hun satt stolt og mata han,men ble fort lei,men det er greit,hun har fått lov å prøve.Veldig fint at hun sier ifra at hun ikke vil mer,og ikke bare dytter han vekk.


Konsentrert!

Stolt storesøster:)

Men guuu så mørkt det ble ute!!Hvem slo av lyset??


10 Kommentarer


Barseltreff:)

I dag forsov jeg meg ikke,men Jessica var rett og slett skamtrøtt og ville ikke stå opp,så det tok sin tid.
Var helt turbo så fort vi var innafor døra i barnehagen,så så fort snur det!

Jeg dro til byen før jeg skulle videre på barseltreff.Himmelen åpna seg og det regna,hagla og tordna,jada...nyyydelig sommervær.
Ga seg etterhvert så jeg lot bilen stå på senteret og trilla til helsestasjonen hvor treffet skulle være.
Det var ikke mange som kom,var tilsammen 13 på gruppa,men bare 5 som var der.Hun ene,Lene, prata jeg masse med mens vi lå på føden,så koselig å se henne igjen og prate.Tilstede var også jordmor Siw og en helsesøster.
Babyene var rolige og sov seg mellom hele treffet,glippa med øya nå og da bare for å sjekke:)De som er med på denne gruppa har barn som er født siste del i mai.
Før vi gikk satt jeg,Lene og Rita litt igjen og prata før vi gikk og veide babyene våre og prata litt mer før vi dro hjem.
Nå er jeg litt rørete for jeg husker ikke vekta til Benjamin,men tror det var 4685 gram.Snakk om korttidsminne,så fort han var av vekta hadde jeg glemt det alt,haha:)
Håper vi treffes igjen,noen av oss gjør nok det.Er et treff til på helsestasjonen i august.

Barselgruppa jeg er på med Jessica har fortsatt kontakt og treffes jevnlig,veldig koselig!


Benjamin bryr seg ikke om at det er barseltreff...

Klar for vekta,litt mer våken:)

Henta Jessica og hun og Kristina hadde det kjempegøy sammen som vanlig.Nå sitter jeg her alene,Benjamin er her,men han snorker.Paps og Jessica er en tur hos onkelen til Roger litt ute på "landet".20 minutter å kjøre herfra.


Ferdig for dagen i bhg!


Jeg har en enorm kleshaug som venter på å bli bretta,kan ikke tenke meg noe mer kjedelig enn det.

Og i dag er Benjamin hele 5 uker!!

Er du med i noen barselgruppe??13 Kommentarer


Gode venner:)

Vi har en kanin her hjemme som får løpe litt rundt i stua på kveldene.Hun har skjønt at det er noen "nye"her hos oss,vært veldig nysgjerrig.
Så i går når Benjamin lå på gulvet kom Bongo å snuste og lurte fælt på hva det her var.
Bongo er veldig snill og vant til Jessica,så hun biter ikke eller noe,bare lukter.
Så da får vi se om de blir gode venner:)


Bongo undersøker...

"Sniff-sniff!"

Har du husdyr??15 Kommentarer


Ny trend...

Vi har starta en ny trend her i huset,og det er å forsove seg!Jeg har klokka på 7,15 så vi har litt god tid før snuppa skal i barnehagen.Nok en gang har jeg bare skrudd av alarmen,det må jeg slutte med!Jeg som aldri forsover meg,kan telle på en hand hvor ofte jeg forsov meg da jeg skulle på jobb.
Klokka 8 våkna jeg,jada...bare å få vekt de andre og få snuppa i barnehagen.Greide det til 9 i dag og,de begynner som regel med tinga de skal 9,30,greit at hun kommer tidsnok til det.

Har vært hjemme og rydda og ordna litt,ikke tid til så mye annet.Klokka går så fort på dagen og Benjamin var våken fra 8 til 11,30.
Da fikk jeg endelig i meg litt mat...busy,busy sier jeg bare.
Selv slokna jeg på sofan mens mannen henta Jessica,bråvåkna da mamma ringte.


Zzzzzz....

Har hatt kjempekoselig besøk av mamma,tante Toril og kusine Hege.Tante og Hege ville jo hilse på Benjamin.Både Benjamin og Jessica fikk fine gaver.Også ble det litt kaker i dag også da.
Jessica har til og med fått seg en grill i dag,hun ønska seg den så inderlig at hun til og med gikk inn i utstillinga i lekebutikken for å leke med den:)
Ikke var den dyr heller,199 kr!Så nå kan hun grille mais til mamsen:)Litt hopping på trampolina ble det også,måtte jo vise hvor flink hun var til tante Toril og Hege når de var her.


Fornøyd med grillen:)

"Weeeeeee!!"

Benjamin har liggi lenge på gulvet å titta på seg selv i speilet sitt og "prata"og lagd lyder.Det likte han tydligvis:)
Morro å høre på!


Hvem er den søte gutten i speilet??!

Ble litt seint i seng på snuppa i kveld,men vi forsover oss sikkert i morra og,ingen bombe akkurat!

Pleier du å forsove deg ofte??


12 Kommentarer


Mamsen sammenligner...

Har sitti å sett på bilder fra da Jessica var nyfødt,og sammenligner de med Benjamin.På noen av bildene så er Jessica og Benjamin skremmende like.Jeg lurte egentlig på om det var Benjamin jeg så på bildene.
Kanskje det bare er jeg som syns de er like,men fler og fler sier at de er klin like som bebiser.
Vi får se hvordan det blir etterhvert,om de fortsetter å være så like,eller om de blir forskjellige.

Jessica har brune øyne,så det skal bli spennende å se hvilken farge Benjamin får.Roger har brune og jeg mørkeblå.


Jessica 3 uker.

Benjamin 3 ukerJessica ca 4-5 uker.

Benjamin 3-4 uker.

Morro å sammenligne sånn altså,for min egen del og:)
Kanskje jeg skal ta på Benjamin den rosa pysjen å se hvor like de blir da,hihi:)

23 Kommentarer


Sjarmør og bursdag:)

Benjamin er en ordentlig sjarmør!Belønner oss med mange smil nå,smiler når jeg prater til han lille søtingen!
Og koser seg på stellebordet,og da kommer det også noen sjarmerende smil:)


Veldig fornøyd Benjamin:)

En liten sjarmør!!
Måtte en tur til byen for å kjøpe en bursdagspresang til Adrian som Jessica skulle i 2 års bursdag til i dag.Trilla litt rundt å kikka.
Og jaggu ble det ikke ny bukse på meg også,weeeeee!!!!Så da fikk jeg brukt opp gavekortet som nesten hadde brent hull i lommeboka mi.Så nå trenger jeg bare noen nye topper og t-skjorter så skal jeg være fornøyd.Må si jeg er lei av de toppene jeg har brukt mens jeg var gravid.

Dro å henta Jessica i barnehagen,og hun kom løpende da hun så meg:)
Dro bare hjem å skifta før vi dro i bursdagen.Det ble plutselig sol og skamvarmt mens vi var der,passa jo bra siden vi var ute.Det ble grilla pølser og Annette hadde bakt farlig gode muffins!!Jessica spiste,lekte og kosa seg!Vi voksne kosa oss også:)
Roger var hjemme med Benjamin og jeg tror de kosa seg.Det værste var at mannen har fått til avtrykk av foten,jada...så flink er jeg liksom...så nå gjenstår det avtrykk av handa hans.


Følger med på at Adrian åpner opp gaver...

"Mmmm...muffins!"

Sykkelen måtte testes!:)

Da har jeg lagt Benjamin i bagen sin,får se hvor lenge han klarer å ligge der alene,vil nok helst sovne på mamsen.Men han må jo klare å sovne alene også, selv om det er superkos å ha den lille varme bylten innat seg:)
Han får sove med meg etter at han har fått mat i 5-6 tida om morran.Skjønner ikke åssen han klarer det,men han karrer seg mot meg,så han kan ligge nærmest mulig,hihi:)

Nå skal jeg prøve å få sett på Frustrerte Fruer!

Ha en fin kveld:)


8 Kommentarer


Bulder og brak!

Som dere kanskje ser så har jeg ny flott header igjen!Og det er nok en gang Helle som står bak.Så tusen takk igjen Helle,du overgår deg selv hver gang!!:)
Syns de bildene er så flotte, selv om Jessica har spist is med sjokolade og har dette i munnen.Men litt gris hører med i hverdagen.

Starta dagen med å forsove oss litt igjen,jeg skrur av alarmen å sover søtt videre.Våkna 30 minutter etter at vi skulle stått opp.Men det gikk fint i dag og,fikk snuppa i barnehagen med nistemat i sekken siden de skulle på tur.
Vel hjemme igjen bada jeg Benjamin som storkoser seg i vasken:)


Nybada liten gutt:)

"Titt-tei!"

Jeg har prøvd å ordne dette hånd og fotavtrykket idag,de som synes det er lett som en plett,kom gjerne hit å gjør det for meg!!
Har ikke fått det til ennå.Vi har sånne små "kasser"som avtrykket skal tas i,det er en slags leire.Sender avtrykkene inn til Lifestone,og de ordner for oss.Nå må vi få gjort det snart,men det er jammen ikke lett.Nye forsøk i morra...

Før i dag lurte jeg litt på om jeg skulle spise eller sove,hihi:)Fikk spist,og akkurat idet jeg sovna begynte det å buldre og brake.Skikkelig tordenvær!
Til slutt sovna Benjamin og jeg på sofan i regn,lyn og tordenværet.

Henta Jessica i barnehagen og de hadde akkurat klart å unngå uværet.Bra de fikk kost seg på tur!
Tok henne med til byen,jeg hadde noe klær som skulle byttes(igjen),men det er så utplukka på størrelser siden det er mye salg nå.Så det ble enda noen tilgodelapper,kjekt det da:)
Så da fikk vi litt "kvalitetstid"sammen alene.


Jessica fikk "lurt"til seg en pølse:)

Jeg prøver å legge Benjamin,men han bare våkner å ligger og ynker seg.Tar han opp etter en stund,han sovner på meg,og jeg bærer han tilbake i bagen,nå har han jammen i meg våkna igjen.
Liker ikke å ligge alene han...Har det vært tordenvær hos deg i dag??13 Kommentarer


Benjamin 1 måned:)

Benjamin er 1 måned i dag!Virker som om det var i går jeg fikk se han for første gang,samtidig som det virker som en evighet siden keisersnittet og alt som skjedde i forkant.
Syns han har vokst veldig i det siste,særlig i lengden.Han er mer våken og lager lyder som får meg til å le:)
Noen smil har han også kommet med,vakringen vår!
Prøver så inderlig å holde fast på denne vakre nyfødtperioden som suser så fort forbi.


Benjamin er 1 mnd i dag:)


Våkna til nok en regnfull dag i dag,nå er jeg lei altså!!Hater sånne dager der vi er innesperra her hjemme.Ta på deg regntøy da vel sier flere nå.Jeg har ikke regntøy og ville ikke ta med Benjamin ut i griseværet siden han er så tett i nesa si.Om det skal fortsette å regne så må jeg vel skaffe meg regntøy...
Så da har vi vært her da.Jessica har leika greit og hatt et raserianfall da vi nekta henne å grave i søpla på kjøkkenet...
Benjamin har vært litt urolig,sikkert pga den tette nesa.Også har han vært så gulpete i dag,bytta body tre ganger.


Storesøster:)

Jeg kikka gjennom babybilder av Jessica fra hun var nyfødt.De to er skremmende like!Hadde det ikke vært for de rosa klærne hadde jeg trodd det var Benjamin.Skal få se om jeg ikke får lagt ut noen av de bildene.

Dro en liten tur til foreldrene mine siden pappa hadde bursdag i går,og der ble det jammen i meg kake!


Kulern på sofan:)

Nå sover begge barna og jeg har egentlig lyst til å gå og legge meg jeg og.Men nå begynte Kardashians på E! så da må jeg se litt...

Om du har flere barn,ligner de på hverandre??

12 Kommentarer


Starbucksjenta:)

Her får man ikke ha noe i fred lenger.Jeg kjøpte meg en lovely frappuccino med jordbærsmak fra Starbucks her om dagen,den sto å ropte på meg fra hylla i butikken:)
Tok den fram på morran i dag og da var lille snuppelupp der med en gang og forlangte å få smake,og hun likte den like godt som meg,for borte ble den.
"Nam,det var godt!Kan du kjøpe mer?!"kom det fra Jessica.Jada...
Denne drikken smakte det ikke kaffe av,heldigvis...jeg liker nemlig ikke kaffe.Smakte bare deilig jordbær:)

Da jeg var i Thailand og USA drakk jeg endel frappuccinoer fra Starbucks,nam!!


"Slurp,slurp!!"

Starbucksjenta:)

Liker du kaffe??
Har du vært på Starbucks??
10 Kommentarer


En liten tur...

Jada,nok en regnfull dag...Jeg tok med meg barna og mamman min å dro på Gulskogensenteret.Mannen ble hjemme og fikk dermed "kvalitetstid"for seg selv.


Benjamin koser seg i pysjen:)

Jessica fikk leika litt på en liten lekeplass inne på senteret,ville ikke gå men lokka henne med videre.
Hun har vært veldig snill og grei i dag,men mot slutten kom turbotrollet fram igjen.Helt bananas!Men da skulle vi øyeblikkelig reise hjem.
Hun fikk Hello Kitty paraply av mormor,det trengs virkelig nå i dette møkkaværet.Selv kjøpte hun seg en sykebil med sirener og blålys,jeg blir vel gal til slutt...


På lekeplassen:)

Snuppa fikk paraply av mormor:)Jeg fikk kjøpt det jeg skulle,babydagbok og litt annet stæsj til den på Foto Knudsen.Timene fløy mens vi var på senteret,gjør jo det med mating av baby,bleieskift osv,osv...
Benjamin lå lenge våken i vogna å titta på leken sin.Han har blitt så tett i nesa si stakkar.Og saltvannsdråper hjelper jo ikke det grann,argh!!!
Han har antagelig blitt smitta av Jessica.


Stolt eier av sykebil med sirener og blålys:)

Benjamin studerer leken sin:)

Jessica var nok sliten for slokna i bilen på vei hjem og ble litt snurt da hun ble vekt hjemme.
Men etter en stund spurte hun om:"Kan vi dra på shopping mamma?"Haha:):)Det er snuppa si det,glad i å shoppe allerede:)
Man behøver jo ikke å shoppe så mye,kan jo bare kikke også,selv om det er veldig mye fint,men det begrenser seg jo selv.

Sender en hilsen til pappan min som har bursdag i dag:):)

Er du glad i å shoppe??

11 Kommentarer


Semmert!

Nå må jeg bare klage litt på dette været,det er rett og slett semmert!!Regnet høljer ned og har gjort det i hele dag.Får jo ikke kommet seg ut på trilletur engang.Nå har det vært møkkavær leeeenge,om det ikke regner så blåser det,hvor er sommern??Og det er meldt like dårlig hele helga:(
Vi har vært hjemme i dag og,og jeg har ikke gjort noe fornuftig i dag.Kjørte Jessica i barnehagen,og vi løp inn,øsa jo ned.
Benjamin kosa seg med et bad i vasken på morran og sovna rundt 10,30.Sov helt til 14,30.Jeg har bare surra og dubba litt like før han begynte å våkne.


"Det regner!"

Nybada og go:)

Henta Jessica i barnehagen og vi måtte nok en gang løpe ut til bilen i regnet.Tok henne med på Rema for å handle litt.
Hun dura rundt med den lille handlevogna si og en skalk i handa:)Hjemme igjen har vi bare kosa oss og lekt litt.Benjamin har vært en sløving i dag og har omtrent bare sovi.Var våken en stund istad,men sover igjen nå.Han pleier jo å være litt urolig på denne tida,men akkurat nå er det stille.


Handlerunde på Rema med skalken sin:)

Får se om det er noe på tv,hvis ikke blir jeg sittende her foran pc'n før jeg tusler i seng å finner boka mi.Må lese før jeg legger meg til å sove,helt nødvendig!

Må du lese før du legger deg??
Er været like semmert hos deg??
16 Kommentarer


Søskenkjærlighet:)

Oppdaga noen bilder på kameraet som mannen har tatt på morran mens jeg var på badet.
Mine søte barn som ligger å titter på og koser med hverandre:)
Får håpe søskenkjærligheten kommer snikende.Men ser jo her at Jessica er stolt og glad i lillebroren sin!
Hun viser omsorg for han,men han er nok litt kjedelig ennå syns hun.Men hun spør etter han hele tiden om hun ikke ser han rundt seg, og når jeg henter henne i barnehagen.
Sier også klart i fra når nok er nok om Benjamin er på fanget hennes eller lignende.Og det er jo fint,sånn at hun ikke bare dytter han vekk.Vil også gjerne bære han,men det går jo ikke med tanke på "dinglehodet" hans..


Disse to får nok mye glede av hverandre:)16 Kommentarer


Ensom og forlatt...

Ensom og forlatt...det hørtes litt ille ut,er ikke så ille altså.Men i natt har Benjamin sovi uten meg,og det er første gang siden vi kom hjem fra sykehuset.
Følte meg litt ensom gitt.Han var ikke så langt unna,han lå i vognbagen sin på soverommet,la han der i går kveld og han har sovi som en stein.La han der istedenfor sprinkelsenga,husker åssen det var med Jessica,ikke snakk om at hun ville sove der når hun var så lita.Det er jo så stort og åpent,da er bagen "tryggere".Vi har ikke vogge eller noe,så da er det like greit.
Han fikk ligge litt inntil meg før vi sto opp da:)

Vi har bare vært hjemme i dag og vært flinke her.Vaska tøy,bretta tøy og støvsugd,klapp på skuldra til oss,hihi:)
Kosa oss vi med å bare slappe av.
Mens han sov så har jeg overført og bestilt bilder fra fødselen fra Foto Knudsen.Nå må jeg også bestemme meg for hvilke bilder jeg skal ha fra nyfødtfotograferinga.Har også fått bestilt dåp,så da er det i boks,datoen er 28 august.
Benjamin og jeg har også vært en liten tur hos oldemor,neste gang må Jessica være med også,men i dag kosa hun seg med paps.


Benjamin koser seg i bleia på morran:)

Jessica hadde det veldig gøy med å legge seg i bagen til Benjamin nå i kveld:)


Jessica "låner"bagen til lillebror:)

Tenk,i dag er frøkna vår 2,5 år og lille Benjamin er 4 uker allerede,gurimalla!!

Hvor gamle er barna dine??

24 Kommentarer


2,5 år:)

I dag er verdens søteste jente hele 2,5 år!!Får aldri sagt det nok,men guri som tiden flyyyyyyr!!!Lurer på hvor det blir av dagene?!Det er jo ikke så lenge siden jeg holdt henne for aller første gang...
Hun har blitt så stor i det siste,og det at hun har blitt storesøster gjør henne enda større.

Hun skravler og gjør så mye rart,og har fått mange "fakter" som hun plukker opp i barnehagen.
Da jeg sa til henne at hun ble 2,5 år i dag så sa hun:"Da skal jeg ha kake!"Lille luringen:)
Blir nok mye morro framover her med denne frøkna i hus!


Jessica 2,5 år:)

18 Kommentarer


Helt "Texas!"

Jeg må innrømme at det til tider i det siste har vært helt "Texas"her om ettermiddagene/kveldene.
Jessica er så turbo og omtrent så oppunder taket til tider at jeg  ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.I tilegg så er Benjamin så urolig etter at frøkna har lagt seg.
Nå er jeg faktisk litt sliten,for Jessica var i 100 før hun la seg,jeg fatter ikke at det går an.Kan noen vennligst si at det ikke bare er hos oss det er sånn??

Har ikke fått den søvnen jeg trenger heller da Jessica våkna klokka 04 i natt og gråt,måtte sove med meg i senga.Paps og Benjamin slokna på sofan.


Benjamin i går kveld:)


Benjamin og jeg har vært en tur hos legen i dag.Han med et øye som aldri slutter å værke og jeg med et øre som er sinnsykt vondt.Benjamin fikk salve,men de så ikke noe galt i øret mitt.Hvorfor gjør det så vondt da???????Jeg har knaska paracet både i går og i dag,men det tar ikke vekk vondten.
Etter legen sovna Benjamin og jeg på sofan,men vips så var det på tide å hente paps på jobb,for så å dra i barnehagen til Jessica hvor det var kaker og kaffe i dag isteden for sommerfest.Pga ustabilt vær ble det ingen sommerfest.
Vi kjøpte lodder og et bilde av Jessica i ramme som hun hadde malt:)Det var et bilde som var tatt mens hun sov og kosa Ape,kjempesøtt!
Jessica lekte og kosa seg,tror nesten vi var de siste som dro hjem,men jeg både mata og skifta på minsten,og det tar jo litt tid det også.


Gøy i barnehagen:)

Jessica klemmer venninna si Kristina:)

Benjamin slækkern i vogna...

Tok med meg Jessica for å handle bleier etter mat,gikk innom Cubus siden det var 30%.Men fant ikke noe særlig å juble for,bare en body.

Tror jeg skal prøve,legg merke til prøve,å legge meg litt tidligere i dag,er veldig sleepy.......

Er det helt "Texas" hos deg nå og da??
16 Kommentarer


"Syk i nesa..."

Jessica har vært hjemme i dag siden hun har blitt forkjøla,eller som hun sa:"Jeg er syk i nesa mi!"Godt å slappe av litt da.
Benjamin og jeg skulle på helsestasjonen å veie,så paps var hjemme med snuppa.
Nå er det bare å slappe av med tanke på vekta iallefall,han veide 4,2 kg i dag,så han legger bra på seg.Prata med en helsesøster også,er ikke hun faste vi skal ha,liker henne vi har fast,men hun var ikke der nå i dag.


Avslapning på sofan...

Etter dubben til snuppa dro bare hun og jeg på Jysk for å kjøpe en lekekasse til å ha her i stua.Jeg rydder vekk leker,men de finner veien opp i stua igjen,merkelig det der altså...
Koselig for Jessica med litt tid med mamsen også.

Etter middag kom barnehagekompisen hennes Haakon på besøk.De hoppa på trampolina,lekte på lekeplassen og kosa seg med druer.
Vi mammaene fikk skravla fra oss litt,koselig det:)
Merkelig nok så har jeg ikke tatt så mange bilder i dag,snodig gitt:)


Jessica og Haakon koser seg med druer:)

Nå er Benjamin litt urolig som han vanligvis pleier å være på denne tiden.Roger sitter å gir han mat,så jeg får en 5 minutt:)
Ikke noe å si på formen til Jessica iallefall,så er bare nesa som er litt syk,hihi:)

Er det flere der ute med "syke neser??"

9 Kommentarer


Bleieskiftarbeider:)

Jessica får hjelpe til med Benjamin med det hun vil.I går ville hun skifte bleie på han så da fikk hun prøve det.
Hun sier i fra når hun ikke vil mer,da sier hun:"Ta'n vekk!"eller:"Nå er det nok!"Og det er jo veldig greit syns jeg.Vil ikke tvinge henne til noe,hun får selv bestemme hvor mye hun vil delta når det kommer til lillebror.
Hun er veldig glad i og stolt av han:)


"Nå skal jeg skifte bleie på deg Benjamin!"

"Er det noe i bleia tro?"

Jessica ville absolutt sove i de klærne hun har på seg,shorts og singlett.Veldig greit på sommern,alt for varmt med pysj!

Om du har flere barn,vil de hjelpe til med de mindre??8 Kommentarer


Hærsens vind!

Tja,har ikke så mye å fortelle om i dag egentlig.Benjamin var så og si våken fra 9-14 og var ganske så urolig.Han vil helst sove på meg,og våkna hver gang jeg la han ned.Sovna i vogna da vi trilla en tur,Jessica hadde med sin vogn også med "barna"sine oppi.
"Barnet",det er Ape så klart!
Jeg fulgte de ned til foreldra til Roger for Jessica ville til bestefar.Jeg var der en liten stund før jeg trilla hjemover igjen,paps og snuppa ble igjen.Jeg følte for å slappe av litt hjemme med en litt urolig baby.
Jeg sovna en liten stund på sofan,men våkna av at jeg frøys,brrrrr!!!!Da kom de to andre hjem også.
Det har vært sol i dag men den hærsens vinden ødelegger alt!Når skal det bli ordentlig varmt uten vind??


Koooos:)

Go'gutten!

Go'jenta!

På trilletur med "barna"sine:)


Håper du har hatt en litt mer givende dag enn oss?!
10 Kommentarer


Genialt!!

Etter dubben til snuppa dro vi til foreldrene mine på grilling.Så fikk Jessica fresa rundt i hagen å brukt opp litt krutt samtidig.
Etter mat trilla vi bort til venninna mi som bor i samme gata.Jessica fikk leika litt med barna hennes og jeg fikk med litt klær og en BabyBjørn bæresele.Genialt tenkte jeg siden Benjamin er så urolig på kveldene.Men han likte ikke å sitte i den,får prøve igjen senere,men i kveld ville han ikke.Han vil aller helst sove på mamsen sin.

Frøkna i huset var ikke lett å få i seng,noen ganger blir tålmodigheten virkelig satt på prøve.Hun bare fjåsa og tulla,og ville ikke gå frivillig i seng.
Til slutt gikk hun faktisk av seg selv,men merker på henne at hun begynner å få en enorm vilje nå.Ikke alltid bare,bare altså!Men hun er veldig flink til tider også,men hun skal vel teste oss litt ekstra nå.

Hun var så søt før i dag da jeg var på trampolina med henne,hun spurte om:"Mamma,har du ikke vondt i magen lenger?"Så hun har fått med seg det at mamsen har hatt litt vondt etter keisersnittet å må ta det litt med ro.Men vi hadde det veldig gøy på trampisen:)


Hoppetussa!

Zzzzzz....har han ikke søt bukse??Måtte jo vise fram den:)

Godt og varmt i sola i dag,håper sommern er på vei,men så ikke akkurat lysende ut for morradagen...
Jeg har lyst på sjokolade!!

Dette ble et gørr innlegg,men det får dere bare tåle,haha:)

Har du prøvd bæresele til ditt barn??

17 Kommentarer


Superkul og "apestreker:)"

Ikke bare er Jessica ei lita "fjolle",men hun har blitt så kul også!Hun har blitt så stor i det siste!I tilegg til fjollete og kul så er hun også en liten ramp!
Hun hadde jaggu meg skrudd av vaskemaskinen i stad.Jeg trodde den var ferdig,der tok jeg feil når alt tøyet var klissvått inni der.Jammen bra vannet ikke fossa ut døra.Der har frøkna sniki seg inn på badet og skrudd på bryterne på vaskemaskinen...
Her snakker vi om "apestreker"fra ei superkul lita jente:)


Superkul Jessica:)!

Flere med barn som finner på "apestreker??"

7 Kommentarer


"Fjolla!"

Våkna med migrene i dag,blæh!!Stappa i meg en paracet å la meg og sov et par timer til med Benjamin.Jessica sov til 9 så det passa bra.
Hodet var ikke så værst da jeg sto opp,kjente det litt,men overlevde,hærsens migrene!!


Søskenkos...

Jessica har tatt av Benjamin pysjen:)Jessica har spurt om vi ikke kunne dra til byen siden i går etter barnehagen.Så i dag ble det en tur.Tok med begge ungene mens mannen ble igjen hjemme.Sinnsykt mye folk i byen,så glad jeg skulle møte mamma siden Jessica freser rundt når vi er på "shopping"som hun sier.
Nok en gang fikk jeg overhodet ikke gjort de ærendene jeg skulle,rekker det jo ikke med matstopp osv.Men en ny maskara ble det ,så gavekortet brenner fortsatt i lommeboka:)
Jessica kjøpte seg en neglelakk på H&M med Dolly på.Paps lakkerte tåneglene hennes,ja du leste riktig,paps!
Jeg har selv aldri eid en neglelakk til dags dato,helt sant!

Har fått ei skikkelig "fjolle"i hus.Hun gjør og sier så mye rart,og ler seg skakk av seg selv.Plukker opp mye i barnehagen nå.
Vi tok en tur ut med vogn og sparkesykkel,og da slo "fjolla"til for fult,sto å skreik:"Mutteeeeeern!!!!!!!"så hele nabolaget rista,ikke bare en gang,men flere.Kjente jeg ble en smule flau og kikka meg rundt for å se om noen kikka rart på oss,heldigvis var det ingen i sikte.
Så da ble det ei runde på sparksykkelen og vi fikk trilla en tur.


Den søte "fjolla"vår:)

På sparksykkelen:)

Nå blir det vel å sitte her på nett litt,og å leke med den nye mobilen min mens en film på TVN står på.Benjamin ligger på fanget å koser:)

Flere med fjollete barn i hus??16 Kommentarer


Årets barnehagebilder:)

Vi fikk med flotte prøvebilder hjem fra barnehagen i går,så da er det bare å bestemme seg for hvilket vi skal ha.Fikk 8 forskjellige,og alle var like fine,men har noen favoritter:)

Det var visst ikke vansklig å få tatt fine bilder av snuppa vår sa den ene "barnehagetanta".Vi knipser jo endel bilder her i heimen,så hun har vel blitt vant til kameraet:)

Disse to er mine favoritter:)

 22 Kommentarer


Vi har slækkan!

Benjamin og jeg har bare slækkan hjemme i møkkaværet i dag,deilig å ikke ha noe på timeplanen.
Jeg tok meg til og med en strekk på sofan,men ble ikke så lenge da jeg sendte meldinger med en venninne som fikk baby tidlig på morran i dag,man blir jo så gira av sånt.


Slækkern på morran:)


Ellers så gikk jeg i gang med å prøve å lage fot og håndavtrykk av Benjamin.Kjøpte sånt sett i går.Men jeg ga opp hele sulamitten!!
Det ble ikke vellykka med andre ord.Fargen sklei utover når man trykte ned foten.Jeg ble bare mer og mer lei og irritert!!Så jeg har finni ut at jeg suger til å lage sånne ting.Så da blir det vel til at vi lager det på Lifestone,som vi gjorde med Jessica,det koster litt mer,men man får et perfekt resultat!!

La Benjamin litt på magen så han kunne trene nakkemusklene,men denne gutten tror han er eldre enn han er,for han rulla rundt til magen!
Jeg bare måpa!La han på rygg igjen,og han gjentok rullinga.Så venta jeg litt,la han over,nok en rullings...Vet ikke om det er tilfeldig eller om han bare "vælva",men tre ganger!!??


Rulling på gang!

Litt susete er jeg også,glemte å sende med Jessica gummistøvler i barnehagen.Roger dro dit før jobb med de,og gjett hvem som var ute i joggeskoa?!Joda,frøkna vår.Hun ville ut,så da måtte hun jo få lov til det.Jeg har aldri sett så våte sko i mitt liv før,OMG!!!

Vi har også fått en smakebit på barnehagebildene av Jessica i dag,de var kjempefine,så må bestille de!
Når jeg endelig har fått i gang min splitter nye mobil,en rosa Nokia N8,så er så klart hele mobilnettet ti Telenor nede,hrmph!!!!
Det har jo vært borte nesten hele dagen,grem altså!!!Litt avhengig da eller...men det var jo så spennende å høre om fødselen og babyen til venninna mi.WÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!!!!Mobilnett kom tibake!!!!!!


Snuppelura:)

Jessica leker med Benjamin:)

Jessica har vært skikkelig fjollete i kveld,lo seg skakk av alt mulig,en smule overtrøtt kanskje?:)
En annen ting,hva er det med sokker og babyer?!De gnur de jo av seg hele tiden,har ikke tall på hvor mange ganger jeg har tatt på sokkene hans i dag,argh!!
Sparkebukser er best på nyfødte altså,helt klart!!

Så var det langhelg da,ingen planer her i gården,hadde håpa på fint vær så vi kan være ute og ikke minst få trilla litt.Ikke mye jeg har fått trilla ute ennå.

Har du planer for langhelga??

12 Kommentarer


Baby Benjamin:)

Lovte dere noen flere bilder fra fotografen,og her kommer det noen.Kjempeflotte bilder av vår nyfødte lille gutt!
Anbefaler alle å ta nyfødtbilder.
Viktig å bevare minnene fra denne korte, vakre tiden som nyfødt.
18 Kommentarer


Litt frekk må man være...

I dag kom vi oss ut døra til normal tid i øs pøs regnvær.Løp inn i barnehagen med Jessica.Hun måtte tøyse litt inni skapet sitt igjen,det er alltid like gøy:)

Hadde time på sykehuset med Benjamin for å sjekke hørselen hans,de sjekka jo det mens vi lå på føden,men da gikk det ikke mellom.De har gjerne litt fostervann i øra.Men i dag gikk det og alt var i orden:)
Kjørte videre til helsestasjonen for å veie,jeg måtte bare sjekke.
Ble litt irritert utenfor helsestasjonen,de har to reserverte parkeringsplasser til de som kommer dit.De var opptatte av biler fra hjemmehjelpen.I den ene bilen satt det en gutt å knotta med mobilen sin.Det regna så jeg ville jo ikke at Benjamin skulle bli våt.Så jeg rett og slett banka på vinduet til hjemmehjelpbilen å spurte om han skulle inn på helsestasjonen med et barn siden han sto på en reservert plass.
Han ble ganske så paff og sur,men han kjørte av gårde og jeg fikk plassen.Noen ganger må man bare være litt frekk,men jeg var jo ikke det heller,han sto jo bare der.

Benjamin veide nå 3885 gr så helsesøster sa jeg kunne senke skuldrene for han legger fint på seg.Fikk også prata litt med jordmor Siw.


Jessica står i skapet i bhg:)

Gjett hvem som var våt til oppunder arma da jeg henta henne i barnehagen!?Jessica kosa seg ute og hadde hoppa i vanndammene.Våt gjennom gummibukse og gummistøvler.
Og hun som var så fin i dag i snekkershorts og alt,jaja...bra hun koser seg i barnehagen.


Våt jente!

Nå er jeg redda for isbilen kom,så da har vi is i frysern igjen,helt avhengig,hihi:)


Minsten:)

Kost seg med is:)

Benjamin er 3 uker alt i dag,jeg syns dagene går alt for fort!

Pleier du å være litt frekk noen ganger??


9 Kommentarer


Travle dager...

Det ble ikke noe blogging i går kveld da mannen satt på laptoppen for å føre over og ordne ting på den nye telefonen min(som ennå ikke er i bruk.)
Så jeg satt å så på jordmødrene på tvnorge.Herregud sånn skriking på hu ene som føda,ga meg helt over,og når babyen var ute satt jeg å sippa,jada...

Benjamin er ganske så urolig og "kavete"på kveldene etter at Jessica har lagt seg,så det er ikke så mye annet jeg får gjort enn å sitte eller gå med han.
Er litt stressa for at han skal vekke Jessica,men har ikke gjort det ennå.Han er utrolig selskapssyk og vil ha nærhet,men han er jo ganske så nyfødt,så ikke så rart.Hører også at mange babyer har denne urolige perioden på kveldstid.

Vi starta dagen med å forsove oss en halvtime,jeg slo av alarmen å purka videre.Så følte det ble litt "stress meg ihjel"på morran i går.Prøver å levere frøkna i barnehagen til ca klokka 9.
Blir nok ennå mer stress når Roger begynner på jobb klokka 7 om morran,hjelpes!!To barn som skal mates og kles på,godt det er sommer.
Det går seg nok til,men litt travelt blir det nok før vi er ute av døra.

Roger kjørte Jessica mens jeg bada Benjamin i vasken.Han liker det,ligger helt rolig og koser seg.


Koser seg i vasken:)

"Smokketrollet:)"

Kveldskos:)

Jessica kom hjem med sand både her og der,så hun måtte ta seg et bad.Ellers så er det travle dager med en nyfødt og en 2,5 åring i huset.
Det er noe hele tiden,vi har jo veid to dager i uka nå så da må vi jo ut.Også kjører og henter jeg mannen på jobb pga det vonde kneet.
Husker det var mye på timeplanen da Jessica var nyfødt også.Men vi koser oss:)

Er det travle dager hos deg??
10 Kommentarer


Vakker!

Har så vidt fått titta mellom bildene fra fotografen,de er så nydelige alle sammen.
Dere skal få se flere,men jeg må bare finne ut hvem jeg skal vise fram først.
Syns dette bildet er alldeles nydelig!


Vakre gutten vår!
19 Kommentarer


Koselig ettermiddag...

I dag har jeg vært å henta bildene fra nyfødtfotograferinga på cd,så da er det bare å finne ut hvem bilder vi skal ha.De var superfine!Fotografen viste de fram til meg på et slideshow med en sang jeg har valgt som bakgrunnsmusikk.
Tårene var ikke langt unna der de vakre bildene av Benjamin kom på skjermen...
Dere skal også få en titt snart:)

Vi henta Jessica litt tidligere i barnehagen i dag for vi skulle en tur på Liertoppen å se på ny mobil til meg siden den jeg har ikke er til å stole på,den er mer eller mindre død.
Ny mobil ble det men har ikke fått testa eller sett så nøye på den ennå.
Vi snubla innom Mc'ern en tur også,fort gjort!Greit å spise der en gang i blandt,og vi har ikke Mc'ern eller Burger King her i byen.Men savner det ikke akkurat,milkshaken er det beste med de syns jeg.
Vi kikka ikke på så mye annet,dro hjemover igjen med barna som var supersnille på tur.Benjamin sov bare og fikk mat en gang,så han merka vi ikke mye til.


Hvem er denne jenta?Kremt...

Zzzzzzzz....

Snuppa koser seg:)

Go'klumpen!

Nei,nå må jeg snart få ordna hånd og fotavtrykk av Benjamin.Vi ordna det på Lifestone med Jessica da hun var 4 uker, og det ble et perfekt resultat,men det er ganske så dyrt.
Jeg får se hva de har på en eller annen hobbybutikk,det kan jo bli et like bra resultat.

Har du tatt hånd og fotavtrykk av ditt barn??26 Kommentarer


Vektklubben...

Skulle nesten tro Benjamin var med i vektklubben,bare at her gjelder det å legge på seg:)
Troppa opp på føden for å veie nok en gang i dag.Barnepleier Reidun tok seg av oss i dag,hun er bare så superkoselig!
Vekta viste 3780 gr,så han har ikke lagt på seg så mye siden fredag da han veide 3765 gr,men det går sakte men sikkert oppover.
Benjamin ble med ett lys våken å lå og pludra og kosa seg inne på stellerommet på føden mens Reidun prata og dulla med han.Benjamin ble sulten så jeg satte meg ned for å mate og Reidun satt sammen med oss å prata litt om mating og om åssen alt går.Det kommer så mye"puss"ut av øya til Benjamin,så Reidun syns at jeg burde ta han til legen i løpet av uka om det ikke blir noe bedre.
Det er så koselig og trygt å få komme på føden her,men nå var det for siste gang,Reidun sa at nå så det ut til å gå fint,så nå kunne vi veie på helsestasjonen om jeg ville det før jeg får innkallelse til 6 ukers kontroll.Må si jeg liker meg best på føden.
Jeg takka for all god hjelp og oppfølging,blir nesten litt trist jeg...Fikk også prata med jordmor Marit,alltid koselig!

Roger og jeg henta snuppa sammen i barnehagen.Himmelen åpna seg så Benjamin og jeg venta i bilen.Meninga var at vi skulle avgårde en tur,men klokka ble så mye.Jessica ble litt skuffa over at vi ikke skulle på "shopping" som hun sa.Så da måtte vi en tur innom senteret her så snuppa fikk "shoppingrunden"sin.Vi handla ikke en ting,men koselig å kikke litt.


Trilletur på senteret...

Benjamin koser seg i vogna...

Ute er det grått og trist.Regner som bare det,men akkurat nå var det bare koselig.Har buldra og braka litt også,men ble ikke noe ut av det.

Fikk gaver i posten i dag av min bloggvenninne Stine som hun hadde kjøpt i Tyrkia,kjempekoselig:)Så tusen takk!:)

Ha en fin kveld alle sammen:)

 

 

 

5 Kommentarer


Kosegutten...

Lille Benjamin er en ordentlig kosegutt.Når han er våken liker han å ligge på fanget,og han syns det er så deilig å sove oppå oss.
Om natta ligger han tett inntil meg og lager go'lyder.Kjempekos!:)
Koser seg masse når vi pakker teppet godt rundt han,og han er litt glad i smokken,ikke så glad som søstra er i smokken.Men han suger så intenst på flaskesmokken istedenfor å spise,så da syns jeg det er litt greit med smokk i mellom slaga hvis han har et stort sugebehov.


Koser seg hos mamsen:)

Koser teppet og smokken:)

Jessica er veldig glad i smokken og Ape.Ser nå at hun er ennå mer glad i smokken enn vanlig,men jeg vil ikke ta fra henne den kosen nå.Hun er jo lita ennå,og smokken er helt grei.Prøver å si at hun må ta den ut når hun leker.
I barnehagen ligger den på hylla med Ape,men blir tatt fram når det er sovetid eller om hun er lei seg.


Kos med Ape og smokken:)

Bruker barnet ditt smokk??

18 Kommentarer


Søndagsskøy:)

Vi sov jammen i meg til klokka var 9 alle sammen i dag,deilig!!
Jessica har vært ute å lekt med nabobarna å kost seg masse,hoppa på trampolina til hun var sliten å ville selv ta seg en dubb,det er jo veldig greit.

Etter dubben var det blitt varmere og frøkna tok seg et bad i bassenget på verandaen.Det ser så deilig ut,lyst til å hoppe uti selv,hihi:)
Benjamin var våken i hele 3 timer etter at vi sto opp,fikk seg et bad i vasken.Han var helt rolig og kosa seg.


Sover og smiler:)

Vi har trilla tur og Jessica har lekt og hoppa mer på trampolina med nabobarna.Så hun har fått kost seg i dag,og det er bra.Hun har ikke vært så sårbar i dag heller,heldigvis.Jeg syns det er så vanskelig å se henne sånn,får vondt i mammahjertet mitt når hun gråter.


Snuppa på trampolina:)

Lille Benjamin:)

Så fikk vi besøk av min bror og samboer.Stas med onkel og tante på besøk!Vi får ta en tur til de i Oslo i sommer.
Ikke så ofte vi er der selv om det ikke er langt unna.


Fine barna våre!

I morra er det veiing på timeplanen igjen,tror han legger fint på seg nå.

Nå skal jeg prøve å ta meg en dusj,om jeg får lov av Benjamin:)


13 Kommentarer


Som i magen...

Lille Benjamin krøller seg sammen som en liten ball når han sover.Akkurat som når han lå i magen.De er jo så tøyelige og myke når de er nyfødte.
Men så søte de er:)


Godt å krølle seg sammen,akkurat som i magen...
15 Kommentarer


Runaway girl...

Jeg fikk tak i et basseng til Jessica,jeg dro til byen helt alene.Men rakk ikke å se etter klær til meg selv,får ta det til uka.
Jessica ble superhappy da hun fikk se bassenget:)Vi har et stort basseng,men litt jobb med det og det tar myyyyye vann,bruker jo opp alt varmtvannet.Kjekt med et lite et og.
Måtte prøves med en gang.Hun storkosa seg.Jeg skulle gjerne hoppa oppi selv,hihi!!Har vært stekende varmt i dag,kunne sikkert stekt egg på asfalten.


"Weeee,nytt basseng!"

Veldig avslappende ser det ut som:)

Fikk besøk av min tante Karin,veldig koselig!Både Jessica og Benjamin fikk gaver,heldiggrisene!!
Etter mat ville Jessica ut å trille,tok med dukkevogna si å trilla ved siden av meg.
Men plutselig bare slapp hun vogna si og løp avgårde som en villmann bortover gata.Jeg prøvde å stoppe henne,ropte og hoia,måtte bare ta beina fatt etter henne.Det kan jo komme biler,ikke veldig trafikert her,men det kommer biler,og noen kjører fort selv om det er et boligfelt.
Jeg tok henne igjen og måtte bare ta henne under armen.Jeg tør jo nesten ikke gå ut med henne samtidig som jeg har med vogna med Benjamin i.Hun vil rett og slett ikke høre om dagen,regner med at dette er en reaksjon på lillebror,så håper det går fort over,hjelpes!!!Godt Roger var med også.
Skal begynne å kalle henne runaway girl...men skummelt altså!Må snart sette henne i bånd.

Benjamin har vært veldig våken i dag.Han pleier å være ganske så urolig på kveldene,men hører at dette er vanlig med nyfødte og at det roer seg.
Jeg kan sitte eller gå med han hele kvelden,og han virker mer sulten enn på dagtid.Veldig kos å kose,men han roer seg liksom ikke.Nå sover han faktisk.


Sløvern i vogna.

"Skal vi ut å trille muttern?!"

Nå skal jeg hive i meg litt godis før den lille våkner.Har jo ikke tid til å spise godis om kveldene lenger,er jo bra det da,men er litt fysen;)Har du basseng til barnet ditt??
Løper ditt barn plutselig avgårde når dere er ute??30 Kommentarer


Lørdagsmorgen...

Like fint vær i dag,så det spørs om jeg ikke må ta en tur å få kjøpt et basseng til Jessica.En viss kanin har nemlig tygd i stykker det hun hadde.
Vi har et digert basseng,men det krever litt mer vann osv,da er det kjekt med et lite.

Vi fikk sove helt til 9 i dag,da våkna snuppa og Benjamin begynte å bli urolig,så da var det bare å stå opp å finne litt mat til han.Jessica og paps spiste frokost på verandaen mens vi var inne.
I dag fikk jeg på meg klea litt før enn sist vi var alle 4 hjemme,hektiske morgener når alle er hjemme.Men det går seg nok til.


Våken og klar for en ny dag:)

Jeg fikk et gavekort av barselvenninnene mine som kan brukes på senteret her,det brenner neste hull i lommeboka mi.Kanskje jeg kan finne meg noen nye klær,det hadde vært lovely!!
Nye bukser og topper hadde vært luksus!Er så lei av klærne jeg har som jeg har brukt under hele graviditeten.
Vi får se om jeg finner noe som jeg får pressa på meg,har bare 2 kg igjen så veier jeg det samme som da jeg ble gravid,men går gjerne ned mer altså!
Er som regel Jessica jeg har handla klær til,og nå får jo Benjamin også.Men nå fortjener ho mor no nytt i klesskapet(om jeg finner no.)

Kjøper du ofte klær til deg selv??

8 Kommentarer


Veiing igjen og bytur...

Ble en travel morgen på oss i dag da alle skulle ut av døra.Roger på jobb,Benjamin skulle veies på føden klokka 10 og Jessica skulle være hos morfar på dagen.
Vi kom oss avgårde i god tid.Benjamin veier nå 3765 gr så legger fint på seg,men skal tilbake igjen på mandag,greit det syns jeg.
Stakk hodet innom Frøydis som hadde fått baby,vi lå på føden samtidig da vi var kvalme og dårlige i høst.Vi håpa på at vi skulle føde samtidig,men hun gikk over terminen sin.Koseligere å treffes nå som vi ikke var kvalme og lenka til hver vår pose intravenøst.

Så dro Benjamin og jeg til byen for å bytte litt klær han hadde fått som var like eller for store/små.Møtte jammen morfar og Jessica som var å kjøpte malerkoster til morfar.Mormor jobba så det var bare de to.På skobutikken:)

Zzzzz....


Jeg henta Jessica hos morfar og vi dro for å hente paps på jobb.Ble ennå en runde i byen siden vi hadde lovt Jessica nye sandaler og en tur til frisøren.Jepp,hun ville selv til frisøren,og satt musestille mens hun ble klipt.Hun ble kjempefin!Håret hennes er så rart og blir aldri langt,bare pistrete,så da er det bedre å klippe henne syns jeg.
Så havna vi bak to muslimske damer som var ikledd lange kjortler og hodetørkle(beklager men jeg kommer ikke på navnet på hva de kler seg i.)
Jessica roper ut:"Se mamma,spøkelser!"Herregud som jeg og Roger lo,vi måtte nesten gjemme oss.Tror ikke damene hørte Jessica.


Nyklipt liten frøken:)

I da har det virkelig vært sommer,kjempevarmt,håper det fortsetter sånn.
Benjamin er veldig våken på kveldstid etter at Jessica har lagt seg,og han er så glad i nærhet og kos denne lille gutten vår.Elsker å sove oppå oss og han ligger tett inntil meg om natta.

Har det vært varmt hos deg i dag??
11 Kommentarer


Travelt...

Det er jammen i meg travelt med begge barna hjemme.Jessica sov til nesten 9,og Benjamin og jeg lå til nesten 10 å bare kosa.
På tide å komme seg opp å starte dagen.Da klokka var 11,30 hadde jeg endelig fått på meg litt mer klær og tatt en dusj.Paps tok Jessica med ut så lenge.Ser for meg hvordan det blir når jeg er alene med de to om morran,får vel ikke levert i barnehagen før langt på dag,neida...det går seg nok til.Må bare komme inn i det.

Og da flyr jo dagen når det er travelt.Tok en tur til foreldrene mine etterhvert.Fikk trilla en liten tur før det bar hjem igjen for det nærma seg leggetid for Jessica.


Snuppelupp:)

Tassen:)

Tror vi aner en liten reaksjon hos Jessica på Benjamin.Hun er litt mer sårbar enn vanlig,tar lett til tårene.De sa det samme i barnehagen når jeg spurte,og de sa at hun var litt sår.
Hun tester også grensene max,og har litt vanskelig for å høre.Men det går nok over,hun må jo få lov til å reagere hun også.

Selv om det er litt travelt tar jeg meg tid til å blogge mellom slaga.
Fikk forresten på meg olabuksa mi igjen,ikke værst det 2 uker etter fødsel.Men må drøye litt å gå med den da jeg fikk litt vondt i operasjonssåret.

I morra er det tid for veiing på føden igjen.Siden det er planleggingsdag skal Jessica være hos pappan min i mens,mamma jobber så da skal de kose seg alene.
Ser liksom for meg at hun løper som en villmann i korridorene på føden,gjorde det mens jeg lå der.Og da blir jeg bare stressa om hun gjør det mens vi skal veie osv.

Ha en fin kveld!

9 Kommentarer


SNEAK PEAK av nyfødtfotograferingen...

Jeg fikk en liten sneak peak på bildene som ble tatt av Benjamin i går som ble lagt ut på facebooksiden til fotografen.
https://www.facebook.com/pages/fluidphotography/158891218802

Bildene er alldeles nydelige!Gleder meg til å se resten:)

Er så glad for at vi har tatt disse bildene,minner for livet av den korte og vakre nyfødtperioden...

 40 Kommentarer


Nyfødtfotografering:)

Hadde ikke veldig lyst til å stå opp da det var på tide å vekke Jessica.Benjamin og jeg sov jo så godt sammen.
Men vi måtte jo få frøkna i barnehagen.
Jeg fikk henne avgårde og dro hjem for å forberede litt til fotografen skulle komme.Hun kommer nemlig hjem til deg for å ta bildene.
Du kan sjekke ut litt her om fotografen jeg brukte.

https://www.facebook.com/pages/fluidphotography/

Fotografen(Jessica faktisk)kom og Benjamin var våken.Prøvde å få han til å sove men han hadde visst bestemt seg for å være våken en god stund.
Men bilder ble tatt og på slutten sovnet han.Det ble mange perfekte bilder tror jeg,og jeg gleder meg som bare det til å se de:)
Benjamin var ganske så sliten etter å ha vært våken i 3 hele timer,så han sov godt resten av dagen.

Jeg henta Jessica i barnehagen mens mannen var hjemme med Benjamin.Og mannen han har vært på jobb i dag,idioti sier jeg bare med det kneet hans.
Så det var vår første dag alene sammen hjemme.
Jessica måtte sykle 100 runder før hun var klar for å bli med hjem,men vi har jo ikke dårlig tid.


"Må bare sykle litt mamma!"

Benjamin og mamsen:)

Vi har ikke gjort så mye annet i dag.Var bare hjemme etter at Jessica kom hjem.Vi har ikke trilla en gang.
Jeg fikk en kjempefin blomst fra jobben i dag,og en flott gave fra venninnene mine på barselgruppa og gave fra butikken Lille Meg som en av venninnene mine jobber på.Kjempekoselig,så tusen takk!
Lot Benjamin ligge litt på magen på gulvet,slappa av og kosa seg som bare det han.


Snuppa:)

Godt å ligge litt på magen...

Merker at det tar litt lenger tid å skrive et innlegg nå med en liten baby som er litt våken til og fra på kveldstid.
Vi må jo kose litt også.
Og mamsen må sterilisere flasker,men det er lett som en plett med en sterilisator som vi putter i micron,tar 5 minutter.Kjøpte den da Jessica ble født og det ble flaskemating.

Nå er bebisen våken igjen,så da får vi kooooose litt.Frøkna har lagt seg for en stund siden.

Håper go'været kommer,Jessica har fri på fredag også,planleggingsdag.Sånn at vi kan være ute å kose oss alle sammen.Blir jo langhelg på snuppa vår,og da skal vi kose oss!!

Har du planer for langhelga??13 Kommentarer


Ligner de?

Jeg syns jo at Benjamin og Jessica er ganske så like.Hører andre sier det også.
Så her kommer bilder av de to så kan dere sammenligne.


Syns dere de er like??27 Kommentarer


hits