Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Hvordan det gikk på overnattinga og litt mer...

Så utrolig mange koselige lesere jeg har!!Jeg har vært litt nysgjerrig på hvem som er innom her hos meg,og igår var det mange som fortalte hvem de var.Og det setter jeg stor pris på!!Takk for at du leser bloggen min og følger oss og vår hverdag:)

Benjamin og jeg har vært alene idag.Paps jobba og Jessica har overnatta hos bestevenninna si til idag.Som jeg har sagt før,Benjamin er konstant på kjøkkenet å maser etter mat.Gnåler fælt og står enten foran kjøleskapet eller skapet.
Det ble mistenkelig stille der inne mens jeg var litt i stua.Lista meg inn på kjøkkenet,og hva gjorde Benjamin??Jo da,han hadde finni grøten sin.Grøtpulver inne i skapet og på gulvet,herlig!!!

Nå tror jeg tablettene har begynt å virke også,så satser på at jeg er ennå bedre i bihulene imorra!!Er fortsatt "døv" på det ene øret.


På jakt etter mat!!

Jeg var veldig spent på hvordan det hadde gått med Jessica på overnatting.Dro for å hente henne i 11 tiden.De hadde storkosa seg!!Ingen problemer i det hele tatt.Jentene hadde ikke sovna før 22,30.Men det var nesten forventa at det ble sent.De sovna sammen i samme seng,bestevenninner:)
De hadde våkna 7,30 idag og hadde dratt med seg alt av dyner og puter inn i teltet til Kristina.Snakk om å kose seg!
Jessica ville ikke bli med hjem,så mamman til Kristina,Izabella sa at hun kunne få bli med de,de skulle uansett finne på noe så hun kunne ta med Jessica og kjøre henne hjem etterpå.
Jeg dro hjem å la Benjamin for en dubb,han sov i ca 45 minutter,jada...sinna som fy!!Han skulle ikke sove lenger.Så jeg rakk å vaske gulver før han våkna.Det var det han sov idag.
Vi gikk ut for å leke litt mens vi venta på Jessica.Jessica kom tilbake i 14 tiden og de hadde kosa seg.Kristina ble med inn på rommet for å leke litt mens Izabella og jeg fikk prate litt.Det blir nok flere overnattinger siden det gikk så fint.Jessica ville ikke at Kristina skulle dra hjem.

Jeg husker ikke hvor gammel jeg var når jeg begynte å sove over hos venninner.


Koser seg ute:)

Så fikk vi besøk av min venninne Maria og ungene,Isabell og Kristoffer.Ungene leika sammen og hadde det gøy.Noen års forskjell,men det gjør ingenting,ungene til Maria er så flinke med småttiser:)
Vi dro en liten tur til byen for jeg ville klippe Benjamin,men ingen hadde ledig time:/Jessica satt på ryggen til Isabell og de gikk å titta sammen:)
Jessica fikk seg noen lekre flip flopper,og gjett om jålefrøkna er stolt!!:)

Kjempekoselig å se Maria og barna igjen!!Må ikke bli lenge til neste gang.Jeg får ta en tur til de igjen snart(de bor i Stavern.)


Gjett om disse to koser seg!?Benjamin og Isabell:)

Isabell og Jessica :)

Viser fram flip floppene!!

Fine!?
Har ditt barn sovi over hos en venn/venninne??
Hvor gammel var du da du sov over hos en venn/venninne for første gang??
15 Kommentarer


Sleepover:)

Hodet mitt har ikke eksplodert ennå,bare nesten...Bihulebetennelse er ikke godt,men nå er jeg igang med tablettkur!

Nå sitter jeg her alene,Benjamin sover og mannen er på jobb.
Jessica er på overnatting hos bestevenninna si Kristina.Disse to frøknene har gleda seg i hele dag og har nesten ikke prata om annet i barnehagen.
Jentene er nesten som søsken,de krangler,ler og leker så fint sammen eller hver for seg.
Lurer på når de sovner ikveld..?De kommer nok til å knise og fnise,hihi:)Men det går nok veldig bra tror jeg,de skulle ringe om det var noe.
Da jeg skulle dra fikk jeg en god kos av begge jentene:)


Best friends:)


Har ikke gjort så veldig mye spennende idag.Måtte hente kuren min på apoteket,traff Ingunn og vi fikk skravla litt.Har slappa av siden det dunker noe voldsomt i hodet,føler meg døv på det ene øret.
Våkna forresten opp til regn idag,ingen bombe siden det er helg!

Benjamin har vært snill med mamman sin og sovna så fort han ble lagt.

Men har alle bloggere og lesere tatt ferie??Er så dødt her inne.Savner kommentarer fra dere folkens!!
Og når du først leser bloggen min så fortell gjerne hvem du er også,hadde vært koselig å vite hvem du er:)Ser jo på statistikken at jeg har lesere,men ikke alle legger igjen spor etter seg.


Frøken snupp:)

Søte lillebror!!(irritert fordi jeg ikke fikk redigert bort det røde øyet....)Hvem er du???

37 Kommentarer


Pizza and funtime:)(og bihulebetennelse.)

Jeg er bedre i ryggen idag,men kjenner det godt.Våkna i natt av skikkelig vondt i hodet og trøkk i øra,au!!Jeg karra meg på jobb og kom meg mellom dagen men trodde hodet skulle eksplodere!
Jeg hadde tilfeldigvis time hos legen idag,ganske flaks!Så det viser seg at jeg har bihulebetennelse.Har fått resept på tabletter men rakk så klart ikke å hente de.Det blir det første jeg gjør imorra tidlig for det er ikke godt.Ryggvondt og bihulebetennelse,ugh:/
Har hatt det en gang før,da var jeg gravid med Benjamin,så jeg fikk ikke noe for det.Snakk om å pines,au!!!

Det ble en fin ettermiddag etter jobb/barnehage til tross for eksploderende hode.Vi hadde avtale med Ingunn og ungene om å dra på Dolly Dimples å spise i dag siden mannfolka jobber sent.
Det var sol og varmt så vi satt ute.Jessica og Henrik løp fram og tilbake for å hoppe på den store hoppeputa som er der.Benjamin hylte og skreik,han ville ha mat-NÅ!!!Matvrak!
Vi koste oss med nachos og pizza.Etter mat ble det lek på oss alle sammen.Ingunn og jeg fikk også prøvd hoppeputa litt,haha:)!


Alle sammen:)

Is må til i sola:)

Kjempefint område for ungene å leke på samtidig som man kan spise.Benjamin krabba rundt og ville prøve klatretaua,lo og smilte:)
Varmt ble det også,så jeg tror mammaene ble litt varme i topplokket...


Dette var veldig gøy!:)

Blid liten gutt,og veldig møkkete;)

Hopp-hopp!!


Her er vi:)

Vi har kost oss idag.Men nå skal jeg pleie hodet og bihulene!!Har du hatt bihulebetennelse??

9 Kommentarer


Hei dere!

Hjelpes,hva har skjedd med ryggen min!?Jeg må ha fått en vridning når jeg har løfta på Benjamin,for fy pokker så vondt det gjør!!
Jeg har tatt en paracet som ikke hjalp allverden,jeg er heldig om jeg kommer meg opp av senga imorra,vagger rundt som en gravid,klarer ikke å bøye meg eller noe.Det høgger til om jeg beveger meg feil.Klag og syt....

Dette skjedde etter at jeg hadde vært på jobb idag.
Så jeg har ikke så mye å skrive om ikveld.Jessica ble med bestevenninna si hjem etter barnehagen og vi har vært hjemme med Benjamin.
Rakk ikke å gjøre så mye før det var leggetid for lillebror,litt lek og kos.
Jessica har kost seg hjemme hos Kristina.


Venninner!Jessica og Kristina:)

Benjamin er veldig opptatt av alle lastebilene og gravemaskinene som er i nabolaget.Han peker mot de og det er det første han ser etter om morran når vi går ut.


"Se!"

Kooooos:)


Nei,jeg får ta meg en varm dusj å se om det hjelper den stakkars ryggen min...snufs...
Er det ikke det ene så er det det andre sier jeg!


Ha en fin kveld:)
11 Kommentarer


Trunki og Instagram...

Heldigvis ble det ingen reprise av forrige natt.Vi har sovi godt alle sammen:)
Mannen er tilbake på sin ordinære jobb etter permisjon hvor han har jobba som snekker,og jeg var alene på morran med småtrolla,det gikk knirkefritt,de var snille som bare det.
Jeg dro hjem å gjorde litt huslige ting før jeg satte meg ned å begynte på albumet av Jessica fra sommer/høst 2010.Det har blitt et "hull" i den perioden da jeg ble gravid å havna på føden hvor jeg ble liggende i 3 uker.Det ble ikke fremkalt bilder før Benjamin ble født.
Nå måtte jeg gjøre noe med det!!
Og sånn som jeg har kost meg med å ordne albumet,hun var jo liksom så lita den gangen,men hun gjorde alltid så mye rart og morsomt,for ikke å snakke om hvor søt hun var,hihi:)

Dro å møtte Ingunn i byen også,og jeg hadde fått penger av svigermor til å kjøpe trunkis til ungene:)Du vet de søte koffertene.
Jeg fikk ordna det og gleda meg til å se ansiktet på Jessica,Benjamin skjønner jo ikke så mye av det ennå.
Men de blir supre å ha med på ferie!!

Så var det tid for å hente unger i barnehagen og vi ble som vanlig hengende å skravle med Ingunn.Idag ble Kristina henta likt også så da ble de stående med oss.


Møkkete barnehagegutt:)

Jessica ble kjempeglad for trunkin sin.Lo og hoppa rundt!De måtte prøvesittes og studeres.Benjamin gikk rundt med sin.Fin å dytte foran seg som støtte.Så tusen takk til bestemor og bestefar!!
Ungene gleder seg til å bruke de i ferien!


Her med hver sin trunki:)

Etter middag ville Jessica ut å trille med dokkevogna si,med Ape oppi så klart.Hun hadde med seg litt andre leker også som hun satt å lekte med på et lite berg i gata.
Det var sol og deilig ute så vi tusla bort på lekeplassen også.Gutta var inne å leika med drill og motorsaga til Benjamin,hihi:)


Triller Ape:)

Kofferten med småting var med ut:)


Jeg er fortsatt hekta på Instagram og har begynt å teste ut litt forskjellige rammer og collager,kjempegøy!!Er ikke så flink ennå,men får til litt.
Det blir knipsa endel bilder,hihi.Mange blir sletta,ikke alltid det er like lett å ta bilder av barna i farta.
Koselig om du vil følge meg der mammantiljessica
Jeg elsker iPhonen min,hihi:)
Åssen telefon har du??
Er du på Instagram??

20 Kommentarer


Helt om dagen,helt om natta...

Hjelpes for en natt!!Benjamin satte på sirena 22,30 igår kveld og den stoppa ikke før nærmere 01.Takk og lov tenkte jeg.Jeg hadde ikke rekt å sovne engang før han satte igang igjen.Ikke noe var bra.Ikke sin egen seng,ikke vår.Han fikk drikke,smurte gommene osv.Ikke søren om jeg skulle gi opp å gi han mat.
Han var så sinna at jeg trodde han skulle sprekke!!
Og jeg eier jo ikke tålmodighet...gubben prøvde også,uten hell.Benjamin sovna til slutt i en merkelig stilling i vår seng,da var klokka 02.30...Da hadde jeg nesten tørna!!
Vet ikke hva det var med han...oppdaga to tenner til oppe,men de har kommet godt igjennom,så nå har han plutselig 7 tenner!!

Jeg var glad jeg hadde fri da jeg våkna idag!!Trøtt ja...følte meg som en skurefille!!Benjamin var ganske fornøyd,og ble ennå mer fornøyd da jeg snudde meg vekk litt og han fikk dratt utover masse dopapir på gulvet.

Jeg har limt inn bilder i album idag og,og nå er jeg ferdig med bilder fram til idag.Nå skal jeg begynne med album om Jessica fra sommeren/høsten 2010.Fikk bildene idag.Så lita hun egentlig var,og det var den tiden da hun var endel på sykehus.
Det har liksom blitt et "hull" fra den perioden siden jeg ble gravid og ble så dårlig at jeg måtte ligge på føden i 3 uker.Skal bli gøy å ordne det albumet:)


"Dette var gøy!"

Været har vært ustabilt.Sol,regn,sol...og så buldra og lynte det,himmelen åpna seg og det bøtta ned.Da var jeg på vei for å hente ungene i barnehagen.
Heldigvis ga det seg og vi sto litt å prata med Ingunn & co på parkeringa.
Nå har det akkurat bøtta ned igjen,og nå skinner sola,er det mulig??Norsk sommer på sitt beste!!
Jessica har leika ute etter middag og så kom bestemor en tur på besøk.

Jeg ordna litt på rommet til Jessica idag og.Litt ryddigere akkurat nå...


Senga til Jessica,veldig jentete,hihi:)Frøken snupp:)

Helt om dagen,helt om natta...

Jeg er bedre av forkjølelsen idag,fortsatt tett men thats it:)
Nå skal jeg vente på at "Verdens strengeste foreldre" begynner.


Hva skal du se på på tv ikveld??


7 Kommentarer


Søndag er søndag...

Jeg har blitt sørpe forkjøla og holder på å fryse ihjel under dyna her på sofan,brrrrr!!!!

Denne dagen har vært gørr som alle søndager er.Jeg fikk litt ryddedilla på morran,tok med meg Jessica og rydda rommet hennes,kasta leker som ikke blir brukt lenger og som var ødelagte,gamle sko og tåteflasker.Deilig å bli kvitt sånt!
Benjamin har gått rundt med gåtralla si,og koser seg med det:)


Ute med gåtralla,kosefilla er med:)

Dagens høydepunkt ble bursdagen til Adrian.Jessica har gleda seg hele uka og pynta seg som bare det med både tunika,prinsessekrone og veske.
I bursdagen fikk vi pizza og kaker.Kjempegodt!!Ungene løp rundt og lekte mens vi voksne prata litt.
Vi kosa oss!!
Så gratulerer med 3 årsdagen til Adrian:)


Frøkna er klar for bursdagsfeiring:)

Muffins!!

Gutta ble igjen hjemme,de lå å sov da vi dro.
Når vi kom hjem ble det lek og herjing.Benjamin ville mer hele tiden.Paps løp rundt med han på armen og tulla,og Benjamin koste seg:)
Så det var den dagen.Nå må det vel bli litt bedre vær snart??


"Brumlebass:)"


Nå skal jeg pakke meg under dyna på sofan.Nyser på meg kink i ryggen snart.Host,hark,snufs...Liker du søndager??
8 Kommentarer


"The Mall!"

Det var meldt så dårlig vær idag så bestemte meg for å ta en tur på "The Mall" med ungene idag.Nærmere bestemt Gulskogen.Gubben skulle jobbe hos foreldra mine så vi tok med mamma/mormor også.
Det var så masse tilbud på senteret og jeg trang ny lommebok,den jeg har er helt slækk og sliten.Har ingen i reserve,pleier alltid å ha det,hadde litt lommebokdilla før.
Jessica "dolla" seg opp som vanlig:)


Klar for "The Mall!"

Fikk tak i den elskede Guess lommeboka med en gang,den er sååååå fin,elsk!!!!Var tilbud på de:)Kikka rundt og fikk kjøpt bursdagsgave til bursdagen Jessica skal i i morgen.
Jessica fikk seg tights/leggings som hun trengte og Benjamin fikk en tøff olabukse med stjerner på:)
Vi lunsja på Mc'ern før vi kikka ennå mer.Masse folk overalt.
Jessica fikk seg ansiktsmaling og var veldig fornøyd.Lek på lekeplassen inne ble det også.Begge ungene kosa seg masse!!


Benjamin syns det var kjempegøy å leke:)

Snuppa med ansiktsmaling:)

Ser på vannet:)

På vei hjem stoppa vi hos ei hockeyvenninne av meg for å hente noen leker som Jessica var så heldig å arve av dattera hennes.Det var så mye fint,og masse.
Så Jessica var superheldig,en svær bærepose full av Pet Shop leker.Benjamin ville også gjerne leke med lekene,men det er så mye småtterier så han fikk se på de større tinga som hun fikk.
Hun har sitti å lekt med det omtrent siden vi kom hjem,har bare spist litt taco underveis.


Her er alle lekene hun fikk:)

Min nye Guess lommebok,elsk!!
Har du mange lommebøker eller vesker??

21 Kommentarer


Freddan!

Hva skal jeg fortelle om idag da tro??Har ikke noe spennende å dele med dere.

Jeg endte opp med å ha Benjamin hos meg natt til idag,han roa seg aldri igår kveld så jeg gikk å la meg med han,han var så tett i nesa.Men så fort han fikk ligge hos meg,ja da sovna han.Men han har liggi overalt i senga inatt,så jeg har vært mye våken.


Sover i senga med mamsen...

Han var heldigvis i form til å dra i barnehagen idag så jeg fikk dratt på jobb.Og Jessica,den lille jålefrøkna vår måtte så klart pynte seg med tunikaskjorte,ballerinasko og veske idag.
De skulle ha avslutning for skolebarna i barnehagen idag,grilling osv på timeplanen,heldiggrisene!!


Jålefrøkna:)

Fornøyd gutt i barnehagen:)

Jessica har kjøpt pizza:)Er jo freddan!!

Ungene har 3 uker igjen i barnehagen før de tar seg ferie.Da blir det 3 uker ferie for dem og oss.Hvor lang ferie skal ditt barn ha fra barnehagen??

18 Kommentarer


Tøffing!!

Benjamin er en tøffing,det er det ingen tvil om!!
Han hadde time hos barnelegen igjen idag.Vi skulle prate om to ting.Lungene var fine sa røntgenbildet,flott!!:)Men han har hatt endel bleier den siste tiden som ikke er noe særlig,her snakker vi over lang tid,så det er ikke diare.Han har heller ikke gått opp i vekt og det likte ikke barnelegen,det er ikke farlig med Benjamin,men kurven skal ikke gå nedover.
Det ble bestemt at vi skal kutte ut melk en liten stund for å se om det hjelper.Så måtte han ta blodprøve,skrekk og gru tenkte jeg.Benjamin,han kom ikke med et knyst.De fylte opp 4 sånne rør og han sa ingen ting,ingen tårer.Tøffingen min!!

Så da får vi se hva prøvene sier.Jeg må også ha med avføringsprøve til neste time.Ikke så veldig hyggelig siden den skal tas over 3 dager...


Tøffingen!!

Jeg rakk en lunsj med Ingunn også.Vi prata litt om hva og hvor vi skal ligge på hotell etter at vi har vært i Legoland.Vi skal være en ekstra natt et eller annet sted før vi tar båten hjem.Tenkte på The Reef i Fredrikshavn,men guri så dyrt!!!Vi får se hvor vi havner.Noen tips kanskje??Vi skal være tre netter i Lalandia,men skal altså sove en natt et annet sted før vi båter hjem.


Traff også ei bloggvenninne som var på hjembesøk her i byen http://ewymarie.blogg.no/ Kjempekoselig å treffe henne og søte lille Oliver.Benjamin var kjempeheldig og fikk arve noen klær.


Etter barnehagen har vi vært ute i sola alle sammen.Må nyte varmen mens den er her.Satt ute med naboen og ungene leika sammen.Henta ut litt mat og drikke til de små.
Jessica rulla seg i sandkassa...noen som sa møkkete??Og Benjamin han gikk avgårde med trehjulssykkelen:)Sykkelen måtte tas fram for ei runde:)

Ruller i sanda...

Går tur med sykkelen:)

Benjamin har blitt forkjøla,så tipper natta blir urolig.Urolig allerede.Skikkelig snørrete og tett.Typisk når jeg skal på jobb...
Noen som har noen tips til overnatting mellom Legoland og Fredrikshavn??

19 Kommentarer


Fotografbilder:)

Jeg er strålende fornøyd med bildene som ungene tok hos fotografen i forrige uke.
Jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg ville ha et bilde med grei størrelse på av begge ungene,altså et av søskenbildene.Det ble 40 ganger 40 bilde,og sånn som jeg gleder meg til å få det på veggen!!
I tilegg får jeg et album med 12 bilder og et annet bilde,i størrelse 14 ganger 18 i den pakka jeg bestemte meg for.Det koster litt,men det var ikke sånn at jeg fikk sjokk liksom.Og det er veldig verdt det!!Neste gang ungene skal til fotografen er de vel konfirmanter...

Her kommer en sneekpeak av noen utvalgte bilder.
Det er bilde nummer 3 som vi skal forstørre:)Hva syns dere??


41 Kommentarer


Visning og oppvaskmaskin...

Har gleda meg til idag.Visning av bildene ungene tok hos fotografen i forrige uke.Og jeg ble ikke skuffa!!Fantastisk flotte bilder:)
Mamma ble også med for å se.
Vi ble vist bildene på storskjerm,eller lerret vil jeg si da.Og jeg bestemte meg for å bestille fotoalbum med 12 bilder og et bilde av ungene sammen i størrelse 40 ganger 40.Gleder meg til å få det på veggen.Koster litt men ble ikke så hårreisende dyrt som jeg trodde.Og jeg hadde bestemt meg for å ha et stort bilde av de på veggen.De skal nok ikke til fotografen på en stund nå så da måtte jeg bare!!
Det kommer et innlegg senere med en sneekpeak på bildene;)

Ungene har hatt en fin dag i barnehagen.Turdag for Jessica og de hadde gått til gapahuken og kost seg der.
Da vi kom hjem prøvde jeg å rydde ut av oppvaskmaskinen,men det var ikke så lett siden Benjamin hele tiden klatra inn i oppvaskmaskinen og satt der å studerte.Jessica gjorde akkurat det samme,men hun var noen måneder yngre.
Benjamin er overalt,og kjøkkenet er det mest populære rommet å være i,for der er det mat!!

Oppdaga forresten tann nummer 5 hos Benjamin idag.Den har nok vært der litt for jeg så den på bildet hos fotografen,hihi:)Snuppis:)

Oppvaskmaskinen er spennende!:)


Ok,da får jeg finne noen bilder å vise dere fra fotografen:)


Er barna dine overalt??


8 Kommentarer


Fram med gåtralla!

Siden jeg har jobba idag så har jeg ikke så  mye å fortelle.
Men de i barnehagen kunne fortelle at Benjamin hadde reist seg opp og stått alene,hurra!!
Så når vi kom hjem måtte vi finne fram den rosa Hello Kitty gåtralla Jessica hadde.Og lillebror stabba i vei og vi klappa i henda,kjempegøy!!
Syns det er på tide at han begynner å bruke bena sine,men alt er jo normalt.
Benjamin er 13 måneder i dag!!
Jessica gikk på dagen da hun var 1 år,begynte så smått å ta noen skritt alene da hun var 10,5 måneder.Hun begynte også å gå med gåtralle,eller...hun løp:).


Lillebror stabber i vei:)

Storesøster får sitte på:)

De har kost seg i barnehagen begge to.De største barna har grilla hamburgere idag så Jessica hadde kosa seg.Og sol var det også:)
Ungene har leika så fint sammen etter at vi kom hjem.
De var ute med paps mens middagen sto i ovnen.

Om noen lurer på åssen det har gått med bleieslutt så var det gjort på to dager.Ingen uhell og hun har heller ikke bleie på om natta.Det har gått så fint og Jessica er superflink!!Det har vel gått ca en måned siden hun bestemte seg for å slutte.
Nå er det bare smokken hun må kvitte seg med,hun er veldig glad i den,men jeg er ganske streng på at den bare skal være til kos,ikke i munnen når hun leker ute.Hun får den i bilen på vei hjem fra barnehagen,tror hun gleder seg til det lille høydepunktet.
Nå idag har hun drivd å kasta smokken i søpla for så å begynne å gråte og spørre etter den.


Snuppelura med Kitty klokka si:)

Og Benjamin koser seg med noe å tygge på:)
Når begynte ditt barn å gå??


14 Kommentarer


Hurra for mandag!!

Haha,sikkert ikke mange som roper hurra for mandager,men fant ingen annen fengende overskrift:)
Her var barna blide og fornøyde på morran,jeg fikk tatt et fint bilde av de i trappa som vi sendte til pappa/morfar som har bursdag idag!Hurra for pappa/morfar!!


Blide barn på morran idag:)

Henta ungene litt tidligere i barnehagen for Benjamin skulle ta røntgen av lungene sine.Mamma/mormor ble med og henta og var med på sykehuset å passa på Jessica mens jeg var inne med Benjamin.Han lå helt stille da det ene bildet ble tatt,men da han måtte ligge på siden ble det litt værre.Så røntgenmannen måtte hjelpe meg å holde en illsint gutt,uff!!
Men det gikk heldigvis fort over.Regner ikke med ar det er noe galt men barnelegen ville ha et bilde pga astma osv.

Etter røntgen ble det en rask bytur for å kjøpe presang til morfar.Vi dro hjem til foreldrene mine hvor gubben fortsatt jobber med å pusse opp stua deres.
Så foreldra mine "bor" i 2 etasje der mormor og morfar bodde før.Mulig de skal leie ut etterhvert.
Vi spiste Dolly Dimples pizza og feira morfar litt.Jessica sang og ga han gaven:)
Alle koste seg med pizza inkludert lillebror.Han ble kjempesinna når han ikke fikk mer.


Søteste pyntedokka:)

"Gratulerer med dagen morfar!"

Pizzatime!!

Lillebror i farta!

Vi fant fram brudekjolen min fra skapet og Jessica ville prøve den."Jeg er Askepott!" sa hun der hun sto i en alt for diger kjole:)Jeg måtte også prøve den,og jada,den passa ennå,6 år etter at vi gifta oss,yeah:)!!!
Tror Jessica syns mamsen ble veldig fin for hun sto å holdt meg i handa,hihi:)


Og sånn ser døra inn til Jessica ut:)

Hvordan har din mandag vært??

14 Kommentarer


Storesøster er tilbake:)

Det var min tur til å få sove idag så jeg la meg liksågodt på rommet til Jessica igår kveld på madrassen vi kjøpte for litt siden.
Men sov jeg noe godt egentlig...nei...Fikk utrolig vondt i ryggen av den madrassen.Fikk karra meg opp på morran idag,følte meg 90 år gammel!!
Men jeg slapp å stå opp i natt for smokkeinnputt.Benjamin hadde reist seg opp en 2-3 ganger som Roger hadde lagt han ned igjen.

Som igår så har han nesten spist i hele dag.Krabber ut på kjøkkenet og er helt desperat etter mat.Idag rant tårene mens jeg lagde istand polarbrød med ost.Han elsker det!!


Tårene renner mens mamma lager mat...


Benjamin sov godt over to timer midt på dagen idag,veldig bra!!Da han våkna var Jessica rett rundt hjørnet.Vi gikk ut å venta på henne.Hun har vært borte siden torsdag,men jeg syns hun har blitt mye større på disse dagene.
Hun har storkost seg med bestemor og bestefar på hytta,ingen problemer i det hele tatt,ikke hjemlengsel engang.
Det var godt å se henne igjen:)


Lillebror venter på Jessica:)

Jentene:)

Jessica ble kjempeglad for den store Hello Kitty pezen jeg hadde kjøpt til henne i Sverige.Satt å nussa på den,hihi:)
Etter middag tok vi en tur ut alle sammen.Gikk på lekeplassen å lekte før vi trilla en tur opp bakken bak der vi bor,der er det gravemaskiner.Det skal bygges der oppe og sprengninga begynner på tirsdag:/Flott utsikt der oppe!
Ungene fikk også prøve firehjulingen til naboen,paps kjørte ei runde med både Benjamin og Jessica.


Vrom-vrom!!

Gøy å skli sammen:)

Snuppa med Hello Kitty pezen sin,ble glad for den:)

Ungene har leika så fint sammen,de ble glade for å se hverandre igjen:)Fint å se at de er glade i hverandre!:)
Vi har endelig fått opp det fine skiltet jeg kjøpte til Jessica for en liten stund siden.Det fikk plass på døra hennes.

Jeg gir opp,får ikke lasta opp flere bilder så da får dere få se imorra:)Ha en fin kveld!
12 Kommentarer


3,5 år!

Idag er Jessica 3,5 år gammel!!Gurimalla som tiden flyr!!
Hun er fortsatt på hytta med bestemor og bestefar.Har fått noen bilder idag også.Tror de har vært inne idag,vært dårlig vær hos de også.Så Jessica har kost seg foran peisen.
Vi savner henne her hjemme!Imorgen kommer hun hjem igjen.Fineste jenta vår!!
Også så lettvint det er med bare et barn....hihi:)Merker forskjell altså.Jeg skal ikke lyve å si at det ikke er slitsomt med to barn,det er kjempeslitsomt til tider!!
Men heldigvis så er det masse kos også selv om jeg tror jeg skal klikke enkelte ganger...
Jeg kunne ikke hatt fler barn enn to,det holder i massevis:)


Jessica på hytta.3,5 år idag:)

Benjamin og jeg sto opp til øsende regnvær.Paps fikk sove.Vi kosa oss med Polarbrød til frokost,Benjamin dytter innpå.Han er aldri mett.Syns ikke han har gjort annet enn å spise idag.
Han krabber ut på kjøkkenet å setter seg foran kjøleskapet og roper på oss,eller han lukker opp skapdøra der han også har maten sin.
Lillebror liker seg best på kjøkkenet og favorittordet hans er nok "Nam!"han sier ikke annet mens han spiser,matvrak!:)

Han fikk prøve den nye søte lua si og den kjempetøffe sekken jeg kjøpte igår.Var på tide med egen barnehagesekk nå etter 2 måneder i barnehagen:)
Shoppa ikke så mye på Sverigeturen igår,men her kommer et bilde.Lenge siden jeg har lagt ut bilde av hva jeg har handla,jeg pleier ikke å gjøre det.


Dette ble med hjem.Jakke til Benjamin og t-skjorter til Jessica.Lillebror med den søteste lua:)

Og den tøffeste sekken!!


Vi tok en bytur alle 3 etter at lillebror tok seg en kort dubb på en time.Denne sovinga på dagtid er håpløs for tiden.Sover ca bare en time.Men det går nå bra for det.
Resten av dagen har vi bare leika og vært inne i regnværet.
Tror Benjamin lurer litt på hvor Jessica er,ser etter henne.
I morgen skal jeg få sove,vurderer å sove på rommet til Jessica inatt.Da får jeg sove i fred,hihi:)

Nå skal jeg finne meg litt is:)Ha en fin kveld!


Hvor mange barn har du??

Om du har flere barn,syns du det er slitsomt til tider??16 Kommentarer


Svensketur:)

Mamma og jeg dro avgårde på svensketur idag!Jeg har ikke vært på shopping i Sverige siden januar 2011 da vi kjøpte barnevogn.Var litt oftere der å handla før vi fikk unger,men nå blir det liksom ikke til at vi drar.
Det er ca 2,5 time å kjøre hver vei.
Men nå benytta jeg sjansen mens Jessica er på hyttetur og Benjamin i barnehagen.Paps leverte og henta i barnehagen og gutta koste seg hjemme etter barnehagen.Blid liten gutt på morran:)


Ble litt shopping,fant ikke noe til meg selv men barna fikk så klart litt småting.Man finner alltid noe til barna.Men jeg fikk handla mat og godis,det er jo det viktigste,hihi:).
Vi kosa oss på tur,spiste en skikkelig snadderlunsj og titta rundt.
På vei hjem stoppa vi på Outleten i Vestby,jeg har aldri vært der før,men der var det mye fint!!
Vi var ikke hjemme før klokka var 20 nå ikveld,så vi har vært borte hele dagen.


Dagens lunsj,namme!!:)

Jeg har fått oppdatering og noen bilder fra Jessica på hyttetur.Det går veldig fint og hun koser seg masse.
Rart uten henne hjemme...


Jessica og bestefar igår kveld:)

Her hjelper hun bestefar:)Drar du ofte til Sverige å handler??18 Kommentarer


Barnelegen og hyttetur...

I løpet av natta har Jessica kommet opp i stua å sovna på gulvet på det nye gulvteppet.Roger merka det og la henne på sofan,hun snorka videre.
Godt sovehjerte:)


Zzzzzzz......

Lillebror på morran idag:)Benjamin hadde time hos barnelegen idag.Han har vært mye tett,slimete,surklete og pipete i brystet etter at han hadde RS viruset.
Idag var han helt fin i pusten.Men vi skal ta røntgen av lungene hans.Legen lurer på om det kan være astma.
Benjamin var kjempeflink!
Møtte Ingunn og Lena til lunsj.Koselig å skravle med venninner!!Og ennå koseligere,Ingunn og familien skal til Legoland likt som oss!!Vi skal ta båten sammen og bo på samme sted.Det blir så gøy for ungene(og oss!)Gleder meg veldig!!

Etter barnehagen ble Jessica henta av bestemor og bestefar(svigers.)Hun reiste på hytta med de og kommer hjem til søndag.Litt rart...
Hun har vært med de på hytta en gang alene før også(i høst.)
Hun har gleda seg veldig og var veldig klar når hun ble henta!Fikk melding ca 20 minutter etter at de hadde reist at hun hadde slokna i bilen allerede,hihi:)
Har fått melding nå ikveld om at de er trygt framme og koser seg med fyr på peisen.

Veldig stille her hjemme,hva skal vi finne på uten Jessica??Tipper Benjamin kommer til å savne henne.
Men hun storkoser seg,og det er bra!!
Benjamin og jeg ble med mamma en tur til mormor/oldemor.Koselig for oldemor å se oldebarnet sitt:)


Benjamin ser etter isbilen:)

Storesøster er klar for hyttetur:)

Her har himmelen åpna seg og det bøtter ned,herlig:/


Har barnet ditt vært på tur/hytte eller ferie uten deg??12 Kommentarer


Et hverdagslig innlegg...

Det ble en kort dag på jobb idag.Jeg dro hjem med magetrøbbel,skal ikke gå nærmere inn på det.Lå på sofan å syntes synd på meg selv en stund,ugh....
Var heldigvis bedre til jeg skulle hente ungene i barnehagen,kjipt å måtte løpe på do der liksom:/

Når jeg henta ungene dukka sola opp og det ble ganske så bra.Jessica og kompisen Henrik lekte litt før vi gikk bort til bilene og da måtte de spise opp resten av matpakka si.
Koselig det syns jeg,hihi:)Matmomsen Benjamin koste seg også:)

Gruppa til Jessica har vært på busstur til Vestfossen idag,de har besøkt sanselåven.Der er det vist ganske så mye morro og oppleve for store og små.


Gøy å leke i barnehagen:)

Benjamin koser seg:)

På parkeringa:)

Da vi kom hjem lå nabopusen ved inngangen vår.Benjamin snakka og kosa litt med den.Og Jessica løp rett inn for å skifte til kjole.Hun er ei jålejente som elsker å pynte seg.
Morro det syns jeg!
Benjamin slokna på fanget til paps før klokka var 19.Han hadde ikke sovi etter klokka 12.15 i barnehagen,så ikke rart han sovna.


Benjamin og nabopusen:)

Pyntedokka:)

Dette ble et typisk hverdagsinnlegg,men sånn går no dagan...


Noen andre med småjenter som elsker å pynte seg??


Følg meg gjerne på Instagram, mammantiljessica20 Kommentarer


Hos fotografen:)

Jeg har gått å gleda meg en stund til idag.Ungene skulle til fotografen!!Benjamin skulle ta 1 årsbilder,Jessica ble så klart med for å ta søskenbilder.
Sist Benjamin ble tatt bilder av hos fotograf var da han var 13 dager gammel.
Jessica var hos fotograf da hun var 6 uker,4 mnd og 1 år.


Benjamin 13 dager gammel.


Jeg var så spent på hvordan det kom til å gå.Benjamin hadde ikke sovi noe i barnehagen,vi hadde time klokka 12.Men det gikk supert!!Begge to var i slaget.
Jessica var nok den mest fotogene for hun smilte og var så flink!!
Vi måtte tulle og tøyse fælt med Benjamin på bildene han tok alene,men på søskenbildene var han i slaget,og de blir knallfine!!Fikk en liten sniktitt på kameraet til fotografen.
Gleder meg så til å se bildene på visning neste uke!


Fra photoshooten.


Benjamin ble ganske så sliten og slokna fort i vogna da vi var ferdig.Mamma kom å møtte meg,hun trilla hjem til dem sammen med Jessica.Jeg tok med meg bilen.
Kjørte hjemom for Jessica har venta på noe viktig i posten,og idag kom det hun har venta på.Babyen til Ape!!!!!Jeg fant en nettside www.kortogkos.no som har Ape.Og der hadde de en mindre utgave av Ape også,og den bestilte jeg.
Jessica har venta så på babyen til Ape og hun ble overlykkelig da hun fikk se den:):)Dilla og dalla med apene sine hos mormor og morfar.Benjamin sov som en stein i vogna si,det tar på å være supermodell:)


Man blir sliten av å være supermodell:)

Her er Ape sammen med babyen sin:)

Vi fikk middag hos foreldra mine,og etter middag tok vi en tur på senteret.Jessica fikk smiska til seg noen kjempesøte sandaler av snille mormor:)
Var også en tur innom Cubus hvor det var salg idag,og der snubla jeg over den knallfine sommerhatten med stjerner til Jessica.
Den var som skapt for henne!!
Slush ble det også,noe Benjamin også ville ha,så han ropte og dro i storesøster for å få litt slush,hihi:)


Jessica med den knallfine sommerhatten!

Lillebror drar i Jessica for å få tak i slushen:)

Nå sover supermodellene søtt i sengene sine:)


Har du vært hos fotograf med ditt barn??16 Kommentarer


"Ræggerunder!"

Det er mandag og jeg har absolutt nada å skrive om!!
Har bare vært på jobb,henta unger,spist middag og nå er unga i seng....

I mellom linjene her fikk Benjamin kose seg med et bad,og så tok Jessica og jeg en "ræggerunde" med bilen for vi skulle levere en gave.
Jessica elsker å kjøre bilen til morfar(som vi har nå.)Det er en Chrysler Voyager,så der sitter hun høyt og har oversikt.Så det har blitt noen "ræggerunder" i det siste.
Vi skal snart overta denne bilen og Audien vår skal vi prøve å selge.Så da får vi en skikkelig familiebil,mangler bare bikkja!Vi får klare oss med Bongo(kaninen.)


Nybada go'gutt:)

Mommycool and babycool:)

Søteste snuppa:!Hvordan bil har du??

21 Kommentarer


Søndag,gøy og "liten"slush:)

Mannen og jeg koste oss med en alenekveld igår.Etter vi var ute å spiste så vi på en film her hjemme som vi lo godt av:)Jeg var ikke i seng før klokka var 01,kan ikke huske sist jeg var så sent oppe,år og dag siden.
Idag sov jeg til klokka var 10.Satt å limte inn bilder i album før vi henta de søte små i 14 tiden.Benjamin lå å sov ute i vogna da vi kom.
De har kosa seg veldig hos bestemor og bestefar,og Benjamin er en ordentlig bestefargutt:)De har hengt sammen siden vi leverte han igår,hihi:)


Benjamin koser seg med kjeks hos bestemor og bestefar:)

Vi var en kjapp tur innom foreldra mine før vi dro bort på området ved Dolly Dimples.Jessica ville hoppe på den store hoppeputa der.Flott uteområde for ungene å boltre seg på.
Benjamin ville også være med å hoppe,men litt liten ennå.Han satte seg i sandkassa å leika:)
Vi tok med oss en pizza hjem og Jessica fikk en "liten" slush,hihi:):)

Dagen starta med regn,men så kom sola og det ble veldig bra!


Hoppetussa!:)

Benjamin følger etter storesøster:)

Sandkassa er stedet for Benjamin!:)

Jessica med den "lille" slushen;)


Om jeg ikke finner noe å glo på på tvn så setter jeg meg ned å limer inn flere bilder i album,er jo så gøy!!:)Må prøve å komme meg i seng til normal tid idag,jobb imorgen...


Har du gjort noe gøy idag??


21 Kommentarer


Vi er alene!

Vi kjøpte oss nytt lilla gulvteppe igår,og det ble så bra at jeg dura tilbake å kjøpte et til idag.Klarte ikke å dy meg,og fint ble det:)
Jeg vaska gulvene å la det på plass mens Benjamin spiste brødskive å så på mamsen som styra på,hihi:)
Paps og Jessica var i Drammen en tur.
Så mens Benjamin sov satt jeg nesten å kjeda meg.Måtte pakke litt for ungene skulle på overnatting til bestemor og bestefar(svigers.)Første gangen vi er alene uten barn.Bare Jessica som har sovi borte,Benjamin har sovi borte en gang før.

Da lille våkna kjørte vi bort til svigers,kom likt med gubben og Jessica.
Benjamin har lagt sin elsk på lekestøvsugern til Jessica,sitter å trykker på den hele tiden,så den måtte så klart bli med på overnatting.Her fikk det andre lilla teppe plass:)

Benjamin og støvsugern:)

Vi var litt med barna hos svigers før vi dro.Jessica storkoste seg,Benjamin var litt skeptisk,men det gikk seg til.Han må rive seg litt løs fra meg,utrolig mammadalt for tida.Tipper han har kost med bestefar siden vi dro:)


En stk fornøyd Jessica:)

Benjamin følger med på bestefar:)

Roger sa vi skulle ut å spise,på Big Horn!Sa ikke nei jeg da:)Foreldrene mine skulle ut å spise også,så da dro vi sammen,koselig!Veldig god mat var det også!
Fikk tatt et bilde av meg og Roger,som ble litt rart,Roger fikk noe lyskjær i ansiktet.Men det er nå et bilde av oss sammen.
Nå skal jeg fortsette kvelden med å se litt på tv og pc,også skal jeg lime inn bilder i album:)


Snodig bilde av Roger og meg:)

Maten,nam:)!
Hva har du spist ikveld??20 Kommentarer


Litt nytt til heimen:)

Jeg har hatt koselig lunsjbesøk av Ingunn og Thomas idag.Vi satt på verandaen å koste oss med grilla kylling,nam:)
Før vi skulle hente ungene i barnehagen stakk vi innom Europris en tur.
Jeg har lenge hatt lyst på nye gulvtepper her hjemme.Men det hører med til sjeldenheten at jeg kjøper noe nytt til huset.Jeg fant et kjempefint stjerneteppe til å ha i gangen,så også noen større fine tepper til stua som jeg fikk lyst på.


Nytt teppe i gangen.


Da vi henta ungene forhørte jeg meg med gubben og lokka han med på Europris for å se på gulvtepper.Var flere farger å velge i,jeg ville ha lilla,men han var ikke så begeistra.Han spurte Jessica og hun sa lilla,da måtte jeg le for meg selv.
Og gjett hva,Jessica fikk bestemme,og vi fikk lilla gulvteppe til stua,jippi!!!!!!


Lillebror på shopping:)

Fornøyd frøken har bestemt lilla!!:)

Etter middag fikk jeg ånden over meg,fjerna det gamle teppet,vaska gulvene og la ut det nye, fine, lilla teppet.Jessica hjalp ivrig til:)Og det ble superfint,så fint at jeg tror jeg må ha et til!!:)
Jeg er kjempefornøyd!!Ble så mye koseligere her med en gang.


Nytt lilla gulvteppe!Jeg eeeeelsker det:)

Jessica er veldig fornøyd med det nye teppet!:)Kjøper du ofte noe nytt til hjemmet ditt??


19 Kommentarer


Vaksine!

Da Benjamin var på 1 årskontroll tidlig i Mai ble det ikke tatt vaksine med tanke på vannkopper.Da han skulle få vaksine gikk han på penicillin så det ble utsatt,og så fikk han vannkopper,nok en gang utsatt.Men idag fikk han tatt den!!
Jeg måtte jo veie og måle han når jeg først var der,for en måned siden veide han 11130 gram,idag viste vekta 11050 gram,jada...her går det nedover.Men han har vært syk og han er en aktiv gutt.
Vi var hos en annen helsesøster og hun ble helt betatt av Benjamin,hihi:)Lurte på om hun kunne få låne han en dag.Hun var så lett å prate med,så jeg tok opp endel ting og tang.
Det ble tid for vaksine,men tøffingen Benjamin gråt ikke i det hele tatt når han ble stikki.Kikka bare litt rart på helsesøstra:)


På vekta:)

Etter helsestasjonen tok vi en tur til Ingunn.Vi trilla en tur i sola og Benjamin fikk seg en etterlengtet dubb i vogna.Vi satt ute på verandaen og det ble ganske varmt.
Småtassene leika litt men Benjamin var bare intressert i mat.Han hadde spist men når jeg skulle spise bare maste han.Det er nytteløst å spise med Benjamin til stede,matvrak!!


"Weeeeeee!!!!!"

Når vi kom hjem var vi ute alle 4.Jessica ville sparke en tur på sparkesykkelen.Var jo så fint vær,da får vi bare spise litt senere.Blir litt enkel mat noen dager,det er jo sommer!!!Vi har stort sett middag hver dag,men noen dager tar vi bare noe enkelt.Og Jessica vil noen ganger bare ha brødskiver.Jeg er veldig glad i middag og varm mat.

Jessica har fått seg en ny søt Minnie t-skjorte som blinker.Og den måtte prøves.


Jessica har ny Minnie t-skjorte:)

Sol,sommer og sparkesykkel:)Når pleier du å spise middag??
Har du middag hver dag??


13 Kommentarer


Sommerfest og sykkelløp:)

Vi har vært på sommerfest i barnehagen,og det ble soooool også:)Det var kjempekoselig.Vi satt sammen med Ingunn og ungene og foreldra til Kristina.Ungene løp rundt å lekte,fikk ansiktsmaling,kjøpte lodd,spiste pølser,kaker og kosa seg!
Vi voksne koste oss også.Vi fikk kjøpt ting som barna hadde lagd og det var bilder av de i ramme som jeg også kjøpte.Bildet av Jessica var fra brannstasjonen oppå brannbilen,morro!!
Pengene gikk til en god sak,barn hjelper barn.
Jessica var så uheldig at hun snubla og datt rett inn i en sittebenk så det smalt i hodet hennes.Jeg trodde det ble hull i panna,men det gikk bra,ble en gedigen kul.Og hun hadde skikkelig vondt stakkar.


Benjamin koser seg på sommerfest!

Ansiktsmaling:)

Her er det fisking på gang.Man fikk alltid noe på kroken:)

Etter sommerfesten var det bare å dure videre inn til byen for å være med på Tour of Norway for kids(sykkelløp.)Jessica har gleda seg i flere dager.
Hun fikk startnummer og en stilig t-skjorte.
Kristina og Henrik var også med så klart.Og Ape satt bakpå:)
De sykla et lite stykke(ordentlig opplegg),og når de kom i mål fikk de premie.Gatene var stengt for biltrafikk.Tror det var over 500 deltagere.De var delt inn i forskjellige klasser.Jessica var med der det var sykler med støttehjul og trehjulssykler.
Etter løpet ble det is og litt løping i gågata.Benjamin var ivrig tilskuer.Mormor kom også å så på.Ble en time over leggetid for Benjamin idag,men han skreik en time idag som igår før han slokna:/
Men begge ungene har kost seg!!Syns det er så gøy når de kan være med på sånne ting.


Jessica er klar for sykkelløp!!

Kristina,Jessica og Henrik.

Benjamin heier på storesøster!!:)

Her er vi:)

"Gjengen"koser seg med is etter løpet:)

Det ble mange bilder idag!
Ser ikke ut som det blir noe av Londonturen desverre,sukk....:/


Kommer Tour of Norway til din by??
Har det vært sommerfest i din barnehage??


16 Kommentarer


Hun begynner å bli stor...

Jeg skjønner at Jessica begynner å bli stor.Da vi skulle hjem fra barnehagen hadde hun og Kristina det så gøy at det var vanskelig å bryte de opp.Mamman til Kristina inviterte med Jessica hjem til de.Kjempesnilt av henne.
Så Jessica ble med.Hun skulle få middag og alt.Roger dro for å hente henne rundt 18,30.Men de dukka ikke opp her før 20,30!!
En veldig sliten men fornøyd Jessica kom hjem.Jentene hadde kosa seg veldig sammen.De to har hengt sammen siden Jessica begynte i barnehagen.Kristina gikk i barnehagen alt,hun begynte der da hun var 6 måneder.Jessica er to måneder eldre enn Kristina.Men desverre så får de ikke gått i samme klasse på skolen da Jessica er født i 08 og Kristina i 09.
De krangler,klemmer hverandre og er rett og slett bestevenninner:)

Så dette var første gangen Jessica ble med noen hjem alene etter barnehagen for å leke.


Kristina og Jessica i mai.Jessica og Kristina på sykkelen idag:)

Så da var Benjamin her alene med oss.Det var nok sikkert litt kjedelig.Og like før legging ble han veldig sjarmerende da han slo seg fullstendig vrang da jeg skulle skifte bleie.Han nekter...Bukter og vrir seg som en orm,og krabba avgårde med bæsj i rompa,sjarmerende.
Og så måtte han skrike i en time før han endelig sovna...


Benjamin "rydder."

Glad i kosen sin:)


Hvor gammelt var ditt barn da hun/han ble med noen hjem alene for å leke??17 Kommentarer


Fraværende...

Jeg har vært litt fraværende her inne.Det skyldes at jeg ble dårlig tidlig søndagmorgen,kvalm osv.Så jeg dro å la meg i 2 etasje hos foreldrene mine.Fred og ro.Om jeg ble dårlig pga noe jeg spiste eller annet skal være usagt,men mamma ble også uvel etter at vi hadde vært og spist.Jeg har også hørt om flere som har blitt dårlige på samme sted.Jeg skal ikke dit igjen iallefall.
Vel,jeg sov til klokka var 15,da tusla jeg inn på sofan og der ble jeg.Tusla i seng igjen klokka 22 og sov helt til idag.Noen som sa mangel på søvn??
Og fortsatt så er jeg trøtt og gåen.Egentlig så føler jeg at alt er tungt og slitsomt for tiden,det er vel ikke farlig å si det.Men jeg antar at det er mange som ikke sier det som det er.
Det var iallefall veldig godt å få være syk alene.Mamma kom med Cola,knekkebrød og salt potetgull:)Så jeg var hos de i et døgn,kom meg ikke opp av sofan gitt.

Idag ringte de fra barnehagen å sa at Benjamin hadde litt feber og hadde hatt noen bløte bleier.Javel,når skal dette sykdomsgreiene ta slutt hos oss???
Men jeg tipper på tenner igjen siden bæsjen er grønn,jepp.
Jaja,vi får bare se an,jeg kommer meg vist aldri på jobb.

Etter middag tok jeg med meg Jessica å panta flasker.Ble en is på den heldige frøkna:)


"Hei mamma!"

Is er alltid godt:)


Ellers så driver jeg og venninna mi å planlegger London tur!!!!!Jeg håper at det går i orden så vi får dratt veldig snart:)
Venninnetur og shopping!!:)Hvordan går det med deg??

25 Kommentarer


Premie!!

Idag var det morgen 05,40!!Da hadde Benjamin en fin "ladning"i bleia si til meg.Heldigvis sovna han litt med meg i senga igjen,så vi sto opp i 8 tiden.Gubben og Jessica sov videre.
Siden Benjamin sov litt lengre så ble det bare en dubb på han idag.Vi kosa oss mens de andre sov.Han pynta seg med Kitty hårbåndet til Jessica og ble så søt at,hihi:)


Søteste lillebror:)

Vi har jo lovt Jessica premie siden hun har slutta med bleier.Hun skulle få premie etter så så mange klistremerker,og de klistremerkene var jo på plass før jeg fikk snudd meg.
Hun har ønska seg noe med Polly Pocket som hun har sett på tv.Har ting med Polly fra før også.
Så da var det på tide å få kjøpt premien idag.Vi måtte på Extra leker for å få tak i det.Og hun valgte ut det hun ønska seg.Vannsklie og bil med Polly.
Etter at det var kjøpt inn ble det litt småshopping på a mor.Bla en ny duk med stjerner.Jeg er veldig glad i stjerner:)
Benjamin var hjemme med paps og tok dubben sin.

Da vi kom hjem ble de nye lekene tatt med ut og snuppa lekte leeenge med de.Kjempegøy med vannsklie og basseng til disse små dukkene.Jeg syns det var gøy selv jeg,hihi:)
Ble litt hopping på trampolina også,noe Benjamin syns er gøy:)


Jessica med det nye Polly Pocket stæsjet sitt:)

Benjamin koser seg på trampisen:)

De søteste:)

Nå ikveld har jeg vært ute med mamman min å spist kinamat.Pappa er bortreist i helga så hun kjeda seg litt.
Det var veldig koselig:)

 

Følg meg gjerne på Instagram!!Dere finner en link på høyre side av bloggen min.Eller søk etter mammantiljessica.


Fikk barnet ditt premie når hun/han slutta med bleie eller noe annet??
20 Kommentarer


Powertools og kaldt...

Idag våkna vi opp til 2 grader og litt snø lenger opp i høyden.Er det ikke 1 juni idag?Da vi leverte ungene i barnehagen var det iskaldt,så det var på med strømpebukser igjen.Den ene uka er det 30 grader,og så 2!!!Hjelp!!!
Og Benjamin,ja han våkna 05,15 idag..jeg blir gal av disse tidlige morgenene!!!

Gruppa som Benjamin er på skulle egentlig ut på tur idag,men det ble det ikke noe av alt for kaldt!!!!Så da blir det nok en annen dag.

Jeg har vært innom jobben en tur og så traff jeg Ingunn på senteret.Før vi henta barna i barnehagen gikk vi en tur.Vi hang litt på parkeringa idag og,det er jo fast,hihi:)


Jessica og Henrik "henger" etter bhg:)

Jessica har fått seg en ny fin pute idag.Mikke Mus med det Amerikanske flagget.Jeg syns jo den er like fin,alt med Amerikansk flagg på er elsk:)!
Tror Benjamin må ha en og,som han kan ha på rommet sitt når den tid kommer.
Benjamin fikk seg "powertool"av paps.
Han elsker sånt som lager lyd og la sin elsk på håndstøvsugern,det er bestevennen hans.Så da passa det med denne "motorsaga."Han satt med den hele tiden.
Og utrolig nok så har han vært i godt humør etter barnehagen.Jeg har ikke blitt "kvalt" av han sånn som jeg pleier.Han er ekstrem for tiden,så godt at han ikke var sånn idag,litt var han men ikke som han pleier.Godt for mamsen.


Nye fine puta!

Lillebror med "powertoolen"sin:)Var det kaldt hos deg idag??
13 Kommentarer


hits