Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
"Gangsterbil!"

Jeg har jo fortalt dere om alle bildene vi fikk på cd fra barnehagen.Var så mange fine,skal vise dere noen,men får ikke vist så mange siden det er andre barn med på mange av bildene.Mange bilder fra turene de har vært på,de har en fast turdag i uka hvor de går på tur i skogen eller andre steder.Syns bildet med brannhjelmen på hodet er så herlig!Da var de på besøk på brannstasjonen.
Morro å få et innblikk fra livet i barnehagen:)


Innblikk fra livet i barnehagen:)


Over til dagen i dag.Ikke regna noe,heldigvis.Da sola var framme nå og da var det godt og varmt.Vi har vært ute stort sett hele dagen.Jeg trilla Benjamin en tur når han skulle sove,godt med en gåtur!
Dro til foreldrene mine for å bytte bil med de,vår skal på verksted,og vi må nesten ha en bil,så da har vi bilen til foreldrene mine.Pappa skal også låne vår bil for å kjøre til Frankrike,han og onkelen min skal se litt på Tour of France.
Kaller bare bilen til pappa for "gangsterbil",haha!!Ganske strøken bil ja,så da er det bare å "råne" i vei,haha:)!!
Det ble grilling og barna lekte og hadde det gøy.


"Gangsterbilen!"


Blid gutt som spiser kjeks:)

Gøy å huske!Hva har du gjort i dag??8 Kommentarer


Regnfull lørdag!

Jøss,har alle tatt ferie eller noe sånt??Ingen som legger igjen spor etter seg,savner å høre fra dere og hvordan dere har det!

Her har det vært nok en dag med regn,trenger jeg å si at jeg er drittlei nå??Har gleda meg til sommeren siden november ifjor,og så får vi dette?!Nei,nå må det skje noe,i dag har det vært som en høstdag,skikkelig guffent!
Har så lyst til å dra til syden,noen som vil sponse oss??!!:)

Jessica var ute på formiddagen selv om det regna,de små bryr seg liksom ikke,selv om de liker sol og fine dager best.Vel,har jeg sagt at jeg lengter etter sol og varme?!


Ute i øs pøs regnvær!


Tok en bytur alle fire for Jessica måtte ha nye gummistøvler(igjen),var hull under de hun hadde,og det værste var at de var ganske nye(2 mnd gamle.)Veldig dårlig kvalitet spør du meg!
Kikka litt på senteret og jeg fikk kjøpt meg bok,den nye til Marian Keyes,elsker bøkene hennes,jeg har alle sammen.Gleder meg til å lese,har allerede begynt.


Småtassene på bytur:)


Nå ser det ut som det lysner ute så jeg krysser fingrene for en fin søndag så vi kan være ute uten å drukne.


Puss,puss...


Kikka mellom cd'n med bilder fra Jessica sin tid på "blå" gruppe(barnehagen) fra 2011-13.Det var 270 bilder!!Mange fine minner,og herlige bilder!
Så lita hun var på noen av bildene,satt bare her å smilte,lo og nesten gråt.
Om noen vil se så kan jeg legge ut noen av bildene!?

Leser du bøker,hvilke??

19 Kommentarer


En fin fredag!

Da var det helg igjen da,har heldigvis fri,var en travel dag på jobb.Jessica måtte ha med seg glitterskoa i barnehagen i dag,måtte jo vise de fram til de andre,hihi:)
Så ut som det skulle bli knallvær men neida,skyene pakka seg til.Vi er snart i juli,argh!!!!Har bare lyst til å emigrere til et varmt land.


Ser ut som Benjamin beundrer skoa til storesøster,hihi:)


Søteste!

Jessica skulle være med venninna si hjem etter barnehagen,begynner å bli stor jente skjønner jeg.Hun hadde med sykkelen sin,og det var veldig stas å vise fram den til de andre i barnehagen.
Ikke lange veien hjem til venninna fra barnehagen,kjekt å sykle til de da.
Så mens Jessica har vært hos Kristina så har jeg hatt besøk av min gode venninne Maria.Vi kjøpte oss kebab og gafla i oss,hihi:)Benjamin hang med oss og fikk også smake,han likte det,han liker alt mulig han:)
Han ble bestevenn med Maria,og de tulla og tøysa fælt.Vi dro å hente Jessica og det var veldig gøy at Maria var med.Frøkna hadde kost seg på besøk som vanlig,fint å kunne bli med venninner hjem.

Kjempekoselig med besøk av Maria,håper vi sees snart igjen!!


Venninner:)


Tullegutt!

Jessica er nå ferdig på "blå" gruppe i barnehagen og blir "skoletroll" etter sommeren,hvor ble tiden av,syns hun akkurat begynte i barnehagen."Skoletrolla" blir de største barna i barnehagen,og Jessica blir yngst på gruppa.Men det kommer til å gå helt fint,hun er mer enn klar!

Det siste året i barnehagen skal nytes,det blir nok noe helt annet å begynne på skolen,sukk...merker jeg får litt hetta!
Fikk med noe utrolig koselig hjem fra "blå" et skrytehefte med tegninger og ting snuppa har laget,var så mye fint inni der.Det var beskrevet hva det var og hun hadde tegna Benjamin på vei opp i verdensrommet,og masse annet.
Vi fikk også med en cd med bilder fra tiden hennes på "blå."Utrolig koselig å få med hjem som minne.Flotte mennesker som jobber der,ungene er så glad i de voksne som er en så stor del av livet deres.Vi foreldre blir jo også så glad i de,de tar jo vare på barna våres.


Fra barnehagen.

Vi har igjen to uker på jobb og i barnehagen før vi tar sommerferie.Får du med bilder eller andre ting hjem fra barnehagen??2 Kommentarer


Sånn går no dagan...

Sitter her å klør meg halvt ihjel,blitt spist opp av knott.
Fikk besøk av Camilla og barna etter middag,vi var ute å leika,og ble tydligvis et mål for knotten som sverma rundt oss.
William og Jessica er helt gale sammen,hoppa på trampolina til buksa datt av de.Det blir noe å fortelle når de blir tenåringer,haha:)Koselig at ungene har noen å leke med:)
Benjamin har begynt å stikke av så jeg har fått meg noen ufrivillige løpeturer nedover gata.
Han ser lurt på meg og sniker seg avgårde og legger på sprang,gud altså!!Rampen!!


Jessica,William,Benjamin og Benjamin.Emma var opptatt med noe annet:)


Gruppa til Jessica har vært på tur i dag,tok bussen til byen og gikk opp til Lågendalsmuseet for å leke og se på dyra.De hadde flaks med været for de slapp unna regnet.Skulle bare mangle sånn som det har regna i natt.

Som dere ser så har jeg fått ny header igjen.Ungene forandra seg plutselig så mye så da måtte det bli en ny,og den ble superfin!!Det er som vanlig Helle som har laget den.Er så takknemlig for at hun hjelper meg!:)


Tøffen!


Is må man ha!Jessica har lagd pynt til håret sitt:)

Det var den dagen!Nå håper jeg på litt go'vær snart.Var jo reine stormen i går kveld og i natt.
Et veldig hverdagslig og kjedelig innlegg,sånn går no dagan...


Flere som er plaga av mye knott og mygg??
6 Kommentarer


Skodilla!

Ungene fikk spise frokost hjemme i dag,men det ble det egentlig bare "ball" av.Rutiner er viktig så Benjamin likte dårlig å bli levert rett inn på sin avdeling uten å spise frokost først.Han løp ut igjen og mamsen måtte løpe etter...
Jessica syns det var helt greit,hun satte seg til med å tegne så fort hun kom inn.Men lillebror vil tydligvis helst spise frokost i barnehagen.


Lillebror.

Søtnosene:)Over til overskriften!Det er iallefall ikke jeg som har skodilla,men den lille frøkna her i huset.Hun elsker sko og kunne nok hatt mange par sko.Alt fra joggesko til sandaler,hun har noen par sko nå,men de fleste er faktisk for små bortsett fra de nyeste joggeskoene hennes(to par.)
Det er jo så mange fine sko til de små også,så jeg måtte bare bestille rosa glittersko til henne fra Lille Martine.Og som forventet elsket hun de.Vi kjørte på posten og henta de,og da hun pakka de opp strålte hun.
Jeg er så kresen når det gjelder sko,finner aldri noen.Også er jeg en typisk joggeskomamma,jeg eier ikke et eneste par med høye hæler,ingen sandaler,bare joggesko.
Liker meg best med joggesko,og det er best for knærne mine.Syns Converse er utrolig tøffe,men de blir for flate for meg.Før så hadde jeg masse kule sko.Cat,Doctor Martins og Buffalo.Flere som husker disse??


Frøkna med nye rosa glittersko!

Det regner så klart ute og vi er i slutten av juni.Jeg venter fortsatt på sommeren.Jessica gikk faktisk ut å leika i regnet,de små bryr seg ikke om at det regner.


Er det flere joggeskomammaer der ute??

4 Kommentarer


Tirsdag!

Benjamin har blitt skikkelig forkjøla og var litt småvarm på morran i dag.Ikke syk egentlig,men liksom ikke helt klar for barnehagen heller.Så da fikk han være hos mormor&morfar noen timer.Jeg jobba bare halv dag siden han var hos de.
Men han har vært i farta i hele dag,men uansett godt å få slappe av litt siden han var så tett og snørrete.Dro hjem og slappa av litt med han før vi henta paps.


Frokost hos mormor&morfar:)

Kooos med nabopusen:)


Ble grilling i dag siden det har vært sol,er meldt regn resten av uka,bah!!!
Ungene har herja og leika og har ikke vært så veldig flinke til å høre.Tror de har hatt dotter i øra i dag.Utspekulerte er de og.Jessica har begynt å løfte opp lillebror så han får tak i ting.Og lillebror er ikke akkurat lett...men samarbeider det gjør de.


Samarbeid...

Venner og søsken:)

Eller s så har Benjamin fått nye smokker i posten i dag,med navn.Var litt lei av at de var utsolgt på butikken for smokker.Her om dagen var jeg på tre butikker før jeg fikk tak i.Ben vil gjerne ha latex istedenfor silikon,og det virker som om butikkene tar inn flest silikonsmokker.


Nye fine smokker!Bruker ditt barn smokk?

13 Kommentarer


Hei folkens!!

Om 3 uker er det sommerferie på oss,håper virkelig været bedrer seg.I dag har det vært guffent ute.Da er det greit og være inne på jobben.
Barna er i barnehagen,og det er nok noen færre barn nå som det er sommer,men de koser seg absolutt.
Vi har ikke mulighet til å ha fri i mer enn 3 uker,sånn er det bare desverre,vi må jobbe og da må barna i barnehagen.Så da håper jeg de  3 ukene vi har ferie blir bra!!

Har ordna så Bongo(kaninen vår) får litt "ferie" også.Hadde ingen til å passe henne mens vi skal på ferie siden vi drar med foreldrene mine.Men nå har det ordnet seg og hun får kose seg på "feriekoloni" hos noen som er veldig glade i dyr.
Så nå er jeg letta over at hun får det bra mens vi er på ferie.

Benjamin har blitt skikkelig forkjøla,han er i fin form,ingen feber eller noe,bare skikkelig snørrete.Så banker i bordet og håper ikke det blir noen luftveisinfeksjon ut av det.Vi har akkurat kutta ut medisinene hans nå så han får litt pause.Og det er best å ta pause nå i sommermånedene.Han må begynne igjen i september.
Han bruker astmamedisiner for de som ikke har fått med seg det.
Han har astma og var veldig syk i vinter og måtte ligge på sykehuset,lungebetennelse og forverring av astma.Grøss og gru!!


Koser med Hello Kitty:)

Og Jessica og jeg måtte tulle litt:)

Om du har Instagram kan du følge oss der,nå får man lagt ut video også,så jeg har lagt ut noen "snutter."Se etter mammantiljessicaogben


Hvor lenge skal du ha sommerferie??


13 Kommentarer


Søndag!

Hei og hå søndag med ustabilt vær!
Jessica har vært i bursdag hos en gutt fra barnehagen,og det var kostymebursdag,snuppa var prinsesse med Askepottkjole.
Det var både gutter og jenter i bursdagen,jentene var prinsesser og guttene var stort sett superhelter osv.Veldig gøyalt!


Kjempesøt frøken i Askepottkjole!

Etter middag fikk vi besøk av Camilla og ungene.Med fem barn blir det ganske livlig.Jessica og William er de mest fjollete av barna.De holdt på med vannballonger,alle ble våte,inkludert mammaene;)
Koselig med besøk,og veldig koselig og bli kjent med Camilla og barna!


Gøy med vannballonger!:)

Lur lillebror;)

Søndager er i grunn ganske så kjedelige,men i dag ble ikke søndagen så værst!:)

Liker du søndager??
8 Kommentarer


I smågodthylla!

I går kveld satt jeg her å venta på uværet som var spådd.Det regna riktignok masse,men det ble ikke noe mer ut av det.Jeg venta bare på et kjempesmell for det skulle jo tordne.Hørte det buldra langt borte da jeg la meg.
Jessica overnatta hos mormor og morfar,så jeg trang bare å levere Benjamin hos de før jeg dro på jobb.Men gurimalla så godt Ben sov,klarte nesten ikke å vekke han.

Etter jobb var det glovarmt ute,skikkelig lummert.Var litt hos foreldra mine for Jessica lekte så fint med William og Emma,hun ville absolutt ikke hjem.
Gøy når de leker så fint sammen:)
Den nye sykkelen har blitt brukt masse,hun og mormor hadde gått tur i går(Jessica på sykkelen.)De ble overraska av regnet for å si det sånn.

Var og handla litt og de fikk kjøpe lørdagsgodis.Ben lovte meg og være snill gutt inne på butikken...jeg behøver vel ikke å si mer...kremt...Han kasta seg over smågodthylla,høhø:)


Småtassene i smågodthylla!

Det var den dagen.Ikke mye og fortelle egentlig,føler jeg har skrivesperre i dag!


Sjarmør!


Ute og sykler!:)
Liker du smågodt??12 Kommentarer


Full timeplan!

I dag har begge barna fått spise frokost hjemme før barnehagen.Ikke ofte de gjør det lengre.Benjamin skulle på helsestasjonen igjen i dag,måtte dele opp 2 årskontrollen.
Jessica ble kjørt i barnehagen før vi dro på helsestasjonen,hun skulle ut på tur.
Alt var normalt og fint med Benjamin på legesjekken,og han fikk masse skryt,og han sjarmerte så klart legen,hihi:)


Når jeg sier smil får jeg servert dette;)

Jeg har hatt fri i dag men med full timeplan.Etter helsestasjonen ble lillebror levert i barnehagen og jeg dura videre til frisøren.På tide å ordne håret igjen!
Jeg sitter modell og det er veldig greit,spennende med korte frisyrer.Har forøvrig nesten den samme klippen som forrige gang.

For 3 uker siden ville Jessica ha av støttehjulene på sykkelen sin,og hun klarte å sykle alene i løpet av to dager.Sykkelen hennes ble med ett veldig liten(eller var det hun som ble stor?)
Heldiggrisen har fått ny sykkel av mormor & morfar i dag.En lekker sykkel med herlige farger.
Da jeg henta de i barnehagen ba jeg henne lukke øynene da vi var ved bilen(sykkelen sto baki bilen.)Da hun kunne se bare måpte hun og kikka og smilte.
"Jeg elsker den nye sykkelen min!"jublet hun.

Vi kjørte hjem til foreldrene mine for Jessica skal være der til i morgen.Både jeg og mannen skal jobbe i morgen,så da slipper hun å stå opp tidlig,hun er glad i og sløve på morgenen:)
Benjamin leverer jeg før jeg drar på jobb.
Vel,sykkelen måtte hun prøve med en gang!Vi var ute i gata,og der traff vi på William,Emma og Benjamin.Jessica og William har virkelig funnet tonen så når William fikk høre at Jessica skulle sove hos sin mormor så skulle han også sove hos mormoren sin som er naboen til mine foreldre.
De fjolla og styra på med syklene og sparkesyklene sine:)Gøy med nye lekekamerater.Benjamin og Benjamin går i barnehagen sammen.


Snuppa viser fram sykkelen sin!:)

I farta!!

Rart med bare et barn her hjemme.Jessica koser seg hos mormor & morfar og er overlykkelig over den fine sykkelen hun har fått av de!
Ute er det uvær,plaskeregner!
Ben har vært i farta og har begynt å si mami og papi til oss,så søtt:)Hva skal du i helga??19 Kommentarer


25 varme!

Masse sol og veldig varmt i dag,25 varme!
Ungene dro i barnehagen på morran i shorts og kjole.Og mamsen måtte svette seg mellom dagen inne.Men er glad for at det fortsatt er noen timer igjen av dagen når jeg slutter på jobb så vi kan være ute i sola.We love summer!
Småtassene hadde kosa seg i barnehagen,de hadde bada i sprederen og gruppa til Benjamin hadde vært på tur.
I morra er det visst meldt det drittværet,typisk når jeg har fri.Vi får se hva dagen bringer.


Frokosttid!

Når vi kom hjem ble det grilling.Måtte teste den nye grillen.det er paps som står for grillinga.Etter mat har ungene leika og jeg har skravla med kjente som var på besøk i gata her.
Og vips så er det kveld,igjen...og jeg sitter her å glor på tv og pc'n:)


Full fres på sykkelen!

Kjekken!Hva driver du med i kveld??12 Kommentarer


Trøtt dag...

En sånn dag hvor det ikke har skjedd stort.Følte meg sliten og trøtt i det jeg våkna,og sånn har dagen vært,urtrøtt!!Kunne sovna hvor som helst.Og jeg som ikke legger meg seint en gang!
Sånn er det enkelte dager...

Henta småtassene og de fjolla og tulla no veldig sammen med noen andre barn som akkurat ble henta,de gira hverandre opp,hihi:)Morsomt med nye venner!!:)
Så klart begynte det å regne når vi kom hjem.Rart det der,himmelen åpner seg omtrent i det man går ut fra jobben.Gleder seg hele dagen til å komme seg ut i sola og så åpner slusene seg.


Blid frøken på morran:)

Ben er ute med gressklipperen sin...

Turning på trampolina!

Ben ringer på døra å stikker av...Ble litt lek før regnet kom,og selv om det regna gikk Jessica ut.Hun fikk "lurt" med seg lillebror på trampolina.Og det var så klart kjempegøy å hoppe der når det regna.
Snart nattinatt fra meg,må bare se en episode av Home&Away,hekta!!


Gøy å hoppe i regnværet:)


Ha en fin kveld:)


8 Kommentarer


Grillmat,kaker og sol!

Himmel og hav så sliten jeg var etter jobb,mye og gjøre i dag.Da var det godt å kjøre hjem til foreldrene mine med småtassene og grille i sola.
Nydelig sommerdag i dag,bare så synd den ble tilbrakt inne på en varm arbeidsplass.
Men fikk heldigvis noen timer ute i finværet etter jobb og barnehage.Ungene var søte og veldig møkkete,høhø!!Benjamin har vært en skikkelig tøffing i dag,og Jessica kjempesøt med skjørt.


Røver!

Søta!

Som sagt så dro vi til foreldrene mine for å grille og spise kaker.Pappa/morfar har bursdag i dag så da ble det kos på verandaen og i hagen hos de.
Småtassene er verdens snilleste mormor og morfar,de har fått huskestativ som står i den store hagen hos de.
I dag var det endelig satt opp og de fikk prøvd huskene.Kjempegøy!!De lekte og kosa seg.
Vi grilla hamburgere og pølser,og det var kaker til dessert.
En fin ettermiddag i sola sammen med familien,paps har jobba så han fikk ikke vært med.


Kjempegøy å huske!!

Fineste lillebror!

Nå er det en måned til vi har ferie,da går turen til Danmark og Legoland,vi gleder oss!Håper det blir en fin sommer med mange dager som i dag!


Hvor skal du på ferie??


16 Kommentarer


Ikea og nytt smykke!

Det ble jaggu meg en Ikeatur på meg sammen med mamma etter jobb i dag!!Hadde lyst på noen fine glass som jeg hadde sett hos min venninne(kjøpt på Ikea for 7 kr pr stk.)
Så da dura vi avgårde,paps henta småtassene i dag.
Det ble  glass og nytt bestikk fra Ikea.Kikka på seng til Jessica også,planen er at Benjamin skal overta hennes seng(bare han kommer seg på eget rom,veldig snart håper jeg!)
Ikke veldig ofte jeg er på Ikea,må vel en tur igjen i løpet av sommeren for å kjøpe seng til storesøs.


Jessica nyter morgensolen!

Det ble mat på Burger King i dag og jeg kjøpte med meg en sjokoladefrappuchino,nam!!Ungene kasta seg over den når jeg kom hjem,de drakk opp resten,jara...slurpa i seg hver dråpe!


Slurp-slurp!!

Småtassene deler på frappuchinoen:)

I posten i dag kom endelig det nydelige smykke jeg har bestilt fra http://shop.anmagritt.no/
Det henger rundt halsen og jeg er helt forelska i det nydelige kjedet mitt,elsk!!


Mitt nye smykke,elsk!!


Er du ofte på Ikea??
14 Kommentarer


Sovekluss...

Det er ikke kult å våkne klokka 03 på natta og ikke få sove igjen,tror jeg lå våken i over en time før jeg sovna igjen.
Vi sov til 9 alle sammen,veldig deilig,men da blir det kluss med dubben til Ben midt på dagen,og Jessica sovner ikke på kvelden,hun sovna først da klokka var 21.
Prøvde å få Benjamin til å sove en liten dubb i dag,vi trilla tur men nei det var ikke snakk om.Så da hoppa vi over dubb i dag,tenkte det gikk greit,og det gjorde det egentlig også.
Han sovna i bilen på vei hjem fra min venninne og da var klokka 16,alt for sent for og sove.Men ble bare en ti minutter,så ok.
Vel,vi var hos min venninne Hanne med litt klær som Jessica har vokst fra,Nora på 3 år arver.Kjekt at noen kan bruke det.Ungene lekte og vi voksne skravla.Sola titta fram også,og det ble passe varmt.Var ganske guffent tidligere på dagen.Hvor blir det av sommeren??

Etter middag sykla Jessica og jeg en tur.Hun ville sykle ned til bestemor&bestefar(svigers) for å se om de var hjemme.De bor rett borti her.
De var hjemme så vi var der en liten stund.
Ellers så har vi ikke gjort noe særlig i dag,ganske kjedelig egentlig!

Jessica er forresten 4,5 år i dag!!Wow,tiden flyr!!


Jessica 4.5 år!


SMIL:)

Dette ble et rørete innlegg uten noen mening,bah!!

Om du har barn som sover på dagen,hvordan går det om dere sover lengre på morran??

13 Kommentarer


Supersøta og tøffen!!

Hey fans,hihi;)
Lørdag er vel egentlig den beste dagen i uka,vi pleier å finne på litt forskjellige ting.Det har vært sol i dag,kunne godt vært litt varmere,men greit nok.
Jessica skulle i bursdag til Adrian i dag,lekekamerat fra barnehagen og sønnen til min venninne Annette.Bursdagen var i barnehagen,veldig greit,stor plass for barna å leke på.
Vi var ute og koste oss i sola med pølser,kaker,frukt og litt sjokolade.Vi ble like greit igjen i to timer etter at bursdagen var ferdig.Ungene lekte så fint og hadde det kjempegøy og vi voksne skravla.Benjamin og paps kom også,så de fikk kost seg de og.De hadde vært avgårde å klipt Ben,han ble skikkelig tøff altså.mamsen er veldig fornøyd med klippen hans,gutter skal være tøffe!!
Og jeg er så fornøyd med håret til Jessica,hun er rett og slett supersøt med den nye hårsveisen sin.Hun var så fin i ny kjole og søt hårspenne i håret.
Nå skal jeg bare kalle de supersøta og tøffen,hihi:)


Supersøta:)

Tøffen!!

Gutta hadde til og med kjøpt grill mens de var avgårde for å klippe Ben.Så den ble montert når vi kom hjem.
Vi har spilt badminton og lekt før det ble litt guffent ute,luska inn så ungene fikk lagt seg.
Nå sitter jeg her med litt smågodt og lurer på om det er noe å glane på på tv.


Ben skal hjem fra bursdag med håndvesken til søster,hihi:)

"Henger" på gjerdet.


Hvilken dag i uka syns du er best??


16 Kommentarer


Hårfin!

Hei på dere!!
Da var det fredag og helg igjen.


Ikke alltid like lett å ta bilde av disse to:)

Som jeg fortalte så er Jessica ukas barn denne uka i barnehagen,og i dag skulle hun ha med tre ting å vise fram.
Det ble Ariel og Askepottdukker og en telefon,rosa leke iphone.
Siden de er på tur hver fredag fikk hun vise fram tingene på tur,og i dag hadde de hatt med masse tepper og hatt picnik,og frøkna hadde storkost seg når hun hadde vist fram tinga sine:)
I bilen etter barnehagen spurte hun om ikke jeg kunne bli ukas barn på jobben min!Ja det syns jeg virkelig,god idè:)!


Lille goingen:)

Vi har spist middag hos foreldrene mine for Ben skulle være der mens Jessica og jeg dro til byen for å klippe håret hennes.Hun har så tjukt og masse hår,så nesten ikke jenta for bare hår.
Sikkert mange som syns jeg er fjern som klipper henne kort siden hun er jente.Men jeg syns det er lettere og bedre å stelle håret hennes når det er sånn som nå,hun er utrolig hårsår og det er nytteløst å børste det.Så da venter vi med langt hår til hun kan stelle og ordne det selv.Syns hun har en fornuftig hårsveis,og hun ble så utrolig søt!
Ser mange småjenter med langt,pistrete og flokete hår,det er ikke pent,og man må vel ikke ha langt hår selv om man er jente??!!Det er min mening da!
Jeg syns snuppa ble supersøt og hun kler denne frisyren veldig godt!Hun kan også pynte seg med hårspenner,hårbøyler osv...
Selv har jeg kort hår,hadde langt en periode å sverga at jeg aldri mer skulle klippe meg kort,kremt...og nå er det like kort igjen.


Supersøt med ny frisyre!:)Har du langt eller kort hår,hvorfor har du valgt det??
12 Kommentarer


2 årskontroll!

Så var det 2 årskontroll for lillebror!Var hos helsesøster i dag,så blir det legen neste uke,måtte dele det opp siden legen var på ferie.Men det går jo greit selv om det er litt pes med to forskjellige dager.
Jeg var ganske så spent på vekt og lengde,han er ingen lettvekter akkurat.Vekta viste 15 kg og han var 91.5 cm!!Stor gutt!!Jessica var 87 cm og 12,5 kg da hun var 2 år.
Benjamin lå fint på kurven sin.Alt annet var bra også,han snakker ikke så mye ennå,men han sier endel ord nå og han skjønner alt som blir sagt.Kommer nye ord hver dag,i dag sa han grass!Jessica var veldig tidlig ute med å snakke og snakka rent allerede som 2 åring.Men tipper at Benjamin lærer seg mange nye ord i løpet av sommeren:)Han var blid og fornøyd og sjarmerte helsesøster,hihi!!En fantastisk flott gutt sa helsesøster!Og det vet vi jo;)


Lillebror er klar for 2 årskontroll!

Etter helsestajonen dro jeg på Name it en tur igjen,måtte se om det var like mye folk der i dag,fikk liksom ikke sett ordentlig i går da det vrimla av folk.Og i dag var det levelig der,og like bra tilbud!!
Og gjett om jeg fikk kjøpt mye fint til småtassene!Jeg handla for ca 800 kr,da jeg kom hjem regna jeg ut hva det hadde blitt om jeg skulle betalt ordinær pris,1700 kr kom jeg fram til!Så jeg har gjort et kupp!
Det var utrolig mye fint til jenter der,fant mest til Jessica.Men ble tøffe ting til Ben også!


Her er "kuppet" mitt!Jessica hadde på seg en bukse derfra,så den er ikke på bildet.

Søteste med ny sommerkjole!


Frøkna ville prøve den søte kjolen jeg hadde kjøpt,en helt nydelig kjole,så nå må sola komme igjen!
Ellers så vet jeg ikke hvor dagen ble av,svisj så var klokka så mye at ungene skulle hentes i barnehagen,og jeg har ikke fått gjort annet enn helsestasjon,shopping og klesvask.Det var den fridagen!
Og i går stupte jeg til sengs 21.30 med skikkelig vondt i hodet,heldigvis borte nå,men det er jo så lummert og klamt så ikke rart man får vondt i hodet.

Ungene har brukt opp energien sin på trampolina.Og Benjamin vandra bort å ringte på hos naboen mens jeg var i søplekassa,han skulle snakke med vov-voven,haha:)


"Raringer!"


Hva var målene til ditt barn på 2 årskontrollen??


25 Kommentarer


"Ville tilstander!"

Det er jammen i meg slitsomt og være på salg!!Det har vært reåpning av Name it her i byen,og jeg måtte så klart på det.Det ante meg at det kom til å bli "ville tilstander!"Jeg sto i kø i ca 30 minutter før jeg kom inn i butikken,men sto sammen med en mamma fra barnehagen så da gikk tiden.Var masse folk inne i butikken,så jeg fikk ikke kikka ordentlig syns jeg,men fikk med meg tre plagg.Alt kosta enten 50,75 eller 100 kr.Billig!!Tror jeg skal innom igjen imorra.Køen til kassa virka endeløs,men det gikk greit.Fikk stå med mammaen fra barnehagen som sto litt lenger frem så det gikk ganske fort.
Før jeg var på Name it var jeg på Cubus,der fikk jeg 50%.Veldig kjekt med sånne tilbud!!
Var mange som hadde så mye klær at man ikke så selve personen,hihi:)

Småtassene var hjemme med paps mens mamsen var ute alene.Nå har jeg synki sammen på sofan,puh!!
Ungene har kost seg i barnehagen,de små har hatt skattejakt i dag,og Jessica er ukas barn hele uka.Det er veldig stas!Barnet er med å dekker bordet når de skal spise,rydder og gjør andre ting.På fredag skal hun få ha med en ting hun vil vise de andre.Spent på hva hun vil ha med seg!!

I dag drassa de med seg Dumbo,men han måtte bli igjen i bilen.Jessica fikk Dumbo av en nabojente som skulle "kvitte" seg med litt leker.Veldig snillt!
Da jeg henta de kom Jessica syklende med lillebror bakpå,de sykla runder.


Småtassene og Dumbo!

Sykling i barnehagen.

Nå regner det ute,typisk det når det har vært sol et par dager,da må det regne i noen dager også.


Har du vært på salg i det siste??18 Kommentarer


Litt ut på landet

Så fint vær det har vært i dag!!Vi bare elsker sommeren når det er sol,deilig og varmt!
Fikk en melding fra mamman til en av vennene til Jessica fra barnehagen som lurte på om vi ville komme en tur etter middag å leke.Og det ville vi jo!De bor litt ute på landet...
Ikke veldig langt fra oss,men litt lengre ut sånn at det er grønne jorder,åkrer og hester overalt.
Veldig stille og rolig,landlig og idyllisk.

Ungene lekte fint og kosa seg.Benjamin syns det var kjempegøy for det var gutteleker der,hihi:)Vi voksne satt i sola og skravla,avslappende og koselig.Ikke redd for å slippe løs ungene der for å si det sånn.
Må bare si at jeg elsker sommeren,og ute på "landet" var det nydelig!


Snuppa koser seg med is!

Ben måtte også prøve huska!

Begge småtrolla var møkkete og fornøyde da kvelden kom.Ønsker oss flere sånne dager!!


Flere enn meg som elsker sommeren??8 Kommentarer


Uteaktiviteter.

Jeg skjønner ikke hvor ungene henter energien fra?!Selv er jeg helt gåen etter en dag på jobb og ville helst slengt meg på sofan og blitt der resten av ettermiddagen/kvelden.
Jessica løper stort sett rett avgårde når vi kommer hjem,Benjamin vil inn å sitte litt foran tv'n mens maten blir lagd.Etter mat er som regel begge ungene ute,og da må vi voksne være med å se etter lillebror.Storesøster finner på ting med venner i gata eller er med oss.
Trampolina blir brukt mye og Jessica har hoppa siden hun var 18 måneder.Benjamin begynner også å bli veldig flink.Storesøster hopper og hopper og lager "hindre" som hun må hoppe over,og gurimalla så høyt hun hopper!!!
Trampolina har vært en kjekk investering og blir mye brukt.


"Hoppetussa!"

Jessica sykler masse også,eller bruker sparkesykkelen.Benjamin vil helst se på gressklipperen,høytrykksspyleren,skru eller leke med annet verktøy.
En ordentlig gutt!!Han er ikke så veldig intressert i trehjulssykkelen,men han bruker sparkesykkelen litt.
Så her er det bare å henge etter de små selv om sofan roper etter en lang dag på jobb.Men jeg har vel bare godt av å løpe etter ungene...


Gøy og hamre!

Supersøta!Hva liker dine barn og drive på med ute??10 Kommentarer


Venninnehelg!

Da er jeg hjemme igjen etter et  kjempekoselig døgn hos min gode venninne Maria!!
Kjørte til Stavern i 15 tiden i går,dro til Maria og satt litt i sola på verandaen hennes før vi dura en tur på senteret,jeg bare måtte ha lik t-skjorte som henne,den var så tøff!!Så da ble det et klesplagg på hu mor:)
Vi handla litt mat og dro tilbake for å grille med barna hennes(de er 10 og 13 år.)Den matorgien,det smakte himmelsk!!!
Etter maten gikk vi en tur ned til vannet og satte oss ned å skravla.Holdt på og bli spist opp av myggen så vi gikk hjemover igjen,men så deilig med en kveldstur!
Skravla til midnatt,da var vi så trøtte at vi krabba i seng!


Koser oss med deilig mat!

Flott utsikt!

Dagen i dag ble kjempebra med nydelig vær!Vi satt på verandaen,men holdt på å koke over så vi gikk oss en tur til stranda.Der satte vi oss på noen svaberg,satt å skravla og hadde det kjempehyggelig!
Er jo nesten som i serien Home & Away,gåavstand til stranda og et nydelig sted.Misunner Maria som bor så fint til.Her har vi ingen strender,men noen badeplasser,jeg ville ikke bodd noen andre steder enn her jeg bor,men om sommern skulle jeg bodd nærmere sjøen.Er heldigvis ikke lenger enn litt over en times kjøring.
Før mann og barn var jeg ofte hos Maria og solte meg hele dagen på stranda hos henne i ferier.Neste gang må jeg ta med barna en tur,de kommer til å storkose seg!

Da jeg kom hjem kjørte jeg til foreldra mine,der var mannen og barna og vi grilla.Deilig!!Ungene har leika og kosa seg.Men de hadde savna meg sa Jessica,koselig å høre!:)


Gøy å sitte på i trillebåra:)

Hopping i pysjen før leggetid:)


Og jeg har til og med fått farge på min bleike kropp i helga,jippi!!!Nå må godværet fortsette så jeg kan få ennå litt mer farge;)


Hva har du gjort i helga??16 Kommentarer


Blek men fattet;)

Har så og si ingenting å skrive om i dag.Full fart på jobb,solskinn og passe varmt.
Taco til middag,barna ut etter middag,mamsen vasker tøy,støvsuger og en rask gulvvask for og få vekk alle tacorestene som ligger under bordet(og det er ikke få.)
Mannen har klipt plenen for naboen,Benjamin var som vanlig helt oppslukt og går gjerne etter papsen med sin egen grassklipper.
En tur på lekeplassen og så var det sengetid på de små,det var den dagen...


Goingen!!


Snuppa på sparkesykkelen:)

Husketur:)

I morgen tar jeg meg en tur til venninna mi i Stavern,håper på sol og fint vær.Da blir det soling,grilling og masse skravling.Og tro meg,jeg trenger sol på kroppen;)
Her snakker vi blek men fattet,høhø:)


Hva skal du i helga??
8 Kommentarer


Sommerfest!

I det jeg la meg i går begynte det og tordne.Det tordna så jeg skvatt himmelhøyt i senga,og det buldra så lenge om gangen.Så for meg at det kom til å vare hele natta,men det gjorde det heldigvis ikke.Barna sov seg imellom drittværet.
Har opplevd skikkelig thunderstorms i Florida,så tordenværet her er jo bare som en liten fis;)

Vi har vært på sommerfest i barnehagen i dag,eller barn hjelper barn.Pengene de får inn går til barn i barnehage i et land hvor de ikke har det så bra som oss.
Foreldrene mine var også med,veldig koselig og det var masse folk,store og små.
Det ble grilla pølser,det var kaker,ansiktsmaling,potetløp,fisking og lotteri.Jessica vant to ganger på lodd:)
Vi fikk også kjøpe ting ungene hadde lagd,så vi hadde med fine ting hjem:)
Jeg tror alle koste seg.Vi skravla og spiste,og ungene løp litt rundt.Jessica fikk ansiktsmaling,Ben ville ikke.


Pølser og saft,nam!!

Ansiktsmaling er alltid gøy!!

Da vi kom hjem ville Jessica sykle på butikken,lurer på hvorfor,hihi:)Lillebror satt i sykkelvogna som paps hadde bakpå.Det er ikke langt til butikken,men et lite stykke for ei lita jente,men hun sykla hele veien,fram og tilbake.Er så flink altså!!Godt å bli kvitt støttehjula!
På butikken ble det is:)Småtassene kosa seg før vi sykla hjemover.Så da var vi litt sporty i dag,eller jeg,ungene er jo sporty hver dag.


Sporty jenter!!

"Røvern" spiser is!


Har det vært sommerfest i barnehagen hos deg??
10 Kommentarer


Ni små nøster...

Da jeg kjørte ungene i barnehagen på morran i dag så vi plutselig en skokk med små andunger i gata der vi bor.En annen dame hadde også stoppet,så vi sto å snakka og lurte på hvordan i all verden disse små nøstene hadde kommet seg hit.
Det er ikke noen elv rett ved,det er lite stykke å gå for så små andunger.Vi telte ni små nøster som satt tett sammen og peip.Som den dyrevennen jeg er ble jeg både fortvila og lei meg for mammaen var ikke å se.
Kjørte ungene i barnehagen og Jessica begynte og gråte,hun var så fortvila pga de små søte nøstene.
Kjørte hjem og stoppa for å se om de fortsatt var der,og det var de.De smatt inn et gjerde i en hage og forsvant i gresset.Jeg har tenkt på de hele dagen og var borte for å se etter de nok en gang,men da så jeg ingen,sukk...


Ni små nøster.

Vi måtte så klart gå å se etter de etter middag.Jessica lurte fælt og ville så gjerne se de.Men de er borte.Jeg håper så inderlig at de er trygge eller at de har funnet mammaen sin.Så trist om de ni er helt alene.Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre,ville bare ta de med hjem.Ikke lett å ringe noen heller når de forsvant i gresset,hadde de holdt seg på et sted så hadde det vært lettere.


På vei for å se etter andungene.

Søtinger:)

"Hoppetussa!"


Det er vel flere enn meg som syns disse nøstene var søte??


8 Kommentarer


Nye sko bare til meg!!

Det er så typisk at når ungene legger seg så starter naboen med å klippe gresset rett utenfor soveromsvinduet,bruker høytrykksspyleren eller noe annet.Grrrrr!!Greit at naboene må få lov til å ordne hos seg selv,men det går vel an å gjøre det litt tidligere??

Benjamin har vært en tur hos legen i dag,han er ikke syk eller noe,men måtte bare sjekke den private delen hans.
Etter legen tok vi en bytur og han fikk kose seg med en is.Uvant og ikke ha med storesøster.Men godt for Benjamin med litt alenetid med mamsen også.
Vi henta Jessica litt tidligere og føyk tilbake til byen for å kjøpe et par joggesko jeg hadde lagt av.!!!Nå har jeg leita lenge altså,de var både fine og gode å ha på,og de var satt ned mye,veldig fornøyd!!Har aldri hatt dette merket før,Asics.
Joggesko bare til meg!!!


Iiiiiiiis!!!!

Nye joggesko bare til meg!!

Vi har vært litt ute,men syns det var ganske kaldt.Når skal sommern komme??Plutselig står høsten for tur og vi har ikke hatt noe sommer,da begynner jeg og grine!!Sitter faktisk her og fryser...

Og Jessica sykler og sykler:)


I farta!!

Ben prater med Bongo:)Har du kjøpt deg noe nytt i det siste??26 Kommentarer


"Ding-Dong!"

Så klart har været vært bedre i dag enn i helga når det er jobb igjen!!Jaja,kommer vel flere dager med sol,har ikke vært kjempevarmt heller.

Det slår aldri feil,det ringer alltid på døra når vi spiser middag.Det er noen som lurer på Jessica.Og det er koselig at noen vil leke med henne,men hun blir superstressa og sier hun er ferdig med maten,sitter helt på kanten av stolen.
Men vi sier at hun må sitte med oss å spise maten sin,det samme må venninnene gjøre om hun ringer på hos de når de spiser.Når vi sier hun kan gå fra bordet løper hun avgårde.
Det har vært litt tull i det siste med at venninnene i gata  ikke vil leke med henne,det er når de er tre.Husker det var sånn når jeg var lita også,tre var alltid en for mye.Jessica var veldig lei seg og gråt,jeg prøvde og forklare for de alle sammen at de kunne leke alle tre.
Det er desverre ingen av barna fra barnehagen som bor i samme gate som oss,håper det kommer flere barn hit etterhvert.

Jessica har sykla og sykla i dag og.Kasta seg over sykkelen med en gang vi kom hjem.Hun syns det er så gøy å sykle uten støttehjul og det går unna.Jeg står og kikker etter henne,blir jo litt redd for at hun skal "tryne" skikkelig.Men hun har ikke hatt noen uhell ennå.
Benjamin har sparka litt på sparkesykkelen og vært på lekeplassen.
Storesøster har også tatt neglelakk på tåneglene til lillebror,hihi:)Han studerer tærne sine og syns det er både rart og morro.Han må finne seg i mye rart.


Neglelakk på gang:)

Blid gutt på lekeplassen!:)

Søskenkjærlighet:)


Ringer det på døra hos deg når dere spiser??


18 Kommentarer


Hun sykler alene uten støttehjul!!

Kan det ikke bare bli sol og sommer da?!Været har vært like ustabilt i dag.Vi var ute fra ti tiden,og det var helt grei temperatur.Da Ben skulle sove dubb trilla vi ei runde,så åpna himmelen seg og jeg måtte småløpe hjem.Tordna har det også gjort.
Litt senere utpå dagen skulle jeg og ungene treffe to jenter og ungene dems på Lågendalsmuseet for å se på dyra der.Disse koselige jentene har jeg blitt kjent med på Instagram og vi bor i samme by.Småtassene er like gamle.Men de andre små var ganske mye mindre enn Benjamin siden de var premature,små søte barn.
Håper vi får til flere treff,koselig å bli kjent sånn.Jessica var også med,hun ville helst bare snurre rundt på en sånn karusell(lekeapparat.)Er ikke så fan av de snurredingsene.


Gøy med vannpistol!

"Pass deg mamma!"

En fin gjeng!

Etter middag gikk Jessica og jeg ut en tur,hun tok med sykkelen sin.Jeg gikk å småprata og plutselig sykla hun avgårde alene!!Jeg bare måpte!
Og hun sykla og sykla!Det lyste stolthet ut av øynene hennes!
Til slutt gikk hun å henta paps og sa hun skulle vise han noe,hihi:)Han måtte løpe inn å hente kamera,det måtte jo filmes!
Så resten av dagen har hun bare sykla sammen med nabojenta.

Herregud så stolt jeg ble,der sto jeg og jubla.Naboene lurte sikkert,høhø!!
Hun har ikke fått øvd så lenge på syklinga uten støttehjul,men jammen klarte hun det raskt!Tror vi tok av støttehjula på onsdag.Flinke jenta vår!!


Full fart alene uten støttehjul!!

Sykkelprinsessa!

Gruer meg til jobb i morra.Har så sinnsykt vondt i det ene kneet.Har våkna flere ganger i natt at det har verka.Aner ikke hvorfor jeg har vondt,har operert det to ganger.
Går hele dagen på jobb,så det gjør sikkert sitt.Skal se om jeg ikke får kjøpt meg nye joggesko,håper det hjelper.


Flere med vonde knær??


17 Kommentarer


Bulder og brak!

Dagen så ut til å bli helt nydelig,sol og varmt fra morgenen av.Vi gikk ut allerede i 10 tiden for å nyte finværet.Da så jeg at skyene pakka seg på,typisk!!
Ungene lekte og styra på.Jessica og nabojenta koste seg på trampolina med masse kosedyr.
Så kom de første regndråpene,og vi hørte bulder og brak,torden...
Benjamin og jeg ble sittende litt ute og høre på tordenværet,Jessica ble med inn til nabojenta.Det har heldigvis vært ganske grei temperatur i dag,men skulle ønske det ble litt mer sol siden jeg har fri og greier.


Benjamin hører på tordenværet.

Frøkna er klar for en dag med sol,men så ble sola borte...

Etter dubben til Ben dro vi til byen for å kjøpe sommerklær til ungene(paps har jobba i dag.)De har ikke så mye å ha på seg om varmen dukker opp,så i går kveld vaska jeg det lille de har så de kunne ha på det i dag.
Det ble shortser,t-skjorter og skjørt på H&M.Veldig mye billig og fint der.Ben fikk en skikkelig tøff shorts og Jessica fikk masse søtt,hihi:)
Traff mamma/mormor  så vi satte oss på cafe før vi ble med hjem til foreldra mine.
Da kunne Jessica få sykle litt i gata hos de,øve ennå mer uten støttehjul.Var innom venninna mi som bor i samme gate,og ungene fikk leika.


Gøy på trampolina!

Søta i new outfit!

Nå som det er kveld er himmelen blå,været har vært ustabilt med regnskurer i hele dag.Håper på sol i morra!!
Det ble kebab til kvelds her,lenge siden sist,og det smakte godt!!


Har det buldra hos deg i dag??4 Kommentarer


hits