Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Bongo!

Så deilig og kunne blogge fra pc'n!!O store lykke liksom,jeg fikk overført bilder:)

Jeg er litt skuffa over kortisonsprøytene jeg fikk,for jeg har fortsatt vondt i føttene,jeg har vært på jobb og kjente det godt ja.Jeg får bare se det an i dagene framover og blir det ikke bedre får jeg ringe legen igjen,frister ikke med nye sprøyter i hælene for og si det sånn,bah!!!

En leser lurte på om jeg ikke kunne skrive litt om kaninen vår Bongo,og det kan jeg jo!
Vi fikk Bongo da hun var ca 5 uker gammel,da var Jessica 18 mnd tenker jeg.Før henne hadde vi en grå Bongo som desverre døde ganske ung av tarmslyng,vi måtte selfølgelig ha en ny med en gang,det er så trist å miste et kjæledyr.Før den grå Bongoen hadde jeg en brun som ble hele 6 år,hun var bestevennen min.Fineste kaninen i verden,savner henne ennå.Hun og jeg bodde alene sammen:)
Men nå har vi en hvit Bongo!
Hun er en dvergvedder og fyller snart 5 år.Hun er løs i stua vår,hun får hoppe rundt som hun vil og har faste plasser hvor hun ligger å hviler og følger med.Så fort vi går på kjøkkenet kommer hun etter,da vet hun at det er noe godt å få.Hun er glad i ungene og er som oftest der de er,og spiser de kjeks eller noe så vet hun at hun får en godbit:)
Hun er kosete men vil ikke bli løfta på.Mens jeg sitter her å skriver så ligger hun ved føttene mine på gulvet.Om natta og når vi er på jobb sitter hun i buret sitt,hun har et ganske stort bur,så hun har god plass.Hun får også løpe ut og inn på verandaen når vi er hjemme.
En kanin er et veldig koselig kjæledyr,hun er nesten som en katt eller hund.Hun er stueren,noen bæsjekuler kommer det men de er harde og går lett i støvsugeren.
Om du lurer på noe om Bongo så er det bare å spørre!!


Her er Bongo liten...5-7 uker gammel.

Benjamin og Bongo:)

Ute regner det som bare det.Nå vi kom hjem var det sol,merkelig vær!!Gikk ut en tur før leggetid og da var det lummert,tordna litt i det fjerne.
Ungene var ute med sparkesyklene og de hoppa tau.
Jessica fikk en ny kjole i posten fra Next,superfin var den.Den måtte så klart prøves med en gang.Det er visst kjoler som gjelder,eller skjørt og leggings.Olabukser vil hun nesten ikke gå med lenger.


Fornøyd med ny kjole!


Henger i gata med sparkesyklene:)


Har du et kjæledyr??
Hva slags klær liker ditt barn best??12 Kommentarer


Helgen

Ennå en helg er over,ikke den beste helga.Føler jeg er konstant trøtt og i dårlig humør,det er faktisk greit å si at man er i dårlig humør.
Jessica skulle i bursdag i går lørdag,så da tok lillebror og jeg en tur på senteret med mormor.Utpå ettermiddagen spiste vi pizza hos foreldra mine hele gjengen,koselig og godt!Jessica ville sove over så hun fikk lov til det.Ben og jeg dro hjem mens paps ordna litt med kjøkkenet dems(straks ferdig der.)

I dag søndag har ungene og jeg gått en lang tur med mormor mens de andre styra med kjøkkenet.
Grillmat ble det også:)Da vi kom hjem tok vi syklene bort til skolen til Jessica,ungene syns det er gøy å leke der,stor flott fotballbane og masse mer og gjøre der.Det ble ganske bra vær også,det har vært reine høsten i det siste,surt og kaldt.

Ny jobbuke er i anmarsj,og det er årets travleste uke og helg(jazzfestival.)
Håper beina samarbeider,er fortsatt litt øm.Det blir mer enn travelt,men det skjer mye og jeg får med meg en del.Skulle gjerne vært en tur ut på kveldstid,lenge siden sist jeg var det under jazzen.
Stevie Wonder skal ha konsert og greier!!!Nå skal jeg finne meg litt snacks og se litt Home&Away før jeg slokner.
Håper ikke dere er lei av meg her inne,statistikken og kommentarer daler drastisk,så føler at jeg har utgått på dato.Om det er noe dere ønsker at jeg skal skrive om så er det bare å komme med ønsker:)


Hva har du gjort i helga??
Noe dere vil jeg skal skrive om??10 Kommentarer


Bekymringer

Hvor skal jeg starte,jeg har egentlig så innmari mye på hjertet,men jeg vet ikke hvor mye jeg skal dele med dere.Mange tanker,bekymringer og valg...
Men først litt om gårsdagen.Vi var på omvisning og samtale på sfo med Jessica.Hun har vært på besøk før men det var uten oss.Det var litt forskjellige ting vi prata om,og kikka rundt både ute og inne.Jessica ville ikke dra derfra og det er jo et godt tegn,er det ikke??Ukene flyr og plutselig er dagen her hvor det er oppstart på sfo.

Da jeg henta ungene i barnehagen senere var det et fryktelig uvær på tur,det lyna og tordna så det rista.Og himmelen åpna seg da vi gikk ut av barnehagen.Buldra og braka godt i et par timer.Jessica brydde seg ikke filla mens lillebror var litt redd.
Søster var litt stolt for alle " skoletrolla" i barnehagen hadde fått fotballskjorte og sekk av en av de ansatte som hadde hatt fotballskole.Nå er ikke jeg noen fan av fotball,men hun var skikkelig tøff!!

Senere på kvelden i går var jeg hos venner fra jobben,vi var fire stykker som spiste,skravla og koste oss.Hyggelig kveld i regnværet!

Jeg måtte ta en timeout fra jobben i dag,fikk jo disse sprøytene i hælene på onsdag.I går hadde jeg fri så det var jo greit.Jeg er mye bedre,men jeg er øm og litt sår.Men tipper kortisonen har begynt og virke nå!Så da satser jeg på at det blir helt bra:)

Bekymrer meg litt for frøkna på 5,5 år som snart skal begynne på skolen.Hun har nok mange tanker i hodet for tiden.For det meste er hun lykkelig og glad,i det neste gråter hun trøstesløst fordi hun er redd og ikke vil begynne på skolen,så vil hun på skolen,så er hun bare trassen og vrang,hører ikke på oss,hun sier hun er redd,men vet ikke hva hun er redd for.
Alt blir nytt,og det er jo litt skummelt...
Helt ærlig så syns jeg det er tidlig å starte på skolen,hun fyller 6 år i desember,hun er supersmart,så hun takler nok skolen bra på den måten,men følelsesmessig er hun ikke moden,hun er så utrolig følsom,og jeg var akkurat som henne på den alderen,bare at jeg var 7 år når jeg begynte på skolen.Men jeg nekta og gå på førskolen,jeg gråt hver bidige dag helt til jeg slapp og gå dit-ille....men det var jo ingen tvang å gå der.
Men allikevel,du skjønner nok hva jeg mener.Hun er nesten et år yngre enn de eldste i klassen.Det kan også gå superfint,noe jeg krysser fingra for at det gjør.
Hun er jo verdens søteste og fineste jente som både gleder og gruer seg til og begynne på skolen.

Jeg har hørt fra andre mammaer som har barn som skal begynne på skolen nå at de har det likedan,så er dette også en fase da eller???
Er det noen som har noen fornuftige og trøstende ord til meg??

Jeg håper at alt dette går over når hun begynner på skolen,for på skolen må hun,men hun finner seg nok til rette etterhvert og får nye venner:)Det var noen tanker i kvelden fra meg,lenge siden jeg har hatt et sånt lite "utbrudd" her inne.12 Kommentarer


Ubehagelig og barnehagebilder!

Hallo der ute!
Da stikker jeg innom en tur:)Vet ikke helt hva vi har gjort siden sist,ikke så mye.Vi var ute en tur igår,skulle sykle litt med lillebror,han har fin ny sykkel,men er ikke så interessert.
Men det var helt greit at søster skulle lære han,jeg fikk ikke lov,fnis.Så hun dytta han og lærte han og styre.De er så fine at!!Og hva har jeg gjort i dag tro?!Jo det skal jeg fortelle om!Fortalte dere at jeg hadde sykt vondt i føttene(hælene.)Vel,jeg har vært hos legen i dag...Det er en betennelse i begge føttene,husker ikke navnet på denne greia,vanskelig navn.Men jeg måtte iallfall opp på benken,ble sjekka og det ble tre kortisonsprøyter i hælene!!!!Ja det var ikke noe godt-ubehagelig som fy,beit tenna sammen og gikk skjelvende ut derfra.Landa på sofan hjemme før jeg måtte hente småtassene
Ungene har vært snille og de skjønte at jeg hadde vondt.Bestakk de med is og smultringer(donuts.)De kosa seg og kikka litt på tv.
Føttene er bedre nå og det skal bli helt bra.Er faktisk litt sliten,var først på jobb før sprøytene.Det sprenger litt,men må vel regne med det.

Vi har fått barnehagebildene i dag og de var knallfine!!Lillebror er litt alvorlig,men det gjør ikke noe.Så da må vi nok bestille både søskenbilde og hver for seg.
Nå plaskeregner det,ustabilt vær,bah!!Godt jeg ligger på sofan!!Kanskje jeg må finne meg litt is;)


Noen flere som har fått sprøyter på litt ubehagelige steder??

 12 Kommentarer


Vonde føtter!

Tre jobbeuker igjen før det er ferie,det skal bli godt for nå føler jeg at beina tar livet av meg.Skrev for en tid tilbake at jeg har fryktelig vondt i hælene,dette sliter jeg med ennå til tross for to veldig gode par joggesko!!!Om morran når jeg står opp føler jeg meg som en 90 åring,jeg kan omtrent ikke stå på beina.Og gå i sokkelesten eller barbeint er tortur,så inne går jeg med Adidasslipperser.Er det flere som sliter med dette eller har vært borti det her????

Vel,vel...ungene har vært i bursdag i ettermiddag,sønnen til min venninne Annette ble 5 år.Selskapet var i barnehagen,omtrent alle har bursdagene til barna der.Utrolig kjekt!!Fint vær ble det også,sola stekte godt.Gøy for Benjamin og være i bursdag:)Begge to kosa seg.Jessica hang mest sammen med ei jente hun begynner i klasse med,supert at de blir kjent!!!

Klokka går alt for fort på kvelden,og jeg kan ikke legge meg for sent,blir helt ødelagt av for lite søvn,og bena må få hvile!!Flere som sliter med vonde føtter??8 Kommentarer


Helgen

Hva skal jeg si om denne helgen tro....ikke den beste.Trasne barn og kjeftete mamma,off!!!
Vi var i byen i går lørdag,hadde et par ærend som jeg aldri rekker etter jobb.Benjamin valgte å få tidenes trass/sinnaanfall midt på senteret da han ikke fikk noe han ville ha på lekebutikken.Han hylte seg hes,sparka og slo rundt seg.Folk glodde på oss,rart det der hvor mange blikk man får når ungen slår seg vrang.Vel,jeg måtte binde han fast i vogna,og han prøvde og komme seg løs,brølte som en gal,veldig sjarmerende...Jeg ble svett....Jessica var rolig heldigvis.Etter en stund ble han roligere og ga seg.Aldri sett han så sint før altså!Snakk om vilje.Resten av dagen gikk greit,og barna var ganske så blide.
Vi grilla og spiste kake hos foreldra mine,pappa hadde bursdag tidligere i uka,så en liten feiring.

Søndager er ikke akkurat min favorittdag,og været har vært like kjedelig.Det har blåst,regna,vært litt sol,ja alt sammen.Vi dro til min venninne Camilla så barna fikk leke litt sammen.Vi fikk skravla og det er alltid koselig!Ungene leker veldig bra sammen og det er sjelden de krangler.Så fort vi kom hjem ble det krangling og ungene ble sendt på rommene sine.
Resten av kvelden har gått fint,vi har spist taco og ungene har sett film på rommet til Jessica.

Nå får jeg hive meg rundt og smøre nistemat til ungene,og vips så er det leggetid for meg også.Tiden flyr og snart er juni over,sommern går så alt for fort!
Ferie om tre uker,og da vil jeg ha bra vær!!Vi skal til Legoland en tur,5 dager i feriehus i Lalandia,vi gleder oss!!


Har du hatt en bra helg??16 Kommentarer


Avslutning

I går torsdag fikk jeg med hjem bilder av Benjamin fra tiden på Småtroll,grønn gruppe.I august begynner han på stor avdeling,i tillegg var det med et søtt dikt om han
" Benjamin er en liten mann,ringer og roper" Dadam,dadam!"Du veit hva du vil og er stort sett snill,men når du ser at Mutter'n parkerer kjerra si-fyller du ofte bleia di:)Vi synes det er trist å la deg gå,håper du vil trives like bra på Blå!"

Og i dag var det avslutning for "Skoletroll."Jessica pynta seg og var så fin.Selv lurer jeg på hvor alle dagene og årene ble av.Det har vært trygge,glade,gode år!Og jeg husker fortsatt dagen i januar 2010 da Jessica begynte i barnehagen...da jeg måtte kjøre en ekstra runde fordi jeg ikke klarte å gå inn i barnehagen med henne...

Da jeg henta barna kom en av de voksne på gruppa til Jessica bort til meg for å fortelle om dagen og at hun nå tok ferie,hun hadde tårer i øya da hun sa hadet til Jessica.Selv måtte jeg bare gå vekk.Vesle snuppa gråt hele veien hjem...sukk...De fikk et herlig dikt om seg selv og bilde i ramme.Det kom opp på veggen hos snuppa med en gang og hun ville være i fred.Jeg har hatt en stor klump i halsen selv,veldig rart det her syns jeg...og følsomt..."slusene" åpner seg:)
Hun fikk også med seg en cd med bilder fra siste året i barnehagen.

Da har vi ikke lenger barn på den minste avdelingen,Benjamin begynner på stor avdeling og storesøster på skolen,en ny epoke...Og jeg må jo bare legge til at Ape har vært med hver eneste dag siden snuppa begynte i barnehagen,hver eneste dag....bestevenner!

Vi har ikke ferie før om 3 uker,men dette var avslutningen siden mange går ut i ferie.
Vi har bare slappa av her hjemme etter at vi kom hjem,var en tur ute men ble spist opp av knott,bah!!!De poppa fram etter en real regnskur.
Ungene hoppa litt på den våte trampolina før vi flykta inn.

Noen flere som er litt ekstra følsomme i disse dager med tanke på avslutninger osv...??2 Kommentarer


Tour of Norway for kids!

Jeg jubler hver gang jeg får overført bilder,da er det gøy og blogge!!:)
I dag har jeg hatt en etterlengtet fridag for meg selv.Jeg måtte riktignok til tannlegen med Jessica klokka 11.Hun var ikke så samarbeidsvillig,men satte seg på fanget mitt i stolen og den koselige tannlegedamen fikk kikket.Det så bra ut,men hun skal tilbake igjen i august siden hun ikke fikk sett så veldig nøye.
Snuppa fikk velge seg to premier og var fornøyd!


Premie hos tannlegen!


Kjørte henne tilbake i barnehagen,dro hjem,spiste og sovna som en stokk på sofan!!Det var så deilig,og jeg trang det tydligvis.Det var på tide og hente barna og de hadde kost seg med og bade i vannsprederne,det har tross alt vært 27 grader ute i dag.
Lillebror var så sjarmerende og møkkete,fnis....


Sjarmerende og møkkete gutt:)


Vi var en tur hjemom før vi dura videre til byen for og delta i Tour of Norway for kids.Sykkelløp for ungene i byen!Det er tredje gangen Jessica er med og andre gang for Benjamin.
Benjamin starta først i pulja for de minste,de med støttehjul og trehjulssykler.Lillebror valgte sparkesykkelen.Den nye sykkelen står urørt i garasjen....
Han sparka på og kom seg i mål!!
Så var det klart for Jessica i neste klasse,5-6 år!De sykla en større runde og her gikk det unna!!!Kom seg i mål hun også og alle fikk premier.
Kjempegøy og veldig varmt,hihi!!!
Veldig greit at mormor/mamma var med og hjalp til siden de stilte i forskjellige klasser.Masse folk,barn og sykler.Kan fort bli kaos!


Klare for sykkelløp!!På startstreken!

Og over mållinja!


Har Tour of Norway for kids vært i byen din??8 Kommentarer


Fine dager!

Så er vi inne i en ny uke!I går var det fotografering i barnehagen,og jeg er så spent på bildene!Søskenbilde ble det også,det ble det ikke sist,nesten to år siden forrige gang de tok bilder i barnehagen.
Regner nesten med at de tar bilder til høsten i 1 klasse.

I går ble Jessica 5,5 år,og skolestart er bare to måneder unna,hjelpes!!Hun har blitt så stor samtidig som hun fortsatt er lita.Hun fikk seg nye søte sko fra Next i går og ble veldig fornøyd med de!

Så fort jeg henta ungene i barnehagen spurte de om vi kunne dra og bade.Så da ble det bading,traff noen flere fra barnehagen og ungene storkoste seg.Paps fikk også vært med,han jobber endel kvelder og da er vi alene.

I dag har begge ungene vært på tur med hver sin gruppe.Jessica på sykkeltur og lillebror har vært på Lågendalsmuseet å sett på dyra.De tok buss til byen og gikk til museet,de hadde til og med vært innom senteret,fnis....
Jeg har endelig fått klipt meg igjen og er storfornøyd som vanlig!
Etter middag har vi hatt besøk av min venninne Camilla og barna.Ungene leika og vi fikk skravla litt:)

Jeg får ikke overført bilder,har plundra i noen dager,grrrr!!!!Da får mobilen duge!Nå må det vel snart komme en oppdatering på iphonen som fikser dette problemet!?


Har ditt barn tatt bilder i barnehagen eller på skolen i det siste??


 8 Kommentarer


En liten dukkert!

Ungene har fått seg turnringer,og det er kjempegøy syns de.Jessica har brukt de mest,men lillebror henger seg på.
Så her er det bare og øve seg!
Jessica er ganske sterk i arma og klarer å heise seg opp litt.


Turnringer er gøy!!


Jeg har vært urtrøtt i dag,det har vært en slitsom uke på jobb og det merker jeg.Sovna på sofan en liten stund,helt kaputt!!
Ungene har vært sutrete og kranglete i dag,bah!!!Da blir man ganske så lei og sliten selv.


Superkule!


Sjarmør!


Ei på jobben har vært her og fletta håret til Jessica,barnehagebilder i morgen og da må jo ungene se litt fine ut:)
Etter middag tok jeg med meg ungene på en badeplass så de kunne få vasse litt.Benjamin sa på forhånd at han ikke ville bade,men han havna uti han og.
De bada og kosa seg sammen,så de ble venner igjen etter kranglinga før i dag.
Syns ikke vi har så bra badeplasser i byen her,men de duger til sitt bruk.Vi får dra til et finere sted en søndag eller i ferien.


Gøy og bade/vasse.


Hadde tenkt å ta meg en sykkeltur i dag,men jeg har rett og slett ikke orka.Skulle ønske jeg hadde superkrefter....sukk...


Er det fine badeplasser der du bor??8 Kommentarer


Snubler innom!

Jammen "snubla" jeg ikke innom her i kveld også.Er dere innom selv om det er lørdagskveld??
Ikke veldig mye spennende som har skjedd hos oss.Benjamin har klipt seg og ble den kjekkasen!Sommerklipp og de skal ta barnehagebilde på mandag,da gjelder det å se okay ut!!


Kjekkasen!

Lillebror og storesøster:)


Ellers så har vi vært hos min venninne Camilla.Ungene leker alltid så fint sammen.Vi kom for å leke men jammen ble vi ikke bydd på grillmat,snilleste!
Jessica og William endte opp med å bade i badebassenget og de hadde det kjempegøy!Resten av gjengen sulla med sitt,hihi:)
Alltid koselig og henge med den fine gjengen!


Weeeeee!!!!


Følger dere med på fotball VM??Det gjør ikke jeg for å si det sånn.Så da henger jeg litt her eller jeg ser på Home & Away på Sumo.
Nå er det snart kvelden på meg kjenner jeg,alltid trøtt....

God kveld!


6 Kommentarer


Overnatting i barnehagen!

Så var dagen endelig her,de har gleda seg i en evighet!!!
Overnatting i barnehagen for " skoletrolla!"Vi kjørte frøkna i barnehagen litt etter 17,30 i går,hun fant seg en plass på gulvet å rigga seg til med Ape,madrass,dyne og pute.Hun kunne nesten ikke si hadet engang:)De skulle spise pizza ved langbord,se film,spise godis og en tidligere ansatt kom for å danse ballett for de.
Klokken 22 fikk jeg melding om at Jessica sov og alt hadde gått så fint!

Siden storesøster koste seg på overnatting koste vi oss litt hjemme.Lillebror drakk milkshake og vi spiste burgere.Han spurte etter " Jessita" og begynte å gråte fordi han savna henne...sukk....
I dag kjørte jeg lillebror i barnehagen og tok med meg Jessica som skulle være hos foreldra mine.Greit å slappe av etter "festen!"Alle barna skulle bli henta på formiddagen.Men det var med tårer hun ble med for hun ville helst vært igjen.

Men hun har kost seg hos mormor og morfar.Mormor og Jessica hadde tatt bussen til byen.
Da jeg henta lillebror fikk jeg en oppsummering fra overnattinga.De 24 "skoletrolla" hadde sovna i 22 tiden,alt hadde vært perfekt.Førstemann hadde våkna 04,10 i dag,fikk beskjed om å ligge til 06,fnis....Jessica våkna 7,30.
For en herlig gjeng,både store og små,og nå er snart dette kapittelet over,sitter nesten her med tårer i øynene over disse åra i barnehagen som har gått så fort.Det er så mange gode minner og øyeblikk!Er så fornøyd med barnehagen vår!!

Det er endelig helg,denne uka har vært slitsom,morsom og det har vært mange følelser i sving...jeg har ikke ledd så godt på en evighet...tårene har trilla,fordi jeg har ledd sånn.Så klart er det meg selv jeg og noen kollegaer har ledd av,jeg har utført et lite "stunt,"heldigvis gikk det bra.Bare et kutt inni og over leppa...Nå lurer dere nok fælt....fnis....
Ha en fin,fin helg kjære lesere,fint om dere legger igjen et lite hei:)
Benjamin kom med den søteste eklæringen:"Mamma,vi er bestevenner!"Goingen min!!7 Kommentarer


Årets første bad!

Heisann og hoppsann!!Her går dagene unna.Solen skinner og vi nyter sommeren.Det er mye og gjøre på jobb og jeg har vært dønn sliten,så sliten at jeg bare vil stupe rett ned på sofan når jeg kommer hjem.
Men det går jo ikke,har to småtroll som ikke er like slitne som mammaen sin.

Også ser du sikkert at den nye headeren er på plass!!Det er flinkeste Helle som er så snill å hjelper meg!!Jeg er superfornøyd nok en gang!!


Full oversikt der han sitter:)


Kul og sporty frøken!

I dag etter jobb og barnehage har vi vært på besøk hos et søskenpar fra barnehagen.De bor litt landlig til og de hadde en liten badedam bak huset!!
Skikkelig idyllisk!!
Jentene bada og kosa seg en stund,guttene lekte med tog inne og var litt ute.Og vi voksne fikk skravla litt:)Var så deilig å sitte ute i sola og klokka gikk,så ungene var i seng litt senere enn de pleier på en vanlig ukedag.
En kjempekoselig ettermiddag!:)
Det var årets første bad ute for Jessica.Jeg holdt meg på land,er ikke så glad i og bade(bare om det er i et basseng i syden eller på en deilig strand med 28 grader i vannet,høhø!!)


Jentene koser seg ved vannet.

Jessica syns det var deilig og bade!


Kompiser:)
Er du glad i og bade ute om sommern
,eller fåretrekker du et basseng i syden??
5 Kommentarer


Picnic på Blaafarveverket

Vi har hatt en super dag med knallvær,hele 27 grader har det vært!!Så jeg var heldig med fridagen min:)
Siden paps måtte fortsette med innspurten på kjøkkenet til foreldrene mine så pakka vi med oss masse god mat,drikke,kjeks og dro avgårde til Blaafarveverket sammen med mormor.
Da vi kom dit gikk vi først til dyra,denne gangen holdt Benjamin seg litt på avstand,det gjorde ikke Jessica.Hun klappa kalvene og forelska seg helt i en hest med et lite føll.Benjamin likte hønene og kaninene,fnis...


Kalvene var søte syns Jessica.


Henger på gjerdet og roper på hesten og føllet!

Ungene begynte å bli sultne,så da fant vi oss et fint sted i skyggen.Ungene ville ha picnic så de satte seg ned i gresset på et teppe og koste seg med maten.
Skulle ønske jeg hadde et bedre kamera,for det var helt perfekt å ta bilder der!
Vi spiste og koste oss,ungene lekte litt rundt oss og hadde det gøy.


Perfekt sted for picnik!


Opp på bordet,fnis...(mormor later som ingenting...)

Vi gikk en runde,lekte på lekeplassen og spiste is før vi gikk inn til dyra igjen.Jessica måtte bort til hestene igjen,og jeg er enig med henne,de er så fine!!
Så dro vi innom en liten butikk på toppen og der hadde de farlig mye fint,shoppa med noen småting hjem og ungene fikk også en ting hver.
Dro hjemover (ca 45 min og kjøre,så ikke langt.)
Ungene har leika og vært ganske så greie i dag.Jessica og jeg rydda rommet hennes(så ut som et bombenedslag)jeg lå på knea og vaska gulvet,men nå er det koselig der inne igjen.


I farta!


Go'gutten!!

Se på disse to da-elsk!!Helt betatt av dette bildet!

To som har kost seg i dag <3


Jeg har ikke redigert eller merka noen av bildene jeg har tatt i dag,ville ikke "ødelegge" de.Og med et bedre kamera hadde bildene blitt ennå mer perfekte.Jeg ser hvilke bilder som er tatt med mitt vanlige kamera(litt blasse farger) og hvem som er tatt med mobilen(bedre farger.)

Gleder meg veldig til sommerferie nå altså,late dager med forhåpentligvis sol og varme.Trenger ikke og stresse med noe.Men det er vel noe sånt som 5 uker igjen før vi har ferie....


Er det lenge til du har ferie??
Hvor skal du på ferie??
10 Kommentarer


Søndagsbabbel!

Slenger en tur innom her i dag og,ikke for at jeg har så mye og fortelle om,men jeg har fått overført bilder fra mobilen igjen,stormende jubel!!!
Og da er det litt gøy og blogge:)Tipper du er lei av og høre om problemene mine med og få overført bilder....
Jeg har jobba i dag og,slang meg på sykkelen på morgenen i sola.Sola ble borte og regnet kom da jeg sykla til foreldra mine etter jobb.Ungene var der mens mannen fortsatt jobber med kjøkkenet dems(snart ferdig.)


Bilde fra fredag da Jessica var i bursdag.

"Hei mamma!!"

Sløv gjeng i sofan i går:)


Var litt hos foreldra mine før ungene og jeg dro hjem og lagde taco.Var litt ute også siden sola dukka opp igjen.
Ungene tok på seg genserne fra Memini og de er jo så fiiiiiine!!!!Jessica sin passer fint ennå,Benjamin sin er litt kort,passa perfekt at de var på tilbud nå,så da måtte jeg bestille en ny til han.
Nesten litt rart at Jessicas passer ennå,den er i str 104 og vi kjøpte den for to år siden,men det er jo bare bra:)


Meminibarn:)


Ellers så er jeg fortsatt like fornøyd med min nye fine tatovering,nesten redd den skal forsvinne over natta akkurar som Jessica er med øredobbene sine,fnis....
Tipper det plutselig dukker opp en ny header her inne,den er underveis;)

I morgen har jeg tatt meg fri,så da får vi se hva vi finner på.Håper på strålende sol og varme!!

Jessica har lagt seg,men har ikke sovna,sånn går det når hun sover til langt på dag(9.30.)


Hva skal du i morgen
10 Kommentarer


Hallo i luken!

Jeg er så trøtt og sliten for tiden,veldig travelt på jobb.Har ikke fått sykla noe mer heller,så da var det deilig og sykle til jobb på morgenen i dag.
Jobbehelg på meg,og mannen må gjøre ferdig kjøkkenet til foreldra mine(han pusser opp for de.)
Så da har ungene vært hos mormor og morfar(mine foreldre) mens paps pusser opp og mams jobber.Da jeg var ferdig på jobb sykla jeg til de også grilla vi.
Paps jobber ennå og vi dro hjem.
Jeg har tatt bilder med mitt vanlige kamera i dag,da får jeg overført bilder.Men jeg syns ikke bildene blir så bra.Ønsker meg et nytt kamera...sukk...og jeg ønsker at jeg får overført bildene fra iphonen igjen...dobbelt sukk...

Jeg har hatt på meg farga linser i dag,men jeg syns de var litt lyse,de het hazel,men ble litt skuffa.Får bestille mørkere neste gang.


Gøy på huskestativet til mormor og morfar!


Snurre er gøy!

Skreller egg:)

Søtnosene:)

Har så klart noen fine bilder på telefonen min også,bah!!!
Nå skal ungene snart i seng(jeg og.)Jobb i morgen,så da blir det en sykkeltur på morgenkvisten:)Tar du flest bilder med telefonen eller kameraet ditt??
8 Kommentarer


Stjerner og hjerter!

Blir så sinna når jeg ikke får overført bilder,skriker snart!!!!
I går etter jobb var en venninne og jeg i Drammen for å tatovere oss!!Har hatt lyst på en ny tatovering en stund nå,en med hjerter og stjerner....Hjertene symboliserer barna.
Jeg er så fornøyd med resultatet-elsk!!!!Etter tatoveringen spiste vi kinamat og skravla,og så kjøpte vi oss et par sko hver.Joggesko til meg som vanlig,kan ikke bruke annet.Nike max air ble det denne gangen.
En veldig koselig ettermiddag i går med andre ord:)
(dette ble min tredje tatovering + at jeg har piercing i navelen.)


Det er fredag,helg og pinse.Jeg har ikke fri...travel helg på jobb.Travelt i dag også,sliten...stuper i seng snart!Jessica har vært i bursdag og lillebror og jeg handla inn litt mat(og smågodt.)

Det var en liten oppdatering herfra,blir ikke det samme og blogge fra telefonen.Prøver og redigere på innlegget etter å ha posta det fra telefonen,men nå må jeg overføre bilder snart!!!
Kan ikke noen komme og hjelpe meg!!!!!!!


Har du tatovering eller piercing??8 Kommentarer


Førskoledag og hull i øra!

Så typisk at jeg ikke får overført bilder nå som jeg har masse å fortelle om,så kjedelig og blogge fra telefonen,grrrrr!!!!

Vel,i dag var det førskoledag for alle barna som begynner i 1 klasse til høsten.
Vi møtte opp på skolen og barna ble ropt opp i to klasser.Veldig fornøyd med klassen Jessica kom i,der hadde hun noen hun kjente og hun kom sammen med tre andre fra barnehagen sin.De er 26 barn i begge klassene,så det er store klasser!Barna gikk med fadderne sine og vi gikk for og få litt info.Etter 30 minutter trang Jessica meg,hun gråt og var utrøstelig.Så da satt jeg litt med de før de gikk ut for og leke,da gikk det heldigvis bra igjen.Det var nok veldig spennende,morsomt,overveldende,følsomt,skummelt og alt på en gang...skjønner jo det veldig godt.


Etter skolen dro vi til byen og kjøpte skolesekk,kjempestas!
Og så hadde vi en avtale,time til å ta hull i ørene til Jessica!Hun har gleda seg veldig og ville det selv.Men da hun kom i frisørstolen ble hun redd.Det ble masse gråt og godsnakking,for hun ville ikke gå uten å ta hull.Vi brukte så lang tid at en ny kunde kom og da måtte hun bare!!Og plutselig så var det gjort,og jeg har aldri sett en mer lykkeligere og stolt jente enn Jessica akkurat da!Hun strålte og var så stolt!!Tøff var hun!!!Hun valgte et par søte marihøneøredobber:)

Og så var det på tide å komme seg til barnehagen for der var det sommerfest med grilling,sekkeløp,lotteri,kaker og alt som hører med.Vi hadde med oss mormor og morfar.
Jessica viste fram øredobbene til alle,fnis...Benjamin og paps var litt rundt og vi fikk skravla litt med de andre voksne.Men det er veldig mange i barnehagen på en sånn dag,men utrolig koselig!Og regnet holdt seg vekk!!Det har vært en overveldende dag med masse inntrykk,er nesten litt sliten selv.


Er det noen av mine lesere som har 1 klassing i år??
Har ditt barn hull i ørene??8 Kommentarer


"Dino"

Mandag ja,jeg har vært trøtt og lei hele dagen lang.En smoothie til lunsj ble dagens høydepunkt,hihi:)
Fryktelig varmt i dag og,og da er det ikke kult at 5,5 åringen slår seg vrang da jeg henta de i barnehagen.Var så varm at jeg kokte!
Men jeg skal ikke klage,elsker sommeren!!

Så var det "Dino" da,det er Benjamin det med den nye hettejakka si fra Next!Har jeg sagt at jeg digger Next,ja jeg tror det...
Knalltøff hettejakke iallefall,en liten dinosaurus:)


Lille "dino"


Tøff,ikke sant??!!


Ungene har leika og hoppa på trampolina.Jeg tok meg en sykkeltur.I dag ble det 8 km.Jeg var litt seig i beina så det gikk litt trått,brukte 28 minutter på runden.
Det er bare og fortsette med syklinga,hepp-hepp!!


Flere som har hatt en "seig" mandag??


4 Kommentarer


Søndag i heimen

Da var denne søndagen og helga over.Har vært deilig med tre dager fri i finværet.Ny uke og spennende ting som skjer,vi gleder oss!!
Ungene har leika ute på formiddagen,og vi har vært på besøk hos de "gamle" naboene våre som har flytta et annet sted her i byen.Ungene lekte fint og vi voksne skravla.Is og jordbær fikk vi også:)Koselig og holde kontakten!

Benjamin sovna i bilen på vei hjem,måtte le da han i det ene øyeblikket sov og i det andre øyeblikket hoppa han på trampolina,plutselig lys våken,haha!!
Han var så tøff i dag i en ny kul t-skjorte!


Tøffe lillebror!


Vi har grilla til middag,ble alt for mett og trøtt så det ble ingen sykkeltur på meg i dag,men i morgen må jeg prøve å få det til.Har blitt litt hekta!
Gleder meg til sommerferien,da slipper vi og løpe ut av døra om morgenen,og vi har god tid hele dagen lang,rekker så mye mer da.
Bare så synd at barna ikke får lenger fri enn 3 uker,det er jo deilig for de med fri også,men vi må jo tjene penger på et vis,og da må vi tilbake på jobb.
Jessica har igjen ca 6 uker i barnehagen så er hun ferdig...sukk...Når ferien vår er ferdig begynner hun på SFO,hjelpes!!!

Hun har også bestemt seg for en ting hun gjerne vil gjøre,men det venter vi med og fortelle,hemmelig....fnis....


Hoppetussa!


"But first,let me take a selfie!"

Elskede unger!Skal du noe spennende denne uka??

10 Kommentarer


hits