Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Mye rart...og veldig snart

Vi er halvveis i juni alt og sommerværet glimter ikke akkurat til,men hvem bryr seg...for på søndag sitter vi på flyet på vei mot Florida.Det føles så uvirkelig og jeg kan ikke tro at det er sant.Det går vel opp for meg når vi sitter på flyet...gleder meg så utrolig mye!Er så spent på ungene,de vet jo at vi skal reise,men de har jo ikke peiling på hvordan det er der.Vi har venta lenge,men nå er det veldig snart!
Jeg har vært i USA 7 ganger før og det er fantastisk og få ta med ungene dit,så de kan få oppleve Disney World og alt annet.Det er like fint og reise andre steder altså,men dette blir moro!!


Jeg var hos frisøren og klipte meg og fikk fletter-love it!

Forrige onsdag hadde Benjamin endelig førskoledag.Han var veldig spent og gleda seg.De er 19 fra barnehagen som begynner på samme skole.De ble fordelt på to klasser,klassen til Ben virker veldig grei.Mange kjente der.
Vi fikk være med inn i klasserommet litt før vi gikk på foreldremøte.Selv syns jeg at det er så rart at han er skolegutt.Årene i bhg har gått så fort.Benjamin selv koste seg med fadderen sin og inne i klasserommet.De spiste,lekte og sang.De skulle vært ute også,men det plaskeregna.Det var en hyggelig dag på skolen.Etter skolen dro vi til byen og kjøpte skolesekk og spiste is sammen med venner.


Spent gutt på førskoledag:)

Torsdag var det sommerfest i bhg(barn hjelper barn.)Himmelen åpna seg i det vi satte foten innafor barnehagen.Det ble en våt fornøyelse men vi koste oss med pølser,kaker og lodd.Vant gjorde de også:)Siste sommerfesten for oss i barnehagen...så rart igjen...
Helgen kom og gikk,Jessica var med venninna si og vi koste oss sammen hjemme.Var på grilling hos foreldra mine også.


Sommerfest i bhg i regnværet.

Sundaymood:)

Vi har også vært på avslutning for klasse 3ab.Heldigvis unngikk vi regnet og det ble en kjempefin ettermiddag i sola på en koselig plass.Ungene storkoste seg med vennene sine og vi voksne skravla.3 klassingene sang så fint for oss.
I morgen har Jessica sin siste dag i 3 klasse,jøsses sier jeg bare!!!Men for et flott skoleår det har vært for henne.Og halvårsvurderingen vi fikk med hjem var fantastisk-så flink på skolen!!
Da skal sommerferien nytes for oss alle sammen før en ny epoke starter til høsten med to skolebarn.


Klasse avslutning i nydelig solskinn.

Hun er opp ned hele tiden:)

Vel,da skal snart koffertene pakkes og vi skal oppleve nye eventyr:)


These are the days!


 6 Kommentarer


Juni

Blogging var veldig populært for noen år siden,men nå virker det som det ikke er så poppis lenger?Er iallfall ikke det her inne hos meg med tanke på dere som er innom og kommentarer.Men det spiller ingen rolle,skriver mest for min egen del og det er så fint og se tilbake på.

For et år siden lå jeg på sykehuset med nakkeprolaps,et mareritt!!Året har gått ganske så fort.Er så glad for at jeg ble helt bra!
Merkelig med alt sånt som skjer,nå har jeg vært mellom en tannlegesjau,men er så og si bra etter den operasjonen også,må bare være litt forsiktig.

Juni er her allerede,en måned som vi har ventet lenge på,men nå snegler dagene seg avgårde.Det er bare to uker til vi sitter på flyet til Florida.Gleder meg som en liten unge,og det gjør ungene også,hihi:)Det er mye og huske på og pakke til turen,har aldri reist lengre enn til Danmark med ungene.Skal ikke pakke med for mye for jeg tipper det blir med litt hjem!Og vi trenger jo nesten bare shortser og t skjorter i det varme været som er der.Jeg kan nesten ikke vente!

Forrige helg hadde vi knallvær!Vi koste oss ute og solte oss.Benjamin hang med venner her i nabolaget mens Jessica og jeg satt i sola.Vi var også en tur på XXL,Benjamin fikk fotball og fotballmål av morfar-heldiggrisen!Gutten som aldri har vist interesse for fotball før har spilt hver dag.Jeg er med bort på fotballbanen og sparker litt med de.Nå kan han sparke ball utenfor blokka også med målet sitt.
Vi koste oss glugg i sola!Ble grilling hos foreldra mine også.Denne årstiden er bare best!


Morro med ball!

Goværet varte ikke så lenge,bombe liksom!Men det er uansett sommer!Vi var på besøk hos venner og jeg har fulgt frøkna på drilling.Hun har hatt lyst til og bli drillpike siden hun var en 4-5 år da nabojenta gikk på drill.Det var åpen dag så de som ville kunne prøve seg.Hun syns det var kjempegøy og vil fortsette.Så da får vi se til høsten om hun fortsatt vil:)


Her leker Emma,Jessica,Benjamin&Benjamin:)

Drilljenter.

Benjamin har vært på overnatting i barnehagen.Det hadde vært veldig moro.De hadde kosa seg masse med pizza,popcorn og film.Fikk en snap utpå kvelden at han sov godt.Så fint når de ansatte sender sånt til de voksne:)
På onsdag er det endelig besøksdag på skolen for 1 klassingene!Da får han møte klassen sin og lærern.Det blir nok en fin dag.Husker hvor spennende det var for Jessica.
Årene har gått fort!Husker for 3 år siden da venninna mi og jeg snakka om at nå må vi nyte årene i bhg for da begynte storesøsknene i 1 klasse.Og vips så er vi der.Det er litt vemodig og når den siste dagen er her får jeg nok en klump i halsen.Husker Jessica gråt i bilen på vei hjem den siste dagen...sukk...
1 klasse blir bra det og,må bare svelge noen ekstra ganger først.


Snart 1 klassing

Også var det frøkna da.Hun har vokst så mye det siste året,fått så mange venner og blitt mye tøffere!Jeg er så utrolig glad og takknemlig på hennes vegne at vi bytta skole,det var absolutt det rette valget!
Men at hun skal begynne i 4 klasse-må svelge noen ekstra ganger da også...Blir bra det også!To skolebarn,tenk det!Lurer på om hun kommer til og passe på lillebroren sin jeg...


Straks ferdig i 3 klasse...Nyt sommer'n folkens!
 10 Kommentarer


hits