Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Blåveispiken...

Da har jeg drista meg til å ta av den digre bandasjen,syns den var så stram.Var så godt å få den av!
Ser ikke så ille ut,litt hoven ,gul og blå,men det må jeg regne med.Ser faktisk værre ut nå enn sist,var ikke så hoven og blå da.Men,men...fornøyd jeg.
Slenger med et bilde,om du ikke tåler å se så se bort.


Sånn ser det ut,ikke så ille.

Har satt på plaster så såra ikke blir irriterte.Er ganske vondt,men jeg klarer meg uten smertestillende.

Vi har vært en liten tur i byen,spiste litt med foreldrene mine.De hadde vært på begravelsesbyrået,så vi prata litt om det.
Begravelsen blir på torsdag.
Kjøpte et søtt hårbånd til Jessica,prøvde å få tatt noen bilder av henne med det på,ikke så lett.


Kan ikke sitte stille...

På løpetur på senteret:)

Jeg har også ringt til mormor for å høre hvordan det går med henne.Hun virket veldig rolig og fattet,gikk bra sa hun,men det blir nok værre på begravelsesdagen,det er jo en fryktelig tung dag.
Hun hadde også vært å sett på morfar,han var så fin i mørk dress sa hun...

Jeg har også bestilt noen klær til snuppa fra den nye H&M katalogen.Mye fint til barn.Til meg selv var det også noe fint,men usikker på størrelsene så dropper å bestille til meg.

Nå blir det straks taco her i stua,skal også lage oss milkshake,kose oss litt i kveld.

Nok en gang tusen takk for alle gode ord og klemmer,det setter jeg stor pris på!

Hva har du gjort i det siste??
Liker du milkshake??


20 Kommentarer


Dere er supre!

Først må jeg bare få takke for alle de koselige kommentarene og tankene dere har sendt meg.Jeg er helt rørt over at så mange bryr seg.Jeg har ikke rekt å svare på alle kommentarene jeg har fått.
Tusen takk,det betyr mye for meg!
Jeg har blitt kjent med så mange utrolige supre mennesker her i bloggverdenen.Godt å få skrevet ned tanker osv,nesten litt terapi.

Det går bra med meg,er så klart lei meg,men det er jo helt naturlig.Kneet er vondt,men jeg har fått dusja,pakka kneet og bandasjen inn med plasfolie så det ikke ble vått.
Jeg har gitt et dikt til mamma&pappa som de skulle ha med til begravelsesbyrået i dag,vet ikke om det kommer til å stå i dødsannonsen eller om det blir lest opp i begravelsen.Men det er til morfar fra meg.

Stilt suser bjørkene rundt hjemmet du elsket.
Farvel nikker blomstene du vernet så tro.
Takk kvitrer fuglene du stelte så vel,mildt hvisker
vinden,sov nå i ro.


Jessica og oldefar 10 juni 2010.


Jessica sov til nesten klokka var 8,30 i dag,det skjer ikke ofte.Roger sto opp å lot meg ligge,jeg sovna og sov en time til.Var våken fra 6 i dag også,våkner av at kneet er stivt og jeg blir liggende å tenke på morfar.
Som jeg sa fikk jeg dusja og det var deilig.
Vi gikk ut med Jessica så hun fikk lekt med nabobarna,de hoppa på trampolina og hun ble med de inn.Hun koser seg glugg med de:)


Jessica har fått låne drillstaven til Karen Sofie:)

Jessica og Karen Sofie går tur.

Nok en gang takk for alle klemmer og gode ord og tanker.Dere er supre:)


5 Kommentarer


En trist dag...

Jeg har vært trøtt og sliten i dag etter gårsdagen,så jeg sov to timer på sofan.Det var deilig!

Så kom Roger hjem tidligere enn venta,kom å satte seg hos meg å fortalte at morfar var gått bort.han var hjemme hos foreldrene mine da de fikk beskjed.
Så her sitter jeg da helt grimete i ansiktet av gråt.jeg venta jo på det,men man er aldri forberedt uansett.Har alltid hatt et veldig nært forhold til mormor&morfar hele livet siden jeg har vokst opp med de i 2 etasje.
Han sovna stille og rolig inn etter at foreldrene mine og tanta og onkelen min hadde vært der.Tenker nå på mormor som har blitt alene,tror de har vært gift i 70 år.
Morfar ble 95 år.
Jeg rakk ikke å si hadet til han,kanskje jeg drar for å se han,må tenke litt på det.
Kjære,snille morfar...

Roger henta Jessica i barnehagen og da de kom hjem bestemte vi oss for å dra til byen i steden for å sitte her.Så da ble det pølse,pommes frittes og milkshake på deling.Orker ikke tanken på å lage mat nå.
Jeg på krykker,men det går bra.Litt vondt,men det er jo ikke så rart.
Da vi kom hjem kom mamma&pappa en tur for å prate litt.


"Få litt milkshake'a!"

"Mmmm...pølse!"

Snuppa handler knagger:)

Roger har reist for å handle litt cola og stæsj til oss.
Nå har det vært fryktelig mye som har skjedd på kort tid,jeg er rett og slett sliten.Takk og pris for den lille skjønnheten vår,hun lyser opp selv når det er som tristest.
Bare alt dette vonde er over så håper jeg det bare blir fine ting som skjer framover.


Takk og pris for Jessica,skjønnheten vår!

Nå skal jeg bare hvile på sofan,se litt tv og lese blogger:)

37 Kommentarer


Dagen derpå...

Jeg har sovi ganske hardt i natt,men våkna endel ganger av at det har regna sånn og at jeg ikke ligger godt.Ikke så rart med den digre bandasjen.
Har vært våken siden 5,30,så jeg begynner å bli trøtt igjen.Merker godt at kroppen har vært gjennom en operasjon,er litt susete i hodet.Har ikke så alt for vondt,men tar jo smertestillende.

Snuppa er i barnehagen og Roger skal jobbe litt,så jeg blir mutters alene.
Jessica var så stolt i ny regnjakke og støvler da hun dro i dag.jeg sendte nemlig mamma/mormor ut i går for å handle siden det er så dårlig vær.Hun syns det er koselig å handle til snuppa:)


Ny Bamse regnjakke og støvler:)

Det var noen som lurte litt på om jeg ikke kunne skrive litt om operasjonen og det som skjedde i går.jeg kan fortelle det jeg husker iallefall.
Jeg lå litt å venta før operasjonen,ble da undersøkt av lege og prata med anestesilegen.Fikk veneflon i armen med sukkervann så jeg ikke skulle tørke ut.
Etter noen timer var det min tur,ble trilla inn til operasjon og ble gjort i stand.Armene rett ut,hette på hodet,elektroder ble festa i panna og på brystet.Fikk litt medisiner og kvalmestillende intravenøst,og blodtrykk ble tatt hele tiden.
De fortalte hele tiden hva de gjorde og passa godt på meg,veldig snille mennesker.
Den ene av anestesisykepleierne var også med på mitt hastesnitt med Jessica.
Så fikk jeg surstoffmaske,og så husker jeg ikke mer før jeg våkna like før 15,30.Ble trilla opp 13,30.

Tror jeg våkna ganske fort,var veldig døsen og sår i halsen,så spurte hvorfor jeg var så sår.Jeg hadde hatt sånn tube ned i munnen/halsen,det har vel noe med pusten å gjøre.
Takk og lov for at jeg ikke var våken når den ble satt på plass og tatt ut igjen!

Var på intensiven i ca 1 time før jeg ble trilla på rommet mitt hvor jeg var i 5 timer før jeg kunne reise hjem,jeg kunne vært natta over,men jeg ville hjem.
Dette ble litt annerledes enn sist jeg opererte kneet fordi dette var akutt og en større skade.Sikkert derfor jeg måttte være litt lenger på sykehuset.
Menisken var rivi av, nå er det ordna,de har ikke fjerna alt,litt igjen.

Jeg vet ikke hvordan jeg har klart dette,men har hatt litt vondt før det plutselig ble akutt vondt.Har spilt ishockey i 20 år så noe slitasje har det nok vært der før jeg tok det skikkelig.
Vondt som f...var det iallefall!


Sånn ser det ut med bandasje.Bandasjen skal sitte på i 2-3 dager.

Skal på etterkontroll hos legen min etterhvert.
Blir spennende å se hvordan det blir utover dagen med vondt osv.Skal bare slappe av med tv og Home&Away på YouTube,og sove litt.Roger har vært å kjøpt rundstykker til meg,også har jeg en melkerull:)

Om du lurer på noe så er det bare å spørre:)


10 Kommentarer


Da er operasjonen over...

Det har vært en lang dag,men nå er jeg endelig hjemme.Fikk reise hjem klokka 8 nå i kveld.Så jeg har ligget i hele dag.
Operasjonen gikk fint,menisken var revet av,så ikke rart jeg har hatt sinnsykt vondt.
Jeg ble operert på operasjonsstua ved siden av der hastesnittet mitt ble tatt,så litt flashback når jeg ble trilla inn i korridoren og da jeg våkna igjen på intensiven.Og ikke minst flashback av alle luktene,var bare bebisen som mangla:)

De var så snille der,klappa meg på armen og strøyk meg i håret før jeg ble borte av narkosen.Da jeg våkna og kom til meg selv etter litt måtte jeg så tisse.Jeg fikk ikke lov å gå på do,så de kom med sånn dostol,jada:)
Lå på intensiven i ca en time før jeg ble trilla videre.

Litt komisk ble det mens jeg venta på å bli trilla opp til operasjon.Mari på hockeylaget mitt var også innlagt,så hun kom inn til meg,mamman og pappan hennes så meg.Så da skravla vi litt,hun var ikke så bra,lungebetennelse.Hun har astma.
Så når jeg ble trilla fra intensiven møttes vi i sengene våre og ble trilla side ved side mens vi prata,komisk:)Synd vi ikke fikk tatt bilde.

Jessica leverte vi i barnehagen i 9 tida før jeg dro på sykehuset.Det gikk veldig bra,løp fra oss for å leke i "butikken",de var på besøk hos de større barna i dag,de er jo så få der nå.
Men hun hadde visst ikke sovi i dag,så hun hadde vært supertrøtt sa Roger.hun sov jo når jeg endelig kom hjem.


Klar for barnehagen:)

Jeg hadde rom alene med tv,så jeg har liggi å sløvan etter operasjonen.Var ganske susete,kunne blitt over natta men jeg ville hjem.
Hjemme best selv om de er kjempesnille på sykehuset.Ganske lei etter 12 timer...
Er sykemeldt i 2 uker.Ligger på sofan i morfinrus,hihi:)

Svigerfar kom å henta meg siden Roger var hjemme med snuppa som sov. For mamma&pappa måtte hente mormor å reise til morfar...


Her er jeg noen timer etter operasjonen.Litt sløv.

Fikk triste nyheter før jeg dro hjem,familien min ble ringt etter å måtte komme til morfar som ikke tar til seg næring,jeg vet ikke hvordan natta går og om han lever i morra.
Mormor er der også.
Jeg ville så gjerne sagt farvel og fortalt hvor glad jeg er i han.Så jeg har liggi i arma til Roger å gråti etter at jeg kom hjem...

Men jeg har det bra selv om jeg er litt trist,og er glad for at operasjonen er overstått.


29 Kommentarer


"Haltepinken!"

Jeg er oppegående,nå med krykker.Fikk så grusomt vondt før i dag at tårene spruta,umulig å belaste kneet,så da ble krykkene finni fram.
Det beste er egentlig å gå rundt,ikke sitte for lenge for da stivner det totalt.Med gå så mener jeg å være oppreist å smågå omkring hjemme.Eller å sitte helt i ro,men da stivner det som sagt.Krysser fingra for at det blir operasjon i morra,holder ikke ut dette så veldig lenge.

Vi fant ut at Jessica må være litt i barnehagen framover siden Roger må jobbe litt,og jeg har ikke sjangs til å ha snuppa alene.Har fryktelig dårlig samvittighet for å sende henne dit.Men hun kjeder seg her hjemme,og jeg skal heller ha henne hjemme når kneet er bra igjen,er sykemeldt nå sa da får jeg igjen ferien min når jeg er friskemeldt,så da kan snuppa og jeg kose oss ordentlig sammen.
Men samvittigheten gnager meg:(Dette suger big time!!!Skulle liksom kose oss i ferien,alt går i vasken.

Vi tok en tur til foreldrene mine så Jessica fikk løpe og leke i hagen dems,sandkasse har hun også der.Det ble kjempefint vær og varmt.
Hageslangen ble funnet fram til Jessicas store fryd:)Alle sammen ble våte,jeg ble ganske så våt siden jeg ikke kunne løpe avgårde,gjett om paps og snuppa utnytta det.
Foreldrene mine var å besøkte broren min i Oslo i går,så de hadde med en presang til snuppa.En tøff jeansoverall!


Morro med egen sandkasse hos mormor&morfar!

"Pass deg mamma!"

"Nå blir dere våte!"

Snuppa ble også våt:)

Den nye overallen!

Jeg er rett og slett trøtt og sliten.Skal ikke gjøre så mye annet enn å se på tv og lese litt blogger.

Ha en fin kveld,hilsen "Haltepinken"(må jo spøke litt med meg selv)23 Kommentarer


Venter...

Jeg vaker rundt her hjemme på krykker å venter på operasjon.Det ble ikke noe i dag,typisk min flaks.Hadde kommet inn endel skader.
Jeg har for jævlig vondt og føler meg utrolig hjelpesløs.Må bare vente til i morra eller fredag,håper jeg slipper å vente til over helga.Men jeg slipper i allefall å ligge på sykehuset å vente,det hadde vært kjipt det.Glad jeg kan vente her.

Da vi sto opp gikk Jessica rett bort til stuebordet hvor paps hadde latt bollen med potetgull stå igjen.Hun smatta å sa nam!Rare jenta mi:)


Koser seg med pottis i pysjen:)

Jeg får bare holde humøret oppe å være glad for at jeg får operasjon såpass fort!
Vet ikke hva vi skal finne på i dag ennå.

Ha en fin dag:)


19 Kommentarer


Ulykkesfugl...

Dagen har gått med til en tur til legen hvor jeg så ble sendt videre til sykehuset for undersøkelse.
Jeg lå på sofan å gråt før i dag,så vondt har jeg i kneet.Fastlegen min hadde så klart ferie,men jeg fikk komme til en annen grei doktordame.
Hun sendte meg på sykehuset.Der måtte jeg av med buksa for en ganske så ung,kjekk doktor.Himmel så unge de er da...følte meg nesten dum,men bare litt da.Ble sjekka grundig og konklusjonen ble operasjon i morra eller torsdag,så jeg må faste fra midnatt.
Jeg er letta for at jeg slipper å gå lenge med dette,men er deppa for at det skjer i ferien vår,og for at jeg mest sannsynlig kan vinke farvel til min kjære interesse mellom 20 år,ishockeyn.Det er fryktelig trist,men såklart går helsa først,og Jessica så klart.Men allikevel veldig sårt...

Jeg får jo sykemelding,så ferien får jeg igjen,men da er Roger i jobb igjen og snuppa i barnehagen.Men det er fortsatt sommer.
Føler meg som en liten ulykkesfugl,jeg opererte jo det andre kneet i februar,men var på jobb etter to uker.
Nok om det.

Har ikke fått dilla så mye med snuppa i dag,men vi koste oss litt på verandaen når jeg kom fra sykehuset.
Har vært varmt i dag,men jeg har vært inne.


Søte snuppa mi som lyser opp dagene mine når ting er triste:)

Tullejente:)

Jeg skal ligge på sofan med kneet høyt å trøste meg med fruene i kveld.
Syns litt synd på meg selv nå,men det er lov det i en sånn situasjon??!

Føler du deg som en ulykkesfugl noen ganger??


27 Kommentarer


Litt rart å holde liten baby igjen...

Jeg skal ikke skryte på meg at kneet er noe bedre i dag:(Det vondeste er trapper,virker som jeg ikke kan legge vekt på det,men når jeg har gått litt går det grei,fortsatt vondt men greit.
Har en dårlig følelse,flashback fra jeg"tok"det forrige kneet,samme vondten.Vel,nok om det.

Jeg dro på besøk til venninna mi Hanne og lille Nora på 2 måneder,Jessica ble hjemme hos pappa siden sønnen hennes på 4 år var i barnehagen.Da fikk vi skravla litt.Jeg tok med kake som vi kosa oss med:)
Hanne har jeg kjent siden jeg var ca 20 år tror jeg.
Ble kjent med henne da vi trente step på samme sted,hun er et år eldre enn meg.I 1997 dro vi sammen på vår drømmeferie,nemlig til California!!!!Vi hadde spart og planlagt i et år.Ei kjempekoselig venninne,vi har ikke vært så mye sammen de siste åra,men det må det bli en forandring på!!

Jeg fikk holde og kose  lille,søte Nora,herregud så rart det var å holde en liten bebis igjen,hadde nesten glemt hvordan det var,men jeg kom fort inn i det,hihiBabysyk sa du?!
Rart hvordan man glemmer sånne ting,er jo ikke så lenge siden Jessica var lita.

Etter middag dro vi på jobben til min kjære en tur,skulle ha noe småtteri.Jessica ble forelska i en bløt kanin som til slutt fikk være med hjem,paps klarte ikke å si nei;)
Så nå er det Ape og Kanin som gjelder.Vi får se etterhvert om det blir en favoritt akkurat som Ape.
Hun kosa seg glugg inne på butikken,løp rundt å kikka på alt.
Så fikk hun seg en "helikoptertur" (karusellsak som gikk opp og ned),var litt skeptisk,men tror hun likte det:)


Måtte jo prøve å sitte sånn også på butikken:)

Og gjett om det var gøy!

Hun forelska seg i denne kaninen...og paps klarte ikke å si nei;)

Meg og snuppa mi:)

"Helikopterturen."Litt skeptisk,men gøy også!

Nå skal vi spise pizzarester fra i går å se på Mitt hemmelige tenåringsliv.Deilig med ferie:)

Har du fortsatt ferie??


12 Kommentarer


A fine day!

Nå er magen min full av hjemmelagd pizza,skikkelig nammis!!Roger som har lagd den,kjempeflink!!
Vi har hatt en fin søndag sammen med vesla vår,jeg fikk sove til 9,15 siden jeg sover så dårlig om natta.
Kneet mitt tar livet av meg,ikke det jeg har operert,men det andre.Har vondt på akkurat samme måte,grusomt!Kommer meg nesten ikke opp og ned trappa,og det stivner helt når jeg har sitti litt.
Om det ikke blir bedre må jeg ta turen til legen:(Jeg har spilt ishockey i 20 år,og nå får jeg igjen for det.Aldri blitt skada før jeg tok kneet ifjor,og nå følger det andre etter.
Det var dagens klage...

Jessica er så utrolig morsom nå.Nå går hun rundt å sier "kutt ut!"og "nå kommer'n!"Jeg ler meg ihjel noen ganger av henne:)
Alt vi sier,sier hun.

Vi tok en tur bort på området til Dolly Dimple så hun fikk lekt litt.Gikk over brua og bort i parken å titta på "gakk-gakkene" før vi kjørte på Jafs å kosa oss med milkshake:)Første gang snuppa smakte det,og så klart likte hun det:)
Da vi kom hjem gikk vi til naboen med bursdagspresang og så lekte vesla med de andre nabobarna etterpå.
Hun er helt oppslukt etter Andreas på 6 år som hun også har lekt med i barnehagen,og han er så snill med henne.Jessica spør etter Andreas hver dag:)
Karen Sofie på 9(søstra til Andreas)er også utrolig morsom å være med siden de hopper på trampolina sammen og Jessica får være med inn på rommet hennes.


Vår lille apekatt:)

"Apekatten"tester nye høyder!

Snuppa ser på "gakk-gakkene."

Ganske fint i parken midt i byen med fossen og endene:)

"Mmmm...milkshake!"

Lykken er å dele med paps...

og med mams:)

Vi har hatt en fin dag med snuppelura vår.Vi har to uker igjen av ferien,takk og pris:)
Syns vi er verdens heldigste som har Jessica i vårt liv...

Har du hatt en fin dag i dag??

17 Kommentarer


Now and then...

I går ville absolutt Jessica prøve å sitte i det babysetet som er på handlevognene på butikken.
Jeg plasserte henne oppi jeg:)
Det var gøy littegrann før hun ville ned.
Ganske stor forskjell fra hun satt oppi der ja,blitt litt lengre.Morro å sammenligne litt.


Her er hun ca 5 måneder.

19 måneder gammel:)

Ser godt at hun har vokst:)


7 Kommentarer


Tid med familien:)

Jessica og jeg tok med oss mamma/mormor til byen en tur,vi skulle kjøpe presang til nabogutten som fyller 1 år denne helga.
Kikka litt på senteret og på Cubus var det 50%!Jessica var heldig å fikk en fin sommerkjole og t-skjorte av mormor for 100 lappen!!


Nye klær fra Cubus.Kjole 60 kr,og t-skjorte 34 kr.Billig!

Kikka oss ferdig å reiste hjem til foreldrene mine for å grille.Jeg reiste å henta mormor/oldemor,foreldrene til Roger skulle også komme.Roger var der allerede å snekra.
Tid med familien,veldig koselig.Grilla masse god mat og spiste jordbær til dessert.Det ble kjempeflott vær også,varmt og godt!
Jessica var som vanlig helt turbo:)


Spiser markjordbær,namme:)

Jessica,paps og min mormor.

Rogers mamma &stepappa,min mamma&pappa.

"Turbotrollet:)"

Snuppa sjekker eplene,ikke modne ennå...

Bestemoren til Roger har kommet seg litt,prater ikke men smiler.Min kjære morfar har desverre fått nyresvikt,orker ikke skrive mer om det.
Familien er så utrolig viktig.Det var godt for oldemor å kose med Jessica i dag.Vi må besøke både Rogers bestemor og min morfar så de kan få se Jessica å få en god kos.Det er veldig viktig for meg at de skal få se henne nå snart i tilfelle noe skulle skje.
Vi har hatt en fin dag med familien i dag,og lille snupp sovna fort i kveld etter en fin dag.

Her i stugo blir det kanskje film,men først må jeg se reprisa på fruene,Roger okkuperte tv'n på tirsdag.

Er du mye sammen med din familie??
13 Kommentarer


Dårlig service!

Jessica har begynt å våkne tidlig igjen(6.30),hun har sovi til 7 og 7,30 i det siste så da blir det tidlig.
Jeg sovna ikke før langt på natt siden jeg hadde sovi på dagen i går,og da var jeg sleepy i dag tidlig,zzzzzz....

Sto opp med Jessica å titta litt på tv.Hun har begynt å intresere seg litt for tv'n nå,har ikke gjort det før.Favoritten er Noddy og spesialagent Oso,litt Handy Manny og Mikke Mus klubbhus så klart.
Til frokost fikk hun grøt ,det er lenge siden.
Fikk til slutt lurt gubben ut av senga,og da måtte jeg bare ta meg en liten hvil,ble bare 15 minutter,men det trang jeg.


Ser på Noddy.Lå akkurat stille så jeg fikk tatt bilde:)

Vi dro på Elkjøp for å klage på kameraet som virka i noen timer etter at vi fikk det igjen fra reparasjon.Men fikk vi noe nytt,neeeeeeeida!!Kunne låne et,ja jøss!!Hva er vitsen egentlig,et kamera til 1500 kr som ikke virker etter 7 måneder og som blir sendt tilbake på reparasjon etter å ha hatt det en dag hjemme.Det må jo koste mer å reparere det enn å gi oss et nytt,de kan jo bare sende det tilbake som reklamasjon.Det gjør de på jobben til Roger om en vare er ødelagt.
Tror Roger tente på alle plugger der inne.
Dårlig,dårlig service!!!

Har du opplevd dårlig service??


14 Kommentarer


Ugh!

Jeg har vært i skikkelig dårlig form i dag,så uggen at svigerfar måtte komme å hente Jessica så jeg fikk sove noen timer.Sto å brakk meg over vasken med snuppa masende i buksebeinet mitt.
Skikkelig uggen og dårlig i magen,nå er jeg helt fin igjen.Hater å være kvalm,ugh!
Hjalp tydligvis med noen timers søvn.
Nå kommer dere til å spørre om jeg er gravid,jeg tok en test men den var negativ:(

Vi sto ute å venta på bestefar,Jessica løp han i møte da hun så han.Kjempeglad for å se han!En stund siden hun har sett de nå,de har vært på hytta men har kommet hjem pga bestemoren til Roger.
Jeg tusla inn i senga å sov i 2.5 time,lovely!!
Vi skulle vært på besøk hos min venninne Hanne i dag,men utsatte så klart det.Prøver igjen på mandag.
Da jeg våkna lå jeg på sofan å så på alle seriene som går på Mtv,lenge siden jeg har sløvan sånn midt på dagen.

Paps kom hjem med snuppa da han var ferdig på jobb.Så glad hun var for å se meg,og jeg henne!Nydelige jenta vår,er så glad for at hun er vår,kan ikke sette ord på hvor høyt jeg elsker henne!

Jeg fikk jo igjen kameraet mitt i går,(vært til reparasjon)virka i går,men i dag var det like dødt!!!Forbanna dritt!!!!!
Skal så innmari ha et nytt kamera av Elkjøp,det er bare 7 måneder gammelt.


"Hei mamma,savna deg i dag jeg!"

Vi lekte ute etter at hun kom hjem,hun ville ut å kjøre en tur for hun satte seg inn i bilen,vinka å sa hadet:)
Så da tok vi en liten runde,stoppa på Kiwi å handla noen småting(salte potetskruer til meg.)


"Jeg vil ut å kjøre mamma!"

Kulern på Kiwi med en kuli:)

Nå har min kjære ferie også,weeeee:)
Får prøve å spise litt,har faktisk ikke spist i hele dag...fy skamme!!

Fysj så kaldt det har vært i dag,skikkelig høstvær,det er litt tidlig syns jeg.

Hva er dine planer for helga??
Har det vært kaldt hos deg??


18 Kommentarer


"Peekaboo!"

"Peekaboo!"sier Jessica,hun er så søt!!
Jammen bra vi har henne,er mye trist som skjer hos oss nå.Det går dårlig med morfar/oldefar,så dårlig at foreldrene mine har avbestilt sydenturen de skulle på til uka.De har vært å prata med en lege om morfar i dag.
Samtidig så har bestemoren til Roger hatt slag i dag,og også der ser det dårlig ut.
Helt grusomt syns jeg!En ulykke kommer sjelden alene og veldig typisk når det er ferie.Roger mista pappaen sin når vi var på ferie i 2005.

Min kjære,kjære,snille morfar!Må skrive om no annet,blir så lei meg.

Jessica og jeg henta paps etter jobb i dag,henta kameraet mitt som lever igjen,og så handla vi mat.Trang å fylle opp det tomme kjøleskapet vårt,spist opp rubbel og bit:)


Jessica ser på bilene mens hun venter på paps.

Da vi kom hjem igjen var vi utenfor huset og da kom Katy,Matheo og Romeo tuslende en tur.Lille søte Romeo i vogna si.
De hadde sett isbilen så ville vente på den hos oss siden den stopper på gårdsplassen her.Men ingen isbil kom,vi ble dypt skuffet!
Matheo og Jessica lekte og hadde det gøy.Ga hverandre noen klemmer,så søte de er!!
Jessica måtte hele tiden se på babyen i vogna,hun er så opptatt av babyer for tiden:)


Koooooos...

Og ennå mer kos:)(Ble litt mye sol på dette bildet.)

Nå er min kjære og jeg stappmette etter å ha spist biffsnadder som han lagde til oss:)Snadder!!
Allsang på grensen står på i bakgrunn,og Samantha Fox har akkurat syngi.Hun ser jo bedre ut nå enn hun gjorde da hun var på topp!
Er håp for meg også da,hihi:):)

Har du spist no snadder i dag??


14 Kommentarer


Stas med større barn:)

Det ble skikkelig uvær sent i går kveld,himmelen åpna seg å det bøtta ned.Det lynte og tordna men det varte ikke så lenge.
Men fikk ikke sett på tv,dårlige signaler.Typisk det når Brothers&Sisters var på tv.

Jessica har vært å lekt med nabojenta på 9 år og venninna hennes,det er veldig stas(ikke de samme naboene som jeg nevnte i går),de hoppa en stund på trampolina før hun ble med inn for å se på kaninen dems.
Så fikk hun være med på rommet til Karen Sofie,ennå mer stas!
Ville så klart ikke være med inn til oss igjen når det ble tid for mat og dubb,var jo så gøy med jentene og alle de fine tinga på rommet til Karen Sofie.Tok bilde av jentene og Jessica sammen også,men legger det ikke ut her.
Jessica skulle hatt eldre søsken,men det er litt vanskelig å gi henne,hihi:)


Sitter i senga til nabojenta:)

"Tar dubben min her jeg mamma!"

Har fått melding om at kameraet mitt er ferdig så blir vel å hente det.Har blitt vant til å ta bilder med mobilen nå.

Mamman til Roger ringte å fortalte at bestemoren hans har hatt et slag i dag,ennå mer triste ting som skjer.

Liker barnet ditt å leke med eldre barn??

 


9 Kommentarer


Brent litt energi!

Da har stillheten senka seg her hos oss.Vel,nesten iallefall.Tror snuppa har sovna til tross for naboens gneldrebikkje som har hundegård nesten utenfor vinduet hennes,og noe som høres ut som 100 barn på trampolina,også nesten ved vinduet hennes.
Velkommen nye naboer!!ARGH!!!!!!!!!

Den andre superkoselige naboen vår kom på døra istad med en nydelig blomst og et koselig takkekort.
Jeg tok inn posten og vanna blomstene dems da de var bortreist i forrige uke.Men jeg trang jo ikke å få noe,men herregud så koselig!

Etter dubb og litt mat dro Jessica og jeg bort på Dolly for å hoppe litt i hoppeslotta,måtte finne på noe utenfor husets fire vegger i dag.
Turbotrollet kosa seg glugg hun,fikk til og med prøvd seg på den store hoppedingsen som er beregna for større barn.
Men så varmt det plutselig ble,25 varme!!Har ikke vært så mye sol egentlig,men hot,hot,hot!!Jeg tenkte at nå kommer det vel torden og  brak om det er like lummert.
Når snuppa hadde hoppa seg ferdig dro vi til foreldrene mine en tur,og der fikk vi vaffler:)Mamma skulle få besøk av ei venninne(som Jessica la sin elsk på).

Da fikk snuppa brent litt energi i dag og:)Og mamsen som løp etter mellom hoppeslotta så svetten pipla i panna:)


Utenfor det lille hoppeslottet.

"Kulern her jeg muttern!"

"Må klatre litt også."

"Her var det mye tøffere å hoppe!"

Vi får se hva kvelden bringer videre,min kjære slutter straks på jobb.Blir nok tv titting og blogglesing som vanlig.
Ble fysen på no god mat....
Kan noen komme å lage noe godt til meg,hihi:)

Også så morro at jeg vant Blogg vs Blogg hos http://ninab86.blogg.no/ !!Takk til alle som har stemt på meg:)

Ha en fortryllende kveld:)
14 Kommentarer


Godt å se deg igjen!

Snuppa overraska i dag med å sove helt til 8:)
Da jeg la meg i går putta jeg Ape 2 i senga hennes.Når hun våkna satt hun med begge to i armene.
Hun var litt overraska,men veldig glad for å se han.


Godt å kose begge to igjen:)

Så nå lurer vi på om vi må kjøpe en tredje Ape å legge han vekk,ikke vise den til Jessica i det hele tatt.Jeg ser nå at ting kan fort bli borte.
Det er ennå et mysterium for meg åssen Ape har havna i en gate litt bortenfor oss hvor vi ikke har vært på en stund.Lå å tenkte på dette når jeg hadde lagt meg.Spooky....

Litt lei meg i dag da min morfar har blitt veldig dårlig igjen,han er liksom "borte",får ikke med seg ting og må mates.
Tror ikke jeg kan ta med Jessica til oldefar nå,og det gjør meg så inderlig trist.
(tårene renner her)Jeg er så glad i morfaren min!

Ha en fin onsdag:)7 Kommentarer


Et mysterium...

Jeg fikk en melding fra Katy http://katy.blogg.no/  litt før leggetid i dag,hun lurte på om Jessica hadde mista Ape?
Hun hadde nemlig funnet en ape borti veien som hun trodde var Jessicas.
Jeg svarte at nei Ape er her med Jessica,hun drassa han rundt i stua når Katy spurte.
Men så begynte jeg å tenke på Apes identiske tvilling.Jessica har nemlig to,men er mest glad i den som er mest slitt.
Jeg endevendte huset,Ape 2 var borte.Jeg tenkte at det var en stund siden jeg hadde sett han også.

Jeg la Jessica med Ape 1,da Roger kom gikk jeg bort til Katy og jammen var det ikke Ape 2 som var der.


Apes identiske tvilling.Hvor har du vært?

Hun hadde sett den på formiddagen i dag,da hun kom tilbake litt senere lå den på bakken,så hun tok den med hjem.
Jeg skjønner ingenting,Ape 2 var litt lenger borti en annen gate hvor vi ikke er så ofte.
Og han har tydligvis vært ute i natt,men han var ikke våt,så kanskje han har sovi hos noen??
Jeg vet at Jessica ikke har hatt med seg Apene sine lenger enn gårdsplassen i de siste dagene så dette er et mysterium eller en utspekulert liten frøken.Men når jeg tenker etter så har hun aldri med seg to aper,og hun vil kun ha favoritten.Jeg er et stort spørsmålstegn?????


Utspekulert frøken??


Kanskje Ape 2 har gått på egenhånd,eller så spøker det!Skulle ønske han kunne sagt hvor han har vært?
Satt en stund å prata hos Katy,veldig koselig!!:)Da fikk jeg meg en tur ut også,helt bort til naboen,hihi:)
En stor takk til henne som tok Ape 2 med hjem:)

Har du opplevd noe "rart" noengang??


9 Kommentarer


Kos ute og inne...

Jepp,vi har lekt enten ute eller inne i dag siden været har vært grått og trist.Forta oss ut når det ikke regna for å få oss litt luft.Men det var godt og varmt,eller lummert ute.
Lekte utenfor hos oss og vi gikk en tur bort på lekeplassen.
Så tok vi vogna en tur bort på butikken,på vei hjem kom regnet,men vi er vanntette så det gikk fint:)

Jeg sov til klokka 9 i dag siden min kjære begynte på jobb 12.Da fikk han og snuppa litt tid sammen også mens mor fikk litt skjønnhetssøvn,hihi:)
På badet i dag sa plutselig Jessica:"Mamma er best!"Herregud,smelt!!Hun skravler som en foss om dagen,veldig morro!Gleder meg til flere gullkorn!


Morro å spa opp grusen...

Lo seg forderva der hun trilla bilen etter seg:)

"Gjemmer meg for mamsen inni her jeg!"

Her har Ape hoppa ned fra sofan.

Dette var vår dag i dag.Som vanlig blir det tv i kveld med fruene og privat praksis.

Husk å stemme på oss i Blogg vs Blogg her
http://ninab86.blogg.no/


Sier barna dine masse søtt eller rart??
9 Kommentarer


Juhuuuu!!

Juhuuuuuuu!!!!!

Bare innom for å ønske dere en fin dag!

Her er det gråvær i dag.Vesla sover,når hun våkner blir det vel en tur ut om det ikke regner.Kan jo så klart være ute om det regner,men vesla har ikke regntøy eller gummistøvler.
Har ikke somla meg til å skaffe det ennå,har gummibukse i barnehagen.Men de små er ikke så mye ute i regnet,men det blir nok mer av det til høsten,så regntøy og gummistøvler kommer:)
Er litt deilig ute i regnet også:)


Jessica henter posten:)

Husk å stemme på oss i Blogg vs Blogg her http://ninab86.blogg.no/

Ha en fin dag i sol eller regnvær!


2 Kommentarer


"Kompis:)"

Det ble en runde på senteret etter dubb,der traff vi en venninne av meg,Linda og sønnen Nicholas.Prata litt med de før Jessica så klart ble utålmodig.
Gikk på butikken for å kjøpe det vi skulle,syltetøy til pannekakene vi skulle ha til middag.
Dro hjem å begynte på pannekakene med en sutrende jente ved siden av meg som ikke hadde tid til å vente."Pannekake" sa hun ustanselig!
Da pannekakene kom på bordet spiste hun en halv en,og dett var dett.Der hadde jeg stått å svetta over steikepanna,ja-ja...

Vi gikk ut en tur for å leke,da ringte Linda som jeg prata med i byen å lurte på om vi var hjemme.Så hun og Nicholas kom en tur.Nicholas er født i mars 08,så han er 9 måneder eldre enn Jessica.Jeg husker at Linda akkurat hadde fått han da jeg ble gravid:)

Gjett om de to hadde det gøy sammen!?Kosa seg glugg og lo seg skakke.Jessica har også begynt å si kompis,så det passa jo bra i dag."Kompis" gikk hun å sa:)
Vi tusla bort på lekeplassen så de fikk rast fra seg litt mens vi skravla.Var der en god stund før vi gikk bort til oss så Nicholas fikk hilse på Bongo.
Veldig stas for Jessica å få en "kompis"på besøk:)


Supersøta:)

Det er så gøy å huske sammen!

Søte Nicholas:)

"Weeeeeeeee:)"

Jessica "passer"på bamsen til Nicholas.

To små kompiser:)

Var ei trøtt og fornøyd snuppe som var litt lei seg da hun skulle legge seg,hun hadde jo hatt det så gøy:)
Nå blir det tv og sofan på meg!
Husk å stemme på meg i Blogg vs Blogg her http://ninab86.blogg.no/

Har ditt barn en eller flere "kompiser"?
5 Kommentarer


Stem på meg!

Jeg er med i Blogg vs Blogg på denne bloggen http://ninab86.blogg.no/
Kjempekoselig!
Så om du liker min blogg,så stem på Jessica og meg:)

Ha en fin kveld!


2 Kommentarer


Kjipt vær!

For et kjipt vær!Det regner og er skikkelig grått ute.Typisk siden vi har begynt med ferie.
Vesla sover søtt så jeg har titta litt i albumene jeg har laget om henne,så mange fine minner og bilder,sukk!!
Skal heller ikke skyve under en stol at jeg er fryktelig babysyk,og når jeg titter på disse bildene fra da hun var bittelita gjør ikke saken noe bedre,hihi:)

Hva skal man ta seg til i dette været tro?
Jeg har lagd pannekakerøre til oss så det blir middagen i dag siden paps jobber til 20 i kveld.
Vi må bare på butikken å kjøpe syltetøy når snuppa våkner.

Har egentlig veldig lyst til å shoppe,trenger noen nye rammer.Perfekt shoppevær,men ingen penger:(


Her er Jessica 6 uker:)


Hva gjør du når det er grått og trist ute??


9 Kommentarer


Søndag = Godis:)

I dag sto vi opp alle tre å spiste frokost sammen.Jeg lagde baconsmørbrød til oss,nammis:)
Så var det lek og morro fram til dubb.
Da gikk jeg faktisk å la meg i senga jeg også.Jeg har vært så trøtt de siste dagene,så det var godt med en liten lur midt på dagen:)
Sto opp når Jessica våkna å begynte på middagen(pølsegrateng).Ble en tidlig middag i dag,greit det og.

Etter middag kjørte vi bort på Dolly Dimple/Big Horn så Jessica kunne få rast litt fra seg i hoppeslottet og på de andre lekene som er der.
Veldig fint å være ute der når været er bra.Stort område med grassplen,hoppeslott og litt andre leker.
Jessica elsker nemlig å hoppe.Begge naboene våre har trampoline så Jessica vil hoppe hele tiden.Vi får lov til å låne den ene trampisen,men vil liksom ikke gjøre det hele tiden.
Så fort vi går ut sier snuppa "hoppe".Så da gikk turen til hoppeslottet i dag.


Snuppa koser seg på verandaen på formiddagen.

Supergøy å hoppe,særlig når paps hjelper til så hun kan hoppe høyt:)

"Dette er gøy mamma!"

"Heeeeei!"

Nå sover lille snupp og vi skal kose oss med film og godis.Jeg syns nemlig at søndag er godisdag.
Lørdager spiser vi så sent,og blir så mette at vi ikke orker noe mer.
Har vært å kjøpt smågodt og leid film.

(det blir film om min kjære våkner,for han har nemlig sovna på sofan mens jeg så på 16 and pregnant.)

Hvilken dag er godisdag for deg??

7 Kommentarer


Hos frisøren:)

Vi har prata en stund om at vi skulle klippe håret til Jessica siden det er litt ujevnt.Men jeg har aldri fått surra meg til det og jeg ville ikke klippe henne selv.
Så i dag ble det en klipp på henne hos frisøren.Hun satt helt stille på fanget mitt(utrolig nok)da hun ble klipt.Mormor var ivrig tilskuer:)
Håret ble mye finere og jevnere,og det var ei stolt lita frøken som gikk fra frisørsalongen.Klipte ikke så mye at hun ikke kunne ha musefletter lenger,det må hun jo ha:)
Siden hun var så flink fikk hun en is som belønning.


Snuppa er klar for en klipp:)

"Hva skjer nå'a?"

Flinke jenta satt helt musestille.

Flinke jenter fortjener en is!

Før i dag var vi hos foreldrene mine for å hilse på broren min som var en tur på besøk.Jessica var så sjenert,gjemte seg innat meg en god stund før hun ble varm i trøya.
Ikke så ofte hun ser onkel.


Vakre jenta vår...

Det er lørdagskveld og det betyr taco,aldri en lørdag uten...hehe)
Jeg får hive meg over grytene:)

Ha en fin kveld!


11 Kommentarer


Helt ærlig?!

Fikk en kommentar istad om at jeg burde passe meg for hva jeg skrev om her på bloggen min,og vedkommende lurte på om mannen min vet at jeg skriver blogg.Roger vet godt at jeg skriver blogg!
Jeg dro også inn uskyldige personer.

Disse personene er sikkert Jessica og mannen min.Det er jo oss bloggen handler om,på godt og på vondt.
Jeg er en ærlig person som ikke gjemmer meg bak en rosenrød fasade.
Men jeg skriver faktisk ikke om alt som skjer i livene våre,noe er litt for privat å dele med andre,men en uskyldig krangel er vel ikke akkurat så farlig å nevne.Jeg elsker min familie,og det er vårt hverdagsliv denne bloggen handler om.

Jeg eide visstnok heller ikke filter i innleggene mine.Det er vel å ta i litt,jeg skriver om hva vi opplever om dagene,noen syns sikkert at det er superkjedelig å lese om.
Har også nevnt på at min mann sovner på sofan om kveldene da han jobber mye og er sliten.Jeg har også tatt bilde.dette har jeg vist han,og han har bare ledd av det.
Sånn er virkeligheten i en småbarnsfamilie hvor begge foreldrene jobber.Men vi har det veldig fint sammen,vi er trygge,lykkelige,og vi har verdens nydeligste datter!
Jeg er veldig stolt av min lille,pene familie:)

Men jeg syns det er veldig greit å dele erfaringer med andre småbarnsfamilier å få tilbakemeldinger om jeg lurer på noe.

Jeg skriver blogg så kritikk må jeg tåle,men nå ble jeg faktisk litt irritert kjente jeg.Hørtes ut som jeg beskrev i detalj om sexlivet vårt eller noe sånt.

Jeg har ikke allverden med lesere,men vet at mange liker min blogg,og det syns jeg er kjempekoselig:)
Jeg blogger heller ikke for å komme på noen toppliste,men for meg selv,noe å se tilbake på.Minner som er det kjæreste man har...
Jeg begynte med dette da Jessica var 10 måneder.Angrer som en hund på at jeg ikke begynte lenge før hun ble født.Jeg har et magebilde,ingen notater fra da jeg var gravid.Hadde jeg skrevet blogg hadde alt kommet med.


Hvis noen ikke liker bloggen min eller det jeg skriver så velger dere selv om dere vil komme tilbake på min blogg.
Min blogg,mitt liv og mine meninger...

Hva syns du om min blogg??


44 Kommentarer


Ferie og mammamiddag:)

Da har jeg endelig ferie!!!Jessica og jeg skal ha fri fra jobb og barnehage i 3 uker,Roger jobber en uke til før han har 2 uker ferie.
Jeg har vært så sløv og trøtt på jobb i dag,kunne sikkert sovna oppetter en vegg...også ble jeg plutselig skikkelig dårlig i magen,var sikkert på do 5 ganger,men hadde ikke vondt i magen.Det gikk heldigvis over.
Var mye å gjøre på jobb i dag,men endelig var det ferie:)

Henta snuppa å dro hjem,så kom mormor for å være her med henne for jeg skulle jo ut i dag:)
Roger jobba til 20 så det var veldig greit for mormor å sitte her mens hun sov.
Vi lekte litt ute med mormor før det var kveldsmat og bad.Jeg fikk dusja mens de lekte inne,deilig å slippe å stresse i dusjen.


"Juhuuuuuu,sommerferie:)"

Så var det tid for mammamiddag med barselgruppa.Vi var 5 stykker,Lene,Cathrine,Katy,Maiken og meg.
Vi var ute å spiste på kinarestauranten,det var kjempekoselig!Skravla og koste oss.Lenge siden jeg har vært så seint ute,hihi!
Koselig å treffes på denne måten,holde kontakten selv om vi har begynt å jobbe igjen.
Har vært så heldig med denne barselgruppa:)

Nå er det straks natta,måtte bare innom her en tur:)

Håper du har hatt en fin dag:)


8 Kommentarer


Lite nytt...

Da var vesla i seng og jeg venter på Rogern som jobber til 20 i dag,tenkte å spise med han når han kommer om jeg orker å vente-sulten!Da blir det vel en grandis eller å steike oss burgere.
Bare en dag igjen på jobb nå så er det ferie!!Kjempefå barn i barnehagen,men jeg tror de har det veldig gøy.
Har vært skikkelig drittvær i dag,himmelen åpna seg å det øsregna i noen timer,jeg var jo på jobb så det gjorde ikke meg noe.Nå skinner sola,snakk om ustabilt vær!Typisk norsk sommer spør du meg...


Jessica er klar for barnehagen!

Men ikke klar for å dra hjem...

Vi skulle få besøk av May i dag da vi kom hjem fra jobb og barnehage.Hun hadde med jordbær,namme!!Kosa oss med is og jordbær:)
Vi har skravla og kosa med Jessica.
Skal ikke skryte på meg at det har skjedd noe spennende i dag.Lite nytt å rapportere om herfra...


Jessica og Bongo koser:)

"Hvor ble det av Bongo?"

Så forresten Shutter Island i går kveld.Syns ikke den var noe bra jeg,er jeg rar nå??
Er det noen som kan anbefalle meg noen bra filmer?!

I morgen kveld skal jeg ut å spise med jentene på barselgruppa,det blir koselig!Litt annerledes å møtes uten barna...mammamiddag.Har vært ute på middag noen flere ganger,men da har ikke jeg fått blitt med,har ikke passa.
Roger jobber seinvakt i morra så mamma kommer hit å sitter her til han kommer hjem så jeg får vært med.Gleder meg!

Himmel og hav nå ble jeg trøtt...

Har du gjort noe spennende i dag??
Møtes din barselgruppe uten barna??


9 Kommentarer


Fornøyd:)

Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med meg selv,har søkt på ny jobb og jeg ble veldig fornøyd med søknaden jeg skrev.
Klapp på skuldra til meg:)
Jeg ble tipset om denne stillingen av ei venninne på barselgruppa mi,og jobben passer perfekt for meg!Takk for tipset Maiken!
Det er en barnebutikk som selger utstyr og klær.Jeg krysser fingre og håper at jeg er heldig og får jobben!
Ønsk meg lykke til!

Som jeg sa før i dag så har Jessica vært veldig trøtt i dag,måtte vekke henne etter 2 timer,sover hun lenger så betyr det problemer til kvelden.
Ennå så trøtt hun var så driver hun å fjoller nede i senga si,det tar vel de vanlige 45 minuttene før hun sovner for kvelden.

Vi henta paps på jobben å trilla en tur på senteret.Jeg kjøpte et pledd til snuppa på Princess,40% på alle varer så det kosta latterlige 35 kr,hun har sengesett i samme serien,har hatt lyst på pleddet lenge.
Av paps fikk hun en søt tights fra Lindex som hun handla selv.La den på disken og greier,kjempestolt!

Dro hjem å spiste middag før vi gikk ut med paps,han vaska bilen mens vi lekte å titta på han.

En annen ting,nå må vi virkelig passe oss for hva vi sier,hermegåsa her hermer etter alt vi sier.Roger sa drite og gjett hvem som går rundt å gjentar dette?!Så her må vi passe munnen vår.
Hun er så flink til å prate,hun sier alt vi sier og kan de vanskeligste ord.Hun kan til og med litt engelsk!
Stolt mamma!


Supersøta!

Hopper rundt å slår seg på knea:)

Jessica vil være med mamsen ut å sykle:)

Må si jeg er veldig fornøyd med bildene jeg har  tatt i det siste,jeg tar alle bildene med mobilen nå siden jeg ikke har kamera.
To dager på jobb gjenstår før det er ferie.Er meldt dårlig vær i morra,så da blir jeg vel like svett som her om dagen.Blir så klamt på jobben når det regner.Men nå skinner sola.

Er du fornøyd i dag??
Har du en hermegås i huset??
10 Kommentarer


Kjedelig...

Det er onsdag igjen,Jessica og jeg har fri.Og snuppa slo til med å sove helt til klokka 8:)Lurer på om hun er trøtt i dag,hun slokna med en gang jeg la henne i vogna 11,30.
Trodde jeg måtte drøye dubben siden hun sov så lenge på morran.Sikkert trøtt i dag...

Vi har vært en tur ute,Jessica "sykla"bort til lekeplassen.Lekte litt der før hun "sykla"hjem igjen.Varmt ble det også,helt blå himmel.
Vi har ingen planer for dagen,syns det blir så kjedelig jeg.Skal bare hente paps på jobb.Vi skal ha ferie i 3 uker uten en eneste plan,kjeder meg bare av å tenke på det.Blir kjempedigg med fri og masse kos med vesla,men har jo lyst til å finne på noe.Roger skal bare ha to uker ferie siden han har ny jobb,og da blir det litt jobbing som snekker.Har på følelsen at vi blir mye alene...Har ikke lyst til å henge rundt veggene her hele tiden heller.
Når jeg tenker meg om så hadde ikke Roger ferie i det hele tatt i fjor,da hadde jeg jo mammaperm og "ferie"hele tiden:)

Vi finner nok på noe alle 3 mens vi har ferie,men det blir ingen langturer.Roger og jeg skal på harrytur mens Jessica er hos bestemor&bestefar,men det blir i den siste ferieuka.Vi skal dra alene siden det blir veldig kjedelig for Jessica med kjøring og mye stillesitting.Hun vil helst løpe rundt dagen lang.Og da kan mams og paps få handla inn litt mat osv mens Jessica koser seg hjemme.


Jessica er så kul med den nye Paul Frank t-shirten sin i dag:)


Her driver hun å ringer på døra:)

Snuppelura mi:)

Mamsen og søte lille...

Dette ble mye "kjedeligprat",sorry for det...Men alle skal jo reise bort bortsett fra oss,og da blir jeg litt påvirket av alle andre og vil også ut å reise.
Kunne jeg bare vinni i lotto!!

Har du sånne "kjedelige"dager??

8 Kommentarer


Natta!

Natta alle sammen der ute!!


Jessica sover søtt...

Drøm søtt!


7 Kommentarer


Uvær?

Det har visst vært skikkelig uvær på Østlandet i natt.Det lyna og buldra litt da jeg la meg halv 1 i natt,men det var så langt borte,hørte et brak før jeg sovna og mer har ikke jeg hørt for jeg har sovi.
Jeg våkner av den minste lyd så det er ikke sikkert uværet kom hit.Jeg har opplevd ekstreme thunderstorms i USA,da var jeg redd,gud bedre!Været som er her er ingenting i forhold.
Dere som bor i Kongsberg,var det uvær her i natt??

Dagen i dag har gått med til jobb og barnehage.På jobben var det ulidelig klamt og varmt i dag,trodde jeg måtte klippe av meg buksa da jeg kom hjem,så klam var jeg,æsj!
Henta Roger på jobb å sammen henta vi snuppa.
Hun måtte bare akkurat sykle litt før vi dro hjem,de har så fine sykler i barnehagen.De har vært litt ute i dag,men mest inne pga dårlig vær.Det er kjempefå barn der nå,tydelig at det er ferie.


Sykkel med tilhenger!

Snuppa slapper av:)

Paps tok bilde av jentene sine:)

Vi reiste hjem å spiste middag(pasta,kjøttboller og fløtesaus).Stakkar snuppa datt ned av sofan med et brak,landa med panna først.Det gjorde vondt,hun får nok et blåmerke i panna,kjemperødt nå.
Mamsen trøsta og blåste,stakkar jenta mi...

Reiste en tur for å handle inn litt mat.
Snuppa raste rundt med sin egen lille handlevogn.Så søt der hun gikk å "handla".
Ikke akkurat mye spennende som har skjedd i dag.
Jeg venter fortsatt på kameraet mitt som er til reparasjon,argh!!Så her er det bare mobilbilder.


Jessica handler inn mat:)

Nå kommer godværet tilbake,sola skinner!Passer meg bra siden Jessica og jeg har fri i morra:)
Jessica sover ikke ennå,la henne for 3 kvarter siden.Hun altså!
i kveld er det fruene og Privat praksis,JIPPI!!!!!!!!!Gleder meg:)

Var det uvær hos deg i natt??


15 Kommentarer


Litt morro!!

Som vanlig ville ikke Jessica hjem fra barnehagen,hylte høyt der jeg bar henne avgårde.Det er bra det,da vet jeg at hun trives.
Dro hjem å spiste middag(pølse og potetstappe),så tok vi en liten trilletur så mamsen fikk bevegd seg litt.Jessica fikk seg en is på veien:)
Da vi kom hjem var det tid for litt morro,vi smuglånte trampolina til naboen(har fått lov)å hoppa litt,men snuppa syns ikke det var så gøy å hoppe i dag.


"Neeei,ikke så gøy å hoppe i dag mamma..."

"Gidder ikke leke med ball heller..."

"Men gjett hva jeg vil?!"

Jepp,hun ville heller leke med vannslangen i dag også,og det var like gøy som i går!Mamsen fikk seg en kalddusj også til Jessicas store fornøyelse:)Rampen...
Hylte av fryd!


"Pass deg mamma!"

"Ble tørst jeg,da drikker jeg bare litt her,smart!"

Da vi skulle inn satte hun i gang med hylekonserten igjen,ville ikke inn i det hele tatt for hun hadde det så gøy.
Men det var på tide å få av de våte klærne,og slappe av å kose litt før leggetid.


Ser litt på tv.

Nå kommer styggeskyene hit ser det ut som.Meldt dårlig vær i morra,gjør ingenting siden jeg skal på jobb.
Nå er det straks Mitt hemmelige tenåringsliv på tv,me like!

Har du hatt det gøy i dag??
Hva skal du se på tv i kveld??

6 Kommentarer


Ramp!

Tok dette bildet av snuppa i går,hun ser ut som en liten ramp på dette bildet(noe hun er til tider).
Syns også det var et herlig bilde:)


Rampen!

Kan jo fortelle om en ting den lille rampen min gjorde her om dagen.
Mens jeg var på do var hun i stua,kjøkkenet er ved siden av stua.Da jeg kom opp igjen satt den lille rampen på kjøkkenbordet med handa oppi havrefras pakka,gjett om hun koste seg!
Hun hadde klatra opp på tripp trapp stolen og videre over på bordet.Jeg pleier å ta henne med meg ned når jeg skal på badet,da kan hun leke på rommet imens,men det ville hun ikke da.
En søt liten ramp:)

Har du en liten ramp??


2 Kommentarer


Bambina konkurranse

Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne et gavekort på 500 kr fra Bambina!Jeg hiver meg på og vil gjerne ha en sånn potte som spiller melodier,håper jeg vinner!!!Konkurransen finner du her http://martinesunivers.blogg.no/

Good luck to me:)


4 Kommentarer


Apevask:)

Jeg har sovi i dag,bare til 9.15,da var jeg så tissatreng at jeg måtte opp.Men digg å sove litt lenger uansett:)
Jessica sov helt til 7.30 og siden det var papsen som skulle levere henne i dag ble frokosten inntatt hjemme.
Hun ble levert en time seinere enn hun pleier,litt godt det og sikkert.
I dag fikk hun meg seg den andre identiske apen sin fordi favoritten trang en vask.Hun hadde protestert litt og leita etter den andre.Rart det der,de er klin like,men allikevel så er det den eldste og mest slitte hun vil ha.Det er elsklingen hennes,halen er helt slitt av all kosinga.


"Hvorfor har Jessica dratt uten meg i dag??"

"Hva skal jeg nå'a?"

"Her var det trangt inni,jeg vil ut igjen tror jeg..."

Nå blir Ape ren og pen:)
Jeg skal bare slappe av med fri i dag,vasker litt tøy bare.Skal innom jobben med penger til en av kollegaene mine.
Hun skal snart til Thailand(hun er Thailandsk)og skal handle med masse ting til Jessica,Kitty klær,Conversesko,Disneyklær,litt leker,Roxy,Billabongklær.Det er jp så billig der.Sender med 500 kr,det er 2500 bath,og det får jeg masse for.Gleder meg til hun kommer hjem igjen!!

Her blir det varmt i dag,me like:)

Vasker du kosedyret til barnet ditt??
Pleier du å sende penger med venninner på ferie så de kan handle for deg??


4 Kommentarer


Juli 2009...

Måtte bare titte litt på juli bildene fra ifjor da snuppa var 7 måneder...mimre,mimre...sukk...akk og ve osv osv:)Vi kosa oss med mammaperm selv om sommern ikke var så bra.
Hun var jo bare en baby,men syns jo da at hun hadde blitt så stor,og nå er  hun jo ennå større,ei lita jente med musefletter og full av rampestreker!


Lille snuppa i et søtt sommerantrekk(som vi fikk brukt 2-3 ganger)

Litt rampete allerede:)

Se på oss!:)

Hva gjorde du i juli 2009??11 Kommentarer


Sprutende gøy!!

Det har vært en slitsom jobbehelg,det er vel den helga det er mest å gjøre hele året,glad den er over.
Minn meg på at jeg bør reise bort neste år,eller at jeg har en annen jobb,men mest av alt håper jeg at jeg er gravid eller har en baby...hihi:)
Det var godt å se Jessica,henta henne hos foreldrene mine.Hun strakte armene ut etter meg å var så glad for å se meg:)
Hun har i allefall kosa seg hos mormor&morfar,og vi fikk en fin kjærestekveld:)Hun hadde sovi til klokka 8 i dag,typisk når hun sover borte.

Reiste hjem til papsen som har vært alene hjemme i hele dag.Han skal stå opp med snuppa i morra å levere henne i barnehagen så jeg får sove,han begynner 12 og jeg har fri.Jeg trenger litt søvn etter denne jobbehelga.

Tilbake til overskrifta.Da vi kom hjem lekte vi litt med snuppa ute.Hun begynte å leke med hageslangen,Roger skrudde på vannet for henne,hun spruta utover bilen,men så fant hun ut at det var hylende morsomt å sprute på oss.
Hun lo seg forderva!
Hun skrudde av og på vannet selv,vi måtte flykte for å unngå å bli gjennomvåte.Og hun lo seg fillete.Hun var klissvåt.
Kjempemorro å se på henne!Ble litt våte vi også,men gøy var det.


Nå begynner moroa!

Klar som et egg!

Ler seg forderva:)

Spruten står,Jessica står midt inni å fryder seg:)

Luringen!!

Her står hun å hyler av fryd mens hun sikter på oss!

En våt men fornøyd frøken...

Nå skal vi lage taco siden snuppa spiste hos mormor&morfar.Etter det skal jeg kollapse på sofan med litt godis.
Har ikke spist godis i helga,har ikke hatt tid,så da blir det i dag.Mmmmmm:)
Lyst til å se en film også.

Hva har du gjort i dag??11 Kommentarer


Ut å spise...

Da har min kjære og jeg vært ute å spist.Vi gikk på Big Horn,masse folk men vi fikk plass ute,kjempedeilig!!
Roger spiste biff og jeg hamburger,kjempegod mat.
Da vi satt å spiste kom det et par som var skikkelig drita,de bestilte alkohol men så kom servitøren å sa at det kunne de ikke få,var for fulle.Jenta/dama var skikkelig tøff i kjeften,bare kjefta og klaga.Til slutt gadd de ikke å vente på maten å gikk,heldigvis tenkte jeg,ikke så koselig med fulle folk på en restaurant.

Vi spiste og kosa oss videre.Traff også på primærkontakten til Jessica i barnehagen som også var å spiste med venner,hun er så alle tiders!!!
Koselig å prates utenom barnehagen!Traff faktisk ingen andre kjente,men med så masse mennesker er det ikke lett å se kjente.
Roger og jeg gikk en runde å titta i jazzgata før vi dro hjem.Var så mye folk ute,som sild i ei tønne,og ennå mer folk kommer det vel utover kvelden/natta.


Jeg er klar for å gå ut å spise:)

Her venter Roger på maten.

Snuppa sover søtt hos mormor&morfar.Vi hører på høy musikk,sjelden vi gjør det for å si det sånn:)
Må vel ta kvelden snart siden jeg skal på jobb.


Snuppa sover søtt.(tok bildet i går.)

Deilig med en kjærestekveld:)

Natta!


9 Kommentarer


Hot in the city!

Da jeg dro fra jobb 16.30 viste gradestokken 27 grader,HOT IN THE CITY!!
Har vært en utrolig varm,slitsom og stressende dag på jobben pga jazzfestivalen.Har nesten ikke hatt tid til å gå på do engang...

Snuppa ble levert hos foreldrene mine på morran i dag,Roger skulle snekre der,ikke ferdig med oppussing av 2 etg ennå.
Jessica og mormor hadde trilla en tur til byen,men Jessica syns det bråka fælt og det var så varmt at de kokte nesten over tror jeg.Dro til foreldrene mine etter jobb for å hente Roger og kose litt med snuppelura.Hun skal sove der i natt for nå skal jeg og min kjære ut å spise middag.
Vet ikke helt hvor vi ender opp siden det er tjokka fullt med folk overalt,vi får gå litt rundt å titte å se hvor det er ledig.
Vi skal iallefall kose oss:)


Snuppelura:)Deilig å gå i bare bleia når det er så varmt.

Så stille det er her uten snuppa...Koser seg hos mormor&morfar hun...
Blir nok ikke så seint på oss siden jeg skal på jobb i morra tidlig.Da reiser alle jazzfolka(takk og pris!),mer enn nok å gjøre på jobb med andre ord.
Nei,nå får vi komme oss avgårde!SULTEN!!!!

Har det vært varmt hos deg i dag??


7 Kommentarer


Byturer...

Nå er snuppa i seng,men makan til fjolling!!Hører henne på babycallen.
Etter at jeg var så effektiv tidligere i dag dro jeg til byen en tur,og jammen fant jeg ikke klær til meg selv.JIPPI!!!!
Gikk på B-Young og der var det faktisk masse fint!
Ble litt på Jessica også fra Boys&Girls,halv pris vettu:)


Mine nye klær fra B-Young:)

Genser og pysj til Jessica.

Da jeg henta snuppa i barnehagen løp alle barna rundt i bleie i sola og kosa seg.de hadde også et lite basseng.
Jessica blir bare brunere og brunere,og jeg er en bleikfis ved siden av henne.


"Se mamma,kul sykkel!"

Vi reiste hjem å spiste litt før vi tok nok en tur til byen for å titte på alt det rare jazzen bringer med seg:)
Vi trilla rundt i sola å koste oss.
Jessica fikk løpe litt i parken,men det var så masse folk så jeg syns det var tryggest å ha henne i vogna siden jeg var alene med henne.Paps er på jobb til klokka 20.
Kjøpte en is til henne så hun fikk kjølt seg ned i varmen,da hun hadde spist den ville hun som vanlig ha mer.Da sier hun:"mer og mer og mer!!"Haha søta!

Du har sikkert sett at jeg har ny header?!Det er snille Nari Regina som har laget den til meg:)
Hun er kjempeflink!!
Takk søte Regina:)


Tøff,lita jente i parken:)

Kjøler seg ned med en is:)

Det er fortsatt ikke stille på rommet til Jessica,hun bruker så lang tid på å sovne.Men hun gråter iallefall ikke,litt klaging innimellom bare.
Da får jeg lade opp batteriene til jobbehelg,blir nok å gjøre for å si det sånn.Jessica skal være hos foreldrene mine i helga,for i morra kveld skal min kjære og jeg ut en tur å spise:)Lenge siden sist nå.Gleder meg!
Roger skal snekre videre hos mine foreldre på dagtid.

Er du og din kjære ofte ute å spiser??
Syns du headeren var fin??
13 Kommentarer


Fru effektiv!

Vesla leverte jeg i barnehagen til klokka 8.Jeg har fri i dag så dro hjem å støvsugde og vaska alle gulv,og fikk rydda litt.
Heiv meg i dusjen etter mine huslige plikter,alt dette gjorde jeg på en times tid.
Gjenstår å tørke litt støv og litt annet småtteri.
Må være litt effektiv mens snuppa er i barnehagen,får gjort mer da syns jeg.Om hun er her skal hun bare hjelpe til og det blir det ganske mye søl av.

Alt dette mens mannen ligger å sover.Han begynner 12 i dag,jeg ville at han skulle stå opp med Jessica,stelle henne,smøre niste,pakke sekken å få henne avgårde.
Tenkte jeg kunne få sove litt i dag siden jeg har en slitsom jobbehelg i vente.Men da måtte jeg tro om igjen,mannen ligger fortsatt å sover.
Han har vel aldri stått opp med henne og gjort alt stellet for så å få henne avgårde i barnehagen.Unntak da jeg hadde operert kneet i vinter,da leverte han noen morgener,men jeg sto opp å hjalp til da jeg ikke fikk sove lenger med et stivt kne.
Alltid jeg som gjør dette i tilegg til å få meg selv på jobb.
Når han begynner klokka 7 så er det jo klart at han ikke gjør det,men ellers så kan han jo det.Men vi snakker om sovedyret Roger her,men det må ta en slutt.Kan ikke sove når man har små barn.Jeg trenger ikke like mye søvn som før,men noen ganger må jeg få sove litt ekstra.

Meeen,Jessica våkna med stygg hoste og forkjølelse igjen,3 uker etter sist hun var syk.Vi skulle ha en medisinfri sommer(astmamedisiner),men det gikk 1.5 uke uten,så må vi begynne igjen,argh!!!
Får bare håpe det ikke blir noe mer ut av det,og at hun ikke får feber.
Det var visst flere barn i barnehagen med forkjølelse og hoste...


Snuppelura:)(forrige helg.)

Jeg har jo egentlig gjort mine plikter,så da skal jeg bare sløve i dag.Kanskje til å med ta meg en dubb på sofan,hihi:)

Trenger du mye søvn??
Hvem leverer barna i barnehagen hos deg??22 Kommentarer


Jævlig billig!!

Har ikke skjedd så mye spennende i dag.Har jobba og snuppa har vært i barnehagen.Jeg jobber jo midt i jazzfestivalgata,det er ganske bråkete og jeg begynte å bli ganske ør i hodet på slutten av dagen.Skikkelig masete musikk.
Jeg "rømte"så fort jeg kunne vekk fra bråket da jeg var ferdig for dagen.
Henta snuppa og hun var helt blå i ansiktet og på hendene,spist blåbær:)


Ei tøff frøken som er klar for barnehagen:)

Reiste hjem å spiste middag før vi stakk på Rema for å kjøpe "JÆVLIG"billige bleier!!Tenkte jeg skulle teste Landlordbleiene,de koster 27.50 for en pakke med 50 bleier!Helt fra Jessica ble født har vi brukt Pampers og har vært veldig fornøyd med de.Har også brukt litt Libero.
Nå bruker hun stort sett Libero Up&Go,men vi må jo ha bleier til barnehagen.har hørt så masse skryt om disse billigbleiene så hvorfor ikke,må jo ikke på død og liv bruke merkebleier.
Her er det penger å spare!!

Vi dro videre en tur til mormor/oldemor en liten tur.Frøkna begynte allerede å bli litt trøtt og sutrete så vi ble bare en times tid,men mormor/oldemor ble glad for å se snuppa:)


På Rema å handler bleier.

"Flickorna:)"

Nå har Jessica lagt seg etter et deilig bad ,og vi har lest et kapittel i Georgboka:)
Min kjære har seinvakt og er ikke hjemme før om en times tid.

Har du prøvd Landlordbleiene fra Rema??
Om du har,hva syns du??

15 Kommentarer


Liv i byen!

Hvert år når det er Jazzfestival i byen er det liv og røre og masse folk.Da popper det fram alle slags mulige "rare" og "spesielle"mennesker med brune sandaler og rastafletter.
Det lukter røkelse og er masse boder med juggel.Gatene er proppfulle av jazzdiggende mennesker.Det samme gjelder hotellet jeg jobber på,stappfullt av disse menneskene og noen kjendiser.
Jeg får jo med meg alt,men noe kunne jeg vært foruten,jeg er ikke akkurat glad i jazz.Men det er morro å gå rundt å kikke på disse menneskene som ligger i dvale resten av året.
På mandag er nok en gang byen stille og rolig,da er det nok folketomt i gatene siden det er ferie og alle jazzerne har reist hjem.Blir nesten litt spøkelsesaktig...

Vel,Jessica og jeg dro å møtte paps etter jobb å gikk rundt å titta.Før vi møtte paps gikk vi en tur på Boys&Girls siden de alltid har 50% under jazzen.
Fikk høre at butikken skal stenge til jul så det er halv pris helt fram til da,og det vil stadig komme inn nyheter.Dumt at de skal stenge,men kult med halv pris.I dag fikk snuppa en Paul Frank t-skjorte,de er så kule!!Hadde selv disse t-skjortene før.
Jeg må tilbake når Rogern min har fått lønning,knis*Jeg pleier ikke å kjøpe dyre merkeklær til Jessica,men når det er halv pris da går det an.


Paul frank t-skjorte til snuppa:)

Vi har kosa oss med is og pølse,og Jessica har løpt rundt,ikke veldig glad i å sitte i vogna.Hun dansa til litt musikk og har kosa seg.
Vi må nok titte litt flere ganger.Roger og jeg skal ut på kvelden å spise på fredag,da er det antagelig stappfullt av mennesker overalt i gatene og som skal på konserter.


"Mmmm....issss:)"

Titter ned på bilene...

Morro å danse midt i byen:)

Vet ikke helt hva hun driver med her men...?

Pølse må man også ha...

Var mye rart å se på for frøkna i dag,nå koser hun senga.Rogern min og jeg er stappmette av hamburger og pommes frittes som han har laget til oss:)
Og nå snorker han så klart på sofan...

Er det noen som skal på Kongsberg jazzfestival??
Kjøper du merkeklær til barnet ditt??
 21 Kommentarer


Det gjør meg sint!!

Det er onsdag,Jessica og jeg har fri!
Vi gikk ut allerede klokka 9 for Jessica så en pus og da vil hun klappe den.Denne pusen vandrer forøvrig rundt her hele dagen,hvorfor det??Joda fordi naboen som har flytta har bare reist fra pusen sin.
Sånt gjør meg rett og slett drit forbanna,hva er det med folk!!??Bare dra fra pusen sin på den måten.Jeg blir så sint og lei meg,stakkars pusen går rundt her hele dagen og vil inn der den bodde,der bor det jo nye folk.
Jeg kommer til å ringe til de som har flytta om pusen fortsatt er i nabolaget.
Det er jo sommerferie,og det er da folk "kvitter"seg med dyra sine.Dyr har også følelser og de kan ikke forsvare seg.Jeg kan ikke lese om dyreplageri osv i aviser,jeg begynner bare å gråte.
Noen mennesker er rett og slett onde!!!

Jessica kosa med pusen en stund før den tusla avgårde.Da fikk vesla lov å hoppe på trampolina til naboen:)
Det digger hun!!
Etter litt hopping dro vi å kjøpte skoleboller å dro innom mormor en tur før hun skulle på jobb.
Reiste hjem da det begynte å nærme seg dubb,måtte bare hoppe litt igjen.Men da skulle hun ikke inn,hylte så hele nabolaget hørte henne,blir helt flau jeg...


"Jeg hopper mamma!"

"Supergøy!"

Nå sover snuppa.Jeg skal se litt på tv å lese blogger.Har allerede støvsugd og vaska klær,så da må jeg sløven litt også.
Skal møte paps etter jobb,skal ut å titte i byen,jazzfestivalen har begynt i dag.Jeg liker ikke jazz,men mye å se på i gatene,boder osv.Og det er veldig mye salg i butikkene,50%!!Det må sjekkes ut:)

Hva syns du om at folk reiser fra dyra sine??


15 Kommentarer


Gruppeklem:)

Jessica kosa med Georgene mine her om dagen.Den med caps fikk jeg da jeg var 5 år gammel,og Jessica vet at det er mammas:)
Den andre kaller vi egentlig Earl,vet ikke hvorfor,det er en Georg det og.Han kjøpte jeg i USA.


Gruppeklem:)

Som dere skjønner så elsker jeg Curious George!Jeg har mange!
Georg har vært hos meg i tykt og i tynt,akkurat som Apen til Jessica:)Han bor fortsatt i senga mi,hihi:)


8 Kommentarer


Uheldig...

Syns jeg er så uheldig for tiden!Kameraet mitt er til reparasjon og i går kveld så begynte det å lukte brent av laptoppen min.Vi måtte bare slå den av å latt den stå til i dag.det var en dårlig ledning,derfor det lukta.Vi var redde for at hele lappen var ødelagt,men heldigvis virker den ennå.
Roger har stasjonær pc,og jeg bruker lappen hans,så med andre ord,jeg har ikke min egen pc.
Må vel være litt heldig snart jeg også,ikke bare uheldig.

Dagen i dag har ikke vært så bra,jeg har vært trøtt og kraftløs på jobb.Grusomt å være sånn,i tilegg har jeg hatt veldig kort lunte i dag.
Så når Jessica kom hjem å hadde bæsja og ikke ville ligge stille så omtrent bæsjen fløy veggimellom,da måtte mamsen telle til 10.
Hele frøkna var i tilegg full av sand så hun endte i badekaret.Så skulle jeg lage middag med en grinete frøken hengende i beinet mitt,Roger fixa pc'n.
Jeg måtte til slutt bestikke Jessica med bokstavkjeks får å få litt rom til å lage mat.Da ble hun heldigvis blid,og det hjalp med mat også(karbonader og potetstappe).
Jeg tenkte at hun måtte ha stått opp med feil bein i dag,men det gikk heldigvis over.


Veldig blid så fort hun fikk noe å tygge på...

Tøysejente:)

Etter middag tok vi en gåtur i nabolaget alle tre.Før snuppelura la seg leste vi litt i Georgboka,leser hver kveld.
Veldig koselig,jeg ble selv lest for da jeg var lita,vi sang aldri og det gjør vi ikke her heller.


Går en tur!

Mamsen leser for snuppelura:)

I går fikk jeg La Redoute katalogen,og der hadde de jammen Converse sko til frøkna mi.Gjett om jeg skal bestille!!
De skoene er så tøffe,har sett etter de men ingen som har.

Nok en gang forbanner jeg fotballen,både fruene og Privat praksis utgår nok en gang:(

Leser eller synger du for barnet ditt??
Bestiller du klær osv fra noen kataloger??

14 Kommentarer


Selvtilitt...

Først og fremst må jeg bare ha ut litt frustrasjon.Etter jobb gikk jeg innom byen for å finne meg ei capribukse,gjerne jeans.Har sett flere som har.Men neida,jeg fant ikke noen,eller de passa ikke som vanlig.Jeg blir rett og slett i dårlig humør av å prøve klær,jeg har sagt det før og sier det igjen.
Er alle klær lagd til syltynne personer,skal ikke vi med litt mer kjøtt på kroppen og former finne noe som passer??
På H&M finner jeg aldri noe,det er en rotebutikk,men til barn er det en kjempefin avdeling,men voksen avdelingen er et eneste kaos!
Til slutt ender det alltid opp med at jeg finner noe som passer,men det er i de dyreste butikkene.Hvorfor er det sånn??
På billigkjedene passer ingenting,men på merkebutikkene sitter klærne som et skudd!!Det er jo litt rart at størrelsene som er de samme ikke passer et sted men på et annet...Man får ikke akkurat god selvtilitt av å prøve klær...
Vel,jeg gikk tomhendt hjem i dag.ARGH!!!!!!!!

Da jeg leverte snuppa i barnehagen i dag fikk jeg dårlig samvittighet,det var så få barn der,alle har tydligvis ferie.Følte meg som en dårlig mor da jeg leverte henne.Da var det godt å hente henne litt før i dag!
Bare to uker igjen til vi har ferie.


Koser seg med en is:)

Koser med mammas Georg:)

Vi har bare vært hjemme etter jobb og barnehage,spist middag og vært ute.Jessica har hjelpa paps litt med å mekke bil:)
Nå er hun i seng,om hun sover ennå...det tror jeg ikke.


Haha...close up!!

Kulern på verktøykassa:)

Nå er det snart tv tid,Mitt hemmelige tenåringsliv:)

Har du samme frustrasjon som meg ang klær og størrelser??
Hvor kjøper du klærne dine??
Hvordan er det med din selvtilitt??


18 Kommentarer


Hun tar pusten fra meg...

Vi har hatt en nydelig dag i dag:)Etter Jessica sin dubb skulle vi til foreldrene mine på grilling.Jeg tok på henne det nye sommerantrekket hun fikk av mormor i går og hun ble alldeles nydelig,kjempesøt med musefletter og et søtt sommerantrekk(jumpsuit.)
Denne jenta tar pusten fra meg med sin skjønnhet,hun er så søt!
Alle foreldre sier så klart dette,men jeg må jo skryte litt.Jeg er fryktelig stolt av henne,og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne,hun er alt!!
Vi er så heldige som har Jessica,sukk...

Må også le litt av henne når hun kjefter på Bongo"NEI" sier hun med høy stemme.Det er så søtt!Og hvis jeg spør hva hun sier til Bongo svarer hun med høy og streng stemme:"NEI!"


Kjempesøt i det nye sommerantrekket sitt.

Her titter hun på naboen som har stor vannpistol.

Supersøta!Vi har kosa oss med grillmat, jordbær og is.Lekt i hagen i sola,det er så deilig med sommer!Jessica ville ikke hjem,hihi:)
Da vi kom hjem var det bursdagsselskap hos naboen Andreas som er Jessicas lekekamerat i barnehagen,han ble 6 år,tror Jessica kommer til å savne han i barnehagen.
Hun lekte litt med de,og hun fikk et stort kakestykke og gullpenger(ikke sjokolade) av Andreas:)Heldiggrisen!!
Så kom den andre nabojenta ut med marsvinet sitt,så da måtte hun jo kose den litt.
Skjønner godt at hun ikke ville inn å bade og legge seg.


Elsklingene mine!

Spiser is:)

Kjempeheldig som fikk bursdagskake av naboen:)

Kikker på det søte marsvinet:)

Nå ligger skjønnheten min å sover.Om to uker har vi ferie,gleder meg til å nyte den med supersøta mi og min kjære(han har ferie en uke etter meg,og bare to uker),Jessica og jeg skal ha 3 uker.
Nå skal vi kanskje se en film,vi får se.

Har du hatt en fin dag??
Tar barnet ditt pusten fra deg??(det gjør det såklart!)13 Kommentarer


Hellu!!

Jeg fikk sove til 10 i dag,aaaah:)
Paps og Jessica har kosa seg på morran.Da jeg sto opp gikk vi på verandaen,det blir nok en varm dag i dag.

Men gud så mye rart jeg drømmer for tida,nok en natt med rare drømmer.Først drømte jeg at jeg fikk en prematurbaby,og så drømte jeg at det var jordskjelv her i byen og en diger stygg  bygning i denne byen raste sammen.Den sto å svaia før den gikk i bakken.
Disse drømmene altså...


"Titt-tei!"

Blid jente i sola:)

Nå sover veslesnupp,når hun våkner skal vi til foreldrene mine,Roger skal snekre litt i dag og,også skal vi grille.
Så snuppa kan få kose seg å løpe rundt i den store hagen dems:)
Deilig med sol og sommer,ME LIKE!!!!

Ha en fin dag:)


7 Kommentarer


Hun er ei energibombe!!

Da Jessica våkna fra dubb reiste vi å henta mamma/mormor,og turen gikk til Sparkjøp og Buskerud storsenter.
Det var ikke lenge snuppa gadd å sitte i handlevogna,så hun fikk lov å gå "løs".
Kjempestas å løpe rundt å "rydde"i klærne og hyllene.Når vi handler mat pleier jeg å gi henne en brødskalk,da er hun rolig den tiden det tar å spise den.


Må bare akkurat grave litt i grusen før vi drar.

Her rydder hun i undertøyet:)

På Sparkjøp var det et stort speil,morro å speile seg der når det blir to Jessicar,og mamsen fikk plutselig tvillinger:)
Haha,måtte jo bare le:)Tenk å hatt to Jessicar,hjelpe meg,da hadde jeg løpt meg ihjel!!Men tenk så søte:)


Tvillinger!!

Gjorde oss ferdige på Sparkjøp å dro på Buskerud storsenter.Satte oss på Baguetten å spiste litt før vi titta litt.
Nå satt Jessica i vogna,men hadde ikke tålmodighet til det heller,så måtte få gå(løpe)selv.
Både mormor og jeg var helt klamme/svette til slutt.
Snuppa har vært i storform i dag,og på Cubus tok det helt av.Løp som en gal med klær hengende etter seg.
Mormor og snuppa måtte sette seg å roe litt ned med en is mens jeg kikka litt alene.Denne frøkna er jo full av "krutt!"Hun er aldri rolig,sitter ikke i ro hjemme heller,det er jo bra hun er aktiv,men noen ganger kunne hun bremsa et par hakk.
Fant ikke det jeg kikka etter,argh!!!(Caprijeans.)
Ble litt på snuppa som vanlig og undertøy til meg.Får kikke litt etter caprijeans på senteret på mandag,VIL HA!!!!


Snuppa venter på is:)

Løper fra seg på parkeringa før vi drar hjem(mormor i bakgrunn.)

Gurimalla så svette vi ble,Jessica også,men sånn energi!!Vi kan jo ikke dra på harrytur til Sverige med denne energibomba!!Da ender det bare med at vi løper etter henne,og ikke får handla noe.Sist vi var i Sverige å handla så var hun 3 måneder.
Ute var det kjempevarmt(24+) og lummert.På hjemveien åpna himmelen seg,jeg hadde vindusviskerne på full guffe.
Nå kommer sola igjen.
Nå skal jeg hive meg rundt å lage taco:)

Hvordan er barnet ditt når du er på shopping,er hun/han tålmodig??
Er barnet ditt rolig eller full av "krutt"??


22 Kommentarer


På butikken:)

Jeg sto opp med snuppa i dag så paps fikk sove litt lenger.Vi har kost oss i sola på verandaen,det var nemlig sol og fint på morran men nå regner det litt og det er fryktelig lummert,kanskje det blir torden??

Æsj,jeg hadde en fæl drøm i natt.Drømte at jeg hadde kreft i underlivet,ble oppdaga seint så jeg måtte opereres med engang.Men det var ikke sikkert at jeg våkna igjen.
Det var helt grusomt,jeg ville jo ikke dø fra Jessica og Roger.Jeg satt å gråt og gråt mens jeg kosa med Jessica.
Jeg vet ikke hva som skjedde for jeg våkna,og det var like greit.Fæl,fæl drøm!!!
Det må være grusomt å oppleve noe sånt...

Vi reiste på butikken for å handle inn mat når paps våkna.Jessica ville ikke sitte i handlevogna så veldig lenge.Så hun fikk gå rundt,vi ga henne varer og hun putta det oppi vogna,noe måtte også settes tilbake,hihi:)


"Her kommer jeg med maisen mamma!"

"Hmmm,hva trenger vi her?"

"Purre ja."

"Seigmenn til mams & paps:)"

En flink liten hjelper:)
Nå sover snuppa,når hun våkner skal vi en tur på Sparkjøp med mormor/mamma.Paps skal snekre hos foreldrene mine i dag.
Nå skal jeg kose meg med en skolebolle,mmmm:)

Hvordan er barnet ditt på butikken,sitter hun/han stille i vogna,eller vil hun/han hjelpe til??2 Kommentarer


Hoppetussa:)

Da var det endelig frihelg,før det braker løs til uka med tonnevis å gjøre på jobben.Det er jazzfestival i byen fra onsdag og da er alltid hotellet mer enn fullt.
Helga er nesten værst,og det er min jobbehelg-HAT!

Over til i dag,paps var med å henta snuppa i barnehagen ,og hun ble kjempeglad for å se oss:)


Paps og snuppa i barnehagen.

Jentene:)

Jessica fikk litt mat før vi dro på Elkjøp med mitt døde kamera.Det tar 1-2 uker før jeg får det tilbake,er det mulig?!Jeg burde fått nytt,et kamera skal ikke slutte å virke etter 6 måneder!
Vi får se da,om de reparerer det eller om jeg får nytt.Imens må jeg ta bilder med mobilen.
På vei hjem stoppa vi på Gamlekroa så Jessica kunne hoppe i hoppeslottet.Fin plass for barna å leke på området der.
Det er Dolly Dimples og Big Horn som holder til der.


"Nå skal jeg hoppe litt!"

"Juhuuuuuuu!"

I svevet:)

"Jeg hopper alene mamma!"

Ei lita hoppetusse med andre ord:)
Hjemme igjen hjalp hun paps litt ute før det var badings og senga.
Nå må vi begynne å passe oss for hva vi sier,for hun hermer etter alt vi sier,ordene triller ut av munnen hennes.
Hun er veldig flink til å snakke og har begynt å sette sammen noen ord til setninger,veldig morro!

Nå er magen full av pizza,får benke meg til på sofan.Er vel ikke noe bra på tv i dag som vanlig.Jaja,morro å lese blogger også:)

Har du gjort no gøy i dag??

11 Kommentarer


Nytt basseng:)

Nå har gubben sitti på laptoppen min å ordna litt i ting,jeg skjønner jo ikke noe.Rydde opp som han kaller det.

Vel,måtte vekka snuppa i dag også.Fikk meg en latter da vi skulle dra avgårde til barnehagen.Jeg sier:"Nå må vi dra Jessica!"
Jessica sitter å vinker til meg fra lekehjørnet sitt,vil tydligvis ikke dra.Så sier jeg:"Skal du være alene hjemme da?"
"Neeeei!"kommer det fra Jessica,også kommer hun tuslende.Lille søte:)

Da jeg henta henne fikk hun øye på meg å kom løpende i full fart å kasta seg i armene mine,åååååååå:)


Sliten jente etter barnehagen.

Middag må man ha!

Mens jeg lagde middag ordna papsen det nye bassenget,jippi!!!Så etter maten måtte det prøves.Men Jessica var ikke like ivrig i dag som her om dagen da hun bada.
Men hoppa opp og ned og hvinte av fryd:)De fineste bildene under her har papsen tatt med speilreflekskameraet sitt.Jeg bruker fortsatt mobilen,skal på Elkjøp å klage på mitt døde kamera i morgen.


Her er bassenget:)

Jessica gnir seg i henda,klar for en dukkert!

Hun bada litt,men ville ikke sette seg ned.Var fryktelig beskjeden i dag i forhold til hvordan hun var i bursdagen i bassenget der.
Her kommer paps sine bilder.


Snuppa koser seg:)

Blir nok mange gøyale stunder her i sommer(om det blir fint vær da.)

Vi brukte ganske mye varmt vann så da jeg skulle dusje var det ikke varmt igjen,ble en kjapp dusj ja,brrrrrr!!

Jeg har hatt vondt i halsen en stund,og det går visst ikke over.Jeg har tatt litt penicillin av Jessica(jada,vet at man ikke skal bruke andres medisiner,men det er helt nødvendig),i håp om at det går over.
Virker som det er litt bedre faktisk...

En jobbedag igjen så er det helg,2 uker igjen til ferie!

Ha en fin sommerkveld:)
9 Kommentarer


hits