Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Skumbad:)

Vi har bare vært hjemme å kost oss i dag.Vi har vært masse på verandaen,fylte opp bassenget til Jessica.
Lillebror fikk også en liten dukkert sammen med storesøster i bassenget:)
Jessica bada og kosa seg mens Benjamin kosa seg i skyggen under parasollen,der sovna han også.Godt å sove i frisk luft.


Jentene:)

Benjamin koser seg under parasollen:)Bassenget til snuppa ble fylt opp med badeskum så hun fikk et ordentlig skumbad.Kan tro det var gøy!Hun smørte seg inn med alt skummet og gikk rundt.
Hun har bada masse,hoppa på trampolina(naken) og spist is.Vi har kosa oss i det varme været.
Det er så deilig med sommer.Jeg har allerede begynt å grue meg til vintern,grøss og gru!!Så nå skal det nytes fullt ut!!


Koser seg med et skumbad:)

Aaaaah...så deilig!

Vi har trilla en liten tur også,måtte bare bevege meg litt,ble rett og slett skamtrøtt!!Har vært trøtt siden i går selv om jeg har sovi som vanlig.Men Benjamin våkner jo hver tredje eller fjerde time for mat.


Mamsen og lille Benjamin:)

Nå skal det sløves på sofan,om Benjamin ikke våkner igjen da,han pleier det.Liker visst å være sent oppe han,hihi:)


Gruer du deg til vinteren??


13 Kommentarer


De er så nydelige!

Sol og varmt ute,i dag blir vi bare hjemme å slapper av.Jessica kan få bade ute i bassenget sitt.Også må vi spise litt is,hihi:)

Jeg tok noen alldeles nydelige bilder av de vakre barna våre før leggetid i går kveld.Jessica nekta å ta ut smokken,men de ble så fine at det gjør ikke noe.Syns også at kvaliteten på bildene ble bra,tok de med mobilen.
Må jo vise de fram og skryte litt,hihi:):)

Måtte le av Jessica istad.Hun så på tv og lillebror jamra og sutra litt."Ta han vekk!"sa hun,tydlig irritert:)

Har du planer for dagen??10 Kommentarer


Badenymfe:)

Stekende varmt i dag også så da tok vi turen til en av byens badeplasser.Jeg syns ikke noen av badeplassene her er noe å rope hurra for,men bedre enn ingenting.
I dag testa vi Jondalsdammen

Vi spurte om ikke Kristina, venninna til Jessica også ville være med,og det ville de,gøy for jentene som ikke har sett hverandre på 3 uker.
Jentene lekte,bada,spiste og kosa seg i sola.Så fort det kom noen skyer så kom også myggen.Så jeg har vel fått 100 myggestikk i dag.

 Benjamin sov søtt i vogna si og vi voksne fikk solt oss litt.Så jeg har nok fått litt farge i dag også:)Ser vel ut som en kokt hummer,hihi:)
Jessica er ei lita badenymfe!Kosa seg i vannet,men jeg tror hun kosa seg mer i sjøen i går.Vannet var også varmere i sjøen selv om dette bare er en liten dam.Vi har jo en uke til med ferie så får se an været,kanskje det blir en tur til sjøen igjen.
Vi var vel der i 3 timer før vi pakka sammen,da hadde jentene fått lekt og bada.


Jessica og Kristina koser seg:)

På vei ut i vannet:)

Badenymfa:)

Resten av dagen har vi bare vært hjemme.Spist taco og kosa med Benjamin som har vært våken og blid siden 15.30,og er fortsatt våken.Han sitter å koser på fanget mitt som vanlig på denne tiden.
Jessica er så flink med lillebroren sin,idag har hun mata,skifta bleie og gitt han smokken når han gråt og jeg var opptatt på kjøkkenet.Vi må jo hjelpe til med bleiene,men hun vil gjøre det meste selv.


"No hands!"Tullebøtta!!

Blide bebisen vår:)

I dag er det et år siden min kjære morfar døde.Savner han...

Er du fornøyd med badeplassen der du bor??
9 Kommentarer


Det glade campingliv:)

Vi satte oss i bilen alle 4 å dro til Omlidstranda camping utenfor Larvik for å besøke naboen vår som har campingvogn der.Heidi,Frode og lille Marius,lekekameraten til Jessica.
Jessica var utålmodig i bilen etter å treffe Marius å få dra på stranda.

Været var supert i dag med 26 varmegrader.Vi kom endelig fram og de små begynte å leke med en gang mens Benjamin fikk mat.Min kusine Hege,gubben og ungene hans var også på besøk,kjempekoselig!
Så satte vi kursen mot stranda.


På vei mot stranda!

Jessica kasta seg ut i vannet,storkoste seg i vannet,ikke redd for noe.Var under med hele kroppen og var rett og slett ellevill i vannet.
Hege tok henne med langt ut siden det var langgrunt,og de bada langt der ute.Jessica hadde ropt "Mer!" hele tiden.Hun er veldig glad i Hege,jeg også:)
Paps var også litt uti med henne.Jeg holdt meg langs vannkanten å så etter Benjamin som kosa seg i bare bleia i vogna.Han våkna å var så blid,lille goingen vår!!Lå i vogna å bare smilte og lo!


Storkoser seg i vannet!

Deilig å ligge i vannet!

Langt der ute er Jessica og Hege...

Benjamin koser seg i vogna!

Blide gutten vår!:)

Jeg trodde ikke jeg hadde noen shortser som passa meg lenger.Leita fram min elskede Roxy shorts,og jammen passa den ikke perfekt!
Men så bleik som jeg er kunne jeg jo nesten ikke vise meg offentlig...huff altså.Lenge siden jeg har vært ordentlig brun nå,og jeg som elsker å ligge i sola å lese.
Uansett,blek men fattet troppa jeg opp på stranda i shorts og singlet,ingen bikini på meg i år.

Etter noen timer på stranda tusla vi tilbake til campingvogna alle sammen for å grille.Det smakte supergodt med grillmat og alle ungene leika og kosa seg.
Vi har virkelig kosa oss i dag og det var supert for Jessica å leike og bade i vannet.Ekstra koselig var det at kusina mi også var på besøk samtidig.Vi takker våre koselige naboer for at vi fikk komme:)


De gode naboene våre,Heidi og Frode:)

Og når vi satte oss i bilen for å dra hjem,ja da fikk vi ikke starta gitt.Mannen hadde gått fra bilen med lysa på,great!
Godt det ikke var meg,da hadde det blitt lyn og torden...OMG!!Mannfolka gjør liksom aldri noen feil de...

Og jeg,jeg er solbrent!Bedre det enn å være bleik,hihi:)

Liker du å sole deg??
19 Kommentarer


10 uker!

Så var det lille knøttet vårt 10 uker allerede!Vi nyter hvert øyeblikk selv om det til tider er litt slitsomt når han ikke sover og er urolig,men det går seg til og han er ikke fullt så urolig lenger,iallefall ikke hver kveld.
Han har slått til med å sove 6 timer sammenhengende på natta,ikke at det har skjedd så mange ganger,men deilig når han gjør det.
Han bruker størrelse 62 i klær og bleier nr 3.

Han er mye våken og er veldig oppmerksom på storesøster.Smiler så fort han får oppmerksomhet:)Og han elsker å bli skifta bleie på,da smiler og "prater" han:)
Men merker jeg får litt dårlig samvittighet når han må ligge litt alene når jeg må gjøre litt andre ting,men så lenge han ikke klager så har han det jo fint.Bare jeg som er tullete.
Han er fortsatt veldig selskapssyk og er glad i å ligge tett inntil meg.Han får alltid åla seg inntil meg i senga når jeg legger han oss meg,jo nærmere jo bedre virker det som.

Føler at han ikke er fullt så grådig med maten lenger også,at det har stabilisert seg.En stund syns jeg han satt med flaska i munnen hele tiden.
Øya hans er fortsatt ikke bra,kommer fortsatt ut endel "gugge."Men det er antageligvis trange tårekanaler.


Benjamin 10 uker!

Vi har en vakker liten gutt som vi nyter hvert øyeblikk med...
10 Kommentarer


Sommer og sol!

Jeg og ungene tok bussen til byen siden paps skulle ha bilen i dag.Vi møtte mamma for å gå innom jobben min for å høre på pris på mat til dåpen.Jeg får 25% på prisen,og det er jo supert!
Var litt i byen så Benjamin fikk litt mat før vi trilla hjem til foreldra mine.Og det var jammen i meg varmt ute!


Titter ut av vinduet på bussen...

 Morfar satte i gang "crazy daisy" i hagen så Jessica fikk kjøla seg ned.Hun og morfar løp gjennom vannet som spruta.
Det var kjempegøy og hun ble klissvåt der hun løp i bleia.Deilig på en varm dag med en avkjøling.
Husker jo hvor gøy det var å bade i sprederen på varme dager da jeg var lita.Ble frista nå også,hihi:)


Jessica og "crazy daisy!"

Etter mat trilla vi til oldemor (min mormor)og dit er det bare oppoverbakker,det blir tungt med vogn og ei jente på ståbrettet.
Jeg ble rimelig svett ja,buksa klistra seg fast og jeg lurte på om jeg måtte klippe den av for å få den av meg!
Men da fikk jeg iallefall trimma litt,hadde godt av det,skulle bare hatt litt mindre klær på meg.Har ikke akkurat flust med sommerklær eller andre klær liggende i skapet mitt.Benjamin lå i bare bodyn i vogna og kosa seg:)
Men uansett,deilig med sommer og sol!

Det var koselig for oldemor å se barna igjen,og hun hadde begge to på fanget,og de kosa seg de og:)


Oldemor og Benjamin:)

Jessica koser seg med oldemor:)


Fikk en stor eske med mat fra Hipp på døra i dag,så tusen takk til Katrine Fylling og Hipp:)


Mat og div fra Hipp:)


Flere som har bada i spredern??11 Kommentarer


Bestevenner:)

Jessica hadde så klart med seg bestevennen sin Ape på tur.Han var med overalt og fikk kjøre karusell sammen med henne.
Karuselltur med bestevennen sin er jo så koooos:)

Om kvelden sovna de sammen,utslitte begge to etter en lang og gøyal dag...


Bestevenner på karuselltur:)

"Dette var gøy Ape!"

Her sover de søtt begge to,utslitte etter en lang dag...


14 Kommentarer


En rolig dag...

Det var jammen deilig å sove i sin egen seng igjen!Benjamin sov fra 22-04,ikke værst:)Og Jessica sov til 10,30 i dag,sliten frøken etter turen.
Og jammen har det ikke vært sol i dag også,og hele 24 grader:)Så nå får vi håpe at sommern har kommet!

Benjamin var en tøff gutt i dag kledd i joggedress fra NHL(ishockey),mamsen må jo dytte på han i tidlig alder så han begynner med ishockey akkurat som mamsen,hihi:)Neida,de får velge selv.
Joggedressen har han arva av Jessica.


Blid og go:)

Tøffingen!

Jeg har vært en tur i byen for å handle en bursdagspresang som jeg må sende til en søt 2 åring i morra,hihi:)
Ellers så var vi på lekeplassen med nabogutten Marius i det fine været.
Jessica og Marius leker så godt sammen.Lenge siden de hadde sett hverandre nå,så det var ekstra gøy!
Greit med en rolig dag etter turen vår.

Jeg får skrive ferdig dåpsinvitasjoner.Ikke så mange vi skal be,bare helt nærmeste familie som foreldre(besteforeldre) og søsken(tanter,onkler og søskenbarn.)Så vi blir vel en 12-15 stk.
Etter kirken skal vi være hos foreldrene mine så her er det minimalt med stress.Var på samme måten med dåpen til Jessica,enkelt og greit.


Fornøyd snuppe på lekeplassen:)


Er ditt barn døpt??
Hvor mange var dere til dåpen??


14 Kommentarer


Hunderfossen og Lilleputthammer!

Vi reiste mot Lillehammer og Hunderfossen og Lilleputthammer på søndag.Regna bøtta ned når vi nådde Lillehammer.
Jessica var utålmodig i bilen men tok seg en dubb,Benjamin sov hele veien.Kom fram til hotellet på Hafjell og fikk installert oss på rommet som ikke hadde kjøleskap og det var heller ingen vannkokere til låns på hele hotellet.Det var dårlig syns vi.Så jeg gikk i resepsjonen å fikk fylt opp termosen med varmt vann titt og ofte.Så Benjamin fikk maten sin:)
På hotellet var det et enormt hoppeland,Jessica tok jo helt av og tok ikke kvelden før klokka var 23!!
Jeg var spent på åssen det kom til å gå med 4 stykker inne på et ganske lite hotellrom.Det gikk fint og ingen våkna av Benjamin når han ville ha mat,bare jeg.


Ungene i hotellsenga:)


Mandag gikk turen til Hunderfossen.Det regna ikke men syns det var litt guffent ute.Jessica fikk prøvd endel av tinga,og hun viste seg å være tøffere enn vi trodde da hun kjørte noen av de større tinga med paps.
Hadde en episode hvor Jessica ikke ville forlate et tog,niholdt i toget og nekta å forlate det,utenom den episoden gikk alt fint.
Men jeg syns ikke parken var så innmari super egentlig,ble litt skuffa.
Jessica hadde det gøy og det var det viktigste:)Benjamin bare sov,var våken og blid også:)
Men tror ikke vi tar turen tilbake for å si det sånn,vi får se om noen år.Vi dro videre til Lilleputthammer etter ca 5 timer på Hunderfossen.


Kjører radiobil med paps:)

Ansiktsmaling:)

Fornøyd med ansiktsmalinga:)

Lilleputthammer lå i gangavstand fra hotellet vårt.Der var det veldig bra og mye å gjøre for Jessica.Det var også show med Vennebyen og Apa:)
Jessica løp rund og var i 100!!Prøvde masse karuseller og hoppa på trampoliner og kosa seg.Lykken var en Hello Kitty bil med en stor Kitty på,hun kosa og nussa Kitty.
Karusellen var også en stor hit.Nostalgisk het den.

Jeg trilla tilbake til hotellet med Benjamin i 20 tiden siden han hadde sovi mesteparten av dagen.Da fikk vi litt ro og fred.Han var superblid og vi kosa oss.
Jessica og paps kom litt etter oss og sammen gikk vi på hoppeland på hotellet.Hvor Jessica tar energien fra det aner jeg ikke.Hun slokna klokka 22 og snorka som en mann!


Goingen:)

Benjamin og mamsen:)

Syns Benjamin var så lik Jessica,han hadde bare på klær som storesøster hadde brukt.


Total lykke!!:)

På båttur med paps:)

Karuselltur:)

Benjamin i vogna si:)

Vi har kosa oss på tur,været kunne vært bedre,men det regna ikke mens vi var i parkene.Takk og lov for det.
I dag bøtta det ned igjen når vi reiste hjemover.
Begge ungene slokna i bilen,Jessica var rimelig sliten tror jeg.Men hun har hatt det supert!
Her hjemme var det greit vær og varmt!

Borte bra men hjemme best!:)16 Kommentarer


MMS

549779-1-1311619825475.jpg
MMS


2 Kommentarer


Da er vi på Hunderfossen.Jessica løper rundt og lillebror sover i vogna.Det er overskya og litt guff

549779-1-1311589813973.jpg
Da er vi på Hunderfossen.Jessica løper rundt og lillebror sover i vogna.Det er overskya og litt guffent ute.Hun sovna seint i går etter å ha hoppa i hoppeland på hotellet.


4 Kommentarer


Sinna frøken!

Vi har sett masse på nyhetene i dag og det er helt grusomt det som har skjedd,tankene går til alle som er berørte.
Jeg ble sittende å se på nyhetene da jeg mata Benjamin 05,30 i dag tidlig.Fikk sjokk når jeg så hvor mange drepte det var.
For en syk mann!!

Benjamin sovna 23.15 i går og sov helt til 05.15,WOW!!!Vi får se om han fortsetter,eller om det var bare denne gangen.Det var uansett godt med 6 timer sammenhengende søvn!!
Vi tok oss en tur til byen for å handle litt mat som vi kan ha med oss på turen,greit å ha litt brød og pålegg i kjøleskapet på hotellet.Jessica fikk også den nye sekken sin i dag,den hadde hun på seg inne på senteret,veldig stolt:)
Så da kan hun pakke med seg litt i sin egen sekk.


Benjamin tar det med ro i vippestolen.


Jessica har vært ganske "kanakas"eller "nisse" i dag, så etter middag sendte jeg henne og paps ut mens det var litt opphold.
Men da hun skulle bade kom det nok et villt raserianfall,det passa tydligvis dårlig med et bad siden hun satt å så på Hello Kitty.Jeg fatter ikke at det går an å bli så rasende sinna...himmel og hav!!Raserianfalla kommer som perler på en snor om dagen,det er det tredje raserianfallet hun har på like mange dager.I går rasa hun seg i søvn.Jeg syns jo synd på henne også.Men vi kan jo ikke gi etter.
Hun måtte også sitte i trappa etter å ha smørt yoghurt utover kjøkkenstolene.Kjempegøy med ferie......
Sinna frøken vi har om dagen.
Det er vel mye som må ut siden hun ikke for brukt energien på noe annet sånn som hun får gjort i barnehagen.Og med det regnværet vi har nå blir det mye innesitting.

Jeg har vært på loftet og finni fram klær i str 62/68,og det var faktisk endel som Benjamin kan bruke,kjekt!

Skal bli spennende å dra på tur å bo på et lite hotellrom alle 4 med en baby som ikke roer seg før 23-23,30 om kveldene.
Men snuppa får nok brent litt krutt både på hotellet og i parken,så får håpe hun sover hardt,om hun har sovna i det hele tatt:)


Stolt frøken med ny sekk:)

Så blid:)

Vi drar til Hunderfossen i morra og er tilbake på tirsdag,håper regnet holder seg unna.Pappa skal være her å passe på Bongo(kaninen.)Så ikke prøv dere på noe tull,for pappan min er sterk:)
Det blir nok kjempestas for Jessica!

Flere som har sinnatagger i hus??

22 Kommentarer


Innedag...

Grusomt det som har skjedd i Oslo i dag,har liksom ikke ord.Tankene går til alle skadde og pårørende.

Her hjemme har det bare vært en vanlig dag i øs pøs regnvær.En hel dag inne tærer på humøret til både liten og stor.Det fikk vi merke da Jessica skulle legge seg,et nytt raserianfall,stakkar lita...syns så synd på henne.
Dagen har gått greit men merka at hun kjeda seg,Dora har surra og gått på tv'n i hele dag.
Mannen har ikke vært i form,feber og vond hals,så han har liggi på sofan i hele dag.Håper han blir bra til vi skal til Hunderfossen.

Dagens høydepunkt for Jessica ble nok turen på Rema:)


Jessica og Benjamin med "apegjengen."

Fin liten babygutt!

Jessica handler...

Benjamin har en av disse skrikekveldene sine igjen.Blir aldri mett og sovner ikke før 23.30.Hvorfor kan han ikke sovne før,har inntrykk av at alle andre babyer sovner før på kvelden...

Noen som har noen gode råd??


14 Kommentarer


Spiser oss ut av huset!

Jeg gir meg over for Benjamin!Virker som han aldri blir mett,han spiser oss ut av huset,sulten hele tiden,særlig om kvelden,aldri fornøyd.
Og ikke nok med det,men tror jeg snart kan begynne med klær i str 68 til han,62 er akkurat passe,iallefall bodyer og pysjer.Hvor ble det av babyen min,han er 2 måneder!!Han er så lang i tilegg til at han begynner å bli ganske "chubby!"Han kommer til å trille snart...!!

Jessica var jo ei "pingle"i forhold,hun var småspist mens nå blir vi spist ut av huset...
Han trenger velling og grøt veldig snart!!


Kos i vogna...

Barna og jeg har vært innom jobben min i dag for å bestille hotell til oss.Vi skal til Hunderfossen!!
Jeg jobber på et Quality hotell så da får jeg kjempe billig rom,weeee:)
Så sjefen min ordna til oss.Jessica fikk leke mens Sigfrid(sjefen) og jeg skravla,hun mata og ordna med Benjamin.Så flink med barn,og supersnill sjef(smisk,smisk,haha!!!)Jeg vet du leser Sigfrid:):)
Jessica fikk is,ballong og en pose med litt forskjellig i av Sigfrid,så de ble gode venner!
Vi hadde det veldig koselig!

Varmt ble det i dag også.Har ikke fått vært så mye ute som vi burde,men vi har da fått kost oss i varmen med pizza og jordbær:)


Søtnosene:)

Venter på mamsen...

Jessica ble helt "speedy"nå før legging.Fatter ikke at hun orker...Og ja,hun sov til 10,30 i dag også,hihi:)
Når hun sover så lenge så hopper vi over dubben på dagtid,og hun legger seg rundt 20,30 nå i ferien.
Benjamin er en "natteravn"virker det som,sovner stort sett ikke før 22,30.Nå sover han faktisk,men vedder på at han snart er sulten-igjen....
Men han er jo sååååå blid så fort han får oppmerksomhet.Selskapssyk er han,men noen ganger må han vente også.Men må jo lære seg å være litt for seg selv og leke litt også mens mamsen gjør noe annet,men han liker det ikke.

By the way,det er meldt skikkelig møkkavær i morra,SURPRISE!!!


Han er så blid:):)


Noen flere som har en baby som spiser dere ut av huset??16 Kommentarer


Busstur!

Femte dag på rad som Jessica sover til 10,30!I'm in heaven!!!!Og Benjamin har sovi 4 timer sammenhengende,håper det fortsetter sånn.Men Jessica er vel bare i en fase.
Hun sov selv om de begynte å grave med gravemaskin her ute,jada.

Jeg og barna har vært alene i dag.Siden hele gårdsplassen var gravd opp syns jeg ikke det var noe særlig å leke i gården og gå rundt med en barnevogn.
Siden mannen hadde bilen så var vi rimelige stuck her.Litt for langt å gå til byen for Jessica selv om vi har ståbrett på vogna.
Så da bestemte vi oss for å ta bussen!Jeg måtte til byen for å få kjøpt inn invitasjoner til dåpen.


Klare til å trille bort til busstoppet:)

Venter spent på bussen:)

Trilla i god tid bort til busstoppet.Jessica satt så fint å venta på bussen.Kikka på alle bilene som kjørte forbi.
Hun har kjørt buss med meg en gang før og to med barnehagen tror jeg.
Hun satt helt stille på bussen å smilte:)
Senere på dagen spurte hun om vi ikke kunne kjøre buss igjen snart,og det kan vi jo:)


Koser seg på bussen:)

Fikk brukt opp tilgodelappene mine på Lindex da de hadde fått inn nytt tøy.Ble klær og et teppe til barna.Teppe og body til Benjamin i samme mønster,kjempefint!Så da har jeg igjen tilgodelapper på Name it.Skal vente til de får inn nytt tøy,de har jo så mye fint!
Dåpsinvitasjoner fikk jeg også kjøpt.Lovte Jessica ny barnehagesekk da hun prøvde en på bokhandelen,hun ville nesten ikke ta den av.Så hun skal få en ny da den hun har er blitt ganske så "oppbrukt."

Vi møtte også mormor og ble med hjem til de så paps kunne hente oss der.Så da ble det en passe trilletur på oss allikevel.Benjamin sov hele turen.


Blid og fornøyd:)

Jeg må nesten le av Benjamin,han begynner å bli ganske "chubby!"Så der ligner han ikke på søstra si,hihi:)

Har forresten sitti helt oppslukt av fødeavdelingen i kveld også.Bare Benjamin slokner skal jeg finne senga og boka mi:)
Nå sitter paps å mater minsten:)

Kjører du ofte buss??
14 Kommentarer


Søsken:)

Tok noen søte bilder av Benjamin og Jessica sammen i dag.Koselig med søskenbilder:)Måtte hive meg til å ta bildene når hun ville ha han på fanget.
Jessica blir mer og mer opptatt av lillebror og snakker om at de snart skal løpe etter hverandre.Hun er så søt når hun sier det.

Har bare tatt bilder med mobilen i dag så håper bildene blir ok,så at noen var litt uklare,men det får gå.

Vakre,fine barna våre:)17 Kommentarer


2 måneder!

I dag er lille Benjamin 2 måneder!Behøver ikke akkurat å si at tiden flyr og at han vokser for hver dag.Nå bruker han bleier i str 3 og klær i 62.
Han smiler søtt hver dag og har smilt lenge,en liten sjarmør:)Men temperamentet er også på plass...


2 måneder i dag:)

Jessica sov til 10,30 i dag og,hun har blitt et lite sovedyr!

Hun og jeg dro på playdate til Haakon,kjæresten hennes i barnehagen.
Gutta var igjen hjemme.
Haakon og Jessica lekte kjempegodt sammen og hadde det ordentlig gøy!Vi fikk kjempegode boller som barna nesten ikke hadde tid til å spise.
Vi mammaene skravla og kosa oss.Ble noen avkledningsepisoder også,men det prater vi ikke om:)
Kjempestas var det også å få se på rommet til Haakon!


Leker med bilene til Haakon...

Koser seg med boller:)

Da vi kom hjem fikk Jessica et raserianfall jeg ikke har sett maken til.Gud for et sinne.Sparking med bein,fekting og vill gråt eller vræling.
Hun var rett og slett helt vill,har aldri sett henne sånn før.Syns jo synd på henne stakkar.Hun roa seg etterhvert.
Det begynte med at hun ikke ville sette seg i bilsetet da vi skulle hjem fra Haakon,sutra på veien hjem og ble fullstendig "kanakas"da vi kom hjem.

Hun ble seg selv og var blid resten av dagen heldigvis.Ape har også fått seg en tur i vaskemaskinen i dag,og den timen hun var uten han var hard,men dette var da vi sto opp,så det gikk jo igrunn fint.

Noen andre med voldsomme raserianfall??13 Kommentarer


Helt elektrisk!

Det er tredje dag på rappen som Jessica sover til nesten 10.30.Vi blir fryktelig bortskjemte her,men himmel så deilig!
Benjamin fikk mat 03 og 06,etter det siste måltidet lå han bare å smilte og lo i senga.Men han sovna til slutt,takk for det!
Jeg ble så klart sittende oppe i går for Benjamin sovna ikke før nærmere midnatt,han altså!!Så jeg bestilte liksågodt noen bilder fra Japan Photo,ble nesten 200 bilder fra vi lå på føden og den første tiden hjemme.Aner ikke når jeg skal få tid til å sette de i album,holder på med et album om Jessica nå,fra da vi var i dyreparken i fjor.
Og da jeg la meg sov ikke Benjamin,så jeg måtte jo lese litt også...Godt å få sove lenge i dag da:)


Blid og go i vogna til storesøster:)

Jessica var en tur i banken som jeg fortalte om i forrige innlegg,og hun hadde spart opp endel,så vi dro på ToysRus på Sandvika så hun kunne kjøpe seg noe.
Hun får nok ikke gjøre det hver gang hun tømmer sparegrisen,men i dag fikk hun det.Det er nesten for mye på ToysRus.Hun løp rundt å kikka og prøvde ting,helt elektrisk var hun der inne.Men jeg skjønner henne godt,så mye fint og gøyale ting.Det blir jo det samme som oss selv på en butikk vi ser mye fint,blir nok ganske elektrisk selv,hihi:)


Jessica er helt elektrisk på lekebutikken:)

Paps ser litt lei ut,hihi:)

Etter mye løping rundt i butikken og prøving av flere ting falt valget på en stellestasjon til dukkene hennes.Veldig stas med stellebord,badekar,mating og masse stæsj som fulgte med.
Jeg fikk ikke kikka i en eneste butikk,men tiden fløy avgårde.Jessica fikk paps til å trille seg rundt i en handlebil,den var gøyal og veldig smart.
En ting er sikkert og det er at det nytter ikke å dra med mannfolk på shopping.Mannen hater å shoppe.Det var så mye salg,men jeg fikk ikke kikka på noe,like greit siden jeg ikke hadde penger.Men jeg må ta en tur dit igjen veldig snart,Sandvika er bra!!


Kulern i kjerra si!

Benjamin koser seg i vogna si:)

Etter vi kom hjem har Jessica leika og styra med stellestasjonen sin,hodt på lenge.Så legginga ble litt sen i dag,men hun slokna uansett i bilen på vei hjem,så hun var ikke trøtt ved leggetid.
Benjamin fikk seg et deilig bad,smilte og gurgla,kosa seg han.


Her er den nye stellestasjonen:)

Blir du eller barnet ditt elektriske i visse butikker??


13 Kommentarer


"Sparegrisen min!"

Jessica skal i banken å tømme sparegrisen sin.Hun har spart en stund nå og har gleda seg til å dra i banken.
Hun skal få kjøpe seg noe for pengene,noe hun selv ønsker seg.
Hun har en sparekonto også,veldig lurt!.


Jessica med sparegrisen sin:)

Så får vi se om vi tar en tur på en bra lekebutikk etterpå.ToysRus eller noe.Syns ikke lekebutikken på senteret her er noe særlig.Den er grei,men har ikke alt mulig.

Har barnet ditt sparegris eller sparekonto??
8 Kommentarer


Flink på en søndag!

Jessica slo til i dag og hun,sov helt til 10,30!!!Deilig med de ekstra timene med søvn.Var oppe to ganger med Benjamin,men den andre gangen spiste han ikke mye,så jeg håper han kan begynne å hoppe over det måltidet snart.

Våkna til det møkkaværet,skikkelig innevær.Så jeg bestemte meg for å vaske og rydde soverommet vårt så vi kunne få opp sprinkelsenga til Benjamin som sto på rommet til Jessica.
Så da måtte jeg jo rydde og shine opp rommet hennes og da.Men der må vi få opp no hyllesystem,syns det var like rotete jeg,selv om senga ble borte.
Det er iallefall ikke noe interiør barnerom.

Så fikk jeg rydda lekekroken i stua også så mannen fikk satt opp lekegrinda.Så da var den også tilbake i stua vår.Jessica har også brukt den.
Nå ligger Benjamin der å kikker i speilet sitt.Våken ennå...

Så klapp på skuldra til meg som har vært så flink i dag,også på en søndag:)Skjønner ikke hvorfor jeg gadd å dusje før jeg begynte å vaske,ble litt svett...
Men syns fortsatt vi bor i et rotehus.Syns alle andre har det mye finere og ryddigere enn oss...men det syns vel alle.
Måtte bare få det gjort før jeg ombestemte meg å ble lat igjen...


Klar for en tur til mormor og morfar!

Vi ble bedt til foreldra mine på middag.Deilig å komme til ferdig mat altså!
Jessica lekte og kosa seg hos mormor og morfar.Hun har vært veldig "jevn" i humøret i dag.Det er veldig opp og ned for tiden,men i dag har hun vært kjempegrei selv om vi har vaska og rydda.Hun ville helst ut å leke i teltet,men det bøtta jo ned med regn.
Men det hadde jo vært koselig å sitti der inne mens det regna ute.


"Blidfisen!"(bildet tatt i går.)

Ei søt lita frøken:)

"Hva tenker du på Benjamin?"

Nå sitter jeg å trøkker i meg smågodt.Burde ikke det med tanke på "sykkelringen"rundt magen...off!!

Når du har bestemt deg for noe,må du bare gjøre det da,og helst med en gang??


3 Kommentarer


Ny "rekord!"

Jessica innvia sommerferien med å sove helt til klokka var 10.15!!!Det er ny "rekord" tror jeg.Det var godt å få sove.Benjamin sovna ikke før ca 22.45 i går kveld,og vi har vært oppe to ganger å mata.

Vi tok oss en bytur alle 4 for Benjamin trang nye pysjer,56 begynner å bli trangt for han,ser det på pysjene med føtter.Så da måtte jeg bare innse at vi måtte bytte ut med 62.Han vokser for hver dag.
Jessica pynta seg med en søt sommerkjole siden det var sol og varmt ute.
Vi kosa oss med softis i byen,namme:)Benjamin sov i vogna,og det er vel det han har sovi i dag.Sovi noen 5 minutt her hjemme,ellers har han vært blid og fornøyd.
Smiler så søtt når vi prater med han,og han er veldig oppmerksom på storesøster:)


Fin i sommerkjole:)

Softis!!:)

Da vi kom hjem satte paps opp teltet han har kjøpt.Så Jessica og paps har kosa seg der ute mens jeg har vært inne med Benjamin.
Gikk ut til de nå og da for å titte på de.Tok med pledd og puter så det ble koselig der inne.
Blir nok mye lek der i sommerferien.


Søtingen:)

Nå sitter jeg her med Benjamin på fanget, for han er så klart våken.Regner ikke med at han sovner før klokka 23.
Så vi får dulle og kose litt:)
Ser på været for i morra at det er meldt skikkelig møkkavær,BOMBE!!

Hvor lenge har ditt barn sovi på morran som er "rekord" for dere??

12 Kommentarer


Sommerferie!

Da har mannen og Jessica sommerferie i 3 uker!Vi har ingen umiddelbare planer,men jeg håper vi kan finne på noe for Jessica sin del.Hadde vært gøy å dratt til Hunderfossen.Jeg får billig hotell mellom jobben,så greit å benytte seg av det.
Jeg er veldig glad i å reise og har reist mye.Vi får se når barna blir større om vi ikke kan reise til syden eller no.
Håper virkelig ikke at det regner i 3 uker mens Jessica har ferie.Hun har veldig lyst til å dra til Legoland,så reklame på tv.Men vi får ta det en annen gang,neste år kanskje.

Benjamin har vært en baby etter "boka"på dagen i dag.Sovi gode dubber og vært fornøyd.Men som alle andre kvelder så melder uroligheten seg etter klokka 20 på kvelden.
Vi mater,koser ,går med han og det ender med at han sovner på meg og jeg bærer han i seng.Klokka blir nok sikkert 23 i kveld også før han sovner.
Men det er så klart masse kos også,vi nyter jo den lille "kladden"vår:)Og jeg titter på han og tenker for meg selv at dette går alt for fort,babytiden.
Til dere andre nybakte mødre som både vasker og baker,hvor i all verden finner dere tid til det??Jeg har bare rekt å brette tøy i dag.Jeg ønsker meg inderlig en vaskehjelp!


Zzzzzz.....

Jessica løp ut av barnehagen,fornøyd med at hun har sommerferie.Hun skjønner vel ikke helt hva det er,men hun vet at hun har fri,og at vi skal kose oss og finne på gøyale ting:)Paps har kjøpt et lite telt som vi skal slå opp på den lille hageflekken vår,så det blir kanskje en overnatting der for snuppa.

I kveld har vi kosa oss med taco,men Jessica gomler bare i seg mais og osten,jaja....Også så urutinert av meg å ikke ha sjokolade i hus,det er et must etter taco!


Løper ut av barnehagen:)

Mater lillebror:)

Fornøyd babygutt:)

"Jippi,sommerferie!!!"

Skal du på sommerferie noe sted??

12 Kommentarer


Rullende baby!

Siden alle skryter sånn her inne så får jeg også skryte litt da!
Trodde det var tilfeldig da Benjamin rulla fra mage til rygg da han var 3 uker.Men han har bare fortsatt med å rulle.Så tidlig rulla ikke Jessica.

Jeg sto så klart klar med kameraet for å se om det var tilfeldigheter,men jaggu så rulla han ikke flere ganger.Dette var 10 juni da han var 3 uker.
Tok bilder igjen 26 juni da han var 5 uker!


Ruller 3 uker gammel!

5 uker...klar ferdig...

...rull!!


Bare litt skryt,hihi:)

8 Kommentarer


"T-shirt girl!"

I skrivende stund sover Benjamin i sportsvogna til søstra si på badet!!Han sovna mens jeg dusja,skrudde på tørketrommelen og han sov videre.Selv om vi sov til nesten 10.Hva har skjedd??
Vel, jeg skal ikke juble for tidlig,våkner nok snart.
Jeg skal iallefall ikke begynne å vaske hus,jeg skal ha litt Nina tid!

Det regner,bombe liksom!Den flotte himmelen vi hadde i går kveld!

Over til overskriften!
Jeg er en typisk t-skjorte og olabukse jente!Jeg har ennå ikke kjøpt meg noe nytt etter graviditeten siden buksene mine passer.
Det som irriterer meg er at disse buksene sklir ned bare man bøyer seg og man blir til en flott rørlegger.
Hvor får man tak i bukser som sitter som et skudd uten å måtte betale tusenvis av kroner???

Jeg er også veldig glad i stilige t-skjorter og hadde alltid mange fine og stilige i skapet.Kjøpte alltid så mange fine når jeg var på ferie,særlig i USA.
Men nå er det jo nesten ikke å få tak i lenger.Har lyst på noen stilige t-skjorter.Har noen tunikaer,men de begynner å bli kjedlige siden jeg har brukt de under to graviditeter,syns ikke jeg finner det heller.
Som du skjønner så kjøper jeg ikke mye klær til meg selv for jeg finner aldri noe som passer.Jeg er ingen sylfide,men heller ikke ei dundre...
Jeg gir liksom litt opp når man aldri finner klær som passer.Jeg bruker vel ca størrelse 42.

Fant meg en favorittbutikk da vi var på bryllupsreise i USA.Butikken heter American Eagle Outfitters,en butikk etter min smak.Der har de alt jeg vil ha!
De har nettbutikk,men jeg tør ikke bestille bukser siden jeg sikkert har forandra meg etter 2 graviditeter.Buksa jeg har begynner å bli slitt,den er fra 2006,men passer fortsatt,weeee!!!

Er det for mye å be om ei bukse som ikke sklir ned når man bøyer seg og et par stilige t-skjorter, tunikaer??Jeg kan gjerne pynte meg også altså,men trives best litt "sporty" kledd!
Syns alle bukser er for tynne skranglete småjenter(ikke vondt ment.)


"T-shirt girl!"

Hvor handler du klærne dine??
Har du noen gode jeans å anbefale??

10 Kommentarer


Fortvila!

Nå må jeg si at jeg virkelig begynner å lure litt på Benjamin.Han er 8 uker  og sover omtrent ikke på dagtid.Etter et par runder med skift etter masse gulping tok vi oss en trilletur i sola.
Jeg tenkte jo at da sover han god dubb.Joda,han sov i vogna.2 minutter etter at jeg satte fra meg vogna i gangen så kom det grynt fra vogna,og de grynta ble til jamring.
Det ble med den ene timen med søvn før han tok seg en 30 minutters dubb da vi var ute etter middag.Altså 1,5 time med søvn hele dagen i dag!!Han er veldig blid men sutrer endel også,og det sliter ut ho mor.Og han sovner jo stort sett ikke før mellom 22-24 på kveldene,det er jo ikke mye søvn på en liten "kladd".Og da er han kanskje overtrøtt også...Og det er endel gråt og jamring på kveldstid,mistenker egentlig ikke kolikk heller.
Våkner ca 3 hver time på natta.

Fortvila?JAAAA!!!!!

Så jeg roper ut,er det noen andre som har det sånn,anyone??


Bliiiiid:)


Henta Jessica i barnehagen og hun var jammen i meg møkkete.Buksa var lysebrun etter en lang dag ute,og hun var møkkete i ansiktet og oppetter arma.
Litt av en "arbeidsdag"hun har hatt i dag,men hun har tydligvis hatt en bra dag:)

Vi spiste ute på verandaen i dag,og Benjamin kosa seg i vippestolen i frisk luft.Jessica hoppa på trampisen.
Benjamin lyser opp og smiler som bare det så fort vi prater osv med han:)Så han virker jo frisk og rask selv om han også kan sutre endel.Men det virker litt rart at han ikke sover mer enn han gjør.


Jessica skal på butikken:)

Koser seg på verandaen:)

Et Jessica og Ape øyeblikk...

Og om dere lurer,Benjamin er våken mens storesøster la seg for en time siden...
18 Kommentarer


"På besøk?"

På morran var Benjamin og jeg "late."Vi sov til 9,30!Han tok ikke kvelden før nesten midnatt i går,og med to matinger så blir man igjen "komamamma!"
Jeg la fram klær til Jessica i går kveld så det bare var for mannen å stelle og kle på henne i dag.Noen ganger lurer jeg på om mannen er "på besøk" siden han ikke klarer å finne klær til snuppa selv.Han vet jo hvor klesskapet er.Men de gangene jeg har liggi på sykehuset da finner han fram.Men det skal sies at hun troppa opp i barnehagen i pysj en gang...han trodde det var treningsdress...
Det var da jeg lå på føden med kvalmen min.De kom på besøk,hun i pysj!!Sånn kan det gå når mannen steller hjemme,hihi:)
Han er veldig flink altså!

Men har sett noen andre barn i pysj også,sikkert pappan som har vært på ferde der og,hihi:)Nå skal vi faktisk ut å trille en tur i sola,må bare fylle på junior litt:)

Føler du at mannen din "er på besøk"noen ganger??
Kler han på barna??4 Kommentarer


Oppslukt...

Tja,hva kan jeg si om dagen idag,ikke så mye egentlig.Har bare vært hjemme selv om sola har skint ute,fy skamme!!
Kom oss liksom aldri ut.
Benjamin sov en time midt på dagen,da skulle jeg også sove, men da våkna han så klart.
Virker som han sover best etter klokka 15,snodig!
Men den nye smokken roer han iallefall litt bedre enn før,så det virker som det var smart å bytte størrelse:)

Jessica og jeg har vært å henta nyfødtbildene av Benjamin,så nå må noen i glass og ramme,de er jo så fine!
Har ikke så mye å fortelle om egentlig.Vært litt ute med Jessica på trampolina,og vi trilla til kiosken å kjøpte is.

Nå har jeg akkurat sitti helt oppslukt å sett på fødeavdelingen,lever seg jo inn i det.Må bare se på sånne program.Ler og gråter om hverandre med min egen fødsel friskt i minne...Er mange "rare"folk med der altså,måtte le istad da venninna til den fødende sto å supte i seg lystgass.
Jammen bra noen har det gøy på fødestua sier jeg bare:)Det værste er at jeg sikkert kunne gjort det samme om jeg hadde vært med venninna mi på fødsel.Og vi hadde nok ledd godt av det også,hihi:)


Sjarmerer mamsen:)

Go'jenta!

"HEY!"

Her er vi:)

Nå får Benjamin litt mat av papsen,jada han er våken ennå.Så på fødeavdelingen med meg han,hihi:)
Lyst til å legge meg så nå får junior snart ta kvelden her syns jeg...

Blir du oppslukt av fødsler på tv??11 Kommentarer


"Smokketroll:)"

Da ser det ut til at vi har to "smokketroll"i hus:)I går kveld lå de begge to på sofan med hvert sitt teppe og smokk.
Jeg bytta ut smokken til Benjamin med en større,og det ser ut til at det går bedre.
Og Jessica,hun har ingen planer om å slutte med smokken ennå,ikke vil jeg tvinge henne heller,har vært mye forandringer i det siste.
Hun sier selv:"Jeg trenger smokken mamma!"
Hun er bare 2,5 år,så stresser ikke med det,det kommer naturlig som alt annet.


Har du et "smokketroll?"

 15 Kommentarer


Halleluja!

Halleluja!!Jeg lurer på om problemet med sutrete og misfornøyd baby er løst!?Jeg har jo flydd fram og tilbake med flaske til han fordi jeg har trodd at han er sulten, og han har som regel sutta veldig på flaskesmokken,og ikke alltid spist like godt.Så da har jeg gitt han smokken,men han har ikke vilt hatt den.
Jeg har simpelten bytta til større smokker,og han sutter og koser seg som bare det,ikke er det det maset om mat hele tiden heller.Så han har nok et suttebehov som han ikke fikk tilfredsstilt med de andre små smokkene,så nå håper jeg at vi får en litt mer fornøyd baby.Vi får se åssen det tar i vei...Kanskje han bare lurer meg?!

Jeg fikk lagt med 22,30 i går,så jeg har ikke vært komamamma i dag:)Benjamin våkna to ganger for mat.
Sendte avgårde en veldig fornøyd frøken i barnehagen i dag,med tunika og tights:)Veldig opptatt av tunika for tiden,fint syns jeg!
De klærne lå i en pose da jeg henta henne,klissvått.De hadde vært i skogen og blitt overraska av regnet.Sånn kan det gå.


Klar for barnehagen!

Jeg har vært på Buskerud storsenter for å treffe en av bloggleserne mine,Renate.Hun ville se på noen av klærne som Jessica har vokst fra.
Kjempekoselig jente med en søt liten datter på 1 år,hun ble med pappan sin hjem.Vi skravla og titta litt rundt.Benjamin sov for det meste,han har vært eksemplarisk i dag!

Etter middag gikk vi en tur ut alle 4,hadde Benjamin i bæreselen, og i dag sovna han faktisk.Helt til han våkna og gulpa utover meg,nice.
Så jeg trava inn igjen.

Dagens kom fra Jessica:"Kan vi få en baby til?"Det kom et klart svar fra paps:"NEI!" 
"Jeg vil ha en baby til!"
sa Jessica og så bedende på meg...Jada,hva kan man si??


Kveldskos...

Kjekken:)

Pene jenta vår:)

Nå skal jeg "vælve"meg på sofan å se på Frustrerte Fruer:)

Ha en fortreffelig kveld:)


6 Kommentarer


Ikke den beste dagen...

I dag hadde jeg store planer om å sove mens Jessica var i barnehagen,det var ikke planen til Benjamin.
Han sovna i 11 tida og jeg sovna på sofan,våkna 15 minutter senere av en våken gutt.
Ikke særlig fornøyd i dag,har fått litt mat nå og da,og han har ikke spist nok om gangen.Så jeg har løpt fram og tilbake med flaskene hans.
Men sove skulle han ikke,jeg begynte å bli ganske så desperat på søvn etterhvert.Så til slutt måtte jeg ut å trille en tur i nabolaget.Jeg så sikkert helt vill ut i blikket der jeg trilla,godt jeg ikke traff noen,for jeg hadde ikke pussa tenner engang...
Han sovna...satte vogna i gangen, la meg til rette på sofan igjen...Vrææææææl!!!!!Pån igjen,fram med mere mat,han var like seig,og jeg like desperat,og nå kjente jeg at jeg begynte å bli en smule irritert også.
Satte han i vippestolen,klokka 15 sovna han,vært våken siden 8,30,bare med en 30 minutters blund.

Er dette normalt??


"Urokråka!"

Ble med den 10 minuttern på øyet for meg i dag...så jeg er fortsatt komamamma.
Dro for å hente Jessica,vi forta oss innom senteret en tur for å bytte noen t-skjorter av et pølseskinn jeg hadde kjøpt til meg selv.
Fant ikke noe til meg,så tok igjen en Hello Kitty treningsbukse til frøkna.

Jessica og mannen dro på besøk til onkelen til mannen,der er det ei lita jente på besøk hos besteforeldrene sine(onkelen til Roger),de er jevngamle så da får de leika litt.

Jeg har hatt besøk av ei venninne,May.Og Benjamin,joda han var den engelen så lenge hun var her,er det ikke typisk!?
Nå ligger han å leker under lekestativet.
Han har vel sovi noe sånn som 2,5 time i dag.


I garderoben i barnehagen.

Jessica har handla...

Så hu mor er en smule oppgitt over dagen i dag,ikke den beste dagen for å si det sånn...

Virker som han kan holde det gående til krampa tar han,akkurat som søstra...

Flere med "seige"barn??

 
21 Kommentarer


"In action!"

Jessica er mye på trampolina,men det blir ikke så bra bilder med mitt kamera.
Nå har han far endelig tatt i bruk speilrefleksen litt mer,og da får man bra "In action" bilder!

Det er ingen tvil om at snuppa her er flink til å hoppe og gjøre tricks,hun har jo hoppa i over et år så hun er flink,jeg bare måper over alt hun gjør på trampisen.
Det neste blir vel en salto...Her fikk dere en liten smakebit på "in action"bildene:)

 6 Kommentarer


Dermed basta bom!!

Komamamma har vært oppe 3 ganger i natt også,zzzzzzzzz.....Fikk meg en dubb på sofan mens begge barna sov,det vil si,Jessica lå våken i vogna si i 2 timer å sang og bare slappa av.
Benjamin tror han er stor gutt så han har bare sovi fra klokka 13-16 i dag,sovna akkurat nå i stad.

Og jeg syns liksom ikke han er noen baby lenger,han er 7 uker men han er så stor i forhold til det Jessica var,og han er et matvrak,noe Jessica ikke var,hun var en spinkel baby,denne gutten tror jeg blir "chubby."
I dag da jeg skulle kle på han var bodyen i str 56 trang,så nå blir klærne i 56 lagt bort etterhvert som de blir for små.Bodyene går nok først,buksene passer fint.Pysjene begynner også å bli litt små,sukk...I bleier bruker han nummer 2,men kan nok bytte snart,kjøper nok ikke inn flere nummer 2.
Jessica brukte str 56 i en evighet.Er liksom litt trist når den størrelsen ikke passer lenger syns jeg.Så i dag hadde han på seg en body i  str 62 for første gang.Jessica er jo stor jente så hun bruker str 98 i klær og nr 6 i bleier.Ser ikke ut som det blir noe bleieslutt på henne denne sommern,ikke villig til å gå på do/potte.

Hvor er babyen min??Han er bare 7 uker,fortsatt baby,dermed basta bom!!

Det er det jeg sier,babytiden går alt for fort!!!!


Fine jenta vår:)


Hva har vi gjort i dag??Ikke noe spennende iallefall,og jeg har tatt få bilder.Jessica har lekt litt ute når det ikke har regna og hoppa på trampolina i bleia siden trampisen var våt.
Hun lekte også med nabobarna så paps har tatt bildene av henne i dag med speilrefleksen:)

Fikk besøk av foreldra mine etter middag.Pappa har vært å sett på Tour de France,så han hadde med t-skjorte til Jessica og body til Benjamin.


Babygutten vår:)

Søtingen:)

Morro å leke ute!

Det blir så bra bilder med speilrefleksen,må få brukt det kameraet litt mer!
Nå burde jeg lagt meg,men litt godt med "alenetid"også før jeg finner dyna.Blir vel like komamamma i natt tenker jeg...

Dagens kjedelige spørsmål:

Hvilke kles og bleie str bruker ditt barn??
16 Kommentarer


"Jeg flyyyyyyr!!"

Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg,jeg tror Jessica er den nye Junibakkens Madikken!Eller gatas Madikken her oss hos.
Hun er stadig ute å "flyr"med paraplyen sin,og da særlig på trampolinen.Håper virkelig ikke hun hopper ned fra garasjen eller noe en dag...
Hun er truende til å foreta noen halsbrekkende stunts...


"Jeg flyyyyyr!!!"

Hvordan er det hos deg,er det noen halsbrekkende stunts der??

11 Kommentarer


Komamamma...

Syns forrige natt ble litt slitsom.Benjamin sovna klokka 21.Selv slokna jeg klokka 23.Allerede ved midnatt krevde han sitt første påfyll for natta,greit nok.Jeg var i komaland.Så var det tid for nok et påfyll,03,00.Komatryne(meg)satt å mata og halvsov.
Bråvåkna av at jeg glapp flaska...jada...da snakker vi trøtt!Stakkars Benjamin,den komamamman!Nok et påfyll,klokka viste 06,00,gjesp..Og han bruker jo en halv evighet på å spise,virker sånn når man sitter der og er trøtt selv.Er litt kos også,men ikke når man er så trøtt at det gjør vondt.La Benjamin sammen med meg etter påfyllet,og han var superblid,lå å pludra og smilte til komamamman ved siden av seg.Vi sovna begge to,takk og lov!Men da klokka var 9 begynte han å klage igjen,da var det bare å stå opp.Ser fram til han sover litt flere timer sammenhengende,det blir luksus!

Da jeg sto opp med han tok Jessica over matinga:)Hun så vel at mamsen trang avlastning...


Jessica gir lillebror "frokost."

Etter dubben til Jessica tok vi oss en bytur alle 4.Siste dag av jazzen og lørdag,masse folk!!Heldigvis holdt regnet seg unna mens vi var i byn.
Jessica lurer pappan sin trill rundt og fikk seg både en gassballong og Dora t-skjorte.Hun løp rundt og storkosa seg,blid og glad.
Da vi kom hjem snudde hun tvert og klikka i vinkel da hun ikke ville bytte bleie,nok en gang veldig sjarmerende.Trassen har visst kommet for å bli...
Men supersøt er hun nå uansett selv om je river meg i håret når det står på som værst.


Ikke helt villig til å ta bilde...

Men fikk et fint bilde i trappa,hun var jo så fin i dag!

Beundrer ballongen sin...

Benjamin tar livet med ro:)

Selv har jeg kjøpt meg en bok i dag,elsker jo å lese!Kjøpte Mini-shopoholiker av Sophie Kinsella.Har lest noen av de andre shopaholiker bøkene og de er bra,jeg ler høyt av disse bøkene!Gleder meg til å lese!En annen bra forfatter og min favoritt er Marian Keys,elsker bøkene hennes!
Siden Benjamin sover inne hos oss leser jeg med en liten lykt,hihi:)

Flere komamammaer der ute??
16 Kommentarer


Finner på mye rart:)

Jeg har vært i byen med en venninne i dag,Linda og lille Liam på 4 uker.Masse salg så vi kikka litt rundt og fikk kjøpt noen småting.Må nesten holde seg hjemme om man ikke skal bruke penger.
Vi hadde det koselig vi og bebisene våre fikk mat og sov for resten.Tiden flyr når man må inkludere mating,bleier osv.Vips så var klokka mye og vi skulle få besøk av søstra til Roger.Hun kom med barna sine på 8 år og 4 måneder.Blir artig for Benjamin med en kusine som bare er 2 måneder eldre enn han:)


Blide gutten vår:)

Jeg dro avgårde å henta Jessica i barnehagen,og hun kom løpende mot meg i bare bleia,de hadde bada i vannsprederen.
Hun var så full av sand at jeg hadde lyst til å spyle henne før vi dro hjem,fikk skylt av det værste i vasken.
Virker som de har det utrolig gøy i barnehagen nå,og det er supert!
Hjemme igjen fikk hun lekt med kusina si Elisa og vi andre skravla og pludra med babyene våre:)

Da de dro ville hun ut på trampolina selv om det regna,litt regn stopper ikke denne frøkna.Hun ble klissvåt så til slutt sa vi at hun kunne få hoppe i bleia!
Gjett om det var gøy!!Behagelig temperatur ute,så det var jo helt greit.
Hun finner på så mye rart,men det er bare gøy:)


Hun er en racer på trampolina og hopper kjempehøyt!

Frøkna vår finner på så mye rart:)

Begge barna fikk seg et bad,og de kosa seg.Etter badet hadde vi det kjempegøy med en prompepute!Jeg kjøpte det på lekebutikken i dag.
Jessica lo godt,men tørte ikke å sette seg på den selv.Syns det var gøy selv jeg,hehe:)Husker at jeg hadde prompepute da jeg var liten,og det var jo så gøy:)!


Nybada og go:)

Finner barnet ditt på mye rart??
5 Kommentarer


På venterommet...

Himmel og hav så trøtt jeg var da vi måtte stå opp for å få Jessica i barnehagen.I dag hadde vi ikke tid til å trege oss hjemme.Jessica måtte være i barnehagen før klokka 9 da de skulle til byen for å se på jazzen og alt det andre.De skulle ta bussen 9,30.
10 barn og 5 voksne dro avgårde.Jammen i meg tøft å ta med 10 2-3 åringer til byen!De har med tvillingvogner om noen vil hvile litt osv.Jessica hadde ikke hvilt...typisk henne!De hadde iallefall kost seg masse i byen.Morro for barna å finne på litt annet,de er flinke til å finne på litt andre ting i barnehagen,det er bra syns jeg!

Selv skulle jeg på 6 ukerskontroll i dag,ugh...satt her å var så trøtt og lurte på om jeg skulle avbestille hele timen.Men fikk nå karra meg avgårde.På venterommet lurte jeg på om jeg skulle stikke av,haha!!!
Satt ved siden av vinduet å lurte på om jeg skulle hoppe ut,men litt tungvint når man har med seg en baby.
Jeg kom meg igjennom det,så da er det gjort,så da kan jeg puste letta ut...puh!!!
Legen min er kvinnlig og veldig grei og forståelsesfull:)

Benjamin var veldig blid på morran,best for han sånn som han skreik i går kveld,hehe...Jeg følte meg litt gretten på morran,men det gikk over da han smilte søtt til meg,hihi:)


Venter på at mamsen gjør seg klar.

Blide go'gutten:)

Jessica fikk lekt litt med nabogutten Marius når hun kom hjem fra barnehagen.Var på lekeplassen en tur.
Da hun skulle legge seg var hun plutselig sulten og klikka i vinkel,for hun skulle ikke legge seg.
Veldig sjarmerende...
Jeg derimot kunne godt tusla i seng nå,zzzzzzzzz........Benjamin har faktisk slokna på sofan,så nå skal jeg hive meg i dusjen!


Snuppa smiler til mamsen(legg merke til papsen i bakgrunn,hihi:))

Har du noen gang hatt lyst til å stikke av fra en legetime??
14 Kommentarer


Jazza oss...

I dag slokna jeg på sofan(igjen)og fikk en god dubb uten forstyrrelser,det trang jeg!
Benjamin har vært blid og grei i dag:)Ikke fullt så blid nå,akkurat lagt han etter en hylerunde,et under at Jessica ikke har våkna.Han våkna så fort han ble lagt ned så vi får se om "sirena"fortsetter eller om det blir stilt...

Jessica har hatt en fin dag i barnehagen tror jeg.De hadde grilla til lunsj og kost seg med vafler til frukten senere på dagen.Jeg vil også begynne i barnehagen!
Det er ikke så mange barn nå så da gjør de litt ekstra,det må jo være godt for de barna som er i barnehagen.


Blid:)

Ennå blidere:)

Vi har alle 4 vært en tur i byen,årets jazzfestival begynte i dag.Må se på alt livet,liker ikke jazz.
Til vanlig jobber jeg på et av byens hoteller,og der er det travelt under jazzen.Jeg jobba ifjor og løp omtrent bena av meg.
Husker godt hva jeg skrev i bloggen ifjor under jazzen.At jeg enten skulle ha ny jobb,ha ferie,være gravid eller ha fått baby,jada...fikk det ønsket oppfyllt gitt,hihi:)Så jeg slipper å jobbe i år under jazzen,jippi:):)

Som sagt,det er mye "rart"å se på,og masse folk.Jessica var helt i 100 som vanlig.Hun traff på nabogutten Marius,så de løp rundt sammen.Til slutt havna de oppi vogna til Marius begge to,det var gøy altså,selv om det ikke ser sånn ut på bildet:)


Marius og Jessica(ser ut som de har gjort noe galt,hihi:))

Jessica fikk seg en kjærlighet som var en smokk.Hun ble blå i hele ansiktet,på tunga og på klærne.Men koste seg da,lov når det er jazzfestival:)Hun var så seig at hun måtte rett i badebalja da vi kom hjem.

Så vi fikk jazza oss litt i dag.Bare bråkete og masete musikk spør du meg.Fornøyd lita jente:)Ehm...min søte datter...

Jeg må få takke min kjære bloggvenninne Wendy for de fine gavene barna fikk i posten i dag!Du er da alt for snill!!
Håper vi sees snart!
Ta turen innom bloggen hennes!
http://wendysinfamilie.blogg.no/


Nå er "sirena"i gang igjen,sånn er det stort sett hver kveld her i heimen.5 Kommentarer


Småtrolla våre:)

Papsen fikk tatt noen fine bilder av småtrolla våre i går kveld før leggetid.Må si de ble ganske så bra selv om Jessica har smokken sin.Prøver å ta bilder av henne uten smokken,men den er visst veldig god for tiden.
Ikke bry dere om "fugleskremselet" (meg) i bakgrunn...I dag skal vi hente Jessica litt tidligere i barnehagen å ta en tur til byen.Årets jazzfestival starter i dag og da er det mye "rart"å se på.
Jeg liker overhodet ikke jazz,men må ut å kikke på mylderet av folk som plutselig inntar byen.14 Kommentarer


Mamsen tester...

Jeg skulle egentlig treffe to jenter fra barselgruppa i byen i dag,men jeg var rett og slett sliten og trøtt i dag og mannen tok bilen,så da ble jeg hjemme for å slappe av.
Jeg har ikke gjort et slag i dag,fikk meg en liten lur på sofan også,men typisk at telefonen ringte.Kan ikke ha den på lydløs heller i tilfelle barnehagen ringer.
Syns det ser ut som en slagmark her så burde shina opp overalt her inne,fikk vaska kjøkkengulvet så sent som klokka 22 i går kveld mens Benjamin satt i vippestolen å fulgte med .Han tok ikke kvelden før 23 i går heller og våkner for mat hver 3 time,slitsomt begynner det å bli!Flere sammenhengende timer med, søvn-ja takk!!Men skal vel ikke klage heller...


Fornøyd gutt på morran i dag:)

Benjamin har egentlig vært veldig urolig i hele dag,håper han tar kvelden litt tidligere i kveld,så hu mor får lagt seg.
Da jeg henta Jessica hadde hun tatt av seg skoa å løp rundt i sokkene ute i barnehagen,det var tydligvis veldig gøy!Sokkene var ikke veldig lekre,men pyttsann!
Etter middag gikk vi ut alle sammen.Jeg tok Benjamin i bæreselen for å teste den.Han sov da jeg putta han oppi.Tror ikke jeg kommer til å bruke den så veldig mye,er nok kjekk når jeg skal levere og hente i barnehagen.Men jeg fikk vondt i nakken og kjente det i ryggen.Får se om jeg får stlt litt på den så den blir bedre å ha på.Jeg har arva den av ei venninne,hadde ikke gått til innkjøp av en selv.


Snuppelura:)

Slækkern på babygymmen...(som er etter Jessica.)

Mamsen tester Baby Bjørn...

Har du testa ut noe nytt i det siste??

13 Kommentarer


Omtenksom og snill storesøster...

Jessica elsker jo Apen sin høyest i verden.Den er hennes trygghet og kos.Hun roper alltid på Ape om hun ikke har han i umiddelbar nærhet og spør etter han med en gang jeg henter henne i barnehagen(han sitter i skapet i bhg).Hun begynner å gråte om natta om han har blitt borte for henne.Ape er med overalt!
Halen til Ape er god å kose med å stryke seg med på kinnet eller under nesa:)

Storesøster er så snill at hun låner bort Ape til lillebror nå og da.Her en morgen satt hun å strøyk halen til Ape over hodet på Benjamin,akkurat som hun gjør selv.
Veldig omtenksom er hun...


Benjamin får låne Ape:)

Her koser Jessica Benjamin med halen til Ape:)

Jeg syns det er så koselig at hun er så glad i Ape og at hun låner han bort litt til lillebror.
Er nesten like glad i Ape selv jeg:)13 Kommentarer


6 ukerskontroll:)

I dag var det duket for 6 ukerskontroll,spennende!Jeg tippa på forhånd at Benjamin veide 5 kg og var 57-58 cm.
Vi var inne hos lege,helsesøster og fysioterapeut.Alle syns gutten vår var så fin,og at han var kjempesterk!
Han har en favorittside,men ikke så alvorlig at han må til manuellterapeut,ennå iallefall.Jeg har vært litt obs på det siden Jessica måtte til manuellterapeut pga favorittside.
Målene ble 5220 gr og 57,5 cm!Så jeg var ganske nær på tippinga der.Jessica var bare 4,3 kg og 55 cm da hun var 6 uker,så denne gutten blir nok større.
 Han lå helt perfekt på kurva:)
Ved fødsel var han 3920 gr og 51 cm,gikk ned til 3500 gr,så gått fint opp i vekt i det siste,og jeg som var bekymra da vekta sto stille...

Etter middag fikk vi besøk av min venninne Annette og Adrian.Barna lekte sammen mens vi bytta klær til bebisene.Hun venter en jente i november,så da passer det jo bra å bytte litt,veldig kjekt:)
En tur på lekeplassen ble det også.


Gøy i sanda!
Jeg bada Benjamin før Jessica la seg og hun brøyta seg vei og omtrent dytta meg unna for hun skulle vaske lillebror!!
Tok bilder av badeseansen men legger de ikke ut siden Benjamin er naken.Jessica satt til slutt med føttene oppi balja:)
Utrolig nok så har jeg ikke fått tatt så mange bilder i dag.


Lille søte:)

Hva var målene på ditt barn på 6 ukerskontrollen??

20 Kommentarer


Smiiiiiil:)

Benjamin smiler masse,men jeg får jo aldri tatt bilde,I går kveld tulla jeg litt med han og da kom smilet,jeg kasta meg over kameraet og fikk tatt noen bilder.
Snakk om å være desperat,skal ha bilde!!!!
Har heller ikke fått tatt noen bilder av meg med begge barna.Mannen tok noen bilder men de ble ikke så veldig bra,men bedre enn ingenting,right?!Er som regel jeg som tar bildene her i huset,så jeg driver stadig å maser på mannen at han må ta noen bilder som jeg er med på også:)Og mannen har speilreflekskamera,så han burde ta flere bilder!


Her er vi:)

Smiiil:)

Hvem tar mest bilder hjemme hos deg??11 Kommentarer


Helt supert!:)

I dag tror jeg Jessica har hatt det helt supert!Vi tok en kjøretur og håpa at snuppa sku sovne litt,den gang ei...Kjørte til Drammen en tur,tenkte å gå litt langs elva.
Men da vi kjørte inn i sentrum så vi den superflotte lekeplassen!!Har ikke sett den før,men vi har som regel ikke kjørt den veien så ikke så rart.
Vi parkerte så vi kunne ta en titt,Jessica sto allerede og hoppa ved siden av bilen og hvinte av fryd:)
Og det må jeg si,for en flott lekeplass!Jessica visste ikke helt hva hun skulle prøve først,løp rundt som en gal og prøvde alt,det lyste av øya hennes.
Det var alle slags mulige lekeapparater,klatrestativer,sklier,trampoliner,sandkasser,ja alt et barn kan ønske seg!Og det var mykt underlag på bakken.
Mye bedre å være ute på den plassen enn inne på et lekeland så lenge det ikke regner,og det kosta ingenting heller.

Vi fulgte etter så godt vi kunne og Benjamin sov søtt i vogna si.Varmt ble det også mens vi var der,og veldig klamt!
Vi skal helt klart ta turen tilbake dit flere ganger,er ikke langt for oss å kjøre.
Og vi snubla visst innom Mc'ern før vi dro hjem,fort gjort...men det smakte ikke så godt i dag syns jeg...
Her kommer bilder fra dagen.


En kul dumpesak som man sto på.

En annen dumpe.

En slags "hengekøye":)

"Hyyyyyl!!"Kjempespennende sklie!

Lykkelig:)

Klatre må man også...

Vi trodde at Jessica var helt utkjørt og kom til å sovne i bilen,men neida,hun holdt koken!Hun begynte å bli trøtt og klaga litt,men da vi kom hjem var nabobarna ute og Jessica løp avgårde for å leke.
Hun kan rett og slett holde på til krampa tar henne tror jeg...ustoppelig!Hvor tar hun all energien fra??
Men hun har iallefall hatt en super dag,og det har jo egentlig vi og:)


Benjamin "lufter"seg litt i den supre vippestolen sin:)

Føler du at barnet ditt er ustoppelig noen ganger??18 Kommentarer


Titt-tei!!

Her har det vært en sløv søndagsmorgen,Jessica sov til nesten 9,30.Nydelig!!Benjamin og jeg ble liggende til 10,00.Trang det lille ekstra siden Benjamin fant ut at han skulle være våken etter mat klokka 3,30 i natt,jada!!Veldig våken var han,til slutt ble hu mor så desperat etter søvn at jeg la han sammen med meg,tok ikke lange tiden før han sov søtt,lille sniken!

Guess what??!!Det regner,bombe liksom!!
Jessica hjelper paps å rense noe filtergreier på bilen mens lille og jeg er inne så lenge å roper på sola.


Titt-tei:)

Vi må vel finne på noe etterhvert så ikke Jessica kjeder vettet av seg og henger i gardinene til slutt...

Have a nice one!
5 Kommentarer


Fjollejenter!

Da var Jessica i seng,ble litt sent i dag(kl 21),men det er jo helg og dubben ble litt sen.Benjamin sovna akkurat på fanget mitt.
Vi har kost oss med taco,lenge siden sist for jeg ble rett og slett lei,går det an??Jada!!

Benjamin og jeg tok oss en tur til byen med mamma mens Jessica og paps sykla en tur med sykkelhengeren.De hadde sykla litt rund og stoppa å kost seg med bolle og eplejuice.
Sendte fotoapparatet med paps mens jeg brukte mobilen.


Koser seg på sykkeltur med paps:)

Koser seg i vogna:)Var så fin i dag at...!

Taco!!


Fikk besøk av min gode venninne Marianne som ville hilse på Benjamin,hun hadde med gave både til han og Jessica.
Så fort hun var innafor døra ble vi de fjollejentene som vi alltid er når vi er sammen.Fjolla og lo så tårene trilla,visse ting forandrer seg aldri mellom oss to,selv om vi ikke sees hver dag er vi like tullete og fjollete med en gang.Roger bare himla med øya mens Jessica lo med oss:)Godt med en sånn venninne!
Vi har jammen i meg opplevd mye sammen,både på godt og på vondt...veldig glad i henne!


Smiler:)

Jøss,så mye klokka er alt!Da får jeg lese litt blogger,se tv og sterilisere flasker.What a night!!:)

Har du en god venninne??

9 Kommentarer


"Precious!"

Som jeg nevnte før idag så har det vært grått og trist vær,så vi har holdt oss innendørs så lenge Jessica var i barnehagen.Migrene har jeg også hatt,så ble en dubb på sofan på meg også,tøyet jeg sku bretta ligger fortsatt i tørketrommelen.Det går jo ikke noen steder akkurat...
Benjamin og jeg har kosa og dulla når han har vært våken.Med ett gikk det opp for meg at han er 6 uker og han vokser så fort,jeg vil ikke han skal bli stor for fort,vil liksom holde igjen,men det går jo ikke.Tenk om vi kunne stoppet tiden eller at vi kunne skrudd tiden tilbake og oppleve alt på nytt,da ville jeg gjort det.Syns det gikk alt for fort med Jessica,men nå går tiden ennå raskere.
Denne tiden er så utrolig "precious" eller vakker om du vil,får klump i halsen av å tenke på de fine øyeblikkene med en helt nyfødt baby,og jeg får antagelig aldri oppleve det igjen...sukk og snufs...
Og Jessica er jo også så stor,det er jo ikke lenge siden jeg holdt henne for første gang heller...Og se på henne nå,ei vakker lita jente har hun blitt...
Vi er virkelig heldige som har fått så vakre barn!
Nei,spark meg i rompa,nå ble jeg melankolsk her...


Han er så fiiiin!!!

Ikke så mye annet å fortelle om dagen i dag,var litt ute med Jessica etter barnehagen.Hun tok med seg sparkesykkelen en tur og hun fotfulgte de litt eldre nabobarna da de lette etter grasshopper:)
Benjamin har fått seg et bad,og jeg fikk god hjelp av Jessica til å vaske han.Flinke jenta mi!


Gøy med sparkesykkel:)

"Hei mamma!"

Flinke storesøster som vasker lillebror:)

Genialt bilde!!"Nei,mamma!"Jessica "snakker"til meg og gir meg pekefingeren:)Skal jeg rett og slett finne dyna mi tro??

Skulle du ønske du kunne stoppa tiden litt eller skrudd tiden tilbake noen ganger??
Er det noe du ville opplevd på nytt??


15 Kommentarer


Grått og trist...

Våkna i 6 tida at det bøtta ned ute,fatter ikke at det går an å regne så mye her.Begynte å lure på om vi var et annet sted,Florida f,eks.Der har jeg opplevd sinnsykt regnvær,eller thunderstorms da.
Da er det grunn til å bli engstelig når de sier på nyhetene at man skal holde seg innendørs og holde seg unna vinduene..Her mangla det bare lyn og torden så hadde det nesten vært en real thunderstorm.Men når vi først er inne på thunderstorms og USA så har jeg så lyst til å dra dit på ferie igjen,elsker USA!!Vært der 7 ganger:)
En dag skal jeg ta med barna dit...

Som dere skjønner så er det grått og trist i dag også,jeg sier bare god sommer Norge!!Blæh!!!!
Håper det letter til senere på dagen så vi kan være litt ute.

Benjamin sover og jeg vasker klær,igjen...
Ser ut som babyen vår begynner å sovne tidligere om kveldene nå,han sov og var våken litt til og fra i går kveld,var en flue som plaga han så han dreiv å våkna stakkar.Når vi snakker om plagsom flue så sitter den her på skjermen min nå,argh!!!
Jeg sneik meg i seng 22,30 for å lese litt,klokka 23 ville Benjamin ha mat igjen,men sovna greit etter det.


Babygutten vår sover søtt...

Jessica ville selv kle av Benjamin og bytte bleie på han i dag på morran.Og da får hun lov til det:)


Kler av lillebror.

På med ny bleie:)

Jeg får lette på rompa,må henge opp noen klær og fylle opp tørketrommelen.Sånn går nå dagan...

Noen andre som har opplevd ordentlige thunderstorms i andre land??


12 Kommentarer


hits