Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Byggeplass!

Idag har Roger gått løs på boden!Fått ut endel ting og bært inn nytt skap.Men det er masse igjen,ikke gjort på en dag akkurat.
1 etasje ser ut som en byggeplass,ja utenfor huset også.Sånn er det når gubben som er snekker ordner i stand en ny "hule"til seg selv.
Det sages og ordnes på alle mulige måter.Har fått rydda vekk litt babyting som vippestol osv som har stått under trappa å samle støv.Benjamin måtte prøve vippestolen og satt så fint at!:)
Jeg har ikke fått hjulpet til så mye for barna er jo her og Benjamin må virkelig passes på.Vi har ingen å spørre om barnevakt nå så da tar det litt tid.
Men det blir nok bra når det er ferdig!
Har ingen planer for rommet til Benjamin,men det blir nok koselig der også.


Satt fint i vippestolen:)

Sparkesykkelen er med!

Da Benjamin sku sove trilla vi tur.Jessica hadde med sparkesykkelen.Den har hun forresten nesten sparka på i hele dag.
Etter dubben dro vi på besøk til min venninne Hanne.Hadde med klær som Jessica har vokst ifra.Kjekt at noen andre kan bruke det.
Alle 4 barna lekte fint sammen mens vi var der.
Været har ikke vært noe å skryte av idag,litt sol først på dagen og så regn nå og da.Da vi spiste middag åpna himmelen seg.Men Jessica ville ut etter middag så vi traska ut.
Hun i nytt regntøy fra Vossatassar(har buksa også.)Kjempefint regnsett,også var det halv pris på det:)
Og sparkesykkelen var også med.
Så kom Marius ut og de lekte litt før vi ble med en liten tur inn til de.


Kjempefin i nytt Vossatassarregntøy:)


I morgen går turen til Sarpsborg hvor vi skal sove på hotell,Quality Resort Sarpsborg.Der er det badeland og masse annet.Superland tror jeg det heter.Jeg har sovi der en gang før med hockeylaget,men jeg var ikke i badeland.
Håper også å få til å treffe http://fembarnsmamma.blogg.no/ Hadde vært så koselig:)!
Og så blir det kanskje en tur til Sverige før vi drar hjem på torsdag:)


Har du vært på det hotellet i Sarpsborg??
18 Kommentarer


Ikea!

Jeg skal ikke kjede dere med snakk om legging av Benjamin.Men samme styret idag...

Vi tok turen til Ikea idag for vi trenger litt mer skapplass på kjøkkenet,det flyter over der inne med ting vi ikke har plass til.Og vi måtte ha ting til boden,skaper,hyller.Vi får se når vi får ordnings der nede.Tviler på at jeg får hjelpe til med å rydde ut av kontoret hvor Benjamin skal inn.Det er liksom mannens domene.


Småtrolla tester senger:)

Lillebror koser seg på Ikea:)

Maaaaaat!!!!!!

Vel,mannen ordna de tinga mens jeg og småtrolla kikka i barneavdelingen.Mye gøy å se på og prøve der.Styra på der en stund før vi spiste mat sammen alle fire.
Etter mat forsvant mannen for å finne tinga vi skulle ha mens jeg og barna plukka med noen småting.
Jessica fikk seg ansiktsmaling,skulle være en sommerfugl,men jeg syns fargen ble så mørkt.Ligna nesten på Batman:)Men hun ble jo fin fordet!


Ansiktsmaling:)

Vi koste oss med en is før vi tusla over veien får å kikke på Babyshop,og der var det 50 og 30%,så synd,hihi:):)Handla to klesplagg til Benjamin.Er ikke så mye i størrelsen til Jessica der annet enn utetøy tror jeg.Men veldig mye fint!!
Mens jeg kikka på klær ropte Jessica på meg.Der satt hun i en seng å pusla med sitt.Snakk om å finne seg til rette:)
Senga var forøvrig helt lik hennes bare  i en annen farge.
Så tusla vi videre inn på extra leker.Og det kommer mange ååååå fra Jessica om ting hun ønsker seg,hihi:)


Jessica tar seg til rette:)

Hele dagen gikk med til Ikea idag.Ca en times kjøring.Men vi er ikke der så ofte.Sist vi var på Ikea var for et år siden.
Så da gjenstår det å komme igang med rydding av bod og kontor.Er du ofte på Ikea??19 Kommentarer


Kinobesøk:)

Nå begynner jeg å bli litt frustrert over legging og soving om natta med Benjamin.
Han havna hos meg i natt igjen,våkna og ville ikke sove i senga si igjen,rasende.Så var det legginga på kveldstid,et kapittel for seg selv.
Så fort jeg nærma meg senga hans med han på armen så starter "moroa."
Han er så sinna at jeg tror han skal sprekke!Han er på beina i senga før jeg er ute av døra.Jeg går inn med jevne mellomrom å legger han ned,prater litt og stryker,men det er ikke så lett når han skriker som en gal.
6 ganger var jeg inne før jeg ble nødt til å ta han opp da han var gjennomsvett.Satte meg på verandaen med han så han fikk kjøle seg ned.
Satt i 5 minutter før jeg gikk inn å la han igjen,heldigvis ble det stille(enn så lenge.)

Denne gutten har temperament!Men han er jo blid og go også.Men akkurat dette tullet med legging og soving på natta gjør meg litt frustrert.
Mannen har noen ganger hatt han i senga med seg til han sovner.Men jeg vil at han skal sovne alene.Jeg er endel alene med de på kveldstid når mannen jobber,og Jessica er jo også her og trenger oppmerksomhet.Noe hun også trenger og fortjener.

Jeg vil ikke høres klagete ut altså

Er det flere som har det sånn??

Over til dagen idag...
Benjamin fant litt av gårsdagens snacks,og han heiv seg så klart over.Noe å tygge på faller alltid i god smak:)


"Mmmm,noe å tygge på!"

Vi har vært ute hele dagen,og naboen kom med en diger pakke til oss.Som jeg har nevnt tidligere så skal de flytte,veldig synd med så gode naboer.
Pakken var en stor flott utelykt!:)


Kjempefin utelykt som vi fikk av naboene:)

Vi skal absolutt holde kontakten,de flytter bare på en annen kant av byen.
Siden de ikke har familie her i byen hadde vi Marius(3 år) hos oss så de fikk pakka og ordna litt.Gode venner Jessica og Marius.Jessica kommer til å savne nabokompisen sin.
De lekte både ute og inne og kosa seg.
Jeg hadde lovt Jessica en kinotur idag og Marius og mammaen ble med.Det var Madagaskar 3 vi så.Etter 30 minutter ville Jessica hjem,jara...Jeg betaler ikke 300 kroner for kinobiletter og godis for å gå hjem etter 30 minutter.
Heldigvis gikk det fort over,og hun syns filmen var gøyal!
Hun har vært på kino to ganger før,en film og en forestilling.


Jessica på kino:)

Da vi kom hjem var gutta nede hos bestemor og bestefar(svigers) så vi gikk dit.Jessica på sparkesykkelen.
Det har vært greit vær idag,sol,men jeg syns ikke det har vært så varmt:/


Lillebror:)
Har du vært på kino med ditt barn??


10 Kommentarer


Lekeland:)

Jippi!!!!!Benjamin sov hele natta i sin egen seng!!Nesten farlig å si det.Men krysser fingra for at det blir flere sånne netter!

Vi hadde avtale om å finne på noe med Ingunn og ungene idag.Vi avtalte å dra på Lekeland i Drammen,og det passa jo fint til det været vi har hatt idag.Det har bøtta ned med regn i hele dag:/
Ikke ofte vi er på sånne Lekeland,men veldig kjekt i regnvær!
Alle fire barna koste seg.Så ikke så mye til Jessica og Henrik for de var overalt,så ble lite bilder av de.Benjamin og Thomas koste seg også og Ingunn og jeg fikk skravla:)
Etter 3 timer var støynivået oppunder taket og det begynte å bli klamt.Så da var vi forsynte og takka for oss.
Gøyalt på Lekeland:)

Koser oss alle sammen:)

Thomas og Benjamin:)


Ingunn &co kjørte hjem mens vi stoppa på McDonalds.Stappa med folk men vi fikk plass og inntok litt mat.Begge to slokna i bilen da vi kjørte hjem.
Jessica har vært ute å leika med naboen,nå er hun inne hos de.
Gubben og Benjamin har vist slokna...så her sitter jeg:)


Benjamin på Mc'ern:)

Hamburger!!!

Også har vi fått oss iPad idag,weeee:)Veldig morro!!Jessica er så klart hekta:)Og jeg elsker den og iPhonen min:)


iPaden testes:)
Er du ofte på Lekeland med barna??
Har du iPad??


26 Kommentarer


"Sjefen!"

"Sjefen" i huset(Benjamin)bestemte seg for at han ikke ville sove i senga si da klokka var 23 igår kveld.La han med meg mens mannen inntok sofan.Men Benjamin ruller og vaker i søvne så jeg sover med et øye oppe,redd for at han plutselig detter ut av senga.
Så jeg har ikke akkurat sovi kjempegodt,dette var andre natta på rad han inntok senga vår.Det har blitt endel netter sammen med meg i vår seng.
Jeg er litt smålei av dette nattetullet til lillebror,og håper han sover i senga si inatt.Meninga er at han skal på eget rom veldig snart.Mammen må bare ut av "kontoret" sitt,og der er det mye å rydde.Han skal ha "kontoret"sitt i boden,og der er det ennå mer å rydde.Men nå må Benjamin på eget rom!!Så håper å få gjort dette i løpet av ferien,vi har en uke med ferie igjen.
Får bare håpe at dette nattetullet blir borte når han kommer på eget rom.Jessica fikk eget rom da hun var akkurat 1 år.Så det er på tide!!


"Sjefen"selv:)

Har ikke så mye å fortelle om fra idag.Bare vært hjemme med et unntak av en tur på butikken.Har nesten ikke sett snurten av Jessica heller,hun har vært opptatt med naboene.
Hun var med på butikken og inne og spiste middag med oss.Hun og lillebror fikk leika litt da vi var på butikken.Var et lite lekehus utenfor,og det er kjempestas.Skulle hatt et sånt hus selv som de kunne leika i.
Etter middag forsvant storesøster bort til naboene igjen og ble borte til det var på tide å komme hjem.Stor jente nå!
Benjamin og jeg tok en tur til foreldra mine å ønska de god tur til syden.


Benjamin i lekehuset:)

Glad i sparkesykkelen:)

Slapper av:)Har du barna ofte i senga sammen med deg??


8 Kommentarer


"Villbassen!"

Lillebror har begynt å tulle om natta igjen,andre natta han er våken i to timer.Kaver rundt i senga mi etter at jeg legger han der med meg.Sikkert dumt å ha han i senga,men jeg er nok ikke alene om det...
Han har sovi som en drøm mens vi var i Danmark og de to første nettene hjemme,ikke et pip å høre.
Gleder meg til nettene blir normale!!

Jeg tok med meg barna på en liten bytur idag sammen med mormor.Etter byen dro vi til foreldra mine på grilling.De drar til syden så da sees vi ikke på 2 uker.Jessica kommer til å savne de masse!


Bytur!:)

Jessica koser seg med miniburger:)


Etter at vi hadde kosa oss med grillmat  tok vi en tur til mormor/oldemor.Men "villbassen" Benjamin var helt umulius.Pelte og reiv ned alt som var.Stakkars oldemor på 95 år ble nok litt sliten.Jeg slapp løs ungene i korridoren og da fikk Benjamin fart på seg,krabba i full fart bortover,kjempegøy!!
Men koselig for henne å se oldebarna sine.

Benjamin er en liten "villbass" for tiden.Vil fortsatt ikke bade ennå han kosa seg glugg i badeland.Paps måtte dusje med han på armen idag.
Han vrir seg unna å hyler når vi setter han i bilsetet og i vogna.Veldig fornøyd når han får gjøre som han vil da,haha:)!
Jaja...det går vel over det og.Han er jo en søting så han slipper unna,hihi:)
Men nå gleder jeg meg til han begynner å gå altså,litt utålmodig er jeg også.Men det må jo komme når han er klar.


Lillebror med min gamle dokkevogn:)

Om du har barn på alder med Benjamin(14 mnd),har han/hun begynt å gå??14 Kommentarer


Oslotur:)

I dag gikk turen til Oslo for å treffe broren min og samboeren hans.Vi traff de i Frognerparken.Jessica hadde med seg sparkesykkelen sin,kjempekjekt!
Kikka ikke så mye i parken egentlig,men gikk bort til den flotte store lekeplassen som er der.
Og det må jeg si,kjempefin lekeplass,skulle ønske vi hadde en sånn her også.Et sted hvor man kan treffes og leke med andre barn.
Jessica prøvde omtrent alt og løp rundt.Benjamin krabba rundt i sanda.


Gåtur i parken og ei lita klatrefrøken:)

Etter at vi hadde vært i parken en stund bestemte vi oss for å dra til Aker Brygge en tur.Jessica ble med tante og onkel å tok trikken mens vi andre kjørte dit.
Gjett om det var spennende med trikken!!Dagens høydepunkt:)
Kikka litt før vi gikk på Fridays for å spise.Supergod mat der altså!!Jeg har vært der en gang før,men må absolutt tilbake!!Lurer allerede på når jeg kan dra dit å spise,haha:)


To som koser seg på Fridays!:)

Hele gjengen rundt bordet!Sjekk mannen koser seg med burger,haha:)

Benjamin spiste som vanlig mer enn Jessica.Skjønner ikke hvor han gjør av all maten og drikka...
Vi koste oss masse på Fridays.Skravla og tulla.
Jessica er jo så glad i onkel Frode,så de tulla og tøysa:)


Onkel Frode får en nuss:)

Etter maten rusla vi en tur å kikka litt mer på Aker brygge.Det ble superfint vær og varmt også.Ungene kosa seg og det var spennende med alle båtene.Benjamin krabba som en rakett rundt omkring.Måtte virkelig passe på for han ville ut i vannet.
Jessica løp rundt og hadde det så gøy.Alle vi andre kosa oss også,en kjempekoselig dag for store og små!
Begge småtrolla sovna i bilen på vei hjem.Jessica våkna da vi nesten var hjemme å gråt og ropte på Onkel Frode.Lille søte....så glad i onkel...


Jessica koser seg!

Småtassene koser seg på Aker Brygge:)

Da vi kom hjem tok paps med Benjamin på en tur i sykkeltralla.Jessica har lekt med naboen,de har vært ute og inne hos de.Synd at også denne naboen flytter snart.Alle skal vist flytte,veldig synd!


Benjamin på sykkeltur med hjelmen til storesøster:)

Vi har kost oss idag:)Har du spist på Fridays??


10 Kommentarer


De har godt av å kjede seg litt...

I dag har vi hatt en sånn litt kjedelig hjemmedag igjen.
Jessica og jeg tok en liten bytur for vi måtte handle gave til nabogutten som ble 3 år idag.

Vi har vært ute hele dagen.Vært foran huset og ungene har leika og styra på.De har også kjeda seg,men det tror jeg de bare har godt av.Unger skal få kjede seg også.
Husker godt da jeg var liten å kjeda meg,det var jo uutholdelig!Men idag er det så mye å finne på,og masse forskjellig aktiviteter.Så en dag i kjedsomhet er bare bra!


Sparkesykkelen er aldri langt unna:)

Bliiiiid:)

Jessica hadde en "tullete" periode idag.Hun ville til Marius og leke.Men vi skulle dit klokka 17 i selskap.Dette var ikke så lett å forstå.Jeg forklarte at de ordna til vi skulle komme og at vi måtte vente til da.
Hun hylte og skreik!Når dette gikk over henta hun et bilde fra barnehagen som hun så på mens hun gråt å sa at hun savna vennene sine.Følsom frøken det her...ferien kan bli lang noen ganger.
Hun roa seg og vi leika litt.Satte Benjamin oppi dokkevogna å trilla han litt rundt,hihi:)

Og endelig kunne vi gå til Marius!Der ble det kaker og de lekte så fint sammen.De skal snart flytte så jeg vet at Jessica kommer til å savne han.De flytter bare til et annet sted i byen så vi må jo treffes og holde kontakten.Men synd at gode naboer flytter.
Jessica ville ikke hjem,men hun traska etter meg å takka pent for seg:)


Lillebror i dokkevogna:)

Snuppelura:)Syns du ungene har godt av å kjede seg litt??11 Kommentarer


Herjing og søskenkjærlighet:)

Det var godt å sove i egen seng igjen.Og ennå bedre var det at Benjamin sov helt til 8.40 idag uten et pip i sin egen seng,JIPPI!!!!!!
Jessica og jeg dura avgårde på butikken,hadde ikke akkurat flust med mat her hjemme.Alltid sånn når man er noen dager avgårde.Vi har bare vært hjemme idag,masse tøy å vaske,og ting å rydde vekk.


Jessica smisker med mamman sin...

Og lillebror har noe å tygge på:)


Jessica og Benjamin har herja noe voldsomt idag.Godt Benjamin er sterk og tåler endel sier jeg bare.Han ler så tårene triller når de leker og storesøster herjer med han.
De er veldig glade i hverandre og har det gøy sammen.Og det blir nok ennå bedre når Benjamin blir litt større.Søskenkjærlighet:)


Det herjes:)

Fineste lillebror:)

Etter middag dro vi å henta Bongo(kaninen) hos foreldra mine.Ble der å spiste kake og is.Ungene leika i hagen og i sandkassa.
Småtassene ble så glade for å se igjen Bongo.Jessica har savna henne masse.
Da vi kom hjem var vi litt ute med naboen.Jessica og Marius hadde på seg hvert sitt kostyme og løp rundt.De var så fine at!:)


Marius og Jessica:)
Om du har flere barn,herjer de med hverandre??

10 Kommentarer


Hjemreise!

Da var det på tide å vende snuta hjem.Sov ikke så godt inatt,veldig varmt på hotellet og fest i nabolaget i Aalborg,vi bodde i et nabolag med mange utesteder.De andre sovna fort og purka seg mellom natta mens jeg våkna titt og ofte.Godt det var for en natt.
Spiste frokost før vi dro og lillebror han spiser mer enn Jessica.2 brødskiver,en croissant og litt annet satte han til livs.Spiste mer enn meg også.
Kom i god tid til båten så vi gikk litt rundt på havna å kikka,men fy som det blåste.Brrrrrr!!!!!!


Mamsen og snuppa:)

Paps med småtassene:)

Vi sto litt ute på dekk da båten kjørte ut fra Hirtshals.Benjamin var i ekstase selv om han fikk vinden rett i fleisen,hihi:)Gikk inn å traff Ingunn &co.Jessica og Henrik ble helt elektriske å lekte og lo.
Har ikke fått sett hverandre så mye på turen,men sånn blir det jo bare.


På dekk i vinden:)

Jeg ble så trøtt at jeg sleit med å holde meg våken.Hadde tatt en sånn tablett mot reisesyke.Jeg tar ingen sjanser...!!
Vi spiste litt og småtassene kikka ut vinduet.For ikke å sovne tok jeg med Jessica på taxfreen.Ble litt shopping.Godis og ansiktskrem til mor,og litt småtterier til Jessica.Benjamin fikk seg en Gråtass traktor:)


Spennende å se ut av vinduet!!

Jessica på taxfreen:)

Benjamin leker med Gråtass:)

Benjamin begynte å bli trøtt,så jeg la han i vogna for en dubb.Da kom Ingunn og Henrik så da ble det leking i korridoren igjen.
De hoppa ned fra trappene og hadde det kjempegøy mens Ingunn og jeg fikk skravla:)


Henrik og Jessica koser seg på båten:)

Endelig var vi hjemme og jeg pakka ut alt med engang.Fikk Benjamin i seng litt etter klokka 20 og det er ikke så værst.Blir godt med rutiner igjen.
Jessica sov hele veien hjem i bilen så hun var ikke trøtt,og det skjønner jeg jo.
Hun forsvant inn til naboen,og hun spiste til og med kveldsmat der.Koselig det!

Jeg sitter her å gynger,er vist fortsatt på båttur.Senga er neste stopp!!


Borte bra,hjemme best!!

10 Kommentarer


Løveparken!

Vi skulle reise fra Lalandia på lørdag(21/7.)Skulle gjerne hatt en dag lenger,så mye å gjøre og Jessica ville til badeland igjen.Ungene leika utenfor leiligeten mens vi pakka alt inn i bilen.


Lillebror med morgenens fangst;)

Småtrolla foran leiligheten.Var litt inne på senteret før vi bestemte oss for å dra innom Løveparken(Givskud Zoo.)
Dette er en dyrehage hvor man kan kjøre bil å komme nær innpå dyrene der de vandrer rundt.Man kan også gå å titte på dyra og det er et enormt lekeområde der.
Jeg var der da jeg var lita og en liten apekatt hadde kommet å tatt isen min:)Dette har jeg fortalt Jessica og hun lurte fælt på dette,hihi:)
Da vi kom dit var det masse folk og biler så vi ble anbefalt å kjøre inn til løvene først.Spenningen var til å ta og føle på,ble helt nervøs nesten jeg der vi sto og venta foran en diger port.Da porten åpna seg kom vi inn i en sluse før nok en port åpna seg og vi kunne kjøre inn til løvene.
Jessica nærmest dirra av spenning(jeg og.)


Her står vi inne i slusa å venter.Jessica dirrer av spenning!


Må bare få legge til at på denne kjøreturen var det mange som kjørte med barna på fanget,så det er nok mange som hadde fått hakeslipp.Men det var for at barna skulle få se,så det er ikke snakk om stor fart her.
Vi hadde ikke barna på fanget.Jessica sto å kikka og Benjamin satt i setet sitt.Man kunne så klart ikke åpne vinduene og følte man seg usikker måtte man tute så fikk man hjelp.
Vel,løvene lå å lata seg så vi fikk ikke se de i noe vilt øyeblikk.De hadde mange unger,så lå i skyggen med de.


Her er løvene med ungene.Ble ikke så bra bilde.

Vi valgte å gå i dyreparke etter løverunden.Benjamin ble så utålmodig av å sitte i bilen.Barna fikk sitte i en sånn vogn vi dro etter oss.Men Benjamin var så vill og gal at han nesten hoppa ut når han så dyra,så vi måtte sette han i vogna.
Jeg fikk ikke tatt så mange dyrebilder desverre,men sånn blir det noen ganger.


Her er småtassene i tralla.

Benjamin vil hoppe ut...

Vi traff Ingunn med familien på den store lekeplassen og der man kunne klappe geiter.Jessica og Henrik begynte å leke sammen med en gang.
Benjamin krabba rundt og kjefta på geitene og stanga de!!
Denne lille gutten er ikke sann!!
Vi spiste med Ingunn & co før vi kjørte til hotellet i Aalborg hvor vi skulle sove natt til søndag.klokka var over 17 da vi dro og vi hadde 2,5 timers kjøretur foran oss.
Men vi hadde en flott dag i dyreparken og været var faktisk ganske bra,.
Vi var vel i seng i 22 tiden på hotellet.Blitt sene kvelder på ungene.Men det er jo ferie!Ikke det beste og mest barnevennlige hotellet,men det var for en natt.Har du vært i Givskudd Zoo??

13 Kommentarer


Legoland og litt annet:)

I dag har vi vært i Legoland.Ikke det beste været,litt kaldt og det kom noen dråper med regn og litt sol nå og da.
Sinnsykt mye folk og lange køer.Vi hadde ungene i hver sin vogn,syns det var lurt i dag med tanke på masse folk.Jessica er egentlig for stor til å sitte i vogn nå,men nok om det.
Vi gikk rundt og titta,men kjørte faktisk ingen av attraksjonene,bare toget i Duplobyen,det var det Benjamin og jeg som kjørte.Så vi fikk vel ikke så mye ut av dagen i Legoland.Jessica fikk seg jentesverd og kappe og Benjamin fikk guttesverd.Sverda var myke.
Men vi fikk nå vært i Legoland.Blir nok en ny tur om noen år igjen tenker jeg.Mye nytt i parken og det gamle som var der når jeg var liten.


Med hvert sitt sverd:)

Vi tusla tilbake til Lalandiasenteret i 15 tiden for Jessica ville i badeland.Vi spiste før vi nok en gang entret badeland.Og Jessica og Benjamin koser seg som bare det når de får bade.
Jessica syntes at badeland var gøyere enn Legoland.Og det skjønte jeg også,for så fort vi kom inn dit våkna hun opp og strålte som bare det.Benjamin er som en liten fisk i vannet,krabba til han fikk vann over hodet.Vi prøvde vannsklier idag også,kjempegøy!!:)


Benjamin og paps:)

Den lille "fisken"vår:)

Badedronninga vår:)

Her er vi:)

Etter badinga traff vi endelig på min venninne Ingunn og familien.Vi har ikke sett stort til hverandre på turen,men sånn blir det jo bare.Ungene fikk leika litt i Monky Tonky land.Og de ble helt elleville over å få leke sammen:)
Men klokka begynte å bli mye for de minste så vi måtte komme oss tilbake til leilighetene.


Thomas og Benjamin:)

Henrik og Jessica:)

Benjamin var i seng noe over klokka 21 og Jessica måtte så klart prøve den nye kappa si og sverdet.Kjempefin rosa kappe med en hest eller enhjørning bakpå.Paps holdt på å kjøpe prinsessekjole til henne....hjelp sa jeg da.Jessica elsker jo alt sånt og de var fine.Men kappa var også fin.Nå har Jessica sovna for en stund siden og gubben har slokna på sofan...
I morgen skal vi dra herfra,skulle ønske vi hadde en dag til.Så kunne vi tatt en liten tur innom Legoland igjen og bada mer.Men vi får komme tilbake senere en gang.Vi skal kjøre til Ålborg å sove over til søndag.Da tar vi båten hjem.
Ikke sikkert det kommer noe innlegg før vi er hjemme på søndag.


Fine Jessica med kappe og jentesverd:)Det er iallefall helt supert her i Lalandia:)
18 Kommentarer


Aquadome:)

Idag var planen å dra til Legoland.Men vi fikk problemer med å låse døra her i leiligheten(kodelås.)Så tiden gikk og mens vi styra med dette kom det svarte styggeskyer og himmelen åpna seg.Det tordna og lyna noe voldsomt!!
Så Legoland ble utsatt til i morgen,håper det blir bedre vær altså!!
Så da har vi tilbrakt dagen inne på senteret,vi har titta litt rundt før vi gikk på Monky Tonkland.Det er et stort lekeland,det er vel noe av det samme som er rundt omkring her hjemme.
Ungene leika og styra på.Jessica og paps ble igjen da jeg trilla Benjamin for en dubb.Det kom en stor ape for å hilse på barna og dette var stas for Jessica,hun som elsker aper(ja mamma og.)


Småtroll på tur!

Glade i hverandre:)

Jessica og en stor ape:)

Etter Monky Tonkland spiste vi litt før vi gikk for å bade i Aquadome.Vi var på vei dit før idag også,men det hadde alle andre også,var sikkert 200 i kø før oss.Alle ville bade når det var så dårlig vær ute.
Jessica og Benjamin ble helt elleville da de kom ut i alle bassengene som var der.Benjamin hylskriker når han må bade eller dusje hjemme.Men her krabba han avgårde og var ikke redd for noe.Fikk vann i ansiktet og han bare lo.Jessica var like vill.Plaska og leika.Hun var så tøff at hun sklei i vannrutsjebanene.
Kjempeflott badeanlegg med varmt vann og ennå varmere i bassengene for de helt minste.
Vi koste oss alle 4!


To som koser seg:)

Badegutten:)

Badejenta:)Og da vi kom tilbake til leiligheten kom vi så klart ikke inn,argh!!!!Så teknikerne måtte komme igjen,er vi irriterte,ja!!Men elles har vi storkosa oss idag.
Krysser fingra for fint vær i morra!


16 Kommentarer


Vi er i Lalandia,Billund!

Dette innlegget skulle vært posta igår men ble litt trøbbel med nettet her.

Vi sto opp til et ukristelig klokkeslett for å ta båten til Danmark.04.45 ringte vekkeklokka,gjesp!!!Men det gikk fint å vi kom oss avgårde.Begge barna sovna i bilen og da vi var i Larvik og ombord i båten kosa de seg.
Vi var ute på dekk i solskinnet,kikka rundt på båten og handla litt i taxfreen,parfyme på hu mor;)

Benjamin krabba rundt i korridorene å kosa seg!Båtturen tok 4 timer så det er ikke så ille.Mye å se på.
Benjamin koser seg på båten:)

Kjøreturen til Billund gikk også greit,småtrolla sovna ganske så kjapt,Benjamin sov i 2 timer og da var vi nesten framme.
Ferieleiligheten vår er kjempefin,med boblebad og alt!
En fin kjøkken øy også,sånn ville jeg hatt hjemme:)


Stua vår!

Kjøkkenet.

Det er et flott senter her med masse å gjøre innendørs.Vi kikka litt rundt og her er det umulig å kjede seg!Digert badeland og Monkey Tonkyland,bowling,minigolf og et digert vinterland med masse vinteraktiviteter.
Supermarked og litt shopping!


Inne på senteret Lalandia.

Vi har ikke rekt så mye den første dagen,men håper å få med oss endel her.

14 Kommentarer


Pakkedag.

Lillebror i huset må ha stått opp med feil bein idag,makan sier jeg bare!!Vært blid nå og da men mest sutrete.
Dagen har gått med til å pakke og ordne til turen imorra.En sånn kjedelig dag egentlig.Men pakke må man jo.Var på butikken en tur og kjøpte med noen småting som smoothies og bleier til lillebror.
Får jo tak i alt i Danmark også.
Kaninen vår skal være hos foreldra mine så vi spiste pizza hos de.Benjamin fikk sitte i sandkassa og da var han fornøyd.
Da vi skulle dra hjem gråt Jessica sårt fordi hun savna Bongo allerede.Hun er ei følsom lita jente som ikke liker å si hadet,hun gjemmer seg isteden å sitter og gråter.Ville ikke si hadet til mormor og morfar heller.

Vi har i disse dagene passa katten til naboen,og den henger rundt her.Sover utenfor døra hos oss og kommer så fort den ser oss.Når vi er ute ligger den i grusen å ser på oss:)
Så mens vi er i Danmark skal naboen passe på vårt hus,så ikke prøv dere!!Haha:)


Jessica gleder seg til Legoland:)

Vi må stå opp klokka 04,45 imorra,hjelpes!!!Jessica må vi antagelig bære sovende ut i bilen,hun er håpløs om morran.Så det kan bli en "festlig" morgen her.Om man kan kalle det morgen..
Skal juble når vi sitter i bilen alle sammen og er på vei.Båten drar fra Larvik klokka 08.Vi reiser med venninna mi Ingunn og familien.Det blir nok supert!!
Jeg skal handle meg parfyme på taxfreen,gleder meg,hihi:):)

Skal prøve å blogge fra ferien vår,vi skal ha internett i leiligheten vår i Lalandia.

Nå må jeg sjekke at jeg har huska alt...Har du bodd i Lalandia??
14 Kommentarer


Just hanging out...

Tenkte det var greit å veie Benjamin igjen idag siden vekta har stått stille siden februar(ikke at at han lider noen nød.)Vi har time til 15 månederskontroll i slutten av august og det er jo en stund til.
Jessica ville også være med så det var jo greit.
Mange fine leker på helsestasjonen og begge ungene leika etter at Benjamin ble veid.Jessica syns det var gøy å veie lillebror:)
Vekta viste 11.5 kg.For en måned siden veide han 11 kg og har gjort det siden februar.Så nå har han lagt på seg igjen,ikke så rart så mye som han spiser...hihi:)


På helsestasjonen:)

Etter dubben til Benjamin tok jeg med småtrolla til byen å møtte mormor.Hadde noen småærend å handle inn til turen.Ble en is på småtrolla i byen også:)
Vi har bare hengt her hjemme etter middag.Paps skifta felger på bilen og ungene og jeg leika.Hoppa på trampolina(den har blitt brukt lite denne sommern pga regn) og gikk på lekeplassen,men det ble en kort tur da Jessica tråkka i kattebæsj i sandkassa.Irriterende at kattene bæsjer der!!
Hun ble så klart helt fra seg og det skjønner jeg jo,lukta helt grusomt,blæh!!!!
Vi tok heller en sykkeltur i gata.Og Jessica har virkelig dreisen på sparkesykkelen,hun suser avgårde i nedoverbakkene og har full kontroll.Bremser med bremsen og alt:)


Just hanging out...

På med lipgloss og så litt hopping på trampisen:)

Benjamin hjelper paps med dekk og felger:)

Og selfølgelig ble lillebror like rasende ikveld som igår kveld da det var kveldsmat.Varte ikke så lenge denne gangen heldigvis.Det er vel en fase som alt annet.En liten lur tass det her.Blir bedre når han begynner å prate litt,mye peking og grynting:)

Jeg har så vidt begynt å pakke til ferieturen vår,alt må være ferdig imorra kveld siden vi drar grytidlig på onsdag.Det værste med ferieturer er å pakke ut og rydde når vi kommer hjem,hihi:)
Morro å pakke ut om jeg har fått shoppa litt,hehe...
Men vi gleder oss masse.Bare jeg som gruer litt for båtturen,er ikke så glad i å kjøre båt.


Her er "fartsbøllene" mine:)
Hva syns du om å pakke ut når du kommer hjem fra ferie??12 Kommentarer


Playdate,grilling og sinnatagg!!

Snodig vær idag også.Regn og sol om hverandre,argh!!
Men vi gikk ut i 10 tiden.Paps vaska bilen og Jessica hjalp litt til.Leika litt før det var mat og dubb for Benjamin.Mens han sov venta Jessica på at Henrik skulle komme å leke.De har ikke sett hverandre på en uke og de lyste opp når de så hverandre:)
Vi gikk på lekeplassen men da begynte det så klart å regne så vi gikk inn.Liv med 4 barn i stua ja.Men de fikk brent litt krutt og Ingunn og jeg fikk skravla litt.Vi drar jo sammen med de til Legoland denne uka.


Lek og kos på gulvet:)


Da playdaten dro skulle vi til foreldra mine på grilling.Vi spiste og kosa oss med grillmat og jordbær til dessert.Nesten skammelig å si at jeg ikke har spist jordbær i sommer,fy!!!
Jeg som alltid spiser masse jordbær om sommern.
Ungene leika og hadde det gøy.De satt i sandkassa og jeg måtte dusje Benjamin før vi dro hjem.Han så ikke ut,hihi:)Han elsker å sitte i sandkassa:)Hele gutten blir full av sand,men pyttsan...


Benjamin er veldig glad i å leke i sandkassa.

Da vi kom hjem bada jeg Jessica og paps skulle gi Benjamin grøt.Men lillebror slo seg totalt vrang,for et raseriutbrudd.Han hylte og gikk løs på ting,velta stoler og var helt "nisse!"
Jeg hørte det ned på badet at det tok helt av.Jeg sa at Jessica fikk forte seg opp,og da slutta han med en gang,ble blid som en sol og spiste opp grøten sin.
En liten sinnatagg som er veldig glad i storesøster.Lille rare gutten,en ordentlig luring!!
Han har forresten begynt å stå litt alene nå.Han har tydligvis ikke hastverk med å begynne og gå.Stor forskjell på disse to søsknene altså.


Frøken Jessica tar seg en hvil på sparkesykkelen:)
Hva har du gjort idag??
Har ditt barn ofte raserianfall??12 Kommentarer


Bikinishopping...

Benjamin var heldigvis bedre idag,tempen viste 37.5 og det er jo ikke noe å snakke om.Vi sov til nesten klokka var 8 og det var godt for små og store:)
Gubben skulle jobbe idag og han,hjelpe en kamerat med å montere kjøkken.
Jessica skulle en tur ned til bestemor og bestefar(svigers.)Så ringte bestefar å sa at de ville gjerne ha Benjamin også,så jeg ble brått alene.Jeg hadde uansett planlagt en tur på Buskerud storsenter og Coop.Mamman min ble med meg dit.
Det nærmer seg Legoland på oss så jeg måtte handle inn litt småtterier.Det er jo badeland i Lalandia hvor vi skal bo,og jeg må desverre ha badetøy...liker ikke å vise meg i bikini...

Jeg fant meg en fin bikinitopp til halv pris,me like,så det blir den og en shorts i badeland på meg.Da føler jeg meg litt bedre.Jeg har gått ned alle gravidkiloene + ennå 7 kg men føler ikke for å sprade rundt i bikini for det.
Jessica fikk også bikini,og Benjamin fikk også noen småtterier.

Henta ungene hos svigers.de små hadde kosa seg,spist jordbær og leika i hagen.Benjamin hadde sovi en god dubb i vogna og kosa masse med bestefar.Han er en ordentlig bestefargutt.Vil helst sitte på fanget hans å kose hele tiden.Jessica sjekker ut den nye bikinien sin:)

Mormor var også med til svigers,så vi satt å prata litt før vi dro videre.Var innom senteret for et lite ærend.Var innom parken i byen også,måtte se på alt vannet som er i fossen nå.
Syns det er litt skummelt,tenk å dette uti der.Strømmen er så sterk der nå.
Masse ender som var der,og Benjamin pekte å lo:)Veldig fint og koselig der,var mange som var der å titta.


Her ser du litt av fossen.Når vi kom hjem måtte Jessica pynte seg med kjole.Hun er så "dillete" og jålete.Men det er bare gøy.Koselig at hun vil pynte seg med kjoler osv.
Vi var også hos naboen å mata pusen dems.
Det var veldig gøy for ungene og pusen kom så fort vi kom med maten:)


Jessica har pynta seg:)Er du komfortabel med å gå i badetøy??15 Kommentarer


En brå start!

Det ble en brå start på dagen idag,fredag den 13 og alt.Benjamin våkna 04.30 med 39.9 i feber!!Han sov ikke mye fram til jeg måtte opp og på jobb.Papsen ble hjemme med han.
Behøver jeg å si hvor trøtt jeg har vært idag??Men jeg kom meg mellom dagen på jobb,og før jeg henta Jessica i barnehagen stoppa jeg å tok sol!!Det var deilig og jeg dubba såvidt,desperat etter litt søvn sier du,haha:)

I barnehagen hadde de kosa seg idag også,de hadde bakt og fått ansiktsmaling(idag også.)Jeg tok med alt av klær hjem siden det nå er ferie.Et lite lass med klær.
Barnehagen stenger i to uker og vi skal ha ferie i tre uker.
Litt dumt å starte ferien med sykt barn.Håper ikke Jessica blir syk.Det var tre barn som hadde blitt sendt hjem fra barnehagen med høy feber idag:/


Ansiktsmaling idag også:)

Jessica og jeg kjørte innom lekebutikken for å kjøpe et sånt parkeringshus til Benjamin.Han har leika så fælt met et sånt hos naboen.Så da måtte vi ha et,149 kr var en fin pris.
Jessica fikk med seg en Ariel dukke som også var på tilbud.


Jessica med Arieldukka:)

Febergutt...


Da vi kom hjem løp Jessica rett bort for å leke med Marius.Jeg var inne med en litt sutrete febergutt.Han kvikna til litt etter mat og en romperakett.
Paps har satt inn barnesetene i den nye bilen så nå er det bare å kjøre:)
Gikk ut å prøvde setene og begge barna sitter kjempefint.Kommet opp i høyden og har fin oversikt!
Redd det blir en urolig natt.Benjamin er sinna som fy!!Raser inne i senga,så formen er kanskje på vei tilbake??Vært inne ganske mange ganger,sitti på fanget har han også,og fått drikke...Det er sånn sinna gråt,han prøver å tyne meg.Men selv om han har feber så kan jeg ikke ta han opp hele tiden,er jo akkurat det han vil oppnå.Men han blir nok tatt opp igjen...off da er slaget tapt og han vinner.
Blir sånn at jeg gruer meg til legging,er sånn nesten hver kveld.


Lillebror sitter fint her:)Hvordan har din dag vært??

19 Kommentarer


Bråkmakargatan...

Like greit å jobbe når det har regna så sinnsykt som det har gjort i dag.Det har bøtta ned!Leverte ungene til frokost i barnehagen og vi løp inn under paraplyene våres.
Mørkt og trist ute.
Da jeg henta i barnehagen var de store barna ute å leika,opphold akkurat da.Men de koser seg jo med alt vannet.Jessica kom løpende mot meg og hun hadde fått ansiktsmaling.De har kosa seg masse i barnehagen idag,spist lakseomelett,sett på film,ansiktsmaling og masse mer.Få barn og da koser de seg.I morgen skal de bake tror jeg.
Benjamin hadde også spist masse(som vanlig) og kosa seg.Begynte å regne igjen da vi kom hjem så vi var inne å leika litt før vi forta oss ut når det slutta å regne.Er jo så kjedelig å være inne!
Jessica leika med Marius.De sykla og leika på lekeplassen.Benjamin fikk også sykle litt og kosa seg i sanda.
Verden raste sammen for Jessica da Marius hadde gått inn mens hun var på do.Hun ville til de og ga seg ikke.Men klokka begynte å nærme seg kveld.
Hun har vært litt sånn i det siste at hun begynner å gråte når hun ikke får det som hun vil,sjarmerende!!
Hun satt lenge i gangen og gråt.Og jeg prøvde å forklare for henne at det nærma seg kveld og at vi ikke bare kunne gå inn i huset til Marius.
Det ordna seg etterhvert men hun var fryktelig sint og ville til og med flytte...Husker jeg også sa sånne ting...kremt...
Noen ganger så minner hun meg om Lotta fra Bråkmakargatan,hihi:)Har du lest om henne?

Jeg fikk til slutt en god kos:)
Jessica har hatt sparkesykkel lenge,hun fikk den da hun var 20 måneder og har sparka på den siden da.Fant et søtt bilde av henne før hun fikk sin egen sparkesykkel,hun sparka rundt i butikken,1.5 år gammel.Søta!!
Så da måtte jeg sammenligne to bilder:)


Se på henne da!!:)
Er det noen ditt barn minner deg om??
9 Kommentarer


Sandete gutt!

Syns ikke jeg gjør annet enn å vaske og legge sammen tøy,det blir aldri tomt.Også så kjedelig det er å brette tøy...Godt det ikke går noen vei,hehe:)
Bretta noe men det er fortsatt tøy i tørketrommelen...jaja...
Tok en bytur med mamma og snubla over gummistøvler til Benjamin,de kosta 75 kr på salg.Passa bra siden han måtte ha det.

Henta de søte små i barnehagen og Benjamin var full av sand.Børsta av han masse ute før jeg gikk inn for å skifte bleie før vi dro hjem siden han hadde bæsja.Sand overalt.Lå en liten haug på magen hans.Jeg måtte sette han i vasken og vaske vekk det verste.Sand i alle kriker og kroker.Han har jammen i meg kosa seg idag:)
Det har Jessica også,de hadde feira noen bursdager inne på den store avdelingen.
Benjamin fikk være med inn der for å hente Jessica,og han krabba rundt å kikka,og fargeblyantene var kjempespennende!!


Blid møkkete gutt:)

Hos Jessica på stor avdeling,spennende!!

Etter vi kom hjem har Jessica leika med nabogutten Marius.Hun spiste til og med middag der.Vi satt litt på verandaen hos de mens ungene leika.
De har det så gøy sammen!Kjempesynd at de snart skal flytte.Flytter heldigvis ikke langt unna,bare på andre siden av byen.
De måtte sykle litt på trehjulssyklene sine også,full fart bortover gata:)
Jeg syns det ble kaldt ute jeg da,litt høstaktig...
Nå er jeg egentlig sulten men har ikke noe god mat i hus,argh!!!Hva har du spist idag??8 Kommentarer


Styggeskyer og bil...

Våkna opp til sol,jøss!!!
Ungene har vært i barnehagen og jeg har rydda og ordna litt her hjemme.Har også fått ordna etterveksten i håret:)
I barnehagen skulle de på tur idag alle sammen.Flaks med været!


Lillebror i bhg på morran idag.

Jeg fikk besøk av Annette og lille Amalie.Vi satt ute å skravla.Veldig koselig!!Og så kom styggeskyene og himmelen åpna seg.Ikke en dag uten...Alle prater og klager på været,ikke så rart.
Henta småtrolla og vi dro innom foreldra mine for dit skulle mannen å sette inn seter i vår "nye" bil.
Det har vært en toseter men nå er den straks klar for oss med flere seter.Skal vises imorgen for å bli godkjent.Så da har vi ny familiebil.Gleder meg til å kjøre med den.Har kjørt før altså,men ikke med seter i.
Ungene kommer til å sitte så fint i den.Kommer litt høyere opp og får oversikt.Det er en Chrysler Voyager.

Jessica og Benjamin har leika og tulla.Jessica prøvde å løfte litt på lillebror,og han lo og lo:)


Nå skal jeg straks kose meg med kyllinglår og potetsalat:)Goody!!!


Hvordan bil har du??


12 Kommentarer


Regntøy og frisørtime på hu mor:)

Merker at det er sommerferie nå,veldig stille i barnehagen idag.Men tror ungene koser seg,de gjør masse gøy og de får masse oppmerksomhet når de er så få.
Så klart har det regna i bøtter og spann idag også,så nå måtte jeg få ut fingern å få kjøpt gummibukse og regnjakke til Benjamin.Det er vått ute og han krabber jo rundt i barnehagen.
Vi begynner med ferie neste uke og da stenger barnehagen i 2 uker,vi skal ha ferie i 3 uker.


Ungene på vei inn i barnehagen:)

Fikk tak i regntøy til Benjamin.Bamseregntøy:)Så det måtte prøves når vi kom hjem.Da jeg henta i barnehagen krabba han rundt i vår/høstdressen sin.Men nå kan han boltre seg i regnværet,hehe:)


Fin gutt i det nye regntøyet:)

Jeg hadde frisørtime etter jobb og barnehage.Må passe på når mannen jobber tidligvakter.Jessica ville så klart være med så hun hang med.
Satt å kikka på meg å spurte 100 spørsmål,hehe:)
Vi var ikke helt fornøyd med klippen til Jessica(klipte seg i forrige uke) så hun klipte seg litt til,god service,og vi ble fornøyde:)
Etter klippen ble det tid for en is før vi kjørte innom foreldra mine for å hente en vogn vi har hatt stående der.Det er bare en liten trille,men kjekt å ha hjemme til Benjamin.Vi får teste den en dag.Kjøpte den til Jessica da hun var 1,5 år.Men ingen vogn slår Mountain Buggyen vår altså.
Dette er er 4ME trille,lik Carena.Ikke så god å trille egentlig.

Jessica rakk også en runde på sykkelen før det var inn for kvelden.


En is på senteret og en runde på sykkelen:)Har du begynt med sommerferie??9 Kommentarer


In the neighborhood...

Våkna opp til gråvær og regn:/Men da Benjamin skulle sove dubb kom sola så jeg trilla han så han fikk sove i vogna.Fytti så varmt,klamt og fuktig!!
Så vi har vært ute resten av dagen.Bare vært inne å spist middag.
Vi har bare vært her i nabolaget.Jessica har leika med naboungene,vi har gått en tur og Benjamin fikk prøve den første trehjulssykkelen som Jessica hadde.Gjett om det var gøy!!
Så da måtte Jessica fram med den rosa trehjulssykkelen også,og sykle på den.Ennå hun har tohjulssykkel med støttehjul.Sykla noen runder før hun bytta den ut med sparkesykkelen.Men det er fortsatt gøy med trehjulingen nå og da.

De nye "jåleskoa"måtte prøves ute.Fikk rosa ballerinasko med glitter av paps igår(99 kr på H&M.)Hun har et par til men de har hun nesten sliti ut alt.


Rosa "jålesko" med glitter:)

Lillebror:)

To små pusekatter:)

"Sykkelbanden!"Etter middag "kjeda" ungene seg litt så da fikk jeg et lite innfall å tegna de i ansiktet som pusekatter,hihi:)
Forta oss ut igjen,og det var da trehjulingene ble tatt fram og ungene sykla i gata.

Benjamin rasa da han ble lagt(igjen.)Var forresten ikke glad for å dusje heller,han prøver å flykte,samme greia da han sitter i badebalja...
Mens jeg bada og mata lillebror sykla de to andre en tur.
Jessica ville ikke inn og det skjønner jeg jo,hun hadde det jo så gøy:)!

Pleier du å "henge" i nabolaget eller finner du på andre ting på søndager??12 Kommentarer


Det regner...bombe liksom!

Lørdag og vi våkner opp til regn...Ja jeg må bare klage!!!Fy for et elendig vær,er det ikke sommer??!!Like dårlig sommer som ifjor,krysser fingra for at det blir bedre!
Jeg er ikke så glad i sånne dager,da er det jo nada å finne på,og jeg blir gal av å være hjemme hele dagen!!
Jeg er ganske spontan og kan dra avgårde på noe så fort jeg finner på noe,sånn er ikke mannen....desverre.

Vi dro nå en tur til byen for å treffe broren min som var i byen siden det er jazzfestival her.Jessica syns det er så stas med onkel Frode!!Satt på cafe og skravla og ungene dilla med tante og onkel:)


Benjamin og onkel Frode:)

Vi avtalte å reise inn til broren min når vi har ferie,de bor i Oslo så ikke langt å kjøre.Masse å finne på der og gøy for Jessica.Mulig Jessica og jeg overnatter også.Det blir etter Legoland.
Jeg kjøpte meg ny pute siden Benjamin har overtatt min.Så nå gleder jeg meg til å legge meg,hihi:)Ny god pute!!!


Rakkerungene på butikken:)

Lørdagsgodis!!:)

Resten av dagen har vi bare vært hjemme å leika og spist pizza.Benjamin lo seg fillete av en liten vifte!Mista nesten pusten når den blåste på han,men han måtte mer og lo som bare det:)
 Nå sover Benjamin søtt og Jessica skal snart i seng.Hun ser på den andre pc'n.
Skal snart finne meg noe godis jeg også tror jeg...

Håper på bedre vær imorra!!


Den lille kjekkasen vår:)
Er du spontan??


10 Kommentarer


Fredag og grilling...

Jeg har inntatt sofan og her blir jeg til jeg finner dyna mi.Jeg er skikkelig sliten og ryggen og knea har sagt takk for seg idag.Det har vært en slitsom og travel dag på jobb,trodde jeg skulle knele på slutten.
Da var det godt vi skulle på grilling til foreldra mine.Selv om jeg hadde lyst til å dra hjem å stupe i seng,men det hadde jo ikke gått med barna her.
Vært litt trøtt også siden sinnataggen fant ut at han skulle få et raserianfall klokka 03 inatt...Skriker som en gal og stiv som en stokk hiver han seg bakover når vi prøver å roe han,hjelpes!!!
Skjønner ikke hvorfor han er så sinna for tiden.Det er vel alderen og masse inntrykk...

Benjamin har vært på tur med gruppa si i barnehagen idag.De var i byen å kikka på alt som skjer med jazzen osv.Det var nok gøyalt,han storkosa seg igår når vi kikka.
Det er ikke så mange barn i barnehagen nå og da finner de på litt ekstra.
De større barna(Jessica)var i barnehagen,bader i spredern og koser seg.

Det smakte med grillmat!!Sola har ikke vist seg idag,men det har vært varmt og lummert.Venter på uværet...Hva skjer med sommern??
Benjamin dytta innpå med mat som han alltid gjør,hehe:)Vi kosa oss alle sammen:)


Mat!!

Ser etter gravemaskinene:)

Jeg var ute med Jessica når vi kom hjem mens paps la lillebror.En av de ansatte på gruppa til Jessica i barnehagen kom på besøk til naboen og det var veldig rart syns Jessica.
Hun ville vise fram rommet sitt,hihi:)
Ble litt sykling og hun lata som om sykkelen var isbilen,haha.Plinga med ringeklokka:)God fantasi!!

Nå skulle jeg gitt mye for en massasje altså!!!


Beundrer ballongen sin...

På sykkeltur med Ape:)
Hva tror du,blir resten av sommern bra??
12 Kommentarer


Jazza oss...

Våkna til sol og deilig temperatur!!Og jeg skulle så klart på jobb...gah!!!!Fikk ungene i barnehagen til frokost.Jessica måtte bare sparke litt på sparkesykkelen her ute før vi kunne dra.
Kom meg på jobb til rimelig tid.Når jeg leverer ungene til frokost i barnehagen(kl 8) blir det lang dag på de.Men jeg har liksom ikke noe valg,jobbe må man.Men litt stressa blir jeg merker jeg siden Benjamin bare er 13 måneder.Det er helt greit for Jessica og begge to har nok godt av det.
Jeg henter de klokka 16.Blid frøken på morran med ny fin bukse!!

Siden det er jazzfestival i byen var det travelt på hotellet idag.Og varmt!!.
Svetta meg mellom dagen og innen jeg kom hjem satt buksa fast,haha!!Da er du varm altså!!
Tok på noen lettere klær og dro og henta ungene i barnehagen sammen med mannen.Vi skulle ta en runde i byen å sjekke ut jazzen og alt annet som er å se på.Byen våkner til liv,men når det er over er det helt dødt her.Er ikke så glad i jazz jeg altså,men artig å titte på alt annet,og man møter mange kjente ute.
Ingunn og ungene ble også med.
Vi titta litt rundt,ungene fikk gassballonger og så satte vi oss å spiste.
Så kom venninna til Jessica også og de dansa plutselig rundt oppe på en scene:)Skjønner ikke hvor hun har denne dansinga og jålinga fra....
Henrik dansa litt også men jentene tok nok litt over,hihi:)
Benjamin var ellevill i vogna si,klappa og lo:)


Vi møtte på disse raringene:)

Mamsen og Benjamin:)

Benjamin koser seg på årets jazzfestival:)


Bestevenninner:)
Når leverer og når henter du ungene i barnehagen??
Kanskje du skal innom jazzfestivalen om du ikke bor for langt unna??


20 Kommentarer


Barnelegen,kaos og "klæmmis..."

Idag hadde Benjamin time hos barnelegen igjen ang om han hadde matallergi.Vi skulle også ha med avføringsprøve,ugh!!
Så jeg kjørte Jessica i barnehagen før vi dro til legen.
Jessica hadde med veske og masse stæsj som vanlig,lille jåla vår:)


På vei inn i barnehagen:)

Prøvene Benjamin tok var heldigvis fine.Han har bittelitt eggeallergi,men vi skal ikke lage eggefri mat til han,det er så lite det er snakk om.
Det var en rask legetur idag.Veldig glad han ikke hadde noe mat eller melkeallergi.


Blidfis på morran:)

Jeg var en tur i byen med Ingunn for å titte litt.Årets jazzfestival starter i dag.Alltid masse boder osv å titte på.Men ting var ikke satt opp ennå,så får titte en annen dag.
Henta likt med Ingunn i barnehagen så vi ble hengende å prate som vanlig:)Mine barn var ekstremt møkkete idag.Jaja,de koser seg i barnehagen iallefall:)
Rakk postkontoret for å hente en pakke fra www.lillemartine.no En superfin Hummelbukse til Jessica!!
De har virkelig mye fint på den nettbutikken,så ikke siste gang jeg titter innom der.


Lillebror:)

Ble litt lek ute med såpebobler.Jeg gikk inn for å bade lillebror,men han hater virkelig å bade for tiden.Utgangsdøra var åpen siden Jessica leika utenfor.Naboene begynte vel å lure sånn som Benjamin skreik.
Han prøvde å komme seg ut av badebalja,fikk ikke satt han ned,stiv som en stokk.Skrikinga fortsatte da han ble lagt,herlig!!Når han endelig sovna etter 40 minutter eller noe var jeg helt "klæmmis" av å løpe opp og ned trappene siden Jessica var ute, og jeg løp opp og la ned lillebror igjen og igjen.
Kaos,kaos,kaos...
Fikk endelig bada Jessica litt på overtid.Mannen jobber sent så jeg er alene med de.Og da måtte det så klart bli kaos.
Jessica brydde seg ikke,lekte og kosa seg hun:)
Småtrolla:)

Som sagt så ble jeg litt "klæmmis."Så nå er det dusjen next før jeg må legge meg til en grei tid.Jobb i morgen...
Handler du på nettet??16 Kommentarer


Nyklipte barn:)

Den lille søte gutten i huset våkna da klokka var 21,30 igår kveld og var rasende!!Han ville ingenting,var bare sinna som fy!!Vi måtte bare la han få rase.Jeg la han med meg og han rasa til han sovna ca 23,30.
Ikke morsomt med sånne kvelder/netter.Det var værre for litt siden da han holdt på til kokka 02.30 på natta.

Måtte vekke han 7,30 idag,typisk det!
Han var så blid og fornøyd at,satt å spiste brødskive og kikka på lastebilene oppi skogen her.Raring altså!!
Lillebror er jo så søt på bildet under her.Nesten litt vemodig med det håret,for idag skulle han klippe seg.Og jeg regna med at han kom til å bli litt forandra.
Jeg henta ungene litt før i dag og vi dro til frisøren.Mormor ble med siden Jessica også skulle klippe seg.Så kunne hun trille lillebror når han var ferdig og ble utålmodig.
Lillebror satt musestille på fanget mitt mens han ble klipt,lurte fælt tror jeg.Han virra litt med hodet men det gikk så fint.Og som jeg trodde så ble han litt forandra,han ble en liten gutt:)
Så da var det gjort,for sent å angre nå...
Jessica ble klipt og var som vanlig kjempeflink og hun ble veldig fin hun også.Det blir frisørbesøk på meg til uka.Må ha kort hår jeg altså.Hadde litt langt hår en stund,men så klipte jeg meg og jeg angrer ikke.Hadde veldig kort hår før.Syns det er både fint og tøft!!


Lillebror hos frisøren.

Etter frisørbesøket satt vi litt på cafe før vi kikka litt.Jeg kjøpte meg ny maskara og Jessica fikk neglelakk.Hun pynter og jåler seg mer enn det jeg gjør,hihi:)
Vi ble med inn en tur da vi kjørte mormor hjem,morfar måtte jo få se på de nyklipte barna:)Har prøvd å ta noen bilder av "nye" Benjamin.Men det var ikke så lett.Kommer nok bedre bilder av han.
Det ble lek med såpebobler på verandaen,kjempegøy å jakte på boblene!:)
Lillebror med ny sommersveis:)

Etter at Benjamin var lagt har jeg lakkert tåneglene til Jessica.Vi leste prinsesseblad på senga og hang opp prinsesseplakat på veggen.
Prinsesser er stas!


Prinsesse Jessica:)Hva liker du best på deg selv,kort eller langt hår??

16 Kommentarer


Just another monday...

Jeg må le av Benjamin.Så fort han våkner sitter han i senga å peker mot vinduet og sier:"Der!"Han hører gravemaskinene og lastebilene som jobber oppi skogen bak der vi bor.
Jeg satte han i stolen hans på kjøkkenet og han pekte å kikka med store øyne.Han krabber også mot døra,vil ut å se.Så paps tok han med ut mens jeg kledde på Jessica.Dette er en gutt ja:)Storesøster måtte pynte seg litt idag også,veldig tydelig at vi har en jente og en gutt i hus:)


Følger med på gravemaskinene:)

Jeg har ikke gjort så veldig mye idag.Vaska og rydda litt før jeg dro til fotografen å henta bildene!!De er så fine!!Jeg har allerede hengt opp det store bildet.Nesten så jeg kunne tatt det ennå litt større.Men det ble veldig bra!Vet ikke om det skal henge der det gjør,vi får se litt.Har ikke så mye veggplass.
Albumet med bildene i var også kjempeflott!!

Bihulene plager meg fortsatt,så jeg ble nødt til å ta meg en dubb.Dunker fælt i hodet...

Henta barna i barnehagen å vi hang litt på parkeringa med "de faste" idag også,hihi:)
Kjørte innom foreldra mine for å hente noe og Jessica ble igjen når jeg måtte dra for å legge Benjamin.Morfar kjørte henne hjem rett før leggetid.
Jessica begynner å bli så stor med egne meninger og sier klart ifra om alt hun vil og ikke vil:)


"Cutiepie!"

Og her er bildet på veggen:)


Som dere ser så har jeg fått meg en ny flott header.Og det er nok en gang Helle som har laget den!!Jeg er kjempefornøyd:)
Hun er rå på headere,design og annet.
Hun ordner endel for meg på bloggen.Veldig takknemlig!Hvilke "sprell"  har du gjort denne mandagen??22 Kommentarer


Ut og inn...

Jepp,det er det vi har gjort idag,gått ut og inn hele dagen!Snakk om ustabilt vær!Sol,regn,sol,regn osv...
Det er jo nesten ikke noe annet å snakke om enn været.Skjønner godt at mennesker i solfylte land er i mye bedre humør enn oss nordmenn.Man hører jo stadig vekk at vi nordmenn er så "kalde."

Dagens første tur ut besto av at Benjamin fikk prøve en runde i sykkeltralla.Det var veldig gøy,så nå må han få seg hjelm han også så kan vi sykle litt lenger enn bare fram og tilbake i gata.Vi hadde vel blitt halshøgd om noen hadde observert barna uten hjelm mens vi var på sykkeltur.Man skal tenke på sikkerhet,men noen må jo bare være bedrevitere og kommentere alt."Bruker ikke barna dine hjelm?"osv...Joda,Jessica har hjelm hun,men ikke Benjamin(ennå.)

Jeg lever ennå og jeg har sykla uten hjelm siden jeg lærte meg å sykle,satt i baksetet i bilen uten sikkerhetsbelte osv.Som sagt,sikkerhet først,men når jeg vokste opp var det bare sånn.Og når hjelmene kom så var det flaut å bli sett med en på seg,haha:):)
Også var det de som ikke kunne ha på "pysestrikken"(sikkerhetsbelte)så fort de kjørte inn i sentrum,jeg var ikke en av de.Men han jeg er gift med var sånn i sin ungdom.

Husker at mamma sa hun skulle slutte å sykle den dagen det ble påbudt med hjelm...


Benjamin tester sykkeltralla:)

Benjamin lurer fælt på hva som skal skje:)Jessica er klar!

Vi har også vært på Laagendalsmuseet å sett på dyra.Det var sol når vi ankom,vi dro når himmelen åpna seg.Var inne litt før Jessica og jeg tok en siste tur ut med sparkesykkelen.
Buldra langt borte...
Dette er en sånn typisk dag som går i glemmeboka!!


Jessica måtte ta en runde på sparkesykkelen:)
Noe spesielt du husker fra da du vokste opp?? 29 Kommentarer


hits