Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Sneak peak av rommene til ungene.

Nå var det jammen godt med litt alenetid,puh!!Ungene har oppført seg som "nisser" etter middagen i dag.Og med "nisser" mener jeg tulleruske eller et enda værre navn.
Mannen har skrudd sammen seng og hyller fra Ikea i hele dag,og ungene har nok kjeda seg.De gikk i veien for paps,ble sure osv,mye gråt,sutring og sinne.
Til slutt måtte jeg bare binde fast Ben i vogna å gå avgårde med de,naboene begynte vel å lure sånn som de hylte og skreik.

Tidligere på dagen var jeg i byen med småtassene.Måtte innom jobben og banken.Og så fikk Benjamin gardiner til rommet sitt.
De har spist is og kosa seg,men her hjemme ble det tydligvis i overkant kjedelig.


Is gjør barna veldig snille....kremt...


Jålefrøken og en handyman:)

Rampegutt!


Jessica ble veldig fornøyd med senga og veldig stolt.Ikke så rart for den er superfin!!Hun skal også få nye hyller,men de rakk ikke mannen å skru sammen i dag.Benjamin fikk på plass sine hyller,men mangler litt bilder eller andre ting som gjør det litt koselig.
Alle lekene er heller ikke på plass ennå.Gardiner kommer også,så dere skal få se flere bilder senere når alt er ferdig.
Jessica skal få samme gardiner som Ben bare i en annen farge.Blir nok veldig bra til slutt!Ikke noe interiørrom,men koselige rom til barna hvor de kan leke,rote og kose seg.


Frøkna i den nye flotte senga si!


Sneak peak av rommet til Ben.

Nå sover de søtt begge to på hvert sitt rom,hurra!!!!Er littegranne spent på åssen natta går med tanke på Ben.
I morgen tar jeg med meg Jessica og drar til min venninne i Stavern på overnatting.Krysser fingra for flott vær!Jeg gleder meg masse!
Benjamin skal få overnatte hos mormor og morfar,og paps blir hjemme alene.
Er du fornøyd med rommene til dine barn??22 Kommentarer


Tur til Ikea!

I en sofa fra Ikea sitter far og denger mor....har du hørt den sangen??
Har hørt den av pappa,hihi:)

Vel,i dag var det perfekt vær til å dra på Ikea en tur,overskya.Vi dro alle sammen inkludert foreldrene mine.Nå er endelig rommet til Benjamin innflyttningsklart,så da måtte han få møbler.
Før vi dro bestemte vi at også Jessica skulle få nye hyller,hun skulle også få seng.
Alt ble handlet inn + litt til,penga flyr!!Men fy så fint de kommer til å få det!Vi kikka og fant det vi skulle ha.Det ble nytt sengetøy på begge småtassene og oppbevaringsbokser til å ha inne i hyllene.Det ble Exhibithyller til de begge to,fine og billige.Det ble til og med nye gulvtepper til begge rommene.
I morgen begynner mannen å skru sammen seng og hyller,og jeg skal sortere leker og andre ting.Blir en liten opprydding hos frøkna,mye "ræl" som kan kastes!
Bilder kommer så klart etterhvert som vi blir ferdige.


Ispause på Ikea!


På vei hjem stoppa vi på Burger King.Vi satt ute å spiste og ungene koste seg med mat og løp fram og tilbake for å leke.
Ut på tur med nesten hele familien!
Må bare si at jeg har verdens snilleste foreldre,så tusen takk mamma og pappa for sengen til Jessica!!


Ben koser seg på Burger King!


Da vi kom hjem åpna himmelen seg og det begynte å tordne.Ben prøvde å jage vekk tordenværet,han sa "husj" og vifta med armene,hihi:)
Tordenværet ga seg og ungene lekte ute i regnet,hoppa på trampolina og var mildt sagt "elleville!"De ble klissvåte!
Og de sovna da klokka var 20.30!!Ikke værst...


Snuppa ute i regnet!

To våte småtroll:)Har du vært på Ikea i det siste??
20 Kommentarer


Hest er best!

Vi har vært på playdate hos en venn av Jessica fra barnehagen på formiddagen.
Mammaen har hest og hun spurte om vi ville være med å fore hesten.Så klart ville vi det!!En flott stor og rolig hest på 21 år!
Ungene fikk være med å stelle han,Jessica børsta han og klappa.De fikk gå rundt med han på tunet,de holdt båndet og gikk alene.Benjamin var en tøffing og satt på ryggen til Shane(hesten.)
Jessica prøvde også men ble litt redd da hun kom opp på ryggen og ville ned med en gang.
Vi storkoste oss,så tusen takk for at ungene fikk være med på dette.Viktig at ungene får lov å være med å stelle og ta vare på dyra og bli kjent med de.
Hester er noen store flotte dyr!Jeg har aldri vært noen hestejente,men jeg syns det var kjempegøy selv å få være med,og de er flotte dyr!Nesten misunnelig på Gry som har hest,hihi:)Så kos å ha noen å stelle og dra på ridetur med.
Etter hestebesøket var vi med de hjem og ungene lekte og hadde det gøy.Benjamin "var litt i veien" for de store,men sånn er det jo med småsøsken.Trøtt var han også og slokna i bilen på vei hjem.


Fine Shane!


Her får Jessica børste han.

På gåtur:)

To fine gutter:)

Nå er rommet til Benjamin ferdig,siste strøket med maling ble tatt i dag,hurra!!!Så nå er det bare å flytte inn.Neste på timeplanen er en tur til Ikea for å kjøpe seng til Jessica siden lillebror overtar hennes.
Gleder meg til å ordne der inne:)!
Ellers så har de leika,krangla og hoppa på trampolina.Det ble grilling til middag og milkshake til dessert.Og de var nok en gang ikke i seng før klokka var 21.Om en uke er det jobb og barnehage,så vi må snart komme i "rute" igjen.


Go'gutt!


Gøy på trampolina!

Ha en fin kveld kjære lesere:)14 Kommentarer


Gråværsdag.

Det måtte jo komme en gråværsdag i løpet av sommeren.Vi har hatt supert vær en stund nå med sol og varme.Men i dag har det vært grått,ikke så kaldt,men litt rått.Ikke har det regna så mye heller,men ser ut som om regnet kommer snart nå.
Lurte litt på hva vi skulle finne på i dag.Paps skulle fortsette med rommet til Benjamin,og nå er det snart ferdig!Et strøk med maling igjen så kan vi begynne å ordne der inne.Må bare på Ikea en tur:)Gleder meg så til å ordne der inne!!

Jessica har vært kledd i Hummel fra topp til tå i dag.Handla litt klær til ungene i Danmark,og Hummel har så mye kult!!Benjamin fikk litt også,og det ble en treningsbukse på meg.


Bukse,tunika og sko fra Hummel.


Vi tok en tur for å leke med William,Emma og Benjamin.Koselig med en playdate for store og små.Jessica og William tok seg et bad i bassenget ute mens Benjamin var inne å lekte med en togbane(tog er poppis for tiden.)
Vi gikk ut med alle barna og de sykla og styra på.Pølser fikk vi også,vi kosa oss:)!


William,Benjamin,EmmaJessica og Benjamin:)


På vei hjem stoppa vi å kjøpte cheese doodles,må jo kose seg litt på sånne gråværsdager:)Det har ikke blitt så mye godis i ferien,det er legginga som har sklidd ut.
Småtassene har sett på film og de var litt mer ute etter at vi kom hjem.Benjamin var veldig trøtt,så han ble nesten lagt til vanlig tid i dag.
Det har vært litt krangling,men de har nok kjeda seg litt,og plutselig satt de omtrent oppå hverandre da de så film:)
Søt "outfit!"
Hva har du gjort i dag da??10 Kommentarer


Bortskjemte!

Jeg er nesten helt utslitt når ungene er i seng for kvelden.I dag har de vært ganske "gneldrete" og masete,vil at vi voksne skal leke med de hele tiden.De klarer fint å leke alene eller sammen i 10 minutter.
Jeg trenger virkelig en "time out" for meg selv i ny og ne.Får neimen ikke sitte på do alene engang.

Vi dro på playdate hos min venninne Ingunn og guttene på dagen.Vi fant ut at ungene har blitt grådig bortskjemt nå i ferien.De to eldste krangla endel,men så lekte de fint igjen.
Vi stussa litt da de kom ut med genserne sine bak frem og vrengt,lurte på hva de hadde drivi med inne,hjelpes!!!
Ungene lekte og krangla og vi voksne prøvde å få skravla litt mellom "slaga!"
Ble en liten blåbærtur også,masse blåbær på lekeplassen.


Firkløveret!


"Blåbærgurrine!"

Her er vi!:)

Senere var vi på grilling hos foreldra mine.Ble ganske så mette av grillmat,nam!
Ungene var ganske masete og det var varmt!Jeg var helt gåen av mas og varme så jeg hadde bare lyst til å rømme for en liten stund.
Gretne unger og gretne voksne,haha....


"Bortskjemt,jeg!?"


Nå skal jeg finne meg noe å tygge på og se noen episoder av Home&Away.


Flere som har blitt bortskjemte i løpet av ferien??12 Kommentarer


Hot in the city!

Syns den ene dagen er varmere enn den neste,i dag har det virkelig vært hot in the city!!
Men klager det gjør jeg ikke,men vi har holdt oss mest i skyggen,Ben trives best der.Ungene sover stort sett til klokka er 8.30-9 hver dag,og legginga har sklidd helt ut.I dag ble det litt sent, i seng til 21 og sovna ikke før nesten 21.30.Men det er sommer og ferie!!


De fineste!


Vi har vært en tur hos svigers for søskenbarna til ungene var der.Jessica ble igjen mens vi tusla hjemover med lillebror for jeg skulle ta han med til byen for en hårklipp.
Benjamin sovna så klart i bilen,helt utslått av varmen.Fikk han over i vogna å trilla en runde før han våkna.Siden han sover så lenge på morgenen dropper vi dubb på dagtid,men om han sovner litt så er det helt greit.
Han fikk klipt seg og ble så tøff!!Gutter skal være tøffe!;)


Nyklipt liten sjarmør:)

Det bades!Da Jessica kom hjem igjen ble badebassenget  fylt opp og de bada og kosa seg lenge.Den ene naboen vår hadde lagd en stor vaffelrøre og inviterte alle på vafler.Så vi satt ute og kosa oss med vafler og ungene bada og leika.
Og når det nærma seg leggetid så ville de slettes ikke inn.De var i gata med sparkesyklene sine og hørte ikke på de voksne som sa at nå er det sent osv...

Jeg har "flytta" inn på rommet til Jessica,og gutta sover sammen mens rommet til Ben blir ordnet.Veldig mye rot,men det får bare være.
Skulle også ha vaska gulver osv,men det får vente,er meldt regn på søndag så får ta det da.Nå nytes sol og varme sommerdager!


Fineste jenta:)Har legginga sklidd ut hos deg i ferien??

8 Kommentarer


Ny lekeplass og ny venninne:)

Flott sommervær i dag også,28-29 varme!Vi nyter sommeren og er ute så og si hele dagen lang.


Klare for nye eventyr!


Jeg hadde hørt rykter om en ny lekeplass i nabolaget,så i dag tusla vi bort for å se.Ungene tok sparkesyklene sine og mams tok med vogna for sikkerhets skyld.
Det er bare ti minutter å gå,så det er jo supert!
Og lekeplassen var super,helt knall!!Jessica fikk store øyne og Benjamin ble helt vill!!Et flott stort lekestativ med alt mulig på,sandkasse,en vippehest og en liten sykebil som man kunne sitte i å kjøre.
Ungene løp rundt å utforska,prøvde alt.Ble noen drikkepauser for det var varmt!!De lekte å kosa seg før vi tusla hjem for å spise litt is.


Den nye flotte lekeplassen!


Alt må prøves!

Ben likte denne sykebilen veldig godt!

Litt avslapning også:)

Jeg hadde time hos frisøren,så småtassene fikk være hos mormor&morfar imens.Paps holder på med rommet til Benjamin.
Vi har lenge savnet flere barn her i gata,og i dag oppdaga vi en liten jente i et hus som har blitt solgt.
Etter mat tusla vi bort for å se.Og jammen var det ikke en liten jente som hadde flytta inn.Hun heter Mathilde og er 4 år,lykke for Jessica!!
Jentene fant hverandre med engang å løp inn på rommet til Mathilde.Ben ville også være med så vi tusla etter.
Mathilde og mammaen ble med bort til oss for å se hvor vi bodde.
Jeg er så glad på Jessicas vegne at hun har fått en ny venninne i gata:)Jentene må nok regne med at lillebror henger seg på,hihi...


Er det lekeplass i nærheten av der du bor??


10 Kommentarer


Fin dag på Blåfarveværket.

Ungene og jeg tok med oss mormor på en liten tur til Blåfarveværket i dag.Morfar skulle jobbe og mannen har hivd seg rundt og begynt på rommet til Benjamin.Så nå håper jeg han er i "siget" så rommet snart blir klart.Han hadde rydda ut og fjerna hyller i dag,så nå må det vaskes,sparkles og males før det kan flyttes inn dit.
Benjamin skal få Jessicas juniorseng,og hun skal få ny stor seng.Så vi må også på en Ikeatur.

Ikke så lange kjøreturen til Blåfarveværket,45 minutter tenker jeg,akkurat passe.
Vi hadde pakka med oss mat og drikke så vi kunne spise ute.Vi var først inne hos dyrene en tur.Dyrene gikk fritt så vi kunne klappe de.Det var kuer,geiter,høner,griser,kaniner,ender og hester.
Det var også en flott påfugl der,Jessica likte den best.Hun syns det lukta vondt inne på området,lille jåla,hihi:)Hun var litt skeptisk til dyrene,men lillebror var ikke redd i det hele tatt.


Her løper de etter endene:)


Jessica jakter på "Donald!"

Vi satte oss ned å spiste maten vår,og alle koste seg,maten smaker alltid bedre ute på tur:)Vi kikka litt mer rundt på området før vi gikk inn til dyrene igjen.Det var også en lekeplass og man kunne bade.Men det var så gjørmete ved badeplassen så vi droppa det.

Borte hos hesten oppdaga vi at hun hadde et lite føll,hun kom løpende bort til mammaen sin.De var så fine!
Før vi reiste hjem var vi innom en butikk som solgte mye fint,alt fra gammeldags godteri til mange fine skilt.Kjøpte med to skilt som skal henge over sengene til ungene.


Søte føllet!

Mamsen og Ben koser hesten!

Syns dette bildet er så herlig!

Gøy å klappe geita!

Koselig liten tur!Det ble ganske så varmt,28 grader!Er bare og nyte:)
Spiste taco når vi kom hjem og ungene har leika kjempefint sammen ute på trampolina og inne på rommet til Jessica.
Fortsatt veldig dødt her inne på bloggen,så nå lurer jeg på om det er liv i dere??!

Er du glad i dyr??


14 Kommentarer


Syvsovere!

Det er litt av noen syvsovere jeg har.Selv våknet jeg halv ti,de andre purka og sov.Jeg tok meg en dusj og satte på vaskemaskinen.Prøvde å vekke de igjen i ti tiden før jeg dura på butikken,vi hadde jo ikke brød og melk i huset.
Så her sov småtassene og paps til klokka var over ti i dag.Slitsomt med ferie skjønner jeg,hihi:)Ble en lang tur hjem med lite søvn på ungene i går.
Selv har jeg vært kjempetrøtt i hele dag,ikke hatt ork til noe,kunne sovna hvor som helst.

Vi har henta Bongo,så nå er hun hjemme igjen.Hun har hatt det fint på "ferien" sin.Hun syns det var godt å komme hjem,fant plassen sin med en gang:)


Her henter vi Bongo!


Syns faktisk det var litt kjedelig å komme hjem,vi hadde det jo så fint i Danmark,og her er det lite å finne på.Må prøve å finne på litt med ungene.
Vi har spist middag hos foreldrene mine,hjemmelagde kjøttkaker,nam!!
Mens vi satt på verandaen å spiste kom det en søt kattepus som gjerne ville ha en godbit.Mamma er ikke så glad i katter og prøvde å jage den vekk,men til ingen nytte.Pusen ble rundt bordet og barna syns det var veldig stas.
Den hoppet opp til Benjamin og snuste fælt,hihi:)
Til mormors store ergrelse,men til barnas fryd så fikk pusen kjøttkake og melk av morfar.Og pusen var sulten den:)
Husker så godt da jeg var en 4-5 år at pappa mata en pus på kjøkkenet,mamma var ikke hjemme,hihi!


Benjamin og pusen:)


Mormors kjøttkaker smakte godt:)

Nå skal jeg se noen episoder av Home&Away,lenge siden sist:)


Sover barna dine lenge nå i ferien??
4 Kommentarer


Hjemme igjen!

Da har vi kommet hjem og jeg har slengt meg ned i sofan.Har pakka ut nesten alt og den første maskinen med klær(håndklær) er satt på.Godt å få vekk noe med en gang,er litt igjen,men det tar jeg i morgen.

Sto opp klokka 07 i dag for å pakke ut i bilene.Kom oss avgårde 8.30 og kjørte ombord i båten klokka 13.Småtassene sov ikke et sekund på den 3,5 timers kjøreturen fra Billund til Hirtshals.Men de var veldig flinke,lite klaging og mas,så det skal de ha!


Her skal vi inn på båten."familien Glum" på tur;)


Kjempefint "båtvær,"sol og varmt.Var litt ute på dekk og kikka med ungene.Tiden gikk raskt.Var i taxfreen å handla med Jessica og mamma/mormor.Gikk en tur alene og kikka også,ikke så lett å kikke når man har med barn.Er jo så redd for at de skal bli borte.
Hadde ID bånd til de som jeg hadde kjøpt på apoteket før vi dro,men de nekta å gå med de.Men heldigvis ble ingen borte.
Fikk shoppa litt godis,deo,krem og litt annet stæsj på taxfreen.


Jessica fant seg så klart noe stæsj på taxfreen.

Her er vi ute å ser på havet:)


Litt vind i håret:)

Benjamin slokna i det han ble satt i bilsetet og sov en times tid.Jessica sovna også etterhvert.De sov i nesten en time,så legginga ble sen her i kveld.Klokka 22 sovnet de.
De spratt rundt på trampolina mens vi rydda ut.Skal legge meg om ikke lenge jeg og,måtte bare innom her en liten tur.


Goingene:)


Godt å komme hjem,men vi har kost oss veldig på ferie.Hadde så fint feriehus med hage og lekeplass rett utenfor.Og nydelig vær!Vi har to uker til med ferie,men har ingen planer.Satser på sol og varme dager!!


Pleier du å pakke ut med en gang du kommer hjem fra ferie??


6 Kommentarer


Siste dagen i feriehuset.

Det har vært en ordentlig sløvedag i dag.Det har vært stekende varmt!Siste dagen vår i dag,litt synd men sånn er det jo.Hatt det veldig bra og været har vært supert!
Jessica,jeg og mamma/mormor tok en tur bort på senteret å kikka litt,ungene fikk noen nye klær fra Hummel,mye fint altså!
Handla oss litt drikke og dro tilbake til huset.
Jeg har sitti noen timer i sola med boka mi,deilig og få sitte i sola og lese.Litt farge har jeg også fått:)


Sjørøvern vår!


Småtassene har leika litt inne med en togbane som Benjamin har fått,mye morro for en billig penge(39 kr.)Tok de med bort på den store hoppeputa,de dura bortover gata på sparkesyklene sine.
Men det var så varmt at de orka ikke å hoppe så lenge,det brant visst under føttene.
De har også sitti inne i badstua(er badstue i huset) og hatt piknikk.Varmen var så klart ikke på.


På sparkesykkeltur i nabolaget.

På hoppeputa.Plutselig var klokka så mye at vi tok en siste tur bort på senteret for å kikke.Det var show for ungene med apene(Monky Tonky.)Jessica måtte bort å gi de en kos,men Ben tørte ikke,men kikka fælt på de.
Så fikk de leke litt inne på Monky Tonki lekeland,har ikke vært der i det hele tatt under oppholdet.De løp rundt og var helt elleville.Da vi gikk derfra var de helt klamme.
Nå har vi rydda litt,drar i morgen tidlig.Greit å ha det meste ferdig pakka så vi slipper alt for mye stress.


Koooos!


Hoppetussa!


Skal bli litt godt å komme hjem og,det kjedeligste er å pakke ut,men det må gjøres.Håper vi får en like fin båttur hjem som vi hadde hit.
Det er litt "dødt" her inne på bloggen,flere som syns det.Men det er vel mange av dere som nyter ferie og sløve dager og hopper over blogginga.Jeg er som regel en "trofast" blogger så det kommer innlegg fra meg,litt kos å sitte med det på kvelden.

Er du en "trofast" blogger eller leser av bloggen??8 Kommentarer


Gøy i Legoland!

I dag har det vært knallvær!"Glovarmt" som Jessica sier.
Småtassene ville til Legoland i dag så da dro vi 4 dit,foreldra mine fant på noe annet.Egentlig litt galskap å gå inne i en park i den varmen,men det har gått veldig fint.
Ungene har storkost seg og det har vi og.Benjamin har tusla rundt i bleia i hele dag:)
De har kjørt flere ting i dag,noen måtte tas to ganger,så gøy var det.Det ble båtturer,togturer,safaribiltur og tømmerrenna to ganger.Selv om det var lang kø så sto ungene å venta,kjempeflinke!
Bildet fra tømmerrenna ble årets bilde,haha:)!

Benjamin fikk seg litt pirat/sjørøverutstyr.Vil nesten ikke ha på seg hatten,men tipper det blir veldig stas senere.


Klar for båttur!


Mat og drikkepause.

Safaritur.

"Ai-ai!"

Årets familiebilde!:)

Var i parken til klokka var 17,30.Har kost oss masse.
Da vi kom hjem fikk vi besøk av Kristina og foreldrene hennes,så ungene har leika og løpt rundt.
Tok med småtassene bort på hoppeputa,de brukte sparkesyklene bort.
De var ikke i seng før klokka var 21.30!
Siste dagen i morgen før vi drar hjem på mandag.Dagene har gått fort!

Ha en fin kveld!

 10 Kommentarer


Løveparken og badeland!

Det har vært litt overskyet i dag så da tok vi turen til Løveparken(Givskudd Zoo.)Solen tittet fram nå og da og da var det stekende varmt!
Kjørte først inn til der løvene var,men så desverre ikke så mange.Så da parkerte vi bilen og gikk rundt.
Ungene var  i et litt dårlig hjørne i dag så det har vært mye gråt,sutring,trass,raserianfall osv.Det er ikke bare idyllisk på ferie....
Men vi fikk sett litt dyr og Ben slokna i vogna si etterhvert.Vi var her i fjor også og da var ungene å klappe geiter og kosa seg mer enn de gjorde i dag,hadde jeg visst at det skulle bli sånn hadde jeg hoppa over turen i dag.De ville liksom ingenting.


Her er noen av løvene.


Jessica og morfar ser på apene:)


Vi kjørte hjem til feriehuset og henta badetøy å dro til badeland inne på Lalandiasenteret.Og endelig ble ungene fornøyde!
De kosa seg kjempemasse.Begge to kjørte vannsklier alene og ville igjen og igjen.
Ble et par timer der inne før vi dro tilbake til huset for klokka går fort.
De har leika ute og styra på,og det ble igjen sengetid litt sent.Skulle tro de var kjempetrøtte,men de brukte evigheter på og sovne.


Koser seg i vannet!

Ramp!

På lekeplassen.

Ikke så mye og finne på på kvelden egentlig,skal legge meg snart,må bare kikke litt her inne først:)


Hva driver du med der hjemme da??6 Kommentarer


Legoland og besøk!

Vi tok turen inn i Legoland i dag.Tenkte det var greit siden det er meldt ennå varmere enn det det er i dagene framover.For det er varmt,heldige med været!
Vi titta litt rundt og småtassene kjørte karusell med hester og vi tok en båttur.Båtturen var inne i piratland og det ble litt skummelt da båten kjørte inn i en mørkt tunnel.Benjamin har hengt seg opp i en krokodille som tok skoen til en pirat,dette har han snakka om i hele dag,hihi:)
Jessica vaska etter gull og fikk gullmedalje.
Veldig masse folk,men kan ikke forvente annet midt i ferien.Tror ikke vi rakk å se alt egentlig,men det går bra,er litt mer for de større barna å prøve og kjøre.Men absolutt verdt å ta en tur med de minste også.


Hestekarusell er gøyalt!


Vi visste at bestevenninna til Jessica skulle være her på samme tid,og vi traff de inne i parken.Satt og prata med de en stund,jentene leika og Benjamin tok seg en dubb i vogna.
Foreldrene mine var også med,men de dro litt før oss tilbake.Så da kikka vi litt på all legoen,kjøpte is og slush.Ungene fikk velge seg en leke inne på legobutikken,Jessica valgte en hvit hest og Benjamin en Duplo truck.


Venninner i Legoland!Veldig spennende med legotogene!

Mmm...slush!!

Tidlig på kvelden fikk vi besøk av venninna til Jessica og foreldrene.Jentene lekte og Ben hang seg på.Mammaen til Kristina og jeg tok med jentene bort på en enorm hoppepute som er like ved der vi bor.
De hoppa og kosa seg en stund før vi gikk tilbake til huset.Koselig med besøk og ungene fikk leika.

Håper dere har det bra der hjemme:)8 Kommentarer


Da er vi på plass i Danmark!

Da er vi på plass i Danmark i Lalandia!
Småtrolla er i seng og jeg har aldri sett Jessica så trøtt og sliten før,hjelpes sier jeg bare!Allikevel tok det 45 minutter før hun sovna,overtrøtt.
Benjamin var i farta,men han har sovi i bilen,Jessica sov kanskje i 30 minutter på hele turen hit.
Vi sto opp klokka 05,altså før fuglene fiser.Båten gikk fra Larvik klokka 08 og vi var i Danmark 11.45.Det var flott vær over og alle sammen kosa seg.Var litt på dekk og det var godt og varmt.
Handla litt på taxfreen,kjøpte meg en nydelig lommebok:)


Flott utsikt fra båten.


Vind i håret!

Kjøreturen til Lalandia gikk ganske greit,Benjamin sovna når vi kjørte av båten.Hadde en stopp på veien for å spise,begge ungene var litt tullete og Ben fikk et raserianfall(hadde et på båten og.)Folk glante,men bare la de glo!
Litt utålmodige ble de på slutten,men vi kom fram og huset er flott,stor og god plass.Vi har hage og lekeplass rett utenfor.
Foreldrene mine er også med,og det er 4 soverom her.
Vi skal være fram til mandag,så det blir tur i Legoland og løveparken tenker jeg.Er jo så mye å finne på her og det er knallvær,var 27 grader da vi kom,og varm vind.


Feriehuset vi bor i.

Vi har vært å spist,handla og kikka litt.Men så ble Jessica helt på "randen" så vi dro til huset.Skal snart legge meg for det har vært en lang dag.
Gubben har sovna med Benjamin virker det som.


Røvern!


Sparkesyklene er med!

Håper dere har like fint vær hjemme.Vi har ikke lagt noen planer ennå,men først en god natts søvn!


16 Kommentarer


Nesten klare!

Da er alt ferdigpakka,bare toalettsaker igjen men det tar jeg i morgen tidlig.Vi må opp før fuglene fiser,klokka ringer 04.45!!Gjesp!!
Bare vi kommer oss på veien så er vi klare til Danmark og Lalandia!!Jeg skal juble når båtturen er over,haha!!Ser ikke så værst ut nå altså,blir nok en fin båttur.

Benjamin sov til 9.30 på morgenen,så vi har droppa dubben hans,men det har gått helt fint.
Dagen har gått med til pakking og vi har endelig fått tilbake vår egen bil."Gangsterbilen" er tilbake hos min pappa.Foreldrene mine skal jo også på ferie med oss,blir koselig!
Tok med småtassene en kjapp tur til byen bare for å finne på noe.De fikk en is og jeg kjøpte meg en ny tøff t-skjorte,min nye favoritt tror jeg:)


Kos med is!


Så var det på tide å kjøre Bongo ut på landet hvor hun skal få være.Der får hun det godt,de har kattepensjonat,de har hester og hunder.Var en kanin og noen marsvin der også.
Det er en ansatt i barnehagen til ungene som har dette flotte stedet.Jeg trodde Jessica kom til å gråte veldig da vi skulle dra fra Bongo,men det gikk heldigvis fint,men hun sa hun kom til å savne henne,søteste!


Koser med Bongo før hun skal på sin "ferie."


Det hoppes masse om dagen!

Jeg tar med meg pc'n på ferie så det kommer plutselig en oppdatering fra oss:)Men om du er på Instagram finner du meg der,der popper det fram bilder i ny og ne!
mammantiljessicaogben heter jeg der.

Krysser fingra for at vi ikke forsover oss i morgen,haha!!:)
22 Kommentarer


Feriemodus!

Jeg måtte faktisk vekke småtassene i dag og,da var klokka 8,30.I morgen tror jeg at jeg skal se hvor lenge Ben sover uten at jeg vekker han.Men da hopper vi over dubb om han sover lenge da.
De ville ha yoghurt til frokost og satt på gulvet å koste seg begge to.


Frokost!


Jessica hadde time hos frisøren vår for å stusse håret sitt litt før vi drar på ferie,det vokser så fort!!Vi tok bussen til byen og koste oss med en frappuchino før klippetimen.Hun har fått like dilla på frappe som meg,vi kjøper uten kaffesmak!
Hun hadde med sparkesykkelen og suste rundt inne på senteret.Hun ble kjempefin på håret som vanlig,ble litt utålmodig i dag men vi har en superflink frisør som tuller og tøyser med henne.Har ingen bilder av "nysveisen" men det kommer!


Mmm,frappe!!!

Lillebror!Paps og lillebror kom å henta oss i byen.
Har bare hengt her hjemme resten av dagen og ungene har faktisk kjeda seg allerede.
Bestemor & bestefar(svigers) kom innom en kjapp tur før de dro på hytta.Og småtrolla var ikke i seng før klokka var 21 i kveld heller,de er i feriemodus!

Jeg har nesten pakka ferdig kofferten til ungene,de får kofferten min så tar jeg en bag.Greit å ha med litt klær til de.Må pakke resten i morgen,grytidlig opp på onsdag for å rekke båten.
Og jeg gruer meg fortsatt til båtturen...ugh....Sjøsyketablettene er lagt frem.


Hva har du gjort i dag??
8 Kommentarer


Tøffeste gutten i gata!

Merker at det er ferie ja,ungene var ikke i seng før klokka var 21.Full fart hele tiden!Måtte nesten dra Jessica ut av senga klokka 9 på morran,da kan hun ikke sove lengre.Ben sov til 8.30 men har sovi en time på dagen.
Det har vært full fart fram til legging.

Vi har bare vært hjemme i dag men har gjort litt forskjellig.Paps satt opp teltet ute i hagen så småtassene kan leke der.La inn puter og tepper så det ble koselig.
Tok en tur til en badeplass så paps fikk lekt litt med den fjernstyrte båten sin,du leste riktig,paps sitt leketøy.Haha:)!
Jessica vassa litt i vannet,men tror ikke jeg hadde orka,ikke veldig varmt akkurat.Og været i dag har ikke vært veldig bra,det har vært sol,men det har blåst og da ble det guffent!


Her vasses det....:)


Fineste ungene!

<3

Og Benjamin har vært så tøff i dag!Kjøpte en kul t-skjorte til han på H&M i går,måtte bare ha den siden Ben er en liten "handyman" akkurat som papsen.Kanskje han blir snekker som paps også!?
Han var iallefall den tøffeste gutten i gata i dag!


Tøffeste gutten i gata!
Hvordan er det med legging hos deg i ferien??8 Kommentarer


Spooky!

Plutselig så fikk jeg helt skrivesperre her.Føler det går i den samme "tralten" som det pleier.
Ungene og jeg føyk på dyrebutikken for å kjøpe høy til Bongo på formidagen.Morro inne på dyrebutikken,var en stor papegøye der som Benjamin likte.


To små røvere!


Vi skulle spise hos mormor i dag siden hun fortsatt er hjemme alene og gubben har jobba.Vi tok oss en liten bytur først,bare kikka litt og satt på cafe'.Paps satt litt med oss siden han hadde lunsjpause og ungene spiste nesten opp maten hans,haha:)
Dro hjem til mormor og spiste middag og mens vi spiste satt plutselig Benjamin å pekte på noe i soveromsvinduet.Vi kikka men så ikke noe.Han vinka og sa hei flere ganger,vi bare glante dumt på hverandre å lurte på hva han dreiv med.
Det var akkurat som om han så noen i vinduet som ikke vi så.Vi måtte til og med gå inn å se.Soverommet er ikke i bruk nå,det var broren min sitt rom når han bodde hjemme.Nå er det bare et rom med en seng og annet stæsj.
Aner ikke hva Ben dreiv med,om han så noen eller hva...Spooky!!!


Go'gutten!


Etter mat dro vi til naboen for der var Camilla og barna.Det blir livat når det er fem barn som leker og har det gøy.Men det er veldig kjekt å ha noen og leke med.
Foreldrene til Camilla har en sånn Amerikansk Radio Flyer vogn,kjempefin.Ungene satt oppi og dro hverandre rundt.
Og det ble stekende varmt!!


Radio Flyer Wagon!


Jessica er om jeg skal kalle det litt "håpløs" for tiden.Hun hører ikke når hun blir snakket til og gjør ting som hun vil,om hun ikke får viljen sin blir hun sint og gråter.
Jeg syns ikke det er greit og har prøvd å snakke med henne flere ganger.
 I dag har vært en sånn dag med mange tilsnakk.Hun virker nesten "opprørsk" eller noe.Hørte det var flere med barn på samme alder som hadde en sånn periode.
Det er visst en periode med ting for hver alder syns jeg.Lurer på åssen tenåra blir da,hjelpes!!Hver alder har sin sjarm heter det vel?


Har du en "opprører" i ditt hjem


8 Kommentarer


Sommerferie!

Da har vi jammen i meg sommerferie i 3 uker!Gubben må jobbe i hele morgen,men vi andre har ferie:)
Da jeg henta barna i barnehagen var det bare tre barn der,ups,alle hadde blitt henta.Men hadde ikke sjangs til å hente de før,var jo på jobb.Henta de 15.15 og da var de altså tre barn,men gjett om de kosa seg da:)
Og gjett hva?!Benjamin hadde på seg sandaler,et gjennombrudd!!Han hadde protestert og vært sinna i omtrent 5 minutter,men så var det greit og han var så stolt!
Han hadde riktignok sokker på(de forsvant senere da han ble våt ved et uhell.)
Utrolig hva de i barnehagen får til med barna våre som vi ikke får til.Jeg skrev om denne "greia" til Ben i går om at han nekta å ta på seg sandaler eller å gå barbeint.

Men Benjamin ville ikke hjem fra barnehagen,han leker med en gravemaskin der og den leker han med omtrent hele dagen tror jeg.Det er favoritten hans,og han løp å gjemte seg da vi skulle hjem,med gravemaskinen på slep.
Tror vi må kjøpe en sånn til han.


Ben og gravemaskinen,favoritten hans!

"Sommerferie!"Vi innvia sommerferien med å drikke en milkshake,tok med ungene og kjøpte det.
Så dro vi til mormor en tur for Jessica ville leke med Emma som var hos sine besteforeldre(naboen til foreldra mine.)
Jentene bada og kosa seg,de to Benjaminene løp rundt.Vår Benjamin ville ikke bade,bare leika med vannet.Men så fikk Jessica dytta han og han falt rett på rumpa oppi ei balje med vann som sto der,hihi:)
Klissvåt,så da ville han til mormor.Og da måtte han av med sokkene og gikk barbeint i sandalene.Så gjenstår det å se om han vil gå med sandaler i morgen også.


Vann er gøy!


Småtassene venta på paps før de la seg,så det ble litt sent i dag,men nå er det jo ferie:)Krysser fingrene for at finværet holder seg!


Har du begynt med ferie,eller er du ferdig med ferien??
8 Kommentarer


"Høneblund!"

Det er så deilig vær om dagen,måtte det vare!Ungene kan ha på seg shorts/skjørt/kjole på morgenen når jeg leverer de i barnehagen.
Frøken Jessica vil helst ha på seg skjørt eller kjole,pyntedokke:)
Jeg var tidlig ferdig på jobb i dag,dro hjem og skifta og skulle bare slappe av litt,hva gjorde jeg?Sovna!Haha:)Men det var godt med en "høneblund!"Ikke ofte jeg får sjansen til det.

Barna koste seg ute i barnehagen,de hadde små bassenger som de kan kjøle seg ned i.Men Benjamin har en "greie" for tiden at han ikke vil ta av seg sko og sokker,han nekter plent!!
Så da velger han å ikke bade osv.Han tar av seg skoa inne altså,men helt dilerium for å ta av seg.Jeg har endelig fått kjøpt sandaler til han,men neida,vil ikke ta på de heller,han elsker skoa sine!Raring!


Godt å kjøle seg ned i barnehagen:)


Etter middag fikk vi besøk av min venninne Ingunn og guttene hennes.De har tatt ferie fra barnehagen så det var gøy for barna å se hverandre igjen.
De lekte og kosa seg!Vi var ute i gata med traktoren,sparkesyklene,gressklipperen og trehjulssykkelen.Ungene bytta på hvem som hadde hva,flinke til å dele i dag.
Og vi "voksne" fikk prata litt:)Deilig når været er så bra og vi kan være ute helt til leggetid.


Hele gjengen!


To små røvere!Thomas og Benjamin.Er det noe ditt barn absolutt ikke vil(sånn som Ben med sko og sokker?)8 Kommentarer


Hos oldemor!

Det ble jammen i meg en varm dag i dag også,blåste så fælt på morran.
Mamma ringte å lurte på om vi ikke kunne ta en tur på Gulskogen,jeg har hatt fri så da tok vi en tur.Pappa er fortsatt i Frankrike så hun kjeder seg sikkert.
Handla litt småtterier som sokker og undertøy og jeg fikk en kjempefin hettejakke av snille mammaen min:)
Så henta vi småtassene litt før å dro og kjøpte is.Koselig å gjøre det innimellom.Gøy at mormor var med i barnehagen!


Snuppa har rappa frappuchinoen til mamsen:)


Vi ble med mamma/mormor til oldemor/mormor en tur.Oldemor ble kjempeglad for å se de små og de små koste seg masse.Benjamin og jeg dro på butikken å handla for henne.
Godt å se at mormor/oldemor har det fint og blir glad for å se oldebarna sine,hun er 94 år!Og jeg syns det er like koselig å se henne!Jeg har vokst opp med mormor og morfar i samme hus,så jeg har alltid vært veldig knytta til de.Morfar gikk bort for 3 år siden.
Besteforeldre og oldeforeldre er gull verdt!!


Benjamin koser med oldemor:)


Og vips så var denne dagen snart over også.To dager igjen på jobb så er det 3 uker ferie:)


Er du ofte på besøk hos dine besteforeldre??

12 Kommentarer


Nye plasser

Frøken Jessica ble meget stolt da hun kom i barnehagen på morgenen i dag og oppdaget at hun hadde fått ny skapplass og bilde.Etter ferien er hun "skoletroll" og størst i barnehagen,det er stort!
De er hele 25 barn på skoletrollgruppa i år,det var visst babyboom i 2008,hihi:)Ikke skjønner jeg hvor disse åra har blitt av,hun begynte jo akkurat i barnehagen!
Da jeg henta de hadde de fått nye plasser i utegarderoben.Benjamin hadde også fått ny plass i utegarderoben,like ved siden av storesøster.Han bytter ikke avdelingen før neste år igjen,så han er fortsetter på den minste avdelingen.

Etter middag dro Jessica og jeg til min venninne Annette for å leke med Adrian.Vi var borte hos en annen gutt fra barnehagen hvor barna hoppa på trampolina.
Skjønner ikke hvor de får energien fra?!
Selv har jeg vært helt kraftløs i dag,men jeg begynte å "våkne opp" etter middagen,vært zombie på jobb i dag.
Ungene hadde det gøy men tror de begynte å bli litt slitne etterhvert.Men da vi kom hjem måtte det hoppes på vår trampoline også.Tipper de bare måtte bruke opp siste rest av kreftene sine.


Søta!


Småtassene har det gøy:)

Sjarmerende lillebror!

Vært litt rart vær i dag egentlig,sola har vært fraværende,men det har vært fin temperatur.Passa fint at sola kom tilbake på ettermiddagen.
Om en uke drar vi til Danmark,jeg hater å kjøre båt,men tipper jeg overlever om jeg doper meg på sjøsyketabletter,haha:)


Hvilken avdelingen går ditt barn på i barnehagen??

4 Kommentarer


Om en uke...

Fortsatt like stille her inne i bloggverden,fortell meg hva du driver med,hvor skal du på ferie??

Om en uke så har vi ferie også,men fram til da så jobber vi voksne og de små er i barnehagen.Ikke så mange barn i barnehagen nå,men de koser seg i sola og varmen.Hender de tar frem vannsprederen så de får kjølt seg ned.
Småtassene,særlig Jessica begynner å få en fin gyllen brunfarge.Jessica blir veldig fort brun,hun er litt mørkere enn Benjamin med sine brune øyne.Han har knallblå øyne(etter meg)og begynner å bli skikkelig lys i håret og litt farge har han også fått.
Skulle gjerne hatt litt farge på kroppen jeg og,jeg ble ganske så brun "før i tiden."

Paps grilla hamburgere til middag og vi har spist is.Benjamin og jeg tok oss en tur til mormor,hun er alene hjemme for morfar/pappa er på Tour of France.


Fine ungene!


Pyntedokka vår:)

Ben koser seg hos mormor:)

Jeg er trøtt allerede,får kikke litt på tv og nettet før jeg finner dyna mi,zzzz......


Kom igjen,fortell meg litt om hva du driver med for tiden??10 Kommentarer


Ute dagen lang!

Vi har bare hengt her hjemme i dag.Været har vært strålende!Benjamin har vært litt "rar,"vet ikke om det er varmen eller hva?Han har fått noe utslett på bena og arma,aner ikke hva det er,varmeutslett eller noe annet,vi får bare følge med.
Men han blir ganske sløv av varmen,liker seg best i skyggen.Så jeg vet at vi ikke skal til syden før barna er større.Jessica tåler varmen godt,men lillebror er ikke så stor fan av varmen.

Jeg kjøpte badebasseng til de i går,og det måtte prøves i dag.Jessica var kjempeklar,Ben var ikke så klar.Storesøster plaska og kosa seg,lillebror var oppi et øyeblikk før det var nok,raring i dag altså!
Heldigvis "våkna" han opp utover dagen og var litt mere "med!"
Jessica har leika med den nye vennen sin i så og si hele dag.En søt gutt med nydelige store brune øyne.Tipper de kommer til å leke mye sammen i tiden framover.


Klar for å bade,eller ikke...


Her er det eneste bildet jeg fikk av de begge to oppi vannet.

Frøkna storkoste seg oppi bassenget!

Benjamin og jeg kjørte å kjøpte is som vi koste oss med ute mens vi så på nabokatten som leika med en mus...Ungene glante fælt.
Jeg har sitti litt i sola å lest,men tror ikke jeg har fått så mye farge.
Skulle liggi langflat i syden med boka mi jeg;)Ønsker meg en herlig nøttebrun farge,sukk...


Is på gang!


Er du glad i og sole deg??


2 Kommentarer


Sol og jazzlørdag

Endelig sommer ute!!Sol og varmt,nesten litt for varmt,men bare nesten:)
Jessica har vært ute på formiddagen og lekt med sin venninne før hun dro hjem til Drøbak igjen.De lekte teselskap og hadde kaker og grill.
De kosa seg masse!Lillebror hang seg på å fikk servert te og kaker han også,hihi:)


Her er det teselskap!


Etter dubben til lillebror tok jeg med meg barna å tok bussen til byen for å gå på jazzen.Tror det her var Benjamin sin første busstur,han storkoste seg!!
Mormor/mamma møtte oss på stasjonen.Myldra av folk i byen.Vi kikka i bodene,er så masse å se på.
Har kikka på en kjole til Jessica omtrent hver dag,og i dag måtte vi bare kjøpe den,nydelig kjole!Det var en av mine "gamle" skolevenninner som solgte de,og hun syr de selv.Bestiller stoffet fra USA,og kjolene er bare helt nydelige!
Jessica tok den på med en gang,og hun ble så fin!!
Og jeg fikk kjøpt meg en ny caprishorts,weeee!!!Så nå kan varmen bare holde seg her!

Benjamin la sin elsk på noen trommer,tror de heter bongotrommer.Han sto og tromma og hadde det kjempegøy!Da paps kom til byen senere å møtte oss fikk Ben lurt han til å kjøpe en sånn tromme,hihi:)
Ben er veldig glad i musikk og instrumenter,tror han ligner på sin onkel(broren min.)
Gikk innom senteret en tur også,måtte "kjøle" oss ned litt.Satt litt på cafe' med mormor.Så kom paps og vi gikk en runde til i gatene for å kikke.Jessica fikk ansiktsmaling.
Det var veldig varmt og mye folk,så vi vendte nesa hjemover,Ben var ganske sliten.Han ville ikke sitte i vogna men gå selv.
Skulle gjerne vært ute en tur i kveld,er nok masse folk ute og mange kjente.Men det er jazzfestival hvert år,så kommer flere sjanser.


På bussen:)


Ben syns trommene var super gøyale!

Trommer sammen(her har kjolen kommet på.)

Vi har spist taco og småtassene har vært ute.Jessica har leika med nabogutten,og da hun la seg spurte hun om han skulle flytte også(alle hun blir kjent med flytter fra gata.)
Men jeg sa at det skal han ikke,for de har bare bodd her en liten stund.Godt å ha venner i gata.


Fineste frøkna i den søte kjolen!Har du hatt en fin lørdag??8 Kommentarer


Skriblerier!

Skal si det er stille her inne i bloggverdenen,har alle tatt ferie her inne tro?Vel,jeg har ikke tatt ferie fra hverken jobb eller blogg.Popper fram innlegg her hos meg,ikke alltid like spennende,men noen skriblerier blir det.


En tur i gata!


Det har faktisk vært sol i dag,men syns ikke det ble veldig varmt,så fleecejakka har vært i nærheten.
Jessica har så klart leika med Ingvild som er hos farmoren sin,de ble kjent i fjor sommer.Pappaen til Ingvild er faktisk en kamerat av gubben.
Paps og Benjamin tok seg en kjøretur mens Jessica og jeg ble her siden hun leika med Ingvild.

Jessica og jeg tok oss en sykkeltur til butikken for å kjøpe bladet jeg har lovt henne,hun har vært flink til å stå opp hele uka.
Da vi kom hjem forsvant hun for å leke mer med venninna si,de drar hjem igjen imorra.
Benjamin hang seg på med sparkesykkelen sin han og,begynner å bli så flink at!Men det ble alt for sent i seng,Benjamin sovna i 21 tiden og paps legger frøkna nå.Jessica og paps ble igjen ute å prata med pappaen til snuppas venninne.Godt det er helg og sommer sier jeg!


Jessica har vært på butikken å kjøpt blad.


Go'gutten!

Blir det noen sene kvelder hos deg nå som det er sommer og ferie??
10 Kommentarer


Ute i gata!

Så var det kvelden igjen,og jeg har endelig fått slengt med nedpå i sofan.Er dønn sliten etter jobb,fryktelig mye å gjøre siden det er jazzfestival i byen og jeg jobber på hotell.
Masse folk i byen,men i dag har jeg ikke vært å kikka.Dro bare å henta småtassene rett etter jobb.
Småtassene har hatt en fin dag i barnehagen,det er ikke så mange barn der nå,så de finner på litt ekstra gøy.Vi hang på parkeringa med Camilla og barna,og ungene var elleville,hihi:)
Mine to hadde på seg nye fine klær fra Ellos i dag,lenge siden jeg har handla der,men de har veldig mye fint!


Nye klær fra Ellos!


Etter middag har vi vært ute,ikke noe fint vær i dag heller,men ikke noe regn ennå,men nå kommer det mørke skyer ser jeg,ble så mørkt.
Det har vært masse barn i gata og det er så gøy!
Det er ikke så mange barn her,men vi fikk besøk av Camilla og Emma.Og så kom Jessicas "sommervenninne" Ingvild som var på besøk hos farmoren sin.De har ikke sett hverandre på et år,men de leika og kosa seg som om de så hverandre i forrige uke,veldig koselig!Jessica storkoste seg,hun hadde så mange å leke med,og jeg hadde mammaer å skravle med,hehe:)
Jentene sykla,brukte sparkesyklene og hoppa på trampolina.Benjamin hang etter jentene på sin sparkesykkel.


Lille røver!


Full fart på trampisen og sparkesykkelen:)

Nå skulle jeg ønske vi hadde badekar,da skulle jeg tatt meg et glovarmt bad,knærne verker.Jeg får nøye meg med en varm dusj!


Er det mange barn i gata hvor du bor??2 Kommentarer


Jazzfestival i byen

O hellige fridag!!Onsdager har jeg som regel fri,og det er så deilig.Da prøver jeg å ordne litt her hjemme,og jeg slapper av litt også.I natt har jeg sovi veldig dårlig,har kanskje sovi fire timer til sammen.Benjamin har også vært våken,aner ikke hvorfor.Han og paps lå våkne en god stund.
Så det var nesten umulig å få liv i Ben på morgenen.
Jeg har støvsugd,vaska tøy og bretta tøy,og så sovna jeg på sofan,bråvåkna 14.30.Da hadde jeg lovt å hente ungene,var  bare å løpe ut døra,godt de ikke kan klokka;)Men det var ingen fare,de hadde det veldig gøy i barnehagen.
Sov som en stein i 1.5 time,veldig godt!Tenk om jeg hadde sovi lengre og barnehagen hadde stengt!

Vi skulle til byen med mormor,årets jazzfestival er i gang.Da er det masse folk og masse som skjer i byen.Boder med forskjellige ting,veldig mye å se på med andre ord.Jeg liker ikke jazz,men gøy å gå rundt å kikke.
Vi fikk kikka litt før regnet kom,selfølgelig må det regne,ikke en dag uten.Nå er det mørkt og trist ute,som en høstkveld!!Jeg skriker snart om det ikke blir sol og varmt.
Bare 12 grader,tragisk!!
Vi gikk inn på senteret for å spise litt.Ungene har oppført seg som ville "apekatter",trodde jeg skulle bli sprø!
De satt heldigvis i ro og spiste.Gikk en runde i regnet før vi dro hjem,da syns jeg "apekattene" hadde fått nok.Og ikke var det noe gøy å gå ute i regnet heller.
Kjøpte med smultringer som vi dytta i oss,hihi:)


Ben fant seg noen venner:)


Ballong!!

Smultring!!


Noen som skal innom Kongsberg jazzfestival??4 Kommentarer


Rockstars!

Jessica var veldig flink til å stå opp i dag,spratt nesten opp av senga:)Vi får se om det fortsetter sånn i dagene framover.Foten til Benjamin virker bedre,han har halta litt til og fra,men det hadde gått fint i barnehagen,så jeg tipper han bare har slått seg.Hverken hovent eller blått.
Han har leika som vanlig så da går det nok over etterhvert.


Søteste lillebror!

Knoll&Tott:)

Ikke en dag uten regn,himmelen åpna seg og det bøtta ned en god stund,bah!!!Jeg syns været blir dårligere og dårligere for hvert år jeg,flere som syns det?

Jeg kjøpte med et par gaver til de ansatte i barnehagen,og Jessica leverte til de.Koselig å gi,de fortjener det,de er så flinke med barna våres!
Vi ble enige om at etter middag skulle vi dra hjem til venninna til Jessica å leke,så ut som regnet ga seg.
Men der tok vi feil,måtte bare regne litt til.
Ble masse lek og morro inne + vaffelkos:)Ungene lekte rockestjerner og hadde det kjempegøy!!:)Benjamin hang på jentene.
Vi våga oss ut etterhvert,gikk på lekeplassen og var litt i gata før vi dro hjem.


Rockstars!


Benjamin ville også være rockestjerne:)

Her er vi:)!


En superkoselig ettermiddag!Gøy å finne på noe med venner etter jobb og barnehage!


Har du gjort noe gøy i dag?

10 Kommentarer


Vond fot

Da jeg sto opp i dag tidlig å kikka ut var det første jeg tenkte:"høst!"Det var veldig disig og vått ute så det dampa av gresset,det fikk meg til å tenke på tidlig høst,ugh!!
Vi er i juli allerede og jeg roper på sola og varmen!!!

Skulle tro at vi har en tenåring i hus,Jessica er umulig å få opp om morgenen,og i dag var hun ekstrem!Jeg har forklart 1000 ganger at jeg må rekke jobben,at de voksne må jobbe for å tjene penger osv osv...
Vi har prata litt mer om det og har bestemt at om hun er flink til å stå opp de neste dagene skal hun få en belønning.Hun har veldig lyst på et blad hun har sett i butikken,er hun flink resten av uka så skal hun få det.
Tror jeg må begynne å si at vi skal på fest,kanskje hun står opp med en gang,hihi:)!

Da jeg kom for å hente småtassene i barnehagen kom jeg jo kjørende i "gangsterbilen" som jeg fortalte om i går.Noen av de voksne hadde gjettekonkurranse om hvem som kom ut av bilen,ingen vant,haha!!:)
Benjamin hadde slått foten sin,så han hadde hatt vondt siden det skjedde,han ville bare sitte,ynka seg og halta.Da jeg kom måtte jeg bære han,så han hadde vondt.
Om han gikk så halta han.
Jeg kan ikke se at det er hovent eller blått,men han vil liksom ikke gå ordentlig på foten.Vi vet jo alle hvor vondt det er å slå tåa eller foten innat noe.
Vi får bare følge med å se hvordan det er i morgen.


Småtassene:)


Ute å leker:)
Er det lett å få barnet ditt til å stå opp om morgenen??6 Kommentarer


hits