Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Lekeplassen,tannfelling osv

Jøssenam,leste om noen som syns at høsten allerede var her og som gleda seg til mørke kalde kvelder.Er vi ikke i slutten av juli snart august?
Det er da ikke høst ennå!!Det er bare å nyte disse varme,lyse dagene.Høsten,mørket,kulden og snøslaps kommer fort nok.Jeg for min del elsker sommern og gruer meg til disse mørke kveldene som kommer.
Jeg gleder meg allerede til neste vår og sommer!!

Ungene og jeg var en tur i byen for å kjøpe bokbind/bokpapir til skolejenta.Men vi snubla innom lekebutikken,og ungene lovte før vi gikk inn at de ikke skulle mase om noe.Vi gikk ut derfra med en pose.....bortskjemte unger!
Benjamin fikk en Duplo brannbil og Jessica nok et kosedyr(et søtt et.)Benjamin leker ofte med lekene sine mens storesøster ikke er så intressert i leker.De hun får blir fort glemt.Hun liker å tegne eller holde på med kosedyrene sine,særlig Ape.Hun diller mye med klipping og tape osv,mens lillebror ofte sitter i gangen å leker med tog,brannbilene eller sjørøverskuta til Jake.
Jaja...alle kan ikke være like,og jeg var litt som Jessica da jeg var lita,lekte mest med koseapen min Georg:)Så rart....


Her er ungene med de nye tingene sine,fornøyde der og da.

Etter middag fikk vi besøk av venninna til Jessica,disse har hengt sammen siden de var 2 år,rart å se at de har blitt så store.Jessica skal på skolen og Kristina har et år igjen i barnehagen.Jentene er litt triste for at de ikke skal på samme skole.Men vi må holde kontakten.
Jessica har fortsatt ingen løse tenner mens venninnen har mista hele 7 tenner!!!Er det virkelig sånn nå,at de mister tenner allerede da de er 5 år gamle??
Selv var jeg 7 år og godt inne i det første skoleåret,for ja,da jeg begynte på skolen så var vi 7 år da vi gikk i 1 klasse.
Vel,nå spora jeg helt av her...
Vi gikk bort til den fine lekeplassen vi har rett i nærheten,vi har bare ikke vært der så ofte i sommer.Ungene leika og kosa seg:)De klatra,lekte gjemsel,sisten osv.


Jentene:)


Trangt om plassen:)

Lillebror gjemmer seg:)


Vi har detti helt ut av rutinene,og noen kvelder blir det mye surr når ungene skal i seng,de hører ikke og de gjør alt annet.Om morgenen sover de til 9-10,storesøster må omtrent dras ut av senga.Selfølgelig er det deilig å få sove lenge,klager ikke:)
Vi burde komme i rute igjen men det blir ikke lett,så de får nok lettere sjokk når de må stå opp tidlig til uka.Den tid den sorg,høhø!!


Storesøster klokka 10 i dag....


Når mista du tenner,om du husker det da??
Sover dine barn lenge om morgenen nå i ferien??
6 Kommentarer


Rolige dager

Vi har bare hengt her hjemme de siste dagene,litt kjedelig og litt deilig.Blir litt rastløs...
I går var vi en tur i byen,hadde lovt Jessica ny matboks og drikke flaske til skolestart,rosa med ape på så klart:)
Vi var på cafe med mormor/mamma og frøkna fikk nye øredobber siden hun hadde mista den ene,så det ble litt øredobbdrama igjen da vi skulle sette de i.Nå skal de ikke ut av ørene på veldig lenge!!!
Var en liten tur innom en venninne av Jessica fra barnehagen,hun har fortsatt et år igjen i barnehagen mens Jessica begynner på skolen.De har vært venninner siden 2010 så det er litt rart.Så vi må holde kontakten.


Isgutt!


Ny matboks og drikkeflaske:)

Hengt hjemme i dag og,vært litt sløve så ungene har sett litt på tv.De kom seg ut og leika litt i bassenget.Jeg satt et par timer i sola og leste,må prøve å få litt farge på kroppen før disse varme soldagene forsvinner.
Er det ikke meldt regn til helga??


Frøken snupp!


Brannmann Ben:)

Fnis...

Så her er det rolige dager,har ikke store planer for resten av uka.Tipper det blir travle dager når skolen og barnehagen er i gang.Jessica har lyst til og begynne på noen aktiviteter også.Hun vil begynne på trampett,det har hun gleda seg til i et år,og jeg vil ha henne på svømmekurs.


Skal ditt barn begynne med noe sport eller aktiviteter utover høsten??2 Kommentarer


Schleich

                                                                                                                                                                                                                                          //sponset innlegg//

For noen uker siden fikk ungene en pakke i posten som inneholdt mange fine dyr fra Schleich.Tipper dere har hørt om disse dyrene eller har noen selv.
Alle barn vet hva melk er,men vet de hvor melken kommer fra?
Da er det fint og kunne leke med bondegårddyrene fra Schleich og forklare at melken kommer fra kua,egg fra hønene osv.Disse lekedyrene har høy kvalitet og har siden 1935 vært populære.
Du kan også leke med de ville dyrene,late som du er i Afrika:)Det er mange muligheter her.Selv syns jeg disse dyrene er kjempefine og begynte å kjøpe de da Jessica var rundt 1,5 år.Litt lett blanding av bondegårddyr og ville dyr.
Nå har storesøster gitt dyrene til lillebror,men begge to leker med de.


Pakke i posten som inneholder Schleichdyr!


Dyrene stilles opp.

I pakken var det ville dyr denne gangen siden lillebror er opptatt av krokodiller,elefant,sjiraff,løve osv.Dyrene ble stilt opp på rad og rekke sammen med de dyrene de hadde fra før,og sjiraffen fikk være med i barnehagen et par dager:)

Når barna blir eldre så finnes det dinosaurer,riddere og drager,spennende!!

Du kan se mer her

http://www.schleich-s.com/no/NO/4 Kommentarer


Popper innom

Popper bare en liten tur innom for og fortelle litt om helgen.
I går ble det en badetur igjen,vi dro til et av badestedene her i byen,men det er så mye bedre med en sandstrand,men vi får bare ta det vi har og kjøre litt lengre en annen dag.
Det var varmt som fy i går og,men jeg klager ikke:)
Det er forresten jeg som har fletta håret til Jessica på bildene,ikke superbra,men øvelse gjør mester ikke sant??!


Godt med et bad:)


Gøy i vannet!

"Plutten!"

Det kom en liten regnskur:)

I dag søndag har jeg vært på harryhandel med mamma uten barn.To år siden sist jeg var på svensketur.Handla ikke så mye annet enn mat,bare litt småting.
Vi ble borte hele dagen og veien hjem tok litt ekstra tid siden det var politi på grensen pga terrortrusselen.
En fin søndagstur,savna faktisk ungene....
Her hjemme hadde det vært brann i en kraftstasjon så flere tusen var uten strøm i noen timer,inkludert de her hjemme.

Stakkar Jessica hadde mista den ene øredobben sin,det var ikke bare bare og sette i en ny siden det allerede hadde kommet litt brusk i hullet.Hun gråt fælt men etter mye om og men tørte hun og la meg sette inn en ny øredobb,det gjorde nok litt vondt,men hun var tøff.Hadde vært så synd om det grodde igjen.

Det er fortsatt veldig stille her inne,kan ikke du fortelle litt om hva du har gjort i helga:)!?
15 Kommentarer


Nye klær!

Jeg "snubla" visst innom her i dag også:)
Er det fredag i dag,det er visst det...vi har ikke gjort så mye i dag,var en tur hos min venninne så ungene kunne leike litt og vi skravle,men det var så varmt at alle ble helt tafatte,store og små.Koselig var det uansett:)

Da vi var i Danmark fikk ungene litt nye klær og sko,veldig mye fint av klær i Danmark,og inne i Legoland på butikken hvor de solgte Legowear slo jeg meg litt løs en dag,men så gøy med klær som ikke alle har.Kjøpte de i en større størrelse enn de vanligvis bruker,veldig kjekt at de kan strammes inn (buksene.)Så jeg håper de passer neste sommer også!
De fikk t-skjorter,shortser,hettejakke,Lego crocs(Benjamin bruker de hele tiden)og joggesko(tilbud på sko i Danmark.)
Jessica ville ha på seg sin "piratbukse" i dag og hun ble så fresh og fin,det syns hun selv og,nå trenger vi bare et speil i gangen så vi kan se oss selv i.Jenteklærne fra Legowear består av Lego Friends og til gutta så er det Star Wars,Legochima og noen andre.Lillebror hadde tøft antrekk fra Legowear med Star Wars i dag.
Ikke ofte jeg skriver om klær her inne men disse klærne var så freshe og tøffe:)!


Fresh frøken:)T-skjorte fra Name it,sko fra Hummel og bukse fra Legowear.


Kuleste buksa!

Lillebror er også tøff i klær fra Legowear!

Det ble en sykkeltur på oss alle sammen etter tacon i kveld,føler det er evigheter siden vi har spist varm mat eller middag.
Er ikke så sulten i denne varmen og det blir lettvint mat,ungene vil ha brød eller rundstykker.
Iste med masse isbiter er yummi!!!


Ute å sykler,Ben med fingern i nesa for anledningen,fnis....Hvor kjøper du klær til barna??

4 Kommentarer


På stranda i Tyrifjorden

Vi hadde bestemt oss for og kjøre til Onsakervika camping og bade i Tyrifjorden i dag.Vi har aldri vært der med ungene,men gubben og jeg har vært der tidligere(begynner og bli noen år siden.)
Litt og kjøre,men verdt det,sandstrand og langgrunt,supert for ungene og oss.
Da vi kom og fikk rigga oss til begynte det og tordne...wtf!!!!Litt regn kom det også,vi pakka tinga våres og søkte ly på kiosken.Etter 1,5 time luska vi ned på stranda igjen og etterhvert lysna det og sola kom tilbake-lykke!!!
Ungene bada og kosa seg,vannet var 24 grader,deilig!!Vi var uti med ungene å jeg satt og sola meg litt.Det var en vannsklie der også som ungene prøvde,ble bare en tur på Benjamin,han var naken og det gikk veldig fort.Apropo naken...han bruker jo fortsatt bleier,men badebleiene er for små,de lager de ikke større enn de som tilsvarer str 5-6,hva er det liksom,så det blir for trangt for vår Ben.Han har badeshorts,men hadde et lite uhell.


To som koser seg i det deilige vannet.

Snuppa vil lære og svømme.

Lillebror kosa seg på en "flytebrygge"

Koser seg i vannet!

Vi elsker sommeren!!

Vi hadde med mat og drikke,men ungene hadde nesten ikke tid til og spise,de hadde det så gøy.Håper vi får til en tur til hit,et fint sted.
Har heldigvis ennå en uke med ferie før det er jobb,barnehage og sfo,hjelpes!!!
Vi dro ikke hjem før klokka var 18.30.Men det er jo ferie,ungene var i seng ganske sent,men-men...
Da vi kom hjem begynte det å buldre og tordne,fortsatt mørke skyer.Håper ikke go'været forsvinner for jeg nyter sommeren,plutselig er mørketiden over oss og jeg klarer bare ikke høst og vinter,blir bare værre og værre for hvert år.


Ikke så happy da vi skulle dra hjem....
Hvor pleier du og bade??
Syns du det er for varmt??


4 Kommentarer


Nesten uvirkelig

Begynner virkelig og lure på om vi er i Norge,det er liksom så uvirkelig med denne varmen,like varmt eller varmere enn i syden.Og jeg nyter hvert eneste sekund og klager ikke på at det er for varmt.

Jeg har sovi som en stokk i min egen seng i natt,ungene også.Jessica måtte dras ut av senga klokka 10 og hun var ikke glad for det.
Vi skulle hente Bongo i dag,jeg kjørte alene og det var litt deilig.Koste meg med musikk og en deilig karamell frappe:)
Bongo ble så glad da jeg kom,kjente igjen stemmen min,snålt med disse dyra <3 Vi satte kursen hjemover og hun var så rolig i bilen.Så da ble det 20 mil i bilen i dag.
Bongo fant plassen sin under bordet så fort vi kom hjem:)


Meg og frappen min:)


Da jeg kom hjem pakka vi med oss håndklær og dro for og bade,det hadde resten av Kongsbergs halve befolkning gjort også.Ungene bada og kosa seg.Benjamin hang på ryggen til paps og Jessica svømte rundt med armringer og badering.
Jeg vassa litt,deilig vann!


Snuppa i farta!


Småtassene:)

Ferdig med og bade.

Lillebror er en søt liten raring,han sier de søteste ting for tiden.Jessica og paps var og handla noe mens vi venta på de,plutselig sier han:"Mamma,jeg er ridderen din!"Elskede unge.......

Har du bada i dag??
Koser du deg i varmen??
4 Kommentarer


Plutselig hjemme!

Jøss,da var vi plutselig hjemme igjen,har fått pakka ut og alt.Det er så varmt her i kåken,airconditionen står på full guffe.
Kan jo fortelle litt om gårsdagen,siste dagen vår i Lalandia.
Vi tok en tur inn til en liten by i nærheten,rusla litt rundt og kikka.Det ble veldig varmt og ungene ville i badeland så vi dro tilbake.Mens vi ordna til bading tråkka Benjamin på en veps i grasset stakkar,han løp barbeint.Det var vondt men det gikk over,så han gikk litt rart senere,men i dag var han fin.

Paps dro med ungene i badeland og jeg satt litt i sola og leste før jeg gikk meg en tur alene rundt i nabolaget.Gikk faktisk en tur innom Legoland også,ville kjøpe noen klær til ungene,mye fint altså!!Hadde en billett så betalte ikke noe for inngangen.
Koste meg i varmen med og kikke litt alene og fant fine ting til ungene.Gikk inn i badeland og kikka litt før jeg satte meg ned med boka mi og venta på de.
Vi gikk ut og spiste sammen med pappa,mamma var ikke helt i form,vi spiste buffet.
Pakka litt da vi kom til huset og ungene var ute,så fint i solnedgangen:)
Det har blitt sene kvelder på ungene.Jeg har sovi så dårlig mens vi har vært borte,våkna flere ganger om natta for så og våkne tidlig igjen,bah!!Men jeg har faktisk ikke vært trøtt.


Selfie!

Beachboy:)

Ute i solnedgangen.

Måtte opp litt tidlig i dag(07)Og det var ikke lett å få vekt småtassene,de sov godt.Men vi kom oss på veien og vi rakk båten.Det var varmt og helt blikkstille på sjøen,kjempefint!!Sto litt ute på dekk for og kikke.
Vi var på taxfreen og handla med litt hjem.Jessica og jeg surra rundt der inne i en evighet,fikk aldri bestemt oss.Ble litt godis,deo og mascara.
Benjamin sovna i sofan der vi satt,veldig trøtt.


Enda en selfie:)


Morro og kikke på vannet!

Snuppa skal på taxfreen:)


Værste med å komme hjem er pakke ut,men fikk det unna og satte på en klesvask.Det skal bli så deilig og legge seg.
Borte bra men hjemme best!!

I morgen skal vi hente Bongo,skal vi godt å se henne igjen.Så må vi få til en tur til en strand en dag,må jo bare det når været er så bra!!


Håper du koser deg i varmen,eller jobber du??
6 Kommentarer


Badeland(aquadome.)

Det er egentlig veldig kjedelig og blogge når så få gidder å legge igjen tilbakemeldinger.Litt tid bruker jeg på bloggen,mest for min egen del men veldig koselig med tilbakemeldinger.Er det så kjedelig her inne så kan jeg bare kutte ut føler jeg,jeg får holde på litt til å se hvordan det blir,det er jo så mange sosiale medier nå.
Er så mange fine minner her.

Nå er ungene i seng,litt tidligere enn de andre dagene.Vi har ikke gjort så mye i dag,typisk søndag.Ungene og jeg var tidlig på senteret for Jessica ville ha farger så hun kunne tegne.Vi var innom lekeplassen en tur i samme slengen.


Dagens barn.

Fine indianer Benjamin:)


Hang litt ved huset før det ble en tur i badeland(Aquadome.)Kjempeflott anlegg!Ungene og gubben bada.Jeg har ikke badetøy med(har ikke kjøpt meg og er ikke så glad i og sprade rundt i bikini.)
Ungene storkoste seg,de sklei alene i vannsklier og ble ganske så tøffe i vannet.Var veldig varmt der inne når jeg ikke bada selv så jeg gikk en runde og kom tilbake for å se på de.


Benjamin koser seg.


Hopper i bølebassenget!

Gøy i vannet!

Etter badinga ble det mat før ungene fikk løpe litt fra seg i lekeland.De var ganske så slitne og Benjamin stakk av da han skulle legge seg,han var ikke enig.
Ellers så lengter lillebror hjem,spør stadig om vi ikke kan dra hjem.


To som koser seg:)


I morgen blir siste dagen før vi reiser hjem med båten på tirsdag.Lurer på hvordan det går med Bongo,tenker på henne,men jeg håper hun har det fint.
Barna spør også etter henne:)


Har du vært i forskjellige badeland??14 Kommentarer


Legoland dag 2

Det ble Legoland i dag også,vi har to dagersbilletter og ungene var superklare.Ungene prøvde litt forskjellig,egentlig det samme som i går,men helt greit når de syns det er gøy.
Litt shopping har det blitt også,ungene blir bortskjemte...
Vi spiste på et mexicansk spisested,burritos og nachos.Is og slush har det også blitt.Like varmt i dag,så vi har vært varme.Håper jeg har fått litt farge:)
Benjamin har lagt sin elsk på en båttur som går igjennom en grotte,der er det krokodiller,skatter osv,han har sikkert kjørt den 10-15 ganger med meg eller Roger.Jessica ble med tre av de.


Indianerbarn


Mat må man ha

Ridetur

Tøffen!

Vet ikke hvor mange ganger Ben har kjørt denne turen,han elsker det!

Vi måtte jo bare kjøre tømmerrenna før vi gikk,og det ble nok et fantastisk bilde.Syns ungene så like ut som ifjor,helt skrekkslagne,hihi:)


Årets familiebilde!!Det blir sene kvelder her,men vi har jo ferie.Vi har lagt oss likt som ungene,jepp...Det er ikke bare fryd og gammen på tur heller,trassen ble med på ferie...
I går kveld tok vi boblebad,vi har nemlig det i huset,lyx!!


Hvordan går det med dere da??

2 Kommentarer


Lalandia,Danmark

Vi kom til Danmark og Lalandia i går,båtturen gikk fint og vi sto opp grytidlig.La oss alle mann etter å ha kikka litt inne på senteret her i Lalandia.Fint hus har vi også.
Foreldrene mine er med oss på tur og vi deler hus.

I dag har vi vært i Legoland,det ble nesten litt for varmt en stund,sto stille og svetta.Ungene har kosa seg og prøvd litt forskjellig,Benjamin ville bare kjøre den samme båten hele tiden.Det var sjørøvere og krokodiller inne i en hule og det var så spennende.
Kjørte en annen båt med Jessica og vi ble klissvåte,men nesten litt deilig i varmen.Man skøyt på hverandre fra båten med vannkanoner.Denne båten kjørte Jessica fire ganger,lillebror ble også med:)
Safaribil kjørte de sammen,den bilen kjørte jeg når jeg var lita også.


Safaribil.


Gøy med vannkanon!

Det sprutes!

To veldig våte barn:)

Benjamin har veldig dilla på alt som har med sverd, riddere osv.Så han kjøpte seg fullt utstyr,sverd,kappe,hjelm og belte til sverdet.Ble supertøff!!
Jessica fikk prinsessekjole,helt dilla hun og.


Ridder Benjamin.


Ridder og prinsesse:)


Blir nok en dag til i Legoland,har todagersbillett,veldig kjekt!Det er tredje året vi er og ungene storkoser seg:)Tror vi må finne en strand også,været er knall og det er så varmt,deilig!!


Har du vært i Legoland??


6 Kommentarer


Nesten klare

I går gikk turen til Lillestrøm,eller Fetsund.Bongo skal være på Hagen Gard Dyrepensjonat mens vi er på ferie.Det var litt og kjøre men jeg er sikker på at det er verdt det,veldig fint der.Hun fikk god plass og boltre seg på,masse høy og noen leker.Ungene var lei seg da vi dro fra henne,Jessica gråt.
På hjemveien ville de snu å hente henne igjen,vi er så glad i Bongo!!
Vi hadde med oss mormor,så på hjemveien stoppa vi på Mc'ern for og spise.Kjøpte meg en karamell frappe for og ha i bilen,smakte helt nydelig,så nydelig at vi måtte stoppe og kjøpe en til,haha!!!!
Når vi kom hjem var vi innom oldemor en tur,koselig det for henne og oss.


Her er Bongo på plass:)

På formiddagen i dag var jeg en tur hos legen for å ta celleprøve,ikke gøy men nødvendig siden det var tre år siden sist.

Da er vi snart klare for avreise,vi drar til Danmark i morgen,vi skal bo i Lalandia.Vi må opp klokken 05,gjesp....båten går klokka 08.
Så i dag har vi pakka,ordna og styra.Kjedelig for ungene men det må til.
Dette er tredje gangen vi skal til Legoland,Lalandia.Foreldrene mine skal også være med.Greit med sånn ferie så lenge ungene er små.
Kjenner at jeg begynner å bli forkjøla,veldig kjedelig,men det kunne vært værre!


Tøffen!


På Rema i badedrakt,fnis...

Vel,da får jeg ordne litt til før jeg hopper under dyna,plutselig er klokka 05....zzzzzzz.....Håper været er like bra i Danmark som her!
Ungene er veldig spente,Jessica sa hun ikke fikk sove og lillebror snorker som et sagbruk....
Det er forresten veldig stille her uten Bongo....


Hvor pleier dere å dra på ferie med barna??

6 Kommentarer


Mysigt

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra en liten tur ut,vært ute å spist og skravla med ei venninne.Trenger og skravle litt i ny og ne.Fikk meg en sykkeltur samtidig også,deilig ute nå men fy så mye knott,best og holde munnen igjen,hihi:)

Tidligere i dag så tok ungene og jeg bussen til byen,Benjamin skulle klippe seg og vi hadde noen småærend.Alltid gøy å ta bussen syns ungene.
Frøkna fikk handla seg nok et skjørt,måtte bare ha et søtt et på H&M.Det er bare skjørt,kjoler og leggings som gjelder,veldig jålejente det her.
Benjamin ble kjempefin på håret,en ordentlig kjekkas!Han er virkelig en sjarmør,nusser og koser:)


På bussen hjemover.


Nytt ballerinaskjørt med pusekatter:)

Kjekkasen min <3

Snuppa var så heldig at hun fikk en sengehimmel av kusina til Roger,råååsa så klart.Den måtte ordnes og det ble riktig så mysigt der inne med lys og alt:)


Mysigt!


Ferien er i gang og i morgen skal Bongo på en liten ferie i Lillestrøm.Vi skal kjøre henne til et dyrepensjonat der siden vi ikke har noen til og passe henne.
Håper kjøreturen går bra og at hun får det fint der mens vi er på ferie.Ser veldig flott ut der og dyrene har det bra og blir tatt godt vare på,det er viktig!
Er jo så glad i kaninen vår <3


Hva driver du med for tiden da??8 Kommentarer


Herlige sommer!

Er det ikke det ene så er det det andre.Jeg sliter fortsatt med å overføre bilder fra telefonen og til pc'n,men nå har jaggu meg blogg.no oppdatert noe her inne så når jeg blogger fra mobilen så forsvinner halve innlegget,argh!!!!
Så nå har jeg bare publisert bildene,så sletta og skriver på nytt fra pc'n hvor bildene ligger på blogg.no,styrete!!Jeg gir opp snart!!!
Hadde ikke tenkt til og blogge men så hadde jeg så mange fine bilder.

Starta dagen med en liten shoppingtur for jeg måtte ha ny olabukse,ble ny bukse og en kul t-skjorte til meg selv,fornøyd!:)
Vi har grilla hos foreldra mine og vi hadde vann i bassenget,fylte på bøttevis med varmt vann,men det var visst for kaldt,hmpf....
Bråbestemte oss for en tur til en annen badeplass her i byen etter maten.Bada alltid der når jeg var liten.Ungene storkoste seg,de kunne gå litt lenger ut og vannet var deilig!
Til og med jeg kunne bada men jeg hadde ikke badetøy på,ikke har jeg badetøy heller,ikke så glad i og gå rundt med minimalt med klær.Føler meg ikke vel med mage og lår...
Men vassa gjorde jeg og det var deilig:)
Mens ungene bada kom det en andemor med tre barn som svømte rundt barna,så fine og så koselig!!Fantastiske sommer!!Men er redd det er meldt dårlig vær fra i morgen??


Jessica hadde det kjempegøy i vannet!


Herlig bilde:)

Lillebror kosa seg også!

To som koser seg:)

Se på dette-herlig:)

Vel,vel...om det regner i morgen så får jeg skifte på sengene og begynne og tenke på pakking til ferie.Har nesten ikke vært hjemme i det siste,så føler det ser bomba ut her!
Selfølgelig så våkna Benjamin før klokka 6.30 i dag,her må vanligvis ungene dras ut av sengene med tvang...typisk altså!!Hadde vært fint med noen tilbakemeldinger nå,stille her inne....er du der??:)

God helg!!

 10 Kommentarer


Den aller siste dagen

Så var dagen her,den aller siste dagen til Jessica i barnehagen.Syns ikke det er lenge siden jeg leverte henne for første gang en januardag i 2010.Jeg måtte til og med kjøre en ekstra runde før vi parkerte og gikk inn...
Det har vært gode,trygge,glade,morsomme dager med fantastiske ansatte som har tatt vare på frøkna vår.Det har vært slitsomme dager også,sykdom og litt drama.
Det var med blandede følelser jeg leverte og henta i dag,det samme for Jessica.
Mange klemmer og nusser før hun fikk gå hjem,jeg måtte nesten snu meg vekk for tårene var på vei...
Hun har lært så mye og vokst masse på disse årene,fått gode venner og vi har blitt så glade i de ansatte.Heldigvis så har lillebror igjen tre år før han er ferdig.
Dette er rart altså...vi har ei skolejente!Det blir en spennende høst!


Jessica og Ape på den aller siste dagen i bhg...


Alt jeg egentlig trenger og vite lærte jeg i barnehagen.....Jessica i januar 2010.


Vel,da har vi ferie også,tre uker!Vi tok med oss rundstykker,drikke,kjeks og litt annet og dro på badeplassen.Det har vært kjempevarmt i dag også,så godt for ungene og avkjøle seg.De har kosa seg i barnehagen også,bada i vannspreder og i små basseng.
De var uti vannet og de kosa seg på land med mat og kjeks.


Lillebror har ny badeshorts!


Klare for en dukkert!

Gutta!

Prøver og svømme litt.

To som koser seg:)

Jessica kan ikke svømme ennå,vi har ikke vært noe særlig i svømmehallen,bare vært i badeland.Men til høsten tenkte jeg at jeg skulle melde henne på svømmekurs,eller først og fremst få henne trygg i vannet og så lærer hun etterhvert jo lenger man kommer på kursene.
Jeg gikk selv på svømmekurs da jeg var ca 7-8 år og lærte meg å svømme,jeg syns det er viktig og lære seg og svømme.Etterhvert må lillebror lære seg også.Kan ditt barn svømme,og når lærte han/hun seg det?
2 Kommentarer


Hot in the city!

Skal si det er varmt om dagen.Når vi går ut av døra om morran slår varmen i mot oss,jeg trodde nesten jeg var i syden et øyeblikk.
Ungene koser seg i barnehagen,de er ikke så mange igjen.De bader i spredern og har det egentlig helt supert!Det var nest siste dagen til Jessica i dag,og lillebror skal over på stor avdeling.Det er første gang på fire år at jeg ikke har barn på småbarnsavdelingen.Merkelig følelse...sukk

Ape har vært trofast han,vært med Jessica hver eneste dag.Han har passa på,trøsta og vært en god venn.Jeg blir ikke overraska om han sitter i sekken på skolen <3

Jeg hadde lovt ungene at vi skulle dra og bade etter jobb og barnehage,må jo bare nyte disse dagene.
Vi dro avgårde alle fire,tok med oss mat og drikke.Ungene storkoste seg i og utenfor vannet.Det var mange kjente der så vi hadde noen og prate med og ungene leika sammen.
Paps og Benjamin svømte ut til "sukkerbiten,"en liten "brygge" eller hva jeg skal kalle det utpå vannet.Benjamin hang på ryggen til paps.


En dag igjen på jobb,skal bli godt med ferie.Håper været blir like bra!


Er det varmt hos deg??4 Kommentarer


Morgentrim

Tipper dere har tatt ferie eller så er dere bare late,hihi:)En kommentar på innleggene mine de siste dagene er rett og slett kjedelig.Litt tilbakemeldinger er koselig,fortell meg hva dere driver med nå i sommer,har dere fint vær osv.

Det ble en sykkeltur på ungene og meg på morran da bilen ikke starta.Jessica sykla selv og Benjamin satt i sykkelvogna.Det er ikke langt til barnehagen,en lang nedoverbakke,en seig oppoverbakke,en slette og så er vi framme.Lillebror koste seg bak i vogna og Jessica var strålende fornøyd med at hun endelig fikk sykle til barnehagen før hun slutter der.Det gikk greit å sykle med sykkelvogn,litt tungt så trilla i oppoverbakken.Hadde sykkelen til gubben og setet fikk jeg ikke stilt ned så det var litt dumt.Får ikke festa vogna på min sykkel.

Greit at jeg hadde fri i dag for jeg ble litt svett.Godt å hive seg i dusjen!
Har vært på Europris og kjøpt rammer til barnehagebildene,så nå er de på veggen.
Har bare slappa av ellers.Bilen ble lada opp så det er i orden igjen.
Til middag spiste ungene rundstykker,de spiser lite for tiden og vil heller ha brødmat enn middag.Jeg er veldig glad i middag,men jeg liker ikke å lage mat,så om jeg kan slippe så er det fint...og jeg syns heller ikke det er så lett og finne på hva vi skal spise.Blir stort sett det samme.Blir litt grilling nå på sommern,men ungene er ikke så stor fan av grillmat desverre.


Jessica har blitt superflink til å hoppe tau,rekorden til nå er 26 hopp uten og stoppe:)

Hva spiser dere til middag nå om sommern?
Er ditt barn glad i middag??6 Kommentarer


Fikk besøk

Jøsses som det har regna,også så klamt da gitt.Det blir nok bedre...håper jeg...
Det var ikke mange barn i barnehagen i dag,men sånn blir det jo i ferien.Snart ferie nå og barnehagen stenger i to uker.De hadde hatt det gøy og vært ute i regnet,så de hadde blitt gjennomvåte.Men det er jo ikke kaldt så da er det sikkert bare gøy og være ute mens regnet plasker ned.

Vi fikk besøk etter jobb og barnehage.Venninna mi Maria og ungene kom innom en tur på vei hjem.Vi skravla,spiste is og kosa oss.Ungene tulla og leika.Kjempekoselig at de kom innom,har ikke sett de siden mars-skammelig!!!
Sola dukka opp så vi satt ute.
Håper jeg får tatt meg en tur til de i Stavern i løpet av sommern.Koselig var det iallefall!!I morgen har jeg fri,det skal bli så deilig etter veldig travle dager på jobb de siste fem dagene.Ser ut som det er meldt tordenvær,da skal jeg bare kose meg på sofan,fnis....


Hva driver du med for tiden,har du ferie??2 Kommentarer


Klamt!

Da var endelig denne travle helgen over.Føles nesten ut som jeg har vært med i et maraton.Fryktelig travelt på jobb og byen har vært full av liv.Det har vært klamt og varmt,tror aldri jeg har vært så varm på jobb før.Om du hadde kasta pasta i trynet på meg så hadde den sitti fast,og buksa trodde jeg nesten at jeg måtte klippe av meg,puh!!!Morro med så mye liv,skulle gjerne hatt en kveld på byn,kanskje neste år...I går kveld hadde Stevie Wonder konsert og det var ti tusen mennesker å så på,nesten helt sykt til og være her i byen.
Mens vi jobba begge to i går så var småtassene hos foreldra mine.De var i byen og Jessica fletta håret sitt ennå mer og ble så fin!Så ble hun med onkel Frode på barnivalen,hun storkoste seg.Lang dag på jobb så da jeg var ferdig og vi kom oss hjem ble det kebab.

Like klamt i dag,rart det ikke har tordna.Begynte tidlig på jobb i plaskeregnet.Når jeg endelig kom meg hjem var ungene og paps på vei til lekeplassen,jeg slang meg på sofan.Vi har spist taco og vi måtte hente joggeskoa til frøkna hos foreldra mine.

Jessica syns det er veldig dumt at jazzfestivalen er over...blir veldig stille i byen nå...

Da har vi igjen 5 dager på jobb og i barnehagen før det er ferie.Jessica har sin aller siste uke i barnehagen for alltid...sukk....


Har det vært klamt hos deg??2 Kommentarer


Liv i byen!

Innom en liten tur med en liten oppdatering før jeg finner senga.Er sliten og trøtt etter travle dager på jobben,jobber hele helgen også.Det skjer mye og er veldig travelt så dagene på jobb går fort.
Jessica var med en venninne hjem i går,de begynner i samme klasse på skolen nå til høsten så det er jo supert at de har funnet hverandre.De hadde kosa seg og hatt det kjempegøy.Benjamin og jeg kulan hjemme før vi henta henne.


Jentene turner:)


Tøff i pysjamas!

I dag har morfar henta ungene i barnehagen,det er alltid stas!Jeg sykla hjem til foreldra mine etter jobb,fikk middag og vi tok en bytur,må ut å kikke når det er jazzfestival.
Broren min kom også og ungene er så glad i onkel og tante.Jessica fikk seg noen småfletter i håret,vi kikka rundt og fikk med oss musikken til Madcom som hadde konsert i parken.Masse folk å mye og se på.Slush og smultringer ble det også,nam!!Morro med jazzfestiva,da er det liv i byen!


Fletter!


Indianerne var tøffe!

Onkel Frode og Benjamin:)

Jessica sover hos mormor & morfar,da slipper hun å stå opp så tidlig i morgen for de skal være der mens vi jobber(vi har jobbehelg begge to.)
Lettere å få opp Benjamin enn storesøster,de er glade i og sove disse to!
Nå roper dusjen og senga på meg.

Ha en fin helg,har du planer??

10 Kommentarer


Jazz i byen

 

Jøss,juni er allerede over og vi er i juli!Syns disse sommermånedene bare flyr avgårde,det går for fort!
Husker ikke hva vi gjorde i går jeg...jo,etter middag dro Jessica og paps avgårde for å kjøpe sokker,hun liker ingen av sokkene sine,de er ekle-gah!!Kom tilbake med sokker og råååsa Hello Kitty sko fra H&M.
Lillebror og jeg kulan hjemme.Søster måtte nesten sove med de nye skoa på,fnis:)
Det begynte så klart å lyne og tordne like før leggetid,og det hagla,det hagla masse,ungene kikka med store øyne....Så var det Jazzfestival i byen igjen og det myldrer av folk i byen.
Jeg har hatt fri i dag så jeg henta ungene tidlig og vi dro til byen for og kikke.Masse boder med ting og tang,mat,smultringer,godis og masse mer.Jessica fikk en sånn flettesak i håret,flette er det vel ikke men tråd tvinna i håret.Mormor var med og paps kom etter jobb.Ungene koste seg og middagen tok vi i byen.
Litt artig med så masse folk,mange kjente.Frister med en tur ut på kveldstid men det utgår siden jeg ikke har fri før tirsdag...Jeg er ikke noe nattmenneske og er sjeldent oppe senere enn klokka 23.
Får ta en tur til å kikke etter jobb,morro det og!Jazzfestival er det hver sommer så det kommer flere sjanser til og gå ut.

 
Skjer det noe der du bor i sommer??4 Kommentarer


hits