Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Middagsgjester...

Da var kvelden her nok en gang.Benjamin er forkjøla stakkar,så han har vært litt sutrete i dag.Ikke gøy med tett nese.Nesa mi renner også,potte tett.
Mens jeg bada Jessica bare gråt Benjamin,ble helt svett jeg...all ære til alenemødre!

I morgen skal Jessica på kontroll på barneavdelingen på Drammen sykehus,hadde egentlig time 13,30 men de ringte å spurte om vi kunne komme klokka 9,hjelp!!Håper vi rekker det,blir vel hurra meg rundt her i morra tidlig...


Jessica på morran i dag:)

Jeg har trilla en tur i dag og ellers bare sløva hjemme,fikk meg en liten dubb også:)
Vi har hatt middagsgjester i dag,Annette og Adrian.Gjorde det lettvint,pizza.Barna spiste ikke stort,ville bare leke.
Gikk ut å tegna med kritt på asfalten.Jessica ble tegna mens hun lå på asfalten,det minte meg om noe annet...grøss...jeg har sett for mye på film altså...


Herregud sier jeg bare...

Vi tusla bort på lekeplassen og etter litt lek der fikk Jessica huska rett i leppa,AU!!Blod og tårer...Men det gikk bra.
Når gjestene våre dro var det rett i badebalja med Jessica.Svett og møkkete.Hun har vært på en lang tur med barnehagen i dag også,4 timer.De hadde kosa seg masse!


Litt sløv i dag stakkar...

"Rakkerungene:)"

Nå kommer styggeskyene...det har allerede tordna en gang...

Dette ble bare rør føler jeg,men allikevel et innlegg:)Nå er det snart fødeavdelingen,fram med lommetørkle!!

For all del,husk å stemme på Jessica! http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/


19 Kommentarer


Konkurranse!:)

Da kjører jeg i gang en ny konkurranse her på bloggen!Denne gangen kan du vinne en Løvenes Konge kombinert Blu-Ray og DVD.
Jeg trekker 3 vinnere så her har du gode sjanser.

Om du titter innom denne siden http://www.loveneskonge.no/     så har du også sjansen til å vinne større flotte premier om du deltar.
Men her hos meg er det altså filmen du kan vinne.

Det du trenger å gjøre er å fortelle meg i kommentarfeltet hvorfor akkurat du skal vinne filmen!
Jeg trekker en vinner fredag 2 september.

Lykke til!11 Kommentarer


Leggetid...

Da er begge barna lagt og jeg er alene før Roger kommer fra jobb.I det siste så har Jessica begynt å gråte når jeg har lagt henne.Ligger i senga og gråter å roper på mamma.
Det er jo bare tull,men liker ikke å høre på det,får jo vondt av henne,men det er dumt av meg å gå ned til henne.Hun gråter ikke konstant,men nå og da...vi har lest eventyr og vi har syngi.Vi har hatt våre runder ved leggetid,for litt over et år siden måtte vi sitte hos henne til hun sovna,og det kunne ta sin tid.Jeg pleide å krabbe på alle 4 ut av rommet hennes,litt av et syn...
Om hun fortsetter å gråte så går jeg jo ned til henne,men det er jo det hun vil,hun lurer oss trill rundt!

Benjamin sovner så fort han blir lagt.
Det rare er at hun ikke gråter da paps legger henne,hun roper heller ikke på pappa.Skjønner ikke dette altså,håper det gir seg,ikke veldig gøy akkurat.

Hun har storkosa seg i barnehagen i dag og da vi skulle hjem kom Ingunn, mamman til Henrik akkurat også.Så vi ble stående på parkeringa å prate til barnehagen stengte mens barna lekte sammen.
Babyene våre sov i bilstolene sine:)Det er mye å skravle om:)


Denne kule sykkelen kledde Jessica:)!

Gøy med lekestativ:)!

Da vi endelig kom oss hjem var vi litt ute å Jessica sykla litt mer.Endte med at jeg måtte bære med sykkelen hjem igjen...
Da vi var inne ville hun ut igjen for nabogutten var ute.Jeg skulle akkurat mate Benjamin men snille nabon sa han kunne se etter Jessica også.Mata og tusla ut,satte Benjamin i vogna til Jessica foran huset.


Jessica har fått tak i en av kattene i nabolaget...:)

Blide Benjamin:)

Jessica gråt når Roger kom, så nå er han nede hos henne.Håper ikke dette fortsetter,er så leit når det blir sånn ved leggetid.
Hun er så blid og fornøyd helt til jeg går ut av døra på rommet hennes.Hun er ikke redd heller,har nattlys og Kitty som lyser i senga hennes om hun trykker på den.Hun vil nok ha selskap helt til hun sovner tror jeg...men hun må jo sovne alene...

Husk å stemme på leverposteiungen Jessica!!Tusen takk:)  http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/


Gråter ditt barn når han/hun blir lagt??


16 Kommentarer


"Brumlebass!"

"Brumlebass",det er Benjamin det,hihi:)Nå har han slokna på sofan etter å ha fått seg et deilig varmt bad.Han elsker å bade,plasker og smiler.Jeg tror babysvømming hadde vært noe for han.

Himmel og hav som han har kava og stått i i søvne.Han sov med meg for han var så urolig,begynner å bli forkjøla han også.
Så da fikk han ligge innat meg.Jeg fikk stadig en arm i trynet og en finger i nesa,hoing og diverse andre lyder,jauda!!

Storesøster er våken og i barnehagen,forkjøla hun også,men hun var klar i dag skjønte jeg.De ga seg over i barnehagen da jeg sa hun hadde sovi til 11 igår.

Jeg har støvsugd og nå vasker jeg klær.Føler det ser helt bomba ut her etter en dag med ungene hjemme.


"Brumlebass"elsker å bade:)

Nybada og god,lille "Brumlebassen!"

I dag må jeg ut av huset føler jeg,prate med noen voksne.Skal møte mamma og innom jobben en tur.


Har du kallenavn på barna dine??8 Kommentarer


Trøtt frøken!

Det var umulig å vekke Jessica på morran i dag.Så da ble hun hjemme fra barnehagen.Hun sov helt til klokka var 11!Så hun var sliten etter gårsdagen,i tilegg så er hun veldig forkjøla.Gikk glipp av tur i barnehagen,men det kommer flere turer.
Hun trang tydligvis å sove.

Så da er vi alene da,mannen er på jobb,han er ikke i form.Og jeg er trøtt som et uvær!!Benjamin er Benjamin,snill og tålmodig.Mens han sov har Jessica sett på Nils og vi har tegna litt.Da Benjamin våkna tok vi oss en tur ut på den nye lekeplassen i parken i byen.
Det var akkurat opphold fra regnet,så snuppa fikk testa ut litt.


Lillebror:)

Klar for en tur ut!

Tester klatrestativet:)

I kveld skal det jaggu bli godt å legge seg!Sliten jeg...

Jessica ser på Nils og Benjamin koser på fanget.

Husk å stemme på Jessica!!     http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/

Har du hatt en fin dag??
13 Kommentarer


Dåpen til Benjamin:)

Da var dåpsdagen her og Jessica våkna opp sørpe forkjøla...var litt snørrete i går også,så da kom det jo for fult i dag.
Hun hadde gleda seg til denne dagen lenge,prata mye om det,og i går kveld så vi film fra dåpen hennes,det var litt rart syns hun.
Det ble litt travelt før vi skulle i kirka men det gikk nå det også,var glad da alle sammen var ute av døra for å si det sånn.


Fine frøkna vår!

Jentene:)Tok på Benjamin dåpskjolen i kirka.Kjolen har gått i arv i mange år,den er sydd av mammas konfirmasjonskjole,så vi er mange som er døpt i den.
Under seremonien var Benjamin så snill og tålmodig,gråt ikke en eneste gang.Og da det var vår tur lå han bare å smilte mens han fikk vann i håret.Synd vi ikke har bilde av det.Han var bare blid han:)
Faddere var broren min Frode og kameraten til Roger,Jørn Erik.
Og det var samme presten som døpte Jessica.
Jessica var også ganske tålmodig,det var mye å se på og barnekoret sang.
Koselig og fin seremoni.


Klar til å døpes:)

Her er vi sammen med presten.

Det ble tatt flere bilder i kirka men de tok pappa og broren min.Fikk ikke tatt bilder ute da det begynte å regne,så da dro vi hjem til foreldrene mine hvor selskapet skulle være.
Vi tok bilder ute(også tatt av broren min)før det ble mat og vogna på Benjamin,han var supertrøtt.
Jessica og Jan Erik(sønnen til kameraten til Roger) er jevngamle,de lekte og løp i hagen sammen med kusine Elisa .De har leika så godt sammen i dag.
Det var sol og regn om hverandre,så helt greit vær.De små fikk løpt fra seg iallefall.


Se på disse to!Jan Erik og Jessica:)

Oldemor(mormor)med Benjamin:)

Så var det tid for mat.Snitter og karbonadesmørbrød.Maten var kjempegod,vi bestilte fra jobben min(Grand Hotel.)
Vi var tilsammen 15 stykker med stort og smått i selskapet.Det var kun nærmeste familie,våre foreldre og søsken og oldemor.
Etter mat ble det prating og sånne ting mens barna leika.Fikk god hjelp av Jessica til å åpne gavene.Flotte gaver og gavekort!
Tid for kaker!Jeg spiste ikke så mye kake,men is.Jeg kjøpte jo iskake av isbilen for å ha i dåpen.Og den var virkelig supergod!En diger iskake var det,namme!!!
Jeg tror alle sammen kosa seg masse.Dåpsbarnet sov ute i vogna i 3 timer,så han var nok litt sliten.


Roger sammen med fadder Jørn Erik og Benjamin:)

Gavene...

Dåpsgutten vel hjemme igjen:)

Jessica var kjempesliten i kveld stakkar.Tar på med dåp og hun var jo i tilegg veldig forkjøla.Gråt og var helt "kake" da hun skulle legge seg.
Benjamin fikk jo dubben sin i dag,men litt sliten han også.Er faktisk litt gåen selv og,men det har vært en fin dag.

Får se om det dukker opp flere bilder når jeg får de fra broren min:)23 Kommentarer


Dagen før dåp...

Det har vært skikkelig dårlig vær i dag.Tordna og lyna som bare det,gjorde jo det i går kveld også,uværet kom tilbake i dag.Og det regna så det spruta.
Lenge siden det har tordna så fælt...
Også så klamt det har vært!Om noen hadde kasta pasta i ansiktet på meg så hadde det sitti fast...


"Blidfisen!"


I morgen er det dåp hos oss.Jeg tok med meg Benjamin ut i drittværet for å ordne litt sammen med mamma.Kom oss i bilen uten å bli alt for våte.
Jessica ble hjemme med paps,hun rigga seg til foran hjemmekinoanlegget(prosjektor og lerret) med popcorn og film.Akkurat som kino.

Vi andre fikk handla,henta blomster,dekt og pynta bordet hjemme hos foreldrene mine og prøvde dåpskjolen på Benjamin.Heldigvis så passa den.Han er litt større enn Jessica var da hun var 3 måneder.
Så da er vel alt klart.Gjenstår bare å komme seg ut døra i morra...
Også håper vi på litt bedre vær enn i dag!

Alltid stas å ta en tur på verandaen i regnet...

Paps og Jessica lagde pizza og mens vi spiste masa Jessica om at hun ville ut å hoppe på trampolina.Den var jo klissvåt,så da ble jo hun klissvåt også,så det var rett i badekaret.Hun er allerede snørrete.
Men som vanlig ville hun ikke inn,hun skulle sove der ute,og om det begynte å regne så hadde hun paraply!!
Hun får sagt det!

Benjamin sovna idet jeg la han ned...trøtt ja!


Fin gutt i dag!:)

Minner dere på at jeg trakk en vinner av konkurransen i går.Vinnern ble Anniken,så send meg en mail med adressa di!


Sorry at jeg maser,men stem på Jessica!!


http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/
Har det vært dårlig vær hos deg i dag??20 Kommentarer


Ny fan?!

Her i huset er Jessica og jeg stor fan av Curious George(Nysgjerrige Nils.)Jeg har elska den apen siden jeg var liten og har fortsatt en George i senga mi.
Jessica elsker også denne apen men har sin egen Ape som dere vet.Hun har også smokker av Nils og igår fikk jeg tak i nye Nils smokker.Gleden ble stor:)
Så da måtte mamsen kjøpe til Benjamin også så han blir like glad i han(håper jeg.)
Bare å dytte på i tidlig alder,hihi:)


Ny Curious George fan?

Er du og barnet ditt spesielt glad i noe??12 Kommentarer


Fredag og vinner av konkurransen!

God kveld i stugo!!Da er vinneren av konkurransen trukket og det ble(trommehvirvel!)ANNIKEN!!!!
Gratulerer så mye!Send meg fullt navn og adresse på ninni@broadpark.no


Klar for barnehagen:)


Fredag i dag og dåpen nærmer seg med stormskritt,Etter at snuppelura var levert i barnehagen dro jeg hjem å ordna meg og Benjamin, så dro vi til byen.
Jeg måtte finne meg en topp å ha på til dåpen.Jeg tråla alle butikker,så sikkert helt vill ut i blikket,haha:):)Men jeg fant heldigvis en pen topp,så nå blir jeg så fin,hihi:)Den blir så fin sammen med buksa og jakka jeg har.
Titta litt rundt omkring og kjøpte med en liten ting til mannen siden vi har bryllupsdag,snill som jeg er...
På Meny traff jeg to av jordmødrene jeg kjenner godt så prata litt med de.De er jo så koselige og jeg hadde ikke sett de siden jeg fikk Benjamin.
Benjamin sov søtt i vogna men de fikk tatt en titt:)

Henta Jessica etterhvert og vi kom oss hjem,hun bestemte seg for at hun ville ha varme ostesmørbrød til middag,og det fikk hun.
Det begynte å regne så vi ble inne.Hun var litt ute på verandaen for det er tydligvis gøy når det regner.


Ute i regnet:)

Så begynte det å buldre noe voldsomt og jeg lurte litt på hva som blinka,lurte på om noen tok bilder,hihi:)Men det lyna rett og slett.Og det kom nærmere og nærmere,braka og blinka noe voldsomt.Det var helt elektrisk ute!
Skrudde av tv'n,tørte ikke annet.Jessica ble heldigvis ikke redd.
Vi flytta oss bort til spisestuebordet for å tegne og titte på SingSang korta jeg fikk i dag.Skal komme tilbake til hva SingSang er senere.Benjamin fikk rett og slett ligge på bordet å følge med på oss:)
Stakkars Roger som skulle sykle hjem.Vi måtte nesten dra å hente han,men mamma ringte å lurte på åssen det gikk og da syns hun det var for gæli at jeg skulle ut med to unger,så pappa henta han.

Så vi kosa oss fælt vi med SingSang,tegning og radioen på.En koselig kveld rundt bordet istedenfor foran tv'n.


Kos rundt og på bordet:)

Jessica skal kle av Benjamin og ta på pysj:)

Vi har ikke feira dagen vår i dag men kanskje jeg får lurt mannen til å feire med litt kinamat i morra,er litt fysen på kinamat for tiden...hadde vært godt!
Så da har vi vært gift i 5 år og vi traff hverandre for snart 7 år siden(i desember.)

Husk å stemme på Jessica som leverposteiungen!Tusen takk:)

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/

Hvor lenge har du og din kjære vært sammen/gift??4 Kommentarer


Bryllupsdag i dag:)

I dag har vi vært gift i 5 år!Åra flyr sier jeg bare,syns ikke det er så lenge siden jeg gikk opp kirkegulvet...26 august 2006!
Roger var jo så kjekk,hihi:)Det var en flott dag som gikk alt for fort.Dagen etter reiste vi på bryllupsreise til Miami!

Det var forresten jeg som fridde...

Og nå sitter vi her med to små barn...
Det har vært fine år,men det har jo vært opp og nedturer også,livet er ikke en dans på røde roser,absolutt ikke.
Man må ta vare på hverandre,ikke ta hverandre for gitt,det er fort gjort i en travel hverdag.Vi har hverandre og barna, og viktigst av alt er kjærligheten...
Blir ingen feiring av dagen siden Roger jobber til klokka 20 ikveld,men jeg har en liten ting til han:)


22 Kommentarer


Nattåpent!

Benjamin og jeg har bare vært hjemme mens snuppa har vært i barnehagen i dag.Jeg har gjort litt fornuftige ting og Benjamin har sovi mye i dag.
Tenkte å ta meg en dubb selv men minsten okkuperte hele sofan...jaja...


Jeg har til og med kjeda meg i dag!


Vakre lille Benjamin:)


Henta frøkna i barnehagen og hun brukte en evighet på å komme seg ut porten i dag,la seg til og med ned på parkeringa å sa at hun skulle gå hjem!!
Men jeg hadde andre planer,vi skulle plukke opp mormor å dra til byen for i dag er det nattåpent og masse tilbud i byen.Jeg trenger nemlig en topp til resten av antrekket mitt,vi skal jo ha dåp på søndag,er jeg stressa??Ikke i det hele tatt,kunne ikke tatt det mer med ro tror jeg...

Vel,fant alt mulig annet enn en topp...så jeg må ta en titt i morra også.
Fant en superfin jakke til Jessica,Helly Hansen jakke til halv pris,kupp!!Og den var så fin på henne,og hun var stolt selv også.
Masse folk i byen og supre tilbud.Fikk raska med meg en kosedress til 100 kr,jakke og bukse:)
Jessica fikk seg en ballong og en "dings"som blinka,veldig fornøyd med det,og det var helt gratis!


Her med ballongen og "dingsen"rundt halsen:)

Kom oss til slutt hjem,merkelig så fort tida flyr når vi er i byen...
Jessica insisterte på å vente på paps,så det ble legging litt senere.Jeg rakk ikke å stelle henne før paps kom for Benjamin måtte ha mat NÅ og så gulpa han ut seg selv og meg akkurat når jeg hadde tatt på ren pysj,typisk!


Barna kulern på sofan...

Nå skal jeg mase litt til:)Blir veldig glad om dere stemmer på Jessica som Leverposteiungen,tusen takk!:)

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/Pleier det å være nattåpent der du bor??4 Kommentarer


Hele natta!!

Benjamin slo til å sov hele natta!La han 19,30 i går og han sov til 06 i dag!!Jeg skjønte egentlig ingenting når jeg våkna klokka 04 ,han var litt urolig men sov videre,så da var det bare for hu mor å sove videre også:)
Da klokka ble 06 begynte han å kave,tid for mat!Er nesten farlig å si at han sov så lenge for da skjer det sikkert ikke igjen med en gang...

Etter mat lå vi å kosa i senga til det var tid for å stå opp å vekke storesøster.Både Benjamin og Jessica har vært i godt humør på morran,deilig!Ikke mye morro med sure unger når vi skal ut av døra og alt er galt.


Blid babygutt på morran:)

Og blid storesøster:)

Minner dere på at dere kan vinne gratis barnemat fra HIPP her på bloggen min,trekker en vinner i morra!

mammantiljessica.blogg.no...14172530_konkurranse.htmlHvor gammelt var ditt barn da han/hun sov hele natta??11 Kommentarer


Dåpssamtale og "Sprellemann!"

Vil bare minne dere på konkurransen jeg har her på bloggen min,den finner dere her mammantiljessica.blogg.no...14172530_konkurranse.html 

Så var det jammen i meg onsdag allerede.I dag gikk det kjempefint å levere Jessica i barnehagen,hun hadde nesten ikke tid til å si hadet engang.
Veldig greit å levere da,da kan jeg reise med god samvittighet:)Stressa ikke på morran i dag heller,orker ikke sånne morgener som man omtrent må løpe maraton for å rekke alt.Benjamin var blid og Jessica var snill og grei hun også:)


Akkurat våkna:)

Etter at storesøster var levert stoppa Benjamin og jeg på Kiwi å kjøpte med litt mat hjem.Han koser seg i setet på handlevogna.
Vi sløvan hjemme fram til vi skulle på dåpssamtale.Samtalen gikk greit og vi visste jo litt på forhånd hva som kommer til å skje siden vi har vært mellom det en gang før.Samme prest får vi også,veldig grei!

Ellers i dag har det skjedd fint lite egentlig.Benjamin ble hjemme med paps mens jeg henta snuppa.De lekte ute i regnet.Og da hun så meg kom hun løpende og hylte av glede,sånt blir man så glad av:)
Full av sand og våt i håret,herlig!!


Våt og full av sand,herlig:)

Gøy å ligge under lekestativet:)


Benjamin har liggi under lekestativet og vært helt "sprellemann!"Kjempegøy å ligge der å titte og sparke med bena.Skikkelig sprellete gutt.Og han lo og smilte.Slår mot lekene gjør han også,så leker begynner å bli spennende.
Jessica har løpt fram og tilbake i regnet på verandaen,tydligvis veldig gøy,hihi:)Må bare legge til at nå regner det noe sinnsykt ute,så nå kommer høsten snikende,liker det dårlig.Gleder meg til vår og sommer allerede jeg...sukk...


Gøy på verandaen i regnet:)(se på skoa,helt Chaplin,hehe!)

Nå er det fødeavdelingen,så da avslutter jeg her!

Jeg blir veldig glad om du stemmer på Jessica som Leverposteiungen,tusen takk:)
http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/


Liker du høsten??7 Kommentarer


Konkurranse!!

I samarbeid med Hipp barnemat så kjører jeg nå en konkurranse hvor dere kan vinne Hipp barnemat!
De har masse fine økologiske produkter.Middagsglass,grøt,fruktbegre,smoothies og masse mer.

Sjekk ut facebooksiden deres også:) http://www.facebook.com/#!/hippnorge

Så hiv dere på!

Det dere gjør er å legge igjen en hilsen i kommentarfeltet,du trenger ikke å ha blogg for å være med,men husk å legge igjen e-mailadressa di:)
Har du en blogg er det flott om du linker til denne konkurransen på din blogg:)Vinneren vil bli trukket på fredag 26/8,så lykke til:)40 Kommentarer


Stem på Jessica!!

Stem på Jessica som leverposteiungen!!Dere kan stemme en gang per dag.Trykk på linken under for å stemme på søtnosen vår,tusen takk!:)


http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/2 Kommentarer


3 månederskontroll og vettskremt...

I dag var det tid for 3 månederskontroll og vaksiner.Kan ikke skjønne at han er 3 måneder alt,gurimalla.
Det har vært sommervær i dag så jeg parkerte bilen på senteret og trilla til helsestasjonen.
Deilig å trille i solskinnet:)

Jeg spurte i et tidligere innlegg om dere ville tippe vekt og lengde.Og det var Lise som gjetta helt riktig med vekta,og Caroline gjetta riktig på lengden:)
Benjamin er hele 64 cm og 7,6 kg!Da Jessica var 3 måneder veide hun 5,6 kg og 59 cm.Litt forskjell på de to.

Han lå helt fint på kurven:)En lang gutt som er glad i mat.Løfter hodet fint også.
Litt skjeiv i hodet siden han har en favorittside,men han har blitt bedre.Skal til fysioterapeut om en ukes tid.Jessica var også sånn,hadde favorittside,så hun var hos manuellterapeut.Men alt var bare bra med babygutten vår.
Så var det tid for sprøytene og han gråt fælt stakkar.Ikke morro for mamma heller.Men det ble bra igjen med litt trøst og mat:)


Benjamin på morran i dag:)

På helsestasjonen:)

Han slokna fort i vogna da vi trilla til bilen igjen.Han har vært litt småsutrete og har sovi litt,men har ikke reagert noe mer på vaksinene.
Jeg dro å henta Jessica i barnehagen da Roger kom fra jobb,han ble hjemme med Benjamin som sov.
Da jeg kom i barnehagen skulle Jessica akkurat til å huske,hun ville gå på huska selv,klarte å sette seg fast,fikk panikk og da ble hun borte for meg...jeg så at hun ble blå i ansiktet og kroppen ble slapp.Kjente jeg fikk panikk selv...en av de ansatte sto sammen med meg så vi fikk henne løs og hun kom fort til seg selv heldigvis.
Om du er ny leser så har Jessica hatt anfall hvor hun slutter å puste og blir borte for oss,skummelt...ja!!Hun har blitt henta med sykebil en gang i barnehagen.
Har vært til utredning og tatt masse prøver på sykehuset.Alt er som det skal,ikke noe galt.Legene tror det er affektanfall hun har.Hun skal faktisk på kontroll i neste uke.
I dag var hun heldigvis ikke lenge borte,men lenge nok til at jeg blir vettskremt og et nervevrak.

Hun gråt fælt stakkar for hun ble redd selv.Men hun kvikna raskt til og har vært i fin form resten av kvelden.Ved småanfall har vi ikke reist på sykehuset,men når det har vært større anfall har hun ligget til observasjon.
Ellers så har hun hatt en fin dag i barnehagen.Hun ville jo ikke i barnehagen på morran,litt "dramaqueen"også for tiden:)


Godt å kose med Ape og smokken etter en strevsom dag.


Det vil komme konkurranser her på bloggen min etterhvert,så følg med;)Hva var målene til ditt barn på 3 månederskontroll??

Og har du opplevd noe skremmende med ditt barn??14 Kommentarer


Lykkelig uvitende...

I dag tok vi oss god tid på morran,orker ikke stresse for å rekke frokost i barnehagen.Jessica var veldig blid på badet,men når vi kom til barnehagen gråt hun så tårene trilla.Hun ville ikke i barnehagen.Vi ble sittende i bilen å prate litt og hun fikk titte på søplebilen som kom,da gikk det litt bedre.

Jeg fikk så vondt av henne...snufs...

Det blir nok bedre så fort vi kommer inn i rutinene igjen,men det ble så innmari sårt.Men jeg vet at hun har det kjempefint i barnehagen.Det har vært mye fri i det siste og det tar litt tid å komme inn i ting igjen.Det har også begynt nye barn,så det er litt nytt.
Med det strålende været vi har i dag så kommer hun til å kose seg med vennene sine.
Jeg satt litt inne på gruppa hennes og hun fikk ha med seg Ape og smokk(de pleier å ligge på hylla når de leker.)
Godt å ha bestevennen sin hos seg,det er trygt og godt.


Jenta mi:)

Nå spiser jeg frokost mens Benjamin ligger under lekestativet lykkelig uvitende om at han skal få sprøyte i dag,uff!!
Det er tid for 3 måneders kontroll.


På rommet til storesøster på morran.

Vil du tippe vekt og lengde på Benjamin??
(han veide 6,9 kg og var 62,5 cm for 3 uker siden.)8 Kommentarer


Masse skravling:)

Dagen i dag har heldigvis vært mye bedre enn i går.Det hjalp å legge seg tidlig å lese i boka mi:)
Våkna til strålende sol:)

Hadde avtale med en venninne,Linda om å trille lang tur i dag,og da passa det perfekt med strålende sol!
Liam er 3 uker yngre enn Benjamin,men gurimalla så mye større Benjamin er,vi la de ved siden av hverandre og Benjamin var laaaaang i forhold,og større.
Tilbake til trilleturen vår,vi gikk en lang runde på godt over en time,en seig oppoverbakke fikk vi pesa oss opp også.Nå skal flesket vekk,haha:)Er ikke på noen slankekur altså.Men i det siste så har kiloene rast av meg uten at jeg har gjort noe for det.
Vi trilla og skravla om alt mulig,er så deilig å få prata om alt mulig og å dele erfaringer.Så det blir nok absolutt flere turer:)
Linda og jeg har jobba sammen i mange år og kjenner hverandre godt.

Måtte et ærend til byn og da møtte jeg Ingunn så da fikk vi skravla også,koselig det!


Lillebror:)

Jessica ble superglad da både mamma,pappa og lillebror kom å henta henne.Løp i arma på meg,det er så koselig!
Nabogutten Marius var ute da vi kom hjem så da  lekte de litt sammen,tegna med kritt på gata.
Paps og Jessica tok seg en tur i skogen bak huset vårt for å se etter blåbær,og de hadde gått langt,men fant ikke så masse blåbær,det de fant spiste snuppa opp:)

Så fikk snuppa dratt med seg gamla(meg)på trampolina,vi hoppa og hadde det kjempegøy!


"Weeeee!!"På trampolina.

På gata å tegner...

Syns du det er godt å få skravla litt??3 Kommentarer


Trilletur i regnet...

Gratulerer med dagen til min kjære mann,hurra!!!:)

Så klart har det regna i dag,jeg holdt på å bli gal av å sitte inne til slutt så jeg tok meg en trilletur med Benjamin i regnet,prøvde å få med meg Jessica,men det ville hun ikke.
Så da trilla vi alene da,og det var så godt å komme seg ut,kjente jeg kokte i topplokket.Dette har vært en sånn dag da jeg har følt for å være alene.
Da Benjamin sov den lange dubben sin la jeg meg i senga jeg og,men fikk jeg sove,neeeida...hadde lyst til å bli liggende i senga til i morra.Vet ikke hvorfor jeg har vært så "rar" i dag,men alle har vel en sånn dag innimellom.


Varm og god nedi vogna si:)

Etter trilleturen ville Jessica ut allikevel så vi tusla ut på gata en tur.Tegna med kritt og hoppa paradis:)
Så da fikk hun seg en luftetur,og det hadde hun godt av.


Gøy å tegne på gata!

I kveld skal jeg prøve,jeg sa prøve å legge meg i 22 tida,det hadde vært godt kjenner jeg.

Har du sånne dager der du føler for å være alene??8 Kommentarer


En god latter:)

God kveld i stugo!!
Etter et enormt raserianfall fra Jessica da vi slo av tv'n(hun så på Nils)nå ikveld så tror jeg hun endelig har sovna.
Uff,stakkar lita,hun ble helt fra seg og verden raste sammen.Det tok lang tid å roe henne,jeg leste og sang.Hun var helt gjennomsvett.Syns så synd på henne også,men vi må jo bare sette grenser,hun kan jo ikke sitte oppe hele natta å se på Nysgjerrige Nils.

Vi har hatt en fin dag i sola i dag.Jessica var så stolt når hun fikk på seg de fine klærne sine,må jo pynte seg litt en gang iblandt.Var ikke så pynta,men hun ble så fin i dag:)
Benjamin var også fin i dag, eller tøff var han med selebukse!
Vi dro til byen å fikk kjøpt en bursdagspresang til paps.Møtte foreldrene mine også,så var med dem.Jessica måtte så klart innom paps på jobb for å vise hvor fin hun var i dag:)

Da vi kjørte til byen sa plutselig Jessica:"Hva skulle jeg gjort uten deg mamma?!"Smelt og sukk...


Fine jenta!

Tøffingen!

Jessica har fått dilla på tyggis etter at hun fikk en halv bit for en stund tilbake,hun snoker i stelleveska for å se om jeg har.I dag holdt hun på å mase høl i hue på meg etter tyggis.
Til slutt sa jeg til henne bare på tull at:"Hvis du ikke slutter å mase nå så spyler jeg deg ned i do!"
Og Jessica svarer:"Det hadde vært gøy det!!"Vi holdt på å le oss fillete,datt omtrent av stolene vi satt på.Og Jessica lo med,skjønte at hun hadde sagt no gøy,tullejenta!
Godt å få seg en god latter i blandt altså,og disse små sier så mye rart.


Benjamin koser seg i handlevogna:)

Etter at vi kom hjem var vi litt ute i sola.Jessica måtte ta seg en tur på sparkesykkelen sin.Det har jo vært så deilig vær i dag,nyyyyyter sola før høsten kommer luskende.
Da paps kom hjem koste vi oss med pizza og i morra har han bursdag.Vi skal lage muffins og Jessica vil absolutt lage rosa Hello Kitty muffins,fant en sånn pakke på butikken.Så da får vi se om vi ikke får gjort det.


Frøkna på sparkesykkelen sin:)

Slenger med et bilde av den nye spisestua vår.Skal ikke være så nakent altså,må nok pynte med litt telys.Må kjøpe meg noen fine nye telysholdere:)


Den nye spisestua vår!Og "Linselusa"sneik seg med på bildet:)

Er det no på tv i kveld da tro??Her sitter vi i hver vår etasje og knatrer på hver vår pc,skikkelig romantisk lørdagskveld,haha:)!!

Sier barnet ditt mye rart/morsomt/søtt??


12 Kommentarer


Good morning!

Eller god formiddag...Jessica sov helt til 10 mens Benjamin og jeg sto opp i 9 tida.Mannen er på jobb så vi er alene.Har bare sløvan og nå ser Jessica på Nils...bombe!!
Ser ut til å bli sol å fint vær så noe må vi finne på i dag,må iallefall ha brød,saklig!

Får prøve å løsrive Jessica fra tv'n,noe som ikke er lett.Må få på henne no klær.Må sikkert bære henne ned på badet mens hun holder seg igjen i alt mulig,sjarmerende...
Benjamin sov fra 20,45-02 i natt og så til 07,fikk lurt han til å ligge til 9,fnis....

Hva skal du i dag?

4 Kommentarer


Benjamin 3 måneder:)

Jepp,Benjamin er 3 måneder i dag,lille babygutten vår:)Merker at han begynner å få litt rutiner nå.Sovner rundt klokka 21 om kvelden og sover til mellom 03-5,30.Da må han ha påfyll.På dagtid har han en lang dubb fra sånn ca 11-12 tida,da sover han fort vekk 3-4 timer.
Eller så er det noen korte dubber her og der.Han er glad i mat og spiser mellom 160-200 ml til hvert måltid.Han skal på kontroll til uka,da er det vaksine også,grøss!
Han er en blid og fornøyd gutt som elsker oppmerksomhet,og han prater masse.Han er også veldig oppslukt av storesøster.
Litt dinglete i hodet ennå,men det kommer seg.


Babygutten vår er 3 måneder i dag:)

Kjørte som vanlig snuppa i barnehagen,dro hjem å gjorde det vanlige før jeg dro til byen for å møte Ingunn,mamman til Henrik i barnehagen.Hun hadde med seg en koselig venninne og selfølgelig sin nyfødte babygutt.
Benjamin ble jo en kjempe i forhold!Vi skravla og kosa oss.Deilig å få prate med voksne også,har omtrent bare vært meg og barna denne uka siden Roger jobber mellomvakt.

Da jeg henta Jessica var de ute å lekte i duskregnet.Hun løp meg i møte men forsvant like fort.De dreiv å sykla og det tok helt av da flere barn ble henta likt,masse hyl og skrik.De ville vel ikke hjem tror jeg.Jessica og en annen forsvant på syklene bak huset.
Det er veldig populært å ha med seg baby i barnehagen,barna flokka seg rundt for å se:)
I bilen på vei hjem sa Jessica:"I dag er det fredag,da skal jeg kose meg med godteri!"Jeg måtte jo bare le:)


Ser litt lur ut her:)

I farta!!

Har bare vært inne etter barnehagen siden det har regna.Håper på bedre vær i helga siden vi er alene i morra,mannen skal jobbe fra 10-18.
Vi burde få kjøpt en bursdagspresang til han, for han har bursdag på søndag,gamle mannen,hihi:)Vi får se hva vi finner på:)
Mye som skjer nå,mannen har bursdag,vi har snart bryllupsdag og det er dåp.August er en fin måned!


Lillebror skal snart døpes:)

Skjer det mye hos deg for tiden??
23 Kommentarer


Pakke i posten:)

Heldiggrisen meg fikk disse flotte produktene fra Aussie i posten.Det er shampoer,balsam,spray og en kur.
Gleda meg til å vaske håret i dag og jeg må si at shampoen og balsamen lukta en blanding av tyggis og ferie.Jeg sa alltid da jeg var i USA at her lukter det så USA:)
Og denne lukta var litt sånn,lukten av sommer og ferie-nydelig:)!Veldig fornøyd med disse,så de kommer til å bli brukt flittig framover!


Her er produktene fra Aussie:)

"There's more to life than hair but it's a good place to start."

Så tusen takk til Nora Aspengren og Geelmuyden.Kiese!!
7 Kommentarer


Barseltreff:)

Etter 3 dager med plannlegging i barnehagen var det godt for frøkna å komme i gang igjen.Hun var ikke lett å få opp av senga i dag.Klokka ble 8 før hun sto opp.
Gikk kjempefint med leveringa også,begynte å leke med en gang.Roger var hjemme med Benjamin mens jeg kjørte.Han jobber fra 10-18 denne uka.


Benjamin er klar for barseltreff:)


Jeg fikk rydda og støvsugd litt før jeg kjørte til byen for å dra på barseltreff på helsestasjonen.Parkerte i byen å trilla i det fine været bort til helsestasjonen:)
I dag var vi også bare 5 stykker,tror det er 13 til sammen.Men da blir det tydligvis bare oss.Det er noen koselige jenter og vi er faktisk på samme alder alle sammen,utrolig nok.Alle er i 30 åra:)
Vi skravla i vei og hadde det kjempekoselig!Håper vi treffes snart igjen!

Trilla med Lene til byen igjen og himmelen var faretruende svart.Forta oss inn på senteret før himmelen åpna seg.
Og jeg skulle jo så klart hente snuppa i barnehagen og det regna noe helt sinnsykt.
Jeg er ikke en person som går fra barna i bilen så jeg fikk med meg pappa for å hente Jessica.Benjamin hadde blitt søkkvåt om jeg hadde tatt han med meg ut av bilen.Selv om det er kalesje på setet så hadde ikke det hjelpa akkurat i dag.Så pappa satt i bilen mens jeg gikk inn.
Men tror jeg må begynne å ta han i bæreselen når jeg skal levere og hente frøkna,det er tungt å bære han nå.


Snuppelura:)

Jessica og jeg spiste middag for første gang på det nye spisebordet i dag.Da Roger kom hjem fikk han skrudd sammen resten av stolene også,så nå er det ferdig,jej:)!
Kommer nok bilder av det etterhvert.


Middagstid ved det nye bordet:)

Jessica var så søt da hun plutselig sa:"Jeg er veldig glad i lillebror!"Åh.....!!!!


Glad i lillebroren sin:)


Lar du barnet ditt sitte alene i bilen??16 Kommentarer


Dampende fersk!

Jada,jeg har begynt å mimre allerede...
Kikka mellom bildene fra fødselen hvor Benjamin er helt dampende fersk,det ryker jo av han:)


Dampende fersk!

Og i morra er han 3 måneder allerede,hjelp!!Dette er jo ikke lenge siden.Syns det var i går jeg fikk den lille varme kroppen mot min...sukk...
13 Kommentarer


Onsdag...

Egentlig så har jeg ingenting å skrive om i dag...Jessica sov hos foreldrene mine natt til i dag.Hun har kosa seg og de hadde gått en lang tur i går før leggetid.
Jeg dro dit i dag å plukka opp alle sammen også tok vi en liten tur på Gulskogen.
Resten av dagen har jeg vært hjemme med barna,paps jobber til klokka 18 hver kveld denne uka.Så spisestua er ikke helt ferdig ennå,har igjen 3 stoler.Bordet og 3 stoler er på plass,og det blir veldig bra!

Jessica fikk seg noen figurer i dag som hun har sett på reklame på tv.Så hun har lekt med de.


Leker med de nye figurene sine:)

Siden det er onsdag sitter jeg klistra til tv'n å ser på fødeavdelingen:)Bare må se!!Syns den amerikanske er ganske bra.Akkurat nå er det pause.
Jessica har ikke sovna,hører henne skravle.Benjamin er også lagt men har vært inne å putta inn smokken et par ganger.


"Klumpen:)"

Er det noe du bare må se på tv??
18 Kommentarer


Hva skal han ha på seg??

Her er det stille og rolig,Jessica er på overnatting hos mormor og morfar.Helt rolig er det jo ikke,Benjamin er her og Roger skrur sammen det nye spisestuebordet og stolene.
Har akkurat lagt Benjamin så da får vi se om han sovner.

Jessica ville sove hos mormor og morfar i dag,ville helst igår så da fikk hun det i dag.Hun er ei skikkelig morfarjente:)
Før i dag da jeg leverte Jessica hos foreldrene mine trilla vi fram og tilbake til byen en tur,det var jo så fint vær,og det er en passe trilletur fram og tilbake.Jessica står på ståbrettet eller går selv.
Var innom jobben min å fikk bestilt mat til dåpen som nærmer seg med stormskritt.Vi skal ha snitter og karbonadesmørbrød,enkelt og greit.Så da er det i boks.Istedenfor en rådyr bløtekake så har vi bestemt oss for å ha en flott iskake isteden.Er ikke så mange som spiser bløtekake og det blir masse igjen som bare blir kasta.
Blir noen andre kaker tenker jeg,så vi skal nok få kosa oss.

I morra skal jeg se om jeg ikke får handla inn litt pynt osv,skal en tur på Gulskogen og der er det en diger Panduro butikk.Skal også handle inn litt stæsj til fotoalbum som jeg skal begynne på.
Men hva i all verden skal Benjamin ha på seg i selskapet etter kirken??Har jo ikke på dåpskjolen i selskapet.Det var enkelt med Jessica,fant en fin kjole til henne.Syns ikke det er noe fint til en liten baby med skjorte osv.Tenker litt på matrosdress,da matcher han Jessica:)Det hadde vært søtt!!


Fine Jessica:)

Sååå blid:)

Så det var den dagen.Ikke så mye som har skjedd og Jessica har  fri fra barnehagen i morra også,så da passer det ypperlig med en shoppingtur.Hun elsker å dra til byen eller på kjøpesentre,men er ikke glad i å kjøre bil.Det er ikke så langt å kjøre heldigvis.
Hun er lei av å kjøre bil etter 15 minutter...


Hva hadde ditt barn på seg i dåpen(etter at dåpskjolen var tatt av.)??

30 Kommentarer


Guttegutt og teddygutt:)

I dag har Benjamin vært en ordentlig guttegutt med myk olabukse og body med krave.Syns han så 3 måneder eldre ut med en gang,så i morra blir det sparkebukse igjen,hihi:)
Han er jo en gutt så en gang iblandt må han få være litt tøff,men han er fortsatt baby og det håper jeg han blir en stund til selv om jeg syns han er en stor baby.


Ordentlig guttegutt i dag:)

Vi stakk en tur til byen for å se på spisestue.Traff foreldrene mine så mamma tok Benjamin mens vi kikka.
Og spisestue ble det:)
Vi har tatt ut vedovnen som vi aldri bruker(har varmepumpe) og vi trang sårt et sted å spise.Kjøkkenbordet står bare å samler rot og det åker ut,da får vi større plass på kjøkkenet også:)Gleder meg til det er på plass!

Satt litt på cafe etterpå og Jessica kosa seg.Var på H&M for Benjamin måtte få seg noe varmt å ha på om morran når Jessica skal i barnehagen.Det ble en søt teddydress med både ører og hale på.Høsten nærmer seg og det blir fort kaldt på morran,gruer meg!Håper inderlig Reimadressen til Jessica passer i år også,det blir spennende å se!
Kommer til å putte Benjamin i dressen med pysjen under på morran,så kan han få kle på seg når vi kommer hjem igjen.Om det er superkaldt må han jo ha på mer så klart.


Snuppa koser seg på cafe!

Jeg og barna trilla hjem med mormor til de siden paps skulle ordne litt ting.Vi fikk middag der og vi prøvde teddydressen på Benjamin.Så fort han fikk på dressen ble han en liten baby igjen.
Jessica la sin elsk på dressen og gikk rundt med den og kosa den.Pakka også Ape inn i dressen.Skjønner godt at hun ville kose den jeg,den er jo superdeilig!


Lille teddyen vår:)

Jessica og teddyen,hihi:)

Noen flere som har begynt å tenke på varme klær??
20 Kommentarer


Søndagssysler...

En grå søndag med regnvær som alle andre søndager denne sommeren.Benjamin slo til å sov fra 21.15 til 5.30 i dag!!Fikk mat også sov vi til 8.30:)
Benjamin var som vanlig superblid på morran.
Han tar en liten dubb etterhvert på morran/formiddagen,og en lang dubb fra ca 12-13 tiden og da sover han 3-4 timer.I dag var han våken fra 16,45 til han la seg 20,45.Da var han trøtt ja...


Blid gutt på morran:)


Vi har ikke vært uttafor døra i dag,men tiden fløy på formiddagen som besto av å bade to barn og dusje meg selv.
Da begge ungene sov så gjorde jeg ferdig albumet jeg har begynt på for en stund siden med bilder fra da vi var i Kristiansand i fjor sommer.Da kan jeg begynne på neste album:)Fin søndagssyssel å lime bilder inn i album:)


Fra albumet jeg gjorde ferdig i dag:)

Etter middag kom foreldrene mine på besøk.Jessica gikk rundt å venta utålmodig på de.Har ikke sett de på over to uker,så det var så kos å se mormor og morfar igjen!
De har vært i syden og hadde med masse fint til barna.Jessica ble superfornøyd med det hun fikk.Litt klær og annet stæsj.Benjamin ble også glad for klærne han fikk,hihi:)


Glad snuppe:)

Zzzzzz.....

"Gulljentene!"


Håper på bedre vær i dagene som kommer siden det er 3 dager med planleggingsdager i barnehagen.
Stusselig med regn da.

Setter du inn bilder i album,eller har du de bare på pc'n??13 Kommentarer


Apekos...

Som dere sikkert har fått med dere så elsker Jessica apen sin over alt på jord!"Han er bestevennen min!"sier hun.
Jeg syns det er så hærlig at hun er så glad i Ape som han heter.

Jeg hadde selv en ape som jeg elska over alt på jord,han sitter i senga mi den dag i dag:)

Tok dette nydelige bildet av de to i en kosestund på sofan før i dag...


Jessica og Ape koser seg...
6 Kommentarer


Vi har hatt besøk...

Vi har hatt besøk av min flotte bloggvenninne Wendy og søte lille Dylan i dag http://wendysinfamilie.blogg.no/

Koselig at de tok turen til oss.Det ble litt lek på verandaen før vi tusla bort på lekeplassen hvor småttisene våre fikk leke.Litt tid til å spise vannmelon ble det også:)
Wendy og jeg fikk skravla litt mens de styra på og Benjamin sov i vogna.Rart å se de i virkligheten,Dylan er så liten og søt:)Håper vi sees snart igjen,for det var veldig koselig:)!


Morro å huske sammen med Dylan:)

Mmmm...vannmelon!!

Etter at det koselige besøket hadde dratt tok Jessica seg en dubb og jeg sløvan litt til Benjamin våkna.
Jessica fikk se litt på Nysgjerrige Nils da hun våkna,og etter en stund kledde vi på oss for å trille til butikken,akkurat da kom paps hjem fra jobb så han ble med oss.


Benjamin i vippestolen sin:)

Storesøster og lillebror:)

Jessica sov jo hos bestemor natt til i dag og det hadde gått kjempefint.Kosa seg der sammen med kusina si.
Benjamin sovna vel 21,15 i går og sov til 04,da ville han ha påfyll.
Så det kommer seg med sovinga om natta:)


Benjamin og mamsen:)

Jeg prøvde å få tatt et bilde av meg med begge barna,men Jessica sneik seg unna hele tiden...luringen...

Har du treft noen av dine bloggvenner??
8 Kommentarer


Klapp på skuldra...

Klapp på skuldra til meg!Jeg har vaska og rydda i finværet i dag,det trengtes!Men syns fortsatt det er kaos her,men det får bare være.
Benjamin holdt seg våken under hele vaskeseansen.Resten av dagen bare slappa jeg av,ville sove men fikk ikke sove,typisk!


Godt å være baby!

Måtte rive Benjamin ut av søvnen å mate han før jeg skulle hente storesøster i barnehagen.Var såpass lenge siden mat så tok ikke sjansen på å dra uten å mate.Litt kjipt med en desperat sulten baby i barnehagen.
Jessica har storkosa seg i barnehagen,de var få barn i dag så de hadde grilla.Og hun hadde fått seg ei ny venninne fra en annen gruppe(Blå),Jessica er på Grønn.
De hadde leika så fint i dag og da vi skulle gå måtte de kose hverandre,åh....Det er så godt å se at hun får seg venner i barnehagen.

Da vi kjørte hjem ringte bestemor(svigermor)å lurte på om Jessica kunne sove der i natt.Kusine Elisa var også der.Bestefar er på fisketur.Jeg sa jeg måtte spørre Jessica om hun ville siden det er en stund siden hun har sovi der.Men det ville hun.
Dro hjem å pakka noen småting,og så trilla vi bort(8 minutter å gå.)
Jessica og Elisa leika og vi spiste pizza alle sammen.Benjamin sov,men våkna og fikk mat.Så tok jentene seg et bad og da sa jeg hadet til Jessica og fikk en kos.Håper det går bra der borte.Fikk litt dårlig samvittighet,men hun har godt av å sove borte,vært mye med oss nå,men det gnager litt for det.Uff,det skal ikke være lett altså.
Det er rart at hun ikke sover her,første natta hun sover borte etter at Benjamin og jeg kom hjem fra sykehuset.
Var så rart å trille hjem uten Jessica...Men de har det nok gøy,tror jentene skulle sove på samme rom.Elisa er vel 8 år.


På vei til bestemor...

Ape og Kitty er så klart med også:)

Jessica skal forresten ikke i barnehagen før til torsdag.Det er planleggingsdager 3 dager på rappen.

I morra håper jeg vi får koselig besøk,hihi:)


I vogna på vei hjem igjen...


Sover barna dine ofte borte??

12 Kommentarer


Liten gutt i stor seng:)

Mens mamsen vasker så ligger Benjamin i storesøster sin seng å titter rundt seg.
Så jo helt snålt ut med den lille babyen i senga hennes.

Da jeg flytta meg en etasje opp lå han i vippestolen å fulgte med.Han kunne godt ha hjelpa til litt,hihi:)


Liten gutt i stor seng:)


9 Kommentarer


Første kveld...

Roger jobba til klokka 20 i kveld så dette ble min første kveld alene med to unger og legging.Det gikk ikke akkurat så bra...
La Jessica klokka 20 og hun bare gråt og ropte på mamma,etter en stund måtte jeg bare ta med meg Benjamin som også var urolig ned til henne,hun gråt så sårt at jeg hadde ikke hjerte til å la henne ligge alene.Heldigvis kom Roger mens jeg satt der,han tok over og jeg måtte mate Benjamin(igjen.)
Det er først nå Jessica og Benjamin har sovna og klokka er 21,30!For et styr altså.Kan ikke akkurat si jeg er så glad i de kveldene mannen jobber sent.Jobber sent i morra også...

Ellers i dag var jeg i byen for å treffe en av jentene fra barselgruppa,Lene.Vi trilla og titta litt i byen.Så kom Rita fra barselgruppa også så vi fikk skravla litt.


Benjamin koser seg i vogna:)

Etter barnehagen dro vi hjem til Annette med familie hvor jeg skulle se på litt klær til Benjamin som han kunne arve.Vi fikk mat og greier og Jessica spiste faktisk bra(fisk.)
Så tok vi en tur på Labro for det skulle være noe greier der,spør meg ikke om hva,var litt aktiviteter og gamle biler.
Barna kosa seg med å male,løp litt rundt og is.Været har jo vært supert i dag,sol og varmt:)Så da måtte vi jo passe på å være ute.
Kosa oss med Annette og familien hennes!


Her males det!

Veldig konsentrert:)

Så kvelden ble litt stressende med urolige og gråtende barn som ikke ville slå seg til ro.Får bare håpe det ikke blir sånn hver gang.
Det pleier ikke å være vanskelig å legge Jessica,Benjamin var rett og slett overtrøtt,var våken fra klokka 16 han.

Benjamin er forresten 12 uker i dag!!!


Hvordan går legginga hjemme hos deg om du er alene med barna??15 Kommentarer


Sofan...

Jeg har ikke vært i toppform i dag så etter at Jessica var kjørt i barnehagen inntok Benjamin og jeg sofan for å sove.Vi sov litt før det var mattid igjen.
Så trilla vi en liten tur for jeg måtte ha Se & Hør:)Trodde jeg måtte løpe hjemover da det begynte så smått å regne,men det slapp vi...
Syns jeg ser det,desperat løpende mor med barnevogn:)


Klar for å kjøre søster i barnehagen:)

Vi sovna sammen på sofan igjen.Deilig å ligge under dyna med lille bebisen.Vi sov en stund,og jeg bråvåkna klokka 15,30.
Tid for å hente Jessica snart.Heldigvis kom akkurat mannen hjem så han henta henne.
Var kjempedeilig å få sove i dag.Skal snart legge meg nå også.Benjamin har begynt å sovne rundt klokka 21,og jeg er oppe i 03 tida å mater.


Smiiiiiil:)

Jessica har som vanlig vært i slaget etter barnehagen.Sett på Nils og kosa seg.Jeg har bada begge barna og de kosa seg i vannet.


Kjekken:)

Iiiiiiiiiiis!!!!

Vel,jeg er helt oppslukt av Fødeavdelingen på tv så runder av her:)

Noen flere som ser på Fødeavdelingen??12 Kommentarer


My kids:)

Tok noen søte bilder av de pene barna våre i går kveld.Må jo skryte litt,de er jo så fine!:)Det er så koselig med søskenbilder når de er så små!

 7 Kommentarer


Bare rør...

Hadde tenkt å komme meg ut på en trilletur i solskinnet i dag,men jeg og Benjamin sovna på sofan sammen,og da vi våkna regna det og nå i kveld kommer styggeskyene mot oss.
Kan trygt si at jeg er lei av regn!

Så i dag har jeg ikke gjort noe som helst,har kosa masse med den gode lille babygutten vår.Han har også fått trent nakken sin i dag og han har blitt veldig sterk på kort tid.
Han har forandra seg fra å være ganske urolig til å bli en rolig og veldig blid gutt.Bare smiler han:)Så fort jeg eller noen andre ser på han så smiler og prater han.


Blitt så sterk!


Jeg får liksom ikke sett meg mett på han,ikke Jessica heller,men hun er ikke så lenge i ro av gangen lenger.Jeg var sånn når hun var baby også,satt med henne på fanget å bare stirra inn i øynene hennes...sukk...
Tiden går ifra meg ,jeg vil at han skal være baby litt lenger med disse go'lydene sine.Jessica har også blitt så stor i sommer.Mangler bare at hun skal slutte med bleie nå,men det virker ikke som hun er klar.Har ikke kommet noe i potta ennå.Hun tissa på grasset en dag hun bada ute her,og det var bevisst,så jeg håpa det var en start.Men det kommer når det kommer...Får ikke sett meg mett på han...

Henta Jessica en time før i barnehagen i dag,de satt å spiste frukt og hun ble så glad for å se lillebror og mamsen.Selfølgelig åpna himmelen seg når vi skulle inn i barnehagen,så jeg småløp med setet til Benjamin,og det er tungt nå syns jeg.Han har en sånn "kalesje"som jeg kan dra over,så han ble ikke våt.
Videre kjørte vi å henta paps på jobb å dro på Coop Obs for å handle litt på tilbud.De har alltid gode tilbud på enkelte ting.
Jessica føyk hit og dit å prøvde sykler og leker,hun hadde det kjempegøy!


Frøkna blir henta i barnehagen...

Jessica har begynt å hente en av dynene våre på kvelden og ordner seg til på sofan,kaster ned sofaputene på gulvet.Viktig å kose seg litt før leggetid,der sitter hun å ser på barnetv eller en av DVD'ene sine,ikveld var det Nysgjerrige Nils(igjen)og hun ler like godt:)


Her har hun inntatt sofan med dyne og alt:)

Detta blei bare rør egentlig,men noe fikk jeg jo skribla ned:)Tok noen søte bilder av barna sammen ikveld,skal få se de etterhvert:)

Ha en fin kveld!

13 Kommentarer


"Tenåringen..."

Det var ikke like enkelt i dag som i går å få opp frøkna.Hun ville ikke stå opp,som den "tenåringen"hun har vært i sommer så ville hun sove videre.
Fikk henne opp av senga å plasserte henne foran barnetv mens jeg mata lillebror.Fikk på meg og lillebror klærne,og da det var frøknas tur måtte hun bæres inn på badet...sjarmerende...men så fikk hun styre på ved vasken litt og da ble hun litt mer medgjørlig:)
Morro å leke med vann:)


Jeg begynte plutselig å blø neseblod,og søte Jessica prøvde å hjelpe mamsen sin hun:).
Blir litt småstress når vi skal rekke noe,men det går jo egentlig greit syns jeg,og det er lov å være trøtt,hun har jo akkurat hatt ferie,så jeg skjønner henne godt.
Så fort vi var i bilen og i barnehagen så ble alt mye bedre,hun smilte og skravla.Hun traff Adrian på vei inn å kranglefantene fra helga var venner igjen:)Og Jessica var med ett i bedre humør.Løp i gangen i barnehagen,litt ivrig,godt å se at hun er i "farta".For det er jo sånn hun er,i farta hele dagen med et smil om munnen og en trillende søt latter.
Hun får nok en flott dag i dag,ser ut som det blir varmt og deilig ute.
Og Benjamin satt rolig i setet sitt inne i barnehagen og ble dulla med.


Fornøyd babygutt:)


Og hu mor,ja hu ble litt svett i dag...Men disse barna våre er jo så søte da,ja begge to så klart...Men Jessica er ekstra søt om dagen,hun sier så mye rart og søtt.
Og Benjamin "prater"masse.8 Kommentarer


Ikke så glad i middag...

Benjamin og jeg har bare kosa i dag,han har vært veldig våken og blid:)Sovna ikke før 13,30 så da slang jeg meg på sofan for en dubb også:)
Har fått lagt klærne hans over i den nye kommoden vår,er strålende fornøyd med den!Det tror jeg Benjamin er også for han sovna og sov en liten 10 minutt der:)

Henta Jessica og hun har kost seg i barnehagen.Godt å se alle vennene sine igjen og de ansatte.Hun hadde spist godt også.
Hjemme har hun en tendens til å bare spise noen få biter av middagen,og hun vil helst bare ha pasta hver dag,det er en favoritt(makaroni.)
Veldig opp og ned hvor mye hun spiser av middagen sin.
Så det er ikke sikkert jeg lager middag de kveldene Roger jobber sent,da må det bli noe med pasta,hvis ikke blir det ikke rørt.Da kan vi like gjerne spise brødmat.Hun er veldig glad i cherrytomater og mumsa i seg en hel haug nå i kveld.Man dør jo ikke om man ikke spiser middag hver dag...


"Hei mamma,se på meg!"

Ser litt overraska ut:)

Nå er faktisk Benjamin lagt for natta.Tror det er første gangen han sovner så tidlig:)Vi får se om han våkner eller ei.Istad lå han i arma mine å bare stirra på meg,helt oppslukt,sukk....
Jessica var faktisk ikke sliten etter barnehagen.


Ferdig for dagen:)

Er barnet ditt glad i middag??
Hva er favorittmaten til ditt barn??

15 Kommentarer


Barnehagemorgen...

Første barnehagedag etter ferien.Jessica sa i går kveld:"Ikke vekk meg i morra mamma!"Men det måtte jeg jo.Vekte henne klokka 7,og hun var nok trøtt men tusla opp å kikka på barnetv mens jeg mata og kledde på Benjamin og meg.
Forventa masse protester fra henne da det var hennes tur,men det gikk supert.Vaska og kledde på henne mens Benjamin lå blid og tålmodig på stellekommoden.Jessica skravla om barnehagen og skrubbsåret sitt.Vi var ute av døra med alt vi skulle ha med inkludert Benjamin før klokka var 8,så vi rakk frokosten i barnehagen.

Ble litt å bære på inn i barnehagen men Jessica tok sekken sin selv så jeg tok regntøy og Benjamin.
Hun satte seg ned ved bordet og begynte å spise.Spiste mer der enn her,så planen min funka.Spiser nesten ikke frokost her hjemme.
Felte ikke en tåre da jeg gikk.Kristina kom akkurat så de ble elleville over å se hverandre:)Hun får nok en fin dag!

Jeg så for meg en stressende morgen med  en hylende jente som måtte dras inn i barnehagen og en svett meg,hihi:)Så dette gikk over all forventning,hun var klar som et egg hun!!:)


Snille tålmodige Benjamin:)

Klar for barnehagen etter ferien:)

Da vi kom hjem sovna Benjamin på stellekommoden,så jeg ordna etterveksten min,det trang jeg for å si det sånn.Han våkna mens jeg putta inn klærne hans i den nye kommoden.
Han bare smilte,prata og lo.Han er superblid i dag:)


Hvordan er morgenen hos deg??
9 Kommentarer


Trass på besøk...

Siste dag av sommerferien til Jessica i dag,og det har regna.Vi koste oss med hardkokte egg til frokost/lunsj som hun er så glad i.
Hun ville ikke ut ennå vi prøvde så godt vi kunne,nei hun skulle se på Nysgjerrige Nils på tv'n,helt oppslukt i dag.
Sinnet og trassen begynte å melde seg da vi sa at nå er det nok tv titting.Etter det har det bare vært trass og sutring,og høre på oss det er iallefall helt utelukka.

Jeg har vaska klær av ren kjedsomhet og jeg har vanna blomster og tatt inn post hos foreldrene mine.Heller ikke det ville Jessica være med på.

Vi har kjøpt oss nytt(brukt)stellekommode av Gry(mamman til Haakon i bhg),før vi skulle hente det toppa det seg her,men vi kom oss nå avgårde for å hente det.
Jessica ble straks i bedre humør da hun fikk leke litt med Haakon.De tulle og leika mens vi andre prata litt.
Fikk med en pose med klær til Benjamin også,veldig kjekt å arve litt altså:)


"Lille frøken trass..."

Kulern i senga til storesøster...

Vi fikk på plass den nye stellekommoden og Jessica fikk seg litt kveldsmat,men så kom virkelig trassen tilbake.Holdt på å rive av meg håret jeg altså,at det går an!!
Må si det blir godt både for henne og oss å komme i barnehagen igjen i morra...Syns litt synd på henne også når hun er sånn.Men vi må sette grenser,hun kan ikke dure på som hun vil.


Den nye(brukte)stellekommoden:)

Veldig fornøyd med stellekommoden,ønska meg sånn lengeMerket er BabyDan.!Skal kose meg med å putte inn klærne til Benjamin i morra.
Må bare legge til at kommoden vår detter fra hverandre snart,fikk ikke opp eller igjen skuffene på den.Grrrrrr!!!!!

Benjamin har vi nesten ikke merka noe til idag.Blid og fornøyd og sovi en lang dubb:)

Blir nok en prøvelse å komme seg ut døra imorra tidlig med to barn,mannen begynner 7 på jobb,så jeg er all by myself.Planen er å levere til frokost,om jeg rekker det vel å merkeJeg blir sikkert helt svett,hihi:).Det er alltid lettere å levere henne til frokosten,og etter en lang ferie kan det bli litt gråt,vi får se,håper det går knirkefritt.

Flere som har trass på besøk??


12 Kommentarer


Siste dag...

I dag er det siste dag av sommerferien for Jessica og paps,og det regner så klart.

Det blir godt for snuppa å se vennene sine igjen og komme i faste rutiner.Hun prater om barnehagen så håper det går greit,lenge å være borte i 3 uker for et småtroll.
Vi har kosa oss,og det har vært trass og sinne,men mest kos.
Skulle gjerne hatt ferie lenger,har vært kos å ha henne hjemme:)Vi har kosa oss med slaraffenliv og late sommerdager fylt med regn,bading og masse gøy:)
Og Jessica har sovi til stort sett 10-10,30 hver dag.Vi har også nyti hvert øyeblikk med babygutten vår...Nå skal vi snart ha dåp.

Men Jessica har allerede langfri neste uke da det er 3 planleggingsdager på rappen.Håper på fint vær og sol så vi kan finne på noe gøy!


Jessica og paps nyter sommeren...

Benjamin og jeg blir hjemme sammen fram til februar.De månedene går nok fort er jeg redd.Skulle ønske det var sommer året rundt!

Har ditt barn begynt i barnehagen igjen??
13 Kommentarer


"Kranglefanter!"

Deilig og varmt i dag,tenkte vi kunne reist å bada,men neida,mannen valgte å jobbe.Vi var stuck uten bil,Jessica ville til byen og siden jeg måtte handle inn litt mat, heiv vi oss rundt og rakk bussen.
Veldig stas å dra til byen syns frøkna.
Snubla innom Name it å fikk endelig brukt opp tilgodelappen som har brent i lommeboka en stund.De hadde fått inn mye fint,så det ble sparkebukse og selebukse til minsten.

På matbutikken var Jessica en engel,hun var så flink med å hjelpe meg.Hun dro handlekurven med mat mens jeg trilla vogna.Store flinke jenta mi!
Vi kikka innom noen butikker og kosa oss med en is før vi tok bussen hjem igjen.


På lekebutikken:)

Hjemme igjen fikk vi besøk av Annette og Adrian.Lenge siden de har leika nå.Fylte opp bassenget så de fikk bade,så vi mamsene kunne skravle litt.
Men det var ikke lett å få prata i dag,for ungene var to kranglefanter de lux!At det går an å krangle så mye som de gjorde i dag,og grining og sutring.Til slutt måtte de bare dra,huff altså!Men de har jo stort sett bare vært med voksne nå,så de får bli enige i barnehagen..Blir nok venner igjen også:)
Annette var så fin med gravidmagen sin:)

Litt senere da jeg kom opp fra badet hadde Jessica sitti i sofan å rivi ut flere sider fra en bok...da ble det timeout i trappa!
Vi har nemlig måtte begynne med timeout nå,så hun får tenkt seg litt om.

Paps tok henne med på en sykkeltur i sykkelvogna så hun fikk roa seg litt.Blir godt med rutiner og hverdag igjen fra mandag.Blir nok hardt for henne å stå opp siden hun har sovi til 10-10,30 hver dag.


Klar for en sykkeltur med paps.

Benjamin har vært blid og grei i dag.Sov seg mellom buss og bytur.I stad fikk han seg et bad og han plasker og koser seg:)


Nybada liten babygutt:)


Flere som bruker timeout??9 Kommentarer


Han er ikke så liten lenger...

Så klart regner det her igjen...ingen bombe akkurat!Koste oss med finværet i en uke så var det over for denne gang.
Så mannen bestemte seg brått for å jobbe litt så ungene og jeg har vært alene.
Paps kjørte oss til byen siden vi ikke gadd å sitte hjemme hele dagen.Dro innom helsestasjonen for å veie Benjamin, og den lille bebisen vår er ikke så liten lenger.Trodde vekta viste feil jeg,der sto det 6900 gram.Og han var hele 62,5 cm lang,wow!!Ble nesten sjokkskada jeg,hihi:)
Men damen som satt der sa at han var stor for alderen men absolutt ingen blubbis,og han er lang og da veier han litt mer også.Men jeg syns det var mye jeg da,han er jo bare 11 uker,hjelpes!Jessica veide ca det samme da hun var 5,5 måned gammmel.
Han vokser alt for fort...hvor er bebisen min??Men han er jo så go da:)!


Ikke så liten lenger...

Vi titta litt rundt i byen før vi tok bussen hjemover.Det hadde begynt å regne noe voldsomt så vi ble litt våte da vi gikk fra bussen og hjem,men pyttsann.Jessica hadde Hello Kitty paraplyen sin som vi dytta oss under:)
Hjemme ble det litt tv titting på snuppa,vi lekte på rommet hennes og Benjamin ble helt i 100.Han blir det i nærheten av henne:)De lå i senga sammen å var så søte.Jessica tulla med lillebror og han var storfornøyd!:)


På bussen:)

Koser seg i senga,"englebarna"våre:)


Hvor mye veier/veide ditt 2,5 måneder gamle baby??


22 Kommentarer


New pair of jeans:)

Det er ikke jeg som har fått meg nye olabukser men Benjamin.Det er hans første olabukser.Syns egentlig ikke at babyer skal ha olabukser,de må jo få være små bebiser lengst mulig,men måtte bare ha disse tøffe her.De var veldig myke.Kjøpte de på salg hos min venninne Cathrine på Lille meg.
Han ble plutselig en stor gutt med buksene på,han har hittil bare hatt sparkebukser og myke bukser.
Apropo større,var å veide han i dag,hjelpes sier jeg bare!!!Kommer tilbake til det i et senere innlegg med vekt og lengde på han,han er ikke så liten lenger...


Benjamin i sine første jeans:)

Tøffingen!

Har/hadde din baby olabukser??


21 Kommentarer


Mer bading!

Jeg ville egentlig en tur til Oslo i dag,men siden vi sov litt lenge mente mannen at det ble så sent å dra selv om det bare er en time å kjøre.
Så da ble det bading på Jessica som hun ville.Kom oss omsider avgårde etter mating og div.Ikke bare å hive seg i bilen å dra sånn som før barna kom.


Lille goingen:)

Vi dro til en badeplass her i byen,Kjennerudvannet.Har ikke vært der på maaaaange år.Med ett virka det så lite der,trodde det var større,men det var vel når jeg var lita.
Men Jessica fikk plaska og bada litt,hun har blitt så glad i å bade.Det var ikke strålende solskinn,men helt greit for da var det ikke stappa med folk der.
Benjamin ville ikke sove så han og jeg satt å kikka på paps og Jessica.Paps syns vannet var kaldt,hihi...så han bare vassa.Frøkna vår kosa seg,men igjen er det nok mere stas å bade i sjøen.Ser ikke ut som det blir noe bra vær framover heller,kunne tenkt oss en tur til til sjøen.
Vi var faktisk ute ved vannet i 3 timer!


Jessica må teste den nye baderingen sin:)

Mamsen og lille ser på:)

Ape må også få være med å vasse:)

På tide å dra hjem med tøysejenta vår:)

Denne dagen har gått fort,og nå er det bare helga igjen før det er jobb for mannen og barnehage for snuppa.
Skal bli litt godt med rutiner igjen for de har virkelig sklidd ut i ferien,men så har vi kosa oss:O)

Blir nok noen kaotiske morgener her framover når frøkna skal i barnehagen og jeg må ut døra med begge småtrolla på slep.Mannen begynner kl 7 på jobb nå og da,og klokka 12 noen andre dager.

Babygutten vår er hele 11 uker i dag,WOW!!!!Ukene raser avgårde...

Har rutinene hos deg sklidd ut i ferien??
4 Kommentarer


Hva skal man finne på?

Jessica har blitt helt gal etter å bade,og nå kommer sola luskende også så da får vi teste en av badeplassene her i byen.
Prøvde å overtale mannen til å dra på Aker brygge i Oslo,men det falt visst ikke i smak,jeg har veldig lyst til det eller Frognerparken.Jeg har kommet med 100 forslag til hva vi kan finne på,men mannen vil jo ikke noen av de...

Ser ut som det blir Kjennerudvannet her hjemme i dag,da får Jessica plaska og bada:)

Benjamin har slokna på sofan mens vi har prøvd å finne ut hva vi skal,men har vært superblid på morran,lille goingen:)


Babygutten vår:)

Den lille babygutten vår er hele 11 uker i dag!!


Har du planer for dagen,eller syns du det er vanskelig å finne på noe å gjøre??

9 Kommentarer


"Gulpefrans!"

Benjamin gulper ganske mye syns jeg,derfor "Gulpefrans."Jessica var ikke noe gulpebarn,kan telle på ei hand de gangene hun gulpa.
Så her går det mye klær,særlig bodyer og pysjer.Han blir jo våt og det lukter ikke godt,så jeg skifter på han med en gang.I dag har det vært noen gulpeepisoder for å si det sånn.Plutselig var skuffen tom for bodyer,oooops!!!På med vaskemaskina og hu mor må ut å handle flere bodyer og pysjer,for her går det unna!!Mamsen måtte også skifte en gang da det lå en liten dam med gulp på fanget mitt,lekkert!
Noen dager gulper han ikke i det hele tatt:)

Men nå er iallefall øya hans helt klare og fri for "gugge."Han har hatt tette tårekanaler,men det ser ut som om dette har retta seg helt av seg selv.
Så nå får vi sett de pene øynene hans ordentlig:)


Den lille "Gulpefransen"vår:)

Jessica har vært i et litt "spesielt"humør i dag kan man si.Mye grining,sutring og masing.Maste høl i hue på meg da jeg mata Benjamin.
Og da jeg sto på kjøkkenet å vaska flasker og ante fred og ingen fare,ja da måtte jeg tro om igjen...
Jessica satt i sofan å hadde fargelagt seg selv på leggene med tusjene sine,smilte stolt over hvor flink hun hadde vært.Begynte å gråte da jeg sa at dette var ikke lov.Heldigvis er disse tusjene lett å vaske vekk.

Dette "spesielle"humøret varte helt til vi var på Europris og vi traff noen bekjente med barn som hun fikk prata og tulla med.
Hun løp rundt som en villmann på Europris,barbeint og hadde det supergøy.Dette ble nok dagens høydepunkt:)Heldigvis var det ikke mange mennesker på Europris mens vi var der,for da hadde nok noen rista på hodet...Men vi hadde så klart full kontroll,hun reiv jo ikke ned noen hyller eller lignende...

Var innom foreldrene mine for å ta inn post å vanne blomster.Holdt seriøst på å dø på meg ute på verandaen!En svær edderkopp hadde laget et digert spindelvevhjem akkurat der jeg skulle vanne,"Eddie"satt å så på meg og jeg løp omtrent hylende ut til Roger.
Han fjerna både "Eddie"og hjemmet hans så jeg fikk vanna.Hadde jeg vært alene hadde jeg snudd å reist hjem igjen.Trenger jeg å forklare at jeg er livredd for edderkopper??
Hadde ikke Jessica vært der så kan du banne på at han hadde løpt etter meg med "Eddie."Han har gjort det før,jeg løp hylende bortover gata...

Hjemme igjen reiv Jessica av seg klea og kasta seg uti bassenget sitt...Kosa seg og var i bedre humør.Og godt var det for jeg holdt på å bli gal!!Hva gjorde mannen i dag?Jo han har støvsuga og vaska bilen i over to timer.


Fornøyd når hun får seg en is:)

"Pynta"seg...

Det er onsdag i dag og jeg har sitti som hypnotisert å sett på fødeavdelingen på tv.Jeg blir babysyk(allerede)og jeg sitter å snufser og lever meg helt inn i situasjonen.
Blir veldig trist av å tenke på at Benjamin er min siste lille baby,så han skal nytes!!!Han ligger i skrivende stund å sover ved siden av meg,ååååååh.......sukk......


Søtnosen rekker tunge:)


Flere med gulpende barn eller edderkoppskrekk??
24 Kommentarer


Trener!

Benjamin trener nakken og ryggen sin.Han er ikke veldig glad i å ligge på magen,ruller seg bare over på ryggen.
Så da trener vi litt hver dag på stellebordet og litt på gulvet.
Han klager og hoier fælt og blir veldig fornøyd når han får ligge på magen igjen:)


Benjamin trener!
4 Kommentarer


WillyWonka!!

En av mine bloggvenninner Gunn Berit har åpnet en fantastisk flott butikk med nydelige klær til gutter og jenter i alderen 0-14 år.WillyWonka heter den.
Jeg har blitt fast leser av bloggen
http://willywonkaheimdal.blogspot.com/  Sitter å ser på alle de lekre klærne de har.Siden butikken ligger i Heimdal utenfor Trondheim får jeg ikke tatt turen innom desverre,men da hadde jeg sikkert gått amokk i hyllene,hihi:)
Om det er ønskelig så sender de gjerne i posten:)

Stikk også innom facebooksiden deres å ta en titt:)! http://www.facebook.com/pages/WillyWonka/152083514860645

Bildene har jeg fått låne av Gunn Berit:)7 Kommentarer


Slaraffenliv;)

Her nytes sommeren og ferien fult ut.Jessica våkna litt tidligere enn hun pleier i dag(9.45)men skal ikke klage altså.
Vi spiste frokost på verandaen etter Jessicas ønske,egg og bacon.
Hun lekte i bleia og t-skjorta en stund før hun fikk på klær.Godt å bare fly ut og inn på verandaen i bare bleia.


Slaraffenliv:)


Så tok jeg henne med til frisøren for hun trang en liten klipp.Syns ikke hun ble like fin nå som sist.Var hos en annen frisør i dag.
Benjamin og paps ble hjemme.


Snuppa har klipt seg:)

Resten av dagen har vi vært på verandaen.Jessica har bada i bassenget sitt.Benjamin og jeg har sløvan under parasollen,han sovner alltid i frisk luft,kosa seg ordentlig!
Så ble det grillings til middag.Skikkelig slaraffenliv :)


Kosegutten:)

Badejenta vår:)


Flere som har et slaraffenliv nå i sommer??8 Kommentarer


Sirkus!

Jessica og jeg har vært en tur på Cubus å handla noen sommerklær til henne siden hun bare hadde en shorts og været er såpass bra nå at hun trang en til.
Flaks at vi gikk på Cubus for der var det supersalg!Sommerklær til 29,39 og 49 kr,wow!!Så da ble det en shorts og to singletter på snuppa og en body på lillebror.Jeg kan jo bytte på han opptil 3 bodyer på en dag,lille "gulpefransen!"Så bodyer er noe han trenger ja.

Ellers så har vi bare hengt rundt veggene her hjemme,ute og inne.Jessica med en søt sommerkjole på:)


Jessica med bestevennen sin som hun sier selv:)

Sommerlig og fin!

Etter mange dager uten noen form for trass så måtte hun jo slå seg vrang da hun måtte inn for å spise middag.Satt bare å tulla med maten ved bordet så hun måtte pent sette seg i trappa å tenke seg om.

Over til overskriften.Jessica og paps tok seg en tur på sirkus på kvelden.Benjamin og jeg ble igjen hjemme å kosa oss.
Han lå i lekegrinda si under babygymmen å smilte og lo:)Og vi kosa masse på sofan.Da fikk vi litt tid helt alene mens far og datter koste seg på sirkus.Hun hadde hatt det kjempegøy og hun hadde også treffi en venninne fra barnehagen som hun hadde herja og lekt med,hun var helt svett.Hun hadde fått mate elefantene også:)Så det ble sent i dag,men hun sover jo uansett lenge i morra.Skal i barnehagen om en uke.
Paps hadde fått billetter til 150 kr,normal pris var 400 kr,svinedyrt,så det hadde vi nok ikke betalt.
Er ikke så fan av sirkus om dyra må gå med bolter og kjetting rundt bena,dyreplageri spør du meg.


Koser seg under babygymmen:)

Jessica og elefanten!

Håper jeg slipper å stå opp 3 ganger for å gi minsten mat i natt,gjorde det forrige natta,og han bare tulla.Småspiste og sovna igjen.


Luringen...


Har du vært på sirkus??

11 Kommentarer


"My girl!"

Den flotte jenta vår!!7 Kommentarer


hits