Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Fredagsmys!

Hvorfor kan ikke Benjamin bare sove??Han våkna igjen da klokka var 22 igår kveld,hylte som en stukken gris.Kunne bare glemme å legge han i senga hans.Han satt oppe litt med meg før han sovna i vår seng,og jeg har ikke hørt et pip hele natta,så jeg har sovi godt for en gangs skyld.
Tror rett og slett han ikke liker senga si...Men han er 15 måneder,syns han er for liten til å bytte til juniorseng allerede,han kommer til å falla ut.Jessica har juniorseng så han kan overta den,men da må storesøster få ny stor seng.
Men han er litt liten syns jeg,Jessica bytta da hun var 2 år og 3 måneder.Tenke,tenke....


Lillebror med ny selebukse:)

Apekattene mine:)

Idag har det vært sommer!!Og den sommerdagen har jeg tilbrakt inne på jobb,bah!!Men jeg er ferdig til grei tid,så da går det fint.Solen stekte da jeg henta ungene i barnehagen.
Jessica har hatt en kjempefin turdag idag,kjempeheldige med været!Og Benjamin har lekt,sovi,spist og kost seg:)
Jessica skulle til Kristina på overnatting,så kjørte henne dit.De skulle grille burgere og kose seg.De ligger nok og fniser og kniser i skrivende stund:)
Da jeg dro sa jeg til henne at hun måtte kose seg,da svarte hun:"Du må også kose deg mamma!"Søteste!!!
Kristina er enebarn så de syns det er veldig trivelig å ha Jessica der,de har det så fint sammen de to jentene!


Stas å stå på sykkelen til storesøster i bhg:)

Nå har vi akkurat spist gatekjøkkenmat,ikke ofte vi gjør det lenger.Det var goody:)!Jeg spiste hamburgermeny.Skikkelig fredagsmys:)!
Nå fikser jeg etterveksten i håret mitt,og det er så kjedelig,men absolutt nødvendig!
Hva slags gatekjøkkenmat syns du er best??
Når bytta ditt barn seng??


 14 Kommentarer


Tøffe barn!

Jeg ble vekt i 5-5.30 tiden av voldsomt tordenvær!!Ble heldigvis ikke noe særlig ut av det,resten av huset sov mens jeg lå våken,hadde så intenst vondt i kneet(sliter med knærne.)
Jeg begynner vel å bli gammel og får vondt i knærne når været er dårlig eller det blir kaldere,høhø...;)
Idag hadde vi faktisk ikke dårlig tid på morran,Jessica våkna av seg selv så da slapp jeg å mase på henne!

Benjamin fikk på seg Villervalladressen sin,og han ble så tøff!!Så tøff at jeg har bestilt mere klær fra Villervalla til begge to.Dressen han har nå er i størrelse 86 og akkurat passe,så da klarte jeg ikke å dy meg men bestilte en ny i størrelse 92,og en body til han.Har bestilt kjole/tunika og leggings til Jessica..Så da er det bare å vente på posten!:)


Tøffingen i dress fra Villervalla!

Søteste Jessica med Curious George lue:)

De søte "apekattene"mine ble levert i barnehagen og jeg dura på jobb i regnværet.Og vips så var jeg ferdig og dura for å hente de igjen.
De hadde hatt en fin dag som vanlig.Jessica hadde vært i skogen å plukka blåbær og Benjamin har fått leika masse ute.Været bedra seg og det ble sooooool!!!!
Etter middag tok jeg med Jessica for å besøke oldemor/mormor.Guttaboys ble igjen hjemme.
Koselig for oldemor å se Jessica,og for oss å se henne:)
Sånn var den dagen...nå er jeg alene,eller nesten da,ungene sover men mannen er avgårde,så jeg koser meg med litt godis;)


Lillebror i barnehagen:)

"Apekattene" mine:)Har du klær fra Villervalla??
16 Kommentarer


Sosial...

Benjamin sovna søtt i mammas og pappas seng ikveld uten skrik og vræl.Jessica satt fint i sofan å så på tv og venta på meg.Sånn får det bare bli når vi er alene på kveldene.Benjamin er løfta over i egen seng nå.

Jeg har hatt fri idag og har brukt dagen til å være sosial med gode venner.På formiddagen var jeg hos May,fikk vafler og greier.Vi kosa oss å skravla,veldig lenge siden sist.
Merker det er veldig godt å være sosial uten barn,bare få være meg.Etter barnehagen var jeg sosial sammen med barna.Vi ble bedt med hjem til Ingunn og barna siden hun også var alene.Det var sol og ganske varmt så vi grilla pølser og satt ute.Ungene leika og vi fikk skravla litt.
Kjekt å slå seg sammen sånn når mannfolka jobber.


Pølsespising:)

Alle sammen koser seg:)

Lillebror i farta!!

Jessica leker og har det gøy:)


Jeg vurderer en tidlig kveld,ble så intenst trøtt....zzzzzzz....ble et kort innlegg idag.
Får vel smøre matpakker før jeg finner dyna.Pleier du å finne på noe med venner etter jobb og barnehage??

6 Kommentarer


15 månederskontroll!

Jessica dro i barnehagen alene på morran idag siden Benjamin skulle på 15 månederskontroll.Rart hvor enkelt det bare er med et barn om morran.Tok meg god tid med levering av Jessica.Hun vil spise frokost i barnehagen og det er jo greit.Så jeg satt litt med henne før jeg dro hjem igjen til Benjamin og paps.Jessica skulle lage mat idag og det er gøy!


Frokost i barnehagen:)

Lillebror leker på morgenen,med "morrasveis:)"


Så var det tid for kontroll.Lillebror ble veid og målt.12.6 kg og 80.5 cm.Stor gutt!!Jessica veide 9,5 kg og var 78 cm på sin 15 månederskontroll.
Benjamin skulle egentlig ha vaksine men helsesøster valgte å vente siden han er litt forkjøla og hostete.
Så brukte vi tiden til å prate om legginga av Benjamin som er et mareritt!!
Vi vil jo at han skal sovne i sin egen seng alene,det er jo det beste så klart.Så dette må vi jo få til.Benjamin er en fryktelig mammadalt også,noe hun la merke til.Det kan bli litt vel mye til tider selv om kos er koselig.Men her skrikes det så fort jeg er ute av syne hjemme også.Han trenger rett og slett litt tid uten mamman sin.Han er verdens søteste og blideste gutt,og veldig lykkelig i barnehagen,får stadig tilbakemelding på det.Men skrekken for sin egen seng,vi skjønner ikke hvorfor?
Dette kan sikkert høres sytete og klagete ut,men det er faktisk slitsomt enkelte dager,og Jessica sitter i sofan å venter.Hun sier:"La han skrike du mamma!"
Vel,vi skal tilbake på helsestasjonen om 3 uker for vaksine og prate litt mer om åssen ting går.Vi har vel snart brukt alle triks i boka...


På helsestasjonen:)

Lillebror ble levert i barnehagen og jeg spiste lunsj med Ingunn.Uten barn,for nå har Thomas begynt i barnehagen også,på samme gruppe som Benjamin:)
Alltid koselig med venninnelunsj!!
Ingunn og jeg henta barna likt og vi tok en svipptur innom byen,jeg måtte nemlig ha luer til ungene med Curious George på.Lindex hadde disse luene,og siden jeg elsker denne apen så måtte vi ha de luene.Jessica er jo like glad i han,og da får vi bare håpe Benjamin blir like glad i han også,hihi:)


Dagens innkjøp.Selebukse med ape og luer med Curious George:)


Øyet til Jessica er nesten helt bra!!
Hun ble forøvrig igjen hjemme hos mormor og morfar.Morfar kjørte henne hjem og kom med henne midt i kaoset med legging av lillebror.Det har tatt helt av,og jeg var alene.Han skreik og skreik i sin egen seng,jeg var ut og inn.Snille pappa hjalp meg så jeg fikk stelt Jessica for kvelden.
Til slutt la jeg Benjamin i vår seng,da kom det ikke et knyst,og han sovna der alene!!!!!!!!Han hater sikkert senga si,men jeg syns han er for liten for stor seng.Han er løfta over i sin egen seng,men han sover garantert ikke der hele natta...sukk....
Så Jessica sovna ikke før klokka var 21 stakkar...da fikk jeg tid med henne i ro og fred,vi sang og kosa før hun sovna.


Fineste storesøster:)

Og en annen ting sånn helt på slutten selv om dere sikkert er lei!!?Jessica går rundt å sier "faen!"Sjarmerende.....Passe munnen sin ja,utrolig hva de snapper opp rundt omkring,og helt sikkert fra oss også....FY!!!!!

Hvor stort var ditt barn på 15 månederskontrollen??
Kommer det noen ufine "gloser" ut av munnen på ditt barn??13 Kommentarer


Liker det ikke...

Det ble barnehagen på Jessica idag,øyet så bedre ut.Men de lurte litt i barnehagen på hva som hadde skjedd.Ser jo ut som hun har vært i slosskamp!
Jeg har tilbrakt dagen på jobb i det flotte været vi har hatt idag:)Men var kjølig på morran ja...brrrrrr!!!Høsten kommer snikende og jeg liker det ikke.Liker ikke at det blir mørkere,jeg vil ha lyse kvelder...sukk...

Idag henta vi barna begge to,lenge siden paps har vært med å henta.Gøy for ungene!Når vi kom hjem var vi litt ute i gata.
En skikkelig spennende dag,haha:)

Har dere sett den flotte headeren og designet jeg har fått meg??!!Det er nok en gang Helle som har ordnet dette for meg.Og jeg blir like satt ut hver gang hvor bra det blir!!Tusen takk Helle:)!!
På sykkeltur i gata:)

Frøken snupp:)

Jessica ser ut som seg selv igjen,øyet var blitt ennå litt bedre i løpet av dagen.Hun var så ukjent med opphovna ansikt stakkar,huff!!

Siden det begynner å bli litt kjøligere så må jeg snart gå til innkjøp av varmt tøy til Benjamin,han har ingenting.Jeg har kjøpt et ullsett,og han har fått gore tex sko.Men må ha noe fleecetøy,parkdress har han.Men etterhvert må han ha vinterdress.
Høst og vinter er en kostbar tid med tanke på klær.Jessica må prøve sine ting fra forrige vinter/vår.Håper noe passer ennå.


Lillebror tar seg en dusj:)Har du begynt å kjøpe inn varmere klær til barna??
Liker du høsten??

12 Kommentarer


Bryllupsdag:)

Idag har vi jammen i meg 6 års bryllupsdag!!Om vi har feira,ikke i det hele tatt.Jeg hadde kjøpt en gave til oss sammen,stjernesengetøy.
Mannen er ikke flink til å vise oppmerksomhet på sånne dager,litt dumt syns jeg.Ikke at jeg skal ha digre og dyre gaver,men bare en liten oppmerksomhet hadde vært koselig.
Slo til med pølse og potetstappe til middag,hihi:)


26 august 2006 gifta vi oss:)Jeg har sovi på rommet til Jessica inatt,og det var kjempedeilig med en hel natts søvn,sovi som en stein jeg:)Benjamin hadde havna i senga med paps etterhvert og hadde så klart detti ut i løpet av natta.Roger sover hardt.Men det gikk bra.
Øyet til Jessica så ikke bra ut da hun våkna idag,skrekk og gru!!Men utover dagen ble det bedre.Vi er egentlig litt i tvil om det er øyekatarr siden det ikke kommer hverken puss eller annen væske/verk ut av øyet.Hun har et stikk like ved siden av øyet så vi vet jammen ikke.Roger syns legen på legevakta ikke var noe særlig siden han ikke sjekka dette stikket.Fortsatt ganske så hovent,men nå ikveld fikk hun opp øyet ennå litt mer.
Får håpe det er ennå bedre imorra!!

Benjamin har vært en tur hos mormor og morfar idag mens Jessica og jeg var hos venninna hennes Kristina.Paps har styra med boden/kontoret.Hos Kristina har jentene lekt i den nye flotte lekestua til Kristina.Den var superfin!!
Jentene styra på der mens vi voksne prata.Muffins fikk vi også:)


Venninner:)

Blidfis:)

Sykkeltur i gata:)
Hvor lenge har du og din kjære vært gift/sammen??

26 Kommentarer


Hovent øye...

Da Jessica sto opp idag tidlig måtte jeg og mannen kikke en ekstra gang på henne.Hun hadde et kjempehovent øye!!Gurimalla!!Øye og kinnet hennes var digert.
Vi lurte på hva dette var??
Hun hadde vært på tur i skogen med barnehagen igår så vi lurte på om hun hadde blitt stikki av noe.I slosskamp hadde hun ikke vært,hihi:)
Stakkars Jessica!Det så virkelig ikke godt ut.Men hun sa at det ikke gjorde vondt.
Men man blir litt bekymra så greit å følge med.


Dette ser ikke godt ut.

Lillebror har det gøy med en liten vifte:)

Etter at vi hadde spist og leika litt tok vi turen til Gulskogen med mormor.Jessica har vært i fin form så hun ville gjerne være med.Paps ble hjemme for å holde på litt videre med boden.
Jeg skulle se etter sko,men fant meg ikke de jeg ville ha.Men det vanka litt på barna som vanlig:)Vi kosa oss med shopping og spiste baguetter til lunsj.
Da vi kjørte hjemover slokna begge ungene.Var greit å komme seg hjem siden øyet til Jessica ikke ble noe bedre,men fortsatt ikke vondt sa hun.Hele den ene siden av ansiktet er hovent,uff!!


På shopping:)

Da vi kom hjem syns vi det var greit å besøke legavakta en tur.Jessica syns det var litt ubehagelig og det skjønner jeg godt,det hovne øyet!!
Paps og snuppa dro på legevakta mens Benjamin og jeg ble hjemme å lekte.Nærma seg legging for han også.
Gjett hva det var...øyekatarr!???En voldsom øyekatarr spør du meg!!Hun har fått medisiner og øyedråper.Stakkar snuppa!!
Men hun har vært i godt humør å løpt og lekt som vanlig.
Benjamin sovna aldri så paps bytta med meg og la seg med han,og der ble han...Jessica og jeg lagde taco,men paps kom aldri,så til slutt måtte vi vekke han...
Da hadde maten vært klar i 45 minutter,jada!!!


Tøffingen!:)

Jeg har lovt Jessica å sove på rommet med henne inatt,så jeg har lagt madrass på gulvet hos henne.Syns så synd på henne.Ser ikke godt ut med den hevelsen i ansiktet.


Håper du har hatt en fin dag og koser deg ikveld:)
12 Kommentarer


Svarte natta!!

Benjamin bestemte seg for å være våken fra 01.30-03 natta som var.Det er svarte natta!!Han fikk ligge hos meg men sove skulle han ikke,fryktelig urolig,rulla rundt i senga og sparka meg.Og jeg ble mer og mer stressa når jeg kikka på klokka,jeg skulle på jobb og ville gjerne ha litt søvn.Mannen hadde sovna på sofan og snorka som et sagbruk,taket letta!!Og det vekte nok Jessica også for jammen kom ikke hun tuslende og...Så da ble det Jessica og paps på rommet hennes og Benjamin og mamsen på vårt soverom.Sånn er småbarnslivet...
Heldigvis sovna vi begge to.Benjamin begynner å bli forkjøla så er nok det som er litt plagsomt!
Var trøtt da jeg måtte opp klokka 07 ja...
Og dagen på jobb har vært utrolig travel...hjelp!!!!

Jessica hadde turdag idag og de har kosa seg i sola.De hadde gått langt så hun var litt sliten ikveld.
Vi har hengt på parkeringa idag med Ingunn og barna,det er standard når været tillater det.Koselig for store og små:)


Gøy å henge på porten til barnehagen(noe de egentlig ikke får lov til.)

Jessica har vært på tur idag:)

Etter at vi kom hjem har Jessica vært ute med ei venninne og Benjamin og jeg leika litt ute foran huset.
Nå er det sofan,pc og tv som gjelder før jeg tusler i seng:)


Fineste Benjamin:)
Hva driver du med ikveld da??


8 Kommentarer


Jeksler og nattåpent...

På morran idag oppdaga jeg to jeksler hos Benjamin,en oppe og en nede på samme side.Så nå har han 9 tenner!
Leverte barna i strålende solskinn,Jessica var så fin i dag med ny Minnie Mus genser:)
Går så fint å levere de nå,og det er så deilig!Og Benjamin er bare lykkelig får jeg høre av de ansatte i barnehagen,"Happyface!"


Fineste Jessica:)

Etter jobb og barnehage dro vi til byen sammen med Ingunn og barna.Nattåpent idag og da skjer det litt i byen.Kompis fra Dinosaurustoget gikk inne på senteret,Jessica var helt oppslukt og fulgte etter han.Benjamin lo og smilte til han:)
Ble ikke noe shopping,men vi kosa oss på cafe med litt mat,is og vaffel.


Jessica og Kompis:)

Vi måtte hilse på Kompis alle sammen,hihi:)

Henrik,Jessica og Benjamin koser seg:)

Kom oss hjem etterhvert for Benjamin begynte å bli utålmodig i vogna.Han fikk leke litt ute før det var kveldsmat og natta.Flinke Jessica satt i sofan mens jeg satt med Benjamin til han sovna,da løfta jeg han over i senga hans.
Det er dette som fungerer nå,hvis ikke blir det skriking og rasing,og det fikk jeg nok av rett og slett.Nå føler han seg iallefall trygg.Men han våkner noen ganger i løpet av natta.Men de er ikke små for alltid,og når de er 13 år tviler jeg på at de vil sove med mammaen sin,haha:):)


Fineste Benjamin:)Er det nattåpent hos deg??

26 Kommentarer


Det regner!

Sol,regn og torden.Jepp,det var været for idag:)
Jeg har vaska litt idag også før jeg fremkalte bilder fra ferien.Må jo ha litt å holde på med når høsten kommer,lime inn bilder i album.
Det var ikke akkurat lett å få Jessica opp av senga idag heller,og hun la seg til vanlig tid.Syns ikke jeg gjør annet enn å mase om morran,off:/Men begge småtrolla var blide,så de glemmer fort maset om morran,vi tar oss god tid ved henting siden det er travelt om morran.


Benjamin venter på storesøster på morran.

Traff Ingunn til lunsj og det var koselig som vanlig.Tiden flyr og vips var det tid for henting.Himmelen åpna seg og det tordna og lyna da jeg ankom barnehagen.
Vi tok oss god tid,Jessica måtte tegne ferdig.
Vi ble ganske så våte på vei ut til bilen,Jessica i flip-flopper og paraply,hihi:)


Benjamin er glad for å se mamsen:)Kledd for regnvær...hehe;)

Å lage middag her i huset er ikke bare bare med Benjamin til stede.Han skal helst ha maten NÅ!!!!!Så han er helt "gal" fram til maten står på bordet.Han krabber inn på kjøkkenet å maser og kjefter.
En av oss prøver å leke med han et annet sted for å avlede oppmerksomheten hans,men han stikker ut på kjøkkenet så fort sjansen byr seg.Han er helt ram når det gjelder mat.
Jessica dro ut etter middag å lekte med ei jente i gata her,de har begynt å leke litt sammen nå i det siste.Denne jenta er ca et år eldre enn Jessica og har nettopp fått en lillebror,så nå er de 4 søsken,hjelp!!
Jentene sykla fram og tilbake i en vanndam og hadde det kjempegøy.Da jeg kom ut igjen for å se etter Jessica måpte jeg...møkkete ja...Neste gang hun skal ut å leke når det har regna blir det fult regnutstyr på.
Vanndammer er tingen tydligvis:)
I morgen er det jobb igjen så jeg får prøve å legge meg til "normal"tid.Det vil si 22.30.Er det flere som må mase for å få barna opp av senga om morran??

16 Kommentarer


Hurra og "Happyface!"

Hurra for min kjære mann som har bursdag idag!!:)
Det har vært sol og varmt idag også,deilig!!Leverte barna i barnehagen som vanlig før jeg dura videre på jobb.Jessica er ikke lett å få opp om morran,hun vil helst sove.Litt hektisk om morran,men vi rekker alltid frokosten.Noen ganger sier jeg til Jessica at hun må sette seg i bilen i pysjen om hun ikke står opp,hihi:)Da kommer hun seg ut av senga:)


Sommerlig kledd idag:)

Benjamin leker litt før han må i bhg:)


Så var dagen på jobb over og barna skulle hentes.I barnehagen fortalte de at de kalte Benjamin for "Happyface."Han er veldig blid og fornøyd om dagen,og stortrives i barnehagen.Morsomt kallenavn på han:)
Foreldrene mine kom på pizza og kake,så ble en liten feiring på mannen.Jessica tegna på kortet til paps igår kveld så hun ga han gave og kort.


Venter på paps.Jessica har pynta seg med prinsessekjole:)

Paps får gave og kort:)

Og da var det kveld igjen.Dagene bare flyr avgårde,svisj-svusj!!!Har barnet ditt et kallenavn i barnehagen??
16 Kommentarer


Hvem er høyest?:)

Hva gjør man når man har fri??Jo da vasker og rydder man hjemme,noe så gørr!!Men helt nødvendig når det er 100 kg sand i gangen.
Leverte småtrolla i barnehagen,og da øsa regnet ned.Sydenvarme igår og sommernorge idag.Vel,vel...det ble bedre utover dagen,og jeg hadde ingen andre planer enn å "stulle" her hjemme.


Øs pøs på morran idag.

Ungene har kosa seg i barnehagen som vanlig.Benjamin var så fin med gummibukse og gummistøvler.Sola kom når vi skulle dra hjem så vi ble hengende på parkeringa med Ingunn og barna.
Henrik og Jessica er like gamle,men Henrik har vokst fra Jessica i sommer.Han har alltid vært lengre,men i sommer har han blitt ennå lengre.Tipper Jessica er ca 100 cm nå.Lita og nett frøken vi har:)
Benjamin skal snart på 15 månederskontroll,blir spennende å se hvor stor han har blitt,ganske så tung iallefall:)


Benjamin koser seg i barnehagen:)

Henrik og Jessica måler hvem som er høyest.Thomas følger med:)
Har du målt lengden på ditt barn i det siste??8 Kommentarer


Skulle ønske sommern varte evig...

Idag har det vært superflott sommervær!!Det er det jeg sier,August er den beste sommermåneden.Gradestokken har vist 26 varmegrader idag!:)
Første del av dagen har jeg vært på jobb,men jeg var ferdig klokka 15 så det var mange timer igjen av den flotte sommerdagen.
Ikke sikkert det blir flere sånne dager,så jeg har virkelig kost meg,og skulle ønske sommern varte evig...

Etter middag tok vi med småtrolla og dro på Kjennerudvannet(lokal badeplass.)Masse folk der som bada og kosa seg.Først vassa Jessica bare men hun ville uti med hele seg så da ble det bading i trusa.
Benjamin ble også helt ellevill i vannet.Litt kaldt,men det brydde de seg ikke om.Roger og jeg bare vassa å passa på ungene.Vi var uti lenge og vi kosa oss.Jessica og Benjamin hadde det kjempegøy.Jessica ville helst svømt lenger uti,men det orka ingen av oss,hihi...pyser...;)
Småtrolla tok seg en liten kjeks og drikkepause før de gikk uti vannet igjen.
Klokka gikk fort og vi måtte komme oss hjem til normal tid for kveldsmat og legging av lillebror.Vi ble litt lenger ute da vi kom hjem,var jo så varmt og godt.


Småtassene koser seg:)

Jessica soler seg:)

Kjeks og drikkepause:)

Lillebror koser seg:)Idag er han 15 mnd!

Så da vi kom hjem løp Jessica inn å tok på seg prinsessekjolen sin og dura i full fart bortover gata på sparkesykkelen.Og Benjamin han hang på gjerdet å "gaula" på storesøster!
Vi lo godt der Jessica susa nedover gata på sparkesykkelen iført rosa prinsessekjole og gortexsko:)

Benjamin er forresten 15 måneder idag,gosh som tiden flyr!!


Her kommer hun susende...

Og lillebror henger på gjerdet og roper på storesøster:)En nydelig sommerdag,om bare sommern kunne vart evig...sukk...
Skulle du ønske sommern varte evig??


8 Kommentarer


God kveld i stugo:)

God kveld i stugo:)
Har dere hatt en fin lørdag?Vi har stort sett bare vært hjemme,litt stusselig vær idag.Men vi fikk vært ute,klamt og varmt.Regna fra seg natt til idag.
Jeg spurte igår om det var noe dere ville jeg skulle skrive om for det blir jo en del hverdagslige ting her inne om hva vi gjør.
Vi har vel ikke så mange hobbyer,jeg driver å lager album av barna,klipper og limer.Bloggen har også blitt en fin hobby:)
Før spilte jeg aktivt ishockey på et damelag,dagene og helgene besto av treninger og kamper.Noen bestemannspremier fra NM har jeg også fått,3 stykker!Litt stolt ja;)
Det var livet mitt den gangen,nå består dagene og helgene av barna.
Jeg savner jo den delen av livet mitt,hockeyspilleren Nina...men etter tre kneoperasjoner på kort tid sa det stopp.Jeg var tilbake 6 uker etter at Jessica var født og spilte fram til hun var 1 år,og da poppa jeg kneet i en kamp:(
Men mulig jeg begynner igjen en gang om det fortsatt er lag her,eller kanskje barna mine vil spille ishockey?
Om dere vil kan jeg fortelle mer fra ishockeyn??

Jessica er glad i å tegne og å danse.Mulig hun begynner på dansing/ballet til høsten på noe som heter Studio 3 her i byen.Barna er ennå litt små til å ha faste ting å gå på osv,men ser det er ting Jessica liker ekstra godt.Men vi finner jo på masse sammen og det er koselig:)
Benjamin er glad i mat,hihi:)Og traktorer og gravemaskiner.


"Brumlebass!"

Lillebror triller Jessica:)

Jessica har fått prinsessekjole av paps,så hun har vært ute å lekt med den på idag.Danser rundt for så å kjøre på sparkesykkelen i prinsessekjolen,hihi:)
Maten vi har kost oss med idag var taco.Lillebror er glad i mat,han spiser alt og spiser mer enn storesøster.
Ellers så har vi vært litt flinke.Rydda og kasta masse gamle og for små sko,gammelt sengetøy og fått på plass ting i skapa i boden.Så det går sakte men sikkert framover.Det er iallefall framkommelig i gangen nå.


Prinsesse Jessica:)Fremtidige hockeystjerner;)Har du noen hobbyer??
Har du drevet med sport??14 Kommentarer


Soo.dk

Dette er et sponset innlegg!

Har du lyst på en ekstra inntekt så ta en titt her! http://soo.dk/no/forhandler.html

Soo.dk er tøffe og stilige barneklær i størrelsen 98/104-146/152 (3-12 år.)Nå har du mulighet til å selge disse tøffe klærne rett fra stua di!
Her blir du tilbydt en unik kolleksjon og et konsept som gir deg mulighet til en ekstra inntekt.

Hva vil det si å være konsulent for Soo.dk?
Du selger deres flotte barneklær på homeparties 1-2 ganger i uka med fortjeneste.
Soo.dk tilbyr attraktive oppstartsmuligheter som å låne kleshengere,kolleksjonsposer og stativ.
Gode inntjeningsmuligheter!
Gratis kataloger,50 stykker + diverse salgsmateriale og telefonstøtte.

Om du har liten tid,men stor interesse kan du låne kolleksjonen i 1-12 uker.Og om du har det rette nettverket kan du få en inntekt i løpet av kort tid helt uten risiko.
Du kan også melde deg på og få nyhetsbrev der du kan delta i konkurranse om et gavekort på 500 kr som blir trukket to ganger hver måned.
Om du syns dette høres spennende ut så kan du lese mer å se flere bilder her inne
http://soo.dk/no/vaertinde.html2 Kommentarer


Hverdagslig...

Merkelig det der altså.Benjamin rasa da jeg la han,men så tok jeg han opp å la han i senga vår,og da sovna han...jeg løfta han over i senga hans og der sover han nå,enn så lenge.Vi får bare se åssen det går videre i dagene som kommer.

Leverte småtrolla i barnehagen,Jessica var superstolt med ny sekk.Jeg dro hjem å satte i gang med å rydde,støvsuge osv.Masse kjedelig med andre ord.Men det så helt bomba ut her,ikke bra ennå pga alt rotet nede siden vi fikser boden.Det blir vel bra til slutt.
Dura til byen for å hente linser og litt annet(og klage på frisøren som klipte Jessica.)


Stolt snuppe med ny sekk:)

Så var det å hente småtrolla igjen,de har kosa seg idag.Også har vi bare leika og vært ute.Ikke mye spennende for å si det sånn.
Veldig hverdagslig.
Er det noe du vil at jeg skal skrive om??Blir jo mye om hva vi driver med,bare å komme med innspill.


Lillebror:)
Det var den dagen.Det kommer et innlegg til fra meg idag,ta en titt på det også:)


Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal skrive om??

 20 Kommentarer


I baksetet...

Jeg fikk til nød lov å dra på en Sverigetur med foreldra mine idag.Roger er ikke helt i form,vondt i kroppen og i halsen så han skulle tilbringe dagen på sofan.
Jeg leverte småtassene i barnehagen,klare for et nytt barnehageår!
Dro hjem igjen og ble henta av mamma og pappa.Lovte å være tilbake til legging av barna siden Benjamin er en prøvelse om dagen.

Så jeg har sitti i baksetet på biltur til Sverige idag,hihi.Kosa meg og slappa av:)
Ble litt småhandling,litt klær til barna og jeg fikk fleece Bergans jakke av snille pappan min:)Var innom godisbutikken å handla svenskegodt og brusbokser.
På vei hjemover stoppa vi på Amfisenteret i Sarpsborg for jeg skulle se etter ny sekk til Jessica.Fant ikke i Sverige.Jessica hadde sett en i katalogen fra BR leker,og den ble med hjem.Sekk fra Troll.
Benjamin fikk ny sekk for litt siden,en søt apesekk.
Jeg kosa meg i baksetet med en jordbær milkshake:)Koselig og avslappende på tur med mamma og pappa:)

Kom hjem til jeg lovte så Roger var ikke så lenge alene med barna.Jessica ble glad for sekken og måtte prøve den på.Benjamin fikk en fin deilig dress fra Villervalla.


Her er den fine nye sekken:)

Benjamin leker ute i bare bleia:)

Dress fra Villervalla til Benjamin.

Benjamin holdt ikke like leven ikveld(heldigvis.)Jeg har nå tatt vekk sengekantbeskyttelsen.Lurte på om han følte seg fanga/innestengt i senga si.
Så da får vi se i dagene som kommer hvordan det går.


Hvordan sekk har ditt barn??
10 Kommentarer


Skamklipt!

Jeg har spurt om råd angående Benjamin og legginga.Noen har sagt separasjonsangst og dette har slått meg også.Så ikveld satt mannen inne hos han når han ble lagt.Vel,det tok helt av ikveld også.Jeg har aldri hørt makan til skriking,han er desperat!!Og da var mannen der inne.Benjamin rister i senga og er helt "bananas!"
Jeg skjønner ikke at en så liten gutt kan bli så sinna.Han er jo blid og fornøyd ellers.....Han sover ca 1-1.5 time midt på dagen,så kan ikke være det heller.
Nå er det stille der inne så begge to(mannen)har nok sovna av utmattelse.

I dag var det siste planleggingsdag.Ungene og jeg dro med Annette og barna for å være i barnehagen å spise og leke i det flotte sommerværet.Kristina og pappaen hennes ble også med.
Vi spiste,lekte og kosa oss i varmen.Benjamin tok en dubb i vogna si.
Etter en stund ble vi med tilbake til Annette så ungene kunne leke videre der.Vi gikk mellom skogen på vei tilbake.Småtassene våre plukka litt blåbær på veien:)


Jessica plukker blåbær:)

Tester bilen til Adrian:)

På butikken:)

Blid liten gutt:)


Jeg bråbestemte meg for å klippe Jessica.Hun fikk en lærling og ble skamklipt!!Det var så skeivt og grusomt,helt j.......
Jeg klaga og sa at dette var ikke greit.Jeg satt der når hun ble klipt,og jeg syns det ble rart,så jeg stoppa henne.
Fikk ny time til fredag men stakkars Jessica så ikke ut.Viste henne til naboen som er frisør og hun ga seg over!!!Hun var så snill å klippe Jessica på nytt,og da så jeg virkelig hvor ille det var.Så nå er Jessica ganske så kort på håret,men det ble veldig fint.Tok bilde av henne bak,men det var verre,ikke så lett å se på et bilde.Men var skeivt og hakkete bak,ikke rett,og luggen var helt på tur den og.
Jeg skal gå til frisøren å klage og kreve penga tilbake,ikke akseptabelt!!


Skamklipt!!

Her er håret klippa og retta opp igjen,ble ganske så kort,men fint:)
Har du blitt misfornøyd hos frisøren noengang??
20 Kommentarer


Frustrert,og nesten krise....

Nå er det endelig stille her.Benjamin har skriki og rast siden klokka var 19,15.Det har tatt helt av for han ikveld:/
Kjenner dette tærer på meg og jeg blir mer og mer frustrert,gruer meg til å legge Benjamin hver kveld.Når mannen kom hjem fra jobb tok han over,men det tok ennå 45 minutter før han sovna.
Jessica satt her også,og jeg får ikke delt meg i to når jeg er alene med de.Jeg tror Benjamin helst vil at noen skal sitte hos han til han sovner,eller at han vil sovne på fanget.
Og natt til idag våkna jeg av at han sto i senga si og gaula på meg.Da var klokka 00.30....og han havna hos meg for han nekta å legge seg...
Nok om det...

Det har vært en travel og slitsom dag på jobb,puh!!Da var det godt å komme hjem til foreldra mine på ferdig middag:)Benjamin har vært der idag.
Vi spiste før vi dro å henta Jessica hos Kristina.Småjentene har hatt det så fint,de har leika så bra sammen,ingen problemer.De hadde sovna klokka 22 igår kveld etter mye skravling og fnising,hihi:)
Jessica ville så klart ikke hjem,så vi var en tur i nabolaget.Gikk innom Annette og barna en tur og barna herja litt før vi gikk til Kristina igjen.Jessica ble igjen der mens jeg dro hjem med Benjamin.
Izabela kjørte henne hjem senere.Og det oppsto nesten en krise!!
Jessica kom hjem uten sin elskede Ape!Han var borte....iiiiiik!!

Izabela tok med seg jentene hjem til de igjen for å lete mer.De kom tilbake igjen og hadde heldigvis Ape med seg,både Jessica og jeg kunne puste letta ut.Det hadde virkelig vært ille om Ape ikke hadde blitt finni.Hun har en lik,men den er tydligvis ikke like god som den slitte og utkosa hun fikk da hun var 5 mnd.


Full fart!!

Gøy med traktor!:)

Jeg har fått meg nytt deksel til iPhonen min idag.Ganske så fint med bilde av barna:)


Nytt deksel:)


Det var den kvelden.Jeg må jo snart finne senga selv.Ble ikke mye alenetid for mamsen ikveld gitt....Ha en fin kveld!:)
19 Kommentarer


Det er fortsatt sommer:)

Jeg har alltid sagt at August er den fineste sommermåneden:)!Og akkurat nå er den det.Nå er sommern her,og sånn har det vært før også.Vi gifta oss i slutten av august i 2006,og da var det stekende varmt og klamt.
Jeg nyter dagene for jeg vet at snart er høsten her,sommern går alt for fort!Og jeg gruer meg til høst og vinter.Gruer meg bare mer og mer for hvert år.

Det har vært en flott sommerdag idag også,den har jeg tilbrakt på jobb.Men jeg har fine arbeidstider så jeg har kost meg etter jobb i sola med barna.
Småtassene har vært hos foreldra mine idag,det er planleggingsdager tre dager på rad i barnehagen.
De to har kosa seg hos mormor og morfar.Lekt på verandaen,i hagen og i sandkassa.
Jeg kom til ferdig middag som vi spiste på verandaen:)
Mannen jobber ettermiddag/kvelden så jeg er "frustrert frue,"hihi:)


Jessica koser seg med middag:)

Lillebror i sandkassa:)


Etter middag kjørte jeg Jessica til venninna hennes,hun skal sove der til i morgen.Småjentene har gleda seg og de hoppa da de så hverandre.Skifta til like kjoler og var så søte at:)
Tipper de holder det gående en stund ikveld,gjorde det sist hun sov der,men det går kjempefint.De er nesten som søsken,leker fint for så å krangle før de er perlevenner igjen:)


Bestevenninner:)

Så Benjamin og jeg var alene hjemme.Og legginga er fortsatt et lite mareritt!!Skreik som en gal idag også,sinna som fy:/Han var så sinna og gråt så fælt at svetten rant,våt i håret.Men trøtt som bare det.
Jeg vet søren ikke hva jeg skal gjøre,nå har dette tullet holdt på en stund.Jeg var der inne flere ganger,til slutt satte jeg han i sofan,han bare satt der helt utmatta.Og til slutt sovna han på fanget mitt,da hadde han rast i en time,sukk...
Han er jo så blid på dagen,og har vært så snill idag.Han blir sinna nå og da,men det er vel fordi han ikke kan uttrykke seg ordentlig.
Noen skritt har det blitt idag og,og vi klapper og jubler:)


Tenk at denne blide,søte gutten er en sinnatagg når leggetid kommer....Hvilken sommermåned liker du best??
Er det planleggingsdager i din bhg??

15 Kommentarer


Igår,søndag.

Jeg sovna på sofan klokka 20 igår kveld,før Jessica hadde lagt seg.Formen min var på bånn igår,uggen og uvel,ugh....
Nok om det.Vi hadde nå en fin sommerdag fordet.

Mannen skrudde sammen benken så nå står den ved inngangen til huset,ble kjempefint:)


Den nye fine benken vår:)

Vi var en tur hos foreldra mine å grilla,de har vært i syden i to uker.Godt å se de igjen,småtassene har savna de,vi også.De syns barna hadde blitt store.
De hadde med noen småting til store og små:)

Etter mat dro vi en tur i Saggrendadammen så ungene kunne vasse litt,det var så varmt ute,nydelig!!Jessica sto bare i vannkanten mens Benjamin ble helt ellevill!
Han krabba uti,sto i vannet og koste seg.
Det var fortsatt varmt og godt når vi var i dammen klokka 18.Småtassene koser seg i vannkanten:)

Fineste storesøster:)Håper du hadde en fin søndag??!!
4 Kommentarer


Sommerdag og de første skrittene:)

I dag har vi hatt en flott sommerdag!Helt blå himmel og 22 grader:)
Vi har så og si vært ute i hele dag.Mannen har jobba hele dagen så vi har vært alene.På formiddagen var vi ute i gata,Jessica på sparkesykkel og Benjamin på trehjulssykkel.
Jessica har også leika med naboene,og Marius kom en tur.De skulle vaske over det siste i huset før de nye flytter inn.Så da fikk Jessica og Marius leika et par timer.
Det ble veldig varmt så vi måtte kaste klea,hihi:)


Jessica koser seg i sola:)

Ute i gata:)

Blid lillebror:)

Etter dubben til Benjamin dro vi en tur på Plantasjen.Jeg har lenge ønska meg en sånn hvit benk til å ha foran huset.Vi sitter der endel og da er det så fint med benk og masse puter.
Og nå er det jo tilbud på utemøbler,så benk ble med hjem!!Godt vi har stor bil:)Så dro vi på senteret og på Nille.Der kjøpte jeg to flotte stjerneputer til å ha på benken ute.
Benken er ikke skrudd sammen ennå,men håper vi får tid imorgen,så bilder kommer.


Godt med en is i varmen:)

Vi møtte Ingunn og Henrik i byen så bestemte oss for å dra opp på Lågendalsmuseet for å se på dyra og leike.Ungene leika og krangla litt.
Godt og varmt også,en flott sommerdag!
Benjamin sto å ropte på geitene,hihi:)


Benjamin roper på geitene:)

Da vi kom hjem var vi ute foran huset.Benjamin har begynt å stå veldig mye i det siste,og så plutselig begynte han å gå!!!!!
Vi klappa og lo,og Benjamin var kjempestolt selv.
Jeg har venta på disse første skrittene,og nå skjer det ting her,endelig:)Endel senere ute enn storesøster med å gå,men han har jo hatt god tid med alt.Storesøster var en travel frøken:)


Benjamin tar sine første skritt:)
Flere som har kost seg i sola idag??
24 Kommentarer


"Moroa" fortsetter...og loppemarked...

"Moroa" fortsetter når lillebror skal legges.Han skriker som en gal og er så sinna at jeg tror han skal sprekke!Og en gang har han også skriki til han kaster opp,herlig!
Han er på beina i senga før jeg er ute av døra.Han kaster smokken og kosefillene på gulvet.Sinna,sinna,sinna!!!!!Og jeg må virkelig ta meg sammen så jeg ikke sprekker selv.Ikveld endte han opp på fanget mitt,gjennomsvett.Han satt en stund,begynte å bli slapp så da la jeg han.Og da ble det stille,endelig!

Syns det er ekstra slitsomt når jeg er alene på kvelden med begge to,Jessica blir sittende alene i sofan...Så når Benjamin endelig sovna så la vi oss på sofan å kosa.Da får heller klokka bare gå litt over leggetid for henne.
Jeg håper dette tullet snart tar slutt,før jeg får grå hår!

Har ikke så mye spennende å fortelle om.Vi har vært på jobb og i barnehagen.Sovinga til Benjamin gikk fint idag også med den vanlige vogna.Godt noe går bra:)
Vi hang på parkeringa med "de faste" da vi henta i barnehagen.


Benjamin med vogna si i bhg:)

Snuppelura:)


Vi endte opp med å dra på loppemarked av alle steder sammen med Kristina og mammaen hennes.Jeg på loppemarked,det har aldri skjedd før!
Sinnsykt mye folk og totalt kaos av gærne folk som omtrent reiv ting ut av henda på hverandre.
Jeg syns det var mye ræl og det lukta gammelt lang vei,ugh!!


Småtrolla skal på loppemarked:)Pleier du å gå på loppemarked??

14 Kommentarer


Hit og dit og overalt!

Idag har jeg vært hit og dit og overalt!
Kjørte Jessica i barnehagen alene idag for Benjamin skulle til barnelegen for å snakke om hvordan det har gått med han siden sist med tanke på at han ikke gikk opp i vekt men ned siden han bæsja så fælt.
Det er ikke like ille lenger og han har lagt på seg igjen,så da håper vi det forblir sånn,ingen allergier eller noe,flott!!
Kjørte han i barnehagen,og da ble Jessica litt lei seg når jeg dro igjen,jeg hadde forklart henne at jeg kom tilbake med Benjamin og at de skulle være der begge to.
Men det gikk bra:)


Litt trøtt men klar for en ny dag:)

Søteste lillebror:)


Jeg dura videre på Jysk,Europris og Rema.Foreldra mine kommer hjem fra ferie så jeg handla inn mat til de.Reiste til de og tok inn post og satte inn maten.Så da kan de bare komme hjem!
Så var det hjem igjen for å støvsuge og gjøre sånne kjedelige ting.
Vips så var det tid for å hente småtrolla.

Jeg har prøvd noe nytt idag.Jeg har hatt vår vanlige vogn(Mountain Buggyn)i barnehagen for å se om Benjamin sov noe lengre.Og det gjorde han idag,nesten 2 timer!Han har pleid å sove 30-60 minutter i barnehaegen.Så da fortsetter jeg med det så får vi se om det bare var i dag eller om det fortsetter.Den andre vogna havner på røysa!!Veldig godt brukt siden Jessica også har sovi i den i barnehagen.
Jessica ville hjem å leke med sin nye venninne Ingvild.De lekte like fint idag,og Jessica viste fram rommet sitt.Jentene er like gamle:)
Imorgen drar  Ingvild og familien hjem til Drøbak igjen.Men min kjære og pappaen til Ingvild har vært kompiser i 30 år så nå må vi opprettholde kontakten.De har ei jente til på 2 år også.
Ingvild var forresten bare 1500 gram når hun ble født!En liten prematurbaby.


Venninner med like sparkesykler:)

Lille tøffingen:)

Jeg har prøvd noe mer nytt idag og.Benjamin virker lei av grøt,og nå ikveld ville han ikke ha.Så det ble brødskiver og banan.Håper ikke han våkner inatt og er sulten!
Husker ikke når Jessica slutta med grøt.Sover barnet ditt i vogn i barnehagen??
Når slutta ditt barn å spise grøt??
17 Kommentarer


Litt alenetid...

Det ble sent i seng for Jessica igår så jeg tenkte at barna kunne få spise frokost hjemme idag før vi dro til barnehagen.Benjamin spiste og jeg fikk vekt Jessica.Men hun ville ikke spise her,hun ville til barnehagen.
Skal si vi fikk farta på oss,og vi rakk det akkurat.Benjamin begynte å hylskrike da jeg dro.Stakkar,han vet at jeg skal gå når han kommer dit.Men det går fort over heldigvis.

Jeg har fått gjort noen ærend idag.Jessica måtte ha nye bukser for i det siste så har hun kommet hjem med revna/hullete bukser.Klærne blir slitt på en annen måte nå som hun er større.Fant to bukser og en ullstillongs til lillebror.Må være litt tidligere ute med å kjøpe inn sånt i år altså.Jeg er alltid sein og da er alt utplukka.
Satt også på cafe med Ingunn og Lena å skravla,koselig:)
Alenetid på'a mor,hihi:)Lenge siden sist.Før jeg dro til byen sovna jeg til og med litt på sofan før jeg ble helt oppslukt av Dr Phil,haha:):)

Da jeg henta de små i barnehagen var de ute.Jessica og gruppa hennes har vært på tur idag og ble klissvåte da himmelen åpna seg.Men sola kom tilbake så de har hatt en fin dag.
Benjamin krabber rundt i hele barnehagen ute,utforsker:)


Benjamin leker i barnehagen.

Jessica med lyssverdet hun fikk på cirkus igår.


Etter middag gikk vi ut en tur alle fire.Borti gata var det noen jenter ute å lekte.De var på besøk hos mormoren sin.Pappan er en kompis av Roger og jeg og kona skravla mens ungene ble venner.
Roger hjalp kompisen sin,ungene leika og mammaene skravla.Veldig koselig,og Jessica fikk ei ny venninne som er like gammel som henne.


Lillebror følger med på hva som skjer i nabolaget.

Jessica hjelper til med å rydde.

Endelig fikk Jessica lagt seg til normal tid.Og Benjamin hadde bare sovi 30 minutter i barnehagen idag.Sovinga hans der er håpløs!!
Så jeg håper han sover som en stein hele natta!
Nå er det tv og pc tid:)


Har du ofte tid for deg selv??
Ser du på Dr Phil??

 14 Kommentarer


Cirkus i byen:)

Det nytter ikke å snike til seg tid på badet alene om morran.Benjamin våkner så fort jeg lister meg ut av rommet.Jessica må jeg nesten dra ut av senga,hun snur bare ryggen til å sover videre når jeg er inne å vekker henne.
Så mens jeg prøver å ordne meg så endevender Benjamin badet...Jeg fikk storesøster ut av senga til slutt,og vi rakk frokosten i barnehagen idag også:)
Når jeg skal på jobb så spiser de frokost i barnehagen.
Benjamin gråt da jeg gikk idag stakkar,men det går fort over.


Benjamin henger med mamsen på badet på morran.

Klar for en ny dag!

Da jeg henta var de ute.Jessica og Henrik dytta Benjamin på huska.Men så fort han ser meg blir han helt desperat...Han er nok redd for at jeg skal gå igjen.
Vi hang litt på parkeringa med Ingunn &co,lenge siden sist.
Etter middag dro Jessica og jeg på cirkus!!Jeg har ikke vært på cirkus siden jeg var lita.Jessica var med paps ifjor,så da ville jeg ta henne med i år.
Showet var greit nok,ikke så mange dyr.Heldigvis ble dyra behandla bra!Vi var ute i pausa å kikka på de.
Det beste med showet var elefanten syns jeg.Jessica kosa seg,og ville på cirkus imorgen også,hihi:)


Jessica er klar for cirkus!

Ute å ser på den fine elefanten:)Ble en sen kveld på Jessica,så henne må jeg vel levere sovende i barnehagen...Var flere av barna fra barnehagen som var på cirkuset også,veldig gøy å treffe de der.
Er det lenge siden du var på cirkus??


8 Kommentarer


Back to...

I dag var det barnehage på småtrolla etter 3 uker med sommerferie.Jeg fikk nesten ikke Jessica opp av senga.
Jeg regna med at det kom til å bli noen tårer da jeg skulle gå.Men Benjamin var opptatt av maten sin og Jessica hadde omtrent ikke tid til å si hadet,hun løp inn på avdelingen sin.
Jaja...da var det bare for meg å dra på jobb da.Det var travelt på jobb.Men det var faktisk litt godt å være tilbake.Det gjorde heller ikke noe at det har regna i bøtter og spann.


Småtrolla på vei inn i barnehagen.Jessica er litt trøtt:)

Da jeg henta i barnehagen så Benjamin meg i vinduet,så da begynte han å gråte.Var redd jeg skulle gå igjen.Henta han før vi tusla inn på avdelingen til Jessica.
Hun satt å kosa seg og tegna.
Hun har savna vennene sine så hun har kosa seg idag.3 uker borte fra barnehagen er lenge.
Vi ble litt våte da vi gikk til bilen.Men ungene er ikke redde for litt vann akkurat.

Mannen har vært på Ikea idag å fått tak i litt mer til boden.Og nå har vi endelig fått et benkeskap til på kjøkkenet.Vi har hatt så dårlig med skapplass.Kjøkkenbordet som har stått der har samla opp masse rot.Nå skal det bordet vekk,og vips så ble det ryddig og pent:)
Benjamin hjalp paps med å skru på plass.
Og det var veldig gøy å gjemme seg inni skapet:)


Benjamin koser seg med middag:)


Jessica gjemmer seg i skapet:)

Det nye benkeskapet:)

Da er det boden som må bli ferdig før Benjamin kan flytte ned på rommet som Roger skal ut av(kontoret.)Det blir ikke ferdig med engang desverre siden ferien er over.Så mannen må ta ting når han rekker det.
Men jeg gleder meg til å få lillebror på eget rom!
Er barna dine tilbake i barnehagen??12 Kommentarer


Søndag er søndag...

Søndag er søndag,ukas kjedeligste dag!
Vi løp ut så fort sola kom.Vi hang som vanlig her utenfor hvor vi bor.Lekekameraten til Jessica som har flytta kom,de begynte å vaske så smått.Så Jessica og Marius har leika sammen hele dagen.
Men det har som vanlig vært sol,regn og sol før himmelen igjen åpna seg.Og nå er det fint igjen...merkelig!

Har ikke så mye å fortelle,ungene har leika og hatt det gøy.Vi voksne har passa på og vi har gjort noen småting som å rydde,skifte på senger osv.


Lillebror med pappas drill:)

Gøy å leke inne i krabbetunnelen:)

Etter middag tok vi en kjøretur for å finne på noe.Vi havna i Saggrendadammen og sola skinte varmt.Så da måtte Jessica vasse litt i vannet.Var ikke veldig varmt tror jeg,men gøy å vasse var det uansett:)
Benjamin hadde nok også lyst men han måtte sitte på armen til pappa.
Etter at badevannet var testa ble det en is på kiosken her borte.Jessica på sparkesykkelen så klart!


Lillebror i farta!!

Litt kaldt...

Men herlig å vasse!!:)

Full fart!!
Har du bada i sommer??9 Kommentarer


Lørdag,sol og sommer:)

Jøss,det har vært sol hele dagen og ikke noe regn!!Og det har vært varmt:)

Vi hang utenfor huset på formiddagen.Benjamin vil ut nesten så fort han har stått opp,står å hamrer på døra:)
Vi bråbestemte oss for en tur til Bauhaus,mannen holder jo på med boden og trenger noe mer greier.Mens han tusla der gikk jeg og ungene på Liertoppen å kikka.Jessica med sparkesykkelen.
Vendte nesa hjemover etter en kjapp runde.Mannen fant ikke det han trang.
Vi dro ut å spiste pizza på Dolly.Ungene kan leke ute der,lekeplass og stor hoppepute.Men gud for en elendig service og tafatte servitører,grrrrr!!!!!

Så da vi var ferdige med å spise leika ungene litt før vi tusla bort til Magasinparken å så på endene og leika på lekeplassen der.
Jeg var helt klam,var så varmt.Hadde noen kasta pasta i ansiktet på meg så hadde den sitti fast,haha:):)


Lillebror tester klatrestativet:)

Kjempegøy!

Jessica i klatrestativet og ved fossen i byen:)

Satser på mer finvær i August!Er jo fortsatt sommer:)
Etter at Benjamin hadde lagt seg satt Jessica og jeg i sofan å kosa oss med potetskruer:)Er jo lørdag!


Jessica og Ape.Bestevenner:)
Hva har du gjort idag da?20 Kommentarer


Tøffing!

Trodde ikke mine egne øyne da jeg våkna å så at klokka var 9!!Benjamin havna i senga vår i 6.30 tiden,men å få sove til 9 er jo luksus:)
Jeg tok med ungene til byen på formiddagen for jeg hadde noen ting å ordne.Mannen holder på med boden og har fått gjort litt idag og.

Stakk innom skobutikken for å se om det var sko til Benjamin.Han har utrolig nok vokst fra de han hadde i størrelse 20 i løpet av sommeren.
Det var salg og jeg fant noen tøffe Geoxsko til han!
Benjamin har vært en liten tøffing idag med flaggermusgenser,stjernebukse og Geoxsko!!
Når han holder oss i handa raser han avgårde,så jeg håper han slipper seg snart å går alene.Kanskje de nye skoa gjør susen!!Virka som de var veldig gode å ha på for han.


Jessica koser seg med slush:)

Tøffeste gutten!!

Benjamin prøver rockeringen:)


Etter middag dro jeg og ungene på besøk til nabokameraten til Jessica som har flytta.De har kjøpt seg hus på en annen kant av byen.Vi hadde med innflytningsgave:)Kjempefint hus de har kjøpt seg!
Barna lekte og kosa seg,men det var nok litt rart at Marius ikke skulle "hjem."Vanskelig å skjønne at han ikke skal bo i naborekkehuset lenger.
Men vi får bare besøke hverandre så ofte vi kan så småtrolla får lekt og vi voksne skravla.Kontakten må holdes!Kommer til å savne de her i nabolaget.

Da vi kom hjem ble det en tur på sparkesykkelen.
Trenger vel ikke å si at himmelen åpna seg idag og:/Syns høsten nærmer seg med stormskritt.Og jeg har allerede begynt å grue meg til den mørke høsten og vinteren.
Grudde meg ifjor også.Skulle ønske det var vår/sommer hele året!


Ute med sparkesykkelen:)
Flere som gruer seg til høst/vinter??
8 Kommentarer


"Harrytur" og borte bra men hjemme best!!

Vi sov til 8.30 idag.Passa bra siden jeg lå våken så lenge igår kveld.Tusla ned til frokost.Og frokostbuffeten var kjempebra,bare så synd jeg ikke er sulten om morran.Jeg drakk et glass med eplejuice...Klarer ikke å presse i meg mat når jeg ikke er sulten om morran.
Jessica er lik meg der,går en stund før hun er sulten.Men Benjamin,han spiste  og spiste:)Mannen fant seg egg og bacon:)
Så kom den søte musa,eller om det er et ekorn??Picolo.Og Jessica måtte bort å klemme den.


Gøyalt at Picolo kom:)

Siden vi var i Sarpsborg og det var kort vei til Sverige så ble det en harrytur.Godt vi kom da vi gjorde,for etter en times tid myldra det med folk.
Alle butikkene var stappfulle av mennesker.
Ble dårlig med shopping for det var ikke lett å komme fram.Ble et par Timberland høstsko til Jessica.Hadde samme sko ifjor(vokst fra.)Supre sko!Så da måtte vi kjøpe årets modell.
Vi koste oss med lunsj,og jeg måtte ha kyllingsandwichen som jeg spiste sist jeg var på Nordby.Kjempegod!!
Var innom godisbutikken før vi dro hjem.Jeg fikk ikke skifta bleie på Benjamin inne engang,dokøen var endeløs.Så han ble skifta på ved bilen.Kaos på parkeringa.Kø for å få parkert.Mange som var på "harrytur" idag.


Benjamin er alltid klar for mat!

Kyllingsandwich,goody:)!

Jessica på godisbutikken.Her ved Kittyhylla.

Ungene slokna fort i bilen og sov en god stund.Himmelen åpna seg og regnet bøtta ned.Ble værre jo nærmere vi kom Kongsberg:/
Hadde en stopp for litt drikke og noe å tygge på.
Alle syns det var godt å komme hjem.Barna lekte på rommet til Jessica.Benjamin er så glad i den nye Duplotraktoren sin.Kjørte rundt med den lenge.
Jessica lekte med Polly Pocket.

Borte bra men hjemme best!


Benjamin og traktoren:)Er du glad i frokost??9 Kommentarer


Familien Glum på tur:)

Onsdag skulle vi til Quality Resort Sarpsborg å sove over en natt.
Virka som om alle sammen hadde stått opp med feil bein,særlig Jessica.Ville ikke stå opp og hun ville ikke på tur.Gråt og var helt "nisse."Det var så mye styr og tull at jeg var på nippet til å avbestille.
Jeg satte meg ut for å vente på at Jessica skulle bestemme seg for hva hun ville.Etter en stund kom hun tuslende å sa hun ville reise.Så da pakka vi inn i bilen å kjørte til Sarpsborg.
Da vi kom fram ble det en tur for å bade.Jessica storkosa seg!Men ingenting kan slå Aquadome som vi var å bada i i Danmark.Men vi fikk jo bada.Jeg gikk opp med Benjamin for han var trøtt(sov 15 min i bilen.)
Trilla litt rundt på hotellet mens de andre bada.


De små koser seg i vannet:)

Etter badinga dro vi og spiste.Så var vi innom Toys r Us!Veldig flott lekebutikk,masse fint.Benjamin la sin elsk på en Duplotraktor.Ville ikke slippe esken,hihi:)Og Jessica ville ha prinsessesko/glassko.Hun har helt dilla på prinsesser for tiden.
Men den lille prinsessa måtte prøve en Spidermanmaske:)


Toys r Us!

Dro tilbake til hotellet for jeg skulle nemlig treffe Monica og lille Mats!!
Mats kom hoppende inn døra,hihi:)
Vi gikk inn i lekelandet og ungene ble varme i trøya å lekte.Og jeg må bare si at Mats er litt av en going:)Kjempesøt gutt som smilte hver gang jeg tok bilde av han.
Og Monica,en superherlig dame/jente!!Vi fant tonen med engang og skravla masse:)
Monica hadde med seg en liten boks med Polly Pocket leker til Jessica.Karina,dattera hennes hadde rydda litt.Kjempesnilt!Jessica er kjempeglad i Polly Pocket!
Koste oss med en is før de måtte reise videre for å hente familien som var i bursdag.
Håper vi får mulighet til å treffes igjen!Vi koste oss:)


Mats og Benjamin:)

Goingen Mats:)

Smårollingene i sklia:)

To søte jenter:)


Da Monica og Mats hadde reist gikk vi på rommet.Benjamin begynte å bli ganske så trøtt og tullete.Ble til at vi la oss vi andre også.Men jeg fikk så klart ikke sove,lå å glodde i mørket å knotta med mobilen.Sovna ikke før etter midnatt,er det mulig liksom??
Jeg sover ikke godt når vi alle fire sover på samme rom.
Vi hadde et familierom som var veldig koselig og romslig.Men det blir alltid varmt og klamt og mange lyder utenfra.


Jessica koser seg i hotellsenga med Pollyene hun fikk:)

Har du sovi på hotell i det siste??


8 Kommentarer


hits