Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Høsten kommer snikende...

Her sov ungene til klokka var 9,selv sto jeg opp 8.Er det sånn det blir,de voksne står opp før barna.Å nei,var mest for at jeg holdt på å tisse på meg,haha:)
De satt under teppet i sofan å kosa seg med tv,godt for de å slippe og løpe ut døra som vi gjør hver morgen i uka.
Siste dagen i august er det også,huff!!Jeg vil ha evig sommer,men nå kommer høsten snikende,jeg er ikke klar!!Det er bekmørkt ute allerede,hva er koselig med det liksom?!
Nedtelling til våren er i gang!!


Morgenkos:)


Mannen og Benjamin skulle til Notodden for å se på modellflyoppvisning,det gadd ikke vi jentene.Så gutta dro på det mens jentene dro på en liten shoppingtur sammen med mormor.
Vi måtte kjøpe en bursdagsgave,nok en bursdag som Jessica skal i.Masse bursdager for tiden,kan jo ikke dra i alle,ikke alltid det passer.Men om Jessica vil så får hun så klart gå om det passer sånn.
Masse fint i butikkene.Det ble en turbukse på frøkna.Veldig kjekt framover nå som høsten kommer.De har fast turdag i barnehagen,og de pleier å gå et godt stykke i skogen eller andre plasser.Buksa var knallfin og billig!Stormberg til 200 kr!
Frøkna fikk kjøpe seg et smykke på lekebutikken,med Ape på så klart:)Fikk nesten lyst på et selv.Har jeg sagt at Jessica og jeg er glad i aper??!!Hihi:)


Søteste Apesmykke:)


Gutta hadde kost seg på flyshow,og vi jentene koste oss på tur!
Det ble taco og lørdagsgodis,og småtassene lekte nede på rommene sine sammen.Ble litt sent i seng for de,men lillebror hadde sovna i bilen på vei hjem og Jessica var heller ikke trøtt sa hun,men sovna fort da hun la seg.


Lillebror koser seg med kjærlighet!Er barnet ditt i mange bursdager??

14 Kommentarer


Hallo i luken!

Ukene flyr og så var det fredag igjen.Dagen har vært travel på jobb,sliten i beina gitt.
Småtassene har sovna etter en god dusj,de var så møkkete at fytti,men da har de kosa seg!Benjamin så meg så fort jeg kom ut av bilen i barnehagen,hørte et gledesstrålende rop på mamma,og han kom løpende:)
Jessica var opptatt på klatrestativet så da måtte lillebror klatre også.


Lillebror på klatrestativet!


Kom oss hjem etter litt skravling i barnehagen.Til middag ble det grillmat.Snart er vel grillsesongen over.
Ungene tulla og tøysa fælt ute før vennene dems kom en tur,og vi trilla,sykla,sparkesykla bort til butikken med hele hurven.Jeg skulle treffe ei som skulle kjøpe vinterdressen til Benjamin.For den passer jo ikke denne vinteren,ingenting passer,så han må ha alt nytt.DYRT!!!!!!!!!
Høst og vinter er en dyr sesong med dresser,støvler,jakker,ull osv.Heldigvis passer dressen til storesøster,hun fikk ny ifjor,men den var så stor og fin så den blir like fin denne sesongen.


Jessica med lua til lillebror:)


Knoll & Tott:)

Haha:):)


Jaja,vet ikke helt hva vi skal i helga.Håper finværet fortsetter iallefall:)


Trenger barna dine mye nytt til høsten og vinteren??14 Kommentarer


Tannlegen med Jessica.

Jessica hadde time hos tannlegen i dag.Sist hun var hos tannlegen var hun 3 år.Jeg henta henne i barnehagen og hun pussa tennene før vi dro til tannlegen.
Hun ble ropt opp og vi gikk inn på et lyst og fint tannlegerom.Tannlegedamen var veldig grei og småprata med frøkna.
Jessica gapte mens hun sto på gulvet.Så ville tannlegedama ha henne i stolen,men det ville ikke Jessica.Hun var redd og begynte og gråte.
Jeg satte meg i stolen med henne på fanget.Gikk så fint at!
Alt så veldig bra ut heldigvis!Hun fikk velge seg en premie og valgte tannkrem!Hun skulle få innkallelse igjen til våren.


Null hull!:)


Vi kjørte tilbake til barnehagen for å hente lillebror.Han så oss så klart ikke da jeg henta snuppa da vi skulle avgårde til tannlegen,da hadde det blitt "hurlumhei!"
Ungene måtte bare akkurat leke litt før vi dro.
De tulla og tøysa,hoppa paradis og hadde det gøy!Jammen bra vi ikke har dårlig tid når vi skal hjem.


Hoppe paradis er gøy!


De fine barnehagebarna mine:)

Jeg har hatt fri i dag men har ikke fått gjort så mye fornuftig,høhø!!Men greit det og!
Ungene var ute å leika i gata til det begynte å regne,ja det kom en skur.Kan faktisk ikke huske sist det regna,og det er ikke verst!!
Og Benjamin har sitti på trappa å syngi om Emma(lekekamerat.)Så søt da,hihi!


Skøyer!Har du vært hos tannlegen med ditt barn i det siste??


8 Kommentarer


"Stor rumpe!"

Stor rumpe ja,det er det lillebror går rundt å sier til alle for tiden.Fikk høre det da jeg henta i barnehagen,de ansatte fikk visst høre det,haha:)

Jeg pleier å ha fri på onsdager,men ikke i dag,fri i morgen isteden,da skal Jessica til tannlegen,spent på åssen det går...
Det har skjedd like lite spennende i dag som i går.
Storesøster har vært i det"morsomme" hjørnet,bare masing,sutring,krangling osv.Ble noen turer på rommet til ingen nytte.Til slutt kjørte vi til mormor&morfar en tur,vi måtte finne på noe.Tror rett og slett at småtassene kjeda seg.


"Hellu!"

Jessica skulle egentlig begynne på dans,men jeg meldte henne av for jeg syns rett og slett det var for dyrt,1300 kr fram til jul.Det var heldigvis greit for henne.Men jeg ser at hun trenger å finne på noe.
Hun har gått på dans og turn og har likt begge deler.Så nå tenkte jeg at hun skulle få prøve seg på turning igjen,og denne gangen er det på en annen gruppe siden hun har blitt større siden sist.Så da får vi se åssen det blir,det begynner på tirsdag.Ikke er det så dyrt heller,300-400 kr.
Men jeg syns det holder med en aktivitet i uka,kan fort bli masete for en smårolling,og det blir tidsnok mer å finne på jo eldre de blir.Og lillebror vil nok også prøve litt forskjellig.Jessica var bare to år da hun begynte på turn.


Sjarmerende lillebror!


Er barna dine med på noen fritidsaktiviteter??14 Kommentarer


Møkkete barn!

Hallo i stuen!
Hva skal jeg skrive om i dag da tro?Ikke så mye å fortelle om.Det nydelige været fortsetter,alle er så glade og fornøyde med sol og varme dager:)
Jeg våkna forresten klokka 05 i dag med sinnsykt vondt i knærne,er det mulig?La meg med vondt og våkna med vondt,argh!!
Vel,"dopa" meg før jeg dro på jobb,men nå må jeg sjekke det opp,kan ikke gå sånn i lengden.Sover dårlig og vondt hele dagen....Nok om det...

I dag har Jessica vært på tur og de hadde gått langt og de hadde blitt veldig møkkete fikk jeg beskjed om,javel...Da har de kost seg og hatt det gøy.Sunne norske barn som møkker seg til,hihi:)
Møkkete barn er sunne barn!

De har leika med venner etter barnehagen og jeg har spyla de i dusjen før de sovna sammen ikveld.Nå skal jeg slappe av med "det vanlige" som er Home & Away:)


Benjamin geiper til naboen som tuller med han:)


Jålefrøken!:)


Hva skal du se på på tv eller nett i kveld??11 Kommentarer


Bryllupsdag!

I dag er det 7 år siden vi giftet oss!!Hvor ble de åra av?Husker at det var like varmt som det har vært i dag,en flott dag var det!Bryllupsreisen gikk til Miami!
Ingen feiring av dagen,mannen har akkurat kommet hjem fra jobb og jeg vurderer sterkt å legge meg,er skamtrøtt!!
Mandager er harde!!
Etter jobb og før barnehagehenting dro jeg og noen venninner å titta på høstens Pomp de Lux kolleksjon.Det var mye fint,men mest fint til småjenter.Jeg kunne alltids kjøpt noen plagg,men lot det være.
Benjamin har vært på tur med gruppa si i dag.Han hadde med nistemat i sekken sin.Fast turdag hver mandag.

Etter mat tok vi en tur bort på en barneskole i nærheten for å ta en titt.De har fått et helt nytt anlegg med kunstgress,basketbane,sandvolleyball og masse annet.Veldig fint der.
Ungene hadde med sparkesyklene og de hang i klatrestativet.


Blir sterk i arma av dette!


Her henger apekattene!

Ben sjekker ut det nye anlegget.


Jeg føler meg som en 90 år gammel dame for tiden,er så stiv og støl i kroppen i tilegg til vonde knær.Føttene verker og jeg føler meg miserabel.Jeg som trente 3-4 ganger i uka og var "hockeystjerne!"Hva skjer??
Tror jeg må teste ut Vita pro,den skal jo være så bra for stive kropper,noen som har prøvd den??


Noen som har prøvd Vita pro?
Har du Pomp de Lux klær??

11 Kommentarer


Søndagsbabbel.

Sløv formiddag på oss,ungene kledde ikke på seg før 11.30.Godt å sløve litt:)
På søndager pleier jeg å gjøre litt ting jeg aldri rekker i uka.Sånne kjedelige huslige ting.Føler jeg henger etter med alt noen ganger,blir jo sånn når man jobber.Her blir det ikke tatt noe helgevask før helga som så mange andre gjør.Litt nå og da og litt mer på søndagsformiddag.


Roxyjenta!


Vi har vært på besøk hos de gamle naboene våre,de flytta for et år siden til en annen kant av byen.Litt skammelig at vi ikke hadde sett de siden i vinter,skjerpings!!!
Ungene lekte like fint som de alltid har gjort,skulle ikke tro at det var 8 måneder siden sist.
Sist vi var der var Stine nyfødt,og nå kom hun seg rundt på gulvet.
Kjempekoselig å se og prates igjen!!
Og været har vært flott i dag og,ble nesten for varmt ute på verandaen hos de.Ungene lekte med båter oppi ei balje og ble klissvåte,hihi:)
Benjamin var så heldig å få arve klær av Marius på 4 år,en pose med masse fint!!


Ungene koser seg med pølser:)


Det er ikke alltid lillebror sover dubb,så han sovna i bilen på vei hjem,fikk vekt han siden det ikke var leggetid ennå.Det ble en sen tacomiddag på oss og paps lagde milkshake til dessert-goody!!


Kappløp i gata!


Tøff liten rampegutt!


Vasker du før helga(helgevask.)??
6 Kommentarer


Kveldens høydepunkt...

Da var det lørdagskveld i heimen,skjer fint lite,sitter på hver vår pc og ungene har sovna.Jeg skal straks se et par episoder av Home & Away,det er kveldens høydepunkt hver kveld,høhø!!

Vi har gjort litt av hvert i dag.En rask bytur for å kjøpe gave,ungene fikk en slush hver.Lillebror ble levert hos mormor&morfar mens Jessica og jeg dura videre i bursdagsselskap til William!
Om noen lurer på hvor mannen har vært,han har jobba.


Slush!!

Vi koste oss i bursdag hos William.Ungene fikk pølser,kake,is og godispose.De voksne fikk også,ikke godispose da,hihi:)Syns det er litt koselig å være igjen og skravle litt jeg da,ikke bare levere ungen og så dra igjen.
Om Jessica vil at jeg skal dra så gjør jeg det,men i dag var det hos en venninne av meg og da er det koselig og bli der sammen med henne.

Men etter bursdagen og da lillebror var henta så skjedde det noe.Som å skru på en bryter så ble ungene helt "nisser!"Vi måtte innom butikken og jeg ble helt flau over mine to små.
Plutselig så dro Jessica lillebroren sin etter armen langs gulvet mens han hylte og skreik(litt av et syn ja.)
Det ble raserianfall osv.Var bare å komme seg hjem.Jeg gikk omtrent rødmende ut av butikken..."Moroa" fortsatte hjemme og de ble sendt på hvert sitt rom.Etter en stund roa "gemyttene" seg og vi var litt ute å venta på paps.


I hagen hos mormor&morfar:)Crazy kids-de fineste:)

Håper du har hatt en fin lørdag!

Har du en serie som du er hekta på??

6 Kommentarer


Sensommer!

Det var en litt trist frøken som ble levert i barnehagen i dag.Hun skrubba seg opp på armen i går og hadde nok litt vondt i dag.Hun satt og var helt "betutta" da jeg gikk stakkar!
Personalet lovte å ringe om det var noe.Og jeg fikk melding om at alt gikk bra litt senere.


Litt "betutta" frøken.


Da jeg henta ungene fikk jeg høre at alt hadde gått bra.På et tidspunkt ville hun ta av seg plasteret,men det hadde hun ikke fått lov til siden det kommer verk ut.Ikke noe særlig å få sand osv på det da.
Og vanlig plaster er for lite så hun har på et slags kompress.
I dag ble det til at vi ble med hjem til Camilla og ungene.Ungene leker så fint sammen og vi kan skravle og kose oss.Alle spiste middag sammen og vi gikk til kiwi å kjøpte is.


Benjamin og Benjamin på trilletur:)


Det er fortsatt nydelig vær,godt og varmt!!Vi nyter sensommeren med å være masse ute og kose oss.Prøve å lade opp til en hard høst og vinter som jeg vet kommer.Jeg blir aldri klar for den årstiden,isj!!
Så nå er det bare å nyte,og det er fortsatt meldt bra framover!


"Kom lillebror!"

Morro!!


Jessica var skikkelig tøff og tok av plasteret selv da hun skulle bytte nå i kveld.Noen tårer kom det når det ble renset,men det gikk veldig bra.
Nå skal jeg bare sløven,skulle gjerne hatt en massasje egentlig,det hadde vært lovely!!Så sliten i beina!


"Natta!"Hva driver du med i kveld??
4 Kommentarer


Crappy form og fin ettermiddag.

Dagen min begynte ikke så veldig bra.Følte meg litt "rar" egentlig.Trøtt og uggen.Men jeg dro på jobb,tenkte at det gikk over.Men det gjorde det ikke.Fikk skikkelig vondt i hodet(migrene) og da "klapper" resten av kroppen sammen.
Hele meg blir uggen og uvel.Så jeg måtte kaste inn håndkleet å dra hjem og legge meg."Dopa" meg og ble liggende til jeg måtte hente ungene i barnehagen.
Var litt urven men bedre.Migrene er no dritt!!!


Frøkna med ny Memini kjole/tunika(litt stor.)


Og det nydelige været da gitt!!Helt fantastisk sensommer vi har nå!
Min venninne Camilla og ungene ble med oss hjem siden mannen jobba og hennes var bortreist.Da fikk ungene leika sammen og da slapp de å mase på litt reduserte meg.Typisk at formen er elendig når mannen jobber kveld.
Vi spiste ute og ungene leika og storkoste seg!Camilla og jeg fikk stort sett sitte i fred og skravle,hihi:)


YO!!


På slutten var nok alle barna litt trøtte og slitne,for plutselig gråt omtrent alle ungene samtidig.Jessica datt skikkelig på sparkesykkelen og skrapa opp armen sin.
Har venta på det,det første ordentlige skrubbsåret.
Da hun skulle legge seg hadde hun blødd mellom plasteret,så det måtte på litt større plaster.Stakkar!!!
Men vi hadde en koselig ettermiddag til tross for at formen min har vært litt laber.


Fine ungene:)!


I posten i dag fikk jeg flotte pysjer til ungene som jeg har kjøpt på ebay,mitt første ebay kjøp ever!Er så fornøyd,de er fantastisk fine og passa perfekt!!Små i størrelsene så Benjamin har 4-5 år og Jessica 6-7 år.
Ikke var det dyrt heller!


Nye pysjer fra ebay!
Har du handla på ebay??
8 Kommentarer


Hipp hurra!!

I dag har min kjære bursdag,hipp hurra!!
Barna ga paps et kort de hadde tegna på på morran.De var så søte da de ga det til han,holdt det sammen:)
Etterpå ble de levert i barnehagen,Jessica ville leie lillebror,men det ville ikke han.Men til slutt fikk storesøster viljen sin,hihi:)


"Jeg vil leie deg!"


Ble en bytur på meg,handla en gave til paps fra småtassene og kjøpte kake.Nix,jeg baker ikke selv,elendig på kjøkkenet,haha!!
Vi henta ungene og dro til foreldrene mine for å grille og spise kake.
Sol og fint vær så vi koste oss ute med mat og kake og ungene leika.
Herregud,jeg har virkelig ikke noe å skrive om for tiden!

Du som er innom å leser bloggen min,hvor i landet er du fra??Spennende å høre hvor dere kommer fra:)
Ha en fortsatt fin kveld!
32 Kommentarer


Test av matboks!

                                                                                                                                                                                                                                 Sponset innlegg.

 

 

Vi har vært så heldige at vi har fått lov til å teste de nye matboksene fra Rimi som Susanne Kaluza har lansert.
Matboksen er laget av silikon,kan vaskes i oppvasmaskinen,brukes i mikroen og man kan fryse den.
Det følger også med en kombinert gaffel og skje i lokket.

Jeg skal  fortelle om min mening og jeg vil være ærlig.Jeg vet ikke helt om jeg liker den så godt.Jeg syns den var litt for "bløt," og litt stor for en barnehagesekk.Man kan gjøre den mindre,men den er allikevel lang.
Men det er veldig smart med forskjellige rom til forskjellige ting man har med seg.Da havner ikke alt i en "smæle!"
Jessica fikk teste den i går da hun var på tur med gruppa si i barnehagen.På tur syns jeg den er veldig kjekk for da har frøkna som regel med seg litt mer enn bare brødskiver.Og da er inndelingen smart,når man er på tur så "rister" sekken litt,og da havner ikke maten sammen i en "smæle" som jeg nevnte over her.


Klar for tur med ny matboks!


Matboksen får du kjøpt på Rimi!

 14 Kommentarer


Sommer er topp!

Jøss,småtassene hadde sovna når klokka var 20!!Det er jammen lenge siden sist!Klokka har som regel blitt 20,30!Men de var trøtte i dag!
Jessica har vært på tur med den nye gruppa si,de hadde gått til gapahuken i skogen.Så hun er nok sliten etter gåtur og masse gøy!
Her har det ikke skjedd noe gøy eller spennende så har egentlig ikke noe å skrive om.

Ser mange skriver om at de gleder seg til høsten kommer.Selv kan jeg ikke se at det er noe å glede seg til.Mørke kvelder,kaldt om morgenen og kveldene,guffent vær,mere klær må på,trist og grått ute...neeeeei!!!!
Jeg vil  ha evig sommer,jeg klarer bare ikke høst og vinter!Sommer er så lettvint,bare å slippe løs ungene i t-skjorte og bukse eller shorts,lange lyse kvelder...jeg elsker vår og sommer!
Egentlig så burde jeg bo et annet sted fra oktober til mars/april!Heldigvis er det meldt veldig bra vær framover,masse sol og deilige temperaturer!Og det skal jeg kose meg med!Som Jessica sier "Sommer er topp!"Kappløp i gata!

Nei,nå skal jeg finne meg en is,og det er fortsatt lyst ute:):)Det trenger ikke å bli mørkt før jeg legger meg,sånn ca 22.30-23!

Istedenfor å stille dere et spørsmål så kan dere spørre meg om noe:)5 Kommentarer


Bærtur!

Mandag igjen og jeg er egentlig gåen,dønn sliten i beina etter mye å gjøre på jobb.
Ungene har kost seg i barnehagen og Jessica er ordentlig i gang på den nye gruppa si,hun er "skoletroll!"Jeg skal nyte det siste året hennes i barnehagen,neste år er det skole og "andre boller!"
Hvor ble tiden av,hun begynte jo akkurat i barnehagen og nå har hun bare et år igjen,hjelpes!!Dette året blir veldig spennende,de skal trene på masse forskjellig som har med skolen å gjøre.De får til og med hver sin oppgavebok som de skal jobbe med.
Benjamin er fortsatt på den minste avdelingen,innen han er ferdig i barnehagen så har jeg hatt barn der i 7 år på rad!!

Etter middag tok vi en tur ut i skogen vi har rett bak oss for å plukke litt blåbær.Jessica og paps var veldige ivrige og fikk plukka masse!Benjamin satte seg ned på stien og bare sa han ville hjem.
Han er en hjemmekjær gutt,han vil alltid hjem han!Men jeg tipper at han syns det var litt gøy og.Ble med en full bøtte blåbær hjem.Jessica er veldig glad i blåbær,men jeg liker det ikke,holder meg til jordbær og bringebær jeg!


På bærtur!


En liten pause.

Ut på tur aldri sur!

Masse blåbær!!

Svisj,svusj det var den dagen!!


Liker du blåbær??
10 Kommentarer


Den kom til rette og kino!

Jeg fortalte dere i går at kosen til Benjamin var som sunket i jorden.Han sov heldigvis hele natta,men spurte etter den når han sto opp.Ny leterunde,jeg støvsugde og vaska gulver,men den var like mye borte.
Mens jeg vaska lekte småtassene sjørøvere:)


To små pirater:)Vi kledde på oss å gikk ut i regnet for å se etter den.Benjamin har hele tiden sagt ute når vi har spurt om hvor den er.Vi gikk inn i garasjen og Ben gikk bort til den store traktoren sin,løfta opp topplokket på motoren og vips der lå kosen!!Hva gir du meg!?Luring!!!Vi holdt på å le oss skakke:)!!Godt den kom til rette!!
Ungene ville være litt ute selv om det regna,så vi var litt i gata.De på sparkesyklene sine og mamsen etter.


Ute i regnet!


De fineste!

Vi fikk besøk av Camilla og barna for vi skulle på kino å se mormor og de 8 ungene.De to små,Benjamin og Benjamin var ikke med,litt for små for kino ennå.
Før vi dro på kino var vi ute å spiste pizza,kjempekoselig!!Ungene og vi koste oss!
Jessica satt baki baksetet med William og Emma i deres bil og det var kult altså!!:)Filmen var veldig fin også!Og alle i byen skulle visst på kino,kø langt utenfor døra.Godt vi var tidlig ute!


3 gode venner!:)Har du vært på kino i det siste??14 Kommentarer


Inn i den dype skog!

Nå har vi endevendt huset på leting etter kosen(kosefilla) til Benjamin.Oppdaga at den var borte da de små skulle legge seg.Vi har leita overalt,men den er og blir borte.Mannen sier at han så Ben med kosen nede på badet,og der var smokken.Men gud veit hvor den er...jeg skjønner ikke noe,vi har leita i alle kriker og kroker,vaskemaskin osv.
Jeg har sagt 1000 ganger at de må passe på Ape og kos hvis ikke blir de borte en dag.
De små var sent i seng,men de sover iallefall.Stakkar Ben måtte sove uten kosen sin,han fikk en annen kos,men det er jo ikke det samme.Håper den dukker opp på et mirakuløst vis!

Ellers i dag har vi ikke gjort noe spesielt.Etter at vi hadde spist taco fikk jeg lyst til å ta noen bilder av ungene i MeMini genserne sine.De genserne er så flotte!Jessica fikk sin ifjor og lillebror fikk i sommer.
Så søte med alvehettene:)!


Elskede unger i MeMini gensere!
Så fant vi ut at vi kunne ta en liten gåtur i skogen.Rett borti gata er skogen,og der er det mulighet for å gå lange turer både hit og dit.Skammelig at vi ikke har gjort det oftere egentlig,skjerpings!!
Så da gikk vi inn i den dype skog da!Det var masse blåbær så Jessica plukka med seg i handa,neste gang må vi ta med noe å ha det i.
Benjamin sa at han var redd og ville hjem,raringen!!
Neste gang får vi prøve å gå litt lengre,litt artig igrunn:)Jeg er jo aldri på skogsturer og sånne ting,ikke noe friluftmenneske i det hele tatt,haha!!!Men ungene har så godt av å få seg noen sånne turer!


Inn i den dype skog!


En liten pause:)


Pokker altså,lurer på hvor den kosefilla er!!!!Er vel jeg som ender opp med å ikke få sove...


Er du et friluftsmenneske??
14 Kommentarer


Fredagsmys!

Øyet mitt har heldigvis vært bedre i dag,men fortsatt litt vondt og ubehagelig.Satser på at det blir helt bra i løpet av helgen!
Ungene var ikke lett å få opp av senga,de har sovet sammen i en uke nå.Men nå skal de begynne å sove på hvert sitt rom igjen,greit å sove sammen i helgene.
De er så glade i hverandre,og det er supert!

Nå er været veldig skiftende og bukser og gensere må tas på.Nesten hver dag må jeg legge vekk noe som har blitt for lite.Benjamin fikk ha på seg den fine dressen fra Villervalla i dag,men nå synger den på siste verset,kan bruke den litt til og så blir den alt for kort.
Og den er jo så fin,sukk....
Bodyer har han for lengst slutta med,det går i gensere og t-skjorter.Derfor passa det veldig fint at det dukka opp en litt uventet pakke i posten i dag med klær til Benjamin fra Kappahl og newbie.Gleder meg til å prøve det på han,tusen takk!!
Er så takknemlig for alt vi mottar,og det fordi jeg skriver en blogg om hverdagen vår.Heldiggrisen Ben!Jessica ble veldig skuffa over at det ikke var noe til henne,men en annen gang er det kanskje hun som får noe:)


Flotte klær til Benjamin fra newbie:)

Fine Villervalla dressen!


Morning glory;)

Det har vært en sløv dag for min del med mitt tåkete syn...Det mest fornuftige jeg har gjort er å brette klær,hihi:)
Henta småtassene i barnehagen og Jessica satt å lagde masse ting med modelleire.Hun storkoser seg på den nye avdelingen sin,den største avdelingen,skoletroll!!
De var noen jenter som satt rundt et bord og sulla med modelleire,Jessica hadde lagd en krone.Lillebror var med inn og han hadde veldig lyst til å leke med leiren han også:)


Snuppa med modelleirekrone:)


Det har regna så etter middag ville ungene se på film på rommet til Jessica.De så Nysgjerrige Nils og spiste cheese doodles.Fredagsmys!


Fredagsmys!
Har barnet ditt vokst fra klærne sine i sommer??
10 Kommentarer


Her sitter jeg...

Her sitter jeg med øyebetennelse!
Hadde veldig vondt under øyet i hele går,og det satt seg i hodet også.Da jeg våkna i dag ante jeg ugler i mosen,og da jeg så meg selv i speilet tenkte jeg:"Jeg kan ikke vise meg ute!"
Så ut som jeg hadde fått meg en på trynet!Det kommer ikke "gugge" ut av øyet,det er hovent og gjør vondt.
Ungene ble levert i barnehagen,Benjamin var ikke så glad for det,men det gikk fort over.Jeg kom meg hjem og i skjul og fikk ringt legen.Fikk time kjapt og konklusjonen var øyebetennelse som har satt seg under øyet,derfor hovent.Har fått dråper,og øyet er litt bedre(håper jeg.)

Så da ble det hjemmedag på meg,så ikke helt fresh ut,og i tilegg ser jeg dårlig på det øyet,og det er ubehagelig som fy!
Bruker linser til vanlig,men har gått mest med briller i dag(liker ikke å bruke brillene.)

Da barna kom hjem oppdaga de en død mus foran inngangen vår.Den har ikke jeg lagt merke til i dag,så jeg er virkelig i tåka!!De satt å kikka og studerte den lenge.Sikkert nabokatten som har tatt den.


Benjamin studerer den døde musen.


Småtassene fikk overtalt meg til å dra på lekeplassen,noe jeg egentlig ikke orka.Men fikk karra meg dit,godt det ikke var flere der,da hadde jeg sikkert skremt de vekk med "det onde øyet" mitt;)


Gøy å henge i klatrestativet!


De kuleste!

Paps hadde med en liten gave til frøkna i dag.Det var vist 70% på Hello Kitty klokker på gullsmeden,så han hadde kjøpt en av de siste.Så da har hun to Kitty klokker.Hun fikk en da hun ble født også,av morfar:)


Fine Kitty klokka!


Håper dere har det bra og nyter siste rest av sommeren!Jeg er virkelig ikke klar for høsten,er du??


Har du hatt øyebetennelse??

6 Kommentarer


Togtur!

Siste planleggingsdag i dag,og i dag har jeg hatt fri.Vi bestemte for en stund siden at vi skulle ta en togtur med ungene siden Benjamin er veldig opptatt av tog for tiden.Paps måtte jobbe så mormor ble med oss,morfar er i Trondheim så da ville hun finne på noe også.
Ungene var så klart i ekstase over å skulle kjøre tog!
Da toget begynte å kjøre jubla nesten lillebror,og han prata ikke om annet på hele turen,sa tog og tut-tut hele tiden:)Vi kjørte til Sandvika,og der møtte vi broren min.


Klare for togtur!


Vi gikk til Sandvikasenteret og vi titta litt før vi spiste lunsj sammen med onkel Frode.Ungene er så glad i onkelen sin,så de syns det var stas å se han.
Spiste god mat,focaccia(skrives det sånn?)med kylling og bacon,namme!!
Etter mat kikka vi litt rundt og onkel dro hjemover.Var på utkikk etter nye sko til Benjamin,for de han har gikk nesten i oppløsning,ikke godt for en barnefot,men han har elsket de skoene!Fant noen superfine Kangaroos blinkesko,tok de på med en gang og kasta de andre,hihi:)
Lillebror fikk også en ny fleecedress til å ha under parkdress/vinterdress,så da er det i boks!Benjamin sovna etterhvert i vogna å da fikk vi kikka litt i noen flere butikker.


Jessica fikk seg en karuselltur:)


Før vi tok toget hjem igjen kosa vi oss med is og frappuchino.Toget hjem var så klart smekkfult,ungene satt på gulvet en stund før vi alle fikk sitteplass.
Vi har kost oss,koselig med en sånn dag!
Ungene fikk være litt ute når vi kom hjem.Det har vært sommer igjen i dag,deilig!!Er sånn august skal være,fine og varme dager!


Koser oss!


På toget hjem med nye sko:)

To fornøyde småtroll!


Jessica kjøpte seg neglelakk, så før leggetid måtte de få på det(Benjamin og.)Det var en knæsj farge(veldig fin!)Så nå går Ben rundt å sier knæsj,haha:):)
Det var to fornøyde småtroll som sovna ikveld.I morgen er det barnehage igjen!


Er det lenge siden du har kjørt tog??

8 Kommentarer


Fram med fleecejakka!

Tja,hva skal jeg skrive om i dag?!Det har vært planleggingsdag i barnehagen i dag også,vi har jobba og ungene har kost seg hos mormor og morfar.
Været har vært skikkelig ustabilt i dag...regn,sol,regn,sol....og guffent!Fram med fleecejakka!
Jeg er veldig glad i varme så jeg fryser så fort det blir litt guffent ute,som i dag.

Vi fikk middag hos foreldrene mine når jeg kom fra jobb,ungene var elleville,skulle tro jeg hadde vært borte fra de i ukesvis!
Måtte stoppe på butikken på vei hjem for å kjøpe doruller,og det blir alltid med noe ekstra,veldig typisk!Ungene gikk eller løp rundt med hver sin handlevogn.


På butikken!


Vi har hatt besøk av Camilla og ungene i dag også.Må bare si at Camilla er ganske så sprek,tre barn i alderen 5,3 og 1.5 og gravid med termin i november!
Sprekt altså!!
Vi gikk bort til den fine lekeplassen i nabolaget,ungene sykla og sparkesykla.Ben ble litt sliten,han er forkjøla og da slår astmaen inn.Han orker ikke like mye som han pleier,så han måtte sitte litt i vogna.
De lekte og hadde det kjempegøy.Blåbær fant de også og malte ansiktet med det,veldig gøy!!Lekte en stund før vi tusla tilbake til oss.Ungene har lekt kjempefint sammen og Camilla og jeg fikk skravla:)


Ben kjøre sykebilen på lekeplassen.


På klatrestativet!

"Blåbærgurrine!"

Så er det kveld og snart sengetid.Sånn går no dagan...


Blir det med hjem litt ekstra fra butikken om du bare skal ha en ting??


8 Kommentarer


Planleggingsdager.

Begynner å bli guffent om morgenen nå,syns det er tidlig  at det begynner å bli kaldt.August har jo alltid vært en fin og varm måned!Skolen har jo ikke begynt engang ennå,nei huttetu!!!
De små sov sammen i natt også,og de har sovnet sammen nå og.De har tre dager fri fra barnehagen,planleggingsdager.Blir bare to dager i barnehagen denne uka,men fra neste uke er alt som vanlig igjen med fulle dager og uker.Jessica begynner snart på dansing igjen også,det blir gøy!Hun gikk på dans i fjor høst,men i år skal hun gå på et annet parti.


Snuppa!


Leker med Duplotoget på rommet til lillebror.

Så klart har det regna og tordna i dag også!Ikke en dag uten torden.
Vi fikk besøk av Camilla og ungene etter middag.De lekte og hadde det gøy inne.Da det slutta å regne gikk vi ut en tur så de fikk brent litt krutt!!De sykla på syklene og sparkesyklene,full fart i gata!
Emma og William hadde fått like kosekaniner som Jessica,veldig stas å ha like ting:)


Full fart i gata!


Benjamin forsvant inn å fant fram sjørøverutstyret sitt som han fikk i Legoland.Han har ikke vilt ha det på seg noe særlig,men nå var det kjempegøy!
Eneste han ikke tok på seg var lappen foran øyet.


En liten sjørøvergutt!
Er det planleggingsdager hos deg??
10 Kommentarer


Sjørøverbursdag,lek og morro!

Småtassene sov sammen i senga til Jessica natt til i dag,og det gikk veldig bra.Jeg våkna 8.15 i dag og hørte at de lekte sammen på rommet til lillebror.
Så da har de stått opp å gått inn dit for og leke.
De sover sammen i natt også,koselig for de.Det blir ikke sånn hver dag,men i helgene er det jo greit.


Ute på trampolina på formiddagen.


Elektrisk hår,hihi:)

Jessica skulle i sjørøverbursdag til en kamerat fra barnehagen.Veldig koselig at guttene ber henne i bursdagen sin:)
Det var sjørøvertema og bursdagen ble feira på "skuta"(verandaen.)
Ungene koste seg med sjørøvermat,kake,godis og is.Skattejakt ble det også.
Jeg var i bursdagen sammen med henne,koselig å prate litt med de andre voksne som ble igjen og foreldrene til bursdagsbarnet.
Vi koste oss begge to og været var bra,på slutten begynte det å buldre og brake,torden i dag også.


Sjørøverbursdag!


Etter middag begynte vi å kjede oss litt så vi tok en tur for å leke med William,Emma og Benjamin.Ungene leker fint sammen og har det veldig gøy!Jessica og Benjamin kræsja på sykkel og sparkesykkel,men utrolig nok så gikk det bra!"Lille" Benjamin var ikke helt i form,tenner på gang.
Min Benjamin var litt trassen men så fort han fikk leke med togbanen til William ble han blid igjen,fjernstyrt bil fikk han også prøve.
Veldig koselig og prate med Camilla mens de små leker:)


Det lekes!

Benjamin låner fjernstyrt bil av William.


Har du gjort noe gøy i dag??
14 Kommentarer


Rommet til Benjamin!

Da var det på tide å vise fram rommet til Benjamin.Et koselig og greit rom for en liten gutt å leke og sove i.De leker der inne begge to og koser seg.
Senga har han arva av Jessica og er en juniorseng fra Babyshop.Hyller,gulvteppe og arbeidsbenk er fra Ikea.Den fikk han i går og han er veldig glad i den allerede.Han er en liten "handyman!"
Det kommer nok opp litt mer på veggene etterhvert,eventuelt navnet hans og noen flere bilder.


Koselig sovekrok.


Hyller med plass til leker og bøker.

En stilig arbeidsbenk!

Litt bilder og pynt er koselig!

Dette henger over senga:)Det var en liten omvisning på rommet til Benjamin:)

6 Kommentarer


En svipptur!

Så klart våkna Benjamin 06.45 i dag,rett inn i rutiner og våkner til samme tid som han blir vekt i uka.Storesøster snorka til klokka var 9.Da ropte hun på meg,sa at jeg måtte komme å vekke henne:)

Vi tok en svipptur til Ikea,måtte ha noen flere småting.Bl.a ekstra madrass til senga til Jessica,man kan dra den ut til dobbel.Så nå sover begge to der i natt,spent på åssen det går.Men de ville sove sammen så ok.
Ble med litt andre ting til rommene dems også,og frøkna fikk nok et kosedyr til samlingen sin,kremt...Men det er fortsatt Ape som er det kjæreste hun har...Bestevennen hennes og alt annet.

Men snakk om bortskjemte unger altså,skulle bare innom lekebutikken på andre siden av gaten for Ikea for å kjøpe en bursdagspresang.Ble med noe hjem til ungene og.Benjamin fikk Duplo togbane,han elsker tog for tiden.Så de har sitti å lekt med det etter at vi kom hjem.
Blitt alt for bortskjemte i sommer,men nå er det slutt!Er vel ikke bare hos oss det er sånn??


Gøy på Ikea!


Shopping på Ikea!

Ungene har leika med toget etter at vi kom hjem,vi har spist taco og så forsvant ungene ut for å leke.Var faktisk deilig ute nå i kveld,fin temperatur.Det er da fortsatt sommer?!
Tok et bilde av Benjamin,og jeg sier bare:"Når ble han så stor?!"
Han har blitt så stor i sommer,rart altså!


Når ble lillebror så stor?!


Et nytt kosedyr til samlingen;)

Ute å lufter "Babyen" sin.Er det flere med bortskjemte barn der ute??14 Kommentarer


Friday!

Da var det fredag og helg igjen,nå kommer ukene til å fly fort framover.Snart er det vel jul...og jeg liker ikke jul.Ja jeg er rar,men er ikke så glad i jula.
Gleder meg til neste sommer allerede.
I dag var det tåke og kjølig på morran,liker ikke,vet hva som kommer...høsten er snart på vei.Og i neste måned må Benjamin begynne på medisiner igjen.
Han har vært veldig fin i hele sommer,ikke noen symptomer på astma,ikke forkjøla eller noe.Håper han slipper unna luftveisinfeksjoner og dritt i høst og vinter.Husker med skrekk og gru hvor syk han var i januar da han måtte ligge på sykehuset i flere dager med lungebetennelse og astma,grøss....


Go'gutten!


Det ble heldigvis sol og varmt utover dagen og ungene har kosa seg i barnehagen.Jessica ble med venninna si hjem og Benjamin og jeg var hjemme alene.
Han har blitt litt forkjøla allerede så vi slappa av litt foran tv'n.
Jeg fikk bestilt opp nye navnelapper til klærne til ungene,var ikke flere igjen av de jeg bestilte sist (ifjor.)Merker litt med tusj også,men best med lapper.Strykefrie lapper så klart!!

Henta storesøster og Ben fikk leke litt med jentene.Morro å "erte" jentene og "ødlegge" for de.Så var klokka så mye at vi måtte komme oss hjem.Småtassene var litt ute å hoppa på trampolina i pysj.
Måtte kjøpe pysj til lillebror i dag,han sparker av seg dyna om natta og i natt hadde han vært litt kald sa mannen som hadde vært innom å sjekka.


Leketid!


Supersøta!Nå blir det det vanlige som alltid på kveldene,Home & Away på tv2 sumo!


Hvordan merker du klærne til barna??

12 Kommentarer


Kjempesmell!!

Bråvåkna så jeg omtrent datt ut av senga av et kjempesmell klokka 5.30!
Skikkelig tordenvær,og det regna så det spruta.Det buldra og det braka,lynte og lyste opp soverommet.Kom ennå et kjempesmell rett over hustaket så husveggene rista.
Benjamin våkna å ropte på oss,Jessica sov seg mellom hele greia,like greit.Man blir trøtt av å våkne så tidlig,vært litt zombie i dag.

Regna voldsomt da vi gikk inn i barnehagen også.Ungene var like blide med hver sin paraply.Innen jeg kom meg på jobb var jeg klissvåt på beina,ugh...Ikke langt å gå fra parkeringa,men kliss klass.


Blid gutt i regnværet:)


Etter jobb og barnehage har venninna til Jessica vært på besøk.Så her har det vært full fart.Koselig med playdate i regnværet.Mammaen til Kristina hadde med kake,hun hadde bursdag i går og tok med noen "rester."
Vi var ute en kjapp tur i duskregnet så ungene fikk lufta seg litt.


Ungene i farta!Håper jeg slipper å bli vekt på samme måten i morgen.Nå har det tordna nesten hver dag i det siste.
Nå blir det et par episoder av Home & Away og litt pariserpizza før jeg finner dyna mi.


Skal du spise noe snadder i kveld??


8 Kommentarer


Hos dyrlegen!

Sommern er ikke over,var "glovarmt" i dag!!Passa fint at jeg hadde fri da:)Har ikke vært så mye ute men...har støvsugd osv,vært i byen å kjøpt regntøy til Benjamin og kost meg med boka mi,helt alene:)!
Men i morra er det vel meldt regn igjen,sukk...

Jessica var veldig flink til å stå opp i dag,så hurra for ikke noe tull på morran!
De koser seg veldig i barnehagen om dagen,får tilbakemelding på at Benjamin skravler som en foss og at han har blitt så stor i sommer.
Og Jessica er nå "skoletroll" og veldig stolt av det.De skal visst begynne å lære å skrive litt osv,forberede seg til skolestart.De er "bare" 25 barn på gruppa til Jessica som skal begynne på skolen til neste år.Var visst babyboom det året tror jeg,hihi:)
Da jeg henta lekte Jessica og lillebror sammen ved huskene,de hadde det kjempegøy!!


Gøy å huske!


Vi hadde time hos dyrlegen med Bongo etter middag.Hun skulle klippe klørne og sjekke tennene,at de ikke var for lange.Hun var helt perfekt fikk vi beskjed om!:)
Ungene var med å kikka fælt på Bongo som lå på underøkelsesbenken,spennende!
Jessica lurte på om hun fikk premie siden hun var så flink,hihi:)!


Spennende hos dyrlegen!


Her klipper Bongo klørne sine.

Det var den dagen liksom.Dagene går litt for fort syns jeg,vil ikke gi slipp på sommeren.August pleier å være en bra måned.Mannen har snart bursdag og vi har bryllupsdag denne måneden.
Det er vel ikke høst før i oktober vel??


IS!!!!Når er det høst for deg??


4 Kommentarer


Skrivesperre!

Vi er i gang igjen med hverdag og rutiner.De voksne skal på jobb og småtassene i barnehagen.
Det er neimen ikke lett å få opp storesøster om morgenen...Det blir en liten kamp hver morgen,og jeg føler meg som en masete kjeftemamma,sukk...
Prata med noen andre mammaer da jeg leverte i dag,og det var ikke bare hos oss det var sånn nå.Ting går litt tregt etter ferien,vi har jo ikke hatt noen klokkeslett å gå etter,og det har vært så deilig!
Det ordner seg vel,ikke sant?!

Ikke det beste været i dag,så da ble det bukser på småtassene,de har nesten ikke hatt på seg bukser i det hele tatt,og Jessica har brukt to par sokker i ferien.
Det har bøtta ned neste hele dagen,da er det like greit å jobbe(eller kose seg på sofan,)jeg måtte jobbe.To nesten våkne småtroll!

Jessica ville gjerne kjøre hjem fra barnehagen...

Da vi var i Danmark fikk barna noen tøffe klær fra Hummel,i dag prøvde Ben jakka og ble så tøff!!!Kuleste gutten i gata:)Tøff med Hummel jakke!!


Jeg klarer visst ikke å skrive i dag,er helt på jordet og har brukt en evighet på dette innlegget.
Skrivesperre!

Vet du alltid hva du skal skrive om??8 Kommentarer


Første dag etter ferie.

Og vips så var dagen nesten over!Første dag på jobb og i barnehage har gått unna.Hadde en liten tass som ikke ville at jeg skulle gå da han ble levert i barnehagen.
Gjemte seg bak storesøster,tulla og gjorde seg til.Men så oppdaga han at jeg skulle gå og det var tydligvis dårlig gjort.
Gikk heldigvis bedre med Jessica,hun ensa ikke at jeg gikk engang,satt rundt frokostbordet og prata med venninnene sine.
Selv syns jeg det var litt kjipt å være på jobb igjen,tungt.Sånn er alltid første dag etter ferie.

Da jeg henta småtassene kom Jessica løpende imot meg og Ben satt på gravemaskinen og ropte mamma!Han elsker å leke med gravemaskinen i barnehagen.Innbiller meg at han styrer og leker med den stort sett hele dagen.
De har hatt en fin dag,var gøy for de å treffe vennene sine og de voksne igjen etter ferien.


Ben elsker å leke med gravemaskinen i barnehagen!


Etter middag kom William og Emma for å leke og se på de nye rommene til ungene.Stor stas å vise fram og leke der inne.
Camilla og jeg fikk skravla litt mens de små lekte inne og ute.


Full fart på trampolina!


Jeg hadde nesten trodd at ungene skulle være dønn slitne etter barnehagen,men det var de ikke.De har alltid litt ekstra krutt på lager.
Nå ser det ut som det blir regn snart...håper det blir litt mer sommer før høsten kommer.
Merker at jeg gruer meg til høst og mørketid.Jeg syns ikke det er koselig med mørke kvelder,liker lyse lange sommerkvelder.Og nå går det bare en vei,mot høst og vinter.
Best å gå i hi....


Goingen:)


Kos med Bongo:)
Er det flere som gruer seg til høsten??5 Kommentarer


Siste feriedagen.

Siste feriedag i dag,og det er litt vemodig samtidig som det skal bli godt å komme inn i rutiner igjen.Vi har ikke tenkt så mye på klokka i ferien,ungene har fått være lenger oppe.
Det har vært sol og varmt,vi har vært masse ute.Vi har kost oss i Danmark sammen med foreldrene mine,gjort masse gøy,og barna har fått nye rom.
Småtassene har hatt det gøy og er fornøyde!
Jeg gleder meg allerede til neste sommerferie;)


"Hei mamma!"


Trenger jeg å si noe om dette bildet?

Vi sov til 9,da kom de små å vekte oss.Jessica hadde våkna først og gått inn til lillebror,og sammen gikk de opp til oss.
Dagen starta med sol!Men etter middag åpna himmelen seg og det begynte å lyne og tordne.Da fikk ungene sitte i senga til Jessica å spise potetskruer og se på film,mys!!
De har vært ute stort sett hele dagen før det.Prøvde å få Ben til å ta en dubb,men det ville ikke han...Så da klokka var 19,30 sovna han på sofan,bare å få han i seng da.
Han legger seg så fint i senga og er stolt av rommet sitt.


Mys på rommet til storesøster.


Mormor&morfar kom å så på de nye rommene til småtassene.Syns så klart at de var fine!
Da de dro hadde det slutta å tordne og regne,så ungene "stakk" av bortover gata iført gummistøvler med retning vanndammene!!


Fininger med gummistøvler;)


Nå skal jeg avslutte ferien med smågodt og potetgull;)

6 Kommentarer


Rommet til Jessica!

Tenkte jeg skulle vise dere rommet til Jessica.Hun har fått "nytt" rom siden alt av møbler er byttet ut.Ny seng,nye hyller og teppe.Nye gardiner skal hun også få.
Alle møblene er fra Ikea og vi er veldig fornøyde med resultatet.Det ble et mye mer ryddig rom,plass til mer i oppbevaringskurvene i hyllene og i skuffene under senga.
Lyst og fint ble det også.Jeg er nesten missunnelig;)
Har hengt opp litt bilder osv så det ble koselig.Skal ta ned noen gamle veggdekorasjoner som hun fikk som etåring som henger på veggen over hyllene.


Ny seng!


Hyller med plass til oppbevaring.

Hylle ved siden av senga med plass til bøker og dukkehuset.

Bildet av det første møtet med lillebror og koselig veggord.

Nytt morsomt teppe på gulvet.Jessica kaller det hoppeteppe:)

Bilder og litt pynt gjør rommet koselig.


Det var et lite innblikk fra rommet til frøkna her i huset.Et innlegg av rommet til Benjamin kommer snart.Ikke helt ferdig der ennå.
Skal henge opp litt flere bilder og mannen har igjen noen kontormøbler som skal ut.
Men det er kjempefint der inne også.Og begge ungene er fornøyde:)

16 Kommentarer


Bulder og brak!!

Herregud for en natt.Jeg hadde bare sovi i 30 minutter da jeg våkna med tidenes mageknip.Måtte nesten puste meg mellom knipa...
La meg på sofan,ble lite søvn ja...
Er heldigvis bra nå,men fytti!!!

Dagen starta med skikkelig tordenvær,buldra lenge.Og det bøtta ned,skikkelig drittvær!
Tok med meg Benjamin til byen for å kjøpe kroker,skulle henge opp noe på veggen til ungene.På vei hjem sovna Ben i bilen så tok en ekstra runde.Men han hadde trengt en dubb i dag,skikkelig grinete og trassen.

Heldigvis ga drittværet seg så ungene kunne leke ute.Men det har liksom ikke skjedd stort i dag.Syns det har vært skikkelig klamt ute...
Siden det var ganske så vått ute så ble småtassene våte og måtte skifte et par ganger.Sola kom til og med,ikke værst!


Jessica er glad for at det slutta å regne og tordne!


Småtassene!


Sitter her å småplanlegger en liten ting som jeg håper går i orden,men det er bare noe vi prater om fåreløpig.Har blitt kjent med en fantastisk grei dame/jente mellom bloggen.Vi prater sammen nesten hver dag på facebook.Har så lyst til å besøke henne.
Det hadde vært så koselig!!Er så godt med gode venner som man liksom "klikker" med med engang!Tror ikke det kommer til å bli "kleint" heller,vi er ganske så like på mange ting.Og hun bor på et veldig spennende sted...hadde vært en opplevelse ja!


Lillebror i farta:)Har det tordna hos deg i dag??

Kunne du tenkt deg å treffe noen du har blitt kjent med mellom bloggen??4 Kommentarer


Jentetur!

Må bare gi dere en liten oppsummering av hvordan den første natta gikk med Benjamin på eget rom og Jessica i ny seng.
Benjamin hadde våkna to ganger,den første gangen fikk ikke jeg med meg.Like etter hadde Jessica detti ut av sin seng til tross for sengehesten.Datt ut ved hodeenden med hodet først.
Men det gikk fint.Så våkna lillebror igjen ved 3,30 tiden.Mannen havna på gulvet hos han og sov der,jada...Men de sov til klokka var 9,30!!
Så nå er jeg spent på denne natta.Benjamin sov hos foreldrene mine natt til i dag mens Jessica og jeg har vært på jentetur.

Jessica og jeg kjørte avgårde for å besøke min gode venninne i Stavern i går.
Vi dro nesten rett på stranda.Dro på en liten strand i nærheten av der Maria bodde før,og hva gir du meg.Der treffer jeg på en venninne fra barselgruppa med Jessica.Så at noen vinka,men trodde det var Maria hun vinka på,men der satt hun og barna og en annen venninne.Så vi slo oss ned med de.
Desverre ble sola borte,så det ble ikke så varmt som vi håpa.
Men vi skravla og Jessica kosa seg med å samle skjell og leika litt med jenta bra barselgruppa som hun lekte med da de var mindre.

Etter stranda dro vi til Maria å spiste taco.Så kom sola og det ble så fint at vi gikk tur til en annen strand,hun er så heldig som har stranda så nære at hun kan gå dit.
Sola skinte og det var så flott.
Varmt og godt var det og Jessica kosa seg på brygga.Kjente på vannet og løp fram og tilbake.Vi var der en stund og sola begynte å gå ned.
Gikk hjemover igjen og vi satt å skravla.Jessica lekte fint med sønnen til Maria.Eldstejenta var på overnatting.Ble ganske sent på frøkna som ikke var i seng før klokka var 22,men det gikk helt fint!
Maria og jeg ble sittende å prate til over midnatt.


Solnedgang...


I dag sløva vi hos Maria siden det var overskya,veldig dumt at det ikke var bra vær.Dro innom senteret før vi satte kursen hjemover til paps og lillebror.
Vi har kost oss på jentetur!

Dro hjem til foreldrene mine for å grille siden Benjamin var der.Han har kost seg han også.Leika masse og spist is,mata ender og andre ting.
Da vi kom hjem begynte mannen å skru sammen hyllene til rommet til Jessica så da måtte jeg hive meg rundt å sortere leker og kaste ting og tang.
Det ble veldig fint!Bilder kommer senere av begge rommene.
Ble jammen i meg sent på ungene i kveld også...nå må vi tilbake til vanlige rutiner igjen,så vi får prøve hardt i helga!Skulle ønske sommern varte evig,sukk.....


Lillebror har rappa colaen til mamsen....Er det flere som skulle ønske at sommern varte evig??

4 Kommentarer


hits