Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
"Summerfeeling!"

Må bare gnåle litt mer om sovinga til Benjamin.Han sov fra 19,30-05,30!!Jeeej!!!Deilig altså.Han dubba litt etter at han hadde fått mat også,heldigvis.Jeg var ikke så klar til å stå opp.
Og han sovna i 9 tida og sov i over to timer,pleier ikke det på morran han.Kanskje han går over til to dubber nå da,en tidlig og en litt senere.Mens han sov fikk jeg tatt etterveksten min,deilig å få gjort det!Håret ser så mye bedre ut!

Like lovely sommervær i dag,skikkelig "summerfeeling!"Det ble målt over 25 grader her i Kongsberg i går,antagelig like varmt i dag:)
Da jeg og Jessica dro på butikken etter klokka var 18 var det like varmt,og jeg fikk så innmari "summerfeeling"av lyset og alt ute,jeg nyter disse dagene!

I barnehagen har de også kosa seg,vært ute hele dagen,grilla hamburgere og hatt det kjempefint:)

Jeg avtalte med mamman til Henrik her om dagen at vi skulle trille sammen å hente ungene våre i barnehagen i dag.
Det ble en fin trimtur,tar vel ca 20-30 minutter å gå.Ingunn parkerte hos oss siden de bor litt lengre unna barnehagen.
Ungene ble som vanlig helt elektriske da vi kom å henta de,og vi hadde en koselig trilletur hjem.Tungt oppover bakkene,buksa klistra seg fast og svetten rant nesten,varmt ja...og i dårlig form,kremt...
Ungene avslutta gåturen med å danse tipp-topp dansen,hihi:)

Før vi trilla  satt Benjamin litt i vogna å kikka,støtta opp med dyna hans,spennende å få se litt rundt seg:)


Spennende å få komme opp og se litt:)

Henrik og Jessica danser tipp-topp dansen:)
 
Var en tur på butikken og Jessica ble med meg.Gjett hva hun klarte der!?Hun mista 1,5 liter med Pepsi rett i gulvet så den eksploderte,det var brus overalt og en fin liten dam...
Det var ingen ansatte å se så jeg lista meg vekk fra "åstedet."


"Gulljenta" vår:)


Da vi kom hjem var det badetid for Benjamin,Jessica tok over hele badinga å satt til slutt oppi balja selv.Benjamin syns det var kjempegøy at Jessica tulla med han,han bare lo:)


Se på disse to!:)


Har du hatt noen "uhell"på butikken??


Følg oss gjerne på facebook!:) http://www.facebook.com/#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617
4 Kommentarer


"Summertime!"

I dag har det vært helt nydelig "sommer"ute!Gradestokken viste godt over 20 grader.Jeg dro å parkerte bilen hos foreldrene mine,trilla med mamma derfra til byen.
Måtte bare ut i finværet!Da vi trilla hjem steika sola som bare det,tok av jakka å gikk i t-skjorte,jeg svetta rett og slett.Men jeg nøyt det!Varmere i dag enn det har vært i sommer.Må si at etter denne dagen gruer jeg meg ennå mer til vinteren!!Jeg er så lite fan av vinter,kulde og jul at fysj!!Jeg vil heller ha påske,vår og sommer!

Benjamin sov så fint i vogna,var våken i en periode og sovna igjen.Godt å sove i frisk luft:)


Benjamin "soler"seg litt før han skal sove:)

Jessica har storkosa seg i barnehagen.Vært ute å leika,og hun hadde fått fin farge i ansiktet.Hun har leika med Henrik i hele dag,de leker så fint sammen.Flere av de voksne kom bort å bemerka hvor gode venner de to er:)
Brukte laaang tid på å komme oss ut av barnehagen.Tror vi var de siste ut fra parkeringsplassen,hihi.Da var det så varmt at vi måtte komme oss avgårde.


Jessica koser seg i barnehagen:)

Benjamin har vært en ordentlig gulpegutt i dag,men like blid:)
Mannen er litt bedre i kneet,drista seg til å ta av bandasjen i dag.Ikke veldig lett å være helt i ro når Jessica kommer hjem fra barnehagen.

Benjamin sov forresten til 04 natta som var,fikk mat og sovna.Jeg sovna ikke med engang,og da jeg hadde sovna så våkna han igjen og var lysvåken,klokka var 05,30!!!
La han i senga hos meg i håp om at han sovna igjen,det tok sin tid for å si det sånn,han var i slaget.Så jeg fikk ikke veldig mye søvn etter matinga i 4 tida,gjeeeeesp......Men jeg har faktisk ikke vært så trøtt i dag(før nå.)Det hjelper med sol og varme:)


"Bresker"seg på sofan:)

Spiser middag:)

Meldt like fint vær i morra,så det må nytes:):)


Har det vært varmt hos deg i dag??
Hvilken årstid liker du best??


12 Kommentarer


Nesten uthvilt!

Forrige natta gikk veldig fint,Benjamin sov fra 19,30-03,15 og videre til 8,15!Jeeeeeej!!!Det var så deilig å få flere timer på øyet:)Følte meg nesten uthvilt.Jeg måtte så klart stå opp litt før siden jeg skulle kjøre Jessica i barnehagen og hun sov jo hos mormor og morfar så henta henne der.
Hun hadde kosa seg som vanlig hos de.Roger har hatt vondt i kneet i natt,men han fikk sove litt etter at han tok en morfintablett,han sov på sofan han.


Blid som en sol på morran:)

Har bare vært hjemme i dag men trilla en tur da Benjamin skulle sove.Var jo så mildt og godt ute.Ellers har vi leika og kosa.
Paps har liggi på sofan å småsovi.


Leker på gulvet:)


Da jeg henta Jessica i barnehagen satt hun i sandkassa med sand over hele seg.Hun sa at:"Vi pakker oss inn!"
Altså,de spadde sand over hverandre.Så hun var veldig ren og pen...ikke akkurat.
De har vært på tur i dag som vanlig på onsdager,grilla på bålet og kosa seg max,nesten misunnelig jeg,hihi:)

Tok oss 30 minutter å komme ut av barnehagen,måtte så klart vente på Henrik,de to har blitt bestiser.Hyler av glede når de ser hverandre:)


Her har Jessica blitt "pakka inn."

Etter barnehagen kjørte vi å henta mormor for hun syns at Jessica trang en klipp,så vi dro til frisøren.Jessica satt helt stille og var så flink!!
Ble kjempefin også:)
Benjamin satt i vogna si å fulgte med på alt.Støtta han opp med dyna så han fikk med seg litt.Vi bruker jo fortsatt bagen til han,med Jessica gikk vi over til sportsvogn da hun var 4 måneder,hun var klar!!Det er ikke Benjamin,heldigvis:)

Og verdens snilleste morfar kjøpte sko til Jessica.Så tusen tusen takk!!Jessica ble så glad og fornøyd at hun måtte ha på skoa med en gang selv om det var varme vintersko.
Hun var helt turbo,skjønner ikke hvor hun får all energien fra,hun har ikke sovi på dagen i dag heller.


Så flink hos frisøren!

Hvordan går det med ditt barn hos frisøren??

16 Kommentarer


Koselig på barseltreff:)

Mens mannen har operert kneet så koste Benjamin og jeg oss på barseltreff hos Lene.Vi var bare 3 stykker i dag,men like koselig for det.
Lene diska opp med mat og kaker som var igjen fra dåpen.Maten var supergod og det samme var kakene.Lene er kjempeflink til å bake!Spiste meg god og mett.Skravla masse,kjempekoselige jenter!Barna lå på gulvet sammen,og de har oppdaga hverandre,for de smilte og lo der de lå.De tok seg noen smådubber i ny og ne men var stort sett våkne.
Må bare få skryte av barselgruppa,en fin gjeng:)!


Benjamin koser seg på barseltreff:)

Rita og Lene,kjempekoselige jenter:)

Sebastian,Benjamin og Mille.Født 18,19 og 20 mai:)


Jessica sover hos mormor og morfar til i morra siden Roger har operert.Hun er jo så turbo så da får Roger slappa av litt selv om han i skrivende stund står på kjøkkenet å lager seg mat.Jeg hadde andre planer om mat,kinamat...men nei,ble visst ikke noe av det.Tenkte vi skulle kose oss litt i kveld for jeg har fysa på kinamat i lang,lang tid...Hvor ofte koser vi oss med god mat på kvelden liksom...Det er ikke så ofte lenger.Lagde oss ofte mat på kveldene når Jessica var baby.


Jessica "jåler"seg etter barnehagen:)


Koser du deg ofte med god mat på kvelden??

12 Kommentarer


Her ryker knea våres...

Stormende jubel siden Benjamin bare har fått mat en gang forrige natta,jej:)!Han våkna i 24 tida,og jeg tenkte mitt.Men jeg putta i smokken og han sov til 02.Etter litt mat sov han til vi skulle opp i 07 tida,ikke værst!Tør jo nesten ikke å si det for da våkner han vel 2-3 ganger eller noe til natta.
Men det går vel bare en vei,framover håper jeg!

Dessuten så har han også fått grøt til sitt andre måltid i dag ved 10-10,30 tiden.Han gaper og er så klar,glad i mat ja.Svigermor sier at Roger var trill rund som baby,så da vet vi hvem Benjamin ligner på,hihi:)

Benjamin har blitt veldig glad i en av Curious Georgene som jeg har(eller som Jessica har overtatt),kosa med den i hele dag.Jeg håper jo at han blir like glad i et kosedyr sånn som Jessica.


Benjamin med den nye kompisen sin:)

Som jeg nevnte på i går så begynte jeg å få litt panikk over håret mitt.Heiv meg rundt i dag å bestilte meg frisørtime,så her sitter jeg nyklipt og fornøyd!Fikk samtidig litt alenetid og kosa meg med blader hos frisøren.Må gå til frisøren for å få litt fred,hihi:):)
Plukka opp Jessica etter frisøren og hun kikka på meg å tok på håret mitt og sa:"Mamma,har du klipt deg?Du var fin!"Åh,snille,fine jenta mi:)!


Kler av seg "arbeidstøyet"sitt før hun skal hjem fra barnehagen:)

Til middag spiste vi tomatsuppe med masse makaroni og brødskiver.På mandager spiser gruppa til Jessica varm mat,og det er jo full middag,så da tar vi noe lettvint her hjemme.
Tomatsuppe er jo kjempegodt!
Vi leika på gulvet med Benjamin alle sammen,det syns han var gøy.Bongo kom også og lukta på han og satt på ryggen hans,det fikk jeg så klart ikke tatt bilde av.
Jessica og paps forsvant en tur ut før det var leggetid.


Benjamin og Bongo:)

Kaster ball:)

I morra skal jeg kose meg på barseltreff mens gubben opererer kneet,jada...Her ryker knea våres titt og ofte.
Jeg opererte to knær i fjor,det ene i februar og det andre i juli da jeg måtte akuttopereres.Jeg opererte også kneet for første gang i 2007.Så det ene kneet har jeg operert to og det andre en gang.Jeg skylder på mange år med ishockey,Roger leika med Jessica...Han tok kneet dagen etter at jeg kom hjem fra føden med Benjamin,great!

Har du operert et kne noen gang??14 Kommentarer


Presis,sulten baby!

Forrige natt gikk som den natta før der igjen.På slaget klokka 01 våkna Benjamin for påfyll.Fikk maten sin og sovna med en gang.PING!!Nok en gang på slaget 04,30 våkna han igjen å ville ha mat.Jeg prøvde med smokken men det vile han ikke høre snakk om,spytta den ut.Og jammen våkna han ikke 6,30 også!!Men da nekta jeg å stå opp.Han lå med meg å pludra og styra litt før han sovna og vi våkna 8,30.
Jeg trodde grøt skulle mette jeg,ikke gjøre så bebiser våkna oftere om natta enn før??!!Men han er en presis baby,det skal han ha.Vi får se om han våkner til samme tid i natt også...
Sånn som han eter så triller han jo snart:)

Litt latterlig egentlig,jeg var så oppgitt at jeg måtte melde venninna mi da klokka var 4,30.Og jada,hun var også våken med sin baby og var like oppgitt...hahaha:):)


Her er den presise,sultne babyen:)

Da Benjamin skulle sove gikk vi ut å trilla alle sammen.Vi gikk bort til der Roger og jeg bodde før for der er det en lekeplass som Jessica kunne styre på.Spennende med andre lekeplasser.Hun var veldig opptatt av at her hadde mamma og pappa bodd før,hihi:)
Jessica hadde med seg trehjulssykkelen sin så vi trilla,sykla bort til Statoil å kjøpte is.Det var jo så fint vær i dag,så vi satt ute å kosa oss med is.
Da vi gikk hjemover sto Jessica på ståbrettet på vogna og jeg løp med vogna.Det var hylende morsomt,hun lo høyt og ropte på mere!Så ja,der fikk jeg meg litt intervalltrening.Lenge siden jeg har løpt ja,ble både varm og andpusten...
Benjamin sov godt i vogna si,hele 3,5 time.


Sterk jente,henger helt alene:)

"Weeeeee!!"

Jessica og mamsen på sklia:)

Må jo skli med paps også:)

Vi var bare inne å spiste middag så ville Jessica ut igjen.Paps ble med og de tegna med kritt på gata.Nabobarna kom også så Jessica løp rundt med de i gata å hadde det kjempegøy.Benjamin og jeg var inne å leika:)Jessica var helt svett når hun kom inn så hun hoppa rett i badebalja:)


Go'klumpen!


Nå får jeg seriøst anfall av håret mitt snart!!Må klippe meg før jeg får fnatt,for ikke å snakke om etterveksten,hjelpes!!Jessica trenger også en klipp.
Noen som vil komme å klippe meg??!!:)

Noen andre med babyer som våkner til samme klokkeslett om natta??

16 Kommentarer


Kaver og styrer...

Benjamin kaver og styrer så innmari i søvne om natta like før han våkner og vil ha mat, og senere før han våkner på morran.Dette resulterer i at jeg sover veldig dårlig og har igjen hatt en trøttesen dag.
Han måtte også ha mat to ganger i natt,klokka 01 og 04,30...off!!Nå skal dette nattestyret ta slutt og han sover i 6-7 timer i strekk.Noen som har oppskrifta??
Han hadde en fin periode hvor han sov 5-7 timer i strekk,hva skjedde liksom??
I kveld før han la seg fikk han grøt og flaske,har fått grøt i 17 tiden de siste dagene.

Venninna mi har det samme problemet med sin sønn,oppe 3-4 ganger og han kaver og lager masse lyder i søvne.Vi driver å sier at snart må de sove i garasjen så vi får litt søvn:)


Her er kavemesteren:)

Jeg sendte avgårde mannen og Jessica på åpen brannstasjon så jeg kunne få meg litt søvn når Benjamin skulle sove...ja dere kan sikkert tenke dere åssen det gikk?!
Han våkna etter 30 min og da hadde jo jeg akkurat sovna,typisk!Prøvde å lure han med smokken men nei,han skulle ikke sove mer,han skulle ha mat!
Hele greia endte med at jeg måtte trille en tur så han fikk sove.

Jessica hadde hatt det gøy på brannstasjonen hun,møtt mange kjente:)
Da hun kom hjem leika hun med nabojenta på 10 år.Hun ble med Jessica inn på rommet hennes og de leika så fint.
De var også på rommet til nabojenta,veldig gøy!


I farta!

"Pink-girl!"

Nei,jeg skal legge meg snart,lørdag eller ikke...vet ikke når kavinga begynner...

Flere med babyer som kaver og styrer på i søvne??
5 Kommentarer


By the way...

Dagen i dag har gått fort.Dro til byen for å møte Ingunn(mamman til Henrik)og lille baby Thomas.Vi spiste lunsj sammen,skravla å titta litt rundt.
Koselig med en sånn dag,ha en voksen å prate med.Blir jo mye prat om barna men sånn blir det jo når de går i barnehagen sammen og de minste er nesten like gamle også.

Jessica ble strålende fornøyd da jeg leverte henne i barnehagen på morran da hun fikk lov til å kle på seg å gå ut med en gang å leke med Henrik.De to har blitt supergode venner og henger sammen hele dagen.


Klar for en tur ut i barnehagen på morran i dag:)

Ingunn og jeg henta barna likt også.Og vi ble som vanlig stående å prate på parkeringa sammen med Izabella(mamman til Kristina),ungene stakk plutselig av,løp avgårde inn i skauen alle tre.Rampunger!!
De hørte ikke på oss,måtte gå etter de inn i skauen for å få de med,de bare løp og lo av oss...


Her stikker rampungene av...Kristina,Henrik og Jessica.

By the way så hadde jeg Benjamin i Babybjørnen når jeg henta Jessica.Jeg kommer aldri til å bli fortrolig med den,liker den ikke og tror heller jeg kommer til å bære meg ihjel med han i bilsetet enn å ha han i Babybjørnen.Det var tungt for både ryggen og nakken.
Om jeg får uventa penger skal jeg kanskje se om jeg gidder å få meg et annet bæretøy,tiden får vise.Det er vel heller noe annet jeg/vi trenger først som må prioriteres.

Når vi endelig kom oss hjem ville Jessica ha grøt som lillebror...jaja...så ble det det da.Hun har fått helt dilla på det.Hun har spist to fiskemiddager denne uka,så jeg syns ikke det gjorde noe med grøt.
Hun fikk lov å sitte oppe å vente på papsen som jobba til klokka 20.Hun satt under dyna si sammen med meg å så på bilder på pc'n,det er nemlig veldig gøy:)


Snuppa er klar for grøt:)


I dag har Benjamin hatt på seg en body som har vært Jessica sin,den brukte hun da hun var 9 måneder gammel,lillebror er 4 måneder...litt forskjell på de to ja.
Benjamin sovna så fort han ble lagt,skulle ønske det var like lett med Jessica.Hun vil jo aldri legge seg og tuller mye på kveldstid.Det er vel også en fase som alt annet...


Benjamin i body etter storesøster:)

Blidfis i pysj:)


Nå er jeg fysen på no god mat,men gidder rett og slett ikke å lage noe,sløvt?Jepp!Tusler i seng snart isteden...
Jeg spiste jo tacosalat i byen,og det var snadder,nam:)

Har du spist no god mat i dag??
7 Kommentarer


Fjollebøtter:)

Hva skal man finne på liksom??!!Da er det gøy å ta masse fjollebilder.Jessica syns det var veldig morro å se på bildene.Mamsen er ei ordentlig fjollebøtte,haha:)
Paps jobber til klokka 20 så vi må jo finne på et eller annet.Nå er forøvrig lillebror lagt og Jessica skal få lov til å vente på paps,hun har fått dyna si opp i sofan:)


Kommer tilbake senere med et "daglidags"innlegg:)

See you!

  3 Kommentarer


Selfølgelig var det en annen måte...

Jeg holdt ord å la meg tidlig i går,før klokka var 21 tusla jeg i seng,jeg leste ikke på senga engang.Tror jeg sovna med en gang også,og Benjamin sov til nesten 02 før han ville ha påfyll.
Så jeg har vært bedre i dag,bare litt trøtt og "susete."

Tok en bytur med mamma for når man får lønn,ja da trenger man alt mulig som man har vært tom for.Irriterende egentlig.Kikka litt rundt etter vintersko til Jessica,men man blir jo ruinert!!Himmel og hav for noen priser om man skal ha noen ordentlig vintersko,og det må hun ha i vinter siden hun skal mye på tur med barnehagen.Jeg har ikke kjøpt sko ennå,men må etterhvert,håper inderlig at vinterdressen fortsatt passer!
Det er noen stive priser på alt man trenger til vintern av sko og dresser.

Var innom venninna mi på Lille meg(babybutikk)for å bli vist hvordan man putter babyen inn i Babybjørnen.Og selfølgelig var det en annen måte,en enkel måte.
Hva med å tenke litt lengre enn nesa rekker??!!Herregud altså,gir meg over over meg selv noen ganger...
Hun viste meg med Benjamin,og han smilte så fornøyd der han satt:)


"Go'klumpen!"

Mamma ba oss på middag siden Roger skulle jobbe til 21 i kveld,og vi sa ikke nei takk til hjemmelaga fiskegrateng:)
Benjamin var hos de mens jeg henta Jessica i barnehagen,og Jessica spiste en hel porsjon med mat,flink jente!
Etter mat tok vi turen til oldemor.Koselig for henne å se oldebarna sine,og koselig for oss å se mormor/oldemor.


"Snuppelura!"

Hva syns du om priser på sko,dresser osv som barna må ha til vinteren??
15 Kommentarer


Sliten og trøtt...

Har hatt en dårlig natt og dag egentlig.Min kjære ble hjemme fra jobb for å passe Benjamin og kjøre snuppa i barnehagen.
Jeg sov til klokka var 14,det trang jeg og kunne gjerne sovi lengre.Så det blir ikke sent ikveld.Er rett og slett sliten!
Vi skulle vært på 4 måneders kontroll i dag,men avlyste å fikk en ny time.

Jeg henta snuppa i barnehagen og hun hadde storkost seg på tur i dag:)
Benjamin er så opptatt av storesøster,han ler bare han ser på henne,hihi:)


Mine kjære:)

I dag er det forresten et år siden jeg fikk positiv graviditetstest...tiden flyyyyr!!

Jeg kommer sterkere tilbake!
9 Kommentarer


Grøtspisere:)

Jeg har to grøtspisere i hus!Jessica har lagt sin elsk på grøten til Benjamin.Risgrøt banan.
Hun ville ha til frokost i dag og hun ville ha da Benjamin fikk i 17 tiden.Så her går grøten unna!Benjamin liker også og dirra nesten når han fikk,holdt skjea selv og smatta i seg:)
Til frokost spiste Jessica to porsjoner og ville gjerne ha mer!!

Løsrivde henne fra grøten å fikk levert i barnehagen,hihi:)Hun løp inn sammen med Henrik.De to har blitt så gode venner,koselig det!
Hun løp og jeg prøvde å holde følge så godt jeg kunne med Benjamin i bilsetet,det er tungt altså.Men jeg får ikke til å sette han i bæreselen(babybjørn)alene.What to do??


Klar for barnehagen!

Benjamin henger med på morran,hihi:)

Ellers har jeg vaska klær,fikk ikke igjen lokket på skittentøyskurven...off!!Støvsuga og litt annet før jeg trilla en tur når det var sovetid.
Benjamin er veldig selskapssyk for tiden så han vil nesten bare sitte på fanget eller se på alt jeg gjør.Satt å kikka med store øyne på at jeg bretta tøy.

I dag var det  turn for frøkna.Det betyr full fres.Det er så mye som skjer og så mye folk at jeg ikke fikk tatt noen bilder.Må hele tiden ha et halvt øye på Jessica for plutselig er hun på toppen av ribbeveggen og hun ville helst klatre i taua også,noe vi ikke gjør på den gruppa vi er med i,det kommer senere.Noe som også er vansklig å forstå er at hun må stå i kø på de forskjellige aktivitetene.

Da vi kom hjem kom bestemor på besøk.Vi snakker om at Jessica skal få være med de på hytta.


Spiser grøt selv...:)

En grøtspiser til:):)


Om du har større barn,liker de babygrøt??

Lik oss på facebook! http://www.facebook.com/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617
16 Kommentarer


Benjamin 4 måneder:)

Ja så var Benjamin 4 måneder da.Sier det hver måned men tiden flyr!
Benjamin er stort sett en veldig blid,fornøyd og tålmodig gutt.Smiler og ler mye:)Han bruker størrelse 68 i klær,men det er nok ikke lenge før han kan begynne med str 74 i body tror jeg.Syns liksom ikke han bruker de forskjellige størrelsene så lenge,og Jessica brukte ikke 74 før hun var 9 måneder,så her er det stor forskjell.Bukser blir nok i største laget i 74.
I bleier bruker han nummer 3.
Han er veldig glad i storesøster,ler og smiler av henne.Er ikke så glad i å ligge på magen på gulvet,og han er fortsatt "spaghetti"i beina.Der ser jeg også forskjell fra Jessica,da hun var 4 måneder ville hun bare stå.
Han skal på 4 månederskontroll på onsdag,det blir spennende:)

Han fikk smake litt grøt i dag og storesøster tok over hele matinga,jeg fikk omtrent ikke slippe til.Benjamin skjønte ikke så mye,men tror han likte det.
Også spiste liksågodt Jessica opp resten av grøten og ville ha mer,hihi:)Hun begynte også med grøt da hun var 4 måneder.


Smaker på grøt:)


Det bøtta jo ned på morran da Jessica skulle i barnehagen.Pakka inn Benjamin i bamsedressen sin og kom oss avgårde.
Jeg så bare fram til sovetid i dag,har vært skamtrøtt siden Benjamin begynte å kave i 5 tida,til slutt måtte han få mat og etter det sovna ikke jeg igjen.Var også oppe klokka 01 for å mate.
Så vi la oss sammen i senga å sov i 2,5 time,det trang jeg!!


Søte bamsen vår:)

Etter barnehagen gikk Jessica og jeg ut en tur,ringte på hos nabogutten også tusla vi bort på lekeplassen sammen med de.
De gravde å leika i sanda,huska og kosa seg.Må si jeg gruer meg til vintern,grøss.Alt er så mye lettere på sommern.


Blid frøken etter barnehagen:)

Gøy å stå og huske!


Når begynte ditt barn med grøt??16 Kommentarer


Frøkna vår:)

Jeg tok jo så mange fine bilder av Jessica som brudepike,må jo vise fram noen fler:)Hun har blitt så stor,snart 3 år!
Vi har en nydelig datter og storesøster!Nydelig lita jente!
Må tøyse litt også:)
8 Kommentarer


Smugspising...

Siden Jessica har sovi over hos mormor og morfar ble det en sløv søndag.Sto opp rundt 8,Benjamin fikk seg et bad og vi leika og kosa oss.
Ute bøtta regnet ned,ingen bombe akkurat,det er jo søndag.


Benjamin leker på gulvet med lekestativet sitt:)


Gadd ikke trille da det ble sovetid for Benjamin heller,regna alt for mye.Så da sov han i vogna nede i gangen.
Jeg hadde egentlig tenkt til å sove selv men jeg ble sittende å se på bilder og film fra bryllupet i går,snuppa var så fiiiiin som brudepike!!
Dro å henta Jessica i 15 tiden hos foreldrene mine,og hun hadde kosa seg hun.Lurer jo mormor og morfar trill rundt,hihi:)Bare synd det regna sånn,de holdt seg inne.Jeg lurer på å anskaffe et par gummistøvler til så jeg slipper å dra med de som står i barnehagen hver helg.Man kan jo aldri stole på været.


Det regner...


Dro hjem å spiste middag og sløvan videre,eller Jessica var ikke så sløv akkurat,så her gjelder det å henge med i svingene!Jeg fikk plutselig ånden over meg og vaska over gulvene her oppe,får ta nede en annen dag...

Husker søndagene før vi fikk barn,toppen av sløvhet kaller jeg de dagene,lå på sofan hele dagen å spiste godis og sov(bortsett fra de søndagene jeg spilte kamper,men det var jo på vintern.)
Vel,nå er det noe helt annet...smugspiser godis på kjøkkenet mens ungene gjør noe annet,men blir alltid tatt på fersken av Jessica som plutselig står bak meg å sier:"Hva har du i munnen mamma?"Jada...


"Småtrolla!"

Mamsen og "klumpen."

Flere som smugspiser??
Hva gjorde du på søndager før du fikk barn??


8 Kommentarer


Brudepiken Jessica:)

Her kommer litt fra bryllupet i går da Jessica var brudepike:)Det var søstra til Roger som gifta seg med sin Mastepha.
Jeg var spent på forhånd om Jessica tørte å gå foran bruden og bestefar inn i kirka.Ingen problem når hun hadde kusine Elisa å holde i handa.
Hun gikk der å smilte så stolt,og hun var så fin med kjolen og den lille blomsterbuketten hun holdt i handa.Begge jentene hadde like kjoler og var så fine.Brud og brudgom var også flotte!
Jessica og Elisa satt på kanten foran brudeparet og forlovere.Og Jessica satt helt stille,studerte blomsten sin og kikka rundt seg.Hun kom bort til meg en gang,men gikk raskt tilbake å satte seg igjen,jeg er helt imponert!
Hun likte da det ble syngi og ville synge mer:)

Det ble sunget en nydelig sang(av en venninne av bruden?)Fields of gold,og Jessica satt å kosa seg sammen med Elisa og brudeparet.
Det var en fin seremoni og Jessica gikk ut hand i hand med Elisa foran brudeparet da seremonien var over.
Tok masse bilder,og deler et knippe med dere.Roger filma hele seremonien.
Veldig dumt at jeg ikke hadde speilrefleks for da hadde bildene blitt bedre og flere i det de gikk inn,kameraet mitt ble for tregt.
Det var fotograf der som tok masse bilder,så der dukker det nok opp flere flotte bilder av frøkna vår:)


Her kommer hun,så stolt:)!

Sammen med bruden:)

Studerer blomsten sin,hihi:)

Her hører de på sangen som blir sunget.

Nydelige brudepiker og brudepar:)

Etter vielsen ble det tatt familiebilder av brudeparet med familie(søsken,foreldre og barn.)Så da måtte mamsen se på ja...
Også måtte snuppa løpe litt rundt for hun hadde jo sitti lenge stille,og Ape måtte få litt kos også.

For de som lurer så var Benjamin hos mormor og morfar mens vi var i kirka.Henta han da vi dro på festen.
Jessica var også med på festen,hun gikk rundt og samla opp all pynten og løp litt rundt med Elisa.Under middagen begynte hun å bli sliten og trøtt.Litt før klokka 20 kjørte jeg henne til mormor og morfar hvor hun skulle sove.Der var det godt å krype oppi sofan og i armkroken til morfar.
Benjamin var våken under hele middagen og satt på fanget mitt,så jeg fikk ikke spist så mye,men det var god mat.Oksesteik med tilbehør.
Benjamin gulpa ut hele seg for sikkerhets skyld...da fikk han på seg pysjen,fikk flaske og sovna i vogna.Jeg fikk ikke tatt så mange bilder på festen siden jeg hadde Benjamin på armen.


Sitter så fint at:)

Må jo vise seg fram også:)

Familien til Roger(foreldre,barn og søsken.)

Mamsen og Jessica:)

Sammen med brudeparet(tante og onkel.)

Som sagt så sovna Benjamin i vogna,kusine Erica(6mnd)ville ikke sove,mye å se på og mange lyder.
Jeg dro hjem med Benjamin så jeg ble ikke så sent.Når musikken og stemningen ble høyere syns jeg det var greit å dra.
Roger ble igjen.Benjamin var litt urolig i senga si da vi kom hjem så jeg la han sammen med meg,veldig kos.Har ikke hørt at Roger kom hjem engang,og jeg som våkner av den minste lyd...

Vi kosa oss i bryllup og Jessica var så flink og nydelig som brudepike:)

Gratulerer til Liss-Mariann og Mastepha!:)

Når jeg tenker meg om så har vi ikke vært i bryllup siden vårt eget...og det er jo 5 år siden...


Har du vært i bryllup i det siste??


13 Kommentarer


Alldeles nydelig!

Jessica ville ha på seg kjolen og jeg fikk knipsa noen bilder før vi kler ordentlig på oss.
Og jeg må bare si at hun er alldeles nydelig!!!


Vakre jenta vår:)13 Kommentarer


Brudepike i dag:)

Benjamin er levert hos foreldrene mine,han skal være der mens vi ordner oss før bryllupet vi skal i og mens vi er i kirka.Det er søstra til Roger som skal gifte seg.
Nå prøver jeg å overtale Jessica til å ta et bad,men hun er opptatt sier hun...javel...
Hun skal være brudepike i dag:)Spent på hvordan det går!


De søte små:)

 

Da får jeg hive meg rundt her!Kommer nok noen bilder av brudepiken i morra;)2 Kommentarer


Frøken umulius!

Fra jeg henta Jessica i barnehagen til hun la seg så har hun vært en liten umulius!Da jeg gikk inn porten i barnehagen hørte jeg henne lang vei,hun og Kristina krangla.De er venninner men kan også krangle så busta fyker,noen som kjenner seg igjen??
Hun vræla og gråt,bra start på helga tenkte jeg...Da vi kom hjem ville hun leke ute, så jeg ble med henne.Hun fulgte etter noen av de større barna og skulle gjøre alt de gjorde,hun ble helt umulius!Løp som en villmann imellom hagene til andre,klatra opp en svær steinrøys ennå jeg sa klart nei,det er farlig!Hun hørte ikke i det hele tatt.Jeg måtte til slutt ta henne under armen og bære henne avgårde.De dagene som trassen er som værst,ja da koker mamma og prøver så godt hun kan å bevare roen,men det er jaggu ikke lett.Sjarmerende alder altså...
Heldigvis ble hun litt blidere og smiska godt med mamsen,og da må jeg jo bare smile,hun er jo verdens søteste til tross for alle rampestreker og den sjarmerende trassen.

Jaja...sånn er det jo bare,jeg var sikkert sånn selv??

Vi fikk nå kosa oss med pizza,og frøkna var i godt humør igjen.

I morra skal Jessica være brudepike for søstra til Roger som skal gifte seg.
Hun har en søt brudepikekjole som hun ikke har prøvd ennå,så vi får satse på at hun vil ha den på i morra.Hun kommer til å bli så fin:)Spent på hvordan det går altså...
Benjamin skal være litt hos foreldra mine i morra mens vi er i kirka.


En tur i skapet i barnehagen:)

På morran var det bare en grad ute,brrrrr!!!!Men det ble kjempefint vær så da det var sovetid trilla Benjamin og jeg en liten tur i sola.
Han er fortsatt forkjøla,men det går greit,blid han:)Var så fin i dag med fleecejakke og ull/bomullsbukse fra Claire.Jeg er veldig fornøyd med klærne fra Claire,ikke er de dyre heller.Tror Jessica også må få ull/bomulls trøyer og leggings derfra.


Fin gutt med fleecejakke og ull/bomullsbukse fra Claire,og lue fra Name it.

Goingen!

Frøken umulius!;)

Er det noen klær du liker bedre enn andre??(merker,kjeder.)
Har du en liten umulius??


12 Kommentarer


"Oppussing..."
Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det,men bloggen har vært litt under "oppussing."det har kommet nye ting i "sidebaren" og noe er fjernet.
Jeg er veldig fornøyd med alt det nye,både design og bildene på "sidebaren",og ikke minst videoen av Jessica,den er nydelig!Det er den dere ser i innlegget her også.
Det er som vanlig Helle som står bak alt sammen,hun har også laget den nydelige videoen av Jessica.Ble helt rørt da jeg så den:)Det vil komme en video av Benjamin også:)
Hun har et kjempetalent og overrasker meg hver gang om det er nye headere eller det hun har fiksa til meg nå.For jeg har rett og slett ikke peiling på sånt så jeg er veldig takknemlig for at hun tar seg tid til dette.
Nå ble bloggen liksom helt ny etter at den ble pussa opp litt:)
Så tusen,tusen takk Helle for at du tar deg tid og at du gidder!!!:)Du skal se det kommer en liten overraskelse til deg etterhvert;)

Legger ved noen bilder fra morran i dag av barna som leker under lekestativet til lillebror.Storesøster presser seg under hun også,og det syns lillebror er veldig stas:)


Er du flink med data??
Er du flink til å lage egne headere og design??13 Kommentarer


"Runawaygirl..."

Lille Benjamin våkna litt for 01 i natt å var klar for mat.Da han skulle legges igjen la jeg han sammen med meg,både han og jeg trang noen flere timer sammenhengende søvn.Han er så tett i nesa si så det blir endel kaving,når han ligger hos meg er han roligere.
Vi sov til klokka var 7,det var deilig!Da måtte vi opp sånn at storesøster kom seg i barnehagen etterhvert.
Jessica ville absolutt ha på crocsa sine til barnehagen,det fikk hun,men joggeskoa var med.Jeg syns ikke noe om å fly rundt å leke med crocs på bena.


Klar for barnehagen!

Benjamin tok seg en dubb som vanlig på morrakvisten,faktisk en lengre dubb i dag,hele 30 minutter eller noe.
Så lekte vi litt og da det var sovetid kledde jeg på han å putta han i vogna for en trilletur.
Sola skinte men det var faretruende skyer og litt duskregn faktisk.Vi trilla vel i en times tid tenker jeg.Han sov en time til i vogna nede i gangen når vi kom hjem.
Like etter at han våkna begynte det å tordne,og så åpna himmelen seg og det hagla noe helt sinnsykt!!Snakk om ustabilt vær!Godt vi ikke var ute å trilla da sier jeg bare!I dag fikk han forresten velling i 17 tiden istedenfor før leggetid.


Lekestund:)

Benjamin er klar for trilletur:)

Så var det på tide å hente snuppa i barnehagen.Ble som vanlig stående på parkeringa å prate med Ingunn mens barna lekte.
Sto der til barnehagen stengte:)
Da vi kom hjem gikk jeg inn med sekken til Jessica,mens jeg gjorde det så stakk hun rett og slett av.Bare vandra avgårde bortover gata i rask gange...Jeg måtte løpe etter henne.Jeg fikk til svar at:"Hun skulle på butikken å kjøpe tyggis!"I tilegg så fulgte hun etter nabojentene som hadde sykla samme veien.Disse små får noen rare ideer til tider.Hun pleier ikke å gå avgårde sånn alene,holder seg alltid i nærheten sånn at vi ser henne.Hun får ikke lov til å leke ute alene ennå heller,det er et boligfelt vi bor i,men jeg tør ikke å la henne være alene.Det er noen biler som kjører grisefort her.Vi bor i rekkehus så har ikke egen gårdsplass.Bare en hageflekk,og der står trampolina,det er bak huset.
Så vi endte opp med en gåtur bort til kiosken sammen med nabojenta og venninna hennes(de er 10 år),for å kjøpe tyggis.
Jessica syns det er kjempestas å være med de store jentene.Jessica hadde med sykkelen sin og de tre jentene hadde det kjempegøy,Jessica strålte:)


"Runawaygirl..."


Leker barnet ditt alene ute??

Følg oss på facebook:) http://www.facebook.com/pages/mammantiljessicabloggno/17224247618561712 Kommentarer


Mer sammenligning:)

Jeg sammenligner litt igjen.På disse bildene leker de på samme lekematte.Benjamin er ca 2 måneder eldre enn Jessica er på bildet.
Så Jessica ser veldig "baby"ut der:)

Jessica 2 mnd.

Benjamin nesten 4 mnd.

Også måtte jeg sammenligne to bilder til der de gjør seg til:)


Jessica 4,5 mnd.

Benjamin 3,5 mnd.


Gøyalt å se om de ligner hverandre da de er på samme alder:)

Om du har flere barn,er de like hverandre??11 Kommentarer


I det siste...

I det siste så har Benjamin våkna allerede 23,30 for å spise,det er jo lenge siden han har våkna så tidlig etter at han er lagt.Føler vi er tilbake til nyfødtperioden.
Han har til og med fått litt velling før han får den vanlige flaska med Nan,så jeg skjønner ikke noe??Forrige natta våkna han også 4,30 og vræla!Han er forkjøla igjen stakkar og den tette nesa plager han.Jeg gir han nesespray for legen har sagt at det er helt greit.Vel,han vræla som en stukken gris.Roa seg etter litt mat og han fikk sove med meg.
Han har jo akkurat vært forkjøla,smitta av storesøster igjen.Off,stakkars småttisene våre!
Syns det var rart at Jessica ikke våkna,huset kan tydligvis rase ned uten at hun våkner.

Etter mye om og men kom vi oss ut døra og til barnehagen.Turdag i dag og sola skinte som bare det.
Barna skulle akkurat ut når vi kom så Jessica løp avgårde sammen med de,de så ut som små lam som akkurat har slippi løs ute,hihi:)


Jessica kikker inn på vennene sine:)

Benjamin og jeg har bare vært inne i det fine været i dag.han har ikke vært helt i form,veldig sutrete nå og da,men glimta til med noen smil også.Han sov vel i 2,5 time,men det er det han har sovi i dag også,så like før leggetid gråt han fælt stakkar.
Var nesten en skam å sitte inne i dag,vi får ta en tur ut i morra,håper forkjølelsen hans er bedre.
Da Jessica kom hjem tok jeg henne med meg på apoteket.Hun var litt sliten tror jeg,vært på lang tur og hun hadde ikke sovi dubb i dag,bare hvilt.Men tipper hun har kosa seg på tur,nesten misunnelig,hihi:)


Supersøta!!

Lille søte:)

Gøy å leke på gulvet!:)

Skal prøve å legge meg tidlig,men om Benjamin har tenkt til å våkna 23,30 så er det nesten like greit å sitte oppe.Blir så skamtrøtt om jeg bare har sovi litt når han våkner.


Er det flere som har opplevd det at bebisen plutselig begynner å våkne etter noen timer når han/hun har sovi mye lengre på natta før??13 Kommentarer


Dagene våre...

Tenkte jeg kunne fortelle litt om dagene våre med rutiner og sånn.

Klokka 07 ringer vekkeklokka,greit å ha god tid før Jessica skal i barnehagen da hun "tuller"litt når vi skal på badet,mye om og men før vi kommer oss ut døra,men trøster meg med at det er vel alderen.
Jessica spiser frokost å ser litt på tv mens Benjamin får flaska si.

08,30-09:Leverer Jessica i barnehagen.Vi kjører bil dit.Benjamin er med siden paps begynner 7 på jobb.
Om paps begynner senere så er Benjamin hjemme med han.

Vi er hjemme igjen rundt 09 og da sovner som regel Benjamin på sofan,men da sover han bare 10-15 minutter.
Ca 10,30 får han en flaske igjen.Så leker/koser vi litt og jeg steriliserer flasker,støvsuger,bretter tøy osv hvis Benjamin vil sitte i vippestolen sin.Da sitter han å ser på.

Ca 11,30 er det sovetid for Benjamin.Da sover han som regel til 14,30(ikke alltid) og han ligger i vogna si nede i gangen.Noen ganger triller jeg han ute når han skal sove,og så parkerer jeg bare nede i gangen når vi er tilbake.
I ny og ne så er vi jo på besøk eller i byen,han sover like godt i vogna si på en bytur.
Om vi er hjemme så tar jeg meg en dubb nå og da,rydder,vasker eller gjør litt andre ting.Sjekker facebook og leser litt blogger:)
Når han våkner er det tid for litt mat for Benjamin igjen,ny flaske med Nan.Også leker/koser vi før det er tid for å hente storesøster:)

Ca 15,30-16:Kjører å henter Jessica i barnehagen.Benjamin er med om ikke paps er hjemme.Paps har tre forskjellige skift på jobben sin.Vi har aldri dårlig tid når vi henter snuppa i barnehagen.Så det kan ta 20-30 minutter før vi kommer oss ut porten.Hun vil gjerne huske eller sykle litt mens mams er der.Og ofte blir det til at jeg prater med andre voksne og ansatte.Veldig koselig syns jeg.Kjempekos å hente når snuppa kommer løpende mot meg med åpne armer:)
Tirsdager så er Jessica på turn fra 17,30-18,15.Da er Benjamin hjemme med paps eller hos mormor og morfar om paps jobber.For da får Jessica turninga for seg selv sammen med mamma:)

Når vi kommer hjem fra barnehagen leker Jessica eller slapper av på sofan foran tv'n.Hun er aldri sulten med en gang hun kommer hjem så det hender vi finner på litt ting og tang før vi lager middag,er ute å leker eller noe.Vi spiser middag rundt 17-17,30.
Innimellom her får Benjamin en ny flaske med Nan og han tar seg en dubb på 10-15 minutter.Også leker vi med han og han er veldig fascinert av storesøster:)Ca 19,30 legger jeg Benjamin.Da har han først fått litt velling og så en flaske med Nan.Jessica får kveldsmat om hun vil ha.
Vi bader ikke barna hver dag,Benjamin bader jeg som oftest på morran etter at Jessica er levert i barnehagen,ca 2-3 ganger i uka.Jessica bader 3 ganger i uka eller etter behov(da mener jeg om hun ser ut som en sandhaug osv,da må hun jo bade oftere:)

Ca 20,00 legger Jessica seg,og da leser vi og synger for henne.
Etter at barna er lagt er det "voksentid".Vi ser som regel på tv eller sitter på hver vår pc.Noe jeg aldri gjør er å vaske på kveldstid,da vil jeg ha "fri."

Ca 22-23,30 tusler jeg i seng.Jeg leser i senga før jeg legger meg til å sove,det er et must!
Er oppe å mater Benjamin 1-2 ganger om natta,som oftest en gang.

Sånn går no dagan:)Ser at det begynner å bli litt rutiner nå,og det er litt godt:)!


Har dere faste rutiner??

 

 5 Kommentarer


"Se på meg gutter!"

Måtte le av Jessica da vi kom i barnehagen i dag.Hun syns selv hun var veldig fin i dag med spenner i håret,tunika og tights,og hun var fin!
Hun stilte seg opp foran to av guttene å sa:"Se så fin jeg er i dag gutter!"Hun sto med armene ut og snudde seg rundt,hihi:):)


Kjempefin jente i dag!

Slapper av i saccosekken i barnehagen.

Benjamin og jeg dro til byen med bestemor(svigermor),begge barna fikk fine klær av snille bestemor,så nå blir de fine og ikke minst varme.Ull og fleece.
Må begynne å kjøpe inn litt varmere klær nå,tror nok ikke alle klærne til Jessica fra i fjor passer.Og nå bruker hun ikke bodyer lenger heller,så da må hun ha noen ulltrøyer.De skal mye på tur i barnehagen så da trenger hun varme klær.Håper vinterdressen fra ifjor passer når kulda kommer.
Mormor(mamma)kom også til byen så da gikk vi på cafe alle sammen.Søstra til Roger kom også.Koselig å sitte og skravle på cafe:)


Blid som vanlig:)

Tirsdag er turndag for Jessica.Henta henne i barnehagen og så dro vi innom foreldrene mine med Benjamin så han kunne være der mens vi var på turn.Paps var på jobb.
Det er første gang at Benjamin har barnevakt.Men det var bare for litt over en time og det gikk helt fint.
Jessica storkosa seg som vanlig på turninga og var helt turbo.Løp rundt og prøvde alt,klatra,hoppa,balanserte osv.


Klar for turn!!


Har du begynt å kjøpe inn ullklær/fleece??


Stem gjerne på Jessica som leverposteiungen:)  http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/


15 Kommentarer


Hadde store planer...

I dag hadde jeg store planer om å sove når Benjamin sov,jeg var så zzzzzzzzzzz i dag.Jeg la meg når han hadde sovna.Men når jeg planlegger å sove,da kan jeg bare glemme det,for da har Benjamin andre planer.
Akkurat idet jeg var på vei inn i drømmeland så våkna han.Putta i smokk og han sovna igjen,trodde jeg ja...Han var uroligheten selv og til slutt ga jeg opp.Han ville ikke sove han,og han som pleier å sove 3 timer på dagen,vel ikke i dag.De tre timene er så og si det han sover på dagtid,han tar seg en ti minutt på morran rundt klokka 9.


"I dag skal vi ikke sove mamma!"

Strålende fornøyd selv om han ikke har sovi noe særlig.Han var egentlig blid og fornøyd selv om han ikke hadde sovi noe særlig,så vi tulla og tøysa litt.Men jeg merka at han var trøtt så vi tok oss en kjøretur før vi henta frøkna i barnehagen.
Han sov vel 30 minutter tenker jeg,så da ble det 1,5 times søvn i dag da...ja,ja...
Jessica var i farta hun da vi henta henne.Hun var inne på Blå og var strålende fornøyd med det.Godt å se at hun trives der.
Vi dro hjem og da begynte Benjamin å bli sutrete og trøtt.Ble litt sen middag i dag,vi hadde middagen klar til paps kom hjem fra jobb 18,30.Jessica hjalp meg å lage maten og det var hun strålende fornøyd med.Benjamin satt å så på i vippestolen,ikke helt happy...Trøtt gutt.Han måtte sitte på fanget mens vi spiste.
Akkurat i det han skulle få vellinga si kom bestemor(svigermor).Bestemor kom med brudepikekjole til Jessica.Hun skal være brudepike på lørdag:)Søstra til Roger skal gifte seg så vi skal i bryllup.


"Gurrine"skal hjem fra barnehagen:)

Hjelper mamma med middagen:)

Bestemor ble tilJessica skulle legge seg.Benjamin la seg klokka 19 og sovna fort,ikke så rart kanskje...
Han fikk mer velling i dag enn i går siden han våkna allerede klokka 00,30 forrige natt.Han får Nan etter han har drikki vellinga.
Han liker det iallefall,glupsk som bare det,hihi:)

Hender det at du tar deg en dubb når barnet ditt sover??

5 Kommentarer


Sammenligner...

Da har jeg kikka på noen bilder av Jessica og Benjamin igjen for å se om de ligner.Nå kikka jeg på noen badebilder hvor de er 4 og 5 måneder gamle.
Morro å sammenligne de to:)


Jessica nesten 5 mnd.

Benjamin nesten 4 mnd.


Syns du de ligner??
16 Kommentarer


Gikk ned på høykant!

Jeg ble så overraska da jeg tok med meg Jessica ut for å trille med Benjamin,det var jo som en varm sommerdag ute.Klamt og varmt.
Kjempedeilig med en sånn dag:)Nå har det jo så og si regna hver søndag,så dette trang vi.Jessica fikk hoppa på trampolinen så hun kosa seg.
Jeg satt å limte inn bilder i albumet til Benjamin i går kveld,og fortsatte litt i dag,er jo så morro!!Blir helt oppslukt og det ble litt sent i går,23,30.Ikke så sent syns mange,men sent for meg.


På trilletur!

Vi ble bedt på middag til foreldrene mine,hjemmelagde kjøttkaker med kålstuing,nam!!Deilig å få ferdig middag altså:)
Jessica leika og tulla med Benjamin på gulvet før vi satte oss ut på verandaen,var jo så varmt og godt.Jessica lekte og kosa seg i hagen.Benjamin endte opp med et bad i ei lita balje mens han var hos mormor og morfar.Han bæsja rett og slett ryggen...Smilte og kosa seg oppi den lille balja han:)


Gøy å leke med puter på gulvet:)

En goood kos fra storesøster:)

Stas med en storesøster:)

I kveld før Benjamin la seg fikk han prøve litt velling.Virka som det falt i smak,det gikk ned på høykant!Han fikk ikke så mye i dag,måtte prøve først.
Ei venninne av meg kjøpte vellingpulver til meg i Sverige,så er det vi bruker.Hører mange bruker grøt også og det hadde nok vi også gjort om vi ikke hadde hatt pulveret.

Flere som gir velling??

10 Kommentarer


Se her,til salgs!

Vi selger sportsvogna til Jessica.Mountain Buggy urban jungle.Ta en titt!!


http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30602061


Til salgs!3 Kommentarer


Mens mannfolka jobber...

Mens mannfolka jobber har vi damene vært i byen med barna våre.Vi har vært sammen med Ingunn,Henrik og lille Thomas i dag også.Mannfolka våre jobber så da må jo vi finne på noe også.
Vi fikk jo ikke testa lekeplassen her om dagen da himmelen åpna seg,men i dag fikk barna leika og kost seg i parken mens vi skravla og passa på så de ikke hoppa uti vannet som er naboen til parken(Numedalslågen går mellom byen.)Disse smårollingene våre er jo helt elleville sammen:)
Vi var også en tur innom biblioteket men fant fort ut at det ikke var et blivende sted for oss så fort ungene begynte å dra alle bøkene ut av hyllene...
Så da tusla vi videre bort i gågata og inn på senteret.Ungene var i 100 i dag også de,girer hverandre opp.De fikk seg ballonger med gass i,og Jessica klarte å slippe begge sine opp i lufta...yes...katastofe!!(godt de var gratis sier jeg bare.)


På klatrestativet:)

Jessica og Henrik koser seg med boller:)

Benjamin koser seg i vogna si:)

Etter endt bytur dro vi hjem til foreldrene mine en tur.Ungene ble der mens jeg dro å handla mat,all by my self,halleluja!!
Himmelrike å gå på butikken alene,ikke noe mas eller "hjelp."Jessica er nok ei morfarjente,lekte og kosa med morfar.
Da paps endelig kom hjem spiste vi pizza og Jessica har herja med papsen.Benjamin har bare sovi og vært blid og fornøyd:)


Happy little boy:)


Hva finner dere på om mannen jobber på lørdager??Lik oss på facebook:)!

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617 4 Kommentarer


Vi har ikke dårlig tid...

Det er freddan igjen,ukene flyr sier jeg bare.Jessica har fått lov til å sitte oppe å vente på at paps kom hjem fra jobb.Det er jo greit siden det er fredag.Hun ser han jo ikke de dagene han jobber til klokka 20 på kveldene,og det er jo både 2 og 3 dager i uka.

I dag har det skjedd fint lite.Jeg tok med meg Benjamin på en bytur bare for å ha noe å finne på.Var litt hjemme før vi reiste å henta Jessica i barnehagen.Hun har virkelig kost seg i dag,hun har leika med Henrik i hele dag og hun hadde spist 4!brødskiver til lunsj.Tydlig at hun stortrives på Blå gruppe sammen med alle 08 barna.
Ble stående å prate med Ingunn på parkeringa,Jessica og Henrik dura rundt.De har blitt så gode venner!Benjamin og Thomas satt å kosa seg i bilstolene sine i sola.Bra vi ikke har dårlig tid når vi skal hjem fra barnehagen,det er ingenting vi skal rekke, så da er det koselig å stå sånn og prate.Vi har absolutt ikke dårlig tid...


To gode venner,Jessica og Henrik:)

Frøken snupp:)


Go'gutten:)


Kaldt på morran i dag men deilig og varmt i sola på dagen.Håper på sol i helga,men det ser vel dårlig ut tror jeg.
Stem gjerne på Jessica i leverposteikonkurransen selv om jeg hører at stemmene ikke teller,men gøy med stemmer uansett!
http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/


Har du dårlig tid når du henter i barnehagen??

11 Kommentarer


Typisk!!

Nå begynner det å bli kjølig på morran.Det var sol og blå himmel,men kjølig,Jessica skulle ikke ha på seg jakke,helt til hun hadde vært ute i et minutt,da ropte hun på jakka si.
I dag hadde hun nesten ikke tid til å si hadet da hun ble levert i barnehagen.Benjamin var hjemme med paps som begynte senere på jobb,godt å slippe å ta med han ut hver morra.Men jeg må nok snart ta på han bamsedressen om morran når han må være med,og jeg må kjøpe luer til han,de han har begynner å bli små.


Snuppa er klar for en ny dag:)

Da det var sovetid for lillegutt gikk vi ut å trilla en tur i sola,må jo bare hive seg rundt så fort sola skinner.Himmelen åpner seg jo når som helst.
Han sovna i den friske lufta og når vi kom hjem fikk jeg også lurt til meg en time på øyet,han sov i tre timer.Han pleier det midt på dagen.Ellers så har han bare vært blid og fornøyd.Vi har leika litt på gulvet og trent nakken:)


Blid og fornøyd:)

Her er vi:)!

Etter barnehagen i dag hadde vi en avtale med Ingunn,mamman til Henrik, at vi skulle ta med ungene for å leke på den nye lekeplassen i parken i byen.
Ungene går veldig godt sammen så vi tenkte vi måtte treffes etter barnehagen.Vi hadde også med bebisene våre.
Det har jo vært strålende sol i hele dag og så fort vi kom til parken åpna himmelen seg.Det er så typisk!!Vi måtte søke ly under trærne før vi løp tilbake til senteret.Fant ut at vi heller fikk kose oss med is.Ungene hadde det kjempegøy og var rett og slett helt elleville!!Vi lurte litt på hva barnehagen hadde fora de med i dag...
Litt rart at vi ikke ble kasta ut fra Baguetten for å si det sånn,for der gikk det for seg i lekekroken!Ble nesten litt flau jeg:)
Voksne og barn kosa seg selv om vi ikke fikk vært ute,mulig vi prøver igjen på lørdag da mannfolka jobber.Koselig å treffes sånn utenom barnehagen også,da får vi skravla og ungene kan leke.


Jessica og Henrik koser seg med nistematen sin:)


Treffer du noen fra barnehagen utenom barnehagen??

Lik oss på facebook da vel! 

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617

8 Kommentarer


Barseltreff igjen...

Det er jammen ikke bare bare å komme seg ut av døra om morran med to små.Jessica vil som oftes ikke på badet og skal bare masse rart,men det går som regel greit.
I dag da jeg var på badet å kledde på Benjamin satt frøkna i sofan med en is da jeg kom opp...snakk om å ta seg til rette.Vi spiser jo ikke is til frokost...Til slutt var endelig alle klare og vi satte kursen mot barnehagen.Onsdag er turdag så Jessica gleda seg:)


Klar for en ny dag!

Ferdig påkledd å klare for å kjøre i barnehagen:)

Benjamin og jeg skulle på barseltreff hjemme hos Rita og Sebastian.Vi var 5 voksne og 5 bebiser.Vi fikk en kjempegod salat og kake.
Skravla og hadde det kjempekoselig!Lette damer å prate med,og kjempesøte bebiser!!.Benjamin storkosa seg og skravla masse med Sebastian.Koselig å treffes hjemme for da kan bebisene få være på gulvet å leke og titte på hverandre osv.Kos å gå på kafe en gang iblandt også,eller trille turer.
Vi hadde det kjempekos og håper vi sees snart igjen!


Benjamin og Sebastian:)

Blid og fornøyd gutt på barseltreff:)

Jessica hadde storkost seg på tur i dag,de er på tur i skogen ved gapahuken.De er borte i 4 timer så idag hadde hun bare hvilt,ikke sovi.Men hun holdt koken og var like turbo da jeg henta henne.
Var litt ute på lekeplassen med nabogutten da vi kom hjem.Og på lekeplassen var det gøy å rulle seg i våt sand...Hun måtte kles av ute og omtrent spyles før hun fikk gå inn.

Om du er med i en barselgruppe,hva pleier dere å gjøre??
14 Kommentarer


Følg oss!!

Lik oss på facebook!Du kan trykke på linken eller på "boksen"på bloggsiden min:)

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/mammantiljessicabloggno/1722424761856172 Kommentarer


Helt i 100!!Benjamin og jeg har vært på koselig besøk hos en venninne av meg,Linda og lille Liam som er 3 uker yngre enn Benjamin.Linda serverte supergod sjokoladekake og vi skravla i vei.Tok noen bilder av gutta våre og de var så fotogene og blide.Liam er så liten og søt,Benjamin er ganske mye større,men det jevner seg vel etterhvert tenker jeg.En annen venninne,Tonje kom også en tur med tvillinggutta sine på 6,5 måned,kjempesøte gutter!
Kan jo si det sånn at Benjamin bare var litt mindre enn den minste tvillingen...jau...

Det var iallefall kjempekoselig å skravle med Linda og Tonje igjen(vi har jobba sammen og fant på mye sprøtt!)


To blide gutter!Benjamin og Liam Nathaniel:)

Jeg dura hjem en tur før jeg skulle hente snuppa i barnehagen.
Det første hun sa da jeg henta henne var:"Skal vi på turn nå mamma?"Hun har gleda seg en stund nå og endelig var dagen her.Nå rakk vi en tur hjem først siden turninga begynner litt senere,og det var litt deilig,slapp å stresse fra barnehagen bort til idrettshallen for å rekke det.


Tøff jente i dag!:)

Det krydde av barn på gruppa 2-4 år.Var ikke så mange da vi gikk der på våren.Jessica var helt i 100 fra vi ankom til vi satte oss i bilen hjem.
Er det mulig å være så gira??Hun storkoste seg,dette er noe som passer perfekt for henne.Her får hun brukt ennå mer energi selv om en skulle tro at den var brukt opp i barnehagen.
Hun hadde det så gøy at hun ikke ville hjem.Tipper at hun gleder seg til neste gang allerede:)

Det sprutregna da vi kom ut og Jessica og to andre barn ble frista av vanndammene.Hun kunne like gjerne ha lagt på svøm for så våt var hun.Og vanndammen ved bilen var som en innsjø!Jeg prøvde å snakke til henne men hun var plutselig døv på begge øra.Jeg måtte omtrent legge på svøm bort til henne for å få henne med meg.Søkkvåt er bare fornavnet...
Og bilsetet,ja det ble klissvått...vet ikke om det er tørt til i morra,så da må hun sitte på et håndkle eller en plastpose i det.


Fornøyd frøken etter turninga:)

Og her i "innsjøen..."

Og regnet bøtter fortsatt ned,ingen bombe akkurat!

Flere med barn som er i 100??


Ikke glem å stemme på Jessica,tusen takk:)
http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/

11 Kommentarer


Møkkete sa du?!

Jeg tror jeg gjorde en liten feil idag da jeg sendte Jessica i barnehagen i lys rosa Hello Kitty joggebukse.
Da jeg henta henne kom hun løpende mot meg,og jeg tenkte bare:"OMG!!"Buksa var ikke lys rosa lenger men brun!
Brun nedover knærne og på rompa...de hadde hatt på gummiklær men det ble jo så varmt og klamt i lufta at de måtte ta de av igjen.
Heretter skal jeg tenke meg litt om hva jeg tar på henne.Egentlig så er det greiest med olabukser ute nå.Slitesterke og tåler mye.Greit med joggebukse,men da bør de være litt mørkere kanskje,hihi:)
Veldig greit med joggebukser under vinterdress når vintern kommer,da blir det kanskje litt stivt med olabukse under.

Jessica har stort sett på seg alt mulig i barnehagen,man må bare tåle at klærne blir møkkete.Den rosa buksa er vaska og ser helt grei ut igjen:)


Møkkete jente...

Benjamin og jeg har bare sløvan hjemme idag siden det regna før på dagen.Sola kom da jeg henta frøkna,og det ble varmt.
Jeg har tatt meg en dubb,bretta tøy og limt inn bilder i albumet til Benjamin.
Benjamin syns det er veldig gøy å slå på lekene sine og at vi tuller med han,da ler han masse:)


Smiler til mamsen:)

Før leggetid satt Jessica å tegna,hun ropte på meg å sa fornøyd:"Se på barten min da mamma!"Hun hadde tegna en flott bart på seg selv...lille rampen...godt jeg ikke har mye sminke for da vet jeg hva som hadde skjedd...


Her ser dere barten:)

Hva pleier barnet ditt å ha på seg i barnehagen??18 Kommentarer


Just hanging...

Plasserte Benjamin på armlenet på sofan i går.Bygde opp rundt han,da fikk han litt utsikt.Han kikker så innmari rundt seg.


"Just hanging around..."4 Kommentarer


Slabbedasker...

For et elendig møkkavær!!!Jeg syns helgene bare regner vekk jeg...crap!
Så da har vi vært inne i hele dag da...prøvde å få med meg snuppa ut men det ville hun ikke nei.Hun har faktisk flydd rundt i pysjbukse og t-skjorte i hele dag,skulle ikke kle på seg.Vi skulle jo ingen steder og ikke venta vi besøk heller,så da fikk hun være litt slabbedask da...vi har egentlig vært slabbedasker hele gjengen her...

Hun ville i barnehagen sa hun...så når hun skal i morra må jeg sikkert dra henne etter meg inn porten...hehe:)

Benjamin har egentlig ikke sovi så mye i dag og det resulterte i en meget sutrete baby etter klokka 16.Var veldig blid tidligere på dagen:)
Jeg satte meg til for å begynne med albumet til Benjamin fra fødselen i god tro at han skulle sove de vanlige 3 timene sine.Da våkna han så klart og ville opp.Men jeg fikk begynt og gleder meg til å fortsette.


Happy baby:)

"The girls!"

Benjamin og Jessica bada sammen og storesøster vaska og ordna lillebror.Klemte og kosa han i badebalja,så søt atte:)
Som jeg fortalte i det forrige innlegget så prøvde Benjamin sprinkelsenga si,og nå sover han søtt der.Han gråt litt da jeg la han.Men han roa seg da han fikk teppet sitt å kose med.Så da får vi se åssen natta går.


Første natt i sprinkelsenga...

Lovte å vise dere avstøpningene av hånda og foten til Benjamin.Vi gjorde akkurat det samme til Jessica,og da måtte lillebror få også.Det koster litt mer enn de man ordner selv,men resultatet blir perfekt,så det er verdt det.Det har vært dåpsgaver fra oss til barna våre.
Det er www.lifestone.no  som lager disse.Du kan få avtrykk i glass,granitt,smykker, og mye mer.


Benjamin sitt avtrykk(skal sette inn bilde.)

Og dette er Jessicas...


Noen flere slabbedasker der ute??
Noen andre som har avtrykk fra lifestone??

Stem gjerne på Jessica!! http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/     Tusen takk:) 
8 Kommentarer


På tide...

Tenkte det begynte å bli på tide å flytte Benjamin over i sprinkelsenga.Han har sovi i vognbagen til nå.Senga har stått klar hele tiden men har bare ikke lagt han der siden han har sovi så godt i vognbagen.
Jessica ville ikke sove i senga, så hun sov i vogge til hun var 2-3 måneder.

Han fikk teste ut senga før i dag bare for å se åssen han reagerte.Så ut som han likte seg,lå å titta rundt seg med mange rare uttrykk.
Så da får vi se åssen det går når han skal sove.

Både sprinkelseng og sengekant er fra Jessica:)


"Hjelp,hvor er jeg?!"

"Oi!!"

Veldig fornøyd:)

Så dette blir spennende!!

Når begynte din baby å sove i sprinkelseng??
8 Kommentarer


Øs pøs...

Jeg og barna slang oss på bussen til byen i dag,og jeg syns bussjåføren kjørte litt i forteste laget.Bråbremsa foran fartsdumpene og gassa på igjen...Argh!!!
Vi møtte foreldrene mine i byen og gikk på cafe,Jessica kunngjorde nemlig allerede på bussen at hun var sulten!
Hun var så snill og flink i byen i dag,ingen fluktforsøk,satt pent å spiste og var en glede å ha med seg:)
Vi titta litt rundt før vi trilla hjem til foreldrene mine i øs pøs regnvær.
Men vi hadde gode jakker på oss og Jessica hadde også Hello Kitty paraplyen sin:)En søt katt fulgte etter oss på veien.Jessica kosa den og den sprang etter oss i regnet.


Jessica og Ape venter på bussen:)

Leier mormor:)

Benjamin sov seg mellom byturen.Han var litt opp og ned i humøret hos mormor og morfar,fortsatt forkjøla.Han var veldig trøtt og slokna igjen så fort jeg la han i vogna ute i garasjen.
Paps kom å henta oss så vi slapp å gå hjem...
Jessica har bare fjåsa og tulla og vært i et kjempehumør i dag.Hun har blitt så stor i det siste.Hun sier og gjør så mye annet nå som hun plukker opp fra oss og barnehagen.Før i dag kom det fra henne:"Seriøst!"Hun tar til seg alt.En annen dag var jeg ikke helt sikker på om jeg hørte riktig da hun utbrøt:"Fader!!"Så her er det bare å passe munnen sin:)


Blid babygutt:)

Benjamin har fått noen flere dåpsgaver i dag.Han fikk en fin blå hund og litt klær,heldiggrisen!!
Jessica likte også hunden,og kosa litt med den.Men det er jo bare Ape som gjelder for henne:)
Nå har jeg nok en gang glemt å vise dere avstøpninga til Benjamin,jeg skal ta bilder å vise dere,jeg lover,den er jo så fin!!


Litt kos på sofan:)

Nei,nå skal jeg finne meg et pledd og kanskje litt pottis og cola.Guffent og kaldt i dag altså...brrrr!!!

Flere som sitter under pleddet ikveld??


4 Kommentarer


Da er det morgen...

Da er det morgen igjen.Benjamin og jeg sto opp 8 mens Jessica og paps lå å dro seg til 9.Rart det der at mannen alltid ligger lenger...??Jeg har ikke fått sove en hel natt ennå etter at Benjamin kom,klag og syt!!


Benjamin har akkurat våkna:)


 Det er  som vanlig bedritent vær,rett og slett!!Skikkelig guffent ute virker det som.Må vel snart finne fram strømpebukser,uff!!Hadde jo håpa på en fin høst når sommern har vært så dårlig.


De søte små:)

Når kommer strømpebuksa fram hos deg??8 Kommentarer


Travel formiddag og vinner av Lion King konkurransen:)

Da har jeg trekt 3 heldige vinnere av Lion King konkurransen:)De heldige er BIRGITTE,JERVVEIEN 16 og MAIKEN!!
Send meg en mail på ninni@broadpark.no med navn og adresse:)


Jeg har hatt en travel morgen/formiddag i dag.Jessica hadde time hos fastlegen sin 8,30 og jeg var alene med begge barna.Men det gikk helt fint og vi kom i god tid til legetimen.
Sier ikke så mye om legetimen annet enn at Jessica sliter veldig med hard mage.
Etter timen kjørte jeg Jessica i barnehagen for så og kjøre tilbake til byen igjen for å rekke fysioterapitime som Benjamin skulle på.
Han har hele tiden hatt en favorittside og dette blir fulgt nøye opp på babyer.Jessica var til behandling hos manuellterapeut.
Men Benjamin var helt fin han.Ikke skakk og lå helt som han skulle, og snudde hodet fint både til høyre og venstre.
Han lå kjempelenge å titta på en leke på venstre siden sin.Høyre er go'siden hans.Så damen var ikke bekymra i det hele tatt.Og Benjamin,han var bare blid og fornøyd:)


Fin jente med ny jakke:)

Fornøyd gutt etter fysioterapitimen:)

Det er virkelig ikke noe slaraffenliv å ha mammapermisjon altså!Syns det er så mange avtaler til tider.Nå har vi hatt mange avtaler på to dager,typisk at alt er samtidig.
Men til uka har vi ingen planer(ennå.)Man må slappe av og kose seg hjemme med babyen også,ikke bare være på farta.
Jeg var hjemme i 12 tida,slang rompa ned på sofan og fikk i meg noe mat.Benjamin var sliten,så han sov i vogna si.Og jeg dubba litt også før jeg bretta tøy(det kjedligste som finnes)og støvsugde opp 5 kg med sand fra gangen.

Henta snuppa i barnehagen og paps hadde kommet fra jobb så da ble Benjamin hjemme med han.Jessica løp meg i møte,det er jo så koselig!
Hun har storkost seg i dag,er på en annen gruppe nå med 08 barna.Det er andre leker og andre utfordringer.
Og hun trives veldig godt der.Denne gruppa heter Blå,og det er 07 og 08 barn,men hun er også litt på Grønn,hun og 4 andre 08 barn.Men de kommer til å være mest på Blå,men på grunn av plassmangel så måtte de yngste 08 barna være igjen på Grønn sammen med 09 og 10 barna.Dette ble sikkert litt surrete...Kort fortalt,hun følger Blå timeplan.
Skjønte dere dette??


Et høstblad??

Ikke glem å stemme på Jessica!!

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3096832/


Har du mange avtaler??


6 Kommentarer


SingSang:)

Vi har vært så heldige å få lov til å teste ut SingSang.SingSang er rett og slett sangkort,og hvert kort har en illustrasjon på den ene siden og sangtekst på den andre.
Vi har ikke hatt så god tid til å se på de ennå,men Jessica viste tydlig interesse da vi tok de fram.Hun kikka på de fine kortene og vi sang sangene.Veldig fint for muttern også som ikke kan så mange sanger...Her er en annen beskrivelse av kortene,det er 3 forskjellige bokser med SingSang.

Trilogien gir dere muligheten til å etablere en tidlig sangforståelse, samtidig som dere via sangen gir barnet en nødvendig trygghet og et rikere språk. Ved å følge barnets utvikling og stadig spe på med nytt repertoar vil dere skape en evne til å kommunisere som barnet tar med seg videre i livet.

Har du hørt om SingSang??
7 Kommentarer


Kontroll på sykehuset...

Som jeg sa i går så ble det ganske så hurra meg rundt her på morran i dag.Vi hadde time på barneavdelingen på Drammen sykehus klokka 9.
Jeg pusta letta ut da vi satt i bilen,mye gråt og sutring fra frøkna som bare ville at mamma skulle ordne henne.
Sånt styr!!

Vel,kom oss fram og Jessica begynte å leke med engang,er jo så fine leker på sykehuset.Først ble hun veid og målt,93 cm og 14,3 kg.
Inne hos legen prata vi endel om disse anfalla hennes og hvor mange hun har hatt siden januar(ca 6.)Snakka om når de kommer og hvordan de er.Om det er store eller små anfall.Legen lurte også på om vi kunne filme når det skjedde-ja jøss!!Da tenker jeg kun på å få liv i barnet mitt som er livløst og blå i ansiktet.Hun ble også lytta på,kikka i hals og ører.Hun var så flink at!
Legene har sagt hele tiden at det er affektanfall og sier det fortsatt.Jeg håper hun vokser det fra seg,for det er virkelig grusomt når det skjer.Men det er veldig trygt at vi blir fulgt opp siden det ikke gir seg.Men noe farlig er det ikke,selv om jeg syns det virker farlig.


Kjempefine biler å kjøre rundt i:)

Legen lytter og Jessica er så flink!

Da vi var ferdige på sykehuset tok vi en tur på den store fine lekeplassen i nærheten.Vi har vært der en gang før og Jessica storkoser seg der.
Hun løp rundt og prøvde alt som var der.Benjamin sov søtt i vogna si,han var så snill og tålmodig mens vi var på sykehuset.
Fint vær var det også!Da vi skulle dra ble vi belønna med en parkeringsbot-great!!Roger og jeg ble rimelig oppgitte ja...300 kr rett ut av vinduet.


"Hoppetussa!"

"Weeee!"

Da vi kjørte hjem slokna Jessica utrolig nok i bilen,hun er alltid så seig og sovner aldri.
Jeg har vært på posten og henta avstøpninga til Benjamin fra Lifestone,den ble kjempefin!Skal ta bilde å vise dere senere.
Benjamin har hatt skikkelig latterkrampe i dag,jeg har tulla med han og da lo han så tårene trilla.Holdt på med det en god stund,og han lo og smilte,morro!:)


Benjamin ler:)

Da det var leggetid her ble det et hylekor,begge ungene gråt.Jessica fordi hun ikke ville legge seg(som vanlig.)Og Benjamin vet jeg ikke,gråt skikkelig.Tok sin tid før han sovna stakkar...jeg måtte bære litt rundt på han...fortsatt forkjøla.

Er det noen av mine lesere som har opplevd affektanfall??(om du ikke vet hva det er så kan du jo google det.)
14 Kommentarer


hits