Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Bursdag og trøttesen...

Jessica og jeg sov til 8 idag og Benjamin og paps til nesten 9!!!Jeg var skamtrøtt da jeg våkna og fikk lurt Jessica til å ligge til 8.30.
Vi susa litt rundt før klokka var så mye at Jessica måtte gjøre seg klar til å dra i bursdag til Olea fra gruppa hennes i barnehagen.Hun fylte 4 år og det er veldig gøy med bursdager.
Jeg var litt usikker på om jeg skulle bli igjen eller dra hjem en tur.Noen leverte barna å bare dro,noen mammaer ble med inn før de dro.Jeg ble med inn en stund før jeg dro en liten tur avgårde,Jessica sa det var greit.Tenker liksom litt på den mammaen som sitter igjen med alle barna.Også er det jo koselig å prate med de andre foreldrene.Men jo større de blir så tipper jeg at foreldrene bare leverer og henter.Og det gikk kjempebra idag:)
Jeg kom tilbake etter en liten stund,og foreldrene sa at jentene lekte så fint og oppførte seg eksemplariske.De var 7 jenter og de var virkelig eksemplariske altså.Så snille jenter!!
Jessica storkoste seg i bursdagen til Olea:)


Pynta og klar for bursdag:)

Da vi kom hjem etter bursdagen slappa vi av litt.Jessica og jeg var på rommet hennes og leste og tegna mens gutta herja litt oppe.Og jeg dubba av mens Jessica tegna.Er så trøttesen om dagen,kunne sovi i en uke.Men det er høst og da blir jeg alltid så trøtt.Heldigvis har det vært en nydelig dag med sol.Blir så nitrist og mørkt når det regner.
Mens jeg dubba ringte det på døra og der sto foreldra mine.De ville bare si hei:)


Søtnosene:)

Søte lillebror:)Pleier du å være tilstede i bursdagsselskaper sammen med barnet ditt,eller drar du hjem??

8 Kommentarer


I posten...

For noen uker siden fikk jeg en koselig mail fra en jente som jeg ble ganske så rørt av.Hun fortalte at bloggen min var et lyspunkt i livet hennes.Hun har opplevd noe veldig trist,hun har mistet mamman sin og to tanter i en rasulykke,onkelen hennes ble skadet men er bra idag.
Tenk at jeg gjør hverdagen hennes litt lettere med mine blogginnlegg og bilder om vår hverdag.

Idag var jeg på posten å henta en pakke fra denne jenta.Og jeg ble helt overveldet og rørt over innholdet i pakka og brevet hun hadde skrevet.Her skal dere få lese hva hun skrev,hun har sagt det er greit at jeg får dele ordene med dere lesere.

"Jeg vil med dette brev fortelle deg hvor mye jeg setter pris på bloggen din.Den hjelper meg de dagene det er vanskelig,for de barna du har er jo bare så herlige og skjønne.Jeg leser bloggen din fast og syns du er veldig flink til å få fram hvordan en dag med to barn kan være,og at ikke alt er rosenrødt bestandig slik som mange bloggere får det til å høres ut,det er grunnen til at jeg liker bloggen din.Dette håper jeg du kan fortsette med,for det viser bare hvordan en vanlig dag med to barn er:)
For alt er jo ikke rosenrødt bestandig(selv om mange kanskje vil at det skal være det.)Jeg er ikke så veldig flink til og legge igjen kommentarer på bloggen,men kan gjerne skrive brev eller epost istedet:)"


Barna fikk flotte klær og luer ,noe så snilt og alt for mye!!
Kjolen Jessica fikk har jeg kikka på lenge men ikke kjøpt siden størrelsen har vært utsolgt.Jessica ble overlykkelig!:)
Klærne og luene kommer til å bli brukt masse,og det dukker nok opp bilder av barna med klærne og luene på.


Dette fikk barna i posten:)

Jeg må nok en gang bare si tusen tusen takk!!Og tenk at jeg med bloggen min kan gjøre hverdagen til noen litt bedre,jeg har ikke ord....11 Kommentarer


Søskenbarn:)

Idag har ungene vært i 100 fra morgen til kveld.Godt humør og masse smil og latter,en fin dag:)Vi ler godt av Benjamin om dagene nå,han har begynt å le med en rå latter,og han gjør seg til masse.Han har begynt å gå rundt som en"gammel mann."Jessica gjorde akkurat det samme på den alderen.
Jeg kjørte Jessica ned til bestemor på formiddagen for der var søskenbarna til ungene.Benjamin tok seg en dubb og jeg tok en rask bytur for å ordne noen småting.


Blid liten tass:)

Fin frøken i lilla:)

Etter dubb og bytur dro Benjamin og jeg ned til bestemor også.Så der ble det livlig med fire barn på 9 år,3.5 år,18 mnd og 16 mnd.
Kusinene bor i Tønsberg så ikke altfor ofte vi ser de.Jessica og Elisa leker kjempefint sammen selv om det er litt aldersforskjell.De lekte med de små ,løp rundt i huset,de lo og tulla:)
Koselig og morro med søskenbarn!Selv har jeg mange søskenbarn som jeg har vokst opp med,hatt mange gøyale og koselige stunder opp mellom oppveksten.
Ungene har 3 søskenbarn på Roger sin side,ingen på min side siden broren min ikke har barn.

De store jentene satte seg til å tegne,og da ville jo så klart de små være med også.Jessica ville ikke hjem for hun hadde det så gøy.Men hun skal på hytta med Elisa til uka så da sees de igjen.Jeg trilla hjem med Benjamin, og paps som også kom en tur kjørte hjem med Jessica.Ikke lange biten å gå,10 minutter.


På trilletur med kusine Erica:)

Fire søskenbarn som koser seg sammen:)

"Happyface!"

Da vi kom hjem koste vi oss med taco og ungene leika og var i 100.Benjamin var så i farta at vi ikke fikk roa han.De hadde det så gøy sammen.Benjamin slokna i 20 tiden og Jessica en liten stund etter.Godt det er helg!
Jeg har da dumpa ned i sofan som dere sikkert har skjønt,med pc og Skal vi danse på tv'n.

Også har vi fått en pakke i posten som jeg skal komme tilbake til,blir helt rørt jeg...Har barnet ditt søskenbarn??
2 Kommentarer


God kveld!

Består uka kun av mandager og fredager??Dagene går så fort,jeg rekker nesten ikke å snu meg.
Nå er det vel også høstferie for mange.Selv har jeg ikke hatt høstferie siden jeg selv gikk på skolen.Vi jobber og pleier ikke å ha høstferie.Ser ut som om Jessica får seg en liten ferie til uka.
Mulig hun drar på hytta med bestemor og bestefar(svigers) og kusina si til torsdag og blir til søndag.Hun gleder seg allerede:)Hun var der alene for første gang i høstferien ifjor.Hun blir så stor denne frøkna vår:)

Idag har jeg vært hjemme fra jobb.Er plaga med migrene nå og da,og idag har hodet ikke vært bra.Så etter at småtassene var kjørt i barnehagen dro jeg hjem å la meg.Den beste medisinen for migrene er søvn.Blir så sliten av det også.Husker jeg fikk migrene i 16-17 årsalderen,så jeg har hatt det en stund.Varierer veldig hvor ofte det kommer.

Det har vært full fart etter at ungene kom hjem.Benjamin var i farta,blid og fornøyd etter middag,ikke så blid før midag...
Jessica har vært på lang tur med gruppa si i barnehagen idag.Så etter at Benjamin var lagt satt vi litt å så på tv,men hun var så trøtt og sliten.Så da gikk vi ned på rommet i senga å leste Bambi før hun slokna.
Godt det er helg:)

Skal du ha høstferie??
Har du migrene??10 Kommentarer


Da jeg vokste opp...

Kvelden er her og jeg har inntatt sofan før jeg må gå igang med å smøre morgendagens nistepakker.
Jessica skal på tur imorgen så hun må ha med to nistepakker.Skulle gjerne gått i barnehagen jeg,for de gjør så mye fint og gøy.Idag har de bakt muffins som de skal ha med på turen imorgen(fredag er fast turdag.)
Benjamin er på den minste gruppa,de leker nok mest og sover på dagen,men han har det også veldig fint.
Jeg har aldri gått i barnehagen selv,så jeg er nesten litt misunnelig;)Det var ikke så vanlig at barna gikk i barnehagen da jeg vokste opp,noen gikk men omtrent alle var hjemme.Jeg begynte på noe som het førskole da jeg var 6 år,men jeg nekta å være der så foreldra mine ga opp,haha:)Men jeg hadde venninner i gata og mormor og morfar passa meg mens mamma og pappa jobba.Vi hadde heller ikke sykkelhjelm eller sikkerhetsbelter i baksetet på bilen...Nå følte jeg meg gammel egentlig...
Men det var jo sånn det var da...Og barn fikk være barn.Nå må de vokse opp så fort syns jeg.Noen barn er jo som små voksne.


Titttei,her er jeg:)Jessica har så mange små venninner nå,gøy å se de leke sammen.Gleder meg til Benjamin får seg venner også.
Idag var paps med å henta småtassene.Det var gøy for de,er ikke så ofte det passer at paps får vært med å hente.


Barnehagejente:)

Da vi kom hjem var jeg litt ute med de små.Var litt i gata,Jessica med sparkesykkel og lillebror med gressklippern,hihi:)
Småtassene har ikke sett paps på tre dager så det var gøy for de å få leke med han før det var legging.
Begge to fikk seg en dusj/bad,og det er jeg som gjør det nå siden mannen har gips på handa.Vi pleier å dele på det.Godt å være to på kvelden igjen,ting går litt lettere med de små,og Jessica slipper å sitte alene mens jeg legger Benjamin.Men hun er veldig flink så det går også bra.


Ute i gata.

En liten kjekstyv:)

Jessica og Ape:)

Gikk du i barnehagen da du var liten??
Fortell litt fra da du vokste opp:)


12 Kommentarer


Drivi dank!

Onsdag allerede ja,dagene og ukene flyr!!Ruskevær og kaldt idag også.Jeg har hatt fri så jeg har bare drivi dank,haha:)Neida,jeg har vaska det seige kjøkkengulvet jeg fortalte om,vaska klær og skifta på senger.Kjedelig men nødvendig.
Har vært en liten tur i byen med Ingunn å skravla litt,alltid koselig!

Henta småtassene litt tidligere idag for onsdag er dans/ballett for Jessica.Benjamin var ute da jeg kom og ble superhappy for å se meg.Ble med inn for å hente Jessica.Han gikk rett bort til akvariumet idag og:)
Da vi kom oss ut av barnehagen sto det en sykkel ved porten,den var fiiiin syns lillebror og skulle nok ønske at han var litt større så han kunne sust avgårde på den.


"Jeg vil bli stor!"

Dro til foreldra mine med Benjamin,han skulle være der mens Jessica var på dans/ballett.
Jessica gleda seg til timen idag og hoppa og dansa rundt med de andre jentene ute på gangen.Det gikk kjempefint idag også,jentene er inne uten de voksne.
Gleder meg til å se henne danse,blir nok en oppvisning før jul.


Klar for dans!

Benjamin var trøtt ikveld så det gikk greit å legge han.Det har gått fint en stund med legginga,men tør nesten ikke å si det høyt for da er det vel igang igjen.
Jessica fikk bok i posten idag,Mamma Mø.Så den leste vi på senga.
Tror vi må gå på biblioteket en dag å låne noen bøker.Aurora eller noe.Leste den da jeg var lita,og likte den godt.Eller Ole Aleksander Filllibom bombom,eller mormor og de åtte ungene.Knerten har vi.Fine bøker fra da jeg vokste opp.


Jentene:)
Hvilke bøker leste du da du var liten??8 Kommentarer


Heisann!

For et ruskevær det har vært idag!Jeg har frysi hele dagen.Frøys på jobb,frøys på vei til bilen osv osv...Høsten er her ja,usj!!
Henta ungene i barnehagen,og Benjamin ble med inn på stor avdeling til Jessica.Der er det et akvarium med fisker,og Benjamin er veldig opptatt av de:)Spennende greier!
Jessica var så opptatt av å tegne at hun nesten ikke hadde tid til å være med hjem.


Lillebror ser på fiskene før han skal hjem:)

Jessica ute i høstregnet:)

Da vi kom hjem var det tid for å lage mat.Jeg gjør det enklest mulig når jeg er alene med ungene.Jeg trodde pølsekuler og potetstappe var lettvint og raskt å lage.
Vel,jeg holdt på å hive maten ut av vinduet.Benjamin slo seg fullstendig vrang mens jeg lagde mat,han har ikke tid til å vente,skal ha maten NÅ!!
Det tok helt av her,Jessica satt i sofan å holdt seg for øra mens lillebror hylte og skreik.
Maten kom til slutt på bordet og Benjamin var helt på randen,ja jeg og...Himmel og hav...jeg fatter ikke hvordan de får det til de som lager maten fra bunnen av mens barna sitter pent og pyntelig å venter.Samtidig så er huset/leiligheten plettfri,tatt rett ut ifra et glanset interiørmagasin.Her er kjøkkengulvet så seigt at jeg henger fast når jeg går,jeg får vaske det imorra...

Wake up and smell the coffee sier jeg bare!
Heldigvis er det ikke sånn hver dag,hihi:)

Barna fikk maten sin og lillebror ble blid igjen,heldigvis.Vi har leika og tulla(og spist litt kake,også på en tirsdag da gitt!)
Lillebror stakk av før jeg fikk tatt på han bleie når det var kveldsstell.Han tassa ut på gangen,stoppa,og tissa på tegningen til Jessica som lå på gulvet(det er lov å le)...jeg tørka opp og fjerna tegningen uten at storesøster merka det,og hun spurte ikke etter den,puh....

Da lillebror var i seng ble den en rolig kosestund på Jessica og mamma.Vi må jo også kose oss litt.Hun sovna etter at vi hadde lest litt mer om Knerten.
Jeg dumpa ned i sofan og gubben kom hjem fra jobb og hadde med burger som jeg hadde bestilt,vel fortjent spør du meg;)


Luringen;)

Kosetid i sofan:)
Si at det er sånn hos deg noen ganger også da!!:)


11 Kommentarer


Hallo mandag!

Det virker som om Benjamin er seg selv igjen:)Det har gått fint i barnehagen idag.Da jeg henta de små kom begge to meg i møte.
Benjamin fant seg en sykkel som han dura rundt på,sparker fra med bena så han kommer seg rundt.
Fint høstvær idag så vi ble stående på parkeringa med "de faste."De store løp rundt med Benjamin i hælene,han lo og kosa seg så jeg krysser fingra for at han er seg selv igjen:)Etter vi kom hjem har vi spist og leika før det plutselig var sengetid.Benjamin er så rar,han gjør alt vi ber han om,så han skjønner alt som blir sagt.
Paps jobber kvelder framover så vi er alene.
Jessica er veldig flink til å vente mens jeg legger Benjamin.Hun sitter å klipper og limer eller ser på tv.Da hun la seg lå vi under dyna å leste Knerten:)


Smører seg med krem:)

Goingen:)


Nå er det matpakkesmøring,litt blogglesing og tv før jeg finner dyna:)


Hva driver du med ikveld?? 6 Kommentarer


Søndag...

Vi skulle egentlig i kirka sammen med Jessica for å få 4 årsboka idag.Men hun ville plutselig ikke,så da utgikk det.Vi sov forresten til 8.30 hele gjengen,nydelig!
Den høye febern til lillebror forsvant like fort som den kom,heldigvis.Men humøret hans har vært like svingende som før.Håper han snart er seg selv igjen.
Vi har vært hjemme hele dagen,og inne.Det får meg til å bli smårar!!
Med en sutrende Benjamin og en hyperaktiv frøken som nekta å gå ut så blir dagen laaaaaang!!!
Vi lagde vafler og endelig spiste Benjamin og kosa seg:)


"Frøken hyper"

Lillebror:)

Til slutt måtte jeg bare ut av huset en tur.Tok med meg Benjamin for å fylle diesel.Det er jo billigst å fylle drivstoff på søndager.
Kjørte en liten tur innom foreldra mine også.Da vi kom hjem gikk vi litt i gata,Benjamin fikk iallefall frisk luft idag.
Ellers så har ungene leika og krangla.Og de har herja litt med paps.


Her pynter de paps:)

Søskenkjærlighet:)

Jeg ble akutt trøtt og lurer på om jeg må legge meg snart...For en kjedelig dag...gjesp...


Er du glad i søndager??


12 Kommentarer


Miinto

Tenkte jeg skulle tipse dere om en nettside  http://www.miinto.no
De har utrolig mye fint og jeg har sett ut mine "wants" som er fra Memini.
Siden jeg har både en gutt og en jente så er det flere ting som faller i smak.
Enkelt og greit å bestille på nett,mye fint og god kvalitet.Spørs om jeg ikke må handle klær fra Memini,farlig mye fint:)
 

Flere av venninnene mine sier at de handler klær ut ifra blogger de leser om tips om forskjellige sider og merker.Jeg gjør jo det samme selv:)
Her er mine "wants" fra http://www.miinto.no/brands/memini

Så ta en titt innom du også.Det er over 5000 merker å velge i,så du finner deg garantert noe du liker:)4 Kommentarer


40,2!

Her starta dagen 6.30 idag.Benjamin virka ganske i slaget egentlig.Mens Jessica sov og mamsen og papsen var litt sløve fikk han tak i sjokoladepålegget.Hvordan han fikk av lokket vet jeg ikke,men han koste seg glugg så lenge det varte:)


En liten røver;)

Den relativt gode formen til Benjamin begynte å dabbe av allerede i 10 tiden da paps dro på jobb(jada,han jobber med gips og knekte fingre.)
Jessica dro på åpen brannstasjon sammen med Kristina.Det var så surt og kaldt så jeg og Benjamin holdt oss hjemme.
Vi tok forøvrig en kjapp tur på Sparkjøp med mamma,bortkasta tur for de hadde ingenting.Syns utvalget har blitt dårlig der.Men samme det,Benjamin var ikke i slaget så vi dro hjem.
Henta Jessica å dro hjem til foreldrene mine for å spise pizza.Jessica hadde kost seg på brannstasjonen,hadde sitti på i brannbilen og greier:)


Kaldt idag...

Snuppis:)

Benjamin var ikke i form hjemme hos mormor og  morfar.Spiste litt pizza,men gikk rundt eller satt på fanget.Jessica var høyt og lavt,og hun klipte masse og limte.Det er poppis for tiden,klippe og lime.
Vi dro hjem og da kom paps fra jobb.Syns Benjamin var en smule varm,og han klaga mye.Tempen viste hele 40.2!!!Hjelpes!!!Ikke rart han har vært rar,dette har nok "ulma" i kroppen idag.Lurer på om det er vaksina,det kan jo komme en reaksjon fram til 10 dager etter at den ble tatt,og han har vært "rar" siden han tok vaksina.
Stakkar lille...


Storesøster og febergutt...

Jeg har frysi i hele dag,nå er det jammen høst.Har pakka meg inn i et pledd.Flere som fryser??


14 Kommentarer


"Blåbærgurrine!"

Idag tidlig var det jaggu meg kaldt,brrrr!!!Kjørte ungene i barnehagen og da jeg kom fram hadde jeg glemt jakka til Jessica hjemme(hun hadde på fleecejakke.)Ja så da måtte jeg bare dra å hente den da,for de skulle ut på tur.
Fram og tilbake,godt vi ikke bor langt unna barnehagen,og jeg rakk jobben til vanlig tid,ikke dårlig:)

Da jeg henta småtrolla i barnehagen måtte jeg kikke to ganger på Jessica.Jeg trodde hun hadde tegna seg i ansiktet,men neida,hun hadde smørt blåbær utover hele ansiktet,med god hjelp av en venninne:)Hun hadde vist sett værre ut,hadde vaska vekk noe.
Kunne jo ikke annet enn å le.Hun finner jammen på mye rart!"Blåbærgurrine!"
De hadde storkost seg på tur i flott høstvær.Grilla pølser og drikki kakao.
Benjamin var kjempesliten.Han har vært det hele uka etter han fikk vaksine,han var også hjemme en dag denne uka.
Kjempesliten og trøtt.klamrer seg til meg når jeg kommer å henter.Men de ansatte sier han er blid og fornøyd hele dagen,bare sliten på slutten av dagen.


Rampejente!

Jessica har kost seg på tur idag,det syns:)

Lillebror tok seg en gåtur i strømpebuksa:)

Idag ble det taco til middag,har vært fysen på det lenge.Når vi spiser taco så må gulvet vaskes etterpå.Men det gjør ikkeno,ungene koste seg.Selv om Benjamin ikke spiser så mye som han pleier.Vet ikke hvorfor han ikke spiser så bra for tiden.
Han sovna på fanget mitt i sofan,så bærte han i seng.Sliten tass,godt det er helg.


Sovna på fanget til mamsen:)Finner barnet ditt på mye rart??


18 Kommentarer


Nye jakker!

Jeg overlevde timen hos tannlegen!Hadde time på morran idag så slapp å grue meg så lenge.Men da jeg satt på venterommet hadde jeg lyst til å stikke av.Så for meg at jeg hadde 4-5 hull siden jeg ikke har vært der på 2.5 år.
Men neida,alt var fint!Tannlegen var meget fornøyd,jeg også.Må bare tilbake å bytte en gammel fylling.Så idag ble det tatt vekk tannstein(ekkelt) og pussa over.

Ble en liten lunsj med Ingunn idag,veldig koselig å få skravle litt.
Har fått rydda vekk litt sommerklær idag og gjort plass til varmt tøy i kommoden til Benjamin.Trenger vel ikke shorts framover nå akkurat.
Og vips så var det på tide å hente søtnosene.
Benjamin var litt sliten,sovi minimalt i barnehagen idag også.Så det var godt når mamsen kom.Er jo så koselig å hente de.


I barnehagen:)

Og endelig kom pakka med vinterjakkene til ungene.Har venta på de.Flotte jakker fra Racoon.Jessicas var litt stor,men vi stramma inn litt her og der så ble den så fin at.Hun ble så glad for den,rooooooosa med et stort hjerte på!
Benjamin fikk også,hans er det en stjerne på,love it!!


Tøffingen!

Rooooosa jakke med hjerte,elsk!

Vi har leika inne etter middag.Benjamin var så sliten og trøtt.Han tassa rundt med kosefillene sine.Går og går.Da han var lagt gikk Jessica og jeg på rommet hennes å tegna.Da hun hadde lagt seg leste vi om Julius.Ble litt trist for henne den(hun er utrolig følsom.)Så hun gråt litt.Når hun er trøtt kommer tårene lett.


Playtime:)


Nå ikveld har jeg tent et lys for en ung dame som gikk bort i forrige uke.Hun ble begravd idag.Hvil i fred kjære deg...

23 Kommentarer


Benjamin 16 måneder:)

Jøss,onsdag allerede!!Dagene flyr,og idag er Benjamin 16 måneder!!Kan jo fortelle litt om han,lenge siden jeg har hatt "oppdatering."
Han har begynt å gå,begynte med det for ca 2 uker siden så nå durer han rundt.
Han sier ikke så mye,men noen ord kommer det;mamma,pappa,bø,bæ,Bongo(kaninen.)Tror ikke han sier så mye mer.Jessica prata som en foss på samme alder.Utrolig hvor stor forskjell det kan være på søsken.
Han har ti tenner,bruker størrelse 86/92 i klær.Han blir fort veldig sinna,mamma og pappadalt,kosete og syns det er kjempestas med storesøster.
Trives godt i barnehagen og er blid dagen lang,de ansatte kaller han for happyface:)
Utrolig glad i mat,hihi:)
Lillebror er en sjarmør og en go'klump!


Benjamin 16 måneder:)

Lillebror var tilbake i barnehagen idag og han har vært blid og spist bra.Da kvelden kom ville han ikke ha mat og han rasa en god stund før det ble stille.Trøtt gutt som bare hadde sovi 40 minutter i barnehagen idag.
Jessica har også hatt en fin dag i barnehagen.Hun satt ute å spiste frukt da jeg henta de.Henter tidligere på onsdager for da er det ballett/dans.Ungene og jeg spiste middag hos foreldra mine før Jessica og jeg dro på balletten/dansinga.Benjamin ble hos mormor og morfar.Mannen var hjemme med de knekte fingra sine,tror han har ganske vondt.
Jeg har vært å klipt meg idag,det var deilig!!Alltid godt med en frisørtime:)


Frøken ballerina:)

Nyklipt!

Imorgen skal jeg til tannlegen,hjelp!!2,5 år siden sist,uff!!Jeg pleier å gå en gang i året,men det har sklidd ut litt.Ikke så glad i å gå til tannlegen,men jeg overlever vel...

Benjamin er våken igjen,lurer virkelig på hva som plager han for tiden...Hvor ofte er du hos tannlegen??


23 Kommentarer


Kvelden og mørkt!

Da er det kvelden og mørkt.Det er stille i huset,alle har slokna bortsett fra meg.Det er jo tidlig ennå,og jeg må få med meg siste nytt i bloggverden å se litt på tv.
Siden formen til Benjamin ikke har vært på topp i det siste fikk han være hos bestemor idag.Bestemorkos hjelper alltid.
Jessica var så trøtt at jeg nesten ikke fikk henne opp av senga på morran:)


To trøtte søtinger:)

Fikk levert ungene her og der og satte kursen mot jobb.Dagen gikk fort og vips var jeg ferdig.Fikk henta en pakke på posten fra Villervalla,fine klær til barna.Tunikaen til Jessica var litt stor,men da har hun den en god stund.Kjøpte den i størrelse 110.Hun bruker 104 og noe i 110.Benjamin bruker 86,men jeg har begynt å bruke 92 på han også.De vokser fort!
Fine klær iallefall!!Både til Benjamin og Jessica.

Jeg glante litt da mannen kom hjem fra jobb med handa i gips!!Han har knekt et par fingre,så handa er gipsa og fingrene har en skinne på seg.Jaja...sånn kan det gå.Lenge før vi ble sammen hadde han en ulykke på jobben med saga(han er snekker.)Kutta nesten av seg et par fingre,stor operasjon og lang vei tilbake.Men han ble helt fin igjen.

Benjamin virker litt bedre,var i godt humør ikveld.Leika og gikk rundt.Erta storesøster og har spist bra idag.
Da vi kom hjem kom en av nabojentene for å vise fram kattungen sin.Benjamin er helt oppslukt av dyr så det var kjempegøy:)


Stor stas å få kose med en kattunge:)

Lillebror er ivrig:)

Jessica prøver den nye tunikaen fra Villervalla:)Hvilken størrelse i klær bruker ditt barn??22 Kommentarer


Dumme vaksine!!

Den lille "tassen" i huset hadde en svært urolig natt inatt.Kava rundt i senga si og våkna flere ganger.Tror vi sovna i 01 tiden til slutt.Noe plager han,om det er vaksina eller ei er vanskelig å si.
Han har vært i barnehagen idag siden han var så fin i formen igår kveld.Men da han kom hjem idag var han rar,sutrete og ikke seg selv.Vil ikke ha mat,og det er virkelig ikke likt han.Ikke noe feber,men veldig urolig i kroppen.Må jo være vaksina??Dumme vaksine!!
Ikke lett å være liten og ikke kunne si ifra om hva som er galt...


Lillebror er ikke seg selv om dagen...

Ikke skjedd noe gøy eller spennende idag,har vært på jobb og thats it.Var litt ute etter middag.Jessica har fått ny deilig fleecejakke som er fora inni,fått av mormor og morfar,heldiggrisen!
Jeg har fortsatt mange tanker i hodet mitt som surrer rundt...


Jessica har fin ny fleecejakke:)


Jeg burde egentlig gått og lagt meg,men blir vel sittende i bloggland.Er jo så mye koselig å lese om her:)

Så koselig å høre at jeg var savna når jeg ikke blogga på et par dager.Snille dere er!!30 Kommentarer


I'm back!

Da er jeg tilbake etter en liten bloggpause,håper noen har savna meg:)
Har hatt litt mye å tenke på i noen dager,men skal ikke slutte å blogge eller noe altså.
Så her kommer en oppsummering av dagene som har gått.

Fredag var Benjamin hjemme fra barnehagen med paps.Han var ikke seg selv,og ikke i form.Vet ikke om det var vaksina som satte han ut av spill eller noe annet.Jeg hadde en travel dag på jobb med flust å gjøre,så jeg var på bånn og sliten da jeg kom hjem.Følte meg egentlig litt "uttafor"hele dagen.Mange tanker i hodet...
Vi var litt i gata å leika,Benjamin dura rundt med lekegrassklipperen sin.
Ikke i form så vi gikk inn.


Ute å går med grassklipperen:)

Lørdag var Benjamin litt bedre,men ikke seg selv.Jessica skulle på innvielsesfest av lekestua til Kristina så vi var en tur i byen for å kjøpe en liten gave.
Bestemte oss for å ha en jentedag bare vi mens paps tok seg av Benjamin.
Vi koste oss i strålende sol på innvielsesfest med grilling.Ungene lekte og vi voksne prata.Kristina har fått seg en flott lekestue!Ble dårlig med bilder fra festen,satt så godt i sola å spiste pølser,hihi:)


Vi var innom dyrebutikken å kikka på søte kaniner:)

Etter festen innlosjerte vi oss hos foreldra mine,de har ikke vært hjemme i helga.Bestemte oss for å sove der.Tok en tur borti gata til venninna mi med noe hun skulle ha.Ungene lekte så fint sammen.Og jammen ble vi ikke bedt på taco!Vi takka ja og hadde det kjempekos!Vi satt en stund å så på Skal vi danse før vi dro til foreldrene mine.
Jessica fikk sitte oppe med meg en stund før hun slokna.La meg ikke så seint jeg heller,men bråvåkna av at det ringte på døra!!Da var klokka 01.45!!!Jeg tørte ikke å lukke opp,hvem ringer på hos folk så seint??Jessica sov videre,tok en stund før jeg sovna,lå liksom å hørte etter lyder.


Jessica,Kristian og Nora koser seg med taco:)

Jessica koser seg hos Kristian og Nora:)

Idag søndag sov vi til 9.30!!Sløvan i sofan foran tv'n,fikk besøk av May gjorde vi også.Så var det tid for bursdagsselskap hos Henrik.Travel helg.
Koselig selskap hvor ungene leika og vi voksne satt i sofan å skravla:)
Har ingen bilder derfra heller,sløvt av meg!
Benjamin går og går,har virka i fin form igjen,blid og glad,bortsett fra da han måtte dusje...
Nå er kvelden her og Benjamin gråter i senga si.Paps sovna der inne da han la han,men nå er det igang igjen:/


Lillebror tar seg en gåtur:)


Reagerte ditt barn på 15 månedersvaksina??32 Kommentarer


Helsestasjonen...

Idag tidlig hadde Benjamin time på helsestasjonen for å få 15 månedersvaksina.Han fikk den ikke når han var på kontroll sist siden han var litt forkjøla.Det er han fortsatt,men helsesøster satte vaksine idag.
Benjamin gråt ikke denne gangen heller,tøffingen.Han kikka bare litt snurt på helsesøster.Han var litt snurt noen minutter før han ble seg selv igjen.Paps var også med og det var gøy:)
Vi prata litt om legging idag også,og det har jo blitt en forbedring,sett bort ifra igår da han våkna klokka 23 å rasa og skreik...
Vi veide å målte idag også.13 kg og 80.5 cm.Tar snart igjen storesøster han...men tipper han går av seg litt nå som han har begynt å gå.

Kjørte han i barnehagen etter helsestasjonen.Gikk kjempefint å levere han,ingen tårer.Da jeg kjørte ut ifra barnehagen ser jeg gruppa til Jessica er ute å går tur.Jeg stoppa for de ved gangfeltet,og Jessica smilte og vinka til meg.De gikk to og to sammen og hun leide Henrik:)


Jessica ved forskjellige anledninger idag:)

Vi sto litt på parkeringa med "de faste" idag også.Og ungene løp rundt å leika.Benjamin gikk etter de,vil gjerne være med å leke han også:)
Jessica ville en tur ut etter middag å hoppe på trampolina,så jentene gikk ut mens gutta ble igjen inne.
Benjamin var veldig trøtt og gåen,mulig det er vaksina som gjør han sånn.Husker Jessica fikk feber på dag 5 etter vaksina.Helsesøster sa at det var vanlig å få det fra 5-10 dager etter at vaksina var satt.


Lillebror går og går:)

Trekløveret:)Disse henger sammen:)


Til slutt går mine tanker til en familie som har mistet en kone,og to små gutter har mistet mamman sin.Så ufattelig trist,jeg har ikke ord.Man vet aldri hva livet bringer ...
Så gi dine kjære en ekstra klem ikveld...


Klem fra meg....
8 Kommentarer


Ballerina!

Idag var det kjølig igjen på morran,brrr altså!!Nå håper jeg jakkene jeg bestilte til ungene dukker opp i posten snart.
Jeg blir bare trøttere og trøttere hver morgen nå,er vel et tegn på at det er høst og mørketiden kommer snikende,liker ikke i det hele tatt.


Småtrolla med like Curious George luer:)

Jessica har gleda seg en stund til dagen idag.Hun skulle nemlig begynne på ballett idag.Ballettkostyme ble kjøpt inn forrige lørdag så hun har fått prøve det flere ganger.Men idag var dagen!
Ballettimen begynte allerede 16.30 så her var det bare å forte seg fra jobb og hente ungene i barnehagen.De onsdagene mannen jobber sent skal Benjamin være hos foreldra mine mens jeg er med Jessica.Så idag ble Benjamin kjørt til mormor og morfar.
Jessica var superspent!
Hun ble med "ballettlærerinnen"inn sammen med de andre barna.Foreldrene får nemlig ikke lov å være med inn,så jeg satt på gangen å venta med de andre foreldrene.
Da de var ferdige kom de trippende ut på rad og rekke.De var så søte i ballettkostymene sine:)Jessica ville gjerne tilbake imorra!!Gruppa Jessica er på er ifra 4-6 år.


Søte ballerinajenta vår:)

Benjamin er så flink til å gå.Da jeg henta de i barnehagen kom han gående imot meg,kjempemorro!:)
Han var trøtt og sliten,hadde ikke sovi lenge i barnehagen idag.


Lillebror går og går:)


Vi fikk pakke i posten idag(venter på flere,har bestilt litt varme klær.)Har lenge syns at disse strømpebuksene med motiv på stumpen og uten føtter har vært så fine.Flere og flere har kjøpt de så nå måtte jeg også.Bestilte tre strømpebukser til Benjamin og en søt genser til Jessica.
Bestilte fra lovebaby.no


Dette kom i posten:)

Nybada frøken med is rundt munnen;)


Er det flere som har småjenter som går på ballett,eller gikk kanskje du på ballett da du var lita??23 Kommentarer


Foreldremøte...

Dette er en sånn dag hvor jeg ikke har noe å fortelle om.Det har vært jobb og barnehage.
Været er overraskende varmt og klamt,har hatt noen regnskurer idag,men det gjorde ikke noe.

Etter jobb og barnehage har vi bare vært inne å leika.Jeg skulle på foreldremøte så foreldra mine kom hit for å være barnevakt siden mannen jobber sent.Det var foreldremøte for gruppa til Jessica.
Barna hadde vært eksemplariske og Benjamin hadde sovna uten et pip.Jessica venta på meg så jeg fikk legge henne.
Er så morro med foreldremøter!Man får høre om hverdagen til barna,se bilder og masse skryt.Koselig å treffe de voksne som man bare hilser på om morran og ved henting.
De er en herlig gjeng disse 08 barna i barnehagen:):)Foreldresamtaler blir det senere på høsten,og foreldremøte for gruppa til Benjamin blir også litt senere i høst.


Blid liten tass:)

Småtassene leker skole:)Har du vært på foreldremøte??
11 Kommentarer


Natterangler...

Plutselig har jeg blitt en natterangler...er så godt å få sitte litt alene om kveldene.Jeg som vanligvis legger meg 22,30 har i det siste lagt meg 23.30 og noen ganger har klokka vist midnatt.Alt for sent for meg.Så da alarmen ringte idag var jeg trøtt i trynet!
Må komme meg i seng tidligere ikveld,jobb imorra.

Var guffent på morran idag så luer måtte på.Men da jeg henta i barnehagen var det 20 grader og varmt!!Så da ble vi hengende litt på parkeringa med de "faste!"
En stund siden sist nå,så vi fikk skravla litt igjen.Jeg hadde allerede skravla med Ingunn før idag da vi var en liten tur i byen.
Benjamin hadde ikke gått så mye i barnehagen idag,men her hjemme tassa han noen runder.


Møkkete barnehagegutt:)


Jessica har begynt å ta astmamedisiner igjen idag for hun hadde en stygg bjeffende hoste.Men den var borte i løpet av dagen.Men greit å begynne med forebyggende nå.Hun blir fort mye sykere enn andre ved en vanlig forkjølelse om det setter seg i luftveiene.


Ser på tv:)


Jeg har fått handla inn vinterdress til Benjamin.Greit å få det unnagjort da det blir fort utplukka.Ble dress fra Name it,første gang jeg har kjøpt vinterdress fra de.Men den er superfin og virker bra!
Benjamin var veldig grinete etter barnehagen men fikk prøvd den på han.Han hylte seg gjennom dusjen også,jeg ble både svett og våt og fikk ikke vaska håret hans,grrrrr!!!!!!
Han var trøtt og sliten.Da han hadde sovna kosa Jessica og jeg oss litt i sofan før vi gikk på rommet å leste bok i senga.


Lillebror med ny vinterdress:)

Lesing på senga sammen med Georg og Ape:)Er du glad i å sitte oppe om kveldene??
16 Kommentarer


"Familien Friskus!"og han går!!

PANG sa det midt på natta inatt!!Ballongen til Jessica sprakk på rommet hennes og jeg holdt seriøst på å dø på meg!Jessica sov videre,da sover hun hardt altså.
Tok lang tid før jeg sovna igjen,hjelpes altså!
Campa nede hos Jessica inatt også.Paps får ta seg litt av den selskapssyke kosegutten om nettene,kanskje han klarer å avvenne han med at han våkner og vil til mamsen.Ikke det altså,det er jo koselig å ha en sovende tass inntil seg,men det er best å sove alene i senga si.Ikke godt å sove på madrass heller,men får sove hele natta.


Benjamin vil så gjerne låne sparkesykkelen:)

Etter dubben til lillebror bestemte vi oss for å ta en tur til Knuten.Knutefjell er bare en liten kjøretur fra oss,kronglete og fæl vei.Men godt med frisk luft og en tur ut i naturen.
Ikke ofte vi er på tur i skog og mark.Men idag var vi "Familien Friskus" på tur.Benjamin fikk sitte i ergoselen sin,har ikke brukt den så mye,så da måtte den testes.Første gangen jeg har hatt Benjamin på ryggen i selen.Funka bra det.Jessica satt på ryggen til paps,småtassene lo og koste seg.Vi gikk ikke helt til toppen,det får bli en annen gang.Litt kaldere oppe i høyden enn nede i byen hvor det har vært mildt idag og grasshoppene har syngi:)
Etter gåturen gikk vi inn på Knutehytta å spiste vafler,nam!:)
Det var dagens trim,og sikkert hele ukas trim,hehe;)Benjamin er ingen lettvekter,kjente jeg hadde han på ryggen.


Benjamin og mamsen er klare for en tur i naturen:)

Jessica og paps:)

Fin utsikt!


Og endelig så kan jeg si at nå går Benjamin!Nå går han på ordentlig,ikke bare noen skritt.Han har gått ute idag og han har stabba rundt inne.Plutselig så har det løsna.
Så han ble altså 15.5 måneder før han gikk ordentlig.Kjempemorro er det!Så nå får han vise fram kunstnene sine i barnehagen imorra:)
Vi klapper og ler og han er så stolt der han tasser rundt!Jessica er kjempestolt over lillebroren sin:)


Ute å går:)

Søskenkjærlighet:)


Er du ofte på tur i skog og mark??

18 Kommentarer


En fin dag i Oslo:)

Jeg sov sammen med Jessica inatt,jeg på en madrass på rommet hennes.Jeg har sovi som en stein.Utrolig deilig å få sove en hel natt uten å bli vekt av en urolig liten tass.

Idag gikk turen til Oslo for å møte broren min.Vi dro sammen med foreldra mine.Roger ble hjemme for å ordne med boden,måtte nesten det om vi skal få kommet noe videre med rommet til Benjamin.Det tar tid når det er jobb i uka og i helger.
Jessica er så glad i onkel Frode,Benjamin også,han roer seg så fort han får sitte på fanget til onkel.Tante Anne var ikke med,hun var hjemme med forkjølelse.
Vi begynte å gå på Carl Johan,men ga opp,det myldra av folk.
Så det ble ikke noe Oslo City eller noe annet:/Var en liten tur på Zara,ble gensere på de små.Var også innom H&M å kjøpte ballettstæsj til Jessica.Hun skal nemlig begynne på barnedans/ballett til uka.Og gjett om hun gleder seg!!


Morfar,Jessica og onkel Frode.Jessica har fått en kjempeballong:)


Vel,over til dagen idag.Vi gikk til Aker brygge og ble der mesteparten av dagen.Ble knallfint vær og varmt!Vi spiste på Fridays.Der har de så utrolig god mat!Alle sammen koste seg,både små og store:)
Etter mat tusla vi rundt i sola og koste oss.Benjamin krabba/gikk rundt og utforska.Jessica løp rundt og tulla med onkel.Hadde han spurt om hun ville vært med hjem hadde hun nok gjort det.
Blir nok en overnatting hos de etterhvert.Før vi dro hjem måtte vi bare ha is og Jessica fikk leke på lekeplassen.Benjamin slokna i vogna.


Tørst frøken på Fridays:)

Benjamin er like blid.Venter på maten:)

Jessica leier lillebror:)

Benjamin sammen med mormor&morfar:)


Jessica koser seg i parken på Aker brygge.Benjamin koser med onkel Frode:)

Vi har hatt en kjempefin dag,kosa oss!Når vi kom hjem måtte Jessica bare ha på seg det nye ballettantrekket sitt.Hun har dansa rundt,hun er så fin at.Bilde kommer;)
Benjamin var også full av krutt og har styra på sammen med storesøster.
Mannen har fått flytta alt av datautstyr over i boden hvor han skal holde til.Så det begynner å hjelpe!Håper du har hatt en fin dag,og at du koser deg ikveld:)


17 Kommentarer


Hallo i stua!

Hallo i stua alle sammen!!Endelig fikk jeg satt meg ned.Jessica og jeg har dilla på rommet hennes ikveld etter at Benjamin sovna.Hun ville vente på paps og det fikk hun lov til siden det er fredag.Hun ville også at jeg skulle sove hos henne inatt,så inatt camper jeg på madrass på rommet hennes.Koselig å gjøre sånt syns jeg,og Jessica syns det er like koselig!

Idag ba jeg meg selv og barna på middag hos foreldra mine siden Roger jobba kveld,veldig kjekt,hihi:)De syns nok også at det er kos:)
Benjamin gikk kjempemasse hjemme hos mormor og morfar,så nå er det ikke lenge før tror jeg.
Han hadde ikke sovi så mye i barnehagen idag,20 minutter,så han var litt trøtt.Men etter en dusj da vi kom hjem våkna han og leika med Jessica før det var senga.
Jessica har som vanlig hatt turdag i barnehagen og de hadde en flott tur i knallvær.Gått langt og kost seg med mat og lek i skogen ved gapahuken.
Tøff i pysjamas;)

Lek og morro!:)

Det var jammen i meg "friskt" på morran idag,3 grader,brrrrrr!!!!!Så Jessica måtte prøve vinterdressen sin fra ifjor,greit å ha alt klart.Hun syns det var kjempegøy å ta på seg vinterdress.Det er fortsatt litt vel tidlig å ta den i bruk,gode temperaturer midt på dagen.Dressen så ut til å passe,så håper den holder fram til bursdag/jul,eller hele vintersesongen.Den er i 104 så vi får se,hun er jo over 100 cm nå.
Jeg har også bestilt vinterjakker til begge to på nettet idag,de er knallfine!Gleder meg til de dukker opp,forelska meg helt i de,og siden begge to må ha vinterjakker måtte jeg bare;)
Har også lagt igjen vinterposen til vogna i barnehagen,greit å ha den der nå.Man vet aldri hvor kjølig det blir utover.Da fryser ikke Benjamin når han skal sove.


Jessica prøver vinterklærne fra forrige vinter:)
Bestiller du klær på nettet??10 Kommentarer


Lykkepiller...

Nå er høsten her,var ikke varmt på morran da vi dro til barnehagen og jobb da klokka var 08.Vi fryser ikke ennå,heldigvis:)
Like travelt på jobb idag,føles som et maraton enkelte dager.Etter jobb løp jeg innom butikken før jeg suste videre for å hente de søte små.
Benjamin så meg før jeg var innafor porten,han satt på knea å vinka til meg.Han var sååååå søt der han satt!!Jessica kom også løpende,er så koselig å hente de!
De ansatte bare ler av Benjamin og lurer på om han går på lykkepiller,haha:)Han bare ler og smiler dagen lang.Men ingen lykkepiller nei,hihi;)
Han avslutta dagen med å gå fra meg bort til en av de ansatte,og vi klappa:)Og lillebror blir så stolt.Han går mer og mer for hver dag,gleder meg til han stabber bortover og legger krabbinga på hylla.
Krabbinga går hardt utover klær og sko for å si det sånn...


En liten luring;)

Blid frøken på morran idag:)

Paps har jobba kveld idag så vi har vært alene.Vi har vært inne å leika siden det begynte å regne da vi dro fra barnehagen.Småtassene krangler så busta fyker,men er veldig gode venner også.De tuller og tøyser med hverandre.
Da Benjamin hadde lagt seg(uten problemer,skal vel ikke si det for høyt),kosa Jessica og jeg oss litt i sofan før vi tegna litt.Så var det sengetid,og hun kikka litt på ipaden før hun sovna.Jeg satt hos henne til hun sovna,har gjort det i det siste,men hun sovner på et blunk så ingen problemer.Jeg sovner nesten selv der jeg ligger på gulvet med et teppe...


Leker med biler:)Er det flere der ute som føler at de er med i et maraton enkelte dager??
11 Kommentarer


Stormende jubel!

Stormende jubel for Benjamin som sovna uten å skrike igår kveld,og som sov helt til klokka var 06 idag i sin egen seng!!!!!:)Håper vi er på rett vei nå,men imorra er jeg alene med de til legging så da slår han seg sikkert vrang igjen...typisk!!

Har ikke så mye å skrive om idag heller.Vært travelt på jobb så jeg er litt sliten.Alle har sovna bortsett fra meg,litt alenetid må jeg ha før jeg finner dyna.
Det går kjempefint med Benjamin i barnehagen,han er så blid og fornøyd og har blitt skikkelig varm i trøya.Morro å høre!
Jessica trives også og har flere venner,både gutter og jenter.Hun har jo gått i barnehagen siden januar 2010,tiden flyr.Husker hvor lita hun var vinteren hun begynte,hihi:)


Søtnosene!Legg merke til Ape som titter opp av nettet til Jessica:)

En tur i postkassa:)

Det har vært sol og flott vær idag,men har blåst endel.Merker det er kaldt i lufta.Orker ikke å tenke på høst og vinter.Jeg skulle gått i hi så fort snøen kommer,eller flytta til et varmere land.Gjerne Florida i USA:)
Vinteren er så alt for lang,sukk.Vet jeg gnåler mye om at jeg ikke liker høst og vinter,men jeg gruer meg skikkelig til denne mørke årstiden.Får håpe den går fort siden jeg er tilbake på jobb,da flyr jo ukene.
Blir nok gøy for Benjamin å leke i snøen:)Tror Jessica er litt lik meg,liker sommeren best:)


Prinsesse Jessica:)

En liten sjarmør:)Flere som gruer seg til høst og vinter??29 Kommentarer


Varme klær...

Tja,hva skal jeg skrive om idag tro?Har ikke så mye spennende å fortelle.Lillebror sovna uten et pip,han var halvveis i drømmeland da paps bar han inn i senga hans.Så jeg krysser fingra for at det gjentar seg flere ganger.
Lillebror går mer og mer alene,ikke kjempemasse men det kommer seg.Og vi klapper for han der han stabber i vei:)

Jeg har vært på en liten runde helt alene idag,sett etter varme klær til Benjamin.Selv om det er sommertemperatur ute kommer kulda brått!Jeg har kikka litt på vinterdresser men har ikke bestemt meg.Men må hive meg rundt snart før alt er utplukka.Har desverre ikke noe å arve fra storesøster,mulig han kan bruke en Reimadress hun har hatt,men den er i største laget ennå tror jeg.
Håper dressen Jessica brukte ifjor passer henne i år også,var veldig fornøyd med den.Det var en dress fra Kappahl,Kaxs.Fikk veldig bra i testene den var med i.
Det ble en ulldress på Benjamin fra Name it.Kjempefin og kjekk!Jeg pleier ikke å ha på ungene vinterdress i bilen fram og tilbake til barnehagen,da er det kjekt med en ulldress til lillebror.Må få tak i en varm jakke også,det må storesøster ha og.Vintern er dyr!


Lillebror i ny ulldress og Jessica på sparkesykkelen:)

Etter middag tok vi en tur til ei venninne av meg med klær Jessica har vokst fra.Kjekt at noen kan arve de av henne.Vi parkerte hos foreldrene mine som bor i samme gate som Hanne.
Jessica ville sparke på sparkesykkelen bort til de.Litt vrient med to hjul ennå,men øvelse gjør mester!Ungene leika med Nora og Kristian og kosa seg.
Prata litt med foreldra mine før vi dro hjem.
Og vips så er kvelden her og det er mørkt allerede...isj!!
Jeg kom aldri så langt at jeg fikk dratt på ishockeytrening idag...


I gata hos mormor&morfar:)

Benjamin vil bli stor så han kan bruke sparkesykkel:)
Har du bestemt deg for vinterdress til ditt barn??

24 Kommentarer


På to hjul!

Endelig fikk jeg planta rompa mi i sofan,det var godt etter en dag med mye å gjøre på jobb. Og etter jobb og barnehage så flyr jo timene avgårde sammen med ungene.Ikke mye man rekker før det er leggetid.
Vi har hatt sommervær idag også,og jeg nyter...


Søtnosen i pysj:)

Jessica har prata en stund om at hun ønska seg sparkesykkel med to hjul,hun var for stor for den med tre hjul sa hun.Og den med tre hjul fikk hun da hun var 20 måneder.Hun stakk stadig vekk av med sparkesykkelen til naboen fra hun var 18 måneder.Så da kjøpte vi en til henne.Hun susa bortover gata i en alder av 20 måneder som om hun ikke hadde gjort annet:)
Idag fikk hun Hello Kitty sparkesykkel med to hjul,akkurat som hun ønska seg.Hun har ikke bursdag før i Desember,men da får hun ikke brukt sparkesykkel.Så hvorfor ikke...
Hun lyste opp:)Stor jente nå!
Hun har tohjuling med støttehjul også som hun har fått av mormor og morfar:)


Store nydelige jenta!

Stolt eier av ny sparkesykkel med to hjul!:)

Vi var ute alle sammen og Jessica sparka avgårde.Benjamin fikk prøve trehjulssykkelen til storesøster.Litt liten ennå,men bare vent!Neste sommer så er han vel over alle hauger!
Gleder meg jeg,lurer på åssen disse småtassene er da.Stikker vel av sammen bortover gata her mens de ler høyt.


Here comes trouble!

Goingen:)
Har barnet ditt sparkesykkel??10 Kommentarer


I tenkeboksen....

Det var veldig deilig med en kveld alene igår.Jeg satt litt lenger oppe enn vanlig.Roger så en film når jeg traska i seng.
Sov til nesten 9.30 idag,deilig å få sove uten å bli vekt av Benjamin i løpet av natta.
Han er ikke kurert for leggeskrekken sin,han hadde rasa og vært sinna i går kveld også,men svigermor er en tålmodig dame,så etter en stund hadde han sovna sittende i senga,han tippa over og snorka.Jessica hadde sovna i stolen foran tv'n:)Hun var nok sliten etter overnatting hos Kristina og bursdagsselskap.

Legginga ikveld besto også av rasing og sinne.Det var Roger som la han,og Benjamin sovna til slutt sittende i senga.Det er rett og slett trass,men han må jo gi opp snart!!

Før vi henta småtrolla hos svigers bare slappa vi av før vi ordna og rydda litt.Vi fikk ikke gjort så mye her hjemme for vi henta etter dubben til Benjamin,og han pleier å sove til klokka 13.
De har kost seg!Benjamin sov på eget rom men våkna i løpet av natta og havna i senga sammen med Jessica og bestemor.


Hoppetussa og full fart på sparkesykkelen!

Etter middag dro vi på lekeplassen i byen,masse folk der.Har vært fint vær idag og ganske varmt.Ungene lekte og hadde det gøy.Benjamin krabba etter endene som er i parken,jakta på de:)
Et veldig fint sted å være,har blitt flere lekeapparater der også.


Denne huska var populær!

Avslapning på huska:)

Lillebror i farta!:)


På tirsdag begynner ishockeytreningene igjen,jeg har litt lyst til å være med.Jeg får vært med en gang i uka siden Roger jobber kvelder.
Det har gått nesten tre år siden sist jeg trente hockey,jeg skada kneet i en kamp da Jessica var 1 år,jeg måtte opereres og 5 måneder etter skada jeg det andre kneet og måtte akutt opereres:/
Jeg vet ikke hvor mye knærne tåler,men lysten er der,og det er jo lov å prøve.Jeg tenker så det knaker......
Da får jeg kommet meg litt ut,får trent sporten jeg har elsket i 20 år og jeg får vært sosial og jeg får gjøre noe jeg liker.Jeg er i tenkeboksen...
Trener du??


11 Kommentarer


Hæla i taket...

Hæla i taket og tenna i tapeten!!Ikke akkurat...vi er alene hjemme uten barn,bestemor ville ha begge to på overnatting til imorra.Men vi gjør ikke noe ellevilt.
Vi er bare hjemme og slapper av.Det ble litt på sparket så vi skal ikke noe spesielt.
Mange ville sikkert benyttet sjansen til å ta seg en fest,kjenner noen som gjør det så fort de har barnefri,ikke vi.Alle må jo så klart få gjøre det de vil,men jeg syns det er litt godt å slappe av i fred og ro,og ikke minst få sove uten å bli vekt.
Mannen og jeg har vært å grilla hos foreldra mine når han var ferdig på jobb,og nå bare slapper vi av,han driver på med litt småting i boden som ikke er ferdig ennå.Det tar tid når vi jobber hver dag + helger.

Jessica har vært hos Kristina,så Benjamin og jeg har vært alene.Etter dubben hans kjørte jeg han bort til bestemor.Jeg dro å henta Jessica hos Kristina og vi dura videre i bursdag til en av jentene på gruppa i barnehagen til Jessica.


Utforsker nabolaget:)

Lillebror er klar for overnatting:)

Jessica har vært i bursdag hos Ruth Amalie som fylte 4 år.Det var pølser,kaker og is.De har leika og kosa seg.Vi voksne som var der fikk skravla.Koselig å bli kjent med flere av foreldrene som jeg ikke snakker så ofte med.
De fikk også "fiske" godteriposer før de dro,og det var kjempespennende!!Jessica var veldig fornøyd:)


Gøy i bursdagsselskap:)

"Fisking" av godisposer:)

Jeg har ikke hørt noe fra svigermor så da går det nok fint med småtrolla der borte.Benjamin har ikke sovi så mye borte,men det har han godt av.Kanskje svigermor kurerer han for "leggeskrekken" hans:)


Hva gjør du når du har barnefri??8 Kommentarer


hits