Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Satt som et skudd!

Benjamin var så heldig at han fikk arve en softshelldress av en gutt som hadde vokst fra den.Jeg syns den så stor ut,str 104.Men tok den med i barnehagen i dag.
Da jeg henta barna kjente jeg nesten ikke igjen lillebror.Han hadde på den nye dressen og den satt som et skudd!
Han ble så fin,og ikke minst så han mye større ut,ikke rart jeg nesten ikke kjente han igjen.
Han var god og varm også.Så softshelldressene til Name it er supre!Første gangen vi har en sånn dress,men det blir ikke siste gangen.Skryt,skryt,skryt!!!


Lillebror med ny fin dress!!


Etter middag dro vi for å leke med William,Emma og Benjamin.Ungene lekte og koste seg mens Camilla og jeg fikk skravla,alltid like koselig!Disse fine barna våre vil gjerne leke sammen hver eneste dag,og de spør alltid etter hverandre.
Det nærmer seg fødsel for Camilla og vi gleder oss til å se babyen:)!Sprek gravid mamma altså;)


Barna koser seg sammen:)


Flere som liker softshelldressene fra Name it??10 Kommentarer


Host,host!!

Frøkna i huset hoster og hoster.Hun kom listende i natt og fikk sove med meg,men sånn som hun hosta,holdt meg våken ganske mange ganger ja.Hun fikk litt pustemedisin og det hjelper en god stund.
Ellers er hun i fin form!

Vi har hatt besøk av naboene våre som har flyttet,vi holder kontakten og prøver og treffes i ny og ne.Vi bor jo tross alt i samme byen.
Ungene lekte kjempefint og vi koste oss med vafler og skoleboller.De hadde med nybakte skolleboller,mums!!
Etter litt prating og spising gikk vi en tur ut til lekeplassen.
Godt med en luftetur og ungene koste seg.Kjenner det er høst ja,jeg blir fort frysen!Benjamin var så heldig og arve en soft shell dress fra Name it som Marius hadde vokst fra:)
Kjempekoselig med besøk!!


Henger og dingler:)


Sparkesykkelen er med!

For de av dere som lurer på om ungene ikke bruker hjelm,jo de gjør det!

Da var helgen over og en ny uke venter.Vi skal jobbe,ungene skal i barnehagen og vi skal  på en liten utflukt på onsdag,ellers ingen planer.


Har du planer denne uken??10 Kommentarer


Godteposer!

Jessica og jeg hoster og snørrer,men formen er helt grei heldigvis.Godt vi har fri i helga!Ungene tusla rundt i pysjen en god stund før de ordna seg.Godt å sløve!


Go'gutten i ny pysj!

Jessica med sin kjære Ape:)


Paps har jobba litt og frøkna har vært i bursdag hos en av jentene på sin avdeling fra barnehagen.Benjamin var med å leverte henne og han begynte å kle av seg og ville bli med inn,hihi:)
Mens søster var i bursdag dro Ben og jeg og handla mat.Traff Camilla og barna på butikken så ble med de hjem.Da hadde Benjamin noen og leke med imens og Camilla og jeg fikk skravla litt.
Benjamin og jeg henta Jessica og hun hadde kost seg,de var 13 jenter og det hadde gått så fint.Ikke noe bråk og de hadde sitti som tente lys rundt bordet.Flinke jenter!
De fikk akkurat godteposer da vi kom så Benjamin var så heldig at han fikk en også,og det var stas det!!!Han slapp det han hadde i henda og tviholdt på posen!


Fornøyde barn med godteposer:)


Vi har spist taco og ungene har sett på tv.Like før de skulle legge seg gikk Jessica og paps en tur ut med lommelykter,kjempespennende!!Det er jo bekmørkt ute!
Har jeg sagt at jeg ikke liker disse mørke kveldene?Ja jeg tror nok det,hihi:)


"Mjau!"


Nå er det kanskje noen som har høstferie?Vi har ikke det,men siden jeg har fri på onsdag så tar jeg med meg barna og kjører en tur til en bloggvenn i nærheten av Moss.
Det blir så koselig!Et år siden sist vi så hverandre,tipper ungene har vokst masse siden da:)


Har du høstferie??
12 Kommentarer


Syk i nesa!

Jeg skal fatte meg i korthet i kveld.
Har vært hjemme med frøken snupp i dag,hadde ikke hjerte til og sende henne i barnehagen.Hun var skikkelig forkjøla og hosta veldig.Hun gråt og var utilpass.
Så da dro Benjamin uten søster i dag,men det går uansett så bra!Han stortrives i barnehagen og er en av "sjefene" på sin avdeling.

Frøkna fikk se på tv og kose seg.Vi har tegna og hun har leika med modelleire.Sett ennå mer tv og da dubba visst jeg av på sofan,ups...Men jeg var så tung og rar i kroppen.Ikke så rart for nå er jeg skikkelig forkjøla.Nyser så jeg nesten tisser på meg og nesa renner,og den klassike "nesestemmen" er på plass.
Eller som Jessica sa da hun var "lita."  "Jeg er syk i nesa!"

Jessica var med og henta lillebror i barnehagen,og da var det plutselig full fart!Hun sa klart ifra at hun ikke var syk og ville i barnehagen i morgen...Rart hvor fort de kjeder seg hjemme.
Men det var nok uansett godt for henne og få hente seg litt inn i dag.Iskaldt på morgenen og deilig i sola på dagen.


Leketid!


Har nesten ikke tatt bilder i dag,ikke alltid barna er like villige til å bli tatt bilder av og mamsen har vært mer eller mindre sløv nå i ettermiddag/kveld.
Blir ikke sent i kveld nei.
Kan faktisk ikke huske sist jeg var forkjøla,bank i bordet!!!


Flere som er forkjøla??4 Kommentarer


Tøff frøken!

Høstmørket har senket seg og barna sover.Jeg skal snart hoppe i dusjen,fryser.Syns ikke jeg gjør annet,blir vel ikke varm igjen før til sommern...
Det har vært nok en travel dag på jobb og barn i barnehagen,barna koser seg og har det gøy.
Da jeg kom for og hente de dreiv Jessica og en venninne med noen "stunts."De sykla i full fart ned en liten bakke og hylte av fryd.Det kilte visst i magen og dette er noe de driver med støtt og stadig.
Frøkna kan være ganske så tøff når hun vil!


Dette er gøy,hyler av fryd:)

Vi dro hjem til foreldrene mine på middag.Godt og komme til maten på bordet,hihi:)De reiser til syden på lørdag,heldiggrisene!Og ungene ville se de før de drar.
Etter middag dro vi alle sammen en tur til oldemor.
Hun ble kjempeglad for å se ungene og hun fikk et flott bilde av de i ramme som hun kan titte på.Vi spiste kake og kosa oss,veldig hyggelig.
Om en måned fyller hun 95 år,wow!!!Veldig glad for at ungene har en oldemor og at jeg fortsatt har mormoren min hos meg <3


Benjamin slapper av hos mormor & morfar.


Elskede unger <3Ha en fin kveld:)10 Kommentarer


Takknemlig...

Onsdag er som regel fridag på meg,godt med en dag man kan ordne og styre litt.Siden jeg hadde vaska osv på søndag dro jeg en tur med mamma til Gulskogen.
Jeg skulle kjøpe meg nye sko,Gore tex sko,og da måtte jeg på XXL.Jeg har aldri eid et par Gore tex sko,de var supergode på foten,veldig fornøyd!
Ble litt shopping til barna og,barna har veldig snill mormor og morfar og jeg snille foreldre.Veldig takknemlig <3

I dag har det vært skikkelig høst ute.Da jeg henta barna hadde Benjamin fått på seg høstdressen sin.Lue hadde han på med capsen over så klart.
Capsen er et must for tiden!


Se på han da!!


Jessica ville gjerne ut en tur etter middag,hun ville bort til ei jente i gata.Fulgte henne bort,men det var ingen hjemme.Hun ble litt lei seg siden hun ikke hadde noen og leke med(det kryr ikke akkurat av barn i gata her desverre.)
Jeg sa hun kunne leke med lillebror,men han ville ikke ut,så da ble det litt lek inne som noen ganger tar helt av og ender med tårer.
I det ene øyeblikket leker de kjempefint og i det neste krangler de,i dag ble det krangling over en basketball,bah....Men alt i alt er de veldig glad i hverandre:)


Basketdude!


Frøkna med ny søt lue!(luedilla.)


Må bare få takke en super venninne som desverre bor litt langt unna,hun hjelper meg med litt bursdagsstæsj til Jessica.Og det blir knallbra!Frøkna har ikke bursdag før i desember,men viktig og starte med litt planlegging.
Så tusen,tusen takk for at du hjelper meg kjære deg <3


Er det flere som planlegger bursdag??

 13 Kommentarer


Skalk alle luker!

Sitter her under et teppe og fryser,brrrr!!!!
Nå kommer kulda snikende,var 2 grader på morran i dag,og det går bare en vei,liker ikke,jeg hater og fryse!Det er bare å skalke alle luker!
Lengter etter sommer,sukk....


"De håpefulle!"


Har ikke skjedd stort her i dag,jobb og barnehage.Lillebror en ordentlig tøffing.Går med capsen sin hele dagen,vil ikke ta den av og sover med den i barnehagen,haha:)!
Frøkna har turdag på tirsdager,og i sekken var det med varm kakao og god mat i matboksen.

Etter middag gikk jeg og Jessica en tur ut for hun ville se etter reven i skogen bak her hvor vi bor.Alle barn har vel mer eller mindre dilla på rever om dagene?!
Vi så ingen rev,men noen blåbær fikk hun med seg.
Lillebror var ute med sparkesykkelen sin.Jeg ble skikkelig kald og fryser ennå,jeg er ikke lagd for høst og vinter.Nesten så jeg henter dyna mi ut på sofan.Det er det lenge siden jeg har gjort,hatt dyna i sofan...


Ingen rev i sikte...


Tøffen!


Flere som syns det er digg å ha dyna rundt seg i sofan??
6 Kommentarer


Bare mandag!

Jeg har brukt dagen til og sove vekk en migrene jeg våkna med i natt.Migrene er no herk!!
Skal virkelig ikke klage over været altså,varmt midt på dagen,kjølig på morgenen og kvelden.Vi har ennå ikke tatt i bruk strømpebukser eller ulltøy,men det ligger i skapene til ungene i barnehagen.
Blir jo ikke akkurat varmere i tiden framover...plutselig er det kuldegrader!Benjamin har noen bukser som er fora,og det er jo så kjekt!!

Da ungene skulle dra i barnehagen i dag tidlig lå det en død lemen på gårdsplassen,sikkert nabokatten som har lagt den fra seg.Ungene satt å kikka på den og syntes synd på den.


Stakkar lille lemen!


På ettermiddagen har paps vært på dugnad i barnehagen og vi her hjemme fikk besøk av Camilla og ungene.Vi var litt ute før vi luska oss inn,ble litt kjølig.
Sikkert bare vi voksne som frøys,hihi:)
Ungene lekte like fint som alltid!


Rampegutt;)


Søta!Har du tatt i bruk strømpebukser ennå??


9 Kommentarer


En snarvei!

Det ble en knallfin høstdag med sol og deilig temperatur i dag,så etter at jeg hadde støvsugd,vaska og skrivd en søknad(puh!) så gikk vi en tur ut med ungene.
Gikk til skogen vi har rett bak her vi bor,og tusla ned i et annet nabolag.Jessica har spurt om vi ikke kan gå ned dit en gang.Og fra skogen ved oss går det en sti ned dit,en snarvei:)
Gikk og kikka litt og ungene lekte på lekeplassen.Så ville lillebror hjem og vi tusla på stien i skogen hjemover,ikke lange biten og gå i det hele tatt.Kjekt når ungene blir større og vil besøke venner i det området.Tok noen bilder av ungene i skogen,og det ene bildet ble fantastisk fint!!Lys og farger ble perfekt,og fornøyde barn,herlig!Tatt med iPhone.


Herlig bilde av småtassene i skogen.

Det er høst!


Benjamin sovna på sofan mens middagen ble laget.Vi er ikke så nøye på soving i helgene og han sov til 9 i dag tidlig.Men trøtt ble han og fikk seg en powernap.
Etter middag kom en kamerat av Jessica på besøk.Det ble en sykkeltur til lekeplassen.Lillebror hang på med sparkesykkelen sin,gøy og være med de "store" barna!

Til kveldsmat ble det vafler.Og nå oppdaterer jeg iphonen min....


Kos med Bongo!Hva har du gjort i dag?8 Kommentarer


Familyfunday!

I dag har det vært åpen brannstasjon mange steder i landet,og hos oss var det også det.
Vi dro alle fire for å sjekke ut brannstasjonen.Jessica har vært der mange ganger før,sammen med barnehagen og og på åpen brannstasjon.Det var første gang for lillebror og han storkoste seg!
De fikk prøve vannslangen(Ben ville ikke,)de var oppe i heisekranen(da ville ikke Jessica,)og vi fikk en kjøretur med brannbilen i full fart og med sirene på for full guffe!!


Jessica "slokker" brann!

Ben sjekker at alt virker.

Jessica ville ikke opp i heisekranen,det var jammen i meg høyt,så vi ble stående mens paps og Benjamin skulle prøve.Vi hang sammen med min venninne Ingunn og gutta hennes som er i barnehagen sammen med Jessica og Ben.
Plutselig var det bare småbrødrene som tørte og bli med opp i heisekrana sammen med Ingunn og paps.Jeg ble igjen med Jessica og Henrik nede på bakken.
Småbrødrene digga det,hihi:)
Så ble det tur med brannbilen med fulle sirener og bånn gass.Det var mamman til ei av jentene på avdelingen til Jessica og Henrik som kjørte så vi fikk en litt lengre runde enn den andre brannbilen.Det gikk ganske fort,måtte holde meg fast jeg,hihi:)


Høyt der oppe er de!


Etter brannstasjonen ble det en tur på senteret,lillebror måtte ha nye sherroks.Traff mange kjente.Vi endte opp på baguetten med mormor,Ingunn og gutta.
Kjempekoselig!!
Og Benjamin sørga for at rulletrappa/rullebåndet stoppa,han trykte rett og slett på stopp knappen,pøbel!!!

Her hjemme har vi spist taco og ungene har hørt på The Fox x-antall ganger,hekta!Til og med mamsen er hekta,hihi:):)


Kos med Bongo.


Nå lurer jeg litt på om dere som har iPhone har oppdatert telefonen deres??Tør liksom ikke jeg,redd for at noe skal bli galt etterpå...jeg er litt rar...
Får jo helt dilla om mobilen ikke virker som den skal.20 Kommentarer


Hjemmekjær!

Jada,i dag tidlig var det et tynt islag på bilruta,jeg vil ikke ha kulde og frost!!!Kan jeg skru tiden fram til våren??
Det er iallefall helg nok en gang,ukene flyr avgårde!
Fikk omtrent ikke vekt barna i dag,så siden de var så trøtte håper jeg de sover litt lenger i morra!!

Benjamin blir alltid overlykkelig når jeg kommer og henter i barnehagen.Han skal hjem!Han er en hjemmekjær liten fyr,lurer på hvem han har det fra?(pappan sin!)
Men han storkoser seg heldigvis i barnehagen,det er når jeg kommer at hjemlengselen melder seg.
Jessica lekte og hadde det veldig gøy,ville egentlig ikke hjem.
Jeg overtalte de til å ta noen bilder i grasset siden de hadde på seg de nye fine,fargerike genserne fra Villervalla.Bildene ble ganske fine de!Men noen ganger ønsker jeg meg et bra kamera!
Syns iPhonen tar veldig bra bilder ute altså,og jeg bruker nesten kun iPhonen til og ta bilder med.Har et lite kompaktkamera,men det har jeg nesten brukt opp om det går an...
Her kommer noen bilder fra min lille "photoshoot!"Etter middag dro Jessica og jeg en tur til mormor og morfar.Jessica lengta sånn etter mormor.De har vært i Sverige noen dager og hadde kjøpt med noen småting.
Benjamin ville være hjemme,hihi(der har vi den hjemmekjære lille fyren igjen.)

Nå er det sløving i sofan en times tid før jeg finner dyna mi!


Tar du bilder med iPhone eller noe annet kamera??

Er barna dine hjemmekjære??6 Kommentarer


Glitter og stas!

Frøkna i huset er så glad i og pynte seg,skjønner ikke hvem hun har det i fra.Missforstå meg rett,liker å pynte meg jeg og,men hun er ei lita jålejente,det er absolutt ikke jeg.Og hun har mer og finere klær enn meg.Ønsker meg masse nytt,men finner aldri noe.Men det er aldri noe problem å finne klær til de små!
Så i dag hadde snuppa på seg ny glittergenser fra Name it:)


Fin i ny glittergenser:)


Etter middag dro gutta avgårde for å klippe seg.Jentene ble igjen hjemme.Vi tok en liten sykkeltur,men jeg syns det er guffent ute nå,liker ikke og fryse.
Så nå blir det nok mindre og mindre utetid på oss er jeg redd.Må nok kjøpe meg litt ulltøy jeg også skal jeg overleve vintern!Måtte støvsuge for å få igjen varmen,og det var 100 kg med grus nede i gangen.Da må man bare hive seg rundt,her er det sjeldent strøkent for å si det sånn.Hvem rekker vel det med full jobb og barn?!


Ute å sykler!


Småtassene fikk nye gensere i posten i dag fra Villervalla!De har så mye fint,men man må jo begrense seg litt når man handler.
Fargerike og flotte klær!
Småtassene må nok ha de på i morgen:)


Nytt fra Villervalla!


Nyklipt og fin!

Koooos!Handler du mest klær til deg selv eller barna??


12 Kommentarer


"Date!"

Fikk "besøk" til eksakt samme tid i natt som i går natt.Jessica kom tuslende og la seg,og da fikk så klart ikke jeg sove igjen,argh altså....Men koselig og ha henne i senga,plutselig så er de så store at de ikke vil sove med mamma og pappa mer.


Klare for barnehagen!


Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om,ble plutselig tomt i hodet mitt.Syns Benjamin har blitt så stor!Nå bruker han størrelse 98-104 i klær,han tar snart igjen storesøster,han veier bare 1,5 kg mindre enn henne.
Han var så tøff i dag i nye klær fra Name it.Name it har virkelig veldig mye fint altså,finner alltid noe der,farlig å gå inn,fort gjort og komme ut igjen med noen plagg.

Som dere ser så har jeg fått en ny flott header og nytt design!Det er nok en gang Helle som har laget dette og jeg er super fornøyd!Er så heldig som har henne til og hjelpe meg:)
Takk Helle!


Tøffen!!


Lillebror begynner å bli stor!

Jessica har vært med en gutt hjem fra barnehagen i dag.Hun har ikke vært hjemme hos de før,men de kjenner hverandre godt,har gått på samme gruppe i barnehagen siden 2010.
Hun strålte da de kjørte avgårde med guttens pappa og storesøster.
Veldig rart å dra hjem fra barnehagen med bare ett barn.Vi har bare vært hjemme og spist middag og tatt det med ro.
Jeg gleda meg til og hente frøkna og høre hvordan "daten" hennes hadde vært.
Kameraten hennes bodde litt ut på "landet" i et kjempefint hus!De var opptatt med og leke da jeg kom og jeg fikk masse skryt av hvor koselig det var og ha med Jessica hjem,høflig,gode manerer,søt og morsom jente!
Jeg ble en stund for å skravle og barna måtte vise fram rommene sine til meg.Snuppa ville så klart ikke hjem og felte noen tårer i bilen.

Det er så koselig at både gutter og jenter leker sammen og inviterer hverandre med hjem.De er en så fin gjeng disse 08 barna i barnehagen,veldig sammensveisa,og de tar så godt vare på hverandre.
Det siste året i barnehagen skal nytes!!


- Vennskap varmer mer enn sola...


2 Kommentarer


Du og jeg Ape...

Jeg våkna klokka 03.30 av høy gråt og uling.Helt fortumla kom jeg meg ned trappa og buste inn på rommet til Benjamin,men der var det stilt.Gråten fortsatte,det var Jessica som gråt hjerteskjærende...hun fant ikke Ape!!
Jeg fomla rundt i mørket uten briller,Ape lå på gulvet han stakkar,men snuppa var helt fortvila.Hun fikk sove i senga vår resten av natta.Bortsett fra at jeg ikke sovna før jeg nesten måtte stå opp igjen,og da var det Benjamin som sto nede i gangen og vræla på mamma....gjesp....

Men over til Ape.Jeg har fortalt om Ape og Jessica før.Ape er fortsatt det kjæreste hun har,og selv om hun snart er 5 år så syns jeg ikke det gjør noe.En kosebamse er så koselig og betryggende.
Ape er alltid med og har vært med siden hun var 4 måneder.Jeg er veldig glad for at hun har et favorittkosedyr.Jeg hadde det selv da jeg var liten,også en ape:)Og han sitter fortsatt i senga mi!
Har mange bilder av snuppa og Ape sammen i mange situasjoner,men her er et bilde av de fra høsten 2010.


Du og jeg Ape....

Det har høljeregna i dag også,og i dag var det Jessica som hadde turdag.Hun hadde med god niste og varm kakao.De hadde faktisk ikke blitt så våte som i går så i dag var det ikke noe vått tøy med hjem.
Godt at barna koser seg på tur uansett vær!De har jo så gode klær,og snart må jeg finne fram ullklærne,for det var litt småkaldt i dag.
Benjamin er veldig opptatt av Vennebyen for tiden og så fort jeg kommer i barnehagen sier han at han skal hjem å se på det.Tv- slave...


Ser på regnet.


Etter middag tok paps med seg ungene bort til bestemor og bestefar en tur.Selv ble jeg hjemme å bretta tøy,tok en dusj og ordna buret til Bongo.
Ikke ofte jeg har huset for meg selv på ettermiddagen.

Har ditt barn et favorittkosedyr??10 Kommentarer


Hello monday!

Ikke alle er like glad i og stå opp,en av de er Jessica(lillebror,meg og paps.)Men opp måtte vi,og det plaskeregna ute.Hello monday!
Lillebror hadde turdag i dag,de går på tur uansett vær,men spiser i barnehagen,de går ikke så langt,men på tur er de!


Hello monday!


Ruskevær!

Ordentlig ruskevær i dag,passa perfekt siden jeg har hatt fri,så det ble en sløvedag på meg.Har hatt Home & Away maraton,hihi:)

Fikk med masse vått tøy hjem fra barnehagen.Benjamin hadde vært på tur og Jessica ute og lekt.Lillebror syns det er kjempestas å få være med inn og hente søster på stor avdeling.Han satte seg til for å leke med det de gjorde,hihi:)

Mens vi spiste middag begynte det å lyne og tordne,buldra skikkelig!
Jessica og jeg tok en bytur for hun måtte ha et par nye sko,joggeskoa er så slitne nå.Fant først et knalltøft par,men de hadde ikke størrelsen.Fant til slutt noen kule  "basketsko" med litt for i.Greie høstsko for nå.
Kikka litt på klær også,hun fant en tunika,men størrelsen var så klart utsolgt.


Inne på avdelingen hos storesøster:)


Denne ville frøkna ha,men desverre så hadde de ikke størrelsen.Har det vært ruskevær hos deg??


7 Kommentarer


Gråværsdag.

Da var jobbehelgen over og det er tre uker til neste jobbehelg!
Guttene purka og sov da jeg dro på morran,Benjamin hadde sovi helt til 9.30!Flaks for paps,haha!!Jessica sov hos mormor og morfar og har storkost seg der i hele helgen.Hun hadde visst lyst til å sover der denne natta og.
Bra hun koser seg hos de.De hadde kost seg inne i regnværet i dag med å klippe og lime,leke og se film.Vet ikke helt hva gutta har gjort,men tipper de har hatt en sløv dag.
Jeg henta frøkna etter jobb og hun løp opp til Benjamin for å gi han en kos:)


Ser på Vennebyen.


Vi måtte lufte småtassene etter middag,en hel dag inne blir fort litt vel mye.De må komme seg ut og i bevegelse.De kasta ball og brukte sparkesyklene.
En innedag i gråværet i ny og ne er hyggelig det,men ser virkelig ikke fram til gråværsdager som kommer som perler på en snor.Blir jo tullerusk av å sitte så mye inne.Også så trøtt som jeg blir!Nei,sommer og lyse kvelder er tingen!


Snuppa!!Blir ikke du trøtt av gråværsdager og høst??
14 Kommentarer


Jobbehelg.

Jobbehelg på meg denne helga,like greit siden været ikke er så bra.Mannen har også jobba i dag så barna har vært hos mormor og morfar(mine foreldre.)
Jessica sov hos de fra i går til i dag,da slapp hun og stå opp i dag tidlig.
Lillebror våkna da jeg gikk på badet,så han fikk se litt tv før jeg kjørte han til foreldrene mine.

De har kost seg masse begge to,de hadde vært en tur på senteret,de syns det er stas og være i byen.Var ikke noe utevær i dag så da er det jo greit å kikke der.
Da jeg kom fra jobb for å hente de spurte Jessica om hun ikke kunne få sove der i natt også,så hun gjør det.
Veldig rolig med bare et barn hjemme.
Vi var hos foreldrene mine en stund før vi henta paps på jobb.Vi fargela og perla,frøkna hadde nemlig fått nye perler av mormor.Så da lagde vi kjeder og armbånd.


Småtassene koser seg hos mormor&morfar:)


Gøy å fargelegge!

Venter på paps!

Da vi kom hjem lå det pakke i posten til oss fra Lindex.Ungene fikk hvert sitt herlige ullsett.Kjempefine farger og med stjerner.Så nå skal de ikke fryse når kulda kommer.Kjempeheldige unger som får gaver i posten!
Tusen takk Lindex!!


De fine ullsettene ungene fikk fra Lindex!


Nå skal jeg sløve litt før jeg finner senga,jobber i morgen også,kjedelig,men sånn er det bare.
Ser på Cheer Perfection på kanal TLC,mange artige serier der.


Har du TLC??
11 Kommentarer


Flashback friday!

I dag har jeg hatt fri,men dagen har gått så fort at jeg skjønner ingenting.Når barna var kjørt i barnehagen dro jeg hjem og rydda litt,satte på en klesvask og støvsugde.
Jeg har jobbehelg så da blir det ikke gjort noe hjemme,mannen jobber i morgen også.
Det ble en bytur også sammen med mamma og Camilla.Ungene trenger litt nytt og jeg fikk handla noe på Name it,de har så mye fint!!Cafetur ble det også,og vips så skulle barna hentes,og Jessica skulle til foreldrene mine og sove der.
Leverer lillebror der i morgen tidlig.Da slipper storesøster og bli vekt,hun er jo litt glad i og sove,hihi:)
Storesøster koser seg hos mormor og morfar,og jeg vet at hun har lekt med William og Emma.Foreldrene til Camilla er naboene til mine foreldre,veldig kjekt!
Benjamin savner nok søster litt og sover i senga hennes i natt:)


Sånn lå de på morgenen i dag:)


Verdens fineste!

Jeg fikk med en cd hjem fra barnehagen i dag med bilder fra Jessicas to første år i barnehagen.Så mange fantastiske herlige bilder.Jeg har sitti her med tårer i øya og smilt og ledd.
Så lita hun var,og så nydelig!Er så takknemlig for de herlige minnene barnehagen har tatt vare på.Husker  tilbake da hun var to år,det var en herlig alder,hun var så søt,morsom og skravlete,og nå er lillebror to år,herlig alder!
Kan ikke skjønne hvor disse årene ble av...Nå er hun straks 5 år og like herlig nå som da...


Lille Jessica <3


Får du med bilder hjem fra barnehagen??
6 Kommentarer


Luer!

I dag tidlig syns ungene at det var litt kjølig så jeg fant fram luer til de.Jessica har noen luer,Benjamin har ikke så mange for han er sånn at han liker en ting,og da går han med den tingen eller plagget hele tiden.
Så vår/høst lua hans er litt slitt,og siden jeg har litt luedilla så er det alltid gøy med nye luer,hihi:)
I dag kom det nye flotte luer i posten fra Villervalla!De har så mye fint og klærne er gode og det er så fine farger!Ønsker meg flere ting fra Villervalla,har noen klær fra før.


Frøkna med ny lue fra Villervalla!


Og lillebror har ny lue fra Villervalla!

Slitsom dag på jobb i dag,og jeg tror Benjamin var litt sliten også.Han ville bare se på tv etter barnehagen.Ble med ut en tur når Camilla og ungene kom.
Ungene leika i gata og kosa seg sammen som alltid.
De leker alltid så fint og det er aldri noe tull.Og Camilla og jeg får skravla,koselig!!Og nå er det ikke så lenge til hun får baby igjen heller:)


Her er "gjengen!"


Plukker blåbær i nabolaget:)


Må fortelle om noe morsomt fra i dag tidlig da jeg kledde på Benjamin og Jessica fortsatt lå i senga og halvsov,Jeg ropte at hun måtte stå opp,til svar fikk jeg:"Jeg må bare ordne noe med bilen først!"
Holdt på å le meg fillete.Hun sov jo,og svarte meg i søvne.Drømte sikkert.Fikk henne opp til slutt i dag også.


Er det flere med luedilla??
12 Kommentarer


God kveld!

Vært på foreldremøte i kveld også,i dag var det avdelingen til Benjamin.Veldig kjekt med sånne møter,treffer de andre foreldrene og hører om dagene og rutinene til barna.
Camilla henta meg så vi fikk skravla både før og etter møtet.Litt greit å få skravle litt uten barn også,hihi:)

Men fy så fort mørkt det blir nå da,liker ikke!!Jeg har begynt nedtelling til våren allerede.Nå venter jeg bare på at julemarsipanen skal dukke opp i butikkene,skjer jo bare tidligere og tidligere for hvert år.

Ikke skjedd noe annet spennende i dag,bare det vanlige som jobb og barnehage.Jessica var virkelig ikke lett å få opp av senga i dag.Hun sa hun var sliten i beina!!Eh,javel.....?Mange rare unnskyldninger for ikke å stå opp altså.

På bildet over ser du småtassene med kosekaninen til Jessica som heter "Kænnis!"Den fikk hun da hun var rundt 20 måneder.Men det er fortsatt Ape som er hennes aller kjæreste.
Men noen dager har hun med seg en "ekstra venn:)"Har barnet ditt rare unnskyldninger for ikke å stå opp??

18 Kommentarer


Høsten banker på døra...

Plutselig kom høsten!Det har vært grått i hele dag,nesten litt mørkt.Etter den fine sommeren så måtte jo høsten komme brått,og nå banker den på døra.
Og det har regna,jeg kan ikke huske sist det har regna.
Regnet kom ikke før nå i kveldinga,så Jessica slapp unna regn på turdagen sin.Hun har storkost seg og de har gått langt i dag også.
Benjamin har også vært mye ute og satt i sandkassa da jeg kom.Han kom løpende mot meg og ropte høyt mamma!Er jo så koselig:)


Barnehagegutt:)Sprek!!

Nå i kveld har jeg vært på foreldremøte for gruppa til Jessica.Fått litt informasjon om hva de skal gjøre dette siste året i barnehagen osv.Tenk at dette er siste året til snuppa mi i barnehagen,helt merkelig å tenke på!!
Foreldrene mine satt barnevakt siden mannen jobba.Tror de koste seg både store og små:)

I morgen er det foreldremøte for gruppa til Benjamin.


Fred på innsiden gir skjønnhet på utsiden!6 Kommentarer


Hår!

Mandag igjen og småtassene ville ikke stå opp.Skjønner de godt jeg for jeg sov som en stein da alarmen ringte,zzzzz.....
Vi kom oss av gårde og sola skinte i dag og:)
Resten av dagen har gått unna på jobb og i barnehagen.
Det er noen som syns at jeg er så flink til å aktivisere barna,men vi er jo stort sett ute her hjemme etter middag.Men jeg syns vi bør utnytte det fine været vi har nå,for snart kommer det gufne og kalde dager og da blir det veldig mye tid inne.
Benjamin har hatt turdag i dag og har kost seg i skogen:)


Fornøyd gutt!

Utetid!Vel over til noe annet.Jeg vil skrive litt om hår!Vi har valgt å ha en søt,fornuftig,kort frisyre på Jessica.Hun kler denne frisyren utrolig godt og kan pynte seg med spenner,hårbøyle eller andre ting.
Det er noen som lurte på om ikke Jessica kunne hatt en mer jentete frisyre eller om hun ikke skulle spare til langt hår.Jeg skjønner ikke hvorfor alle småjenter må ha langt hår?!Det er ikke sikkert jentene vil det selv en gang,er det mødrene som helst vil dette?!Jenter kan da ha kort hår!Jeg hadde selv kort hår som lita,hadde langt en periode men håret var bare i veien og jeg fikk hår i maten osv.Så da klipte vi det.
Jeg ser mange småjenter med tjafsete,tuggete langt hår,er det pent?!Det syns ikke jeg,men jeg holder ordene for meg selv,alle må få gjøre som de selv vil.
Men så klart så er det mange småjenter med pent  langt hår.Om Jessica vil spare til langt hår etterhvert så skal hun få lov til det.

Hvert barn er fantastisk enten dem har langt eller kort hår,eller ikke hår i det hele tatt.Supersøta!


"Natta!"
Det er lite plass til visdom der det er fullt av fordommer.
16 Kommentarer


Summer moves on...

Sommern vil ikke slippe taket ennå,og jeg er storfornøyd!Det har vært godt over 22 grader i dag også:)

Det var barnas dag på Laagendalsmuseet i dag,man kunne klappe dyra,se på sauer som ble klipt og kalver som ble melka og andre ting.Vi tok en tur i finværet.
Kikka på dyra,leika og spiste vafler.
Og sola varma så godt at jeg nesten svetta!!Det var masse folk og mange kjente.Ungene koste seg:)


Kos med geitene!


Elskede unger!

Etter middag dro vi for å leke med William,Emma og lille Benjamin.Ungene leker og har det så fint sammen.Vi har ikke kjent hverandre så veldig lenge,siden mai/juni.Men føles som vi har kjent hverandre lenger,har fått en god venninne i Camilla og ungene har finni hverandre:)


En sånn en ønsker Benjamin seg:)


Nå sitter jeg og koser meg med 80 tallsfilmer på tv.Istad var det Footloose,nå er det Flashdance.Bra filmer og bra musikk!Liker 80 tallsmusikk og filmer jeg,flere som gjør det??


Så et frø av vennskap.Høst en bukett av glede!!


19 Kommentarer


Samme tralten...

Må jo bare skryte over det fine været vi har!Vi hadde en elendig ikke eksisterende vår,så da er det jammen godt høsten starter så bra!22 varmegrader har det vært!
Føler egentlig at jeg ikke har så mye å blogge om for tiden,det går i den samme tralten hver dag.

Håper dere fortsatt gidder å lese selv om det ikke skjer så mye spennende hver dag hos oss!?

Vi har bare hengt her hjemme i dag,alle fire var på butikken og handla,Benjamin råkjørte med handlevogna si,hihi:)
Ungene har leika med nabogutten,fått is av den snille nabodama,hoppa på trampolina,vært i gata, og de har kjeda seg litt.


Koser seg med is de fikk av naboen:)


Fine lillebror!

Det var en leser som lurte på om barna sover godt sammen,og det gjør de.Det hender de sover sammen,og da sover de veldig godt.De er utrolig avhengig av hverandre og veldig,veldig glad i hverandre.
Jessica slo seg nå i kveld,hun satt på fanget å gråt og spurte etter Ape.Benjamin fant Ape og kom og ga den til henne.Han strøyk henne  og holdt rundt henne for å trøste og kose.Småtassene for et år siden:)Henger dere fortsatt  her inne på bloggen,eller er det kjedelig ??

12 Kommentarer


Freddan!

Det har blitt mye traving på jobben de siste dagene,så nå var det godt å plante rumpa i sofan!!

Etter jobb og barnehage dro vi til foreldrene mine,lillebror skulle være der mens Jessica og jeg dro til frisøren så hun fikk klipt seg.Godt å komme hjem og få middag hos mamma og pappa:)
Snuppa og jeg måtte prøvesitte den nye motorsykkelen til morfar.Ganske sprek morfar/pappa som kjører motorsykkel og som trener med vekter 2-3 ganger i uka.
Spøker med at han er som de i filmen Wild Hogs,de er jo litt "eldre" de kara som kjører motorsykler der,hihi:)
Syns du er kul jeg pappa:)!


"Eksosryper!"


Snuppa fikk klipt seg og ble kjempesøt!!Benjamin hadde sovna på gulvet hos mormor mens han lekte med helikopteret sitt,haha.Tok seg en 5 minutt:)
Det ble liv og røre så fort storesøster kom tilbake,og de spiste nesten opp all maten til mormor og morfar,haha!!


De søsteste!!

Tøffe lillebror!!

Benjamin var verdens søteste da de skulle legge seg,han kom med puta si som han la i senga hos Jessica.Tusla tilbake å henta dyna si og la seg oppi senga med søster:)

Ha en fin kveld!
14 Kommentarer


"Morgenfugler!"

Er helt gåen jeg,travel dag på jobb!
Det er fortsatt ikke så lett å få opp ungene om morgenen,de er ikke akkurat "morgenfugler."Veldig bra i helga at de liker å sove,men i uka blir det til at jeg må mase for å få de opp.Er ingen morgenfugl selv heller,vil bare sove videre!

Har ikke noe å skrive om egentlig.Etter middag dro vi for å kjøpe høy til Bongo,og vi snubla innom Ica for å kjøpe is,og der var det jammen i meg 40% på ispakker.
Måtte ha med hjem da,hihi:)


"Morgenfuglene" er klare for barnehagen;)

På dyrebutikken!


Benjamin ramla ned trappa i dag.Det gikk heldigvis bra,han ble mest skremt tror jeg.Jessica så han datt,jeg var på kjøkkenet å rydda.
Nesten rart det ikke har skjedd før,Jessica har aldri ramla ned.
Så nå prater lillebror om det,at han datt:)


Tøysegutt!!
Hvem er morgenfugl hjemme hos deg??6 Kommentarer


Litt vemodig...

Fridag på meg i dag,men har hatt det litt travelt.Først frisørtime,jeg sitter modell og er fornøyd med det.Får alltid korte,tøffe frisyrer som er meg!!Me like!!
Så var det å dure videre på jobb og møte.


Søte Memini barn!

Etter møtet dro jeg hjem for å vaske over sprinkelsenga som jeg har solgt,den skulle hentes og da var det greit å tørke litt støv av den.
Benjamin har jo så og si sovi minimalt i den,tror han hata den rett og slett.
Sprinkelsenga ble kjøpt da Jessica lå i magen,så litt vemodig var det jo da den ble hentet,men man kan jo ikke spare på alt,har rett og slett ikke plass.Begge ungene måtte så klart ligge i den for siste gang.
Jaja,da var den tiden over også...ingen flere bebiser her i huset...


Lillebror!


Her er vi!:)

Camilla og barna kom en tur.Noen dager siden sist ungene lekte sammen og vi skravla-krise,haha:)!
Alltid like koselig!:)


Søteste!Syns du det er vemodig å "kvitte" deg med babyting??


6 Kommentarer


Indian summer!

Ennå en sommerdag her hos oss,og jeg nyyyyyyyyter:)!!
Synd og skam at man må tilbringe dagen inne på jobb,men sånn er det jo bare.Heldige Jessica som har vært på tur med gruppa si i barnehagen.Hun var fin og møkkete da jeg henta de i barnehagen.


De fineste!


I dag skulle Jessica begynne på turn igjen.Hun gikk på det da hun var 2-3 år,da het det foreldre og barn.Nå var det fra 4-6 år.
Det myldra av barn og foreldre,sikkert 30 barn!
Meningen var vel at barna skulle være uten foreldrene,men sånn var det ikke.Da det nærma seg slutten ville snuppa gå,hun syns det var kjedelig!Og det skjønner jeg egentlig,for opplegget var jo nesten som på den minste gruppa,bare at her var barna større.
Hun sto å kikka på den gruppa som var ved siden av,6-8 år.De dreiv med trampett,og den gruppa ville Jessica på!Og det hadde hun klart helt fint,men hun er jo snart 5 år,så hun må vente til neste høst.
Hun gråt i bilen fordi hun så gjerne ville begynne på den gruppen.Stakkar jenta mi,syns så synd på henne.Hun vil så gjerne begynne med det.
Så da får vi se om vi ikke finner en annen aktivitet hun kan begynne med uten at det koster flesk.

Vi stoppa på vei hjem å spiste en is.Deilig ute,klokka var 19 og det var 21 grader!Indian summer!!


Kos med en is når det er så varmt ute!


Begge ungene hoster og harker.Jessica har veldig stygg hoste,håper det går fort over.Hun har fått CuraMed for barn.
Sånn,det var den dagen.


Hva har du gjort i dag da?
9 Kommentarer


Gøyal mandag!

I går var det høst,i dag har det vært sommer!!Da jeg dro fra jobb var det 22 grader,og jeg bare gliser:):)!
Noe så deilig!!!Håper det blir flere sånne dager,vet at høsten er nær,men prøver å fortrenge det...

Benjamin har hatt turdag i dag og de hadde kost seg i skogen.Jessica er ukas ordensbarn og storkoser seg stort med det.Mange oppgaver å passe på og mer ansvar.
Nesten rett etter barnehagen så skulle frøkna i bursdag til en venninne fra barnehagen.Bursdagen ble ute på verandaen hos venninnen siden det var så deilig og varmt.Jeg ble igjen sammen med henne,koselig og prate med de andre mammaene som ble igjen.
De spiste pølser,hadde skattejakt,spiste kaker og lekte.Såpebobler og godtepose ble det også,heldiggriser!!Og bursdagskaka var kjempefin!Bare så synd at sånt klarer ikke jeg...Jeg kan jo ikke bake...


Hånd i hånd på skattejakt:)


Såpebobler er alltid gøy:)!

Bursdagskaka!


Det var nesten leggetid da vi kom hjem.Men småtassene måtte bare leke og herje litt sammen.Lillebror må finne seg i litt av hvert og fikk på seg et skjørt for han ville danse som Jessica.
Han dansa og snurra rundt,så søt atte:)Bildene jeg tok ble ikke superbra,men artige fordet!!


Søteste lillebror!!


Titt-Tei!!


Er du flink til å bake??
10 Kommentarer


Kjedelig!

Lillebror slo til å sov helt til klokka var 10 i dag,håper han fortsetter sånn i helgene.Vi andre våkna 9 og Jessica kom inn til meg i løpet av natta og paps sov på sofan.
Søndag er ingen favorittdag og nå som høsten kommer blir det nok mange innedager,jeg trives best med dager som vi kan være masse ute med gode varme temperaturer.Så jeg jubler ikke over at høsten er i anmarsj.
Syns brått det ble litt dystert ute.Jeg får gå i hi....

Noe måtte vi finne på så vi lagde muffins,takk til ferdigpakker!!Jeg er ingen mesterbaker eller kokk,så baking osv er en sjeldenhet her.Jessica syns det var gøy å pynte,lillebror mista fort interessen.
Fikk lokka de ut en tur å vi tusla til lekeplassen.Benjamin har blitt forkjøla igjen,så han har vært litt opp og ned i dag.I dag har han også begynt med medisiner igjen med tanke på astmaen.Astmaen er mest infeksjons utløst,men han kan bli fryktelig syk av det.Så jeg er veldig spent på denne høsten/vinteren med tanke på det.


Snuppa syns det var gøy å pynte muffins!


På gåtur!

Weeee:)!

Jeg fikk "lurt" Benjamin til å prøve den "gamle" vinterdressen til Jessica.En dress fra Kappahl,Kaks.En helt grei dress.Og jammen passa den ikke,så det er en utgift mindre,hurra!!!Det er faktisk str 104,så da hopper lillebror like greit over str 98.
Dressen er rød og svart,og det går jo helt fint.


Gøy på rommet til Jessica!
Hva har du gjort i dag da??3 Kommentarer


hits