Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Mye søvn...

Jeg er fortsatt hjemme,har ikke vært på sykehuset i dag engang.Har liggi å dratt meg i senga til langt på dag,sto bare opp å brakk meg og kasta opp litt før jeg tusla i seng igjen.

Utpå dagen dro vi bort til foreldrene til Roger.Jessica koser seg kjempemasse der.Hun fikk en ny egen stol som vi fikk ta med hjem og en søt tunika.
Vi fikk mat og is,snille svigerforeldre:)Jessica herja masse med bestefar,hun ble helt svett.
Mine foreldre kom også en tur dit,det var så lenge siden de hadde sett snuppa.Så da fikk hun sett alle besteforeldrene på en gang:)Koselig det.

Vendte nesa hjem da hun begynte å bli veldig trøtt.Så fort vi kom inn døra måtte jeg brekke meg litt igjen,men tross alt bedre å brekke seg enn å spy.


Klar for å dra på besøk.

Ny søt tunika:)

Selv om jeg har sovi halve dagen er jeg trøtt,så det blir ikke seint tror jeg.
I morra må jeg på sykehuset en tur.

Hva har du gjort i dag??

 10 Kommentarer


10 uker!

Nå har jeg fått i meg litt taco,et stort skritt framover:)I dag er jeg også 10 uker på vei:)

Jeg har vært på sykehuset på dagen i dag å fått 1 liter væske.Så klart måtte veneflonen gå i vevet igjen så anestesi måtte nok en gang komme å sette inn ny.
Men det gikk veldig greit i dag,han var flink!Mens jeg fikk væske har jeg bare lest litt og sovi,har vært så trøtt i dag.

Vel hjemme igjen har jeg kosa med snuppa,jeg har liggi litt i senga mens hun har herja i senga.Skulle virkelig ønske jeg hadde like mye energi nå...
Ellers så har jeg hengt over do å brekt meg i to runder nå i kveld,men nå som jeg har spist går det nok bra resten av kvelden.


Jeg sier smil,og hun smiler:)Haha:):)

Hoppetussa!

Sammen med Ape og babyen sin.

Skal se om jeg klarer meg uten væske i morra,men skal på sykehuset på mandag.Har veneflon for sikkerhets skyld.
Nå skal jeg se ferdig Skal vi danse før jeg hopper i senga.

Jeg har vært litt dårlig på å svare på kommentarene deres,men jeg lover å komme sterkere tilbake:)

Ha en fin kveld.og husk å stille klokka en time tilbake!12 Kommentarer


Prøver igjen...

Da er jeg hjemme en tur igjen på perm til i morra,da blir det mer væskepåfyll.
Grunnen til at jeg ble så dårlig igjen er antageligvis noen tabletter mot kvalme som jeg ikke tålte,spydde av de.Så nå er det Afipran stikkpiller igjen.

Å sette inn ny veneflon på meg er ikke verdens letteste jobb,her må det anestesi til.og til og med de knoter.Men fikk den på plass til slutt.Den satt i en dag før den fikk rota seg feil inni armen,den måtte tas ut og en ny måtte inn,ikke lett nå heller,men det gikk.
Jeg ser vel ut som en sprøytenarkoman med alle stikka og blåmerkene mine.I tilegg har jeg fått urinveisinfeksjon,jada,er det mulig liksom?!

Var på ny ultralyd i dag og bebisen hadde vokst endel på bare en uke,alt sto bra til:)
Tirsdag og onsdag på sykehuset var grusomme,jeg var skikkelig dårlig og jeg bare gråt.Snille jordmor Marit Meslo har sitti masse inne hos meg og hørt på tutinga mi å trøsta så godt hun kunne.Hun satt også hos meg i går kveld da jeg var mye bedre og vi prata om alt mulig.Kjempedame!!

Godt å komme hjem til min kjære og søte snuppelura,hun ble kjempeglad for å se meg hjemme igjen.Så vi har kosa oss fram til det var leggetid for henne.
Rogern min er ute å kjøper noe snaddermat til oss:)


Glad for å ha mamsen hjemme:)

Rampungene Bongo og Jessica:)

(Jessica har nok en gang hatt på seg pysjgenser i barnehagen...)

Jeg har blogga fra mobilen mens jeg har vært på sykehuset,det som er irriterende er at disse innleggene ikke kommer opp på vennelista,og da er det mange som ikke får med seg at det er posta et nytt innlegg.Håper blogg.no gjør noe med dette!
Jeg har heller ikke fått svart på alle kommentarer,men har lest alle sammen.

Tusen takk for så mange koselige hilsninger:)12 Kommentarer


Formen er bedre,blir bare så fort sliten,og det er slitsomt.De syns jeg burde bli en dag til sånn at

549779-1-1288288291141.jpg
Formen er bedre,blir bare så fort sliten,og det er slitsomt.De syns jeg burde bli en dag til sånn at jeg ikke løp hjem så fort jeg følte meg bedre.Jeg har savna snuppa mi masse!!Hun og Roger var her en tur i stad.Hun har vært hos bestemor i dag siden formen ikke var så bra i går,men i dag var hun i 100 igjen!På bildet krøller hun håret hos bestemor,hihi:)


4 Kommentarer


Ikke så mye nytt å fortelle,er her på sykehuset ennå,formen begynner å bli en smule bedre,er bare ve

549779-1-1288201399712.jpg
Ikke så mye nytt å fortelle,er her på sykehuset ennå,formen begynner å bli en smule bedre,er bare veldig trøtt.Jessica har ikke vært helt i form i dag,hatt litt feber.Godt å være hos bestemor da selv om hun ville hatt mamsen sin.Jeg savner henne masse,masse!Tror det blir tidlig kvelden på meg i kveld.Poster med et bilde av snuppa som dere sikkert har sett før.


5 Kommentarer


Jeg er tilbake på sykehuset nok en gang.Ble skikkelig dårlig i går kveld og på morran i dag.Jeg har

549779-1-1288115711991.jpg
Jeg er tilbake på sykehuset nok en gang.Ble skikkelig dårlig i går kveld og på morran i dag.Jeg har bare liggi rett ut i hele dag å kjempa med kvalmen,ugh!Jeg innrømmer at dette begynner å bli ganske slitsomt,og det tærer på meg.Mange tårer har kommet i dag.Heldigvis virker det som om Jessica takler det bra,hun sier at mamma hviler på sykehuset.På bildet har snuppa på seg ny jakke,stolt som bare det!


10 Kommentarer


Utskrevet...

Da er jeg utskrevet fra sykehuset,håper virkelig ikke at jeg blir dårlig igjen.Formen har vært bra i dag også,jeg er bare veldig sliten og trøtt nå.

Troppa opp for mer "påfyll"av væske på formiddagen i dag.Hadde bare vært litt på rommet mitt før jeg fikk besøk av Katharina,mamman til lille Nina som gikk bort for 2,5 måned siden.
Hun fortalte om Nina og jeg kjempa virkelig for ikke å bryte ut i gråt,det var tøft å høre henne fortelle om vakre Nina.Og det var ikke lett for henne heller,men jeg syns at hun er utrolig sterk.
Jeg satte stor pris på at hun ville besøke meg på føden,det vekte nok mange minner hos henne å være tilbake der Nina ble født.
Hun fortalte at Nina sovna inn hjemme hos de mens de lå i senga sammen.Det var så sterkt å høre på og jeg har så vondt inni meg og tårene triller...

Takk for at du ville besøke meg og fortelle om vakre Nina kjære Katharina!


Etter sykehuset dro vi å spiste middag hos foreldrene til Roger hvor snuppa har vært.Vi fikk deilig kjøttkakemiddag,det smakte supergodt,akkurat hva jeg trenger.
Jeg ble så mett at jeg bare lå på sofan til vi skulle hjem.Jessica har iallefall storkost seg hos bestemor&bestefar:)
Klar for å reise hjem:)

Nå håper jeg formen bare blir bedre og bedre så jeg kan fungere som normalt igjen.Jeg tar kvalmestillende tabletter når kvalmen tar meg.

Nå er snuppelura i seng og jeg skal bare slange meg på sofan,kanskje Roger hoster fram en film:)

Hva har du gjort i dag?
16 Kommentarer


Lørdagskveld hjemme:)

Min kjære og jeg har akkurat kosa oss med mat hjemme i vår egen stue helt alene bare vi to.Jessica er hos bestemor&bestefar siden Roger måtte jobbe og jeg har vært på sykehuset å fått væske.
Det har gått veldig bra i dag faktisk,jeg har vært 6 timer på sykehuset å fått "påfyll".Jeg har lest og sovi mens dette pågikk.Skal tilbake for mer "påfyll" i morra.
Min snille venninne Annette kjørte meg i dag og svigerfar henta meg.

Svigerfar tok meg med på butikken å ba meg ta med det jeg hadde lyst på:)Plukka med meg noen ting som frista.
Ble med hjem til svigers hvor snuppa var for å vente på at Roger slutta på jobb.
Jeg slappa av på sofan mens de varta meg opp med drikke og litt mat.Snille svigerforeldre!!Jessica kosa seg glugg ihjel der,og nå sover hun søtt.Hun fikk også bade i det store badekaret dems,det er stas.
Vi skal spise der i morra når jeg er ferdig på sykehuset.
Snuppa koser seg foran tv'n.

Nybada:)

Deilig å se Jessica mer enn bare 45 minutter om dagen,har vel bare blitt sånn mens jeg har liggi på sykehuset.
Har savna henne masse,gullklumpen min!!

Nå har akkurat foreldrene mine vært en rask tur innom,de har vært i Sverige så har handla med litt mat og godis til oss,også ble det litt på snuppa,en joggedress og en vinterjakke,heldiggrisen!
Hun har snille besteforeldre:)

Hvordan går det med deg??15 Kommentarer


En tur hjem...

Da er jeg hjemme en tur igjen,men skal tilbake i morgen for å få litt mer intravenøs væske.Formen har vært helt grei i dag,er bare veldig sliten nå.
Godt å komme hjem til snuppa mi,hun ble så glad da jeg sto i gangen da hun kom hjem.

I går var ikke formen så veldig bra akkurat,men bedra seg utover kvelden heldigvis.

Mange lurer på om jeg var like dårlig når jeg var gravid med Jessica.Jeg var dårlig,men ikke så dårlig,det kan ikke sammenlignes engang,og jeg som trodde jeg var dårlig da.Kasta opp og var kvalm,men ble ikke lagt inn.Må innrømme at dette har vært tøfft,kjempetøfft!!
Men jeg har blitt tatt godt vare på på føden i Kongsberg.Skal som sagt tilbake i morgen for "påfyll",så får vi se hvordan det går.Håper jeg er over den værste kneika nå,syns jeg fortjener det!
Har syns litt synd på meg selv også,det må være lov.Har savna Jessica veldig!!

Om dere lurer på noe så er det bare å spørre:)

Jeg har ikke diabetes,det var noen som lurte på det.Ketoner får man i urinen når man har kasta opp mye og kroppen begynner å tære på sine egne fettreserver.

Ha en fin kveld:)8 Kommentarer


Jeg er fortsatt på sykehuset,formen har ikke vært kjempebra i dag,vært endel kvalm.Har fått 1 l væsk

549779-1-1287693233016.jpg
Jeg er fortsatt på sykehuset,formen har ikke vært kjempebra i dag,vært endel kvalm.Har fått 1 l væske i dag,og jeg syns det hjelper.Jeg har også vært litt lei meg i dag,vil jo helst være hjemme og frisk!Snø har det også kommet,Jessica likte det,hun har vært her hos meg en tur.Natta!


4 Kommentarer


Jeg er tilbake på fødeavdelingen med intravenøst.Begynte å kaste opp igjen i dag.Hadde så klart keto

549779-1-1287602457961.jpg
Jeg er tilbake på fødeavdelingen med intravenøst.Begynte å kaste opp igjen i dag.Hadde så klart ketoner i urinen igjen,noe som ikke er så bra.Har vært på ny ultralyd,og knøttet hadde vokst og hadde det fint.Legger ved bilde,ser det nok ikke så tydlig men.Jessica kom på besøk til meg,jeg vil jo bare være hjemme hos de.Jeg var kjempetrist før i dag.Men nå må jeg bare satse på at dette går over snart.


9 Kommentarer


Hjemme på perm...

Jeg prøver meg hjemme en tur,formen er elendig,og jeg som var så fin før i dag..Dette har vært kjempetøfft!Jeg sliter med ekstrem svangerskapskvalme og har vært innlagt i en uke.

Da jeg ble lagt inn forrige mandag hadde jeg 3+ i ketoner i urinen,det betyr at kroppen har begynt å tære på sitt eget fettreservelager,jeg hadde også gått ned 4-5 kg.
Jeg fikk intravenøs næring,3 liter om dagen de første dagene.Jeg måtte veie meg hver dag,urinprøve hver dag for å sjekke ketoner i urinen.Etter å ha blitt væska opp litt gikk jeg ned til 1+ i ketoner før den ble negativ,da ble jeg sendt hjem på perm.Det gikk ikke så bra,rask retur tilbake.Jeg har liggi på føden,og jeg må si at jordmødrene og barnepleierne er noen engler i hvitt.
Det ble mer intravenøst,2 liter om dagen og jeg hadde igjen ketoner i urinen.Jeg måtte også skrive opp alt jeg drakk.

Denne helga var jordmor Marit Meslo på jobb,en jordmor jeg kjenner godt.Hun har sitti inne hos meg å prata og fått meg til å holde motet oppe,en super dame!
Den helga var også jordmoren som tok imot Jessica på jobb,det var veldig rart å se henne igjen,men koselig!

De siste dagene har jeg fått 1 liter væske og jeg har følt meg bedre,men jeg er så utrolig sliten og utmatta,klarer ingenting,å dusje tar alt jeg har av krefter.
I går kveld og på dagen i dag følte jeg meg i fin form så bestemte meg for å dra hjem på perm.Skal ikke skryte på meg at formen er bra nå,kaster jeg opp må jeg tilbake i morra.Jeg er nå 8+3 uker på vei.
Har vært på en ultralyd,så at hjertet slo:)

Jeg har slappa av mest men har så klart hatt litt besøk av venninner,foreldre,min kjære og snuppa mi.Jeg har vært litt trist når Jessica har dratt fra sykehuset,tungt å være borte fra henne.Da jeg så henne i dag gråt jeg av glede...
Det skal sies at jeg tar veldig lett til tårene om dagen,alt for lett...

Jeg har ingen bilder nå,men det var en liten oppdatering iallefall.Om dere lurer på noe så bare spør:)

Tusen takk for alle kommentarer,det setter jeg stor pris på:)

Ha en fin kveld!!

 23 Kommentarer


Ser ut som jeg har grodd fast her på sykehuset.Fått 1 l væske i dag også.Ble veldig kvalm tidlig på

549779-1-1287432038154.jpg
Ser ut som jeg har grodd fast her på sykehuset.Fått 1 l væske i dag også.Ble veldig kvalm tidlig på kvelden så måtte få kvalmestillende mens Jessica var her.Nå har jeg sitti på tvstua å prate litt med de andre som er her.Kanskje jeg kan ta en tur hjem i morra,vi får se.Er rimelig lei av å være dårlig nå,det må jo snu snart!


3 Kommentarer


Her kommer en update fra rom 436 på føden i Kongsberg.Har fått kun 1 liter intravenøst i dag,og føle

549779-1-1287342172882.jpg
Her kommer en update fra rom 436 på føden i Kongsberg.Har fått kun 1 liter intravenøst i dag,og føler meg en smule bedre,men blir veldig fort sliten.Alle er så greie her,supre jordmødre og barnepleiere,kjenner mange fra da jeg fikk Jessica.Har blitt kjent med flere av de innlagte også,både fødende og ei til som er dårlig som meg.Besøk har jeg hatt i dag også av snuppelura mi:)Håper dere fortsatt gidder å lese bloggen min?!Er forresten 8 uker nå!


7 Kommentarer


Ligger fortsatt her på sykehuset å blomstrer med intravenøsten min.Formen har vært mye bedre i dag,h

549779-1-1287245462388.jpg
Ligger fortsatt her på sykehuset å blomstrer med intravenøsten min.Formen har vært mye bedre i dag,håper det fortsetter sånn.Akkurat hatt besøk av min kjære og den lille prinsessa mi.Jessica har vært å klipt seg i dag,var så fin at!Savner de masse!Jeg blir tatt godt vare på her,bare å dra i snora så kommer de løpende.Snille jordmødre!Lørdagskveld,og jeg må klare meg uten taco,sukk...


7 Kommentarer


Det ble retur til sykehuset på formiddagen i dag.Begynte å brekke meg så fort jeg sto opp,og jeg føl

549779-1-1287162099534.jpg
Det ble retur til sykehuset på formiddagen i dag.Begynte å brekke meg så fort jeg sto opp,og jeg føler meg like utmatta.Virker som jeg ikke klarer meg uten intravenøsten.Har akkurat hatt besøk av snuppa mi,min kjære og mamma.Dette er så utrolig kjedelig,jeg vil jo bare være i form så jeg kan fungere normalt!Dere får ha en fin kveld!


7 Kommentarer


Jeg er hjemme en tur på perm for å se hvordan det går til i morra.Roger henta meg etter jobb,så her

549779-1-1287083039048.jpg
Jeg er hjemme en tur på perm for å se hvordan det går til i morra.Roger henta meg etter jobb,så her ligger jeg på sofan med dyna mi.Bare så synd at jeg ikke har noen snor å dra i,hihi:)Jeg er sliten så legger meg snart,orker ikke sitte på pc'n.Lover å komme med full rapport senere.Kryss fingra for meg at jeg ikke begynner å spy igjen,for da må jeg bli væska opp igjen som jordmødrene sa.Slenger med et bilde fra sykehuset.


4 Kommentarer


Jeg ligger fortsatt på sykehuset og er ferdig med dagens 2 pose med intravenøst.Har følt meg mye bed

549779-1-1287000833146.jpg
Jeg ligger fortsatt på sykehuset og er ferdig med dagens 2 pose med intravenøst.Har følt meg mye bedre i dag så da jeg fikk besøk av Jessica og mamman min var jeg så eplekjekk at jeg ble med de ned i cafeen.Men det tålte jeg ikke,da de dro lå jeg helt utmatta i senga mi,det tok på ja.Men det var godt å se snuppa!Håper formen er ennå bedre i morra!


8 Kommentarer


Im still here!Ligger fortsatt på sykehuset.Formen er opp og ned.Ganske bra når jeg får næring,men nå

549779-1-1286900690306.jpg
Im still here!Ligger fortsatt på sykehuset.Formen er opp og ned.Ganske bra når jeg får næring,men når jg kobles fra kommer den grusomme kvalmen.Jessica skal sove hos mormor&morfar i natt,og skal kose seg der i morra.Savner henne fælt,sukk!Jeg har hatt besøk av pappan min og venninna mi Annette som jobber på sykehuset her.


15 Kommentarer


Jeg har hatt besøk av Jessica,min kjære og mamman min her på sykehuset.Godt å se snuppa mi.Hun syns

549779-1-1286823622503.jpg
Jeg har hatt besøk av Jessica,min kjære og mamman min her på sykehuset.Godt å se snuppa mi.Hun syns det var rart å se meg her tror jeg,men krøyp oppi senga mi for å kose.Nå er jeg ferdig med pose 3 med intravenøst,får mer i morra.Jeg begynner å bli trøtt,og kvalmen kommer snikende.Så jeg tar straks kvelden.Håper dere har hatt en fin dag!


3 Kommentarer


Jeg er innlagt på sykehuset.Kvalmen tok jo helt av,kasta masse opp i dag.Så her ligger jeg på fødeav

549779-1-1286806422947.jpg
Jeg er innlagt på sykehuset.Kvalmen tok jo helt av,kasta masse opp i dag.Så her ligger jeg på fødeavdelingen.Jeg har også vært på ultralyd å sett det lille knøttet i magen.Må nok bli her noen dager.Får litt besøk senere av snuppa mi,gleder meg!Ellers så ligger jeg bare her å leser litt og slapper av.


13 Kommentarer


Jeg er så slapp at det blir et lite innlegg fra mobilen.Jeg har liggi rett ut i hele dag,kasta opp 7

549779-1-1286729990251.jpg
Jeg er så slapp at det blir et lite innlegg fra mobilen.Jeg har liggi rett ut i hele dag,kasta opp 7 ganger på formiddagen,så skjønner ikke hvorfor det heter morgenkvalme.4 kg har også rast av meg.Jeg må ringe lege i morra.Tror min kjære er sliten etter å ha holdt farta til prinsessa vår i dag.Poster med et gammelt bilde av lille snuppa,tror det ble tatt på denne tiden i fjor.


10 Kommentarer


Opp og ned!

Først og fremst må jeg bare takke for alle koselige hilsninger på det forrige innlegget.Har ikke svart dere,men jeg har lest alle sammen.
Noen lurte på når termin er,og det blir vel ca i midten/slutten av mai.Har ikke vært på ultralyd ennå.

Dagen i dag starta bra,men så kom kvalmen snikende,ugh:(Jeg tar kvalmestillende stikkpiller for å prøve å være litt oppegående,kan jo ikke være helt amøbe,har jo Jessica.Men det er ikke så lett når formen er opp og ned.
Jessica var trøtt som ei strømpe nå i kveld,hun nekta å sove dubb i dag siden hun sov til 8 på morran.Hun var ikke akkurat noe englebarn på ettermiddagen i dag.Stakkar,hun var jo så trøtt og sliten.
Hun og paps var uta å trilla,men hun ville ikke sove da heller,bare leke.
Jeg prøvde å sove,men sov ikke så mye,må tisse hele tiden.


Snuppa koser seg med makkis(makaroni.)

Vesla gråt så fælt når jeg la henne å ropte "Mamman min!"Men så ble det brått stille før klokka var 19.
Roger har tusla bort til kusina si og mannen hennes,han har noe tull med datan sin.
Jeg skal se Skal vi danse om jeg ikke sovner.
Føler meg helt tåkete i hue.


Pusser vekk Baktus:)

Tannpussen gikk ganske greit i kveld,vi har sett på Karius&Baktus,så hun har begynt å pusse vekk de."Hadet Baktus!"sier hun å vinker ned i vasken:)

Jeg er så susete i hodet så avslutter her.

Hva har du gjort i dag??9 Kommentarer


Her kommer hemmeligheten!

Jepp,her kommer det!Hadde tenkt å vente litt til men dere skjønner vel hva det er?!
Jeg er gravid!!7 uker er jeg nå,veldig tidlig,men jeg er i ganske dårlig form om dagen,kvalm, kjempeslapp og veldig trøtt,orker egentlig bare å ligge i senga.
Jeg tar kvalmestillende medisiner,så håper ikke jeg blir noe mer dårlig.Det er helt fryktelig å være så dårlig samtidig som jeg har Jessica,men min kjære er flink å hjelper så klart til med henne.

Så da har jeg sagt det:)

I dag fikk jeg kjørt snuppa i barnehagen,men resten av dagen har jeg liggi i senga eller på sofan.Orker ikke sitte så mye på pc'n heller,blir veldig fort sliten.
Så om det ikke kommer så mange innlegg så vet dere hvorfor,da har jeg ikke ork.

Vi ville jo dette,og har prøvd i ca 7 måneder,så vi er veldig glade:)Jeg tok en test 21 september og en til 22 september.Skal på min første legetime om ca en uke.
Jeg er for tiden sykemeldt.

Paps henta snuppa i barnehagen i dag.Jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag,men fikk et av min gode venninne Annette som hun hadde tatt av Jessica i barnehagen da hun henta sønnen sin.


Søte snuppa mi:)

 Skriver ikke mer i kveld,for jeg er sliten.Skal skrive mer en annen dag:)

Ha en fin kveld!

 

 48 Kommentarer


Slappfisker...

Slappfisker,ja det er meg og min kjære,vi er fortsatt syke.Jeg kjørte Jessica i barnehagen,da jeg kom hjem la jeg meg i senga og Roger lå på sofan.
Der ble jeg liggende til nærmere 12,30.Så titta vi på tv fram til jeg skulle hente snuppa i barnehagen.Hun ble så glad for å se meg."Mamman min!"sa hun da jeg kom:)


Inne i barnehagen.

Jessica har sovi med meg i natt,hun våkna 21,30 å bare gråt.Jeg tok henne med opp i senga,paps la seg på sofan.Søte lille snuppa mi lå å strøyk meg på armen der vi lå,koselig å sove sammen en gang i blandt.

Vi har bare vært inne etter at Jessica kom hjem,vi er jo så kraftløse.Håper ikke jeg er så slapp i morra altså,det er jo så slitsomt.


Jessica og Ape:)

Det var litt fra denne kanten,håper å komme sterkere tilbake i morra.
Skal bare ligge på sofan å se tv nå,gleder meg til å se Skogheim flytter inn:)

Ha en fin kveld:)10 Kommentarer


Syke og svake...

Her i huset har vi blitt syke og svake.Mannen ligger rett ut(og vi vet alle hvor syke mannfolka blir),jeg er sånn halveis og Jessica har vært helt turbo i dag!
Godt snuppa ikke er syk,bare litt snørrete.Men hun har hatt fri fra barnehagen i dag så jeg må innrømme at det var godt å få henne i seng nå i kveld.Vi har blitt helt sylta av forkjølelse,mannen har i tilegg vond hals og feber,han har vært hos legen i dag.Jeg har prøvd så godt jeg kan å holde tritt med snuppa i dag,vi har bygd telt og leika litt forskjellig.


Her er snuppa i teltet sitt.


Spurte foreldra mine om de ville se etter Jessica et par timer i dag,og det ville de.Endte opp med at jeg ble der å spiste middag før jeg tok en tur hjem for å få unna litt husarbeid ennå så tett og "svak"jeg var.Men det hadde hopa seg opp med tøy som skulle brettes.
Da jeg skulle dra fra foreldrene mine kom Jessica med et gullkorn!Jeg sa at jeg skulle hjem en tur,men kom snart igjen.Da smalt det fra Jessica:"Ha det bra mamma,god tur!!"
Vi lo så tårene rant:)

Min kjære har bare liggi på sofan å ynka seg mens jeg har vært sykepleier.Er det mulig å være så dårlig liksom?!Ja,ja...typisk mannfolk!Syns ikke jeg har gjort annet enn å hente smertestillende osv.Men så klart gjør jeg det for han.

Jeg er ikke i form selv,når jeg bøyer meg så renner det fra nesa,jada...deilig!
Nyser i et sett gjør jeg også,det blir ikke lenge før jeg finner senga mi.Får bare håpe at snuppa ikke blir dårlig så hun kan gå i barnehagen,jeg skal kollapse på sofan når hun er levert i morra.
Det ble mye syt og klag om sykdom,men sånn blir det jo når formen ikke er på plass.


Jessica leker på rommet sitt:)

Like blid som alltid:)

Mannen sover på sofan med dyna langt oppover øra,hihi!!Jeg får titte litt her i bloggverden før jeg finner senga.

Har du en mann som blir veldig syk når han er syk??13 Kommentarer


Ører for isbilen:)

Jessica var i fin form i dag hun,ingen feber.Før vi kjørte henne i barnehagen rakk hun å være litt bøllete.Hun fant spaghettiposen i skapet,helte ut alt på gulvet å ga meg resten.Hun er så fæl til å snoke i kjøkkenskapa!
Bøllefrø!!


Bøllefrøet med spaghettien,resten av pakka ligger på gulvet.

Det hadde gått fint i barnehagen,hun hadde vært i fin form.
Vi dro på butikken å handla litt før vi dro hjem å spiste.Fant ut at vi måtte gå ut en tur i mildværet etter mat siden de ikke hadde vært ute i barnehagen i dag.
Vi gikk på lekeplassen å lekte der sammen med nabojenta.Vi satt i sandkassa å koste oss.Så måtte jo så klart isbilen komme,og den hører vesla på lang avstand.Hun sto å ropte "ISBILEN!"lenge før den kom.
Vi tusla hjemover og da kom isbilen inn i gården hos oss,hun snakka bare om is så vi gikk inn å kosa oss med en
 is hver siden jeg hadde kjøpt på butikken.Vi elsker is begge to:)
Vi kosa oss masse fram til det ble leggetid.


På butikken!

Her har hun hørt isbilen...

og her roper hun på isbilen:)

"Kommer isbilen snart tro?"

Hun har iallefall ører for isbilen ja,og det har hun hatt lenge,lille luringen!:)

Nå kommer vel straks min kjære hjem,tenkte å varme noen baguetter,magen rumler.
Jeg har begynt å bli forkjøla,isj!!Nesa renner,og jeg nyser hele tiden.

Hører ditt barn isbilen på lang avstand??
Er du og barnet ditt glad i is??
18 Kommentarer


Skulkesyk?

Snuppa sov hele natta uten å våkne i natt,så da får vi håpe at vi er på rett spor igjen.Da hun våknet ville hun ha med både dyne og teppe opp i sofan.
Hun pleier å se på tv mens jeg smører niste til henne,så der satt hun under dyna si å koste seg.
Jessica er litt snørrete men ellers i fin form,derfor stussa jeg litt når barnehagen ringte klokka 9,30 å sa at hun hadde 37,7 i feber,så jeg måtte komme å hente henne.Jessica er veldig varm av seg til vanlig,så jeg lar henne gå i t-skjorte og ei bukse/strømpebukse når vi er hjemme.
Da jeg kom å henta henne ville hun bare løpe rundt å tulle,ikke så veldig syk med andre ord.Ingen feber da vi kom hjem og formen hennes har vært fin,hun har vært turbo i hele dag.Hun ville vel bare hjem til sofan,for hun sa faktisk "sofan"når vi gikk til bilen.Kanskje hun var skulkesyk,haha:):)Vi får se på formen hennes i morra,får håpe det ikke blir noe mer ut av det!
Jeg har vært trøtt som ei strømpe i dag!

Lille turbo:)

Vi ble bedt på middag til mine foreldre siden Roger snekra der i dag.Etter at jeg hadde spist sa mamma at jeg kunne dra hjem å sove litt mens Jessica var der.
Det var superdeilg!Jeg er egentlig trøtt ennå,så det blir tidlig senga i kveld.At det er så trist vær gjør det ikke akkurat bedre.


Her spør den lille frøkna etter kjeks:)

Leker i senga hos mormor:)

Jessica er så søt når hun legger seg."Elsker deg!"sier hun til meg,og lenge etter at jeg har gått ut av rommet så roper hun etter meg at hun elsker meg,smelt:)
Lurer på om jeg skal finne meg en muffins...mmmmm!!

Hva syns du er feber,altså,hvor mange grader??23 Kommentarer


Innedag...

Som forrige natta så våkna Jessica i natt også,hun var ganske tett i brystet å hosta fælt.Siden hun sleit litt så fikk hun sove mellom oss i natt også,vi lå alle 3 i senga.Jeg syns også det er tryggest når hun er så tett i brystet.
Jeg våkna på morran i dag at Jessica sa:"Mamma?!"Hun satt å kikka på meg,søta:)Syns det var koselig å sove sammen jeg,tida går jo så fort at plutselig vil hun ikke sove med oss.
Men i natt håper jeg hun sover hele natta.Men jeg skal absolutt ikke klage,sjelden hun våkner sånn som hun har gjort nå.


Snuppa i daffedress:)


Jeg fikk sove til klokka 10 i dag,det var lovely:)
Ute har det vært kjempetrist og grått,og det har regna hele dagen.Skikkelig ruskevær!

Jeg måtte jo så klart få migrene,AU!!Så måtte bare slappe av en stund.Lenge siden jeg har hatt migrene nå.
Min kjære har lagd både vafler og middag mens jeg har slappa av og pleid hodet mitt.Vi kosa oss både med vafler og middagen senere.
Vi våga oss til og med en tur ut i regnværet for å mate endene,vi hadde så masse gammelt brød,og det gir vi til de koselige endene.Tror de ble glade for å se oss også,sikkert ingen andre som våga seg ut i dette været.Men det var deilig med frisk luft!
Snuppa fikk egen paraply som hun stolt gikk rundt med,den var veldig stor så vi måtte smile av henne der hun gikk.


Lita jente med stor paraply:)

Gjett om det var stas å ha egen paraply!

"Titt-tei!"


Snuppelura og vi har kost oss i dag til tross for min uvelkomne migrene.Kjenner at jeg er supertrøtt ennå jeg fikk sove til 10.
Vi får se om vi får hosta fram en film eller noe,og litt potetgull.Og jeg må jo så klart lese blogger:)

Flere som er plaga med migrene??

 

20 Kommentarer


Liten pizzahjelper:)

Da er vinterdress til snuppa i hus!Det ble en Reimadress i størrelse 92 isteden for 86 som jeg skrev om her om dagen.
Ikke lett å ta den på snuppa,men når den først var på ville hun ikke ha den av igjen,hihi:)Så da får vi håpe at den passer en god stund.


Ny Reimadress!

Tar seg en liten hvil etter dagens innkjøp.

Nå er jeg stappmett på pizza som min kjære har laget.Jessica hjalp til med deigen,og det var morro.
Skikkelig veslevoksen der hun satt å ordna med deigen.En liten pizzahjelper:)


Morro å hjelpe til med pizzadeigen:)

"Blir dette bra tro?"

Paps har snekra litt i dag så mormor ble med å kjøpte dressen.Var litt hos foreldrene mine etterpå før  vi vendte nesa hjem.
Vi slapp ut Bongo da vi kom hjem,og de to løp etter hverandre i stua,hihi:)


Goingen vår:)

Koser seg med proteindrikk med jordbær:)

Snuppa er for lengst i seng,sovna med boka jeg leste for henne i arma.Hun fikk lov å ligge i senga å titte på den når jeg gikk ut:)
Og jeg sitter her på pc'n samtidig som jeg ser på Skal vi danse.Syns han Stig Henrik er skikkelig sexy,hihi:)

Ser du på Skal vi danse??
Noen du liker der??18 Kommentarer


Litt urolig natt...

Vi har hatt en litt urolig natt i natt,snuppa våkna rundt 2,30 og gråt utrøstelig.Vet ikke om hun hadde drømt noe eller om hun var lei seg.
Hun hiksta og gråt,papsen var nede hos henne for å trøste,og jeg gikk også ned.Hun roa seg ikke så vi bestemte at hun kunne ligge i senga vår sammen med paps,og jeg la meg på sofan.Ligger alle 3 i senga så får ingen mye søvn da Jessica breier seg utover.Våkner ofte med en fot i ansiktet.
Hun roa seg etterhvert og sovna.Kom ut til meg på sofan i 7 tida på morran,så da kosa vi oss under dyna å så på tv.
Lenge siden hun har vært våken på natta nå,hun sover alltid hele natta.

Jeg er ikke helt i tipp topp form i dag,ugh....
Men burde vært avgårde å sett på dress til snuppa.Jeg får sove litt nå som snuppa skal sove,så er jeg sikkert bedre etterpå.


Koser på sofan:)

"Titt-tei!"

Her sitter hun å synger "ro ro til fiskeskjær..."


Jessica er jammen i meg flink til å synge.Sang både ro ro til fiskeskjær og bæ bæ lille lam.Flinke jenta:)
Nå får jeg ta meg en dubb tror jeg,zzzzzzzz.....

Våkner ditt barn ofte om natta??12 Kommentarer


Helg igjen!

Stakkar lille snuppa mi var så sår i stumpen at hun bare gråt,hun skalv,så vondt hadde hun.Ville ikke bade heller.
Fikk så vondt av henne,sukk...
Da måtte mamsen kose masse,masse med henne.Hun roa seg ned heldigvis.Skjønner jo godt at det svir,uff!!
Da jeg smørte på zinksalve prøvde hun å vri seg unna,men fikk på et tjukt lag,så da håper jeg det er bra til i morra.

Vi dro på besøk til venninna mi Annette og lille Adrian etter middagsmat.Jessica var så rastløs at vi måtte finne på noe,og da er det stas å leke litt med en kompis.
Også er hun så glad i Annette:)
De har en liten søt valp,og i dag var det kjempegøy å sitte i buret til valpen,hihi:)


Her er vi:)

Danser litt hos Annette:)

Det var veldig gøy å sitte i hundeburet:)


Da var det jammen i meg helg igjen.Vi skal kose oss med taco når min kjære kommer hjem,jeg får være grei å ha det klart til han kommer,snille meg,hihi:)
Snuppa sover søtt,hun var ganske sliten etter barnehagen i dag.Da er det godt det er helg så vi kan slappe av sammen.
Jeg har nødt til å få tak i en dress til henne,den hun har er for liten,hun kommer seg ikke opp fordi den er litt trang over skuldrene,og da ble hun visst sinna sa de i barnehagen,og det kan jeg tenke meg.Lille frøken sinnatagg:)


Slapper av på sofan.Søte snuppa mi...

Hva driver du med i kveld??

 

 12 Kommentarer


hits