Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
"Musefletta!"

I dag har det vært en koselig mandag:)Snuppa dro avgårde i barnehagen med musefletter i dag.Hun har ikke så langt hår ennå,men musefletter får vi til.Hun har klipt seg ofte,men det er fordi håret vokser så rart.Får aldri noe lengde på det bak.
Kjempesøt med museflettene var hun,og hun hadde blitt kalt "Musefletta" i barnehagen i dag:)

Jeg tok en tur til en venninne,Linda og lille søte Liam Nathaniel.Fant ut at vi måtte trille en tur i det fine været.Det var faktisk så varmt at vi svetta der vi trilla.
Vi har alltid masse å skravle om,om mangla heller ikke noe å bable om i dag,hihi:)
Gutta sov i vognene sine,og våkna etterhvert så de fikk leika litt sammen på gulvet.De er ganske så jevngamle,men Benjamin er dobbelt så stor.Jeg holdt Liam litt,og han var lett som en fjær i forhold til Benjamin.To søte gutter er de iallefall!:)


Kompisene Benjamin og Liam Nathaniel:)

Da Jessica skulle hentes dro vi alle 3,vi skulle nemlig en tur på Europris.Ble en ny dørmatte og noen småting.

Vi har spist middag og spilt memo med Jessica.
Det har ringt på døra noen ganger med Halloweenunger.Jessica har sitti å venta på at flere skulle komme selv om hun syns det var skummelt.


"Musefletta!"

Og Benjamin,ja han krevde mat 2,30 forrige natta og smilte som ei sol klokka 5,det gjorde ikke jeg....Ikke tale om at jeg står opp da,det er natta!!
La han 18,30 nå ikveld,og han sovna på et blunk.Dumme klokka!!


Har det vært noen på døra di ikveld med "Trick or treat!"??

23 Kommentarer


Lang og kjedelig!

For en lang og kjedelig dag dette har vært.En sånn dag som aldri tar slutt.
Og Benjamin tulla fælt forrige natta,han har fått for seg,nok en gang at han skal ha mat på natta,og da klokka var 1,30 var han klar!Sovna med en gang igjen,men var så klart lys våken klokka 5!!Syns det er så tåpelig med sommer og vintertid,kan det ikke bare være en tid da??!!
Vel,han sovna litt igjen,men jeg ble nødt for å sove litt når han våkna igjen,så mannen tok han.Jessica sover jo lenge uansett.

Vi har vært ute å trilla en tur så Benjamin fikk sove.Og vi har prata med naboene.Varmt i sola:)
Dagens høydepunkt ble en kinotur for Jessica for å se Ole Brum.Hun hadde storkosa seg,ledd rått når det var ingen andre som hadde ledd:)
Jeg ble hjemme med en overtrøtt Benjamin som jeg klarte å holde oppe til 18,15.Noe som er alt for tidlig å legge.Han legger seg 19,vi får ta det litt for litt hver dag.
Han sovna så fort han traff senga.

Har ikke tatt bilder i dag engang,så slenger med et fra i går.


Jessica på oksen:)

Tilbake til det med å stille klokka,syns det bare skulle vært en tid jeg da.Mange steder i verden man ikke har det sånn.
Jeg vil ha sommertid hele året!!

Har også funnet ut hvorfor jeg blir så sliten og trøtt til tider,fordi jeg ser dårlig og anstrenger meg for mye...og da ser jeg ennå dårligere.Gleder meg til å legge meg og hvile øya,så kjære Benjamin,sov hele natta for mamma!!

Hva syns du om det å stille klokka til sommer eller vintertid??13 Kommentarer


Og dommen ble...

Jeg har vært hos optiker å tatt en synstest i dag.Har sett så dårlig i det siste,men har bare utsatt å bestille time.
Merka at synet forandra seg mens jeg var gravid med Jessica,men det ble ennå dårligere mens jeg gikk gravid med Benjamin.
Mange vil nok syns at jeg er fryktelig overlegen,jeg er ikke det altså,men ser bare ikke helt hvem det er som vinker fra andre siden av gata.Og teksten på tv'n er som en tåkedis,jauda...
Og dommen ble værre enn jeg trodde,uff altså!Jeg ser virkelig ikke bra.Det høyre øyet er helt klart det jeg ser dårligst med.Så nå blir det både briller og linser,linser blir best til meg siden det er så stor forskjell på øya at de ikke får korrigert det med brillene.
Ser for meg at jeg kommer til å styre fælt med disse linsene!Skal på opplæring med linser på onsdag.

Etter optikern dro jeg hjem,og gubben kjørte oss til byen før han dro på jobb.Der møtte vi mormor&morfar.
Trilla hjem til de etter byturen.
Masse å se på på veien dit.Jessica prata med endene,plukka løv og pinner og satt på en oksestatue.Benjamin sov godt i vogna.Men gurimalla,nå må vi snart bytte til sportsdelen tror jeg.Med mere klær er det ikke god plass nedi der,men han ligger jo så godt der,så får dra ut tiden litt til,føler meg ikke helt klar for å bytte.


Prater med endene...

Plukker løv:)

Jessica har vært i farta i hele dag.Tulla og tøysa med morfar og lillebror.Spiste lørdagsgodtet sitt hos de,og Benjamin fikk kveldsmat og pysjen på seg der.Paps henta oss etter jobb og da var det leggetid for bebisen.Sovna i bilen han,våkna da vi kom hjem men sovna greit i senga si.


Benjamin koser seg på sofan hos mormor&morfar:)

"De håpefulle!"

Da Jessica skulle legge seg var hun så trøtt at hun snøvla da hun prata...

Husk å stille klokka en time tilbake!!Hvordan er det med synet ditt??
Syns du synet forandra seg mens du var gravid??


28 Kommentarer


Sminke...

Om du tror dette innlegget handler om sminke har du kommet på feil plass.Jeg eier ikke mye sminke og sminker meg sjelden,det holder lenge med maskara.
Men Jessica derimot har blitt veldig opptatt av sminke og fant så klart det lille mamsen eier av sminke.Sminka og ordna seg fælt på badet,jeg kunne jo ikke annet enn å le:)

Men vi hadde en koselig jentestund vi:)


Konsentrerer seg veldig...

Ble ganske fin,hihi:)


Bruker du mye sminke??
Har barnet ditt "kommet over"sminka di??
8 Kommentarer


Fredagsdisco!

Benjamin,min kjære og jeg tok en liten tur til Drammen i dag.Vi kjøper mat til Bongo på en dyreklinikk der.Dro en kjapp tur innom byen for jeg ville på Japan photo å fremkalle noen bilder.
Ble ikke så lange turen siden vi skulle hente Jessica i barnehagen.Benjamin fikk sitte litt i bæreselen sin,og han kikka med store øyne.Har ikke brukt den så mange ganger,så har ikke helt teken ennå.Han sovna til slutt i vogna:)


Her er vi:)

Mens paps lagde middag tulla Jessica fælt med lillebror.Han må nok finne seg i mye rart tror jeg.Nok en gang ble han pynta opp.
Han satt å lo så han rista,kjempegøy med storesøster altså!!


Storesøster har vært på ferde...legg merke til armbåndet:)

Etter middag har Jessica fortsatt trenden fra barnehagen med å ha fredagsdisco,nå på rommet sitt.De hadde fredagsdisco hver fredag i barnehagen.
Hun har discokule,slår av lyset og har på musikk.Popcorn fikk hun også.Begge barna lå å kikka på discokula i mørket.Litt dansing ble det også.Så det er ei jente som har storkosa seg her i kveld:)


Ser på discokula(det er mørkt.)

Benjamin er lagt og Jessica er nede på rommet sitt å leker ennå,det er jo helg,må jo ikke være i seng til et fast klokkeslett da.Legger seg mellom klokka 20-21 i helga.Er hun trøtt så legger hun seg jo før.
Nå bruker hun rommet sitt mer,og det er jo kjempeflott!Hun er ikke helt alene,paps har kontor rett over gangen.


Leker med hoppeballen sin:)


Er du streng på legging i helga??14 Kommentarer


Så forskjellige...

Jeg har egentlig vært like trøtt i dag,men tror det er høsten og dette mørket som har kommet.Bekmørkt da vi sto opp klokka 7,30.Jessica bare snudde seg på siden å sa:"Jeg vil sove mer!"
Fikk henne opp og det ble litt kos på sofan med lillebror før barnehagen.

Benjamin og jeg har vært på babykino igjen i dag sammen med Ingunn og to av jentene fra barselgruppa.Filmen vi så var Whats your number,en hærlig komedie:)Jeg som ikke har vært på kino siden 2006,og nå er jeg på kino titt og ofte med bebisen på slep,hihi:)Det er ikke noe problem å ta med seg Benjamin på kino iallefall.Han våkna da vi kom til byen.Satt på fanget inne på kinoen og da filmen begynte ville han ha mat.
Resten av filmen kom han ikke med en eneste lyd,bare to høylytte raper,hihi:)Han satt på fanget å kikka på filmen og kosa med meg,og så la jeg han i bagen på gulvet foran meg og han sovna.Han er så snill denne lille gutten vår,blir helt forundra jeg.At to søsken kan være så forskjellig,den ene så til de grader turbo og den andre så rolig og bedagelig...


Benjamin tar seg en lur på babykino:)

Jessica er nesten litt "skummel" for tiden.Plutselig løp hun ned trappa,da vi kom ned sto hun å kledde på seg,hun skulle ut!
Fikk på jakke og støvler selv.Så her må det følges med!Ellers så har de to små leika litt sammen,eller Benjamin ser jo mest på,men det syns han er gøy.


Denne frøkna har tenkt seg ut...

De søte små:)

Om du har flere barn,er de veldig forskjellige??


18 Kommentarer


Trøttesen...

I dag har jeg vært trøtt og i dårlig form så jeg har sovi mens paps og Benjamin har kosa seg.
Er ikke akkurat noe bedre dette mørket som har kommet,begredelig!
Jeg skulle gått i hi å kommet fram til våren.Godt jeg ikke bor på Svalbard sier jeg bare,der begynte mørketiden i dag og lyset kommer ikke tilbake før i januar.


Jessica drar med seg lillebror:)

Jeg kommer sterkere tilbake i morra!


Flere som vil gå i hi på denne tiden??

  

 16 Kommentarer


I dag...

I dag har det rett og slett ikke skjedd stort.Det er så deprimerende mørkt ute for tiden,både morra og kveld.Ønsker meg sol, lyse morgener og kvelder...sukk!!
Trilla ei runde i byn mens mannen var på Nav for å søke om pappapermisjon.


Benjamin koser seg i vogna:)

Tirsdag er turndag,så snuppa og jeg dro mens paps og Benjamin var hjemme.Jessica var i 100 på turninga,hun og en gutt fra barnehagen hadde det kjempegøy sammen:)


På trampetten:)

Blir så tørst av å turne!:)

Var skikkelig kaldt ute når vi gikk til bilen,jeg har sitti her å hutra og frysi under pleddet.Ikke lenge til jeg skal finne dyna mi iallefall.


Goingen vår:)

Flere som syns det er guffent ute??9 Kommentarer


Rommet til Jessica:)

Det er noen som har spurt om å få se rommet til Jessica.Nå har hun fått litt nytt på rommet sitt så det er ikke så kaos der inne som før føler jeg.
Er ingen interiørdrøm,men et koselig rom for ei jente på snart 3 år.
De wallstickerne på veggen ved hylla fikk hun da hun flytta inn på rommet som 1 åring,så de skal nok tas vekk etterhvert.
Hun har forøvrig det største soverommet i huset,heldiggrisen!
I det ene hjørnet der jeg står å tar bildene er det fortsatt litt rot,så det er ikke tatt med,hihi...

Tenkte å kjøpe bokstaver til navnet hennes som skal settes på døra til rommet:)
Så sånn ser det ut inne hos Jessica:)14 Kommentarer


De skulle være rosa:)

Etter levering i barnehagen reiste jeg hjem å begynte og vaske og rydde nede.Badet,gangen og rommet til Jessica.Benjamin så på en stund men sovna av kjedsomhet i senga til storesøster:)
Syns det er greiest å vaske på dagen,på kvelden etter at barna er lagt er det "fritid."Det betyr tv og pc tid eller andre ting.
Bretta også en gedigen haug med tøy,noe så kjedelig!!Rommet til Jessica har blitt så koselig nå,gjorde seg med den nye hylla:)Benjamin sov godt han og når han våkna ville han ha maaaaat!!!Han sov forresten hele natta igjen,håper det fortsetter altså!


"Kjekken!"

Henta Jessica en time tidligere i dag,lovte på morran at vi skulle reise å kjøpe nye cherroks til henne da vi brått oppdaga på morran at de hun har var i minste laget,de var trange.
Det er for kaldt med gummistøvler nå,og det kan fort komme slaps og snø,da er cherroks greie å ha.

Hun opplyste meg om at de skulle være rosa!Vi dura på senteret og fikk prøvd de rosa cherroksa.Og rosa støvler ble det.Hun måtte ha de på med en gang!Beundra de i speilet:)
Hun har rosa vinterstøvler også,veldig viktig at de er rosa:) Smiska til seg en is og en tur innom lekebutikken også.Ikke så ofte det er isspising nå som det er høsten.
Jentene på bytur,bare vi to,koselig det!


Her er de rosa støvlene!De beundres i speilet:)

Is er alltid godt!

Det har blitt leking og dansing på rommet til snuppa nå ikveld.Er liksom litt mere rom der nå,trivligere på en måte.Fortsatt ikke en interiørdrøm men fult brukbart for ei jente på snart 3 år.


Benjamin får lov til å være med i senga på rommet:)Har barnet ditt en favorittfarge??15 Kommentarer


Stas med onkel!

Benjamin sov hele natta,halleluja!!!Han våkna 6,30,da tok Roger han og jeg purka videre til 9.Og Benjamin,ja han hadde sovna på sofan nesten med en gang,uten å spise til og med.
Men det er jo så deilig å få sove,aaaah:)


Klar for å hente storesøster(med ny fin lue!)


Benjamin og jeg trilla bort til svigers i 11 tida å henta Jessica,hun ville hjem til mamma og pappa.Men hun har kosa seg masse hos de,gjort mye rart,og de hadde sett på Skal vi danse i går kveld.
Vi trilla hjemover og skravla på veien.Jessica har tatt i bruk vinterjakka fra ifjor,passer like fint i år,heldigvis,da slipper vi å kjøpe ny.
Hun ble ganske så overraska og glad da hun fikk se rommet sitt:)Var helt i ekstase over tv'n.Så hun har kikka litt på Nils på rommet sitt.


På vei hjem fra bestemor&bestefar:)

Litt senere på dagen dro Jessica og jeg hjem til foreldrene mine for broren min kom en tur dit.Jessica er veldig glad i onkel Frode!
Onkel og tante hadde med seg Johanne som er dattra til søstra til tante.Hun og Jessica leika fint sammen,hun er 1,5 år eldre enn Jessica.
Men det var mest stas med onkel,leika og herja masse med han.Han er flink og populær blandt barn,han jobber i barnehage:)Håper vi ser de snart igjen!Tok desverre ikke noen bilder mens vi var der.
Benjamin og paps ble igjen hjemme,for Benjamin skulle sove litt.


Fornøyd frøken med ny hylle med kasser inni:)

Jessica og paps gikk en tur ut etter middag,måtte få henne litt i bevegelse,sliter med bommelommen igjen...sukk...
De kom tilbake da det hadde blitt mørkt,de hadde vært en tur på kiosken de:)Benjamin og jeg leika litt på gulvet mens de var ute.


Gøy å leke:)

Lik oss på facebook om du vil:)! http://www.facebook.com/profile.php?id=683021948#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617
Er barna dine glade i tante og onkel??21 Kommentarer


Hæla i taket...

Er ikke akkurat hæla i taket og tenna i tapeten her selv om Jessica ikke er hjemme.Det mest elleville vi har gjort er å bestille kinamat som vi akkurat har gafla i oss:)
Mens Jessica er hos bestemor og bestefar så ordner vi litt på rommet hennes.Vi var jo på Ikea å kjøpte ny hylle til henne.Det er sånn hylle med skuffer,og de er rosa.Gjett om hun blir glad når hun får se det!Det er rotete der nede så har ikke tatt noen bilder ennå,men dere skal få se!Hun har også fått egen tv og en gammel DVD spiller.Tv'n er den gamle pc skjermen til Roger.
Er så lei av Disney Channel og DVD filmene hennes så nå fikk hun sitt eget.Om hun vil sitte på rommet å se da,det gjenstår å se,ikke sikkert det.

Benjamin sovna klokka 10 og sov helt til 12,30,ikke likt han å sove så lenge så tidlig.Jeg satt liksom å venta på at han skulle våkne.
Mens gutta satte opp hylla til Jessica tok jeg meg en liten shoppingtur sammen med mamman min.Jeg har vært på jakt etter sko,og nå var det endelig en skobutikk som hadde skoa jeg ville ha i min størrelse.Ikke veldig spennende sko,jeg kjøper aldri noe annet enn joggesko,og min favoritt er Nike Shox,og det ble det nå også:)Hos meg finner du aldri sko med hæler osv,har ikke skodilla for å si det sånn.Jeg bruker et par helt til de er så utslitte at de kan kastes,og sånn var det med de gamle shoxa mine nå.

Ellers så har Benjamin vært rolig og snill som vanlig.Bongo(kaninen)hoppa opp i vippestolen til han.Han lurer veldig på Bongo der hun hopper rundt.


Benjamin og Bongo i vippestolen:)

Koser seg i senga til storesøster:)

Tror Jessica har savna oss,hun hadde sagt hun ville hjem til mamma og pappa,sukk...Men tipper hun har kosa seg like mye!
I morra kommer hun hjem til litt nytt på rommet sitt:)

Spurte gubben i går kveld om vi skulle sove litt lenger hver vår morgen mens Jessica var avgårde.Gjett hvem som heiv seg rundt å bestemte at han skulle sove i dag...ikke noe:"Bare sov du jenta mi."Så i morra er det jaggu meg min tur!!


Har du masse sko??14 Kommentarer


Fredag...

I dag har Jessica tatt seg fri fra barnehagen.Bestemor og bestefar(svigers)ville gjerne ha henne i helga,så da tok hun liksågodt fri.Hun utnytta det med å sove til 9!
Kosa oss litt på morran,er så deilig å slippe og dra ut om morran,da kunne jeg og Benjamin ligge lenger også:)
Pakka sekken hennes og kjørte henne ned til svigers.Hun var så opptatt av å leke at hun nesten ikke hadde tid til å si hadet.Da er det jo helt greit,kommer til å kose seg hun.


Ser på pc'n til paps:)

Jeg og Benjamin kjørte til byen for å treffe Ingunn.Vi spiste lunsj og skravla.Skulle egentlig trille,men det var så kaldt,regna gjorde det også.Våga oss så vidt ut en tur,men brrrr!!!!
Men skravla fikk vi og det er alltid koselig:)


Søte,lille Benjamin koser seg i vogna.

Har leika og kosa med Benjamin,er jo så stille uten Jessica her,og det merker nok lillebror.
Han har kosa masse med den nye vennen sin Kanin:)
Prata litt med Jessica på telefonen,de kosa seg,hadde kledd seg ut og leika.Fikk et bilde av henne der hun har kledd seg ut.
Jeg har hatt på følelsen at det er lørdag i dag,sikkert fordi Jessica ikke har vært i barnehagen.


Benjamin og Kanin:)

Frøkna vår har kledd seg ut:)

Tja,hva skal man ta seg til nå tro...er jo ikke noe å se på på tv.Er så lei av Idol,og er det ikke Idol på fredager så er det det talentprogrammet,lei,lei og lei!!!Finn på noe nytt sier jeg...


Hva pleier du å se på tv på en fredagskveld??

13 Kommentarer


Romantisk middag for to...

Her ble det masse kos på morran før jeg kjørte snuppa i barnehagen.Hun og Benjamin tulla med pappa.Og Benjamin ler så han rister når han får leke med storesøster:)
Jessica ville ha kjole på i dag og det fikk hun,en kjole som er helt grei å bruke i barnehagen.


To små som har det gøy:)

Goingene:)Min kjære og jeg har vært alene i dag,helt uten barn.Vi har vært en tur på Ikea!Benjamin har vært hos foreldrene mine og de skulle også hente Jessica i barnehagen.
Vi skulle ha en sånn hylle med kasser til rommet til Jessica.Jeg er sikker på at dette var tidenes raskeste Ikea tur!Inn og ut igjen på 40 minutter tror jeg.Handla bare det vi skulle og ut igjen,ikke værst bare det,kikka ikke på noe annet der inne.Har ikke vært på Ikea på et år tror jeg.
Dro innom Sandvikasenteret for å spise litt før vi dro hjemover igjen.Så der ble det en romantisk middag for to på Burger King,hahaha!!:)
Kikka i rekordfart i noen butikker på Sandvika også,men fant ingenting som falt i smak.Får liksom ikke tid til å kikke når jeg er på shopping med mannen,han er ikke glad i shoppinglivet for å si det sånn.
Tvinga han til å stoppe på Babyshop,hihi:)Der kjøpte vi en kosekanin til Benjamin.Jessica fikk jo Ape da hun var 5 måneder,så da måtte Benjamin få også.Har ikke fått tatt bilde av han med den,men den falt i smak:)Også ble det en ulltrøye på Jessica.


Fine jenta:)

Det hadde vært kjempestas når morfar kom å henta i barnehagen.Hun hadde løpt mot porten når han kom:)
Begge barna hadde vært supersnille,og Benjamin måtte bades før vi kunne dra hjem fra mormor og morfar.En skikkelig bleie,så han ble satt i ei lita balje.


En søt liten bamsegutt:)


Er du ofte på Ikea??
20 Kommentarer


Kjøpt ERGObaby,og 5 mnd:)

Det er den 19 i dag og det betyr at Benjamin er hele 5 måneder,hjelpes!!Jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av.
Han er en blid,rolig og tålmodig gutt.Når det kommer til mat så er han ikke så tålmodig,hihi:)
Han spiser til faste tider på dagen og spiser en gang om natta,håper han sover hele natta igjen snart.
Selskapssyk er han også,og veldig opptatt av storesøster.I det siste har han finni ut at han har bein,så det er kjempegøy å stå!:)Glad i å leke,men ennå gøyere å leke når storesøster legger seg på gulvet med han.
Vi har ikke vært på 5 månederskontroll ennå,men var på kontroll da han var 4,5 måned.Da veide han 8,7 kg og var 68 cm.Fine gutten vår er 5 mnd i dag:)

Jeg har kjøpt meg ERGObaby i dag.Dro innom Lille meg hvor min venninne Cathrine jobber,hun har egen blogg
http://frucathrine.blogg.no/ ,så stikk innom henne:)
Saken er den at jeg orker ikke å bære Benjamin i bilsetet lengre når Jessica skal leveres og hentes i barnehagen,han er tung.Jeg har en Babybjørn som er noen år gammel som jeg har arva,den er ikke god å bære i,de nye Babybjørnene er nok bedre.
Uansett,dro på Lille meg hvor jeg hadde titta på ERGObaby før.Prøvde den med Benjamin oppi og den er jo supergenial!Så lett å ta på og veldig mye bedre å bære i.Har prøvd den her hjemme også og jeg er kjempefornøyd!!:)Jessica kan også sitte i den og hun prøvde, men ville ut igjen nesten med engang.
Benjamin likte seg oppi der og jeg er veldig fornøyd med kjøpet:)
Når barna blir større bruker man den bare på ryggen,genialt!


Her prøver vi Ergobabyn på butikken:)

Henta snuppa i barnehagen,Benjamin sov så han ble hjemme med paps så da fikk vi ikke testa den i barnehagen i dag.
Jessica har storkost seg i dag,turdag på onsdager.Hun hadde røde roser i kinna:)De har vært ute hele dagen,vært i gapahuken,grilla og leika:)
Ble som vanlig igjen på parkeringa sammen med Ingunn og Henrik.Ungene løp rundt og det kom også en sulten katt som ville ha matboksene til barna,hihi:)Den mjaua fælt og Jessica sa hele tiden:"Den gråter!"
Katten ville til og med være med inn i bilen...


Kjempegøy å sitte baki bilen hos Henrik:)

Ivrig katt:)

Tiden har flydd avgårde nå i kveld,gjør det når begge barna skal bades.Jessica satt i sofan i badekåpa si og smørte seg inn med bodylotion etter badet sitt:)
Benjamin sovna så fort han ble lagt.


På med bodylotion:)


Noen andre som har Ergobaby??

12 Kommentarer


Det er alt for mørkt ute!

Det er så hardt å stå opp om morran nå som det er mørkt ute.Jeg liker ikke mørke morgener eller tidlig mørke på kveldene.Nå er det alt for mørkt og dystert etter min smak.
Tok Benjamin over til meg da han hadde liggi å hosta i senga si for å få oppmerksomhet(han har begynt med det i det siste,å hoste for å få oppmerksomhet.)
Vi sovna igjen og jeg hadde ikke lyst til å stå opp da alarmen ringte.
Kom oss opp,fikk vekt snuppa så hun kom seg i barnehagen.Gjett om det var gøy å komme i barnehagen da venninna hennes hadde akkurat samme tunika på seg!(det var ikke planlagt.)Litt morro å pynte seg litt med kjoletunika som Jessica sier.


På vei inn i barnehagen:)

På formiddagen dro Benjamin og jeg for å treffe Katharina fra min barselgruppe med Jessica.De mista den lille vakre jenta si da hun var bare 20 måneder gammel av kreft.
Syns det er så grusomt,kan ikke tenke meg hvordan de har det,men det må jo være forferdelig å miste et barn.Hun var en dag yngre enn Jessica så vi ble kjent på sykehuset.Veldig koselig å se henne igjen,og vi fikk prata masse.Hun så utrolig godt ut og hun sa selv at det gikk bra,men har så klart tunge stunder.Endte opp med å sitte ute på en cafe da jeg ikke fikk ta med barnevogna inn!!Så da satt vi ute da,men det gikk helt fint.Katharina er gravid igjen og har termin om en uke.Blir spennende å se om det blir gutt eller jente:)

Dro hjem å sløvan med Benjamin før det var på tide å hente snuppa.Og hun var klar for turn i dag,en stund siden sist nå.
Hun var i 100 på  turninga,full av krutt!!Da det var ferdig gikk vi å kikka på de som var i svømmehallen.Og da ville hun så klart bade.Burde absolutt ta oss en tur i svømmehallen,men føler ikke at jeg er helt klar for ei badedrakt ennå...


Her er vi:)

Benjamin med en venn rundt halsen:)

Klar for turn!

Det løp forresten en svart katt over veien da jeg kom kjørende idag,hjelpes!!Jeg får håpe det betyr lykke isteden for ulykke...

Liker du mørket??


25 Kommentarer


Magaplask!

Benjamin får ikke helt bestemt seg for tida angående soving på natta.Han sov hele natta igjennom i en hel uke,det gjorde susen med søvn for mamsen også:)
Men så har han plutselig rykka tilbake til start,mating om natta igjen.Og natta som var våkna han klokka 01,lå å raserte senga si mens jeg lå og hørte på,for jeg får ikke sove når han styrer på.Da klokka ble 01,45 hadde han tydligvis fått nok å satte på alarmen,maaaaaaat!!!!!
Maten ble servert og han sovna igjen.Sov noen timer før han nok en gang begynte å styre på,denne gang i søvne.Jeg holdt på å bli tullerusk!Dubba litt innimellom begge to og litt før 7 var han klar for en ny dag.Jeg tenkte bare:"Når kan jeg legge meg igjen?!"
Jessica gråt omtrent fra hun sto opp pga bommelom,igjen...Mens dette sto på gulpa Benjamin så spruten sto!
Jeg innrømmer at jeg syns det er slitsomt å være tobarnsmor i disse dager hos oss.Hatten av for de med 3 eller flere barn!!


"Vi trenger ikke sove vi mamma!"


Mannen hadde time hos legen i dag pga kneet sitt så det ble bestemt at Jessica fikk bli med,på tide med tanke på hvor vondt hun har og at hun sliter stakkar.

Mannen kom hjem igjen alene.Jessica hadde kvikna til hos legen og vondten var borte.Så hun var avlevert i barnehagen,for det ville hun.
Vi skal bare fortsette med Laktulosen,javel....

Mens Benjamin sov i vogna si tok jeg en dubb på sofan,hadde ikke sovi lenge da telefonen ringte,er ikke det typisk?!Jaja...
Litt senere ringte telefonen igjen,og det var barnehagen.Jessica hadde vondt og gråt.Okay,suste avgårde å henta henne.Da jeg kom var hun i siget igjen,hun hadde fått bommelomma,jippi!!!!Hun hadde gråti fordi hun hadde vondt i stumpen sin.

Dro hjem etter å ha avtalt å møte Henrik og Ingunn for å mate ender.Vi ankom plassen der vi pleier å mate ender,men hvor var endene??
Det kom to stykker som fikk masse mat,men ryktet gikk og det dukka opp flere,hihi:)Jessica og Henrik hadde det kjempegøy,løp rundt å "fiska"i noen søledammer.


Ser etter endene...

Sitter å "fisker..."Så til overskriften.Jessica løp bortover gangveien,snubla og gikk rett på trynet  i den største søledammen så sølespruten sto!.Et realt magaplask som vi sier!
Trenger jeg å si at hun ble gjennomvåt og møkkete?!Måtte kle av henne før jeg satte henne i bilen,og Ape ble også møkkete og våt,så han måtte ta seg en runde i vaskemaskinen.Savnet etter han var stort den timen han var "borte."
Men det var veldig koselig å være litt ute å mate endene,moro for barna også:)

Og helt på tampen mens jeg lagde mat til Benjamin til i natt og i morra tidlig,ja da måtte jeg så klart miste posen med pulver på gulvet...Dette har egentlig vært litt av en dag,jeg burde egentlig bare gå å legge meg langt under dyna!


Hender det at du har sånne dager der du føler at alt går galt??11 Kommentarer


En siste runde...

Jessica sov helt til klokka var 10 i dag,kjære lille Benjamin ville ha mat 3,30 og våkna igjen klokka 6,klar for en ny dag...det var ikke jeg.Skjønner ikke hvorfor han vil ha mat på natta igjen??
Lot han ligge å pludre litt og han sovna og våkna igjen 7.Overrakte han til paps så jeg kunne ligge litt til,måtte bare!


Satt fint der ja,lille goingen:)


Det var superflott vær i dag så jeg ville ha med Jessica ut,men hun har sliti i hele dag med bommelommen igjen...
Hun fikk tatt seg en siste runde på trampolinen og trehjulssykkelen.
Sier siste runden siden det plutselig snør eller noe.Trampolinen skal jo pakkes vekk også.Fikk rydda vekk utelekene.
Vi skulle egentlig dra å mate endene,men siden hun hadde så vondt ville jeg ikke ta henne med dit.Vi var på lekeplassen en tur men tusla hjem igjen når hun begynte å skrike høyt fordi hun hadde så vondt stakkar.
Hun har vært i fin form,men nå ved leggetid har hun grusomt vondt igjen.


Søte snuppa i lilla fra topp til tå:) 

Gøy å sykle litt:)

Foreldrene mine har vært her på hjemmelaga pizza,og Jessica har gleda seg til besøk i hele dag.
Benjamin har vært blid som vanlig og sovi to dubber.Han er alltid veldig urolig fra sånn ca klokka 18 til han legger seg i 19-19,30 tida.Sulten og trøtt gutt.


Blid liten gutt på gulvet:)

I dag er det to måneder til Jessica er 3 år og Benjamin blir 5 måneder om noen dager.Gurimalla som tiden flyr!!Om ca 3,5 måned skal jeg på jobb igjen også...gleder meg ikke akkurat for å si det sånn...

Forresten,Jessica vil gjerne vise fram den nye lua si!


"Jeg har ny lue!"


Har du gjort noe gøy i dag??22 Kommentarer


Liten hockeyjente:)

Jeg tok med meg ungene på shopping i dag mens min "handikappede"mann ble hjemme for å hvile kneet sitt.dvs kvalitetstid på han.
Foreldrene mine ble også med,og Jessica var helt elektrisk siden hun skulle på shopping med mormor&morfar.
Vi dro til Gulskogensenteret.Handla noen bodyer til Benjamin som han trengte,har jo så få bodyer,men nå begynner det å hjelpe.Jessica måtte ha ny lue og det fant vi også.Var på Babyshop og der er det alltid farlig mye fint!Benjamin fikk seg en søt ny leke,han har bare leker etter Jessica og hun driver å tar de fra han siden de er hennes.Hun hadde fryktelig lyst på flere leker inne på Babyshop som var til babyer men hun sa at lillebror ønska seg de,haha:)


Her er vi:)

"Mmmm...braincooler!"

På XXL fant Jessica seg en hockey kølle i sin størrelse.Hun løp rundt og spilte hockey med ballen sin.
Her er det ei lita frøken som vil bli ishockeyspiller akkurat som mamma:)
Så hun må nok få hockeyskøyter og kølle veldig snart!
Da kan vi gå på skøyter sammen og spille ishockey,det skal bli gøy.Og etterhvert så må jo lillebror få være med også.For eventuelt nye lesere så har jeg spilt ishockey i 20 år!Har vel kanskje gitt meg nå etter 3 kneoperasjoner,men skal aldri si aldri.Er snart 2 år siden sist jeg hadde skøyter på beina,skada kneet på kamp da Jessica var ca 1 år og tok det andre kneet i fjor sommer,jepp!


Hockeyjenta mi:)

Kjempegøy med ordentlig hockeykølle!

Da vi dro fra Gulskogen ville ikke Jessica hjem for hun ville shoppe mer...jada!!
Hun sovna i bilen på vei hjem,og når hun sovner i bilen så blir hun kjempemuggen når hun våkner igjen.Hun satt litt i bilen å sov etter at vi hadde kommet hjem også.
Jeg trilla en tur med Benjamin så han fikk sove litt mer for han var våken på hjemveien.
Men Jessica var altså muggen en god stund,tar litt tid før hun blir seg selv igjen.Håper ikke hun er like muggen når hun våkner etter dubb i barnehagen...
Men hun ble blid igjen heldigvis og vi har leika og sett på skal vi danse,hun liker å se på det og fikk sitte oppe litt.Nå er hun i seng.
Da hun skulle legge seg befalte hun:"Bær meg ned som en prinsesse!"Kan jo ikke annet enn å le:)

Benjamin sovna uten en lyd da han ble lagt.Blir bare mer og mer forundra over hvor snill og rolig han er:)


Leker med den nye leka si:)


Hvordan humør er barnet ditt i når han/hun våkner etter dubb??
18 Kommentarer


Vognpose...

Da var det jaggu meg fredag igjen da.Gradestokken viste 2 minus da snuppa og jeg kjørte til barnehagen på morran.Det begynner å bli kaldt ja...Jessica påsto at hun frøys så hun måtte bli bært inn,lille sniken:)


Klar for en ny dag i barnehagen:)


Benjamin har fått seg ny vognpose til å ha i vognbagen.Eller ny og ny,den er faktisk 43 år,og det er broren  min som har brukt den da han var baby.
En fin lyseblå pose som passer oppi bagen.Jessica bruker posen sin i barnehagen og jeg hadde ikke så lyst til å kjøpe en ny pose siden det er ganske så dyrt.Dessuten så hadde ikke noen annen pose fått plass oppi bagen og jeg vil ikke bytte til sportsdel ennå.Jeg har fått en voksipose av min venninne Hilde(takk!)som jeg kan bruke når sportsdelen blir tatt i bruk.Vet ikke helt når vi skal bytte men Benjamin er fornøyd med å ligge oppi bagen enda.Vi bytta til sportsdel da Jessica var 4 måneder,hun ville sitte å se,nekta å ligge nedi bagen.Benjamin er litt mer bedagelig,men han liker å sitte litt å se han også når jeg støtter han opp i ryggen i vogna.Da får han store øyne:)Prøver den nye vognposen:)

Kommer til å kose seg oppi der:)

Benjamin og jeg dro på besøk til Linda og Liam(4 mnd.)Linda hadde ordna med lunsj,så vi spiste og skravla,ble gode og mette!
Liam sov og våkna ikke før vi skulle dra.Benjamin syns det var kjempegøy med Liam og ble helt elektrisk.Er så morro når de oppdager andre babyer:)
Vi hadde det kjempekoselig!

Så var det på tide å hente snuppa og jeg trenger vel ikke å si at vi ble hengende på parkeringa med Ingunn og Henrik...ungene styra på og kosa seg mens vi fikk vår daglige dose med skravling:)
Jessica ville ikke ha på buksa si da vi skulle gå fra barnehagen så hun fikk gå i stillongsen da vi skulle hjem.Sikkert godt å gå sånn etter å ha gått med parkdress ute mesteparten av dagen.

I det siste så har det blitt veldig gøy å leke med pinner og stokker osv.Drar med seg masse pinner hjem:)Må alltid sykle litt før hjemreise.

Gøy å leke med pinner og små trær:)


Hvordan vognpose har du til ditt barn??


10 Kommentarer


Babykino:)

I dag skulle vi teste ut babykino!Jeg var ikke på det da Jessica var baby for hun var like turbo da som nå:)
Jeg har faktisk ikke vært på kino siden 2006!!Slå den!Det er jaggu meg dyrt å gå på kino også.
Dro sammen med Ingunn og lille Thomas.
Gleda meg til å se filmen som heter Barnepiken(The Help.) siden jeg har lest boka.Benjamin sov da vi kom inn på kinoen men våkna så fort vi kom inn i salen.Så da fikk han sitte på fanget,han satt helt rolig med store øyne å kikka.
La han i vogna etter en time og han sovna med en gang,våkna etter 30 minutter,da fikk han mat,og så satt han like fint på fanget til filmen var ferdig,og filmen varte i 2,5 time!Flinke Benjamin:)
Det var mange barnevogner og bebiser på kinon i dag,noen lå på gulvet og lekte,noen sov og noen satt på fanget.Var ikke veldig mye bråk syns jeg.Fikk med meg hele filmen jeg:)

Ble ikke skuffa over filmen,nydelig film!Boka er like bra om ikke bedreJeg leste boka mens jeg lå på føden da Benjamin var født.Så les boka og se filmen!
Satt mange mammaer å snufsa på første rad,for det var trist også.
Så dette må gjøres flere ganger!Vi kosa oss,og det er en av de fineste filmene jeg har sett!


Benjamin har kost seg på kino i dag:)

Henta snuppa i barnehagen og hun har kosa seg ute i sola.Vi ble stående på parkeringa som vanlig med Ingunn og Henrik.Akkurat som vi ikke hadde skravla masse før i dag,hihi:)
Barna leker så fint sammen og det er ekstra gøy å dra hjem samtidig og få løpe litt på parkeringa.


Parkerer sykkelen før hun går hjem for dagen:)

Ellers så har vi spist middag og bare vært hjemme etter barnehagen.Tiden går jo så fort fram til legging siden Benjamin legger seg rundt klokka 19.
Ingen bommelom hos Jessica i dag,men hun har ikke klaga eller hatt vondt og det er jo et godt tegn(håper jeg.)


Litt lek i sofan:)

Har du vært på babykino??
Har du sett denne filmen eller lest boka??


14 Kommentarer


Hos kiropraktor...

Tror du ikke Benjamin krevde mat 5,30 på morran i dag!?Joda,men det er jo greit,har jo sovi lenge da.
Sovna igjen etter det,jeg måtte opp med Jessica å få henne i barnehagen og Benjamin snorka til 9 han!!Roger var hjemme med han siden han fortsatt er sykemeldt pga kneet.Jessica var stadig innom lillebror for å se om han var våken før hun dro,men han purka og sov,hihi:)


"Er du våken lillebror?"

Jessica hjalp meg med å skrape is i dag også hun,hun må få sin egen isskrape tror jeg så hun kan pusle på mens jeg skraper.
Turdag for henne i barnehagen i dag,og de fikk flott vær!


Flink jente!

Fornøyd gutt i byen:)


Benjamin fikk grøt til frokost og så et deilig bad,han bare smiler og er fornøyd han.Go'gutten!
Så tok vi en runde i byen med mamman min før hun tok med seg Benjamin hjem mens vi tok Jessica til kiropraktoren.Da vi henta i barnehagen satt de ute i sola å kosa seg med frukt.Jessica hadde akkurat bommelomma,JIPPI!!!!!!
Hun var liksom seg selv igjen,altså i farta!Hun fortalte til alle at hun skulle kjøre traktor...altså at hun skulle til kiropraktor.Så hun ble litt skuffa når det ikke var noen traktor der,hihi:).
Kiropraktoren måtte jo undersøke Jessica,men hun ville ikke ligge på benken,la seg på gulvet isteden,hihi:)Hun satt på fanget også,hun var kjempeflink!
Men kiropraktoren fant ingenting da han sjekka henne,både bra og dumt på en måte for da er vi jo like langt.
Ettermiddagen/kvelden har vært normal i dag,heldigvis,ingen sutrete frøken som har vondt,og jammen kom det ikke en bommelom til:):)
Vi fortsetter med Laktulosen og blir det like ille igjen er det legen neste stopp!
Veldig godt å se at hun var i form igjen,hun har løpt og dansa og spist,og det har ikke vært hverdagskost her i det siste.Ettermiddagen/kvelden har vært fylt med latter istedenfor gråt:).


Høyt og lavt igjen:)

Hei Benjamin!:)

Har du eller barnet ditt vært hos en kiropraktor noengang??18 Kommentarer


Som i går...

Etter å ha vært hjemme i 20 minutter eller noe begynte Jessica som i går,hun måtte nummer 2.Sleit like mye om ikke mer enn i går.
Det virker som hun "slipper seg løs"når hun kommer hjem fra barnehagen for det hadde gått veldig fint i dag,ingen vondter.Hun gråt trøstesløst og skrek av smerte.Til slutt måtte vi gi henne klyx,ikke noe en jente på 3 år skal behøve å ta.Etter klyxen ble hun omtrent seg selv igjen.Jeg må si at dette tærer ikke bare på henne men oss også.Jeg begynte nesten å gråte selv.
Vi kan omtrent aldri avtale noe etter barnehagen lenger pga dette.I dag var det turn,men dit kunne vi ikke dra,noe som gjorde frøkna ennå mer lei seg.

Jeg fikk mange gode råd og tips i innlegget i går,det er så mange flotte mennesker der ute som deler av seg selv og kommer med råd.
Jeg har selv tenkt på å gå til kiropraktor med henne for å se om de kan hjelpe.Fikk en kommentar fra en mamma som hadde sliti med akkurat det samme som oss som hadde gått til en manuellterapeut,og problemet hadde løst seg.
Jeg ringte kiropraktor med en gang jeg hadde lest kommentaren hennes,for nå må vi ha hjelp og jeg vil prøve alt!
Så Jessica fikk time i morra,jeg ser fram til det altså og håper de kan hjelpe henne.
Kanskje vi kan få en normal hverdag igjen...


Nesten seg selv før leggetid...søta:)


Benjamin,den sniken ville plutselig ha mat klokka 4 natta som var,er over en uke siden sist han fikk mat om natta.Håper det var et engangstilfelle.

Vi måtte skrape is av vinduene på bilen på morran i dag,brrr!!!Jessica ville gjerne hjelpe til:)Ivrig hjelper,og flink til å hjelpe til med lillebror også:)


Her skrapes det is av vinduene på bilen.

Det ble flott vær,så etter at jeg hadde shina opp litt her hjemme trilla jeg Benjamin en tur så han fikk sove.
Deilig med sol og frisk luft.Få klarna opp hodet litt også.
I dag er det faktisk et år siden jeg ble lagt inn på føden og ble liggende i 3 uker med ekstrem svangerskapskvalme.Orker nesten ikke å tenke på det engang...ugh...Aldri mer gravid her i gården,vi har to flotte barn,det holder!


Goingen:)

Ellers så er jeg veldig fornøyd med å ha vunnet en konkuranse som min bloggvenninne Nadja hadde på bloggen sin http://unadostres.blogg.no/ .Titt innom denne flotte familien:)
Premien var et flott kjede som http://willywonkaheimdal.blogspot.com/ sto for.Det er en utrolig flott butikk ,synd den er så langt unna der jeg bor.Stikk innom bloggen å se alt det fine de har!
Veldig morro å vinne noe nå syns jeg,trang en oppmuntring i hverdagen,så det var flaks:)Ikke ofte jeg har vinnerlykke.

Har du vinnerlykke??

10 Kommentarer


Mandag igjen...

Mandag igjen og idag var det på med strømpebukse for Jessica da hun skulle i barnehagen,surt og kaldt.Hun fikk være ute når vi kom i barnehagen,tok på henne parkdressen så var hun klar for lek:)
Benjamin har så klart også strømpebukse på nå.

Mannen og jeg tok med oss Benjamin på Kiwi å handla inn.Trilla ei runde på senteret også.Jessica trang ny bade/morgenkåpe siden den hun har er i størrelse 86 og alt for liten.
Fant en deilig myk en på Princess og Jessica ble kjempefornøyd da hun fikk den.Har hatt den på siden hun kom hjem.


Må bare vise mamma noe før hun kan dra hjem fra barnehagen:)

Jessica sliter endel med å få gjort nummer 2 og har gjort det lenge.Hun går fast på Laktulose,men nå i det siste har det vært ille.Og ikveld har vært en slitsom kveld for henne stakkar!
Vi har vært hos legen med problemet.Jeg skal ikke gå mer innpå dette annet enn at hun har det veldig vondt når det står på,blir sutrete i forkant,spiser ikke,og dette sliter også på oss som foreldre.Hun er 3 år og skal ikke behøve å ha det sånn.Så kvelden ikveld har bestått av gråt og masse trøst så langt det hjelper.
Legen fortalte meg at smertene hun har kan sammenlignes med pressrier og det tror jeg på når jeg ser henne på det værste.
Stakkar lille jenta vår,håper det bedrer seg med tiden!

Avslapning på sofan:)

Benjamin "prater"med voffen sin:)

Nå sover barna søtt så da blir det det vanlige her,pc og tv:)

Flere der ute som bruker eller har erfaring med Laktulose??29 Kommentarer


Krise!

Søndag,en av de kjedeligste dagene i uka...Guffent vær har det også vært,nå er virkelig høsten her.
Jessica sov helt til klokka var 10,Benjamin og jeg sto opp rundt 7,30.Han har sovi hele natta,flinke gutten det:)
Jeg bada begge ungene så slapp jeg det på kvelden,blir så fort kaos noen ganger.Bedre tid på dagen syns jeg.
Fikk prøvd vinterdressen på Jessica og den skal passe litt til,men ikke ifølge Jessica...

Benjamin sov i vogna si mens vi andre glante på tv og leika med frøkna.Ikke så mye å ta seg til i dag.Jeg har vaska litt klær og burde egentlig bretta den haugen som er på badet,men de går nok ingen steder,så får gjøre det i morra.
Jammen bra ingen skal inn på badet,det må være det mest rotete rommet i huset.


Benjamin sitter i sofan:)

Vi har spist middag hos foreldrene mine,koselig det!Da vi kjørte til de roper plutselig Jessica fra baksetet:"Ape!!!"
Hun hadde glemt han igjen hjemme,og det er jo krise!!!Det er jo nesten så alarmen går.
Så det var bare å snu å kjøre hjem og hente Ape som var glemt igjen på rommet.Det har faktisk aldri skjedd før,hun husker alltid på bestevennen sin.Hun dreiv med så mye annet akkurat da vi dro så var vel derfor han lå igjen.


Snuppelura:)


Nå skal jeg bare sitte her å kope foran pc'n og tv'n før jeg finner dyna...mørkt som natta ute alt,nitrist spør du meg!!

Hvor er det mest rotete hjemme hos deg??

Lik oss på facebook:)! http://www.facebook.com/#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617
12 Kommentarer


Rett rundt hjørnet...

Søndagsmorgen.Jessica sover ennå og Benjamin har fått seg et bad,og sovna på sofan.Ute er det bare 0 grader,så nå får jeg børste fram strømpebukser og stillongser.Vintern er rett rundt hjørnet.Tenk at det var 24 grader for en uke siden,sukk...
Det har jo vært så varmt på dagen så strømpebukser har ikke vært i bruk ennå.Jessica har hatt de liggende i barnehagen,men hun er så varm av seg så jeg tror ikke de har blitt brukt.Noe som også er genialt er fora bukser som hun har brukt i det siste.Men nå må de nok på, på både henne og lillebror.

I dag må jeg også få prøvd utedressen fra ifjor på Jessica,hun er ikke så glad i å prøve ting,men hun må.Håper virkelig den passer så vi slipper å kjøpe ny.
Høst og vintersko det har hun,og noe fleece:)Hun må ha noen flere ullstillongser og ulltrøyer.Bodyer har hun slutta med og jeg syns det er bedre med stillongser enn strømpebukser,best uten fot,for da kan man bare bytte sokker om de er våte:)
Nye votter må jeg også få kjøpt til henne.
Så alt er ikke på plass til vintern,men nesten.Nok en gang må jeg bare si,gruer meg til en lang vinter...hat!!Jentene i går kveld:)

Benjamin er glad i å bade:)

Hva syns du er best,strømpebukse eller stillongs/tights??
Når slutta barnet ditt å bruke body??


 11 Kommentarer


Fantasiløs...

Benjamin har vært så flink på nettene i det siste.Tør nesten ikke å si det for da snur det vel.Er ikke oppe å mater,men jeg våkner allikevel av kaving og skravling i søvne.
Nå er han tett i nesa si så da sover han veldig urolig til tider.Ga han mat i 7 tida i dag og la han med meg etterpå,vi sovna igjen og jeg våkna av at jeg hørte Jessica som tusla rundt på kjøkkenet,åpna kjøleskapet og fant seg noe.Jeg ropte på henne å spurte om hun var alene.Da svarte hun at:"Jeg er stor jente!"Paps satt nede på kontoret sitt.
Så Jessica ordna seg selv:)Hun kom inn til oss å kosa i senga hun også,veldig koselig!

Jessica skulle være med mormor i dag for å se på Karius & Baktus.Det var teaterforestilling i kinoen.Hun har gleda seg fælt til dette.
Jeg fulgte de til kinoen og satt litt med de før de gikk inn i salen.


Jessica gleder seg til forestillingen med Karius & Baktus:)

Etter forestillingen møtte jeg Jessica og mormor på senteret.De satt på cafe og kosa seg.Jessica hadde syns forestillingen var kjempemorsom,hadde sitti helt stille å sett på.
De hadde jo om disse små tanntrolla i barnehagen på våren,og da var det også veldig stas!
Vi titta litt på senteret sammen med mormor før vi dro hjem.Er ikke så ofte vi er sammen uten Benjamin.
Benjamin var hjemme med paps.
Jessica fikk et Halloween gresskar av mormor:)


Her er gresskaret:)

Har kost oss i kveld med mat og godis.Jessica fikk se på Skal vi danse en stund før hun la seg.
Benjamin sovna så fort han ble lagt.Håper ikke han er like tett i nesa i natt.Han har fått nesespray,lettere for han å puste.


De søte små:)

Blid liten gutt:)


Akkurat nå eide jeg ikke fantasi,så det ble ingen passende overskrift...Pleier ikke å være så vanskelig å finne på noe,men det var det i dag...


Syns du det er lett å finne på overskrift til innlegga dine??7 Kommentarer


Kjedelig innlegg...

For en kjedlig dag!Har gjort no hver dag hele uka så da ble det en hjemmedag i dag.Jeg ble kjempe rastløs og trøtt av å ikke gjøre noe.
Fikk limt inn resten av bildene fra fødselen og tiden på sykehuset,så nå kan jeg begynne på neste album:)

Etterhvert så sovna Benjamin og jeg på hver vår sofa,hihi...Jeg sov ikke så lenge siden han tok den største sofan,den sniken!
Han fikk også prøve stolen som Jessica hadde da hun var mindre.Den har også bord til å sette på,men det prøvde vi ikke.Han syns det var kjemperart tror jeg,de øya!Men så smilte han:)
Han sklei litt ned,så vi venter litt til før vi begynner å mate han i den stolen.Nå sitter han i vippestolen og får mat.


"Oi,hvor havna jeg nå?"

"Her satt jeg jo fint!"

Henta Jessica og vi ble som vanlig hengende på parkeringa sammen med Henrik og mamman.Alltid noe å prate om.


Disse stolene er så fine å kjøre rundt med i barnehagen:)

Og måtte jo så klart leke litt inne i bhg før vi kom oss ut:)


Her hjemme etter barnehagetid har det skjedd fint lite.Jessica og paps tok en tur ut men paps kan ikke gjøre for mye før kneet sier stopp.Men de fikk lufta seg:)
For et kjedelig innlegg...

Hva har du gjort i dag??
8 Kommentarer


De har det gøy sammen:)

Jessica har vært i barnehagen igjen i dag,og det var nok gøy å treffe vennene sine igjen:)
Benjamin og jeg har vært på barseltreff.I dag traff vi de andre på cafe på senteret.Vi skravla og hadde det like koselig som vanlig.Vi er jo ikke så mange heller,en liten gruppe på 5,i dag var vi 4.Kjempekoselige jenter og søte og blide babyer!

Jessica kosa seg ute da jeg henta henne.Hun har som vanlig leika med Henrik.Hun leker nok med andre også,men det virker som om hun og Henrik er mest sammen for tiden.


I vinduskarmen i barnehagen...

Da Jessica kom hjem la jeg Benjamin på gulvet,Jessica kom å la seg ned med han.Han bare lo han,han syns det er så gøy når storesøster leker med han.Han lo seg omtrent fillete,hihi:)
De har det gøy sammen og kommer til å få så mye glede av hverandre!Jessica har ikke all verdens tid til å leke med han,men hun leker nå litt med lillebror,og det er jo fint!


På gulvet sammen:)

Benjamin storkoser seg med storesøster:)

Han er så blid:)


Om du har flere barn,har de det gøy sammen??


8 Kommentarer


Hun er hjemme igjen:)

Da har Jessica kommet hjem fra hytteturen:)Og hun har hatt det alle tiders.Hun var helt i 100 da vi kom,koste og klemte oss.Men så hadde hun ikke tid til det mer,måtte leke mer med kusine Elisa
Benjamin og Erica (6 mnd)satt å titta på hverandre og smilte,er jo bare to måneder mellom de to,så det blir gøy når de blir større:)
Og jammen fikk vi ikke pizza også:)Jessica gråt faktisk i bilen da vi dro hjem fordi hun ville være mer sammen med de.
Hun var på hytta med bestemor,tante,onkel og de to kusinene sine.

De har leika ute,men vært mest inne siden det har blåst sånn.de har tegna masse,grilla pølser på peisen og storkosa seg!Mulig jeg får noen bilder senere.
Det var godt å se frøkna vår igjen,og jeg syns hun har blitt ennå større på disse dagene:)


Snuppa med ketchup under nesa:)

Klar for å dra hjem.

Ble litt kaos da vi kom hjem.Benjamin vræla som en stukken gris,aner ikke hvorfor.Kombinasjon av sulten og trøtt.Fikk gitt han litt grøt og melka hans,men han spiste ikke så mye grøt,gråt for mye,så da våkner han sikkert i natt.

Vi har trilla tur sammen med mamma før i dag,måtte finne på noe når det var ganske så greit vær.Benjamin i vogna:)

Da er hverdagen tilbake med to barn igjen,så da blir det ikke mye sløving akkurat,hehe:)
Jessica gleder seg til å se vennene sine igjen i morra!

Nå skal jeg snart benke meg til for å se på Helt perfekt,hihi:)!

Ser du på Helt perfekt??


13 Kommentarer


4 månederskontroll:)

Benjamin har vært på 4 månederskontroll i dag,han er jo 4,5 måned,men pyttsann:)
Kontordama forelska seg helt i han,og han smilte ennå mer til henne og sjarmerte når hun veide han,hihi:)
Vekta viste 8,7 kg og han var 67 cm lang,jada...stor gutt.Da måtte jeg sjekke hvor stor Jessica var på samme alder,hun var 6,4 kg og 62 cm:)

Han lå perfekt på kurven og helsesøster var kjempefornøyd med han.Hun hadde han på gulvet og hun ble også sjarmert av Benjaminen min,hun kalte han for kjekken:)
Hun syns han var veldig sterk i kroppen sin,og det er jo supert.Vi prata en del om det at han gulper så mye.Så i dag har jeg testa Hipp sin morsmelkerstatning istedenfor Nan.Han har fått to flasker med Hipp og har så langt ikke gulpa.Så da får vi se åssen det går framover.


På vekta:)

Helsesøster leker med han:)

Etter helsestasjonen gikk jeg innom jobben min en tur.Ble sittende å prate med Sigfrid(sjefen)en god stund,hun mata Benjamin,og Benjamin gulpa på henne,men det gikk så bra så.Hun må være den beste sjefen altså;)
Så møtte jeg Ingunn i byen,vi tok en juice og skravla.Veldig koselig!
Så kan si at jeg har vært litt på farta i dag.Var også innom tanta mi for å få med en vognpose til Benjamin som har blitt brukt i familien:)Den er ikke så stor,så den får jeg plass til i bagen.Tror også jeg har fått en voksipose av ei venninne(må bare få henta den,takk Hilde:))

Her hjemme har vi leika masse med Benjamin.Liggi på gulvet med han,og han har skråla,prata og hoia.Masse oppmerksomhet til han nå som Jessica ikke er hjemme.
Jeg får vel rapport litt senere om åssen det går med frøkna,tipper hun har det supert!De vender nesa hjemover i morra:)Da blir det gjensynsglede:):)


Blid som bare det:)

Tankefull...

Helt hærlig:)!

Benjamin har også sovi hele natta som var,så det ble to netter på rad.Jeg forventer ikke at det fortsetter,men håper!Jeg putta inn smokken i 6 tida,og han sovna igjen,veldig greit:)


Hva var målene til ditt barn på 4 månederskontrollen??

11 Kommentarer


Lillebror...

Da har jeg vært på min lille luftetur.Koselig å skravle litt,fikk med meg en pose klær til lillebror,veldig kjekt!
Skal si timene går fort når man er på besøk.

Tok noen fine bilder av lillebror etter at han hadde bada.Han lå så fint på gulvet å lekte:)
Han syns nok det er stille uten storesøster hjemme.

Storesøster koser seg forøvrig på hyttetur,så ingen grunn til bekymringer.Fikk rapport fra svigermor mens jeg var på besøk hos min venninne Hanne:)


Lillebror:)

Vel,vel...dette var et lite innlegg før jeg finner senga mi.Vi må ut tidlig i morra,skal nemlig på 4 månederskontroll,eller det blir jo 4,5 månedskontroll:Er spent på vekt og lengde!

Krysser fingra for at bebisen vår sover hele natta i natt også!

Natta!!:)10 Kommentarer


"Lufte vingene..."

Benjamin ligger å sover så da kommer jeg med et lite innlegg nå.Jeg skal nemlig ut å"lufte vingene"senere i dag.
Jeg skal en tur til min venninne Hanne.Roger skal legge Benjamin,jeg må bade han først da siden Roger ikke klarer å sitte på gulvet med kneet sitt.
Kan ikke huske sist jeg var ute på kveldstid,tror det var i januar eller noe,jeg var iallefall gravid.Jeg flyr ikke akkurat ut av dørene her etter leggetid for barna for å si det sånn.Syns det er så godt å slappe av litt alene.Men det er så klart kjempekoselig å treffe venner når jeg først får med meg rumpen ut av døra...
Det skal også sies at jeg ikke har vært en tur på byen siden 2004,slå den!!Noen bedre??Jeg er absolutt ikke et festmenneske.Mye koseligere å gå ut å spise eller ha venninnekvelder.

Benjamin og jeg har vært på Kiwi å handla før i dag,det var noen fra Bravida her å ordner fiber,så da stakk vi.Han ble supertrøtt på butikken å sovna i bilen hjem.Løfta han over i vogna å trilla litt.Men lysvåken etter 30 minutter,derfor sover han nå,han var så trøtt at.


Benjamin på butikken:)

Snakka med svigermor i går kveld og det går bra med Jessica så langt.Lurer på hva de driver med nå jeg,hmmm...Hun koser seg antagelig masse,værst for oss som er hjemme,savner henne.Men både hun og vi har veldig godt av det.
Når hun kommer hjem har hun sikkert blitt ennå større,hihi:)
Benjamin lurer nok litt på hvor storesøster er...:)

Og den lille gutten vår sov fra 19,45-07 i dag morres.Ingen mating natta som var.Jippi!!!!!!!Vi får se om det fortsetter eller om det var en engangsgreie.


Her lekes det:)

Er du ofte ute å "lufter vingene"etter at barna er lagt for kvelden??
8 Kommentarer


Ikke så ellevilt akkurat...

Jeg var litt rastløs fra morran i dag,uten Jessica her ble det så rart og stille.Benjamin er jo her,men han er jo så liten.
Så jeg heiv meg rundt å fikk vaska gulver i 1 etasje + at jeg rydda,vaska og kasta masse ræl fra rommet til Jessica.Det hjalp å kvitte seg med ting hun aldri bruker.
Kunne ikke gjort det mens hun hadde vært her,hun hadde nekta meg å kaste ting,hihi:)
Så litt effektiv har jeg vært i dag:)

Så tok jeg en lang trilletur da Benjamin skulle sove.Trilla til foreldrene mine,tar en time å gå,så det ble jo en fin tur.Benjamin sov i 30 minutter,resten av turen lå han bare rolig i bagen å stirra med store øyne:)

Hos foreldrene mine fikk vi tilbud om middag så Roger kom etter med bil.Kjerringa triller,mannen kjører bil...neida,han er jo operert.Det neste blir vel at han kjører etter meg mens jeg jogger eller noe...syns jeg ser det...men det kommer aldri til å skje...at jeg tar meg en frivillig joggetur.Jeg har vært treningsnarkoman,men de dagene er over.
Benjamin sovna på sofan mens vi spiste.Han har ledd mye i dag og ble dødelig fornærma når han fikk litt mindre mat(han har gulpa så mye i det siste,så ga litt mindre Nan.)


Blide Benjamin:)

Svigermor har ringt en gang for å gi rapport om hvordan det går med Jessica.Da hadde de en liten pause på vei til hytta,hun hadde sovna litt i bilen og når hun ringte løp hun rundt med kusina si.
Fikk prata litt med henne,veldig koselig:)Savner henne allerede...

I går kveld så mannen og jeg på film og spiste godis,mannen sovna på sofan...as usual...
Så det skjer ikke akkurat så mye ellevilt her mens Jessica er borte...haha:):)


I bilstolen sin:)

Skjer det mye ellevilt hos deg??
7 Kommentarer


Benjamin - There you'll be

- Lurt å se på den i HD

Her kommer det en video av Benjamin.Den er alldeles nydelig,og det er så klart Helle som har laget den!
Du finner den også i "sidebaren"på bloggen:)Der finner du også video av Jessica med en nydelig sang til som passer perfekt til henne.

Helle er så utrolig flink,og det ser ut som hun har blitt min faste hjelper her på bloggen til å ordne og fikse på ting.Jeg er så takknemlig for at hun tar seg tid til dette!

Sangen som dere hører er den siste sangen jeg hørte før han ble født da vi var på vei til føden i Drammen pga komplikasjoner.Denne sangen dura rundt i hodet mitt,jeg gråt og var bekymra for babyen i magen.Derfor ble det denne sangen,den kommer alltid til å minne meg om timene før fødsel og når han ble født.

Har du sanger som minner deg om din fødsel eller andre ting??13 Kommentarer


Hun har dratt på høstferie...

Ble plutselig så rart her hjemme,Jessica har reist på høstferie.Hun drar riktignok ikke før i morra,men sover hos bestemor og bestefar til i morra,da drar de på hytta.Kusine Elisa skal også være med.
Det kommer til å bli så stille her i dagene som kommer og jeg kommer til å savne henne.Hun kommer til å storkose seg på hytta,men mamsen tenker på så mye rart,ikke lett å være borte fra barnet sitt.
Vi har jo vært borte fra hverandre før,men de gangene har jeg liggi på sykehuset og hun har vært på besøk.Nå ser jeg henne ikke før på onsdag.Det viktigste er at hun koser seg,og hun får en liten ferie!Hun var helt i 100 da vi dro fra svigers i 19 tiden,og hun har spurt etter Elisa,bestemor og bestefar i hele dag.
Lille jenta til mamma og pappa begynner å bli stor jente som drar avgårde på høstferie.


Kosejenta våres:)

Vi har ikke gjort så mye spennende i dag.Har pakka for Jessica og hun har venta i hele dag på å dra til besteforeldrene sine.
Benjamin er så klart hjemme,men han gjør ikke så mye ut av seg ennå.Sovna så fort han ble lagt nå ikveld.


Benjamin i vogna si.

Kul lita jente i dag:)!

Nå er magen full av tandoori kylling,nam!Tror vi skal slenge på hver vår sofa å se en film.


Har barnet ditt vært på ferie uten deg??
12 Kommentarer


Tøysejente:)

Her har vi tulla og tøysa fælt på morran,eller Jessica har tulla.Og da er det spesielt morro å tulle med lillebror som lå på gulvet å leika.
Da jeg skulle se på han lå han på gulvet med en hårbøyle på hodet!Han smilte og lo:)Så her hadde storesøster vært på ferde ja,tøysejenta!:)


Lillebror har fått seg hårbøyle:)

Tøysejenta:)

Jessica går rundt her inne med en trillebag.Hun skal nemlig til bestemor senere i dag,og i morra skal de på hyttetur.
Tror vi blir med å kjører Jessica på hytta,men hun skal være der alene med bestemor og kusine Elisa.Det blir veldig rart for oss...

Like fint vær i dag,så vi må vel en tur ut å nyte sola!


"Tøysejenter:)"


Hva skal du i dag??5 Kommentarer


hits