Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Knask eller knep!

Benjamin har vært i barnehagen igjen idag.Da jeg skulle gå gråt han fælt og klamra seg fast til meg.Ikke veldig koselig.Blitt veldig bortskjemt den siste uka med å være hjemme hele tiden og få masse kos.Det er mange gode fang og koser å få i barnehagen også,men det er så klart best med mamma og pappa.
Men dagen hadde gått fint.Jeg henta de litt tidligere enn vanlig og Benjamin var blid og fornøyd:)Jessica var ute å aka på rompeakebrett,kjempegøy!!


Full fart på rompeakebrettet!

Småtassene:)

Jessica skulle egentlig på dans idag,men vi ble invitert til Haakon og mammaen(Gry) på Halloween.Jeg spurte Jessica hva hun ville og det var Halloween!
Hun ville så klart være prinsesse!
Prøvde å ta på Benjamin gresskarkostymet hans,men det ville han ikke.Han var mest opptatt av verktøyet til paps.Han fikk lov å sitte å se på drillen.Veldig spennende,han elsker sånt!


Benjamin med verktøyet til paps!

Klar for Halloween!


Jessica og jeg dro avgårde mens gutta og verktøyet ble igjen hjemme.Haakon og familien bor ute i skogen,så det var mørkt!
Ruth Amalie fra barnehagen kom også og ungene leika og kosa seg.Vi fikk pølser,nystekte boller og godis.Så fikk barna gå ut til naboene alene for å si "knask eller knep!"
Det er ganske så mørkt der ute altså.De fikk med seg lykt med lys i og gikk avgårde til de nærmeste husa.Tøffe disse små,bekmørkt!Vi fulgte så klart med fra vinduet.Etterhvert gikk vi ut til de også.Og de lo og hadde det gøy.De hadde fått med seg boller som de kunne gi bort.De var så fine atte:)
Tok så klart bilder av de,men siden jeg ikke har spurt om lov til å legge de ut så gjør jeg ikke det.

Vi kosa oss kjempemasse!!Gøy å finne på litt sånne ting.


Fine Halloweenlykta hos Gry:)

Her går de avgårde:)


Har du feira Halloween??14 Kommentarer


Kuldesjokk!

Skal si vintern og kulda kom kjapt!Iskaldt idag,brrrrrrr!!!!!Tror det var 9 minus.Kuldesjokk,har jo vært mildt en stund.
Benjamin fikk være hjemme med paps idag også,men imorgen prøver vi barnehagen igjen.Jessica ville være ute å leke da vi kom hjem fra jobb og barnehage.Vi tok fram akebrettet og gikk en runde.Så gikk jeg inn til Benjamin og paps ut.Jeg kledde på Benjamin så han også fikk leke litt ute i snøen.Men ikke så lett for en liten tass å ha på votter,da får han jo ikke holdt spaden!Ble sinna på vottene sine;)
Han var ikke så lenge ute,men gøy å hjelpe paps med snøskuffa.


En runde på akebrettet:)

Jentene:)

Sitter på skuffa til paps:)

Litt forundra lillebror,hihi:)

Ble fort kaldt så vi tusla inn igjen.Satte oss på rommet til Jessica å tegna.
Vet hva jeg ønsker meg til jul...ullundertøy og gode sko.Tror aldri jeg har hatt ullundertøy av noe slag...men må ha det nå når jeg skal være ute med ungene.


Har du ullundertøy??
Vet du hva du ønsker deg til jul??18 Kommentarer


Snø,lege og foreldremøte.

Vi våknet opp til snø idag,og da var det ikke vanskelig å få Jessica opp av senga.Hun var kjempeglad for å se snø!Pakka med vinterdressen og kjørte til barnehagen.Barna hadde såvidt tid til å spise frokost før de løp ut i snøen.
Benjamin har vært hjemme idag også siden formen fortsatt ikke er bra.Og han syns det var rart med snø,han husker jo ikke snøen sist den var her.
Han har kikka masse ut av vinduet idag.


Fornøyd jente på morran og lek i bhg:)

Bebjamin fikk tid hos legen og før vi dro fikk han gå litt i snøen,men det var rart syns han.Var såvidt han tørte å gå,og var veldig skeptisk.Men så fant han en spade og begynte å grave. Fikk han nesten ikke med meg inn i bilen.
Alt så bra ut da vi var hos legen,crp og alt annet.Så jeg skjønner ikke helt hva dette er.Istad våkna han og fikk liksom ikke puste.Vi tok han opp og han hosta og harka og brakk seg.Samtidig virker det som han har vondt i munnen,tar seg inni munnen.Og jeg kjenner at hjørnetennene er på vei.
Håper han er bedre snart!Slitsomt for han og for oss.Jeg klarer ikke å slappe av,redd for at han skal streve med pusten.


Benjamin oppdager snøen:)

Jessica har vært ute og lekt omtrent hele dagen idag.Storkost seg i snøen.Det har snødd hele dagen faktisk.Vi får se hvor lenge snøen blir.
Benjamin har begynt å sette seg under spisestuebordet sammen med Bongo.Bongo har fast plass under bordet som hun ligger på.
Søte der de satt sammen:)
Ellers så har jeg vært på foreldremøte for gruppa til Benjamin i barnehagen ikveld.Veldig greit å få med seg.Ble stående utenfor barnehagen å prate med to av mammaene etterpå,koselig!


To venner under bordet:)

Fine røde roser i kinna:)


Jeg som ikke er kjempefan av snø syns det var helt greit,ble så mye lysere og koseligere.Det har vært så alt for mørkt i det siste,og det gjør noe med humøret syns jeg.Har snøen kommet hos deg??

12 Kommentarer


Endeløs dag...

For en endeløs dag!Klokka har stått stille!Det ble en tidlig morgen som forventet.Og lillebror ble så klart veldig tidlig trøtt,prøvde å drøye dubben men det gikk ikke.Han er fortsatt ikke i form så han slokna omtrent idet han ble lagt i vogna si.
Men han fikk ikke sove lenge,den ene naboen begynte å rydde og bråke i garasjen sin så da våkna Benjamin i vår garasje.Formen hans er virkelig ikke på topp,men han kvikna til litt utpå kvelden,leika og herja litt.Men så ble han sliten igjen stakkar.Nå har han akkurat sitti litt på fanget,våkna og var litt desorientert.
Det blir nok en tur til legen imorra.


Lillebror koser sofan.

Jessica ble med paps en tur ut for å ta ned trampolina og rydde inn hagemøblene.Hun tok seg en tur på sparkesykkelen,kan nok snart sette inn den for vinteren også.
Jeg var litt ute med henne,men kaldt og guffent!Jeg ønsker meg ullundertøy til jul,eier ikke noe sånt så det trenger jeg!
Tok en kjøretur med Benjamin for han var så urolig,han satt helt stille i bilen men sovna ikke.Han spiste litt middag,og det er jo bra,har ikke spist noe særlig på noen dager.
Etter mat kom bestemor en tur og da var begge småtassene i farta:)


Snuppelura:)

Det ble veldig mye fjolling før leggetid.Benjamin prøvde sko og støvler som var Jessicas og de fikk låne øreklokkene til paps som han bruker når han jobber,de er det musikk i:)


To tøysekopper:)

Titt-tei:)
Syns du dagen har vært lang??
11 Kommentarer


Blodspor...

Lillebror er fortsatt ikke i slaget.Han har sovi hele natta og hadde 38.7 i feber på morran.Han har vært litt "av og på" idag.Han har leika litt men vært mest kosete og slapp.Vil ikke ha noe særlig mat men drikker heldigvis.Ikveld viste tempen nok en gang 40...sukk og stakkar lillebror.


Febergutt.

Da Benjamin skulle sove dro jeg til byen for å møte foreldra mine og Jessica.Hun har storkosa seg hos mormor og morfar:)
Vi satt på cafe en stund og kosa oss.Jessica ville ikke være med meg hjem så hun ble med mormor og morfar.Jeg titta litt alene på senteret og fikk kjøpt meg en bukse,og den kjøpte jeg på Bik Bok av alle steder.Jeg har aldri kunt kjøpe bukser der,fikk de ikke opp til låra engang.Men det virker som de har blitt litt annerledes i størrelsene,så jeg jubler og er fornøyd med det.Og jeg har nok gått ned noen kilo siden sist jeg var på Bik Bok,mer jubel:)


Koser seg på cafe:)Også har hun fått seg "leppestift." av mormor.

Se de lange beina!!

Dro hjem til Benjamin og paps.Ikke i form,men han lekte litt innimellom.Jeg satt i sofan å så på at han lekte.Da begynte jeg plutselig å blø neseblod,det rant!Jeg løp ut på kjøkkenet,henda mine var fulle av blod og det var blodspor fra stua til kjøkkenet.
Er det mulig?!Blødde en liten stund før det ga seg.Æsj!!

Så dro jeg til foreldra mine for å hente Jessica.Men tror dere hun ville hjem??Neida,ville ligge der til imorra.Men hun ble til slutt med hjem siden foreldra mine skulle få besøk.
Benjamin ble glad for å se storesøster:)De lekte litt sammen før lillebror la seg.Håper denne febergreia gir seg snart.

Ikke glem å stille klokka en time tilbake inatt.For noe tull spør du meg!!


Hvor handler du klærne dine??12 Kommentarer


Ikke som planlagt.

Ting går ikke alltid etter planen når man har små barn.
Etter noen travle dager på jobb med masse å gjøre så jeg fram til en kveld alene.Sånn ble det ikke.Benjamin har feber,40.1.Så vi henta han hos svigers.Ikke i form stakkar.
Jessica har vært i barnehagen og ble henta av mine foreldre,gjett om det var stas!!Hun ble bært ut av barnehagen av morfar,så stas var det,ville ikke slippe han:)
Så hun koser seg hos mormor og morfar.Benjamin har akkurat lagt seg.

Egentlig så er jeg varm samtidig som jeg fryser...
Jeg skal ligge for meg selv inatt mens paps og Benjamin har inntatt dobbeltsenga.Jeg skal se litt på Home & Away før jeg legger meg godt til rette under dyna.
Håper dere har en fin kveld!20 Kommentarer


Travelt!

Jessica ble kjørt alene i barnehagen idag.Benjamin var hjemme med paps,litt feber ennå.Og veldig siklete,her er det bare å finne fram smekkene!
Dagen har vært travel og slitsom på jobb,og imorra blir det hakket travlere.Hjelpes!!
Så planen er at foreldrene mine henter Jessica i barnehagen,noe som er kjempestas!Benjamin skal til svigers hele dagen.Begge skal sove over,så når jeg en gang blir ferdig på jobb kan jeg bare dra rett hjem å slenge meg på sofan.

Dro innom butikken med Jessica etter barnehagen.Turdag i barnehagen imorra,og da må hun jo ha med seg noe godt i sekken!


På butikken:)


Det har ikke skjedd så veldig mye idag heller.Benjamin ble superblid da vi kom hjem,rød i kinna men veldig i farta!Han ville absolutt ha på seg danseantrekket til Jessica,han fikk det på,men ville ha det like fort av igjen:)
Tøysegutt;)


Lillebror prøver Hello Kitty danseoutfit,men det falt ikke helt i smak...
Er det flere som får hjelp om dagene er travle??10 Kommentarer


Benjamin tester navnesmokker

Dette er et sponset innlegg.

Benjamin har vært så heldig at han har fått tilsendt navnesmokker i posten fra SunneSmokker!
Jeg kan starte med litt fakta om smokkene.

Smokkene inneholder ikke skadelige stoffer som Bisphenol A(BPA),phthalater og PVC.
Det er en rekke fordeler med disse fine smokkene.Høy kvalitet,lavere risiko for utvikling av smokkebitt og skjeve tenner.Man får også inngravering av valgfri tekst,noe som er genialt med tanke på bruk av smokker i barnehagen.Da vet man hvem smokken tilhører siden det er navn på den.

Ta en titt på denne siden:

navnesmokk Benjamin er en liten smokkegutt og har brukt smokkene masse siden de kom i posten.Han har en som ligger fast i barnehagen,og han har en som alltid er i nærheten,om vi er ute,i bilen eller rett og slett i munnen hans:)
Og han sover så klart med den.


Kosestund.

Som mamma syns jeg smokkene er geniale med navn på,for smokker blir stadig vekk borte i barnehagen eller forveksla med noen andres.Med navn på så er det ingen sak,da vet man hvem den tilhører!


Fine navnesmokker.


Både Benjamin og mamma syns smokkene er supre!:)16 Kommentarer


"Deadline!"

Da var kvelden her igjen.Det så ut til å bli bra vær med sol,men det det begynte så klart å regne.
Ikke så mye å fortelle om denne dagen egentlig.Det var dans for Jessica etter barnehagen så vi spiste middag hos foreldra mine.Benjamin var der mens Jessica var på dans.
Jessica kosa seg på dansinga som vanlig:)Benjamin var litt varm da vi kom tilbake,og jeg tok tempen da vi kom hjem.Han hadde litt feber,vet ikke om det er tenner på gang,men han sikler så det renner av han.


Ute i all slags vær...

Benjamin har kost seg inne.

Alltid noe spennende å se på utenfor bhg:)


Klar for dans!!


Nå er jeg glad for at kveldsvaktene til mannen er over for denne uka.Helt ærlig så syns jeg det er slitsomt å være alene med ungene flere dager på rad.
Ble litt kaos her ikveld siden Benjamin ikke var helt i form,han ville ikke sove så jeg ble sittende med han i sofan sammen med Jessica.
Fikk på et vis dusja Jessica mens lillebror sto å hylte inne på badet med oss.Og Jessica som ikke liker å dusje var heller ikke så happy.

Lurer på om det snart er senga på meg.Jeg pleier å ha en "deadline."Det betyr at jeg skrur av pc og tv når klokka er 22.30.Noen kvelder blir det litt senere,men som oftest holder jeg "deadlinen."
Jeg har også begynt å våkne til samme klokkeslett hver natt,03.00.Og da kan jeg ligge våken å glo i 1-2 timer.Det vil si at jeg er helt ferdig når vekkeklokka ringer.Aner ikke hvorfor dette skjer.Trenger jeg å si at jeg føler meg utmatta?!Har du en "deadline" på å skru av tv og pc??


6 Kommentarer


Lengter...

Nå er det stusselig ute syns jeg,så grått,mørkt og trist,fysj!!
Jeg som ikke liker snø håper at snøen kommer snart.Da jeg leverte ungene litt før 8 i barnehagen var det fortsatt mørkt ute.Godt jeg ikke bor i nord,der er det jo ennå mørkere.


Det er alr for mørkt ute om morran...

Da jeg henta de små i barnehagen var klokka 15,15 og fikk beskjed av Jessica at jeg kom alt for tidlig.Jessica blir ikke sliten på samme måten som Benjamin,så jeg henter de litt før når jeg kan.Ikke alltid jeg rekker å hente de i 15 tiden siden jeg stort sett jobber til 15,30.Forter meg nesten til barnehagen.Men med de køene som er her i byen er det ikke så lett.De må jo passe på å grave opp halve byen,argh!!!
Vi kom oss hjemover i tåka,og hjemme har vi leika og styra på.Jeg fikk et snev av ryddemani så jeg rydda og støvsugde mens ungene leika.


Lillebror har det gøy:)

Frøken Jessica:)

Blinkskudd av sjarmtrolla:)

Siden det er så stusselig ute tenner vi litt lys inne.Men innerst inne lengter jeg veldig til våren...sukk...


Lengter du etter våren??
25 Kommentarer


I går og idag...

Ble ikke noe blogging igår siden jeg var hos venninna mi på kvelden.Det var kjempekoselig!Vi spiste og kosa oss,og etter maten ble det ennå mer brus og godis,hihi:)
Vi prata om alt mulig og det ble endel mimring tilbake i tid.Timene fløy avgårde mens jeg var der.Var hjemme til leggetid for meg,altså 22.30...hihi:)
Er så koselig å sitte sammen med ei venninne å skravle og spise god mat og godis.Nå skal vi prøve å få det til litt oftere!
Venninnetid er gull verdt i en travel hverdag.Godt å ligge på hver sin sofa med joggebukse og bare slappe av å ha det koselig.


Venninner:)

Tidligere på dagen tok jeg med småtassene på besøk til oldemor/mormor,hun hadde bursdag og fylte 94 år!Gaven fra oss var et bilde av de små som hun ble glad for.


De små skal til oldemor:)Idag har jeg ikke gjort et slag,ikke vært i toppform så jeg har slappa av.Henta barna i barnehagen å dro en tur innom foreldra mine.Småtassene lekte og herja med morfar.
Da vi kom hjem ville Benjamin leke med dokkevogna.Han ville sitte oppi vogna,og Jessica trilla han rundt.De lo og fjolla:)


Dette er gøyalt!


Hva har du gjort i helga?


12 Kommentarer


At the movies:)

Lillebror våkna alt for tidlig idag,klokka viste fortsatt 6 tallet,gjesp...også så mørkt det er,dobbelgjesp...også regna det så klart,trippelgjesp...
Kan bare si med engang at jeg gruer meg til neste helg når klokka skal stilles og det blir ennå mørkere ute også våkner garantert Benjamin ennå tidligere.Bare tull dette med å stille klokka!!

Jessica snorka til klokka var 9,heldiggrisen!Småtassene leika og surra rundt.Da det var sovetid for Benjamin måtte hu mor ut å trille i regnet...guffent.Gikk ikke så langt før han sov søtt i vogna.


Lillebror har det gøy:)

Jessica med ny flott strikkagenser/tunika som morfar har kjøpt i Berlin:)

Da Benjamin våkna tok vi oss en bytur for å møte onkel Frode og foreldra mine.Vi var ikke de eneste i byen for å si det sånn,fikk omtrent ikke parkert og det vrimla av folk på senteret.
Benjamin la sin elsk på en traktor inne på jobben til paps(han har sett på den lenge.)Han nekta å sette den fra seg så den ble vist med hjem.Men med rabattene paps får ble det ikke kjempedyrt.Burde vel strengt tatt vente til jul med å kjøpe sånne ting nå,men....
Ble en cafetur med foreldrene mine og broren min.Stas å være på cafe med onkel:)

Benjamin gikk rundt å bærte på esken med traktoren i.Ville ikke slippe den.
Han har helt dilla på traktorer,lastebiler og gravemaskiner,helt hekta!


Benjamin har shoppa:)

Jessica har gleda seg hele dagen idag til vi skulle på kino å se Tingeling,og endelig ble det kinotid.Vi skulle se filmen sammen med Kristina og mammaen hennes.
Jentene fikk godis og satte seg til rette i setene sine med 3D briller og alt.Jessica tok brillene litt av og på,men hadde de faktisk mest på.Og hun elsket filmen.Og jeg syns selv den var ganske bra:)


At the movies:)

Da vi kom hjem ble lillebror helt ellevill etter å se Jessica.Dansa og hoppa rundt,hihi:)
Og da minsten var i seng lagde vi andre oss taco,men mannen sovna inne på soverommet med lillebror.Så da ble det taco på mor og datter.Men Jessica spiste litt og forsvant bort til tv'n for å se Ole Brum,så der satt jeg alene da...
Velkommen til småbarnslivet,ikke veldig glamorøst og romantisk selv om det er lørdagskveld.Så nå sitter jeg her i joggebuksa å gomler pops:)

Imorgen skal jeg ut å lufte meg,skal til ei venninne på pizza,så det er mulig dere må klare dere uten blogginnlegg fra meg!:)Hvordan er kveldene hos deg??
Flere som ikke liker at klokka skal stilles neste helg??

16 Kommentarer


Brumlebass!

Jessica ville bare sove videre på morran idag,og det skjønner jeg godt!Det er jo så mørkt ute!Men vi kom oss ut av døra idag og.
På jobb fikk jeg melding av barnehagen med et søtt bilde av Benjamin.
De spiste pannekaker med blåbærsyltetøy,og han var så herlig!Jeg tenkte egentlig at han ligna på en liten bjørnunge der han satt:)"Brumlebass" tenkte jeg...
Koselig at barnehagen sender bilder:)!


"Brumlebass"

Jessica har hatt turdag idag og de var heldige med været,idag har det ikke regna.De pleier å være i skogen,de griller og koser seg.
Småtassene ble kjempeglade da jeg sa at vi skulle til mormor og morfar på middag og at onkel Frode også kom.Morfar/pappa har vært i Tyskland i en uke,så barna syns det var så fint å se han igjen.Bytta på å sitte på fanget.
Fine gaver fikk de også.Jessica fikk superflotte klær,en skikkelig stilig boblevest og en strikka tunika som også var kjempefin!Morfar kan virkelig shoppe klær altså!
Benjamin fikk en kjempefin trelastebil med lasteplan.
De små lekte og herja med onkel Frode også,de er så glad i han:)Jessica hadde plukka med lyng som først morfar fikk,men så var det onkel Frode som fikk de,hihi:)


Snuppa har med seg lyng som hun har plukka.

Benjamin og jeg dro hjem mens Jessica ble med mormor,morfar og onkel Frode en tur til oldemor.Jeg fikk dusja lillebror og kosa litt før det var senga.
Han er litt sliten,lange dager i barnehagen så godt det er helg!
Jessica kom hjem da lillebror hadde lagt seg.Hun hadde kosa seg hos oldemor,spist sjokoladekake hadde hun også.
Hun fikk sitte oppe å vente på paps ikveld,var rimelig trøtt,men skulle vente på paps.Kosa seg på sofan med dyna si.


Lillebror slapper av i sofan og Jessica har ny stilig boblevest!

Mannen hadde faktisk med seg kebab hjem,klapp på skuldra til han:)
Nå skal jeg bare sløve med litt blogglesing og titte litt på Home&Away.Har fulgt med på den serien så lenge jeg kan huske.Ser du på Home&Away??15 Kommentarer


Inn i den dype skog...

Sitter egentlig her å er helt gåen.Men må jo bare blogge før jeg finner senga.
Etter en lang dag på jobb(klokka sto stille) så henta jeg søtnosene i barnehagen.Jessica skulle være med Kristina hjem idag.De var ute i regnet i barnehagen da jeg kom for å hente.
Benjamin og jeg dro hjem uten storesøster.
Bestemor kom etterhvert for hun skulle legge han ikveld.Jeg skulle være med Jessica,Kristina og mammaen hennes på orientering i mørket i skogen.Jessica har gleda seg masse!


Venninner:)

Må leke litt ute selv om det regner:)

Sjarmør:)

Da bestemor kom dro jeg til Kristina og Izabella hvor Jessica var.Kledde på oss godt med klær og hodelykter.Kjempestas for jentene!
Det regna og var bekmørkt!
Turen gikk inn i den dype skog(starta ved bhg.)Jentene gikk hele turen selv og var så flinke .Vi skulle lete etter poster og stemple på et ark vi fikk.Det var en passe tur vi gikk,det var 10 poster.Jessica var sliten på slutten,og jeg var sliten selv.Sitter her og er helt gåen...tar på å gå i skogen gitt,særlig i mørket.Og det er jammen i meg mørkt i skogen!
Og hu mor må nok få seg noen turklær og sko ja,kremt....

Da vi kom hjem var Jessica helt på randen.Lå rett ut på gulvet.Fikk stelt henne og lest,og så var hun plutselig sulten,ennå jeg hadde spurt henne om mat.
Skjønner godt at hun ble sliten jeg.Er det noen andre som har vært på tur i skogen i mørket??15 Kommentarer


Venninneprat:)

Hei på deg:)
Endelig en dag uten regn!Jeg har svingt meg rundt med rydding og kjedelige ting etter at barna var levert.Så ringte jeg min venninne Marianne,skravla en god stund før vi fant ut at vi heller kunne treffes,så jeg dro hjem til henne.
Det var så koselig å skravle med henne igjen,alt for lenge siden sist,fy skamme!!Skulle ønske vi traff hverandre litt oftere,men tiden strekker ikke alltid til.Trenger litt tid med venninner,og det er jammen ikke ofte jeg er ute å lufter meg.
Marianne og jeg har vært venninner siden vi var 16-17 år og har opplevd mye sammen,både på godt og vondt.Er jo så glad i henne!
Så vi bestemte at jeg skal til henne igjen på søndag,da skal vi skravle og kose oss med mat og godis.Hun har barnefri så da slenger vi oss på sofan hos henne i joggings:)Gleder meg!

Henta småtassene litt tidligere idag siden Jessica skulle på dans.Det var ei herlig møkkete jente som møtte meg da jeg kom.Idag har de fått vært ute nesten hele dagen.
Benjamin har også fått vært ute,deilig for de!Morro å leke i sandkassa å få frisk luft etter noen dager innendørs.De større er jo ute i stort sett alt slags vær.


Herlig møkkete barnehagejente:)

Lillebror er litt usikker på om han vil være med hjem...

Jessica har storkost seg på dansinga idag også.Tror det er igjen tre ganger før de skal ha oppvisning for oss,det blir spennende,gleder meg!
Benjamin og paps var hjemme å leika.
Vi rakk å leke litt sammen på rommet til Jessica før det var leggetid.Lillebror syns det var gøy å leke med Hello Kitty togbanen til storesøster:)


Småjentene har vært på dansing:)

Gærne lillebror!

Har du en god venninne??

15 Kommentarer


Bedøvd...

Like grelt vær idag,ja må jo klage!Jeg er ikke glad i høst med mørke kvelder osv,ugh.Og da må jeg jo klage litt.Skulle ønske jeg kunne sove vekk hele høsten og vinteren...vel nok om det.

Grua meg litt til idag siden jeg hadde en "date" med tannlegen på formiddagen.Og jeg skulle borre,wæææææ!!!!!!!!En gammel fylling som måtte byttes.
Satt i tannlegestolen å lurte på om jeg skulle stikke av...
Fikk bedøvelse så det gikk veldig fint og kjapt,ikke noe problem!!Tøff når det er overstått ja;)
Siden jeg fikk bedøvelse satt den jo så klart i et par timer,og da det var lunsjtid på jobb var det ikke lett å spise.Og når jeg skulle drikke rant det nedover haka,lekkert!!Det er jammen ikke bare bare å være bedøvd i munnen altså!
Et helt år til neste tannlegebesøk!!


Snupsi med ny lue:)

Maaaaaat;)


Det var heldigvis ikke så mye vått tøy å ta med hjem fra barnehagen idag,men regnjakke og bukse måtte en tur i vaskemaskinen idag også.
Ser ut som det blir sånn hver dag om det skal fortsette å regne så fælt som det gjør.Regntøyet tørker jo ikke over natta i barnehagen,i tilegg er det kjempemøkkete.

Etter middag tok jeg meg en liten tur til mammaen min,hun er alene hjemme,pappa er bortreist.
Da jeg kom hjem leika ungene og Benjamin vandra rundt i body og med sokkene til paps,lekkert!!


To små "fjåsemikler!"

Med sokkene til paps:)
Er det masse vått tøy med hjem fra barnehagen hos deg i disse dager??14 Kommentarer


Hu mor smiler:)

For et ruskete høstvær.Det har bøtta ned i hele dag.Vi løp inn i barnehagen på morran idag,fysj!!
Jeg har hatt fri idag så jeg sovna vist på sofan...Fikk karra meg opp å gjort litt husarbeid før jeg lagde dagens middagsmat så den var klar til å settes i ovnen.


Søtnosene er klare for en ny uke:)

De store barna har vært ute i barnehagen idag,og Jessica hadde vist prøvd å ta svømmeknappen eller noe.Hun hadde tatt fart og kasta seg på magen i vannet og liksom svømt.Sikkert mer enn en gang,fikk med to poser med vått tøy hjem,alt var vått.
Håper ikke hun blir forkjøla nå da.De små hadde vært inne i hele dag.Benjamin syns alltid det er kjempestas å bli med inn å hente Jessica på stor avdeling,masse spennende leker der:)
En av de ansatte kom bort til meg for å fortelle hvor imponert hun var over Jessica.Hun sa at Jessica lå på nivå med de største barna i barnehagen med tanke på klipping,liming og sånne ting.Hun klipper rett etter streken og klipper ut forskjellige mønstre osv.Lager kroner som hun teiper sammen selv og kan sitte med dette lenge av gangen.Tall og bokstaver er også spennende,og hun sitter mye med dette her hjemme.
"Hun er langt framme." sa hun!Og så klart ble jeg kjempestolt!Jessica er en av de yngste på sin gruppe og fyller 4 år i desember.Og når jeg får høre at hun ligger på nivå med "skoletrolla" som er 1 og 2 år eldre enn henne,ja da må hu mor smile:):)
Trenger ikke å være bekymra for at hun blir en av de yngste når hun begynner på skolen iallefall.


Barnehagedagen er over.

Småtassene har leika fint sammen idag etter middag.De får mer og mer glede av hverandre,veldig koselig!
Jessica er veldig opptatt av å leke skole,og hun gleder seg til hun skal begynne på skolen selv.Men det er fortsatt to år til det,men åra fyker vel avgårde!


Leker skole.I morgen skal jeg en tur til tannlegen igjen for å bytte en gammel fylling,skrekk og gru!!!!Liker ikke tannlegen altså,får litt panikk,for det må jo bårres....
Hvor mange år er det til ditt barn begynner på skolen??
22 Kommentarer


Dont like sundays...

Da var nok en søndag snart over,og takk for det!!Disse søndagene er så kjedelige,og dårlig vær gjør det ikke bedre.Her har det vært guffent idag,snødd har det også gjort,eller sludda.
Benjamin lot oss sove litt lengre idag:)Weeeee!!!!


Sløvings i sofan på morran:)

Pakka lillebror godt inn i ulltøy og ulldress da han skulle dubbe,og fysj så guffent det var ute.Men han var god og varm da jeg tok han opp.
Jessica har leika og lillebror ødelegger.Blir litt krangling på sånne innedager.Men de har leika litt sammen også.
Dagens familiemiddag ble på Burger King.Har lovt Jessica en tur dit i flere måneder nå,så da passa det fint idag.Hun ble kjempefornøyd!

Og Benjamin spiste burger som om han aldri hadde gjort annet,hihi:)Kosa seg!De fikk leke litt på lekerommet også før vi dro hjem.
Kveldsmaten idag ble vafler.
Det ble mye krangling på småtassene før leggetid,så nå må jeg bare si at det er godt de er i seng!


Venter på maten:)

Fornøyd liten gutt med hamburger:)

Storesøster er fornøyd med Burger King besøket:)

Lite å fortelle om idag,så nå skal jeg lese om hva dere har gjort:)Liker du søndager??

14 Kommentarer


Minner og sanger...

Før jeg la meg igår kikka jeg innom Jessica.Hun satt oppetter veggen å sov,jeg måtte bare finne fotoapparatet å ta noen bilder.Jessica lo da hun så bildene:)


Jeg og ungene har vært alene hele dagen idag,mannen har jobbet fra morgen til kveld.Småtrolla lekte og herja.Benjamin kommer seg opp i sofan selv nå,så han er opp og ned der hele tiden.
Lillebror ble trøtt men det var litt for tidlig for dubb.Så da han endelig fikk lov til å sove sovna han på et blunk.Trilla i 3 minutter før han sovna.Regna og var surt så vogna sto i garasjen,litt lunere der.


Kooos:)

To som har det gøy:)


Vi (jeg)har kjeda oss litt idag,så etter dubben til lillebror måtte vi ta oss en bytur før vi(jeg)ble smårar,hihi:)Jessica har sagt i et par dager at hun ville til byen.
Vi tok med oss mormor,hun er alene,pappa er bortreist.
Traff på "jordmoren min,"alltid så koselig å treffe henne,hun stopper alltid å prater med meg og ungene.Hun sa hun titta på ungene mine stadig vekk, hun leser bloggen.Og det er jo så koselig:)

Traff også på naboene som har flytta.Stor stas for Jessica og Marius å se hverandre igjen.Satt på cafe og ungene lekte og kosa seg sammen.Vi voksne fikk skravla litt.


Gøy på butikken:)

Vi lagde taco som var klar til paps kom hjem.Benjamin begynte å bli både sulten og trøtt,så mens jeg lagde maten helte han ut en full pakke med spaghetti på gulvet og tråkka på den...
Jessica satt å lagde armbånd og kjeder,har fått perler osv av mormor.Så hun brydde seg ikke om kaoset på kjøkkenet.
Kosa oss med taco,Benjamin fikk spise selv.Jeg hadde vaska gulvene før idag,og de måtte jammen i meg vaskes igjen når tacon var fortært,endel havna på gulvet ja.
Ble litt sent før de små var i seng ikveld,men nå er det godt med litt tid for seg selv ja...


Snuppa!(legg merke til Bongo i bakgrunn som sitter oppå buret,hihi:)

Tøffen!!

Ser på Pearl Harbour og sikler på Ben Afleck,gurimalla så kjekk han er i den filmen....Og filmmusikken er alldeles nydelig.Den ene sangen betyr så mye for meg,det var den siste sangen jeg hørte før Benjamin ble født(det oppsto komplikasjoner før fødselen)og jeg gråt og gråt mens sangen gikk på radioen på sykehuset.
Du kan høre sangen i videoen jeg har om Benjamin i sidebaren her på bloggen.

Har noen flere sanger som betyr mye for meg.Halo med Beyonce vil for alltid minne meg om Jessica da hun ble født,sukk...
Så mimrete jeg ble nå da.Er det en filmstjerne du liker spesielt godt??
Har du sanger som betyr mye for deg??


6 Kommentarer


Candyshopping!

Idag måtte jeg virkelig jobbe for å få Jessica til å stå opp på morran.Hun er alt for glad i å sove.Føler jeg bare maser,uff!!Og ikke nok med det,men jeg måtte jobbe for å få henne i seng ikveld også,haha:):)Dette har hun fra pappan sin...

Det var en flott soloppgang da vi kjørte til barnehagen,jeg hadde bare iphonen min,skulle hatt et ordentlig kamera.Jessica syns også det var kjempefint,eller som hun sa:"Det er så vakkert og fantastisk!"


Fin soloppgang idag!

Idag var det dag to av fotografering av barna i barnehagen.Gruppa til Jessica skulle idag og søskenbilde siden de ikke fikk tatt igår når Benjamin ikke ville samarbeide.
Men misforståelser gjorde at mine to ble glemt!!Så da ble det ikke noe bilde av de sammen da...snufs...Typisk at de måtte bli glemt!Håper bildene av de alene blir superflotte!Jessica hadde iallefall vært veldig flink sa de,hun hadde showa og vært veldig fotogen.Ikke så rart kanskje,så mange bilder som jeg tar,haha:):)
Gleder meg til å se bildene!
Vi dro innom Europris etter barnehagen for å kjøpe litt godis.Mens vi plukka smågodt så hadde vist Benjamin hatt langre fingre,han satt å gliste med en sjokolade i handa,meget fornøyd var han.


Candyshopping!:)

Vi har kosa oss med lasagne og hvitløksbaguetter til middag.Benjamin og Jessica spiste omtrent bare hvitløksbaguetter,namme!!
Det er fredag og nada på tv'n,så jeg får se litt flere episoder av Home & Away på nettet.
Mannen og barna har sovna,en typisk kveld som småbarnsforeldre.Så her sitter jeg med smågodtet mitt,hihi:)

Må mimre litt også ikveld.For to år siden var jeg gravid med Benjamin og utrolig dårlig,så dårlig at jeg lå på føden hele oktober.Ekstrem svangerskapskvalme.Tror det er noe av det tøffeste jeg har vært med på.Da jeg ble lagt inn var jeg så dehydret at de målte 3+ med ketoner i urinen min,noe som er ganske alvorlig.
Takket være verdens snilleste jordmødre og barnepleiere på føden her i Kongsberg kom jeg meg mellom dagene.Dager som besto av savn av Jessica,tunge tanker og mange tårer.Og mange poser med intravenøst væske osv...
En jordmor satt titt og ofte inne hos meg på senga å trøsta meg og holdt rundt meg da jeg trang det,ofte etter at Jessica og mannen hadde dratt hjem på kvelden.
Jessica og mannen kom på besøk hver dag,men jeg var så gåen,uff altså!!


Luringen;)

Fornøyd frøken med godispose:)Hva har du hatt til middag idag??

Hvordan er en typisk kveld hjemme hos deg,flere som sovner sammen med barna??


 19 Kommentarer


Pictureday!

Heldigvis var ikke fingrene til Jessica blitt noe værre over natta.Jeg er så takknemlig for at det gikk så bra som det gikk.Det kunne gått så mye værre.
Hun måtte så klart fortelle om det så fort hun kom i barnehagen:)
Og jeg tipper hun har fått mye oppmerksomhet idag:)

Det skulle være fotografering i barnehagen idag,og idag var det gruppa til Benjamin og søskenbilder som skulle tas.Kledde på barna tøffe,fine men hverdagslige klær,bildene skulle tas ute.Kaldt idag så barna måtte ha på litt klær.Kunne ikke akkurat være tynnkledd på bildene.


Blid tass på morran:)

På jobb idag tok jeg på meg en utfordring,gjøre noe nytt.Nina gjør ting hun ikke kan...
Jeg tenkte bare at "Det har jeg ikke gjort før...så det kan jeg helt sikkert"

Det gikk ut på å selge julebord,så jeg skulle ringe rundt til bedrifer osv.Litt skummelt i starten,men etter noen telefonrunder gikk det bedre og det gikk bra.Jeg har jo ikke gjort det før...
Satt sammen med en av de andre jentene,så vi samarbeida og styra på.

Var helt svett i øra og varm da jeg var ferdig for dagen.Dura til barnehagen for å hente småtrolla,spent på hvordan fotograferinga hadde gått.De hadde ikke fått tatt bilder av Benjamin før etter frukten,da var han samarbeidsvillig.Men søskenbilder ble det ikke,det ville han ikke.Så da prøver de igjen imorgen.Da er det også Jessica sin tur til å bli fotografert.Krysser fingra for flotte bilder!!
Ungene lekte at de var fotografer,fant på masse rart å liksom knipsa bilder av hverandre:)
Det hadde gått fint med Jessica i barnehagen idag,leika som før,så fingrene gjør ikke kjempevondt.


Søteste barnehagejenta:)

Er så glad i den søte genseren til Jessica fra Memini!:)
Og Benjamin roter i buret til Bongo:)

Etter mat har ungene herja og leika sammen.Full fart!
Så nå sitter jeg her da,har planer om å se litt på Home&Away og Hotel Cæsar,kjekt med tv2 sumo:):)Da får jeg fulgt med på seriene mine.


Leggetid...Har barnet ditt tatt bilder i barnehagen??
Har du tv2 sumo??
12 Kommentarer


Legevakta...

Jeg henta  småtrolla tidligere i barnehagen idag.Jessica skulle klippe seg.Vi dura til byen og mormor kom å passa Benjamin imens.Tror han hadde lyst til å rydde inne på frisørsalongen,hihi:)
Idag ble Jessica faktisk litt utålmodig i frisørstolen.Men de hos frisøren ble imponert over hvor flink hun var!!Og hun ble kjempefin,godt å få håret vekk fra ansiktet.
Det spares ikke til langt hår ennå,det kan hun gjøre når hun kan stelle og ordne det selv.Hun liker ikke å børste håret osv.Men hun blir ikke klipt guttekort altså.
Benjamin og mormor trilla litt på senteret og Benjamin hadde ropt "BØ!" til alle han så,haha!!:)


Konsentrert hos frisøren:)

Etter klippen dro vi til mormor og morfar å spiste middag før Jessica skulle på balett/dans.Lillebror ble igjen hos mormor og morfar mens vi jentene dro på dansinga.
Vi voksne er ikke med jentene inn på dansen,men det går superfint.Og sikkert like greit at vi ikke er der inne.


Blid lillebror:)

Jessica kosa seg idag også med å trippe og danse rundt.Men da vi kom hjem til foreldra mine så skjedde det et uhell.Jeg fikk smelt bildøra over fingra til Jessica(vi har skyvedør.)
Jeg kjente fingra hennes og hun skreik.Jeg reiv opp døra og løp inn med henne.Hun lå på fanget mitt å gråt og gråt.Og jeg felte noen tårer...vondt for mammahjertet...
Mormor og Benjamin ble helt forskrekka og redde de også.Fingrene hovna opp og ble blå på begge sider,og hun stoppa ikke å gråte.Det var tre fingre som ble klemt.
Jeg måtte ringe mannen på jobb å be han komme hjem.Han dro på legevakta med henne og jeg dro hjem for å legge lillebror.Grusomt å gå og vente på de,hadde en klump i magen.
De kom hjem rundt 19.30 og Jessica smilte.Det var ikke noe brudd eller noe,heldigvis.Bare forslått.Men guri så grusomt!Jeg var sikker på at fingra hennes datt av.

Jessica og paps hadde vært innom butikken på vei hjem og hun hadde putta oppi litt av hvert i handlevogna uten protester fra paps...Det er lov i sånne tilfeller.
Vi kosa oss litt i sofan før vi leste litt og hun slokna rimelig fort stakkar.


Kos i sofan etter uhell og legevakt.

Det samme skjedde med meg da jeg var ca 5 år.Mamma fikk smelt igjen bildøra over fingeren min.Dette skjedde i Tyskland på ferie,var hos legen der og det gikk bra da også.
Husker jeg fikk velge meg noe på en lekebutikk etterpå,og det må nok Jessica få lov til også.

Nå er jeg rett og slett utslitt,sånne ting tar på altså,huff!!Gud så redd jeg ble!!


Flere der ute som har klemt noe i bildører eller andre steder??
18 Kommentarer


Foreldresamtale:)

Hei og hå!!

Nå begynner det å bli kaldt ute om morgenen,brrrr!!!!Det hadde kommet litt snø i Funkelia,Knutetoppen og på Skrimfjella på morgenen idag.Liker ikke!

I barnehagen lurte de på om jeg fortsatt ga Benjamin lykkepiller,hihi:)Han er så blid og fornøyd og han har en rå latter som de ansatte ler godt av.
De to små har vært hos foreldra mine etter barnehagen mens mannen og jeg har vært på foreldresamtale i barnehagen om Jessica.


Benjamin har snoka i skapet til mormor og morfar:)

Må bare si at jeg er fryktelig stolt av Jessica,og ennå stoltere etter denne samtalen:)Må bare fortelle en ting først.Prata med mamman til en av guttene som er på gruppe med Jessica,denne gutten har bursdag imorgen og skal ha selskap.Han har bedt 10 gutter og han ville be Jessica.For Jessica er vistnok en veldig populær jente som alle vil leke med,be i bursdag osv.
Dette ble også tatt med i samtalen,at Jessica er veldig populær i barnehagen,har mange venner,er en god venn,lojal,omsorgsfull,gøyal,herlig og mye mer.Jeg satt bare å smilte.
Hun er en racer til å klippe,tegne,perle og sitter mye med det.Hun leker endel sykehus med en annen jente for tiden,og de leker så fint.Hun leker like mye med gutter som jenter,og skjer det noe så får hun alltid med seg hva som skjer.
Hun er langt framme med utvikling,er flink med bokstaver,tall osv.Så vi trenger ikke å bekymre oss med tanke på skolen om to år.Hun begynner jo i 1 klasse når hun er 5 år.
Når de er på tur er hun nesten alltid først i "løypa."Koser seg masse på tur:)
Hun sier ifra om ting ikke er greit og hun blir så klart sur og lei hun også,men det går som regel fort over.
Kler av og på seg selv og legger alt av klær på plass der det skal.

Det var så utrolig flott å høre så mye positivt om Jessica fra barnehagen.Dette ble veldig mye skryt,men jeg må jo også få skryte litt her inne på bloggen:)


Frøken Jessica:)
Har du vært på foreldresamtale??21 Kommentarer


Travel mandag!

For en dag altså!!
Det var ikke lett å få Jessica opp av senga på morran.4 fridager setter spor ja.Men vi rakk frokosten og jeg kom meg på jobb.
Men hjelpes for en travel dag på jobb.Jeg har løpt meg halvt ihjel for å bli ferdig.Alle de andre dro avgårde til Gardemoen på fest da klokka var 13.30.Ikke jeg...Så det var meg og noen få andre igjen på hotellet.Det var travelt ja.Så nå er det godt å slappe av i sofan.
Jeg er ikke med på Gardemoen for barna er jo her og mannen har fortsatt gips.

Henta de søte små i barnehagen.Benjamin satt i sandkassa å kosa seg,og han var ikke klar for å dra hjem,han ville leke mer:)Søteste barnehagegutten:)

Småtrolla skal hjem fra barnehagen:)

Lite som har skjedd idag.Middag,butikktur og vasking av gulver før ungene la seg.Jessica og jeg har tegna litt og lest.Jessica er veldig glad i å tegne og klippe.Kan sitte lenge å bare kose seg med det.
Hun har ikke arva tegninga fra meg,for jeg kan ikke tegne,høhø;)


Bongo koser seg:)Tegning på gang:)Er ditt barn glad i å tegne og klippe?

16 Kommentarer


De har savna hverandre...

Benjamin har nok lurt fælt på hvor storesøster er nå mens hun har vært borte.Han kikker liksom etter henne og hos foreldra mine gikk han hele tiden bort til et bilde av henne å pekte.
Idag skulle hun komme hjem og lillebror har venta på henne.

Vi sov til klokka var 9 alle sammen,lagde ostesmørbrød til frokost.Etter dubb lagde vi vafler.Benjamin har så og si lekt med lekestøvsugeren i hele dag.Støvsugd overalt,skrudde vi den av så skrudde han den på igjen:)


Venter på storesøster...

Støvsuger:)


Så ringte bestefar å sa at de snart var her.Vi kledde på oss å gikk ut og venta på Jessica.Benjamin skjønte at det var noe på gang for han ble kjempeivrig.
Og så kom Jessica!
De to har nok savna hverandre ja.De klemte hverandre og har lekt og herja.Jessica var i slaget og har hatt en kjempefin hyttetur.
Det ble pizzakos her idag,gadd ikke lage middag,hihi:)


To som har savna hverandre:)

Her er Jessica med for å hente pizza:)


Før Jessica la seg så vi litt på en tegnefilm på tv,to gode venner.Den var jo litt trist,og Jessica ble helt på randen,tårene rant og hun spurte om ikke reven kunne komme å bo hos oss.Hun er så følsom denne jenta vår.
Jeg måtte til slutt bære henne ned på rommet å lese en bok,men hun snakka fortsatt om reven.Jeg sa han var lykkelig nå for han fant seg en kjæreste,og det så hun selv.Men hun gråt litt til før hun sovna...Jeg syns sånne filmer er triste selv jeg.Husker jeg så en dyrefilm med ei venninne,og vi gråt så vi tuta begge to.Noen ganger må jeg bare skru av tv'n for jeg orker ikke å se på triste filmer.
Gråter du lett???12 Kommentarer


Bare Nina...

Igår satte jeg kursen mot Larvik/Stavern for å besøke min gode venninne Maria.Vi ser hverandre ikke alt for ofte desverre,sist jeg var hos henne var i Februar,og hun var her en tur i sommer.
Vi har kjent hverandre lenge,har jobba sammen og vært venninner siden da.Tror vi har vært venninner i 10 år!
Møtte henne på Nordbyen hvor hun jobber.Dro å handla inn taco og godis.Slang oss på sofan og skravla.Kosa oss med taco sammen med ungene hennes(de er 10 og 13 år.)
Så lå vi bare på sofan å skravla.Maria er så lett å prate med,og hun kan jeg si alt til uten at hun dømmer meg eller noe annet,veldig forståelsesfull.Også er vi jo litt gærne...
Godt å bare få være Nina!


Taco!!

Haha:):)

Vi satt oppe til klokka var 01 og bare skravla om alt mulig."Gamle dager" og masse annet,lo og hadde det så koselig!
Sovna så fort jeg la meg og sov som en stein til 9.30 idag.
Bare daffan på sofan,spiste litt og skravla mer før vi dro på senteret en tur.Maria jobber på BR leker og der falt jeg for et Halloween kostyme til Benjamin,et gresskar.
Vi tusla rundt og kikka og handla noen småting før vi satte oss på Mc'ern før jeg satte kursen hjemover.Skulle gjerne blitt til imorgen,hadde det så kos!!Godt å komme seg vekk fra hverdagen og bare få være seg selv,slippe å tenke på noe.
Jessica er jo fortsatt på hytta og Benjamin har vært hos mormor og morfar på overnatting.Mannen har jobba.


På Mc'ern:)

Kjørte til foreldrene mine hvor Benjamin var,og han lyste opp når han så meg og var i kjempehumør:)Han har kost seg og vært kjempesnill,ikke noe problem.En ny jeksel har han også fått:)
Vi måtte så klart prøve gresskarkostymet og han ble så søt!!:)


Søteste lillebror:)
Er du på overnattingsbesøk hos venninner??

8 Kommentarer


En ny favoritt og litt annet:)

Her sitter jeg da,mannen jobber og Benjamin sover.Jessica har reist på hytta.Bestefar kom å henta henne før idag,bestemor og kusine Elisa er allerede på hytta.
Er så rart når hun ikke er her,savner henne alt...

Men før Jessica dro på hytta hadde vi  litt jentetid sammen.Ikke ofte vi har så mye tid sammen alene.Vi dro på en liten bytur.Var innom jobben min,og etter det satte vi oss på cafe.Kjempekoselig!
Jessica fikk også kjøpt seg ny fargeblokk med klistremerker og nye tusjer som hun skulle ha med på hytta.Da vi kom hjem leika vi litt på rommet hennes og plutselig kom bestefar!De kjørte avgårde etter noen klemmer og der sto jeg...
Har fått rapport om at kjøreturen gikk bra og nå var hun i farta:)Bra hun koser seg!

I posten igår dukka det opp en herlig genser fra Memini til Jessica.Den ville hun ha på idag og er allerede en favoritt!Skulle ønske jeg hadde en sånn også,helt nydelig,og med den søte hetta:)!
Et av favorittplagga mine til Benjamin er heldressen fra Villervalla.Men de har farlig mye fint til han også fra Memini:)


Ny favorittgenser fra Memini:)

Søteste snuppa:)

Da Jessica hadde dratt dro jeg å henta lillebror i barnehagen.Han hadde kosa seg idag å vært blid og glad!Vi dro til foreldra mine å spiste,veldig kjekt,hihi:)
Så dro vi til mormor/oldemor en tur.Kjempekoselig å se henne igjen,og hun var glad for å se Benjamin.
Han var litt sjenert i starten men ble varm i trøya da sjokoladekaka kom på bordet,haha:):)Vi må snart dra på besøk til mormor/oldemor igjen!
Da vi kom hjem var vi litt ute før vi tusla inn å fant pysjen.


Lillebror i farta!:)

Benjamin med lekene til naboen:)

Imorgen skal Benjamin til mormor og morfar.Jeg reiser til venninna mi i Stavern!En liten venninnehelg!!Vi skal titte i butikker,spise god mat og godis,prate og bare kose oss,som jeg gleder meg!!
Mannen jobber kveld så Benjamin skal sove hos foreldra mine.Mannen er også litt handikappa med gipsen,så ikke lett å ta på klær,bleier og stelle ungene.
Jeg kommer tilbake på lørdag før lillebror skal legge seg!
Så imorgen blir det en liten bloggpause fra meg.Men er plutselig tilbake på lørdagkveld:)
Har du et favorittplagg til deg selv eller barna??
Har du planer i helga??


11 Kommentarer


Pannekakefiasko!

Endelig var jeg på nett igjen.Vet ikke hva som skjer,mobilen igår og nettet hjemme idag,argh!!

Idag har det vært ordentlig ruskevær,skikkelig høst!Utsikten fra jobben sier sitt,flotte farger men stusselig med alle bladene som faller av trærne.


Utsikt fra jobben.

Jessica på morran idag:)

Jessica har lagd regnstav og Benjamin beundrer nok en gang sykkelen utenfor bhg:)Henta barna etter jobb og fikk med en haug med våte klær og en lapp om at det var hull i gummistøvlene til Jessica,flott!!Kjøpte de i våres...Ikke veldig  bra kvalitet med andre ord.
Så da må vi kjøpe nye da,trengs i dette været!
Bestemte at vi skulle ha pannekaker til middag.Det er det sjeldent at vi har,og det er en grunn til det.Jeg er ikke spesielt glad i å stå og steke en haug med pannekaker til utålmodige unger.Og idag ble det en fiasko.Fikk ikke til pannekakene,ba mannen ta over stekinga.Men tror du han fikk det til??Stemningen ble dårligere og dårligere.Og Benjamin hylte fordi han alltid er utålmodig når han venter på maten.Jessica ville hjelpe til men det var ikke så lett idag.
Til slutt ga vi opp,pannekakedelene havna i søpla.Noe så tragisk!!!Fikk til to pannekaker,tenk det!!!!!
Det blir lenge til neste gang for å si det sånn...

Nå sitter jeg her alene,de andre har sovna for lengst.Jeg har ordna etterveksten i håret og skal straks legge meg selv.


Saftis er godt:)
Er du glad i å lage pannekaker??

22 Kommentarer


Negerslaver!

Unga er i seng og jeg sitter her å mumser smågodt,hihi;)Måtte bare ha!
Gubben ligger å sover på sofan,elleville tilstander i heimen...


Må bare spise opp restene i matboksen før vi kan dra hjem fra bhg...

Etter middag gikk Jessica ut,måtte hente henne da det var på tide å ta kvelden.Hun leika med nabobarna her på gårdsplassen og rett uti gata.
Vi ser henne fra vinduene og jeg gikk ut nå og da for å se hva de dreiv med.De sparka ball og sparka på sparkesyklene.Benjamin var inne med paps.
Deilig at det ikke er så kaldt ennå,men det kommer vel,er ikke til å unngå,sukk...

Nå leser vi Lotta fra Bråkmakargatan,og i dag het historien Negerslaver!Det var vist veldig gøyalt...Så nå kommer Jessica garantert til å gå rundt å prate om negerslaver...


Blid liten tass:)

Gøy i gata:)Har du lest for barnet ditt ikveld??10 Kommentarer


Helt blank...

Det er mandag igjen og hva har jeg å fortelle om idag tro...ingenting!!!Jeg er helt blank...
Sitter her å ser på 16 and pregnant,litt gøy igrunn.Men gurimalla det er tidlig å få baby altså,ikke misunnelig!

Jessica har hatt på seg den flotte nye stjernekjolen idag.Den er så fin, så nok en gang tusen takk kjære deg som hun fikk den av:)
Fikk de søte små i barnehagen før jeg selv dura på jobb.Og det har jo ikke skjedd så mye annet idag.Hang litt på parkeringa med "de faste" da jeg henta ungene.Mildt og godt ute så da sto vi litt å prata.


Kjempefin frøken i stjernekjole:)

Lillebror:)

Dette blir et kjedelig innlegg altså.Aner ikke hva jeg skal skrive om.Er det no dere lesere vil at jeg skal skrive om?Om dere vil at jeg skal skrive om mat så er ikke jeg den rette å spørre,haha:)
Eier ikke fantasi og er til tider så matlei at fy!!Men jeg er glad i mat..Jeg skulle nok både hatt en kokk og en vaskehjelp...


Tøff barnehagegutt!:)

"Vææær så snill mamma!"


Sånn går no dagan...Noe du lurer på??8 Kommentarer


hits