Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Halloween 2013

Føler nesten at det var en "stress meg ihjel" dag på jobb.Sliten ja!Men det måtte jeg bare legge vekk for vi skulle på Halloween fest til en gutt fra barnehagen.
Kjempegøy at noen ordner til litt ekstra på sånne dager.
Er ikke kjempefan av Halloween,men veldig gøy for ungene,og jeg syns også det var gøy,fnis....

Jessica ville være prinsesse og lillebror fikk på seg kostymet sitt fra i fjor som var et gresskar.Ikke så skumle,men søte Halloween barn:)


Halloween prinsesse:)


Det var 6 barn på festen.De fikk gå til de nærmeste naboene siden de vi var hos bor litt ute på landet.Det var bekmørkt og ungene traska avgårde.Benjamin ble inne med oss voksne.
Barna hadde med seg boller som de ga til naboene.En fin liten vri,de ga boller og fikk litt tilbake.Da de kom tilbake fikk de boller og godis.Bordet var dekt og pynta til Halloween og det var spindelvev med edderkopper rundt i huset.Veldig artig!!Kreativ mamma altså!!

Mamsen måtte ta et bilde av seg selv med edderkoppene,Benjamin syns bildet var litt skummelt,fnis....Selv har jeg jo helt hetta for edderkopper!!
Ungene lekte kjempefint og koste seg.
Vi voksne fikk skravla litt og det er alltid koselig!Takk for en hyggelig kveld:)


"Hyyyyyyyyyl!!!!!!!!"

Gresskarlykt og pynta bord.
Mamsen med gresskaret sitt:)


Har du feira Halloween??

16 Kommentarer


Sløvedag

Veldig koselig at noen la igjen spor etter seg her inne i går.Føler liksom at jeg snakker med meg selv noen ganger og lurer på om dere har gått lei?

I dag har jeg faktisk hatt fri,og dagen har jeg brukt til og ikke gjøre noenting.Jeg lagde meg ostesmørbrød til frokost og så noen episoder av min favorittserie Home & Away.Det er den eneste serien jeg følger med på nå for tiden,og jeg har sett på den serien så lenge jeg kan huske.Aner ikke når serien begynte på tv,men jeg har sett den så og si fra da,det er mange år.

Småtassene har kost seg i barnehagen.Jessica og gruppa hennes hadde hatt besøk av skolebarna som gikk i barnehagen før og som nå går i 1 klasse.Det var stas!


Barna i klær fra Villervalla:)


Sånn var den dagen,en sløvedag.Veldig nødvendig nå og da...


Har du en tv serie du har fulgt lenge med på??14 Kommentarer


Uten overskrift


Tja,hva skal jeg fortelle om i dag...hvor trøtt og sliten jeg er når jeg kommer hjem fra jobb...og dette mørket tar allerede knekken på meg.Har sitti å gjespa i hele kveld.
Måtte hive meg rundt med støvsugeren for å holde meg våken.

Hva driver dere med for tiden?Dere legger igjen så få spor,er så hyggelig å høre fra dere.Så fortell meg litt om dagene deres da!!

Er veldig glad for at det er så mildt,det er slutten av oktober folkens!!Tipper det snur snart og at vi må fram med snøskuffene,hehe!!Blir morro for ungene med snø,og det blir litt lysere.
Da jeg var liten var vi alltid ute om kveldene og lagde snøhuler som vi hadde lys inne i,det var koselig!Vi gikk på ski,og vi gikk på skøyter i gata,ja i gata!!
Nå ser man knapt ungene i nabolaget før våren kommer.
Vi skal iallefall ut og lage snøhuler,snølykter og ake.Men ikke helt ennå da...i desember kan snøen komme;)Benjamin og Bulder:)


Jessica har hatt turdag i dag og de hadde hatt en flott tur.Ben har vært masse ute og kost seg,de hadde lagd kakao og ostesmørbrød.
Så fort jeg kommer og henter begynner han og snakke om brannmann Sam,det betyr at han vil hjem å se på brannmann Sam.Og han kan sitte resten av kvelden foran tv'n...Håper dere henger med selv om det er litt kjedelig lesestoff nå og da.


Hva gjorde du om vintern da du var liten??14 Kommentarer


Svarte natta!!

Det er mørkt ute,veldig mørkt,og tidlig mørkt!Det er jo "svarte natta" klokka 17!Ikke rart at Benjamin spør om det er natta når vi har kommet hjem fra barnehagen.
Bare 5 måneder til vi skal stille klokka til sommertid-glede!!Viktig å ha noe og se fram til:)

Det har bare vært en vanlig dag med jobb og barnehage.Benjamin har hatt turdag og i skogen hadde de møtt på et av monstrene fra Dunderly,kjempegøy!!
Han har også vært så heldig at han fikk Bulder av snille Camilla.
Så nå har Jessica Moi og Benjamin Bulder:)


Ungene med hvert sitt Dunderly monster.


Etter mørkets frembrudd har vi vært inne(blir visst mye innetid framover skjønner jeg.)
Bongo(kaninen) fotfølger ungene på jakt etter kjekssmuler og annet snadder.Tror de er bestevenner,hihi:)!
Men nå driver Bongo å skifter pels,så det er pels overalt.Kanskje jeg skal støvsuge henne så den løse pelsen forsvinner kjapt?Neida...vi er veldig glade i Bongo!!


To venner som deler på alt <3Er du glad i mørket??


4 Kommentarer


Lang søndag...

Det her har vært den lengste dagen i hele år tror jeg.Ikke at ungene våkna grytidlig,for de sov til 7,30 og 8 ny tid.Men klokka har stått stille i dag,den bevegde seg rett og slett ikke.Og siden det har regna masse så ble det ingen tur ut heller.
Jessica og jeg tok en liten tur til Camilla og ungene.Vi fikk skravla mens ungene lekte,kjempekoselig!Men jeg bemerka mens jeg var der at klokka sto stille.
Camilla er veldig høygravid,termin neste helg,vi venter i spenning på den lille jenta:)

Vi ble bedt til foreldrene mine på middag,sier ikke nei takk til hjemmelagde kjøttkaker med kålstuing:)
Ungene lekte og herja og vi koste oss alle sammen.
Ungene har lekt butikk etter at vi kom hjem fra middag.19.30 var de i seng.De var skamtrøtte begge to.
Konklusjon av dagen,endeløs..... 

Når våkna barna dine i dag??10 Kommentarer


Dumme regel!

Hvem er det som har finni på den dumme regelen at klokka skal stilles??I natt skal vi stille klokka en time tilbake,noe ingen småbarnsforeldre liker.Syns synd på de som har barn som våkner klokka 6 til vanlig,da er klokka 5 i morgen,grøss!!
Benjamin sov til 8.30 i dag,håper han gjør det i morgen også.Jessica skal få sove med meg i natt så hun ligger allerede i senga.Hun pleier ikke å våkne så tidlig,men er spent på Benjamin.
De fikk herje og leke til klokka var 20.30 nå i kveld,de hadde det så gøy og paps var ikke hjemme fra jobb før 18.30.


Stilig frøken i dag!


Dagen var fryktelig grå da vi sto opp,men det ble sol utover dagen.Vi bråbestemte oss for å dra på XXL en tur for å se på vinterdress til lillebror.Hadde egentlig tenkt at han skulle arve en rød av Jessica,dress fra Kappahl.Men så husket jeg at Jessica ofte var våt når hun brukte den dressen,og da ble hun også kald.Så da blir det en ekstra dress.
Det ble en blå dress fra Didrikson,og den blir vi nok veldig fornøyde med,ikke var den avskrekkende dyr heller(700 kr.)Jeg syns en dress som koster 1400 kr er drøyt,da må den kjøpes på salg!!
Har ikke fått tatt bilde av Ben med den på,han ville ikke prøve den heller,men vi fikk den på han,må jo prøves!:)
Vi hadde med mormor som en hjelpende hånd:)
Det ble jammen i meg en jakke på snuppa også(bursdagspresang.)Det var en igjen og den var rålekker.Den er varm og den skal være vanntett,husker ikke vannsøylen i farta.Og hun trang ny jakke,hun har vært gjennomvåt med den jakken hun har brukt i det siste.Hun vil ikke ha høstdress,så hun bruker overtrekksbukse og jakke nå på høsten.Om vinteren bruker hun så klart dress,og dressen hun fikk til bursdagen sin i fjor passer i år også!

Vi spiste på Mc Donalds og koste oss.Ungene var litt høyt og lavt en stund,men det var ingen klaging eller noe.


På en liten biltur!


Snuppa med den nye fine,lilla jakka!


Lillebror!

Kan vel ikke sitte så sent oppe i kveld,vet jo ikke hvor tidlig jeg må opp i morra....

Må bare fortelle hva Jessica sa i dag.Jeg var på badet og hun ropte høyt:"Hjelp,Bongo(kaninen)tar livet av meg!!"Bongo hadde hoppa opp i sofan og prøvde å ta maten hennes,haha!!


Hva syns du om og stille klokka??12 Kommentarer


Den lysende broen

En hektisk uke på jobb er over og jeg er glad det er helg!Men igjen så er jeg glad for denne erfaringen jeg får med meg på veien.Om en uke blir jeg helt alene med ansvaret da sjefen min skal være borte i to dager,hjelpes!!
Men jeg tror det går bra også.Klapp på skuldra til meg etter en grei gjennomført uke...

Småtassene var nok også glade for at det var helg,håper ikke de våkner tidlig i morgen,er jo så mørkt om morran.
Fikk høre en artig historie om Benjamin da jeg henta de i dag.En av de ansatte sa at her lukter det bæsj til Ben og kameraten hans som lekte ute.Så spurte den ansatte om hvem som hadde bæsja!?Benjamin hadde svart Thomas og pekt på kameraten sin.Så Thomas hadde blitt med inn for å skifte,men neida det var Benjamin som hadde gjort det...luring!!!


Ikke alltid like lett å ta bilde av småtassene:)


Tøffen!!

Jeg fortalte for litt siden at barna har Dunderly som tema i barnehagen nå i høst.Jessica har blitt så forelska i Moi,en av figurene.paps bestilte Moi til henne og i dag dukka den endelig opp i postkassa.
Vi får se hvor lenge den blir populær hos henne,hun er veldig glad i kosedyr,men det er så klart Ape som er den kjæreste.Men hun har alltid en som er favoritt nummer to også,og akurat nå er Moi nummer to.


Her er Moi!

Det ble fredagstaco i dag og etter at den var spist dro Jessica og jeg på en kveldstur.Jeg hadde lovt henne å dra for å kikke på Gamlebrua her i byen.Den lyser i mørket og er kjempeflott.
Vi parkerte bilen på Rema og gikk bortover på gangveien langs vannet.Jessica syns det var litt skummelt med vannet når det var mørkt.Men broen var kjempeflott!!
Bildet ble desverre litt langt unna siden jeg tok med iPhonen(noen som vet om jeg får zooma med den?)


Den lysende broen.Kjempefint!Er barna dine glad i kosedyr??8 Kommentarer


Hva skjer,ingenting!

Hva skjer,absolutt ingenting;)
Men det har vært fint vær,mildt og behagelig!Men det er helt feil at julebrus,pepperkaker,julemarsipan osv er i butikkene allerede.Det er for tidlig!(ungene har fått lurt til seg en boks med pepperkaker,hrmf!)
I fjor da vi skulle handle inn til jul var julebrusen utsolgt,hallooooo!!!!Det er to måneder til jul,heldigvis,men jeg får begynne å hamstre julebrus;)


"Få en kos da lillebror!"


Jessica med sin aller kjæreste og beste venn Ape <3Etter barnehage og jobb har vi bare vært her hjemme.Jessica og paps har tatt ned trampolina,Benjamin har sett på tv(tv slave.)
Bongo(kaninen) ble helt over styr da ungene fikk noen pepperkaker(fortsatt for tidlig med juleting.)Bongo hoppa opp i sofan og prøvde å stikke av med pepperkakene:)


Bongo jakter på noe godt:)


Go'gutten <3Skjer det noe hos deg??4 Kommentarer


Hvem skrudde av lyset?

Det var en liten gutt som ble veldig lei seg på morgenen i dag da han ikke hadde fått med seg yoghurt i matboksen.De har som regel med seg en liten yoghurt eller drikkeyoghurt hver dag sammen med brødskiver til frokost.
Tårene rant og han var lei seg,uff....
Da jeg hadde kommet på jobb fikk jeg meldig og bilde fra barnehagen at han var blid og fornøyd igjen:)


Bilde fra barnehagen:)


Det har jo blitt "varmt" ute igjen,da jeg dro fra jobb var det 13 grader ute.Dro hjemmom for og bytte jakke før jeg skulle hente ungene.Veldig mørkt var det,strømmen hadde gått.
Da jeg kom i barnehagen var det like mørkt der.Noen lurte på hvem som hadde skrudd av lyset,hihi:)Så da var det bare å fomle i mørket etter tingene til ungene.
Veldig flaks at vi skulle spise middag hos foreldrene mine,og vi spiste noe som er en av mine favoritter som mamma lager.Poteter,spaghetti,bacon og hvit saus,nam!!!

Benjamin har fått litt hard medfart i barnehagen i dag stakkar,men det gikk heldigvis bra!


Vann!!


Og jeg har vært hos frisøren igjen,var ikke helt fornøyd med klippen jeg hadde.Hun er veldig grei hun jeg er modell for,så da fikk jeg klipt meg litt til.
På vei hjem stoppa vi på butikken og kjøpe yoghurt(viktig!)Og ungene panta flasker.
Og vips så var det kveld!


Småtassene handler:)Hva hadde du til middag??6 Kommentarer


Jobb og utdanning

For et guffent vær det har vært i dag,og det er alt for mørkt!!Ikke rart man er trøtt!Jeg har lagt meg tidligere enn jeg pleier i det siste,er sliten etter jobben.
Jeg har litt mer og gjøre og endel andre ting som gjør at dagen går superfort!Jeg blir sliten ja,men er veldig glad for denne muligheten.
Jobber som vanlig som stuepike på hotell,ingen superfancy jobb,men jeg tjener penger og det er det viktigste(ønsker meg ny jobb til jul!)
Men nå jobber jeg som husøkonomassistent,er vikar for hun som jobber som det til vanlig.Ikke mye jeg sitter stille i løpet av dagen,er på beina fra jeg kommer til jeg går.
En veldig fin erfaring og få med seg.Skal være vikar for henne i 6 uker og igjen utpå våren tror jeg.
Som utdanning har jeg videregående skole allmennfaglig og etter det gikk jeg på reiselivslinje.Det ble plutselig litt om meg det,jaja....ikke alt dere vet om meg heller:)

Lillebror ble kjørt i barnehagen alene siden Jessica var på overnatting hos mormor og morfar.Hun har tatt bussen til byen med mormor for å klippe seg og ble kjempefin som vanlig.
Henta Benjamin først før vi kjørte og henta storesøster.Benjamin er en vilter gutt i barnehagen.I dag hadde han fått noen nye blåveiser i panna."Han er ikke en av de roligste" sa en av de ansatte.Og tenk det overrasker meg ikke:)


Rosa prinsesseparaply er kult!!


Jessica hadde storkost seg på overnatting og ville helst sove en natt til.Men det kommer flere muligheter.Godt med en fridag nå og da.Neste år får hun ikke den muligheten for da går hun på skolen.


Nyklipt frøken:)


En liten røvergutt;)Det ble en liten oppdatering fra dagen vår.Nå skal jeg legge meg og sove helt til våren....hihi:)


Hva jobber du med og åssen utdanning har du??

10 Kommentarer


Den første snøen.

Så kom den første snøen da.Men den har ikke lagt seg,bare veldig vått og guffent ute i dag og det snør ennå.Ungene spratt opp men ble nok litt skuffet over at det ikke var mer snø.
Og jeg,jeg kan styre meg...men vintern kommer om jeg vil eller ikke.

Mormor & morfar har henta småtassene i barnehagen i dag.Jessica er på overnatting til i morgen.Meningen var at Benjamin skulle på sykehuset i morgen,sjekk av astmaen hans.Men timen ble avlyst pga sykdom.Og mens han skulle på sykehuset skulle storesøster få kose seg hos mormor & morfar.
Hun fikk være der selv om timen ble utsatt.De dro i bursdag til min mormor som fyller hele 95 år i dag!!!Gratulerer med dagen mormor <3

Vi andre har vært her hjemme etter jobb og barnehage.Jeg må jobbe i morgen siden det ikke ble noe sykehustur og Benjamin drar i barnehagen.Han får ta en fridag senere han da.
Har nesten ikke tatt bilder i dag,skikkelig kjedelig egentlig.Men,men...sånn blir det noen ganger.

Jeg er på Instagram om du vil følge meg der,se etter @mammantiljessicaogben

 

Er du på Instagram??4 Kommentarer


Søndag er søndag...

Det har visst snødd mange steder i dag.Det har utrolig nok ikke snødd her (ennå.)Kanskje det kommer noen fnugg i løpet av natta?!Håper ikke det.
Ungene ble med ut da paps skulle legge om til vinterdekk,men etter 20 minutter var de så kranglete og grinete og ville inn.
Så da satt de inne og glante på tv og ipad.
Jeg dubba av på sofan,blir så trøtt av og ikke gjøre noe.Har gjort litt da,som og vaske gulver og klær.


Dagens første tur ut:)


Litt utpå ettermiddagen ville lillebror ut igjen så vi traska ut.Han sparka litt på sparkesykkelen i gata.Så kom søster ut og de lekte med lastebilene sine.Løp og løp med de og hadde det kjempegøy!
De ble gode og røde i kinna sine.Syns det var ganske friskt ute ja,så vinterjakka er finni fram.


Geiper til mamsen:)

Søndager er absolutt ingen favorittdag.Det er deilig med fri altså,men syns det blir litt kjedelig.Må liksom finne på noe,og nå blir det masse innetid framover.Jeg savner sommern med lyse sommerkvelder...sukk...
Ungene lekte fint på rommet til Jessica,litt småkrangling har det også vært.Jeg har fått sitte litt i fred og lese i boka mi.Godt å sitte under pleddet og lese.Jeg er veldig glad i og lese,men får ikke lest så mye som før naturlig nok.


Gullungene:)
Har det snødd hos deg i dag??

8 Kommentarer


Skojakt!

I dag har vi vært på skojakt!Var på tide og kjøpe inn vintersko til ungene for plutselig er snøen her!Men fytti så utplukka da!!!Enten så var det utsolgt eller så hadde de ikke størrelsene.Vi var på 4 sentre!!Ikke rart ungene ble "gale" til slutt,ja jeg og mormor også;)
Det ble sko til slutt,ikke de Jessica ville ha men noen andre.Benjamin ville ikke ha og satte de pent tilbake i hylla,haha:)
Det krydde av folk på kjøpesentrene,men vi fikk kikka litt og jeg fikk kjøpt med gode votter til småtassene også.Didriksons,99 kr pr par,veldig fornøyd med det!!

Men tilbake til skoene.Hvor tidlig ute må man være for og få tak i sko,vi er i midten av oktober,må man begynne og kjøpe vintersko i august/september?Galskap spør du meg,men tydligvis nødvendig.
Jeg er som alltid sent ute,både med vintersko og andre ting.Men nå er vi så og si klare,eller klar til vinter blir jeg aldri...


På den røde løperen!


Sjarmis:)

Vintersko og votter.

Vel hjemme igjen så har paps lagd hjemmelagd pizza som vi gnafla i oss,ikke Benjamin,han vil ikke ha pizza,han tok brødskiver.
Så så vi på Bernhard og Bianca på tv,og vips var det leggetid.Lillebror har sovi ti minutter i dag så han var trøtt.


Jessica og Ape sier god natt!:)


Har du kjøpt vintersko,når kjøpte du de??
18 Kommentarer


Fredagskveld!

Det er fredagskveld,stua flyter over av rot,det samme gjør stuebordet og spisebordet.Gidder jeg og rydde?Nææææ....!!!
Skjønner ikke hvordan så mange klarer og ha det ryddig og pent hele tiden.Viser fram bilder av nydelige stuer og kjøkken,også kaller de det for et forferdelig rot når det står to kopper på benken,hallo!!!!!!
Men jeg skulle gjerne hatt det helt perfekt her,jeg får heller kalle det hjemmekoselig:)
Vel,ryddinga utgår her iallefall,tar det en annen dag.Søndag er en grei rydde og vaske dag:)

Jessica har storkost seg på tur i dag,de hadde tatt bussen til byen og gått rundt og kikka.Vært på rådhuset og flere steder.
Har ikke skjedd så mye annet.Jessica har tegna litt,tegna Moi fra Dunderly,hun er fortsatt like forelska i den rosa bamsen med et øye.


Søteste rampegutten:)Klare for helg!

Tegner Moi.


Jeg er egentlig stuptrøtt og burde lagt meg,men må bare se litt på Home & Away.Jeg har ikke blitt forkjøla,veldig rart at jeg var så "gåen" i går.Sikkert bare sliten.Hva gjør du i kveld??12 Kommentarer


Litt egenpleie...

Stikker en rask tur innom for å si hei!Skal snart legge meg,har vondt i halsen,bomull i hodet og fryser.Jeg har ikke tid til å bli syk nå siden jeg skal ha mer ansvar på jobben i 6 uker framover.Starter med det i morgen,både skummelt og spennende på en gang!

Var litt tidligere ferdig på jobb så jeg dro hjem for og slappe av litt,tror aldri jeg har sovna så fort før.Ble en dubb på sofan før jeg henta småtassene.Godt jeg satte telefonen på alarm eller så kunne jeg nok sovi noen timer tror jeg.
Har hatt litt egenpleie i dag.Jeg har farga håret hos frisøren.Har fortalt før at jeg sitter modell og det er artig!

Ha en fin kveld alle sammen!!6 Kommentarer


Monstrene i Dunderly!

Puh,for en dag,en litt "sånn dag."
Benjamin var superblid da jeg henta i barnehagen,han var ute og jeg dytta han på sykkelen i full fart,kjempegøy!!Jessica var ikke så blid,hun gråt...
Hun ville kose mer med en bamse som heter Moi,men den var lagt vekk for dagen,hun var sønderknust.
Moi er et av monstrene fra Dunderly som er høstens prosjekt i barnehagen.Dette er søte og snille monstre og Jessica har falt helt for Moi.


Monstrene fra Dunderly(den rosa er Moi.)


Da vi kom hjem lasta jeg opp appen for henne og hun har sitti og sett på den mens lillebror har sett på Brannmann Sam.Han blir så sinna når han ikke får se mer.Så her har kvelden tatt helt av med sinte og overfølsomme barn.
Jessica ønsker seg så Moi og har så og si mast hele kvelden,sukk....

Kjenner det var godt med litt alenetid nå ja...


Kjempegøy med sykkel i bhg!


Fikk lurt fram et lite smil også;)

Vel,humøret kan jo ikke være på topp hver dag.Jeg er jo heller ikke i godt humør hver dag,alle kan ha dårlige dager,og det er lov!!Sånn er det for alle!Har du hørt om Monstrene fra Dunderly??
8 Kommentarer


Kakao og krem!

Nå begynner det jammen og bli kaldt ute.Fant fram vinterjakker til ungene i dag,Jessica fikk sin jakke i fjor og Benjamin fikk ny nå i høst av mormor og morfar.Mormor var redd for at de ble utsolgt,haha:)Men alle er jo så tidlig ute med og kjøpe sånt.
Ønsker meg ny vinterdress til Benjamin,blå fra Didrikson,bare og rope ut om noen vil sponse meg,hihi;)Han arver en rød vinterdress av Jessica,syns den er så rød,derfor jeg ønsker meg Didrikson til han.
Jessica har en flott vinterdress fra Ticket to heaven som hun fikk til bursdagen sin i fjor.


Varme jakker er funnet fram!


Etter jobb og barnehage har vi bare vært hjemme,tipper det blir masse innetid fremover.Det blir mørkere og mørkere for hver dag,brått er det mørkt da jeg drar hjem fra jobb,hva er koselig med det??Stusselig syns jeg.
Vi koste oss med kakao med krem og lillebror syns det var kjempegodt,særlig kremen...Jeg syns også at kakao er godt,men jeg liker ingen andre varme drikker.


Lillebror blir fyllt opp med krem....

Frøkna koser seg med kakao og krem.Har du funnet fram vinterjakkene??
Liker du kakao??


 

 
20 Kommentarer


Monday!

Da er det ny uke på gang,og den nye uka starta jeg med en fridag.Den hadde jeg tenkt til og bruke på meg selv,bare kose meg hjemme.Men brått hadde jeg flere ting jeg måtte ordne og jeg skulle på foreldresamtale i barnehagen om Jessica.
Og da føyk dagen unna da!

Alltid spennende på foreldresamtaler,og ekstra spennende siden Jessica er "skoletroll."Det var bare positive ting å høre og hun har mange venner,gutter og jenter.Hun er ei blid og fornøyd jente,koser seg når de er på tur,det er så godt og høre sånt.
Fikk også se litt i oppgaveheftet hennes,de driver litt med former,bokstaver,tall og mønster.Forbereder seg litt før det er skole.Sikkert det samme som jeg gjorde da jeg gikk på førskole som det het da(bortsett fra at jeg ikke ville gå der og slutta,kremt....)
Det er siste året i barnehagen for Jessica,veldig vanskelig og skjønne egentlig siden hun akkurat begynte,fnis...Noen av barna har til og med begynt og miste tenner allerede.Lurer på når frøkna her mister sin første tann...


Middagstid!


Etter middag dro Jessica og jeg til Camilla og ungene for å leke litt.Gutta ble igjen hjemme.Og nå begynner det virkelig og bli mørkt ute,liker ikke...Og mørkere blir det når vi skal stille klokka.Bare 5 måneder til vi skal stille klokka mot lysere tider igjen,bah!!!!


Morroklumpen:)Gikk du på førskole??
6 Kommentarer


Ut på tur!

Vi er så heldige og ha flotte turmuligheter og flott natur i nærmiljøet vårt.Jeg har sagt en stund at vi må få tatt oss en tur på Knuten nå i høst.Der er det mange flotte turmuligheter og nå som været er så bra er det et must og komme seg dit.
Men jeg nekter og kjøre bil dit selv...jeg er ikke redd for og kjøre bil noen steder,men opp dit kjører jeg ikke.Man kan selvsagt gå deler av veien men med to små blir det litt langt,så da ble det bil opp til Knutehytta i dag.Veien er kronglete og trang og det er langt utfor om man kjører litt for langt ut i grøfta...hjelpes!!Da er det godt at papsen kunne være med i dag.

Vi parkerte og gikk et godt stykke.Jessica ville gjerne gå helt til Knutetoppen,men det ble for langt for lillebror.Men det kommer flere muligheter.Jeg tok lillebror på ryggen mens vi gikk for han ville bæres.
Men han gikk mesteparten selv,ikke lenge han satt på ryggen.Etter og ha gått en passe lang tur gikk vi inn på Knutehytta og koste oss med vafler,satt ute i sola og kikka på den flotte utsikten.Det var varmt og godt!Kan ikke huske sist vi hadde en så fin høst,det må være flere år siden?!
Det var utrolig mange som var ute i dag,alle benytter seg av det flotte været.
Håper vi rekker noen flere sånne turer,er jo så fint når været er bra!Så nå ønsker jeg meg turbukse,hihi:)

Jeg gikk ofte på ski til Knutehytta med pappa da jeg var yngre,vi gikk dit nesten hver helg,spreke som fy!!Det var da...kremt...Klare for tur!


Lillebror på tur!

Norsk,sprek ungdom...hihi...

Også har vi den spreke mammaen med de søte barna,fnis;)

Flott utsikt!!


Etter middag tok vi en tur til foreldrene mine som kom hjem fra syden i går.Ungene fikk litt stæsj og var glade for å se mormor & morfar igjen:)


Har du vært ute på tur i dag??16 Kommentarer


Byen vår!

Det ble en fin høstdag i dag med strålende sol!Så etter noen timer i pysj fikk jeg ungene i klærne og vi dro for å kjøpe lørdagsgodis.
Tok en tur innom byen også så ungene kunne leke litt på lekeplassen i parken.De spør alltid om vi ikke kan gå dit.
Kjempeflott der nede nå med fossen i bakgrunn og flotte farger.Tok noen bilder av småtassene nede ved vannet.Var nesten nervøs for at Benjamin skulle hoppe uti til endene...
Fin by vi bor i altså selv om det ikke skjer så mye her.Supert sted og vokse opp,og vi har egentlig alt i nærheten.Jeg har bodd her i hele mitt liv.


Fint her altså!

Gøy med endene...

Ungene fikk lekt seg litt og jeg passa på to turboer,så redd for at de skulle forsvinne bort til vannet.Tok en runde på senteret også,men småtassene var helt ville og gale i dag,hjelpes!!
Hadde du sett oss på Meny i dag så hadde du rista på hodet.Jessica dro lillebror bortover gulvet mens de holdt på og le seg ihjel....jeg lata som jeg ikke kjente de...kremt...


Jenta i høstløvet!

Weeeee!!!!!

Lillebror syns det er gøy og skli!


Nå skal jeg knaske litt cheese doodles og se noen episoder av Home & Away!


Har du bodd i samme by i hele ditt liv??
19 Kommentarer


Tøffe lillebror!

Det var så og si umulig og få liv i ungene på morran i dag,og Benjamin sov som en stein!Håper de sover lenge i morra tidlig,vi får se.
Rakk frokosten i barnehagen,lå litt etter skjema,men jeg rakk å komme meg på jobb i tide også.
Fortalte at jeg har litt andre oppgaver og mer ansvar på jobb nå og da liker jeg ikke og komme i siste liten.Dagen har gått kjempefort og jeg suste avgårde for og hente småtassene.
Benjamin var ikke å se,han var visst bak huset(barnehagen.)Så jeg gikk for å se.Holdt på og le meg fillete da jeg fikk se han.Himmel og hav for en møkkete gutt!!Og de hadde vaska bort det værste,haha!!!
Han og noen flere gutter styra på med noe greier,og Ben så ut som en feier/veiarbeider/bygningsarbeider.Rett og slett herlig!!!
Lillebror stortrives i barnehagen og er en liten tøffing!

Jeg tok noen bilder(måtte jo det!)De i barnehagen hadde også tatt bilder,og de bildene får vi når de slutter på avdelingene sine.
Storesøster lekte kjempefint med en venninne fra sin avdelingen,ville nesten ikke bryte de opp siden de lekte så fint.
Hun lo godt når hun fikk se lillebroren sin:)
Andre viser fram barna sine rene og pene i fine klær,jeg viser fram møkkete barn,haha:)


Se på han da!!:)


Jessica viser fram den tøffe lillebroren sin!;)

Vi "spylte" lillebror så han ble ren og pen,vi spiste taco og de små har sett på Brannmann Sam.En sløv fredag her i huset.


Sløvings i sofan!

Ha en fin helg,har du planer??
10 Kommentarer


Litt sliten.

Våkna opp til et guffent vær!!Det regna og det var kaldt!Blåste nesten bort på vei inn i barnehagen.I går var det 15 varmegrader,og i dag var det snø på Knutetoppen og på Skrimfjella her hvor vi bor,vinteren nærmer seg...grøss!!!Kan ikke si at jeg gleder meg til snøen kommer.


Koser oss under dyna:)


Travelt på jobben og i dag har jeg vært litt sliten.Heldigvis gikk dagen ganske fort selv om jeg hadde vondt i knærne som bare det.Vondten kommer med kulda,begynner og bli gammel skjønner jeg,bah!!!
Ungene koser seg i barnehagen og lillebror er full av blåmerker for tiden.Det går visst litt hardt for seg blandt gutta,men de bare ler selv om det blir en del knall og fall.
Vi sto utenfor barnehagen sammen med Camilla og ungene og skravla.Jessica ville så gjerne dra hjem og leike med de men i dag løp tiden fra meg gitt.Hadde endel og ordne etter at vi kom hjem og klokka går veldig fort noen ganger.
Men vi får nok til en playdate snart,om ikke Camilla føder da;)Også så snill venninne hun er!!Hun kom med bukser til ungene,kjøpt like til både sine barn og mine.Så nå blir de tøffe!


Blid frøken!:)


Røver!!


Nå blir det avslapning i sofan før jeg finner dyna.Blir godt med helg nå!Gleder du deg til snøen kommer??

10 Kommentarer


Tilbake i tid...

Tenkte jeg skulle gå litt tilbake i tid,tre år tilbake,til oktober 2010 da jeg var ca 6-7 uker på vei med Benjamin.Det var en utrolig tøff tid og jeg vil fortelle litt om det her selv om jeg har skrevet om det før.
Jeg slet med kvalme da jeg var gravid med Jessica men tenkte ikke at jeg kom til og bli værre da jeg fant ut om graviditeten.Jeg skulle bare visst...
Kvalmen kom snikende ganske tidlig nøyaktig på denne tiden.Jeg var kvalm hele døgnet og fikk ikke i meg hverken mat eller drikke.Kasta opp alt...
Jeg lå enten i senga eller på sofan,helt ubrukelig.Klarte nesten ikke å skille mellom dag og natt,var helt borte.
Det var helg og jeg skjønte selv at jeg var så dårlig at jeg måtte ha hjelp men valgte og vente til mandag morgen med å ringe til legen.Hvordan jeg kom meg til legen alene er et mirakel i seg selv.
Men legen sendte meg rett på sykehuset,pappa kjørte meg dit siden mannen var på jobb.Jeg krabba vel omtrent inn på sykehuset...

Jeg ble lagt i en seng og sendt opp på føden(det er der man ligger når man har ekstrem svangerskapskvalme.)Det ble tatt innvendig ultralyd,urinprøver osv.
Jeg fikk enerom og en jordmor kom og fortalte at jeg hadde 3+ med ketoner i urinen,noe som visstnok er veldig alvorlig.
De satte venefloner på meg så jeg skulle få i meg væske og medisiner.Sånn ble livet mitt i 3 uker.Jeg var mer død enn levende...En veneflon må byttes ut ca hver tredje dag,og det var ikke så enkelt,anestesileger måtte komme å sette disse på meg da det var vanskelig og finne gode blodårer.

Jeg ble "væska" opp og ketonene ble borte,men de var ofte tilbake dagen etter da jeg begynte å kaste opp igjen.Det hendte jeg fikk dra hjem på kvelden for og sove hjemme,men det fungerte dårlig.Retur neste morgen.
Det var utrolig vondt og sårbart siden Jessica ikke skjønte horfor mamma ikke var hjemme da hun kom hjem fra barnehagen.De besøkte meg på sykehuset nesten hver kveld,men jeg var utrolig sliten og medtatt.

Noen dager var jeg så dårlig og nedfor at jeg tenkte tanken på og avbryte svangerskapet,jeg klarte ikke og se fremover i tid når jeg var så dårlig.Jordmødrene og barnepleierne var helt fantastiske.De satt ofte inne hos meg og prata og fikk meg til å holde motet oppe,særlig en jordmor som jeg kjente godt fra da Jessica ble født.Disse menneskene er engler i hvitt!!
Ellers så sov jeg mye,leste når jeg orka det og koste med Jessica da hun var på besøk.
Savnet etter Jessica var så stort og jeg visste at hun savna mamman sin.På den tiden gikk hun rundt å sa "mamman min,mamman min!" hele tiden.


Jessica,oktober 2010.(bildet er tatt av en venninne.)

Så fant de ut at jeg hadde GBS bakterien i tilegg,noe som kan være farlig for fosteret under og etter fødsel.Etter tre uker på føden kom jeg hjem,men det tok tid og komme seg såpass på bena igjen så jeg kunne leve normalt.
Jeg lå for det meste på sofan hele dagen så jeg kunne klare og være såpass oppegående når Jessica kom hjem fra barnehagen.Følte meg utrolig misslykka som mamma.Jeg brakk meg hele dagen lang og var helt ødelagt.Ukene og månedene gikk og jeg ble etterhvert mer levelig og kunne fungere nesten normalt.
Vi fikk vite at det var en lillebror i magen og jeg skulle ha planlagt keisersnitt.

Rett før fødselen oppsto det komplikasjoner som gjorde at jeg måtte flyttes til et annet sykehus.Men det er en annen historie.
Ekstrem svangerskapskvalme er ikke til og spøke med,man føler seg ganske alene da det ikke er alle som skjønner hvor ille det faktisk er.Jeg føler at jeg gikk glipp av veldig mye med Jessica på den tiden.Mannen måtte ta seg av alt,og vi fikk hjelp av familien.
Premien som kom til slutt var en fantastisk lillebror:)Men jeg gjør det ikke igjen...

Om du lurer på noe er det bare og spørre!:)Det ble et litt annerledes innlegg fra meg i dag,har ikke så mye annet og fortelle.Men når denne årstiden kommer så blir det til at jeg tenker på den tiden og minner kommer tilbake.
Nå i kveld har jeg vært og klipt meg,jeg sitter fortsatt modell:)
Også har jeg fått en ny utfordring på jobben,det er morro men litt skummelt også,mye ansvar,men klapp på skulderen til meg:)


"Hei mamma!"Flere som har hatt ekstrem svangerskapskvalme??12 Kommentarer


Bloggen er 4 år!

En helt vanlig tirsdag her hos oss med jobb og barnehage.Fortsatt veldig behagelig temperatur ute,så behagelig at lillebror insisterte på å dra opp buksa da han dro i barnehagen i dag,haha:)
Storesøster har hatt turdag og de hadde storkost seg!


Lillebror gjør mye rart;)


Har ikke så mye å skrive om egentlig,så da blir det "short & Simple!"
Det var et eller annet jeg hadde tenkt og spørre dere om,men det har jeg glemt...


Benjamin får skyss til porten av søster.


Kos med Bongo:)Det blir veldig hverdagslige innlegg her inne,og det skjer jo ikke så veldig mye hver dag.Men er det noe du lurer på eller vil at jeg skal skrive om så er det bare og spørre:)!

Denne måneden fyller bloggen 4 år,så hurra for det:):)Begynte og blogge da Jessica var 10 mnd,skulle ønske jeg hadde begynt og blogge tidligere,da jeg var gravid og når Jessica var nyfødt.Har blitt så glad i bloggen min,her kan jeg se tilbake på alt som har skjedd og som jeg kanskje hadde glemt om jeg ikke hadde skrevet det her.
Blogget under graviditeten med Benjamin,føler nesten at jeg har glemt hele svangerskapet med han siden jeg var så dårlig,veldig fint og se tilbake iallefall.


Hvor lenge har du blogga??21 Kommentarer


Varmt og klamt!

Da vi gikk ut døren på morgenen i dag var det hele 11 grader,og da jeg dro fra jobb var det 19!!!Lykke sier jeg bare...nesten så en tviholder på sommeren ennå,men bare nesten,det er vel ikke lenge før snøen daler ned...desverre...

Ungene var ute da jeg kom i barnehagen og Benjamin var helt svett der han gikk rundt i softshelldressen sin.Gruppa hans hadde vært på tur i dag,de har fast turdag på mandager og storesøster har fast turdag på tirsdager.
De er som regel i skogen,leker og lager bål.Eller de spiser og griller maten sin på bålpanne i barnehagen.Storesøster har så klart mye lengre turer,og noen dager går de ganske langt,som regel i skogen til en av gapahukene.De storkoser seg på tur og har alltid med noe ekstra godt i matboksen og varm kakao på termosen.


"Hei mamma!"


Tok med meg ungene ut etter middag,måtte jo bare benytte oss av den "varme" kvelden.Det var nesten litt klamt også.
De tok sparkesyklene og sparka bort på lekeplassen hvor de huska og sklei på sklia.
Godt å være ute uten og fryse,jeg hater og fryse!!Ungene koste seg og lekte fint!Jeg fikk tatt et par kjempefine bilder av de.De er så søte sammen og jeg smelter jo helt når de står og klemmer hverandre...sukk.
Noen dager krangler de så busta fyker,men i dag har det gått veldig bra!


Tror småtassene savner mormoren og morfaren sin som er i syden.De spør stadig etter de og Jessica gråter en skvett,følsom jente vi har.Men jeg var akkurat likedan da jeg var lita.


Håper du har hatt en fin mandag!:)
12 Kommentarer


"Susehelg!"

Denne helga syns jeg har vært en sånn "susehelg."Vi har liksom ikke hatt noe spesielt å ta oss til og ungene endte opp helt ville og gale nå i kveld.
Sett bort i fra det så har Jessica vært i guttebursdag tidligere på dagen.
Det var en kamerat fra barnehagen som hadde bursdag,det var kun gutter der + Jessica og ei annen jente.Det er et annet støynivå i en guttebursdag ja,det er helt sikkert!Men gøy var det lell,og Jessica var supersøt i sin "outfit!"
Siden det var gutten til en venninne av meg som hadde bursdagen så ble jeg igjen sammen med Jessica.Litt opp og ned om jeg blir igjen eller drar hjem mens frøkna er i bursdagen.Syns det er koselig å skravle med de andre.Men i dag forsvant alle foreldrene,men tror venninna mi syns det var greit at jeg ble igjen;)


Snuppa er klar for guttebursdag:)

Gutta ble igjen hjemme og de hadde tatt seg en sykkeltur i det fine været.Det har nesten vært sommer i dag,deilig!!
Utpå kvelden "våkna" liksom ungene opp.De sang og skråla,løp rundt og var som villmenn.De var på verandaen og lo og herja,var jo så deilig ute.
Det var neimen ikke lett å få de til sengs.De hadde nok litt for mye krutt de skulle ha brukt opp.


"Smiiiiiil!"


Så oppdaga vi at det søte apesmykket til Jessica var borte.Hun ble så klart kjempelei seg.Jeg aner ikke hvor det er eller når hun mistet det.Det har detti av kjedet.
Jeg håper det dukker opp igjen,hvis ikke må jeg på lekebutikken å kjøpe et nytt.Det er kjøpt der og kosta 50 kr tror jeg.
Men hun elsker jo alt som har med aper og gjøre.Jeg har krabba rundt her og leita,men får se litt mer i morgen.


Prøver og ta noen fine bilder,jeg gjentar...prøver...Har du hatt en fin søndag??10 Kommentarer


Kveldstur

Nå er jeg nesten glad for at denne dagen snart er over...alle dager kan jammen meg ikke være flotte og alldeles perfekte...
"Trassetrollet" Benjamin har vist seg i dag,og vi var nesten sjokkerte over hvor sinna han var.Guri land!!Så han har vært litt opp og ned i humøret kan man si.


Bongo vil gjerne ha det Benjamin spiser:)


Ungene og jeg dro for å treffe venninna mi fra Stavern som var på gjennomreise.Hun hadde kjøpt med brannmann Sam brannbil og brannstasjonen til Benjamin.Hun er butikksjef på BR leker så vi betalte 200 kr for leker som normalt koster 600 kr!!Veldig kjekt at hun får rabatter og kan handle til oss:)
Takk og takk:)!!
Benjamin har lekt med lekene siden han fikk de og sover med brannbilen:)


Lillebror tviholder på brannbilen;)

Jessica og jeg gikk oss en liten tur i mørket.Godt med en kveldstur og frisk luft!Husker da jeg var lita,da gikk alltid pappa og jeg tur,jeg hadde gått og henta skoa mine og jakke:)
Hver kveld.Sommer og vinter.Om vintern tok vi ofte sparken.
Vi prata om alt mulig der vi gikk.En gang tror jeg at jeg syns det gikk litt for fort på sparken så da hadde jeg visst sagt til pappa:"Har du tenkt til å drepe meg?!"
Kan jo ikke annet enn å le:)Men det var veldig koselige turer,og flotte barndomsminner....
Får prøve og tusle noen turer med frøkna og lillebror om de vil.


Snuppa elsker og tegne,denne har hun lagd i bhg:)
Har du noen gode barndomsminner??8 Kommentarer


"Jepp!"

Merker at det er fredag på ungene.Jessica var kjempesliten i kveld og ville legge seg tidligere enn hun pleier.Etter barnehagen har de bare sitti i sofan å sett på tv.
Ute regner det,veldig lenge siden det regna ordentlig nå.Nå er det skikkelig høst med grå og litt mørke dager,og mørkere blir det desverre.

Benjamin er en liten luring.Han dura inn på kjøkkenet og fant en åpen cheese doodles pose i skapet.Han satt så fint på gulvet og ga meg de sjarmerende smilene.
Jepp er det kuleste ordet Benjamin sier for tiden.Spør vi om noe er svaret alltid "Jepp!"Han skravler masse og det kommer mange nye ord hver dag.


"Hei mamma!"

Småtassene:)

Jeg fikk en stor pakke i posten i dag fra ei venninne som har lagd invitasjoner til Jessicas bursdag.Ikke bursdag riktig ennå,men det er greit å ha noe i orden;)
Invitasjonene og kortene jeg fikk var så fine og Jessica elsket de,ikke så rart siden det er Ape på de.
Jeg viser de ikke fram riktig ennå siden noen sikkert er innom bloggen å ser de.
Denne søte venninna mi sendte også noen flotte fødselskort.De skal helt klart opp på veggen i rammer!
Hun er så snill!Skulle virkelig ønske vi bodde nærmere hverandre,hun bor i Norge,men laaaaangt unna...der man kan se isbjørnene vandre rundt;)

Tusen,tusen takk kjære deg for de flotte kortene og invitasjonene!Vi elsker de:)


Har du gode venner som bor langt unna??8 Kommentarer


Fine bilder!

I dag fikk småtassene spise frokost hjemme før de ble levert i barnehagen.De koste seg med maten sin foran tv'n.Ikke ofte vi gjør det i uka for og si det sånn
Lillebror skulle rett ut da vi kom i barnehagen og hang seg på vennene sine.Jessica skulle lage mat.
Selv dro jeg hjem for å vaske og brette tøy,kjedelig!!!

Tok en liten bytur med Camilla,satt på cafe og skravla uten barn.Det får vi ikke gjort så ofte.Koselig og skravle uten barn også:)
Ellers så har det ikke skjedd så mye,kan jo ikke skje noe hver dag.


Jessica har sykla lillebror til porten:)


Har bare tatt dette ene bildet i dag.Men må vise dere to flotte bilder som Monica tok da vi var hos henne i går.Prøvde å få til et bilde av meg med begge barna,men det var ikke så lett.
Bildene ble iallefall kjempefine!Takk for knallfine bilder Monica!Du er en knupp;)


Fineste Benjamin!


Fineste Jessica og mamsen!


Nå skal jeg bare slappe av med noen episoder av Home&Away:)


Hva gjør du i kveld??
4 Kommentarer


På besøk hos bloggvenninne!

Jeg har gleda meg til denne dagen,vi skulle dra å besøke Monica og familien  http://fembarnsmamma.blogg.no/
Det er ca 1 time og 40 minutter og kjøre fra oss til de.Kjøreturen gikk kjempebra,ingen klaging eller masing fra baksetet.Vi møtte Monica ved Mosseporten og kjørte etter henne hjem til de.
Vi ble tatt i mot med åpne armer og vi følte oss så velkomne!Ungene var litt småsjenerte i starten.De lekte litt på gulvet og rundt omkring.Vi fikk deilig lunsj og ungene tødde opp litt.Skravla og tulla.

Vi kledde på oss å gikk ut en tur.Det var mange gøyale "kjøretøy" hos de og Benjamin falt for en elektrisk bil.Ingen fikk komme i nærheten av han når han satt i den og kjørte.Satt å spant i en evighet i oppkjørselen,batteriene gikk aldri tomme,haha:)
Sparkesyklene ble også brukt.Småtassene begynte og bli varme i trøya og lekte godt sammen.


Bilen sjekkes ut!


"Vrom-vrom!"

Full fart i gata!

Fine snuppa!

Jessica ble litt kald og ville gjerne inn.Så hun gikk inn til Karina.Må bare få si at Karina er ei nydelig jente!!Hun og Jessica satt oppe på rommet hennes og lakkerte neglene til Jessica rosa med glitter.
Gjett om det falt i smak?!
Vi var ute med gutta og eldstemann var inne å bakte brownies til oss,må også tilføye at mannen polerte bilen til Monica mens vi lekte.Snakk om drømmefamilie;)
Da vi kom inn fikk vi nybakte brownies som vi koste oss med.Monica og jeg fikk sitte i fred på kjøkkenet og skravle mens barna lekte og Ole(mannen)holdt et lite øye med barna."Guttakrutt!"

Da vi skulle dra hjem lekte alle barna så godt sammen.Jessica ville selfølgelig ikke hjem,hun ville ligge over:)
Vi har storkost oss,og jeg må bare få si at dette er en flott familie!Jeg fikk hilse på alle de fine barna,og Monica og Ole er to fantastiske fine mennesker.
Jeg ble nesten trist da vi skulle dra hjem,håper vi treffes snart igjen!!

Ungene og jeg stoppa en kjapp tur på Mosseporten.Var innom KappAhl og så spiste vi på Mc'ern før vi vendte nesa hjemover.
Vi sang og kosa oss i bilen,etter en liten stund sovna lillebror.
Jeg stoppa halvveis for å vekke han,klokka var tross alt 18,30!Jessica holdt koken,hun sovna ikke:)Da vi kom hjem fikk de være litt lenger oppe,ikke noe gøy å gå og legge seg med en gang man kommer inn døra vel.


Elskede unger!


Vi har storkost oss på besøk i dag!!Ta turen innom bloggen til http://fembarnsmamma.blogg.no/ det er nok mange fine bilder der også!:)
Kommer sikkert flere bilder her inne og,må bare "låne" de av Monica;)


Takk for i dag:)!
16 Kommentarer


hits