Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Den er klar!

Her har vi sovi som steiner alle 4 natta som var,og det var deilig!:)

Kosa oss på morran før Jessica skulle i barnehagen,hun spiser frokost hjemme å ser litt på tv.Hun ville pynte seg med tunika i dag.Etter at hun var levert i barnehagen ordna jeg Benjamin og meg selv,så plukka vi opp mamma(mormor)å dro på Sparkjøp.
Fikk kjøpt inn det som mangla til kalenderen til Jessica og litt andre småting.
Benjamin fikk prøve å sitte i handlevogna,han er nok litt liten ennå,men det gikk greit og han syns det var gøy:)Litt kjedelig å ligge i babysetet,hihi:)
Stakk innom Buskerud storsenter en tur også,og der fikk jeg kjøpt meg en kjempefin julelykt som står utenfor hos oss.


Snuppa har pynta seg med tunika:)

Benjamin sitter i handlevogna for første gang:)

Da vi kom hjem var det bare å hente Jessica og hjem å spise middag.Rakk ikke så mye mer før det var bade og leggetid på Benjamin som var kjempetrøtt.
Begge to hoster fortsatt veldig,men de er mye bedre heldigvis.Jessica er i storform:)Skal forøvrig til barnelegen med Jessica pga astmaen hennes,Benjamin skal også dit en tur men det er pga gulpinga.

Jessica var så heldig at hun fikk litt stæsj av kjærsten til fettern til mamma.Hun er fra Thailand og har lagt sin elsk på Jessica.Så hun fikk masse hårpynt som hun har dilla med.Hun hadde kjøpt med fra Thailand.

Klar for MAT!!!

Når Benjamin var lagt dro jeg hjem til foreldrene mine for å pakke inn resten av gavene til kalenderen.Så nå er den klar.
Henger de ikke opp,men legger alle i en kurv,så er det bare å se etter hvem som er dagens.Spennende!!
Jeg hadde ikke pakkekalender da jeg var lita.Jeg hadde enten sjokoladekalender eller kalender med små leker inni(tror ikke de finnes lenger.)


Her har hun fått på seg litt av hårpynten:)


Hva slags kalender har ditt barn??
Hadde du pakkekalender da du var liten??

7 Kommentarer


Hes baby og foreldremøte...

Jeg syns egentlig Benjamin har vært litt bedre i dag,natta gikk greit også.Han vræla i 23,30 tiden men det var fordi han var sulten.Jeg var helt i ørska,la meg 21,30 selv fordi jeg hadde vondt i hodet,frøys og det verka i kroppen.Flott tenkte jeg...
Våkna med vond hals i dag,men ikke noe mer enn det,så det var jo bra.

Benjamin er litt tung i pusten ennå og hoster stygt,også har han blitt hes.Det høres litt rart ut med en hes baby.Stakkars lille...
Vi har bare vært hjemme og gjort ingenting.Leika,kosa og det vanlige.Han har sovi tre gode dubber,og det er veldig bra.
Nå klarer han å sitte litt alene på gulvet,så flink at!


Sitter helt selv:)

Venter på mat:)

Henta snuppelura i barnehagen og hun hadde hatt en fin dag.Det ble tomatsuppe med makaroni og egg siden jeg skulle avgårde på foreldremøte i barnehagen,lettvinn middag.
Syns det er så gøy og spennende på foreldremøte,høre om dagene til de små.Ble masse prat og vi fikk se bilder og høre masse morsomme historier om barna våre.
De ansatte er så engasjerte og finner på så mange fine prosjekter,er veldig fornøyd:)

Mange fine bilder av Jessica i ulike situasjoner og noen historier.Må jo bare le for de lever seg så utrolig inn i det de gjør i barnehagen.
En pappa fortalte at venninna til Jessica(Kristina)hadde fortalt i bilen hjem fra barnehagen at Suppegjøken(fra Pulverheksa) hadde detti av sykkelen og at Jessica hadde havna på sykehuset,en kort oppsummering fra dagen.Ikke så rart at mamman til Kristina ringte til meg og spurte forskrekka om Jessica var på sykehuset...noe hun ikke var:)

Man kan jo ikke annet enn å le, og det er så artig å høre disse historiene om våre små som de ansatte og andre foreldre forteller om.


Jessica koser seg under dyna til mamsen:)Forteller ditt barn om dagen i bhg??
Får du høre mye rart??14 Kommentarer


Dear Daughter...

6 Kommentarer


Ingen overskrift...

Natt til i dag har heller ikke gått knirkefritt.Benjamin har våkna flere ganger,hosta og hatt vondt for å puste.
Han har vært i ganske fin form på dagen i dag,bortsett fra pusten og hostinga så klart.
Han er stort sett blid også,selv om han ikke er bra.


Blid gutt etter formiddagsdubben sin:)Jessica ble kjørt i barnehagen.Gleda seg, for i dag var det julegrantenning ute i barnehagen:)Jeg dro hjem for å rydde og vaske,det så jo ikke ut her etter over en uke med syke barn.Så da ser kåken litt bedre ut,enn så lenge...
Så det har dagen min bestått av.Har så klart leika med Benjamin også og hatt han mye på fanget,han puster lettere da.Han har bare sovi litt over en time på dagen.

Da Benjamin skulle få middagsmat ville han ikke ha noe særlig,og det er litt rart til han å være.Han begynte også å gråte hver gang han hosta,og begynte å bli hes.Syns også at han puster annerledes,like tungt for han å puste,men annerledes på en måte.
Han ville heller ikke ha grøt til kvelds,bare gråt.mme ville han ha.Han begynte å vræle igjen og vi fikk roa han til slutt og han fikk en romperakett(paracet.)Nå sover han nok en gang i senga vår.Jeg lukter en ny legetur i morra om han ikke blir frisk over natta.Nå har jeg egentlig fått nok av at legene sier at det går over om noen dager,han har vært sånn i en uke!!
Så da får jeg bare fly ned dørene hos legen.Den kvinnelige fastlegen vår er veldig grei og ba oss komme tilbake,jeg er ikke fornøyd med legevakta.

Henta Jessica i barnehagen og hun var ganske sliten,ikke så rart etter å ha vært så lenge hjemme.Men hun hadde kosa seg med julegrantenning og pepperkaker:)
Vi dro å kjøpte melk og brød,kjempespennende!
Vi kjørte "rally"med handlevogna inne i butikken.Folk trodde sikkert jeg var en av de gærne mammaene,hihi:)


Jessica kjører "rally"i handlevogna:)

Kvelden har bestått av lek med begge barna,masse gråt og tårer fra lille Benjamin.Tenkte på tenner også,men det hoster man ikke av og blir tungpusta.Han peser som en gammel mann.


Her slappes det av før middag:)


Jeg burde egentlig legge meg om jeg skal få noen timer på øyet.


Har du en grei fastlege,og hva syns du om legevakta der du bor??
11 Kommentarer


Hmmm...?

Mamsen sammenligner litt igjen.Prøver å finne ut  hvem Benjamin ligner på.Syns han var veldig lik Jessica da han var mindre,men nå vet jeg ikke lenger.

Benjamin har blitt 6 måneder, så fant et bilde av Jessica der hun er 6 måneder og sitter i vippestolen.


Jessica 6 mnd.

Benjamin 6 mnd.

 

Hmm,ikke lett å si...??
8 Kommentarer


Like tett...

Natt til i dag har vært slitsom for Benjamin,han har våkna gråtende flere ganger pga vansker med pusten.
Skjønner godt at han får panikk.
Like tett...
Har ikke akkurat sovi godt jeg heller selv om han har liggi i senga med meg.
Så ikveld dro vi på legevakta igjen.Samme svar,det er falsk krupp,går over om noen dager.Tja,det har jo vart siden natt til onsdag...
Skulle kontakte fastlege om det ikke ble bedre.Fikk med de tablettene som virka bra på han som vi fikk sist hos legevakta,de gjør at han får puste bedre.Ellers så gjør vi alt det andre,kjølig soverom,tar han med ut i frisk luft,hodet høyt hevet osv,osv....Håper han slipper å slite like mye til natta.
Han er iallefall blid selv om han ikke er helt i 100.

Jessica er i fin form,men hoster fortsatt veldig voldsomt.


Benjamin i går kveld...

Vi har vært hos fotografen som tok nyfødtbilder av Benjamin for å ta julekortbilde i dag.Var en så bra pris på det at jeg måtte slå til.
Men Jessica nekta så klart da vi kom dit,hun har gleda seg siden i går til å ta bilder med nisselue.Vi måtte virkelig godsnakke med henne ,men hun satte seg til slutt ned med Benjamin,men ville ikke ha på seg nisselue.Jeg håper det blir noen brukbare bilder for hun var veldig morsk.
De var jo så fine med strikkagensere:)

Det var tenning av juletre i dag men det droppa vi glatt,var jo full storm ute,regna vannrett.Så for meg at hele juletreet blåste over ende.


Veldig klar for å dra å ta julekortbilder(helt til vi kom fram.)

Benjamin har vært å tatt julekortbilder:)


Helt til slutt vil jeg bare ønske lykke til med fødsel til min venninne Annette.Hun blir satt i gang i morra og skal føde (frivillig)i sete.Tøft gjort syns jeg!
Lykke til Annette!!!Skal tenke masse på deg:)Gleder oss til å se prinsessa:)


Har du ordna julekort??

18 Kommentarer


Knoll og Tott:)

Stakkar lille Benjamin har vært så tett og tungpusta natt til i dag.Hver gang jeg sovna begynte han å gråte.Jeg la han med meg i senga vår og Roger campa på sofan.
Han ligger med hodet hevet og det er kjølig på soverommet.Virker som det gjør vondt for han når han hoster,for da begynner han å gråte.Vi har lykkes i og få i han medisin i dag(fått en annen medisin,samme som Jessica,kortison.)Tabletter som vi knuser,de smaker pyton(Roger hadde fått litt i munn.)I går kom de bare opp igjen da vi ga de til han,men i dag prøvde vi med juice,og da funka det:)Benjamin leker litt på gulvet.(buksa har vært Jessicas:))Han har ikke vært helt i slaget i dag,sovi tre dubber og vært en kosegutt.Hoster veldig stakkar.Det samme gjør Jessica,men hun er i form,og har begynt å spise litt igjenHun var veldig trøtt nå i kveld.

Benjamin ble hjemme med paps mens Jessica og jeg dro avgårde for å handle inn litt mat,vi tok en tur innom senteret og der traff vi på bestevenninna hennes Kristina.Vill jubel fra begge to.De har jo ikke sett hverandre noe særlig på en stund siden Jessica ikke har vært i barnehagen.
Og her snakker vi Knoll og Tott,eller Tuppen og Lillemor:)
Det var ansiktsmaling på senteret og jentene måtte så klart ha helt like:)De gikk/løp og holdt hverandre i henda,ga hverandre klemmer og koste seg med boller.

Er så koselig at de er så gode venninner.De kan krangle så busta fyker,men så er de like gode venner etterpå:)
De henger sammen støtt  i barnehagen.Jessica er også god venn med Henrik og Haakon,men de er jo gutter.Og det hender titt og ofte at Henrik og Haakon krangler om Jessica,fnis;)(har blitt fortalt det av de ansatte i bhg.)


Knoll og Tott med lik ansiktsmaling:)

Bestevenninner:)

Ble veldig fin :)


Benjamin var så trøtt stakkar at han fikk legge seg litt tidligere i kveld etter å ha sitti på fanget og kosa.
Vi lagde taco,det er en evighet siden sist,men jeg har vært så lei av taco!(ja det går an.)
Jessica ville ha brødskiver,også mævla hu rivi ost:)


Har barnet ditt en bestevenn??
Har du blitt lei av en spesiell matrett??10 Kommentarer


Tilbakeblikk da Jessica var 10-11 måneder:)

Her kommer det litt mer tilbakeblikk fra da Jessica var baby.Nå kommer det fra hun var 10-11 måneder gammel.Som jeg har fortalt før så var Jessica høyt og lavt så jeg hadde nok å gjøre på dagene hjemme med henne.
Hun var overalt til enhver tid.Inni kjøleskapet,oppvaskmaskinen og dro utover ting på badet.Løp rundt med gåtralla si og kosa med Ape som allerede da var en god venn.
Hun begynte så smått å ta noen skritt alene og sto stødig som et fjell.
Vi hadde det veldig morro,og jeg ler når jeg ser på bildene,morsomme minner!

Bildene er tatt i oktober og november 2009:)


Triller Ape en tur.10 mnd.

Snoker i kjøleskapet...

"Rydder"på badet...

På vei inn i oppvasmaskinen...

Stødig som et fjell:)

Og veldig glad i Ape...Om dere vil se eller lurer på noe fra da Jessica var baby så syng ut:)!9 Kommentarer


Kråka Pokus!

Måtte vekke Jessica i dag tidlig fordi hun skulle en tur i barnehagen.Og sånn som hun gleda seg:)Det skulle nemlig være avslutning på prosjektet de har hatt om Pulverheksa,de skulle få kostymer og det skulle være bollefest og pizza!Jeg vil også gå i barnehagen,hihi:)
I tiden framover i barnehagen blir det forberedelser til jul,og på mandag skal julegrana ute tennes.


Hun var i barnehagen i 2,5 time,da henta jeg henne for både hun og Benjamin skulle til sjekk hos legen.
Hun var helt i 100 da jeg kom i barnehagen,og jeg måtte le da jeg så henne.Kostymet hennes hadde vært Kråka Pokus,så hun var malt som ei kråke i ansiktet.
Jaja,vi skulle både til legen og innom byen...etter som timene gikk så det nesten ut som hun hadde svartedauen,huff altså!!Fargen sklei utover.


Kråka Pokus!

Det gikk fint hos legen,de ble lytta på begge to og det var ingen stygge ulyder selv om de hoster og harker.Så de er nok på bedringens vei.
Tar litt tid med Jessica pga astmaen.

Vi dro innom senteret etter legen bare for å finne på noe og å vente på at paps slutta på jobb.Traff på flere kjente som vi skravla med.
Benjamin hadde ikke sovi stort så da vi skulle hjem fant jeg ut at jeg fikk trille så han kunne sove.De to andre tok bilen.Benjamin sov hele veien hjem som tar 45 minutter å gå.
Da vi kom hjem hadde Jessica sovna på sofan,det skjer aldri!!Så det var tydlig at hun var sliten etter de få timene i barnehagen,men hun har jo vært syk i over en uke,og spist minimalt.Men hadde spist både boller og pizza i barnehagen,kjempebra!


Blid og fornøyd:)Gjør de mye gøy i barnehagen hos ditt barn??

6 Kommentarer


Bombehøl!

Natt til i dag gikk veldig greit med tanke på Benjamin og pustinga,medisinene gjorde nok sitt også.Han fikk mat 5,30 og vi sosa litt oppe før vi sovna igjen og sov til 8,30.Vi hadde det kjølig og godt på soverommet.
Jessica sov til 10,15!

Ungene har hosta og harka men ingen feber,og det er jo bra:)Ikke så lett for Benjamin stakkar å være så tett,ikke for Jessica heller så klart.Men de har vært i veldig godt humør:)
Jeg har til og med fått støvsugd og vaska over noen av gulvene mens ungene så på tv.Det ser  ut som et bombehøl etter en uke med sykt barn hjemme,ja for nå har Jessica vært syk i en uke.Føler jeg henger etter med absolutt alt av huslige ting.Hadde noen kommet uanmeldt på døra hadde jeg ikke tørt å slippe de inn.


Fornøyde barn:)

Blid gutt selv om han ikke er i form:)

I posten i dag kom det en premie som jeg vant i en konkurranse på bloggen til Nadja.Premien var et flott kjede fra butikken WillyWonka.
Jessica ble storfornøyd og har hatt på seg kjedet siden vi pakka det opp:)


Veldig fornøyd med nytt kjede!

Da paps kom hjem fra jobb hadde jeg noen ærend jeg måtte i byen,hadde tenkt å dra alene siden jeg har sitti så mye inne i det siste at jeg nesten har blitt gal et par ganger;)
Men Jessica hang seg på...
Og det trang hun egentlig,en luftetur...når jeg sa det til henne før i dag at hun trang en luftetur svarte hun meg:"Jeg trenger en bytur!"

Hun kvikna til og syns det var greit med en bytur,og da fikk vi tatt en tur alene,vi jentene.Jessica syns juletreet på senteret var veldig fint.
Etter at vi kom hjem har hun virkelig kvikna til,hun har til og med spist litt mat,noe hun ikke har gjort på dagesvis,og det syns.Hun er ikke stor fra før,men sånn blir det når man er syk desverre.
Hun har løpt rund og leika,så nå håper jeg vi er på rett vei og at hun snart blir kvitt hosten og tettheten i brystet.
Benjamin også!

Skal på sjekk hos legen i morra.


Foran juletreet på senteret.Føler du at det ser ut som et bombehøl hjemme hos deg noen ganger??


8 Kommentarer


Lege og legevakt...

Da jeg la meg i går kveld merka jeg at Benjamin strevde med pusten,dette ble værre utover natta.La han i senga med oss,vi fikk sove noen timer.Han hadde også 38.6 i feber.
Han var veldig blid og i godt humør på morran:)Jessica virka litt bedre men fortsatt feber og hoste.Så da ble det ny legetur da.


Blid gutt på morran:)

Hos legen ble det lytting på barna og ny CRP tester.Benjamin gråt ikke engang,men Jessica viste hva som kom så hun gjemte seg og gråt og hosta om hverandre.
Men fikk tatt prøvene og de var fine på begge to.Jessica hadde litt mer ulyder i pusten sin enn på mandag.Så hun har fått kortisontabletter.
Dagen har nå gått greit.Benjamin har vært litt tett og ikke helt i slaget.Fikk med ventoline til han også.Jessica har kvikna veldig til,så håper det går rette veien.
Etter Benjamin ble lagt for kvelden ble han dårligere,fikk ikke pusta ordentlig.Så jeg tok han opp å prøvde og gi ventoline men da gulpa han over oss begge to.Og han hylte og strevde med pusten.
Jeg ringte legevakta,følte at dette ikke var riktig.


Her har de tatt CRP prøver...

Jessica har fjerna plasteret som hun har hatt over kulen sin...

Tok med meg mamma på legevakta så jeg slapp å dra alene.Benjamin ble litt bedre i bilen men strevde med pusten.
Kom inn til legen å han mente det var krupp.Jaja...fikk med noen brusetabletter som skulle hjelpe han.Da vi kom hjem bare gråt han,og pusten ble værre igjen.Fikk nå roa han etter en stund og nå sover han enn så lenge.Tablettene skulle begynne å virke etter  3 timer,da er klokka 01 ca.Vi har det kjølig på soverommet og han ligger høyt med hodet.
Krysser fingrene for en rolig natt.

Nå har Jessica vært syk i en uke,og det er astmaen hennes som gjør henne så dårlig.Skal til legen igjen på fredag for å sjekke begge barna igjen.
Jessica sa til meg før i dag at hun savna vennene sine i barnehagen.Hun har jo vært lenge hjemme.

Nå får jeg vel løpe i seng så jeg får noen timer på øyet...


29 Kommentarer


6 månederskontroll og feberfrøken...

Jessica våkna med 39.2 i feber...hun har vært dårligere i dag enn i går.Hun skulle egentlig være hos bestemor mens jeg var på kontroll med Benjamin.
Men med den formen kunne vi ikke la henne gå ut,så bestemor kom hit.Så snuppa har stort sett liggi på sofan i hele dag,Disney Channel har stått på hele tiden,guuud så lei jeg er av den kanalen;)

Så var det tid for 6 månederskontroll for gutten vår.Vi var hos helsesøster og hos legen.Han sprengte jo vekta da,hele 9.9 kg!!Hjelp!!Og 71 cm.Stor gutt!!
Må ta med måla til Jessica da hun var 6 mnd også,hun var 7,6 kg og 67,5 cm.

Han er jo så glad i mat.Prata litt med helsesøster om dette.Skal prøve å gi han litt vann til noen av måltidene istedenfor mme.
Hun var veldig fornøyd med han og trodde ikke han kom til å bli så sein med ting,han var ivrig på gulvet.
Inne hos legen var det også bare skryt å få,og der ble det prat om gulpinga hans.Benjamin gulper veldig mye.Så vi blir henvist videre til barnelege for utredning.


Benjamin på helsestasjonen:)

Dura hjem igjen til snuppa som lå på sofan med bestemor.Ikke i slag og hoster noe voldsomt.Febern var ikke så høy,men nå ikveld har den stigi igjen som den alltid gjør,så litt Paracett har hun fått.
Om hun ikke er bedre imorra blir det ny tur til legen,vært syk fra og til siden forrige onsdag.
Hun har drikki mye og det er viktig.

Jeg føler virkelig ikke at jeg har strekt til i dag etter at bestemor/svigermor dro hjem.Med en syk jente og en liten baby.Har liksom ikke hatt nok tid til de begge to føler jeg og får dårlig samvittighet.


Feberfrøken...

Da jeg skulle gi Benjamin mat så fikk han litt over et halvt glass med middagsmat,litt frukt og jeg ga han vann.Det var han ikke fornøyd med,han rasa!!Han ble så sint,vræla og sto i værre!!Han ville og skulle ha mme!!
Jeg får bare prøve meg fram,men vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre med denne maten.

Benjamin har forresten rulla fra rygg til mage i dag,så endelig kom det:)Og han skjønte ingenting,hihi.Både Jessica og jeg klappa:)

Hva var målene til din 6 måneder gamle baby??
Hva spiser din 6 måneder gamle baby??
28 Kommentarer


Da Jessica var rundt 6 mnd:)

Nå måtte jeg "børste"fram noen bilder fra da Jessica var rundt 6 mnd gammel.Når jeg ser på bildene så må jeg jo bare le,hun var turbo og overalt fra hun var 5 mnd gammel.Da krabba hun,så fort hun fikk leikegrind da hun var 6 mnd,ja da måtte hun begynne å reise seg.Sto alene da hun var 10,5 mnd og begynte å gå like før 1 årsdagen sin:)
De er like i utseende disse småtrolla,men Benjamin har goooood tid i forhold til det Jessica hadde.Og det er helt greit å ikke ha hastverk eller å være tidlig ute med alt.For Jessica,ja hun var litt vel tidlig ute med alt syns jeg...

Her kommer noen bilder av Jessica fra da hun var ca 5- 6-6,5 mnd gammel.


Her er hun 5,5 mnd gammel og krabber avgårde...

Sitter alene.5,5-6 mnd gammel.

Ca 6,5 mnd,utforsker trappa...

"Morro å stå i senga istedenfor å sove:)

Lille søte jenta vår:)


Husker jeg måtte være på vakt hele tiden.Hun var overalt!Merker det er et litt annet tempo med Benjamin,men han kommer vel til å ta igjen for det tapte når han blir mobil.
Tenk å ha så forskjellige barn med tanke på utvikling,men ingen barn er like,og bra er det...:)

Skal jammen i meg komme med flere sånne innlegg og bilder,morro å se tilbake på!Har bilder av Jessica inni både kjøleskapet og oppvaskmaskinen;)

Elsker de begge to over alt i verden!


19 Kommentarer


Host og hark...

Da Jessica la seg i går varte det ikke lenge før hun hosta og gråt,sånn gikk nå kvelden...Våkna at hun gråt fælt i natt og,men hun sovna igjen.
Så hun ble hjemme fra barnehagen i dag og vi tok en tur til legen.Etter at Jessica hadde RS viruset da hun var 13 måneder utvikla hun astma,pga dette får hun veldig fort luftveisinfeksjoner og blir veldig dårlig av en vanlig forkjølelse om den setter seg i brystet.Hun har ikke brukt astmamedisiner fast på en stund nå,men så fort vintern kommer så ser vi at hun trenger den mer.
Heldigvis var det ikke mange ulyder i lungene i dag,men vi må følge med de nærmeste dagene om hosten forværrer seg.Hun tok også en CRP prøve og den var helt fin.Hun var så flink,fikk velge seg premier også:)


Godt å kose seg i sofan:)

Formen hennes har egentlig vært helt ok i dag,bare den dumme hosten som plager henne.
Når vi skulle til legen var bestemor så snill at hun kom hit å passa Benjamin mens vi var avgårde.Og det var som vanlig ikke noe problem å passe han:)
Vi var innom butikken før vi dro hjem for å handle noe godt å tygge på,det er viktig når formen ikke er helt på topp.
Da vi kom hjem ville Jessica være med bestemor hjem,veldig bestemorjente i dag.Så da ble hun med dit,og vi ble plutselig alene,det ble veldig stille når Benjamin la seg for dubb.


På butikken:)

Jessica blir hjemme fra barnehagen i morra også,like greit syns jeg,og det er koselig å ha henne hjemme:)
Men Benjamin skal på 6 månederskontroll i morra,så da skal Jessica få være litt hos bestemor igjen,og det gleder hun seg til.
Greit at hun ikke er med på helsestasjonen sånn som hun hoster og harker,er jo så mange små bebiser der.

Spent på om hun kommer til å hoste like mye ikveld/natt.Håper ikke det,slitsomt for henne.


Nybada lillebror:)Noen andre med barn som har hatt RS virus??

12 Kommentarer


Det er søndag...

Det er søndag og i dag har vi bare vært inne.
Jeg fikk sove til 9,30 i dag,aaah!!Benjamin våkna så klart klokka 06,stappa han full med mat så sovna han igjen;)Og da han våkna igjen plasserte jeg han hos paps.Og snuppelupp har sovi til klokka 10 begge dagene i helga,hun er som en tenåring;)
Nå har hun fått en stygg hoste,så nå får hun ventoline.Antagelig det febern var et forvarsel på,hoste.Så det er bare å følge med på om hun blir tett i brystet.
Men hun har virkelig vært i farta idag,helt turbo!

Når Benjamin sov dubbene sine satt Jessica og jeg og tegna,klipte og lekte med Polly Pocket.Mormor og morfar kom en tur også for å avlevere litt mat de hadde handla til oss i Sverige i går.
Mannen har holdt på og rydde i garasjen så vi kan ha bilen der igjen,greit det når kulda og snøen kommer.


Søta!

I det siste når vi har spist middag så har Jessica begynt å tulle litt.Hun går til og fra bordet,finner seg noe og leke med.Og det er jo ikke greit,vi skal sitte ved bordet og spise ferdig maten vår.
I dag ville hun heller ikke høre,så det ble en time out i trappa.Til slutt kom hun å satte seg og spiste litt.Det er jo bare tullball,og jeg vet at hun ikke tuller sånn når hun spiser hos andre.Hun setter oss på prøve.

Så var det på tide med litt mere lek, og nå fikk Benjamin være med.Storesøster finner på mye rart med han,men han elsker det!
De tulla og tøysa og Jessica dro han etter seg i stolen sin.Han satt bare og lo:)Og kaninen vår dilter etter de to små,hihi:)


Her koser de seg under bordet:)

Benjamin prøver å "spise"tottelottene til storesøster:)

Jessica drar med seg Benjamin rundt i stolen:)Flere som har barn som "tuller"ved matbordet??23 Kommentarer


Benjamin 6 måneder!

I dag er det 6 måneder siden Benjamin ble født.Etter et tøft svangerskap med sykehusinnleggelser og med komplikasjoner før fødsel fikk vi endelig møte gutten vår,og Jessica ble storesøster.
19 mai 2011 klokka 17.22 ble Benjamin født med keisersnitt.Han var 3920 gram og 51 cm.


Endelig er han her:)

Vakre Benjamin!

Benjamin er en blid,snill,rolig og tålmodig gutt som ikke har hastverk med noe, veldig motsatt av storesøster som krabba da hun var 5 mnd.
Han er veldig glad i storesøstern sin,lyser opp og ler når hun er i nærheten.Han syns det er kjempegøy å stå,da er han stolt ja!Han har også finni føttene sine og ikke  minst stemmen sin.
Han er veldig glad i mat,en god og rund gutt som veier det storesøster gjorde da hun var 1 år!Og dette var gutten som gikk ned over 10% mens vi lå på føden og som ikke la på seg noe særlig i de to første ukene.Dette har han tatt igjen!Han bruker klær i størrelse 74,men nå er det bare å begynne og handle inn i størrelse 80,for gutten er lang,på 5 månederskontrollen var han 70 cm.
Det har skjedd utrolig mye på 6 måneder,og tiden har gått fort,og de neste 6 månedene går nok like fort,så her er det bare å henge med i svingene.


Go'gutten vår er 6 mnd i dag:)


Ungene og jeg heiv oss på bussen til byen av den enkle grunn at jeg får mark av å sitte hjemme hele dagen.Gubben kan gjerne være hjemme,og han ble hjemme.
Vi skulle ikke noe spesielt i byen,men vi gikk rundt å kikka litt.Jessica fikk en is,hun satt og kosa seg med den og plutselig så datt hun rett i gulvet med panna først,det ble en fin blåveis og en real kul.Så da var det godt å få kos og trøst av mamsen!
Etter en stund ringte vi paps så han kom å henta snuppa mens Benjamin og jeg trilla hjem så han fikk seg en god dubb.Litt langt å gå for snuppa,men mamsen fikk seg en god gåtur:)
Vi har spist hjemmelaga pizza og nå er det Ønskedrømmen på tv som i dag er fra byen vi bor i,Kongsberg.


Blid frøken som venter på bussen:)

Jeg fikk jo brillene mine i går,skal ikke akkurat skryte av at jeg har brukt de noe særlig ennå.Blir liksom ikke helt komfortabel med de,så tar på linsene istedet;)
Men jeg blir nok vant til de etterhvert.


Jepp,sånn ser jeg ut med briller...


Flere som får "dilla"av å sitte inne hele dagen??


21 Kommentarer


Hylekor!

Jeg har vært alene med begge ungene i dag,hatt Jessica hjemme siden hun ikke har vært i storform de siste dagene.
Ingen feber i dag,men litt opp og ned i form og humør.
Har bare gjort det vanlige her hjemme.Mens lillebror sov satt Jessica og jeg å så på Hello Kitty,vi tegna og klipte litt også.Da lillebror våkna ville Jessica oppi sprinkelsenga til han.Det var kjempegøy syns begge to:)Ingen av bildene jeg tok av de oppi senga ble noe fine,men bilder er bilder.


I sprinkelsenga:)

Veldig blid etter en dubb:)

Jessica var såpass i form at hun ville at vi skulle ta bussen til byen.Jeg måtte hente brillene mine så da gjorde vi det.
Så nå har jeg briller også,har faktisk ikke prøvd de her hjemme ennå,men gjør det etterpå:)
Vi tusla litt rundt å kikka,traff ei fra barselgruppa så vi gikk litt med henne.Så var paps ferdig på jobb så da handla vi og satt på med han hjem.Benjamin sov litt og satt å kikka fornøyd rundt seg.Og det gikk hele 5 timer mellom et måltid på dagen i dag,wow!!Det har ikke skjedd før,bare om natta.

Mens vi spiste middag satt Benjamin å vræla i vippestolen,vet ikke hvorfor,trøtt antagelig.Jessica sto og gråt ved vinduet mens hun tviholdt på gardina så hun nesten reiv den ned...Trivelig middag,god helg liksom!!Vi gafla i oss maten for å si det sånn,men man blir vel vant med det når man har småbarn.Litt av et hylekor iallefall.
Men det gikk nå over.Da jeg hadde lagt Benjamin dro jeg til mamma og pappa en tur.Fikk pakka inn noen av kalendergavene,de må jo gjemmes for Jessica.Må kjøpe noen flere gaver,er ikke helt ferdig.
Må si det var litt godt å sitte der uten barn,litt fred og ro.


Snuppis på butikken:)

Også må jeg få gratulere Katharina og familien med ei lita jente som ble født på tirsdag.De mistet sin lille jente av kreft i september ifjor,3 måneder før hun fylte 2 år...


Har du kalender til dine/ditt barn??

23 Kommentarer


Trist...

Så var det torsdag og begravelsen til Mor Astrid...


Jessica ble levert hos mormor siden hun ikke er frisk.Der fikk hun ligge på sofan med dyna si og bli varta opp.
Hadde ikke så høy feber i dag,men ikke i tipp topp form.
Vi andre dro for å ta et siste farvel med Mor Astrid...
Det var en trist men fin begravelse,hun ble jo over 102 år så det var mye å fortelle om fra livet hennes.Mamman til Roger holdt en fin minnetale.
Alle var glad i Mor Astrid,og hun kommer til å bli savnet.


Etter begravelsesseremonien var det samlingsstund,og det ble mange taler,mange som ville si noe om Mor Astrid.Benjamin har vært snill og blid under hele seremonien og samlingsstunden.
Det var nesten like greit at Jessica ikke ble med,det ble en lang dag.Hun sa da vi dro at vi skulle i begravelse til oldemor,men hun vet jo ikke hva begravelse er.

Da vi henta Jessica var hun i grei form,hun hadde kost seg med mormor.Men da vi kom hjem ble hun varm igjen og hun fikk litt paracet.Gråt lett gjorde hun også.
Slitsomt med feber for ei lita jente.I morra blir hun også hjemme,men barnehagen er uansett stengt fram til klokka 13 pga begravelse.Så Jessica har tatt seg fri.Godt å få slappe av hjemme.Goingen:)

Mamma og Jessica kos:)


Helt til slutt vil jeg reklamere litt for en fotografvenninne som tok nyfødtbildene av Benjamin.Hun arrangerer en dag hvor hun tar bilder til julekort,og det er en rimelig pris.
Og hun tar flotte bilder!Vi skal benytte oss av det tilbudet.
Så ta en titt innom bloggen hennes.
http://fluidphotographynorway.blogspot.com/2011/11/julekortsbilder-2011.html

Ha en fin kveld kjære lesere:)
18 Kommentarer


Feber...

Flinke Benjamin,ikke noe tull natt til i dag:)
Syns det var så kaldt på soverommet da vi våkna,henda til Benjamin var som istapper,begynte å lure på om vi sov på et isflak:)Ute var det minus 6,og ikveld er det ennå kaldere.Vi har skalka lukene på soverommet så det ikke er for kaldt.Deilig at det er kaldt der,men ikke for kaldt så klart.

Jessica skulle på tur i barnehagen i dag så hun fikk med seg god niste og varm kakao:)Og hun var godt kledd!
Selv skulle jeg på linsekontroll,mannen tok bilen på jobb så Benjamin og jeg trilla til byen,friskt og godt.Tar ca 3 kvarter å gå til byen.Da fikk Benjamin seg en god dubb også.
Linsekontrollen gikk bra,og når jeg var ferdig traff jeg Ingunn og lille Thomas.Så da ble det lunsj og skravling på oss:)Vi har alltid noe å skravle om:)Har ikke kjent Ingunn lenge,men vi har blitt gode venninner,og det føles som om vi har kjent hverandre lenger.


Benjamin på lunsj i byen:)

Satt på med mannen hjem fra byen.Da jeg nesten var framme i barnehagen for å hente Jessica ringte de fra barnehagen.
Jessica hadde 39,5 i feber.Hun satt på fanget til en av de ansatte og hun var ikke i form,også så varm,brant nesten opp.Så jeg kjørte henne hjem og dura videre til apoteket for å kjøpe paracet.
Og paracetten hjalp,febern gikk ned.Hun har liggi mest på sofan men har vært ganske oppegående.Før hun fikk paracetten lå hun bare og gråt.Hun får flytende paracet med skogsbær smak.
Benjamin har leika litt på gulvet og sitti på fanget å sett på tv(tvslave.)


Ikke helt i form...

Benjamin hoier og skriker på gulvet:)

Vi skal i begravelse til bestemoren til Roger i morra.Men siden Jessica er syk så skal hun få være hos mormor(mamma.)Tror det er like greit når hun ikke er i form,da vil jeg ikke ta henne med ut,og en begravelse kan være en sterk opplevelse også,hun har ikke vært i det før og vet heller ikke hva det er.
Hun får det nok kos hos mormor.Hvordan er temperaturen på ditt soverom??
14 Kommentarer


Tullegutt og barseltreff!

Jeg skal virkelig ikke juble for tidlig for Benjamin har virkelig tulla i de ekstremt tidlige morgentimene.Han begynte å surre i 03,30 tida,jeg overhørte han men lydnivået steg og steg.
Han ville ha mat!Fant fram maten,mata og la han.Sovna ikke med en gang.Våkna igjen 06 at han vræla!La han med meg men ga opp før 07,da sto vi opp,og jeg var mektig irritert!
Tullegutt!!

Han tok seg en ørliten dubb mens jeg kjørte Jessica i barnehagen.Blid som ei sol da han våkna:)Så da ble det litt lek og morro før vi skulle avgårde på barseltreff.
Jeg kjørte noen runder i håp om at han skulle sovne litt i bilen før vi skulle på treffet.Neida...så da dro vi på barseltreff.
I dag var vi hos Rita og Sebastian,vi var 4 voksne og 4 barn.Benjamin gulpa liksågodt ned hele seg selv,jeg hadde med ekstra body men bukse måtte vi låne.Så ble han ekstremt grinete,trøtt som bare det.Ville ikke roe seg,så da måtte han få låne vogna til Sebastian.Han sovna og sov i en time.
Rita diska opp med minipizzaer og salat,så jeg ble mett i dag og...Vi skravla og kosa oss.Alltid kos å treffes sånn!Men i dag fikk jeg ikke tatt noen bilder.

Jeg henta Jessica mens Benjamin tok seg en ny dubb,det trang han.Vært ekstremt grinete i dag,han pleier ikke å være sånn,så noe har plaga han.Håper natta blir bedre!
Benjamin og Jessica kosa seg sammen under dyna før Jessica dro på turn med paps:)

Jessica hadde kosa seg på turn og vært i farta som vanlig.Da hun kom hjem spiste vi varme rundstykker til kveldsmat.Jeg bør vel løpe i seng,vet jo ikke åssen natta blir...Flere med babyer som tuller fra og til om nettene??16 Kommentarer


Glede av hverandre:)

Yes!Benjamin sov natta igjen,det var deilig.Det er virkelig helt nydelig å få sove,hihi:)

Benjamin og jeg har vært hos Linda og Liam Nathaniel en tur i dag.Vi trilla egentlig en ganske så passelig lang tur.Deilig med frisk luft,barna sov og vi skravla.
Da vi kom til Linda så ordna hun opp med tacosalat,og jeg ble så stappmett at jeg omtrent er mett enda...men veldig godt.Og atpåtil så kom hun snikende med sjokoladekake også,jeg kunne jo rulla hjem!Godt vi fikk gått oss en tur først,hihi:)

Jessica har virkelig vært i slaget etter barnehagen,overstadig turbo for å si det sånn.Hun har leka og herja med lillebror.Hun har også pynta han med hårbånd igjen,hun gjør virkelig mye rart for tiden,men det er jo så gøy:)Og lillebror, han bare ler og smiler:)Tror disse småttisene våre kommer til å bli kjempegode venner,de begynner å få mer glede av hverandre nå.

Nå må vi passe på når Benjamin sitter i vippestolen,for om han ikke blir spent fast så detter han ut.Han har nemlig begynt å sette seg opp i stolen og bøyer seg framover for å få tak i leker på gulvet.Begynner virkelig å utforske ting nå.


Dette har Benjamin begynt med.Lener seg ut av vippestolen.

Blid storesøster:)

Sitter så fint i stolen sin!

Storesøster har vært på ferde igjen:)Om du har flere barn,har de mye glede av hverandre??


 16 Kommentarer


Elektrisk og selvstendig...

Himmel og hav som Benjamin har tulla natt til i dag.Har ikke tall på hvor mange ganger jeg var oppe å putta inn smokken.Klokka 03 var han våken,da lå han å jodla og lagde "hvislelyder".3,30 begynte han å bli lei,jeg og.Så det endte opp med nattmat etter en uke uten nattmat.Tullegutten!!

Til tross for at mannen satt oppe til 04 i natt(han er et nattmenneske)lot jeg han ta Benjamin på morran så jeg fikk sove litt til.Ikke min feil at han ikke kan legge seg til normal tid,vi har to små barn i hus.Jeg er absolutt ikke et nattmenneske.Men jeg sov ikke så mye selv om jeg fikk ligge litt lenger.
Jessica sto opp av seg selv i dag,det pleier hun ikke å gjøre,venter til vi kommer ned til henne med å gå ut av senga.Hun hadde kommet opp med dyna si,hihi:)
Hun begynner å bli ganske selvstendig nå,kler på seg selv og vil helst klare alt på egenhånd.Hun er veldig flink!

Jessica tulla som vanlig med lillebror,og han er helt med.Han dirrer når Jessica er i nærheten,nesten helt elektrisk!
I dag fikk han smokken til dokka i munnen,han fant seg i det,smilte og lo:)


Her med smokken til dokka:)

De søte små med hver sin ape:)

Litt utpå dagen når Benjamin dubba dro Jessica og jeg innom foreldra mine en tur før vi dro til min venninne Hanne og familien(de bor i samme gata som foreldra mine.)
Jessica kosa seg som bare det,lekte så fint med Kristian og Nora.Hun ville ikke hjem.Så fant ut at vi måtte treffes veldig snart igjen.Og jeg hadde det like koselig:)
Benjamin hadde sovi i 2,5 time,wow!!Så det ble en lett jobb på paps:)

Jessica spiste som vanlig som ei mus til middag...men kan gå og småspise resten av kvelden,hun er en snoker.Men jeg vil ikke tvinge henne til å spise,jeg var akkurat på samme måten.Veldig opp og ned med spising,særlig middagsmaten.
Ble masse leking før Benjamin fant senga si å sovna på et blunk!


Snuppelura:)

Vi har ikke feira farsdag i dag,pleier ikke det vi.Men paps fikk jo den kjempeflotte ballongen på forskudd i går,så litt ble det på han.


Er ditt barn selvstendig,kler på seg selv osv??
Er du et nattmenneske??
5 Kommentarer


Fineste ballongen!

Jeg syns det er skamtidlig å stå opp klokka 06.Da våkna Benjamin i dag,tok han over til meg så vi lå til 07,da ville han ha mat,mata og la oss igjen,fikk lurt han til å dubbe litt til:)
Så da var det bare å dra seg ut av senga,paps skulle jobbe i dag så vi har vært alene på dagen.

Jessica sa til meg:"Jeg kan passe lillebror mens du er på butikken!"Ja det hadde tatt seg ut!Men omtenksom storesøster,det skal hun ha:)

Vi skulle møte Ingunn,Henrik og lille Thomas i byn.Så pakka med meg unger og vogn å dro avgårde.Det myldra med folk på senteret i dag,sikkert pga farsdag i morra.Ungene var i overkant turbo og raserte omtrent Dressmann,så vi gikk  derfra.Ikke spesielt gøy når ungene flyr rundt i butikken som villmenn.
Satte oss å spiste litt is før vi rasa videre på senteret på jakt etter tryllestøv som Jessica har blitt helt opphengt i.Det ble litt tryllestøv(glitter),som jeg angrer litt på i etterkant.Glitter overalt her hjemme,inkludert lillebror.
Vel,tilbake til byturen.Jessica ville så gjerne ha ballong(hun elsker ballonger),og det sto noen å lagde noen spesielt flotte ballonger.Men det var 100 i kø.Man kunne tegne der også,så Jessica lagde tegning og masa på ballong.
Satte oss litt igjen å mata lillebror.Og så var ballongkøen blitt mindre:)


Må kose seg litt på byen:)

Blid gutt som har fått seg en ape han også:)


Vi stilte oss i ballongkø,og det ble en kjempefin ballong som paps skulle få med tegningen inni.Det er farsdagspresangen hans.Vi gjør ikke så mye ut av sånne dager.Men Jessica syns det var kjempestas å få gi den til pappa.
Så da paps var ferdig på jobb fikk han den fineste ballongen som Jessica hadde bestemt hvordan skulle se ut,og hva som var inni.


Jessica gir ballongen til paps:)

"Er den ikke fin?!"

Trilla en tur i mørket med Benjamin da vi kom hjem,han har sovi minimalt i dag,så tenkte han kunne få seg en dubb.Det er jo mørkt klokka 16!
Og Jessica satte inn turbon når hun kom hjem,makan til høyt tempo sier jeg bare....

En trist dag også,(ste)bestemoren til Roger,oldemoren til Jessica og Benjamin gikk bort i dag,102 år gammel.
Veldig trist,men for en alder!Er ditt barn glad i ballonger??
12 Kommentarer


Helg igjen...

Da var det helg igjen da,var det ikke akkurat helg??For sånn føles det.Uka går så fort at jeg rekker ikke å snu meg før det er helg igjen,og det er skremmende hvor fort ukene går!
Har egentlig ikke en eneste ting å skrive om i dag,så intressant har denne dagen vært...

Det er vel ikke så gøy å lese om det tonnet med klær jeg har bretta i dag,det har liggi i tørketrommelen noen dager så tenkte det var på tide å få det unna.

Fikk skravla litt på parkeringa da jeg henta Jessica i barnehagen,men det begynner å bli litt kaldt ute nå, så det burde vært et lite varmeskur vi kunne stått inne i,hihi:)


Snuppa på morran i dag:)

Tør nesten ikke å si at Benjamin har sovi uten mating om nettene denne uka.Nå har jeg sagt det så da vil han vel ha mat i natt...
Han har begynt å få middagsglass nå,så det er ikke det evige "maset"etter mat lenger.Men jeg er ganske sikker på at han kunne spist og spist om vi ikke stoppa han.Og han liker alt han får,glad i mat ja:)Han er jo så blid og god:)

Jessica og paps har spilt Wii her i kveld.Jessica sier så mye rart for tiden,kan jo ikke annet enn å le av alt det rare hun kommer med,lille søtnosen:)

En annen ting,nå skal jeg låse utgangsdøra tidligere.Vi hørte plutselig at døra gikk opp og at noen var nede i gangen...Roger var nede på null komma niks,løp ut.
Det var visst noen unger,men uansett,man går da ikke inn til folk?!
Det er første gangen det skjer altså,men man vet jo søren meg aldri!!Vi er flinke til å låse døra her,og iallefall når jeg og ungene er alene om kveldene når Roger jobber.


Goingen vår:)

Kooooos.....Er du flink til å låse utgangsdøra di??17 Kommentarer


Morgenkos:)

Jessica er utrolig glad i og ligge lenge i senga si,vil aldri stå opp når hun blir vekt.I dag ville hun at lillebror skulle komme å ligge i senga med henne.Så da fikk lillebror kosa seg sammen med storesøster i alt det rosa Hello Kitty sengetøyet og putene,hihi:)

Også har Jessica blitt så stor,hun skulle være på badet alene,sa til og med at jeg skulle gå ut,hun ville være i fred og vaske seg alene.Veldig greit at hun vil prøve og ordne ting selv,det er jo det man lærer av.
Skulle bare ønske hun ville gå på do/potte også,men hun nekter.Hun er tørr om natta og vært det veldig lenge.
Men det kommer når det kommer.Hun vil ikke gå på do i barnehagen heller.


Morgenkos i senga til storesøster:)


Er ditt barn glad i og sove??

4 Kommentarer


Rampestreker:)

Jessica er veldig glad i å tegne,male,klippe,perle og gjøre andre formingsting.Det er nok en av favorittene i barnehagen.Hun tegner og klipper  masse hjemme også.Jeg må nok gå til innkjøp av perler så hun kan perle her hjemme og.

Etter barnehagen i dag satt hun å tegna med tusjene sine som vanlig.Jeg ordner noe på kjøkkenet mens de søte små koser seg.Jessica kommer løpende inn på kjøkkenet med røde tusjroser i kinna og på nesa.Og Benjamin hadde fått noen blå streker i ansiktet.
Kjempegøy å tegne seg selv og lillebror i ansiktet.Rampunger!!:)
Det blir nok flere rampestreker...


Her er tusjresultatet...

Jaja...søte er de;)

Benjamin og jeg har hatt koselig besøk av min venninne May i dag.Vi skravla og kosa oss med kake:)
Etter barnehagen dro Jessica og paps til dyrlegen med Bongo for å klippe klørne hennes.Det syns Jessica var stas å få være med på,og Bongo måtte jo kjøre bil,hihi:)
Været har vært grått og trist så ingen trilletur i dag.


Blid og go:)

Fin jente i dag!:)Er det masse rampestreker hjemme hos deg??
10 Kommentarer


Morratryner:)

Her kommer en liten gjeng med morratryner,hihi:)


"Gjengen!"

Man får ikke mer gøy enn man lager selv:)Og vi har jo ikke kjempedårlig tid på morran.Det blir en annen hverdag når både mannen og jeg jobber,sukk...liker ikke tanken...

Nå blir Jessica levert i barnehagen 8,30-09.


Når leverer du barnet ditt i barnehagen og morran??19 Kommentarer


Pulverheksa...

Må bare opplyse om at Benjamin sov nok en natt uten mat,men begynte å småskravle i 02 tida,inn med smokken!
Og da klokka var 06 syns han det var morgen,,,zzzzzzz...vi ble liggende i senga og kose til 07.
Da var det på tide å få på linsene og lage nistepakke til Jessica.Turdag i dag!Og i dag fikk hun også med seg varm kakao:)

Benjamin og jeg har trilla en tur i det fine været i dag også.Roger kjørte oss til foreldrene mine og vi trilla fra de og til byen.
Lite spennende i byen og ingen kjente,kjedelig!Så da henta Roger oss igjen.


I stolen hos mormor og morfar:)

Kjekkasen!:)

Og Jessica hadde storkosa seg på tur i dag.Og i skogen hadde de møtt på Pulverheksa!De har om denne heksa i barnehagen,det har vært tema en stund,og Jessica snakker mye om heksa kråka og de andre.
Vel,Pulverheksa hadde dukka opp i skogen med gryta si og hun hadde strødd pulver oppi som hadde blitt til boller!!Kjempegøy!!

Etter middag fikk vi besøk av bestemor,så ble bestemorkos på Benjamin og Jessica.Ble litt lek på gulvet også og Jessica ville gjerne løfte lillebror,men han er litt for tung:)


Jessica vil løfte lillebror:)


Flere som har barn som liker Pulverheksa??

11 Kommentarer


Søvn...

Benjamin slo til å sov hele natta!Måtte bare ha en smokkinnputt i 04 tida,da lå han å prata og styra på.Og klokka 04 er det uaktuelt å starte dagen...

Da jeg leverte snuppa i barnehagen bytta jeg ut vognposen,tok med vår hjem så Benjamin kan bruke den.Så nå sover Jessica med voksiposen vi har arva når hun sover i barnehagen.Er nok ikke så veldig lenge før vi kutter ut sovinga og heller går over til å hvile i barnehagen.Hun sover ikke på dagen hjemme lenger,og på onsdager når de er på tur sover hun ikke,og det går veldig fint egentlig.Tenkte hun kunne få sove på dagtid fram til jul.

Og Benjamin,ja han sover egentlig fint lite på dagtid.Bare noen korte dubber.Trilla en tur og da sov han i 20 minutter eller noe,og da hadde han bare sovi en times tid før på dagen.Så han var stup trøtt når jeg la han.Og jeg,ja jeg kunne egentlig sovi døgnet rundt føler jeg,iallefall på denne tiden av året...hihi:)


En liten sjarmør:)

Koser seg i posen til storesøster:)

Lillebror kosa seg i vognposen til storesøster,han var god og varm!Så den blir god å ha i vinter.
Vi fikk også besøk av Linda og Liam Nathaniel.Alltid koselig å skravle med Linda:)

I dag var det turn igjen og og i dag dro Jessica og paps mens vi andre ble igjen hjemme.Og gjett hvem som lurte med seg pappan sin på lekebutikken etter turninga,trenger jeg å si noe mer??!De hadde iallefall kosa seg de to:)


Frøken snupp:)


Sover barnet ditt på dagen??
Eventuelt,når slutta han/hun med det??

14 Kommentarer


Tjolahopp!

Tjolahopp folkens!

Jeg dura avgårde å fikk kjøpt vinterdressen jeg hang av til Jessica,og den var superfin!Ble ikke skuffa,og i tilegg fikk jeg 25% rabatt,me like:)
Fint vær har det vært også,sol og greier,men nå har det blitt kaldere,frøys da jeg kjørte snuppa i barnehagen så nå må jeg finne fram vinterjakka!

Benjamin har vært kjempesnill i dag,ikke en misfornøyd lyd fra han.Og han fikk masse kos fra tanta mi i dag da vi traff henne i byen,hun ville ta han med hjem,hihi:)


Go'klumpen:)

Etter barnehagen dro Jessica og jeg å panta flasker og handla inn litt.Fikk god hjelp av snuppa mens hun gomla på en brødskalk:)


Blid snuppe!:)

Timene etter barnehagen flyr avgårde.Det er middag,lek,kos,mat og stell på Benjamin,og vips er det leggetid for Jessica også.
Benjamin er helt oppslukt av tv'n og ler rått der han sitter,hihi:)


Kulern i sofan og ser på tv:)


Jessica og jeg har sitti i sofan å lest en bok om feer etter at Benjamin la seg,og hun prøvde den nye dressen sin.Hun ble så fiiiin!!:)


Fin i ny dress!


Og nå er det pc og tv tid for hu mor,lovely:)


Syns du timene etter barnehagen flyr avgårde??12 Kommentarer


Søndag i heimen...

Benjamin vræla etter mat natta som var også...Da klokka var 7,30 ga jeg Benjamin til paps å gikk og la meg igjen.Syns jeg fortjente det,ikke for at Benjamin holdt meg våken hele natta,men jeg er tross alt oppe hver natt å mater mens mannen purker videre.
Både Jessica og jeg sov til klokka var 10,15,nydelig!!Benjamin hadde vist også dubba en times tid.

Søndager er rimelig kjedelige syns jeg.Vi tok oss en trilletur alle sammen og Benjamin sov søtt i frisk luft:)
Ellers så har det skjedd fint lite her i heimen.
Jessica og paps lagde muffins mens jeg mata og ordna med Benjamin og til middag lagde jeg brennende kjærlighet.Det må vi ha oftere,for Jessica spiste bra.De pleier å lage det i barnehagen også.


Jessica leker med tryllestaven sin:)

Benjamin koser kaninen:)

Da var helga over og ukene bare flyr syns jeg.Om en måned har vi en 3 åring i hus og Benjamin er straks 6 måneder.
Plutselig så er jeg tilbake på jobb også, og Benjamin i barnehagen til våren om han får plass.Jeg lurer fælt på åssen dagene blir da med begge barna i barnehagen når vi jobber.Det blir nok slitsomt en periode tror jeg...gruer meg...har ikke akkurat en "slappe av jobb"for å si det sånn,ikke at man kan slappe av på jobben altså,men noen jobber er litt mer slitsomme enn andre.Før vi fikk barn sovna jeg alltid på sofan etter jobb.De jeg jobber med er koselige og jeg har en kjempegrei sjef,og arbeidstiden er perfekt når man har små barn,men jeg trenger en ny jobb!Det er ikke noe hvilehjem å være stuepike på et hotell.Men må legge til at jeg har hatt det veldig mye gøy på jobb opp mellom åra,men nå har mange av de jentene slutta.
Jeg ønsker meg ny jobb til jul jeg;)


Søtingene våre:)


Er du fornøyd med jobben din??

12 Kommentarer


Lørdag...

Gråværsdag i dag også.Så jeg og barna tok med oss mamma/mormor en tur til Gulskogen.Det syns mormor var koselig siden hun er alene i helga.Og paps,ja han fikk være alene hjemme.
Lurer på når jeg får alenetid hjemme jeg...jaja...kosa oss vi.Jessica er jo så glad i å gå på kjøpesentre.
Målet mitt var å kjøpe vinterdress til Jessica på Kappahl,den har fått bra resultater i test av vinterdresser.Men tror du det var noen igjen...neeeida.De var blitt så populære etter testen.Men det var igjen på Notodden,så jeg har lagt av en:)Ikke langt å kjøre dit.
Jessica har Reimadressen sin fra ifjor,den er i størrelse 92 og passer akkurat,så derfor er det greit å kjøpe en til som ikke koster fletta.

Vi spiste på Mc Donalds,lenge siden vi har vært der.Benjamin kosa seg i barnestolen.Han begynner å bli så stor nå at han kan sitte litt mer, selv om han sklir litt ned.Satt i vogna si å kikka også,men måtte ta seg en dubb etterhvert.


Benjamin i vogna si...

Snuppelura:)

Så sånn var lørdagen vår.Leika og kosa når vi kom hjem,og Benjamin sovna uten et pip når han ble lagt.Men forrige natta vræla han etter mat igjen.Når skal han bestemme seg om han skal begynne å sove om nettene tro?Nå ble det to netter uten mat før han bestemte seg for å spise på natta igjen.
Krysser fingra for i natt altså!!


Kos i sofan på morran i dag:)


Hvordan vinterdress har du til ditt barn??17 Kommentarer


Ute av tåkeland...

For en gråværsdag det har vært i dag,fysj!!Men jeg er veldig glad for at snøen holder seg borte,da blir ikke vintern så lang,og jeg er ingen stor fan av snø...
Tok en liten tur til Buskerud storsenter med Ingunn og lille Thomas i dag.Titta,skravla,lunsja og kjøpte noen kalendergaver.Veldig koselig!Fikk ikke tak i alt jeg skulle så blir en tur i morra også tror jeg.
Tiden gikk veldig fort iallefall,og Benjamin var kjempesnill hele tiden:)

Henta snuppa i barnehagen og hun var ikke klar for å dra hjem så jeg satt litt å så på at hun lekte før jeg omtrent slepte henne med meg,hihi:)
Hadde lovt henne å titte innom den nye lekebutikken i byen.Den var stor og hadde bra utvalg med leker!Jessica titta rundt,ikke lenge til bursdagen hennes nå:)


Klar for barnehagen:)

Fine,blide gutten:)

Benjamin sov forresten hele natta til i dag også,det er mamsen glad for,det er jo så nydelig å sove!!!
Tror jeg begynner å få dreisen på linsene også,plundrer litt ennå,men snart er jeg en mester,hihi!:)
Den siste tiden har jeg liksom ikke sett så mye på tv,nå skjønner jeg hvorfor,jeg har jo egentlig ikke fått med meg så mye pga at jeg har sett så dårlig.Nå lever jeg i en ny verden føler jeg.Nå ser jeg hvem som vinker til meg fra andre siden av gata,jeg er ikke i tåka lenger,jeg er rett og slett ute av tåkeland:):)

Ellers så har vi spist pizza og leika på rommet til Jessica.Benjamin slokna klokka 19.Og jeg har egentlig lyst til å tusle under dyna mi selv.


Leker i barnehagen:)

Syns du det er greit at snøen ikke kommer??

22 Kommentarer


Svømmehall på badet...

Flinke Benjamin ble lagt 19,15 i går og sov hele natta helt til klokka var 7,30!!Kanskje han var helt utslått av vaksinene...håper på gjentagelse til natta!

Vi har bare vært hjemme i dag,så jeg har fått rydda,bretta tøy,vaska tøy og vaska gulver,kjedelig igrunn...Benjamin har tatt seg to dubber på sofan.Han sover ikke så lenge,en time på hver dubb,det er bare to timer det,og det er ikke mye.
Han har også smakt på gulerøtter og potet og most banan,det falt i smak.Glad i mat denne gutten.Han har fått smake litt vann også,men det ville han ikke ha noe av.Jessica ville heller ikke ha vann som baby.


Kos på sofan:)

Leketid:)

Jeg fikk av meg linsene i går etter noen forsøk,det samme når jeg skulle ha de på i dag tidlig.Blir litt godt å få briller også,greit å bruke de morgen og kveld.Litt lyst til å ta av linsene nå,men da ser jeg jo ikke noe,da blir det tåkeland igjen.

Henta frøkna i barnehagen og vi tok en tur på butikken for å ha det vanlige,melk,bleier osv...kjempespennende:)
Jessica vil alltid ha en liten handlevogn som jeg ender opp med å trille....jada...


På butikken:)

Timene har flydd avgårde her hjemme etter barnehagetid.Barna har kost seg sammen i sofan og da Benjamin skulle bade fikk jeg god hjelp av storesøster.
Vi kunne lagt på svøm på badet,var som et lite basseng på gulvet.Benjamin plasker og spruter og Jessica helte vann overalt,hjelpes!!Gulvet ble iallefall rent og vi trenger jo ikke å dra i noen svømmehall,hahaha!!!
Det var bare å dra opp buksa så man ikke ble våt...
Småtrolla hadde det kjempegøy,de lo rått begge to:)


Småtrolla:)

Lik oss på facebook da vel:) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150285549011949.330282.683021948&type=3&saved#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617


Når begynte ditt barn å drikke vann??

33 Kommentarer


5 månederskontroll og linselus...:)

Så var det klart for en litt forsinka 5 månederskontroll.Benjamin fikk veie og måle seg først,og jeg tenkte at han kom til å sprenge vekta,hihi:)
Vekta viste 9370 gram og han var 70 cm.Altså,en stor gutt!Må jo bare legge til at Jessica veide 9,2 kg da hun var 1 år...
Da Jessica var 5,5 måned veide hun 7,3 kg og var 65 cm.Stor forskjell på disse to!!
Alt var veldig bra ellers,alltid godt å høre det.Han har ikke hastverk med å gjøre ting som og rulle osv,det kommer.Men utvikler seg helt normalt.Flink til å gripe etter leker og holde de.Jessica var så tidlig ute med alt,hun krabba 5,5 måned gammel.Så Benjamin kan bare ta det med ro for min del,hihi:)En fin gutt vi har!
Det var vaksiner også,men han brydde seg ikke.Gråt ikke han,tøffingen!!


På vekta!

Etter kontrollen skulle jeg på opplæring av linsebruk.Var litt sent ute så løp omtrent dit jeg skulle.Benjamin sovna i vogna og mamma møtte meg og tok over mens jeg fikk linser.
Grua meg litt for tenkte at jeg kom til å styre fælt,men det gikk ganske greit egentlig,plundra og styra litt,men det er vel ganske så normalt i starten.Nå ser jeg faktisk!!
Nå gruer jeg meg litt til å ta de av når jeg skal legge meg...
Jeg har også plukka meg ut noen briller som jeg får om ca 2 uker.
Benjamin sov og våkna mens vi var på senteret,blid som en sol var han da:)Da vi kom hjem måtte jeg støvsuge,alt av bøss dukka jo opp nå som jeg ser igjen,haha:):)
Så nå er jeg en linselus,hihi:)


Lille blidingen:)

Jeg dro og henta Jessica i barnehagen og hun lekte ute sammen med Henrik.De var ved klatrestativet.Det har vært turdag i dag og hun hadde storkosa seg!
De hadde lagd grønne pannekaker på bålet og gjort masse annet.Hun var så møkkete og fin.
Kristina og Henrik ble henta samtidig så vi ble stående på parkeringa å skravle mens ungene var i fyr og flamme,maken til energinivå!!De dro fram matboksene og gomla i seg resten av maten sin og bare fjolla og tulla.
Et fint trekløver!
Vi voksne bare lo og smilte av de morsomme småtrolla våre:)


Jessica i klatrestativet:)

Jessica og Kristina har dratt lua godt over øya,hihi:):)

Trekløveret!Jessica,Kristina og Henrik:)


Så sånn var det...


Hva var målene til ditt barn på 5 månederskontrollen??15 Kommentarer


Tur i skogen,ny epoke og foreldresamtale...

Det var mye på engang i overskriften...

Vi starta dagen med å kjøre hjem til Annette og Adrian for å gå med de igjennom skogen bort til barnehagen.Det er ikke langt å gå fra der de bor.Bare en liten svipptur mellom skogen der barna pleier å være med barnehagen.Vi bor ikke så langt unna barnehagen,men de bor ennå nærmere.
Så da ble det en deilig luftetur på morran i dag,koselig å gå mellom skogen og skravle.Barna fant pinner og så etter Pulverheksa:)På tilbakeveien fikk Annette og jeg prata litt.Hun har termin om 3 uker,da kommer det ei lita jente:)


I skogen på vei til barnehagen:)

Vel hjemme igjen så skravla jeg med venninna mi Maria i 1,5 time på telefon,hun bor i Larvik og vi ser hverandre alt for sjeldent.Skal få sniki til meg en tur uten barn å besøke henne snart!
Har skifta på sengene så nå blir det godt å legge seg!

Så var det den nye epoken...Jeg har tatt i bruk sportsvogna,vet ikke helt hva jeg syns om det...Det er jo den siste babyen vår og jeg ville så gjerne tviholde på bagen litt lengre.Men det blir så dårlig plass med masse klær på.Vi tok en liten trilletur og jeg syns det var så rart,ville bare sette på bagen igjen.Han trives jo oppi der også,men må tenke på plassen for han.
Bytta til sportsdel med Jessica da hun var 4 måneder fordi hun ikke ville ligge nedi bagen lenger,hun ville opp å se.Benjamin bare ligger og koser seg,men liker å komme opp og se også.Jeg må vel bare bli vant til det,sukk....


Har det fint i sportsdelen...

"Hvor havna jeg nå?"

Det morsomme var jo at nå kan Jessica sitte oppi der også,hun har jo ikke vogn lenger,den har vi solgt.
Så da måtte hun jo prøve:)


Storesøster tester vogna:)

Så har vi vært på foreldresamtale i barnehagen.Jessica koser seg i barnehagen,har mange venner,er blid og fornøyd.Blir jo så klart sint og lei hun også.Hun er veldig glad i forming,og klipping med saks er en stor favoritt og hun fikk skryt over hvor flink hun var med saksa,ikke alle som klarer å håndtere en saks.
Spennede med sånne samtaler!:)
Og senere dro jeg på foreldremøte i barnehagen,mye møter i dag.Artig å høre om hverdagen til Jessica og hva de driver med.Vi fikk også se masse bilder fra  de er på turer hver onsdag.Koselig å bli kjent med de andre foreldrene også.
Paps var hjemme med begge barna og hadde ikke lagt Benjamin før 19,30,veldig bra at han holdt seg våken så lenge,da er vi på rett vei med tanke på klokka:)


Når bytta du til sportsdel på vogna??
Har du vært på foreldresamtale/møte i det siste??

9 Kommentarer


hits